Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 29.-én (hétfő) 18,30 órakor tartott rendkívüli üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 29.-én (hétfő) 18,30 órakor tartott rendkívüli üléséről."

Átírás

1 Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 29.-én (hétfő) 18,30 órakor tartott rendkívüli üléséről. Helye: Népház, Bajcsy-Zsilinszky u.2. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Hiányzók: Dr. Magyar Gábor, Schottner Jánosné, Törökné Kelemen Ildikó, Verebes Sándor, Wágner Péter Antal, Dr. Sajtos Sándor: köszönti a megjelenteket. Megállapítja a Képviselő-testület határozatképességét (14 főből 9 fő jelen). Javaslatot tesz a napirendre, és felkéri Szabó Judit és Schottner Jánosné képviselőt a jegyzőkönyv hitelesítésére. A Képviselő-testület 9 igen (Dr. Sajtos Sándor, Csörgő Mihály, Gaál Sándorné, Karácsony Ádám, Jüsztl Zsófia Kubanek István, Nagyházú Miklós, Schottner Jánosné, Szabó Judit) szavazattal, a napirendet és a jegyzőkönyv hitelesítőket elfogadta. NAPIREND: 1./ Útépítés útfelújítás közbeszerzésről döntés Előadó: Dr. Sajtos Sándor polgármester Dr. Őszy Tamás közbeszerzési referens 2./ Egyebek 1./ Útépítés útfelújítás közbeszerzésről döntés Dr. Sajtos Sándor: a közbeszerzési tervnek és a költségvetésnek megfelelően közbeszerzési eljárás került kiírásra: a Nefelejcs utca, megépítésére, a Nefelejcs utca felszíni csapadékvíz elvezetésére, a Nefelejcs utcához kapcsolódó utcák vízelvezetésének megépítésére, 3400 m kátyúzás, 2500 m 2 járdaépítés (Dózsa Gy. utca, Béke utca, 11-es út mentén), 2 buszöböl megépítésére, 4 gyűjtőút felújítása (Sionhegyi utca, Honvéd utca, Mátyás király utca, Ódry Árpád utca). Felkéri Dr. Őszy Tamást ismertesse a bontási jegyzőkönyv tartalmát, és Szabó Judit képviselőt, a Közbeszerzési Bizottság elnökét ismertesse a Közbeszerzési Bizottság javaslatát. Tájékoztatást ad a hitelkeret eddigi felhasználásáról, és a felvétel további lehetőségeiről.

2 2 Dr. Őszy Tamás: ismerteti a beérkezett ajánlatok tartalmát (egy ajánlat érvénytelen, érvényes ajánlatok: Magyar Aszfalt Kft., Color Garden Kft.). A Közbeszerzési Bizottság javaslata, hogy a Képviselő-testület nyilvánítsa eredményesnek a közbeszerzési eljárást, és a Magyar Aszfalt Kft. ajánlatát fogadja el. Dr. Sajtos Sándor: kéri, aki a Közbeszerzési Bizottság javaslatával egyetért, és a Közbeszerzési Bizottság javaslatát támogatja, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 9 igen (Dr. Sajtos Sándor, Csörgő Mihály, Gaál Sándorné, Karácsony Ádám, Jüsztl Zsófia, Kubanek István, Nagyházú Miklós, Schottner Jánosné, Szabó Judit) szavazattal, meghozta döntését. 158/2009. ( ) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Út és járdafelújítás, felszíni csapadékvíz elvezetés, valamint a parkoló felújítás Tahitótfalu K.É.-8260/2009. egyszerű közbeszerzési eljárást érvényesnek és eredményesnek nyilvánítja, melynek nyertese a Magyar Aszfalt Kft (1135 Budapest, Szegedi út ). A nyertes végső ajánlata: 1. rész Ajánlati ár: Kátyúzás (bruttó Ft/m 2 ): (bruttó Ft) Járdafelújítás (bruttó Ft/m 2 ) (bruttó Ft) Petőfi utcai parkoló(egységár a komplett kivitelezésre): (bruttó Ft.) Előteljesítés mértéke: 10 naptári nap Késedelmi többlet vállalás: a vállalkozói díj 3%-a 2.rész Ajánlati ár: Nefelejcs utca és a hozzá kapcsolódó vízelvezetések (egységár a komplett kivitelezésre): (bruttó Ft) Gyűjtő utak javítása: (egységár a komplett kivitelezésre): (bruttó Ft) Buszöböl építése (egységár a komplett kivitelezésre): (bruttó Ft) Előteljesítés mértéke: 10 naptári nap Kötbér többlet vállalás: a vállalkozói díj 3 %-a A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a határozat kiadására. Határidő:

3 3 Dr. Sajtos Sándor: az Építési Bizottság ülésén, a bizottság tárgyalta, az iskolaudvar kertépítését, illetve a vízelvezetés felújítását, melynek megfelelően bekérésre került egy árajánlat a PannonExpert Mérnöki Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-től, akik a Tildy Zoltán emlékhely kialakítását is tervezték. Ezt követően az Ereszvény utca megépítése kapcsán indított bírósági eljárás, peren kívüli megállapodás tervezetét ismerteti, amely Dr. Baranyai Zoltán ügyvéd segítségével készült el, a Képviselőtestület én tartott ülésén megfogalmazottakat figyelembe véve. Kéri a Képviselő-testületet, szavazzon a megállapodás aláírásáról. Szabó Judit: Kovács Attila meghatalmazásáról szóló nyilatkozatot megkapta az Önkormányzat? Dr. Sajtos Sándor: igen. Amennyiben nincs több kérdés, hozzászólás kéri a Képviselő-testület döntését a szerződés aláírásáról. A Képviselő-testület 5 igen (Dr. Sajtos Sándor, Csörgő Mihály, Nagyházú Miklós, Schottner Jánosné, Szabó Judit), 2 nem (Gaál Sándorné, Jüsztl Zsófia) szavazattal, és 2 tartózkodás (Karácsony Ádám, Kubanek István) mellett meghozta döntését. 159/2009. ( ) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazza a Polgármestert az Ereszvény út felújítása ügyében megismert szerződés aláírására. Határidő: azonnal Dr. Sajtos Sándor: ezt követően beszámol a Schell (TESCO) üzletház építésével kapcsolatban, a folyamatban lévő hatósági eljárás keretében történt egyeztető tárgyalás történéseiről. Bemutatja a tervezett homlokzati rajzokat, és a megépítés következében kialakuló tervezett utcaképet. Felkéri, Nagyházú Miklóst tájékoztassa a Képviselő-testületet a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság javaslatáról a tervekre vonatkozóan. Nagyházú Miklós: a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság a tervek elfogadását javasolja. Dr. Sajtos Sándor: tájékoztatja a Képviselő-testületet, hogy az út-csomópont kialakításával kapcsolatban folyik a hatósági eljárás. Az egyeztető tárgyaláson minden érintett részt vett. Schottner Jánosné: a buszmegálló hol kerül kialakításra. Dr. Sajtos Sándor: három-négy méterrel feljebb. Amennyiben nincs több hozzászólás, kérdés kéri a Képviselő-testület döntését. A Képviselő-testület 8 igen (Dr. Sajtos Sándor, Csörgő Mihály, Gaál Sándorné, Karácsony Ádám, Kubanek István, Nagyházú Miklós, Schottner Jánosné, Szabó Judit), 1 nem (Jüsztl Zsófia) szavazattal, meghozta döntését.

4 4 160/2009. ( ) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Schell üzletház épülete kialakítását a megismert látványterv alapján támogatja. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a határozat kiadására. Határidő: Dr. Sajtos Sándor: közvilágítás fejlesztésére (Vadrózsa utca Ft+Áfa, Cserfa utca Ft+Áfa) bekért árajánlatok tartalmát ismerteti. Csörgő Mihály: kéri, hogy várjanak, és egyszerre döntsenek a többi ajánlat egységesítése, illetve összesítése után. A lista a Falugondnoknál megtalálható. Jüsztl Zsófia: támogatja az ajánlatot. Tahi óvoda fűtésének korszerűsítése Dr. Sajtos Sándor: ismerteti a Tahi óvodában lévő radiátorok lecserélésére bekért árajánlat tartalmát (Rácz András Ft). A következő ülésen a megfelelő tanulmányozás után dönthet a testület a kérdésről. Szabó Judit: ha a kazánház kiürül, tudjuk másra használni? Schottner Jánosné: miért nem kezdődött a felújítás előbb? Dr. Sajtos Sándor: most zárt be az óvoda. Az óvoda nyílászáróinak cseréjére nyert pályázati összeg felhasználása kapcsán egy alkalommal lehetőség van arra, hogy a szerződés módosítása esetén más célra is felhasználhatja a Képviselő-testület (2010 júniusában lesz az elszámolás). Aki az ajánlat elfogadását támogatja, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 9 igen (Dr. Sajtos Sándor, Csörgő Mihály, Gaál Sándorné, Jüsztl Zsófia Karácsony Ádám, Kubanek István, Nagyházú Miklós, Schottner Jánosné, Szabó Judit), szavazattal, meghozta döntését. 161/2009. ( ) Képviselő-testületi határozat Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Tahi Óvoda központi fűtése felújításával a megismert ajánlat alapján Rácz András (Tahitótfalu, Árpád u.) vállalkozót megbízza. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szerződés megkötésére. Határidő: azonnal

5 5 Szabó Judit: javasolja, kérjenek be árajánlatot a kazánház átalakítására. Dr. Sajtos Sándor: javasolja, hogy a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság vizsgálja, meg hogy a fennmaradó összegből, milyen beruházásokat javasol megvalósítani. Rendeletmódosítás Tóth János: az írásban megküldött, saját konyhán biztosított élelmezés nyersanyagnormájának és térítési díjának megállapításáról szóló rendelettervezetet ismerteti (Áfa változás miatt). Dr. Sajtos Sándor: aki a rendelettervezet tartalmával egyetért, kézfeltartással jelezze. A Képviselő-testület 9 igen (Dr. Sajtos Sándor, Csörgő Mihály, Gaál Sándorné, Jüsztl Zsófia Karácsony Ádám, Kubanek István, Nagyházú Miklós, Schottner Jánosné, Szabó Judit), szavazattal, megalkotta rendeletét. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2009.(VI.30.) rendelete a saját konyhán Biztosított élelmezés nyersanyagnormájának és térítési díjának megállapításáról Kubanek István: a katolikus temetőben a közkút folyik. Az iskola ebédlőjének udvarán lévő vízcsőt ki kellene cserélni. Július 31.-én lesz a katolikus temetőben felújított ravatalozó átadása. Jüsztl Zsófia: az Ősz utca sarkán a parkolás megoldódott? Dr. Sajtos Sándor: ezen a héten a virágláda kihelyezésre fog kerülni. Jüsztl Zsófia: az ebtartásról szóló rendelet szigorítása megoldható? Csörgő Mihály: ez nem a rendelet szigorításán múlik. Tóth János: feljelentést kell tenni, ez alapján tud a hivatal szabálysértési eljárást indítani. Schottner Jánosné: a főtéren sincs változás a kipakolással és a parkolással kapcsolatban. Meg kell várni, míg meghal valaki? Nagyházú Miklós: akkor lesz változás, ha közterület felügyelőt fog alkalmazni a hivatal. A rendőrségre nem számíthatunk. Gaál Sándorné: a videotéka bérletére jelentkezett a nyertes pályázó? Abban az esetben, ha nem akkor a közterület felügyelő helye biztosítva lenne.

6 6 Dr. Sajtos Sándor: megköszönte a Képviselő-testület munkáját és az ülést 19,30 órakor bezárta. K.m.f. Dr. Sajtos Sándor Tóth János polgármester jegyző

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 22- én (csütörtök) órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 22- én (csütörtök) órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 14/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. július 22- én (csütörtök) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 20/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 12-én (kedd) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 2/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 18- án (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 10-én (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 23-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 23-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 9/2015 Határozatok száma: 80-83/2015.(03.23.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2015. március 23-án megtartott nyílt,

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 15.-én (kedd) 18,00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 15.-én (kedd) 18,00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 20/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. szeptember 15.-én (kedd) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 7-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 7-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 21/2015 Határozatok száma: 198-200/2015.(09.07.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26- án (csütörtök) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 1-jén megtartott közmeghallgatásáról

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 1-jén megtartott közmeghallgatásáról Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 20/2016. Határozatok száma: 262/2016. (12.01.) Rendeletek száma: JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 6/2017. Határozatok száma: 93/2017. (05.15.) - 95/2017. (05.15.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2017. május 15-én

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 21.-én (hétfő) 18,00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 21.-én (hétfő) 18,00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 21/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. szeptember 21.-én (hétfő) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 14.-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 14.-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 1/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. január 14.-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Iktatószám: 1236-4/2011.

JEGYZŐKÖNYV. Iktatószám: 1236-4/2011. Iktatószám: 1236-4/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Soponya Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 29. napján 13:00 órakor, a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (8123 Soponya,

Részletesebben

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE a Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE 2013. augusztus 26-án 8.00 órától 10,00 óráig megtartott r e n d k í v ü l i képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013.08.26-én 8.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 30-án megtartott nyílt rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 30-án megtartott nyílt rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 8/2016 Határozatok száma: 98/2016. (05.30.) - 107/2016. (05.30.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV 2016. május 30-án megtartott nyílt rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 8- án (kedd) 18,30 órakor tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 8- án (kedd) 18,30 órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 8- án (kedd) 18,30 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 7/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. augusztus 22. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 31-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 31-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 9/2017. Határozatok száma: 154/2017. (07.31.) - 162/2017. (07.31.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV 2017. július 31-én megtartott nyílt, rendkívüli

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b.

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b. Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ határozatai (107-113/2012.) TÁRGYSOROZAT 1./ Tudásoddal segítsd a vidéket

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 11-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 11-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 3/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. február 11-én (csütörtök) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Csabdi Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 5-én (csütörtök) órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 5-én (csütörtök) órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. augusztus 5-én (csütörtök) 18 00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 9/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 11- én (szerda) 7,30 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Szám: - Határozatok száma: - Rendeletek száma: -

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Szám: - Határozatok száma: - Rendeletek száma: - Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: - Határozatok száma: - Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 25-én megtartott Falugyűléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 26-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 26-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 4/2015 Határozatok száma: 47-48/2015.(02.26.) Rendeletek száma: 3/2015. (II.26.) JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 03.-án (csütörtök) 18,00 órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 03.-án (csütörtök) 18,00 órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 15/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. július 03.-án (csütörtök) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 9-én megtartott nyílt rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 9-én megtartott nyílt rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 9/2016 Határozatok száma: 108/2016. (06.09.) - 118/2016. (06.09.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV 2016. június 9-én megtartott nyílt rendkívüli

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án megtartott nyílt, rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 17/2015 Határozatok száma: 161/2015.(07.13.) Rendeletek száma: Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 12-én megtartott nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 12-én megtartott nyílt üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 4/2017. Határozatok száma: 70/2017. (04.12.) - 72/2017. (04.12.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. december 18.-án (csütörtök) 17,00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 24/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. november 29-én (hétfő) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 5-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 5-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 14/2016 Határozatok száma: 149/2016. (09.05.) -162/2016. (09.05.) Rendeletek száma: - JEGYZŐKÖNYV 2016. szeptember 5-én megtartott nyílt, rendkívüli

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott nyíl, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott nyíl, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 16/2016 Határozatok száma: 175/2016. (09.15.) - 178/2016. (09.15.) Rendeletek száma: JEGYZŐKÖNYV Tárgyalt napirendi pontok: 2016. szeptember 15-én

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 24- én (hétfő) órakor tartott rendkívüli üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének január 24- én (hétfő) órakor tartott rendkívüli üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 2/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. január 24- én (hétfő) 18 00 órakor tartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete augusztus 18-án megtartott. nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete augusztus 18-án megtartott. nyílt üléséről Határozat:178-179 Rendelet: - Jegyzőkönyv Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete 2014. augusztus 18-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv Készült a Zalakaros Város Önkormányzata Képviselőtestülete

Részletesebben

Tahitótfalu Községi Önkormányzat J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Tahitótfalu Községi Önkormányzat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Képviselő-testülete Tahitótfalu Községi Önkormányzat Szám: 18/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. szeptember 09.-én (kedd) 16,30 órakor tartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzata rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2015. augusztus 03. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (4233 Balkány, Rákóczi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 8/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. február 28.-án (csütörtök) 17,30 órakor tartott

Részletesebben

1./ Szob-Nagybörzsöny erdei kisvasút turisztikai 70/2008. (VI. 11.) hat.

1./ Szob-Nagybörzsöny erdei kisvasút turisztikai 70/2008. (VI. 11.) hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagybörzsöny Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. június 11-én megtartott rendkívüli üléséről. t á r g y a l t n a p i r e n d e k : o k : h a t á r o z a t 1./ Szob-Nagybörzsöny

Részletesebben

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében augusztus 8-án a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén

A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében augusztus 8-án a képviselőtestület órakor kezdődő rendkívüli ülésén Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Rábapatona 129-12/2013. Készült: J e g y z ő k ö n y v A rábapatonai Polgármesteri Hivatal nagytermében 2013. augusztus 8-án a képviselőtestület 10.00 órakor kezdődő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-11/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. augusztus 2-án,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről.

Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. Készült: Buj község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én 14 00 -kor megtartott rendkívüli testületi üléséről. tárgysorozata: határozata: 34-36 rendelete: TÁRGYSOROZAT 1. Döntéshozatal közbeszerzésekkel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ================

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ================ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.június 21-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző Illési

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 28-án /hétfőn/ 18,30

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Egerszalók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 14-én, órától megtartott nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Egerszalók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete augusztus 14-én, órától megtartott nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Egerszalók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. augusztus 14-én, 17.00 órától megtartott nyilvános üléséről. T a r t a I o in: Oldalszám: 125-130 - ig Határozatok és rendeletek

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ - /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 10-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA március 5-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA március 5-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2012. március 5-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 37/2012. (III. 5.) önkormányzati testületi határozat a Püspökladányi Tűzoltóság épületének felújítása, bővítése

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A

T Á R G Y S O R O Z A T A Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2009. augusztus 7- i rendkívüli ülésének a. tárgysorozata b. jegyzőkönyve: c. határozata: 190. T Á R G Y S O R O Z A T A Napirend: l.) Nagyhalász Város

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 20.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 16-17 /2012. (II. 20.) számú határozatok.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 13-án órakor tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 13-án órakor tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 13-án 16.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Iktatószám: 139-18/2018. Jegyzőkönyv Készült: 2018. április 5-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete november 28-i rendkívüli üléséről. Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: /2013.

Bököny Község Képviselő-testülete november 28-i rendkívüli üléséről. Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: /2013. Bököny Község Képviselő-testülete 2013. november 28-i rendkívüli üléséről Ikt. szám: 1- /2013. határozatai: 120-122/2013. TÁRGYSOROZAT 1) Döntés az Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó infrastrukturális

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-én, 11.00 órakor megtartott redkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-én, 11.00 órakor megtartott redkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-én, 11.00 órakor megtartott redkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e 107/2012. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítők

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 7-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 7-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 7-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat Tárgya: száma: 96/2016.(IX.07.) Önkormányzati feladatellátást szolgáló

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 17-én órakor tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 17-én órakor tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 17-én 16.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Ecsegfalva Község Önkormányzata 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/ ,

Ecsegfalva Község Önkormányzata 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/ , Ecsegfalva Község Önkormányzata, Fő u. 67 Tel/Fax: 66/487-100, e-mail: ecsegfalva@t-online.hu 973-10/2015.ikt.sz J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-12/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 6-án /szerdán/ 18 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Dr. Lakos Roland polgármester, Bögös István, Gáspár János,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 23/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. november 25.-én (kedd) 18,00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. június 22-én 8.00 órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Juhász József polgármester. Nyeste József képviselő Pogány Sándor képviselő Szakmári Attila képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Juhász József polgármester. Nyeste József képviselő Pogány Sándor képviselő Szakmári Attila képviselő JEGYZŐKÖNYV Készült: Berente Önkormányzatának képviselő-testülete 2013. március 12.-én a Polgármesteri Hivatal tárgyalójában megtartott rendkívüli nyilvános ülésén, melynek kezdési időpontja 14,30 óra.

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-10/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 20. napján 19 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-4/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. április

Részletesebben

A Képviselő-testületi ülés helyszíne: Ordacsehi, Község Önkormányzat hivatali helyisége, 8635 Ordacsehi, Fő u.54.

A Képviselő-testületi ülés helyszíne: Ordacsehi, Község Önkormányzat hivatali helyisége, 8635 Ordacsehi, Fő u.54. JEGYZŐKÖNYV Készült Ordacsehi Község Önkormányzati -testületének 2016. szeptember 7-én, 16 óra 30 perckor kezdődő, az Önkormányzat hivatali helyiségében megtartott rendkívüli üléséről. A -testületi ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. március 31.-én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. december 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila. dr.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2013. december 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila. dr. Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/20- /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. december 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készület Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 26-án 11.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

2013. évi 21. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2013. évi 21. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2013. évi 21. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 05-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-6/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. 7. sz május 10.

J E G Y ZŐKÖNYV. 7. sz május 10. Dunakiliti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y ZŐKÖNYV 7. sz. 2017. május 10. Napirend: 1.) Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2016. évi ellátásáról Előadó: Kovács Andor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Fülöp Attila Gerõfi

Részletesebben

18/2014. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak

18/2014. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a 18/2014 A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2011. július 28-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Radó Béla polgármester Balogh András képviselő Csatlós Csaba képviselő

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testülete J e g y z ő k ö n y v Készült: Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 07-én, hétfőn 19.00 órakor megtartott rendkívüli testületi

Részletesebben

JEGYZOKÖNYV HAJMÁSKÉR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK február 12. napján megtartott rendkívüli ülésérol. JIatározatok száma:

JEGYZOKÖNYV HAJMÁSKÉR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK február 12. napján megtartott rendkívüli ülésérol. JIatározatok száma: Iktatószám: 412-5/2014 JEGYZOKÖNYV HAJMÁSKÉR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELO-TESTÜLETÉNEK 2014. február 12. napján megtartott rendkívüli ülésérol JIatározatok száma: 11/2014. (11.12.) határozat JEGYZOKÖNYV

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pont tárgyalását javasolja.

JEGYZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pont tárgyalását javasolja. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-7/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 11-én, 17,30

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

Megállapítja, hogy a Képviselő- testület 6 igen szavazattal, tartózkodás és ellenszavazat nélkül az alábbi napirendi pontotokat elfogadta:

Megállapítja, hogy a Képviselő- testület 6 igen szavazattal, tartózkodás és ellenszavazat nélkül az alábbi napirendi pontotokat elfogadta: Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 3-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Véh László polgármester Gubics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. 13/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 14-én tartott soron kívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 12-i rendkívüli üléséről 81-84/2013. (07. 12.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

14. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

14. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Oldal 1 / 7 Csomád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2161 Csomád, Kossuth Lajos út 69. Szám: 14/2013. 14. Jegyzőkönyv Készült: A Fóti Közös Önkormányzati Hivatal Csomádi Kirendeltség (2161 Csomád,

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 108-112 /2012. (XII. 11.) számú határozatok.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Készült Győrújbarát Község Önkormányzata képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatalban

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 5219-4/2016. 7. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földes,

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 18/2014.(IV.01.) önkormányzati határozat 19/2014.(IV.01.)

Részletesebben

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 27-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 27-én megtartott ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 85-86 d, rendelete: T á r g y s o r o z a t a 1.) Nyírparasznya

Részletesebben

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 6-7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29. napján

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 23-án (csütörtök) órakor tartott üléséről.

Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 23-án (csütörtök) órakor tartott üléséről. Tahitótfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 19/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. szeptember 23-án (csütörtök) 18 00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 13-án megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 13-án megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. szeptember 13-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 74/2017.(IX.13.) 75/2017.(IX.13.) 76/2017.(IX.13.) 77/2017.(IX.13.)

Részletesebben