NISSAN GT-R. Nyomtatás Bezárás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NISSAN GT-R. Nyomtatás Bezárás"

Átírás

1 NISSAN GT-R

2 MI LENNE_ HA MI MAGUNK LENNÉNK AZ EGYETLEN VERSENYTÁRSUNK?

3 MEGALKOTHATJUK SAJÁT SZABÁLYAINKAT. A technikát és az érzésvilágot páratlan módon ötvöző GT-R-t valós körülmények közötti vezetésre terveztük olyan körülmények közé, ahová más szuperautók nem merészkednek ben pedig tovább emeltük a tétet: a GT-R új távlatokat nyit a kifinomult, tökéletesre csiszolt élményekben a teljesítmény csökkenése nélkül.

4 AZ ÉLET HATÁROK NÉLKÜL. Gondoljon csak bele, milyen érzés volna egy olyan szupersportautót, mint a GT-R, ugyanúgy vezetni, mint bármely közönséges autót: bármikor és bárhová azzal menni, vagy csak magáért az élményért autózni vele. Menjen hát el vele a munkába, vacsorázni, vagy tegyen egy kört a városban! Vigye el barátait egy hosszú hétvégére! Utazzon el a hegyekbe síelni! És persze a versenypályáról se feledkezzen meg. Végül is egy GT-R-t vezet!

5 SZEMÉLYES MEGHÍVÓ EGY FELEDHETETLEN ÉLMÉNYRE.

6 TAKUMI: EGY MESTER EGY MOTOR. Ha a valódi japán elkötelezettségre és precizitásra kíváncsi, csak fel kell nyitnia egy GT-R motorháztetejét. A világon csupán négy olyan mester van, akik saját kezűleg szerelhetik össze a GT-R motorját. Őket nevezik Takuminak. Ez a szó japánul olyan nagy tudású mestert jelent, aki hosszú évek elkötelezett és verejtékes munkájával csiszolta tökéletesre tudását. A Takumik motorépítés iránti elkötelezettsége az elődeik által több mint 100 évig gyűjtött tapasztalatokban gyökerezik. Minden GT-R motort egy mester épít, akinek a nevét aztán büszkén hirdeti a motoron elhelyezett tábla. A tökéletes végeredmény érdekében minden Takumi saját kezűleg vizsgál meg minden beépített alkatrészt, és kezeskedik azok összeszerelésének pontosságáért. 1A GT-R-t azonban nem csak a kivételes szakértelem teszi olyan különlegessé. Ahogyan az egyik Takumi mondta: Minden motorba beleadjuk a lelkünket is abban a reményben, hogy lelkesedésünkben az autó leendő tulajdonosa is osztozni fog.

7 Újabb nap a 315 km/órával száguldó irodában.* Minden pilótánk a GT-R fejlesztésének más és más fontos részfeladatára specializálódott. Autópálya-szakértőnk például a 300 km/óra feletti sebességeket teszteli. Ezzel szemben más, tesztpályánkon dolgozó pilótánk azt vizsgálja, hogy a GT-R hogyan birkózik meg a valódi utakon előforduló bukkanókkal, kátyúkkal, aszfaltfoltokkal és csatornafedelekkel. A Nürburgringen annyira extrém teszteknek ve tjük alá az autót, hogy azt nem is merjük másra bízni, csak az ezen a pályán már több ezer kört teljesített versenyzőkre azokra, akiket a bennfentesek csak Ringmeisternek neveznek. A LEGJOBB PILÓTÁKBÓL ÁLLÓ CSAPAT EGYETLEN, KIMAGASLÓ VEZETÉSI ÉLMÉNY. A páratlan hozzáértés nemcsak a GT-R patikatisztaságú motorkészítő műhelyeiben érhető tetten, hanem a tesztpályáinkat hasító autók volánja mögött is. A GT-R bármely tesztpilótája elég lenne ahhoz, hogy a GT-R a figyelem középpontjába kerüljön. Már a kezdetektől tisztában voltunk a GT-R úttörő szerepével a teljesítmény, a kifinomultság és a képességek terén, ezért összegyűjtöttük a Nissan legjobb tesztpilótáinak számító AS Class pilótáit, hogy segítségükkel olyan autót alkothassunk, amely nem csupán egyetlen pályán, egy fajta időjárás mellett vagy csak a tapasztalt versenypilóták keze alatt teljesít jól. A GT-R szuperautót bárki, bárhol és bármikor vezetheti, és ugyanolyan kellemes élményt nyújt az ezzel a világgal még csak ismerkedő sofőröknek is, mint egy tapasztalt versenyzőnek. * A vezetés veszélyes üzem, így sebességét mindig körültekintően válassza meg. Az Ön és utastársai biztonságának érdekében közúton minden esetben tartsa be a közúti közlekedés szabályait.

8 ELLENSÉGBŐL BARÁT. A szupersportautók egyik legádázabb ellensége a légellenállás, amelyet minden körülmények között igyekszünk a minimálisra csökkenteni. A Nissan azonban egyedi megközelítést alkalmaz ebben a csatában. A Nissan versenypályákon szerzett tapasztalataira alapozva a GT-R két évet töltött a Lotus csoport mozgó utat szimuláló szélcsatornájában és még másfél évet a japán Yoshitaka Suzuka szélcsatornáiban, míg végül sikerült a versenyautók aerodinamikai tulajdonságait az országúti közlekedéshez hangolni. Ennek a hosszú munkának az eredménye a különösen kedvező, 0,26-os légellenállási együttható, a páratlan tapadást és irányíthatóságot garantáló leszorítóerő és a levegőáramlás kiváló kezelése, amely a kulcsfontosságú alkatrészek tökéletes hűtését is biztosítja. A versenytechnológia alkalmazásának előnyei az országúton a kiváló stabilitás, megbízhatóság és irányíthatóság képében jelentkeznek A hátsó lökhárító oldalán található légbeömlő segít az autó hátulja felé irányítani a levegő áramlását. A hátsó légterelő leszorítóerőt biztosít. Az első és hátsó sárvédőn található légbeömlők szintén növelik a leszorítóerőt, mindeközben pedig csökkentik a motortér nyomását, illetve segítik a fékek hűtését. A motorháztető légbeömlői a motortér hűtésében vesznek részt. A kettős légterelő bordák a karosszéria körüli légmozgást teszik simábbá, valamint javítják az elülső kerékjáratokból érkező levegő áramlását, így tovább növelik a leszorítóerőt. A hűtőrács nagy, lekerekített szélű nyílása minimális légellenállás mellett optimális hűtést nyújt a motor, az intercoolerek és mozgó alkatrészek számára.

9 A jobb irányíthatóság érdekében a motor tömegközéppontját hátrébb helyeztük. A motor bemenő és kimenő tengelyeit megdöntöttük és laposabbá tettük, így a tömegközéppont lejjebb került, az irányíthatóság pedig tovább javult. A sebességváltómű az alváz hátsó részére került a jobb tapadás és nagyobb fékerő elérése érdekében. A REKORDOK MEGDÖNTÉSÉHEZ ELŐSZÖR ÁT KELL HÁGNI A SZABÁLYOKAT. A GT-R kifejlesztése során leszámoltunk a konvenciók hatalmával: mindent megkérdőjeleztünk, és olyan új válaszokat kerestünk, amelyek hozzásegítettek a kitűzött cél eléréséhez. Filozófiánk sikerét tökéletesen példázza a GT-R Premium Midship koncepciója: a motort az alvázon hátrébb helyezve csökkentettük az autó orrára nehezedő tömeget, így sokat javult az irányíthatóság. A hagyományos elrendezés szerint ehhez a sebességváltóművet is hátrébb kellett volna helyeznünk, ahol azonban az utastér méretét csökkentette volna. A megoldás? A sebességváltóművet elválasztottuk a motortól, és az osztóművel együtt az autó hátsó részébe építettük, létrehozva így a világ első független sebességváltós négykerékhajtású autóját. A hátsó tengely nagyobb terhelésével javult a tapadás és a fékezés hatékonysága is. Megoldásunk további előnye, hogy a motor és sebességváltómű között kevesebb hő termelődik, így mindkettő alacsonyabb hőmérsékleten és hatékonyabban működik. Az irányíthatóságot szerettük volna tökéletesíteni, az eredmény pedig egy minden területre kiható briliáns ötlet lett.

10 A VÁLTÓ, AMI 0,15 MÁSODPERC ALATT FEJE TETEJÉRE ÁLLÍTJA AZ ERŐÁTVITEL VILÁGÁT. Minél tovább tart a sebességek közötti váltás, annál kevesebb ideig hat a motor ereje az útra. A maximális gyorsulás érdekében a GT-R kormányról vezérelhető 6 fokozatú szekvenciális, kettős tengelykapcsolós sebességváltójának R módban csupán egy szempillantásnyi időre 0,15 másodpercre van szüksége a következő fokozatba váltáshoz. Két tengelykapcsoló pedál nélkül. A Nissan GT-R 6 sebességes, dupla tengelykapcsolós sebességváltója hihetetlenül gyorsan kapcsol. Hogy hogyan? A sebességváltóműben külön tengelykapcsoló tartozik a páratlan (1., 3., 5.) és a páros (2., 4., 6.) fokozatokhoz. Amikor az autó páratlan sebességben van, a megfelelő páros számú sebességhez tartozó tengelykapcsoló felkészül az azonnali váltásra. A sebességváltómű intelligens vezérlése visszaváltáskor a gázt is visszaveszi, hogy az illeszkedjen a fordulatszámhoz. Így aztán a bal lába használata nélkül is izgalmas élményben lehet része a GT-R vezetőjének. A kormányoszlopra szerelt magnézium váltófülek A sebességváltó beállításai: R mód, Normal és Save 0.15 Szénszálas kompozit kardántengely Független hátsó hajtóműegység

11 315 KM/ÓRÁS VÉGSEBESSÉG* 3,8 literes V6-os motor A konvenciókat felforgató tudás. A Nissan a GT-R fejlesztése során folyamatosan megkérdőjelezte a konvenciókat. Nagy és magas fogyasztású motor helyett a GT-R szíve egy optimális méretű, ikerfeltöltős, 3.8 literes V6-os motor, amely 550 lóerős teljesítményével és 632 Nm-es nyomatékával kápráztatja el közönségét. Semmi sem kerülte el a figyelmünket: a hagyományos öntöttvas hengerfal helyett minden henger egyedi, szórt plazmabevonatot kapott. Ez a modern eljárás nagyban csökkenti a súrlódást, így a motor szabadabban foroghat, kevésbé kopva lassabban használódik el és jobban hűthető így tud a legkeményebb körülmények között is helytállni. 550 LE A motor olyan, mint egy légszivattyú. Minél több levegőhöz jut, annál jobban teljesít. A maximális teljesítmény elérése érdekében a Nissan GT-R külön levegőszívó rendszerrel rendelkezik, minden hengersorhoz. Különleges másodlagos légszívó rendszere pedig segít a katalizátorok gyorsabb felmelegítésében, így a Nissan GT-R nemcsak erős, de megszerezte az igen alacsony károsanyag-kibocsátású járműveknek odaítélt ULEV minősítést is. ÉS A MEGÁLLÁS 6 DUGATTYÚS FÉKNYERGEK A GT-R hihetetlen teljesítményéhez és nyomatékához tiszteletet parancsoló fékerő is társul. A méretes, elöl 390 mm-es, hátul pedig 380 mm-es átmérőjű féktárcsák mögé tekintve láthatjuk, hogy a Nissan a versenyautókban alkalmazott legjobb megoldásokat ültette át e páratlan országúti autójába. A 6 hengeres első és 4 hengeres hátsó féknyergek által biztosított nagyobb és jobban elosztott fékerő a versenypályán is bármikor megállja a helyét. A páratlan merevség és alacsony tömeg eléréséhez a féknyergeket egyetlen alumíniumtömbből esztergálják. A hő a fékrendszerek ősellensége. A versenypályán nem szokatlan jelenség a vörösen izzó féktárcsa. A Nissan GT-R féktárcsáinak hűtését nemcsak a tárcsák furatai, hanem a hőelvezetést szolgáló különleges, gyémánt alakú szellőzőbordák is segítik. A GT-R-ben feltűnik az eddig csak a versenyautó privilégiumának számító teljesen úszó féktárcsa is. Az extrém hőhatásoknak kitett külső tárcsa elválhat az agytól, így kisebb az esély a féktárcsák deformálódására. 632 NM NYOMATÉK *A vezetés veszélyes üzem, így sebességét mindig körültekintően válassza meg. Az Ön és utastársai biztonságának érdekében közúton minden esetben tartsa be a közúti közlekedés szabályait.

12 VEZETŐJE GONDOLATAIT KÖVETVE KANYARODIK. Egy valódi szuperautó pontosan vezetője akaratát követi. Mintha csak elég lenne arra gondolnunk, hová szeretnénk menni és egyszerre ott teremnénk. A kifinomult részletek egész tárházát felvonultató, valódi Grand Turismo-élményt nyújtó GT-R-rel az utazás most még élvezetesebb. Az áthangolt futómű jobban kiszűri a bukkanókat és a menetzajt, miközben továbbra is érezhető minden szükséges visszajelzés. A városi manőverekhez a kormányzás pontosságának megtartása mellett csökkentettük az alacsonyabb sebességeknél szükséges kormányerőt. E funkciók mind hozzájárulnak a GT-R tökéletes egyensúlyához. Ez az egyensúly ad tökéletes magabiztosságot az 550 lóerő élvezetéhez; ez az, ami lehetővé teszi, hogy a GT-R sofőrje a kanyarból kilőve is csak a tökéletes élményre koncentrálhasson. A Nissan GT-R különleges aerodinamikai jellemzőinek és erős fékeinek köszönhetően a kanyarokban sokkal tovább megőrizheti sebességét. Gyorsaságának igazi kulcsa azonban a négykerékhajtás, amely a kanyarokban sokkal korábbi gyorsítást tesz lehetővé. Ezzel szemben más hátsókerék-hajtású teljesítményautókban a vezető csak a kanyar kijáratának közelében adhat gázt, ha nem szeretné, hogy az autója irányíthatatlanná váljon. Azaz a GT-R előbb és gyorsabban ér ki a kanyarokból.

13 SZUPERSPORTAUTÓVAL MINDEN IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. Míg a legtöbb szupersportautónak a garázsban kell maradnia, vagy melegebb éghajlatra kell menekülni, amikor beköszönt a rossz idő, a GT-R csúcstechnológiás összkerékhajtása biztonságos autózást tesz lehetővé a csúszósabb utakon is. Az országúti autókban valaha alkalmazott egyik legmodernebb összkerékhajtás hajszálpontosan szabályozza a teljesítményt mind a négy keréken. A hasonlóan fejlett VDC menetstabilizáló rendszerrel kombinálva az autó kiemelkedően biztonságos és irányítható marad mindig és mindenhol. Intelligens teljesítményelosztás. Az első és hátsó tengelyek közötti hagyományos 50-50%-os teljesítményelosztás helyett a Nissan GT-R elektronikusan vezérelt összkerékhajtása szükség esetén képes akár a teljesítmény 100%-át is a hátsó tengelyekre, illetve akár 50%-át is az első tengelyekre irányítani. Ezzel a megoldással a GT-R vezetési élménye és reakciói a versenyzők és tapasztalt sofőrök által kedvelt hátsókerékhajtáshoz hasonlítanak, miközben azonban megmarad a csak az összkerékhajtással elérhető magabiztosság és irányíthatóság érzése is. A VDC gyorsítva stabilizálja az autót. A legtöbb menetstabilizáló rendszer a motorteljesítmény csökkentésével vagy fékezéssel korrigálja az autó mozgását, amikor az irányíthatóság csökkenését érzékeli. Ez megfelel az országúton, de a versenypályán hátrányt jelent. Ha az R módba kapcsolt Nissan GT-R-ben a Dinamikus menetstabilizáló rendszer (VDC) a kanyarodás során alul- vagy túlkormányzottságot érzékel, akkor a megfelelő kerekekre nagyobb teljesítményt irányítva biztosítja a kiemelkedő erőt és irányíthatóságot.

14 A KÍVÁNT VEZETÉSI ÉLMÉNY CSAK EGY GOMBNYOMÁSRA VAN. Legyen szó autós kirándulásról, időmérőről a kedvenc pályáján vagy bármi másról, a GT-R egyszerűen kezelhető 3 módú rendszere mindig tudja a megoldást. Három kapcsolójával menet közben állítható az erőátvitel, a futómű és a VDC menetstabilizáló rendszer különböző teljesítményparaméterei. A 2015-ös modellben a rendszert simább, kényelmesebb utazásra hangoltuk, az úttartást és a tapadást pedig javítottuk. Hihetetlen rugalmassággal párosuló teljesítmény egyetlen gombnyomásra. R MÓD NORMAL MÓD SPECIÁLIS MÓD Sebességváltó Maximális teljesítmény hihetetlenül gyors váltással. A lehető legkényelmesebb élményért. Save (Takarékos) mód A hosszú és nagy sebességű utakhoz és a kényelmes utazást biztosító simább nyomatékelosztásért a csúszós utakon. Felfüggesztés A jobb kanyarodási tulajdonságokért. A lengéscsillapítók csillapítási erejét a maximális teljesítmény eléréséhez állítja a rendszer. A maximális teljesítményért. Az első és hátsó kerekekre jutó erő szabályozásával javítja az irányíthatóságot. A csillapítási erő automatikus vezérléséhez. Comfort (Komfort) mód A lengéscsillapítók csillapítási ereje a maximális kényelem érdekében dinamikusan változik. Dinamikus menetstabilizáló rendszer A mindennapi vezetéshez. Vezérli a fékerőt és a motor leadott teljesítményét. Off (Kikapcsolt) mód Kikapcsolja a Dinamikus menetstabilizáló rendszert.

15 PARKOLÁS KÖZBEN IS LÁTVÁNYOS. A középkonzolra, az ajtópanelekre és a sebességváltóra rendelhető bőrbetétek kényelmet sugárzó atmoszférát teremtenek az utastérben, míg az ülésekre rendelhető félanilin bőr és dupla varrások több érzékét kápráztatják el egyszerre különösen az új elefántcsont színű belsővel összhatásban. A Bose-rendszerű aktív zajszűrő a tetőbe épített mikrofon használatával azonosítja a nemkívánatos mély motorhangokat, majd ellenfázisú hanghullámokkal kioltja őket. Az eredmény: csendesebb utastér, ahová csak az igazán vérpezsdítő motorhangok érnek el.

16 MŰVÉSZIEN MODERN. A 11 hangszórós Bose hangrendszer tervezése az autóéval együtt folyt. Az ajtókon és az első ülések mögött látható öntött alumínium szerkezetek nemcsak páratlanul merevvé teszik az autót, hanem az akusztikailag optimálisan elhelyezett hangszórók tartóiként is beváltak. Még a hátsó ülések közötti kettős mélysugárzót is kifejezetten a GT-R számára fejlesztették. A pontosan az autó saját zajához hangolt mélysugárzók az egész csomagtartót kihasználva hihetetlenül mély és gazdag hangzást biztosítanak. ipod- és pendrivecsatlakoztatási lehetőség USB-csatlakozóval MP3/WMA CD-k és DVD-k lejátszása Video DVD-k lejátszása Zene átjátszása bármely kompatibilis készülékről Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével Egy valódi szupersportautó nemcsak a jó utak meghódításában nyújt kiemelkedő teljesítményt de azok megtalálásában is segít. A Nissan GT-R hanggal is vezérelhető navigációs rendszerének nagy felbontású érintőképernyőjén a világ csupán egy érintésnyi távolságban van. A gyors működés érdekében a rendszer merevlemezes meghajtóval rendelkezik. DVD-lejátszási funkciójával és USB/iPod-csatlakozójával a fedélzeti szórakoztatórendszer is lépést tart Önnel. A rendszer része a kényelmes tolatókamera is, amelynek két új funkciójával a 130 fokos és széles, 180 fokos nézettel a parkolás is gyors és egyszerű lesz.

17 A GT-R különleges ergonómiai megoldásainak köszönhetően már az első perctől fogva ismerős. Minden műszer, többek között a többfunkciós kijelző is, ugyanazon a konzolon kapott helyet, így az autó minden adata egyetlen pillantással leolvasható a nagy és letisztult műszerekről. Természeténél fogva intuitív. Kapcsolók az ajtótól a kormánykerékre szerelt hang- és klímakapcsolókig, illetve a három üzemmódkapcsolóig minden azonos magasságban található, forma és funkció szerint csoportosítva. A GT-R-BEN ELMOSÓDIK A HATÁR A VEZETŐ ÉS A JÁRMŰ KÖZÖTT.

18 INFORMÁCIÓK FÉNYSEBESSÉGGEL. A GT-R-ben a Nissan a vezetőnek szánt információk közvetítését is újragondolta. Az innovatív és egyszerűen kezelhető többképernyős megoldás használatával a vezető azonnali visszajelzést kaphat a legfontosabb teljesítményadatokról. Az eredmény magával ragadó és informatív gyorsan leolvasható adatok a több, személyre szabható képernyő nyújtotta rugalmassággal kombinálva. Az öt, személyre szabható teljesítménykijelző képernyőn a vezető saját szájíze szerint rendezheti el a fontos információkat. A motor teljesítményének és hatékonyságának különböző adataitól a kanyarodás és a gyorsítás/fékezés során fellépő gyorsulásig számos adat megjeleníthető. A képernyő gyári beállításai. A GT-R teljesítmény iránti elkötelezettsége a gyári képernyő-elrendezésben is tetten érhető: alapértelmezés szerint megjelenik a kormányról indítható stopperóra. A középkonzol USB-csatlakozójába dugott pendrive-ra még az elért idő is rögzíthető.

19

20 7 // GT-R // GT-R GT-R 7:08 A szeptember // GT-R NISMO (Nismo N Attack csomaggal) NISSAN GT-R FEJLŐDÉSE SOSEM ÉR VÉGET. És ez a fejlődés mindig a szenvedélyből táplálkozik. Amikor a szuperautók teljesítményéről van szó, a Nürburgring valódi vízválasztó. A világ különböző autógyárai itt tesztelik és fejlesztik legnagyobb teljesítményű autóikat. A legjobbak számára pedig mindig ott a végső megmérettetés: a rekordok megdöntése. A 2007-es tesztelés során az akkor teljesen új GT-R mindenkit meglepett 7 perc 38,5 másodperces hivatalos köridejével, hiszen ilyen jó időt szériaautó azelőtt még sosem futott. A GT-R csapat számára ez azonban csak a kezdet volt ben a GT-R újabb ámulatba ejtette a teljesítményautók rajongóit, amikor nem hivatalos mérés szerint 7 perc 26,7 másodperc alatt tette meg ugyanazt a kört. Miért álltak volna meg azonban egy körnél? 2012 májusában a GT-R visszatért a Nürburgringre, hogy versenybe szálljon a kegyetlen 24 órás versenyen. A valódi versenyautók ellen vívott küzdelemben a szériagyártású GT-R nemcsak, hogy sikeresen befejezte a versenyt, de kategóriaelső is lett. A folyamatos fejlesztési folyamat részeként egy NISMO N Attack csomaggal felszerelt új, 2014-es GT-R NISMO modell szeptember 30-án járt legutoljára a Nürburgringen, ahol 7 perc 8,679 másodperces köridejével újra a valaha volt leggyorsabb szériaautóvá vált. Örültünk. Ünnepeltünk. Majd folytattuk a munkát. Ami másnak a cél, nekünk csak a következő kör kezdete. A Zöld pokol. Üdvözöljük a Nürburgringen, a világ legnehezebb versenypályáján. 20 kilométer és 73 kanyar a festői német Eifel-hegység lábainál. A GT-R már több ezer kilométert megtett a Ring aszfaltján, és sorra olyan időket futott, amiket eddig csak a világ legjobb és legdrágább autói.

21 FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK...

22 A NAGYTELJESÍTMÉNYŰ GT-R ISMERTETÉSE MOTOR VR38 ikerturbós motor A 21. századi szuperautóktól elvárt teljesítményt nyújtó VR38 nagy teljesítményű, mégis gazdaságos és környezettudatos tervezésű motor. IHI integrált turbófeltöltő A motor minden hengersorához egy-egy IHI turbófeltöltő csatlakozik. A kipufogócsonk és a turbófeltöltő egyetlen egységbe integrálása optimális egyensúlyt teremt a beszívott levegő és a kibocsátott kipufogógáz között. A hatékonyabb hűtést nagyobb töltőlevegő-hűtő biztosítja. A nyomaték emelkedésekor jelentkező turbólyuk elkerülését nagy pontosságú elektronikus vezérlés segíti. Plazmabevonatú hengerfurat A hagyományos öntöttvas hengerbetétek helyett minden hengerfurat innovatív szórt plazmabevonattal van ellátva. Ez javítja a hűtést, csökkenti a súrlódást és a motor súlyát, ugyanakkor maximálisra növeli a motor teljesítményét és hatékonyságát. Az öntöttvas betéttel összehasonlítva az új bevonattal körülbelül 3 kg-os teljes súlycsökkenés érhető el. Termosztátos olajhűtő Az optimális motorhűtés érdekében a VR38 egy termosztátvezérlésű olajhűtő rendszerrel rendelkezik. A turbófeltöltők olajellátását segédszivattyú biztosítja, így azok kenése még a versenypályán tapasztalt nagy oldalirányú gyorsulás esetén is biztosított. A GT-R Premium Midship (PM) platformjának elrendezésében a sebességváltómű, az osztómű és a differenciálmű az autó hátuljába került. Ebben az elrendezésben nem alkalmaznak kardáncsöveket, így a kerékfelfüggesztések egymástól függetlenül működhetnek, hozzájárulva így a gumik optimális tapadásához a kanyarban. Más szóval ez az elrendezés tette lehetővé a világ első négykerékhajtással kombinált független hátsó hajtóműegységének kialakítását. Az irányíthatóság további javításához a motor bemenő és kimenő tengelyeit megdöntöttük és laposabbá tettük, így a tömegközéppont lejjebb került. LÉGELLENÁLLÁS Lepattogzásnak ellenálló bevonat, kettős színtelen lakkréteg és karcolásvédő réteg. A GT-R-rel elérhető sebességeknél még a legkisebb kavics is jelentős kárt okozhat az autó fényezésében. Ahhoz, hogy a GT-R sokáig megőrizze újkori szépségét, a Gyöngyház kék, Fegyverszürke, Mélyvörös és Ezüst színopcióval megvásárolt példányok hűtőrácsának felső részét, valamint hátsó sárvédőjük elülső részét innovatív lepattogzásálló bevonattal látjuk el, mivel ezek a karosszéria kőfelverődésnek leginkább kitett területei. Továbbá a festést is kettős színtelen lakkréteg védi. A Gyöngyház fehér, Gyöngyház fekete és Magmavörös színben rendelt példányok a hagyományos lakkozásnál magasabb karcállóságú karcolásvédő bevonatot kapnak, hogy sokáig megőrizzék ragyogó színűket. A festék továbbá a kisebb karcolásokat önmagától is eltünteti, így felülete sokáig megtartja újszerű állapotát. SEBESSÉGVÁLTÓMŰ Cd = 0,26 Nagy leszorítóerő, különösen alacsony légellenállási együttható mellett A GT-R fejlesztése során kiemelt szerepet kapott az aerodinamika. Általában minél kisebb a légellenállási együttható, annál alacsonyabb a tapadást és az irányíthatóságot javító leszorítóerő. A GT-R Premium Midship platformja azonban a különösen alacsony légellenállás (Cd = 0,26) mellett is jelentős leszorítóerőt képes kifejteni. A légellenállást a hajtáslánc és a fékek aktív hűtésére felhasználva pedig átfogó teljesítményjavulást értünk el. Könnyű, mégis hihetetlenül erős A méret és a teljesítmény 550 LE GR6 tökéletes elegye A világ első, független hátsó felfüggesztésű AWD-hajtóműegysége Tömör hengerkialakítás és létravázas szerkezet A hengerblokk stabilitását tömör kialakítás garantálja. A motor által leadott jelentős nyomaték szükségessé tette a még tartósabb kialakítást, amelynek érdekében a főtengelyt létravázas szerkezettel láttuk el. Az olajteknő és a szelepfedél anyagául könnyű és erős magnéziumötvözetet választottunk. Független szívó- és kipufogórendszer A szívómotoroknál nagyobb teljesítmény és jobb gázreakció eléréséhez a VR38 mindkét oldala saját turbófeltöltővel, töltőlevegő-hűtővel és katalizátorral rendelkezik. A V6-os motor két független szívó- és kipufogórendszerének köszönhetően több levegő áramlik a motorba, a kipufogórendszer ellennyomása pedig csökken. Szárazteknős kenési rendszer A jelentős gyorsulással járó kanyarodás során a sebességváltómű megfelelő kenését szárazteknős kenési rendszer biztosítja. A rendszer közvetlenül a fogaskerekekre fecskendezi az olajat, így csökkenti a fellépő súrlódást, és javítja a teljes rendszer megbízhatóságát. ATTESA E-TS összkerékhajtás Az ATTESA E-TS olyan összkerékhajtású nyomatékelosztó rendszer, amely a sebesség, az oldalirányú gyorsulás, a kormányzási szög, a gumik tapadása, az út felülete és a sodródás mértéke alapján 0:100 és 50:50 közötti tartományban képes a nyomaték elosztására. A speciálisan a GT-R-hez készült sodródásvezérlő alrendszer a kormányzási szög alapján kiszámított ideális sodródás és annak valós értéke közötti különbséget méri a sodródásérzékelő és a gyorsulásmérő adatai alapján, majd a nyomatékot úgy osztja el, hogy az az autót a vezető által kívánt pályán tartsa. KAROSSZÉRIA Többféle anyag felhasználásával készült karosszéria. A GT-R ámulatba ejtő szerkezeti stabilitását a szénszálas anyagok, az öntött alumínium és az acél kombinálásával értük el. A szerkezeti merevséget az ajtók alumíniumöntvényből készült belső panelei biztosítják, amelyek csökkentik a gyűrődést egy esetleges ütközés során. Alumíniumöntvény került beépítésre az első rugóstagok házaiba, illetve az első felfüggesztésbe is. A szerkezeti merevség további növeléséhez a felfüggesztés toronyösszekötője alumínium méhsejtszerkezettel erősített könnyű, szénszálas kompozit anyagból készült.

23 A NAGYTELJESÍTMÉNYŰ GT-R ISMERTETÉSE FUTÓMŰ MŰSZERFAL A műszerfalat az egymásba kapcsolódó fogaskerekek ihlették. A fordulatszámmérő helyezkedik el középen, a nagyméretű sebességfokozatkijelző pedig a jobb felső részen látható. Ez az elrendezés azonnal leolvasható, ami főleg a versenypályán igen fontos. A Nissan GT-R RAYS gyártmányú, merev, 20 -os kovácsolt alumínium kerekei recézett pereműek, ami még a jelentős gyorsítás és fékezés közben is megakadályozza a gumi elfordulását a keréken. A Premium Edition 2015-ben 20 küllős kék-fekete-króm RAYS könnyűfém keréktárcsákkal van felszerelve. A Black Edition változat pedig 10 küllős prémium sötét (majdnem fekete) keréktárcsákat kapott, amely minőségi és erőt sugárzó megjelenést kölcsönöz az autónak. A megfelelő fékerőt a Nissan által külön a GT-R számára kifejlesztett nagy teljesítményű fékrendszer biztosítja. A rendszer monoblokkos Brembo féknyergekkel szerelt elöl 6 dugattyús, hátul pedig 4 dugattyús kivitelben. Az elöl 390 mm-es, hátul pedig 380 mm-es szabadon úszó, furatos, két részből álló Brembo féktárcsák és az alacsony széntartalmú, magas szilárdságú fékpofák minimális fáradás mellett is intenzív fékerőt képesek kifejteni. A féknyergek a versenyautókon megszokott radiális rögzítésükkel csökkentik minimálisra a nagy erejű fékezés közben fellépő görbülést. A kifejezetten a GT-R számára kifejlesztett új fényszórók négy LED-egységgel biztosítanak a napfényhez hasonló árnyalatú ragyogó fényt. A szuperszéles fénykévéjű fényszórók széltében is nagyobb területet világítanak be, így jobb látási viszonyokat teremtenek, ami különösen kanyarodás közben hasznos. A fényszórók ezenkívül a jármű sebessége szerint állítják be fénykévéjük alakját, ami pedig a GT-R által elérhető igen nagy sebességek esetén életbevágóan fontos. A szuperszéles fénykévéjű fényszórók olyan nagy területet világítanak be, hogy az elülső ködfényszórókat teljesen szükségtelenné teszik. A fényszórók nemcsak a vezető számára biztosítanak jó látási viszonyokat, hanem a többi közlekedővel is kíméletesek: a három kiegészítő fényszóró az út két oldalát úgy világítja meg, hogy közben a szembejövőket sem vakítja el. A sima és kényelmes utazáshoz hangolt futómű egy gombnyomással a versenypályák rémévé változtatható. A jó irányíthatóságot kifinomult, mind a 4 keréken függetlenül működő felfüggesztés biztosítja, amely elöl és hátul 6 pontos precíziós segédvázhoz csatlakozik. A speciális, vezető által beállítható Bilstein DampTronic lengéscsillapító-rendszer a jármű több különféle adata alapján állítja be a megfelelő csillapítási erőt, és a legkülönfélébb vezetési szituációkban is magas szintű vezérelhetőséget biztosít. A futómű fejlesztése 2015-ben sem állt le, aminek eredményeképp a GT-R által nyújtott erőteljes útfogás élménye és nagy sebességnél tanúsított irányíthatósága tovább javult. Az első felfüggesztés lengőkarjának perselye új helyet kapott, az új keresztstabilizátornak köszönhetően pedig az autó orrának billenési pontja alacsonyabbra került, továbbá a rugók és lengéscsillapítók jellemzőinek módosításával az autó tömegközéppontja is lejjebb helyeződött. A DampTronic rendszer három, a vezető által választható üzemmódot foglal magában: Normal és Comfort módban a felfüggesztés a jobb rugózást segíti, míg az R mód a sportos vezetéshez van hangolva. A ös modell felfüggesztését a simább, kényelmesebb utazásra hangoltuk, ami a kerekek úton tartását is javítja. A rendszer igen fejlett: a csillapítási erő elektronikus vezérlése az autó 11 különféle adata alapján állítja be az optimális értéket. A GT-R Dunlop SP Sport Maxx GT 600 DSST CTT ultranagy teljesítményű gumiabroncsait kifejezetten a felfüggesztés jellemzőihez tervezték. A szabványos abroncsméret elöl 255/40ZRF20, hátul pedig 285/35ZRF20. A féknyergeket egyetlen alumíniumtömbből esztergálják. ÜZEMMÓD KAPCSOLÓ A GT-R mindig és mindenhol rendelkezésre álló teljesítményének kulcsa a beállítások egyetlen érintéssel történő hangolását lehetővé tevő rendszer. A sebességváltó, a lengéscsillapítók és a VDC menetstabilizáló is három üzemmódba kapcsolható: R mód, Normal mód, valamint az adott rendszer egyedi üzemmódja. Az automata és kézi váltás lehetőségével kombinálva e módok izgalmas vezetési élményt nyújtanak a versenypályától egészen a nedves vagy havas autópályáig és a gyakran rossz minőségű városi utcákig. Az utcáról a versenypályára egyetlen gombnyomással. 390 mm-es ELSŐ FÉKTÁRCSÁK A rendszer annyira fejlett, hogy segíti sofőrét autóvezetési tudásának fejlesztésében. Többfunkciós műszeregység A központi, 7 colos LCD képernyőn jeleníti meg a többfunkciós műszeregység az autó állapotát és a vezetési naplót. A versenypályán például a rendszer mechanikai információkkal szolgál a vezető számára, hogy az tökéletesen tisztában lehessen az autó állapotával. A fékezési és kormányzási képernyőn az előző 20 másodperc oldalirányú és függőleges gyorsulási értékei jelennek meg. A rögzítési és lejátszási funkcióval az autó vezetője visszanézheti, mennyire volt ura járművének a kanyarodás közben, vagy hogy mennyi nem kívánt mozgást végzett az autó. Ezeket az információkat később felhasználhatja a vezetési technikája javítására. RECARO ÜLÉSEK A vezető és a GT-R közötti közvetlen kapcsolat. A kényelem és konfigurálhatóság új szintje. A kiválasztott GT-R modellekben a vezető- és utasoldali első üléseket a legendás Recaro készítette. A nagyméretű oldaltámaszok még a legélesebb kanyarokban is stabilan tartják a vezetőt és utasát. Kiváló háttámaszuknak köszönhetően a Recaro ülések a hosszú utakon is kényelmesek. A GT-R Black változatában az üléseket vörös és fekete színű bőrbetétek borítják. Szuperszéles fénykévéjű fényszórók. Forradalmi újdonság a fényszórók terén. Hyper LED helyzetjelzők A jobb láthatóság érdekében a GT-R Hyper LED helyzetjelzőkkel rendelkezik. Kis méretük ellenére a LED-lámpák még fényes nappal is messziről láthatók.

24 NISSAN GT-R NISMO A GT-R LEGENDÁJA. A NISMO SZENVEDÉLYES ELKÖTELEZETTSÉGE. 600 LE A győzelem hagyománya óta a NISMO a Nissan házon belüli versenycsapata. A Nissan néhány merész mérnöke által több mint 30 éve életre hívott NISMO mára a tökéletesség iránti elkötelezettség, a szakértelem és a legnagyobb teljesítményű Nissan autók szinonimájává vált a több évtizedes sikeres versenytapasztalatról nem is beszélve. A NISMO szeme előtt a kezdetektől fogva az a cél lebegett, hogy a NISMO emblémáról mindenki azonnal tudja, hogy valami nem mindennapival van dolga. A GT-R zászlóshajója. A NISMO zászlóshajója. Születésénél a legkiválóbb mérnökök bábáskodtak, akik szeme előtt az egyediség célja lebegett, és akiket a tökéletesség iránti szűnni nem akaró vágy hajtott.

25 SZÍNEK ÉS KÁRPITOK Mélyvörös S A54 Fegyverszürke M KAD Ezüst SP KAB Fekete, részben bőr első ülések szintetikus velúr betétekkel Borostyánvörös félanilin bőr első ülések (csak a Premium Edition változatban) Gyöngyház kék M RAY Gyöngyház fekete M GAG* **Az általános iparági gyakorlatnak megfelelően a bőrülések egyes részei műbőrből készülhetnek. Ezen anyag használatával az ülés tartósságának a növelése a cél, mivel az alkalmazott műbőr ellenállóbb a karcolódással szemben, könnyebben tisztítható és nem ráncosodik az idő múlásával. *Karcálló bevonat M = METÁL - S = NORMÁL - SP = KÜLÖNLEGES FÉNYEZÉS Elefántcsontszínű félanilin bőr első ülések (csak a Premium Edition változatban) Gyöngyház fehér M QAB* Magmavörös M NAS* Fekete/piros Recaro bőrbetétes első ülések (csak a Black Edition változatban)** MŰSZAKI ADATOK MODELL Karosszéria Rendelhető kivitelek Férőhelyek száma személy 4 Európai forgalmazásra szánt 2 ajtós Coupé Premium Edition és Black Edition MOTOR Motorkód VR38DETT Hengerek száma, elrendezése V6 iker turbó Hengerenkénti szelepszám 4 Vezérlés DOHC folyamatosan változó szelepvezérlés Hengerűrtartalom cm³ 3799 Furat x löket mm 95,5x88,4 Max. motorteljesítmény 1) kw/perc-1 404kW (550LE) 6400 ford/perc fordulatszámon Max. nyomaték 1) Nm/perc-1 632Nm ford/perc tartományban Üzemanyag típusa Gyújtásrendszer Üzemanyagrendszer Károsanyag-kibocsátási szint Euro Károsanyag-kibocsátás csökkentés vezérlőrendszere Ajánlás: 100-as oktánszám. A megadott teljesítmény 100-as oktánszámú üzemanyag esetén érhető el. 98-as oktánszámú is használható, de kismértékben csökken a teljesítmény. Nissan közvetlen gyújtásrendszer Hengerenkénti befecskendezés V 3 utas katalizátor és másodlagos levegőbefecskendező rendszer ERŐÁTVITEL Hajtás elrendezés Független hajtóműegység négykerékhajtással GR6 dupla tengelykapcsolós erőátvitel Áttétel 1. fokozat 4, fokozat 2, fokozat 1, fokozat 1, fokozat 1, fokozat 0,7964 Hátramenet 3,3830 Végáttétel (első / hátsó) 2,9375 / 3,7000 Részlegesen önzáró differenciálmű 1,5 utas mechanikus LSD FUTÓMŰ Dupla Felfüggesztés elöl Többlengőkaros, Felfüggesztés hátul keresztlengőkar (kovácsolt) alumínium felső kapcsolórudakkal és alsó karokkal (kovácsolt) alumínium felső kapcsolórudakkal Első lengéscsillapítók Bilstein adaptív DampTronic Hátsó lengéscsillapítók Bilstein adaptív DampTronic Kormánymű Elektronikus vezérlésű fogasléc és fogaskerék sebességérzékeny szervokormánnyal Kormányfordulatszám - ütközéstől ütközésig 2,4 Hűtött tárcsák, szemben elhelyezett Fékek alumíniumöntvény féknyergekkel (6 dugattyú elöl, 4 dugattyú hátul) Első féktárcsák átmérője és vastagsága Fí 390 x t32,6 Hátsó féktárcsák átmérője és vastagsága Fí 380 x t30 Keréktárcsa mérete (első, hátsó) 255/40 ZRF20, 285/35 ZRF20 Abroncs mérete (első, hátsó) Premium és Black Edition: 20 x9,5, 20 x10,5 SÚLY ÉS MÉRETEK Kg 1740 Súlyeloszlás (elöl/hátul) % 52~56 / 48~44 Jármű megengedett összsúlya (PTW) Kg 2200 Max. tengelyterhelés (PAW) elöl Kg 1080 Max. tengelyterhelés (PAW) hátul Kg 1165 Teljes hosszúság mm 4670 Teljes szélesség mm 1895 Teljes magasság mm 1370 Tengelytáv mm 2780 Nyomtáv (elöl) mm 1590 Nyomtáv (hátul) mm 1600 Fordulókör (falak között) m 12,1 Légellenállási együttható (cd) 0,26 Legkisebb szabad magasság mm 105 Első terepszög fok 9,8 Hátsó terepszög fok 16,5 Csomagtér - min. / max. hosszúság mm 695 / min. / max. szélesség mm 795 / min. / max. magasság mm 430 / 520 Csomagtér mérete (VDA) l 315 Üzemanyagtartály térfogata l 74 TELJESÍTMÉNY Üzemanyag-fogyasztás 3) Városi l/100km 17,0 Városon kívüli l/100km 8,8 Vegyes l/100km 11,8 CO - kibocsátás g/km Végsebesség km/h 315 1) Az 1999/99/EK irányelv szerint. 2) Az adatok megfelelnek az EK irányelvnek. A saját tömeg vezető nélkül, hűtőfolyadékkal, olajjal, üzemanyaggal feltöltött, pótkerékkel és szerszámokkal ellátott állapotban értendő. A terhelhetőség a választott opciók és/vagy a felszerelt tartozékok függvényében ennél alacsonyabb lehet. 3) Az 1999/100/EK irányelv szerint. (A hivatalos adatokat befolyásolhatják az opcionális felszerelések, a karbantartás, a vezetési stílus, valamint az út- és időjárási viszonyok.)

26 MŰSZAKI ADATOK ÉS JELLEMZŐK MECHANIKUS ELEMEK GT-R PREMIUM EDITION MOTOR 3,8 literes ikerturbó feltöltéses V6-os Két felső vezérműtengely (DOHC) változó szívószelep időzítéssel Alumínium présöntvény hengerblokk nagyon alacsony súrlódású, magas élettartamú/alacsony súrlódású plazmaszórt furatokkal Alumínium dugattyúk Nissan közvetlen gyújtásrendszer irídium gyújtógyertyákkal Elektronikus gázpedál Nyomás alatt lévő kenőrendszer termosztáttal vezérelt hűtéssel és magnézium olajteknő tömítéssel Teljesen szimmetrikus kettős bemenetű és alacsony végnyomású rozsdamentes acél kipufogórendszerek Másodlagos levegőszívó rendszer a katalizátorok gyors felmelegítéséhez a kiemelkedő tisztítási teljesítmény érdekében A motor készítőjének nevével vésett alumínium tábla Piros motorburkolat ERŐÁTVITEL ATTESA E-TS négykerékhajtás (4WD) szabadalmaztatott független, hátul beépített sebességváltóművel, differenciálművel és négykerékhajtás-erőátviteli egységgel Merev, könnyű karbon-kompozit kardántengely a motor és a sebességváltó-differenciálmű egység között Elektronikus kipörgésgátló Nagyteljesítményű 1,5 utas, mechanikusan záró hátsó differenciálmű Korszerű elektronikus menetstabilizáló (ESP) három, vezető által kiválasztható beállítással Differenciálmű olaj, R35 VERSENY típus 2189E SEBESSÉGVÁLTÓMŰ GR6 6 sebességes dupla tengelykapcsolós sebességváltó, három, vezető által kiválasztható üzemmóddal Teljesen automatikus váltás vagy szekvenciális kézi váltás a kormánykerékre szerelt sebességváltó karokkal Visszaváltási fordulatszám illesztése (DRM) A prediktív sebességváltó-vezérlés (R üzemmódban) előre kiválasztja a következő fokozatot a gázpedál állása, a jármű sebessége, a fékezés és egyéb információk alapján FÉKEK Brembo féktárcsák a 4 keréken 390 mm elöl és 380 mm hátul Kétdarabos úszó féktárcsa elöl és hátul, gyémánt mintázatú belső hűtéssel Különösen merev, 6 dugattyús első/4 dugattyús hátsó monoblokk féknyergek 3 pontos rögzítéssel elöl / 2 pontos rögzítéssel hátul Nissan fékasszisztens GT-R BLACK EDITION GT-R PREMIUM EDITION FELFÜGGESZTÉS ÉS KORMÁNYZÁS Első felfüggesztés dupla keresztlengőkar (kovácsolt) alumínium felső kapcsolórudakkal és alsó karokkal Hátsó felfüggesztés többlengőkaros (kovácsolt) alumínium felső karokkal Bilstein DampTronic rendszer három, vezető által kiválasztható üzemmóddal Merev első és hátsó felfüggesztési segédkeretek nagy pontosságú beállítással beszerelve, a karosszériához 6 ponton rögzítve Üreges első és tömör hátsó keresztstabilizátorok csavarodásmentes csőszerkezetes kialakítással, a gumik maximális tapadásának fenntartásához nagysebességű kanyarodáskor, mind a négy keréken Elektronikusan vezérelt fogasléces és fogaskerekes sebességérzékeny szervokormány 2,4 kormánykerék-fordulat ütközéstől ütközésig KÜLSŐ KEREKEK ÉS GUMIABRONCSOK RAYS 20 kovácsolt alumínium keréktárcsák 20 küllővel, elöl 9,5 szélességgel, kék-fekete-króm színű bevonattal _ RAYS 20 kovácsolt alumínium keréktárcsák 10 küllővel, elöl 9,5 szélességgel, kék-fekete-króm színű bevonattal _ DUNLOP SP SPORT MAXX GT 600 DSST CTT defekttűrő nyári gumiabroncsok nitrogénnel töltve Keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS) KAROSSZÉRIA-KIALAKÍTÁS Teljesen új prémium középplatform hibrid közös karosszériával Alumínium motorháztető, csomagtér-fedél és külső ajtóburkolatok Présöntvény alumínium első felfüggesztési tornyok és ajtószerkezetek Présöntvény alumínium háttámla a hátsó üléshez Integrált X minta a tető belső oldalán Többfázisú sajtolási eljárással készült karosszéria a kiemelkedő merevség és pontosság érdekében Karbon-kompozit első zárhíd/hűtőtartó Méhsejt szerkezetű karbon-alumínium merevítő tartórúd Korszerű 6 fázisú festési eljárás kettős színtelen lakkréteggel és lepattogzásnak ellenálló festéssel a kritikus részeken LÉGELLENÁLLÁS Légellenállási együttható 0,26 Teljes alsó burkolat Késélű első lökhárító, amelyet úgy terveztek, hogy a levegő elvezetése optimális legyen a kerekek körül és elősegítse az oldalablakok tisztán tartását utazósebességnél Oldalsó levegőcsatorna a hátsó lökhárítón alapfelszerelés opció nem rendelhető GT-R BLACK EDITION

27 MŰSZAKI ADATOK ÉS JELLEMZŐK GT-R PREMIUM EDITION STÍLUS/FUNKCIONALITÁS Automatikus fényszórók Erőteljes LED-fényszórók Aktív Első Világítási Rendszerrel (AFS) LED-es nappali menetfény és helyzetjelző lámpa LED-es hátsó helyzetjelző lámpák, féklámpák és hátsó ködlámpa Elektromosan állítható, fűtött és behajtható külső visszapillantó tükrök Dupla kipufogócső-kimenet krómozott kipufogócső-végekkel UV-szűrővel ellátott üvegezés BELSŐ TÉR AUDIO- / NAVIGÁCIÓS- / TELJESÍTMÉNYKIJELZŐ Rádiós, CD-s és merevlemezes Music Box rendszer, beépített 30 GB-os merevlemezzel, 9,3 GB audiotárhellyel Digital Bose audiorendszer AM/FM rádióval és CD-lejátszóval, rádiós adatrendszer (RDS), MP3/WMA/AAC CD lejátszás és MP4/DivX DVD lejátszás Bose hangrendszer aktív zajszűréssel USB csatlakozó Ipod és MP4 lejátszó csatlakoztatásához, képnézegetés memóriakártyáról Bluetooth audiolejátszási lehetőség A2DP és AVRCP profilokkal Kormánykeréken elhelyezett audio kezelőszervek Merevlemezes GPS Nissan navigációs rendszer hangfelismeréssel A kijelzőn megjeleníthetők és módosíthatók a jármű programozható beállításai, a járműinformációk, valamint az audio- és navigációs rendszer információi KÉNYELEM ÉS PRAKTIKUM Beállítókapcsolók: Sebességváltómű: R mód (piros lámpa), Normal mód (nincs jelzés), Save mód (kék lámpa); Lengéscsillapító: R mód (piros lámpa), Normal mód (nincs jelzés), Comfort mód (zöld lámpa); VDC-R: R mód (piros lámpa), Normal mód (nincs jelzés) és OFF mód (narancssárga lámpa) Nyomógombos motorindítás Tolatókamera extra széles látószögű nézettel Kétzónás automata légkondicionáló mikroszűrővel Elektronikus analóg műszeregység többfunkciós fedélzeti számítógéppel és digitális fokozatkijelzővel Bluetooth mobiltelefon-kihangosító rendszer Intelligens kulcs rendszer 3 villanásos jelzőfények Sebességtartó automatika kormánykeréken elhelyezett kezelőszervekkel Kormánykerék dőlésszögének és távolságának beállítása Esőérzékelős flat-blade ablaktörlők Két megvilágított sminktükör a napellenzőkben 2 db 12 V-os szivargyújtó-csatlakozó Térképolvasó lámpák GT-R BLACK EDITION GT-R PREMIUM EDITION GT-R BLACK EDITION ÜLÉS ÉS KÁRPIT Bőr első sportülések perforált gyöngyházhatású bőr betétekkel és szürke tetőkárpittal _ Borostyánvörös prémium bőr belső _ Elefántcsontfehér prémium bőr belső _ Exkluzív kétszínű (fekete és piros) _ Recaro bőrülés Fűthető ülések 8 irányban elektromosan állítható vezetőülés és 4 irányban elektromosan állítható utasülés Két különálló hátsó ülés Bőr bevonatú, a kényelmes fogást segítő jelzéssel, velúr bevonattal ellátott kormánykerék és sebességváltó Fekete tetőkárpit és napellenző Karbon díszítőbetét a középkonzolon Alumínium bevonat az ajtófogantyún, a légbeömlő rácson, a műszeregységen és középkonzolon BIZTONSÁG A Nissan korszerű légzsák-technológiája kétfokozatú vezető- és utasoldali légzsákokkal Vezető- és utasoldali légzsák Vezető- és utasoldali, oldalsó ütközés ellen védő légzsákok és a tetőbe szerelt függönylégzsákok Előfeszítővel és överő-határolóval ellátott első biztonsági övek 3 pontos ELR biztonságiöv-rendszer Nissan zónás karosszériakialakítás első és hátsó gyűrődőzónákkal Gyűrődőzónák a motorháztetőben, csőszerkezetes oldalsó ütközésvédelem és energiaelnyelő kormányoszlop Nissan indításgátló rendszer Thatcham jóváhagyással rendelkező lopásgátló rendszer Hátsó ISO-FIX rögzítőpontok alapfelszerelés opció nem rendelhető

28 keresse fel weboldalunkat: Kövesse a Nissan GT-R-t: Mindent megtettünk azért, hogy e kiadvány a legaktuálisabb adatokat tartalmazza a nyomdába adásakor (2015. augusztus). A prospektusban szakmai rendezvényeken kiállított prototípusokat mutatunk be. A vállalat folyamatos termékfejlesztési politikájával összhangban a Nissan Europe fenntartja a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassa a jelen kiadványban ábrázolt és leírt járműveket, illetve azok műszaki adatait. Az esetleges változtatásról a Nissan márkakereskedőket a lehető leghamarabb tájékoztatjuk. Ha a legfrissebb információkra van szüksége, forduljon a legközelebbi Nissan márkakereskedőhöz. Az alkalmazott nyomdai eljárás korlátai miatt előfordulhat, hogy a jelen prospektusban bemutatott színek néhány árnyalattal eltérnek a fényezés és a kárpitok valódi színétől. Minden jog fenntartva. E kiadvány részben vagy egészben történő sokszorosítása a Nissan Europe írásbeli engedélye nélkül tilos. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A gépjárművek importőre a Nissan Sales CEE Kft Budapest, Infopark sétány 3/B. Kombinált üzemanyagfogyasztás 11,8 l/ 100 km, kombinált CO 2 -kibocsátás: 275 g/km. Márkakereskedő bélyegzője: Ez a kiadvány klórmentes papírból készült MY15 GT-R BROCHURE LHD 08/2015 Nyomtatási hely: EU. Tervezte a newbbdo, Franciaország Tel.: Előállította az eg+ worldwide, Franciaország Tel.:

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT NISSAN GT-R 32 090 000 Ft-tól A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁG ÚJ FUTÓMŰ, FÉKEK ÉS AERODINAMIKAIFEJLESZTÉS

Részletesebben

NISSAN GT-R 2014 ÁRLISTA

NISSAN GT-R 2014 ÁRLISTA NISSAN 2014 ÁRLISTA NISSAN 2014 ÁRLISTA Alapár Metálfényezés felár Prémium fényezés felár - Ezüst (KAB) Borostyánvörös belső (első és hátsó ülések) Elefántcsontfehér belső (első és hátsó ülések) NISSAN

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT NISSAN GT-R MÁR 31 600 000 FT-TÓL A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁG ÚJ FUTÓMŰ, FÉKEK ÉS AERODINAMIKAIFEJLESZTÉS

Részletesebben

A LEGENDA Történetét számtalan rekord írta, Igazi célja azonban mindig is a tökéletes vezetési élmény biztosítása, bármikor, bárkinek.

A LEGENDA Történetét számtalan rekord írta, Igazi célja azonban mindig is a tökéletes vezetési élmény biztosítása, bármikor, bárkinek. ÚJ NISSAN 30 900 000 Fttól A LEGENDA Történetét számtalan rekord írta, Igazi célja azonban mindig is a tökéletes vezetési élmény biztosítása, bármikor, bárkinek. 570 LE A Takumi mesterek által kézzel készített

Részletesebben

A LEGENDA Történetét számtalan rekord írta, Igazi célja azonban mindig is a tökéletes vezetési élmény biztosítása, bármikor, bárkinek.

A LEGENDA Történetét számtalan rekord írta, Igazi célja azonban mindig is a tökéletes vezetési élmény biztosítása, bármikor, bárkinek. ÚJ NISSAN 30 900 000 Fttól A LEGENDA Történetét számtalan rekord írta, Igazi célja azonban mindig is a tökéletes vezetési élmény biztosítása, bármikor, bárkinek. 570 LÓERŐ A Takumi mesterek által kézzel

Részletesebben

Ft-tól 570 LE MÉRET ÉS ERŐ TÖKÉLETES ELEGYE. MILLIMÉTERRŐL MILLIMÉTERRE. TÖKÉLETESRE CSISZOLVA.

Ft-tól 570 LE MÉRET ÉS ERŐ TÖKÉLETES ELEGYE. MILLIMÉTERRŐL MILLIMÉTERRE.  TÖKÉLETESRE CSISZOLVA. ÚJ NISSAN 30 900 000 Fttól A LEGENDA NEM A KÖRIDŐKÖN MÚLIK. MÉG CSAK NEM IS AZ ÁRCÉDULÁN FELTÜNTETETT ÖSSZEGEN. A LEGENDÁK MINDIG A RÉSZLETEK IRÁNTI SZENVEDÉLYES ODAADÁSBÓL SZÜLETNEK. 570 LE MÉRET ÉS ERŐ

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

NISSAN GT-R 2014 ÁRLISTA

NISSAN GT-R 2014 ÁRLISTA NISSAN 2014 ÁRLISTA NISSAN 2014 ÁRLISTA Alapár Metálfényezés felár Prémium fényezés felár - Ezüst (KAB) Borostyánvörös belsı (elsı és hátsó ülések) Elefántcsontfehér belsı (elsı és hátsó ülések) Hyper

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

NISSAN GT-R. Bevezetés Belső megjelenés Külső megjelenés Teljesítmény és technológia Karosszériaszínek. Nyomtatás Bezárás

NISSAN GT-R. Bevezetés Belső megjelenés Külső megjelenés Teljesítmény és technológia Karosszériaszínek. Nyomtatás Bezárás NISSAN GT-R ÉLŐ LEGENDÁVÁ VÁLNI - ez nem a köridőkön múlik. Nem is a 0-100-as sprintidőn. Még csak nem is az árcédulán feltüntetett összegen. A legendák mindig a részletek iránti szenvedélyes odaadásból

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 139 000 FT-TÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LE VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0 100 KM/H S GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT.

370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 139 000 FT-TÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LE VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0 100 KM/H S GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT. 370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 139 000 FT-TÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LE VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0 100 KM/H S GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT. TELJESEN FELSZERELT XENON FÉNYSZÓRÓK, 19" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK,

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

TELJESEN FELSZERELT XENON FÉNYSZÓRÓK, 19" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK, BOSE AUDIORENDSZER, FŰTÖTT ÜLÉSEK

TELJESEN FELSZERELT XENON FÉNYSZÓRÓK, 19 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK, BOSE AUDIORENDSZER, FŰTÖTT ÜLÉSEK 370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 199 000 FT-TÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT. TELJESEN FELSZERELT XENON FÉNYSZÓRÓK, 19" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK,

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

370Z és 370Z ROADSTER

370Z és 370Z ROADSTER 370Z és 370Z ROADSTER MÁR 13 199 000 FTTÓL IGAZI TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 328 LEVEL LEHETŐVÉ TESZI A 0100 KM/HS GYORSULÁST 5,3 MÁSODPERC ALATT. TELJESEN FELSZERELT XENON FÉNYSZÓRÓK, 19" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK,

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT 2.0L Euro5 Dízel MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS THM: MÁR 7 34 344 000 FT-TÓL 2,5% KEDVEZMÉNYES FINANSZÍROZÁSI MINDENKINEK AJÁNLATOK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO RS FUTÓMŰ ÉS EGYEDI FÉKRENDSZER, SEBESSÉGVÁLTÓ FÜLEK A KORMÁNYKERÉKEN (XTRONIC) EGYEDI

Részletesebben

EGYEDI NISMO DIZÁJN KÜLSŐ DÍSZÍTŐELEMEK PIROS BETÉTEKKEL, 18" KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK, TETŐSPOILER, SPORTKIPUFOGÓ, NISMO HŰTŐRÁCS, DIZÁJN LEDSOR

EGYEDI NISMO DIZÁJN KÜLSŐ DÍSZÍTŐELEMEK PIROS BETÉTEKKEL, 18 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK, TETŐSPOILER, SPORTKIPUFOGÓ, NISMO HŰTŐRÁCS, DIZÁJN LEDSOR ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS AKCIÓSAN MÁR 7 38 384 000 THM: FT-TÓL 1 2, 5% KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS

Részletesebben

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK Nyomtatva: 16 / 12 / 2017 Lásd: Jogi nyilatkozat ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK ÁTTEKINTÉS INDULÓ ÁR: 15,800,000.00FT Elektrokromatikus (fényre sötétedő), behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök Parkolássegítő

Részletesebben

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve Hűtőrendszer zárt rendszerű, folyadékhűtés zárt rendszerű,

Részletesebben

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig!

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Life 1.0i 5 ajtós 66 LE 2 599 000 1.25i 5 ajtós 87 LE

Részletesebben

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete: Epica LS Motor és sebességváltó 2.0 24V 2.0D 2.0D AT Löket (mm) 75,2 75,2 75,2 Sebességváltó 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, automata Végáttétel 3.974 3.974 3.974 Furat (mm) 75.0 75.0 75.0

Részletesebben

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az új, sportos Yamaha NMAX vezetésével a mindennapi ingázásaid elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a sportos városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

ÁRLISTA. 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000

ÁRLISTA. 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000 ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 4C 1750 Tbi 240Le TCT Coupé 643.110.0 6 fokozatú TCT benzin 16 704 724 135 000 21 350 000 4C 1750

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Civic MOTOR 2.0 VTEC TURBO

Civic MOTOR 2.0 VTEC TURBO Öt év várakozás után 2015-ben érkezik az egyik leginkább várt kompakt szegmens sportmodell, az új Honda Civic Type R. A korábbi rendkívül sportos Type R modellek karakterét követve, illetve a modell összteljesítményét

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei 2016/2017. tanév, II. félév Dr. Kovács Szilveszter E-mail: szkovacs@iit.uni-miskolc.hu Informatika Intézet 107/a. Tel: (46) 565-111 / 21-07 A jármű alrendszerei

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

NISSAN ÚJ QASHQAI. Külső megjelenés Belső megjelenés Nissan Intelligent Mobility Beltér Színválasztó és Kárpitválasztó

NISSAN ÚJ QASHQAI. Külső megjelenés Belső megjelenés Nissan Intelligent Mobility Beltér Színválasztó és Kárpitválasztó NISSAN ÚJ QASHQAI Az INTELLIGENCIA vonzó, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kifinomult módon átdolgozott városi crossover. Az új Nissan QASHQAI lélegzetelállító megjelenése hatékony aerodinamikával

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég A MAX-ból soha nem elég Egy páratlan maxi sportrobogó. Aerodinamikus karosszériája, kettős LED-fényszórói és tekintélyt parancsoló utcai megjelenése révén az ikonikus TMAX messze versenytársai előtt jár.

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

ABT golf V, golf V variant, golf V gti

ABT golf V, golf V variant, golf V gti ABT golf V, golf V variant, golf V gti East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes

Részletesebben

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO MERÉSZ MÉRNÖKI FILOZÓFIA 30 ÉVEN ÁT A versenypályáról. A versenyeknél nincs jobb tesztkörnyezet. Részt venni egy komoly versenyen nagy kihívás megnyerni azt, még nagyobb. 1984

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám:

ismerd meg az autód A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: A megrendelés adatai: A megrendelés idöp.: Megrendelö: Lízingcsoport: Gazdacég: Ügyletazonosító: Költséget fizeti: Rendszám: Alvázszám: Eurotax: Márka: Típus: Gépjármü bruttó eladási ára: Eredetiségvizsgálat:

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakok lehúzva, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése vagyok.

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

BMW G650 Xmoto. Hosszúság. Szélesség/tükrökkel. Szélesség/ tükrök nélkül. Tengelytáv. Ülésmagasság. Szerzõ Majer Viktor. F650.hu

BMW G650 Xmoto. Hosszúság. Szélesség/tükrökkel. Szélesség/ tükrök nélkül. Tengelytáv. Ülésmagasság. Szerzõ Majer Viktor. F650.hu BMW G650 Xmoto Szerzõ Majer Viktor Kanyarmámor az országúton. G 650 XmotoMár álló helyzetében is látszik a streetmoto-változaton, hogy élvezetes kanyarvadászatra született. Kis átmérõjû, 17 colos kerekei,

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

NISSAN MICRA VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!!

NISSAN MICRA VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!! VISIA már 2 299 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár 3-ajtós Visia Visia AC/CD I-Way 2 299 000 2 559 000 - - - 2 913 000 Limitált széria I-Way 5-ajtós 1.4 l 65 kw (88 LE) A/T - 2 659 000 - - 2 779 000 3

Részletesebben

HA AZ AKARAT. út: előre. egyéniséged

HA AZ AKARAT. út: előre. egyéniséged HA AZ AKARAT MEGVAN Ugorj az ismeretlenbe, a kis Nissan crossoverrel: igazi energiabomba városi fiataloknak. Testtömeg-indexe tökéletes a nagyvárosi fürgeséghez, adrenalinnal telve, mindig készen áll egy

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Nissan modellválaszték

Nissan modellválaszték Nissan modellválaszték Micra Energiával tölti meg a várost Meglepően hatékony kisautó tágas utastérrel, városi autózáshoz Magas biztonsági felszereltségi szint (ESP, 6 légzsák, ABS EBD-vel, kikapcsolható

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda6 8,696,800.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019. 04.

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha a sportos stílusú Yamaha NMAX 125 robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól

NISSAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. Dupla kabinos Visia. nettó5 990 000 Ft-tól NIAN NP300 NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTO. ÁRAK FELZERELTÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla kabinos Visia nettó5 990 000 Ft-tól Egyedi előértékesítési kedvezményekért forduljon helyi márkakereskedőjéhez! A Nissan kishaszongépjárművekre

Részletesebben

A LEGENDA V I S S Z A T É R

A LEGENDA V I S S Z A T É R A LEG 2 ENDA VISSZATÉR 3 4 AUT ÉREZZE AZ ÓT! 5 A LÉ 6 2000GT 1967 A40 1978 LEKKészüljön fel, mert egy legenda visszatér. Több mint 50 évnyi, gazdag múltjára alapozva az új Toyota GR Supra a márka eddigi

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben