A FEJLETT FUNKCIÓK, A MINŐSÉG ÉS A KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY TÖKÉLETES EGYSÉGE EGY HOSSZÚ ÉS KÜLÖNLEGES MÚLTRA VISSZA- TEKINTŐ MÁRKA KÍNÁLATÁBAN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A FEJLETT FUNKCIÓK, A MINŐSÉG ÉS A KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY TÖKÉLETES EGYSÉGE EGY HOSSZÚ ÉS KÜLÖNLEGES MÚLTRA VISSZA- TEKINTŐ MÁRKA KÍNÁLATÁBAN"

Átírás

1 C 7000-ES SOROZAT

2 A FEJLETT FUNKCIÓK, A MINŐSÉG ÉS A KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY TÖKÉLETES EGYSÉGE EGY HOSSZÚ ÉS KÜLÖNLEGES MÚLTRA VISSZA- TEKINTŐ MÁRKA KÍNÁLATÁBAN

3 KIVÉTELES TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG. Elegáns kialakítás friss, új megjelenéssel. Az új C7000-as széria Giugiaro által megálmodott, modern formatervvel büszkélkedhet, amely kifejezi a DE- UTZ-FAHR márka technológiai fölényét ami a betakarító rendszerek terén szerzett több mint 100 éves tapasztalat és folyamatos fejlesztés révén a kiváló termény- és szalmaminőség garanciája. A C7000 a nehéz körülmények között sem hátrál meg, és továbbra is kiemelkedő termelékenységet és a cséplési minőséget biztosít még a legnagyobb kihívást jelentő termény- és terepviszonyok esetén is. A C7000-as sorozat páratlan szántóföldi teljesítményét a Deutz T4i motorok biztosítják amelyek teljesítménye modelltől függően 184 kw (250 LE) és 246 kw (334 LE) között alakul, a kategória legkedvezőbb értékei közé sorolható üzemanyag-fogyasztással, amely az AdBlue adalékot alkalmazó SCR technológiának köszönhető. A Schumacher vágórendszer, a kompozit anyagból készült bedobóujjak és a nagy vágási sebesség révén a vágóasztal rendkívüli teljesítménye kiváló megbízhatósággal párosul. A kiváló szemtisztaságot és -minőséget az olyan egyedülálló, jól bevált DEUTZ-FAHR alkatrészek biztosítják, mint a cserélhető kétlépcsős gyűjtőasztal, a turbóventilátor, a nagy rosták és a gép mindkét oldalán elhelyezett DGR (Double Grain Return) kettős szemvisszahordó rendszer. Ezek a jellemzők együttesen teszik a C7000-es sorozat tagjait minden üzemi körülmények között tökéletes választássá. A Commander Cab V fülkének köszönhetően ezeket a gépeket vezetni is öröm. Az innovatív anyagokkal, kiváló kilátással, LED lámpákkal és (opcionális) Xenon munkalámpákkal büszkélkedő fülke rendkívül kényelmes, egyedülálló vezetői környezetet biztosít. Ezek a gépek továbbá azt is biztosítják, hogy a kezelő könnyen hozzáférjen a napi és tervszerű karbantartások során vizsgált részegységekhez; a hajtáslánc környéke, valamint a gép egyéb kulcsfontosságú alkatrészei egyszerűen és gyorsan férhetők hozzá. A páratlan teljesítmény és megbízhatóság, valamint a kategóriaelső betakarítási eredmények tekintetében az új C7000-es sorozat minden szempontból a maximális minőség és termelékenység jegyében fogant, mind a gabona, mind pedig a szalma kezelése vonatkozásában.

4 4-5 VÁGÓ ASZTAL TÖKÉLETES VÁGÁSI EREDMÉ- NYEK ÉS OPTIMÁLIS TERMÉNYÁRAM.

5 Bolygóműves hajtómű: nagy vágási sebesség minden betakarítási körülmények mellett. A teljes hosszában behúzható bedobóujjakkal szerelt behordócsiga folyamatos adagolást és terményáramlást biztosít. Az érzékelő csúszótalpak lehetővé teszik, hogy a vágóasztal pontosan kövesse a talaj felszínét, és azonnali korrekciókkal biztosítják az egyenletes tarlómagasságot. A még sokoldalúbb használhatóság érdekében a repcekészlet a gabona-vágóasztalra szerelhető. A kaszapengék eltolt helyzetben történő elhelyezése csökkenti a kopást, és minden körülmények között kiváló vágást eredményez. A napraforgókészlet az optimális betakarítási teljesítmény érdekében csak a napraforgófejeket takarítja be. SCHUMACHER EASY CUT II VÁGÓRENDSZER. Precíz, tiszta vágási eredmények, még nagy mennyiségek vágása esetén is. A 4,20 9,00 méteres vágási szélességgel kapható rendszer képében a DE- UTZ-FAHR stabil és megbízható, egy darabból álló szerkezetet kínál. A nagyon nagy vágási sebességre (1220 vágás/perc) képes bolygóműves hajtóművel a Schumacher Easy Cut II vágórendszer pontos vágást tesz lehetővé, és kiemelkedő teljesítményt, valamint kiváló vágási minőséget eredményez, akár zöld vagy dőlt, esetleg nagyon sűrű termény esetén is. Egy innovatív opcionális rendszer pengeleszorító görgőkkel és pengevezető görgőkkel tartja a pengét tökéletesen egyenesen, miközben csökkenti a vibrációt, a kopást és a teljesítményigényt. Emellett a nagy átmérőjű, magas csigalevelekkel ellátott behordócsiga, amelynek teljes hosszában csavarvonalban helyezkednek el a behúzható bedobóujjak, szintén hozzájárul ahhoz, hogy egyenletes legyen a terményáram a ferdefelhordó felé. Természetesen ezek a vágóasztalok az eredeti DEUTZ-FAHR vágóasztalokéhoz hasonló szinkronhajtású motollával rendelkeznek. AUTOCONTROL. Az AUTOCONTROL korrigálja a vágóasztal helyzetét, hogy mindenféle lehetséges betakarítási körülmények között tökéletesen kövesse a talaj felszínét. Az AUTOCONTROL rendszer három különböző érzékelő segítségével tartja az állandó tarlómagasságot, oldalirányú kilengést és talajnyomást: a vezető a fülkéből gyorsan és egyszerűen szükség szerint beállítja ezeket a paramétereket, és a rendszer automatikusan elvégzi a többit. SPECIÁLIS KÉSZLETEK. A DEUTZ-FAHR vágóasztalokat sokoldalúságra tervezték. Mind a napraforgó-, mind pedig a repcekészletek könnyen felszerelhetők a normál kivitelű gabona-vágóasztalra, hogy tovább bővítsék a kombájnnal betakarítható termények körét, tovább fokozva beruházása megtérülését.

6 6 7 BEHORDÓ- ÉS SZINTEZŐ- RENDSZER MINDENFÉLE TEREPVISZONYOK MELLETT PÁRATLAN EREDMÉ- NYEK ELÉRÉSÉRE KÉSZÜLT TECHNOLÓGIA.

7 A széles nyílással rendelkező behordócsatornának köszönhetően a cséplőrendszer nagy mennyiségű terményt képes kezelni Állítható vágási szög az egyenetlen terepen való tökéletes talajkövetés érdekében. A Balance szintezőrendszer teljesen automatikusan állítja az egész gép helyzetét, hogy korrigálja a terep akár 20%-os oldalirányú és akár 6%-os hosszirányú lejtését, és tökéletesen vízszintesen tartsa a kombájnt. Mind a normál, mind pedig a Balance kivitelű tengelyek teherbírása 25 tonna, így teljes nyugalommal dolgozhat még a legnehezebb körülmények között is. 30 MÉRETŰ GUMIHEVEDEREK. A RÉSZLETEK, AMELYEK ILYEN NAGYSZERŰ GÉPPÉ TESZIK A C7000-ES TÍPUST. A C7000-es sorozatnál még a részletek is lenyűgözőek: A felhordó házában három, alternáló mozgást végző adagolóléc található, amelyeket fogazott támasztótengelyek segítségével három lánchoz rögzítenek; ez a megoldás a rezgések megelőzésére szolgál, és lehetővé teszi a nagyméretű vágóasztalok használatát. A vágási szög mechanikusan állítható (vagy egy egyedülálló opcionális elektrohidraulikus rendszerrel), ami biztosítja a folyamatos terményáramot a cséplőrendszerhez. A nagy teherbírású, a ferdefelhordóra és a vágóasztalra ható elektromos behordó-visszajárató rendszer teljesen kiküszöböli a behordórendszer túlterhelését. EGYEDÜLÁLLÓ SZINTEZŐRENDSZER. A C7000 TSB a lejtős területen történő betakarítás során csillogtatja meg igazán a képességeit. A DEUTZ-FAHR Balance szintszabályozó technológiája az akár 20%-os oldalirányú és akár 6%-os hosszirányú lejtések (dolgozzon a gép akár emelkedőn, akár lejtőn) kiegyenlítése révén az egész kombájnt vízszintben tartja. Ennek révén a kivételesen magas termelékenység érdekében a termény a betakarítás során mindig egyenletesen jut a cséplőrendszerbe, a szalmarázókra és a tisztítórendszerbe. A BALANCE funkció a fülkéből egy egyszerű gombnyomással aktiválható, azonban a gép vezetője manuálisan bármikor állíthatja a kombájn helyzetét. GUMIHEVEDEREK. A kisebb talajtömörítés és a maximális vonóerő érdekében nagyobb érintkezési felülettel rendelkező új, 30 méretű gumihevedereknek köszönhetően a gép laza talajon is problémamentesen üzemeltethető anélkül, hogy megsüllyedne, vagy a talajtömörítés révén kárt tenne a talajban. A hevederek a speciális kialakítású bordázatnak köszönhetően öntisztulók, megfelelő feszességükről pedig egy különösen hatékony hidraulika-rendszer gondoskodik. Az új gumiheveder-rendszer a hozzá tartozó külön lassító áttételekkel a hagyományos kerekes járművekéhez hasonló végsebességet tesz lehetővé, miközben a kompakt méretekről is gondoskodik: a gép mindössze 3,50 m széles és 4,00 m magas.

8 8 9 CSÉPLŐRENDSZER A TÖKÉLETES RENDSZER MINDEN IGÉNYHEZ.

9 CSÉPLŐDOB, DOBKOSÁR ÉS SZALMATERELŐ. A nagy, 600 mm átmérőjű, az 5 szalmarázóval szerelt modelleknél 1,27 m, a 6 szalmarázós modelleknél pedig 1,52 m széles cséplődob és a több szegmensből álló, 121 -os átfogási szögű dobkosár minden körülmények között tökéletes cséplési eredményeket garantál. TURBÓLEVÁLASZTÓ (bal oldali kép). A szalmaterelő után elhelyezett harmadik dob nehéz körülmények között fokozza a cséplési teljesítményt. A DOBKOSÁR BEÁLLÍTÁSA. A dobkosár és a cséplődob közötti hézag mérete a bemeneti és a kimeneti oldalon egymástól függetlenül állítható a Commander Control rendszer által vezérelt elektromos állítótagokkal. EGY ZSENIÁLIS CSÉPLŐRENDSZER A C7000-es sorozat cséplőrendszerét úgy építették meg, hogy megfeleljen még a legnagyobb kihívást jelentő betakarítási munkák által támasztott követelményeknek is. Az erős, 600 mm átmérőjű cséplődobot úgy tervezték és készítették, hogy ellenálljon a nagy erőhatásoknak és terheléseknek, így biztosítva a kiváló szalma- és terményminőséget még nagyon nagy mennyiségű termény feldolgozása esetén is. Az ékszíj feszességének állítása a nyomatéknak megfelelően automatikusan történik, hogy a rendszer minden körülmények között teljes teljesítménnyel működhessen. A cséplődob fordulatszámát állító elektromos rendszer a fordulatszámot a ford./perc tartományban, a különösen finom termények kezeléséhez szükséges lassító áttétel megléte esetén pedig 210 és 625 ford./perc között változtatja. Az egyedi geometriájú, széles, 121 -os átfogási szögű dobkosár lehetővé teszi a termény nagy cséplési szögben történő adagolását. A zseniális rendszer szemleválasztása rendkívül hatékony, a szalma sérülése pedig minimális mértékű. A dobkosár szegmensei egyszerűen cserélhetők, így a gép könnyedén optimalizálható a különféle terményekhez, hiszen a különféle szegmensek sorai közötti térköz az adott betakarítási körülményekhez leginkább megfelelő értékre állítható. A dobkosár teljes mértékben állítható. A dobkosár első és hátsó helyzete külön-külön állítható közvetlenül a vezetőülésből, hogy minden terményhez a legmegfelelőbb cséplési mód és terményáram legyen elérhető. A dobkosár széles körű állíthatósága minden körülmények között biztosítja a maximális terményáramot. TÖBB SZEGMENSBŐL ÁLLÓ DOBKOSÁR Állítható, hogy minden munkakörülmények között és minden terménytípusnál maximális teljesítményt nyújtson. A nehezebb termények csépléséhez és leválasztásához a dobkosarat a gépen kívül elhelyezett karral aktiválható toklászoló lemezekkel szerelik fel. TURBÓLEVÁLASZTÓ. A különösen nehéz körülmények között történő munkavégzéshez a C7000 TS és TSB modelleket turbóleválasztóval szerelik, amely lehetővé teszi, hogy a gép ugyanolyan betakarítási sebességgel dolgozzon még zöld vagy nedves szalmás és gyomos állományban is. Ez a harmadik dob 20%-kal növeli a termelékenységet. Az egyedülálló, 5-helyzetű elektromos állítórendszer lehetővé teszi, hogy a kezelő a csépelt termény jellemzőihez és a cséplési körülményekhez igazítsa a rendszer működését, és egyúttal biztosítja a szalma kiváló minőségét a későbbi esetleges bálázáshoz.

10 10 11 TISZTÍTÁS ÉS LEVÁLASZTÁS KIVÁLÓ TISZTÍTÁS ÉS MINIMÁLIS VESZTESÉG.

11 A túlterhelés elleni védőrendszer kiváló megbízhatóságot szavatol. A kettős szemvisszahordó rendszer (DGR) üzemi sebessége a feldolgozott terménytől függően két fokozatban állítható, hogy minden körülmények között biztosítsa a mag tökéletes kezelését. Az (opcionális) elektromos működtetésű rostaállító rendszer lehetővé teszi, hogy a kezelő a betakarítási körülményeknek megfelelően azonnal állíthasson a rostatávolságon. LEVÁLASZTÁSI TECHNOLÓGIA: TÖKÉLETES MAGTISZTASÁG A DEUTZ-FAHR-RAL. Összetéveszthetetlen: a DEUTZ-FAHR tisztítási és leválasztási technológiájával a C7000-es sorozat az utolsó szemig aprólékosan feldolgoz minden terményt. Az öt vagy hat szalmarázó nagy felülete és a magas, hosszú lépcsőfokok (akár 1,52 m szélességben, akár 7,60 m 2 leválasztási terület mellett) biztosítják a hatékony magleválasztást. A nyitott rázórendszer gondoskodik arról, hogy a rendszer még különösen nedves termények betakarításakor is hatékonyan kirázza a magokat. A speciális visszanyerő lemez biztosítja, hogy a termény egyenletes mennyiségben és folyamatosan jusson vissza a gyűjtőasztalra. A magas válaszfalak megakadályozzák az oldalsó túlterhelést még lejtőn történő munkavégzés során is. A rostarendszer nagy felülete (5,28 m 2 a C7205 modelleken és 6,32 m 2 a C7206 modelleken), a 44 tangenciális turbinalapát és az (opcionális) állítható előrostával rendelkező kétlépcsős megoldás révén tiszta, minőségi termény kerül a magtartályba. A levegő átáramlik a ventilátorház teljes szélességében. A légáram a fülkéből elektromosan állítható, így a gépkezelő mindig az üzemi körülményeknek megfelelően állíthatja be a légmennyiséget. A kicsépeletlen kalászokat két visszanyerő csépeli újra ez a funkció kizárólag a DEUTZ- FAHR kínálatában található meg, majd közvetlenül a gyűjtőasztalra juttatja őket az újracséplés folyamaténak optimalizálása érdekében.

12 12 13 SZALMASZECSKÁZÓ ÉS TARTÁLY KIVÁLÓ TERMELÉKENYSÉGRE OPTIMALIZÁLT SZALMASZÉTTE- RÍTÉS ÉS MAGMINŐSÉG.

13 SZALMASZECSKÁZÓ. A még hatékonyabb anyagelosztás érdekében a szalmaszecskázó a fülkéből elektromosan állítható terelőlapokkal is felszerelhető, hogy a szórás az időjárási viszonyoknak megfelelően történhessen. ÜRÍTŐCSIGA. Gyors és hatékony, magasról történő ürítés A MAGTARTÁLY VIZUÁLIS ELLENŐRZÉSE. A fülkében elhelyezett ablak révén a kezelő saját szemével ellenőrizheti a tartály töltöttségét és a betakarított termény minőségét. MAGTARTÁLY. Bőséges űrtartalmú magtartály. RENDKÍVÜL HATÉKONY SZALMASZECSKÁZÓ ÉS PELYVASZÓRÓ. A beépített szalmaszecskázót közvetlenül a fülkéből lehet be-, illetve kikapcsolni. Az intenzív aprítási folyamat olyan hátramaradó szalmaanyagot eredményez, amely nem akadályozza a későbbi talajelőkészítési műveleteket, még akkor sem, ha a modern minimális talajművelési módszereket (minimum tillage) alkalmazza. Ellentétben más hasonló rendszerekkel, ez a rendszer a felaprított szalmát egyenletesen szórja szét a teljes munkaszélességben. A két 4-lapátos rotorral szerelt pelyvaszóró a rostákat elhagyó anyagot a szalmaszecskázó teljes munkaszélességében szórja szét. Ezáltal ideális szalma-pelyva keverék áll elő, ami megkönnyíti a talajban a későbbi szerves anyaggá alakulását. A gyors, megszakítás nélküli betakarítás érdekében a C7000-es sorozat magtartályának kapacitása 8500 liter (a C7205 esetében) vagy 9500 liter (a C7206 esetében), és a tartályszintjelző, valamint a kémlelőablak segítségével a vezető gyorsan ellenőrizheti a magtartály töltésszintjét és a tartályban lévő szemestermény minőségét. A magasra nyúló ürítőcsiga a talaj felszínétől mért 4,30 m magasságban lévő kiömlőcsonkjával a magas oldalfalú pótkocsik megrakását is megkönnyíti. Az ürítőcső 3 különböző hosszúságban kapható (5,00; 5,60 és 6,00 m), hogy illeszkedjen a használt vágóasztal szélességéhez. A kezelő könnyen hozzáférhet a mintavevő nyílás fedeléhez. Egy karral lehet választani a szalma szecskázása és rendre rakása között. A cséplőrendszer kíméletesen bánik a szalmával, így nagy mennyiségű szalmából álló, jó minőségű rendek rakhatók.

14 14 15 MOTOR KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ALACSONY ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEKKEL.

15 VÁLTOZTATHATÓ TÉRFOGAT-KISZORÍTÁSÚ SZIVATTYÚ. A hidrosztatikus szivattyú közvetlenül a motorra van felszerelve. ERŐTELJES 6,1 ÉS 7,8 LITERES DEUTZ MOTOROK. A motorokat hatékonyságra és nagy teljesítményre tervezték és készítették. NAGY TELJESÍTMÉNYŰ MOTOROK ÉS HIDRAULIKA. A C7000-es sorozat arra született, hogy lenyűgöző teljesítményt nyújtson: rendkívüli nyomatéktartaléka révén azt is könnyen elviseli, ha a motort csúcsterhelésen járatják. A tartós és gazdaságos Deutz motorok (6,1 l a C7205 típusban és 7,8 l a C7206 modellben) a C2705 típusnál 169 kw (230 LE), C7205TS és TSB modellekben 195 kw (265 LE), a C7206TS és TSB verziókban pedig és a 226 kw (307 LE) teljesítményt adnak le. Az AdBlue adalékot alkalmazó SCR technológia révén minden modell üzemanyag-fogyasztása a kategória egyik legkedvezőbb értéke. A hűtőkhöz jutó levegőt egy nagy forgószűrő tisztítja. A teljesítmény-levétel a motor mindkét oldaláról történik a minimális hajtásveszteség és kopás melletti nagy nyomaték és teljesítményátvitel érdekében. A 4-fokozatú hidrosztatikus sebességváltó lehetővé teszi, hogy mindig a különböző betakarítási körülményeknek megfelelő sebességet válassza. Az ideálisan elosztott áttételek biztosítják, hogy mindig bőséges nyomatéktartalék álljon rendelkezésre, így a gép a legnehezebb, legnagyobb vonóerőt igénylő helyzeteket is le tudja küzdeni. A vágóasztal funkcióit egy terhelésérzékelős hidraulika-rendszer vezérli, amely csak akkor szállít olajat a különböző szelepvezérlőknek, ha arra szükség van, így optimalizálja a rendszer hatékonyságát.

16 16-17 KABIN TARTSON MINDEN FUNKCIÓT TELJESEN AZ IRÁNYÍTÁSA ALATT, VERHETETLEN KÉNYELEMBEN.

17 A munkavégzés közben minden kezelőszerv és beállítóelem könnyen hozzáférhető. COMMANDER VEZÉRLŐKAR. A következők vezérléséhez: 1) a vágóasztal helyzete és dőlése, 2) vágási szög, 3) a motolla helyzete és meghajtása. Ergonomikus ülés mechanikus vagy pneumatikus állítási lehetőséggel és állítható kormányoszlop a kényelmes vezetési pozíció beállításához. UTASÜLÉS. A fülke optimális helykihasználása érdekében felhajtható. COMMANDER CAB V. Az új Commander Cab V fülkét arra tervezték, hogy kiváló kilátást biztosítson, a vágóasztalra tisztán és akadálytalanul lehessen rálátni, és olyan tágas, kényelmes és ergonomikus munkakörnyezetet kínáljon, amely magában foglalja a DEUTZ-FAHR márka egyedi előnyeit. A fülke belső terének kialakítása a pihentető, puha tapintású anyagok tetszetős színezésének köszönhetően igen vonzó. A hatalmas méretű, megfelelő támasztást adó, teljes mértékben állítható vezetőülés kiegészíti a fülke innovatív kialakítását. A kiváló körkörös kilátáshoz a fokozatmentesen állítható gázteleszkópos rendszerű kormányoszlop is hozzájárul. A csúszásgátló anyaggal borított kormánykereket úgy formázzák, hogy biztos fogást biztosítson. A vezető egy légkondicionáló rendszer segítségével egyéni igényei szerint állíthatja be a hőmérsékletet és a légáramot, így tartva fenn a kellemes munkakörnyezetet a Commander Cab V fülkében. A minőségi kidolgozás a prémium elegancia utánozhatatlan érzetét kelti a C7000- es sorozat Commander Cab V fülkéjében. COMMANDER CONTROL. A vezető egyetlen gombnyomással egy pillanat alatt állíthat a cséplő- és tisztítórendszer üzemi paraméterein, hogy a gép egész nap és a teljes betakarítási idény alatt maximális termelékenységet nyújtson. LÁTHATÓSÁGI CSOMAG. A jobb kilátást adó és még pontosabb éjszakai betakarítást lehetővé tevő, immáron elérhető LÁTHATÓSÁGI CSOMAG segítségével a gépet még teljesebb munkalámpa-készlettel szerelheti fel. A nagyméretű, elektromosan állítható teleszkópos tartókra szerelt visszapillantó tükrök biztonságosabbá és pihentetőbbé teszik a vezetést. Az alapfelszereltséget két villogó forgólámpa teszi teljessé. KAMERAKÉSZLETEK. Akár 3 kamerából álló kamerakészlet a kombájn környezetének figyelemmel kíséréséhez. A színes és infravörös kamerák képei az új 7 -os monitoron láthatók.

18 18 19 KARBANTARTÁS GYORS KARBANTARTÁS. ELTÁVOLÍTHATÓ A GYŰJ- TŐASZTALRÓL. FÜLKESZŰRŐK.

19 IDE FORDÍTÁST KÉREK! Szerszámok nélkül, egyszerűen cserélhető fülkelégszűrők. HIDRAULIKUS CSATLAKOZÓK. OLDALRÓL TÖRTÉNŐ HOZZÁFÉRÉS AZ ÉKSZÍJAKHOZ. ÜZEMANYAGTARTÁLY ÉS SZŰRŐK. Az üzemanyagtartály környéke egyszerűen tisztítható, és a szűrők könnyen cserélhetők. ELEKTROMOS RENDSZER. NAGYMÉRETŰ, FELNYITHATÓ OLDALPANELEK. A C7000-es sorozat további előnye az egyszerű és gyors karbantartás. Mindegyik karbantartási pont logikus helyen van és könnyen hozzáférhető. Az egyes paneleket és alkatrészeket több rétegű korrózióálló kezeléssel látják el a rozsda, kosz és nedvesség elleni védelem érdekében: ez teljes nyugalmat, hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál.

20 20-21 GYÁRTÁSi FOLYAMAT ROBUSZTUS, PRECÍZ FELÉPÍTÉS.

21 A kombájn szerkezetének minden egyes része lézervágó gépekkel készül, amelyek a 3D-s rajzok alapján lehetővé teszik a kész darab elkészítését. A gép összes festett részét fejlett kataforetikus eljárással kezelik, amelynek részeként minden egyes elemet 14 különböző tartályba merítenek bele; a műveletsor kezdetét a tisztító kezeléssel és polarizálás, végét pedig a festési folyamat jelenti. A DEUTZ-FAHR kombájn gyártási folyamata ISO tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyet egy erre szakosodott cég, a Cer-To állított ki. EGY OLYAN BEFEKTETÉS, AMELY MEGŐRZI AZ ÉRTÉKÉT AZ ELKÖVETKEZENDŐ ÉVEKBEN. A DEUTZ- FAHR gyárban használt igen korszerű berendezéseknek és gépeknek köszönhetően minden egyes gépünket kiemelkedően jó minőségű kidolgozás jellemzi, és ékes tanúbizonyságát adják a tökéletességre való törekvésünknek. A korrózió kockázatának elkerülése érdekében minden kombájn kataforetikus kezelést kap, míg az összes festett alkatrész a maximális korrózióállóság és a tartósság érdekében galvanizált. Ennek az ultramodern eljárásnak köszönhetően a DEUTZ-FAHR kombájnok jól tartják az értéküket, így nem úszik el a kezdeti befektetés összege. A DEUTZ-FAHR kombájngyárban alkalmazott korszerű összeszerelési folyamatok és a legmodernebb, csúcstechnikájú berendezések használata révén minden kombájn gyártása és végszerelése rendkívül szigorú minőségi szabványok szerint történik. Az egyedülálló kataforetikus eljárás során minden alkatrészt egymás után 14 különféle tartályba merítenek, amelyekben a festés előkészítése érdekében megtörténik az egyes alkatrészek tisztítása, majd polarizálása. A DEUTZ-FAHR kombájnok teljes gyártási folyamata ISO minősítést kapott az erre szakosodott Cer-To cégtől.

22 22-23 MŰSZAKI ADATOK MŰSZAKI ADATOK 7000-ES KOMBÁJN C7205 C7205TS C7205TS C7206 C7206TS C7206 VÁGÓASZTAL Hasznos szélesség, m 4,20 4,80 5,40 6,30 7,20 4,80 5,40 6,30 7,20 9,00 Hidraulikusan állítható tarlómagasság állítási tartománya, mm Tarlómagasság-jelző Olajfürdős bolygóműves lassítómű a vágópengékhez (1220 vágás / perc) Hosszú jobb és bal oldali rendválasztók, fix Kalászemelők száma Kalászemelők száma Talajnyomás automatikus beállítása, tarlómagasság előzetes kiválasztása visszajelzővel AutoControl (oldalirányú kilengéssel) Vágásiszög-állítás (elektro-hidraulikus)* / / / / / / Vonóhorog pótkocsi vontatásához Vágóasztal-szállító utánfutó Több aljzatos hidraulikus csatlakozó Automatikus vonóhorog Olajrepce-adapterkészlet a vágószerkezethez, külön hidraulikus vezérléssel ellátott jobb oldali oldalkaszával Bal oldali repce-oldalkasza külön hidraulikus vezérléssel (csak repcevágóasztal esetében rendelhető) Napraforgó-adapterkészlet a vágóasztalhoz B (Külső hossz) Típus Tömeg Méretek mm-ben A (Vágási szélesség) C7205 C7205TS C7205TSB C7206 C7206TS C7206TSB MOTOLLA 6-léces kialakítású motolla hidraulikus magasságállítással 4,20 4,80 5,40 6,30 7,20 4,80 5,40 6,30 7,20 9,00 Hidraulikus állítás előre-hátra Tarlómagasság-jelző f/p continuously variable from 16 to 45 Automatikusan a haladási sebességhez igazodó motollasebesség

23 MŰSZAKI ADATOK 7000-ES KOMBÁJN C7205 C7205TS C7205TSB C7206 C7206TS C7206TSB CSÉPLŐDOB Átmérő, mm Szélesség, mm Verőlécek száma, db Változtatható fordulatszámú sebességváltó elektromos állítással, f/p Cséplődob fordulatszáma lassító áttétellel (opcionális), f/p DOBKOSÁR Verőlécek száma, db Átfogási szög, fok Leválasztási felület, m 2 0,95 0,95 0,95 1,13 1,13 1,13 Több szegmensből álló dobkosár Toklászoló lemez keresztirányú vezérléssel Független elektromos állítás a bemeneti/kimeneti oldalon Átalakítás gabonáról vagy CCM-ről kukoricára Átalakítás rizsre TURBÓLEVÁLASZTÓ Átmérő, mm Névleges fordulatszám, f/p 775 / / / / fokozatú magasságállítás a kabinból (elektronikusan) Leválasztási felület, m 2 0,81 0,81 0,81 0,81 Kopólemezek a nagy igénybevételt jelentő alkalmazásokhoz* / / / / SZALMARÁZÓ Elemek száma, db Lépcsők száma, db Nyitott szalmarázó ládák Golyóscsapágyas alátámasztás Elemek száma, m 2 6,30 5,60 5,60 7,60 6,70 6,70 Teljes leválasztási felület, m 2 7,30 7,36 7,36 8,73 8,80 8,80 Visszanyerő lemez a szalmarázóhoz Szalmarázó ládák sebességének elektronikus szabályozása SZALMASZECSKÁZÓ PELYVASZÓRÓ Intenzív szalmaszecskázó kézi szórásszélesség-állítással Elektromos szórásszélesség-állítás Pelyvaszóró beépített továbbítólemezzel ALAP OPC. Nem elérhető * Verziótól függően opcionális vagy alapfelszerelés

24 24-25 MŰSZAKI ADATOK MŰSZAKI ADATOK 7000-ES KOMBÁJN C7205 C7205TS C7205TSB C7206 C7206TS C7206TSB TISZTÍTÓRENDSZER Nagy teljesítményű keresztáramú ventilátor Előrosta Rostaszekrény-megvilágítás Ellenirányba mozgó rosták Teljes ventilátorral fújt rostafelület m 2 5,28 5,28 5,28 6,32 6,32 6,32 OCSÚVISSZANYERŐ RENDSZER Elektronikus szintszabályozás és adott esetben működésbe lépő túlterhelés-visszahordó rendszer / / / / / / Egymástól független bal/jobb oldali visszanyerő újracséplő rendszerrel MAGTARTÁLY Térfogat, l Ürítés bármilyen helyzetben Vizuális és akusztikus töltöttségiszint-jelző Belső világítás / terménymintavétel a vezetőülésből Extra hosszú, 6 m-es ürítőcsiga* Ürítési sebesség l/mp DEUTZ 4 szelepes Common Rail (közös nyomócsöves) Tier 4i motor DEUTZ TDC L6 6,1 LITERES DEUTZ TDC L6 7,8 LITERES Névleges teljesítmény (97/68/EK), kw/le 169/ / / / / /307 Maximális teljesítmény (ECE R-120 szabvány szerint), kw/le 184/ /287** 211/287** 246/334** 246/334** 246/334** Üzemanyagtartály, l AdBlue -tartály, l l SEBESSÉGVÁLTÓ / FÉKEK / KORMÁNYZÁS 4 fokozatú hidrosztatikus sebességváltómű Előremeneti / hátrameneti sebesség, km/h 0 26,0 / 0 14,0 0 26,0 / 0 14,0 0 26,0 / 0 14,0 0 26,0 / 0 14,0 0 26,0 / 0 14,0 4 Egyedüli fékként használható hidraulikus lábfék, mechanikus rögzítőfék BALANCE SZINTEZŐRENSZER 1 A kombájn teljes vízszintbe állítása Oldalirányú/hosszirányú lejtés kiegyenlítése 20% / 6% 20% / 6%

25 MŰSZAKI ADATOK 7000-ES KOMBÁJN C7205 C7205TS C7205TSB C7206 C7206TS C7206TSB GUMIABRONCSOK elülső, 620 / 70 R A8 elülső, 650 / 75 R A8 hátsó, 405 / 70 R A2 elülső, 800 / 65 R32 STR 172 A8 hátsó, 500 / PR hátsó 710/75 R A8 hátsó 600/50 R22,5 165 A8 hátsó 540/65 R D Gumiheveder 4-görgős futóművel, 716 mm hevederszélességgel VEZETŐFÜLKE Commander Cab V fülke panorámás, színezett laminált üveggel, komfort vezetőülés kartámasszal, utasülések Többfunkciós Commander vezérlőkar Commander Control rendszer a vágóasztal, a cséplőrendszer, a dobkosár és a TS elektromos működtetéséhez, valamint a magtartály ürítésének és a cséplési paraméterek beállításához CCM (Combine Control Management - Kombájnvezérlő Rendszer) 6 munkalámpa a fülkén, 1 munkalámpa a magtartályon, 2 hátsó munkalámpa Elektromos munkatérfigyelő tükrök a bal és jobb oldalon Láthatósági csomag munkavégzéshez: lámpák a gép oldalán, a fülke alatt és a korlátra szerelve Láthatósági csomag karbantartáshoz: karbantartó lámpák (4 a kombájn oldalain, 1 a motortérben) Kamerakészletek: 3 infravörös színes kamera (a gép hátulján, az ürítőcsigánál és a vonóhorognál) és 7 -os monitor Fűtés és légkondicionálás 2 xenon munkalámpa BIZTONSÁGI RENDSZEREK Biztonsági tengelykapcsoló a felső szállítócsatorna tengelyének, a behordócsiga, a motolla, a szalmarázó és a magfelhordó csiga indításához A szalmarázók, a mag- és a visszanyerő felhordó sebességének elektromos szabályozása Vészleállító gomb a vágóasztalhoz KARBANTARTÁS Kézi kenésű központosított kenőrendszer, kenési pontok: 8 a bal oldalon, 6 a jobb oldalon Automatikus központosított kenőrendszer kb. 60 zsírzási ponthoz Sűrített levegős rendszer: 30 literes térfogat, összesen 3 kivezetés: 2 oldalt, 1 a motortérben ALAP OPC. Nem elérhető

26 26-27 MŰSZAKI ADATOK MŰSZAKI ADATOK 7000-ES KOMBÁJN C7205 C7205TS C7205TSB C7206 C7206TS C7206TSB MÉRETEK MM-BEN Nyomtáv elöl Elöl Hátul a) Szélesség vágóasztal nélkül b) Szélesség vágóasztallal 4,20 m-es vágóasztallal ,80 m-es vágóasztallal ,40 m-es vágóasztallal ,30 m-es vágóasztallal ,20 m-es vágóasztallal ,00 m-es vágóasztallal c) Magasság az ürítőcsiga alsó élénél standard abroncsokkal d) A vágóasztal oldalfala és a magtartály ürítőcsigája közti távolság 4,20 m-es vágóasztallal ,80 m-es vágóasztallal ,40 m-es vágóasztallal ,30 m-es vágóasztallal ,20 m-es vágóasztallal ,00 m-es vágóasztallal

27 MŰSZAKI ADATOK 7000-ES KOMBÁJN C7205 C7205TS C7205TSB C7206 C7206TS C7206TSB MÉRETEK MM-BEN e) Tengelytáv f) Hossz vágóasztal nélkül g) Hossz vágóasztallal - rendválasztó felhajtva h) Magtartály magassága TÖMEG, KG Vágóasztal nélkül Vágóasztallal 4,20 m-es vágóasztallal ,80 m-es vágóasztallal ,40 m-es vágóasztallal ,30 m-es vágóasztallal ,20 m-es vágóasztallal ,00 m-es vágóasztallal Nem elérhető A műszaki adatok és a képek csak tájékoztatási célokat szolgálnak. Az igényeknek leginkább megfelelő termék szállítása érdekében a DEUTZ-FAHR fenntartja a műszaki adatok előzetes értesítés nélkül történő módosításának jogát. Márkakereskedő A Deutz-Fahr cég eredeti kenőanyagok és hűtőfolyadékok használatát javasolja. A DEUTZ-FAHR a same deutz-fahr védjegye deutz-fahr.com

28

DEUTZ-FAHR C9000-ES SOROZAT a kombájnok következő generációja

DEUTZ-FAHR C9000-ES SOROZAT a kombájnok következő generációja DEUTZ-FAHR C9000-ES SOROZAT a kombájnok következő generációja DEUTZ-FAHR KOMBÁJN: AZ ÚJ C9000-ES SOROZAT A teljesítményt és a megbízhatóságot ötvöző DEUTZ-FAHR tradíció tovább folytatódik az új, kényelmes

Részletesebben

Teljes támogatás. Ott, ahol Önnek szüksége van rá.

Teljes támogatás. Ott, ahol Önnek szüksége van rá. 31 Teljes támogatás. Ott, ahol Önnek szüksége van rá. Forgalmazói és márkakereskedői hálózatával együttműködve a Massey Ferguson mindig kész mindent megtenni az Ön által vásárolt gép műszaki támogatása

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

A SAMPO COMIA MODELL EGY FEJLETT, KORSZERŰSÍTETT KOMBÁJN

A SAMPO COMIA MODELL EGY FEJLETT, KORSZERŰSÍTETT KOMBÁJN COMIA KOMBÁJNOK A SAMPO COMIA MODELL EGY FEJLETT, KORSZERŰSÍTETT KOMBÁJN A Comia egy rendkívül hatékony kombájn, amely közepes- és nagyméretű gazdaságok számára nyújt megoldást. A kiváló teljesítménynek

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG BÁRMELY ISMERT KOMBÁJNTÍPUSRA FELSZERELHETŐ! Korszerű szerkezeti elemek Megbízható működés, hosszú élettartam Minimális napi karbantartás A legkülönbözőbb igényeknek megfelelő

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

176 LE ACTIVA7340 A MASSEY FERGUSONTÓL

176 LE ACTIVA7340 A MASSEY FERGUSONTÓL 176 LE MF ACTIVA7340 A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Breganze, Olaszország A Massey Ferguson minőségi megoldásokat kínáló betakarítási központja, a precíziós gyártás és tervezés hazája Ez

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 6060/6065/6090/6095

DEUTZ-FAHR 6060/6065/6090/6095 DEUTZ-FAHR /6065//6095 www.dorker.hu dorker@dorker.hu A FEJLŐDŐ MEZŐGAZDASÁGÉRT BETAKARÍTÁSI TELJESÍTMÉNY, AMIRE LEHET ALAPOZNI Az, 6065, és 6095 modellek erőteljes, könnyen kezelhető és gazdaságos gépek,

Részletesebben

MR-700 kukorica vágóasztal

MR-700 kukorica vágóasztal MR-700 kukorica vágóasztal DIZÁJN ÉS INNOVÁCIÓ A MORESIL MR700 kukorica vágóasztal ötvözi az 50 év alatt felhalmozódott tapasztalatot, a legmodernebb gyártási technológiával, megfelelve így világszerte

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: 1888 2019. júniustól Seco univerzális fűnyírók Csehországból A cseh Seco Group idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját. A Seco legnagyobb piaca az amerikai

Részletesebben

1. A vizsgált gép ismertetése

1. A vizsgált gép ismertetése 1. A vizsgált gép ismertetése 1.1. Mûszaki leírás A NEW HOLLAND TC 56 arató-cséplõ gép hagyományos felépítésû, tangenciális cséplõszerkezettel és szalmarázóládákkal rendelkezõ kombájn. Az arató-cséplõ

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n

Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j e t a l o n a s z a l m a r á z ó lá d á s g é p e k p i a c á n Új etalon a szalmarázóládás gépek piacán A CX7000 és CX8000 Elevation kombájnok túllépik a hatékonyság

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

LEXION 8000 és 7000: új nagy teljesítményű kombájnok akár 790 lóerővel

LEXION 8000 és 7000: új nagy teljesítményű kombájnok akár 790 lóerővel LEXION 8000 és 7000: új nagy teljesítményű kombájnok akár 790 lóerővel Az akár 790/581 kw teljesítményükkel az új modellek egy teljesítményosztállyal feljebb lépnek. Személyre szabható kezelési megoldások

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL

ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL 070702-X-1/5 ÖNTVÉNYTISZTÍTÓ SZŰRŐASZTAL (Az alábbi adatok a képen bemutatott berendezésre érvényesek) TECHNOLÓGIAI MŰVELETEK Öntvények sorjázása, köszörülése. 070702-X-2/5 MÉRETEK Munkadarab: legnagyobb

Részletesebben

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete k Egy sikertörténet kezdete A kezdetben vasöntödeként működő gyárat Gonshiro Kubota alapította 1890-ben. Napjainkban a KUBOTA márkanévről leginkább az ipari ok, kommunális traktorok és fűnyírók jutnak

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35

SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 SIMEX Felületmarók PL 25.10 35.15 45.20 55.20 60.20 1000 40.35 Kiválóan alkalmas aszfalt és beton felületek megmunkálására. A felületmarók a SIMEX által szabadalmaztatott önszintező mechanizmussal vannak

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

218 LE ACTIVA7344 A MASSEY FERGUSONTÓL

218 LE ACTIVA7344 A MASSEY FERGUSONTÓL 218 LE MF ACTIVA7344 A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Breganze, Olaszország A Massey Ferguson minőségi megoldásokat kínáló betakarítási központja, a precíziós gyártás és tervezés hazája Ez

Részletesebben

DETK. Szippantó és kiszóró tartálykocsik

DETK. Szippantó és kiszóró tartálykocsik DETK Szippantó és kiszóró tartálykocsik A DETK típusjelzésű tartálykocsik alkalmasak a legfeljebb 15% szárazanyagtartalmú hígtrágya, egyéb nem aktívan korrozív folyadékok, víz, és vízzel egyenértékű anyagok

Részletesebben

INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG LE MF Az MF ACTIVA kombájn költséghatékony, rugalmas betakarítás Most már 6 modell, 5 vagy 6 szalmarázóládás kivitelben 176-275 7200 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT

DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT ÚJ KORSZAK A TERMELÉKENYSÉGBEN. PÁRATLAN TELJESÍTMÉNY, HATÉKONYSÁG ÉS TERMELÉKENYSÉG. A DEUTZ-FAHR újabb választ ad a modern mezőgazdaság egyre szigorúbb elvárásaira, amelyek sokkal

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY MAGUNKRÓL A FANTINI vezető az univerzális, bármilyen kombájntípusra felszerelhető kukorica és napraforgó adapterek gyártásában. A vállalat gyors fejlődése is bizonyítja,

Részletesebben

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés)

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés) Formmaksan szegező sor A gép által elfogadott tűréshatár a raklap alkotóelemeinek méreteire vonatkozóan megegyezik az UNI/EURO által előírtakkal. Gyártási kapacitás: EUR/EPAL típusú raklapra vonatkozó

Részletesebben

ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF

ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF 02 www.masseyferguson.com 8. oldal Válassza ki az Önnek megfelelő vágóasztalt 12. oldal Cséplés és leválasztás 14. oldal Magtartály, tisztítószekrény és növénymaradvány-kezelés

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

PANTHER 500. Önjáró silózó gép

PANTHER 500. Önjáró silózó gép PANTHER 500 Önjáró silózó gép 04 ROSTSELMASH Global 06 A Panther bemutatása Egy sokoldalú gép a hatékony betakarításért 08 Terményáramlás Csak minőségi takarmány 10 Aprító rendszer/szemroppantó Kiváló

Részletesebben

LOGSET GT Forwarderek

LOGSET GT Forwarderek LOGSET GT Forwarderek 2 Megbízhatóság minden terepen Az eddigi sikeres TITAN forwarder sorozat után, a Logset cég még magasabbra rakta a mércét a közelítési gyakorlat, élettartam és a termelékenység terén

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK 2017 Bemutatkozás Debrecen Derecske Sopron Az 1997-ben alakult Optimit Hungária Kft. a hidraulika és pneumatika területén az alábbi tevékenységi körökkel áll ügyfelei rendelkezésére:

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

IB 7/40 Advanced. Áttekinthető kijelző. Legnagyobb mobilitás

IB 7/40 Advanced. Áttekinthető kijelző. Legnagyobb mobilitás Az új Kärcher IB 7/40 Classic szárazjeges tisztító meggyőző tisztítóerővel rendelkezik. Áramlástechnikailag úgy optimalizált, hogy alacsony levegőnyomásnál is kiemelkedő tisztítási eredményt ér el.beépített

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

Ezüstérmet nyert a New Holland az Agritechnica Szakkiállításon Innovációs Díj, 2017

Ezüstérmet nyert a New Holland az Agritechnica Szakkiállításon Innovációs Díj, 2017 Ezüstérmet nyert a New Holland az Agritechnica Szakkiállításon Innovációs Díj, 2017 Az idén 320 fejlesztést mutatnak be a 400 ezer látogatóra számító vásáron. Ezek közül a független szakértői bizottság

Részletesebben

306-360 LE MF BETA 7360/7370

306-360 LE MF BETA 7360/7370 306-360 LE MF BETA 7360/7370 02 www.masseyferguson.com 8. oldal Kalásszal előre történő beadagolás - Válassza ki az Önnek megfelelő vágóasztalt 12. oldal Cséplés és leválasztás 14. oldal Eredmények 20.

Részletesebben

NEW HOLLAND CX8OOO CX8O4O CX8O5O CX8O7O CX8O8O CX8O9O

NEW HOLLAND CX8OOO CX8O4O CX8O5O CX8O7O CX8O8O CX8O9O NEW HOLLAND CX8OOO CX8O4O CX8O5O CX8O7O CX8O8O CX8O9O 2 3 CX8000 TELJESÍTMÉNY ÉS GAZDASÁGOSSÁG EGYÜTT Amióta az első CX kombájn 2001-ben legördült a gyártósorról büszkén mondhatjuk, hogy a sorozat modelljei

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT

A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT Mindegyik gépet olyan gyárban gyártjuk, ahol állandó hômérsékletet és páratartalmat tartunk fenn. Maximumot a Maximartól! CNC EXPORT KFT H-8152 Kőszárhegy Fő út

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK 2017 Debrecen Derecske Sopron Budapest Biatorbágy info@optimit.hu www.optimit.hu Bemutatkozás Az 1997-ben alakult Optimit Hungária Kft. a hidraulika és pneumatika területén az alábbi

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK 1903009001 1903009000 19030090001 190301900 1903019001 1903019002 190302900 1903029001 35.10; 38.10; 37.8 37.7 38.9 40.7 EID1235 EID1207 EID1225 EID1225 EID1232 EID1232 EID1201

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást.

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást. ELoNYÖK Mozgó korona: a lámpatestek karbantartása a talajszinten elvégezhető, nagy magasságú, speciális emelőkocsit a munkálatok nem igényelnek. A fényforrások cseréje a forgalom jeletősebb zavarása nélkül

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

A betakarítás specialistája. Hevederes kombájn vágóasztalok

A betakarítás specialistája. Hevederes kombájn vágóasztalok A betakarítás specialistája. Hevederes kombájn vágóasztalok HEVEDERES KOMBÁJN VÁGÓASZTALOK D1 és FD1 hevederes vágóasztal széria, jellemzői 2 MacDon Hevederes kombájn vágóasztalok FM100 Float Module A

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben