Otthoni szórakoztatás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Otthoni szórakoztatás 2004-2005"

Átírás

1 Otthoni szórakoztatás

2 2 PLAZMA-TV Szavakkal lehetetlen kifejezni az EISA-díjas multimédiás vásznon megjelenő képi kreatúrák lenyűgöző látványát. Aki egyszer megpillantja az elegáns panel 7 milliárd színárnyalatát, az örökké a hatása alatt marad. Üdvözöljük az innováció világában! DVD FELVEVŐK Ezentúl senki nem fog lemaradni kedvenc programjáról. A Pioneer DVD felvevők jóvoltából új értelmet nyer a felvétel, a szerkesztés és a lemezmásolás fogalma. A merevlemezes felvevőkészülékek gondoskodnak a tartalmas és izgalmas szórakoztatásról. SZÁMÍTÓGÉPES HARDVER A hardvergyártás élvonalát képviselő Pioneer DVD-R/DVD-RW írókat és DVD-ROM meghajtókat felülmúlhatatlan minőség és egyszerű kezelhetőség jellemzi.

3 3 Vegyen mély lélegzetet, és merüljön el az önfeledt szórakozás világában! A Pioneer innovatív szórakoztató megoldásait és felülmúlhatatlan minőségű berendezéseit világszerte elismerés övezi. A hírnév alapja, hogy a Pioneer elkötelezett a folyamatos technológiai fejlesztés és a lenyűgöző formatervezési megoldások mellett. E két tényezőnek köszönhetően a Pioneer a szórakoztatóipar minden területén az élvonalhoz tartozik. Válasszon Ön is Pioneer rendszert, és lépjen be a lélegzetelállító szórakoztatás világába. Nem fogja megbánni. HÁZIMOZI RENDSZEREK ÉS KOMPONENSEK Új házimozi rendszerek széles választéka áll a vásárlók rendelkezésére. Nem lehet rajongás nélkül elmenni a lenyűgöző formatervezés és a gazdag szolgáltatások mellett. Az innovatív és helytakarékos hangsugárzó-rendszerek nem spórolnak a térhangzással. A beépített merevlemezes DVD felvevővel ellátott forradalmi házimozi rendszer alapjaiban átalakítja az otthoni szórakozás fogalmát. AUTÓS MULTIMÉDIA Az autós multimédia és navigáció területén a Pioneer garantálja a szórakozást, valamint a kényelmes és biztonságos utazást. Az EISA-díjas, brilliáns AVIC-X1 modell a legmagasabb színvonalon képviseli mindezeket a tulajdonságokat. A sofőr teljes értékű navigáció alapján irányíthatja az autót, eközben az utasok színvonalas mozizásban részesülhetnek. DJ BERENDEZÉSEK Világszerte használnak Pioneer szereléseket a DJ-k a közönségük színvonalas szórakoztatásához. A Pioneer új keverő erőműve, a DVJ-X1 egyesíti a DJ hangszolgáltatást a VJ vizuális képességeivel, tehát minden feltétel adott a környezetet felrázó buli megrendezéséhez.

4 Ideális szórakozás otthoni környezetben Itt az ideje kitárni az ablakokat az otthoni szórakozás forradalmian új világa felé. A szemet, fület és lelket gyönyörködtető képekért és hangokért. A ravaszul elegáns és elbűvölően stílusos tervezés elsősorban a felhasználói igényeket tükrözi. Bizonyíték erre a PURE Vision plazmatévék kecses vonalvezetése és csillogó kidolgozása. Gazdagon telezsúfolva futurisztikus technológiákkal és multimédiás képességek egész sorával. A legújabb DVD felvevők alapjaiban változtatják meg a digitális felvételkészítésről alkotott elképzeléseket. Hosszú idő után sem lehet megunni az új, merevlemezes felvevők felülmúlhatatlan képminőségét. Az egyszerű kezelhetőség mellé hasznos felvételkészítő funkciók egész serege társul. Tökéletes kényelmet nyújt a Pioneer merevlemezes DVD felvevővel ellátott házimozi rendszere. A választékhoz tartozó többi digitális házimozi rendszerhez hasonlóan egyedülállóan helytakarékos hangsugárzó-megoldást kínál, emellett a legszűkösebb helyen is elfér, mégis megfelel az igényes egyéni elvárásoknak.

5 PURE VISION PLAZMA-TV 6 DVD FELVEVŐK 18 DIGITÁLIS HÁZIMOZI RENDSZEREK ÉS KOMBINÁCIÓK 28 DVD LEJÁTSZÓK 38 A/V ERŐSÍTŐK 46 HÁZIMOZI HANGSUGÁRZÓK 60 Minden korábbinál magasabb szintű audio-vizuális élményt nyújtanak a csúcsminőségű DVD lejátszók, A/V erősítők és házimozi hangsugárzók. Részletezett hangzásuk és bombasztikus mélyhang-átvitelük eléri, sőt, meg is haladja a komponensekből álló hangrendszerekét. Egyszóval, itt az idő a horizont kitágításához. Engedje Ön is, hogy a Pioneer valóra váltsa az álmait! AUDIOKOMPONENSEK HANGRENDSZEREK SZAKKIFEJEZÉSEK MŰSZAKI JELLEMZŐK ÉS ADATOK

6 6 PURE VISION PLAZMA-TV

7 A Pioneer PURE Vision plazmatévék képesek megmutatni azt, hogy mit is jelent a szépség a valóságban. Elegáns vonalvezetésük és csillogó fekete kidolgozásuk több mint elragadó. Bekapcsolás után azonnal kitöltik a képernyőt az élénk, életszerű képek, a lehető legélesebb kontúrokkal. A PURE Vision plazma-tv több annál, mint egy színfolt a nappaliban: 7 milliárd színárnyalat a bizonyíték erre. Az új digitális tuner jóvoltából maradéktalanul kiaknázhatók a földfelszíni digitális TV-sugárzás előnyei. Digitális TV-vevőhöz, DVD felvevőhöz vagy lejátszóhoz, emellett házimozi rendszerhez vagy akár kamkorderhez, játékkonzolhoz és számítógéphez is csatlakoztatható. A család tagjai a barátokkal, vendégekkel egütt élhetik át a legmagasabb színtű multimédiás technológiát. Mindezt brilliáns színekkel és a lehető legjobb hangminőségben. A Pioneer PURE Vision plazma-tv felkészülten várja a jövő kihívásait. 7

8 8 PURE VISION PLAZMA-TV PDP-505XDE/PDP-435XDE ÚJ PURE Vision plazma-tv Földfelszíni digitális Tuner PDP-505XDE plazma opcionális hangsugárzókkal (PDP-S21-LR) és asztali állvánnyal (PDK-TS05) Plazmapanel Ultravékony kialakítás (csak 9,3 cm!) Letisztult vonalvezetés, időtálló formavilág Verhetetlen képminőségű plazmakijelző a nagyfelbontású TV-adás támogatásával Szuperfényes és kiváló képminőséget biztosító, fejlett Pioneer plazma-technológiák (PURE DRIVE) Konzolos falra szerelhetőség mellett asztali állványra és padlóállványra is helyezhető Oldalfalra és alulra szerelhető opcionális hangsugárzók, valamint állítható, fekete színű acoustic swing hangsugárzók Médiavevő A beépített digitális tuner lehetővé teszi a szabadon fogható, földfelszíni sugárzású, digitális TV- és rádióprogramok vételét Beépített analóg tuner a médiavevőben Lehetővé teszi a digitális programok gyors kiválasztását a TV-képernyő OSD-menüjén keresztül (digitális EPG) Stílusos külső, ezüst kidolgozású alsó és felső résszel, féltükrös előlappal és alumínium távvezérlővel Nagy felbontásban megjeleníthető digitális képek a Home Gallery (JPEG képnéző) funkcióval Két műsorforrás egyidejű megjelenítése (osztott képernyő, kép-a-képben funkció) NexTView EPG TV-program kalauz Távvezérlő parancsgombok a kívánt TV-programok előhívására (kedvenc csatorna kiválasztás) Egyszerű csatlakoztatás a számítógép és a plazma-tv között (PC bemenet) oldalas teletext lapmemória Közvetlen, nagyfelbontású digitális audio/video átvitel minőségvesztés nélkül (HDMI) Három Euro-SCART bemeneti csatlakozó külső A/V komponensek fogadásához Részletes technológiai ismertető található a cég honlapján:

9 PDP-505HDE/PDP-435HDE ÚJ PURE Vision plazma-tv 9 PDP-435HDE plazma opcionális oldalhangszórókkal (PDP-S22-LR) és asztali állvánnyal (PDK-FS03) Plazmapanel A PDP-505HDE és a PDP-435HDE jelű modell csúcsminőségű jellemzői és szolgáltatásai megegyeznek a PDP-505XDE és a PDP-435XDE modellével Médiavevő Nagy felbontásban megjeleníthető digitális képek a Home Gallery (JPEG képnéző) funkcióval Két műsorforrás egyidejű megjelenítése (osztott képernyő, kép-a-képben funkció) NexTView EPG TV-program kalauz Egyszerű csatlakoztatás a számítógép és a plazma-tv között (PC bemenet) Beépített analóg tuner a médiavevőben Stílusos külső, ezüst kidolgozású alsó és felső résszel, féltükrös előlappal és alumínium távvezérlővel Távvezérlő parancsgombok a kívánt TV-programok előhívására (kedvenc csatorna kiválasztás) oldalas teletext lapmemória Közvetlen, nagyfelbontású digitális audio/video átvitel minőségvesztés nélkül (HDMI) Három Euro-SCART bemeneti csatlakozó a külső A/V komponensek fogadásához A részletes műszaki jellemzők és adatok a oldalakon kerülnek ismertetésre.

10 10 PURE VISION PLAZMA-TV PDP-435FDE ÚJ PURE Vision plazma-tv PDP-435FDE plazma opcionális oldalhangszórókkal (PDP-S22-LR) és asztali állvánnyal (PDK-TS05) Plazmapanel Ultravékony kialakítás (csak 9,3 cm!) Letisztult vonalvezetés, időtálló formavilág Verhetetlen képminőségű plazmakijelző a nagyfelbontású TV-adás támogatásával Szuperfényes és kiváló képminőséget biztosító, fejlett Pioneer plazma-technológiák (PURE DRIVE) Konzolos falra szerelhetőség mellett asztali állványra és padlóállványra is helyezhető Oldalfalra és alulra szerelhető opcionális hangsugárzók, valamint állítható, fekete színű acoustic swing hangsugárzók Médiavevő Stílusos külső, fekete kidolgozású alsó és felső résszel, féltükrös előlappal és alumínium távvezérlővel Beépített analóg tuner a médiavevőben Távvezérlő parancsgombok a kívánt TV-programok előhívására (kedvenc csatorna kiválasztás) oldalas teletext lapmemória Közvetlen, nagyfelbontású digitális audio/video átvitel minőségvesztés nélkül (HDMI) Három Euro-SCART bemeneti csatlakozó a külső A/V komponensek fogadásához LETISZTULT DIZÁJN (Minden modell jellemzője) Lehetetlen elfáradni a Pioneer PURE Vision plazma-tv képétől. Fényesfekete kerete és vonzó matt alumínium kidolgozása harmonikusan illeszkedik a különféle stílusú lakberendezésekhez. A Direct Colour fóliaszűrőnek köszönhetően a plazma-tv vastagsága mindössze 9,3 cm. A kiváló minőségű, gondosan megválasztott anyagok előnyös külsőt kölcsönöznek a falra függeszthető panelnek. Az opcionális asztali- és padlóállvány tovább szélesíti az elhelyezési lehetőségeket. A Pioneer PURE Vision plazmatévék háromtagú családja 61 /155 cm, 50 /127 cm és 43 /109 cm-es képátlójú modellt tartalmaz. A panel oldalára vagy aljára szerelhető opcionális hangsugárzók előnyösen kihangsúlyozzák az esztétikai összhatást. A fekete Acoustic Swing hangsugárzó tetszés szerint dönthető a kívánt hangzás biztosítása érdekében, a hallgatási pozíció szerint. A legújabb médiavevők formavilága harmonikusan illeszkedik a plazmapanelekéhez. A szintén megújult távvezérlők esztétikai szempontból is remekül kiegészítik a készülékeket. A PDP-505XDE/PDP-505HDE és a PDP-435XDE/PDP-435HDE panelekhez mellékelt távvezérlő stílusos alumínium burkolatot kapott. A komoly választékot alkotó öt Pioneer PURE Vision plazma-tv közül mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt. Részletes technológiai ismertető található a cég honlapján:

11 11 PDP-615EX ÚJ PURE Vision plazma-tv Plazmapanel PDP-615EX plazma opcionális asztali állvánnyal (PDK-1014) Közvetlen, nagyfelbontású digitális audio/video átvitel minőségvesztés nélkül (HDMI) Kontraszt, színárnyalat és egyéb paraméterek egyéni szintű beállítása a lehető legtökéletesebb képminőség érdekében (ISF C 3 ) Fehéregyensúly beszabályozás tetszés szerint (színhőmérséklet beállítási módok) Felülmúlhatatlan képi megjelenítés a képzaj teljes megszüntetése révén (NR funkció) Letisztult vonalvezetés, időtálló formavilág Praktikus elhelyezést biztosító PDK-1014 asztali állvány (W: mm, H: 216,7 mm, D: 470 mm) vagy falra szerelés PDK-WM03 jelű falikonzollal PDK-WM03 (W: 950 mm, H: 591 mm, D: 45 mm) HDMI (NAGYFELBONTÁSÚ MULTIMÉDIA INTERFÉSZ) Csatlakoztassa a plazmatévét külső komponensekhez a lehető legjobb digitális átviteli minőséget biztosító technológia segítségével. A HDMI interfésznek köszönhetően egyetlen kábelen keresztül megoldható a különféle audio-vizuális forrásokból érkező nagy felbontású digitális jelfolyamok továbbítása. Most már semmi nem állhat a kép és a hang útjába, tehát komplikált kábelezés nélkül is a lehető legjobb minőségben élvezhetők a különféle forrású (például DVD vagy HD TV-adás), tömörítetlen digitális hang- és képanyagok. EGYÉNI KALIBRÁCIÓ PROFI SZINTEN Ezennel mindenki megcsodálhatja a lehető legpontosabb képalkotást. Az ISF C 3 (Custom Calibration Configuration) funkció lehetővé teszi a plazma-tv optimalizálását az adott környezeti feltételekhez. Az ISF megbízható specialistaként elvégzi a kontraszt, a színárnyalat, a színtelítettség és más egyéb paraméterek egyéni kalibrációját a még precízebb, egyéni ízlésnek megfelelő képek érdekében. PERFEKT KÉP ZAJCSÖKKENTÉSSEL A képzaj komplett eltüntetésének köszönhetően olyan minőségi szintre emelkedett a képreprodukció, mint még soha a plazma-tv megjelenése óta. Az élenjáró képzaj-csökkentő technológia segítségével ez a csúcsminőségű plazma-tv élethűen, sőt inkább szuper minőségben jeleníti meg a képeket. NÉGY TÁROLHATÓ SZÍNHŐMÉRSÉKLET A színhőmérséklet beállítás a fehéregyensúly beszabályozására szolgál, amely meghatározza a képernyőn megjelenő mélységet és árnyékot. Ha a helyiségben neoncsöves világítás működik, akkor magasabb színhőmérsékletre van szükség. Alacsonyabb szintű környezeti világítás esetén célszerű alacsonyabbra állítani a színhőmérsékletet a neutrális képi megjelenítés fenntartása érdekében. Most könnyedén elvégezhető a fehéregyensúly egyéni ízlés szerinti beszabályozása, melyhez négy tárhely áll rendelkezésre, plusz egy fejlett beállító mód a professzionális szintű beszabályozás érdekében. A részletes műszaki jellemzők és adatok a oldalakon kerülnek ismertetésre.

12 12 PURE VISION PLAZMA-TV EGY MEGJELENÍTŐ, SZÁMTALAN LEHETŐSÉG Tárja ki az ablakot a világra plazmatévével! A Pioneer PURE Vision sokkal több, mint egy televízió: harmonikusan illeszkedik bármilyen környezetbe, emellett lehetőségek sokaságát is kínálja. Az internetes böngészéstől kezdve a házimozizásig bezárólag sokkal élénkebb képeket nyújt a hagyományos rendszerű készülékeknél. A szemet gyönyörködtető képek láttán nehéz lesz abbahagyni a tévézést. MOZIZÁS OTTHONI KÖRNYEZETBEN Mostantól terjedelmes szoba nélkül is megteremthető a moziszerű atmoszféra. A Pioneer PURE Vision plazmatévé valódi filmvászonként játssza a főszerepet. Az RCS-9H jelű házimozirendszer és a Pioneer PURE Vision plazmatévé kombinációjával szuper képminőségben élvezhetők a kedvenc filmek. A TV-készülék elegáns formavilága tükrözi a házimozirendszer divatos küllemét. A többcsatornás surround hangzással pontosan reprodukálható a modern filmszínházak hangulata, sőt, talán annál is jobban. A plazmatévé tulajdonosaként Ön a legjobb helyre szóló, örökre érvényes mozijeggyel rendelkezik. MŰVÉSZET ÉS KREATIVITÁS A saját videó- és képgyűjtemény megtekintése egyetlen mozdulat műve. Digitális videókamera vagy DVD-felvevő csatlakoztatása után azonnal életre kelthetők a Pioneer plazmatévén az emlékezetes pillanatok, az életnél is élethűbb formában, brilliáns színekben. A PURE Vision széleskörű memóriakártya-támogatása elősegíti a felhőtlen szórakozást. A digitális mesterműveket tartalmazó Home Gallery Collection szoftver segítségével akár Van Gogh képpel is díszíthető a fal. Ha betelt a család a műalkotásokkal, kezdődhet a tévézés. A Pioneer plazmatévé festői vásznat kínál a digitális földfelszíni, műholdas és kábeltévés programok nagyfelbontású képei és szövegei számára. A nagy képernyőn külön élmény a teletext megjelenítése. MUNKA VAGY SZÓRAKOZÁS A Pioneer PURE Vision plazmatévé akár az irodai munka fénypontja is lehet. A tökéletes képernyőn élvezhető minőségben jeleníthetők meg a PC vagy Macintosh számítógépből érkező nagyfelbontású képek és szövegek. A Pioneer plazmatévé valódi XGA felbontása gondoskodik a szemet kímélő munkáról. Munkavégzés még soha nem volt ilyen kellemesen pihentető. SZUPER AKCIÓK SZUPER KÉPERNYŐN Pioneer plazmatévével sokkal izgalmasabb a harc az idegen betolakodókkal, és jóval életszerűbb a versenyautó tesztelése. Játékkonzol csatlakoztatásával teljes képernyőn, nagy felbontás mellett, kiváló minőségű mozgóképekkel élvezhető a program. A nagy képernyőméretnek köszönhetően jobban nyomon követhetők a mozdulatok. A többcsatornás surround hang hátborzongató effektusai mellett már csak a hajlobogtató menetszél hiányzik. OTTHON, HELYHEZ KÖTÖTTSÉG NÉLKÜL A sokoldalú és divatos Pioneer plazma-tv a lakás bármelyik szegletében elfér. Emellett kiválóan alkalmazható biztonsági monitorként a kültéri kamerák képének ellenőrzésére. A kép a képben funkció segítségével egyidejűleg lehet tévézni, internetezni, vagy a bejárati ajtó elé telepített kamera képét figyelni. Ha például főzőtanfolyam megy a tévében és megtetszik a szakács ajánlata, az osztott képernyő alkalmazásával egyidőben lehet tovább nézni a műsort és letölteni a receptet az Internetről. A briliáns színek és élénk képek hatására az étvágy is könnyebben megjön. Részletes technológiai ismertető található a cég honlapján:

13 13 TUNER JELLEMZŐK FÖLDFELSZÍNI DIGITÁLIS KOMPATIBILITÁS* (PDP-505XDE, PDP-435XDE) A Pioneer PDP-R05XE digitális multimédia-vevő lehetővé teszi a szabadon fogható, földfelszíni sugárzású, digitális TV-programok** és rádióprogramok*** vételét. Akár most, akár a jövőben. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy műfajtól függetlenül a lehető legjobb hangminőségben élvezhetők a különféle programok. A szabadon fogható csatornák vétele mellett fejlett szolgáltatásokat is igénybe lehet venni: a digitális vevő a Dolby Digital rendszerű adásokat is támogatja (ahol elérhető). A gyorsan telepíthető digitális multimédia-vevő gyorsan reagál az utasításokra, pillanatok alatt végrehajtja a csatornaváltást vagy a programinformációk és a teletext oldalak megjelenítését. A Pioneer digitális multémédia-vevő minden szempontból utat nyit a jövő felé. * A csatornák elérhetősége függ a helyi lefedettségtől. A vételt befolyásolja a meglévő antenna típusa és állapota. Előfordulhat, hogy a megfelelő vétel csak antennacserével biztosítható. ** Conditional Access modul alkalmazásával lehetővé válik a fizetős csatornák vétele. *** A földfelszíni sugárzással való kompatibilitás szintje és az elérhető digitális csatornák száma függ az adott országban elérhető szolgáltatásoktól. ÚJ GENERÁCIÓS TV-ZÉS NexTView EPG-VEL (PDP-505XDE, PDP-435XDE, PDP-505HDE, PDP-435HDE) A Pioneer plazmatévé multimédia-vevője teljesen kiaknázza az analóg földfelszíni* sugárzású NexTView EPG szolgáltatás lehetőségeit. A hétnapos programlista alapján előre megtervezhető a tévénézés. Külön kiválasztható a megtekinteni és a rögzíteni kívánt műsorok listája a REC timer** funkcióval. Ezentúl nem lehet lekésni a kedvenc műsorokat. A műfaj- és programszűrők lehetővé teszik a programlista személyre szabását, emellett felhívják a figyelmet az egyéb lehetőségekre. * Elérhetőség: Ausztria, Belgium, Franciaország, Németország, Olaszország és Svájc. ** NexTView EPG kompatibilis felvevő eszközökkel. PURE MEGJELENÍTÉSI KONCEPCIÓ PIONEER PLAZMA A NAGYFELBONTÁSÚ TV-ADÁSOK TÁMOGATÁSÁVAL A Pioneer plazmatévék kiválóan alkalmasak a számítógépes képi jelek (Mac vagy PC) megjelenítésére. A beépített XGA panel két és félszer több cellát tartalmaz a hagyományos VGA képernyőkhöz képest, ennek megfelelően alkalmas a nagyfelbontású digitális formátumok, például a HDTV-adások és a Blu Ray lemezek tartalmának megjelenítésére. A Pioneer plazmatévé a legjobb megjelenítő eszköze Európa első HDTV-csatornájának, a Euro1080-nak*. A nagy felbontású technológiát képviselő HDTV érezhetően VGA panel élesebb, gazdagabb és élénkebb képeket biztosít, 5-ször több képi információt tartalmaz a hagyományos PAL rendszerű adáshoz képest. Ezen felül a hangja is fantasztikus, mert érzéketlen az analóg interferenciával szemben. Az HD1 csatornán széles programválaszték (zene, sport show) várja a minőséget igénylő nézőket. True XGA panel * Az Euro1080 csatornával kapcsolatban további információk kaphatóak a weboldalon. Megjegyzés: a Pioneer plazmapanelek gyártása során alkalmazott ultra-precíziós technológia ellenére is előfordulhat néhány folyamatosan világító vagy üzemképtelen képpont. Ez nem jelent hibát, hanem a plazmatechnológia velejárója. FÉNYES NAPPAL IS ÉLÉNK SZÍNEK Mostantól napfényes időben is lehet megerőltetés nélkül (plazma) tévézni. A Pioneer által kifejlesztett Deep Waffle Rib mélycellás sejtszerkezet megnöveli a fénykibocsátó foszforok felületét, aminek egyenes következménye a fényerőszint emelkedése. A mélycellás szerkezetnek köszönhető jóval fényesebb és határozottabb színkontrasztú kép mellett éjjel-nappal biztosított a tiszta színintenzitás. JAVÍTOTT SZÍNALKOTÁS Élvezze a minimális visszaverődést és a maximális színintenzitást a Pioneer Direct Colour színszűrő jóvoltából! Ez a világon elsőként alkalmazott fólia típusú szűrő közvetlenül a plazmapanel elejéhez van rögzítve. A Direct Colour színszűrő fólia visszaveri a külső fénysugarakat és csökkenti a panel saját redundáns tükröződését. A színszűrő technológia alkalmazásának köszönhetően tovább javult a kontraszt és a színreprodukció, emellett lehetővé vált a panelvastagság további csökkentése (93 mm). A képek még fényesebbek, élesebbek és minden eddiginél élethűbbek lettek. Akár fényes nappal is. Hagyományos plazma Pioneer plazma-tv Direct Colour színszűrővel

14 14 PURE VISION PLAZMA-TV PURE DRIVE TECHNOLÓGIA FELÜLMÚLHATATLAN KÉPMINŐSÉG A Pioneer saját fejlesztésű PURE Drive technológiája nem más, mint egy optimális vizuális élményt nyújtó, vadonatúj digitális képfeldolgozó koncepció. A PURE Drive eljárás teljesen digitális, tehát nem alkalmaz analóg-digitális vagy digitális-analóg konverziót, ami nemkívánatos zajhoz vezetne. Ez a technológia rendkívüli hatásfokkal kezeli a nagyfelbontású képeket, érzékelhetően megnöveli a képminőséget a normál videójelektől kezdve a jövő ígéretes műsorsugárzási szabványának számító, nagyfelbontású TV-programon és a PC-jeleken át egészen a tömörített formátumokig (például MPEG). ADVANCED Super CLEAR Drive AKÁR 7 MILLIÁRD SZÍN Az Advanced Super CLEAR* Drive technológia a Pioneer előző, Super CLEAR* Drive elnevezésű koncepciójának továbbfejlesztett változata. Az egyenként szürkeárnyalatot tartalmazó RGB színek akár 7 milliárd színárnyalat megjelenítését is lehetővé teszik a modern Pioneer plazmatévéken! A továbbfejlesztett Super CLEAR* Drive technológiához tartozó Dynamic Bright-up eljárás dinamikusan szabályozza a fényerőszintet az átlagértékek kiszámítása alapján. Ez a technológia a teljesítményigény alacsony szinten tartása mellett képes a közepesen fényes területek megvilágítására, emellett hatékonyan eltünteti a talányos elmosódottságot és a gyenge gradációs képrészletek kontúrzaját. Az emelt szintű zajcsökkentésnek köszönhetően jelentős mértékben megjavul a jel-zaj viszony a kevésbé fényes képrészleteken. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy még fényesebb és tisztább kiadásban élvezhető a program, emellett az árnyékos területeken is megmarad az apró képrészletek kivehetősége. * CLEAR: magas kontraszt, alacsony energiájú címzés és hamiskontúr csökkentés. Advanced Super CLEAR Drive technológia Eredeti kép Hagyományos plazma: látható gradációk Pioneer plazma Advanced Super CLEAR Drive technológiával: egyenletesebb gradáció KETTŐS ZAJCSÖKKENTÉS AZ IMÁDNIVALÓ KÉPEKÉRT A digitális és MPEG zajcsökkentőt együttesen alkalmazó Dual Noise Reduction technológia a képzaj minimális szintre szorításával járul hozzá a lehető legjobb képminőséghez. ADVANCED PureCinema A TÖKÉLETES MOZIÉLMÉNY SZOLGÁLATÁBAN A moziélmény fogalma messze túlmutat a nagyképernyős videózáson. A valódi moziélmény megteremtéséhez olyan képminőség szükséges, amely a képernyőből kilépve képes megigézni a nézőt. Az Advanced PureCinema technológia segítségével nehéz elszakadni az élethű képek áhitatba ejtő látványától. Hagyományos plazma Pioneer plazma-tv digitális zajcsökkentő funkcióval SZEMÉLYI HD KONVERTER A Pioneer dinamikus HD konverterének köszönhetően garantált az éles és kristálytiszta kép. Az eljárás lényege, hogy minden egyes képpont optimalizálásra kerül a szomszédos 84 képpont letapogatása alapján, ezáltal elősegítve a minden eddiginél simább, élesebb és tisztább képek előállítását. Hagyományos plazma Pioneer plazma-tv MPEG zajcsökkentő funkcióval Hagyományos plazma Pioneer plazma-tv dinamikus HD konverterrel Eredeti jel Digitális villogásmentes képalkotás DIGITAL FLICKER-FREE TECHNOLÓGIA A KELLEMETLEN KÉPVILLOGÁS A MÚLTÉ Nincs több szemfáradás a Pioneer exkluzív Digital Flicker-Free technológiájának köszönhetően. Az egyedülálló digitális villogásmentesítő technológiája hozzájárul a remegés és a hamiskontúrok eltüntetéséhez. Az eredmény pedig villogásmentes, kiváló minőség kép. Jelenleg kétféle frissítési frekvencia használatos. Az Advanced beállítás DVD-Video lejátszáshoz, a Standard pedig televíziós vételhez van optimalizálva. Az aktuális műsorforrás szerinti frissítési-frekvencia kiválasztásával mindenkor optimális képminőségben élvezhetők a programok. Részletes technológiai ismertető található a cég honlapján:

15 15 PLAZMA JELLEMZŐK HOME GALLERY (JPEG KÉPNÉZŐ FUNKCIÓ) (PDP-505XDE, PDP-435XDE, PDP-505HDE, PDP-435HDE) A féltve őrzött felvételek és a digitalizált műalkotások életre keltése felejthetetlen szórakozást ígér a nagy képernyő jóvoltából. A Pioneer Home Gallery (JPEG képnéző) funkciójával lehetőség van a különféle memóriakártyákon* (például PC Card Type II, Memory Stick, SD kártya, CompactFlash, MMC, SmartMedia) vagy digitális kamerán tárolt nagyfelbontású képek színvonalas megjelenítésére. A x (4,3 millió) képpontos JPEG-támogatás azt jelenti, hogy gazdag színekben és elegendő méretben élvezheti a család és a vendégsereg a kinagyított fényképeket. Egy memóriakártya behelyezésével egyszerűen megtekinthetők a nagyfelbontású képek, vagy az eredeti digitális képgyűjtemény a Pioneer külön megvásárolható Home Gallery Collection szoftverével. * PC Card Type II adapter közbeiktatásával (nem tartozék). A Memory Stick a Sony Corporation védjegye. A CompactFlash a Sandisk Corporation védjegye. A SmartMedia a Toshiba Corporation védjegye. A többi bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló márkák a tulajdonosok védjegyét képezik TARTALMAS HASZNÁLAT OSZTOTT KÉPERNYŐS FUNKCIÓKKAL (PDP-505XDE, PDP-435XDE, PDP-505HDE, PDP-435HDE) Az osztott képernyős funkciók jelentősen kibővítik a plazmatévék szolgáltatási körét. A Dual Screen funkció lehetővé teszi két műsorforrás egyidejű megjelenítését a képernyőn. A két bemenet tetszés szerint kombinálható: videó és videó, videó és PC, videó és HD, PAL és NTSC, SECAM és NTSC stb. Alapértelmezés szerint a képernyő két egyenlő részre osztva jeleníti meg a képeket, azonban tetszés szerint módosítható a képméretek egymáshoz viszonyított aránya. A PIP (kép-a-képben) funkció segítségével úgy történik a két különböző képforrás megjelenítése, hogy az egyik fő nézetként, a másik pedig egy kis ablakban lesz látható a képernyőn. A távvezérlő erre a célra szolgáló gombjával akár el is forgatható a kisablak tartalma. Az osztott képernyős és a kép-a-képben funkció alkalmazása során egyetlen gombnyomásra megcserélhető a két ablak. A PIP funkció esetében ez azt jelenti, hogy a főablak átkerül mini nézetbe, a kisablak pedig főnézetbe. A kombinált képi megjelenítéssel egyidejűleg lehet tévézni vagy internetezni, eközben a kertben vagy a bejárati ajtó elé telepített kamera képét ellenőrizni. Vagy akár a TV-ben közvetített főzőtanfolyam megtekintése közben letölthető a recept az Internetről. Osztott képernyő Kép-a-képben megjelenítés HDMI (NAGY FELBONTÁSÚ MULTIMÉDIA INTERFÉSZ) A HDMI interfész minőségveszteség nélkül biztosítja a hang- és képanyagok digitális rendszerű továbbítását. Az új technológia szembetűnő előnye, hogy egyetlen kábelen keresztül történik a jelátvitel. A HDMI-kábelen keresztül továbbított tömörítetlen digitális audio- és videojelfolyam minősége megegyezik a DVD lemezre rögzített eredeti anyagéval vagy a HD (nagyfelbontású) videóéval. Az új technológia alkalmazásának köszönhetően minden akadály elhárult a tökéletes szín- és hanghűség megvalósítása elől. TELETEXT MINDEN MENNYISÉGBEN A PURE Vision plazmatévé új teletext-dekódere tekintélyes, oldalas lapmemóriával rendelkezik. Az osztott képernyős megjelenítésnek köszönhetően a teletext böngészése közben a TV-program egyetlen érdekes pillanatáról sem kell lemondani. i/o Link.A Plazmatévé és audiovizuális eszköz integrációja soha nem volt ilyen egyszerű és biztonságos. Az i/o Link.A technológia segítségével egyszerűen elvégezhető a multimédia-vevő csatlakoztatása a különféle A/V eszközökhöz. A számos hasznos vezérlőfunkció közül érdemes megemlíteni az egy gombnyomásos lejátszást, a rendszerkészenléti módot, a programletöltést és a WYS/WYR funkciót (a képernyőn látható program teljesen megegyezik a folyamatban lévő felvétellel). FÜLNEK, SZEMNEK EGYARÁNT KELLEMES Háromféle hangminőség-javító technológia biztosítja az önfeledt műsorhallgatási élményt. A dinamika, a mélyhangátvitel és a hangtér drámai mértékű növelésére szolgáló funkciók egyike a WOW*. Minden eddiginél mélyebb hangokat biztosít a TruBass*, amely messze felülmúlja a hangsugárzók természetes képességeit. A frontoldali hangkép kiemelésére szolgál a FOCUS* amely nagyszerű hangzást biztosít a remek formatervezésű, vékony vonalvezetésű hifi hangsugárzókból. Az erőtlennek tűnő hangsugárzók tekintélyes szélessávú hangreprodukciót nyújtanak 26 watt összteljesítményen. KEDVENC-CSATORNA KIVÁLASZTÁS Ezentúl még gyorsabban elérhetők a rendszeresen nézett, kedvenc programok. Miután megtörtént a memóriába rendezés, a távvezérlő ENTER gombjával megjeleníthető a képernyőn a kedvenc csatornalista, majd a kurzorgombok segítségével navigálni lehet a listába felvett csatornák között. * Az SRS a WOW, az SRS, az SRS FOCUS, az SRS TruBass és a ( ) szimbólum az SRS Labs, Inc. védjegye. GUI Home menü EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ GRAFIKUS KEZELŐFELÜLET (GUI) Vége a bonyolult és áttekinthetetlen kezelőpultoknak! A Pioneer GUI kezelőfelületén található Home Menu tartalmazza az összes (csatlakoztatott) Pioneer audió- és videóeszközt, ahonnan egyetlen gombnyomásra vezérelhető a megtekinteni vagy meghallgatni kívánt műsorforrás. Az áttekinthető és esztétikus grafika új értelmet kölcsönöz az egyszerű használhatóság fogalmának. PC BEMENET A multimédia-vevő előlapján található PC bemenet segítségével egyszerűen és gyorsan elvégezhető a számítógép csatlakoztatása a plazmatévéhez. Ezzel a megoldással hatásos prezentáció nyújtható az ügyfelek számára, vagy egyszerűen csak kiváló minőségben és óriás formátumban lehet internetezni, és mindehhez nincs szükség bonyolult kábelezésre és konfigurálásra. Megjegyzés: A PDP-435FDE modellen nem elérhető.

16 16 PURE VISION PLAZMA-TV PDK-TS05 Asztali állvány PDK-FS04 Padlóállvány 351 mm 373 mm 856 mm 860 mm 577 mm 380 mm 54 mm Alternatív asztali állvány: PDK-TS08 (további információk találhatók a cég honlapján: mm 478 mm PDK-FS03 Padlóállvány PDK-5011* Falikonzol (állítható) * Csak oldalhangsugárzókkal együtt használható. Megjegyzés: A konzol mélysége 45 mm (behajtott helyzetben). 803 mm 545 mm 701 mm 476 mm 740 mm PDP-S21-LR Opcionális oldalhangsugárzók az 50 -os modellekhez PDK-WM01 Falikonzol Megjegyzés: A hangsugárzók mélysége 70 mm. 105 mm 315 mm 425 mm 60 mm 634 mm 60 mm 99 mm 50 mm 622 mm 60 mm PDP-S22-LR Opcionális oldalhangsugárzók a 43 -os modellekhez Megjegyzés: A hangsugárzók mélysége 70 mm. PDA-H mm Hosszú hagyományos rendszerkábel (10 m) 99 mm 559 mm 105 mm PDA-H04 Hosszú optikai rendszerkábel (30 m) leszerelhető dugókkal PDP-S25-LR Opcionális Acoustic Swing hangsugárzók az 50 -os modellekhez PDP-S26-LR Opcionális Acoustic Swing hangsugárzók a 43 -os modellekhez Acoustic Swing típus: a négy irányba billenthető konzol elősegíti az ideális hangkép beállítását a hallgatási pozíciónak megfelelően Az 5-ik (egyenes) pozícióhoz a panel felé kell nyomni a hangsugárzót Finom szövetből készült esztétikus előlap A plazmapanel magasságához illeszkedő hangsugárzók Méretek (sz. x ma. x m.): - PDP-S25-LR: 95 x 737 x 62 mm - PDP-S26-LR: 95 x 652 x 62 mm Részletes technológiai ismertető található a cég honlapján:

17 DIGITÁLIS HANGPROJEKTOR 17 PDSP-1 Digitális hangprojektor kp Forradalmi változást kínáló digitális hangsugárzó, kifejezetten az új életstílust követők számára A zűrzavaros hangsugárzó-elrendezés helyett helytakarékos megoldást kínál, emellett esztétikai szempontból is megállja a helyét a szobában Háromdimenziós hangteret biztosít a beépített 254 önálló hangsugárzó egység DVD-Video lejátszás során az események középpontjába helyezi a nézőt Programozható hangbeállításokat kínál az egyéni ízléseknek megfelelően A PDSP-1 a Pioneer és a 1Ltd. együttműködésében került kifejlesztésre. VALÓDI TÉRHANGZÁS EGYETLEN PANELSUGÁRZÓVAL Kivételes surround hangzás egyetlen panelsugárzóból! A PDSP-1 háromdimenziós surround hanggal képes betölteni a szobát, és egyúttal kiterjeszteni az optimális műsorhallgatási pozíciót. A 254 darab önálló transzduktor által gerjesztett hangsugár visszaverődik a falakról, a mennyezetről és a nagyobb felületekről. A hanghullámok előállítására szolgáló transzduktorok meghajtását kompakt digitális áramkörök végzik. A telepítéshez csak a DVD-Video lejátszó digitális audiokimenetét kell csatlakoztatni, és máris élvezhető az első, teljesen digitális surround hangzás. A hanghullámok módosításával lehetőség van az optimális hangzás beállítására az akusztikai jellemzők és a szobában tartózkodó személyek száma szerint. Abszolút tökéletes DVD-Video surround hangélményről gondoskodik a PDSP-1 panelbe beépített Dolby Digital és DTS dekóder. A kétcsatornás (sztereó) műsorforrások is feldolgozhatók Dolby Pro Logic II surround formátumra. 5 hangsugár, amely életre kelti az 5.1-csatornás surround hangot Centercsatorna Bal és jobb frontcsatorna Bal és jobb háttércsatorna PDSP-1: TÖKÉLETES SURROUND HANGRENDSZER A PIONEER PURE VISION PLAZMATÉVÉK SZÁMÁRA Lélegzetelállító és realisztikus házimozi hozható létre a Pioneer PURE Vision plazmatévé és a szintén Pioneer gyártmányú digitális hangprojektor kombinálásával. Csak egy ilyen radikálisan újszerű megközelítéssel volt lehetséges megreformálni és tökéletesíteni a hangsugárzó-technológiát. Surround hangzás és esztétikus megjelenés soha eddig nem hallott és látott szinten. Falra szerelt PDSP-1 és Pioneer plazma-tv PDSP-1 és Pioneer plazma-tv speciális állványon A részletes műszaki jellemzők és adatok a oldalakon kerülnek ismertetésre.

18 18 DVD FELVEVŐK

19 Elérkezett a magasfokú felvételkészítés korszaka a Pioneer DVD felvevők jóvoltából. Szebbnél szebb képekkel és gyorsan megtanulható kezeléssel fokozzák a vásárlók elégedettségét. Jelenítse meg Ön is a kedvenc felvételeit egyetlen gobnyomásra! A beépített merevlemezes DVD felvevők segítségével minden eddiginél egyszerűbbé válik az otthoni felvételkészítés. A végtelenül hosszú felvételi időt biztosító merevlemezről bármikor másolat készíthető DVD lemezre. A rendkívül hasznos Chase Play felvételkövető lejátszás funkciónak köszönhetően felvétel közben is megtekinthető a program, mégpedig az elejétől kezdve. Itt az idő megszabadulni a terjedelmes videokazetták kiábrándító látványától. A csúcsmodellben alkalmazott speciális csatolófelület páratlan képminőséget biztosít. Mostantól a házilag készített felvételeket is professzionális szinten lehet kezelni és megtekinteni. Tökéletes otthoni felvételkészítés, tehát Pioneer berendezés. 19

20 20 DVD FELVEVŐK DVR-920H-S ÚJ Merevlemezes (HDD) DVD felvevő JW b/a d 250 GB Merevlemez HDMI Közvetlen felvételkészítés a nagykapacitású 250 GB-os merevlemezre, ami több mint 400 órányi 1 felvételi időtartamot jelent (HDD 250 GB) Teljesen digitális, kiváló minőségű képek a nagyfelbontású digitális multimédia interfésznek (HDMI) köszönhetően Gyorsmásolás merevlemezről DVD-R/DVD-RW lemezre minőségvesztés nélkül és a valós idejű lejátszáshoz képest 55x 2 sebességgel (High-Speed Copy) Villogásmentes, moziszerű videó (Dual PureCinema progresszív képalkotás) Teljesen digitális, 10-bites felbontású jelfeldolgozás (kiváló minőségű videofelvétel) Felülmúlhatatlan képminőség javított minőségű videóval (VQE9 rendszerű 108 MHz/14-bites D/A konverter) Gyors navigáció a TV-csatornák között, és felvételre kiválasztás egyetlen gombnyomással (GUIDE Plus+ TM elektronikus programkalauz) Tiszta hifi hangzást biztosító stabil felépítés (kétrétegű ház) Minőségi kivitel fekete akrilbevonattal, amely tökéletesen illeszkedik a Pioneer plazmatévéhez és multimédia-vevőhöz Időmegtakarítást jelentő Chase Play felvételkövető lejátszás: a folyamatban lévő felvétel megszakítása nélkül indítható a lejátszás, a program elejétől kezdve A kívánt jelenet gyors és egyszerű kikeresése (fejlett lemeznavigátor és előzmények funkció) 1 A merevlemezre rögzíthető címek maximális száma 999, mely érték akkor sem léphető túl, ha még van szabad hely a meghajtón. 2 A tényleges felvételi sebesség függ a felvevő médiától és az alkalmazott felvételi minőségtől. Az SLP módban rögzített műsorforrás legfeljebb 55-szörös sebességgel másolható át 8x DVD-R médiára. 250 GB-os MEREVLEMEZ, TÖBB MINT 400 ÓRA FELVÉTELI IDŐVEL Ha többé nem szeretne lemaradni kedvenc TV-programjáról, akkor a Pioneer DVR-920H-S típusjelű HDD-s DVD felvevő a tökéletes megoldás. A szédületes, 250 GB-os merevlemez-meghajtó (HDD) bőséges kapacitása időtartamban kifejezve akár 433 óra hosszú felvételt is lehetővé tesz. A filmrajongók ezentúl közvetlenül a merevlemezre rögzíthetik a programokat átmeneti tárolás és lejátszás céljából. Ha megtetszik, vagyis archiválni szeretné a felvételt, akkor egyszerű mozdulattal indítható a másolás egy DVD-R/DVD-RW lemezre. SZUPER-GYORS MÁSOLÁS HIGH-SPEED COPY FUNKCIÓVAL (55x) (DVR-920H-S) A Pioneer bemutatja: gyorsmásolás szuper sebességgel! A Pioneer DVR-920H-S típusjelű felvevője a valós idejű lejátszáshoz képest 55-ször gyorsabban elvégzi a másolást, mégpedig minőségveszteség nélkül*. Például a merevlemezen tárolt egyórás program másolása 8x DVD-R lemezre SLP felvételi módban mindössze 1,1 percet vesz igénybe. DVD-RW lemezre másolás esetén mind VR (DVD Video Recording), mind Video (DVD Video) módban biztosított a teljes kontroll a szerkesztés felett. Ha sietős a dolog, akkor a távvezérlő One-Touch Copy gombjával elindítható a merevlemez-tartalom közvetlen gyorsmásolása DVD-R/DVD-RW lemezre, és a művelet közben meg is tekinthető a műsor a képernyőn! A felvételek terjedelme sem okozhat problémát: ha túl nagy a merevlemezen tárolt eredeti anyag terjedelme, akkor újrakódolás és átméretezés útján elfér a céllemezen. * A felvételi időtartam függ az alkalmazott felvételi módtól és a céllemez típusától. Műsoridő (valós idő) Minőség Felvételi mód (HDD-n) Max. felvételi idő DVD lemezzel Gyorsmásolás HDD-ről DVD-re* 4x média 8x média 1 óra FINE 1 óra 15 perc 8 perc 1 óra SP 2 óra 7,5 perc 4 perc 1 óra LP 4 óra 4 perc 2 perc 1 óra EP 6 óra 2,5 perc 1,25 perc 1 óra SLP 8 óra 2 perc 66 mp. 1 A merevlemezre rögzíthető címek maximális száma 999, mely érték akkor sem léphető túl, ha még van szabad hely a meghajtón. 2 A tényleges felvételi sebesség függ a felvevő médiától és az alkalmazott felvételi minőségtől. Egy SLP módban rögzített műsorforrás legfeljebb 55-szörös sebességgel másolható át 8x DVD-R médiára. * További időt vehet igénybe például a lemezkezelési információk létrehozása. Részletes technológiai ismertető található a cég honlapján:

21 21 TÖBB MINT EGY DVD FELVEVŐ, SZUPER DVD LEJÁTSZÓ IS EGYBEN HDMI (NAGYFELBONTÁSÚ MULTIMÉDIA INTERFÉSZ) A DVR-920H-S típusjelű HDD-s DVD felvevőbe beépített HDMI interfész lehetővé teszi a nagyfelbontású digitális anyagok közvetlen és biztonságos továbbítását audio/video lemezről hagyományos TV-készülék vagy plazmatévé felé. A korszerű csatolófelület segítségével minőségvesztés nélkül élvezhető az eredeti műsorforrás képe és hangja*. A mindössze egyetlen kábelt alkalmazó HDMI csatolófelület használata végtelenül egyszerű. Többé nem kell vesződni a komplikált kábelek bekötésével és vezetésével. * A HDMI rendszerű digitális audió kompatibilis a 44,1/48 khz-es, 16/20/24-bites, 2-/2-csatornára visszakonvertált LPCM-mel, valamint a bitstream kimenettel (Dolby Digital, DTS és MPEG). Megjegyzések: 1) Egy DVI/HDCP kompatibilis eszköz HDMI rendszerű csatlakoztatásához átalakító kábelre vagy adapterre van szükség. Fontos tudni, hogy a DVI nem továbbít audiót. 2) Ez a készülék támogatja az 1.1 verziószámú HDMI interfész technológiát. A csatlakoztatott komponens típusától függően megbízhatatlan jelátvitelt okozhat a DVI csatlakoztatás. 3) A készülék HDMI kimenete felhasználható 576x720 képpontos (PAL) és 480x720 képpontos (NTSC) jelkimenethez. KIVÁLÓ KÉPMINŐSÉGŰ VIDEOFELVÉTEL A DVR-920H-S egyik legfontosabb újítása, hogy a beérkező analóg képjeleket digitálisra konvertálja, és ezt követi egy teljes, 10-bites precíziós jelfeldolgozás a digitális tartományban. Az analóg-digitális konverzió az összes videobemeneti formátum (például RGB) lefedésével garantálja a lehető legjobb képminőséget. PAL videó esetében egy fejlett, adaptív, 5-soros fésűsszűrő hajtja végre az optimálisy/cszétválasztást, mégpedig a lehető legkevesebb színkeresztezéssel és ponthibával. Az NTSC rendszerű műsorforrásokon egy teljeskörű, mozgásadaptív, 3D-s Y/C szétválasztás kerül alkalmazásra. A digitális jelfeldolgozás részeként egy digitális TBC (időalap-korrektor) stabilizálja a jelfolyamot, és az analóg videofelvételből következő dzsitter megszüntetésével biztosítja a kiváló, abszolút precíz felvételi képminőséget. Ezen felül a Pioneer digitális Picture Creation jelfeldolgozó technológiája gondoskodik a különféle forrásanyagok optimális képminőségéről, függetlenül azok eredetétől. Az analóg alapú bemenet mellett az eredeti digitális DV bemenet is feldolgozásra kerül, miután megtörtént a transzkódolás DV-ről MPEG-re. 108 MHz/14-BITES D/A KONVERTER A Pioneer DVR-920H-S felvevőbe beépített csúcsminőségű, 108 MHz/14-bites D/A konverter a perfekt képek garanciája. Az eredetileg csak a high-end kategóriájú DVD lejátszókban alkalmazott 108 MHz/14-bites Video DAC messze jobb képfelbontást eredményez a hagyományos konverteknél. A művelet eredményeként kapott elsőrendű, realisztikus képek minősége a lehető legjobban megközelíti az eredeti DVD forrásokét. ÉLVONALBELI MEGOLDÁSOK: STABIL HANGOT BIZTOSÍTÓ KÉTRÉTEGŰ HÁZ A készülékház merevsége és stabilitása jelentős mértékben hozzájárul a magas hanghűséghez. A DVR-920H-S modell kétrétegű háza és innovatív felépítése hatékonyan elnyeli a nem kívánt belső és külső rezgéseket, ezáltal biztosítja a stabil képet és hangot. A vastag acélból készült stabilizátorlapra szerelt áramköri elemek megfelelő védelmet kapnak az esetleges vibrációkkal és egyéb mechanikus zavarokkal szemben. Kiegészítő alátámasztási pontra került a DVD meghajtóegység a rezgések kivédése céljából. Mindezek a megoldások tevőlegesen hozzájárulnak a már eleve ragyogó kép- és hangminőséghez. PERFEKT KÉPEK VQE9 KÉPJAVÍTÁSSAL A Pioneer DVR-920H-S felvevőben alkalmazott legmodernebb Video Quality Enhancer (VQE9) segítségével új magaslatokba emelkedik a technológiai színvonal. Az új VQE9 a Pioneer saját VQE8 technológián alapul, amely a cég jelenlegi zászlóshajója, a DV-868AVi-S jelű DVD lejátszó számára biztosítja az elsőrendű képminőség-beállítást (PureCinema Progressive Scan és Component Frame Recursive Digital Noise Reduction). A VQE9 minden egyes videoanyag számára képes jelentős mértékben feljavítani a progresszív jelfeldolgozó funkció hatékonyságát. A zajcsökkentés hatásfokának további emelése lenyűgözően természetes képeket eredményez. Eredeti jel VQE9 képjavítás DUAL PureCinema PROGRESSZÍV PÁSZTÁZÁS PAL/NTSC MŰSOROKKAL A Pioneer DVR-920H-S jelű DVD felvevőjén található Progressive Scan videokimenet egyaránt támogatja az NTSC (525p) és a PAL (625p) formátumot, ami lehetővé teszi az NTSC és a PAL rendszerű képi anyagok stabil és villogásmentes megjelenítését az NTSC/PAL Progressive Scan kompatibilis TV-készülékeken és monitorokon (analóg komponens videokimenet vagy HDMI-kimenet használatával). A Dual PureCinema progresszív pásztázás mozifilm minőségben reprodukálja a DVD lemezre rögzített tartalmat. A Dual PureCinema progresszív pásztázás (PAL/NTSC) hatékonysága kétszeres letapogatási sebességét jelent, aminek eredménye a rendkívül stabil, villogásmentes, valóban mozifilm hatású videó élmény. Eredeti jel Dual PureCinema progresszív pásztázás GUIDE Plus+ TM : A SEGÍTŐKÉSZ ELEKTRONIKUS PROGRAMKALAUZ A Gemstar TV GUIDE Plus+ TM EPG rendszer nem más, mint egy felhasználóbarát programkalauz, melynek segítségével könnyedén eligazodhat a felhasználó a számtalan TV-csatorna között, emellett időpont és kategória szerint végezhet programkeresést, vagy egyetlen gombnyomással indíthatja a felvételt. Legyen az kábel-tv, műholdas adás, földfelszíni digitális sugárzás vagy FTA, a GUIDE Plus+ TM gondoskodik minden szükséges műveletről: végrehajtja a listázást és előkészíti felvételhez az asztali vevőegységet. A GUIDE Plus+ TM használata közben zavartalanul lehet tévézni, tehát egyetlen izgalmas pillanatról sem kell lemaradni! TÖBBCSATORNÁS SURROUND HANG EGYSZERŰ BEKÖTÉSSEL A DVR-920H-S felvevő koaxiális és optikai digitális audiokimeneti csatlakozói lehetővé teszik a PCM, Dolby Digital, DTS és/vagy MPEG kompatibilis, koaxiális digitális bemenettel rendelkező A/V erősítő fogadását. Miután megtörtént a DVD felvevő és az A/V erősítő összekapcsolása a digitális audiokimeneten keresztül, minden készen áll a komplett többcsatornás surround hangélményhez. a Gemstar Development Corporation védjegye. a Gemstar-TV Guide International, Inc., valamint a hatáskörébe tartozó érdekeltségekvédjegye. A részletes műszaki jellemzők és adatok a oldalakon kerülnek ismertetésre.

22 22 DVD FELVEVŐK DVR-720H-S ÚJ Merevlemezes (HDD) DVD felvevő J W b/a d 160 GB Merevlemez DVR-520H-S ÚJ Merevlemezes (HDD) DVD felvevő J W b/a d 80 GB Merevlemez Felvételkészítés közvetlenül a nagy kapacitású, 160 GB-os merevlemezre, ami több mint 200 óra 1 felvételi időt jelent (DVR-720H-S) A 80 GB-os merevlemez tárkapacitása több mint 100 óra 1 felvételi időt biztosít (DVR-520H-S) Gyorsmásolás merevlemezről DVD-R/DVD-RW lemezre minőségvesztés nélkül és a valós idejű lejátszáshoz képest 48x 2 sebességgel (High-Speed Copy) Időmegtakarítást jelentő Chase Play felvételkövető lejátszás: a folyamatban lévő felvétel megszakítása nélkül indítható a lejátszás, a program elejétől kezdve Felvételkészítés HDD-re, eközben gyorsmásolás merevlemezről DVD-RW lemezre vagy felvételkészítés egy másik, előzőleg rögzített program megtekintésével egyidőben (Multi-tasking, egyidejű felvétel-lejátszás funkció) Ultra-slim kivitel (mindössze 5,9 cm magas) Gyors és pontos pozíciókeresés javított reakcióidővel és mozgó mintaképekkel (fejlett lemeznavigátor) Kiváló minőségű, kristálytiszta videót (felvétel és lejátszás) biztosító technológia (SCART csatlakozós RGB bemenet/kimenet) A CD-R/CD-RW lemezekre rögzített MP3 és WMA zenei fájlok lejátszása, valamint a JPEG formátumú állóképek megtekintése A házilag megírt DVD-R/DVD-RW lemezeket a DVD lejátszók túlnyomó többsége támogatja Digitális videokamera csatlakoztatásával és a grafikus kezelőfelület segítségével lehetőség nyílik az egyszerű szerkesztésre (DV csatlakozó) 1 A merevlemezre rögzíthető címek maximális száma 250, mely érték akkor sem léphető túl, ha még van szabad hely a meghajtón. 2 A tényleges felvételi sebesség függ a felvevő médiától és az alkalmazott felvételi minőségtől. Az EP módban rögzített műsorforrás legfeljebb 48-szoros sebességgel másolható át 8x DVD-R médiára. Részletes technológiai ismertető található a cég honlapján:

23 23 FELVÉTEL KÖNNYEDÉN BEÉPÍTETT MEREVLEMEZ SOK ÓRÁNYI DIGITÁLIS FELVÉTEL TÁROLÁSÁVAL (DVR-920H-S, DVR-720H-S, DVR-520H-S, RCS-9H) Ezentúl nem kell vesződni a lemezekkel, mert a beépített merevlemezes Pioneer DVD felvevők megszabadítanak minden gondtól. A 80 GB-os tárkapacitástól induló modellek segítségével közvetlenül a merevlemezre rögzíthető a felvétel, vagyis nem kell előkeresni egy nyers lemezt, és betölteni a készülékbe. A merevlemezre rögzített program közvetlenül lejátszható, törölhető, vagy akár felülírható egy új tartalommal. Ha véglegesen meg akarja tartani a műsort, akkor gyorsmásolással archiválhatja merevlemezről DVD-R/RW lemezre. Ilyen egyszerű az egész! A merevlemez tökéletesen megoldja a tárolási és keresési feladatokat. DV BEMENETI/KIMENETI CSATLAKOZÓ KAMKORDER FOGADÁSÁRA (DVR-920H-S, DVR-720H-S, DVR-520H-S, DVR-320-S, RCS-9H) Csatlakoztasson egy digitális videokamkordert a DV terminálra, és fedezze fel, milyen egyszerűen elvégezhető a házi videofelvételek kezelése és lejátszása. A bekötés után csak a távvezérlőt kell használni a kamkorder és a DVD felvevő különböző funkcióinak kezeléséhez, mégpedig a Pioneer grafikus kezelőfelületén keresztül. Felvétel, lejátszás, gyors előre- és visszakeresés soha nem volt ilyen egyszerű. Lehetőség van kamkorderről közvetlenül DVD-R/DVD-RW lemezre írni az anyagot, de az is megoldható, hogy a merevlemezre átmenetileg átmásolt tartalom a Pioneer másolási lista funkciójával szerkesztett formában kerüljön a DVD-R/DVD-RW lemezre. További lehetőség a szerkesztett tartalom visszamásolása a digitális kamkorderbe. GYORSMÁSOLÁS (48x) (DVR-720H-S, DVR-520H-S, RCS-9H) A gyorsmásolás még gyorsabb lett! Az új Pioneer HDD-s DVD felvevők a valós idejű lejátszás 48-szoros sebességével képesek másolni (a felvételi módtól és a céllemez típusától függően), anélkül, hogy bármilyen mértékű minőségromlás következne be a másolt tartalomban. Például egy egyórás program másolása merevlemezről (Video módú) DVD-R lemezre EP felvételi módban mindössze másfél percet vesz igénybe. DVD-RW lemezre történő másolásnál mind VR (DVD Video Recording), mind Video (DVD Video) módban teljes értékű szerkesztés végezhető. Ha sietős a dolog, akkor a távvezérlő One Touch Copy gombjával elindítható a merevlemez-tartalom gyorsmásolása közvetlenül DVD-R/DVD-RW lemezre és ezzel egyidőben zavartalanul nézhető a műsor a képernyőn! Műsoridő (valós idejű) Minőség Felvételi mód (HDD-n) Max. felvételi idő DVD lemezzel Gyorsmásolás HDD-ről DVD-re* 4x média 8x média 1 óra FINE 1 óra 15 perc 8 perc 1 óra SP 2 óra 7,5 perc 4 perc 1 óra LP 4 óra 4 perc 2 perc 1 óra EP 6 óra 2,5 perc 1,25 perc 1 A merevlemezre rögzíthető címek maximális száma 250, mely érték akkor sem léphető túl, ha még van szabad hely a meghajtón. 2 A tényleges felvételi sebesség függ a felvevő médiától és az alkalmazott felvételi minőségtől. Az EP módban rögzített műsorforrás legfeljebb 48-szoros sebességgel másolható át 8x DVD-R médiára. * További időt vehet igénybe például a lemezkezelési információk létrehozása. Egyidejű felvétel és lejátszás (különböző cím) Chase Play (azonos cím) Típus 1-es minta 2-es minta 3-es minta 4-es minta* 1-es minta 2-es minta* HDD DVD-R/DVD-RW Felv. Lej. Felv. Lej. * Csak 2x és 4x DVD-RW médiával, illetve VR (DVD Video Recording) módban. Lemezre írás és lejátszás közben nem garantált a tallózó funkciók egyenletes működése. Támogatás: DVR-920H-S, DVR-720H-S, DVR-520H-S, DVR-320-S, DVR-220-S és RCS-9H. FELVÉTELKÖVETŐ LEJÁTSZÁS* / EGYIDEJŰ FELVÉTEL ÉS LEJÁTSZÁS* / MULTI-TASKING (DVR-920H-S, DVR-720H-S, DVR-520H-S, RCS-9H) Ezentúl Ön rendelkezhet saját idejével, és mégsem fog lemaradni egyetlen programról sem a rendkívül hasznos, Chase Play felvételkövető lejátszásnak köszönhetően. Miután elkezdődött a programozott felvétel, bármikor elkezdheti a folyamatban lévő felvétel lejátszását, mégpedig az elejétől kezdve. A felvétel ezalatt zavartalanul folytatódik a háttérben. Ha lemaradt egy büntetőrúgásról, az sem probléma. Figyelje a közvetítést az elejétől, lépje át az ismétléseket és a reklámokat, amíg utoléri az élő közvetítést. Az élő adás rögzítése mindvégig zavartalanul folytatódik. Az új technológia egy régi felvétel lejátszását is lehetővé teszi a TV-adás felvétele közben. Egyidejűleg rögzíthető új tartalom a merevlemezre, miközben egy előzőleg felvett tartalmat gyorsmásolással DVD lemezre írja a készülék, vagy akár DVD lemezmásolás közben! Nos, ezt hívják multi-tasking képességnek! Felvételkövető lejátszás (Chase Play), egyidejű felvétel-lejátszás és Multi-Tasking Otthoni videózás profi szinten. * Ez a funkció a DVR-320-S és a DVR-220-S modellen is elérhető VR módban rögzített DVD-RW Ver. 1.1/2x vagy Ver 1.2/4x lemezek használata esetén. Felvételkövető lejátszás (Chase Play) Egyidejű felvétel-lejátszás A részletes műszaki jellemzők és adatok a oldalakon kerülnek ismertetésre.

Qosmio: A hallható különbség

Qosmio: A hallható különbség Qosmio: A hallható különbség PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio TM a kivételes hangzás RECORDER élménye VIRTUAL SURROUND A Toshiba vállalat Qosmio elnevezésű hordozható szórakoztató

Részletesebben

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma 1. fejezet: Bevezetés Ez az új Genius TVGo A31 eszköz ideális választás TV-hez, videókészülékhez vagy akár 1280 x 1024 képpont felbontású TFT / LCD / CRT monitorokhoz. Ez a TV/ Video eszköz lehetővé teszi,

Részletesebben

CYTRON TCM EDITION DVD RECORDER

CYTRON TCM EDITION DVD RECORDER CYTRON TCM EDITION DVD RECORDER Használati útmutató + érdekességek a készülékről Németország számára készült, a Tchibo áruházban került forgalmazásba. A készülék hátlapja: Ebből látható, hogy gazdagon

Részletesebben

TÚL A SZÓRAKOZTATÁS HATÁRAIN .04 .12 .18 .24 .26 .27 .30

TÚL A SZÓRAKOZTATÁS HATÁRAIN .04 .12 .18 .24 .26 .27 .30 PURE Vision plazma TÚL A SZÓRAKOZTATÁS HATÁRAIN Minden ember más és más, ezért hozott létre a Pioneer sajátos stílust képviselő plazma megoldásokat. Az időtálló, elegáns formatervezésű panelek kikapcsolt

Részletesebben

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO

Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation 4 PRO A Sony Interactive Entertainment(SIE) a mai napon jelentette be az új PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) (CUH-7000 sorozatszámú) játékkonzolt, mely továbbfejlesztett képfeldolgozó képességének köszönhetően 4K

Részletesebben

Alcor HD-2800 digitális vevő

Alcor HD-2800 digitális vevő Alcor HD-2800 digitális vevő MPEG-4 HD DVB-T vevő, szabadon fogható és kódolt adásokhoz Beépített Conax 7 kártyaolvasó MinDigTV Extra kompatibilis Teljes kompatibilitás az MPEG-4 H.264/AVC High Definition

Részletesebben

Házi szórakoztató berendezések 2004-2005

Házi szórakoztató berendezések 2004-2005 Házi szórakoztató berendezések 2004-2005 2 ELEGANCIA ÉS KÉNYELEM KORSZERŰ BERENDEZÉSEKKEL A technológia fejlődését tükröző berendezések megteremtik a kényelmet, a stílust és a tökéletes szolgáltatásokat

Részletesebben

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők A Panasonic 2016-ban bevezeti új, HD6M típusú, mikrofonos fejhallgatóját, amely a belépő szintet képviseli kategóriájában. Az új fejhallgató kiválóan adja vissza a legigényesebb zenéket is. A HD6M a korábbi

Részletesebben

Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Minimális rendszerkövetelmények 3D tartalom lejátszásához BenQ kivetítőn:

Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Minimális rendszerkövetelmények 3D tartalom lejátszásához BenQ kivetítőn: Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Az Ön BenQ kivetítője támogatja a háromdimenziós (3D) tartalom lejátszását a D-Sub, Komponens, HDMI, Videó és S-Video bemeneteken keresztül. Kompatibilis

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata Navigáció: A gyors CPU-nak köszönhetően a készülék akadozásmentesen futtatja a legújabb GPS navigációs szoftvereket is. A navigáció használata közben lehetősége van zenét hallgatni vagy filmet nézni, ilyenkor

Részletesebben

ZE-NC2010. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC2040. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC3810

ZE-NC2010. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC2040. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC3810 E>GO ZE-NC2010 E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW DVD-s multimédia állomás navigációval az alábbi járművekhez: VW Golf V/VI, Jetta, Eos, Tiguan, Passat; SEAT: Leon, Altea Nincs szükség további

Részletesebben

MikroLAN-Industria Elektronikai Kft. POSTAI CSOMAGKÜLDÉS: ( 52 ) 414-777, ( 52 ) 315-774 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.

MikroLAN-Industria Elektronikai Kft. POSTAI CSOMAGKÜLDÉS: ( 52 ) 414-777, ( 52 ) 315-774 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112. CD lemezek: Adathordozók Hologramos, jogdíjas termékek. Emtec-BASF CD-R 80 min. / 700 MB 52x cake box. 10 darab kerek műanyag dobozban Emtec-BASF CD-R 80 min. / 700 MB 52x vékony tok CD-R 80 min. / 700

Részletesebben

a3799-dvdrecorder_hu 9/18/03 10:18 AM Page 1 DVD felvevık

a3799-dvdrecorder_hu 9/18/03 10:18 AM Page 1 DVD felvevık DVD felvevık Pioneer DVD forradalom Végre megszületett, amire a DVD technika szerelmesei régóta vártak! A Pioneer büszkén mutatja be a két új, praktikus kezelhetőséget biztosító és elegáns vonalvezetésű

Részletesebben

Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát

Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát szolgáltatás SateLlite p100 Satellite p100 Tapasztalja meg a video- és audiolejátszás legjavát A Toshiba Satellite P100 sorozatú hordozható számítógépei élvonalbeli, személyre szabott digitális tartalmat

Részletesebben

Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta!

Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta! H Köszönjük, hogy a MELICONI termékét választotta! AV 100 jelátadó segítségével vezeték nélkül továbbíthatja audio/video készülékeinek (videó lejátszó, DVD, dekóder/sat, videokamera) jelét egy második

Részletesebben

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP 4-csatornás DJ kontroller digitális keverővel Kettős USB audio interfész 2 számítógép csatlakoztatása egyidejűleg 3 Serato DJ kiegészítő csomag mellékelve (Pitch n Time; Flip;

Részletesebben

Élje át a hatást nagy képernyœn

Élje át a hatást nagy képernyœn Élje át a hatást nagy képernyœn Gondolkodjon nagyban Ha élénk és élethı képet szeretne, válasszon Epson házimozi-kivetítœt. Kompatibilis a jövœ technológiáival és sokoldalú, segítségével nagy képernyœn

Részletesebben

A Samsung bemutatta a világ első Thunderbolt 3 QLED ívelt monitorát. Írta: Samsung augusztus 31. péntek, 11:45

A Samsung bemutatta a világ első Thunderbolt 3 QLED ívelt monitorát. Írta: Samsung augusztus 31. péntek, 11:45 A Samsung Electronics az IFA 2018 kiállításon mutatta be a CJ79 (Modellkód: C34J791) monitort, ezzel bővítve az úttörő, ívelt képernyős termékcsaládját. A 34 colos CJ79 ívelt monitor az első a kategóriában,

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2014. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 10/2014 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette Sajtóközlemény Budapest, 2010. december 13. A Sony bővíti SD kártya kínálatát Az új sorozat kedvező ár/érték arányú belépő modellekkel, nagysebességű, Class 10-es kártyákkal valamint a világ első, AVCHD

Részletesebben

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip.

IP - Áttekintés. Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP Szeminárium IP - Áttekintés Tények! IP 9 évvel ezelőtt indult. Mindössze a piac (otthoni, irodai, üzleti, gyári, stb.) 15% aip. IP - Áttekintés IP előnyei Kábelezés csökkenő költség A legtöbb IP telepítés

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ STORESAFE PRO II DIGITÁLIS RÖGZÍTŐ A rendszer telepítője és a kézikönyv készítője: MULTI ALARM ZRT. 1092 Budapeset, Bakáts tér 2. Tel.: 1/666-2130; Fax: 1/666-2180 www.multialarm.hu budapest@multialarm.hu

Részletesebben

Yamada DVR-9300HX. Használati Utasítás

Yamada DVR-9300HX. Használati Utasítás Yamada DVR-9300HX Használati Utasítás 1 Tartalomjegyzék: Az antenna kábelek csatlakoztatása...3 Csatlakoztatás a TV-hez...4 Külső audió és videó eszköz csatlakoztatása...7 Házimozi csatlakoztatása...9

Részletesebben

Soleoline, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára.

Soleoline, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára. HU Soleo Sono, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára. A legmodernebb technológia 40 év tapasztalatával összekötve, mely az elektro- és ultrahangterápiát új alapokra helyezi. A nagyméretű színes

Részletesebben

DVD-felvevő RDR-HX820. Kezelési útmutató

DVD-felvevő RDR-HX820. Kezelési útmutató 2-886-041-E1(1) DVD-felvevő Kezelési útmutató A Sony termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos hasznos tudnivalókkal és információkkal kapcsolatban kérjük keresse fel a: www.sony-europe.com/myproduct

Részletesebben

INFINITE variálható plazmafal

INFINITE variálható plazmafal FITE variálható plazmafal LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN ÓRIÁSI KÉPMÉRET Hivatalos magyarországi importõr és márkaképviselet: B&L Konferenciatechnika Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 51/B. Telefon/Fax: 06-(24)

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató Rúdhangsugárzó Üzembe helyezési útmutató HT-CT370 Tartalomjegyzék Üzembe helyezés 1 A doboz tartalma 4 2 Elhelyezés 5 3 Csatlakoztatás 6 4 A rendszer bekapcsolása 8 5 Hanglejátszás 9 Alapműveletek A hangeffektusok

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Epson. házimozi. Kivetítők. Epson házimozikivetítők. Forradalom a nagyképernyős kivetítésben

Epson. házimozi. Kivetítők. Epson házimozikivetítők. Forradalom a nagyképernyős kivetítésben Epson házimozikivetítők Epson Kivetítők házimozi Forradalom a nagyképernyős kivetítésben A minőség mindenek előtt Az Epson egyszerűen használható, minden funkcióval ellátott házimozi kivetítőivel azonnal

Részletesebben

A Philips eddigi leggyorsabb Blu-ray lejátszója

A Philips eddigi leggyorsabb Blu-ray lejátszója Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Blu-ray lemez/dvd lejátszó 3D Blu-ray lemez lejátszás DivX Plus HD USB2.0 Media Link BDP2590B/12 A Philips eddigi leggyorsabb Blu-ray lejátszója gyors indítással

Részletesebben

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Gyors üzembehelyezési útmutató ComboBox CE HD Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Fontos biztonsági előírások - - Kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat. - - Kérjük, őrizze

Részletesebben

TX-L47WT60E TX-L47WTW60 TX-L55WT60E TX-L55WTW60 SÚGÓ

TX-L47WT60E TX-L47WTW60 TX-L55WT60E TX-L55WTW60 SÚGÓ TX-L47WT60E TX-L55WT60E TX-L47WTW60 TX-L55WTW60 esúgó Magyar Megtekintés Saját kezdőképernyő Információ 11 Használat 12 Beállítások 13 Alap Műholdvevő csatlakoztatása 15 Alap csatlakoztatás 17 Csatornaválasztás

Részletesebben

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012

Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Samsung HDTV LED monitor katalógus 2012 Ha további információt szeretne kapni a Samsung monitorokról, kérjük, forduljon a legközelebbi márkakereskedőhöz, vagy látogasson el a www.samsung.com oldalra! Samsung

Részletesebben

DELL Inspiron 5758 (DI5758N GH1TD4BK-11)

DELL Inspiron 5758 (DI5758N GH1TD4BK-11) DELL Inspiron 5758 (DI5758N2-4005-4GH1TD4BK-11) (DI5758N2-4005-4GH1TD4BK-11) Bruttó ár: 0 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

A házimozi legújabb csillagai

A házimozi legújabb csillagai HDMI DVI SCART RCA YUV S-video BNC Antenna IEEE CAT5E ODT A házimozi legújabb csillagai A megfelelô megoldás www.hama.hu ÚJ! Az új formájú BasicLine öntött dugaszok vékony kialakításának köszönhetôen könnyedén

Részletesebben

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2 Termékismertető A: Analóg bemenetek és kimenetek B: Digitális S/PDIF bemenet és kimenet C: Belső analóg bemenetek C A B Üzembe helyezés A műveletek előtt végezze el a következőket: Ha alaplapi hangkártyával

Részletesebben

Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU)

Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU) Toshiba Satellite L50-C-15E (PSKWTE-00N008HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-72(1) 2010 Sony Corporation

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-72(1) 2010 Sony Corporation NEX-3/NEX-5/NEX-5C Ez az ismertető a jelen firmware frissítés által kínált 3D funkciókról tájékoztat. Kérjük tekintse át a Használati útmutatót és a mellékelt CD-ROM-on található α kézikönyvet. 2010 Sony

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

2-635-893-E1(1) DVD-felvevő. Kezelési útmutató RDR-HX1010. 2005 Sony Corporation

2-635-893-E1(1) DVD-felvevő. Kezelési útmutató RDR-HX1010. 2005 Sony Corporation 2-635-893-E1(1) DVD-felvevő Kezelési útmutató RDR-HX1010 2005 Sony Corporation 2 HU FIGYELMEZTETÉS Atűzveszély és az áramütés elkerülése érdekében ne tegye ki a készüléket csapadék, nedvesség hatásának.

Részletesebben

Bemutatkozik az AHD technológia!

Bemutatkozik az AHD technológia! Bemutatkozik az AHD technológia! Utolsó szerkesztés: 2015. október 6. Készítette: PROVISION-ISR Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek

Részletesebben

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet

NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD. Telepítői Segédlet NHDR-3104AHD-II NHDR-3108AHD-II NHDR-3116AHD-II NHDR-5004AHD-II NHDR-5008AHD-II NHDR-5016AHD-II NHDR-5204AHD NHDR-5208AHD Telepítői Segédlet 2016.08.03. Köszönjük, hogy a Novus termékeket választotta!

Részletesebben

Smart Full HD LED TV. 2-oldalas Ambilight rendszerrel 42PFH6309/88

Smart Full HD LED TV. 2-oldalas Ambilight rendszerrel 42PFH6309/88 Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Philips Full HD LED TV 2-oldalas Ambilight és Smart TV rendszerrel 107 cm-es (42"-es) Full HD LED TV Dual Core DVB-T/C 42PFH6309/88 Smart Full HD LED TV 2-oldalas

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Fontos biztonsági figyelmeztetések 1) Olvassa el ezeket az utasításokat! Figyelem! FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére

Részletesebben

Lenovo Ideapad G E301PAHV

Lenovo Ideapad G E301PAHV Lenovo Ideapad G50-45 - 80E301PAHV (80E301PAHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: AMD Quad-Core Processzor jellemző: A4-6210 1,80GHz

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

Üzleti/Oktatási modellek:

Üzleti/Oktatási modellek: Belépő modellek: Ideális megoldások kisebb tárgyalók és osztálytermek vetítéstechnikájának kialakításához. Kisméretû, stílusos vetítõk elsõsorban mobil felhasználásra. Optoma S-310 projektor 65.900,- Ft

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

DELL Inspiron DLL 7746_176450

DELL Inspiron DLL 7746_176450 DELL Inspiron 7746 - DLL 7746_176450 (DLL 7746_176450) Bruttó ár: 292.990 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Lapkakészlet: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa:

Részletesebben

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás Biztonsági előírások Mindig tartsa be az alábbi előírásokat. Ezzel elkerülhető, hogy a képkeret használata során tűz, áramütés, vagy egyéb sérülés érje.

Részletesebben

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv Műszaki jellemzők - Egyszerre 4/8 kamera csatlakoztatható Állítható fényerő, kontraszt, telítettség, színárnyalat és élesség - Magas felbontás

Részletesebben

Dell Inspiron 560/570: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560/570: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560/570: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A

Részletesebben

Multimédia Videó fájlformátumok

Multimédia Videó fájlformátumok Hogy is van? Multimédia Makány György Konténerek és adatfolyamok Konténer video felirat audio 2 Konténer formátumok: AVI AVI : a Microsoft (nyílt) videoformátuma, amely 1992-től használatos. Az AVI több

Részletesebben

Az erő utat tör. Otthoni szórakoztatás 2006 tavasz

Az erő utat tör. Otthoni szórakoztatás 2006 tavasz Az erő utat tör Otthoni szórakoztatás 2006 tavasz A szabadság ereje Pioneer HDD/DVD felvevők HATALMAS TÁRKAPACITÁS Egyedülálló tárolókapacitás. A kódolásnak köszönhetően, a merevlemez páratlan memória-kapacitással

Részletesebben

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Sajtóközlemény IFA, Berlin 2010. szeptember 1. A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Tizenegy új

Részletesebben

NeoTV 350 médialejátszó NTV350

NeoTV 350 médialejátszó NTV350 NeoTV 350 médialejátszó NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Minden jog fenntartva. Jelen kiadvány a NETGEAR, Inc.engedélye nélkül részben sem állítható elő újra, továbbítható, írható át, nem tárolható mások által

Részletesebben

2010. TAVA S Z Web Albums Ehhez csak csatlakoztatnia kell a Panasonic nagyfelbontású kommunikációs kameráját a készülékhez, melynek divatos, fekete dizájnja tökéletesen illeszkedik a VIERA

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Multimédia Árlista TERMÉK. Autoriasztok.hu / 12volt.hu. termékleírás TETŐTV. 2012. január 2. Á R L I S T A www.autoriasztok.hu és www.12volt.

Multimédia Árlista TERMÉK. Autoriasztok.hu / 12volt.hu. termékleírás TETŐTV. 2012. január 2. Á R L I S T A www.autoriasztok.hu és www.12volt. Multimédia Árlista Autoriasztok.hu / 12volt.hu Móró Alarm Bt. 1182 Budapest Dés. U. 8., Tel: 06(209)357-228 vagy 061-291-2609 2012. január 2. Á R L I S T A www.autoriasztok.hu és www.12volt.hu TERMÉK TETŐTV

Részletesebben

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

Lenovo Ideapad Z K601DCHV

Lenovo Ideapad Z K601DCHV Lenovo Ideapad Z51-70 - 80K601DCHV (80K601DCHV) Bruttó ár: 158.990 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i3 Processzor jellemző: i3-5005u

Részletesebben

Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU)

Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU) Toshiba Satellite C50-B-19U (PSCMNE-01W006HU) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: Háttértár

Részletesebben

A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben

A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben Technikai ismertető A Toshiba és az Intel A Toshiba és az Intel: izgalmas, személyre szabott digitális szórakozás utazás közben Az Intel Centrino Duo mobileszköz-technológiára alapozva a Toshiba új hordozható

Részletesebben

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu p le r Dop sra ol o r á iás C lkalmaz tegór Felso ka minden a készülék www.sonoscape-ultrahang.hu 2009 2008 Entrepreneurial Company Award Product Quality Leadership Award Vállalati profil A SonoScape a

Részletesebben

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301)

VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) VEZETÉK NÉLKÜLI SZÍNES INFRA KAMERA HU DIGITÁLIS VIDEO RÖGZÍTİVEL CIKKSZÁM GP-812BF (KAMERA GP-812T, DVR GP-7301) Kérjük, olvassa el a használati útmutatót, mielıtt használatba venné a kamera szettet.

Részletesebben

Otthoni szórakoztatás 2005

Otthoni szórakoztatás 2005 Otthoni szórakoztatás 2005 SZÓAKOZÁS KOÁTOK NÉKÜ TATAOM.2 DVD FEVEVŐK P. 3 DIGITÁIS HÁZIMOZI ENDSZEEK P. 8 DVD EJÁTSZÓK P. 3 A/V ÁDIÓEŐSÍTŐK P. 5 HÁZIMOZI HANGSUGÁZÓK P. 8 HIFI HANGSUGÁZÓK ÉS HANGSUGÁZÓÁVÁNY

Részletesebben

Acer Aspire Timeline X - új Intel Core Processzor alapokon

Acer Aspire Timeline X - új Intel Core Processzor alapokon Acer Aspire Timeline X - új Intel Core Processzor alapokon Nem csak gyorsabb. Okosabb is! A 2010-es Intel Core Processzor Család Az Intel új processzorcsaládjában az első szintet képviseli. Az okos teljesítmény

Részletesebben

Számítástechnikai kellékek 09. TDK floppy lemez. Imation floppy lemez. TDK normál tokos írható CD lemez. TDK vékony tokos írható CD lemez

Számítástechnikai kellékek 09. TDK floppy lemez. Imation floppy lemez. TDK normál tokos írható CD lemez. TDK vékony tokos írható CD lemez floppy lemez, lemez/floppy disk, TK floppy lemez rendelési kód típus kapacitás kiszerelés 176-0301 3,5 formatált 1,44 M 10 db / dob 3.5 avilin bevonatú H-disk-ek. Sávonként több mint 50 millió hibátlan

Részletesebben

HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK

HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK Sajtóközlemény 2007. január 8. HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK A Sony legújabb, merevlemezes (HDD) Handycam

Részletesebben

A Sharp a 2013-as CES-en bemutatta még nagyobb és még szebb Aquos LED TV kínálatát

A Sharp a 2013-as CES-en bemutatta még nagyobb és még szebb Aquos LED TV kínálatát Date and location: Las Vegas/Budapest, 2013. január 10. A Sharp a 2013-as CES-en bemutatta még nagyobb és még szebb Aquos LED TV kínálatát A nagyképernyős LED TV-k vezető gyártója bemutatta a világ egyik

Részletesebben

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig

A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig DCA-BV5241 A legjobb ár/érték arányú CCTV rendszer HD technológiával koax kábelen történő adatátvitellel 500m távolságig Az AHD technológia előnyei a hagyományos analóg rendszerhez képest Nagy felbontás

Részletesebben

Itt a HD analóg ideje!

Itt a HD analóg ideje! Itt a HD analóg ideje! Az AHD technológia 2016-ban a HD analóg technológiák domináltak, melyek közül az AHD volt a vezető. 720P megoldások leváltásra kerültek 1080P-vel. Az év vége felé a technológiák

Részletesebben

AVerVision CP135 vizualizer Hordozható dokumentum-kamera

AVerVision CP135 vizualizer Hordozható dokumentum-kamera AVerVision CP135 vizualizer Hordozható dokumentum-kamera CMOS technológia, 3,2Mpixel effektív pixelszám, 720p (1280x720) maximális kimeneti jel, 2x Optikai, 8x Digitális ZOOM (maximális zoom 16x), manuálisan

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

SJM10 Felhasználói útmutató

SJM10 Felhasználói útmutató SJM10 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje

Részletesebben

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti január

Küls memóriakártyák. Dokumentum cikkszáma: Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti január Küls memóriakártyák Dokumentum cikkszáma: 430222-211 2007. január Ez az útmutató a külső memóriakártyák használatát ismerteti. Tartalomjegyzék 1 Digitális memóriakártyák (csak egyes típusokon) Digitális

Részletesebben

HP 250 G5 - W4N12EA (W4N12EA)

HP 250 G5 - W4N12EA (W4N12EA) HP 250 G5 - W4N12EA (W4N12EA) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Termékvonal2: Processzor: Processzor jellemző: Lapkakészlet: Memória mérete: Memória bővíthetőség: Memória típusa: Háttértár mérete: HP Notebook

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el.

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 19. Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. A Sony bemutatja a világ első 1 digitális távcsövét, amely HD videók rögzítésére is alkalmas, autofókusszal

Részletesebben

LED TV TX-40ES400E. Kijelző Panel LED LCD. Nagy fényerejű panel. Képernyőfelbontás 1,920 x 1,080. Dinamikus/Normál/Mozi/Valódi mozi/egyéni

LED TV TX-40ES400E. Kijelző Panel LED LCD. Nagy fényerejű panel. Képernyőfelbontás 1,920 x 1,080. Dinamikus/Normál/Mozi/Valódi mozi/egyéni Síkképernyős TV LED LCD TV LED TV TX-40ES400E Kijelző Panel LED LCD Nagy fényerejű panel Nagy fényerejű panel Képernyőfelbontás 1,920 x 1,080 Panel 400 Hz BMR Képbeállítások Dinamikus/Normál/Mozi/Valódi

Részletesebben

USB2.0 HD AV digitalizáló Használati útmutató

USB2.0 HD AV digitalizáló Használati útmutató USB2.0 HD AV digitalizáló Használati útmutató 1. Bevezetés Ezzel a komponens videó bemenettel rendelkező USB-s videó digitalizálóval könnyen lehetséges tetszőleges AV készülékekről (pl. DV, V8, Hi8, VHS,

Részletesebben

Lenovo YOGA 500. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved.

Lenovo YOGA 500. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Lenovo YOGA 500 Ildikó Árva (iarva@lenovo.com) A Lenovo YOGA 500 etailer Kit (zip.) tartalma PPT Javasolt tartalom (összegzés, áttekintés, főbb jellemzők) Fotók 3D modell Termékfotók 2 Javasolt Tartalmak

Részletesebben

Forradalom a szórakoztatás terén. új Blu-ray játszók a Sonytól

Forradalom a szórakoztatás terén. új Blu-ray játszók a Sonytól CES, Las Vegas - 2009 január 7. Forradalom a szórakoztatás terén új Blu-ray játszók a Sonytól Lenyűgöző Monolithic design koncepció, hálózati funkciók és 3D megjelenítés a szórakoztatás új világát jelentik

Részletesebben

Termékkínálat bemutató 2014

Termékkínálat bemutató 2014 Termékkínálat bemutató 2014 Készítette: Amnon Finer Fordította és szerkesztette: Szentandrási-Szabó Attila WWW.PROVISION-ISR.COM A CCTV világa NVR HD SDI DVR 760H D1 720p CCD 960H IP CMOS NVR Digitális

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ - FONTOS TEENDŐK VIDEOKONFERENCIA ELŐTT - A VIDEOKONFERENCIA ÜZEMBE HELYEZÉSE - HÍVÁS KEZDEMÉNYEZÉSE ÉS FOGADÁSA - A KAMERA ÉS A MIKROFON HASZNÁLATA

Részletesebben

AZ EXCEL CSEPEL SZÁMÍTÓGÉP KONFIGURÁCIÓ AJÁNLATAI

AZ EXCEL CSEPEL SZÁMÍTÓGÉP KONFIGURÁCIÓ AJÁNLATAI AZ EXCEL CSEPEL SZÁMÍTÓGÉP KONFIGURÁCIÓ AJÁNLATAI I. Standard 89.900 HUF (Gigabyte alaplap, AMD Sempron 3200+, 512MB 667MHz DDR2 RAM, 80GB SATA WD HDD, LG DVD-ROM, 17 Acer LCD monitor, Billentyűzet, Optikai

Részletesebben