Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján, augusztus

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján, 2011. augusztus 25-27."

Átírás

1 Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján,

2 V E R S E N Y K I Í R Á S Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján, A sporttalálkozó fővédnöke: Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság Elnöke, országgyűlési képviselő A sporttalálkozó védnökei: Kósa Lajos, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester, a Megyei Jogú Városok Szövetségének alelnöke A sporttalálkozó házigazdája: dr. Gaál Zoltán, Salgótarján Megyei Jogú Város jegyzője Rendezők: Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Megyei Jogú Városok Szövetsége A sporttalálkozó célja: A Megyei Jogú Városok közötti sportbaráti kapcsolatok ápolása Sporttalálkozó időpontja: (csütörtök-szombat) Sportversenyek időpontja: augusztus 26. (péntek) Nevezési határidő: június 24. (péntek) Nevezés leadása: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. sporttalalkozo@salgotarjan.hu Fax: (32) Kontakt személy: Tóth Zénó sportreferens Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Népjóléti Iroda Telefon: (32) , (20) sporttalalkozo@salgotarjan.hu Sporttalálkozó résztvevői: 22 megyei jogú város csapata, melyek a versenykiírásban lévő feltételeknek megfelelnek és azt elfogadják. A rendező város nem indít csapatot. A résztvevő város a csapatát Polgármesteri Hivatala köztisztviselőiből és intézményei közalkalmazottaiból állíthatja össze.

3 A csapatok összlétszáma: 16 fő versenyző, 1 fő csapatvezető és 1 fő gépkocsivezető, összesen: 18 fő Versenyszámok: 1. Főtéri öttusa (2 nő, 2 férfi) 4 fő 2. Mini foci (kispálya, kiskapu) (1 nő, 2 férfi) 3 fő 3. Tollaslabda (vegyes páros) (1 nő, 1 férfi) 2 fő 4. Városi Kincskereső Játék (2 nő, 1 férfi) 3 fő 5. Vízi ügyességi vetélkedő (2 nő, 2 férfi) 4 fő 6. Kötélhúzás (a résztvevőkből) (3 nő, 3 férfi) 6 fő Versenyközpont: József Attila Művelődési és Konferencia Központ 3100 Salgótarján, Fő tér 5. Telefon: (32) , (30) Versenybíróság: Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata, illetve a Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. által felkért versenybírók Helyezések eldöntése: A végső csapatsorrend eldöntése az egyes versenyszámok helyezési számainak összesített eredménye alapján történik. Pontegyenlőség esetén a több első helyezés dönt. Díjazás: A versenyszámok 1 3. helyezettjei serleget és oklevelet kapnak. Az összetett eredmény győztese elnyeri az erre a célra alapított vándorserleget. Általános tudnivalók: Minden résztvevő saját felelősségére vesz részt a rendezvényen, maga köteles gondoskodni az esetleges baleset-biztosításról. A versenyek helyszínén a rendezők orvosi ügyeletet biztosítanak. Kérjük a csapatokat, hogy az ünnepélyes megnyitóra és az eredményhirdetésre hozzák magukkal városuk zászlaját. A városok nevével ellátott táblát a rendezők biztosítják. Kérünk minden csapatot, hogy hozzon magával egy általa felajánlott maximum Ft értékű díjat, melyet egy másik csapatnak ad át az eredményhirdetéskor. Szállás: A versenyen résztvevő csapatoknak 2, 3 és 4 ágyas szállodai, 2, 3 és 4 ágyas fogadós, 2, 6 és 8 ágyas kőépítésű üdülőházas, valamint 4 és 6 ágyas faépítésű üdülőházas szobákban biztosítunk szállást. A szállástípust a csapatok választják ki. Költségek: A résztvevő Megyei Jogú Városok csapatait az utazási és a szállás (reggelivel) költségek terhelik. Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata az ebéd és a vacsora, valamint a rendezvény egyéb költségeit magára vállalja.

4 A sporttalálkozó tervezett programja(részletes program a szállás elfoglalásakor): augusztus 25. (csütörtök) Szállás elfoglalása (minden résztvevő értesítést kap a szállás címéről) Technikai értekezlet (Városi Sportcsarnok) Városok köszöntése, vacsora, zenés ismerkedési est (Városi Sportcsarnok) augusztus 26. (péntek) Ünnepélyes megnyitó (Fő tér) Versenyek (adott helyszínen) Országos sportszakmai tanácskozás a MOB szervezésében (Városháza Díszterme)* Kötélhúzás (Fő tér) Eredményhirdetés (Fő tér) tól Ebéd folyamatosan (Fő tér) Vacsora, zenés búcsúest (Városi Sportcsarnok) * sportszakmai tanácskozás meghívója és részletes programja később kerül megküldésre augusztus 27. (szombat) Hazautazás Kirándulási célpontok a sporttalálkozó előtt, illetve után: Helyi látnivalók: Földalatti Bányamúzeum Nógrádi Történeti Múzeum kiállításai Baglyaskő Természetvédelmi Látogatóközpont Salgói vár Medves-fennsík Boszorkánykő Pécskő-szikla Kercseg-lapos Karancs (kilátóval) Szilváskő Somoskői vár (útlevéllel, illetve személyi igazolvánnyal látogatható) Strand Salgótarján környékén lévő látnivalók: Ipolytarnóc: őskori leletek, geológiai emlékhely Szécsény: Kubinyi Múzeum, Ferencesek temploma Hollókő: néprajzi emlékhely, Világörökség Balassagyarmat: Palóc Múzeum Csesztve: Madách Imre Emlékmúzeum Horpács: Mikszáth Kálmán Múzeum Benczúrfalva: Benczúr Gyula, id. Szabó István kiállítása Pásztó: Oskolamester háza, Romkert Tar: Sztupa, a buddhista vallás temploma Füleki vár (útlevéllel, illetve személyi igazolvánnyal látogatható)

5 A verseny helye: A verseny ideje: Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján FŐTÉRI ÖTTUSA versenykiírása Salgótarján, Fő tér augusztus 26. (péntek) óra Felelős: Pál Szabolcs (20) A versenyfeladatok: A játékban 2 férfi és 2 nő vehet részt. Végvári vitézség Salgótarján és környéke, Salgó és Somoskő váraival a középkori végvári rendszer fontos része volt (Balassi Bálint és Petőfi Sándor meg is énekelte költeményében). Tisztelegve a végek vitézei előtt a versenyzőknek próbát kell tenniük, képesek lennének-e visszafoglalni a várat az ellenségtől. A feladat során egy ugráló vár nehézségeit kell a versenyzőknek időre legyűrni. Salgó Rallye Salgótarján egyik legnagyobb múltú sportrendezvénye a Salgó Rallye. A verseny hagyományait idézi a kocsik látványos indítása (a versenyzőknek egy fufit kell kipukkadásig fújni), majd azután jöhet a verseny! A versenyzőknek egy pedálos go-karttal kell teljesítenie a kijelölt pályát. Fel a kohóra! Salgótarján iparának meghatározó iparága volt a szénbányászat, az acélgyártás és a vaskohászat, ezért a szénbányából a kohóig kell szállítani a szenet : homokozó lapát segítségével egy játék teherautót kell pingponglabdával megrakodni, majd a billenős teherautót egy megadott helyre tolni, ott a billenőplatót használva leönteni a rakományt úgy, hogy az a célterületen maradjon. Hegyikerékpáros futam Salgótarján a hazai hegyikerékpársport egyik fellegvára. A tarjáni pályák és versenyek rangos helyet vívtak ki maguknak. Ebben az öttusa számban egy kijelölt akadálypályán kell végigmenni a kerékpárral. Kerékpárt a szervezők biztosítanak Versenyszámok pontozása: A verseny díjazása: Egyéb: Nógrádi Betyárok A nógrádi betyárok (Sisa Pista és bandája) mindig is híresek voltak arról, hogy mindenféle állatot remekül ültek meg, szőrén és nyeregben egyaránt. Ennek szellemében a játékosoknak egy rodeó bikát kell megülni. Cél, hogy a lehető leghosszabb ideig maradjon a nyeregben a versenyző. Valamennyi versenyszámnál az idő a meghatározó. A csapatok a versenyszámok után helyezési pontokat kapnak az időeredményük alapján. A verseny győztese az a csapat, amelyik a legkevesebb helyezési pontot kapta. A sportnap összdíjazásában. Sportcipő, egységes sportruházat ajánlott, melyről a csapatok gondoskodnak.

6 A verseny helye: A verseny ideje: Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján MINI FOCI versenykiírása Városi Sportcentrum, Salgótarján, Losonci út augusztus 26. (péntek) óra Felelős: Hegedűs Gábor (30) Sági László A verseny lebonyolítása: A játékban 2 férfi és 1 nő vehet részt. A verseny díjazása: Egyéb: A pályán mindhárom játékos játszik. Játékidő: 1 x 7 perc Játékszabályok: A labdát kézzel érinteni tilos (kapus nincs), 10 x 20 méteres salakpálya, 2 x 1 méteres kapu, oldalrúgás van, szöglet az ellenfélről van, pontrúgásoknál az ellenfél távolsága a labdától 3 méter, középkezdés nincs, csak a mérkőzés elején, durva szabálytalanság esetén sárgalap vagy 2 perc kiállítás jár, egy mérkőzésen belül a második sárgalap 2 perc kiállítás, büntetőrúgást saját alapvonalról, üres kapuba kell végezni, érvényes a gól akkor is, ha csak egy csapattag érintette a labdát, győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont. Csoportmérkőzések: A csoportok kialakítására sorsolással a technikai értekezleten kerül sor, az újabb csoportokat a csoport mérkőzések után a helyezések alapján kerülnek megállapításra, a csoporthelyezés sorrendje: A sportnap összdíjazásában. pontkülönbség egymás elleni eredmény gólkülönbség több rúgott gól 3-3 büntetőrúgás (minden csapattag) sorsolás Sima talpú vagy salakcipő engedélyezett, stoplis nem. Eső esetén teremben büntetőrúgások csoportbeosztásonként. Felszerelésről a csapatok gondoskodnak.

7 TOLLASLABDA versenykiírása A verseny helye: A verseny ideje: Madách Imre Gimnázium és Szakközépiskola tornacsarnoka Salgótarján, Arany János út augusztus 26. (péntek) óra Felelős: Danyi Nándor (30) A verseny lebonyolítása: A játékban 1 férfi és 1 nő vehet részt. A verseny díjazása: A verseny páros kategóriában, csoportban, 21 pontig zajlik a Magyar Tollaslabda Szövetség szabályai szerint, melyek itt olvashatók: A csoportmérkőzések során minden páros játszik egymással. A legjobb eredményt elérők csoportgyőztesként az első három helyért játszanak, a többi versenyzőpáros helyosztón dönti el a további helyezések sorsát. A sportnap összdíjazásában. Egyéb: Saját ütő használható, de a szervezők minden eszközt biztosítanak. Ajánlott viselet: sportruházat, melyről a versenyzők gondoskodnak.

8 A verseny helye: A verseny ideje: Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján VÁROSI KINCSKERESŐ JÁTÉK versenykiírása Salgótarján területe Rajt-cél: Fő tér Felelős: Tóth Zénó (20) A játék története: Játék menete: augusztus 26. (péntek) óra, időkeret: 3 óra Közel 10 éve a salgótarjáni Bolyai János Gimnázium és Szakközépiskola lelkes csapata megnyerte az országos szervezésű Kincskereső Játékot. Az országos rendezés két évvel később megszűnt, de városunkban tovább él a hagyomány: idén már 7. alkalommal kelt lába egy nagy értékű kincsnek (ajándékcsomagnak). A résztvevő általános és középiskolás csapatok a kincset keresve - fondorlatos, nem könnyű nyomokat követve járják a várost. Ezt a játékot szeretnénk megismertetni az idelátogató városok csapataival. A játékban 1 férfi és 2 nő vehet részt. Értékelés: A verseny díjazása: Hasznos lehet: A csapatok az indítás pillanatában egyszerre kapják meg a játékhoz szükséges nyomtatványokat: egy jó tanácsokat és a szabályokat tartalmazó oldalt + egy térképet, ami nem feltétlenül hibátlan. Esetleg hiányozhatnak róla utcanevek, vagy éppen összekeveredhetnek rajta az égtájak. Ezen kívül minden csapat kap egy kérdéssort, ami a térképen bejelölt helyszínekhez kapcsolódik. A csapatok feladata a helyszíneken kitalálni, hogy melyik kérdés vonatkozhat épp oda, és természetesen a helyes válasz megtalálása. A játékra minden csapat három órát kap. A kérdések különböző pontértékűek. A helyes válaszok pontjai összeadódnak. A 3 órás időlimit túllépőit pontlevonás sújtja. A győztes, a legtöbb pontot szerző csapat. Ha két vagy több csapat is azonos pontszámot gyűjt, akkor a hamarabb célba érkező ér el jobb helyezést. A sportnap összdíjazásában. Salgótarján város térképe

9 A verseny helye: A verseny ideje: Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján VÍZI ÜGYESSÉGI VETÉLKEDŐ versenykiírása Városi Tanuszoda, Salgótarján, Pécskő út augusztus 26. (péntek) óra Felelős: Szarvas József (30) A versenyfeladatok: A játékban 2 férfi és 2 nő vehet részt. Szénbányászat Salgótarjánban meghatározó iparág volt a szénbányászat. Több ezer ember megélhetését biztosította a bánya Nógrád megye szerte. Az egész csapat a medencében van. A vízbe helyezett szenet kell a felszínre hozni és a csillébe pakolni, majd a szénnel megrakott csillét a medence másik oldalára kell juttatni. A játéknak akkor van vége, amikor a csapat a csillét kiteszi a partra. Mentsük meg a bányalovat! Sajnos a szénbányászat során sokszor elöntötte a víz a bányajáratokat. A bányászok az életük kockáztatásával mentették a számukra oly fontos feladatot ellátó bányalovakat. Mind a négy versenyző a vízben van. Az egyik közülük bebújik a búvárharang alá. A többiek kinn maradnak és tolják a harangot. Így mennek el a medence feléig, ahol megmentik az ott található felfújható bányalovat, amit előbb fel kell fújni majd a partra juttatni. Evezés a Zagyván Nógrád megye tavakban igen, de folyóvizekben nem bővelkedik, de az a kevés (Ipoly, Zagyva) rendszeresen kiönt. Ilyenkor aztán evezhetünk. A csapat első tagja ráül a felfújt gumimatracra lovagló ülésben, és a kapott evezővel átevez a túloldalra. A szerek, a matrac és az evező átadásával váltják egymást egyesével. Palóc váltó Régiónknak hagyományos népviselete a palóc ruha. Az ing, a gatya, a kalap, no és bányásznépek lévén a bányászlámpa. A csapat első tagja felveszi az inget. Jelre beugrik a vízbe, és átúszik a túloldalra, ahol váltja a társa, aki már felvette a gatyát. Az inget is átadják rá, így úszik át a másik oldalra, ahol már várja a társa a kalapban. Átadják a harmadik, kalapos csapattagnak a ruhákat, így ússza át a medencét a negyedik csapattaghoz, aki szintén átöltözik és a bányászlámpát kinn tartva vízből átúszik a túloldalra. Vízisí Maconkán Salgótarjántól pár kilométerre található a festői szépségű Maconkai tó, a horgászok és a vízisport szerelmeseinek paradicsoma. Az egyik versenyző felszereli a vízisít a lábára, felveszi az eszközöket (sapka, síszemüveg, kesztyű, síbot), két társa a vízben segít neki a talpon maradásban, a negyedik versenyző pedig

10 Versenyszámok pontozása: A verseny díjazása: Egyéb: áthúzza őt a túlsó partra. Akkor van vége, ha a sí hozzáér a falhoz. A feladatokat időre kell végrehajtani. Az a győztes, aki a legrövidebb idő alatt hajtja végre a feladatokat. A csapatok a versenyszámok után helyezési pontokat kapnak az időeredményük alapján. A verseny győztese az a csapat, amelyiknek a legkevesebb helyezési pontja van. A sportnap összdíjazásában. Az úszástudás nem alapkövetelmény, de nem árt, ha a versenyzők tudnak úszni. Sporteszközökről a szervezők, sportruházatról a versenyzők gondoskodnak.

BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS

BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP 2019.07.06. ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS Pályák száma: Pályaméret: Csapatlétszám: Játékidő: Játékvezető: Nevezési határidő és sorsolás: Mérkőzések kezdete:

Részletesebben

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014.

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014. Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálat H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. : 1903 Budapest, Pf.: 314 Tel: (36-1) 469-4150 Fax: (36-1) 469-4150 e-mail: okf.human@katved.gov.hu

Részletesebben

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna VERSENYKIÍRÁS I. JFC Kupa utánpótlás labdarúgótorna A TORNA CÉLJA A bajnokságok megkezdése előtt felkészülési lehetőséget biztosítani a meghívott csapatok számára. Célunk az, hogy ezt a tornát évről-évre

Részletesebben

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA A DECATHLON KUPÁÉRT 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA 2011. szeptember 17. szombat 10.30 óra Hévíz Hagyományteremtő szándékkal nyolcadik éve hívjuk mozogni, sportolni

Részletesebben

Versenykiírás a XXVII. Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó Találkozóra (Döntő) Tisztelt Iparági Kollégák! Kedves Sporttársak! A XXVII. Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Találkozó alkalmával

Részletesebben

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK 2008. OKTÓBER 23-24. DEBRECEN PROGRAM A SPORTNAPOK RÉSZVEVŐI: - DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA - KECSKEMÉTI FŐISKOLA - PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM - BUDAPESTI MÜSZAKI FŐISKOLA

Részletesebben

KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS - VERSENYKIÍRÁS

KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS - VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS - VERSENYKIÍRÁS Pályaméret: Csapatlétszám: Játékidő: Játékvezető: Nevezési határidő és sorsolás: Mérkőzések kezdete: Stadion 4 db 20 x 40 m maximum 10 fő, 5+1 fő a pályán csapatonként

Részletesebben

Versenykiírás és program

Versenykiírás és program Versenykiírás és program A torna helyszíne: Dabas, Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola József Attila u. 107 Rendező: Dabas-Gyón FC A torna időpontjai: 2015. február 8. és március 1. Korosztályok: U-7 /2008/

Részletesebben

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA BM TANINTÉZETEK 2019. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA Szeged, 2019. április 12. Szám: /2019. 1. Bajnokság célja Versenyzési, sportolási lehetőség biztosításával segíteni a BM tanintézetek

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ- és PROGRAMFÜZET

TÁJÉKOZTATÓ- és PROGRAMFÜZET FMFSN VÁNDORSERLEG XII. Székesfehérvár, 2011. április 13. TÁJÉKOZTATÓ- és PROGRAMFÜZET Fejér Megyei Felsőoktatási Sportnap Rendező: Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kar Pannon Egyetem Székesfehérvári

Részletesebben

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT szeptember 12. Keszthely

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT szeptember 12. Keszthely ZALA MEGYE SPORTNAPJA A DECATHLON KUPÁÉRT 2009. szeptember 12. Keszthely ZALA MEGYE SPORTNAPJA 2009. szeptember 12. szombat 10.30 óra Keszthely Hagyományteremtő szándékkal hetedik éve hívjuk mozogni, sportolni

Részletesebben

2018. ÉVI BM TANINTÉZETI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG

2018. ÉVI BM TANINTÉZETI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2018. ÉVI BM TANINTÉZETI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2018. SZEPTEMBER 20. Adyligeti Rendészeti Szakgimnázium 2 VERSENYKIÍRÁS 1. A bajnokság célja: A szakmai és sportbarátság erősítése. A tanintézeti

Részletesebben

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019 SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019 XIX. Kapkodd a lábad! JÁTÉKOS SOR- ÉS VÁLTÓVERSENY ORSZÁGOS DIÁKOLIMPIAI DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS Verseny rendezője és szakmai lebonyolítója Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny-

Részletesebben

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás FEKOSZ Sportkupa Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen Versenykiírás 1. A verseny bemutatása A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége által 2013. április 26 28. között Debrecenben

Részletesebben

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018.

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018. REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018. A verseny rendezője: KISKUNHALASI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM SZILÁDY ÁRON GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM 6400 Kiskunhalas, Kossuth

Részletesebben

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017 REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017 A verseny rendezője: KISKUNHALASI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM SZILÁDY ÁRON GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM 6400 Kiskunhalas, Kossuth

Részletesebben

DIÁKOLIMPIAI 2013/2014

DIÁKOLIMPIAI 2013/2014 DIÁKOLIMPIAI 2013/2014 www.fodisz.hu KAPKODD a LÁBAD! JÁTÉKOS SOR- és VÁLTÓVERSENY ZALAEGERSZEG, 2014. ÁPRILIS 11-12. Általános Tudnivalók Csapatok érkezése: 2014. április.11. /péntek/ 14.00-ig Cím: Zalaegerszeg

Részletesebben

XXI. Egyetemi Városok Sporttalálkozója. Versenykiírás

XXI. Egyetemi Városok Sporttalálkozója. Versenykiírás XXI. Egyetemi Városok Sporttalálkozója (Regionális sporttalálkozó) Győr, 2013. november 9. Versenykiírás A verseny célja: A nyugat-magyarországi régióban működő Egyetemek közti sportbarátság kialakítása,

Részletesebben

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása Nevezni április 10-ig lehet!!! Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság 2012. évi versenykiírása A bajnokság célja: A bajnoki rendszer keretében a lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. öregfiú csapatok

Részletesebben

Miskolc 2012. szeptember 27-28.

Miskolc 2012. szeptember 27-28. BELÜGYMINISZTÉRIUM 2012. ÉVI ORSZÁGOS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGA Miskolc 2012. szeptember 27-28. VERSENYKIÍRÁS A bajnokság célja: A bajnokság rendezője: A bajnokság ideje, helye: Felkért fővédnök:

Részletesebben

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS A torna célja: Az évtizedes múltra visszatekintő hagyomány folytatása, sportolási, kikapcsolódási lehetőség biztosítása mind az amatőr, mind az igazolt

Részletesebben

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny SOPRON 2015. november 21-22. 37. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny Sopron Kupa 2015. november 21-22. A verseny célja Dr. Csik Ferenc Olimpiai Bajnok tiszteletére olyan úszóverseny

Részletesebben

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA Halásztelek Futball Club IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA 2016.szeptember 03. (szombat) 2007-es korosztály Versenykiírás 2007-es korosztály Torna ideje: 2016. Szeptember 03. (szombat) Torna helyszíne: 2314

Részletesebben

FC Dabas Téli Teremtorna

FC Dabas Téli Teremtorna FC Dabas Téli Teremtorna FC Dabas Sportegyesület Schilingerné Budai Zsuzsanna Tel: +36 20 429-8481 E-mail: schilingerzs@gmail.com További infó: http://www.fcdabas.hu FC Dabas Téli Teremtorna Helyszíne

Részletesebben

A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG ORSZÁGOS DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA

A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG ORSZÁGOS DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA Belügyminisztérium Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság H-9700 Szombathely, Ady Endre tér 1. E-mail: vas.mki@katved.gov.hu Hivatali: Tel: 06-94/513-430, Fax: 06-94/513-437, BM: 03-1/22-830, BM FAX:

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13.

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. V. Z E U S N Y Á R I F O C I F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA V. Z E U S N Y Á R I F O C I

Részletesebben

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS JUDO BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS JUDO BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA BM TANINTÉZETEK 2016. ÉVI ORSZÁGOS JUDO BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA Miskolc, 2016. február 25. Szám: 23023/201/../2016. MISKOLCI RENDÉSZETI SZAKKÖZÉPISKOLA 1. A bajnokság célja 2. A bajnokság ideje és

Részletesebben

I. ENERGOTT TEREMLIGA

I. ENERGOTT TEREMLIGA I. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2011/2012 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MÉDIATÁMOGATÓ: RÁDIÓ 24, DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP, DLSZ

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A

NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT Széchenyi István Egyetem Győr 2015. május 18-19. 1 A BAJNOKSÁG DÖNTŐJÉT A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI

Részletesebben

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása 1. A torna rendezője: A PAKSI SE Labdarúgó Szakosztálya Levelezési cím: 7030 Paks, Fehérvári u. 29. 2. A torna helye: Paksi SE Sporttelepe Paks, Fehérvári u. 29.

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2017. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Pronobiscum Vagyonvédelmi Kft Budapest, Batthyány u. 24. Versenykiírás

Pronobiscum Vagyonvédelmi Kft Budapest, Batthyány u. 24. Versenykiírás Versenykiírás A 2010. 04.24-én megrendezésre kerülő Személy- és Vagyonőri Szakmai versenyre E-mail: pronobiscum@pronob.hu, Tel./fax: (+36-1) 225 08 39, (+36-1) 225 08 40 Website: www.pronob.hu 2 A verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04.

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04. VERSENYKIÍRÁS 5. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó A találkozó időpontja: 2015. Aoktóberoktóber 03-04. A találkozó helye: Mórahalom A találkozó rendezője: EDF DÉMÁSZ Társaságcsoport A találkozó védnökei:

Részletesebben

FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A

FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT Széchenyi István Egyetem Győr 2018. június 4-5. A BAJNOKSÁG DÖNTŐJÉT A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI

Részletesebben

2018/2019-ES TANÉV PEST MEGYEI V.-VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019-ES TANÉV PEST MEGYEI V.-VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019-ES TANÉV PEST MEGYEI V.-VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Kedves Kollégák! Az idei tanévben a visszalépések illetve a határidőn túl nevező csapatok miatt körülményes

Részletesebben

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS F E J É R M E G Y E B A J N O K A A M A T Ő R 5 + 1 K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, 2018. DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS A sport megtanít becsületesen győzni, vagy emelt fővel

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Jóváhagyom! Budapest, 2013. augusztus 14. Bittmann Tibor tű. ezredes sk. BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető VERSENYKIÍRÁS Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Felterjesztem! Pécs, 2013. augusztus 13-án Mácsai

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

1. A bajnokság célja: A sportág népszerűsítése, az országos döntőbe jutás eldöntése.

1. A bajnokság célja: A sportág népszerűsítése, az országos döntőbe jutás eldöntése. TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA CSONGRÁD MEGYE I. KCS. 2012/2013 1. A bajnokság célja: A sportág népszerűsítése, az országos döntőbe jutás eldöntése. 2. A bajnokság rendezője:a Csongrád Megyei Diáksport

Részletesebben

XXXV. Viharsarok Kupa. Békéscsaba, 2009.december 12-13.

XXXV. Viharsarok Kupa. Békéscsaba, 2009.december 12-13. XXXV. Viharsarok Kupa Békéscsaba, 2009.december 12-13. 1. Verseny rendezője: Békéscsabai Előre Úszó Klub Békéscsaba, Árpád sor 3. Szarvas János +36-30/700-10 39 2. A versenybíróság elnöke: Polonka György,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A 2011-2012. tanévi BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra

VERSENYKIÍRÁS. A 2011-2012. tanévi BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra 2 VERSENYKIÍRÁS A 2011-2012. tanévi BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra 1. A bajnokság célja: Elősegíteni a mindennapos testedzés feltételeinek megteremtését. A tanulók és a hallgatók figyelmének

Részletesebben

III. ENERGOTT TEREMLIGA

III. ENERGOTT TEREMLIGA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A

FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT Széchenyi István Egyetem Győr 2019. MÁJUS 28-29. A BAJNOKSÁG DÖNTŐJÉT A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG ORSZÁGOS DÖNTŐ GYŐR 2014. március 28-30. 1 2013/2014. TANÉVI TOLLASLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA Győr, 2014. március 28-30. Fővédnök Áder János, Magyarország

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A 2008-2009. tanévi IRM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra

VERSENYKIÍRÁS. A 2008-2009. tanévi IRM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra 2 VERSENYKIÍRÁS A 2008-2009. tanévi IRM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra 1. A bajnokság célja: Elősegíteni a mindennapos testedzés feltételeinek megteremtését. A tanulók és a hallgatók figyelmének

Részletesebben

2012/2013. ÉVI. Buzek László Országos Serdülő Bajnokság,

2012/2013. ÉVI. Buzek László Országos Serdülő Bajnokság, Buzek László Országos Serdülő Bajnokság, Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság KECSKEMÉT 2013. május 17-19. 1 Buzek László Országos Serdülő Bajnokság, Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS 6. Villamosenergia-ipari Futó 6. Villamosenergia-ipari Futó A találkozó A találkozó időpontja: 2016. október 1-2. A találkozó helye: Paks A találkozó rendezője: MVM KONTÓ ZRt. A

Részletesebben

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR Versenykiírás 1. A verseny célja: A villamosenergia-ipar hagyományainak és a dolgozók egészségének megrzése, az emberi kapcsolatok

Részletesebben

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2015. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó

46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó 46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó VERSENYKIÍRÁS Berekfürdő, 2015. május 8-10. 46. Villamosenergia-ipari Sakktalálkozó Berekfürdő, 2015. május 8-10. A verseny célja: Villamosenergia-ipar hagyományainak

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Bajnokság mérkőzéssorozat

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS VERSENYKIÍRÁS

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS VERSENYKIÍRÁS ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS VERSENYKIÍRÁS Helyszín: Balatonaliga, Club Aliga Időpont: 2018. június 16. Rendező: A sportnap résztvevői: A verseny sportágai: Magyar Nemzeti Bank Sportkör, Pannonsport Kft. Rendes

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szám:150-1/2013/HU Jóváhagyom: Budapest, 2013. hó -n. Dr. Bakondi György tű. altábornagy főigazgató A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG 2013. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

2013. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA. Bajai Közoktatási Intézmény és Gyermekotthon. 2013. Április 25-26-27.

2013. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA. Bajai Közoktatási Intézmény és Gyermekotthon. 2013. Április 25-26-27. 2013. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA 2013. Április 25-26-27. Bajai Közoktatási Intézmény és Gyermekotthon VERSENYKIÍRÁS Sportosan Könnyebb! Speciális Szakiskolák Országos Sportfesztiválja

Részletesebben

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014 / 2015 FŐTÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TÁMOGATÓ: 1.) A futsal bajnokság célja: A futsal népszerűsítése. I. FUTSAL BAJNOKSÁG A mérkőzések

Részletesebben

MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK

MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK 1 2014/2015. TANÉVI GYEPLABDA DIÁKOLIMPIA TEREM és MŰFÜVES VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A gyeplabdázás népszerűsítése az általános

Részletesebben

XXLII. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK. Kecskemét október Rendező: Kecskeméti Főiskola

XXLII. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK. Kecskemét október Rendező: Kecskeméti Főiskola XXLII. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK Kecskemét 2011. október 17 18. Rendező: Kecskeméti Főiskola 2 REKTORI KÖSZÖNTŐ Kedves Sportbarátok! A Kecskeméti Főiskolának jutott az a megtiszteltetés, hogy megrendezheti

Részletesebben

Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca Honlap:

Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca Honlap: Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca 20. E-mail: bendavid17@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. sz.: TEREMLABDARÚGÓ (FUTSAL) DIÁKOLIMPIA V-VI. KCS. MEGYEI DÖNTŐ versenykiírása 2018./2019.

Részletesebben

Football Factor Dalnoki Bajnokság

Football Factor Dalnoki Bajnokság Football Factor Dalnoki Bajnokság VERSENYKIÍRÁS Helyszín : 1157 Bp. Bánkút u.71 ( Dalnoki pálya) Nevezési Feltételek: 39.000 Ft/Csapat ( minimum 9 meccs garantált) 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem a MÖSZ által 2015.évre kiírt Régiók Közötti up.csapatbajnokság RÉGIÓS CSAPATTALÁLKOZÓ-jának VERSENYKIÍRÁSA Preambulum: A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) az Emberi Erőforrások Minisztériumával mint

Részletesebben

KSI-VASAS NŐI FELKÉSZÜLÉSI KÉZILABDA KUPA Versenykiírás

KSI-VASAS NŐI FELKÉSZÜLÉSI KÉZILABDA KUPA Versenykiírás KSI-VASAS NŐI FELKÉSZÜLÉSI KÉZILABDA KUPA 2017 Versenykiírás Köszöntő A KSI SE Kézilabda Szakosztálya és a Vasas SC Kézilabda Szakosztálya nevében tisztelettel köszöntjük a felkészülési női torna résztvevőit,

Részletesebben

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2011. június 25.

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2011. június 25. Tisztelt Csapatvezető! Örömmel fogadtuk csapata nevezését a V. Kerettye Termál Kupa kispályás labdarúgó tornára. Levelünkben összefoglaljuk a lebonyolítással kapcsolatos fontosabb tudnivalókat. Kérjük

Részletesebben

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Kupa mérkőzéssorozat célja:

Részletesebben

Magyar Evezős Szövetség

Magyar Evezős Szövetség Magyar Evezős Szövetség ORSZÁGOS DÖNTŐ III., IV., V., és VI. KORCSOPORT Szeged, 2014.09.05-06. 1 2014/2015. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: Az evezés

Részletesebben

Lizards Floorball Team 2014. szeptember 13-14. www.trampolin.hu MEGHÍVÓ

Lizards Floorball Team 2014. szeptember 13-14. www.trampolin.hu MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ A Trampolin Sportegyesület Floorball Szakosztálya és a Magyar Floorball Szakszövetség újra életre hívja a Veszprém Open Floorball Cupot. A nyílt nevezésű kettő napos kupára várjuk a hazai utánpótlás,

Részletesebben

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2012. június 30.

V. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2012. június 30. Tisztelt Csapatvezető! Örömmel fogadtuk csapata nevezését a VI. Kerettye Termál Kupa kispályás labdarúgó tornára. Levelünkben összefoglaljuk a lebonyolítással kapcsolatos fontosabb tudnivalókat. Kérjük

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16.

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16. VERSENYKIÍRÁS 37. Villamosenergia-ipari Kajak-kenu találkozó Szeged, 2015. 08. 14-16. A találkozó időpontja: 2015. Aaugusztus 14-16. A találkozó helye: Szeged, Maty-éri Evezős és Kajak-Kenu Pálya A találkozó

Részletesebben

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ Szakmai együttműködő partnereink: Magyar Olimpiai Bizottság Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Budapesti - Egyetemi

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg. Floorball kispályás A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A floorball sportág utánpótlásbázisának szélesítése,

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2016. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND

2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 1. NEVEZETT CSAPATOK A női strandlabdarúgó tornára 10 csapat nevezését fogadtuk el, név szerint: 1. United 2. Univerzum NFC 3. Kormányőr SE 4. Siófok

Részletesebben

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak.

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak. KORFBALL 2013/2014-es tanévre vonakozó Diákolimpia Versenykiírása 1. A verseny célja: a korfball népszerűsítése, verseny- és játéklehetőség biztosítása, az egészséges életmódra nevelés, a tehetséges fiatalok

Részletesebben

II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika

II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika A torna célja: 2011-ben Kazincbarcikán első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre az I. Műfüves Kispályás Labdarúgó Torna. Az

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny

36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny 36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny Békéscsaba, 2015. április 26. vasárnap Magyarország Felnőtt 20 km-es Gyalogló Férfi, Női Egyéni és Csapatbajnoksága, Havasi István-emlékverseny

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről.

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről. Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2018/19. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2018 2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA 2019. május 16-17-18. Bajai EGYMI VERSENYKIÍRÁS Sportosan Könnyebb! Speciális Szakiskolák Országos Sportfesztiválja tanulásban

Részletesebben

Fiú - Leány teremlabdarúgó torna programja. Játékrend:

Fiú - Leány teremlabdarúgó torna programja. Játékrend: Fiú - Leány teremlabdarúgó torna programja (201 november Hétfő) A beérkezett nevezések alapján 12 fiúcsapat és 10 leánycsapat részvételével elkészítettük a sorsolást a következőképpen: Fiúcsapatok: A csoport

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015.

ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015. ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015. Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: ITF Taekwon-do Magyar Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Sasok Sportegyesület

Részletesebben

2017/2018-AS TANÉV PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2017/2018-AS TANÉV PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018-AS TANÉV PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Kedves Kollégák! Az idei tanévben 14 csapat nevezett a VI. korcsoportos lányok megyei kézilabda diákolimpiai küzdelmeire.

Részletesebben

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna:

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna: Férfi kispályás labdarúgó torna: Pályák: Csapatok: Lebonyolítás: Füves szabadtéri pályák. Nevezhető létszám csapatonként 10 fő (játszik 5+1 fő). A résztvevő csapatok számától függően minden csapat legalább

Részletesebben

Versenykiírás. Általános rendelkezések

Versenykiírás. Általános rendelkezések Versenykiírás Általános rendelkezések 1. A Campus Olimpia bemutatása A Campus Olimpia 2010. július 20-22 között megrendezendő sportrendezvény a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények

Részletesebben

II. LELLE KUPA BALATONLELLE június

II. LELLE KUPA BALATONLELLE június II. LELLE KUPA BALATONLELLE 2019. június 15-16. 1. A KUPA RENDEZŐI: Tóth László, Kenéz Szabolcs / Tel: +36/30-580-86-18 web: www.focikupak.hu E-mail: lellekupa@gmail.com 2. A KUPA IDŐPONTJAI (A ÉS B PÁLYA

Részletesebben

B KATEGÓRIÁS ÉS SZABADIDŐS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

B KATEGÓRIÁS ÉS SZABADIDŐS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG B KATEGÓRIÁS ÉS SZABADIDŐS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG országos tollaslabda versenyek kiírása 2014. április 5-6. Nemzeti Közszolgálati Egyetem, BUDAPEST 1. A verseny célja: A B Kategóriás Országos Bajnokság hagyományteremtő

Részletesebben

II. Hévízi Derby (C0 - A2)

II. Hévízi Derby (C0 - A2) II. Hévízi Derby (C0 - A2) Verseny ideje: 2008.06.06-2008.06.08 Típusa: A - kategória Hévíz, Kossuth u. Helyszíne: Labdarúgó edzőpálya és környéke Nevezés # lezárása 1 2008.06.02.nap 22:00 2 2008.06.02.nap

Részletesebben

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, május 8-9.

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, május 8-9. Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság Floorball Szeged, 2015. május 8-9. A bajnokság célja: VERSENYKIÍRÁS 2014-2015. tanévi floorball MEFOB Bajnokság A 2014/2015 tanév Magyar Egyetemi - Főiskolai Floorball

Részletesebben

GYSI HÁROM NAP A SZŐLŐ ÉS BOR VÁROSÁBAN, A MÁTRA KAPUJÁBAN GYÖNGYÖSÖN, AHOL A NAP ÉS A HEGY ÖSSZEÉR

GYSI HÁROM NAP A SZŐLŐ ÉS BOR VÁROSÁBAN, A MÁTRA KAPUJÁBAN GYÖNGYÖSÖN, AHOL A NAP ÉS A HEGY ÖSSZEÉR HÁROM NAP A SZŐLŐ ÉS BOR VÁROSÁBAN, A MÁTRA KAPUJÁBAN GYÖNGYÖSÖN, AHOL A NAP ÉS A HEGY ÖSSZEÉR GYÖNGYÖS 2011 M E G H Í VÓ Tartalmas és színvonalas kézilabda tornánkkal, Gyöngyös látványosságaival, vendégszeretetével

Részletesebben

2. EliteSport Nemzetközi Tavaszi Kézilabda Torna Balatonfüred 2019

2. EliteSport Nemzetközi Tavaszi Kézilabda Torna Balatonfüred 2019 2. EliteSport Nemzetközi Tavaszi Kézilabda Torna Balatonfüred 2019 A verseny időpontja: 2019. április 19-22. (4 játéknap) A verseny helyszíne: Balatonfüred és Alsóőrs sportcsarnokai (4 sportcsarnok) A

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

MAGYAR HONVÉDSÉG 2015. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ- BAJNOKSÁG

MAGYAR HONVÉDSÉG 2015. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ- BAJNOKSÁG MAGYAR HONVÉDSÉG 2015. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ- BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Célja: A Magyar Honvédség kiképzési kereteken kívül az állományának fizikai képességének fejlesztése, szabadidős sportprogram biztosítása

Részletesebben