Perfect-Cool Kft. Infrapanel - a jövő fűtéstechnikája. A fűtőpanel helye és időszerűsége napjainkban

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Perfect-Cool Kft. Infrapanel - a jövő fűtéstechnikája. A fűtőpanel helye és időszerűsége napjainkban"

Átírás

1 Infrapanel - a jövő fűtéstechnikája A fűtőpanel helye és időszerűsége napjainkban Az elmúlt évtizedekben tapasztalhattuk, hogy az energia racionális felhasználása mennyire fontos része lett.letünknek. Az infravörös fűtőpanel erre kínál alternatív, gazdaságos megoldást. A manapság igen nagyfokú földgáz áremelésekkel erőteljes érdeklődést generáltak az elektromos fűtésrendszerek iránt. Az infrapaneles fűtés felhasználása rendk.vül sokrétű, akár ipari, akár magáncélra. Működtethető a manapság egyre sűrűbben alkalmazott napelemes, szélturbinás áramfejlesztők és egyéb hasonló bioenergia termelőkről is. Mi is az infrapanel? Az infrapanel egy tábla alakú fűtőtest olyan kialakítással, hogy a fűtő oldalán az energia áramlása maximális, ellenkező irányban pedig minimális. Ez, a működő oldalon elhelyezett kerámiaszemcséknek, a passzív oldalon pedig a minőségi hőszigetelés segítségével érhető el. Az alakzata kielégíti a termékkel szemben támasztott esztétikai elvárásokat, elősegíti a rögzítést és biztosítja a termék hő és elektromos szigetelési tulajdonságait. Hogyan működik? A panel az elektromos energiát alakítja infravörös sugárzássá. A kerámiakristályok, maximalizálják a hőleadást az egész felületen és 7-10 μm hullámhosszú sugárzással szórják a környező térség felé. Az infravörös sugárzás, először nem a légtér levegőjét melegíti fel, hanem közvetlenül az ott tartózkodó élőlényeket és tárgyakat fűti. Ezután melegszik a levegő, így kellemes hőérzetet eredményez, még alacsonyabb hőmérséklet mellett is. Ez éppen az a fajtája a hőnek, amellyel a Nap melegíti Földünket és minden élőlény 99%-ban szívja magába. Az ilyen hullámhosszú napsugarak miatt napozhatunk pl. télen a hegyekben úgy, hogy körülöttünk hómező van. Azonban a természetes napsugárzással ellentétben a mesterséges infravörös sugárzásnak a szervezetre csak jótékony hatása van, mivel nem tartalmazza a káros ultraibolya sugarakat. Miként takarékoskodik az infrapanel az energiával? A panelekből kiáramló infravörös sugarak és a falról, bútorokról és egyéb tárgyakról való visszaverődésük kellemes hőérzetet biztosítanak a klasszikus fűtési módoknál kellemesnek ítélt hőmérsékletnél 2-4 C-kal alacsonyabb hőmérsékleten is. Ezzel csökken a hőveszteség a helyiségben. A vakolat felmelegszik és hőfüggöny alakul ki. Az infrapanel által sugárzott hő nem szökik ki az ablakon, így további megtakarítás keletkezik. Az egyes panelek alacsony e, egyenkénti kis tömege és a panelek egyenletes elosztása a helyiségben lehetővé teszi, hogy a hagyományos fűtéshez képest a beépített legalább 80%-ra csökkenjen. A maximális gyors elérése (felfutási idő max. 30 perc) lehetővé teszi alacsonyabb hőmérsékleten a minőségi szabályozást.

2 A panelekkel elért megtakarítás 30%, átmeneti időszakban akár 60% is lehet! Helyi fűtéssel például pénztárakban, irodákban a személy hátára, lábára irányítva a paneleket, az energia megtakarítás lényegesen magasabb. Éjszakai külön mért áramról is üzemeltethető, felszerelése nem engedélyköteles. Nincs tervezési, engedélyeztetési, itelesítési beüzemelési költség, mint más fűtések esetében. Alkalmazási területek: Szinte ez az egyetlen villamos fűtési mód, amit bárhol lehet alkalmazni. Ez a fűtés kialakítható családi házakban, lakó és társas házakban, nyaralókban, garázsokban, orvosi rendelőkben, üzletekben, kiszolgáló helyiségekben, sport intézményekben, polgármesteri hivatalokban, műhelyekben, csarnokokban stb. Köszönhetően a korlátlan élettartamnak és az éghető felületre való szerelhetőségének. Helyigénye nincs, mivel a mennyezetre kerül. IPARI CSARNOKOK PINCEHELYISÉGEK Bármilyen alapterületű és magasságú ipari létesítmény, csarnok fűtésére alkalmas. Álmennyezetbe is beépíthető kialakítása miatt kedvező a helykihasználás. Pincék esetében a legmegfelelőbb fűtési megoldás, a falak nem penészesednek általa, mivel folyamatosan szárítva vannak. SPORTLÉTESÍTMÉNYEK, INFRASZAUNÁK Az ipari létesítményekhez hasonlóan a sport-csarnokok, testedzésre, sportolásra szolgáló kisebb és nagyobb helyiségek, uszodák fűtésére is rendkívül jól hasznosítható. A felhasználáshoz társul az infra hatása is, mely rendkívül hasznos az izmok és izületek melegítése, melegen tartása szempontjából. Alkalmazható a manapság igen népszerű infraszaunák építése során is.

3 LAKÁSOK Lakások, ideális fűtése, mivel a fűtőelemeknek szinte semmilyen helyigénye nincs. Esztétikai megjelenése a legmagasabb igényeket is kielégíti, az egyéni elképzelések szerint. ISTÁLLÓK ÉS EGYÉB ÁLLATTARTÁSSAL KAPCSOLATOS HELYISÉGEK FŰTÉSE Az élőlények számára szintén nélkülözhetetlen az infravörös sugárzás. Ez a fajta hő létfontosságú számukra, fontosabb mint a levegő hője. Az infrapanelekkel biztosíthatjuk ezt a fajta szükségletüket és a folyamatos szellőztetés is megoldható. TETŐTEREK ÉS HÉTVÉGI HÁZAK Mivel éghető anyagra is szerelhető, ezért rendk.vül jól alkalmazható tetőterek és hétvégi házak (akár faházak) egyedi vagy központilag vezérelt fűtésére. Gyors felfűtése és vezérlése lehetőséget biztosít a telefonos távkapcsolások alkalmazására. Elég az odaérkezés előtt fél órával üzembe helyezni a rendszert és mire megérkezik a tulajdonos, meleg lakásba léphet.

4 TEMPLOMOK Templomi padsorok, szószékek, továbbá egyéb közösségi helyiségek "helyi" fűtésére, kis helyigénye és jó beépíthetősége miatt rendkívül alkalmas. Szerelhetőség Az infrapanel beszerelése egyszerű és könnyű. Mennyezethez vagy falhoz rögzíthető négy csavarral, a keretben előkészített nyílásokon keresztül. Az elektromos hálózathoz sorkapcsokon keresztül kapcsolódik, amelyek a keret oldalán lévő fedél alatt helyezkednek el, a vezetékek a keret hátulján lévő nyíláson keresztül vezetnek ide. A paneleket a mennyezeten lehetőleg egyenletesen kell elhelyezni. A szerelés nem igényel szakképesítést, de az általános érintésvédelmi előírások betartása feltétlenül szükséges. Főbb jellemzők korlátlan élettartam karbantartást nem igényel nem szárítja a levegőt gyors és egyszerű kivitelezés sokrétű alkalmazhatóság jó élettani hatások éghető felületre is szerelhető álmennyezetbe is szerelhető kis beruházással kiépíthető energiatakarékos Infrapanelekkel, a hőmérséklet különbség a mennyezet és a padló között csak 2 C. hagyományos fűtési mód (4-8 C különbség) INFRAPANELES fűtési mód (2 C különbség)

5 Termékleírás A fűtőtest téglalap, illet négyzet alakú. A fűtendő helyiség mennyezetére szerelendő, a keret négy csavarral való rögzítésével. A villamoshálózatra stabilan beépített elosztókkal csatlakoztatható, világítótestek használatára alkalmas kapcsolóval működtethető. A keret egyik felén található a műszaki adatokat tartalmazó címke és a levehető fedélke. Alatta az üreges keret nyílásában van elhelyezve a kapcsolótábla (2.5 Cu, Al). A villamosenergia-hálózat stabil elosztójából erre csatlakozik a bevezető kábel. Az elosztóból bevezetett kábel részére a keret hátoldalán mm-es nyílás van kialakítva. A keret nélküli kivitelnél (PCPI), a panel négy horganyzott füllel van ellátva. Miután csavarok segítségével rögzítettük a mennyezetre, saját ig.nyünk szerint be kell kereteznünk a panelt, például gipszkarton csíkkal, nikecell stukkóval, esetleg fából készült keretléccel. Ez a típus annyiban különbözik társaitól, hogy a kivezet.sük már nem sorkapocs felhasználásával, hanem fix bekötéssel történik. Az PCPII panelcsalád, mely szintén keret nélkül került forgalomba, IP 54-es besorolású, por és cseppálló kivitel, mely alkalmazhatóságát tekintve lehet akár kült.ri, uszodai, vagy szauna fűtőtest. A termék lényegében semmilyen javítást nem igényel, mert amennyiben a működő oldalt nem éri mechanikus károsodás, élettartama korlátlan! Az infrapanelt a működése alatt felügyelni nem szükséges. Tekintettel az üzemeltetés egyszerűségére, a terméket 10 éven felüli személy már üzemeltetheti. Felszerelési javaslat A fűtőpaneleket a helyiség mennyezetén egyenletesen elosztva a hő veszteséget és az esztétikát figyelembe véve kell felfogatni. A vezetékezés lehet süllyesztett vagy csatornázott szerelés. A fűtőlap bekötéséhez 2 0,75 mm² hajlékony rézvezeték javasolt. Kikapcsolt állapotban száraz ronggyal óvatosan letörölhető, de karbantartást nem igényel. A fűtőlap annyira biztonságos, hogy működés alatt a fűtőfelülethez is hozzá lehet érni rövid időre. A fűtőtest maximális hatásának elérésének érdekében fontos úgy elhelyezni, hogy a személyek által leggyakrabban használt terület lehetőleg merőlegesen a fűtőtest alatt legyen. Q7 Programozható termosztát Hat, a tulajdonos által előre meghatározott hőmérséklet közötti váltás 10 percenként meghatározható, tetszés szerinti időpontban. Szabadságprogram, temperálás. Egy mozdulattal hatályon kívül helyezhető az éppen futó program, s ugyanígy visszaállítható, ha rövid időre el akar térni attól. Kényelmi funkciók széles körű lehetőségekkel. Előre bekapcsol, felfűti a helyiséget, mikorra használni akarja, nem kell lekapcsolni, nem felejti úgy. Használatával jelentős megtakarítás érhető el. A panelekkel egy csomagban tudjuk küldeni, a kívánt mennyiségben. Ideális megoldás nyaralók téliesítéséhez.

6 IPARI INFRAPANELEK Az alábbi paneleket korlátozott darabszámban forgalmazzuk. A panelek két ben kaphatóak. A panelek fekete műanyag kerettel vannak ellátva, felületük áttetsző. Hálózati csatlakozóval ellátott vezetékkel szerelt kivitel. Felületi hőmérséklete nagyobb, mint a szokványos paneleké, fok. Rögzítését egyedileg kellmegoldani, konzol készítésével. Felfűtési ideje gyors, 3-5 perc alatt eléri az üzemi hőmérsékletet. 3 méter belmagasság felett ajánljuk, vagy széles helyiségek fali fűtőeszközeként. Alacsony belmagasságnál, ill. kisebb helyiségeknél alacsonyabb a komfortja, mint kisebb ű társainak. A panelekre 1 év jótállást vállalunk. Számítások A fűtőpanelek alapének adatai Azokban a helyiségekben, amelyekben a hőveszteség W/m3K, 1kWbeépített a következő térfogatokat képes befűteni: Ipari csarnokok, termek esetében (18 C léghőmérséklet) 50 m3 16 m3/, 25m³/ Irodák, üzletek esetében (20-22 C léghőmérséklet) 40 m3 13 m3/, 20m³/ Lakóterek estében (22-25 C léghőmérséklet) 30 m3 10 m3/, 15m³/ Panelszámítási segédpélda A szoba ei 3,65 m x 4,25 m. A belmagasság 2, 5 m. 3,65 x 4,25 x 2,5 = 38,78 m³ Átlagos körülmények esetén 10 légköbméter teljes fűtésére 1 db 350 W-os panel elegendő, lakótér esetén. A szoba fűtése 4 db -os panellal oldható meg, továbbá javasolt hozzá egy programozható termosztát, mellyel további megtakarítás érhető el. PRÓBAMÉRÉSEK ALAPJÁN, 2 kw beépített esetén 3 helyiségben I. helyiség: & 50,0 m³ (20 m) II. helyiség: & 4,2 m³ (1,7 m) III. helyiség: & 3,3 m³ (1,3 m) A 3 helyiség 2 db 22 ⁰C-ra beállított termosztáttal vezérelve, elkülönített mérővel felszerelve 700 kw/h fogyasztást produkált a teljes fűtési szezonban 2008 október 15- től 2009 április 15-ig (6 hónap 182 nap). Szigetelés: - A külső falon 7 cm polisztirol szigetelés - műanyag nyílászárók - ablakfelületen hővédő fólia A helyiségek fűtése egész szezonra vetítve Ft volt, ami havi Ft!

7 Álmennyezetbe épithető infrapanel PCÁL-060 PCÁL-120 PCÁL-130 PCÁL-180 PCÁL-200 PCÁL-200N PCÁL-300 PCÁL-300N PCÁL-350 PCÁL W 120W 130W 180W 405mm x 225mm x 16mm 550mm x 350mm x 16mm 805mm x 225mm x 16mm 855mm x 225mm x 16mm 1005mm x 225mm x 16mm 505mm x 505mm x 16mm 595mm x 595mm x 16mm 600mm x 600mm x 16mm 855mm x 505mm x 16mm 945mm x 605mm x 16mm Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 545mm x 545mm x 40mm 645mm x 645mm x 40mm 895mm x 545mm x 40mm 985mm x 645mm x 40mm Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 860mm x 260mm x 20mm 610mm x 610mm x 20mm 860mm x 510mm x 20mm 950mm x 610mm x 20mm Ft Ft Ft Ft 1000mm x 400mm x 10mm 1000mm x 600mm x 10mm Ft Fakeretes infrapanel PCFA-200 PCFA-300 PCFA-350 PCFA-500 Aluminium keretes infrapanel PCAL-200 PCAL-300 PCAL-350 PCAL mm x 500mm x 25mm 595mm x 595mm x 25mm 855mm x 505mm x 25mm 945mm x 595mm x 25mm Szaunákba szerelhető infrapanel PCSZ-180 PCSZ-300 PCSZ-350 PCSZ W Lépésálló infrapanel PCLÉ-090 PCLÉ W 110W

Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft. Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft. 2191 BAG Jókai utca 13. Adószám: HU13390727-2-13 Cégjegyzék:13-09-101221 Telefon:+36-70-550-8452 E-mail: bagifa@invitel.hu info.depron@gmail.com http://www.depron.hu

Részletesebben

A jövő technikája, a jelen fűtési megoldása: INFRAPANEL ismertető

A jövő technikája, a jelen fűtési megoldása: INFRAPANEL ismertető A jövő technikája, a jelen fűtési megoldása: INFRAPANEL ismertető 1 A jövő technikája, a jelen fűtési megoldása: INFRAPANEL Ősidők óta a Nap melege és az INFRAVÖRÖS sugárzás biztosítja minden élőlény számára

Részletesebben

"Hogyan választhatom ki otthonomba a legkényelmesebb fűtésrendszert?"

Hogyan választhatom ki otthonomba a legkényelmesebb fűtésrendszert? Dekoratív hőkomfort "Hogyan választhatom ki otthonomba a legkényelmesebb fűtésrendszert?" ELEGE LETT A GÁZFÜGGÕSÉGBÕL? NEM SZERETNE FÁSKAZÁNT A LAKÁSÁBA? SZERETNE EGY KÖRNYEZETBARÁT, GAZDASÁGOS ÉS DEKORATíV

Részletesebben

G-OLD-f-i 80, 150, 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-AL 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-s-sa 150, 200, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500

G-OLD-f-i 80, 150, 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-AL 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-s-sa 150, 200, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500 KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ G-OLD-f-i 80, 150, 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-AL 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-s-sa 150, 200, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500 G-OLD Infrapanel 2890 Tata,

Részletesebben

Infravörös melegítők. Az infravörös sugárzás jótékony hatása az egészségre

Infravörös melegítők. Az infravörös sugárzás jótékony hatása az egészségre Infravörös melegítők Infravörös melegítőink ökológiai alternatívát jelentenek a hagyományos fűtőanyag alapú készülékekkel szemben. Készülékeink nagytömegű meleget állítanak elő, anélkül, hogy szennyeznék

Részletesebben

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai:

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: Hó- és jégolvasztás, fagyvédelem: Ereszcsatornák fagymentesítése Elektromos padlófűtés: Csővezetékek fagyvédelme Kizárólagos padlófűtés Garázsbejárók, rámpák fűtése Kiegészítő

Részletesebben

Infravörös melegítők. Az infravörös sugárzás jótékony hatása az egészségre

Infravörös melegítők. Az infravörös sugárzás jótékony hatása az egészségre Infravörös melegítők Infravörös melegítőink ökológiai alternatívát jelentenek a hagyományos fűtőanyag alapú készülékekkel szemben. Készülékeink nagytömegű meleget állítanak elő, anélkül, hogy szennyeznék

Részletesebben

Használati utasítás. Infrapanel sötétsugárzó JH-NR10-13A JH-NR18-13A JH-NR24-13A JH-NR32-13A

Használati utasítás. Infrapanel sötétsugárzó JH-NR10-13A JH-NR18-13A JH-NR24-13A JH-NR32-13A Használati utasítás Infrapanel sötétsugárzó JH-NR10-13A JH-NR18-13A JH-NR24-13A JH-NR32-13A DIMAT KFT. 7815 Harkány, Bercsényi u.18. info@dimat.hu +36 70 601 02 09 www.dimat.hu Infrapanel sötétsugárzó

Részletesebben

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer Harmadik generációs infra fűtőfilm forradalmian új fűtési rendszer Figyelmébe ajánljuk a Toma Family Mobil kft. által a magyar piacra bevezetett, forradalmian új technológiájú, kiváló minőségű elektromos

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ 1. CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ KÉRJÜK, VÁLASSZA KI AZ ÖNNÉL KIVITELEZÉSRE KERÜLT FŰTÉSRENDSZER(EK) TÍPUSÁT ÉS A RENDSZER HASZNÁLATBAVÉTELE ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ARRA VONATKOZÓ

Részletesebben

Az infra sugárzás felhasználása G-OLD típusú fűtőelemekkel

Az infra sugárzás felhasználása G-OLD típusú fűtőelemekkel Az infra sugárzás felhasználása G-OLD típusú fűtőelemekkel A modern, egészségesés és takarékos fűtés Kedves felhasználó! Az infravörös sugárzásról általában (Kivonat a Wikipédi szócikkéből) Az infravörös

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ 1. CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ Kérjük válassza ki az Önnél kivitelezésre került fűtésrendszer(ek) típusát és figyelmesen olvassa el az arra vonatkozó részt Biztonsági előírások

Részletesebben

Powered by BVF Heating Solutions HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez

Powered by BVF Heating Solutions HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez Powered by BVF Heating Solutions HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez i FONTOS INFORMÁCIÓ! 1. Kérjük, válassza ki az Önnél kivitelezésre került fűtésrendszer(ek) típusát

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez INFORMÁCIÓK i FONTOS INFORMÁCIÓ! 1. Kérjük, válassza ki az Önnél kivitelezésre kerülő vagy már beépített fűtésrendszer(ek) típusát

Részletesebben

Elektromos HelyiségfÛtés

Elektromos HelyiségfÛtés Elektromos HelyiségfÛtés CFK 5 fali konvektor fagymentesítésre A CFK 5 kis teljesítményû fali elektromos konvektor tökéletes megoldás lehet a kis alapterületû helyiségek alap temperálására. Elsôsorban

Részletesebben

J A G A K N O C K O N W O O D

J A G A K N O C K O N W O O D J A G A K N O C K O N W O O D Kivételes, formabontó, konfrontáló. A KNOCKONWOOD a legelső fűtőtest fából. A gyönyörűen kivitelezett, egyszerű, mégis elegáns, tartós burkolat a legjobb minőségű furnérból

Részletesebben

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1 EvoFlat lakás-hőközpontok Danfoss Elektronikus Akadémia EvoFlat Lakáshőközpont 1 Tartalom: Alkalmazás, EvoFlat készülékek Szabályozási elvek HMV termelés Az EvoFlat lakáshőközpontok fő egységei Kiegészítő

Részletesebben

KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ

KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ G-OLD-f-i 80, 150, 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-AL 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-s-sa 150, 200, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500 G-OLD-PL 400, 500, 650

Részletesebben

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO Elosztó szekrények Mérő táblák Univerzális táblaburkolatok Tartozékok Műszaki adatok 118 122 122 123 240 Elosztó szekrények Az erő felügyeletet igényel 117 Elosztó szekrények Elosztó szekrények -S lakossági

Részletesebben

ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK

ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK TARTALOMJEGYZÉK Alapadatok 3 Felépítés 4 Méretek 5 Műszaki adatok 5 Felszerelés 6 Szabályozás 8 Kapcsolási sémák 9 Légsebesség 9 Keverőelem 10 EL 2 ALAPADATOK EL Fűtőteljesítmény

Részletesebben

Installációs rendszerek

Installációs rendszerek OptiLine 45 padlódobozok: Süllyesztett rendszer erősáramú, távközlési és adatvezetékek kialakítására az iroda padlózatában A rendszer csatlakozós padlódobozokat, padlófedeleket, betonpadlós dobozokat és

Részletesebben

LOGITEX MÁRKÁJÚ HIBRID VÍZMELEGÍTŐK

LOGITEX MÁRKÁJÚ HIBRID VÍZMELEGÍTŐK VÍZMELEGÍTÉS FOTOVOLTAIKUS PANELEKKEL SZABADALMAZOTT SZLOVÁK TERMÉK LOGITEX MÁRKÁJÚ HIBRID VÍZMELEGÍTŐK TERMÉKKATALÓGUS A LOGITEX márkájú vízmelegítők egy új műszaki megoldást képviselnek a vízmelegítés

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Az asztal, ami marasztal

Az asztal, ami marasztal Az asztal, ami marasztal www.goldinfrafutes.hu Vireooprofessional Kávézók és éttermek részére Vireoo - Professional A Vireoo - Professional egy, a kávézók és éttermek számára kifejlesztett, környezetbarát

Részletesebben

PERFECT / PREMIUM INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓ KÉSZÜLÉK 1000 W / 1800 W / 2400 W / 3200 W

PERFECT / PREMIUM INFRA SÖTÉTSUGÁRZÓ KÉSZÜLÉK 1000 W / 1800 W / 2400 W / 3200 W JÓTÁLLÁSI JEGY A TecnoCooling Kft. által importált és forgalmazott termékhez. PÁROLOGTATÓ HŰTÉS I INFRA FŰTÉS I Termék megnevezése:... Vásárlási bizonylat száma:... Egyéb azonosító:... Jótállás kezdő napja:...

Részletesebben

CA légrétegződést gátló ventilátorok

CA légrétegződést gátló ventilátorok CA légrétegződést gátló ventilátorok MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2019.03.20. - 2 - A CA típusjelű ventilátorokat nagy légterű, nagy belmagasságú, ipari, kereskedelmi és szolgáltató

Részletesebben

KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ

KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ G-OLD-f-i 80,150, 200, 300, 400, 500, 650,1000 G-OLD-al 200, 300, 400, 500, 650,1000 G-OLD-PL 400, 500, 650 G-OLD-s-sa 150, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500 G-OLD Group

Részletesebben

Tájékoztatás eljárás eredményéről: Közösségi energiaudvar fejlesztése fiatalokért Mályiban áru beszerzés tárgyában kiírt a Kbt.

Tájékoztatás eljárás eredményéről: Közösségi energiaudvar fejlesztése fiatalokért Mályiban áru beszerzés tárgyában kiírt a Kbt. Tájékoztatás eljárás eredményéről: Közösségi energiaudvar fejlesztése fiatalokért Mályiban áru beszerzés tárgyában kiírt a Kbt. 122/A. szerinti eljárásban. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/67 Beszerzés

Részletesebben

üzemi programok nélkül: két fokozatban kezelhető a

üzemi programok nélkül: két fokozatban kezelhető a Üzemi programok ECA 100 ipro Az ECA 100 ipro kishelyiség ventilátor 4 üzemi programmal működtethető. Modell Üzemi programok Standard üzemi programok nélkül: két fokozatban kezelhető a kereskedelemben kapható

Részletesebben

A tájékoztatót a Lindner-Fűtszig dokumentumai, valamint a témában megjelent anyagok felhasználásával összeállította: Kiss Lajos

A tájékoztatót a Lindner-Fűtszig dokumentumai, valamint a témában megjelent anyagok felhasználásával összeállította: Kiss Lajos A tájékoztatót a Lindner-Fűtszig dokumentumai, valamint a témában Régi új lehetőség A tájékoztatót a Lindner-Fűtszig dokumentumai, valamint a témában megjelent anyagok felhasználásával összeállította:

Részletesebben

LED Katalógus 2015. LED a holnap világossága. Oxygen Communication Kft. oxygen-2.com/ledvilagitas

LED Katalógus 2015. LED a holnap világossága. Oxygen Communication Kft. oxygen-2.com/ledvilagitas LED Katalógus 2015. LED a holnap világossága Oxygen Communication Kft. oxygen-2.com/ledvilagitas LED cső Termékjellemzők: - azonnali, teljes fényerő - beépített tápegység - energiatakarékos: 65 -kal több

Részletesebben

TELEPÍTÉS ELŐTTI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ

TELEPÍTÉS ELŐTTI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ 1. TELEPÍTÉS ELŐTTI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ Kérjük válassza ki az Önnél kivitelezésre kerülő fűtésrendszer(ek) típusát és figyelmesen olvassa el az arra vonatkozó részt

Részletesebben

Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése. DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal

Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése. DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal R Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal calorex hôszivattyús kompakt uszodai párátlanító A Calorex DH 44 és 66 elegáns

Részletesebben

G-OLD INFRAPANEL ÁRLISTA

G-OLD INFRAPANEL ÁRLISTA G-OLD INFRAPANEL ÁRLISTA Tartalomjegyzék Fakeretes Infrapaneljeink...3 Alumínium keretes Infrapaneljeink...4 Álmennyezeti Infrapaneljeink...5 ÜVEG infrapanelek (5-6m²/panel!!!)...6 Infrasugárzó és konvektor

Részletesebben

l i CSATLAKOZÓ-KOMBINÁCIÓK

l i CSATLAKOZÓ-KOMBINÁCIÓK r e GANZ KK Kft n ISO 9001 d s z e rb a en t l tá i d u CSATLAKOZÓKOMBINÁCIÓK A ház különlegesen erõs, ütésálló könnyen nyitható, ezáltal komfortos szerelést biztosít tömszelencén át csatlakoztatható 35

Részletesebben

KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ G-OLD keretnélküli 300a Armstrong álmennyezetbe integrálható infrapanel

KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ G-OLD keretnélküli 300a Armstrong álmennyezetbe integrálható infrapanel KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ G-OLD keretnélküli 300a Armstrong álmennyezetbe integrálható infrapanel G-OLD Infrapanel 2890 Tata, Almási út 1. Tel: 06 34 380 254, Fax: 06 34 656 134 http://www.infrapanel.info

Részletesebben

fűtőteljesítmény 10 W ventilátor nélkül névleges üzemi feszültség ( )V AC/DC

fűtőteljesítmény 10 W ventilátor nélkül névleges üzemi feszültség ( )V AC/DC 7H 7H- Kapcsolószekrények fűtőegységei Fűtőteljesítmény (10 550)W Tápfeszültség vagy Légbefúvással vagy anélkül Kettős szigetelésű műanyag készülékház Alacsony felületi hőmérséklet Dinamikus felfűtés a

Részletesebben

Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hibrid

Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hibrid Két szóból kihoztuk a legjobbat... Altherma hibrid Elromlott a gázkazánom és gyorsan ki kell cserélnem Az ügyfelek elvárásai szeretnék hőszivattyút használni, de azt hallottam, hogy nem lenne hatékony

Részletesebben

Programozható, LCD kijelzős padlófűtés-termosztát

Programozható, LCD kijelzős padlófűtés-termosztát Programozható, LCD kijelzős fűtő-termosztát Hetente ismétlődő ciklusban, napi 6 periódust ( eseményt ) lehet az előre megadott hőmérsékleteknek megfelelően beállítani. Választhat a periódus-vezérlő üzemmód

Részletesebben

Szívókarok és ventilátorok

Szívókarok és ventilátorok Tartalomjegyzék és ventilátorok Szívókar 61 Szívókar, 2 csukló 62 Szívókar, 3 csukló 63 Teleszkópkar 65 Szívókar elszívócsatornához 66 Szívókar, álló függő 67 Ventilátorok Ventilátor 68 Központi ventilátor

Részletesebben

CENTROMETAL El-Cm Basic 6-36 kw

CENTROMETAL El-Cm Basic 6-36 kw Beszerelési, kezelési és karbantartási utasítás CENTROMETAL El-Cm Basic 6-36 kw Centrometal El-Cm Basic 6-36 kw falra szerelhető elektromos kazán központi fűtési rendszerekhez Általános információk Több,

Részletesebben

A lámpatestek a hálózati működtetéshez szükséges meghajtó egységeket és a LED fényforrásokat egyaránt tartalmazzák.

A lámpatestek a hálózati működtetéshez szükséges meghajtó egységeket és a LED fényforrásokat egyaránt tartalmazzák. E/18 VILÁGÍTÁSTECNIKA Beépíthető lámpatestek Kerek, beépíthető körsugárzók 50/0 z 40 0 -L-NW W 1 13 W 390 lm 4.000 K 110 mm 0 20 mm A -L-WW W 1 2 W 800 lm 2.700 K 10 mm 174 20 mm A -L-NW W 1 2 W 800 lm

Részletesebben

A Schwank infravörös fűtés Alapelvek és működés

A Schwank infravörös fűtés Alapelvek és működés A Schwank infravörös fűtés Alapelvek és működés A nap: a világ legtermészetesebb fűtése Az infravörös meleg kényelme Fűtési elvünket a természettől lestük el. A nap hősugárzása a légrétegen anélkül halad

Részletesebben

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt.

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fut.hu Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fürdőszobai padlófűtés rendszerek A Comfort Heat elektromos

Részletesebben

Megfizethető hatékonyság

Megfizethető hatékonyság AREA INDU LINE GEN2 Megfizethető hatékonyság Az INDU LINE GEN2 a hagyományos T5/T8 fénycsöves rendszerek hatékony LED-es alternatíváját adja. A komoly igénybevételt jelentő ipari körülmények között hosszú

Részletesebben

J A G A L I N E A P L U S

J A G A L I N E A P L U S J A G A L I N E A P L U S Karcsú, mint egy topmodell. A LINEA PLUS sima előlapja, diszkrét, stílusos burkolata rejtve tartja a gyors és energiatakarékos Low- H 2 O fűtőelemet, esztétikusan elfedi a csöveket

Részletesebben

NEW AGE Crystal Technology

NEW AGE Crystal Technology www.goldinfrafutes.hu A feltüntetett árak Bruttó árak és Forintban értendőek! Érvényes, visszavonásig. Az árfolyam függvényében változhat! NEW AGE Crystal Technology Fakeretes Infrapaneljeink Lakásokba,

Részletesebben

ELÕZETES MÛVELETEK ELEKTROMOS ANYAGOK RÉSZ

ELÕZETES MÛVELETEK ELEKTROMOS ANYAGOK RÉSZ ELÕZETES MÛVELETEK Az automata berendezést úgy dolgozták ki, hogy maximum 5 méter magas kapuhoz alkalmazható 400 mm-es mûködtetõkkel, és maximum 4 m-hez 300 mm-es mûködtetõkkel. Használható könnyû, nehéz,

Részletesebben

Cleanroom LED CR250B homogén, megbízható, kiváló ár-érték arányú megoldás

Cleanroom LED CR250B homogén, megbízható, kiváló ár-érték arányú megoldás Lighting Cleanroom LED CR250B homogén, megbízható, kiváló ár-érték arányú megoldás Cleanroom LED CR250B Olyan alkalmazásokban, ahol a higiénia kulcsfontosságú például a kórházakban és élelmiszer-feldolgozó

Részletesebben

Fakeretes Infrapaneljeink. Alumínium keretes Infrapaneljeink. Álmennyezeti Infrapaneljeink

Fakeretes Infrapaneljeink. Alumínium keretes Infrapaneljeink. Álmennyezeti Infrapaneljeink A feltüntetett árak Bruttó árak és Forintban értendőek! Érvényes, visszavonásig. Az árfolyam függvényében változhat! www.goldinfrafutes.hu NEW AGE Crystal Technology Fakeretes Infrapaneljeink Lakásokba,

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága:

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága: J A G A S T R A D A A sima előlap és az erős felső rács vízszintes vonalai adják a STRADA szemet gyönyörködtető megjelenését. A robosztus, egyszerű és mégis elegáns burkolat a Low-H 2 O technológiát takarja.

Részletesebben

Infrapanel Árlista. Lakossági Infrapanelek

Infrapanel Árlista. Lakossági Infrapanelek Infrapanel Árlista A feltüntetett árak Bruttó árak és Forintban értendőek! Érvényes 2014. január 1-től visszavonásig! Lakossági Infrapanelek Üveg infrapanelek (5-6m²/panel), 50Hz, IP44, EV I. (12 vastag,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ ARRA VONATKOZÓ RÉSZT REG. 3. oldal 4. oldal 5. oldal

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ ARRA VONATKOZÓ RÉSZT REG. 3. oldal 4. oldal 5. oldal 1. CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ KÉRJÜK VÁLASSZA KI AZ ÖNNÉL KIVITELEZÉSRE KERÜLT FŰTÉSRENDSZER(EK) TÍPUSÁT ÉS FIGYELMESEN OLVASSA EL Biztosági előírások 2. oldal AZ ARRA VONATKOZÓ

Részletesebben

CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ. Felhasználási területek Beltéri medencék, magán vagy szállodai használatra Terápiás medencék Pezsgőfürdők Edzőtermek

CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ. Felhasználási területek Beltéri medencék, magán vagy szállodai használatra Terápiás medencék Pezsgőfürdők Edzőtermek CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ Funkció A CDP 40 egy energiatakarékos és csendes uszodai légszárító, mely a kondenzációs elvnek megfelelően működik. A beépített ventilátor egy szűrőn keresztül beszívja a párás

Részletesebben

KERÁMIAFŰTÉS GAZDASÁGOS KÉNYELMES KÖRNYEZETBARÁT

KERÁMIAFŰTÉS GAZDASÁGOS KÉNYELMES KÖRNYEZETBARÁT KÉNYELEM A SZEMÉLYZET SZÁMÁRA JOBB TERMELÉKENYSÉG ÉVI 30 40% ENERGIAMEGTAKARÍTÁS A kerámiafűtés fűti a padlót, a gépeket és az embereket. A kerámiafűtés nem fűti túl az épületek magasban lévő részeit;

Részletesebben

CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában

CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában Lighting CoreLine SlimDownlight - az egyértelmű választás a LED-ek világában CoreLine SlimDownlight A CoreLine SlimDownlight egy ultralapos süllyesztett lámpatestekből álló termékcsalád, amely a kompakt

Részletesebben

MENNYEZETI FŰTŐ-HŰTŐ PANEL

MENNYEZETI FŰTŐ-HŰTŐ PANEL NGBS MENNYEZETI FŰTŐ-HŰTŐ PANEL Sugárzó fűtés-hűtés Ipari és sport létesítmények optimális beltéri klímatizálásának kihívásaira nyújt kimagaslóan gazdaságos, magas komfortú mogáldást az NGBS mennyezeti

Részletesebben

FALFŰTÉS/-HŰTÉS valamint MENNYEZETHŰTÉS/-FŰTÉS A SZÁRAZÉPÍTÉSZET RÉSZÉRE A ModulWand. A ModulDecke.

FALFŰTÉS/-HŰTÉS valamint MENNYEZETHŰTÉS/-FŰTÉS A SZÁRAZÉPÍTÉSZET RÉSZÉRE A ModulWand. A ModulDecke. www.variotherm.hu FALFŰTÉS/-HŰTÉS valamint MENNYEZETHŰTÉS/-FŰTÉS A SZÁRAZÉPÍTÉSZET RÉSZÉRE A ModulWand. A ModulDecke. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. A Variotherm új értelmet ad a falaknak és a mennyezeteknek!

Részletesebben

Takarítson meg akár 20 50%-ot a fűtési hűtési költségeiből!

Takarítson meg akár 20 50%-ot a fűtési hűtési költségeiből! Takarítson meg akár 20 50%-ot a fűtési hűtési költségeiből! Csökkenti a fűtési költséget 20 50%-kal Csökkenti a széndioxid kibocsátást 20 50%-kal Csökkenti a páralecsapódást Kicsi, sokoldalú, diszkrét

Részletesebben

G-OLD Infrapanel. az Ön otthonának melegéért!

G-OLD Infrapanel. az Ön otthonának melegéért! Egészség Melegség Minőség 10 év garancia G-OLD G-OLD Infrapanel Infrapanel az Ön otthonának melegéért! Mivel fűtsük otthonunkat Az Infrafűtés működése Az alkalmazás lehetőségei Mitől takarékos ez a rendszer

Részletesebben

Energiakulcs - az alacsony energiaigényű épület gépészete. Előadó: Kardos Ferenc

Energiakulcs - az alacsony energiaigényű épület gépészete. Előadó: Kardos Ferenc Energiakulcs - az alacsony energiaigényű épület gépészete Előadó: Kardos Ferenc Épületgépészeti feladatok alacsony energiaigényű épületekben Fűtés Szellőztetés Használati melegvíz-előállítás Komforthűtés

Részletesebben

LÍRA COMPACT SYSTEM HŐKÖZPONT A JÖVŐ MEGOLDÁSA MÁR MA

LÍRA COMPACT SYSTEM HŐKÖZPONT A JÖVŐ MEGOLDÁSA MÁR MA LÍRA COMPACT SYSTEM HŐKÖZPONT A JÖVŐ MEGOLDÁSA MÁR MA KORSZERŰ, MÉRHETŐ FŰTÉS ÉS MELEGVÍZ SZOLGÁLTATÁS TULAJDONI EGYSÉGENKÉNTI / LAKÁSONKÉNTI HŐMENNYISÉG MÉRÉSSEL TÁVFŰTÉS VAGY KÖZPONTI KAZÁNHÁZ ALKALAMZÁSA

Részletesebben

TELEPÍTÉS ELŐTTI ÚTMUTATÓ

TELEPÍTÉS ELŐTTI ÚTMUTATÓ TELEPÍTÉS ELŐTTI ÚTMUTATÓ CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez INFORMÁCIÓK ELEKTROMOS TELEPÍTÉSI KÖVETELMÉNYEK i FONTOS INFORMÁCIÓ! 1. A telepítési útmutató tartalmaz minden olyan főbb műszaki

Részletesebben

E1/22. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK Kerek, beépíthető LED panel. Inverteres vészvilágító kiegészítő egység LED panelekhez

E1/22. VILÁGÍTÁSTECHNIKA - VILÁGÍTÓ- ÉS LÁMPATESTEK Kerek, beépíthető LED panel. Inverteres vészvilágító kiegészítő egység LED panelekhez VIÁGÍTÁSTECNIKA - VIÁGÍTÓ- ÉS ÁMPATESTEK Kerek, beépíthető panel Beépíthető világítótestek 1 0 D -D-N 1 13 390 lm 4.000 K 110 mm 0 20 mm A -D- 1 2 850 lm 2.700 K 10 mm 174 20 mm A -D-N 1 2 800 lm 4.000

Részletesebben

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények

Védett elosztók orion plus. IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus IP65-ös falon kívüli elosztószekrények Védett elosztók orion plus Fémszekrények 12 Méretválaszték 14 C rendszer 16 S rendszer 21 Kiegészítők 22 Poliészter szekrények 24 Még nagyobb

Részletesebben

CDP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók

CDP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók DP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók Nyugat-Dunántúli Iroda 17:12 IRVENT 9700 Szombathely, Zanati út 4. Tel/Fax: [94] 333-483 Kelet-Magyarországi Iroda 4026 Debrecen, Irinyi u. 20. Tel/Fax: [52]

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

Csendes szellőztetés PLAY

Csendes szellőztetés PLAY Termékkatalógus sendes szellőztetés PLY hibrid rotor megnöveli a légmennyiség átfolyását és csökkenti a zajterhelést. gyszerűen szétszerelhető a periodikus ventilátortisztítás végett. ventilátor teste

Részletesebben

Téglalap alakú SlimBlend Nagy teljesítmény és fejlett vezérlés

Téglalap alakú SlimBlend Nagy teljesítmény és fejlett vezérlés Lighting Téglalap alakú SlimBlend Nagy teljesítmény és fejlett vezérlés Téglalap alakú SlimBlend, felületre szerelt Megnőtt az igény az irodai szabványoknak megfelelő, kiváló fényminőségű világításra.

Részletesebben

Kezelési útmutató. Helyiséghőmérsékletszabályozó. 24/10 (4) A~ nyitóval és be/kikapcsolóval 0393..

Kezelési útmutató. Helyiséghőmérsékletszabályozó. 24/10 (4) A~ nyitóval és be/kikapcsolóval 0393.. Kezelési útmutató Helyiséghőmérsékletszabályozó 24/10 (4) A~ nyitóval és be/kikapcsolóval 0393.. Tartalom Kezelési útmutató Helyiséghőmérséklet-szabályozó 24/10 (4) A~ nyitóval és be/kikapcsolóval 2 A

Részletesebben

...komfort Neked. naturalhouse. épületgépészet

...komfort Neked. naturalhouse. épületgépészet ...komfort Neked naturalhouse épületgépészet Energiatakarékosság A természet energiája a lábunk elõtt hever A hõszivattyú biztosítani tudja Önnek a szükséges energiát a fûtéshez, melegvíz készítéshez.

Részletesebben

Szerelt belsõ oldali hõszigetelõ rendszer

Szerelt belsõ oldali hõszigetelõ rendszer Szerelt belsõ oldali hõszigetelõ rendszer 2014 1. AZ ISOGIPS RENDSZER ALKALMAZÁSI TERÜLETEI Az ISOGIPS rendszert az épületek külsõ falainak belsõ oldali hõszigetelésére alkalmazzák úgy, hogy a csatlakozó

Részletesebben

G L A M O X. elektromos fűtőpanel felhasználói kézikönyv

G L A M O X. elektromos fűtőpanel felhasználói kézikönyv G L A M O X elektromos fűtőpanel felhasználói kézikönyv Köszöntő, elérhetőségeink Garanciális tudnivalók Felszerelés, beüzemelés Direktbekötés / Biztonsági és elhelyezési irányelvek Méret- és teljesítmény

Részletesebben

Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény

Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény Lighting Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény PowerBalance, surface mounted Ha irodák LED-es világítótestekkel történő megvilágításáról van szó, az emberek általában szívesen fektetnek

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV IL-REF20H mozgásérzékelős LED reflektorhoz www.inlightled.hu Bevezetés A passzív, infravörös érzékelővel ellátott LED reflektor érzékeli a mozgást, valamint a testhőmérsékletet.

Részletesebben

Levegő-víz inverteres hőszivattyú

Levegő-víz inverteres hőszivattyú Levegő-víz inverteres hőszivattyú RENDSZER FELÉPÍTÉSE Levegő-víz hőszivattyú rendszer A Carrier bemutatja az XP Energy a lakossági fűtési megoldást megújító levegő-víz hőszivattyú rendszert. Az energia

Részletesebben

Elektromos thermoventilátorok különleges követelményekhez

Elektromos thermoventilátorok különleges követelményekhez ROBUST Elektromos thermoventilátorok különleges követelményekhez Elektromos thermoventilátorok olyan szélsőséges körülménynek felel meg, mint a tűzveszélyes vagy korrozív környezet. 4 különböző típus a

Részletesebben

CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók

CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók 17:22 IRVENT Tel/Fax: [94] -48 Tel/Fax: [52] 422-64 CDP 75 légcsatornázható légszárító CDP 75 típusú légcsatornázható légszárító nagyobb magán- és közületi uszodákban,

Részletesebben

REG Közvetlen burkolat alá telepíthet padlóf tési rendszer

REG Közvetlen burkolat alá telepíthet padlóf tési rendszer CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETF TÉSű RENDSZEREK 1. KÉRJÜK, VÁLASSZA KI AZ ÖNNÉL KIVITELEZÉSRE KERÜL F TÉSRENDSZER(EK) TÍPUSÁT ÉS FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ARRA VONATKOZÓ RÉSZT! EFFICIENT Ű tároló padlóf

Részletesebben

Hordozható csempekandallók

Hordozható csempekandallók Hordozható csempekandallók 5 érv a hordozható csempekandalló mellett Kis helyigénye miatt a legtöbb helyre beépíthető A legtöbb modell akár már 14 14 cm vagy kéményre is ráköthető Utólag áthelyezhető más,

Részletesebben

... por- és páramentes ütésálló lámpatestek

... por- és páramentes ütésálló lámpatestek INNOV NEW... por- és páramentes ütésálló lámpatestek LKLMZÁS Teljesen zárt, bonthatatlan lámpatest, alkalmas beltéri és kültéri felhasználásra is, ipari épületekben, raktárakban, mezőgazdasági épületekben,

Részletesebben

SPELSBERG magyarországi képviselet

SPELSBERG magyarországi képviselet típusjel magasság szélesség mélység bevezető egység csom. mm mm mm nyílás egység megrendelési szám KÖTŐDOBOZOK Halogénmentes egyszerű kötődobozok IP 55 Mini 25 üres, szürke 43 89 37 db 40 61310 90801 Sd

Részletesebben

Légbeeresztők BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A LÉGBEVEZETŐK TÍPUSAI

Légbeeresztők BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK A LÉGBEVEZETŐK TÍPUSAI BEÉPÍTÉSI ELŐÍRÁSOK A levegőnek keringenie kell a száraz helyiségekből a nedves helyiségekbe, ezért az ebédlőket, hálószobákat és a nappalikat el kell látni légbevezetéssel. A légbevezetőket több, mint

Részletesebben

Szerelési és kezelési útmutató. Asztali állvány DS (2018/10) hu

Szerelési és kezelési útmutató. Asztali állvány DS (2018/10) hu Szerelési és kezelési útmutató Asztali állvány DS-1 6720889403 (2018/10) hu Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 Szimbólumok magyarázata és biztonsági tudnivalók....... 2 1 Szimbólum-magyarázatok........................

Részletesebben

EMDR-10 Hőmérséklet és nedvesség érzékelő elektronika. Tudnivalók a szereléshez, üzembe helyezéshez és az üzemeltetéshez

EMDR-10 Hőmérséklet és nedvesség érzékelő elektronika. Tudnivalók a szereléshez, üzembe helyezéshez és az üzemeltetéshez Raychem EMDR-10 Hőmérséklet és nedvesség érzékelő elektronika Tudnivalók a szereléshez, üzembe helyezéshez és az üzemeltetéshez Általános rész Kérjük az üzembe helyezés előtt elolvasni. A zavartalan üzem

Részletesebben

SILENT 8W! IP45 26,5. www.airvent.hu. FÜRDŐSZOBAI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK SILENT-100 sorozat

SILENT 8W! IP45 26,5. www.airvent.hu. FÜRDŐSZOBAI ELSZÍVÓVENTILÁTOROK SILENT-100 sorozat SILENT-100 sorozat Axiális fürdőszobai elszívóventilátorok 95 m³/h légszállítással 100 mm átmérőjű körkeresztmetszetű csővezetékhez. A motor silent-elastic-block-ra van építve, amely csillapítja a rezgéseket

Részletesebben

Uszodai páramentesítõ berendezések

Uszodai páramentesítõ berendezések Uszodai páramentesítõ berendezések Működési elv Az uszodai páramentítő egy monoblokk készülék, amellyel az uszoda levegőjének páratartalmát 60-70% között tudjuk tartani. Ez egyben a kellemes levegő előállítása

Részletesebben

Magyar Fejlesztési Intézet Korcsmáros Attila

Magyar Fejlesztési Intézet Korcsmáros Attila Magyar Fejlesztési Intézet Korcsmáros Attila Hogyan működik? A falazat anyaga perforált síklemez, felületén elnyeli a napsugárzást. A lemezeken lévő perforációkon keresztül a beáramló levegő felmelegszik.

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1.3 VÍZSZÁLLÍTÁS HATÁSOS NYOMÁS DIAGRAM. L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm

1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1.3 VÍZSZÁLLÍTÁS HATÁSOS NYOMÁS DIAGRAM. L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm 1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm A= 200 mm B= 200 mm C= 182 mm D= 118 mm 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1 Gáz-mágnesszelep 2 Égő 3 Elsődleges füstgáz/víz hőcserélő 4

Részletesebben

CW+ COMPACT HIGIÉNIAI RÉTEGTÁROLÓK SZERELÉSI ÚTMUTATÓJA

CW+ COMPACT HIGIÉNIAI RÉTEGTÁROLÓK SZERELÉSI ÚTMUTATÓJA CW+ COMPACT HIGIÉNIAI RÉTEGTÁROLÓK SZERELÉSI ÚTMUTATÓJA 1 1. ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK Utasítások és ajánlások A szerelést és üzembe helyezést csak képesítéssel rendelkező kivitelező szakember, vagy szakkereskedés

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

Danfoss EvoFlat Lakás-hőközpontok hőszivattyús energia ellátással Danfoss Elektronikus Akadémia

Danfoss EvoFlat Lakás-hőközpontok hőszivattyús energia ellátással Danfoss Elektronikus Akadémia Danfoss EvoFlat Lakás-hőközpontok hőszivattyús energia ellátással Danfoss Elektronikus Akadémia Drexler Péter Mobil (+36) 20 9325 179 E-mail: Peter.Drexler@danfoss.com Tartalom: Alkalmazás, EvoFlat készülékek

Részletesebben

Passzív házak. Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.

Passzív házak. Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum. Passzív házak Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Passzív ház Olyan épület, amelyben a kényelmes hőmérséklet

Részletesebben

Caladia Hotárolós Futésrendszer

Caladia Hotárolós Futésrendszer www.caladia.at Caladia Hotárolós Futésrendszer Több mint az otthon melege. Innovatív Környezetbarát Gazdaságos Több mint az otthon melege. Az új Caladia hotárolós futésrendszer Futsön olyan olcsón és hatékonyan

Részletesebben

csatlakozó-kombinációk

csatlakozó-kombinációk csatlakozó-kombinációk Az ablak 6 modul szélességű (12 db kitörhető lamella) átlátszó csapófedeles lakatolható A ház különlegesen erős, ütésálló könnyen nyitható, ezáltal komfortos szerelést biztosít tömszelencén

Részletesebben

6781 D K nhalmi u 8. / : (36)62/ ; : 30/ M szaki leírás. PVT-D-Cs-CS-xx tip. mér szekrény

6781 D K nhalmi u 8. / : (36)62/ ; : 30/ M szaki leírás. PVT-D-Cs-CS-xx tip. mér szekrény 6781 D K nhalmi u 8. / : (36)62/493-106; : 30/935-1263 M szaki leírás PVT-D-Cs-CS-xx tip. mér szekrény A termék PVT 150x300x170, 300x300x170, 450x300x170 mm-es és 600x300x170 mm-es alapegységekb l kerül

Részletesebben

Padlófűtés- és hűtésrendszerek

Padlófűtés- és hűtésrendszerek 70 Padlófűtés- és hűtésrendszerek 71 Blanke PERMATOP Padlófűtés- és hűtésrendszerek Elônyök 1. Nagyon gyorsan reagáló padlófûtés rendszer (már 5 perc elteltével érezhetô a melegedés) 2. Lehetôvé teszi

Részletesebben