Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egészségügyi és Szociális Bizottság. Jegyzőkönyv. a bizottság január 25-ei üléséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egészségügyi és Szociális Bizottság. Jegyzőkönyv. a bizottság 2011. január 25-ei üléséről"

Átírás

1 Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egészségügyi és Szociális Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság január 25-ei üléséről A bizottság taglétszáma: 9 fő Jelen vannak: Dr. Juhász Enikő, Leel-Őssy György, Fazekas János, Szathmári Norbert, Bóta Mizsei Ilona, Kazinczi István, Vincze Róbert Bejelentéssel távol: Piroska Miklós, Dr. Jernei Zoltán Meghívottak: Borbás Zsolt, a megyei közgyűlés alelnöke, Kardos József, OMSZ Észak-Alföldi Regionális Mentőszervezet, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltsége, megyei vezető mentőtiszt, Vadas Sándor, a Megyei Sportszövetségek Szövetségének munkatársa, Dr. Bene Ildikó a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet főigazgatója, Kovács Ottóné, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara JNSZ Megyei elnöke, Dr. Nemes András, a bizottság állandó meghívottja, Kugler-Rácz Viktória, Esélyek Háza munkatársa Dr. Molnár Zoltán, irodavezető-helyettes, Közgyűlési Iroda, Hajdúné Gácsi Mária, irodavezető, Pénzügyi és Beruházási Iroda, Dr. Györgyi Lajos, irodavezető, Művelődési és Népjóléti Iroda, Baksa Miklósné, a Művelődési és Népjóléti Iroda munkatársa, Péntek Györgyi, a Művelődési és Népjóléti Iroda munkatársa, Liszkai Rita Zita, a Művelődési és Népjóléti Iroda munkatársa, jegyzőkönyvvezető Dr. Juhász Enikő, a bizottság elnöke köszönti a megjelent bizottsági tagokat és meghívott vendégeket. Ezután megállapítja, hogy a bizottság határozatképes és javaslatot tesz az ülés napirendjére. A bizottság egyhangúlag a következő napirendi pontokat fogadja el: 1. A bizottság I. félévi munkatervének megtárgyalása, elfogadása Előadó: Dr. Juhász Enikő, a bizottság elnöke 2. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat évi költségvetésének és kötelező előirányzatainak megállapítására Előadó: Borbás Zsolt, a megyei közgyűlés alelnöke 3. Tájékoztató az egészségügyi mentés Jász-Nagykun-Szolnok megyei helyzetéről Előadó: Kardos Józseg, az OMSZ Észak-Alföldi Regionális Mentőszervezet Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltsége, megyei vezető mentőtiszt 4. Előterjesztés a megyei közgyűlésnek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által nyújtott szociális szolgáltatásokról és az intézményi térítési díjakról szóló rendelet módosítására Előadó: Borbás Zsolt, a megyei közgyűlés alelnöke

2 2 5. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat középtávú gyermek- és ifjúságvédelmi szakellátási terve ( ) felülvizsgálatáról Előadó: Dr. Juhász Enikő, a bizottság elnöke 6. Előterjesztés a megyei fenntartású intézmények alapító okiratának módosítására Előadó: Borbás Zsolt, a megyei közgyűlés alelnöke 7. Előterjesztés a évi Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobb sportolója cím adományozására Előadó: Dr. Juhász Enikő, a bizottság elnöke 8. Egyéb kérdések 1./ napirendi pont A bizottság I. félévi munkatervének megtárgyalása, elfogadása Dr. Juhász Enikő megkérdezi: javaslat, hozzászólás, kiegészítés, kérdés van-e a napirendi ponttal kapcsolatban. Kérdés, észrevétel nem hangzik el. A bizottság 7 igen szavazattal a következő határozatot hozza: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság 1/2011.(I.25.) számú határozata a bizottság I. félévi munkatervének elfogadásáról A bizottság a I. félévi munkatervét elfogadja. 2./ napirendi pont: Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat évi költségvetésének és kötelező előirányzatainak megállapítására Kazinczi István hozzászólásában elmondja, hogy az elmúlt évek tapasztalata szerint tudatos tönkretétel volt tapasztalható, nagyon rossz kondícióban vannak a megyei önkormányzatok. A mostani költségvetés talán lehetőséget nyújt majd arra, hogy ez a tendencia visszafordítható legyen, bár a keret elég szűkös. Az intézkedési tervek alkalmasak arra, hogy a kitűzött tervszámok tarthatóak legyenek. Véleménye szerint az anyag egy nagyon jól előkészített költségvetés. Szathmári Norbert egyetért az előtte szólóval, jól összeállított az anyag. Elmondja, problémák lesznek azzal az elvvel, hogy a közoktatási intézményekben teljesítmény alapú támogatást kapnak az intézmények. Lobbizhatnának a megyei közgyűlés országgyűlési képviselő tagjai ennek érdekében. Véleménye szerint a gyermekvédelmi szakellátásban kevesebben vesznek részt, ami csak mennyiségi változást fog hozni, minőségit nem. Bordás Zsolt osztja az előtte szólók véleményét. Kiegészítésként elmondja, hogy az országnak 2002-ben a kormányváltáskor milliárd forint volt a tartozása, ami jelenleg 16 ezer milliárd forintra nőtt. Ebből adódóan a megyék mozgástere jóval kisebb. Ettől függetlenül úgy gondolja, hogy a szakapparátus nagyon jó költségvetést készített elő. Az egyeztetések folyamán az intézmények jól tolerálták a beszűkült lehetőséget. Kiemeli, hogy a hiánycél 1,3 milliárd Ft, a bevételi oldalon szeretnének elérni 1,4 milliárd Ft illetékbevételt.

3 3 Az ez év első havi illetékbevétel ennek az összegnek pont az 1/12-ed része. Bíznak abban, hogy az év második felében akár az Új Széchenyi Tervnek, illetve a gazdaság beindulásának köszönhetően esetleg ezt a számot meg is tudják majd haladni. Vélhetően a költségvetést kell majd módosítani a későbbiekben, mivel intézményátadásokra kerülhet sor, melyek valamelyest ronthatják a számokat. Dr. Juhász Enikő kiegészítésében elmondja, hogy csatlakozik az előtte szólók véleményéhez, miszerint az elmúlt 8 év felelőtlen kormányzati politikájának következményeit viselik most a megyei önkormányzatok, a kialakult helyzethez képest azonban véleménye szerint is a lehető legjobb költségvetést állították össze a Megyei Önkormányzat munkatársai. Örömmel olvasta, hogy a feszes költségvetési számok ellenére fejlesztésekre is nyílik lehetőség. Dr. Juhász Enikő megkérdezi: javaslat, hozzászólás, kiegészítés, kérdés van-e még a napirendi ponttal kapcsolatban. Kérdés, észrevétel nem hangzik el. A bizottság 6 igen szavazattal 1 tartózkodás mellett a következő határozatot hozza: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2/2011.(I.25.) számú határozata a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Önkormányzat évi költségvetésének és kötelező előirányzatainak megállapításáról A bizottság az előterjesztésben foglaltakat támogatja és elfogadásra javasolja a Közgyűlésnek. 3./ napirendi pont Tájékoztató az egészségügyi mentés Jász-Nagykun-Szolnok megyei helyzetéről Kardos József szóbeli kiegészítésében elmondja, hogy a feladatokat 38 mentőautóval látják el, amiből egy a terepjáró, valamint 9 tartalék autó van a megye 14 mentőállomásán. A gépjárműpark elöregedett, az összesen 47 gépjárműből 12 db 10 év feletti. Ezen felül a km futása is nagyon magas az autóknak, 27 db 300 ezer km-t futott, 11 db 600 ezer km futásteljesítményű. Ennek ellenére az autók jól karbantartottak, megbízhatóak, jó biztonsági állapotban vannak, melyre nagyon ügyelnek és gondosan kezelik. A megyében nagyon kevés az esetkocsi, a 14 mentőállomásból mindössze 5 helyen van. Bóta Mizsei Ilona kérdezi, hogy a Tiszasüly-Jászberény viszonylatban 15 perces kivonulási idő betartását célzó új mentőállomás létesítése érdekében beadott pályázat nyert-e? Fazekas János kérdezi, hogy a gépjárműpark fiatalításakor a jól bevált Toyota gépkocsik helyett miért más márkát vásároltak? Örvendetes, hogy Szentesen megvalósult a helikopter bázis. A betegszállításra nem kap támogatást a mentőszolgálat? Vincze Róbert kérdezi, hogy a tájékoztatóban leírt lakossági elsősegélynyújtás aktivitását és ismeretét miként gondolják megvalósítani a megyében? Kardos József a feltett kérdésekre válaszolva elmondja, sajnos az új mentőállomás megvalósulásáról pontos információja nincs. A jól bevált Toyota mentőautók helyett a méretük miatt voltak kénytelenek más márkát választani. Sajnos a Toyota nem gyárt olyan méretű járműveket, amelyeket az EU-s szabvány előír.

4 4 Leválasztották a mentőszolgálatról a betegszállítást, így támogatást nem kapnak erre. Eleinte jó gondolatnak tűnt ez a döntés, de bebizonyosodott, hogy az alternatív betegszállító egyesületek nem gyorsabbak és nem megbízhatóbbak. Több esetben is előfordult már, hogy egy betegszállító cég helyett a mentőszolgálatnak kellett besegítenie. Színvonalasabbá tehető a betegszállítás, ha egy megyéhez 1 irányítóközpont lesz rendelve. A lakossági elsősegélynyújtással kapcsolatban elmondja, hogy igazából országos szintre gondoltak. Szüleink idejében be volt építve általános iskolában az egészségtan oktatás. Sajnos ez az évek alatt kikopott az oktatásból. Megtesznek mindent, hogy a mindennapokban megfelelően oktassák az elsősegélynyújtást. Leel-Őssy György hozzászólásában elmondja, hogy nagyon örvendetes dolog az egy megye egy irányító központ a betegszállításban. Véleménye szerint a betegszállítás egyesületeknek történő átadása katasztrófális helyzetet okozott, mivel az irányítás és az ellenőrzés nem volt megfelelő. Dr. Bene Ildikó elmondja, hogy a CT-re, MR-re érkezett betegeket nem veheti át a sürgősségi osztály, mert ez jogilag nem lehetséges. Azokban az esetekben, ahol lehet természetesen próbálják gyorsítani az átfutási, leterheltségi időt június 9-én levélben kereste meg a megyebeli kórházak vezetőit a betegek vizsgálatra küldésével kapcsolatos ésszerűsítési javaslatokkal. Valóban alig van olyan esetkocsi, amin szakképzett személyzet van, Törökszentmikóson hamarosan nagy valószínűséggel lesz, de Mezőtúron is elengedhetetlen, hogy legyen, mert tarthatatlan az állapot. A megyei kórházban a stroke ellátás 1-2 hónapon belül megoldódik, februárban meg tudják vásárolni az ehhez szükséges hiányzó gépet ban választották szét a betegszállítást, véleménye szerint sem megfelelő a személyzet és a gépjárműpark. Szathmári Norbert módosító indítványként javasolja, hogy az elsősegély nyújtó tanfolyamokat már az általános iskolában vezessék be. Dr. Juhász Enikő megköszöni a napirend előterjesztőjének a részvételt és a mindenre kiterjedő, pontos válaszokat. Szavazásra teszi fel az elhangzott módosító javaslatot. A bizottság egyhangúlag befogadja a határozati javaslatba Szathmári képviselő úr javaslatát. Ezután megkérdezi: javaslat, hozzászólás, kiegészítés, kérdés van-e még a napirendi ponttal kapcsolatban. Kérdés, észrevétel nem hangzik el. A bizottság 7 igen szavazattal a következő határozatot hozza: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság 3/2011.(I.25.) számú határozata az egészségügyi mentés Jász-Nagykun-Szolnok megyei helyzetéről szóló tájékoztatót A bizottság a tájékoztatóban foglaltakat az elhangzott módosító javaslattal együtt támogatja és elfogadásra javasolja a Közgyűlésnek. 4./ napirendi pont Előterjesztés a megyei közgyűlésnek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által nyújtott szociális szolgáltatásokról és az intézményi térítési díjakról szóló rendelet módosítására

5 5 Dr. Juhász Enikő megkérdezi, hogy az előterjesztéssel kapcsolatban van-e kérdés, javaslat, kiegészítés? Kérdés, észrevétel, javaslat nem hangzik el. A bizottság 7 igen szavazattal a következő határozatot hozza: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság 4/2011.(I.25.) számú határozata a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Önkormányzat által nyújtott szociális szolgáltatásokról és az intézményi térítési díjakról szóló rendelet módosításáról A bizottság az előterjesztésben foglaltakat támogatja és elfogadásra javasolja a Közgyűlésnek. 5./ napirendi pont Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat középtávú gyermek- és ifjúságvédelmi szakellátási terve ( ) felülvizsgálatáról Bóta Mizsei Ilona megkérdezi, hogy a Jászságban élők a problémáikkal hová fordulhatnak? Milyen ellátásban részesülnek? Szathmári Norbert elmondja, hogy Szelevényen nincs gyermekjóléti szolgáltatás. Fazekas János hozzászólásában elmondja a veszélyeztetett és a hátrányos helyzetű fiatalokkal kapcsolatban, hogy az anyag jól felépített, mindenre kiterjedő, a statisztikával ellentétben azonban nem javul a helyzet, elgondolkodtatók a definíciók. Az új közoktatási törvény szerint az 50 órát meghaladó hiányzó tanulókat jelezni kell az önkormányzat jegyzőjének, aki lépéseket tesz a családi pótlék szüneteltetésére. A törvény azonban azt is kimondja, hogy ezekben az esetekben a tanulókat védelembe kell venni. A gyakorlat a statisztikával ellentétben azt mutatja, hogy ez a szám emelkedni fog. Jónak tartja, hogy az anyag összeállítója a veszélyeknél, lehetőségeknél, gyengeségeknél több olyan tényezőt is meghatározott, ami valóban, a gyakorlatban is érezhető. Kazinczi István véleménye szerint rendkívül jó az anyag, tömören látható belőle a reális helyzet, tiszta képet ad. Felhívja a figyelmet arra, hogy a törvényi változások és a kapcsolódó rendeletek végrehajtása rendkívül nehéz, talán a legnehezebben kezelhető feladat a gyermek és ifjúságvédelem. Dr. Györgyi Lajos kérdésekre adott válaszában elmondja, hogy a Megyei Önkormányzat kompetenciája, hogy áttekintést készítsen a gyermekvédelmi alapszolgáltatások és szakellátások állapotáról, közvetlen befolyása nincsen az alapszolgáltató felé, ebben a Szociális és Gyámhivatal, mint hatóság járhat el, szélsőséges esetekben szankciókat alkalmazhat. Az átmeneti gondozás fehér foltjait sajnálatos módon régóta tapasztalni lehet. Az átmeneti gondozás azért lenne lényeges, hogy a szakellátásba vételt meg lehessen előzni. Szelevény esetében egy türelmi időt követően köteles lett volna a község megszervezni a gyermekjóléti szolgáltatást, sajnos azonban ezt a mai napig nem tették meg. Bóta Mizsei Ilona hozzászólásában elmondja, hogy megjelent a halmozottan hátrányos helyzetű fogalom, ami azonban nem egyenlő a veszélyeztetettséggel. Dr. Juhász Enikő kérdezi, hogy az előterjesztéssel kapcsolatban van-e további kérdés, javaslat, kiegészítés?

6 6 Kérdés, észrevétel, javaslat nem hangzik el. A bizottság 7 igen szavazattal a következő határozatot hozza: A Egészségügyi és Szociális Bizottság 5/2011.(I.25.) számú határozata a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Önkormányzat középtávú gyermek- és ifjúságvédelmi szakellátási terve ( ) felülvizsgálatáról A bizottság az előterjesztésben foglaltakat támogatja és elfogadásra javasolja a Közgyűlésnek. 6./ napirendi pont Előterjesztés a megyei önkormányzat fenntartásában lévő költségvetési szervek alapító okiratainak módosítására Dr. Juhász Enikő kérdezi, hogy az előterjesztéssel kapcsolatban van-e kérdés, javaslat, kiegészítés? Dr. Györgyi Lajos hozzászólásában elmondja, hogy a két ágazati, illetve a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság is tárgyalja, továbbá az intézményvezetők is véleményezik. Így a közgyűlés elé kerülő előterjesztésben kisebb pontosítások még lehetségesek. Borbás Zsolt ügyrendi javaslatot tesz, hogy a bizottság egy szavazással, határozatában döntsön az előterjesztésről. Az ügyrendi javaslatot a bizottság 7 igen szavazattal elfogadja. A bizottság egyhangúlag az alábbi határozatot hozza: Az Egészségügyi és Szociális Bizottság 6/2011.(I.25.) számú határozata a Megyei Önkormányzat fenntartásában lévő költségvetési szervek alapító okiratainak módosításáról A bizottság a Megyei Önkormányzat fenntartásában lévő költségvetési szervek alapító okiratainak módosításáról szóló előterjesztést elfogadásra javasolja a megyei közgyűlésnek. 7./ napirendi pont Előterjesztés a bizottságnak a évi Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobb sportolója cím adományozására Vadas Sándor elmondja, hogy decemberében született megállapodás a Sportszövetségek Szövetségével a feladat átvállalásáról. A cím elnyerésére kiírt pályázatot a vállalt feladatok szerint meghirdették, a beérkezett anyagot feldolgozták. Ez évben +5%-os volt a felterjesztési arány. Dr. Juhász Enikő kérdezi, hogy az előterjesztéssel kapcsolatban van-e kérdés, javaslat, kiegészítés? Kérdés, észrevétel, javaslat nem hangzik el. Az Egészségügyi és Szociális Bizottság 7/2011.(I.25.) számú határozata a évi Jász- Nagykun-Szolnok megye legjobb sportolója cím adományozásáról

7 7 A bizottság évben elért sportteljesítménye alapján a sportszakmai véleményeket is figyelembe véve Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobb sportolója címet adományozza: Serdülő leány kategóriában: Lőrincz Renátának, a Szolnoki Sportiskola SE judo sportolójának, Serdülő fiú kategóriában: R. Tóth Norbertnek, a Törökszentmiklósi Diák Atlétikai Klub versenyzőjének, Ifjúsági leány kategóriában: Gyulai Rékának, a Szolnoki Sportiskola SE judo sportolójának, Ifjúsági fiú kategóriában: Bíró Márknak, a Szolnoki Sportiskola SE evezősének, Felnőtt női kategóriában: Darázs Rózsának, a Jászberényi SE rövidpályás gyorskorcsolyázójának, Felnőtt férfi kategóriában: Darázs Péternek, a Jászberényi SE rövidpályás gyorskorcsolyázójának, Csapat kategóriában: az Újszászi VVSE lábtoll-labda csapatának. A díjak átadására március elején kerül sor. A díjátadási ünnepség megszervezésével kapcsolatos operatív feladatok elvégzésére a bizottság a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportszövetségek Szövetségét kéri fel. Határidő: március 18. Felelős: Dr. Györgyi Lajos, a MÖH Művelődési és Népjóléti Iroda vezetője Erről: 1./ a megyei közgyűlés tisztségviselői, 2./ Ács Bálint, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportszövetségek Szövetsége elnöke, 3./ Dr. Juhász Enikő, a bizottság elnöke, 4./ Dr. Györgyi Lajos, a MÖH Művelődési és Népjóléti Iroda vezetője értesül. 8./ Egyéb kérdések Szathmári Norbert panasszal él. Elmondja, hogy a december 10-ei soron kívüli ülésre szóló meghívót és az ehhez kapcsolódó előterjesztést megkésve, az ülés megkezdése után 6 órával kapta kézhez, így nem tudott a bizottsági ülésen részt venni. Valamint jelen ülésre is az utolsó pillanatban, az elmúlt hét péntekén kapta meg az anyagot, így szűk 3 nap állt rendelkezésre az abban foglaltak tanulmányozására. Szeretné, ha a bizottság és tagjai között a kommunikációt lehetne fejleszteni, hogy a későbbiekben ilyen hibák ne fordulhassanak elő. Dr. Györgyi Lajos válaszában elmondja, hogy reményei szerint a következő közgyűlésre, illetve az azt megelőző bizottsági ülésekre az előterjesztések elektronikus formában kerülhetnek kiküldésre.

8 8 A mai ülésre való igaz, hogy 2 nap késéssel, csak a múlt szerdán sikerült postázni, ez azonban amiatt történhetett meg, hogy a kulcsanyagok, mint pl. a költségvetés és az alapító okiratos előterjesztés is nagy terjedelműek voltak, ezért a sokszorosítás jóval több időt vett igénybe. A december 10-ei soron kívüli ülésre küldött, illetve késve kézhez kapott postázásnak utána néznek, elnézést kér érte. Dr. Molnár Zoltán hozzászólásában elmondja, hogy a laptopbeszerzéssel kapcsolatos szerződés szerint a cég vállalta, hogy két nappal a februári közgyűlés előtt leszállítja a laptopokat, remélhetőleg tartja a határidőt. További hozzászólás, kérdés, észrevétel nem hangzik el. Dr. Juhász Enikő megköszöni a részvételt és az ülést bezárja. Kmf. dr. Juhász Enikő a bizottság elnöke

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság január 19-i üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság január 19-i üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2010. január 19-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Bóta Mizsei

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről: Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 13-án, szerdán, 9.15 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Márványtermében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága, valamint a Pénzügyi és Területfejlesztési

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2007. február 16.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2007. február 16. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Jegyzőkönyv a bizottság 2007. február 16.-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Elek Sándor, Farkas András Andor, Dr. Jernei Zoltán, Dr. Juhász

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága április 5-i üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága április 5-i üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2007. április 5-i üléséről. Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem Jelen vannak: Molnár Imre, a Bizottság elnöke

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2008. június 3-i üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2008. június 3-i üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2008. június 3-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Elek Sándor,

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság június 1-i üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság június 1-i üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2010. június 1-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Bóta Mizsei

Részletesebben

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS I. félévi M U N K A T E R V E

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS I. félévi M U N K A T E R V E JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2006. I. félévi M U N K A T E R V E 2006. február 17. 1. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2006. évi költségvetésének és kötelező előirányzatainak

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága február 8-i üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága február 8-i üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2008. február 8-i üléséről. Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem Jelen vannak: Molnár Imre, a Bizottság elnöke

Részletesebben

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága szeptember 29-i üléséről

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága szeptember 29-i üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága 2017. szeptember 29-i üléséről 29/2017. (IX.29.) ÜB. számú bizottsági határozat az Ügyrendi Bizottság 2017. szeptember

Részletesebben

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Oktatási, Kulturális és Vallásügyi Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2007. szeptember 5-i üléséről

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Oktatási, Kulturális és Vallásügyi Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2007. szeptember 5-i üléséről Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Oktatási, Kulturális és Vallásügyi Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2007. szeptember 5-i üléséről Helyszín: JNSZ Megyei Nagy László Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium,

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2007. január 30.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2007. január 30. 1 Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2007. január 30.-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Elek Sándor,

Részletesebben

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS I. félévi M U N K A T E R V E

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS I. félévi M U N K A T E R V E JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2011. I. félévi M U N K A T E R V E 2 2011. február 11. 1. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2011. évi költségvetésének és kötelező előirányzatainak

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. január 16-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Drávucz Katalin polgármester levezetése mellett, Bagi Zsolt, Dr.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: 2013. június 18-án, 10.00 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Külső-Szolnok termében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága üléséről

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Jegyzőkönyv Készült: 2013. március 21-én, 10.00 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Külső-Szolnok termében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága üléséről

Részletesebben

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS. 2009. I. félévi M U N K A T E R V E

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS. 2009. I. félévi M U N K A T E R V E JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2009. I. félévi M U N K A T E R V E 2 2009. február 20. 1. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2009. évi költségvetésének és kötelező előirányzatainak

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egészségügyi és Szociális Bizottság. Jegyzőkönyv. a bizottság 2011. június 14-ei üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egészségügyi és Szociális Bizottság. Jegyzőkönyv. a bizottság 2011. június 14-ei üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egészségügyi és Szociális Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2011. június 14-ei üléséről A bizottság taglétszáma: 9 fő Jelen vannak: Leel-Őssy György, Dr. Jernei Zoltán, Piroska

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság február 3-i üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság február 3-i üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2009. február 3-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Bóta Mizsei

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. május 30-án tartott üléséről. Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. május 30-án tartott üléséről. Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. május 30-án tartott üléséről Határozatok mutatója 49/2013. (V. 30.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 50/2013. (V. 30.) sz. határozat:

Részletesebben

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Közgyűlés Oktatási, Kulturális és Etnikai Bizottsága. Jegyzőkönyv a bizottság november 24-i üléséről

Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Közgyűlés Oktatási, Kulturális és Etnikai Bizottsága. Jegyzőkönyv a bizottság november 24-i üléséről Jász - Nagykun - Szolnok Megyei Közgyűlés Oktatási, Kulturális és Etnikai Bizottsága Jegyzőkönyv a bizottság 2010. november 24-i üléséről Helyszín: Megyeháza, Külső-Szolnok terem (Szolnok, Kossuth Lajos

Részletesebben

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Iktatószám: -2/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzat Jóléti, Ügyrendi és Sport Bizottságának 2017. május 23-án (kedden) 13:00 órai kezdettel megtartott nyilvános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója 24/2013. (III. 25.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 25/2013. (III. 25.) sz.

Részletesebben

Iktatószám: 35-8/2015. JEGYZŐKÖNYV

Iktatószám: 35-8/2015. JEGYZŐKÖNYV Iktatószám: 35-8/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: a 2015. január 20-ai soron következő ülésén (Megyeháza, 3100 Salgótarján, I. em. Hadady-Hargitay Terem). Jelen vannak: a bizottság tagjai (6 fő) a mellékelt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2015. szeptember 7.-én 17 órai kezdettel Segesd községben, a Segesd-Taranyi IV. Béla Király Általános Iskola

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. november 25. napján megtartott soros, nyilvános üléséről. Jelen voltak: Búza Zsolt polgármester Lépné Soós Anita, alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. február 14-én tartott üléséről. Rendelet és Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. február 14-én tartott üléséről. Rendelet és Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. február 14-én tartott üléséről Rendelet és Határozatok mutatója 2/2013. (II. 15.) Önkormányzati rendelet A települési szilárd hulladék gyűjtésével,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének. 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről. Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének. 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről. Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről Határozatok mutatója 64/2012. (VIII. 16.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 65/2012.

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2016. DECEMBER 14. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 16/2016. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V A J K A V Á R O S Ö N K O R M Á N Y Z A T A HUMÁN ÉS NÉPJÓLÉTI BIZOTTSÁG 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-111 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1 /50-9/ 2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete, Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 27-i együttes üléséről

Részletesebben

2./ Marcalvölgye Ivóvízminőség Javító Önkormányzati Társulás társulási megállapodásának

2./ Marcalvölgye Ivóvízminőség Javító Önkormányzati Társulás társulási megállapodásának ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8493 ISZKÁZ Szám: 105/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Iszkáz Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. május 31-én (péntek) 18,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2007. szeptember 4.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság 2007. szeptember 4. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2007. szeptember 4.-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor,

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS I. félévi M U N K A T E R V E

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS I. félévi M U N K A T E R V E JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2010. I. félévi M U N K A T E R V E 2 2010. február 5. 1. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2010. évi költségvetésének és kötelező előirányzatainak

Részletesebben

Cseh József polgármester

Cseh József polgármester ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8493 ISZKÁZ Szám: 154/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Iszkáz Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. szeptember 12-én (csütörtök) 18,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyilvános üléséről. 1 Jegyzőkönyv rendkívüli, nyilvános üléséről. Időpont: 2011. november 14. Helyszín: Polgármesteri Hivatal, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Szavazati joggal meghívottak: Bajkai János polgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.szeptember 4-én 7.00 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2017. november 24.-én 14 órai kezdettel Segesd községben, az önkormányzat házasságkötő termében megtartott, munkaterv

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság szeptember 9-i üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság szeptember 9-i üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2008. szeptember 9-i üléséről A bizottság taglétszáma: 12 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Elek Sándor,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén. JELEN VANNAK: A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva. KOVÁCS GYULA a Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. október 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. október 29-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2009. december 11-én tartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Bartáné Tóth Mária Dr.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről. Rendeletek és Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről. Rendeletek és Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án tartott üléséről Rendeletek és Határozatok mutatója 11/2013. (IX: 27.) önkormányzati rendelet A lakások és helyiségek bérletéről,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. december 21-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. december 21-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. december 21-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Emeleti tanácskozó terme. Jelen vannak:

Részletesebben

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i ülésére

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-i ülésére napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 30-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: A 2016. évi Munkaterv és jogalkotási program

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Mátraderecske és Mátraballa Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek április 20-án megtartott eevüttes üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Mátraderecske és Mátraballa Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek április 20-án megtartott eevüttes üléséről 6/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Mátraderecske és Mátraballa Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2015. április 20-án megtartott eevüttes üléséről Rendelet száma Mátradereeske Községi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. december 10. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen

Részletesebben

Iktatószám: /2015.

Iktatószám: /2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila út. 19. Tel.: 36/ 554-300 Iktatószám: 6054-7/2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2015. november

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 23-án megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 23-án megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. augusztus 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 92/2016.(VIII.23.) 93/2016.(VIII.23.) 94/2016.(VIII.23.)

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek

Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek Mátramindszent Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 13-i Mátramindszent Szuha Dorogháza Önkormányzatok Képviselő testületeinek együttes üléséről készült 16/2012. számú Jegyzőkönyve

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. november 11 - i RENDKÍVÜLI üléséről Önkormányzati rendelet: - Határozat: 118-119 /2013. (11.11.) 2 J E G Y Z Ő K

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y ZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről J E G Y ZŐKÖNYV a Pénzügyi Bizottság 2016. március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza: 10-14/2016.(III.22.) számú PÜB határozatokat J E G Y ZŐKÖNYV Készült: a Pénzügyi Bizottság 2016.

Részletesebben

Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én, du. 16 órakor a Polgármesteri Hivatal üléstermében megtartott üléséről.

Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én, du. 16 órakor a Polgármesteri Hivatal üléstermében megtartott üléséről. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-15/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 7/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny, Tanakajd, Csempeszkopács, Rum, Rábatöttös és Zsennye Községek Képviselő-testületeinek 2016. május 12-én megtartott együttes üléséről Hozott döntések: Vasszécseny

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén.

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY- BALATONRENDES -SALFÖLD KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI -------------------------------------------------------- Ikt.szám: 620-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 10. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 29-én (csütörtök) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 27 -i alakuló üléséről Önkormányzati rendelet: 10/2014.(X.27.) önkormányzati rendelet: 1 Határozat: 101-104

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:64-67/2013. (VI. 21.) számú határozatok d.

Részletesebben

4. Beszámoló a Nógrád Megyei Önkormányzati Hivatal 2010-2014. években végzett tevékenységéről Előterjesztő: dr. Barta László, megyei főjegyző

4. Beszámoló a Nógrád Megyei Önkormányzati Hivatal 2010-2014. években végzett tevékenységéről Előterjesztő: dr. Barta László, megyei főjegyző Ikt.sz.: 43-13/2014. Jegyzőkönyv Készült: a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2014. június 26-án, a Megyeháza I. emeleti Hadady-Hargitay termében tartott soron következő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 27-én megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Iktatószám: 4570-2/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzat Jóléti, Ügyrendi és Sport Bizottságának 2017. november 21-én (kedden) 08:00 órai kezdettel megtartott nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Jóléti és Ügyrendi Bizottságának 2015. június 9-én (kedden) 15.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről 1 Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem

Részletesebben

1.napirend. Kiss Zsigmond

1.napirend. Kiss Zsigmond Püspökladány Város Önkormányzat Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2009. szeptember 17-ei ülésén hozott határozatai 34/2009.(IX.17.) Gyógyfürdőfejlesztés III. ütemű pályázatának visszavonása 35/2009.(IX.17.)

Részletesebben

2014. évi. 7. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 7. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 7. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 13-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja.

JEGYZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-16/2015.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. december 17-én, 17 órakor az Önkormányzati Hivatal üléstermében

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Egészségügyi Bizottsága 2008. szeptember 15-án 14 30 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme. Jelen van: Pőcze Levente,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének VÁROSSTRATÉGIAI ÉS VÁROSMARKETING BIZOTTSÁGÁNAK, PÉNZÜGYI ÉS KÖLTSÉGVETÉSI BIZOTTSÁGÁNAK VALAMINT TULAJDONOSI BIZOTTSÁGÁNAK

Részletesebben

29/2013. számú. 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

29/2013. számú. 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 5053-2/2013. 29/2013. számú 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 190-192/2013. (XI. 22.)

Részletesebben

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE GYULAKESZI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLTETE RAPOSKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE GYULAKESZI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLTETE RAPOSKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE GYULAKESZI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLTETE RAPOSKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 1/22-5/2017. 18/5-5/2017. 19/5-7/2017.

Részletesebben

Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a

Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 13. napján 16 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 10.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2010/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. június 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 13 30 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. szeptember 29-i együttes üléséről.

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. szeptember 29-i együttes üléséről. ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG BALATONRENDES KÖZSÉG SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT ÖNKORMÁNYZAT ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: Á. 29-87/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ábrahámhegy,

Részletesebben

Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv december 16.

Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv december 16. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottsága I/2-48/2009. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv 2009. december 16. Az ülésen hozott határozatok száma és

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.február 25. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.február 25. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.február 25. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Dr. Lakos Roland polgármester, Bögös István, Gáspár János,

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság november 25-i üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság. Jegyzőkönyv a bizottság november 25-i üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2008. november 25-i üléséről A bizottság taglétszáma: 12 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Bóta Mizsei

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2015. április 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2015. április 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve 225-10/2015. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. április 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Jegyzőkönyve 141/2015. (IV.10) számú határozata Nagyrév-Tiszabög működő komp viteldíjának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2009. május 6-án megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2009. május 6-án megtartott nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2009. május 6-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Városháza nagy tanácskozó terme Jelen vannak: Szabó András polgármester

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. szeptember 12.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. szeptember 12-én 15.00 órakor

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester,

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester, Jegyzőkönyv Készült: 2017. június 29-én de: 8,00 órai kezdettel a Nádudvari Polgármesteri Hivatal helyiségében a Nádudvari Szociális Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanács tanácsüléséről Jelen vannak:

Részletesebben

Alsó- Tisza-menti Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa május 13-án (kedden) de órai kezdettel megtartott társulási ülésének

Alsó- Tisza-menti Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa május 13-án (kedden) de órai kezdettel megtartott társulási ülésének 5/2014. Napirend: Alsó- Tisza-menti Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa 2014. május 13-án (kedden) de. 10.00 órai kezdettel megtartott társulási ülésének Jegyzőkönyve 1. Gondozási Központ Rózsafüzér

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2017. április 19.-én (szerdán) 8.00 órakor Segesd Község Önkormányzata házasságkötő termében megtartott nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28. napján

Részletesebben

Szám: 334-11/2013. N é m e t b á n y a

Szám: 334-11/2013. N é m e t b á n y a Szám: 334-11/2013. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 26. napján 9 órakor megtartott Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1/6 oldal Németbánya Község

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2008/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14.00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben