Általános rendelkezések. A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon 2. 4

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Általános rendelkezések. A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon 2. 4"

Átírás

1 Halásztelek Város1Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2003. (V.28.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a 11/2004.(IV.28.), 10/2011.(VI.9.), 6/2012.(111.9.), 16/2012.(XI. 14.), 22/2012.(XII.14.), 15/2013.(V.30.), 9/2014.(IV.25.), 21/2014.(XII.l 8.) és a 7/2015.( ) számú önkormányzati rendelettel) A Képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított évi LXV. törvény (továbbiakban: Ötv.) 16.. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján - figyelemmel az Ötv aiban, továbbá az államháztartásról szóló, módosított évi XXXVIII. törvény (továbbiakban: Ahtv.) aiban foglaltakra - Halásztelek Város2 Önkormányzatának vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól az alábbi rendeletet alkotja. I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1. E rendelet hatálya kiterjed: a. ) Halásztelek Város3 Önkormányzatára, annak szerveire, továbbá az önkormányzat által alapított és tulajdonosi irányítása alatt működő költségvetési szervekre (a továbbiakban: intézmények); b. ) önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan és ingó dolgokra, vagyoni értékű jogokra, a gazdasági és közhasznú társaságokban az önkormányzatot megillető részesedésekre, valamint az értékpapírokra (a továbbiakban: önkormányzati vagyon). Az önkormányzati vagyon 2. 4 (1) Az önkormányzati vagyon, rendeltetése szerint törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. (2) A törzsvagyon körébe tartozó forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak körét a nemzeti vagyonról szóló törvény, vonatkozó rendelkezéseinek figyelembevételével e rendelet állapítja meg. (3) A kizárólag önkormányzati tulajdonban álló forgalomképtelen vagyontárgyakat az 1/A. számú melléklet tartalmazza. (4) A törvényben foglaltakon túlmenően korlátozottan forgalomképesek a 2/A. számú mellékletben felsorolt vagyontárgyak. 1Módosította a 6/2012. (III.9.) számú rendelet. Hatályos III. 9-től. 2 Módosította a 6/2012. (III.9.) számú rendelet. Hatályos III. 9-től. 3 Módosította a 6/2012. (III.9.) számú rendelet. Hatályos III. 9-től. 4 Módosította a 6/2012. (III.9.) számú rendelet. Hatályos III. 9-től.

2 (5) Forgalomképes, azaz az Üzleti vagyon része mindaz a vagyon, amely nem tartozik a (4) - bekezdés hatálya alá, illetve amely nem tartozik a törzsvagyon körébe. Az üzleti vagyon a 3/A. számú mellékletben felsorolt vagyontárgyak. (6) A kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon, melyet a Nemzeti vagyonról szóló törvény 2-es számú mellékletében felsorolt vagyonelemek, valamint e rendelet 4/A. számú mellékletében felsorolt vagyonelemek. Vagyonnyilvántartás és leltár 3. 5 A nyilvántartásnak tartalmaznia kell a vagyon elsődleges rendeltetése szerinti közfeladat megjelölését is. II. Az önkormányzati vagyon feletti rendelkezési jog gyakorlásának közös szabályai A tulajdonosi jogok gyakorlása 4- (1) A tulajdonosi jogokat a Képviselő-testület gyakorolja, a tulajdonjog egyes részjogosítványainak gyakorlásával szerveit és az önkormányzati vagyonkezelőket e rendelet szerint bízza meg. (2) Az önkormányzati vagyont más jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet, vagy magánszemély akkor kezelhet, ha a tulajdonosi jogok gyakorlója az erre irányuló szerződésben a tulajdonosi jogok egészének, vagy egy részének gyakorlásával megbízza. (3) 6 Önkormányzati vagyonkezelő szervek: az önkormányzat - intézményei (Hunyadi Mátyás Általános Művelődési Központ, Tündérkert Óvoda), - közhasznú társasága (HATÉ Nonprofit KFT), valamint az Önkormányzat hivatala. (4) A vagyonkezelő szerv a kezelésében, használatában lévő önkormányzati vagyonnal - az önkormányzat kötelező feladatainak sérelmek nélkül - a törvények, és e rendelet keretei között gazdálkodik. (5) Az önkormányzat a tulajdonában lévő vagyontárgyak hasznosítására, üzemeltetésére, továbbá az önkormányzat tulajdonába kerülő vagyontárgyak létesítésére gazdasági társaságot alapíthat, illetve vagyonát gazdasági társaságban hasznosíthatja. (6) Amennyiben az önkormányzat olyan gazdasági társaságot alapít, vagy abba tagként, részvényesként belép, amelynek tevékenysége az önkormányzat ellátási felelősségi körébe tartozik, az önkormányzat, illetve több önkormányzat esetén az önkormányzatok együttes tulajdonosi, vagy szavazati aránya 51 %-nál kevesebb nem lehet. (7) Az önkormányzat által alapított gazdasági társaságokban a tulajdonosi jogosítványokat a képviselő-testület nevében a polgármester gyakorolja. Attól eltérni csak a képviselőtestület nyilatkozatával lehet. (8) Az önkormányzati törzsvagyon állagának megőrzéséről, üzemeltetéséről a képviselőtestület, az önkormányzati vagyonkezelő szervek útján gondoskodik. 5Módosította a 6/2012. (III.9.) számú rendelet. Hatályos III. 9-től. 6 Módosította a 6/2012. (II 1.9.) számú rendelet. Hatályos III. 9-től.

3 (9) A korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak hasznosítására irányuló jogügyletek megkötése esetén a jognyilatkozat megtételére jogosult személy köteles a szerződésben foglaltak teljesítését folyamatosan figyelemmel kísérni. Az önkormányzati vagyon hasznosításának nyilvánossága 5. 7* (1) Az Önkormányzat a vagyon hasznosítását közép- és hosszú távú vagyonhasznosítási tervben teszi közzé, melyet a képviselő-testület a lejárat előtt felülvizsgál. (2) Jelen rendelet a középtáv alatt: 3 év és a hosszú táv alatt: 8 év vagy azon túli időszakot határozza meg. (3) A Vagyon hasznosításával kapcsolatos további előírásaira, a nemzeti vagyonról szóló törvényi vonatkozó rendelkezések az irányadóak. (4) Az önkormányzat Pénzügyi, Ellenőrző- és Településfejlesztési Bizottsága, ellenőrzi a nyilvános értékesítést, hasznosítást. (5) A szerződés megkötésére a polgármester jogosult. Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása 6. 8 (1) A nemzeti vagyont, annak értékét és változásait a tulajdonosi joggyakorló nyilvántartja. A nyilvántartásnak tartalmaznia kell a vagyon elsődleges rendeltetése szerinti közfeladat megjelölését is. A nyilvántartási adatok nyilvánosak. (2) A vagyon értékének megállapítására általában a nyilvántartási érték az irányadó. (3) Értékesítéskor a vagyon értékét az alábbiak szerint kell megállapítani: a) értékpapír esetén, a névérték alapján, b) egyéb ingó és ingatlan vagyon esetén 6 hónapnál nem régebbi értékbecslés alapján. (4) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy (vagyontömeg), a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó. (5) Örökölt vagyon esetén a hagyatéki eljárás során megállapított értékét kell a vagyon értékének tekinteni, amennyiben az adó- és értékbizonyítványa 6 hónapnál nem régebbi. Eljárás a tulajdonos képviseletében 7. Az önkormányzati vagyont érintő hatósági eljárásban a tulajdonost megillető nyilatkozattételi jogot, továbbá a közigazgatási és bírósági eljárásban az ügyfél jogát a polgármester gyakorolja. Az önkormányzat jogi képviseletének biztosításáról a polgármester gondoskodik. 7 Módosította a 6/2012. (III.9.) számú rendelet. Hatályos III. 9-től. s Módosította a 6/2012. (111.9.) számú rendelet. Hatályos III. 9-től.

4 Az önkormányzati vagyon ingyenes, vagy kedvezményes átruházása, követelés elengedése 8. (1) Az önkormányzati vagyont ingyenesen, vagy kedvezményesen átruházni - a törvényben meghatározott eseteken kívül - a következő célra lehet: a) meghatározott céllal, más önkormányzatnak, b) kötelezettségvállalással, közérdekű célra, c) 9 d) közösségi célra, alapítványi hozzájárulással. (2) Az önkormányzat és szerve csak az alábbi esetekben mondhat le részben vagy egészben követeléséről: a) csődegyezségi megállapodásban, b) bírói egyezség keretében, c) felszámolási eljárás során, ha a felszámoló által írásban adott nyilatkozat alapján az várhatóan nem térül meg, d) a végrehajtás során nem, vagy csak részben térül meg, e) ha a követelés igazoltan csak veszteséggel (aránytalan költségráfordítással) érvényesíthető, f) kötelezettje nem lelhető fel, s ez dokumentumokkal hitelt érdemlően bizonyított. A felajánlott vagyon elfogadása 9. (1) Ha a vagyonról az önkormányzat javára lemondtak, ezt a lemondásban megnevezett vagyonkezelő elfogadhatja, feltéve, hogy képes az azzal járó kötelezettségek teljesítésére. (2) Az önkormányzat részére egymillió forint értékhatár felett ellenérték nélkül felajánlott vagyon elfogadásához szükség van a képviselő-testület jóváhagyására. Rendelkezés az önkormányzati vagyonnal 10. A képviselő-testület hatáskörébe tartoznak az alábbi, vagyonhasznosításra vonatkozó döntések, értékhatártól függetlenül: a) ingatlan vásárlása, cseréje, értékesítésre történő kijelölése, b) gazdasági és közhasznú társaságokban fennálló részesedéseinek értékesítésre történő kijelölése, valamint pénzbeli és apport befektetése társaságokba, c) hitel felvétele, illetve annak felvételéhez vagyoni fedezet biztosítékul nyújtása, d) kötvény, váltó kibocsátása és elfogadása, e) kezesség vállalása, egy évet meghaladó lejáratú értékpapír vásárlása, f) gazdasági és közhasznú társaság alapítása, 9 Hatályon kívül helyezte a 6/2012. (III.9.) számú rendelet. Hatálytalan III. 9-től.

5 g) társadalmi szervezet, alapítvány létrehozásának engedélyezése, társadalmi szervezethet, alapítványhoz való csatlakozás, hozzájárulás, azok támogatása. h) 10 az önkormányzat tulajdonát képező vagyontárgyaknak az önkormányzati vagyon részeibe való besorolása. 11. (1) Az önkormányzati vagyonra vonatkozó egyéb döntések értékhatártól függően az önkormányzat és szervei, valamint a vagyonkezelők hatáskörébe tartoznak. (2) A képviselő-testület hatáskörébe tartozik a) Ft feletti vagyontárgy vásárlása, b) Ft értékhatár felett a vagyontárgy érékesítése, a vagyon használatának, illetve a hasznosítás jogának átengedése, cseréje, biztosítékul adása és egyéb módon való megterhelése. c) behajthatatlan követelések törlése, Ft értékhatár felett. (3) A képviselő-testület a Pénzügyi, Gazdasági, Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának hatáskörébe tartozik. a) az önkormányzati vagyon nyilvános értékesítésének, hasznosításának ellenőrzése, b) a biztosítási szerződések megkötésének véleményezése, c) behajthatatlan követelések törlése Ft és Ft között. (4) A vagyonkezelő szervezet vezetőjének hatáskörébe tartozik a Pénzügyi, Gazdasági, Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság jóváhagyásával: a) a közszolgáltatáshoz nélkülözhető vagyon - két évet meg nem haladó - határozott időtartamú bérbeadás útján történő hasznosítás, b) a használatában kezelésében lévő, Ft értéket meg nem haladó ingó vagyontárgyak, vagyonértékű jog stb. értékesítése, c) ,- Ft-tól Ft. értékhatárig ingó vagyontárgy adásvételének engedélyezése, valamint az éves költségvetésben jóváhagyott beszerzések engedélyezése, d) Ft - a számviteli szabályok szerint számított - egyedi értéket meghaladó elavult ingóságok értékesítése. (5) A polgármester jogosult: a) a hatáskörrel rendelkező szerv döntése alapján a vagyonhasznosítási jogügyletek megkötésére, b) megkötni a nem intézményi használatban lévő bérleti szerződéseket, c) megkötni - a gazdasági és vagyonbizottság véleményének figyelembevételével - a biztosítási szerződéseket. 10 Megállapította a 11/2004. (IV.28.) számú rendelet. Hatályos IV. 28-tól. 11 Megállapította a 11/2004. (IV.28.) számú rendelet. Hatályos IV. 28-tól. 12 Módosította a 11/2004. (IV.28.) számú rendelet. Hatályos IV. 28-tól.

6 III. Záró rendelkezések 12. (1) E rendelet május 28-án lép hatályba. Hatálybalépésének időpontjával a 2/1994. (1.25.) és a 6/1997. (III.25.) számú rendeletek hatályukat vesztik. (2) A rendelet kihirdetéséről az SZMSZ előírásai szerinti helyben szokásos módon a jegyző gondoskodik. Halásztelek, május 22. Baloghné dr. Nagy Edit sk. jegyző Stoffán Antal sk. polgármester A rendelet kihirdetve: május 28-án Baloghné dr. Nagy Edit sk. jegyző A rendelet a 11/2004.(IV.28.), 10/2011. (VI.9.), 6/2012. (III.9.), 16/2012. (XI.14.), 22/2012. (XII.14.), 15/2013.(V.30.), 9/2014.(IV.25.), 21/2014.(XII.18.) és a 7/2015.( ) számú önkormányzati rendelettel egységes szerkezetbe foglalva. Hatályos: március 26. O *vj\* IV Baloghné dr. Nagy Edit jegyző Mellékletek13 13 Módosította a 7/2015.( ) önkormányzati rendelet. Hatályos: tól.

7 Típus: Melléklet Halásztelek Város Vagyonrendeletéhez Az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező forgalomképtelen vagyontárgyak (2011.évi CXCVI. trv. 5. (3) bek. Tétel Megnevezés Cím Hrsz. írsz. Helység Utca házszám /1 hrsz.-ú út 083/ Halásztelek 083 / 1 hrsz.-ú út hrsz.-ú út 3058 / Halásztelek 3065 hrsz.-ú út hrsz.-ú út Halásztelek 3065 hrsz.-ú út hrsz.-ú út Halásztelek 3065 hrsz.-ú út hrsz.-ú út Halásztelek 3065 hrsz.-ú út 6 Ady Endre Halásztelek Ady Endre 7 Ady Endre Halásztelek Ady Endre 8 Áfonya 06/ Halásztelek Áfonya 9 Akácos Halásztelek Akácos 10 Akácos 2753/ Halásztelek Akácos 11 Almafa 021 / Halásztelek Almafa 12 András Halásztelek András 13 András, László Halásztelek András, László 14 Anna Halásztelek Anna 15 Anna 1471/ Halásztelek Anna 16 Arany János köz 839/ Halásztelek Arany János köz 17 Arany János 839/ Halásztelek Arany János 18 Arany János 840/ Halásztelek Arany János 19 Arany János 953 / Halásztelek Arany János 20 Arany János 953 / Halásztelek Arany János 21 Arany János Halásztelek Arany János 22 Arany János Halásztelek Arany János 23 Arany János Halásztelek Arany János 24 Arany János Halásztelek Arany János 25 Árpád köz Halásztelek Árpád köz 26 Árpád út 3508 / Halásztelek Árpád út 27 Árpád Halásztelek Árpád 28 Attila köz Halásztelek Attila köz 29 Barackfa Halásztelek Barackfa 30 Barátság Halásztelek Barátság u. 31 Barátság Halásztelek Barátság 32 Barátság 287/ Halásztelek Barátság 33 Barátság Halásztelek Barátság 34 Barátság Halásztelek Barátság 35 Barátság Halásztelek Barátság 36 Barátság Halásztelek Barátság 37 Barátság 853/ Halásztelek Barátság 38 Barátság 853/ Halásztelek Barátság 39 Barátság 853/ Halásztelek Barátság 40 Barátság 946/ Halásztelek Barátság 41 Barátság 948 / Halásztelek Barátság 42 Barátság 024/ Halásztelek Barátság 43 Barátság 024/ Halásztelek Barátság 44 Béke Halásztelek Béke 45 Bolgárkertész Halásztelek Bolgárkertész 46 Bolgárkertész Halásztelek Bolgárkertész 47 Bolgárkertész Halásztelek Bolgárkertész 48 Bolgárkertész Halásztelek Bolgárkertész Vagyonrendelet -1.sz. melléklet Forgalomképtelen Vagyon

8 49 Bolgárkertész 059/ Halásztelek Bolgárkertész 50 Bolgárkertész 059/ Halásztelek Bolgárkertész 51 Bolyai János Halásztelek Bolyai János 52 Bolyai János Halásztelek Bolyai János 53 Csaba Halásztelek Csaba 54 Csatár György köz 933 / Halásztelek Csatár György köz 55 Csatár György Halásztelek Csatár György 56 Csatár György 933/ Halásztelek Csatár György 57 Csatár György Halásztelek Csatár György 58 Diófa sor Halásztelek Diófa sor 59 Diófa sor Halásztelek Diófa sor 60 Diófa sor Halásztelek Diófa sor 61 Dózsa György 205/ Halásztelek Dózsa György 62 Dózsa György Halásztelek Dózsa György 63 Dózsa György Halásztelek Dózsa György 64 Dr. Bácsújlaki Dénes Halásztelek Dr. Bácsújlaki Dénes 65 Dunasor Halásztelek Dunasor 66 Eötvös József Halásztelek Eötvös József 67 Erkel Ferenc 853/ Halásztelek Erkel Ferenc 68 Erkel Ferenc 853/ Halásztelek Erkel Ferenc 69 Erkel Ferenc 855/ Halásztelek Erkel Ferenc 70 Erkel Ferenc 858/ Halásztelek Erkel Ferenc 71 Erkel Ferenc 859/ Halásztelek Erkel Ferenc 72 Erzsébet Halásztelek Erzsébet 73 Gábor Dénes Halásztelek Gábor Dénes 74 Gábor Dénes Halásztelek Gábor Dénes 75 Gárdonyi Géza 837/ Halásztelek Gárdonyi Géza 76 Gárdonyi Géza 953 / Halásztelek Gárdonyi Géza 77 Gárdonyi Géza Halásztelek Gárdonyi Géza 78 Gárdonyi Géza Halásztelek Gárdonyi Géza 79 Gárdonyi Géza Halásztelek Gárdonyi Géza 80 Gáton túli árterület Halásztelek Gáton túli árterület 81 Gáton túli árterület 078 / Halásztelek Gáton túli árterület 82 Gáton túli árterület 078 / Halásztelek Gáton túli árterület 83 Gáton túli árterület Halásztelek Gáton túli árterület 84 Gáton túli árterület Halásztelek Gáton túli árterület 85 Gáton túli árterület 082/ Halásztelek Gáton túli árterület 86 Gáton túli árterület 083/ Halásztelek Gáton túli árterület 87 Gáton túli árterület Halásztelek Gáton túli árterület 88 Gáton túli árterület Halásztelek Gáton túli árterület 89 Gáton túli árterület Halásztelek Gáton túli árterület 90 Gáton túli árterület 093 / Halásztelek Gáton túli árterület 91 Gáton túli árterület 093/ Halásztelek Gáton túli árterület 92 Gesztenyefa 08/ Halásztelek Gesztenyefa 93 Hajnal Halásztelek Hajnal 94 Hajnal 1247/ Halásztelek Hajnal 95 Hajnal Halásztelek Hajnal 96 Hajnal Halásztelek Hajnal 97 Halász 052/ Halásztelek Halász 98 Határ út 836/ Halásztelek Határ út Vagyonrendelet - 1.sz. melléklet Forgalomképtelen Vagyon

9 99 Heltay és Krúdy köz 844/ Halásztelek Heltay és Krúdy köz 100 Hermina Halásztelek Hermina 101 Hermina Halásztelek Hermina 102 Hermina Halásztelek Hermina 103 Hold 1217/ Halásztelek Hold 104 Hold, Csillag, Tél Halásztelek Hold, Csillag, Tél 105 Ilona Halásztelek Ilona 106 Ilona Halásztelek Ilona 107 Ilona Halásztelek Ilona 108 Iskola 205 / Halásztelek Iskola 109 Iskola Halásztelek Iskola 110 Iskola Halásztelek Iskola 111 István Halásztelek István 112 Jókai Mór 944 / Halásztelek Jókai Mór 113 Jókai Mór 945/ Halásztelek Jókai Mór 114 Jókai Mór 948/ Halásztelek Jókai Mór 115 Jókai Mór 949/ Halásztelek Jókai Mór 116 Jókai Mór Halásztelek Jókai Mór 117 Jókai Mór Halásztelek Jókai Mór 118 Jókai Mór Halásztelek Jókai Mór 119 Jókai Mór 953/ Halásztelek Jókai Mór 120 József Attila tér Halásztelek József Attila tér 121 Júlia 1346/ Halásztelek Júlia 122 Kálmán Halásztelek Kálmán 123 Kandó Kálmán Halásztelek Kandó Kálmán 124 Katalin Halásztelek Névtelen 125 Katalin Halásztelek Katalin 126 Katalin Halásztelek Katalin 127 Katona József Park Halásztelek Katona József Park 128 Katona József Halásztelek Katona József 129 Katona József Halásztelek Katona József 130 Katona József Halásztelek Katona József 131 Katona József Halásztelek Katona József 132 Katona József Halásztelek Katona József 133 Katona József Halásztelek Katona József 134 Kisgyár köz 933 / Halásztelek Kisgyár köz 135 Kisgyár köz 933 / Halásztelek Kisgyár köz 136 Kisgyár köz 933 / Halásztelek Kisgyár köz 137 Kisgyár köz 933 / Halásztelek Kisgyár köz 138 Kisgyár köz 933 / Halásztelek Kisgyár köz 139 Kisgyár 836 / Halásztelek Kisgyár 140 Kisgyár 837 / Halásztelek Kisgyár 141 Kisgyár 838/ Halásztelek Kisgyár 142 Kisgyár 839 / Halásztelek Kisgyár 143 Kisgyár 840 / Halásztelek Kisgyár 144 Kisgyár 840 / Halásztelek Kisgyár 145 Kisgyár Halásztelek Kisgyár 146 Kisgyár Halásztelek Kisgyár 147 Korbuly út Halásztelek Korbuly út 148 Korbuly út 052/ Halásztelek Korbuly út 149 Korbuly Halásztelek Korbuly 150 Kossuth Lajos Halásztelek Kossuth Lajos 151 Kossuth Lajos Halásztelek Kossuth Lajos Vagyonrendelet - 1.sz. melléklet Forgalomképtelen Vagyon

10 152 Kölcsey Ferenc 836/ Halásztelek Kölcsey Ferenc 153 Kölcsey Ferenc 837/ Halásztelek Kölcsey Ferenc 154 Kölcsey Ferenc 838/ Halásztelek Kölcsey Ferenc 155 Kölcsey Ferenc 839/ Halásztelek Kölcsey Ferenc 156 Kölcsey Ferenc 840/ Halásztelek Kölcsey Ferenc 157 Közút 023/ Halásztelek Közút 158 Közút 031/ Halásztelek Hold folyt. 159 Közút 031 / Halásztelek Csillag folyt. 160 Közút 032/ Halásztelek Közút 161 Közút 032 / Halásztelek Közút 162 Közút 044 / Halásztelek Közút 163 Közút 047 / Halásztelek Közút 164 Közút 047/ Halásztelek Közút 165 Közút 054 / Halásztelek Közút 166 Közút 054 / Halásztelek Közút 167 Közút 064/ Halásztelek Közút 168 Közút 064 / Halásztelek Közút 169 Közút - külterület 06/ Halásztelek Közút - külterület 170 Latinovics Zoltán Halásztelek Latinovics Zoltán 171 Madách Imre 944/ Halásztelek Madách Imre 172 Madách Imre 945/ Halásztelek Madách Imre 173 Madách Imre 946/ Halásztelek Madách Imre 174 Madách Imre 948/ Halásztelek Madách Imre 175 Madách Imre 949/ Halásztelek Madách Imre 176 Madách Imre 950/ Halásztelek Madách Imre 177 Madách Imre 951/ Halásztelek Madách Imre 178 Madách Imre 953 / Halásztelek Madách Imre 179 Málna 06/ Halásztelek Málna 180 Malonyai Halásztelek Malonyai 181 Malonyai Halásztelek Malonyai 182 Mandulafa Halásztelek Mandulafa 183 Mária 1346/ Halásztelek Mária 184 Mária Halásztelek Mária 185 Mária Halásztelek Mária 186 Mária Halásztelek Mária 187 Mátyás Halásztelek Mátyás 188 Megyedűlő Halásztelek Megyedűlő 189 Megyedűlő Halásztelek Megyedűlő 190 Megyedűlő 047/ Halásztelek Megyedűlő 191 Meggyfa 021 / Halásztelek Meggyfa 192 Melinda 1346/ Halásztelek Melinda 193 Melinda 1346/ Halásztelek Melinda 194 Melinda 1346/ Halásztelek Melinda 195 Mensáros László Halásztelek Mensáros László Vagyonrendelet - 1.sz. melléklet Forgalomképtelen Vagyon

11 196 Merkúr Halásztelek Merkúr 197 Mikszáth Kálmán 944 / Halásztelek Mikszáth Kálmán 198 Mikszáth Kálmán Halásztelek Mikszáth Kálmán 199 Nap Halásztelek Nap 200 Nap Halásztelek Nap 201 Nap Halásztelek Nap 202 Nap Halásztelek Nap 203 Nefelejcs utcs Halásztelek Nefelejcs utcs 204 Neumann János Halásztelek Neumann János 205 Névtelen 021 / Halásztelek Névtelen 206 Névtelen 023 / Halásztelek Névtelen 207 Névtelen 023/ Halásztelek Névtelen 208 Nyár Halásztelek Nyár 209 óvoda 853/ Halásztelek óvoda 210 Óvoda Halásztelek Óvoda 211 Ősz Halásztelek Ősz 212 Páger Antal Halásztelek Páger Antal 213 Páger Antal Halásztelek Páger Antal 214 Petőfi Sándor Halásztelek Petőfi S. u. 215 Petőfi Sándor Halásztelek Petőfi Sándor 216 Petőfi Sándor Halásztelek Petőfi Sándor 217 Petőfi Sándor Halásztelek Petőfi Sándor 218 Petőfi Sándor Halásztelek Petőfi Sándor 219 Petőfi Sándor Halásztelek Petőfi Sándor 220 Petőfi Sándor Halásztelek Petőfi Sándor 221 Petőfi Sándor 839/ Halásztelek Petőfi Sándor 222 Posta köz Halásztelek Posta köz 223 Posta köz 925/ Halásztelek Posta köz 224 Posta köz 925/ Halásztelek Posta köz 225 Ribizli 06/ Halásztelek Ribizli 226 Rózsa 933 / Halásztelek Rózsa 227 Bethlen Gábor Halásztelek Bethlen Gábor 228 Bethlen Gábor Halásztelek Bethlen Gábor 229 Bethlen Gábor Halásztelek Bethlen Gábor 230 Semmelweis Ignác Halásztelek Semmelweis Ignác 231 Somogyi Béla Halásztelek Somogyi B. u. 232 Somogyi Béla Halásztelek Somogyi Béla 233 Somogyi Béla Halásztelek Somogyi Béla 234 Somogyi Béla Halásztelek Somogyi Béla 235 Somogyi Béla Halásztelek Somogyi Béla 236 Somogyi Béla Halásztelek Somogyi Béla 237 Szabados Mária Halásztelek Szabados Mária 238 Szabadság Halásztelek Szabadság 239 Szabadság Halásztelek Szabadság 240 Szabadság Halásztelek Szabadság 241 Szabadság Halásztelek Szabadság 242 Szabadság Halásztelek Szabadság 243 Szabadság Halásztelek Szabadság 244 Szamóca 06/ Halásztelek Szamóca 245 Szeder 06/ Halásztelek Szeder Vagyonrendelet -1.sz. melléklet Forgalomképtelen Vagyon

12 246 Szentgyörgyi Albert Halásztelek Szentgyörgyi Albert 247 Szetn László tér 894/ Halásztelek Szetn László tér 248 Szilárd Leó Halásztelek Szilárd Leó 249 Szilárd Leó Halásztelek Szilárd Leó 250 Szilárd Leó Halásztelek Szilárd Leó 251 Szilvafa Halásztelek Szilvafa 252 Szőlő Halásztelek Szőlő 253 Szt. Erzsébet tér Halásztelek Szt. Erzsébet tér 254 Táncsics Mihály Halásztelek Táncsics M ihály 255 Táncsics Mihály 205/ Halásztelek Táncsics M ihály 256 Tavasz Halásztelek Tavasz 257 Tejút és utcái Halásztelek Tejút és utcái 258 Tejút Halásztelek Tejút 259 Tejút 3086/ Halásztelek Tejút 260 Tél Halásztelek Tél 261 Új 933 / Halásztelek Új 262 Védgát 062/ Halásztelek Védgát 263 Viola 933 / Halásztelek Viola 264 Viola 933 / Halásztelek Viola 265 Viola 933 / Halásztelek Viola 266 Vörösmarty Mihály 944 / Halásztelek Vörösmarty Mihály 267 Vörösmarty Mihály 945/ Halásztelek Vörösmarty Mihály 268 Vörösmarty Mihály 948/ Halásztelek Vörösmarty Mihály 269 Vörösmarty Mihály 949/ Halásztelek Vörösmarty Mihály 270 Vörösmarty Mihály 950/ Halásztelek Vörösmarty Mihály 271 Vörösmarty Mihály 953/ Halásztelek Vörösmarty Mihály Vagyonrendelet - 1.sz. melléklet Forgalomképtelen Vagyon

13 Melléklet Halásztelek Város Vagyonrendeletéhez Típus: Törzsvagyon - Korlátozottan Forgalomképes Vagyon Tétel Cím Megnevezés terület Hrsz. írsz. Helység Utca házszám m2-ben Közfeladat megjelölése 1 Óvoda - telephely 326/ Halásztelek Iskola 2/A Közoktatás 2 Óvoda - Udvar 326/ Halásztelek Iskola 2/A Közoktatás 3 Általános Iskola - ÁMK 859/ Halásztelek Somogyi Béla u Közoktatás 4 Óvoda - székhely 891 / Halásztelek Óvoda Közoktatás 5 Védőnői épület Halásztelek Posta köz 3/A 574 Egészségügy 6 Polgárm.-i Hivatal "A" Ép Halásztelek Posta köz Közigazgatás 7 Polgárm.-i Hivatal "B" Ép. 894/ Halásztelek Posta köz Közigazgatás 8 Közösségi Ház Halásztelek Szt. László tér Közművelődés 9 Egészségház Halásztelek Rákóczi F. u. 60, Egészségügy 10 Sportcentrum - 1. tér / Halásztelek Ősz Közösségi funkció - sport 11 Sportcentrum - II. tér 2552 / Halásztelek Ősz Közösségi funkció - sport 12 Szennyvíztisztító 032 / Halásztelek Rákóczi F. 100 Csatorna - szennyvízelvezetés 13 Árok 065/ Halásztelek Árok 42 Csapadékvíz elvezetés 14 Árok 065/ Halásztelek Árok 898 Csapadékvíz elvezetés 15 II. Rákóczi Ferenc 021 / Halásztelek II. Rákóczi Ferenc 18 autóbusz pályaudvar Rózsa 933 / Halásztelek Rózsa utcáról nyíló terület közterület - park 18 Külterület Halásztelek Nefelejcs utcában 791 Kivett árok 19 Park 287/ Halásztelek Katona József park Közösségi funkció - sport Vagyonrendelet - 2.sz. melléklet Korlátozottan forgalomképes vagyon

14 Melléklet Halásztelek Város Vagyonrendeletéhez Típus: Forgalomképes, Üzleti Vagyon Tétel Megnevezés Cím terület Hrsz. írsz. Helység Utca házszám m2-ben Megjegyzés 1 Lakóépület / Garzonház 326/ Halásztelek Dózs György u x 22 garázs 2 Irodaépület 579/ Halásztelek Kossuth Lajos u Húsbolt 925/ Halásztelek Posta köz 5/A Lakóépület 925/ Halásztelek Posta köz db üzlet + pince 5 Épület 933 / Halásztelek Rózsa Bépítettlen terület 949/ Halásztelek Kisgyár Bépítettlen terület Halásztelek Nap Bépítettlen terület 1346/ Halásztelek Ady Endre u Bépítettlen terület 1346/ Halásztelek Ady Endre u Bépítettlen terület 1346/ Halásztelek Ady Endre u Bépítettlen terület 1346/ Halásztelek Ady Endre u Bépítettlen terület Halásztelek Diófasor u Bépítettlen terület Halásztelek Diófasor u Bépítettlen terület 2434 / Halásztelek Malonyai u Bépítettlen terület 2434/ Halásztelek Malonyai u Bépítettlen terület 2434 / Halásztelek Malonyai u Bépítettlen terület 2434/ Halásztelek Malonyai u Bépítettlen terület 2434/ Halásztelek Malonyai u Bépítettlen terület 2434 / Halásztelek Malonyai u 'agy^nre B^fettfe íera^íéklet 2434 / Halásztelek Malonyai u Forgalomképes üzleti vagyon

15 21 Bépítettlen terület 2434 / Halásztelek Malonyai u Bépítettlen terület 2434 / Halásztelek Malonyai u Bépítettlen terület 3086 / Halásztelek Merkúr u Bépítettlen terület 3086 / Halásztelek Merkúr u Bépítettlen terület 3086 / Halásztelek Merkúr u Bépítettlen terület 3086 / Halásztelek Merkúr u Kivett udvar 021 / Halásztelek Diófa sor Szántó és Kivett játszótér 031/ Halásztelek Ősz Sport 29 Kivett anyagbánya 068/ Halásztelek Gáton túli árterület Kivett anyagbánya 068/ Halásztelek Gáton túli árterület Szántó 082/ Halásztelek Külterület Szántó 082/ Halásztelek Külterület Szántó 082/ Halásztelek Külterület Irodaház 943/ Halásztelek Kisgyár u parkoló, zöldfelület 579/ Halásztelek Kossuth Lajos u kivett, beépítetlen telek Halásztelek (2738) hrsz.a latti 37 kivett, beépítetlen telek Halásztelek (2738) hrsz.a latti 38 kivett, beépítetlen telek Halásztelek (2738) hrsz.a latti 39 kivett, közterület 06/ Halásztelek Szamóca 40 kivett, beépítetlen telek Halásztelek Akácos 41 kivett, beépítetlen telek Halásztelek Akácos 42 kivett, beépítetlen telek Halásztelek Akácos Típus: Forgalomképes, Üzleti Vagyon - Értékpapírok, lekötött betétek Tételsz. Megnevezés Sorszám Menny. Címlet tói - 9 db Címletérték 1 Fővárosi Vízművek Zrt Ft Ft /törzsrészvény/ Ft Ft 'agyonre ijd d - 3.Sz.. melléklet Ft Ft Forgalomképes üzleti vagyon

16 Összesen: Ft Vagyonrendelet - 3.sz. melléklet Forgalomképes üzleti vagyon

17 Melléklet Halásztelek Város Vagyonrendeletéhez Típus: Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzei vagyon Tétel Megnevezés Cím Hrsz. írsz. Helység Utca házszám Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Halásztelek Vagyonrendelet - 4. sz. melléklet Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon

18 Ivóvízvezetékek és tartozékaik utcánkénti bontásban V e z e té k B e k ö té s e k T ű z c s a p o k K ö zk u tak T u la jd o n o s M e g n e v e z é s U tca H rsz. M é r e t (m m ) A n y ag M e n n y, (m ) M e n n y, (d b ) M e n n y, (d b ) Föld Föld a la tti f e le tti M é r e t (m m ) M e n n y (d b )

19 T o ló z á r M e n n y.(d b ) É p íté s é v e

20 Vagyonrendelet - 2/A. számú melléklet Halásztelek Város Önkormányazatának tulajdonában lévő szennyvízvezetékek és tartozékaik utcánkénti bontásban T u la jd o n o s sz e n n y v iz v e z e té k típ u s a (nyom ott,gravi tációs,vákuum U tca H rsz. M é r e t (m m ) G e r in c v e z e té k B e k ö té s e k H ázi á A k n ák T o ló z á r M e n n y, (d b ) A n y ag M e n n y, (fm ) M e n n y, (d b ) v á k b e to n tisz tító 1 e n n y.(d l u u m a k n a a k n a É p íté s é v e Ht. V. Önk. G ravitációs Diófasor 2607 DN200 KG-PVC 1148, Ht. V. Önk. G ravitációs Táncsics M. 142 DN200 KG-PVC 1285, Ht. V. Önk. G ravitációs Barátság 406 DN200 KG-PVC 506, Ht. V. Önk. G ravitációs Dózsa Gy. 266 DN200 KG-PVC 2035, Ht. V. Önk. G ravitációs Iskola 362 DN200 KG-PVC 1340, Ht. V. Önk. G ravitációs Kossuth L. 518 DN200 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs Somogyi 553 DN200 KG-PVC 515, Ht. V. Önk. G ravitációs Béke 643 DN200 KG-PVC 1085, Ht. V. Önk. G ravitációs Ságvári 771 DN200 KG-PVC 1009, Ht. V. Önk. G ravitációs Kölcsey 840 DN200 KG-PVC 304, Ht. V. Önk. G ravitációs Heltai köz 844/13 DN200 KG-PVC 120, Ht. V. Önk. G ravitációs Krúdy köz 844/13 DN200 KG-PVC 129, Ht. V. Önk. G ravitációs Arany J. 953/51 DN200 KG-PVC 856, Ht. V. Önk. G ravitációs Erkel F. 853 DN200 KG-PVC 186, Ht. V. Önk. G ravitációs Kisgyár 932 DN200 KG-PVC 443, Ht. V. Önk. G ravitációs Bolgárkertész 2601 DN200 KG-PVC 1104, Ht. V. Önk. G ravitációs Petőfi 148 DN200 KG-PVC 178, _ Ht. V. Önk. G ravitációs Szabadság 195 DN200 KG-PVC 574, Ht. V. Önk. G ravitációs Óvoda 890 DN200 KG-PVC 292, Ht. V. Önk. G ravitációs Csatár Gy. 933 DN200 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs Mikszáth K. 944 DN200 KG-PVC 324, Ht. V. Önk. G ravitációs V örösm arty M. 953 DN200 KG-PVC 376, Ht. V. Önk. G ravitációs Madách 953/42 DN200 KG-PVC 356,

21 Ht. V. Önk. G ravitációs Katona J DN200 KG-PVC 839, Ht. V. Önk. G ravitációs G árdonyi G. 953/93 DN200 KG-PVC 551, Ht. V. Önk. G ravitációs Jókai M. 953/26 DN200 KG-PVC 458, Ht. V. Önk. G ravitációs Ady E DN200 KG-PVC 763, Ht. V. Önk. G ravitációs József A. tér -körbe 1044 DN200 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs Új 933/20 DN200 KG-PVC 280, Ht. V. Önk. G ravitációs II. Rákóczi F DN200 KG-PVC 206,8 8 15* 2* Ht. V. Önk. G ravitációs Hajnal 1248 DN200 KG-PVC 606, Ht. V. Önk. G ravitációs Tavasz 1186 DN200 KG-PVC 85, Ht. V. Önk. G ravitációs Nyár 1236 DN200 KG-PVC 61, Ht. V. Önk. G ravitációs Nap 1227 DN200 KG-PVC 641, Ht. V. Önk. G ravitációs Erzsébet 1359 DN200 KG-PVC 628, Ht. V. Önk. G ravitációs Ilona 3700 DN200 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs Mária 1450 DN200 KG-PVC 1058, Ht. V. Önk. G ravitációs Anna 1412 DN200 KG-PVC 72, Ht. V. Önk. G ravitációs Katalin 1391 DN200 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs Melinda 1346/47 DN200 KG-PVC 182, Ht. V. Önk. G ravitációs Júlia 1346/99 DN200 KG-PVC 148, Ht. V. Önk. G ravitációs V édgát 062/4 62,4 DN200 KG-PVC 131, Ht. V. Önk. G ravitációs Nefelejcs 2204 DN200 KG-PVC 266, Ht. V. Önk. G ravitációs Dr. Bácsújlaky Dezső 2231 DN200 KG-PVC 124, Ht. V. Önk. G ravitációs Szabados Mária 2214 DN200 KG-PVC 114, Ht. V. Önk. G ravitációs Dunasor 2249 DN200 KG-PVC 277, Ht. V. Önk. G ravitációs Hermina 2348 DN200 KG-PVC 661, Ht. V. Önk. G ravitációs Malonyai 2406 DN200 KG-PVC 604, Ht. V. Önk. G ravitációs M egyedűlő 3921 DN200 KG-PVC 633, Ht. V. Önk. G ravitációs G ábor Dénes 3713 DN200 KG-PVC 517,

22 Ht. V. Önk. G ravitációs Bolyai János 3705 DN200 KG-PVC 304, Ht. V. Önk. G ravitációs Szilárd Leó 3708 DN200 KG-PVC 305, Ht. V. Önk. G ravitációs Akácos 2752 DN200 KG-PVC 718, Ht. V. Önk. G ravitációs Eötvös Lóránd 3719 DN200 KG-PVC 289, Ht. V. Önk. G ravitációs Szent-G yörgyi Albert 3710 DN200 KG-PVC 388, Ht. V. Önk. G ravitációs Neumann János 3706 DN200 KG-PVC 263, Ht. V. Önk. G ravitációs 3065 hrsz. DN200 KG-PVC 239, Ht. V. Önk. G ravitációs 6136 hrsz. Puskás T. DN200 KG-PVC 418, Ht. V. Önk. G ravitációs 2972/14 hrsz. DN200 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs 054/31 hrsz. Vásárhelyi DN200 KG-PVC 304, Ht. V. Önk. G ravitációs 054/28 hrsz. Sem m elweis Ignác DN200 KG-PVC 189, Ht. V. Önk. G ravitációs Kandó Kálmán 6028 DN200 KG-PVC 110, Ht. V. Önk. G ravitációs Bánki Donáth 6038 DN200 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs Mátyás 2941 DN200 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs László 2904 DN200 KG-PVC 158, Ht. V. Önk. G ravitációs Csaba 2957 DN200 KG-PVC 82, Ht. V. Önk. G ravitációs Attila köz 2952 DN200 KG-PVC 76, Ht. V. Önk. G ravitációs András 2904 DN200 KG-PVC 164, Ht. V. Önk. G ravitációs István 2930 DN200 KG-PVC 179, Ht. V. Önk. G ravitációs Csillag 2555 DN200 KG-PVC 254, Ht. V. Önk. G ravitációs Vénusz 2700 DN200 KG-PVC 154, Ht. V. Önk. G ravitációs Ősz 2553 DN200 KG-PVC 81, Ht. V. Önk. G ravitációs Mars 2700 DN200 KG-PVC 74, Ht. V. Önk. G ravitációs Jupiter 2700 DN200 KG-PVC 60, Ht. V. Önk. G ravitációs Szaturnusz 2700 DN200 KG-PVC 46, Ht. V. Önk. G ravitációs Tél 2555 DN200 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs Léda 1348 DN200 KG-PVC

23 Ht. V. Önk. G ravitációs Kálmán 3507 DN200 KG-PVC 212, Ht. V. Önk. G ravitációs Géza 3507 DN200 KG-PVC 232, Ht. V. Önk. G ravitációs Árpád 3508 DN200 KG-PVC 323, Ht. V. Önk. G ravitációs Hold köz 1217/42 DN200 KG-PVC Összesen: 34228, Ht. V. Önk. G ravitációs II. Rákóczi F DN300 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs Petőfi 148 DN300 KG-PVC 340, Ht. V. Önk. G ravitációs Béke 643 DN300 KG-PVC 185, Ht. V. Önk. G ravitációs Barátság 406 DN300 KG-PVC 330, Ht. V. Önk. G ravitációs Kisgyár 932 DN300 KG-PVC 166, Összesen: 1124,5 108 Ht. V. Önk. G ravitációs Kisgyár 932 DN400 KG-PVC Ht. V. Önk. G ravitációs II. Rákóczi F DN400 KG-PVC Összesen: Ht. V. Önk. Nyom ott NY-l-0 1. átem előtől tököli befogadóig DN200 KPE Ht. V. Önk. Nyom ott N Y-ll-0 II. átem elő-d iófasor között DN200 KPE Ht. V. Önk. Nyom ott N Y -lll-0 III. átem elő-d iófasor DN200 KPE Ht. V. Önk. Nyom ott NY-IV. sz. átem elő Kossuth L. u k. DN200 KPE 31, Ht. V. Önk. Nyom ott NY-V-0 V. átem elő -Kisgyár u. között DN200 KPE 62, Ht. V. Önk. Nyom ott NY-VI.-O VI. átem elő-ady u. között DN200 KPE 91,5 L Összesen: 4677,6 Ht. V. Önk. Nyom ott NY-VIII-0 V ili. áte-től Csillag u.-i befogic3 DN 80 KPE 112, Ht. V. Önk. Nyomott NY-IX-0 IX. áte-től Tél u.-i befogadóig DN 80 KPE Összesen: 417,3 Ht. V. Önk. Nyomott NY-X-0 X. átem elő- Mária DN 100 KPE Ht. V. Önk. Nyom ott NY-XI-0 XI. sz átem elő-b olgárkertész DN 150 KPE Ht. V. Önk. Nyom ott NY-XII.-O XII. átem elő-akácos DN 100 KPE 68,

24 Ivóvíz e llá tá s é s sz e n n y v íz e lv e z e té s é p ítm é n y e k m ű tá r g y a k m ű sz a k i le ltá r M e n n L eltári sz á m T u la jd o n o s T e le p h e ly n é v é s cím H rsz. É p ítm é n y, M ű tá rg y T a rto z é k ( típ u s v a g y leírás) y - e g y s é g Halásztelek Város Ö nkorm ányzata Petőfi Sándor u I. sz. átem elő Grundfos, S1174H1A511 ultrahangos szintérzékelő db Halásztelek Város Ö nkorm ányzata Kossuth Lajos u II. sz. átem elő Grundfos, S1174H 1A 511 ultrahangos szintérzékelő db Halásztelek Város Ö nkorm ányzata Diófasor u III. sz. átem elő Grundfos, SLV D,SV024BH1D51D ultrahardb Halásztelek Város Ö nkorm ányzata Hajnal u IV. sz. átem elő Grundfos, SE V D;Flygt CP ultrái db Halásztelek Város Ö nkorm ányzata Mikszáth Kálmán u V. sz. átem elő Grundfos, SV0243H1D501D, SEV D ültre db Halásztelek Város Ö nkorm ányzata Erzsébet u VI. sz. átemelő Grundfos, SV024CHS50D, S W D ultrahedb Halásztelek Város Ö nkorm ányzata Csillag u V ili. sz. átem elő G rundfos SVO24CHS50B, Flygt CP ultrahancdb Halásztelek Város Ö nkorm ányzata Hold u IX. sz. átem elő Flygt, CP db Halásztelek Város Ö nkorm ányzata Mária u X. sz. átem elő G rundfos,s E D ultrahangos szintérzéke db Halásztelek Város Ö nkorm ányzata M egyedűlő XI. sz. átemelő Grundfos, S1104AH1B511 ultrahangos szintérzékelő db Halásztelek Város Ö nkorm ányzata Akácos u XII. sz. átemelő Grundfos, SE D ultrahangos szintérzéke db i

25 M enny. Építés éve

26

27 2/B. melléklet Halásztelek Város Önkormányzatának tulajdonában lévő ivóvízvezetékek és tartozékaik Eszköz Alszám É C S - A ktiválás dátum a B ázis E llá tá sé rt fe le lő s Eszköz m egnevezése Eszközosztály M ennyiség K ö ltsé g h e ly kulcs m enn y.eqysé q önkorm ányzat Halásztelek Város Önkormányzata B ru ttó é rté k Z á ró kö.sz.é rt V ÍZVEZETÉK AZBESZTC EM EN T ,200 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK AZBESZTC EM EN T ,200 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK AZBESZTC EM EN T ,600 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK AZBESZTC EM EN T ,100 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK AZBESZTC EM EN T ,300 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK AZBESZTC EM EN T ,100 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK AZBESZTC EM EN T ,900 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK AZBESZTC EM ENT M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK AZBESZTC EM EN T ,300 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK AZBESZTC EM ENT ,100 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK AZBESZTC EM EN T ,800 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK ASZBESZTC EM EN T ,500 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK ASZBESZTC EM EN T ,800 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK ASZBESZTC EM EN T ,300 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK ASZBESZTC EM EN T ,200 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK A ZBESZTC EM EN T /A C / NÁ 50 mm M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK A ZBESZTC EM EN T /A C / NA 150 mm M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK A ZBESZTC EM EN T /A C / NA 200 mm M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK A ZBESZTC EM EN T /AC / NA 300 mm M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK AZBESZTC EM EN T /A C / NA 100 mm M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK A ZB E S Z TC E M E N T /A C / NA 100 mm M V2032 Halásztelek TŰ ZC SAP ,00 DB V2032 Halásztelek TŰ ZC SAP ,00 DB V2032 Halásztelek TŰ ZC SAP ,00 DB V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK ÖV ,100 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 150 MM DUCTIL /G Ö V / ,800 M V2032 Halásztelek TER VEZÉS PÓ T KÖ LTSÉG M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 200 MM DUCTIL /G Ö V / ,100 M V2032 Halásztelek TER VEZÉS PÓ T KÖ LTSÉG M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,800 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,300 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,400 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,900 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,500 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUC TIL /G Ö V / ,800 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,200 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUC TIL /G Ö V / M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,800 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,800 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,900 M V2032 Halásztelek

28 V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,200 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,500 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,200 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,600 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,800 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,100 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,600 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,400 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,500 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,800 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK D UCTIL /G Ö V / ,900 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK D UCTIL /G Ö V / ,300 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,900 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,400 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK D UCTIL /G Ö V / ,900 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK DUCTIL /G Ö V / ,500 M V2032 Halásztelek VÍZV E ZE TÉ K KPE CSŐ NA 150 mm ,600 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK KPE CSŐ NA 150 mm ,300 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK KPE CSŐ NA 150 mm ,200 M V2032 Halásztelek V ÍZ V E Z E T É K N A 80 M M K P E ,600 M V H alásztelek TER VEZÉS PÓ T KÖ LTSÉG M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK KPE M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK KPE ,500 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK KPE ,500 M V2032 Halásztelek V ÍZ V E Z E T É K K P E M V H alásztelek V ÍZ V E Z E T É K K P E ,70 0 M V H alásztelek V ÍZVEZETÉK KPE ,600 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK KPE ,200 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK KPE ,200 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK KPE M V2032 Halásztelek V ÍZ V E Z E T É K K P E ,500 M V H alásztelek V ÍZVEZETÉK KPE ,700 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK KPE ,700 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK KPE ,700 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK KPE ,200 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 150 MM KPE ,600 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE ,500 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE ,400 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE ,600 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE ,900 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE ,400 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE ,900 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 150 MM KPE M V2032 Halásztelek

29 VÍZVEZETÉK NA 150 MM KPE ,200 M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 KPE M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE ,300 M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 150 MM KPE M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek V ÍZ V E Z E T É K N A 100 M M K P E M V H alásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek V ÍZ V E Z E T É K N A 100 M M K P E M V H alásztelek V ÍZVEZETÉK NA 150 MM KPE M V2032 Halásztelek TŰ ZC SAP ,00 DB V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 150 MM KPE M V2032 Halásztelek TŰ ZC SAP ,00 DB V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek TŰ ZC SAP ,00 DB V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek V ÍZ V E Z E T É K N A 100 M M K P E M V H alásztelek TŰ ZC SAP ,00 DB V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek VÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek TŰ ZC SAP M V2032 Halásztelek V ÍZVEZETÉK NA 100 MM KPE M V2032 Halásztelek BEKÖ TŐ VEZE TÉK ,00 DB VBV32 Halásztelek KÖ ZÜLETI ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek

30 M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö C SÖ N ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö C SÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ o o DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö C SÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGAN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGAN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek

31 M AGAN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGAN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGAN ÖCSÓ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÓ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö C SÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö C SÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek KÖ ZÜLETI ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN ÖCSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek M AGÁN Ö CSÖ ,00 DB VBV32 Halásztelek

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya Halásztelek Város 1 Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2003. (V.28.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a 11/2004.(IV.28.), 10/2011.(VI.9.),

Részletesebben

Balatonederics Települési Önkormányzat. Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete

Balatonederics Települési Önkormányzat. Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete Balatonederics Települési Önkormányzat Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselőtestület a helyi önkormányzatokról szóló többször

Részletesebben

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Tápiószecső Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon Borsodszentgyörgy Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2008.(X.18.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Az önkormányzati vagyon

Az önkormányzati vagyon Murakeresztúr Község Önkormányzati Képviselő-testületének 8/2004. (IV. 16.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól FÜRGED KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2005./III. 8./ számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések Mérk Nagyközség Képviselő-testületének 8/2005.(IV.20.) kt. rendelete Az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. A Képviselő-testület! A helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított

Részletesebben

Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE

Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE Kállósemjén Nagyközség Önkormányzat Képviselı-testületének 11/2008.(IV.18) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Nemesszalók község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2001.(X.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nemesszalók község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2001.(X.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nemesszalók község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2001.(X.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (a 8/2009. (IX.16.) és az 5/2013.(III.12.) rendelettel egységes

Részletesebben

Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2007. (XI. 15.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hejőkürt Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE

Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE Magyarszerdahely község Önkormányzat KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 7/2007.(IV.5.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2007.(XI.12.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

Területi, személyi, tárgyi hatály

Területi, személyi, tárgyi hatály Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének 23/2014. (XII. 18.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek megállapításáról Egységes szerkezetben a 11/2016.(IV.21.) számú önkormányzati rendelettel

Részletesebben

ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete

ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (módosításokkal egységes szerkezetben) 1 Értény Község

Részletesebben

Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nyim Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10./2000. (XI. 03.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1.. E rendelet hatálya kiterjed:

I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1.. E rendelet hatálya kiterjed: RUDABÁNYA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (III. 31.) sz. rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Módosításokkal egységes szerkezetben) Rudabánya

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2016.(VI.23.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek megállapításáról

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2016.(VI.23.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek megállapításáról Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2016.(VI.23.) önkormányzati rendelete a háziorvosi körzetek megállapításáról Halásztelek Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

Som Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8./2000. (X. 26.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Som Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8./2000. (X. 26.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Som Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8./2000. (X. 26.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hegyesd község Önkormányzata KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (X.31.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hegyesd község Önkormányzata Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2003. (IV.1.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Kacsóta Község Önkormányzat 8/2004 (V.19.) KT. R e n d el e t e. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Kacsóta Község Önkormányzat 8/2004 (V.19.) KT. R e n d el e t e. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Kacsóta Község Önkormányzat 8/2004 (V.19.) KT. R e n d el e t e az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Kacsóta község Önkormányzat képviselő-testülete, a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE

TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE TAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 3/2010.(II.12.) RENDELETE Az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Egységes szerkezetben a 14/2012.(VI.19.)és a 2/2013.(III.14.) önkormányzati

Részletesebben

Igal Nagyközség Önkormányzat Képvisel testületének 12/2004. (IV.29.) számú RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Igal Nagyközség Önkormányzat Képvisel testületének 12/2004. (IV.29.) számú RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Igal Nagyközség Önkormányzat Képvisel testületének 12/2004. (IV.29.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képvisel -testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

PAPKESZI KÖZSÉG KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK. 9/2003 (V.23) számú R E N D E L E T E. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

PAPKESZI KÖZSÉG KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK. 9/2003 (V.23) számú R E N D E L E T E. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól PAPKESZI KÖZSÉG KÉPVISELÔ-TESTÜLETÉNEK 9/2003 (V.23) számú R E N D E L E T E az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A Képviselô-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (III.1.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cserszegtomaj Község Önkormányzatának

Részletesebben

CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról és a. vagyongazdálkodás szabályairól

CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról és a. vagyongazdálkodás szabályairól CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cigánd Város Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

EGYSÉGES SZERKEZET. 1. A rendelet hatálya

EGYSÉGES SZERKEZET. 1. A rendelet hatálya EGYSÉGES SZERKEZET Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (III.1.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cserszegtomaj Község

Részletesebben

Az önkorm. nyzati vagyon.

Az önkorm. nyzati vagyon. Fábi biánsebesty nsebestyén Közs zség Önkorm nkormányzat nyzat Képvisel pviselő-test -testület letének 2/2013. (II. 25.) önkorm nyzati rendelete az önkorm nkormányzat nyzat vagyonáról, és a vagyongazdálkod

Részletesebben

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2012. (II. 10.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól /Egységes szerkezetben a 22/2012. (IX.13.), a 23/2012.(XI. 23.),

Részletesebben

Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete

Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete 1 Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás

Részletesebben

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2010(X.29.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

I. fejezet Általános rendelkezések

I. fejezet Általános rendelkezések PUSZTAVACS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 14/2004. (VI.23.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Pusztavacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2004.(VI.07.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2004.(VI.07.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2004.(VI.07.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Mikebuda Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2012. (VI.20.) önkormányzati rendelete,

Mikebuda Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2012. (VI.20.) önkormányzati rendelete, Mikebuda Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.20.) önkormányzati rendelete, a 6/2016. (VIII.19.) önkormányzati rendelettel egységes szerkezetbe foglalt szövege az önkormányzat vagyonáról

Részletesebben

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Telekgerendás Község Önkormányzat

Részletesebben

Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-Testületének 5/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelete

Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-Testületének 5/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelete Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-Testületének 5/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Gáborján Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a módosító 4/2009.(III.31.),

Részletesebben

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire.

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire. Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (VIII. 28.) önkormányzati rendelete Jánossomorja Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyonnal történő gazdálkodás szabályairól Jánossomorja

Részletesebben

Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2000 ( XI. 23.) számú* R E N D E L E T E

Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2000 ( XI. 23.) számú* R E N D E L E T E Zsámbék Város Önkormányzat Képviselő-testületének 19/2000 ( XI. 23.) számú* R E N D E L E T E az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodási szabályairól A Képviselő-testület, a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Általános rendelkezések. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya

Általános rendelkezések. Az önkormányzat vagyona, a rendelet hatálya Nagybánhegyes község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2007. (IV. 20.) ÖR. számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

(3) A rendelet hatálya jogszabály alapján - nem terjed ki a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére.

(3) A rendelet hatálya jogszabály alapján - nem terjed ki a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére és elidegenítésére. Kiszombor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2006.(II. 28.) KKÖT rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. (Egységes szerkezet) Kiszombor Község Önkormányzatának

Részletesebben

ÁBRAHÁMHEGY ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010. (VI.22.) SZÁMÚ RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

ÁBRAHÁMHEGY ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010. (VI.22.) SZÁMÚ RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól ÁBRAHÁMHEGY ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010. (VI.22.) SZÁMÚ RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Ábrahámhegy Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (IV.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Szalmatercs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

16/2005. (VI.17.) 2005. június 17. 25/2006. (VIII.30.) 2006. augusztus 30. 9/2007.(IV.18.) 2007. április 18.

16/2005. (VI.17.) 2005. június 17. 25/2006. (VIII.30.) 2006. augusztus 30. 9/2007.(IV.18.) 2007. április 18. Kunszentmiklós Város Önkormányzat Képviselőtestületének 29/2004. (VII. 1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Módosítva: - Kihirdetve: 2004. VII.1. 16/2005.

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e az önkormányzati vagyonáról és a vagyonnal kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásáról egységes szerkezetben az e rendeletet módosító

Részletesebben

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól 1 Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a helyi

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2013. (III.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Endrefalva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzatának 15/2010. (XII.16) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Pilisszentkereszt Község Önkormányzatának 15/2010. (XII.16) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Pilisszentkereszt Község Önkormányzatának 15/2010. (XII.16) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselı-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított

Részletesebben

Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének. 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete

Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének. 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete Csákberény Község Önkormányzata Képviselo-testületének 27/2002. (XII. 27.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (egységes szerkezetben a módosítására kiadott 5/2003.

Részletesebben

Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete

Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gönyű Község Önkormányzatának képviselő-testülete

Részletesebben

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének../2014. (XI...) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének../2014. (XI...) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gomba Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2217 Gomba, Bajcsy-Zs. u. 2. 6. napirendi pont előterjesztésének melléklete Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének./2014. (XI...) rendelete

Részletesebben

Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL

Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Nagybakónak Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2004. (X.18.) sz. RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Egységes szerkezetbe foglalva a 7/2008. (X.14.) számú rendeletmódosítással A Nagybakónak

Részletesebben

TURA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 22/2003 (X.7.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. A rendelet hatálya

TURA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 22/2003 (X.7.) RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. A rendelet hatálya TURA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 22/2003 (X.7.) RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képvisel-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított 1990. évi LXV.

Részletesebben

I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya

I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya Borsosberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012./ (V.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Borsosberény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések DEMJÉN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012.(XI. 29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás főbb szabályairól Demjén Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Az önkormányzati vagyon minősítése, a forgalomképesség szerinti besorolás megváltoztatásának módja 1

Az önkormányzati vagyon minősítése, a forgalomképesség szerinti besorolás megváltoztatásának módja 1 Serényfalva községi Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2001. (IV. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (módosításokkal egységes szerkezetben

Részletesebben

Vagyonrendelet - 2/A. számú melléklet Halásztelek Város Önkormányazatának tulajdonában lévő szennyvízvezetékek és tartozékaik utcánkénti bontásban

Vagyonrendelet - 2/A. számú melléklet Halásztelek Város Önkormányazatának tulajdonában lévő szennyvízvezetékek és tartozékaik utcánkénti bontásban Tulajdonos szennyvízvez eték típusa (nyomott,gravi tációs,vákuum os) Vagyonrendelet - 2/A. számú melléklet Halásztelek Város Önkormányazatának tulajdonában lévő szennyvízvezetékek és tartozékaik utcánkénti

Részletesebben

egységes szerkezetben a 21/2001. (VII. 17.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX. 28.) sz. rendelettel

egységes szerkezetben a 21/2001. (VII. 17.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX. 28.) sz. rendelettel SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 8/999. (IV. 28.) sz. R E N D E L E T E az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól egységes szerkezetben a 2/200. (VII. 7.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX.

Részletesebben

Gara Község Önkormányzatának 3/2010. (I.28.) Kt. rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Gara Község Önkormányzatának 3/2010. (I.28.) Kt. rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gara Község Önkormányzatának 3/2010. (I.28.) Kt. rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gara Község Önkormányzat Képviselı-testülete a helyi önkormányzatokról szóló többször

Részletesebben

Hásságy Község Önkormányzatának 13/2003. (XII.09.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Hásságy Község Önkormányzatának 13/2003. (XII.09.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Hásságy Község Önkormányzatának 13/2003. (XII.09.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselı-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított 1990.

Részletesebben

Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013. (07.04.) sz. rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013. (07.04.) sz. rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013. (07.04.) sz. rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi

Részletesebben

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja.

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja. Önkormányzat képviselő testületének 9/2013.(XII.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól Drávaszabolcs Község Önkormányzatának Képviselő testülete a

Részletesebben

Lakitelek Nagyközség Képviselő-testületének 21/2004./V.27./ rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól.

Lakitelek Nagyközség Képviselő-testületének 21/2004./V.27./ rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. Lakitelek Nagyközség Képviselő-testületének 21/2004./V.27./ rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított

Részletesebben

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól 1 Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a helyi

Részletesebben

ZSÁKA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9/2000./VI.29./számú r e n d e l e t e

ZSÁKA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9/2000./VI.29./számú r e n d e l e t e ZSÁKA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9/2000./VI.29./számú r e n d e l e t e az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól. (egységes szerkezetbe foglalt szövege) A Zsáka Nagyközségi Önkormányzat

Részletesebben

Emőd Város Képviselő-testületének 12/2006. (XI. 16.) rendelettel módosított 13/2003. (XI. 6.) sz. R E N D E L E T E (Egységes szerkezetben)

Emőd Város Képviselő-testületének 12/2006. (XI. 16.) rendelettel módosított 13/2003. (XI. 6.) sz. R E N D E L E T E (Egységes szerkezetben) Emőd Város Képviselő-testületének 12/2006. (XI. 16.) rendelettel módosított 13/2003. (XI. 6.) sz. R E N D E L E T E (Egységes szerkezetben) az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Részletesebben

HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2013. (II.14.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS VAGYONGAZDÁLKODÁSÁRÓL Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (II.14.)

Részletesebben

Verőce Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2004. (I. 13.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Verőce Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2004. (I. 13.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Verőce Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2004. (I. 13.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Módosította: 19/2005. (XII. 14.) és a 6/2012. (IV.30.) rendeletek

Részletesebben

VASKÚT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 18/2012. (X. 30.) önkormányzati rendelete

VASKÚT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 18/2012. (X. 30.) önkormányzati rendelete VASKÚT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (X. 30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól 1 Vaskút Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzat vagyona

I. Fejezet. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzat vagyona VAJTA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 7/2013. (VI. 27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL, ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Vajta Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország

Részletesebben

Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete 11/2004. (VI. 30.) Ör. számú rendelete a vagyonról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete 11/2004. (VI. 30.) Ör. számú rendelete a vagyonról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete 11/2004. (VI. 30.) Ör. számú rendelete a vagyonról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (egységes szerkezetben a módosító rendeletekkel) Madaras község

Részletesebben

Zalaszántó Község Önkormányzat Képviselı-testületének. 5/2012. (II. 28.) önkormányzati rendelete

Zalaszántó Község Önkormányzat Képviselı-testületének. 5/2012. (II. 28.) önkormányzati rendelete Zalaszántó Község Önkormányzat Képviselı-testületének 5/2012. (II. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Zalaszántó Község Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30.

IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30. IZSÁK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 11/2000. (XII. 20.) kt. számú és a módosításáról szóló 8/2004.(IV.28.) kt. számú és 14/2005. (XI.30.) számú rendelete Az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól.

Részletesebben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben SZEGVÁR NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról egységes szerkezetben (Módosította a 10/2013. (V.31.), 12/2013. (VI.28.) önkormányzati

Részletesebben

Mágocs Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 11/2006. (XII. 22.), 8/2012.(VI.01. ) és a 16/2012.(XII.27.) rendeletével módosított

Mágocs Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 11/2006. (XII. 22.), 8/2012.(VI.01. ) és a 16/2012.(XII.27.) rendeletével módosított Mágocs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2006. (XII. 22.), 8/2012.(VI.01. ) és a 16/2012.(XII.27.) rendeletével módosított 5/2004. (IV.02.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásról

Részletesebben

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

I. fejezet A rendelet célja és hatálya 1..

I. fejezet A rendelet célja és hatálya 1.. Adásztevel Község Önkormányzatának 8/2001./VI.8./ r e n d e l e t e az Önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól a 3/2003./III.28./, az 5/2004/III.25./, a 13/2006.(XII.20.) 1

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Adorjánháza község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013 (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának

Részletesebben

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete a 11/1994. (III.9.) KT. sz. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló rendelet

Részletesebben

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2011. (III. 25.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Egységes szerkezetben: 2013. június

Részletesebben

Nagyrécse Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2006. (II. 15.) RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL

Nagyrécse Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2006. (II. 15.) RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL 1 Nagyrécse Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2006. (II. 15.) RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL Az Önkormányzat Képviselő-testülete A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. Törvény 79. -ának

Részletesebben

MIKEPÉRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2006. (V.02) SZÁMÚ RENDELETE

MIKEPÉRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2006. (V.02) SZÁMÚ RENDELETE MIKEPÉRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2006. (V.02) SZÁMÚ RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL, A VAGYON FELETTI TULAJDONJOG GYAKORLÁSÁNAK, ÉS A VAGYON KEZELÉSÉNEK SZABÁLYAIRÓL, amelyet

Részletesebben

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon Csákánydoroszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012.(III.09.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Csákánydoroszló Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A rendelet hatálya

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A rendelet hatálya Kisköre Város Önkormányzat képviselő-testületének 13/2007.(XI. 29.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól. (módosításokkal egységes szerkezetben) 2.) Kisköre Város Önkormányzatának

Részletesebben

Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 1 / 17 2012.05.10. 13:27 Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 24/2004.(VI.30.) önkormányzati

Részletesebben

Bekecs Községi Önkormányzat 19/2004.(X.20.) SZÁMÚ RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Bekecs Községi Önkormányzat 19/2004.(X.20.) SZÁMÚ RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Bekecs Községi Önkormányzat 19/2004.(X.20.) SZÁMÚ RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított 1990.

Részletesebben

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok

Részletesebben

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete Az önkormányzati vagyonról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról Nagyecsed Város

Részletesebben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2000. ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben Az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól. Bükkszék

Részletesebben

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról A rendelet hatálya

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról A rendelet hatálya Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról 1 Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011.

Részletesebben

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete 1. sz. melléklet Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzati vagyonról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól Hangony Község

Részletesebben

Gerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. a 6/2010.(VII.5.) KT. sz. rendelettel módosított 10/2003.(XI.28.) KT.

Gerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. a 6/2010.(VII.5.) KT. sz. rendelettel módosított 10/2003.(XI.28.) KT. Gerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének a 6/2010.(VII.5.) KT. sz. rendelettel módosított 10/2003.(XI.28.) KT. számú rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Részletesebben

Kuncsorba községi Önkormányzat 8 /2004.(IV.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Kuncsorba községi Önkormányzat 8 /2004.(IV.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Kuncsorba községi Önkormányzat 8 /2004.(IV.30.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Kuncsorba Községi Önkormányzat Képviselı-testülete Magyarország Alaptörvénye 32.

Részletesebben

Általános rendelkezések 1. A vagyonra vonatkozó rendelkezések 2.

Általános rendelkezések 1. A vagyonra vonatkozó rendelkezések 2. TISZACSEGE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉSS A VAGYONGAZDÁLKODÁSS SSZABÁLYAIIRÓL SSZÓLÓ 211/2004.. ((V.. 3..)) RENDELETÉNEK a 16/ /2009.(X.. 01..)) KT.. SZ.. RENDELETTEL

Részletesebben

SZAKÁLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK

SZAKÁLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK SZAKÁLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 19/2004(XII. 31. ) számú RENDELETE Az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI.

Részletesebben