KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS - VERSENYKIÍRÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS - VERSENYKIÍRÁS"

Átírás

1 KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS - VERSENYKIÍRÁS Pályaméret: Csapatlétszám: Játékidő: Játékvezető: Nevezési határidő és sorsolás: Mérkőzések kezdete: Stadion 4 db 20 x 40 m maximum 10 fő, 5+1 fő a pályán csapatonként Csapatonként minimum 5 fő banki dolgozó 2 x 15 perc 1 fő / mérkőzés 10:30, Stadion 11:00, Stadion csoportmérkőzések, keresztbejátszás 1. csoportmérkőzések során körmérkőzés 2. keresztbejátszás a csoportok első két helyezettjeinek 3. helyosztók Egyenlő pontszám esetén az egymás elleni eredmény, a jobb gólkülönbség, a több győzelem, majd a több rúgott gól rangsorol. Pontozás körmérkőzés esetén: Eljárás a keresztbejátszás során: Győzelem 3 pont Döntetlen 1 pont Döntetlen esetén 5 5 büntetőrúgás, egyenlőség esetén párosával döntésig Megjegyzés: Kizárólag műanyag stoplis és hernyótalpas cipő használata a megengedett! Megkülönböztető jelzőmezről a csapat köteles gondoskodni! Labdáról a szervező gondoskodik. A csapatsportági nevezések leadásának végső határideje a versenyek kezdete előtti 30. perc. A sorsolást a csapatok pontos számának ismeretében a 30 perccel a verseny megkezdése előtt a versenyhelyszínen tartjuk. Minden csapatot egy fő képviselő (csapatkapitány) képviseli a sorsoláson. A képviselő a sorsoláson köteles a teljes csapatnévsort leadni a rendezőnek. Az egyes csapatok tagjai között minimum 5 fő banki dolgozó indítása kötelező. A versenyen banki dolgozók 15 évnél idősebb hozzátartozói is indulhatnak. A helyszínen a verseny megkezdése előtt a versenybírók kérni fogják a bankos igazolvány felmutatását. Érem a verseny első három helyezett csapata számára.

2 STREETBALL - VERSENYKIÍRÁS vegyes csapatverseny Pályaméret: Csapatlétszám: Játékidő: Nevezési határidő és sorsolás: Mérkőzések kezdete: 11:00 Játékvezető: 1 fő / mérkőzés Strand, műanyagborítású pálya 1 db versenyre, 1 db bemelegítésre szabvány streetball maximum 5 fő, vegyes csapatok 3 fő a pályán csapatonként, melyből 1 fő mindig nő A cserék száma korlátlan Csapatonként minimum 3 fő banki dolgozó 15 perc Ha valamely csapat eléri a 15 pontot, játékidőtől függetlenül megnyeri a mérkőzést 10:30, Strand, streetball pálya Körmérkőzés Dobások értéke: Pontozás: 6,25-ös vonalon belüli kosár 1 pont 6,25-ös vonalon kívüli kosár 2 pont Büntetődobás a faultolt kísérlet értékét éri Győzelem 2 pont Vereség 1 pont Megjegyzés: Megkülönböztető jelzőmezről a csapat köteles gondoskodni! Labdáról a szervező gondoskodik. A csapatsportági nevezések leadásának végső határideje a versenyek kezdete előtti 30. perc. A sorsolást a csapatok pontos számának ismeretében a 30 perccel a verseny megkezdése előtt a versenyhelyszínen tartjuk. Minden csapatot egy fő képviselő (csapatkapitány) képviseli a sorsoláson. A képviselő a sorsoláson köteles a teljes csapatnévsort leadni a rendezőnek. Az egyes csapatok tagjai között minimum 3 fő banki dolgozó indítása kötelező. A versenyen banki dolgozók 15 évnél idősebb hozzátartozói is indulhatnak. A helyszínen a verseny megkezdése előtt a versenybírók kérni fogják a bankos igazolvány felmutatását. Érem a verseny első három helyezett csapata számára.

3 STRANDKÉZILABDA VERSENYKIÍRÁS vegyes csapatverseny Pályaméret: Csapatlétszám: Játékidő: Nevezési határidő és sorsolás: Mérkőzések kezdete: 11:00 Játékvezető: 1 fő / mérkőzés Strand, műanyagborítású pálya 1 db 20 x 40 m maximum 10 fő, 5+1 fő a pályán csapatonként, melyből maximum 2 fő lehet férfi Csapatonként minimum 5 fő banki dolgozó 2 x 15 perc 10:30, Strand, bitumenes pálya A jelentkezők számától függően körmérkőzések, helyosztók Pontozás körmérkőzés esetén Győzelem 2 pont Döntetlen 1 pont Vereség 0 pont Eljárás a keresztbejátszás során: Döntetlen esetén 5 5 büntetődobás, egyenlőség esetén párosával döntésig Megjegyzés: Megkülönböztető jelzőmezről a csapat köteles gondoskodni! Labdáról a szervező gondoskodik. A csapatsportági nevezések leadásának végső határideje a versenyek kezdete előtti 30. perc. A sorsolást a csapatok pontos számának ismeretében a 30 perccel a verseny megkezdése előtt a versenyhelyszínen tartjuk. Minden csapatot egy fő képviselő (csapatkapitány) képviseli a sorsoláson. A képviselő a sorsoláson köteles a teljes csapatnévsort leadni a rendezőnek. Az egyes csapatok tagjai között minimum 5 fő banki dolgozó indítása kötelező. A versenyen banki dolgozók 15 évnél idősebb hozzátartozói is indulhatnak. A helyszínen a verseny megkezdése előtt a versenybírók kérni fogják a bankos igazolvány felmutatását. Érem a verseny első három helyezett csapata számára.

4 STRANDRÖPLABDA - VERSENYKIÍRÁS vegyes csapatverseny Strand strandröplabda pálya 2 db Pályaméret: szabványos strandröplabda méret Csapatlétszám: maximum 4 fő 2 fő a pályán csapatonként, a 4 főből legalább 2 fő banki dolgozó, kizárólag férfi, kizárólag női, és vegyes csapatok is indulhatnak. Játékidő: két nyert szettig a strandröplabda szabályai szerint Nevezési határidő és sorsolás: 12:30, Strand strandröplabda pálya Mérkőzések kezdete: 13:00 Játékvezető: 1 fő / mérkőzés A jelentkezők számától függően. A mérkőzések 2 nyert szettig tartanak a strandröplabda hivatalos szabályai szerint Pontozás: Győzelem 2 pont Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény, majd a jobb szettarány, végül a pontkülönbség dönt Megjegyzés: Megkülönböztető jelzőmezről a csapat köteles gondoskodni! Labdáról a szervező gondoskodik. A csapatsportági nevezések leadásának végső határideje a versenyek kezdete előtti 30. perc. A sorsolást a csapatok pontos számának ismeretében a 30 perccel a verseny megkezdése előtt a versenyhelyszínen tartjuk. Minden csapatot egy fő képviselő (csapatkapitány) képviseli a sorsoláson. A képviselő a sorsoláson köteles a teljes csapatnévsort leadni a rendezőnek. Az egyes csapatok tagjai között minimum 2 fő banki dolgozó indítása kötelező. A versenyen banki dolgozók 15 évnél idősebb hozzátartozói is indulhatnak. A helyszínen a verseny megkezdése előtt a versenybírók kérni fogják a bankos igazolvány felmutatását. Érem a verseny első három helyezett csapata számára.

5 EGYÉNI SPORTÁGAK TENISZ VERSENYKIÍRÁS női/férfi összevont verseny (önálló női verseny megfelelő létszám esetén indul) Játékidő: Strand - teniszpályák 2 db salakos két nyert szettig Nevezési határidő és sorsolás: 10:30, Strand tenisz pálya Mérkőzések kezdete: 11:00 Játékvezető: 1 fő A jelentkezők számától függően. Szettnyerés: 1 szettnyerés 6 game, Egyenlőség esetén: tie-break 7 pontig két különbséggel A versenyzők saját maguk gondoskodnak teniszütőkről, szükség esetén a szervező is tud biztosítani. A teniszlabdáról a szervező gondoskodik. Saját labda használata ha mindkét fél beleegyezik megengedett. Nevezések leadásának végső határideje a verseny kezdete előtti 30. perc. A sorsolást az indulók számának ismeretében a 30 perccel a verseny megkezdése előtt a versenyhelyszínen tartjuk. A versenyen banki dolgozók, illetve a banki dolgozók 15 évnél idősebb hozzátartozói is indulhatnak. A helyszínen a verseny megkezdése előtt a versenybírók kérni fogják a bankos igazolvány felmutatását. Érem a verseny első három helyezettje számára.

6 ASZTALITENISZ VERSENYKIÍRÁS női, férfi és gyermek verseny Sportcsarnok - Galéria Asztalok száma: 4 db (2 db a férfi versenyre, 2 db a női versenyre) Játékszabályok: két nyert szettig Nevezési határidő és sorsolás: 9:30 Mérkőzések kezdete: 10:00 Pályafelügyelő: 1 fő A jelentkezők számától függően. Szettnyerés: 11 pontig két pont különbséggel A versenyzők saját maguk gondoskodnak asztalitenisz-ütőkről, de szükség esetén a szervező is tud biztosítani. A labdáról a szervező gondoskodik. Saját labda használata ha mindkét fél beleegyezik megengedett. Nevezések leadásának végső határideje a verseny kezdete előtti 30. perc. A sorsolást az indulók számának ismeretében a 30 perccel a verseny megkezdése előtt a versenyhelyszínen tartjuk. A felnőtt versenyen banki dolgozók, illetve a banki dolgozók 15 évnél idősebb hozzátartozói is indulhatnak. A helyszínen a verseny megkezdése előtt a versenybírók kérni fogják a bankos igazolvány felmutatását. Érem a verseny első három helyezettje számára.

7 TOLLASLABDA VERSENYKIÍRÁS női/férfi összevont verseny (önálló, nemenkénti verseny megfelelő létszám esetén indul) és gyermek verseny Sportcsarnok 3 db Játékszabályok: két nyert szettig Nevezési határidő és sorsolás: 10:30 Mérkőzések kezdete: 11:00 Pályafelügyelő: 1 fő A jelentkezők számától függően. Szettnyerés: 11 pontig két pont különbséggel A versenyzők saját maguk gondoskodnak ütőkről, szükség esetén a szervező is tud biztosítani. A labdáról a szervező gondoskodik. Saját labda használata ha mindkét fél beleegyezik megengedett. Nevezések leadásának végső határideje a verseny kezdete előtti 30. perc. A sorsolást az indulók számának ismeretében a 30 perccel a verseny megkezdése előtt a versenyhelyszínen tartjuk. A felnőtt versenyen banki dolgozók, illetve a banki dolgozók 15 évnél idősebb hozzátartozói is indulhatnak. A helyszínen a verseny megkezdése előtt a versenybírók kérni fogják a bankos igazolvány felmutatását. Érem a verseny első három helyezettje számára.

8 NÉGYPRÓBA 100 m-es FUTÁS - VERSENYKIÍRÁS női, férfi és gyermek verseny A versenyek helyszíne: Stadion, salakos futópálya 4 Időmérők száma: 2 fő időfutam Verseny kezdete: 10:00 Indítási időpontok: folyamatosan 16:00-ig MAGASUGRÁS - VERSENYKIÍRÁS női, férfi és gyermek verseny A versenyek helyszíne: Versenybírók száma: Verseny kezdete: 10:00 Indítási időpontok: folyamatosan 16:00-ig Stadion 1 fő magasságonként 3 kísérlet kezdőmagasság beállítása egyénileg sorrend megállapítása sportági szabályok szerint TÁVOLUGRÁS - VERSENYKIÍRÁS női, férfi és gyermek verseny A versenyek helyszíne: Versenybírók száma: Verseny kezdete: 10:007 Indítási időpontok: folyamatosan 16:00-ig Stadion 1 fő bemelegítő ugrás 3 értékelt ugrás sorrend megállapítása sportági szabályok szerint FÉRFI SÚLYLÖKÉS, NŐI és GYERMEK KISLABDAHAJÍTÁS - VERSENYKIÍRÁS Stadion Pályabírók száma: 2 fő 1 bemelegítő kísérlet 3 értékelt kísérlet Verseny kezdete: 10:00 Indítási időpontok: folyamatosan 16:00-ig Érem a verseny első három helyezettje számára. A nevezés a versenyre 12:00-ig folyamatosan lehetséges.

9 A felnőtt versenyen banki dolgozók, illetve a banki dolgozók 15 évnél idősebb hozzátartozói is indulhatnak. A helyszínen a verseny megkezdése előtt a versenybírók kérni fogják a bankos igazolvány felmutatását.

10 LÖVÉSZET, LÉGPUSKA VERSENYKIÍRÁS női és férfi verseny valamint gyermek verseny Stadion Lőállások száma: 3 Fegyvermesterek száma: 1 fő Céltávolság: 15 m Testhelyzet: fekvő 3 próbalövés, 5 éles lövés céltáblára Verseny kezdete: 10:00 Indítási időpontok: folyamatosan 16:00-ig A nevezés a versenyre 15:00-ig folyamatosan lehetséges. A versenyen banki dolgozók, illetve a banki dolgozók 15 évnél idősebb hozzátartozói is indulhatnak. A helyszínen a verseny megkezdése előtt a versenybírók kérni fogják a bankos igazolvány felmutatását. Érem a verseny első három helyezettje számára.

BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS

BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP 2019.07.06. ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS Pályák száma: Pályaméret: Csapatlétszám: Játékidő: Játékvezető: Nevezési határidő és sorsolás: Mérkőzések kezdete:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS VERSENYKIÍRÁS

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS VERSENYKIÍRÁS ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS VERSENYKIÍRÁS Helyszín: Balatonaliga, Club Aliga Időpont: 2018. június 16. Rendező: A sportnap résztvevői: A verseny sportágai: Magyar Nemzeti Bank Sportkör, Pannonsport Kft. Rendes

Részletesebben

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK 2008. OKTÓBER 23-24. DEBRECEN PROGRAM A SPORTNAPOK RÉSZVEVŐI: - DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA - KECSKEMÉTI FŐISKOLA - PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM - BUDAPESTI MÜSZAKI FŐISKOLA

Részletesebben

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014.

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014. Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálat H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. : 1903 Budapest, Pf.: 314 Tel: (36-1) 469-4150 Fax: (36-1) 469-4150 e-mail: okf.human@katved.gov.hu

Részletesebben

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT szeptember 12. Keszthely

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT szeptember 12. Keszthely ZALA MEGYE SPORTNAPJA A DECATHLON KUPÁÉRT 2009. szeptember 12. Keszthely ZALA MEGYE SPORTNAPJA 2009. szeptember 12. szombat 10.30 óra Keszthely Hagyományteremtő szándékkal hetedik éve hívjuk mozogni, sportolni

Részletesebben

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna VERSENYKIÍRÁS I. JFC Kupa utánpótlás labdarúgótorna A TORNA CÉLJA A bajnokságok megkezdése előtt felkészülési lehetőséget biztosítani a meghívott csapatok számára. Célunk az, hogy ezt a tornát évről-évre

Részletesebben

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13.

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. V. Z E U S N Y Á R I F O C I F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA V. Z E U S N Y Á R I F O C I

Részletesebben

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA A DECATHLON KUPÁÉRT 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA 2011. szeptember 17. szombat 10.30 óra Hévíz Hagyományteremtő szándékkal nyolcadik éve hívjuk mozogni, sportolni

Részletesebben

Lizards Floorball Team 2014. szeptember 13-14. www.trampolin.hu MEGHÍVÓ

Lizards Floorball Team 2014. szeptember 13-14. www.trampolin.hu MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ A Trampolin Sportegyesület Floorball Szakosztálya és a Magyar Floorball Szakszövetség újra életre hívja a Veszprém Open Floorball Cupot. A nyílt nevezésű kettő napos kupára várjuk a hazai utánpótlás,

Részletesebben

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Sportági Bizottság (Sportági Bizottság) a Villamosenergia-ipari sporttalálkozók általános

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről.

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről. Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2018/19. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Sportági Bizottság (Sportági Bizottság) a Villamosenergia-ipari sporttalálkozók általános

Részletesebben

XXLII. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK. Kecskemét október Rendező: Kecskeméti Főiskola

XXLII. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK. Kecskemét október Rendező: Kecskeméti Főiskola XXLII. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK Kecskemét 2011. október 17 18. Rendező: Kecskeméti Főiskola 2 REKTORI KÖSZÖNTŐ Kedves Sportbarátok! A Kecskeméti Főiskolának jutott az a megtiszteltetés, hogy megrendezheti

Részletesebben

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása Nevezni április 10-ig lehet!!! Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság 2012. évi versenykiírása A bajnokság célja: A bajnoki rendszer keretében a lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. öregfiú csapatok

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Miskolc 2012. szeptember 27-28.

Miskolc 2012. szeptember 27-28. BELÜGYMINISZTÉRIUM 2012. ÉVI ORSZÁGOS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGA Miskolc 2012. szeptember 27-28. VERSENYKIÍRÁS A bajnokság célja: A bajnokság rendezője: A bajnokság ideje, helye: Felkért fővédnök:

Részletesebben

2018. ÉVI BM TANINTÉZETI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG

2018. ÉVI BM TANINTÉZETI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2018. ÉVI BM TANINTÉZETI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2018. SZEPTEMBER 20. Adyligeti Rendészeti Szakgimnázium 2 VERSENYKIÍRÁS 1. A bajnokság célja: A szakmai és sportbarátság erősítése. A tanintézeti

Részletesebben

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa A turisztikai szakma labdarúgó bajnoksága Versenykiírás 2012. Tartalom 1. A bajnokság rendezője... 2 2. A bajnokság célja... 2 3. A bajnokság helyszíne és időpontjai...

Részletesebben

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS F E J É R M E G Y E B A J N O K A A M A T Ő R 5 + 1 K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, 2018. DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS A sport megtanít becsületesen győzni, vagy emelt fővel

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ- és PROGRAMFÜZET

TÁJÉKOZTATÓ- és PROGRAMFÜZET FMFSN VÁNDORSERLEG XII. Székesfehérvár, 2011. április 13. TÁJÉKOZTATÓ- és PROGRAMFÜZET Fejér Megyei Felsőoktatási Sportnap Rendező: Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kar Pannon Egyetem Székesfehérvári

Részletesebben

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2015. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2015/2016. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2015/2016. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2015/2016. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2015/16. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

XXI. Egyetemi Városok Sporttalálkozója. Versenykiírás

XXI. Egyetemi Városok Sporttalálkozója. Versenykiírás XXI. Egyetemi Városok Sporttalálkozója (Regionális sporttalálkozó) Győr, 2013. november 9. Versenykiírás A verseny célja: A nyugat-magyarországi régióban működő Egyetemek közti sportbarátság kialakítása,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség LIGA KUPA Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Liga Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Liga Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 2 2. A Kupa célja... 2 3. A

Részletesebben

MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK

MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK MAGYAR GYEPLABDA SZAKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐK 1 2014/2015. TANÉVI GYEPLABDA DIÁKOLIMPIA TEREM és MŰFÜVES VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A gyeplabdázás népszerűsítése az általános

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL TOLLASLADBA VERSENYKIÍRÁSA 2018.

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL TOLLASLADBA VERSENYKIÍRÁSA 2018. CAMPUS SPORTFESZTIVÁL TOLLASLADBA VERSENYKIÍRÁSA 2018. 1) A verseny célja A tollaslabda sportág népszerűsítése a felsőoktatási intézményekben. Az ország felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók közötti

Részletesebben

A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szám:150-1/2013/HU Jóváhagyom: Budapest, 2013. hó -n. Dr. Bakondi György tű. altábornagy főigazgató A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG 2013. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG ORSZÁGOS DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA

A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG ORSZÁGOS DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA Belügyminisztérium Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság H-9700 Szombathely, Ady Endre tér 1. E-mail: vas.mki@katved.gov.hu Hivatali: Tel: 06-94/513-430, Fax: 06-94/513-437, BM: 03-1/22-830, BM FAX:

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

XLVII. Műszaki Felsőoktatási Sportnapok

XLVII. Műszaki Felsőoktatási Sportnapok XLVII. Műszaki Felsőoktatási Sportnapok 2017. november 6-7. (hétfő-kedd), Győr A kiadványért felelős: Dr. Gyömörei Tamás 2017. Munkaverzió 1.0 TARTALOMJEGYZÉK A XLVII. Műszaki Felsőoktatási Sportnapok

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ Iroda cím: 50 Miskolc, Szemere utca 0. E-mail: bendavid7@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. sz.: 8/09. 08/09. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ I. kcs. kispályás

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ Iroda cím: 50 Miskolc, Szemere utca 0. E-mail: bendavid7@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. szám:8/09 08/09. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ IV. kcs. kispályás

Részletesebben

Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY

Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY 1. A verseny célja: Verseny- és játéklehetőség biztosítása a sportágak versenyszámait megismerő, különös tekintettel a hátrányos helyzetű települések

Részletesebben

Versenykiírás és program

Versenykiírás és program Versenykiírás és program A torna helyszíne: Dabas, Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola József Attila u. 107 Rendező: Dabas-Gyón FC A torna időpontjai: 2015. február 8. és március 1. Korosztályok: U-7 /2008/

Részletesebben

2018/2019-ES TANÉV PEST MEGYEI V.-VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019-ES TANÉV PEST MEGYEI V.-VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019-ES TANÉV PEST MEGYEI V.-VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Kedves Kollégák! Az idei tanévben a visszalépések illetve a határidőn túl nevező csapatok miatt körülményes

Részletesebben

3. A verseny támogatói: - Magyar Diáksport Szövetség - Magyar Asztalitenisz Szövetség - Andornaktálya Község Önkormányzata

3. A verseny támogatói: - Magyar Diáksport Szövetség - Magyar Asztalitenisz Szövetség - Andornaktálya Község Önkormányzata HEVES MEGYE 2 3 1. A verseny célja: - Az asztalitenisz sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók körében. - Az asztalitenisz sportág utánpótlásbázisának szélesítése, minél több iskoláskorú versenyző

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A 2008-2009. tanévi IRM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra

VERSENYKIÍRÁS. A 2008-2009. tanévi IRM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra 2 VERSENYKIÍRÁS A 2008-2009. tanévi IRM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra 1. A bajnokság célja: Elősegíteni a mindennapos testedzés feltételeinek megteremtését. A tanulók és a hallgatók figyelmének

Részletesebben

I. ENERGOTT TEREMLIGA

I. ENERGOTT TEREMLIGA I. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2011/2012 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MÉDIATÁMOGATÓ: RÁDIÓ 24, DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP, DLSZ

Részletesebben

Kazany Nyári Universiade sportági szabályok, nevezési feltételek:

Kazany Nyári Universiade sportági szabályok, nevezési feltételek: Kazany Nyári Universiade sportági szabályok, nevezési feltételek: Alap sportágak Atlétika: Az atlétika versenyek hivatalosan 6 versenynapból állnak és az IAAF aktuális angol nyelvű ak: 100 m, 200m, 400m,

Részletesebben

Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa

Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum 1138, Budapest, Margitsziget 2014. október 10. (péntek) 13. óra www.bpdiaksport.hu Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg. Floorball kispályás A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A floorball sportág utánpótlásbázisának szélesítése,

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2017. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, 2015. május 8-10.

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, 2015. május 8-10. Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság Floorball Szeged, 2015. május 8-10. A bajnokság célja: VERSENYKIÍRÁS 2014-2015. tanévi floorball MEFOB Bajnokság A 2014/2015 tanév Magyar Egyetemi - Főiskolai Floorball

Részletesebben

III. ENERGOTT TEREMLIGA

III. ENERGOTT TEREMLIGA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: Az egyetemi hallgatók játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, május 8-9.

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, május 8-9. Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság Floorball Szeged, 2015. május 8-9. A bajnokság célja: VERSENYKIÍRÁS 2014-2015. tanévi floorball MEFOB Bajnokság A 2014/2015 tanév Magyar Egyetemi - Főiskolai Floorball

Részletesebben

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna:

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna: Férfi kispályás labdarúgó torna: Pályák: Csapatok: Lebonyolítás: Füves szabadtéri pályák. Nevezhető létszám csapatonként 10 fő (játszik 5+1 fő). A résztvevő csapatok számától függően minden csapat legalább

Részletesebben

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2016. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

A verseny célja: a megye közszolgálati /kormánytisztviselők, köztisztviselők/ dolgozóinak sportolási lehetőség biztosítása

A verseny célja: a megye közszolgálati /kormánytisztviselők, köztisztviselők/ dolgozóinak sportolási lehetőség biztosítása VERSENYKIÍRÁS 2012. A verseny fővédnöke: BÁNYAI GÁBOR a Bács Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke és Dr. KERÉNYI JÁNOS a Bács Kiskun Megyei Kormányhivatal vezetője Védnökök: Haász László a Bács Kiskun Megyei

Részletesebben

1. EGYMÁS ELLEN JÁTSZOTT MÉRKŐZÉS EREDMÉNYE 2. GÓLKÜLÖMBSÉG 3. TÖBB RÚGOTT GÓL 4. TÖBB GYŐZELEM 5. SORSOLÁS

1. EGYMÁS ELLEN JÁTSZOTT MÉRKŐZÉS EREDMÉNYE 2. GÓLKÜLÖMBSÉG 3. TÖBB RÚGOTT GÓL 4. TÖBB GYŐZELEM 5. SORSOLÁS . SZABOLCS TAKARÉK KARÁCSONY KUPA TEREMLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 03.december 3-4 - 5 NYÍREGYHÁZA BEM JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA SPORTCSARNOKA 3.-án péntek 4.00 3.-án péntek 7.00 Ssz "A" CSOPORT Ssz

Részletesebben

ETDSF Sportszabályzat 2014

ETDSF Sportszabályzat 2014 ETDSF Sportszabályzat 2014 Sportág: 14.1 Tollaslabda FELNŐTT Férfi és Női 18-29 év 18-29 év 18-29 év 30-49 év 30-49 év 30-49 év 50 év és felette 50 év és felette 18 év alatt Férfi és Női Páros 50 év és

Részletesebben

Versenykiírás. Általános rendelkezések

Versenykiírás. Általános rendelkezések Versenykiírás Általános rendelkezések 1. A Campus Olimpia bemutatása A Campus Olimpia 2010. július 20-22 között megrendezendő sportrendezvény a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A 2011-2012. tanévi BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra

VERSENYKIÍRÁS. A 2011-2012. tanévi BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra 2 VERSENYKIÍRÁS A 2011-2012. tanévi BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra 1. A bajnokság célja: Elősegíteni a mindennapos testedzés feltételeinek megteremtését. A tanulók és a hallgatók figyelmének

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI MVLSZ-SULI PÓLÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 1. A verseny célja A vízilabda sportág népszerűsítése. A sportág kiválasztási lehetőségének bővítése. A szabadidőben

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. LEÁNY III-IV. KORCSOPORT Leány labdarúgás A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A labdarúgás sportág megszerettetése

Részletesebben

Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca Honlap:

Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca Honlap: Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca 20. E-mail: bendavid17@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. sz.: TEREMLABDARÚGÓ (FUTSAL) DIÁKOLIMPIA V-VI. KCS. MEGYEI DÖNTŐ versenykiírása 2018./2019.

Részletesebben

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS A torna célja: Az évtizedes múltra visszatekintő hagyomány folytatása, sportolási, kikapcsolódási lehetőség biztosítása mind az amatőr, mind az igazolt

Részletesebben

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak.

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak. KORFBALL 2013/2014-es tanévre vonakozó Diákolimpia Versenykiírása 1. A verseny célja: a korfball népszerűsítése, verseny- és játéklehetőség biztosítása, az egészséges életmódra nevelés, a tehetséges fiatalok

Részletesebben

KSI-VASAS NŐI FELKÉSZÜLÉSI KÉZILABDA KUPA Versenykiírás

KSI-VASAS NŐI FELKÉSZÜLÉSI KÉZILABDA KUPA Versenykiírás KSI-VASAS NŐI FELKÉSZÜLÉSI KÉZILABDA KUPA 2017 Versenykiírás Köszöntő A KSI SE Kézilabda Szakosztálya és a Vasas SC Kézilabda Szakosztálya nevében tisztelettel köszöntjük a felkészülési női torna résztvevőit,

Részletesebben

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna 2017. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

2017/2018-AS TANÉV PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2017/2018-AS TANÉV PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018-AS TANÉV PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Kedves Kollégák! Az idei tanévben 14 csapat nevezett a VI. korcsoportos lányok megyei kézilabda diákolimpiai küzdelmeire.

Részletesebben

Versenykiírás a XXVII. Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó Találkozóra (Döntő) Tisztelt Iparági Kollégák! Kedves Sporttársak! A XXVII. Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Találkozó alkalmával

Részletesebben

FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA

FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA Teke csapatverseny és Kispályás labdarúgó torna A 2013. évi Fővárosi Szabadidő Kupa versenysorozat tavaszi eseményeit új helyszínen a BVK Előre Sporttelepén tartotta a szövetségünk.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TÉLI BAJNOKSÁG Zala Megyei Téli férfi felnőtt nagypályás (műfüves) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás FEKOSZ Sportkupa Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen Versenykiírás 1. A verseny bemutatása A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége által 2013. április 26 28. között Debrecenben

Részletesebben

ATLÉTIKAI DIÁKOLIMPIA TÖBBPRÓBA ÉS EGYÉNI MEGYEI BAJNOKSÁGAINAK V E R S E N Y K I Í R Á S A

ATLÉTIKAI DIÁKOLIMPIA TÖBBPRÓBA ÉS EGYÉNI MEGYEI BAJNOKSÁGAINAK V E R S E N Y K I Í R Á S A ATLÉTIKAI DIÁKOLIMPIA TÖBBPRÓBA ÉS EGYÉNI MEGYEI BAJNOKSÁGAINAK V E R S E N Y K I Í R Á S A II-III-IV. korcsoport 1. A bajnokság célja: A megyebajnoki cím eldöntése. Versenyalkalom biztosítása a 2000-2001-2002-2003-2004-2005-ben

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. III-IV. KORCSOPORT Leány labdarúgás A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A labdarúgás sportág megszerettetése

Részletesebben

IV. Tüker M. SC Kupa

IV. Tüker M. SC Kupa IV. Tüker M. SC Kupa versenykiírása 2018. 08. 08-22-23-24-25-26. 2018.06.02. Rendező: Az 1952-ben alapított Tüker M. SC Tekeszakosztálya A Tüker M. SC Tekeszakosztálya hagyományőrző céllal a 2018-es naptári

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL 3X3 KOSÁRLABDA VERSENYKIÍRÁSA

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL 3X3 KOSÁRLABDA VERSENYKIÍRÁSA CAMPUS SPORTFESZTIVÁL 3X3 KOSÁRLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018. 1) A verseny célja A 3X3 kosárlabda sportág népszerűsítése a felsőoktatási intézményekben. Az ország felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók

Részletesebben

2018/2019-AS TANÉV PEST MEGYEI V-VI. KORCSOPORTOS AMATŐR FIÚ KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019-AS TANÉV PEST MEGYEI V-VI. KORCSOPORTOS AMATŐR FIÚ KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019-AS TANÉV PEST MEGYEI V-VI. KORCSOPORTOS AMATŐR FIÚ KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Nevezett csapatok: Fiúk Érd, Vörösmarty Mihály Gimnázium Vác, Madách Imre Gimnázium Vác, Boronkay György

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-i Igazgatóság (Borsod-Abaúj-i Labdarúgó Szövetség ) BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI TÉLI MŰFÜVES TORNA Borsod-Abaúj-i Téli Műfüves Torna férfi felnőtt nagypályás labdarúgó

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015. ELŐDÖNTŐ KELETI CSOPORT

MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015. ELŐDÖNTŐ KELETI CSOPORT MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015. ELŐDÖNTŐ KELETI CSOPORT A bajnokság helye és ideje: 2015. 05.09-10. Nyíregyháza, Városi Stadion, Sóstói út 24 Tiszavasvári út 4. (kalapácsvetés) A bajnokság

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Floorball - nagypályás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ Szakmai együttműködő partnereink: Magyar Olimpiai Bizottság Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Budapesti - Egyetemi

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Versenykiírás Székesfehérvári kispályás női labdarúgó bajnokság 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08 Utolsó módosítás 2015.12.08 Hatálybalépés

Részletesebben

2017/2018-AS PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS FIÚ KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2017/2018-AS PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS FIÚ KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018-AS PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS FIÚ KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Kedves Kollégák! A rendelkezésre álló idő rövidsége, a csapatok egyéb elfoglaltsága, valamint a sportcsarnokok leterheltsége

Részletesebben

Labdarúgás. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg.

Labdarúgás. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. Labdarúgás A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. 1. A verseny célja: a. A labdarúgás sportág népszerűsítése és megszerettetése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

Kis iskolák sportversenye A sportoló nemzedékért

Kis iskolák sportversenye A sportoló nemzedékért Kis iskolák sportversenye A sportoló nemzedékért Jelen sportági versenykiírás esetében az általános szabályokat a Magyar Diáksport Szövetség elnökségének 16/2018 (I. 9.) számú határozatával jóváhagyott

Részletesebben

Teremlabdarúgás Futsal

Teremlabdarúgás Futsal IV. KORCSOPORT IV. KORCSOPORT Teremlabdarúgás Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. Résztvevők: Megyei/budapesti döntőkig bezárólag:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság / Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Fejér Megyei Téli Műfüves férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

XLVII. Műszaki Felsőoktatási Sportnapok

XLVII. Műszaki Felsőoktatási Sportnapok XLVII. Műszaki Felsőoktatási Sportnapok 2017. november 6-7. (hétfő-kedd), Győr A kiadványért felelős: Dr. Gyömörei Tamás 2017. Verzió 2.3 utoljára módosítva: 2017.11.07. 13:00 Az eredményekkel frissített

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

Teremlabdarúgás. V-VI. kcs. összevont bajnokság

Teremlabdarúgás. V-VI. kcs. összevont bajnokság Teremlabdarúgás V-VI. kcs. összevont bajnokság Diákolimpia célja: A megye Diákolimpia bajnoka cím és a továbbjutás eldöntése, az iskolák csapatai részére folyamatos versenyeztetés biztosítása, a futsal

Részletesebben

Versenykiírás a XXXI. Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Találkozóra (Döntő)

Versenykiírás a XXXI. Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Találkozóra (Döntő) Versenykiírás a XXXI. Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Találkozóra (Döntő) A találkozó célja: A Villamosenergia-ipar hagyományainak megőrzése, az egészséges életmód, a sport és a labdarúgó sportág

Részletesebben

Magyarország évi Serdülő Csapatbajnoksága

Magyarország évi Serdülő Csapatbajnoksága Magyarország 2019. évi Serdülő Csapatbajnoksága A verseny célja: 1. Versenyzési lehetőség biztosítása serdülő és újonc atléták részére. 2. A serdülő és újonc atléták pozitív élményhez segítése. 3. A Sport

Részletesebben

Futsal. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

Futsal. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. Résztvevők: Megyei/budapesti döntőkig bezárólag: A megyei/budapesti

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / Férfi felnőtt, nagypályás labdarúgó Veszprém Megyei versenykiírása 2017 2018. Határozat szám ELN-46/2/XIX/2017.

Részletesebben

1. A bajnokság célja: A sportág népszerűsítése, az országos döntőbe jutás eldöntése.

1. A bajnokság célja: A sportág népszerűsítése, az országos döntőbe jutás eldöntése. TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA CSONGRÁD MEGYE I. KCS. 2012/2013 1. A bajnokság célja: A sportág népszerűsítése, az országos döntőbe jutás eldöntése. 2. A bajnokság rendezője:a Csongrád Megyei Diáksport

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség LIGA KUPA Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Liga Kupa versenykiírása 2011-2012. Tartalom 1. A Liga Kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 2 2. A Kupa célja... 2 3. A

Részletesebben

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves K. krt. 28. E-mail: mhlsz.vb@gmail.com A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Az MHLSZ

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A futsal sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA

XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA XXIII. FERENCZY-BUDAPEST KUPA VERSENYKIÍRÁSA I. Az Angyalföldi Sportiskola és DSE, valamint a Budapesti Kézilabda Szövetség által a kézilabda sportág népszerűsítése és az utánpótlás korosztályok felkészülési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT Télbúcsúztató Országos Távhőszolgáltató Focikupa Szentes, 2019

ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT Télbúcsúztató Országos Távhőszolgáltató Focikupa Szentes, 2019 1 oldal ÁLTALÁNOS VERSENYSZABÁLYZAT Télbúcsúztató Országos Távhőszolgáltató Focikupa Szentes, 2019 A szentesi távhőszolgáltató, a Szentes Városi Szolgáltató Kft. továbbiakban SZVSZ 2019.március 1-jén (pénteken)

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság CSONGRÁD MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Csongrád Megyei IV. Téli Műfüves férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírás tervezet 2016 2017.

Részletesebben

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Kupa mérkőzéssorozat célja:

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL STRANDRÖPLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018.

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL STRANDRÖPLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018. CAMPUS SPORTFESZTIVÁL STRANDRÖPLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018. 1) A verseny célja o a hazai és a környező országok felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók közötti személyes emberi- és sportkapcsolatok

Részletesebben

2019-es SÁTOR KUPA - GÖDÖLLŐ

2019-es SÁTOR KUPA - GÖDÖLLŐ 2019-es SÁTOR KUPA - GÖDÖLLŐ Utánpótlás fiú és lány, valamint női és férfi felnőtt kispályás tornák! 2019. január 12- január 27. között! 1. A Kupa helyszíne: Gödöllő, Táncsics Mihály úti Sportcentrum fedett

Részletesebben

FEKOSZ Sportkupa. B33 Kosárlabda Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás

FEKOSZ Sportkupa. B33 Kosárlabda Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás FEKOSZ Sportkupa B33 Kosárlabda Torna 2013. április 26-28. Debrecen Versenykiírás 1. A verseny bemutatása A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége által 2013. április 26 28. között Debrecenben megrendezendő

Részletesebben