A hálózati videotechnika élvonalában. Állítsa a videomegfigyelő rendszert céljainak szolgálatába.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A hálózati videotechnika élvonalában. Állítsa a videomegfigyelő rendszert céljainak szolgálatába."

Átírás

1 A hálózati videotechnika élvonalában. Állítsa a videomegfigyelő rendszert céljainak szolgálatába.

2 1996Az Axis ebben az évben mutatta be a világ első hálózati kameráját. Azóta is folyamatosan jelen vagyunk a piacon díjnyertes hálózati videotermékeink és forradalmi technológiai újításaink sorával.

3 Az Axis-t a videomegfigyelési ágazat egyik legmegbízhatóbb márkájaként tartják számon. A piackutató vállalatok az Axis-t a hálózati videorendszerek globális piacvezetőjeként, illetve a videomegfigyelő berendezések négy vezető szállítójának egyikeként határozzák meg.* *Forrás: IMS-jelentés: The world market for CCTV & Video Surveillance Equipment, 2011 edition (A CCTV és videomegfigyelő berendezések világpiaca, 2011-es kiadás) Meghatározó tényezőként mi diktáljuk a szabványokat. Az Axis világszerte segíti ügyfeleit az emberek, a tulajdon és az értékek védelmében, a folyamatok optimalizálásában és az üzleti hatékonyság javításában. Ezzel tovább növeljük ügyfeleink vállalkozásának értékét. Célunk egyszerű, hatásai azonban szerteágazók: a hálózati videorendszerek legjobb kihasználása, melynek révén ügyfeleink elérhetik céljaikat és további lehetőségeket nyithatnak meg vállalatuk számára. Mindig egy lépéssel előbbre A hálózati kapcsolatok és az IP-rendszerek éllovasaként az Axis dolgozta ki a hálózati videorendszerek előnyös szolgáltatásait a videomegfigyelő és a távoli figyelőrendszerek számára. És ez csak a kezdet volt. Ügyfeleink céljainak elérése érdekében az alkalmazási területek egyre növekvő körén belül egyre magasabbra emeljük a hálózati videorendszerek használhatóságának színvonalát. A nyílt szabványok és a beágyazott intelligens szolgáltatások révén az Axis megoldásai jövőbe mutató sokoldalúsággal és bővíthetőséggel rendelkeznek. Célpontban a hálózati videorendszerek A professzionális hálózati videorendszerek újítói és szakértői vagyunk. Az Axis és biztonsági, illetve informatikai szakemberekből álló globális partnerhálózata költséghatékony, felhasználóbarát megoldásokat fejleszt, forgalmaz és támogat. Emellett a hálózati videorendszerek előnyeinek kihasználásával új üzleti megoldások és új üzleti lehetőségek előtt nyitjuk meg az utat az iparág és a végfelhasználók számára egyaránt. Szilárd alapokra építkezünk Az ügyfelek világszerte az Axis több mint ötmillió hálózati termékét és a világ legtöbb telepített hálózati kameráját használják. A termékek használata során szerzett tapasztalatok az összes új megoldásra hatással vannak a termékek fejlesztésétől kezdve a bevált megoldások kialakításán keresztül a videomegfigyelési ágazat újabb előrelépéseinek körvonalazásáig. Az ONVIF alapítóinak egyikeként az Axis az összes hálózati videotermék globális összekapcsolhatósági szabványainak kialakításán fáradozik. A megfelelő kapcsolatok Az Axis a hálózati szakemberek világméretű hálózatával dolgozik együtt. A kockázatok felmérésétől kezdve a felszerelésen át a támogatásig bezárólag szorosan együttműködünk partnerhálózatunkkal, és komoly hangsúlyt helyezünk a tapasztalatok megosztására, illetve kihasználására. Ez a gondosan dolgozó csapat minden esetben biztonságos, megbízható, elsőrendű videomegfigyelési eredményeket biztosító megoldásokkal látja el ügyfeleinket.

4 Az Axis több mint 25 éve összpontosít a kutatásra és fejlesztésre. Következetes munkával fejlesztjük és finomítjuk a technológiai módszereket és a termékeket, amelyek a hálóza- 25+ti videorendszereket újabb és újabb területeken terjesztik el.

5 Forradalmian új Axis technológia Termékeink az Axis központi technológiájára épülnek: az ETRAX és az ARTPEC chipekre. A hálózati videorendszerek területén szerzett ismeretek révén sokoldalú hálózati funkciókat és az eredmények javítására alkalmas szolgáltatásokat kínálunk, többek között mozgásérzékelést, Ethernet hálózaton keresztüli tápellátást, megapixeles felbontást, HDTV-felbontást, kétirányú hangátvitelt, riasztási bemeneteket/kimeneteket, aktív szabotázsriasztást és hőérzékelést. Továbbgondoljuk ügyfeleink megfigyelési igényeit. A biztonság optimalizálásának és a hálózati videorendszerekben rejlő előnyök kihasználásának kulcsa a partner, aki rendelkezik az Ön hosszú távú igényeinek kielégítéséhez szükséges tudással, eltökéltséggel és erőforrásokkal. Az ágazat legátfogóbb és legrugalmasabb, professzionális hálózati videotermékeket és megoldásokat tartalmazó kínálata teszi elérhetővé az Ön céljainak megvalósításához szükséges minőséget, megbízhatóságot és sokoldalúságot. Hálózati kamerák felülmúlhatatlan látóképesség Az Axis rögzített kamerákat, rögzített dóm kamerákat, PTZ kamerákat, PTZ dóm kamerákat, megapixeles és HDTV-felbontású, valamint hőképet rögzítő kamerákat készít nappali, éjszakai, kültéri és beltéri megfigyelési célokra. Ezek a termékek páratlan előnyöket biztosítanak a videomegfigyelő rendszerek és a távoli figyelőrendszerek felhasználói számára. Videokódolók biztonságos IPösszeköttetés Az Axis olyan hibrid megoldások teljes kínálatát biztosítja, amelyek segítségével ügyfeleink költséghatékony módon integrálhatják meglévő CCTV-rendszereiket IPalapú videomegoldásokkal, vagy akár fordítva is. Ezzel megóvhatók az analóg rendszerek kiépítésére fordított befektetések, kihasználhatók a hálózati videorendszerek előnyei, és a rendszer felkészíthető a jövőbeni fejlesztések fogadására is. Videokezelés egyéni vezérlés Az Axis távoli megjelenítést, rögzítést és sokoldalú eseménykezelési szolgáltatásokat nyújtó videokezelési szoftvere lehetővé teszi a hálózati videoszolgáltatások valamennyi előnyének kihasználását. Az Axis alkalmazásfejlesztő partnerei (ADP) által kínált szoftvermegoldások széles köréből is választhat olyan videokezelési rendszert, amely leginkább megfelel az Ön szükségleteinek. Tartozékok a teljesítmény növeléséhez A kamerák és a kódolók szolgáltatásainak támogatásához és bővítéséhez az Axis a hasznos tartozékok teljes körét kínálja, többek között védőburkolatokat, infravörös lámpákat, lencséket, rögzítési tartozékokat és joystickokat.

6 A különbség a részletekben rejlik. Figyelmünk középpontjában olyan megbízható termékek biztosítása áll, amely a felhasználói környezethez legjobban illeszkedő megoldást nyújtja. Külső megjelenés szempontjából termékeinket egy modern, leegyszerűsített forma jellemzi, amely diszkréten harmonizál a környezettel. Ami pedig a belső tartalmat illeti, az Axis kiváló képminőségét, és megbízható, díjnyertes teljesítményét kell megemlítenünk. Egyszerű telepítés Az Axis hálózati kamerákat úgy alakítottuk ki, hogy egyszerűen lehessen telepíteni és konfigurálni őket. Számos tulajdonsága biztosítja a gyors beüzemelést, mint a távoli zoom, távoli fókusz és pixel számláló. Integrált audio Az Axis hálózati kamerák audiojelet integrálnak a video-adatfolyamba, és lehetővé teszik az audiocsatorna távoli helyekről történő használatát. Helyi tárolás Az SD/SDHC memória kártya lehetővé teszi, hogy külső eszköz használata nélkül is tudjunk rögzíteni. Tápellátás PoE-n keresztül RJ-45 csatlakozónk lehetővé teszi az IPhálózatra való csatlakozást. Az Etherneten keresztül megvalósított tápellátás beépített támogatása lehetővé teszi a kamera adathálózaton keresztül történő tápellátását ezzel összevonva a tápellátási feladatokat. Egyúttal csökkentve a telepítési költségeket azáltal, hogy nincs szükség külön tápcsatlakozás kiépítésére. Fejlett jelfeldolgozás Az Axis a nagy teljesítményű alkalmazásokhoz készült ASIC technológia fejlesztésében szerzett tapasztalatával a háta mögött beágyazott rendszereket is kínál. Szakértelme felöleli a hálózatok, a nyílt szabványok, a hálózati protokollok és a legnépszerűbb operációs rendszerek területeit is. Új mércét jelentő chipek ARTPEC chipjeinket az iparág meghatározó mércéjeként tartják számon a hálózatkezelés, kommunikáció és képtömörítés tekintetében egyaránt. Videó minőség kompromisszum nélkül Az Axis hálózati videó termékek számos felbontásra, különböző képátviteli sebességre beállíthatók és olyan alap tömörítési formátumokat támogatnak, mint Motion JPEG, MPEG-4 és H.264, mellyel biztosíthatjuk a kiváló videó minőséget minimálizált sávszélesség és tárolási szükséglet mellett.

7 Beépített ONVIF szabvány Az Axis az ONVIF specifikációi szerint gyártja termékeit, hogy biztosítsa a teljes működést más gyártók termékeivel. Nappal és éjszaka Igazi nappal/éjszaka funkció automatikusan mozgatható infravörös szűrővel. Ez erős és gyenge megvilágítási körülmények esetén is lehetővé teszi a színes videofelvételt, ugyanúgy, mint az éjszakai infravörös-érzékeny fekete-fehér videorögzítést. Láthatatlan, de elengedhetetlen: VAPIX Minden Axis hálózati kamera és videoszerver egy alkalmazásprogramozási felülettel rendelkezik, amely funkciókat biztosít a képek lehívására, a hálózati kamera funkcióinak vezérlésére (PTZ, relék stb.) és belső paraméterértékek beállítására/ lehívására. A VAPIX lehetőséget teremt testreszabott alkalmazások fejlesztésére, és biztosítja, hogy a felhasználók a harmadik felek által kínált alkalmazások lehető legszélesebb körét élvezhessék. Lencseminőség Lencséinket szigorú ellenőrzéseknek vetjük alá, hogy minden tekintetben biztosítsuk a legkiválóbb minőséget. Fejlett írisz vezérlés A P-Iris, egy précis írisz vezérlő rendszer, amely megtalálható néhány Axis kamerában, biztosítja az optimális képminőséget különböző fényviszonyok mellett. Csúcsminőségű, multimegapixeles kép érzékelők Az Axis hálózati kamerái csúcsminőségű képérzékelőket használnak, melyekkel rugalmasan optimalizálhatjuk a képminőséget olyan kulcsparaméterek beállításával, mint fényérzékenység és felbontás. Nincs váltott soros képalkotásból adódó késleltetés A progresszív letapogatásnak köszönhetően a hálózati kamerák a teljes képet egyszerre rögzítik. Ez biztosítja a tiszta, éles videó és álló képeket, valamint megszünteti a vibrálást, ami az analóg videó jellemzője. Kivételesen részletgazdag képek A hálózati kamerák sokkal nagyobb felbontást kínálnak, mint az analóg kamerák. Valamennyi hálózati kameránk a standard felbontástól, a megapixeles és HDTV felbontásig - kimagasló színvonalú képminőséget biztosítanak a fejlett jelfeldolgozásnak, az egyedi igényekhez alakított képfeldolgozó és videohálózati chipeknek, valamint a legújabb csúcskategóriás képérzékelők és lencsék gondos megválasztásának és rendszerbe illesztésének köszönhetően.

8 A földrajzi helytől, a vállalkozás tevékenységétől és méretétől függetlenül az Axis szakemberekből álló csapata gondoskodik arról, hogy Ön a legjobb eredményeket érje el hálózati videomegoldásával. Összesített szakértelmünk révén valamenynyi ügyfelünket kiváló minőségű és költséghatékony megoldáshoz juttatjuk.

9 Az általunk kínált partneri viszony átfogó képzési programokat is magában foglal az Axis Communications akadémiáján, melyek révén az Axis partnerei értesülhetnek a technológiai fejlesztésekről és a piaci folyamatokról. Egységes célunk ügyfeleink legteljesebb kiszolgálása, legyen szó nagyméretű nemzetközi vállalatokról, közigazgatási szervezetekről vagy kis- és középvállalkozásokról. Célunk, hogy a hálózati videorendszerek kiterjesszék vállalata lehetőségeit Az Axis nyitottan viszonyul a fejlesztés alatt álló technológiákhoz, a partneri kapcsolatokhoz, valamint a munkamódszerekhez. Célunk, hogy ügyfeleink kiaknázhassák meglévő befektetéseiket, szélesebb körű együttműködési lehetőségekkel rendelkezzenek, és felkészüljenek a jövő kihívásaira. Ezért Ön is folyamatosan részesülhet értéknövelt szolgáltatásainkból. Teljes megoldások Az Axis az ipari ágazatok teljes köre számára készít hálózati videomegoldásokat és alkalmazásokat, valamint a különleges igényeket is kielégíti, például problémamentesen és hatékonyan ösztönzi az analóg CCTV-rendszerek átmenetét hálózati videorendszerekké. Legyen szó modernizálásról vagy új rendszer építéséről, akár 10, akár kamerára van szükség, az Axis és partnerei mindig hatékonyan dolgoznak: bel- és kültéri alkalmazások, vezetékes vagy vezeték nélküli rendszerek esetén egyaránt, valamint a legszélsőségesebb körülmények között és a legtávolabbi földrajzi helyeken is. Integráció és együttműködés Az ONVIF és VAPIX szabványokra, valamint az Axis nyílt alkalmazásprogramozási felületére építve, megoldásaink biztosítják a könnyű integrációt és a skálázhatóságot. Nyílt technológiai szabványokat alkalmazunk, általános hálózatokon működő megoldásokat hozunk létre, valamint könnyen hozzáférhető alkatrészeket használunk annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető leginkább kihasználhassák meglévő rendszereiket. Az Axis mindig a használhatóságra összpontosít: saját központi technológiáink révén képesek vagyunk előre jelezni a piaci szükségletek változását, és gyorsan reagálni azokra, valamint eleget tudunk tenni a jövő alkalmazásai által az integráció és az együttműködés terén állított követelményeknek. A tapasztalat eredményei Kínálatunkban az Ön igényeinek megfelelő hálózati videomegoldás is szerepel, legyen szó akár emberek és tulajdon védelméről, folyamatok optimalizálásáról vagy az üzleti hatékonyság növeléséről. Mivel az Axis partneri kapcsolatot épített ki az ágazat vezető globális cégeivel, és kiterjedt, nemzetközi szakemberhálózattal rendelkezik, ezért teljes földrajzi lefedettséggel képes kiváló eredményeket elérni a legkülönlegesebb szükségletek kielégítése során is.

10 900+ Az Axis alkalmazásfejlesztési partnereinek (ADP) száma, akik videomegfigyelés kezelésére és távoli megfigyelésre alkalmazott szoftvermegoldásokat kínálnak a belépőszintű szoftverektől kezdve az átfogó, ipari és kereskedelmi alkalmazásokig bezárólag. Bármilyen ágazatban folytassa is tevékenységét, a hálózati videomegoldások világvezető szállítójaként az Axis megfelelő megoldást kínál Önnek.

11 Testreszabott megoldás valamennyi alkalmazáshoz A sokoldalúság és a bővíthetőség alapvető követelmény a hálózati videorendszerekkel szemben. Az Axis olyan hálózati videomegoldásokat kínál, amelyek az összes üzleti ágazatban és alkalmazási területen tartós eredményeket képesek elérni. Kiskereskedelem Az Axis hálózati videorendszerei révén növelhető a biztonság és csökkenthetők a veszteségek, optimalizálható az üzletvezetés és nagy mértékben növelhető az üzlet teljesítménye. A POS és EAS rendszerekkel egyszerűen integrálható Axis hálózati videomegoldások bármikor és bárhonnan lehetővé teszik a távoli és a helyi megfigyelést. A befektetés gyors megtérülése mellett a rendszer széles körű együttműködésre képes, például a videohálózattal végzett ügyfélszámlálás, a beépített riasztási funkciók és a kasszafigyelés összevonásával. Szállítás Az Axis hálózati videorendszerek révén a repülőtereken, a nyilvános közlekedési csomópontokon vagy akár a járműveken is javítható a biztonság és a szervezettség. A távoli megfigyelési szolgáltatások révén bármi megfigyelhető: a bejelentkezési pultok, a peronok, a kapuk, a hangárok, a parkolók, a poggyászkezelő rendszerek és akár a használatban lévő járművek is. A videohálózattal végzett forgalomfigyelés és -irányítás csökkenti a dugók kialakulásának esélyét és javítja a forgalom áramlását. Oktatás Az óvodáktól kezdve az egyetemekig az Axis videohálózatai képesek a vandalizmus visszaszorítására és a személyzet, valamint a diákok biztonságának növelésére. A meglévő IP-infrastruktúra kihasználásával nincs szükség további kábelezésre. A mozgásérzékeléshez hasonló szolgáltatások olyan eszközökkel ruházzák fel a biztonsági személyzetet, amelyek révén tevékenységük egyszerűbbé válik és elkerülhetők a téves riasztások. A távoktatás egy másik izgalmas alkalmazási terület például olyan hallgatók számára, akik nem tudnak személyesen részt venni az előadásokon. Ipar Az Axis hálózati videorendszereit számos ipari alkalmazásban használják, például gyártósorok és folyamatok távoli megfigyeléséhez, az automatizált gyártási rendszerek teljesítményének javításához, valamint a balesetek észleléséhez és az épületek körüli területek biztosításához. A hálózati videorendszerek virtuális konferenciák szervezésére, valamint távoli technikai támogatás és karbantartás céljára is használhatók. Városi megfigyelőrendszerek A hálózati videorendszerek alapvető szerephez jutnak a bűnözés visszaszorításában és a társadalom védelmében. Vészhelyzetekben a hálózati kamerák segítségével a rendőrség és a tűzoltóság is gyorsabban reagálhat. Az Axis fejlett hálózati kamerái borotvaéles, részletes képeket jelenítenek meg, mozgásérzékelést végeznek, és ellenállnak a szabotázskísérleteknek is. A vezetékes és vezeték nélküli hálózatokkal működő kamerák ideális és kiemelten költséghatékony eszközök a városok biztonságának megőrzéséhez. Kormányzat Az Axis hálózati videorendszerek bármilyen középület védelmére alkalmasak a múzeumoktól és irodáktól kezdve a könyvtárakon át a börtönökig bezárólag. Az épületek behatolási pontjainak megfigyelésével és a folyamatos, távoli figyelés alkalmazásával az Axis kamerák a személyzet és a látogatók biztonságát is növelik. A vandalizmus visszaszorítására és a látogatókkal kapcsolatos statisztikai adatok rögzítésére is képesek. Egészségügy Az Axis hálózati videorendszerei költséghatékony, magas színvonalú betegfelügyeleti és videomegfigyelési megoldásokat kínálnak, amelyek egyaránt javítják a személyzet, a betegek, a látogatók, továbbá az anyagi javak biztonságát. Az erre feljogosított kórházi biztonsági személyzet több helyről származó élő képeket figyelhet, észlelheti a tevékenységeket, távoli segítségnyújtást adhat, illetve számos egyéb szolgáltatást használhat feladatai elvégzésére. Bank- és pénzügy A meglévő CCTV-berendezésekből és -rendszerekből kiindulva modern hálózati videomegfigyelő rendszerek alakíthatók ki, amelyek kiváló képminőséget és hasznos eseménykezelési szolgáltatásokat biztosítanak. A biztonsági személyzet egy központi vagy mobil megfigyelőpontról számos helyszínt tarthat szemmel, egyszerűen ellenőrizheti a riasztásokat és gyorsan reagálhat azokra. Legyen képben az Axis segítségével. Járjon mindig egy lépéssel előbb.

12 /HU/R1/1204 Az Axis-ról Mint a hálózati videópiac vezetője, az Axis meghatározó szerepet tölt be abban a technológiai átalakulási folyamatban, melyben az analóg videómegfigyelő rendszereket digitális rendszerek váltják fel, egy inteligensebb és biztonságosabb világot eredményezve. A professzionális hálózati video megoldásokra tervezett Axis termékek, innovatív nyitott technológiai platformokon alapulnak. Az Axis több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte 40 országban és 179 országban találhatóak együttműködő partnerei. Az 1984-ben Svédországban alapított információs technológiai vállalat szerepel a NASDAQ OMX Stockholm tőzsde listáján. Az AXIS-szal kapcsolatos további információkért kérjük látogassa meg honlapunkat a címen Axis Communications AB. AXIS COMMUNICATIONS, AXIS, ETRAX, ARTPEC és VAPIX az Axis AB bejegyzett védjegye vagy védjegy alkalmazása különböző hatáskörökben. Minden egyéb vállalati név és termék a megfelelő vállalatok védjegye vagy bejegyzett védjegye. Fenntartjuk a jogot a módosítások előzetes bejelentése nélküli bevezetésére.

Axis HDTV és megapixeles felbontású hálózati kamerák Láthatja, amiről eddig lemaradt.

Axis HDTV és megapixeles felbontású hálózati kamerák Láthatja, amiről eddig lemaradt. Axis HDTV és megapixeles felbontású hálózati kamerák Láthatja, amiről eddig lemaradt. HDTV és megapixeles felbontású hálózati kamerák A HDTV és megapixeles felbontású hálózati kamerák fontos szerepet játszanak

Részletesebben

A hálózati videomegoldások piacának vezető helyén. Együtt. Partneri kapcsolat az Axis-szal.

A hálózati videomegoldások piacának vezető helyén. Együtt. Partneri kapcsolat az Axis-szal. A hálózati videomegoldások piacának vezető helyén. Együtt. Partneri kapcsolat az Axis-szal. +40% A hálózati kamerák világpiacának egésze előreláthatóan évi 40 százalékkal növekszik majd.* A lehetőségek

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

A BIZTONSÁG SZEME 2010.05.27. Bata Miklós Aspectis Kft. Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért

A BIZTONSÁG SZEME 2010.05.27. Bata Miklós Aspectis Kft. Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért A BIZTONSÁG SZEME Térfigyelő rendszerekkel a biztonságért Budapest, Corner Rendezvényközpont 2010.05.27 Bata Miklós Aspectis Kft Alapítás éve 2003 Háttér IP videó és beléptető rendszerek Security around

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

Termékkínálat bemutató 2014

Termékkínálat bemutató 2014 Termékkínálat bemutató 2014 Készítette: Amnon Finer Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila WWW.PROVISION-ISR.COM A CCTV világa NVR HD SDI DVR 760H D1 720p CCD 960H IP CMOS NVR Digitális

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip.

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP Szeminárium IP - Áttekintés Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP - Áttekintés IP előnyei Kábelezés csökkenő költség A legtöbb IP telepítés

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi Történet Vezető fejlesztő a felügyeleti technológiában 20 éves fejlesztési tapasztalat Dél-Afrikai központi iroda Értékesítés az egész EU-ban és technikai támogatás Globális lábnyom Kiterjedt vertikális

Részletesebben

COPYRIGHT 2013 BY SAMSUNG TECHWIN. ALL RIGHT RESERVED

COPYRIGHT 2013 BY SAMSUNG TECHWIN. ALL RIGHT RESERVED 1 Előadás témája: SAMSUNG új BEYOND sorozat Előadó: Szentandrási-Szabó Attila műszaki vezető 2 Az elvárásokon túl! 2014.11. Samsung Techwin Europe Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila

Részletesebben

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni?

Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Hogyan tudom soros eszközeimet pillanatok alatt hálózatba kötni? Kritikus pontok Ethernet interfész soros eszközbe ágyazásakor Az ipari Ethernet technológia az alacsony költségeinek és jelentős hálózati

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez A minden környezetbe illő PTZ-kamera Ha a rögzített minidóm nem elég, de a hagyományos PTZ-kamera túl drága, az új

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012.

Procontrol VRecX. Kezelői kézikönyv. Kamerás megfigyelőrendszer. Verzió: 1.1 2012. Procontrol VRecX Kamerás megfigyelőrendszer Kezelői kézikönyv Verzió: 1.1 2012. 2010 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol Electronics Ltd. hivatalos

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Antenna Hungária Jövőbe mutató WiFi megoldások

Antenna Hungária Jövőbe mutató WiFi megoldások Antenna Hungária Jövőbe mutató WiFi megoldások KIFÜ színpad Infotér Konferencia 2016. november 9. Lázár János Távközlési Üzletágvezető Antenna Hungária vezeték nélküli stratégia és célkitűzések ANTENNA

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF ONVIF Kétirányú hang Dual Video kimenet HDMI/VGA kimenet PTZ támogatás RS-5 támogatás Egér USB bemenet Külső IR vevő csatlakozás Web böngészős csatlakozás Mobiltelefonos távelérés CMS távfelügyeleti szoftver

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka

Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka Címzett megfigyelés IP-kamerák teljes választéka 2 IP-kamerák teljes választéka Miért is ne a legjobb megoldást választaná a hálózati CCTV alkalmazás kiépítéséhez? FlexiDome IP remekül megtervezett kamerák

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás

Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás Bosch AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás 2 AEGIS reflektorok AEGIS reflektorok Biztonsági és védelmi világítás A bejegyzés alatt álló Constant Light technológia ellensúlyozza a LED teljesítménycsökkenését.

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni DrivePro Life Cycle szolgáltatások Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni Optimális működés a legelső naptól drives.danfoss.hu/services/drivepro-services

Részletesebben

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0.

Min. megvilágítás és IR távolság. Optika. [Színes]: ICR off : 0.5Lux ICR on : 0.002Lux [Fekete-Fehér]: ICR off : 0.1Lux ICR off : 0. Golden-eye IP termékek Típus Kép Cikkszám Listaár (USD) Max. Felbontás Max. Képfrissítés Optika Min. megvilágítás és IR távolság Éjjel/Nappali technológia Audio Audio Codec Helyi tárolás Védelem Tápellátás

Részletesebben

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3678 vonalkód olvasó A Zebra LI3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

A-MAX IP Kamerarendszer Áttekintés:

A-MAX IP Kamerarendszer Áttekintés: Hungary 1191 Budapest, Üllői u. 206 Tel: +36 1 2960707 Fax: +36 2960701 www.trioda.hu, www.a-max.eu IP KAM E RÁK Felbontás A-MAX rendszer Áttekintés: Az IP kamerák 2 Megapixeles CCD-vel készülnek, mely

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Integrált Video Kommunikációs Rendszer

Integrált Video Kommunikációs Rendszer SZEMFÜLESONLINE Integrált Video Kommunikációs Rendszer A rendszer működése, Technikai áttekintés A Szemfüles Integrált Video Kommunikációs Rendszer (IVKR) egyidejűleg ötvözi a jelenleg ismert információs

Részletesebben

MASCO új termékek 2014. augusztus 14.

MASCO új termékek 2014. augusztus 14. PROVISION-ISR Termékkód PR-BX380IP PR-DI380IPVF Leírás PROVISION-ISR inframegvilágítós 1,3 megapixeles IP box kamera, 1280x960/1280x720 felbontás, H.264 tömörítés, ONVIF, 1/3" SONY CMOS képérzékelő, manuális

Részletesebben

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28.

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. WebCenter Online jóváhagyás és együttműködés Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. Egy termék piaci bevezetésének kihívásai Alkalmazkodni kell az felek időbeosztásához A felek alkalomadtán földrajzilag távol

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Rónai Gergely. fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt.

Rónai Gergely. fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt. ITS fejlesztés Budapesten Rónai Gergely fejlesztési főmérnök BKK Közút Zrt. A fővárosi ITS kezdetei Nemzeti Közlekedési Napok 2013 - ITS fejlesztés Budapesten 2 ITS fejlesztések szervezeti háttere Budapest

Részletesebben

MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera

MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera MIC 550-es sorozat Masszív kültéri pásztázás/döntés/zoom vezérelt kamera 2 MIC 550-es sorozat Irányadó a megfigyelés terén Vonzó, kompakt kivitelezés a megfigyelt területbe való diszkrét illeszkedésért

Részletesebben

Megvalósult Intellio megoldások

Megvalósult Intellio megoldások Megvalósult Intellio megoldások IP alapú CCTV rendszerek Magyarországon Rendszer komponensek Az Intellio egy kompakt rendszer Intellio kamerák Intellio szerver(ek) Intellio kliens(ek) Átviteli hálózat

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Itt a Megapixel korszak MP IP analóg áron? LDSZ Kft. 2014. Február 21. TARTALOM IdentiVision IP kamerák IdentiVision IP NVR-ek, Hogyan, mivel tudjuk rögzíteni? IdentiVision

Részletesebben

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3608 vonalkód olvasó A Zebra LI3608 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft.

MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. H-1045 Hungary, Budapest, Madridi u. 2. Nyitvatartás: 8-17 óráig minden munkanapon Telefon: (+36 1) 390 4170 Fax: (+36 1) 390 4173

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

Programozható vezérlô Twido. A programozás és a kommunikáció szabadsága

Programozható vezérlô Twido. A programozás és a kommunikáció szabadsága Programozható vezérlô Twido A programozás és a kommunikáció szabadsága Simply Smart Leleményes, intelligens és egyszerûen használható. Twido: A felhasználók igényeire szabott automatizálási rendszer vezérlô

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2278 vonalkód olvasó A Zebra DS2278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési

Részletesebben

Canon biztonsági kamerák összefoglaló 2014 SZEPTEMBER

Canon biztonsági kamerák összefoglaló 2014 SZEPTEMBER Canon biztonsági kamerák összefoglaló 2014 SZEPTEMBER Full HD termékválaszték PTZ IP66 DÓM FIXED BOX MINI DÓM VB-H41/B 60.4 látómező 20x optikai zoom Full HD (1920x1080) Rossz fényviszony: Színes 0.4lux

Részletesebben

Axis Intelligens Video rendszer

Axis Intelligens Video rendszer Axis Intelligens Video rendszer Manapság hatalmas mennyiségű video anyagot rögzítünk, melyeket talán soha nem nézünk vissza, vagy nem ellenőrzünk, főként időhiány miatt. Ennek eredménye képpen eseményeket

Részletesebben

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út 2 Plena épület- és vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út A Plena épület- és vészhangosítási rendszer

Részletesebben

Bemutatkozik az AHD technológia!

Bemutatkozik az AHD technológia! Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. október 6. Készítette: PROVISION-ISR Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek

Részletesebben

Okos Városok T-City Szolnok. HTE INFOKOM 2014 Smart Metering & Environment

Okos Városok T-City Szolnok. HTE INFOKOM 2014 Smart Metering & Environment Okos Városok T-City Szolnok HTE INFOKOM 2014 Smart Metering & Environment OKOS VÁROS Az angol nyelvű Smart City elnevezést fordíthatnánk korszerű városra, emberközpontú városra, vagy egyszerűen: élhetőbb

Részletesebben

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Gryphon GD4100 vonalkód olvasó A Datalogic Gryphon GD4100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2208 vonalkód olvasó A Zebra DS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Utazás a Panoramic Power világába

Utazás a Panoramic Power világába Utazás a Panoramic Power világába Az energiafogyasztás megismerése Terméksorozat 2017. szeptember Panoramic Power az energiával kapcsolatos tudásban rejlő hatalom Energia a teljesítményhez A Panoramic

Részletesebben

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok A mobil eszközök száma világszerte rohamosan növekszik és jelentős kiegészítőjévé, sok esetben helyettesítőjévé vált a hagyományos számítógépeknek.

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH)

Típus: SZQ392. Termékleírás. Típus: WRC840. Termékleírás. Típus: SFA-010235. Termékleírás. Típus: WCM709. Termékleírás. Típus: 420TVL (SH) Típus: SZQ392 2.5 kijelzı, 2,4GHz, négycsatornás DVR MP4 vezeték nélküli 4 db kamera és monitor készlet, megfigyelésre és gyermekfelügyeletre Típus: WRC840 7 TFT LCD monitor, 2,4GHz 4 csatornás vevı és

Részletesebben

SZAKMAI ANYAG. Térfigyelő kamerarendszer bővítése Mezőfalván

SZAKMAI ANYAG. Térfigyelő kamerarendszer bővítése Mezőfalván Mezőfalvi Polgárőr Egyesület 2422 Mezőfalva József Nádor u. 19. SZAKMAI ANYAG Térfigyelő kamerarendszer bővítése Mezőfalván 2014. Mezőfalvi Polgárőr Egyesület bemutatása A Mezőfalvi Polgárőrség 1992-ben

Részletesebben

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában www.falcon-vision.com GYÁRTÓSORI ELLENÔRZÉS MINÔSÉGBIZTOSÍTÁS FOLYAMATDIAGNOSZTIKA www.falcon-vision.com Termékeink felhasználási köre Képfeldolgozó mérôrendszerek

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

DATALOGIC GRYPHON GD4500 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC GRYPHON GD4500 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC GRYPHON GD4500 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ A GD4500 2D szkennerek a Datalogic Gryphon sorozat legújabb tagjai Nagy felbontású 1 megapixeles kamera, amely gyorsan rögzíti - még a sérült vagy

Részletesebben

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal

Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Új kompakt X20 vezérlő integrált I/O pontokkal Integrált flash 4GB belső 16 kb nem felejtő RAM B&R tovább bővíti a nagy sikerű X20 vezérlő családot, egy kompakt vezérlővel, mely integrált be és kimeneti

Részletesebben

THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2

THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2 INTELLIGENCE ON YOUR SIDE THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2 INTELLIGENCE ON YOUR SIDE BEÉPÍTETT INTELLIGENCIA Forradalom van kialakulóban az IP-bázisú megfigyelő berendezések piacán, és az Intellio az első

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV5241 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest Nagy felbontás

Részletesebben

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Heron HD3430 vonalkód olvasó A Datalogic Heron HD3430 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn

Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn Bosch nagy sebességű pozicionáló rendszer 0 100 o egyetlen másodperc alatt! A kép bármilyen körülmények közt fókuszáltan látható a képernyőn Nagy sebességű pozicionáló rendszer 0 100º egyetlen másodperc

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE

MELLÉKLET. a következőhöz AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2015.12.2. COM(2015) 615 final ANNEX 1 MELLÉKLET a következőhöz AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE a termékekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférés követelményeire

Részletesebben

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu p le r Dop sra ol o r á iás C lkalmaz tegór Felso ka minden a készülék www.sonoscape-ultrahang.hu 2009 2008 Entrepreneurial Company Award Product Quality Leadership Award Vállalati profil A SonoScape a

Részletesebben

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS!

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! AKKOR SEM, HA A CSAPAT EGY RÉSZE HIÁNYZIK... MODULÁRIS TÖLTŐ: EGY ÚJ SZÍNVONAL SZÜLETETT CSÚCSTELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az úgynevezett plug and play modulokat

Részletesebben

apanasonic Marketing Europe GmbH Sajtókapcsolat: Sajtókapcsolat: Náray Vilmos Live PR Tel: +36 (1)

apanasonic Marketing Europe GmbH  Sajtókapcsolat: Sajtókapcsolat: Náray Vilmos Live PR Tel: +36 (1) Megújultak A LUMIX G objektívek a még jobb teljesítmény és képminőség érdekében LUMIX G X VARIO 12-35mm / F2.8 II ASPH. / POWER O.I.S.(H-HSA12035) LUMIX G X VARIO 35-100mm / F2.8 II / POWER O.I.S.(H- HSA35100)

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS2208 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Bosch Video Management System Jövőálló IP

Bosch Video Management System Jövőálló IP Bosch Video Management System Jövőálló IP IP-alapú videofelügyeleti megoldás Minden együtt van A Bosch Video Management System (VMS) az összes IP-alapú digitális video- és audioberendezés, valamint az

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan I QD2100 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan I QD2100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS1203 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS1203 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

Hotspot környezetek. Sándor Tamás. főmérnök. SCI-Network Távközlési és Hálózatintegrációs Rt. T.: 467-70-30 F.: 467-70-49. info@scinetwork.

Hotspot környezetek. Sándor Tamás. főmérnök. SCI-Network Távközlési és Hálózatintegrációs Rt. T.: 467-70-30 F.: 467-70-49. info@scinetwork. SCI-Network Távközlési és Hálózatintegrációs Rt. Hotspot környezetek T.: 467-70-30 F.: 467-70-49 info@scinetwork.hu www.scinetwork.hu Sándor Tamás főmérnök Nem tudtuk, hogy lehetetlen, ezért megcsináltuk.

Részletesebben

Főbb jellemzők ADATLAP ILD-310E-BL TÍPUSÚ HÁLÓZATI CSŐKAMERA FEDÉLZETI INTELLIGENCIÁVAL 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig

Főbb jellemzők ADATLAP ILD-310E-BL TÍPUSÚ HÁLÓZATI CSŐKAMERA FEDÉLZETI INTELLIGENCIÁVAL 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig Főbb jellemzők 75 IR LED* IR-megvilágítás 110 méterig Infrafényerő-szabályozás 1,3 MPix WDR szenzor Sávszélesség-menedzsment Pre- és post-alarm Kamerariasztási állapot kiváltása Detektorok rangsorolása

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan QD2400 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan QD2400 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap

Részletesebben

Érvényes-e ugyanez a termékei kivitelezésére, csomagolására, kiszerelésére?

Érvényes-e ugyanez a termékei kivitelezésére, csomagolására, kiszerelésére? 216. Termékek és szolgáltatások: a technológia elemzése T E R M É K E K É S S Z O L G Á L T A T Á S O K G Y Á R T Á S, Ú J T E C H N O L Ó G I Á K 1. Tapasztalja-e termékeinél/szolgáltatásainál, hogy az

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program bemutatása

A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program bemutatása A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program bemutatása Dr. Bakonyi Péter és Dr. Sallai Gyula Jövő Internet Kutatáskoordinációs Központ Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Budapest, 2013. június

Részletesebben

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE

Részletesebben

A Csoport márkája LEGRAND PROGRAM CLASSE 300X 2- VEZETÉKES VIDEÓ KAPUTELEFON

A Csoport márkája LEGRAND PROGRAM CLASSE 300X 2- VEZETÉKES VIDEÓ KAPUTELEFON A Csoport márkája LEGRAND PROGRAM CLASSE 300X 2- VEZETÉKES VIDEÓ KAPUTELEFON WI-FI CSATLAKOZÁSSAL CLASSE 300X Wi-Fi LEGRAND PROGRAM Fehér kat. szám 3 446 42 Sötét ezüst kat. szám 3 446 43 2- VEZETÉKES

Részletesebben

A MÁRKA ÍGÉRETE A MÁRKA ÍGÉRETEA. A Roger nem csak egy név. Ez a márka hatalmas élményt ígér a szakemberek és végfelhasználók számára.

A MÁRKA ÍGÉRETE A MÁRKA ÍGÉRETEA. A Roger nem csak egy név. Ez a márka hatalmas élményt ígér a szakemberek és végfelhasználók számára. A MÁRKA ÍGÉRETE A MÁRKA ÍGÉRETEA MÁRKA ÍGÉRETE A Roger nem csak egy név. Ez a márka hatalmas élményt ígér a szakemberek és végfelhasználók számára. Filozófiánk Roger Technology A Háztartási automatizálás

Részletesebben

Információ menedzsment

Információ menedzsment Információ menedzsment Szendrői Etelka Rendszer- és Szoftvertechnológiai Tanszék szendroi@witch.pmmf.hu Szervezetek felépítése Szervezetek közötti információáramlás Információ fogadás Elosztás Új információk

Részletesebben

Mennyire lehet diszkrét egy inzulinpumpa?

Mennyire lehet diszkrét egy inzulinpumpa? Mennyire lehet diszkrét egy inzulinpumpa? Fedezze fel az Accu-Chek Combo rendszert! Középpontban az ember - nem a cukorbetegség Az interaktív Accu-Chek Performa Combo, amely a betegek kezébe adja az irányítást

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt: ipn-quadcore.co.uk

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon

Felhasználói kézikönyv. 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Felhasználói kézikönyv 4 vezetékes Színes Videó Kaputelefon Tartalomjegyzék 1. FUNKCIÓK... 3 2. MONITOR ÉS KAMERA TULAJDONSÁGAI... 4 3. CSOMAG TARTALMA... 5 4. FELSZERELÉS... 5 5. Bekötési ábra... 7 6.

Részletesebben

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap:

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap: PÁRÁTLANÍTÁS AHOGY ÖN SZERETNÉ A Cotes C35 modulrendszerű berendezések az innovatív fejlesztésnek köszönhetően sokoldalúan alkalmaz-hatók 3-6 kg/óra párátlanító kapacitás igény esetén. MODULRENDSZERŰ FELÉPÍTÉS

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ!

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ! ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ! HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt:

Részletesebben

Erőforrás gazdálkodás a bevetésirányításban

Erőforrás gazdálkodás a bevetésirányításban Professzionális Mobiltávközlési Nap 2009 Új utakon az EDR Erőforrás gazdálkodás a bevetésirányításban Fornax ZRt. Nagy Zoltán Vezérigazgató helyettes Budapest, 2009. április 9. Tartalom 1. Kézzelfogható

Részletesebben