Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján, augusztus

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján, 2011. augusztus 25-27."

Átírás

1 Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján,

2 V E R S E N Y K I Í R Á S Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján, A sporttalálkozó fővédnöke: Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság Elnöke, országgyűlési képviselő A sporttalálkozó védnökei: Kósa Lajos, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester, a Megyei Jogú Városok Szövetségének alelnöke A sporttalálkozó házigazdája: dr. Gaál Zoltán, Salgótarján Megyei Jogú Város jegyzője Rendezők: Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Megyei Jogú Városok Szövetsége A sporttalálkozó célja: A Megyei Jogú Városok közötti sportbaráti kapcsolatok ápolása Sporttalálkozó időpontja: (csütörtök-szombat) Sportversenyek időpontja: augusztus 26. (péntek) Nevezési határidő: június 24. (péntek) Nevezés leadása: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Fax: (32) Kontakt személy: Tóth Zénó sportreferens Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Népjóléti Iroda Telefon: (32) , (20) Sporttalálkozó résztvevői: 22 megyei jogú város csapata, melyek a versenykiírásban lévő feltételeknek megfelelnek és azt elfogadják. A rendező város nem indít csapatot. A résztvevő város a csapatát Polgármesteri Hivatala köztisztviselőiből és intézményei közalkalmazottaiból állíthatja össze.

3 A csapatok összlétszáma: 16 fő versenyző, 1 fő csapatvezető és 1 fő gépkocsivezető, összesen: 18 fő Versenyszámok: 1. Főtéri öttusa (2 nő, 2 férfi) 4 fő 2. Mini foci (kispálya, kiskapu) (1 nő, 2 férfi) 3 fő 3. Tollaslabda (vegyes páros) (1 nő, 1 férfi) 2 fő 4. Városi Kincskereső Játék (2 nő, 1 férfi) 3 fő 5. Vízi ügyességi vetélkedő (2 nő, 2 férfi) 4 fő 6. Kötélhúzás (a résztvevőkből) (3 nő, 3 férfi) 6 fő Versenyközpont: József Attila Művelődési és Konferencia Központ 3100 Salgótarján, Fő tér 5. Telefon: (32) , (30) Versenybíróság: Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata, illetve a Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. által felkért versenybírók Helyezések eldöntése: A végső csapatsorrend eldöntése az egyes versenyszámok helyezési számainak összesített eredménye alapján történik. Pontegyenlőség esetén a több első helyezés dönt. Díjazás: A versenyszámok 1 3. helyezettjei serleget és oklevelet kapnak. Az összetett eredmény győztese elnyeri az erre a célra alapított vándorserleget. Általános tudnivalók: Minden résztvevő saját felelősségére vesz részt a rendezvényen, maga köteles gondoskodni az esetleges baleset-biztosításról. A versenyek helyszínén a rendezők orvosi ügyeletet biztosítanak. Kérjük a csapatokat, hogy az ünnepélyes megnyitóra és az eredményhirdetésre hozzák magukkal városuk zászlaját. A városok nevével ellátott táblát a rendezők biztosítják. Kérünk minden csapatot, hogy hozzon magával egy általa felajánlott maximum Ft értékű díjat, melyet egy másik csapatnak ad át az eredményhirdetéskor. Szállás: A versenyen résztvevő csapatoknak 2, 3 és 4 ágyas szállodai, 2, 3 és 4 ágyas fogadós, 2, 6 és 8 ágyas kőépítésű üdülőházas, valamint 4 és 6 ágyas faépítésű üdülőházas szobákban biztosítunk szállást. A szállástípust a csapatok választják ki. Költségek: A résztvevő Megyei Jogú Városok csapatait az utazási és a szállás (reggelivel) költségek terhelik. Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata az ebéd és a vacsora, valamint a rendezvény egyéb költségeit magára vállalja.

4 A sporttalálkozó tervezett programja(részletes program a szállás elfoglalásakor): augusztus 25. (csütörtök) Szállás elfoglalása (minden résztvevő értesítést kap a szállás címéről) Technikai értekezlet (Városi Sportcsarnok) Városok köszöntése, vacsora, zenés ismerkedési est (Városi Sportcsarnok) augusztus 26. (péntek) Ünnepélyes megnyitó (Fő tér) Versenyek (adott helyszínen) Országos sportszakmai tanácskozás a MOB szervezésében (Városháza Díszterme)* Kötélhúzás (Fő tér) Eredményhirdetés (Fő tér) tól Ebéd folyamatosan (Fő tér) Vacsora, zenés búcsúest (Városi Sportcsarnok) * sportszakmai tanácskozás meghívója és részletes programja később kerül megküldésre augusztus 27. (szombat) Hazautazás Kirándulási célpontok a sporttalálkozó előtt, illetve után: Helyi látnivalók: Földalatti Bányamúzeum Nógrádi Történeti Múzeum kiállításai Baglyaskő Természetvédelmi Látogatóközpont Salgói vár Medves-fennsík Boszorkánykő Pécskő-szikla Kercseg-lapos Karancs (kilátóval) Szilváskő Somoskői vár (útlevéllel, illetve személyi igazolvánnyal látogatható) Strand Salgótarján környékén lévő látnivalók: Ipolytarnóc: őskori leletek, geológiai emlékhely Szécsény: Kubinyi Múzeum, Ferencesek temploma Hollókő: néprajzi emlékhely, Világörökség Balassagyarmat: Palóc Múzeum Csesztve: Madách Imre Emlékmúzeum Horpács: Mikszáth Kálmán Múzeum Benczúrfalva: Benczúr Gyula, id. Szabó István kiállítása Pásztó: Oskolamester háza, Romkert Tar: Sztupa, a buddhista vallás temploma Füleki vár (útlevéllel, illetve személyi igazolvánnyal látogatható)

5 A verseny helye: A verseny ideje: Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján FŐTÉRI ÖTTUSA versenykiírása Salgótarján, Fő tér augusztus 26. (péntek) óra Felelős: Pál Szabolcs (20) A versenyfeladatok: A játékban 2 férfi és 2 nő vehet részt. Végvári vitézség Salgótarján és környéke, Salgó és Somoskő váraival a középkori végvári rendszer fontos része volt (Balassi Bálint és Petőfi Sándor meg is énekelte költeményében). Tisztelegve a végek vitézei előtt a versenyzőknek próbát kell tenniük, képesek lennének-e visszafoglalni a várat az ellenségtől. A feladat során egy ugráló vár nehézségeit kell a versenyzőknek időre legyűrni. Salgó Rallye Salgótarján egyik legnagyobb múltú sportrendezvénye a Salgó Rallye. A verseny hagyományait idézi a kocsik látványos indítása (a versenyzőknek egy fufit kell kipukkadásig fújni), majd azután jöhet a verseny! A versenyzőknek egy pedálos go-karttal kell teljesítenie a kijelölt pályát. Fel a kohóra! Salgótarján iparának meghatározó iparága volt a szénbányászat, az acélgyártás és a vaskohászat, ezért a szénbányából a kohóig kell szállítani a szenet : homokozó lapát segítségével egy játék teherautót kell pingponglabdával megrakodni, majd a billenős teherautót egy megadott helyre tolni, ott a billenőplatót használva leönteni a rakományt úgy, hogy az a célterületen maradjon. Hegyikerékpáros futam Salgótarján a hazai hegyikerékpársport egyik fellegvára. A tarjáni pályák és versenyek rangos helyet vívtak ki maguknak. Ebben az öttusa számban egy kijelölt akadálypályán kell végigmenni a kerékpárral. Kerékpárt a szervezők biztosítanak Versenyszámok pontozása: A verseny díjazása: Egyéb: Nógrádi Betyárok A nógrádi betyárok (Sisa Pista és bandája) mindig is híresek voltak arról, hogy mindenféle állatot remekül ültek meg, szőrén és nyeregben egyaránt. Ennek szellemében a játékosoknak egy rodeó bikát kell megülni. Cél, hogy a lehető leghosszabb ideig maradjon a nyeregben a versenyző. Valamennyi versenyszámnál az idő a meghatározó. A csapatok a versenyszámok után helyezési pontokat kapnak az időeredményük alapján. A verseny győztese az a csapat, amelyik a legkevesebb helyezési pontot kapta. A sportnap összdíjazásában. Sportcipő, egységes sportruházat ajánlott, melyről a csapatok gondoskodnak.

6 A verseny helye: A verseny ideje: Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján MINI FOCI versenykiírása Városi Sportcentrum, Salgótarján, Losonci út augusztus 26. (péntek) óra Felelős: Hegedűs Gábor (30) Sági László A verseny lebonyolítása: A játékban 2 férfi és 1 nő vehet részt. A verseny díjazása: Egyéb: A pályán mindhárom játékos játszik. Játékidő: 1 x 7 perc Játékszabályok: A labdát kézzel érinteni tilos (kapus nincs), 10 x 20 méteres salakpálya, 2 x 1 méteres kapu, oldalrúgás van, szöglet az ellenfélről van, pontrúgásoknál az ellenfél távolsága a labdától 3 méter, középkezdés nincs, csak a mérkőzés elején, durva szabálytalanság esetén sárgalap vagy 2 perc kiállítás jár, egy mérkőzésen belül a második sárgalap 2 perc kiállítás, büntetőrúgást saját alapvonalról, üres kapuba kell végezni, érvényes a gól akkor is, ha csak egy csapattag érintette a labdát, győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont. Csoportmérkőzések: A csoportok kialakítására sorsolással a technikai értekezleten kerül sor, az újabb csoportokat a csoport mérkőzések után a helyezések alapján kerülnek megállapításra, a csoporthelyezés sorrendje: A sportnap összdíjazásában. pontkülönbség egymás elleni eredmény gólkülönbség több rúgott gól 3-3 büntetőrúgás (minden csapattag) sorsolás Sima talpú vagy salakcipő engedélyezett, stoplis nem. Eső esetén teremben büntetőrúgások csoportbeosztásonként. Felszerelésről a csapatok gondoskodnak.

7 TOLLASLABDA versenykiírása A verseny helye: A verseny ideje: Madách Imre Gimnázium és Szakközépiskola tornacsarnoka Salgótarján, Arany János út augusztus 26. (péntek) óra Felelős: Danyi Nándor (30) A verseny lebonyolítása: A játékban 1 férfi és 1 nő vehet részt. A verseny díjazása: A verseny páros kategóriában, csoportban, 21 pontig zajlik a Magyar Tollaslabda Szövetség szabályai szerint, melyek itt olvashatók: A csoportmérkőzések során minden páros játszik egymással. A legjobb eredményt elérők csoportgyőztesként az első három helyért játszanak, a többi versenyzőpáros helyosztón dönti el a további helyezések sorsát. A sportnap összdíjazásában. Egyéb: Saját ütő használható, de a szervezők minden eszközt biztosítanak. Ajánlott viselet: sportruházat, melyről a versenyzők gondoskodnak.

8 A verseny helye: A verseny ideje: Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján VÁROSI KINCSKERESŐ JÁTÉK versenykiírása Salgótarján területe Rajt-cél: Fő tér Felelős: Tóth Zénó (20) A játék története: Játék menete: augusztus 26. (péntek) óra, időkeret: 3 óra Közel 10 éve a salgótarjáni Bolyai János Gimnázium és Szakközépiskola lelkes csapata megnyerte az országos szervezésű Kincskereső Játékot. Az országos rendezés két évvel később megszűnt, de városunkban tovább él a hagyomány: idén már 7. alkalommal kelt lába egy nagy értékű kincsnek (ajándékcsomagnak). A résztvevő általános és középiskolás csapatok a kincset keresve - fondorlatos, nem könnyű nyomokat követve járják a várost. Ezt a játékot szeretnénk megismertetni az idelátogató városok csapataival. A játékban 1 férfi és 2 nő vehet részt. Értékelés: A verseny díjazása: Hasznos lehet: A csapatok az indítás pillanatában egyszerre kapják meg a játékhoz szükséges nyomtatványokat: egy jó tanácsokat és a szabályokat tartalmazó oldalt + egy térképet, ami nem feltétlenül hibátlan. Esetleg hiányozhatnak róla utcanevek, vagy éppen összekeveredhetnek rajta az égtájak. Ezen kívül minden csapat kap egy kérdéssort, ami a térképen bejelölt helyszínekhez kapcsolódik. A csapatok feladata a helyszíneken kitalálni, hogy melyik kérdés vonatkozhat épp oda, és természetesen a helyes válasz megtalálása. A játékra minden csapat három órát kap. A kérdések különböző pontértékűek. A helyes válaszok pontjai összeadódnak. A 3 órás időlimit túllépőit pontlevonás sújtja. A győztes, a legtöbb pontot szerző csapat. Ha két vagy több csapat is azonos pontszámot gyűjt, akkor a hamarabb célba érkező ér el jobb helyezést. A sportnap összdíjazásában. Salgótarján város térképe

9 A verseny helye: A verseny ideje: Megyei Jogú Városok IX. Sporttalálkozója Salgótarján VÍZI ÜGYESSÉGI VETÉLKEDŐ versenykiírása Városi Tanuszoda, Salgótarján, Pécskő út augusztus 26. (péntek) óra Felelős: Szarvas József (30) A versenyfeladatok: A játékban 2 férfi és 2 nő vehet részt. Szénbányászat Salgótarjánban meghatározó iparág volt a szénbányászat. Több ezer ember megélhetését biztosította a bánya Nógrád megye szerte. Az egész csapat a medencében van. A vízbe helyezett szenet kell a felszínre hozni és a csillébe pakolni, majd a szénnel megrakott csillét a medence másik oldalára kell juttatni. A játéknak akkor van vége, amikor a csapat a csillét kiteszi a partra. Mentsük meg a bányalovat! Sajnos a szénbányászat során sokszor elöntötte a víz a bányajáratokat. A bányászok az életük kockáztatásával mentették a számukra oly fontos feladatot ellátó bányalovakat. Mind a négy versenyző a vízben van. Az egyik közülük bebújik a búvárharang alá. A többiek kinn maradnak és tolják a harangot. Így mennek el a medence feléig, ahol megmentik az ott található felfújható bányalovat, amit előbb fel kell fújni majd a partra juttatni. Evezés a Zagyván Nógrád megye tavakban igen, de folyóvizekben nem bővelkedik, de az a kevés (Ipoly, Zagyva) rendszeresen kiönt. Ilyenkor aztán evezhetünk. A csapat első tagja ráül a felfújt gumimatracra lovagló ülésben, és a kapott evezővel átevez a túloldalra. A szerek, a matrac és az evező átadásával váltják egymást egyesével. Palóc váltó Régiónknak hagyományos népviselete a palóc ruha. Az ing, a gatya, a kalap, no és bányásznépek lévén a bányászlámpa. A csapat első tagja felveszi az inget. Jelre beugrik a vízbe, és átúszik a túloldalra, ahol váltja a társa, aki már felvette a gatyát. Az inget is átadják rá, így úszik át a másik oldalra, ahol már várja a társa a kalapban. Átadják a harmadik, kalapos csapattagnak a ruhákat, így ússza át a medencét a negyedik csapattaghoz, aki szintén átöltözik és a bányászlámpát kinn tartva vízből átúszik a túloldalra. Vízisí Maconkán Salgótarjántól pár kilométerre található a festői szépségű Maconkai tó, a horgászok és a vízisport szerelmeseinek paradicsoma. Az egyik versenyző felszereli a vízisít a lábára, felveszi az eszközöket (sapka, síszemüveg, kesztyű, síbot), két társa a vízben segít neki a talpon maradásban, a negyedik versenyző pedig

10 Versenyszámok pontozása: A verseny díjazása: Egyéb: áthúzza őt a túlsó partra. Akkor van vége, ha a sí hozzáér a falhoz. A feladatokat időre kell végrehajtani. Az a győztes, aki a legrövidebb idő alatt hajtja végre a feladatokat. A csapatok a versenyszámok után helyezési pontokat kapnak az időeredményük alapján. A verseny győztese az a csapat, amelyiknek a legkevesebb helyezési pontja van. A sportnap összdíjazásában. Az úszástudás nem alapkövetelmény, de nem árt, ha a versenyzők tudnak úszni. Sporteszközökről a szervezők, sportruházatról a versenyzők gondoskodnak.

TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA

TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ II. KORCSOPORT Fonyódliget Erzsébet Tábor 2015. május 20-21. 1 TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA K Ö S Z Ö N T Ő Kedves Diákok, kedves Pedagógusok, kedves Szülők!

Részletesebben

Szeretettel hívjuk és várjuk intézményük diákjait!

Szeretettel hívjuk és várjuk intézményük diákjait! Versenykiírás XIII. Országos Kapkodd a lábad! sor- és váltóverseny értelmileg akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó iskolák tanulói részére 2014. Kecskeméti Gyógypedagógiai Általános Iskola

Részletesebben

Versenykiírás XI. Országos Kapkodd a lábad! sor- és váltóverseny értelmileg akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó iskolák tanulói részére

Versenykiírás XI. Országos Kapkodd a lábad! sor- és váltóverseny értelmileg akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó iskolák tanulói részére Versenykiírás XI. Országos Kapkodd a lábad! sor- és váltóverseny értelmileg akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó iskolák tanulói részére 2012. Tisztelt Intézményvezetők! Tisztelt Kollegák!

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

Baranya Megyei Diáksport Tanács 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ V. KORCSOPORT. Pécs, 2015. május 08-10.

Baranya Megyei Diáksport Tanács 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ V. KORCSOPORT. Pécs, 2015. május 08-10. Baranya Megyei Diáksport Tanács 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ V. KORCSOPORT Pécs, 2015. május 08-10. 1 K Ö S Z Ö N T Ő Kedves Diákok! Tisztelt Testnevelők, Felkészítők! Új évad, új esélyek, új sikerek!

Részletesebben

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS ORSZÁGOS DÖNTŐ. Komárom, Városi Sportcsarnok 2014. január 18-19.

KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS ORSZÁGOS DÖNTŐ. Komárom, Városi Sportcsarnok 2014. január 18-19. KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS ORSZÁGOS DÖNTŐ Komárom, Városi Sportcsarnok 0. január -9. K Ö S Z Ö N T Ő Kedves diákok, testnevelők, intézményvezetők, szülők! Szeretettel köszöntök mindenkit

Részletesebben

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK 2008. OKTÓBER 23-24. DEBRECEN PROGRAM A SPORTNAPOK RÉSZVEVŐI: - DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA - KECSKEMÉTI FŐISKOLA - PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM - BUDAPESTI MÜSZAKI FŐISKOLA

Részletesebben

Budapest, 2013. augusztus 21. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2013-2014.

Budapest, 2013. augusztus 21. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2013-2014. Budapest, 2013. augusztus 21. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2013-2014. FODISZ országos diáksport versenynaptár Sportág A verseny megnevezése Korcsoport

Részletesebben

Tisztelt Kosaras Barátunk!

Tisztelt Kosaras Barátunk! Tisztelt Kosaras Barátunk! Ebben az évben, úgy látszott, hogy nem tudjuk megrendezni, a Pest Megyei Utcai Kosárlabda Bajnokságot. Ennek okai, természetesen az anyagiakban kereshetőek. Támogatást, sehonnan

Részletesebben

Programfuzet_2007_kor1.qxd 2007.02.23. 17:34 Page 1. Tartalomjegyzék

Programfuzet_2007_kor1.qxd 2007.02.23. 17:34 Page 1. Tartalomjegyzék Programfuzet_2007_kor1.qxd 2007.02.23. 17:34 Page 1 Tartalomjegyzék Budai hegyek-csillebérc és térsége (térkép)................borító, belsõ oldal Tartalomjegyzék................................................1

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei-Budapesti Igazgatóság MEGYEI IGAZGATÓSÁG CÍMERE MEGYEI I-. OSZTÁLY Megyei I. osztályu férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság alap versenykiírása 2015 2016.

Részletesebben

MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG. 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Csapatbajnokság. Szombathely, 2015. április 17-19.

MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG. 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Csapatbajnokság. Szombathely, 2015. április 17-19. MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Csapatbajnokság Szombathely, 2015. április 17-19. 1 2014/2015. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA CSAPATBAJNOKI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA Szombathely, 2015.

Részletesebben

Fejér Megyei Diáksport Egyesület

Fejér Megyei Diáksport Egyesület Fejér Megyei Diáksport Egyesület 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ II. KORCSOPORT SZÉKESFEHÉRVÁR BREGYÓ KÖZI REGIONÁLIS ATLÉTIKAI KÖZPONT 2015. május 28. 1 K Ö S Z Ö N T Ő Kedves Diákok, kedves Pedagógusok,

Részletesebben

2014/2015. tanévi PETANQUE DIÁKOLIMPIA Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye területi verseny versenykiírása

2014/2015. tanévi PETANQUE DIÁKOLIMPIA Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye területi verseny versenykiírása 2014/2015. tanévi PETANQUE DIÁKOLIMPIA Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye területi verseny versenykiírása 1. A verseny célja: A petanque sport népszerűsítése, a sportág utánpótlásának segítése, a 2015.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság Veszprém Megyei I. ú férfi felnőtt, nagypályás pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője,

Részletesebben

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása Fehérgyarmati Városi Diák- és Magyar Labdarúgó Szövetség Szabadidősport Szervező Bizottság Sz.-Sz.-B. Megyei Igazgatóság Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Fehérgyarmati Csoportja Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat,

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014. Digitally signed by Bodnár Péter László Date: 2013.05.05 20:32:16 +02'00'

MAGYARORSZÁG NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014. Digitally signed by Bodnár Péter László Date: 2013.05.05 20:32:16 +02'00' MAGYARORSZÁG NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNO OKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG. 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Egyéni Amatőr. Miskolc, 2015. április 02-04.

MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG. 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Egyéni Amatőr. Miskolc, 2015. április 02-04. MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Egyéni Amatőr Miskolc, 2015. április 02-04. 1 2014/2015. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA EGYÉNI AMATŐR KATEGÓRIA VERSENYKIÍRÁSA Miskolc, 2015. április 02-04.

Részletesebben

Legügyesebb kollégium és kollégista XVI. ORSZÁGOS vetélkedő

Legügyesebb kollégium és kollégista XVI. ORSZÁGOS vetélkedő Pedagógiai, módszertani, információs folyóirat 2015. április Legügyesebb kollégium és kollégista XVI. ORSZÁGOS vetélkedő Kiskunfélegyháza, 2015. március 27. Kiskunfélegyházi Szakképző Iskola a Legügyesebb

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY Veszprém Megyei I. osztályú férfi felnőtt versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1.

Részletesebben

Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1 Az 2014/2015. évi kiíráshoz képest történő változásokat vastag betűvel szedtük, kérjük azokra fordítsanak

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Igazgatóság / JNSZ Labdarúgó Szövetség / JNSZ U-14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG (csökkentet pályás) JNSZ U-14 korosztályú csökkentett pályaméretű fiú serdülő labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) U14 KOROSZTÁLYÚ ¾ PÁLYÁS BAJNOKSÁG Megyei U14 korosztályú vegyes (fiú, leány) serdülő ¾ pályás labdarúgó-bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. II. osztályú férfi ifjúsági U21, U17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013-2014.

Magyar Labdarúgó Szövetség. II. osztályú férfi ifjúsági U21, U17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013-2014. Magyar Labdarúgó Szövetség II. osztályú férfi ifjúsági U21, U17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013-2014. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság U-16 BAJNOKSÁG Heves Megyei U-16 korosztályú fiú nagypályás, labdarúgó bajnokságok alap versenykiírása 2013 2014. év TERVEZET VERZIÓ 1. Tartalom 1. A

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY

2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY 2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY 1. Az országos elődöntő célja: A kézilabda sportág utánpótlás-bázisának szélesítése minél több iskoláskorú tanuló bevonásával.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Veszprém Megyei U-16 korosztályú férfi nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLY NB II. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG. 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Egyéni Értékszámos. Miskolc, 2015. április 02-04.

MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG. 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Egyéni Értékszámos. Miskolc, 2015. április 02-04. MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Egyéni Értékszámos Miskolc, 2015. április 02-04. 1 2014/2015. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉRTÉKSZÁMOS KATEGÓRIA VERSENYKIÍRÁSA Miskolc, 2015. április

Részletesebben

Magyarország NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK Versenykiírása 2012/2013.

Magyarország NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK Versenykiírása 2012/2013. Magyarország NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNO OKSÁGAINAK Versenykiírása 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben