2014. május 16-i ülésén hozott határozatai:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2014. május 16-i ülésén hozott határozatai:"

Átírás

1 1 A MOHOSZ Választmánya évi határozatai május 16-i ülésén hozott határozatai: V-1/2014.sz. határozat A Választmány megállapítja, hogy a MOHOSZ-nak és valamennyi szervezetének arra kell törekednie, hogy a halgazdálkodási törvényben megfogalmazott, horgászatra kedvező szabályozások, maradéktalanul megvalósuljanak. Mindazon szabályok, előírások módosítására, megváltoztatására kell törekedni, melyek nem a horgászat fejlődését, a horgásztársadalom növekedését szolgálják, és nem a törvényből és a rendeletéből, hanem hatósági túlszabályozásból erednek. A Választmány is megerősíti az Elnökség felhívását, hogy minden szervezetünk tekintse át a halgazdálkodási törvényt és a végrehajtásából fakadó a horgászat fejlődését akadályozó elvárásokat, intézkedéseket megjelölve és küldjék meg javaslataikat a Szövetségi Irodának. Az összesített véleményeket ismét át kell tekinteni, és a MOHOSZ közösségi véleményének érvényre jutása érdekében lobbizni kell, a véleményt el kell juttatni módosítási javaslatként a minisztériumnak. V-2/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya áttekintette, megvitatta az Elnökség által javasolt Mit kíván, és mit tesz a balatoni horgásztársadalom anyagban megfogalmazott célokat és feladatokat és azokat elfogadta. A jelenleg húsz pontban megfogalmazott véleményt és jövőképet valamennyi horgászszervezetnél egységes kommunikációs alapnak és megvalósítandó célnak kell tekinteni. A balatoni horgászat jövőjét közösen, a közös célok mentén lehet csak megvalósítani és ennek érdekében az érdekelt egyesületeknek, horgász szövetségeknek, országos szövetségnek még jobban össze kell fogni. A MOHOSZ Balatoni Bizottságának és a szélesebb körű Balatoni Együttműködési Fórumának aktívan, a kitűzött célok megvalósítása érdekében kell tevékenykednie. A megfogalmazott horgászati és halgazdálkodási célokat és feladatokat meg kell ismertetni a Balaton halgazdálkodását meghatározó, irányító állami és kormányzati illetékesekkel, és egyeztetni a végrehajtásában együttműködni kell a BHN Zrt. vezetésével.

2 2 V-3/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya áttekintette az Elnökség javaslatát, illetve megtárgyalta a évi zárszámadást. Megállapította, hogy a költségvetés elfogadásánál meghatározott célok, majd a harmadik negyedév küszöbén az Elnökség által megfogalmazott további elvárások - melyek a megtakarításokról és gazdaságossági célok megvalósításról rendelkeztek - nagy részben teljesültek a gazdálkodás folyamán. Az országos szövetség 2013-as pénzügyi mérlege, a megelőző évek negatív tendenciájával szemben 636e Ft eredménnyel zárt. Az országos szövetség költségvetésében elkülönített alaptevékenységek egy része és a vállalkozások a tavalyi évben még nem minden vonatkozásban teljesítették az elvárásokat. Ezért a költségvetés végrehajtásán belüli egyes ágazatok romló tendenciáit vizsgálni, elemezni kell. A több évi negatív mérleg után az egyensúly felé haladás, gazdálkodási eredmények általában javuló tendenciái és a pozitív mérleg az erőfeszítéséket dicsérik. A Választmány a MOHOSZ évi zárszámadást Ft bevétel mellett kiadással és Ft aktívummal fogadja el. V-4/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya a Felügyelő Bizottság beszámolóját a végzett munkájukról, a MOHOSZ évi gazdálkodásának ellenőrzéséről elfogadja. V-5/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya áttekintette és megvitatta az Elnökség javaslatát az országos szövetség évi költségvetés tervezetére. A szövetség vezető testületének elvárása: a tavalyi évben elért költségvetési egyensúly megőrzése mellett az egyes szövetségi vállalkozások gazdálkodásán, eredményt teremtő képességén is javítani kell. Az országos szövetség működésére meghatározó a bevételek alakulása, így a költségvetés tervezett bevételi szintjének elérése érdekében mindent el kell követni és a kiadásoknál továbbra is nagyon körültekintően, szigorúan, a takarékosság és a hatékonyság szempontjait figyelembe véve kell eljárni. Az országos szövetség költségvetésében elkülönített alaptevékenységeket és vállalkozásokat negyedévenként folyamatosan értékelni kell, és erről be kell számolni a soron következő testületi üléseken. A MOHOSZ Felügyelő Bizottsága a negyedévi értékeléseket rendszeresen tekintse át és tájékoztassa véleményéről úgy az Elnökséget, mint a Választmányt. A MOHOSZ Választmánya jóváhagyja a MOHOSZ évi költségvetését e Ft bevételi és ugyanannyi kiadási szinten.

3 3 V-6/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmány továbbra is megerősíti, bizalmáról biztosítja a Jelölő Bizottságot és elnökét. Felkéri a Jelölő Bizottságot, hogy az év végi választásokkal kapcsolatos munkát kezdje el. V-7/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya a MOHOSZ Alapszabály 4. (2.) bekezdésének a,) b,) f,) pontjában foglaltak nem teljesítése, illetve azokban foglalt kötelezettségek be nem tartása miatt, a Horgászegyesültek Heves Megyei Szövetségét tagjai sorából június 01-ei dátummal kizárja. A határozat ellen a bírósághoz benyújtandó keresettel lehet élni, a határozat kézbesítését követő 30 napon belül. V-8/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya az ügyvezető elnök írásbeli beszámolóját a szóbeli kiegészítéssel együtt elfogadja. V-9/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya év II. félév munkatervére előterjesztett javaslatot elfogadja. V-10/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya a horgász versenysport helyzetéről szóló tájékoztatást elfogadta. V-11/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya a horgászszervezetek évi országos statisztikai adataiból áttekintette a horgászok létszámáról és a horgászfogások alakulásáról szóló jelentést ban sajnos csökkent a horgászok száma, a felnőtt horgászok száma fő, az ifjúsági horgászok fő, míg a gyermek horgászok létszáma fő volt. A horgászlétszám alakulásával az Elnökség is foglalkozott, és a gyermek, ifjúsági horgászat ösztönzésére javaslat kidolgozását írta elő. A szövetségi iroda által tett javaslatokat elfogadta a gyermek és ifjúsági horgászat fejlesztésével kapcsolatosan is. A Választmány megerősíti, hogy minden szinten aktívan kell tenni annak érdekében, hogy a horgász utánpótlás helyzete javuljon június 20-i ülésén hozott határozatai: V-12/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya a május 16-i ülésén hozott V- 7 /2014. számú határozatát hatályon kívül helyezi.

4 4 V-13/2014.sz. határozat A Magyar Országos Horgász Szövetség Választmánya a MOHOSZ Alapszabály 4. (2) bekezdésének a), b), f) pontjában foglaltak nem teljesítése, illetve azokban foglalt kötelezettségek be nem tartása miatt, a Horgász Egyesületek Heves Megyei Szövetségét tagjai sorából július 01-ei dátummal kizárja. A határozat ellen a bírósághoz benyújtandó keresettel lehet élni, a határozat kézbesítését követő 30 napon belül. V-14/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya áttekintette a Horgászat Nagykövetei kezdeményezést, az ezzel kapcsolatosan rendezett eseményeket. A MOHOSZ és a horgászat propagandájában igen pozitív hatása volt az eddigi két rendezvénynek. A nagykövetekre, mint ismert, népszerű személyiségekre, az ő horgászati elkötelezettségükre, a horgász világbajnokainkra, aranyérmeseinkre építve folytatni kell a horgászatot népszerűsítő tevékenységet. A nagyköveteink egy részét, ha lehetőség nyílik rá és elfoglaltságuk megengedi, más rendezvények színvonalának emelésére is be kell vonni, fel kell kérni. A nagyköveti találkozót és versenyt jó színvonalon a továbbiakban is meg kell rendezni. V-15/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya tájékozódott a szövetség elnöke, ügyvezető elnöke és a BHN Zrt. vezérigazgatója közötti egyeztetésről. A Választmány által a tó hasznosításával, a horgászattal kapcsolatosan megfogalmazott kérdéseket és elvárásokat folyamatosan egyeztetni kell a társaság vezetésével. Az egyes részkérdéseket a MOHOSZ Balatoni Bizottsága dolgozza ki, szükség szerint egyeztesse a társaság vezetésével, majd tájékoztassa a szövetségi irodán keresztül a testületeket. V-16/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya áttekintette a halgazdálkodást és halvédelmet érintő jogszabályokból eredő teendőket. Igen fontosnak ítéli a vizek pályáztatására készülő rendelettervezetet, és úgy látja, hogy ennek megismerését követően gyors és összehangolt véleményezési folyamatra lesz szükség. A szövetségek és a Szövetségi Iroda véleményezési tevékenységét ügyvezető elnöki, ügyvezető igazgatói értekezleten kell összehangolni, majd folyamatos levelezési szinten egyeztetve kell a MOHOSZ álláspontját kialakítani. A törvény biztosította horgászérdekek érvényesülése érdekében mindent el kell követni. Bár már megfogalmazásra került testületi határozatokban, igen fontos, hogy egységes álláspontot, közös véleményt fogalmazzunk meg az esetleges törvényi, rendeleti szabályozás

5 5 módosítási elképzeléseiről az okmányrendszer formai, tartalmi követelményeinek kérdéseiről. Ezeknek a javaslatoknak szeptember közepére el kell készülni. V-17/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya megismerte a évi horgászhasznosítású vízterületek halasítási statisztikájáról készített beszámolót, és azt tudomásul vette. V-18/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya megvizsgálta az internetes területi jegyforgalmazás kérdését. Úgy határozott, hogy a MOHOSZ Szövetségi Iroda a szoftverfejlesztéshez kapcsolódó kérdésekben szorosan működjön együtt a fejlesztésben érdekelt szövetségekkel és kezdje el az előterjesztés szerinti fejlesztési feladatokat, azzal, hogy október hónapban már a horgászszervezeti elvárások szerinti teszt üzemmódra kerüljön az elkészült program. A szoftver és a jegyrendszer működtetési gazdasági kérdéseit ki kell dolgozni és a soron következő őszi elnökségi ülés elé kell terjeszteni. A fejlesztést közösen a szövetségekkel együtt, a jóváhagyott költségszinten kell megvalósítani. A finanszírozásból a MOHOSZ-t 50 %-os rész, míg a munkában részt vevő szövetségeket, arányosan, szintén 50 %-os rész terhelje november 28-i ülésén hozott határozatai: V-19/2014.sz. határozat A MOHOSZ Elnöksége által a horgászati okmányrendszer korszerűsítésére javasolt megoldást a Választmány megvitatta. A kiadott új típusú horgászigazolványok száma már meghaladja a darabot. Ennek ismeretében a Választmány úgy határoz, hogy a horgászközösségünk tagjai a évtől már csak ezt az okmányt használják. A régebbi típusú horgászigazolványok január 1-től érvényüket vesztik. A Választmány úgy döntött, hogy a szervezetre jellemző egységes okmányrendszer 2015-ben a már bevált formátumú és tartalmú horgászigazolványból és a regisztrációra szolgáló Tagsági lap bélyegből áll. Ezzel párhuzamosan meg kell kezdeni, a bemutatott és elfogadott minta szerinti Horgász Regisztrációs Kártya (plasztik kártya) előállítását és a évben a horgászok részére való eljuttatását. A kártya szerepe 2015-ben kizárólag kedvezménykártya melyet a MOHOSZ és szervezetei struktúrájában az egyesületekhez tartozó, a tagságukat 2015-re megújító, horgászok kapnak. A horgász regisztrációs kártya legyártása a MOHOSZ feladata, míg a kártyák nevesítését, nyomtatással, egységes azonosítási, de szövetségekre jellemző sorszámozással a megyei, területi szövetségek végzik tól kezdve a Horgász

6 6 Regisztrációs Kártya veszi át a Tagsági Lap bélyeg szerepét. A Horgász Regisztrációs Kártyát 2016-tól a minta szerinti vinilalapú, vonalkódos bélyeggel kell érvényesíteni és az érvényesítés időtartama a naptári év + 1 hónap időtartamra szól. A hármas tagozódási szintű horgászszervezeti struktúrán belül az egyesületi szinten a horgásztagok regisztrálását szolgálja a regisztrációs kártya. Az egyesületek tagdíjfizetésének megyei, területi szinten az alapja az egyesületek taglétszáma, míg országos szinten a megyei, területi szövetségek tagdíj fizetési alapja a megyében egyesületi tagsággal rendelkező horgászok létszáma. A regisztráció szerepét a Tagsági lap helyett 2016-tól kezdődően az új regisztrációs okmány a Horgász Regisztrációs Kártya veszi át. A horgász regisztrációs kártya több típusú kedvezményt tud nyújtani az egyesületi tagoknak, arra kell törekedni, hogy a horgászok számára nyújtható kedvezmények folyamatosan bővüljenek és erről a kártyához készített honlapról is folyamatosan lehessen információt beszerezni. V-20/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya a két testületi ülés közötti munkáról szóló elnöki beszámolót, elfogadja. V-21/2014.sz. határozat A Választmány megvizsgálta a MOHOSZ vagyoni portfóliójába tartozó nyíregyházi üzlethelyiség értékesítési lehetőségét. Az ingatlant 2006-óta a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közhasznú Szövetsége bérli és tartja fent szövetségi iroda működtetése illetve a szövetség székhelyeként. A Választmány a MOHOSZ Elnökségének javaslatára a SHE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közhasznú Szövetsége vételi szándéka alapján hozzájárul ahhoz, hogy a Nyíregyháza 141/2/A/10 hrsz-ú, természetben Nyíregyháza Dózsa Gy. u. 23. fsz. 10. sz. alatt található 99 m2 üzlethelyiség megjelölésű ingatlan értékesítésre kerüljön a megyei szövetség részére. Az értékesítési árat bruttó 10 millió Ft-ot a megyei szövetségnek két egyenlő részletben március 31-ig illetve március 31-ig kell az országos szövetségnek megtéríteni. Az eladást nem terheli általános forgalmi adó kötelezettség. Az ingatlanra vonatkozó adásvételi szerződést azzal a feltétellel kell megkötni, hogy az ingatlanra január 1-től 5 év időtartamra elidegenítési és terhelési tilalom kerüljön az ingatlan-nyilvántartásban bejegyzésre. V-22/2014.sz. határozat

7 7 A MOHOSZ Választmánya a Felügyelő Bizottság által a közötti időszakban végzett munkáról szóló beszámolót elfogadja. V-23/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya az Etikai és Egyeztető Bizottság által a közötti időszakban végzett munkáról szóló beszámolót elfogadja. V-24/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya az országos szövetség 5 éves munkájáról szóló beszámolót, elfogadja. V-25/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya Dr. Szabó Imre leköszönő elnököt megválasztotta a MOHOSZ tiszteletbeli elnökének. V-26/2014.sz. határozat A MOHOSZ Választmánya a évi ciklusra, az alelnöki tisztségre 5 fő alelnököt választ. V-27/2014.sz. határozat A MOHOSZ ügyvezető elnöki tisztségét betöltő Fürész György - személyét a munkakörében a Választmány határozatlan időre megerősítette. *

23/2/2015. szám. H A T Á R O Z A T O K a 2015. május 30-i Küldöttgyűlésről. K-1/2015.számú határozat:

23/2/2015. szám. H A T Á R O Z A T O K a 2015. május 30-i Küldöttgyűlésről. K-1/2015.számú határozat: 23/2/2015. szám. H A T Á R O Z A T O K a 2015. május 30-i Küldöttgyűlésről. K-1/2015.számú határozat: A Sporthorgász Egyesületek Vas megyei Szövetsége küldöttgyűlése Csiszár István IB tag lemondását elfogadta,

Részletesebben

Összefoglaló a FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelő Bizottságának évi határozatairól

Összefoglaló a FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelő Bizottságának évi határozatairól Összefoglaló a FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelő Bizottságának 2008. évi határozatairól 2008. január 17. 1/2008. (01.17.) sz. FEB Határozat: A FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelő Bizottsága úgy dönt, hogy a

Részletesebben

A MOHOSZ Elnökség 2013. évi határozatai

A MOHOSZ Elnökség 2013. évi határozatai A MOHOSZ Elnökség 2013. évi határozatai A MOHOSZ Elnökség 2013. március 22-i ülésének határozatai E-1/2013.sz. határozat A MOHOSZ Elnöksége a tájékoztatást tudomásul vette. A törvénytervezet megismerését

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Balatoni Horgász Egyesület 2013. éves közgyűléséről 2013. február 15.

JEGYZŐKÖNYV A Balatoni Horgász Egyesület 2013. éves közgyűléséről 2013. február 15. B A L A T O N I H O R G Á S Z E G Y E S Ü L E T Székhely: 1224. Budapest, Diótörő út 61 Tel. Fax: 207-42-92 Mobil: 20/945-87-15 JEGYZŐKÖNYV A Balatoni Horgász Egyesület 2013. éves közgyűléséről 2013. február

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület február 6. napján tartandó ülésére. Javaslat évi költségvetésének IV. negyedéves módosítására

Előterjesztés a Képviselő-testület február 6. napján tartandó ülésére. Javaslat évi költségvetésének IV. negyedéves módosítására Miskolc Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata JK: 441.052-1/2017. Előterjesztés a Képviselő-testület 2017. február 6. napján tartandó ülésére Javaslat Miskolc Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi

Részletesebben

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával. Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség

A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával. Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség A horgászat, a horgászturimus jövője és kapcsolata az akvakultúrával Fürész György és Zellei Ágnes Magyar Országos Horgász Szövetség 5 000 17 000 35 000 52 000 58 000 93 000 133 000 240 000 298 000 320

Részletesebben

HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. Hatályba lépés: 2013..

HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. Hatályba lépés: 2013.. HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Hatályba lépés: 2013.. TARTALOMJEGYZÉK I. A HTE működése... 3 1. A HTE képviselete... 3 2. Titkárság... 3 3. Ügyvezető

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Jegyzőkönyv Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Az ülés helye: Budapest IV ker. Berlini u. 47-49. (volt gyógyszerkutató) Az ülés időpontja: 2014. március 1. 10 óra Ferinc Vince, az

Részletesebben

Társulása taggyűlése a évre vonatkozó költségvetést elfogadja, e Ft bevétellel, és e Ft kiadással.

Társulása taggyűlése a évre vonatkozó költségvetést elfogadja, e Ft bevétellel, és e Ft kiadással. Határozat sorszáma 1/2003. (03.03..) 2/2003. 3/2003. 4/2003. 5/2003. Határozat szövege 1/2003. számú határozat (a taggyűlés egyhangúlag Nagykanizsa és a Környező Települések Településfejlesztési Társulása

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Felelős: Igazgatóság elnöke Határidő: azonnal, ill. következő éves Küldöttgyűlés

H I R D E T M É N Y. Felelős: Igazgatóság elnöke Határidő: azonnal, ill. következő éves Küldöttgyűlés H I R D E T M É N Y A Szendrő és Vidéke Takarékszövetkezet (Székhelye: 3752. Szendrő, Hősök tere 2.) Igazgatósága az Alapszabályban előírtakkal összhangban - értesíti a Tisztelt Tagságot a 2015. 05. 27.

Részletesebben

HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Hatályba lépés: 2007. április 12. TARTALOMJEGYZÉK I. A HTE működése...3 1. A HTE képviselete...3 2. Titkárság...3 3. Ügyvezető

Részletesebben

HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. Hatályba lépés: május 21. Author. Author Deleted: október

HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT. Hatályba lépés: május 21. Author. Author Deleted: október HÍRKÖZLÉSI ÉS INFORMATIKAI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Hatályba lépés: 2015. május 21. Deleted: 3 Deleted: október Deleted: 0 TARTALOMJEGYZÉK I. A HTE működése. 3 1. A HTE képviselete.

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült Apaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-én megtartott üléséről

Jegyzőkönyv Készült Apaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-én megtartott üléséről Apaj Község Önkormányzata 2345. Apaj, Fő tér 2. Jegyzőkönyv Készült Apaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 24-én megtartott üléséről Megalkotott rendeletek: 5/2014. (V. 8.) önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. február 28-i ülésére Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselői teljesítmény-követelmények alapját képező 2011. évi célok

Részletesebben

2013. február 6. 1/2013.(II.05.) sz. Felsőtárkány Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselőtestületének

2013. február 6. 1/2013.(II.05.) sz. Felsőtárkány Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. február 6. Határozat: Tárgy: 1/2013.(II.05.) Felsőtárkány Község Önkormányzatával megkötött Együttműködési Megállapodás módosítási javaslatának elfogadása 2/2013.(II.05.) Felsőtárkány Roma Nemzetiségi

Részletesebben

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés november 25-i ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés november 25-i ülése jegyzőkönyvéből 61/2016. (XI.25.) Kgy. H a t á r o z a t A közgyűlés ülésének napirendje 1. Tájékoztató két testületi ülés közötti ügyekről Előadó: Rideg László, a megyei közgyűlés e 2. Előterjesztés a Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK I. Közgyűlési Határozatok 2014.05.20./1.sz. KGY. határozat: A Közgyűlés elfogadja a meghívóban kiküldött napirendi pontokat.

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

V. FEJEZET A TÁRSASÁGI TAGSÁG, A TAGOK JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI 1. SZAKASZ A TÁRSASÁGI TAGSÁG

V. FEJEZET A TÁRSASÁGI TAGSÁG, A TAGOK JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI 1. SZAKASZ A TÁRSASÁGI TAGSÁG V. FEJEZET A TÁRSASÁGI TAGSÁG, A TAGOK JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI A Társaság tagjai lehetnek: rendes tagok, tiszteletbeli tagok, pártoló tagok, ifjúsági tagok. 1. SZAKASZ A TÁRSASÁGI TAGSÁG 2. SZAKASZ A

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének május 8-ai ülésén hozott határozataiból:

K i v o n a t a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlésének május 8-ai ülésén hozott határozataiból: 58/2015. (V. 8.) MÖK határozat A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlése a 2015. május 8-ai rendes ülése napirendjét a következők szerint fogadja el: 1. Beszámoló Hajdú-Bihar megye közbiztonságának

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület április 25. napján tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület április 25. napján tartandó ülésére Miskolc Megyei Jogú Város Ukrán Nemzetiségi Önkormányzata JK: 314.031-8/2016. Melléklet: 1 db tájékoztató Előterjesztés a Képviselő-testület 2016. április 25. napján tartandó ülésére Javaslat Miskolc Megyei

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2013. október 14-i rendkívüli ülésének J

Részletesebben

MOHOSZ ELNÖKSÉGE. Melléklet: MOHOSZ Elnökségének 2012. június 29-i ülésének 1. sz. napirendjéhez E-20120629-1-3

MOHOSZ ELNÖKSÉGE. Melléklet: MOHOSZ Elnökségének 2012. június 29-i ülésének 1. sz. napirendjéhez E-20120629-1-3 MOHOSZ ELNÖKSÉGE Melléklet: MOHOSZ Elnökségének 2012. június 29-i ülésének 1. sz. napirendjéhez E-20120629-1-3 A horgásztársadalom által várt, meghatározó célok megfogalmazása, rögzítése, és ehhez szervezeteink

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv 1 Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüred-Csopak Egyesület (8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.) a Koczor Pincészetben, 2016.05.08-án d.u. 15:00 órakor kezdődő

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez. a Földes Vagyongazdálkodási Kft évi egyszerűsített mérlegbeszámolójának elfogadására

E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez. a Földes Vagyongazdálkodási Kft évi egyszerűsített mérlegbeszámolójának elfogadására FÖLDES VAGYONGAZDÁLKODÁSI KFT. 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 1. E-mail: vagyongazd.foldes2018@gmail.com Iktatószám: 1. E L Ő T E R J E S Z T É S - a Képviselő-testülethez a Földes Vagyongazdálkodási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 20-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 20-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 20-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Komlói Fűtőerőmű Zrt. 2017. évi beszámolójának jóváhagyása és az

Részletesebben

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés április 25-i ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés április 25-i ülése jegyzőkönyvéből BÁCS-KISKUN MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2070-2/2014. K I V O N A T a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2014. április 25-i ülése jegyzőkönyvéből 16/2014. (IV.25.) Kgy. H a t á r o z a t A közgyűlés ülésének napirendje

Részletesebben

HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Eger, Faiskola út 15. KÜLDÖTTGYŰLÉSI HATÁROZATOK TÁRA

HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Eger, Faiskola út 15. KÜLDÖTTGYŰLÉSI HATÁROZATOK TÁRA HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Eger, Faiskola út 15. KÜLDÖTTGYŰLÉSI HATÁROZATOK TÁRA Dr. Bánhidy Péter s.k. elnök Fülöp Gábor s.k. főtitkár XXIV. Küldöttgyűlés határozatai: I./2010. (IV. 20.)

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat az Ipari Park fejlesztési területén ingatlan értékesítésére

TÁRGY: Javaslat az Ipari Park fejlesztési területén ingatlan értékesítésére AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 145. MELLÉKLET : 2 db TÁRGY: Javaslat az Ipari Park fejlesztési területén ingatlan értékesítésére E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA. Módosítva: a Választmány 2015. április 29-ei határozatával.

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA. Módosítva: a Választmány 2015. április 29-ei határozatával. VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA Módosítva: a Választmány 2015. április 29-ei határozatával. A Vasutasok Szakszervezete tagja kiemelkedő szakszervezeti munkájáért kitüntetésben, vagy más

Részletesebben

o k t ó b e r á n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

o k t ó b e r á n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület április 26. napján tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület április 26. napján tartandó ülésére Miskolc Megyei Jogú Város Ruszin Nemzetiségi Önkormányzata JK: 314.029-9/2016. Melléklet: 1 db tájékoztató Előterjesztés a Képviselő-testület 2016. április 26. napján tartandó ülésére Javaslat Miskolc

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Kunmadarasi Roma Nemzetiségi Önkormányzat április 27-ei rendkívüli ülésére

Jegyzőkönyv. Készült: Kunmadarasi Roma Nemzetiségi Önkormányzat április 27-ei rendkívüli ülésére Jegyzőkönyv Készült: Kunmadarasi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2012. április 27-ei rendkívüli ülésére 27/2012.(IV.27.) sz. határozat Jegyzőkönyv-hitelesítő személyére tett javaslat elfogadásáról 28/2012.(IV.27.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

MAGYAR ERGONÓMIAI TÁRSASÁG ALAPSZAB ÁLYA (Módosította a 2007. október 26-i közgyűlés) (Módosította a 2010. november 19-i közgyűlés)

MAGYAR ERGONÓMIAI TÁRSASÁG ALAPSZAB ÁLYA (Módosította a 2007. október 26-i közgyűlés) (Módosította a 2010. november 19-i közgyűlés) MAGYAR ERGONÓMIAI TÁRSASÁG ALAPSZAB ÁLYA (Módosította a 2007. október 26-i közgyűlés) (Módosította a 2010. november 19-i közgyűlés) I. fejezet Általános rendelkezések 1.) A társadalmi szervezet neve: MAGYAR

Részletesebben

UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága Világörökség Szakbizottsága. Bizottsági ülések Forster Központ, Budapest

UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága Világörökség Szakbizottsága. Bizottsági ülések Forster Központ, Budapest UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága Bizottsági ülések Forster Központ, Budapest 2014. január 14. 2014. március 11. 2014. április 29. 2014. június 10. DÖNTÉSEK KÖNYVE Bizottsági ülés 2014. január 14. A napirend

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2009.

Közhasznúsági jelentés 2009. Adószám: 18259089-1-43 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 12215. Hallássérültek Identitásáért Egyesület 1222 Budapest, Zentai utca 22. A. Közhasznúsági jelentés 2009. Fordulónap: 2009.

Részletesebben

FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságának évi határozat gyűjteménye

FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságának évi határozat gyűjteménye FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságának 2015. évi határozat gyűjteménye 2015. január 29. 1/2015. (01.29.) sz. Felügyelőbizottsági határozat: A FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottsága a Társaság

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület május 09. napján tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület május 09. napján tartandó ülésére Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata JK: 314.024-5/2016. Melléklet: 1 db tájékoztató Előterjesztés a Képviselő-testület 2016. május 09. napján tartandó ülésére Javaslat Miskolc Megyei

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2007.

Közhasznúsági jelentés 2007. Adószám: 18259089-1-43 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 12215. Közhasznúsági jelentés 2007. Fordulónap: 2007. december 31. Beszámolási időszak: 2007. január 01. - 2007. december 31.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület április 26-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület április 26-i ülésére HALIMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8452 HALIMBA, Petőfi S. u. 16. (88) 237-003 fax (88) 237-003 Ügyszám:11/441/2016. Tárgy: Közös önkormányzati hivatal létrehozása tárgyában kötött megállapodás

Részletesebben

FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságának évi határozat gyűjteménye

FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságának évi határozat gyűjteménye FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságának 2016. évi határozat gyűjteménye 2016. január 18. 1/2016. (01.18.) sz. Felügyelőbizottsági határozat: A FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottsága a FŐKERT Nonprofit

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére Tárgy: A Polgármesteri Hivatal köztisztviselői teljesítmény-követelmények alapját képező 2012. évi célok

Részletesebben

Magyar Tűzoltó Szövetség évi. munkaterve

Magyar Tűzoltó Szövetség évi. munkaterve MAGYAR TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG H-1101. Budapest, Kerepesi út 47-49. Telefon: 00 36 1 433-4001; BM-telefon: 26217 Fax: 00 36 1 433-4002; BM-fax: 26246 Web: www.mtsz-firefa.hu ; E-mail: office@mtsz-firefa.hu Szám:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Lasztovicza Jenő Indítványozta, hogy a tanács az ülés napirendjét a kiküldött meghívóban foglaltak szerint fogadja el.

Jegyzőkönyv. Lasztovicza Jenő Indítványozta, hogy a tanács az ülés napirendjét a kiküldött meghívóban foglaltak szerint fogadja el. Szám: 08/1-8 /2014 Jegyzőkönyv Készült: 2014. március 6-án 10.00 órai kezdettel a 8-as főút Térségi Fejlesztési Tanácsnak a Veszprém Megyei Önkormányzat elnöki irodájában megtartott üléséről. Jelen voltak

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló TÁRSADALMI SZERVEZET MEGNEVEZÉSE: MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG TÁRSADALMI SZERVEZET CÍME: 1124 BUDAPEST, KOROMPAI U. 17. Statisztikai számjel: 19815857911252301 Egyszerűsített éves beszámoló 2015.12.31

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A jelen jegyzőkönyv a VASÁRNAPI ISKOLAI SZÖVETSÉG (a továbbiakban: VISZ) közgyűléséről készült. A közgyűlés helyszíne a VISZ székhelye (2119 Pécel, Nyírfa utca 1.). A közgyűlés időpontja: 2016.

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI XII. JEGYZŐKÖNYVE 2009. november 30 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének május 5-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének május 5-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Pannon Volán Zrt. beszámolója 2010. évi tevékenységéről Iktatószám:

Részletesebben

MAGYAR IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI KAMARA

MAGYAR IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTŐI KAMARA Jegyzőkönyv Amely készült 2017.03.02-án 18.00 órai kezdettel elektronikus úton Google Hangouts alkalmazással. Jelen vannak: dr. Agárdi Tamás elnök dr. Horváth Csaba elnökhelyettes Radványi Zoltán elnökhelyettes

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16-án 15.30 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

Határozatok. a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) 2013. május 30-i közgyűléséről

Határozatok. a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) 2013. május 30-i közgyűléséről Határozatok a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata (CESCI) 2013. május 30-i közgyűléséről 1/2013 (V. 30.) sz. közgyűlési határozat jegyzőkönyv-vezetőnek dr. Jankai Norbertet,

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 87/2012. (VIII. 29.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. augusztus 29-ei ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató.

Részletesebben

2009. évi határozatok

2009. évi határozatok 2009. évi határozatok 1/2009. (I.27.) Kt. sz. határozat Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2009. január 27-ei ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja: Nyílt ülés: 1. Tájékoztató

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai 51/2011. (IV. 12.) számú Képviselő-testületi határozat Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Tárgy : Javaslat az önkormányzat évi költségvetésének koncepciójára

Tárgy : Javaslat az önkormányzat évi költségvetésének koncepciójára Emőd Város Önkormányzat Polgármesterétől 3432 Emőd, Kossuth tér 1. Tel.: 46/476-206 Ikt.sz.:5996/2012. Tárgy : Javaslat az önkormányzat 2013. évi költségvetésének koncepciójára Emőd Város Önkormányzat

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95-323-555. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. április 28-i ülésének jegyzőkönyvéből

SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95-323-555. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. április 28-i ülésének jegyzőkönyvéből SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95-323-555. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. április 28-i ülésének jegyzőkönyvéből 1. 78/2011./IV.28./ számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

IZYS FITT Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár

IZYS FITT Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár IZYS FITT Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár Üzleti jelentés A 2013. évi éves pénztári beszámolóhoz Budapest, 2014. május 31. 1 Általános rész 1.1 A Pénztár bemutatása Az IZYS FITT Egészségpénztár 2003.

Részletesebben

HATÁROZATOK KÖNYVE 2009. év. A társaság neve: Bács- Szakma Szakképzés- fejlesztési és Szervezési Non- profit Kiemelkedően Közhasznú Zrt.

HATÁROZATOK KÖNYVE 2009. év. A társaság neve: Bács- Szakma Szakképzés- fejlesztési és Szervezési Non- profit Kiemelkedően Közhasznú Zrt. HATÁROZATOK KÖNYVE 2009. év A társaság neve: Bács- Szakma Szakképzés- fejlesztési és Szervezési Non- profit Kiemelkedően Közhasznú Zrt. A társaság rövidített neve: Bács- Szakma Non- profit Kiemelkedően

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2005

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2005 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2005 SZÖVETSÉG a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért Egyesület 4025 DEBRECEN, Török Bálint u. 4. KÖZHASZNÚSÁGI JELENÉS 2005 Tartalom I. A szervezet általános adatai, szervezet céljának

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

POLGÁRMESTER J A V A S L A T

POLGÁRMESTER J A V A S L A T BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER J A V A S L A T 2 a Budapest XXI. kerület 213224 hrsz-ú külterületi ingatlanból 130 m nagyságú területrész megvásárlására szennyvízátemelő létesítése

Részletesebben

2012. január 25. 5/2012.(I.25.) A 44/2011.(XI.10.) számú határozat módosítása

2012. január 25. 5/2012.(I.25.) A 44/2011.(XI.10.) számú határozat módosítása 2012. január 25. 1/2012.(I.25.) 2/2012.(I.25.) 3/2012.(I.25.) 4/2012.(I.25.) Az Önkormányzat 2012. évi munkatervének elfogadása A településen élő hátrányos helyzetű roma lakosok számára történő informatikai

Részletesebben

JAVASLAT. Nógrád Megye Önkormányzatának közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve elfogadására

JAVASLAT. Nógrád Megye Önkormányzatának közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve elfogadására NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 10. sz. napirendi pont 33-17/2013. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: dr. Barta László JAVASLAT Nógrád Megye Önkormányzatának közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási

Részletesebben

ICF Magyar Tagozata Egyesület Határozatok Könyve

ICF Magyar Tagozata Egyesület Határozatok Könyve ICF Magyar Tagozata Egyesület Határozatok Könyve A MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.) 2018.01.18-án tartott megismételt tisztújító 1/2018 (I.18.) számú határozat: A közgyűlés elfogadja

Részletesebben

FELSŐTÁRKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE

FELSŐTÁRKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE FELSŐTÁRKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖZÉP- ÉS HOSSZÚ TÁVÚ VAGYONGAZDÁLKODÁSI TERVE Felsőtárkány, 2013. március 27. I. TÁRSADALMI KÖRNYEZET: A közszférában is jelentkező folyamatos változások többek között

Részletesebben

MMK Küldöttgyűlési határozatok

MMK Küldöttgyűlési határozatok MMK Küldöttgyűlési határozatok 2016 2016. május 21. 1/2016. (V.21.) MMK Küldöttgyűlési határozat A Magyar Mérnöki Kamara 2016. május 21-i Küldöttgyűlése határozatképes. A szavazati joggal rendelkező 284

Részletesebben

Elnökségi határozatok 2012.

Elnökségi határozatok 2012. Elnökségi határozatok 2012. A határozat száma A határozathozatal időpontja A határozat tartalma A határozat hatálya A döntést támogatók és ellenzők számaránya 2012/1. 2012. január Az Autisták Országos

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE MOZGÁSSÉRÜLTEK VESZPRÉM MEGYEI EGYESÜLETE (8200 Veszprém, Budapest út 16.) KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2011. december 31. Kelt: Pápa, 2012. május 4. Glück Ferenc György gazdálkodó képviselője A közhasznú szervezetről

Részletesebben

1/2018. (02.28.) FB határozat. A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28.

1/2018. (02.28.) FB határozat. A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28. 1/2018. (02.28.) FB határozat A Felügyelőbizottság a napirendi pontjait megismerte és egyhangú döntéssel elfogadta. 2/2018. (02.28.) FB határozat A Felügyelőbizottság a 2018. évi munkatervét egyhangú döntéssel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint Tárgy: a Magyar Vízkútfúrók

Részletesebben

2016. évi elnökségi határozatok

2016. évi elnökségi határozatok 2016. évi elnökségi határozatok 1/2016. (I. 15.) eln. hat. A Pest Megyei Építész Kamara Elnöksége tudomásul veszi, hogy a tervező- és szakértő mérnökök, valamint építészek szakmai kamaráiról szóló 1996.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének május 31-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének május 31-ei ülésére VESZPRÉM MEGYEI CSOLNOKY FERENC NONPROFIT ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 8200 Veszprém, Kórház u. 1. Tel: 88/556-556 Fax: 88/556-209 e-mail: titkarsag@vmkorhaz.hu Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 18560293-1-09 Bejegyző szerv: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság Regisztrációs 2053 szám: 4025 Debrecen, Barna u. 2. fsz./1. Közhasznúsági jelentés 2010. Fordulónap: 2010. december 31. Beszámolási időszak:

Részletesebben

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA. Módosítva: a Választmány december 10-ei határozatával.

VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA. Módosítva: a Választmány december 10-ei határozatával. VASUTASOK SZAKSZERVEZETE KITÜNTETÉSI SZABÁLYZATA Módosítva: a Választmány 2015. december 10-ei határozatával. A Vasutasok Szakszervezete tagja kiemelkedő szakszervezeti munkájáért kitüntetésben, vagy más

Részletesebben

20/2014. (02.25.) számú határozat

20/2014. (02.25.) számú határozat 2014. február 25. napján 19,00 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag Tárgy: napirend elfogadása 20/2014. (02.25.) számú

Részletesebben

Előterjesztés. A Képviselő-testület 2013. október 10-i ülésére. Intézkedési Terv az Állami Számvevőszék ellenőrzésének megállapításaira

Előterjesztés. A Képviselő-testület 2013. október 10-i ülésére. Intézkedési Terv az Állami Számvevőszék ellenőrzésének megállapításaira Előterjesztés A Képviselő-testület 2013. október 10-i ülésére Intézkedési Terv az Állami Számvevőszék ellenőrzésének megállapításaira Tisztelt Képviselő-testület! Az Állami Számvevőszék 2013. évi jelentését

Részletesebben

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE II. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d

NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE II. FÉLÉVI MUNKATERVE. N a p i r e n d NYERGESÚJFALU VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. II. FÉLÉVI MUNKATERVE Képviselő-testületi ülés időpontja: 2012. augusztus 30. Az előterjesztések elkészítésének határideje: 2012. augusztus 21.

Részletesebben

Egészségügyben Dolgozó. Szociális Munkások Országos Egyesülete

Egészségügyben Dolgozó. Szociális Munkások Országos Egyesülete Egészségügyben Dolgozó Szociális Munkások Országos Egyesülete "Ha többek életét és munkáját összekapcsoljuk, együttesen mindnyájan sokkal messzebbre jutunk, mint külön haladva bárki is eljuthatna." I.

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T 80/2012.(IV.11.) KT. 1./ Dunaföldvár város Önkormányzatának Képviselő-testülete Ráthgéber Lászlónének, a DIT Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, mint megbízottnak, a Dunaföldvár Város Önkormányzata,

Részletesebben

1. Sárvár, Alkotmány u. 53. II. emelet 9. szám (hrsz: 1339/2/A/9) alatt található ingatlan értékesítése

1. Sárvár, Alkotmány u. 53. II. emelet 9. szám (hrsz: 1339/2/A/9) alatt található ingatlan értékesítése SÁRVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9600 Sárvár, Várkerület 2. Pf. 78. Fax.: 95/323-555, Tel.:95/ 320-265, Tx 37-417 ELŐTERJESZTÉS Előterjesztés az elővásárlási joggal nem érintett Sárvár, 1339/2/A/9 hrsz-ú, Sárvár,

Részletesebben

Javaslat a Heves Megyei Önkormányzat és intézményei 2016. évi Ellenőrzési Tervére

Javaslat a Heves Megyei Önkormányzat és intézményei 2016. évi Ellenőrzési Tervére Ikt.sz: 13-14/2015/221 Heves Megyei Közgyűlés Helyben Tisztelt Közgyűlés! Javaslat a Heves Megyei Önkormányzat és intézményei 2016. évi Ellenőrzési Tervére A Heves Megyei Közgyűlés 2015. évi munkatervének

Részletesebben

HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV

HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. február 9-én, Zalaszentgyörgyön, a Kultúrházban. Jelen vannak: mellékelt jelenléti ív szerint 1. Tóth István elnök köszönti

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Éves rendes Küldöttközgyűlés Napirend és határozati javaslatok 2014 A Küldöttközgyűlés napirendje 1. Az MLSZ tevékenységéről szóló elnökségi szakmai beszámoló elfogadása 2. A

Részletesebben

FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságának évi határozat gyűjteménye

FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságának évi határozat gyűjteménye FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottságának 2018. évi határozat gyűjteménye 2018. január 12. 1/2018. (01.12.) sz. Felügyelőbizottsági határozat: A FŐKERT Nonprofit Zrt. Felügyelőbizottsága a Társaság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u 59. 7/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bezi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-én a bezi Községházban megtartott

Részletesebben

ICF Magyar Tagozata Egyesület Határozatok Könyve

ICF Magyar Tagozata Egyesület Határozatok Könyve Határozatok Könyve A MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.) 2019.01.18-án tartott megismételt tisztújító 1/2019 (I.18.) számú határozat: A közgyűlés elfogadja a 2018.évi tevékenységre

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. május 6-i rendkívüli testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. május 6-i rendkívüli testületi üléséről Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6/2013. sz. J e g y z ő k ö n y v Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. május 6-i rendkívüli testületi üléséről 2 Hosszúhetény

Részletesebben

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2012. augusztus 9-én 15,39 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2012. augusztus 9-én 15,39 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd 1161-186/2012. szám K I V O N A T A Képviselő-testület 2012. augusztus 9-én 15,39 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 186/2012.számú Képviselő-testületi

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 13953757-2-15 Bejegyző szerv: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bíróság Regisztrációs szám: 15-09-071493 Tömöttvár 2007 Közhasznú Nonprofit Kft 4900 Fehérgyarmat, Tömöttvár út 5-7. 2011 Fordulónap:

Részletesebben

20. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 5-i rendes ülésére

20. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 5-i rendes ülésére 20. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 5-i rendes ülésére Tárgy: Ingatlanok hasznosításával összefüggő ügyek Előterjesztő:

Részletesebben

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/ Ügyiratszám: U-20379/2016 Témafelelős: Czirok Jánosné

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/ Ügyiratszám: U-20379/2016 Témafelelős: Czirok Jánosné Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-354 Ügyiratszám: U-20379/2016 Témafelelős: Czirok Jánosné Tárgy: Szentes 7095/44 és 7095/45 hrsz-ú ingatlanokat érintő

Részletesebben

Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről

Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről Budapest Főváros X. kerület Alpolgármestere j(; t. Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről I. Tartalmi összefoglaló Budapest

Részletesebben

Cibakháza Nagyközség Önkormányzata Polgármestere ELŐTERJESZTÉS

Cibakháza Nagyközség Önkormányzata Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Cibakháza Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. november 24-i munkaterv szerinti ülésére a 2011. évi belső ellenőrzési terv elfogadására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-701, Fax: (36)523-777, E-mail: inagy@ph.eger.hu

3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-701, Fax: (36)523-777, E-mail: inagy@ph.eger.hu 3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-701, Fax: (36)523-777, E-mail: inagy@ph.eger.hu 23. számú napirend J A V A S L A T EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2006. II. negyedévi feladattervére A Tisztségviselők

Részletesebben

Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége

Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége 4. sz. melléklet Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége BESZÁMOLÓ Az EVDSZ 2011-2012. évi pénzgazdálkodásáról az EVDSZ Rendkívüli Kongresszus számára 2012. november 27. Az EVDSZ

Részletesebben

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetség beszámolója 2013/14

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetség beszámolója 2013/14 A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetség beszámolója 2013/14 2014. október 17-én került sor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kézilabdaszövetségben rendkívüli tisztújításra. A korábbi elnök, Birta

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A képviselő-testület ezt a javaslatot egyhangú, 4 igen szavazattal elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A képviselő-testület ezt a javaslatot egyhangú, 4 igen szavazattal elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült Jákó Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. január 30-án az önkormányzat tanácskozó termében megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív alapján Kovács

Részletesebben