TILLER MÓ R ÉS TÁRS A

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TILLER MÓ R ÉS TÁRS A"

Átírás

1 Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapok" 1891 évi VIII. füzetéhez. Az Erdészet i Lapok " mellet t mérsékel t közlés i díjér t a la p irányáva l ne m ellenkező hirdetése k kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért soronkint negyven (40) krajczár, az erre következő husz (20) sorért, illetőleg a 41 egész 60-ik sorig, soronkint harinincz (30) krajczár. mig a 60-ik soron felül következő minden sorért egyenkint husz (20) krajczár számíttatik. Táblázatok nyomdai szabály szerint kétszeres árral számittatnak. J BUDAPEST BECS Magyar kir. udvari szállítók. TELJES Kincstári és uradalmi erdőtisztek és erdőőrök részére akár Csász. cs kir. ausztr. udvari szállítók. EGYENRUHÁKAT akár pedig darabokat valamint az EGYENRUHÁZATHOZ TARTOZÓ EGYES RÉSZEKET csakis valódi tartós minőségben szállít jótállás mellett TILLER MÓ R ÉS TÁRS A BELGRÁD osztrák-magyar cs. és kir. udvari szálútok, valamint perzsa császári és szerb királyi udvari szállítók Budapesten, Karolj-laktanya. TEHERÁN Szerb királyi udvari szállítók. Kimerítő árjegyzéket kívánatra küldünk. Perzsa császári udvari szállítók.

2 IT Fontos utazóknak, vadászoknak, tiszteknek és másoknak. Revolverei. fegyverek VADÁSZATI ESZKÖZÖK, KÜLÖNFÉLE EGYENRUHÁK valamint a fegyverszakiba vágó mindennemű czikkek BECS, Festgasse II 13. I* A Vl IV lj II U 1., Kohlr markt 9. BÉCS, Ottakring í i * 1^ U T TPÁT Raktár cs. és kir. udvari és hadsereg-fegyver-gy úr os fegyvergyára által, jótállás mellett legjobb minőségben és legolcsóbb árakon szállíttatnak. Illusztrált árjegyzékek bérmentve és ingyen küldetnek. Faeiadasi hirdetmény szeptember 16-án reggel 9 órakor Nagy-Baczonban (Háromszék vármegye, Miklósvári járás) a községháznál a közbirtokosság határozata folytán, szakértő erdész által frtra becsült 3142 szál tölgyfa, 7150 m 3 tartalommal, a közbirtokosság Likot nevü erdőiből árvereztetni fog. A becs- mint kikiáltási ár frtnak 10%-át az árverezni kívánók hozzászólás előtt bánatpénzül letenni tartoznak. Az árverési feltételek Nagy-Baczon község irodájában, a fák pedig a helyszínén kívánatra addig is felmutattatnak. A venni szándékozók ezen árverésre meghivatnak. Nagy-Harzon, évi július hó 23-án. ll II.) Nagy Ferencz, főbíró. Heiman Zsigmond, k. jegyző.

3 III Pályázat erdöör i állomásra. Az Első erdélyi aranybánya társaságnál", Boiczán egy szakvégzett erdöőr kerestetik, ki a magyar és román nyelvet teljesen birja, a német nyelv birása előnyt biztosit. A javadalmazás áll 300 forint évi fizetés, szabad lakás és fűtésből és némi földilletményböl, az erdei kihágások után a kártérítésekből 30% mellékilletményből. Pályázatok az Első erdélyi aranybányarészvénytársaság igazgatóságához" nyújtandók be legkésőbb szept. 15-ig, az állomás október 1-én foglalandó el. (2) Pályázat erdöör i állomásokra. 3372/94. sz. Ezen főerdőhivatal kerületében egy II. osztályú főerdööri állomás 420 frt évi bérrel, előléptetés esetén egy III. osztályú főerdőőri, illetve I. és II. osztályú erdőőri, esetleg két III., illetve IV. osztályú erdőőri és két I-sö, Il-ik, esetleg három III. osztályú erdölegényi állomásra 360 frt, 350 frt, 300 frt, 250 irt, 200 frt, 180 frt, 150 frt évi bérrel és a szabályszerű mellékilletményekkel pályázat nyittatik. Az erdőőri állomásra pályázók felhivatnak, hogy az évi XXXI. t.-cz ban felsorolt kellékeket; azonfelül valamennyi az államerdészeti szolgalatban újonnan belépni kívánók ép és erős testalkatukat, különösen jó látó, beszélő és halló képességüket kincstári erdészeti orvos, megyei főorvos vagy honvédtörzsorvos által kiállított bizonyitványnyal, valamint életkoruk és illetőségükről tanúskodó anyakönyvi kivonattal, továbbá a hivatalos magyar nyelvnek szóban és írásban való tökéletes bírását igazoló okmányokkal felszerelt és sajátkezüleg irt kérvényeiket f. évi szeptember hó 10-ig az alólirt főerdőhivatalhoz nyújtsák be. Lippa, augusztus 2. (3) M. kir. főerdőhivatal.

4 IV Pályázat erdöör i állomásra., szám. A Gömör-Kishont vármegye rozsnyói és rimaszombati járásában lévő községi stb. erdők őrzése czéljából szervezett egy-egy járási erdööri állomás megüresedvén, ezeknek betöltésére ezennel pályázat nyittatik. Ezen állomások valamelyikét elnyerni óhajtók felhivatnak, hogy sajátkezüleg irt, anyakönyvi kivonattal, szolgálati, erkölcsi és orvosi, valamint szakvizsgálati bizonyítványokkal felszerelt kérvényeikel folyó évi október hó l-ig az alulirt erdögondnoksághoz nyújtsák be..\z erdőőrök évi összes javadalmazása 360 frt (720 korona). Rimaszombatban, augusztus hó 7-én. (4) M. kir. központi erdögondnokság. Haszonfa-eladási hirdetmény. A folyó évi április hó 24-én kelt szám alatt közzétett Faeladási hirdetmény" kapcsán és a nagyméltóságu földmivelésügyi m-. kir. ministeriumnak folyó évi július hó 24-én szám alatt elrendelt változtatások tekintetbe vételével ezennel közhírré tétetik, hogy a beszterczebányai m. kir. erdőigazgatóság és a zsarnóczai m. kir. erdöhivatal kerületében a jövő évtől kezdve kihasználás alá kerülő haszonfahozamok, a kis-garami. sziklai, karámi, dobrócsi, mihálytelki, vaczoki, benesházai, rezsőparti, péteri, jeczenyei, szentandrási, zólyom-lipcsei, badini, zólyomi, jalnai, geletneki, bródi, garamrévi gondnokságokból és körmöczbányai erdőgondnokságnak a Garam vizére hajló erdeiből kikerülő fenyő-, szil-, juhar- és kőris- épületi- és müszerfának 3 (három), esetleg (öt) évi időtartamra való értékesítése iránt a nyilvános versenytárgyalás Beszterczebányán, a m. kir. erdöigazgatóságnál folyó évi szeptember hó 20-án, délelőtt 10 órakor fog megtartatni. A fent megnevezett erdőgondnokságok fenyő-, szil-, juhar- és kőris épületi- és müszerfa hozama a következő csoportokban és értékesítési módok mellett fog nyilvános árverés alá bocsáttatni:

5 V /. Tövön áz erdőben. 1. A karámi és dobrócsi erdőgondnokságok kerületére külön, a zólyomjánosi gőzfürészszel és (tízezer) forint bánatpénz letételének kötelezettségevei (évi termelés mintegy m 3 ). 2. A mihálytelki erdőgondnokság kerületére külön, 2000 (kétezer) forint bánatpénz letételének kötelezettségével (évi termelés mintegy 7000 TO 3 ). 3. A Garam mentén fekvő összes erdőgondnokságok kerületére együttesen, beleértve a zsarnóczai erdöhivatalhoz tartozó erdőgondnokságokat is, a rezsőparti, péteri, beszterczebányai és zsarnóczai gőzfürészek használatával és (harminczezer) forint bánatpénz letételének kötelezettségével (évi termelés mintegy **»). 4. A Garam mentén fekvő erdőgondnokságokra a következő csoportosítás mellett: a) A benesházai és vaczoki erdőgondnokságok kerületére külön és ebben az esetben egy fürész felállításának kötelezettségével, bánatpénz 8000 (nyolezezer) forint (évi termelés mintegy TO 3 ). b) A rezsöparti, kisgarami és sziklai erdőgondnokságok kerületére külön a rezsöparti gőzfürész hasznalatával és 7000 (hétezer) forint bánatpénz letételének kötelezettségével (évi termelés mintegy m 3 ). c) Az a) és b) csoportokra együttesén, a jelzett kötelezettséggel és a nevezett gőzfürész használatával ; (tizenötezer) forint bánatpénz letétele mellett (évi termelés mintegy TO 3 ). d) A péteri-jeczenyei, szentandrási, zólyomlipcsei, badini és esetleg zólyomi erdőgondnokságok kerületére külön, a péteri és beszterczebányai gőzfii részek használatával és 9000 (kilenczezer) forint bánatpénz letételének kötelezettségével (évi termelés mintegy m 3 ). e) A jalnai, geletneki, bródi, garamrévi és körmöczbányai erdőgondnokságoknak a Garam vizére hajló erdeire külön, a zsarnóczai gözftirész hasznalatával és 6000 (hatezer) forint bánatpénz letételének kötelezettségével (évi termelés mintegy m 3 ).

6 VI 77. A garammenti rakodókon és a fűrészek rakodóin, illetve a báró Kemény Gábor-gát melletti rakhelgeken, a kincstár által kiszállitva, meghosztolt állapotban: Az előbbi 2 4., a) e) alatti csoportosítás mellett, megjegyezvén, hogy ez esetben a bánatpénzek' a következőleg állapittatnak meg: ad (háromezerötszáz) forint, ad (ötvenezer) forint, ad 4. a) (tizennégyezer) forint, ad 4. b) (tizenegyezer) forint, ad 4. c) (huszonötezer) forint, ad 4. d) (tizenhatezer) forint, ad 4. e) 9000 (kilenczezer) forint. Az árverés, illetve versenytárgyalás alapjául a következő közép átmérő szerinti vastagsági és távolsági osztályok és egységi árak fognak szolgálni: Tétetsz. Fanem fel cm közép átmérő frt kr. frt kr. t i-t kr. A) Tövön az erdőben. l-sö értékosztály a Garamtól 12 km. távolságig Ilik értékosztály a Garamtól 12 kim. távolságon felül B) A kincstár által szállítva a rakodókon. a) Mihálytelek b) Benesháza, Vaczok, Rezsöpart, Kis-Garam, Szikla, Péteri, Jeczenye, Szent-András, Zólyom-Lipcse, Badi n és esetleg Zólyom c) Jalna, Geletnek, Bród. Garamré v és Körmöczbánya a Garamra hajló erdeiből Szil, juhar és kőris

7 VII A versenytárgyalásban résztvehetnek mindazok, kik törvény szerint szerződéskötésre jogosítva vannak, a kincstárnak ezen versenytárgyaláskor nem adósai, továbbá a kik szerződésszegés miatt vagy bármi más okból, bármily kincstári vállalatból ki nem lettek zárva. Az ajánlat szóbeli vagy Írásbeli lehet. Ha az ajánlat szóbeli, akkor a tárgyalás megkezdése előtt a résztvenni kívánók a hirdetményben megállapított bánatpénzt készpénzben, vagy a kincstár által elfogadhatónak kijelentett szelvényekkel ellátott s az utolsó árfolyam szerinti értékükben, de névértéken felül számításba nem vehető értékpapírokban, vagy pedig e helyett a megfelelő bánatpénznek valamely állampénztárnál történt letételét igazoló hivatalos nyugtában a tárgyalást vezető kincstári bizottság kezéhez lefizetni köteleztetnek, megjegyeztetvén, hogy a készpénzben letett bánatpénz után, ha az a jóváhagyás iránti intézkedés szempontjából folytatandó tárgyalás végett visszatartat ik, a kincstár kamatokat nem fizet. Ha az ajánlat Írásbeli, akkor csak azon ajánlatok fogadtatnak el a tárgyalás alapjául, a melyek a tárgyalás megkezdésére a hirdetményben kitűzött óra előtt az erdőigazgatóságnál benyujtattak, mivel később érkező ajánlatok felbontatlanul visszautasittatnak; továbbá melyekben tisztán kivehető számjegyekkel és egyszersmind betűkkel is kiiratik azon összeg, a mely a kikiáltási árral szemben ajánltatik. Az ivenkint 50 kr. bélyeggel ellátandó ajánlatban nyíltan és határozottan kijelentendő, hogy az ajánlattevő a tárgyalás alapját képező általános árverési és különleges szerződési feltételeket ismeri és magát azoknak feltétlenül aláveti. Oly ajánlatoknál, a melyek az általános árverési vagy szerződési feltételekbe ütköző vagy ezekben nem foglalt kikötéseket tartalmaznak, a kincstár ez utóbbiakat mellőzheti és a tett ajánlatokban foglalt árakat csak a megállapított feltételek szerint veszi számításba, illetve fogadja el s ebben ajánlattevő megnyugodni tartozik. Az ajánlat kellően lepecsételt boríték alatt nyújtandó be és kellő bánatpénzzel kell ellátva lennie vagy pedig e helyett a megfelelő bánatpénznek valamely állampénztárnál történt letételét igazoló hivatalos nyugtát kell tartalmaznia.

8 VIII Ugy a borítékon kívülről, valamint az ajánlatban magában a tárgy, melyre nézve az ajánlat tétetik, akképen teendő ki szó szerint, a mint az ezen hirdetményben jelezve van. Ismeretlen versenyzők tartoznak személyazonosságukat és anyagi viszonyaikat hatósági bizonylattal igazolni. Olyanok pedig, a kik másnak képviseletében kívánnak árverezni, kötelesek erre nézve közjegyzői meghatalmazást előmulatni. Árverezni kívánók felhívatnak, miszerint fent kitett napon és helyen megjelenjenek. Az árverési és szerződési feltételek ezen erdőigazgatóságnál a hivatalos órákban bármikor betekinthetők. Utóajánlatok el nem fogadtatnak és semmi szín alatt sem fognak tekintetbe vétetni. Beszterczebányán, évi augusztus hó 5-én. (5) M. kir. erdőigazgatóság. Pályázat tölgytalpf a szállításra /2172. A. II. Az esetleg és években szükséges felépítményi tölgytalpfák szállításának biztosítása czéljából ezennel pályázatot hirdetünk. Az erre vonatkozó lepecsételt és 50 krros bélyeggel ellátott ajánlatok a borítékon e felirattal: Ajánlat 23772/2172 A. II számhoz" legkésőbb f. é. szeptember 30-án déli 12 óráig titkárságunknál (Budapest, Mária Valeria-utczu 11. sz.) bérmentve benyújtandók. A benyújtandó ajánlatban a szélső és közbenső talpfákra az egységár darabonkint, a váltótalpfára pedig köbméterenkint bérmentesen állomásunk bármelyikére értve teendő ki. Az ajánlatnak továbbá azon kijelentést kell tartalmaznia, hogy az ajánlattevő ajánlatával f. é. november hó 30-ig szóban mariid. Az ajánlattal egyidejűleg budapesti főpénztárunknál bánatpénz gyanánt az ajánlott mennyiség értékének 5%-a készpénzben vagy óvadékképes értékpapírokban teendő le.

9 IX Elkésve vagy bánatpénz nélkül beérkezett ajánlatok, nemkülönben olyanok, melyek hiányosan vannak kiállítva, tekintetbe nem vétetnek. Egyszersmind értesítjük a t. cz. ajánlattevőket, hogy a benynjtott ajánlatuk nyilvános felbontása f. é. október hó 2-án déli 12 órakor a kassa-oderbergi vasút üléstermében Maria Valéria-utcza 11. sz. I. em. fog megtörténi, mely alkalommal az ajánlattevők jelen lehetnek. A kassa-oderbergi vasút igazgatósága határozottan fentartja magának azon jogot, hogy az ajánlók között, minden tekintet nélkül az árra és feltételekre, szabadon választhasson. Az általános és különleges szállitási feltételek, továbbá az ajánlattételhez okvetlenül felhasználandó ajánlati űrlap budapesti anyagbeszerzési ügyosztályunknál 30 kr. lefizetése mellett megszerezhetők. IJudapest, augusztus 6. (6) A cs. hir. szab. kassa-oderbergi vasút igazgatósága. (Utánnyomás nem díjaztatok.) Pályázat erdöör i állomásokra. 47/1381, 1404, sz. Sárosvármegyében fekvő Nagy- Sáros nagyközségnél betöltendő erdőőri állomásra ezennel pályázat hirdettetik. Az erdööri állomással összekötött illetmények: 200 frt évi fizetés, 50 frt lakbér, 24 méter tűzifa az erdőben, a vágatás helyén, 2252 öl szántó illetményföld haszonélvezete és legeltetési jog 4 darab szarvasmarha számára. Ezen állomásra pályázók felhivatnak, hogy az évi XXXI. t.-cz ában felsorolt kellékeket, azonfelül ép és erős testalkatukat, különösen jó látó s hallóképességüket igazoló megyei főorvos által kiállított bizonyitványnyal, valamint életkoruk és illetékességükről tanúskodó anyakönyvi kivonattal, továbbá a magyar s tót nyelvnek bírását igazoló okmányokkal felszerelt és sajátkezüleg irt kérvényeiket folyó évi november hó l-ig Nagy-Sáros nagyközség elöljáróságához nyújtsák be.

10 X Megjegyeztetik, hogy az állomást elfoglaló egyén, netaláni szolgálatbóli kilépését előzetesen 6 hónappal felmondani köteles leszen. Nagy-Sároson, évi augusztus hó 10-én. (7 ) Cserépy János, Máthé Bertalan, közs. jegyző., biró. Pályázat erdöör i állomásra. Szakvégzett erdőőr, ki kellő gyakorlattal bir és a magyar s román nyelvet beszéli, kedvező feltételek mellett rövid idő alatt állást nyerhet. Bizonyítványokkal felszerelt kérelmek szeptember hó 20-ig az igények megjelölésével küldendők be. Brád (Hunyadm.) (8) Molnár Lajos bányatársulali erdész. Árverési hirdetmény. 4134/894. sz. Alulírott járási főszolgabíró által ezennel közhírré tétetik, hogy Rafajna-Ujfalu község (Beregmegye) erdejében a nagyméltóságú földmivelésügyi m. kir. miniszter ur által engedélyezett rendkívüli kihasználás alkalmából folyó évi szeptember 18-ik napján d. e. 10 órakor Rafajna-Ujfalu község házánál 3100 darab műszaki czélokra, alkalmas tölgyfa frt kikiáltási ár mellett, zártajánlatokkal egybekötött nyilvános árverésen el fog adatni. A zárt ajánlatok alant írott főszolgabíró kezeihez a becsértéknek megfelelő 10% bánatpénzzel együtt a fent kiirt határnapig nyújtandó be. A letett összeg egyaránt feljogosítja vevőt a szóbeli árverésen fokozatos felüligéret tételére is. Az árverési feltételek alul irt járási szolgabírói hivatalnál és Raf.-Ujfalu község házánál megtekinthetők, nemkülönben a miiszaki becslés és az árverési feltételek másolatai alulír! hivatalnál megszerezhetők. Kelt Mező-Kaszony. IS94. évi augusztus 10-én. (9) Neupauer János, li. vezető szolgabíró.

11 XI Árverési hirdetmény. 4790/94. sz. - Futásfalva község erdejében a nagyméltóságú m. kir. földmivelésügyi minisztérium engedélye alapján szál tölgyfa és pedig 5664'80 köbméter tönk, köbm. dorong és 397"88 köbm. ágfa nyilt árverésen frt. 14 kr. becsárban eladandó. Az árverés folyó év szeptember hó 12-én délelőtt 10 órakor az erdőben fog megtartatni. Árverezni akarók a kikiáltási becsár 10 /o-át az árverés megkezdése elöti az árverési vezető főszolgabíró kezéhez letenni kötelesek;,a vételár első részlete 30 nap alatt, második részlete márczius l-éig, a harmadik részlel július 1-éig fizetendők. További fellételek alattirotl főszolgabíró irodájában és a községi elöljáróságnál tudhatók meg. Kezdi-Vásárhely, augusztus 4-én. (10) Gábor Péter s. k. főszolgabíró. Árverési hirdetmény t. sz. Ikafalva község erdejében s nagyméltóságú m. kir. földmivelésügyi minisztérium engedélye alapján 2586 szál tölgyfa és pedig 1571*32 köbméter tönk, 249*73 köbm. dorong és 99'51 köbm. ágfa nyilt árverésen 5766 Irt 83 kr. becsárban eladandó. Az árverés folyó év szeptember hó 11-én délelőtt 10 órakor az erdőben fog megtartatni. Árverezni akarók a kikiáltási becsár 10 /o-át az árverés megkezdése elöli az árverést vezető főszolgabíró kezéhez letenni kötelesek, a vételár első részlete 30 nap alatt, második részlete márczius l-ig, a 3-ik részlet július l-ig fizetendők. További feltételek alattirotl. főszolgabíró irodájában és a községi elöljáróságnál tudhatók meg. Kézdi-Vásárhely, augusztus 4-én. (11) Gábor Péter s. k. főszolgabíró.

12 XII Pályázat erdöör i állomásokra. 4409/94. sz. Ezen erdöigazgatóság kerületében egy és előléptetés esetében három, összesen tehát négy IV. oszt. erdööri, továbbá egy IV. oszt. faraktárőri s végtére előléptetés esetében három III. oszt. erdölegényi állomásra az állományszerü illetményekkel pályázat nyittatik. Pályázók felhivatnak, hogy hiteles okmányokkal igazolják, az évi XXXI. t.-cz ában körülirt kellékeknek és a magyar nyelvnek szóban és Írásban való birását; anyakönyvi kivonattal életkorukat és illetékességüket; azonfelül pedig azok, kik államerdészeti szolgálatban nem állanak, egy erdészeti orvos, megyei főorvos vagy honvédtörzsorvos bizonyítványával ép és erős testalkotásukat és különösen jó látó-, halló- és beszélő-képességüket. A kellőleg felszerelt és sajátkezüleg irt kérvényeknek alólirt igazgatósághoz való benyújtásának határideje lejár folyó évi szeptember hó 25-ikén. Mármaros-Szigeten, augusztus 12. (12) M. kir. erdöigazgatóság. (Iltánnyomat nem dijazlatik.) Árverési hirdetmény. 3504/94. sz. Az alólirott erdöigazgatósághoz tartozó bálinczi erdészlak kertjében táblákba rakott 252*119 m 3 tölgy, 14"006 m' kőris, 0'216 m 3 éger és 0'217 m s juhar fürészárunak akár táblánkinti, akár egészbeni eladása iránt, összesen hétezerkilenczszázkilenczvenkettő (7992) forint 20 kr.; illetőleg az egyes rakatoknak megfelelő kikiáltási ár mellett, Bálinczon a m. kir. erdőgondnokság hivatalos helyiségében, felsőbb jóváhagyás fentartásával, f. é. szeptember hó 20-án délelőtti 10 órakor II-dik nyilvános árverés fog tartatni. Miről versenyezni szándékozók azon hozzáadással értesíttetnek, hogy a szabályszerűen kiállított, 50 krros bélyeggel ellátott és a kikiáltási ár 10%-ának megfelelő bánatpénzzel felszerelt írásbeli zárt ajánlatok, a szóbeli árverés megkezdése előtt, szintén elfogadtatnak. A

13 XIII Az árverési s egyszersmind szerződési feltételek, az alólirott erdőigazgatóságnál és a bálinczi m. kir. erdőgondnokságnál, a szokásos hivatalos órák alatt, bármikor megtekinthetők. Lúgoson, augusztus 16-án. (13) M. kir. erdőigazgatóság. Árverési hirdetmény. 2201/894. sz. Alólirott hivatal írásbeli ajánlati tárgyalás utján áruba bocsátja a csornoholovai erdőgondnokság területében az évi november hó elsejétől számítandó három, esetleg 6, illetve 9 éven át az üzemterv szerint évente termelhető mintegy m 8 -t tevő jegenye fenyő rönkmennyiséget, egyúttal pedig bérbeadja az ennek feldolgozására szolgáló lyultai és csornoholovai egy-egy keretű vizi fűrészgépeket az ezekhez tartozó épületek és rakodókkal együtt. Az említett rönkmennyiség a nevezeti fűrészgépek rakodóin fog átadatni, kikiáltási ár gyanánt a Lyuttán átadandó rönkökre köbméterenkint: 3 évi szerződési időtartam esetén 3"0 frt. 6 j) 3*10, 9, i, 3-20,. a Csornoholován átadandókra 3 évi szerződési időtartam esetén 3'30 frt. 6» n j> *> »» 3 50 forint a fűrészgépek és tartozékaik kikiáltási évi bérösszegéül pedig a lyuttaira nézve 300 frt, a csornoholovaira ellenben 600 lil állapittatik meg. Az 500 frt bánatpénzzel és ivenkint 50 krros bélyeggel ellátandó, folyó évi szeptember hó 13-án déli 12 óráig alólirott hivatalnál benyújtandó ajánlatokban, a felajánlandó árak számjegyekkel és betűkkel is világosan kiirandók, egyúttal pedig az is kifejezendő, hogy ajánlattevő az árverési és szerződési feltételeket isinervén, azokat magára nézve kötelezőkül tekinti.

14 XIV Végül tüzetes tájékozásul az is közzé tétetik, hogy a kincstárnak jogában áll a benyújtott ajánlatok közül azl fogadni el, mely nézete szerint a legelőnyösebb, még abban az esetben is, ha abban nem a legmagasabb ár lenne megajánlva, hogy továbbá utó-ajánlatok tekintetbe nem veiéinek. (ingvart, augusztus hó 19-én. (14).1/. Mr. erdohivatal. Pályázat erdész i állomásra. 4129/94. sz. Ezen erdöigazgatóság kerületében megüresedett II. oszt. erdészi állomásra, melylyel az épitész-mérnöki teendők összekötve vannak, az állományszerü illetményekkel pályázat nyittatik. Pályázók felhivatnak, hogy az évi [. törvényczikk 12.. által követeli szakképzettségüket, az állami szolgálatba újonnan belépni kívánók pedig ezenkívül erős és ép testalkatukat, különösen jó látó, halló és beszélő képességükéi, kincstári erdészeti orvos, megyei főorvos vagy honvéd törzsorvos által kiállított bizonyitványnyal, valamint életkoruk és illetékességükről tanúskodó anyakönyvi kivonattal, továbbá a hivatalos magyar nyelvnek szóban és Írásban való tökéletes bírásai igazoló okmányokkal felszereli kérvényüket évi szeptember hó 30-áig az alólirt kir. erdöigazgatóságnál nyújtsák be. Beszterczebányán, évi augusztus 18. (15) M. kir. erdöigazgatóság. Pályázat erdöör i állomásra. 571/94. sz. - Az alulírott in. kir. közalap, erdőgondnokság kerületében Telki székhelylyel egy erdööri állomás üresedett meg. Ezen erdööri állomással egybekötött javadalmak a következők: 250 frt évi fizetés, 60 frt lakpénz. 2 k. hold szántóföld, 17 iirnr osztályú kemény dorongfa.

15 XV Pályázók felhivatnak, miszerint az évi XXXI. t.-cz ában foglalt kellékeket, ép erős testalkatukat, különösen jó látó-, halló- és beszélő képességüket megyei főorvos vagy honvéd törzsorvos által kiállított bizonyitványnyal, valamint életkoruk és illetőségükről tanúskodó anyakönyvi kivonattal, szolgálati bizonyitványnyal, továbbá a hivatalos magyar nyelv tökéletes bírásai igazoló okmányokkal felszerelt s sajálkezüleg irl kérvényüket f. évi október hó l-ig ezen kir. közalap, erdőgondnoksághoz (Telki, u. p. Páty, Pestmegye) nyújtsák be. Telkin, évi augusztus hó '21-én. (16) A m. kir. közalapítványi erdőgondnokság. Pályázat erdöör i állomásokra. 2811/94. sz. - Az alulírott m. kir. erdöhivatal kerületében megüresedett egy II. oszt. főerdőőri, egy I. oszt. erdööri és egy IV. oszt. faraktárőri, továbbá két 1. oszt. erdőlegényi, esetleg az előléptetésekkel kapcsolatos bárom IV. oszt. erdööri, valamint I., illetve II. és III. oszt. erdőlegényi állomásokra az állományszerü illetményekkel pályázat nyittatik. A főerdőőri, illetve erdööri és faraktárőri állomásokra pályázók felhivatnak, miszerint az évi XXXI. t.-cz ában felsorolt vakmennyi kellékeket, az állami erdészeti szolgálatba újonnan belépni kívánók ép erős testalkatukat, különösen jó látó-, halló- és beszélő-képességüket kincstári erdészeti orvos, megyei főorvos vagy honvédtörzsorvos által kiállított bizonyitványnyal, valamint életkoruk és illetékességükről tanúskodó anyakönyvi kivonattal, továbbá a hivatalos magyar nyelvnek szóban és írásban való teljes bírását igazoló okmányokkal felszereli, sajátkezüleg irt kérvényeiket erdöbivatalnál nyújtsák be. Zsarnóczán, augusztus 20. folyó évi október hó l-ig ezen (17) M. kir. erdöhivatal.

16 XVI Pályázat erdöör i állomásokra. A vaiszlói m. kir. közalap, erdőgondnokság és lakócsai uradalomhoz tartozó tót-ujfalusi II. oszt. erdőőri állomásra ezennel pályázat nyittatik, mely állomással évi kétszázötven (250) forint fizetés, természetbeni lakás, tizenhél (17) ürméter kemény dorongtűzifa, két (2) k. hold földilletmény és legelőváltság fejében két (2) k. hold rétföld élvezése van egybekötve. Felhivatnak pályázók, hogy az évi XXXI. t.-cz ában előirt erdööri szakképzettségüket, a közalapítványi szolgálatba újonnan belépni kívánók pedig azonkívül ép erős testalkatukat! különösen jó látó-, halló- és beszélő-képességüket megyei főorvos vagy honvéd-ezredorvos által kiállított bizonyitványnyal, valamint életkoruk- és illetőségükről tanúskodó anyakönyvi kivonattal, további! a hivatalos magyar nyelvnek szóban ós írásban való tökéletes bírását igazoló okmányokkal felszerelt sajátkezüleg irt kérvényüket az alulírott erdőgondnokságnál folyó évi szeptember hó 25-éig nyújtsák be. Pécsvárad, augusztus 30. (18) A m. kir. közalap, eráögondnokság. Pályázat oki. föerdészi állásra. 3048/94. szám. Alulírott erdőhivatalnál I. oszt. ellenőrködő föerdészi állomás üresedett meg. Ezen állomást elnyerni óhajtók felhivatnak, miszerint az évi I. t.-cz kövelelt szakképzetségüket, az államerdészeti szolgálatba újonnan belépők ezenkívül ép, erős testalkatukat, különösen jó látó-, halló- és beszélő-képességüket kincstári erdészeti orvos, megyei főorvos vagy honvéd-törzsorvos állal kiállított bizonyitványnyal, valamint életkoruk- és illetőségükről tanúskodó anyakönyvi kivonattal, továbbá a hivatalos magyar nyelvnek szobán és írásban való tökéletes bírását igazoló okmányokkal felszerelt kérvényüket f. é. szeptember 20-áig alólirott erdőhivatalnál nyújtsák be. Soóvárott, évi augusztus hó 31-én..1/ kir erdőhivatal.

TESTVÉRE osztrák cs. és kir. és szerb királyi udvari szállítók, ugy szinte a m. kir. hadsereg szállítói Budapesten, Kár oly-laktanya.

TESTVÉRE osztrák cs. és kir. és szerb királyi udvari szállítók, ugy szinte a m. kir. hadsereg szállítói Budapesten, Kár oly-laktanya. Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapok" 1890, évi X. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapok" évi II. füzetéhez.

Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapok évi II. füzetéhez. Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapok" 1892. évi II. füzetéhez. Hp^T* Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Hirfletö-melléklet az Erdészeti Lapot" írt I. füzetéhez.

Hirfletö-melléklet az Erdészeti Lapot írt I. füzetéhez. Hirfletö-melléklet az Erdészeti Lapot" 1886. írt I. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

Az Erdészet i Lapok " mellett mérsékel t közlési díjér t a la p irányával ne m ellenkező hirdetése k kiadatnak.

Az Erdészet i Lapok  mellett mérsékel t közlési díjér t a la p irányával ne m ellenkező hirdetése k kiadatnak. !BrfletO-melKHetaz ErdészetiLapok"1895.éviV. MkL Az Erdészet i Lapok " mellett mérsékel t közlési díjér t a la p irányával ne m ellenkező hirdetése k kiadatnak. Díjszabályzat. Az elsö negyven (40) sorért

Részletesebben

Hirietö-melléklet az Erflészeti Lapot" évi VL füzetéhez.

Hirietö-melléklet az Erflészeti Lapot évi VL füzetéhez. Hirietö-melléklet az Erflészeti Lapot" 1889. évi VL füzetéhez. W Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Hlröetö-raelléklet az Erdészeti Lapok" évi VIII. füzetéhez.

Hlröetö-raelléklet az Erdészeti Lapok évi VIII. füzetéhez. Hlröetö-raelléklet az Erdészeti Lapok" 1888. évi VIII. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Hirfletö-mellétlet az Erdészeti Lapok" m 17. luzetéüez,

Hirfletö-mellétlet az Erdészeti Lapok m 17. luzetéüez, Hirfletö-mellétlet az Erdészeti Lapok" 1885. m 17. luzetéüez, Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

Hirdető-melléklet a z Érteti Lapok " év i IY. füzetéhez.

Hirdető-melléklet a z Érteti Lapok  év i IY. füzetéhez. Hirdető-melléklet a z Érteti Lapok " 1894. év i IY. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

HMeti-iiielllet az M M Lapok" 1891 évi XI. füzetéhez.

HMeti-iiielllet az M M Lapok 1891 évi XI. füzetéhez. 1 HMeti-iiielllet az M M Lapok" 1891 évi XI. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért

Részletesebben

TILLER MÚ R é s TÁRS A

TILLER MÚ R é s TÁRS A 'Hirdető-melléklet a z Erdészeti Lapok " 1893. év i IX. füzetéhez. I Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

HMetö-iDelléHet az Erdészeti Lapok" éri IV. füzetéhez.

HMetö-iDelléHet az Erdészeti Lapok éri IV. füzetéhez. HMetö-iDelléHet az Erdészeti Lapok" 1888. éri IV. füzetéhez. 88ST Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi XXII. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi XXII. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1914. évi XXII. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap Irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

Hirdető-melélcletaz ErdészetiLapok"1883. m VIII.füzetéhez.

Hirdető-melélcletaz ErdészetiLapok1883. m VIII.füzetéhez. Hirdető-melélcletaz ErdészetiLapok"1883. m VIII.füzetéhez. 9tr~ Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

Hirdető-meléklet az ErdészetiLapok" évi II. füzetéhez.

Hirdető-meléklet az ErdészetiLapok évi II. füzetéhez. Hirdető-meléklet az ErdészetiLapok" 1895. évi II. füzetéhez. Az Erdészet i Lapok " mellet t mérsékel t közlési díjér t a la p irányával ne m ellenkező hirdetése k kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Hirflető-melléklet az Erflészeti Lapok" éri VII. füzetéhez.

Hirflető-melléklet az Erflészeti Lapok éri VII. füzetéhez. Hirflető-melléklet az Erflészeti Lapok" 1884. éri VII. füzetéhez. Az a Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

: iirdetö-mellétlet a z Erdészeti Lapot " évi VI. füzetéhez.

: iirdetö-mellétlet a z Erdészeti Lapot  évi VI. füzetéhez. : iirdetö-mellétlet a z Erdészeti Lapot " 1895. évi VI. füzetéhez. Az Erdészet i Lapok " mellet t mérsékel t közlési dijér t a la p irányával ne m ellenkező hirdetése k kiadatnak. Díjszabályzat. Az első

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi XVI. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi XVI. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1914. évi XVI. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapok" a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak.

Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapok a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapok" 1892. évi IX. füzetéhez. jfl^t Az..Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

az Erdészeti Lapok" évi III. füzetéhez.

az Erdészeti Lapok évi III. füzetéhez. flirietí-fflelllet az Erdészeti Lapok" 1884. évi III. füzetéhez. MF~ Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

erdőtisztek és erdőőrök részére akár teljes egyenruhákat, akár pedig egyes darabokat, valamint az

erdőtisztek és erdőőrök részére akár teljes egyenruhákat, akár pedig egyes darabokat, valamint az Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapok" 1893. évi VI. füzetéhez. fttft Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Hirdető uielléklet az Erdészeti Lapot" évi II füzetéhez.

Hirdető uielléklet az Erdészeti Lapot évi II füzetéhez. Hirdető uielléklet az Erdészeti Lapot" 1884. évi II füzetéhez. IMT Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

HMelíi-iiielllet a z Erdészeti Lapot " év i VI. MM.

HMelíi-iiielllet a z Erdészeti Lapot  év i VI. MM. HMelíi-iiielllet a z Erdészeti Lapot " 1894. év i VI. MM. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért

Részletesebben

Hirfletö-iaelléklet az Erdészeti Lapok" évi IV. füzetéhez.

Hirfletö-iaelléklet az Erdészeti Lapok évi IV. füzetéhez. Hirfletö-iaelléklet az Erdészeti Lapok" 1887. évi IV. füzetéhez. MT Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

HMető-meletaz ErdészetiLapok"1897.éviIV. Miki

HMető-meletaz ErdészetiLapok1897.éviIV. Miki HMető-meletaz ErdészetiLapok"1897.éviIV. Miki Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat Az első negyven (40) sorért soronkint

Részletesebben

HMető-mellétlet az Erűészeti Lapot" évi X. füzetek.

HMető-mellétlet az Erűészeti Lapot évi X. füzetek. I HMető-mellétlet az Erűészeti Lapot" 1895. évi X. füzetek. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

:ímetö-]iielllet az Erdészeti Lapok" évi III. füzetéhez.

:ímetö-]iielllet az Erdészeti Lapok évi III. füzetéhez. :ímetö-]iielllet az Erdészeti Lapok" 1895. évi III. füzetéhez. Az Erdészet i Lapok " mellet t mérsékel t közlési dijér t a la p irányával ne m ellenkező hirdetése k kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi IX X. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi IX X. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1915. évi IX X. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési dijért a lap Irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

Hiraetö-melléklet az Erdészeti Lapok" évi III. fúzetéta.

Hiraetö-melléklet az Erdészeti Lapok évi III. fúzetéta. Hiraetö-melléklet az Erdészeti Lapok" 1889. évi III. fúzetéta. HT* Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

L. faiskolája EaTimschulenweg, Berlin mellett. Kiterjedése: 350 kat. hold.

L. faiskolája EaTimschulenweg, Berlin mellett. Kiterjedése: 350 kat. hold. Hirdetö-melétletaz ErdészetiLapot"190.évi VI.fizetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat Az első negyven (40) sorért

Részletesebben

HMetö-melléftt az Erdészeti Lapok" évi I füzetéhez.

HMetö-melléftt az Erdészeti Lapok évi I füzetéhez. HMetö-melléftt az Erdészeti Lapok" 1884. évi I füzetéhez. Az a Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért

Részletesebben

ERDEI, FEKETE-, LÚC-, JEGENYEFENYŐT,

ERDEI, FEKETE-, LÚC-, JEGENYEFENYŐT, Az Erdészeti Lapok" 1936. évi IX X. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi XXIV. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi XXIV. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1911. évi XXIV. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

9MT Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak.

9MT Az Erdészeti Lapok mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. 9MT Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért soronként negyven (40) krajczár, az erre következő

Részletesebben

MeM-melMM az Erdészeti Lapk" évi IX. fltattta.

MeM-melMM az Erdészeti Lapk évi IX. fltattta. MeM-melMM az Erdészeti Lapk" 1895. évi IX. fltattta. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért

Részletesebben

MF* Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak.

MF* Az Erdészeti Lapok mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. MF* Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért soronként negyven (40) krajczár, az erre következő

Részletesebben

Egyetemes busszóla-műszereket és erdei bnsszólákat

Egyetemes busszóla-műszereket és erdei bnsszólákat Az Erdészeti Lapok" 1907. évi IV. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

A törvény az 1913-ik évi január hó 1-vel lépett életbe. c>s FAKERESKEDELEM.

A törvény az 1913-ik évi január hó 1-vel lépett életbe. c>s FAKERESKEDELEM. A második részben a tisztviselők szolgálali viszonyai és fizetései vannak szabályozva. A tisztviselő nem lehet az országgyűlés tagja, sem magánalkalmazásba nem léphet. Más állást vagy hivatalt csak az

Részletesebben

Hirietö-melléklet az Erdészeti Lapok" évi II. MM.

Hirietö-melléklet az Erdészeti Lapok évi II. MM. [ Hirietö-melléklet az Erdészeti Lapok" 1888. évi II. MM. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért

Részletesebben

Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapot" évi VI. füzetéhez.

Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapot évi VI. füzetéhez. Hirdető-melléklet az Erdészeti Lapot" 1885. évi VI. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven. (40)

Részletesebben

Hirfletö-meUéklet az Erdészet i Lapot" év i VIII. ftoétaz.

Hirfletö-meUéklet az Erdészet i Lapot év i VIII. ftoétaz. Hirfletö-meUéklet az Erdészet i Lapot" 1900. év i VIII. ftoétaz. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Egyetemes busszóla-müszereket és erdei-busszólákat

Egyetemes busszóla-müszereket és erdei-busszólákat Az Erdészeti Lapok" 1913. évi XIV. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok 1 ' évi XVII-XVIII. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok 1 ' évi XVII-XVIII. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok 1 ' 1915. évi XVII-XVIII. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap Irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi XV. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi XV. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1908. évi XV. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

Hlraetö-melékletaz EriészetiLapot" évi III. füzetéhez.

Hlraetö-melékletaz EriészetiLapot évi III. füzetéhez. Hlraetö-melékletaz EriészetiLapot" 1901. évi III. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

Hirdető-meléklet az Erdészeti Lapot" évi X. füzetéhez.

Hirdető-meléklet az Erdészeti Lapot évi X. füzetéhez. Hirdető-meléklet az Erdészeti Lapot" 1895. évi X. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

erdőtisztek és erdőőrök

erdőtisztek és erdőőrök 1 Hirfletö-melléklet az Erdészeti Lapok" 1891 évi I füzetéhez. Az Erdészet i Lapok " mellet t mérsékel t közlés i díjér t a la p irányáva l ne m ellenkező hirdetése k kiadatnak. Díjszabályzat. Az első"

Részletesebben

Hirdető-melékletaz IntetiLapok"1897. év i IX. fimta.

Hirdető-melékletaz IntetiLapok1897. év i IX. fimta. Hirdető-melékletaz IntetiLapok"1897. év i IX. fimta. Az Erdészet i Lapok " mellet t mérsékel t közlés i díjér t a la p irányával ne m ellenkező hirdetése k kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

Erdőbirtokosok és Fakereskedok 1 Faforgalmi Részvénytársasága l^&u-^*z az ORSZÁGOS ERDÉSZETI EGYESÜLET székházában

Erdőbirtokosok és Fakereskedok 1 Faforgalmi Részvénytársasága l^&u-^*z az ORSZÁGOS ERDÉSZETI EGYESÜLET székházában Az Erdészeti Lapok" 1935. évi VII Vili. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

az Erdészeti Lapok" évi XII. füzetéhez.

az Erdészeti Lapok évi XII. füzetéhez. Hirfletö-melléklet az Erdészeti Lapok" 1883. évi XII. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Határozat Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétő l 21/2008 Témafelelős: Dr. Csúcs Áron Ikt. szám: 32- /2008. Véleményező bizottság: PTB, TVMB Tárgy: Az ÁSOTT-TELSZO Nonprofit Kft. értékesítésére pályázat

Részletesebben

Hirdetö-mellétlet az Erdészeti Lapok" évi L füzetéhez.

Hirdetö-mellétlet az Erdészeti Lapok évi L füzetéhez. Hirdetö-mellétlet az Erdészeti Lapok" 1902. évi L füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

Egyetemes busszóla-múszereket és erdei busszólákat

Egyetemes busszóla-múszereket és erdei busszólákat Az Erdészeti Lapok" 1908. évi XVIII. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

HMetl-ielBBt az Erdészeti Lapok" évi IX. füzetéhez.

HMetl-ielBBt az Erdészeti Lapok évi IX. füzetéhez. I HMetl-ielBBt az Erdészeti Lapok" 1901. évi IX. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

FAKERESKEDELEM. került eladásra.

FAKERESKEDELEM. került eladásra. FAKERESKEDELEM. A máramarosi és liptói tavaszi fenyőfaápverések. A kincstári erdészet tavaszi fenyőfaárverései a folyton emelkedő kereslet jegyében játszódtak le. Azok a nehézségek, amelyek a faanyagok

Részletesebben

Az egyes piaczokról különben a következő ártételeket közöljük : Budapest. Egy m 3

Az egyes piaczokról különben a következő ártételeket közöljük : Budapest. Egy m 3 Áthasonitás : assimilatio. Beszivárkodás : endesmose. Beszivárkodásmérő : endosmometre. Felemás (t. i. növény) : polygam. Gomboly (glomerulus) : a bükk vagy gesztenyefa ismert tüskés tokszerü gyümölcs-csészéje.

Részletesebben

Az Erdészet i Lapok " évi VII. füzeténe k HIRDETÉSEI.

Az Erdészet i Lapok  évi VII. füzeténe k HIRDETÉSEI. Az Erdészet i Lapok " 909. évi VII. füzeténe k HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZET I LAPO K mellet t mérsékel t közlés i díjér t a la p irányáva l ne m ellenkez ő hirdetése k kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi XXIV. füzetének HIRDETÉSEI. LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak.

Az Erdészeti Lapok évi XXIV. füzetének HIRDETÉSEI. LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Az Erdészeti Lapok" 1908. évi XXIV. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

Az ERDÉSZETI LAPOK" évi II. füzetének HIRDETÉSEI.

Az ERDÉSZETI LAPOK évi II. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK" 1903. évi II. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjén a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért

Részletesebben

FAKERESKEDELEM. Faárverések eredményei.

FAKERESKEDELEM. Faárverések eredményei. FAKERESKEDELEM. Faárverések eredményei. Alábbiakban az eladás tárgyának (választék, fanem, méretegység) meg jelölésén kivül az elfogadott, rendszerint legmagasabb árajánlatot közöljük, amely után zárjelben

Részletesebben

Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap Irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak.

Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap Irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Az Erdészeti Lapok" 1912. évi XX. HIRDETÉSEI. füzetének Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap Irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107 mm)

Részletesebben

HirieU-melÉUetaz ErdészetiLapot"190. m T.füzetéhez.

HirieU-melÉUetaz ErdészetiLapot190. m T.füzetéhez. HirieU-melÉUetaz ErdészetiLapot"190. m T.füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért soronkint

Részletesebben

NYILVÁNOS HIRDETMÉNYT ADA KÖZSÉG KÖZTULAJDONÁT KÉPEZŐ ÉPÍTÉSI TELEK ELTULAJDONÍTÁSÁRA ÍRÁSBELI AJÁNLATOK BEGYŰJTÉSE ÚTJÁN

NYILVÁNOS HIRDETMÉNYT ADA KÖZSÉG KÖZTULAJDONÁT KÉPEZŐ ÉPÍTÉSI TELEK ELTULAJDONÍTÁSÁRA ÍRÁSBELI AJÁNLATOK BEGYŰJTÉSE ÚTJÁN Ada község statútuma (Ada Község Hivatalos Lapja, 10/2014. szám egységes szerkezetbe foglalt szöveg) 60. szakaszának 3v pontja, valamint az építési telkek elidegenítéséről és bérbeadásáról szóló határozat

Részletesebben

Egyetemes bnsszóla-múszereket és erdei busszólákat

Egyetemes bnsszóla-múszereket és erdei busszólákat Az Erdészeti Lapok" 1908. évi VIII. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi VII VIII. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi VII VIII. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1917. évi VII VIII. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap Irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben

Részletesebben

Hirdető-meléklet az Erdészet i Lapot " év i I füzetéhez.

Hirdető-meléklet az Erdészet i Lapot  év i I füzetéhez. Hirdető-meléklet az Erdészet i Lapot " 1900. év i I füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

Az ERDÉSZETI LAPOK" 1903. évi III. füzetének HIRDETÉSEI.

Az ERDÉSZETI LAPOK 1903. évi III. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK" 1903. évi III. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért

Részletesebben

Az Erdészet i Lapok " év i II. füzeténe k HIRDETÉSEI.

Az Erdészet i Lapok  év i II. füzeténe k HIRDETÉSEI. Az Erdészet i Lapok " 1904. év i II. füzeténe k HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZET I LAPO K mellet t mérsékel t közlés i díjér t a la p irányáva l ne m ellenkező hirdetése k kiadatnak. Díjszabályzat. Egés z oldal

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. június 9 Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

ERDEI, FEKETE-, LÚC-, JEGENYEFENYŐT,

ERDEI, FEKETE-, LÚC-, JEGENYEFENYŐT, Az Erdészeti Lapok" 1937. évi VII./VIH. füzetének HIRDETÉSEI. A lap irányával nem ellenkező hirdetéseket mérsékelt díjszabás mellett közlünk. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107 mm) garmond betűvel

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi IX X. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi IX X. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1917. évi IX X. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap Irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak, Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

Mellékeljük az Értékelő Bizottság által felvett jegyzőkönyvet és az emlékeztetőt. (3-4. számú melléklet)

Mellékeljük az Értékelő Bizottság által felvett jegyzőkönyvet és az emlékeztetőt. (3-4. számú melléklet) BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a 2015. október 7. napján tartandó Kt. ülésre! Készítette: Handelné Kiscelli Ágnes vagyonhasznosítási ügyintéző Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi XIX. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi XIX. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1908. évi XIX. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

46/2014.(III.25.)Kt. számú határozat melléklete. Pályázati kiírás

46/2014.(III.25.)Kt. számú határozat melléklete. Pályázati kiírás 46/2014.(III.25.)Kt. számú határozat melléklete Pályázati kiírás Mélykút Város Önkormányzatának Képviselő-testülete (6449 Mélykút Petőfi tér 1.) a Képviselő-testület 46/2014.(III.25.)Kt. számú határozata

Részletesebben

Egyetemes imsszóla-műszereket és erdei-busszólákat

Egyetemes imsszóla-műszereket és erdei-busszólákat Az Erdészeti Lapok" 1913. évi XVI. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

HlrfletB-mellétlet az Erfezeti Lapot" évi X. füzetéhez.

HlrfletB-mellétlet az Erfezeti Lapot évi X. füzetéhez. HlrfletB-mellétlet az Erfezeti Lapot" 1902. évi X. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40)

Részletesebben

MÜLLER ÁRMIN vas- és féin-tttinesczlkkelí gyára,

MÜLLER ÁRMIN vas- és féin-tttinesczlkkelí gyára, Az Erdészeti Lapok" 1914. évi XXIII. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

Hirdető -melléklet az Erdészeti Lapot" évi III. füzetéhez.

Hirdető -melléklet az Erdészeti Lapot évi III. füzetéhez. Hirdető -melléklet az Erdészeti Lapot" 1902. évi III. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező' hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Spáth. L. faiskolája

Spáth. L. faiskolája Hirdetö-melélílet az Erdészet i Lapot" 1900. év i IX. füzetéhez. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven

Részletesebben

Egyesületi hirdetések.

Egyesületi hirdetések. Halálozás. Smetaczek Béla primási uradalmi főerdész (Kemenczén) az országos erdészeti egyesület alapító tagja elhunyt. Béke poraira! Egyesületi hirdetések. Az.Erdészeti Rendeletek Tárádnak 1891. évi, vagyis

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó,

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, 1. számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Község Önkormányzata pályázatot hirdet a kizárólagos tulajdonában lévő, 6783 Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, összesen 113 m 2 alapterületű

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi V. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi V. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1906. évi V. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

Egyetemes bnsszóla-müszereket és erdei bnsszólákat MToptikai távolságméréssel. Ar 65 rttól felfelé.

Egyetemes bnsszóla-müszereket és erdei bnsszólákat MToptikai távolságméréssel. Ar 65 rttól felfelé. I Az Erdészet i Lapok" 1908. évi II. füzeténe k HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egés z oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. A bérlemény általános adatai: Dombóvár, Dombó P. u. 9. - Hrsz.: 1299/5/A/76 - Ingatlan megnevezése:

Részletesebben

Az Erdészet i Lapok " év i IX. füzeténe k HIRDETÉSEI.

Az Erdészet i Lapok  év i IX. füzeténe k HIRDETÉSEI. Az Erdészet i Lapok " 1912. év i IX. füzeténe k HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZET I LAPO K mellet t mérsékel t közlés i díjér t a la p irányáva l ne m ellenkez ő hirdetése k kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre

Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre Pályázati felhívás ingatlan értékesítésre Helvécia Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete nyílt pályázatot hirdet Helvécia Nagyközség Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező helvéciai 1136.

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi XI. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi XI. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1908. évi XI. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

PÁLYÁZAT. emelkedésének napja:2009.04.21., Cégközlönyi közzététel napja: 2009.04.27.)

PÁLYÁZAT. emelkedésének napja:2009.04.21., Cégközlönyi közzététel napja: 2009.04.27.) PÁLYÁZAT A Mátraholding Gazdasági Tanácsadó Zrt. (1146 Budapest XIV. ker., Cházár András utca 9.; Cg.sz.: 01-10-043926), mint az Energiahíd Kereskedelmi Kft f.a. 1097 Budapest, Kén u. 8., adószám:11163266-2-43,

Részletesebben

As ERDÉSZETI LAPOK" évi IV. füzetének HIRDETÉSEI.

As ERDÉSZETI LAPOK évi IV. füzetének HIRDETÉSEI. As ERDÉSZETI LAPOK" 1903. évi IV. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Az első negyven (40) sorért

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi XV. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi XV. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1907. évi XV. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

Pályázati felhívás. Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet. önkormányzati ingatlanok értékesítésére

Pályázati felhívás. Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet. önkormányzati ingatlanok értékesítésére Pályázati felhívás Tompa Város Önkormányzata egyfordulós, nyilvános, egyszerűsített pályázatot hirdet önkormányzati ingatlanok értékesítésére A pályázat kiírója: Tompa Város Önkormányzata 6422 Tompa Szabadság

Részletesebben

RENDELETEK NYILVÁNTARTÁSA

RENDELETEK NYILVÁNTARTÁSA RENDELETEK NYILVÁNTARTÁSA 2010 6/2010. (X.22.) rendelete a Képviselő-testület bizottságairól 7/2010. (XI.9.) rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetéséről szóló 1/2010. (II.11.) rendelet módosításáról

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" 1911. évi XIX. füzetének

Az Erdészeti Lapok 1911. évi XIX. füzetének Az Erdészeti Lapok" 1911. évi XIX. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

Ar SS írttól felfelé.

Ar SS írttól felfelé. Az Erdészeti Lapok" 1904. évi VI. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

= 2 szem. A fapiaczról. Márcz. 7-én, tehát 7 nap múlva = 50 szem semmi semmi. 8-án, 8 n 71 = án, én. r> n 71 = 13.

= 2 szem. A fapiaczról. Márcz. 7-én, tehát 7 nap múlva = 50 szem semmi semmi. 8-án, 8 n 71 = án, én. r> n 71 = 13. 8-án 8 n 71 = 18 Jí 10-én. * 10 71 7) 71 13-án 13 ti 7) Ti = 2 szem 14-én. r> 14 7) 71 = 3 szem 10. n 16-án n 16 7> r> = 5 31 n 17-én Ti 17 71 7! = 6 22 Ti 19-én 19 11 n 71 = 13 7! 6 23-án. 23 7) 7) 7}

Részletesebben

Pályázati adatlap. üzleti alapon, piaci feltételekkel bérlakás bérbevételi ajánlatához

Pályázati adatlap. üzleti alapon, piaci feltételekkel bérlakás bérbevételi ajánlatához Pályázati adatlap üzleti alapon, piaci feltételekkel bérlakás bérbevételi ajánlatához A pályázat benyújtásának határideje: 2017. március 22. nap 12.00 óra Megpályázni kívánt bérlakás címe: Kalocsa,....

Részletesebben

Egyetemes bnsszóla-múszereket és erdei bosszólákat

Egyetemes bnsszóla-múszereket és erdei bosszólákat Az Erdészeti Lapok" 1908. évi X. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabályzat. Egész oldal 32 K, féloldal

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi XIX XX, füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi XIX XX, füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1915. évi XIX XX, füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési díjért a lap Irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben (107

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) ÁZSIÓ Kft. (cégjegyzékszám: 15-09-060370, székhely: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3.., levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. út 3..), mint a(z) Szántó 21 Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Az Erdészeti Lapok" évi XXIII XXIV. füzetének HIRDETÉSEI.

Az Erdészeti Lapok évi XXIII XXIV. füzetének HIRDETÉSEI. Az Erdészeti Lapok" 1917. évi XXIII XXIV. füzetének HIRDETÉSEI. Az ERDÉSZETI LAPOK mellett mérsékelt közlési dijért a lap irányával nem ellenkező hirdetések kiadatnak. Díjszabás. Kéthasábos szélességben

Részletesebben