Játszótéri eszközök. Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) FJH-H12141 Mászótorony kígyórúddal

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Játszótéri eszközök. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55. FJH-H12141 Mászótorony kígyórúddal"

Átírás

1 FJH-H12141 Mászótorony kígyórúddal Ft Közterületi célra ajánlott, egy időben több gyermek által használható ügyességfejlesztő mászóka. A mászótorony egy négyoldalú többfunkciós játszótéri eszköz, melynek egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található, a szemközti oldalán pedig egy mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből. A másik két szemközti oldalon elhelyezett nyújtórúd a nagyobb gyermekek számára egy húzódzkodásra alkalmas erőfejlesztő játékrész, a túloldalon lévő kígyórúdon pedig a kisebb gyermekek gyakorolhatják a mászást. A játékeszköz használata 3 év feletti gyermekek részére ajánlott. A vázszerkezet I. osztályú telített fenyőből, a kötélháló 16mm- es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal. A mászófal vízálló rétegelt lemezből készül speciális műgyanta kapaszkodó elemekkel. A nyújtó és kígyó rúd porszórásos festésű csövekből készülnek. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztos A négy darab tartóoszlop és a kígyórúd rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Alaprajz: 180 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 5 méter x 6 méter (30 m2). 1430x1430mm MSZ EN szabványoknak, AGMI tanúsítvánnyal is.

2 FJH-H12142 Mászótorony tűzoltórúddal Ft Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül. A mászótorony egy négyoldalú többfunkciós játszótéri eszköz, melynek egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található, a szemközti oldalán pedig egy mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből. A másik két szemközti oldalon 5 db 30 cm távolságban elhelyezett nyújtórúd lehetővé teszi a hagyományos mászóka használatát a túloldalon lévő tűzoltórúdon pedig a nagyobb gyermekek gyakorolhatják a rúdmászást vagy akár le is csúszhatnak rajta. A vázszerkezet I. osztályú telített fenyőből, a kötélháló 16mm- es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal. A mászófal vízálló rétegelt lemezből készül speciális műgyanta kapaszkodó elemekkel. A nyújtó és kígyó rúd porszórásos festésű csövekből készülnek. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztos A négy darab tartóoszlop és a tűzoltórúd rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Alaprajz: 180 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 5 méter x 6 méter (30 m2). 1430x1430mm MSZ EN szabványoknak, AGMI tanúsítvánnyal is.

3 FJH-H12143 Mászótorony nyújtórúddal Ft Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül. A mászótorony egy négyoldalú többfunkciós játszótéri eszköz, melynek egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található, a szemközti oldalán pedig egy mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből. A másik két szemközti oldalon 5 db 30 cm távolságban elhelyezett nyújtórúd lehetővé teszi a hagyományos mászóka használatát a túloldalon lévő tűzoltórúdon pedig a nagyobb gyermekek gyakorolhatják a rúdmászást vagy akár le is csúszhatnak rajta. A vázszerkezet I. osztályú telített fenyőből, a kötélháló 16mm- es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal. A mászófal vízálló rétegelt lemezből készül speciális műgyanta kapaszkodó elemekkel. A nyújtó és kígyó rúd porszórásos festésű csövekből készülnek. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztos A négy darab tartóoszlop és a tűzoltórúd rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Alaprajz: 180 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 5 méter x 6 méter (30 m2). 1430x1430mm MSZ EN szabványoknak, AGMI tanúsítvánnyal is.

4 Játszótéri eszközök FJH-H1236 Hatszögletű mászótorony fészekkel Ez a mászótorony egy hatoldalú többfunkciós játszótéri eszköz, melynek egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található, a szemközti oldalán pedig egy mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből. A másik két szemközti oldalon elhelyezett nyújtórúd a nagyobb gyermekek számára egy kapaszkodásra alkalmas erőfejlesztő játékrész, a túloldalon lévő kígyórúdon pedig a kisebb gyermekek gyakorolhatják a mászást. Anyaga: I. osztályú kontrapozíciósan ragasztott, bélmentes, lekerekített élű, borovi fenyő Ft A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A játék fa része és a talajszint között tartsunk 5cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talajjal, és ne szívják fel alulról a nedvességet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel (a fa résztől 25cm-rel) lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren. 190 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). A termék MSZ EN :2008-as TÜV Kermi játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal Esési tér: 7,5 méter x 5 méter (37,5 m2). 1270x1270 mm

5 FJH-H1212 Háromszög mászóka Ft Talán az egyik legismertebb formájú mászóka, mely igazán közkedvelt a kisgyerekek körében. Közterületi célra ajánlott, egy időben több gyermek által használható ügyességfejlesztő mászóka. Az egyik oldalán egy 16mm vastagságú vandálbiztos acélbetétes kötélből készült mászóháló van kifeszítve, szemközti oldalon pedig lépcsős mászóka található. A megdöntött oldalainak köszönhetően már a legkisebb gyermekek is könnyen felmászhatnak rá, ugyanakkor az alacsony esésmagasság miatt különösebb ütéscsillapító felület nélkül is biztonságosan használható. A játékeszköz használata 0-14 év közötti gyermekek részére ajánlott. A vázszerkezet I. osztályú ragasztott fenyőből, a kötélháló 16mm-es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal. A acélcsőből készült létrarész színes porszórásos felületének köszönhetően tartós védelmet biztosít. A mászóka rögzítése galvanizált acélpapucsokkal történik, mely szintén a játék részét képezi. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. A négy darab galvanizált tartópapucs rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. 99 cm (Az MSZ EN 1177 szabvány szerint a gondozott gyep is elfogadható ütéscsillapító felületként) Esési tér: 485 cm x 428 cm (20,6 m2). Nézetrajz: Oldalnézet: MSZ EN szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is.

6 FJH-H1213 Kombinó mászóka Ft A hagyományos közterületi célra ajánlott háromszög mászókának továbbfejlesztett változata, funkcióit a gyerekek visszajelzései alapján állítottuk össze. Így került az egyik oldalára egy 16mm vastagságú vandálbiztos acélbetétes kötélből készült mászóháló, szemközti oldalára hagyományos lépcsős mászóka, és a két végére a gyerekek által cirkuszból jól ismert kötéllétra illetve gumós mászókötél. Használatával a gyermekek ügyessége jól fejleszthető a játék sok funkciójának köszönhetően. A megdöntött oldalainak köszönhetően a kisebb gyermekek is könnyen felmászhatnak rá, az ügyesebb és nagyobb gyerekeknek a kötéllétra és a mászógumós kötél nyújt kihívást. A játékeszköz használata 3 év feletti gyermekek részére ajánlott. Nézetrajz: A vázszerkezet I. osztályú ragasztott fenyőből, a kötélháló 16mm-es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal. Az acélcsőből készült létrarész színes porszórásos felületének köszönhetően tartós védelmet biztosít. A kötéllétra és a mászókötél is acélbetétes kötélből készül erősített létrafokok és műanyag mászógumók felhasználásával. A mászóka rögzítése galvanizált acélpapucsokkal történik, mely szintén a játék részét képezi. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. Oldalnézet: A négy darab galvanizált tartópapucs és a két rögzítő spirál rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. 200 cm (Az MSZ EN 1177 szabvány szerinti ütéscsillapító felület kialakítása szükséges a játék telepítése során) Esési tér: 655 cm x 525 cm (34,4 m2). MSZ EN szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is.

7 FJH-H1215 Őrtorony Ft Ez az egyik legtöbb funkciót magában foglaló tornyunk. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül. Az Őrtorony egy négyoldalú többfunkciós játszótéri eszköz, melynek egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászó háló található, a szemközti oldalán pedig egy mászó fal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből. A másik két szemközti oldalon 3 db 30 cm távolságban elhelyezett nyújtórúd lehetővé teszi a hagyományos mászóka használatát és a túloldalon lévő csúszda minden gyermek kedvence lesz. A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a tornyot ostromló bajtársakkal. A négy darab fém tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. 197 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 490 cm x 680 cm (33,3 m2) MSZ EN szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is. Oldalnézet: Esési tér:

8 FJH-H 1215-H Vár I. hintával Ez a vár egy négyoldalú többfunkciós játszótéri eszköz, melynek egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található, a szemközti oldalán pedig egy mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből. A szemközti oldalon elhelyezett nyújtórúd lehetővé teszi a hagyományos mászóka használatát és segíti a toronyba való fejutást, a túloldalon lévő csúszda minden gyermek kedvence. A torony egy lengőhintával folytatódik. A hintaülőke típusa laphinta. A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a tornyot ostromló bajtársakkal. Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A vázszerkezet I. osztályú ragasztott fenyőből, a kötélháló 16mm-es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal. A mászófal vízálló rétegelt lemezből készül speciális műgyanta kapaszkodó elemekkel. A nyújtó rudak porszórásos festésű csövekből készülnek, a csúszda teljes vastagságában színezett HDPE műanyagból készül. A laphinta gumival borított alubetétes hintaülőke. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít Ft A hat darab fém tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. 190 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). MSZ EN szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is. Esési tér: 7,5 méter x 8,5 méter (63,7 m2).

9 FJH-H1216 Ovivár Ft Ezt a játékvárunkat az óvónők javaslatai alapján fejlesztettük ki. Figyelembevettük, hogy az Óvodás korosztályú gyerekek a kiscsoportos kortól a nagycsoportos korig egyaránt könnyedén feljuthassanak a toronyba, így a kisebbeknek egyik oldalon ferde rámpát alakítottunk ki ahol egy mászókötél segítségével juthatnak fel a dobogóra. A másik oldalon kifeszített acélbetétes kötélháló már a nagyobb gyermekeknek jelent kihívást. A harmadik oldalon elhelyezett csúszdát minden gyermek élvezni fogja. Az óvónők kérésének megfelelően a dobogómagasságot 1 méterre helyeztük el, így nem szükséges külön ütéscsillapító talaj kialakítása sem, ha gondozott gyep veszi körül a játékot. Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe egyaránt már 1 éves kórtól ajánljuk. A vázszerkezet I. osztályú ragasztott fenyőből, a kötélháló 16mm-es fémbetétes kötélből készül, műanyag csomópontokkal. A csúszda teljes vastagságában színezett HDPE műanyagból készül. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. MSZ EN szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is. Esési tér: Elölnézet: A nyolc darab galvanizált fém talp rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. 100 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerint már gondozott gyepet is elfogad a szabvány). Esési tér: 630cm x 680cm (42,9 m2)

10 FJH-H1215K Vár I. - Kombinó mászókával Ft Ezt a várunkat úgy terveztük, hogy a lehető legtöbb funkciót összehozzuk egy viszonylag kis alapterületű játékvárba. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül. A Vár I-es egy négyoldalú többfunkciós toronyból áll, melynek egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található, a szemközti oldalán pedig egy mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből. A másik két szemközti oldalon 3 db 30 cm távolságban elhelyezett nyújtórúd lehetővé teszi a hagyományos mászóka használatát és a túloldalon lévő csúszda minden gyermek kedvence lesz. A Vár részét képzi egy kombinó mászókarész, mely egy hullámos kígyórúdból, kötéllétrából, mászókötélből, ferde kötélhálóból és ferde fém mászókából áll. A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a várat ostromló bajtársakkal. A nyolc darab fém tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Alaprajz: 200 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 5 méter x 10 méter (50 m2) 300x700cm MSZ EN és a szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is.

11 FJH-H1217 VÁR II. Kéttornyú Vár Ft Ezt a várunkat úgy terveztük, hogy a lehető legtöbb funkciót összehozzuk egy viszonylag kis alapterületű játékvárba. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül. A Vár I-es egy négyoldalú többfunkciós toronyból áll, melynek egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található, a szemközti oldalán pedig egy mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből. A másik két szemközti oldalon 3 db 30 cm távolságban elhelyezett nyújtórúd lehetővé teszi a hagyományos mászóka használatát és a túloldalon lévő csúszda minden gyermek kedvence lesz. A Vár részét képzi egy kombinó mászókarész, mely egy hullámos kígyórúdból, kötéllétrából, mászókötélből, ferde kötélhálóból és ferde fém mászókából áll. A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a várat ostromló bajtársakkal. 400x300cm A nyolc darab fém tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. 190 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). MSZ EN és a szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is. Esési tér: 8,5 méter x 7,5 méter (64 m2)

12 FJH-H1217K VÁR II. - Kombínó mászókával Ft Ez a Várunk a legnagyobb alapterületen elhelyezkedő és egyben legtöbb játszótéri elemet is tartalmazó játszóeszközünk és nagyon mutatós is. A játék alapját a kéttornyú Vár II. adja, mely (kötélhálót, két csúszdát, szikla mászófalat, tűzoltórudat, alul kis házikót, kötélhidat) foglal magában és ezt kiegészíti még egy hullámos kígyórúd, kötéllétra, mászókötél, ferde kötélháló és ferde fém mászóka. A toronyok alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a tornyot ostromló bajtársakkal. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek egy igazi erődítményt kapnak e játék által, amit sose fognak megunni a változatossága miatt. A 12 darab fém tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Alaprajz: 190 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 575 x 1120 cm (64,4 m2) 400x700cm MSZ EN és a szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is.

13 FJH-H1218 Vár III Liliput vár Ez az egyik legtöbb funkciót magában foglaló toronykombináció. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül egy többoldalú, többfunkciós játszótéri eszköz kialakításával. A VÁR III. egyik részén egy mászófal került kialakításra különböző formájú, nagyságú és színű kapaszkodó elemekből. A másik két toronyoldalon a 30 cm távolságban elhelyezett nyújtórudak jelentik a hagyományos mászóka funkciót, a negyedik oldalon lévő elmaradhatatlan csúszda pedig minden gyermek kedvence. A Vár III. másik tornyába szintén fel lehet jutni nyújtórudas mászókán is, mindemellett a másik oldal alkalmas lehet mozgásukban korlátozott és fogyatékkal élő gyermekek általi használatra is, mert a rámpán kerekes székkel könnyen és biztonságosan közelíthetik meg a játékeszközt és részesei lehetnek játék adta élményeknek is. A két torony között egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található a nagyobb, bátor várostromlóknak Ft A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A játék fa része és a talajszint között tartsunk 5cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talajjal, és ne szívják fel alulról a nedvességet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel (a fa résztől 25cm-rel) lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren. 190 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 57 m2 MSZ EN szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal. A játék rendelkezik a TÜV által kiadott Nyilatkozattal, amely tartalmazza, hogy a játék bizonyos részei felügyelet mellett alkalmasak mozgássérült és fogyatékos gyermekek általi használatra is.

14 FJH-1219 Vár IV A Vár IV. egy 3 tornyú, többfunkciós játszótéri eszköz. Elöl egy két csúszdás tornyot tartalmazó várrész látható, ahol a két tornyot kötélhíd köti össze. Az egyik toronyba 3 fokú fém mászókán, illetve sziklamászófalon lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni. A másik toronyba 3 fokú fém mászókán, illetve acélbetétes kötélhálón lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni. A Vár IV. harmadik tornyának speciálisan kifejlesztett oldala alkalmas lehet mozgásukban korlátozott és fogyatékkal élő gyermekek általi használatra is, mert a rámpán kerekes székkel könnyen és biztonságosan közelíthetik meg a játékeszközt és részesei lehetnek az 'OXO', amőba logikai játék adta élménynek is. A két toronyrész között egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található. A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a tornyot ostromló bajtársakkal Ft A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A játék fa része és a talajszint között tartsunk 5cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talajjal, és ne szívják fel alulról a nedvességet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel (a fa résztől 25cm-rel) lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren. 200 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). MSZ EN szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is. A játék rendelkezik a TÜV által kiadott Nyilatkozattal, amely tartalmazza, hogy a játék bizonyos részei felügyelet mellett alkalmasak mozgássérült és fogyatékos gyermekek általi használatra is. Esési tér: 79,5 m2

15 FJH-H-1219K Vár IV. Kombínó mászókával A Vár IV. egy 3 tornyú, illetve az ahhoz kapcsolódó kombínó mászókával rendelkező többfunkciós játszótéri eszköz. Elöl egy kétcsúszdás tornyot tartalmazó várrész látható, ahol a két tornyot kötélhíd köti össze. Az egyik toronyba 3 fokú fém mászókán, illetve sziklamászófalon lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni. A másik toronyba 3 fokú fém mászókán, illetve acélbetétes kötélhálón lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni. A kombínó mászóka egyik ferde oldalán egy 16 mm vastagságú vandálbiztos acélbetétes kötélből készült mászóháló, szemközti oldalán hagyományos lépcsős mászóka található, a torony és a mászóka közé egy hullámos kígyórúd és egy kötéllétra, illetve a mászóka végére egy gumós mászókötél kerül rögzítésre. A két toronyrész között egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található. A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a tornyot ostromló bajtársakkal Ft A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A játék fa része és a talajszint között tartsunk 5cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talajjal, és ne szívják fel alulról a nedvességet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel (a fa résztől 25cm-rel) lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren. 200 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 99,4 m2 MSZ EN szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is. A játék rendelkezik a TÜV által kiadott Nyilatkozattal, amely tartalmazza, hogy a játék bizonyos részei felügyelet mellett alkalmasak mozgássérült és fogyatékos gyermekek általi használatra is.

16 FJH-H1100 Csúszda rampával Ezt az 1 méter induló magasságú csúszdát úgy fejlesztettük ki, hogy a legkisebb gyermekek is biztonságosan használhassák, és telepítése könnyen és olcsón megoldható legyen. A rampa zárt telitett fa padozattal készül, melynek oldalait korláttal és kiesést megakadályozó alsó deszkával zártuk le. Így a csúszdázó gyermek biztonságosan kapaszkodhat, de akár négykézláb is feljuthat anélkül, hogy félnünk kellene az oldalra történő kicsúszásától. Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól. Telepítésénél ütéscsillapító talajként elfogadott a gondozott gyep is, így az ütéscsillapító talaj kialakítása sem jár nagy költséggel Ft A négy darab galvanizált fémpapucs és a csúszdalap rögzítőlábainak betonozásával történik. A betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Szerkezeti rajz: 100 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerint gondozott gyep is elfogadott ütéscsillapító felületnek minősül e játék esetében). Esési tér: 6,5 méter x 3,7 méter (25 m2) 4000mmx700 mm MSZ EN és a szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is.

17 FJH-H1100 Csúszda standard- állvánnyal Ft Ft Ezt a termékünket 120 cm-es és 150 cm-es indulómagassággal is kínáljuk, 0-14 éves korú gyermekek számára. A 120 cm-ről induló csúszdalap hossza 2,5 méter, és a 150 cm-ről induló csúszdalap hossza 3 méter. A csúszdaállványokat az oldalunkon kínált HDPE classic csúszdalapokkal adjuk át vásárlóinknak. Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól. Telepítésénél ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az MSZ EN 1177 szabvány szerint 1,2 méteres illetve 1,5 méteres esésmagasságnak megfelelően. A négy darab galvanizált fémpapucs és a csúszdalap rögzítőlábainak betonozásával történik. A betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Szerkezeti rajz: 120 cm illetve 150 cm típustól függően. Esési tér: 7,5 méter x 3,7 méter (28 m2) 4000mmx700 mm MSZ EN és a szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is.

18 FJH-H1120 Csúszdaállvány hintával Ft Ezt a termékünket 120 cm-es indulómagasságú 2,5 méter hosszú csúszdával és 1 db alubetétes laphintával kínáljuk, 3-14 éves korú gyermekek számára. A játékot az oldalunkon kínált HDPE "Classic" csúszdalapokkal adjuk át vásárlóinknak. Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 3 éves kortól. Telepítésénél ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az MSZ EN 1177 szabvány szerint 1,2 méteres esésmagasságnak megfelelően. A játék rögzítése hat darab porfestett fémpapucs és a csúszdalap rögzítőlábainak betonozásával történik. A betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. 120 cm Esési tér: 5 méter x 8 méter (40 m2) 4000mmx3500 mm MSZ EN , és a szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is.

19 FJH-H1210 Kétüléses lengöhinta laphintával Ft A hintaállvány szinte minden játszótéren megtalálható játszótéri eszköz, melyet 2 db gumiborítású alubetétes laphintával adunk át vásárlóinknak, de más szabványos játszótéri kiegészítő eszközt (pl.: biztonsági bébihintát, gyűrű hintát vagy trapézhintát) is felszerelhet rá. Fontos, hogy a hintaállványra felszerelt egyéb hintáknak is rendelkeznie kell tanúsítvánnyal gyermeke biztonsága érdekében. Ezért ajánljuk, hogy termékeink közül válasszon kiegészítő hintát, így biztos hogy tanúsított terméket vásárol. A vázszerkezet I. osztályú telített fenyőből készül, fém betonozható tartólábakkal. Az ülőkerész alumínium betéttel készül rugalmas gumiborítással, a lánc szett kis szemnagyságú 5 mm-es szemvastagságú, hogy a gyermek kezét ne csípje be hintázás közben. A hinták felfüggesztése galvanizált csúszócsapágyas hintacsuklóval történik, melyhez könnyedén csatlakoztathatóak más általunk forgalmazott hinták is. A négy darab tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Alaprajz: 120 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 7,2 méter x 3,2 méter (23m2). 2520x3250 mm MSZ EN szabványoknak, AGMI tanúsítvánnyal

20 FJH-H1208 Fészekhinta kosárral Ft Ezt a játékot korosztálytól függetlenül minden gyermeknek ajánljuk, és mozgássérült gyermekek is használhatják. A nagy lengő kosárba a gyermekek kényelmesen és biztonságosan ülhetnek vagy feküdhetnek, és egyszerre több gyermeknek is nagy élményt nyújt a használata. A játékeszközt minősítő TÜV intézet ezt a termékünket mozgássérülteknek is épülő játszóterek felszerelési tárgyaként is ajánlja. A négy darab tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Alaprajz: 190 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 8 méter x 2,5 méter (20m2) 2520x2750 mm MSZ EN és a szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is.

21 FJH-H1209 Együléses lengőhinta bébi hintával Ft Egy komplett játszótér elengedhetetlen része a hintaállvány, mely ezzel az egy ülőkés változattal tovább variálható. A hintaállványt 1 db gumiborítású alubetétes biztonsági bébihintával adunk át vásárlóinknak (így megfelel a 3 éves korosztály alatti gyermekeknek), de más szabványos játszótéri kiegészítő eszközt (pl.: laphintát, gyűrű hintát vagy trapézhintát) is felszerelhet rá. Fontos, hogy a hintaállványra felszerelt hintáknak is rendelkeznie kell tanúsítvánnyal, hogy a gyermeke biztonságban legyen. Ezért ajánljuk, hogy termékeink közül válasszon kiegészítő hintát így biztos, hogy tanúsított terméket vásárol. A négy darab tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Alaprajz: 120 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 7,2 méter x 2 méter (23m2) 2520x2250 mm MSZ EN és a szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is.

22 FJH-H1209 Együléses lengőhinta laphintával Egy komplett játszótér elengedhetetlen része a hintaállvány, mely ezzel az egy ülőkés változattal tovább variálható. A hintaállványt 1 db gumiborítású alubetétes laphintával adunk át vásárlóinknak, de más szabványos játszótéri kiegészítő eszközt (pl.: biztonsági bébihintát, gyűrű hintát vagy trapézhintát) is felszerelhet rá. Fontos, hogy a hintaállványra felszerelt egyébb hintáknak is rendelkeznie kell tanúsítvánnyal, hogy a gyermeke biztonságban legyen. Ezért ajánljuk, hogy termékeink közül válasszon kiegészítő hintát így biztos, hogy tanúsított terméket vásárol. A négy darab tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. Alaprajz: 120 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges). Esési tér: 7,2 méter x 2 méter (23m2) 2520x2250 mm MSZ EN és a szabványoknak, TÜV tanúsítvánnyal is.

23 FJH-H1230 Kötélalagút Ft Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe kisgyermekek részére ajánlott egyensúlyozó, ügyességfejlesztő játékszer. Az eszköz 3 fő elemből áll, két tartóváz és egy 16 mm-es kötélből készült kötélalagút. A kötélalagútba bebújva, kapaszkodva, egyensúlyozva lehet végighaladni az alagút egyik végétől a másikig, vagy kívülről felmászva, oldalfalain bujkálva nyújt a kisgyermekek részére feledhetetlen játékélményt. A játékeszköz használata 2-6 év közötti kisgyermekek részére ajánlott. A vázszerkezet I. osztályú bélmentes telített fenyőből készült. A kötélalagút 16 mmes drótkötélbetétes, vandálbiztos kötél, a csomópontok belgiumi gyártmányú műanyag elemek csavar rögzítéssel. A négy tartólábat a talajba ásott gödörbe süllyesztjük úgy, hogy a vízszintes tartógerendák felső síkja vízszintesen, párhuzamosan álljon, és 90 cm-re legyen a talaj felszínétől, majd betonnal kiöntjük a gödör belsejét úgy, hogy a felszíni talajsíktól 20 cm -re megállunk a betonozással. A beton alapos tömörítése után földdel vagy egyéb laza szerkezetű anyaggal feltöltjük a gödröt. Alaprajz: A játszótéri szabványnak megfelelően az esési térben ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az alacsony esésmagasság miatt (füvesítés elégséges). Esési tér: 3 méter x 4,5 méter (13,5 m2). 2400x900 mm MSZ EN szabványoknak, AGMI tanúsítvánnyal is.

24 FJH-H1220 Kötélhíd Ft Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe kisgyermekek részére ajánlott egyensúlyozó, ügyességfejlesztő játékszer. Az eszköz 3 fő elemből áll, két tartóváz és egy 16 mm-es kötélből készült kötélalagút. A kötélalagútba bebújva, kapaszkodva, egyensúlyozva lehet végighaladni az alagút egyik végétől a másikig, vagy kívülről felmászva, oldalfalain bujkálva nyújt a kisgyermekek részére feledhetetlen játékélményt. A játékeszköz használata 2-6 év közötti kisgyermekek részére ajánlott. A vázszerkezet I. osztályú bélmentes telített fenyőből készült. A kötélalagút 16 mmes drótkötélbetétes, vandálbiztos kötél, a csomópontok belgiumi gyártmányú műanyag elemek csavar rögzítéssel. A négy tartólábat a talajba ásott gödörbe süllyesztjük úgy, hogy a vízszintes tartógerendák felső síkja vízszintesen, párhuzamosan álljon, és 90 cm-re legyen a talaj felszínétől, majd betonnal kiöntjük a gödör belsejét úgy, hogy a felszíni talajsíktól 20 cm -re megállunk a betonozással. A beton alapos tömörítése után földdel vagy egyéb laza szerkezetű anyaggal feltöltjük a gödröt. Alaprajz: A játszótéri szabványnak megfelelően az esési térben ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az alacsony esésmagasság miatt (füvesítés elégséges). Esési tér: 3 méter x 4,5 méter (13,5 m2). 2400x900 mm MSZ EN szabványoknak, AGMI tanúsítvánnyal is.

25 FJH-H1240 Lengögerenda Ft Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe kisgyermekek részére ajánlott egyensúlyozó, ügyességfejlesztő játékszer. Az eszköz 3 fő elemből áll, két tartóváz és egy 16 mm-es kötélből készült kötélalagút. A kötélalagútba bebújva, kapaszkodva, egyensúlyozva lehet végighaladni az alagút egyik végétől a másikig, vagy kívülről felmászva, oldalfalain bujkálva nyújt a kisgyermekek részére feledhetetlen játékélményt. A játékeszköz használata 2-6 év közötti kisgyermekek részére ajánlott. A vázszerkezet I. osztályú bélmentes telített fenyőből készült. A kötélalagút 16 mmes drótkötélbetétes, vandálbiztos kötél, a csomópontok belgiumi gyártmányú műanyag elemek csavar rögzítéssel. A négy tartólábat a talajba ásott gödörbe süllyesztjük úgy, hogy a vízszintes tartógerendák felső síkja vízszintesen, párhuzamosan álljon, és 90 cm-re legyen a talaj felszínétől, majd betonnal kiöntjük a gödör belsejét úgy, hogy a felszíni talajsíktól 20 cm -re megállunk a betonozással. A beton alapos tömörítése után földdel vagy egyéb laza szerkezetű anyaggal feltöltjük a gödröt. Alaprajz: A játszótéri szabványnak megfelelően az esési térben ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az alacsony esésmagasság miatt (füvesítés elégséges). Esési tér: 3 méter x 4,5 méter (13,5 m2). 2400x900 mm MSZ EN szabványoknak, AGMI tanúsítvánnyal is.

26 FJH-H1260 Mérleghinta Ez egy hagyományos játszótéri játék, mely korszerű anyagok felhasználásával strapabíró, modern formában ölt testet. A tervezésnél kerültük a felesleges elemek használatát, hogy akár a modern stílusú játszótér képébe is illeszkedjen, telepítése könnyen és olcsón megoldható legyen. Az anyagválasztásnál ügyeltünk a tartósságra és a könnyű karbantartásra, ezért rozsdamentes, polírozott acélkapaszkodókkal készítjük, galvanizált acéltalppal, bélmentes, telített fa gerenda felhasználásával és műanyag ülőkékkel. Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól. Telepítésénél ütéscsillapító talajként elfogadott a gondozott gyep is, így az ütéscsillapító talaj kialakítása sem jár nagy költséggel. A vázszerkezet I. osztályú telített fenyőből készül, melyhez a fagerenda kapupánt csavarokkal van rögzítve. A gerenda két végén műanyag ülőkék kerülnek rögzítésre, polírozott acélkapaszkodókkal. A kapupánt csavarok végeit műanyag dugók fedik. A játék rögzítése a galvanizált acélláb betonozásával történik. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít Ft A betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást a telepítési rajznak megfelelően, majd a gerenda két végéhez egy-egy autógumit ássunk le úgy, hogy a kerekek felső íve kb. 25 cm-rel legyen feljebb a talaj síkjától. A beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. 100 cm Esési tér: 5,3 méter x 2,2 méter (11 m2) MSZ EN , és MSZ EN szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító KERMI tanúsítvánnyal is.

27 FJH-H1264 Négyüléses mérleghinta Ft Egy praktikus játszótéri játék, melyet olyan helyekre ajánlunk ahol sok gyerek játszik egyszerre és költségtakarékosan, kis helyigénnyel szeretnék megoldani a mérleghintázást. Nem elhanyagolható szempont ennek az eszköznek a kiválasztásánál az is, hogy sokkal nagyobb játékélményt nyújt a gyerekeknek ha egyszerre négyen is tudnak biztonságosan mérleghintázni. Ha csak két gyerek akar játszani és nagyobb a súlykülönbség közöttük akkor is jó választás ez a játékszer. A tervezésnél kerültük a felesleges elemek használatát, így a modern stílusú játszótér képébe is illeszkedik, telepítése könnyen és olcsón megoldható. Az anyagválasztásnál ügyeltünk a tartósságra és a könnyű karbantartásra, ezért rozsdamentes, polírozott acélkapaszkodókkal készítjük, galvanizált acéltalppal, bélmentes, ragasztott fa gerenda felhasználásával és műanyag ülőkékkel. Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól. Telepítésénél ütéscsillapító talajként elfogadott a gondozott gyep is, így az ütéscsillapító talaj kialakítása sem jár nagy költséggel. Alaprajz: A betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást a telepítési rajznak megfelelően, majd a gerenda két végéhez egy-egy autógumit ássunk le úgy, hogy a kerekek felső íve kb. 25 cmrel legyen feljebb a talaj síkjától. A beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül. 100 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerint gondozott gyep is elfogadott ütéscsillapító felületnek minősül e játék esetében). Esési tér: 6 méter x 2,2 méter (13,2 m2) 4000x200 mm MSZ EN és a szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is.

28 FJH-H1708 Kétüléses rugós mérleghinta Ft Közterületi célra ajánlott, egy időben négy gyermek számára billenő, egyensúlyozó játékélményt nyújtó rugós játék. A játékeszköz használata 3-6 év közötti gyermekek részére ajánlott. 2 db acélrugóra erősített bélmentes telített fából készült fa keresztelem, színes porfestett fémből hajlított kapaszkodókkal, lábtartóval és 4 db műanyag ülőkével. Az acélrugók talajba süllyeszthető tűzihorganyzott acélkerethez vannak rögzítve, mely keretek betonozása szükséges a játék helyszínen történő rögzítéséhez. A rugókat tartó tűzihorganyzott acélkereteket a talajba ásott gödörbe süllyesztjük a keret felső síkjáig, majd betonnal kiöntjük a gödrök belsejét úgy, hogy a felszíni talajsíktól 20 cm -re megállunk a betonozással. A beton alapos tömörítése után földdel vagy egyéb laza szerkezetű anyaggal feltöltjük a gödröket. Alaprajz: A játszótéri szabványnak megfelelően az esési térben ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az alacsony esésmagasság miatt. Esési tér: 3 méter x 4 méter (12 m2). 1450x300 mm MSZ EN szabványoknak, AGMI tanúsítvánnyal is.

29 FJH-H1709 Négyüléses duplarugós billenös Ft Közterületi célra ajánlott, egy időben négy gyermek számára billenő, egyensúlyozó játékélményt nyújtó rugós játék. A játékeszköz használata 3-6 év közötti gyermekek részére ajánlott. 2 db acélrugóra erősített bélmentes telített fából készült fa keresztelem, színes porfestett fémből hajlított kapaszkodókkal, lábtartóval és 4 db műanyag ülőkével. Az acélrugók talajba süllyeszthető tűzihorganyzott acélkerethez vannak rögzítve, mely keretek betonozása szükséges a játék helyszínen történő rögzítéséhez. rugókat tartó tűzihorganyzott acélkereteket a talajba ásott gödörbe süllyesztjük a keret felső síkjáig, majd betonnal kiöntjük a gödrök belsejét úgy, hogy a felszíni talajsíktól 20 cm -re megállunk a betonozással. A beton alapos tömörítése után földdel vagy egyéb laza szerkezetű anyaggal feltöltjük a gödröket. Alaprajz: A játszótéri szabványnak megfelelően az esési térben ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az alacsony esésmagasság miatt. Esési tér: 3,5 méter x 3,5 méter (12,25 m2). 1450x1450mm MSZ EN szabványoknak, AGMI tanúsítvánnyal is.

30 FJH-H1300 Kötélpálya Ft Ez a 25 méter hosszú játék egy különleges élményt nyújt a nagyobb gyermekeknek is, hiszen a kötélpályán való csúszás sebességét növelhetik nekifutással is. A kötélpálya egy induló állványból és egy érkező állványból épül fel, melyeket különböző magasságú dombokra kell felépíteni. A magasabb induló dombról a gyerek az indulással egy időben a lába közé veszi a tányérhintát és lábát felemelve végigcsúszik a 25 méter hosszú pályán, majd az érkezési résznél található csillapító rugóba ütközve kb. a pálya feléig visszacsúszik. A guruló kocsi rész automatikus fékkel van ellátva, ami azt biztosítja hogy a kocsi üres állapotában ne csússzon el. A kötélpályát elsősorban a nagyobb gyermekeknek, 3-14 éves korosztály számára ajánljuk. Az induló és érkező rész vázszerkezete is I. osztályú ragasztott fenyőből készül, fém betonozható tartólábakkal. Az ülőkerész alumínium betététtel készül rugalmas gumiborítással, a lánc szett kis szemnagyságú 5 mm-es szemvastagságú, hogy a gyermek kezét ne csípje be hintázás közben. A drótkötél feszessége hőtágulás figyelembevételével állítható, a csúszó kocsirész automatikus fékkel van ellátva, hogy biztonságosan használhassák a gyerekek. A teljes feszítő szerkezet, és csillapító rugó is galvanizált fémrészekből épül fel, a csúszó rész rozsdamentes acélból készül. Alapozási rajz: A nyolc darab tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk rá, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet, mely esetében elfogadott a nyírott, gondozott gyep is az esési téren belül cm. MSZ EN , és MSZ EN szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító KERMI tanúsítvánnyal is. Esési tér: 30 méter x 5 méter (150m2)

31 FJH-H1800 Polyball Ft A játékot elsősorban óvodás korosztályú gyermekeknek ajánljuk. A játékot egyszerre több gyermek is használhatja ezért kiváló közösségépítő és ügyességfejlesztő játék. A labdát a felső tölcsérbe dobva az alsó három nyílás valamelyikén véletlenszerűen esik ki így fokozza a játék élményét. A POLYBALL több labda egyidejű használatával még izgalmasabbá, pörgősebbé tehető a játék. Egy betonozható acélcső oszlopból és egy műanyag tölcsérből áll mely alul három nyílással van ellátva. A játék rögzítése a acélláb betonozásával történik. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. Betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást a telepítési rajznak megfelelően.

32 FJH-H1270 Mókuskerék A mókuskerék játszóterek hagyományos játéka. Kétoldalt a kapaszkodó korlátra támaszkodva a gyermek futó mozgást végezve hajtja meg a forgódobot, mely annál gyorsabban forog, minél gyorsabban futnak rajta. Kedvező hatással van gyermekeink fizikai fejlődésére, kiválóan fejleszti az állóképességet és a mozgáskoordinációt. Ezen játékunkat elsősorban köztéri játszóterekre, iskolákba ajánljuk. FJH-H0409 UFO forgó Ft Ft Közterületi célra ajánlott, egy időben több gyermek számára is játékélményt nyújtó forgóhinta, ahol a padozat is együtt forog a gyerekekkel. A gyermekek a forgás sebességét a központi kormánnyal szabályozhatják. A körkorlátnak, padozatnak és ülőkéknek köszönhetően biztonságosan használhatják kisebb gyermekek is. A játék használata során a forgódobon egyidejűleg egy gyermek tartózkodhat. Öt éves korig csak szülői felügyelet mellett használható. A forgódob porfestett acélból készült. Bordázott felülete révén a csúszásveszély minimális. Kétoldalt a kapaszkodó korlátok biztos fogást nyújtanak a gyermek számára, elkerülve ezzel a balesetveszélyt. A forgó vázszerkezete hegesztett szénacélból készül sorjamentes kialakítással, lekerekítésekkel, ívekkel készül, porlakkozással bevonva. Forgathatóságát tömített csapágyazás biztosítja. A járófelület csúszásmentes alumínium lemezből készül. MSZ EN , szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is. A termék MSZ EN :2008-as TÜV Rheinland játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

33 FJH-H Twister A gyerekek a padlóra állva (vagy ülve), egyik lábukkal támaszkodva a másikkal pedig lökik magukat. A padlószint maximum 5 fokkal tud elmozdulni a vízszinteshez képest. FJH-H1272 Piruett Ft Ft Galvanizált, porfestett acélból készült, forgó. A függőleges forgó rúdon egyszerre 2-3 gyerek élvezheti a játékot. A forgó vázszerkezete hegesztett szénacélból készül sorjamentes kialakítással, lekerekítésekkel, ívekkel készül, porlakkozással bevonva. Forgathatóságát és billenését tömített gömbcsukló biztosítja. A járófelület csúszásmentes alumínium lemezből készül. A játszótéri szabványnak megfelelően az esési térben ütéscsillapító felület kialakítása nem szükséges az alacsony esésmagasság miatt, gondozott gyep elfogadott. A korong a középső rúddal együtt forog, a gyerekek a rúdba kapaszkodva egyik lábukkal a korongon állva, a másikkal lökik magukat. Telepítéshez szükséges terület: 330x330 cm A termék MSZ EN :2008-as TÜV Rheinland játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

34 HDPE Rugós játékok Közterületi célra ajánlott, erős igénybevételt és az időjárás viszontagságait is jól tűrő HDPE műanyagból készült figurás rugós játékok. A játékeszközök használata 3-6 év közötti gyermekek részére ajánlott. FJS-D23 Piros póni FJS-D12 Póni Ft Ft FJS-D21 Kakas Bruttó á Ft FJS-D16 Bálna Ft FJS-D11 Zsiráf Ft FJS-D22 Nyuszi Ft FJS-D15 Autó Ft A játékok megfelelnek az MSZ EN , szabványoknak, és rendelkeznekk az ezt bizonyító Európai TÜV tanúsítvánnyal is

A termék MSZ EN :2008-as TÜV Rheinland játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

A termék MSZ EN :2008-as TÜV Rheinland játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. 2012. február 28. kedd, 16:01 Háromszög mászóka (H1212) Ajánlott: 014 évig Talán az egyik legismertebb formájú mászóka, a megdöntött oldalainak köszönhetően már a legkisebb gyermekek is könnyen felmászhatnak

Részletesebben

Csúszda rámpával. Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel - az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül

Csúszda rámpával. Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel - az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül jackpot Csúszda rámpával Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól. Komplett játék: 150 kg Alapterület: 3750x680 mm, Magasság (földtől): 2595 mm Bélmentes

Részletesebben

Játszótéri eszközök. és alkatrészek. Katalógus - árlista

Játszótéri eszközök. és alkatrészek. Katalógus - árlista Játszótéri eszközök és alkatrészek Katalógus - árlista Bemutatkozás Vállalkozásunk 2009 óta foglalkozik TÜV minősített közterületi, óvodai, iskolai játszótéri eszközök gyártásával, kereskedelmével és komplett

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Játszótéri játékok Székhely: 1184.Budapest,Aranyeső u.8 adószám: 23272677-2-43 cégjegyzékszám: 01-09-957790 level cím: 5555. Hunya, Rákóczi út 26/1 Tel/fax:+ 36-66-89 90 71 E-mail: info@magyar-jatszoter.hu

Részletesebben

28 m 2 A játék megfelel az MSZ EN 1176 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is.

28 m 2 A játék megfelel az MSZ EN 1176 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is. [Dokumentum alcíme] Csúszda állvánnyal I. Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól. 1-14 év Esési tér: 3700x7500 mm 28 m 2 Ezt a termékünket 100 cm-es

Részletesebben

SZV05-002 SZV11-04 SZV05-002 SZV11-04

SZV05-002 SZV11-04 SZV05-002 SZV11-04 Udvari játékok Játszótéri játékaink esztétikus megjelenésűek és megfelelnek az Uniós követelménynek eleget tevő MSZ-EN 1176-os szabványnak. Játékaink minőségi tanúsítvánnyal rendelkező minősített eszközök.

Részletesebben

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55 JÁTSZÓTÉRI ÁRLISTA 1 Cikkszám KÜLTÉRI FAJÁTÉKOK AKÁCBÓL és KIEGÉSZÍTŐK Nettó ár Bruttó ár Játékaink az TÜV által minősítettek, megfelelnek az MSZ EN 1176 szabványcsaládnak. Az árak tartalmazzák a csúszdalap

Részletesebben

[Dokumentum alcíme] Játszótéri eszközök. és alkatrészek. Katalógus - árlista

[Dokumentum alcíme] Játszótéri eszközök. és alkatrészek. Katalógus - árlista [Dokumentum alcíme] Játszótéri eszközök és alkatrészek Katalógus - árlista Csúszda állvánnyal, fém létrával I. Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 2 éves kortól.

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

MŰSZAKI LEÍRÁS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS MŰSZAKI LEÍRÁS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A játszótéri eszközökön nincsenek éles élek, kiálló részek, szálkák. A kiálló csavarvégek műanyag csavartakarók mögé vannak rejtve. A játszótéri eszközök fő alapanyaga a

Részletesebben

Szerelési utasítás FS-245 Háromszemélyes szarvas rugósjáték BETONOS KIVITEL 3 személyes szarvas rugós játék fő egységei:

Szerelési utasítás FS-245 Háromszemélyes szarvas rugósjáték BETONOS KIVITEL 3 személyes szarvas rugós játék fő egységei: Szerelési utasítás FS-245 Háromszemélyes szarvas rugósjáték BETONOS KIVITEL 3 személyes szarvas rugós játék fő egységei: - Felületkezelt rugós állványzat - UV stabilizált polietilén ülőfelület Felületkezelt

Részletesebben

Játszótéri eszközök. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55. Termékleírás

Játszótéri eszközök. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55. Termékleírás FJR 011225 Mászóka Dolomiti Climb 939 375 Ft Ez egy új stílusú mászóeszköz, melyet akár csoportosan is használhatnak a gyerekek, a fizikai erőnlétüket próbára téve. Megjelenési formáját tekintve egy hegycsúcsra

Részletesebben

GÓBÉ SPORT Játszótéri eszközök katalógusa

GÓBÉ SPORT Játszótéri eszközök katalógusa GÓBÉ SPORT Játszótéri eszközök katalógusa Játszótéri eszközeink a TÜV SÜD KERMI minősítésével rendelkeznek 4030 Debrecen, Kaskötő u. 7. Tel./fax: 52-454-115 Tel.: 52-454-995 E-mail: gobe.sport@t-online.hu

Részletesebben

Szerelési utasítás PG-114 Gólyafészek rugósjáték BETONOS KIVITEL Gólyafészek rugósjáték fő egységei:

Szerelési utasítás PG-114 Gólyafészek rugósjáték BETONOS KIVITEL Gólyafészek rugósjáték fő egységei: Szerelési utasítás PG-114 Gólyafészek rugósjáték BETONOS KIVITEL Gólyafészek rugósjáték fő egységei: - Felületkezelt rugós állványzat - Tartókar - Fészek Felületkezelt rugós állványzat (1db) Gólyafészek

Részletesebben

INTEGRÁLT JÁTSZÓTÉRI ESZÖZÖK

INTEGRÁLT JÁTSZÓTÉRI ESZÖZÖK IJ012 Integrált homokozó lábakon álló homokozó, szinteltolással, 2-2 tároló ládával a gyerekek a felső asztalról át tudják szitálni az alsó edényekbe a különböző szemcse méretű anyagokat. IJ013 Hangállomás

Részletesebben

Min. helyigény (cm) 500 x m x x 90 x x x m 2

Min. helyigény (cm) 500 x m x x 90 x x x m 2 MA101 Kör mászóka ből, fém szinterezett acélcső mászó rudakkal 104 x 104 x 200 500 x 500 25 m 2 MA102 Háromszög mászóka ből, egyik oldalán fém létrafokokkal, másik oldalán acélbetétes kötélhálóval 183

Részletesebben

Szerelési utasítás RJF-150 Speedy forgó Speedy forgó fő egységei:

Szerelési utasítás RJF-150 Speedy forgó Speedy forgó fő egységei: Szerelési utasítás RJF-150 Speedy forgó Speedy forgó fő egységei: - Forgóhinta Forgóhinta Szereléshez szükséges alkatrészek: Megnevezés Méret Mennyiség Horganyzott hatlapfejű menetes csavar M10 X 25 12

Részletesebben

Szerelési utasítás FS-247 Kétszemélyes WIPP rugósjáték Kétszemélyes Wipp rugósjáték fő egységei:

Szerelési utasítás FS-247 Kétszemélyes WIPP rugósjáték Kétszemélyes Wipp rugósjáték fő egységei: Szerelési utasítás FS-247 Kétszemélyes WIPP rugósjáték Kétszemélyes Wipp rugósjáték fő egységei: - Felületkezelt rugós állványzat - UV stabilizált polietilén ülőfelület és konzol Felületkezelt rugós állványzat

Részletesebben

Szerelési utasítás RJFT-150 Forgótányér Forgótányér fő egységei:

Szerelési utasítás RJFT-150 Forgótányér Forgótányér fő egységei: Szerelési utasítás RJFT-150 Forgótányér Forgótányér fő egységei: - Forgótányér - Tartóváz - Forgótányér - Tartóváz Szereléshez szükséges alkatrészek: Megnevezés Méret Mennyiség Horganyzott belsőkulcsnyílású

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Jávorka

Részletesebben

Min. helyigény (cm) Ø 150 x 100 Ø Ø 41 x 155 Ø Ø 150 x 100 Ø Ø 150 x 200 Ø

Min. helyigény (cm) Ø 150 x 100 Ø Ø 41 x 155 Ø Ø 150 x 100 Ø Ø 150 x 200 Ø KF101 Nyolcszemélyes fém körforgó horganyzott acél talapzattal, csúszásmentes, rétegelt lemez podeszttel, szinterezett acél felépítménnyel Ø 150 x 100 Ø 550 --- KF102 Egyszemélyes álló forgó játék horganyzott

Részletesebben

Szerelési utasítás RJFH-150 Mini fészekhinta

Szerelési utasítás RJFH-150 Mini fészekhinta Szerelési utasítás RJFH-150 Mini fészekhinta Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Mini fészekhinta fő egységei: - Felületkezelt állványzat - Fészekhinta ülőke szett - 100 Felületkezelt állványzat

Részletesebben

ACER KFT. Biztonságos játszóterek Magyarországról 2017

ACER KFT. Biztonságos játszóterek Magyarországról 2017 . Biztonságos játszóterek Magyarországról 2017 Acer Kft. Rólunk: Cégünk egy, több mint 20 éves múlttal rendelkező családi vállalkozás. Az évek alatti folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára az egyik

Részletesebben

Min. helyigény (cm) 200 x m x m x m x m 2

Min. helyigény (cm) 200 x m x m x m x m 2 HINTAÁLLVÁNYOK ÜLŐKE NÉLKÜL HI101 Egyszemélyes hintaállvány ülőke nélkül 200 x 240 x 200 x 800 16 m 2 HI102 Kétszemélyes hintaállvány ülőke nélkül 320 x 280 x 350 x 800 28 m 2 HI103 Háromszemélyes hintaállvány

Részletesebben

NAPOCSKA RUGÓS ÉS FORGÓ ESZKÖZÖK

NAPOCSKA RUGÓS ÉS FORGÓ ESZKÖZÖK NAPOCSKA RUGÓS ÉS FORGÓ ESZKÖZÖK 2015. évi árlista Cégünket, a JÁTSZÓPARK Kft. 2007- ben alapítottuk, azóta foglalkozunk kiváló minőségű játszóeszközök tervezésével, gyártásával, játszóterek építésével.

Részletesebben

Fészekhinta. Ütéscsillapító felület kiépítési díjai, különböző ütéscsillapító talajok esetén:

Fészekhinta. Ütéscsillapító felület kiépítési díjai, különböző ütéscsillapító talajok esetén: Fészekhinta 1000 mm-es kosárral Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk már 3 éves kortól. Mozgássérült gyermekek is nyugodtan használhatják. Komplett játék: 170 kg Méret: 3000x2700

Részletesebben

Min. helyigény (cm) 450 x x 150 x x x x

Min. helyigény (cm) 450 x x 150 x x x x EB101 Mozdony vízálló rétegelt lemez 90 x 150 x 175 450 x 400 --- EB102 Nyitott vagon vízálló rétegelt lemez 90 x 150 x 55 450 x 400 --- EB103 Fedett vagon két paddal és asztallal vízálló rétegelt lemez

Részletesebben

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet.

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet. Homokozók, dömperek Gyerekek számára készült fém kerti szerszám: ásó, gereblye, lapát, amelyek valós környezetben is jól használhatók. Piros és kék színben kapható. A szerszámok négy méretben vásárolhatók

Részletesebben

1 99875 Enduro kismotor. 4 SJ_KT-039 Háttámlás kerti pad. 1 BD55947 75 darabos Óriás homokozó játék készlet. 2 SJ_KT-016 Fészekhinta

1 99875 Enduro kismotor. 4 SJ_KT-039 Háttámlás kerti pad. 1 BD55947 75 darabos Óriás homokozó játék készlet. 2 SJ_KT-016 Fészekhinta 5 8 7 9 6 4 3 10 1 2 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék 1 SJ_KT-033 Mozdony 6 mennyiség cikkszám termék 1 99875 Enduro kismotor 2 1 SJ_KT-015 3 üléses hinta állvánnyal 7 4 SJ_KT-039 Háttámlás kerti

Részletesebben

Min. helyigény (cm) 30 x 70 x 80 Ø x 70 x 80 Ø x 70 x 80 Ø x 70 x 80 Ø x 70 x 80 Ø

Min. helyigény (cm) 30 x 70 x 80 Ø x 70 x 80 Ø x 70 x 80 Ø x 70 x 80 Ø x 70 x 80 Ø RJ100C - CICA RJ100D játék- DÍNÓ RJ100EG - EGÉRKE RJ100EL játék- ELEFÁNT RJ100KA játék- KACSA 1 RJ100KA játék- KAKAS RJ100KR játék- KROKODIL RJ100KU - KUTYA 28 x 98 x 98 Ø 300 --- RJ100LO - LOVACSKA 25

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Mintajátszóterek Székhely: 1184.Budapest,Aranyeső u.8 adószám: 23272677-2-43 cégjegyzékszám: 01-09-957790 level cím: 5555.Hunya,Rákóczi út 26/1 Tel/fax:+ 36-66-89 90 71 E-mail: info@magyar-jatszoter.hu

Részletesebben

ACER KFT. Játszótéri eszköz katalógus

ACER KFT. Játszótéri eszköz katalógus ACER KFT. Játszótéri eszköz katalógus Biztonságos játszóterek Magyarországról Kalandvárak Csúszdaház mászóhálóval Cikkszám: B2-02 T: 38,5 m2 K: 24,9 m Legnagyobb szabadesés magasság:1,4 m Ajánlott korosztály:óvodás,

Részletesebben

Város Polgármestere. Tájékoztatás A Herbrechtingen téri játszótérrel kapcsolatos együttműködési lehetőségekről

Város Polgármestere. Tájékoztatás A Herbrechtingen téri játszótérrel kapcsolatos együttműködési lehetőségekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tájékoztatás A Herbrechtingen

Részletesebben

Szerelési utasítás Kéttornyos eszköz II. Kéttornyos eszköz II. fő egységei:

Szerelési utasítás Kéttornyos eszköz II. Kéttornyos eszköz II. fő egységei: Szerelési utasítás Kéttornyos eszköz II. Kéttornyos eszköz II. fő egységei: - Alacsony torony, - Háromszög torony - Mászófal - Tűzoltó cső - Lecsúszó szerkezet - Emelkedő létra - Térháló - Betonozáshoz

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás KM-150/210 Kéményseprő mászóka

Szerelési és karbantartási utasítás KM-150/210 Kéményseprő mászóka Szerelési és karbantartási utasítás KM-150/210 Kéményseprő mászóka Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Kéményseprő mászóka fő egységei: - Felületkezelt tartóoszlopok (2db: D101,6x2.3m); - Kötélháló

Részletesebben

Szerelési utasítás Mászócsillag Mászócsillag fő egységei:

Szerelési utasítás Mászócsillag Mászócsillag fő egységei: Szerelési utasítás Mászócsillag Mászócsillag fő egységei: - Acélcső D152,4x4,5x2900 - Mászócsillag kötélháló alkatrész - Acélcső D152,4x4,5x2900 Mászócsillag kötélháló alkatrész talajrögzítő elemei - Kötélfeszítő

Részletesebben

TERMÉK TÁJÉKOZTATÓ. NAPOCSKA Játszóeszköz család. CS- 02 Csúszda. Gyártó: JÁTSZÓPARK Kft Szentendre, Bükkös part 23/a. tel.

TERMÉK TÁJÉKOZTATÓ. NAPOCSKA Játszóeszköz család. CS- 02 Csúszda. Gyártó: JÁTSZÓPARK Kft Szentendre, Bükkös part 23/a. tel. TERMÉK TÁJÉKOZTATÓ NAPOCSKA Játszóeszköz család CS- 02 Csúszda Gyártó: JÁTSZÓPARK Kft. 2000. Szentendre, Bükkös part 23/a. tel.: 06/70-333 4550 MŰSZAKI LEÍRÁS Az eszköz szerkezete fenyőből készül, HDPE

Részletesebben

Perpeto Basic Játszótéri eszközök műszaki leírása

Perpeto Basic Játszótéri eszközök műszaki leírása Perpeto Basic Játszótéri eszközök műszaki leírása A játszóeszközök rendelkeznek kijelölt minőségellenőrző szervezet által kiadott, 78/2003. (XI.27.) GKM rendelet, és MSZ EN 1176:2008 szabványok szerinti

Részletesebben

Szerelési utasítás RJFH-250 fészekhinta

Szerelési utasítás RJFH-250 fészekhinta Szerelési utasítás RJFH-250 fészekhinta Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Fészekhinta fő egységei: - Felületkezelt állványzat - Fészekhinta ülőke szett-120 Felületkezelt állvány Fészekhinta

Részletesebben

Szerelési utasítás RJH-250 Kétszemélyes lengőhinta

Szerelési utasítás RJH-250 Kétszemélyes lengőhinta Szerelési utasítás RJH-250 Kétszemélyes lengőhinta Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 2 személyes lengőhinta fő egységei: - Felületkezelt állványzat - Alumíniumbetétes gumiborítású ülőke -

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás LT-300/100 - Lengő tányér

Szerelési és karbantartási utasítás LT-300/100 - Lengő tányér Szerelési és karbantartási utasítás LT-300/100 - Lengő tányér Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Lengő tányér fő egységei: - Felületkezelt tartóoszlopok (4db: D101,6x1.9m); - Kötélháló -16-os

Részletesebben

KÜLTÉRI EDZŐ ELEMEK ÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSOK 2017

KÜLTÉRI EDZŐ ELEMEK ÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSOK 2017 KK-01 TORONY 1 kis alapterületű komplex erősítő állomás, többféle húzódzkodásra, tolódzkodásra, has- és törzsizom erősítésre alkalmas, számos TRX rögzítési ponttal 514 x 473 x 300/400 775 x 800 62 m 2

Részletesebben

Szerelési utasítás Mondo Egyensúlyozó-221

Szerelési utasítás Mondo Egyensúlyozó-221 Szerelési utasítás Mondo Egyensúlyozó-221 Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Mondo Egyensúlyozó- 221 fő egységei: - Felületkezelt tartóoszlop- Kapu felhőcskékkel (1db); - Felületkezelt oszlop-

Részletesebben

Szerelési utasítás EK-90 Korlát

Szerelési utasítás EK-90 Korlát Szerelési utasítás EK-90 Korlát Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Korlát fő egységei: - Felületkezelt korlát Szereléshez mellékelt tartozékok: Megnevezés Méret Mennyiség Horganyzott fakötésű

Részletesebben

KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD. S-széria. Tornaeszközeink külterületen szinte bárhová elhelyezhetőek, mint például:

KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD. S-széria. Tornaeszközeink külterületen szinte bárhová elhelyezhetőek, mint például: KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD S-széria Kültéri tornaeszköz családunk a testmozgásra vágyók igen széles rétegének készült, harcot hirdetve a mozgásszegény életmód és a szabadidő hasznos eltöltésének szűkös

Részletesebben

Dani vár zsindelytetôvel

Dani vár zsindelytetôvel JÁTSZÓTÉR 2006 KFT. 9162 Bezi, Szabadság utca 46. Tel./fax: 96/277-533 Mobil: 30/364-3010 E-mail: doravili@gmail.com www.jatszoterkft.hu www.jatszoteralkatreszek.hu MÁSZÓVÁRAK Dani vár zsindelytetôvel

Részletesebben

játszó Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás Holovits Huba elnök részére! www. jatszo.hu 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1.

játszó Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás Holovits Huba elnök részére! www. jatszo.hu 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. játszó www. jatszo.hu Balatonföldvári Többcélú Kistérségi Társulás 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Holovits Huba elnök részére! Kelt: 2013. március 3. Tárgy: árajánlat Hiv.sz.: TKT: 6-29/2013 Melléklet:

Részletesebben

Játszóterek tervezési szempontjai a városi közparkokban

Játszóterek tervezési szempontjai a városi közparkokban Játszóterek tervezési szempontjai a városi közparkokban Cél Korszerűség Megfelelő fenntarthatóság Praktikus használat Könnyű, akadálymentes megközelíthetőség Profi kivitelezés Folyamatos karbantartás Korcsoportonként

Részletesebben

Szerelési utasítás HN-150 Háromelemes nyújtó

Szerelési utasítás HN-150 Háromelemes nyújtó Szerelési utasítás HN-150 Háromelemes nyújtó Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Háromelemes nyújtó fő egységei: - Felületkezelt oszlop - Felületkezelt összekötő rész Felületkezelt oszlop Felületkezelt

Részletesebben

Játszótér. Köztéri fitnesz. Street Workout. Utcabútor katalógus

Játszótér. Köztéri fitnesz. Street Workout. Utcabútor katalógus Játszótér Köztéri fitnesz Street Workout Utcabútor 2016 katalógus 12 év... 126 játszótér és 98 fitneszpark! Hinták Forgójátékok Játszóvárak Babaházak Rugós játékok Homokozók Kombinált mászókák Figurális

Részletesebben

Játszótéri eszközök. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55

Játszótéri eszközök. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55 LHH-E Erősített hintafelfüggesztés 8 325 Ft FJH-H12666 Rugalmas gumilap 8 325 Ft FJJ-109 Ütéscsillapított élű gumi bölcsőhinta 62 850 Ft FJJ-H Vandálbiztos acélbetétes mászóháló 32 400 Ft FJJ-109 Ütéscsillapított

Részletesebben

Játszótéri kiegészítők ÁRLISTA 2017

Játszótéri kiegészítők ÁRLISTA 2017 10 fenyő hintaülőke - PP 120.001.010.001 3 490 Ft 11 keményfa hintaülőke - PP - varnished 119.001.010.001 3 490 Ft 12 hajlékony laphinta - PP - piros 115.001.001.001 5 190 Ft 12 hajlékony laphinta - PP

Részletesebben

Szerelési utasítás Hexagon mászóerőd Hexagon mászóerőd fő egységei:

Szerelési utasítás Hexagon mászóerőd Hexagon mászóerőd fő egységei: Szerelési utasítás Hexagon mászóerőd Hexagon mászóerőd fő egységei: - Tartóoszlop D101,6x3x2900 - Hexagon mászóerőd kötélhálós alkatrész - Gumilemez - Műanyag fellépők - Csőbilincs - Összefogató pánt -

Részletesebben

Szerelési utasítás RJM-295 Mérleghinta

Szerelési utasítás RJM-295 Mérleghinta Szerelési utasítás RJM-295 Mérleghinta Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Mérleghinta fő egységei: - Ülőke - Felületkezelt állványzat - Felületkezelt függesztett billenő acél hintaszár 2 db

Részletesebben

minősített Fajátékok JÁTSZÓTEREK KONDIPARKOK KIEGÉSZÍTŐ ELEMEK t e r m é k

minősített Fajátékok JÁTSZÓTEREK KONDIPARKOK KIEGÉSZÍTŐ ELEMEK  t e r m é k minősített Fajátékok JÁTSZÓTEREK KONDIPARKOK KIEGÉSZÍTŐ ELEMEK magyar t e r m é k www.borsifajatek.hu Bemutatkozunk A fajáték gyártás és kivitelezés területén szerzett több mint 10 éves tapasztalattal,

Részletesebben

Szerelési utasítás POLYgo egyensúlyozó hullám

Szerelési utasítás POLYgo egyensúlyozó hullám Szerelési utasítás POLYgo egyensúlyozó hullám Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 POLYgo egyensúlyozó hullám fő egységei: - Felületkezelt hullám Szereléshez mellékelt tartozékok: Felületkezelt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2012. november 28-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2012. november 28-i ülésére 6647-2/2012 E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2012. november 28-i ülésére Tárgy: Intézkedési terv készítése a játszótéri eszközök javítása érdekében Az előterjesztést

Részletesebben

Termékbemutató Természetesen természetesen!

Termékbemutató Természetesen természetesen! Termékbemutató Természetesen természetesen! Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei székhellyel, több éve foglalkozunk óvodai játék és játszószer gyártással és forgalmazással. Jelenlegi gazdasági szerkezetünk több

Részletesebben

Szerelési utasítás ET-250 Egyensúlyozó térháló

Szerelési utasítás ET-250 Egyensúlyozó térháló Szerelési utasítás ET-250 Egyensúlyozó térháló Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Egyensúlyozó térháló fő egységei: - Felületkezelt egyensúlyozó - Felületkezelt egyensúlyozó térhálóval - Felületkezelt

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

Szerelési utasítás Pókháló Pókháló fő egységei:

Szerelési utasítás Pókháló Pókháló fő egységei: Szerelési utasítás Pókháló Pókháló fő egységei: - Tartóoszlop D101,6x3x2900 - Pókháló kötélhálós alkatrész - Csőbilincs - Alapbetontest - Tartóoszlop D101,6x3x2900 - Csőbilincs - Pókháló kötélhálós alkatrész

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

ÁRLISTA Fém játszótéri eszközök - A termék megnevezése AQUARIUS. Bölcsödei, óvódai felhasználásra: Inkluzív, akadálymentesített eszközök:

ÁRLISTA Fém játszótéri eszközök - A termék megnevezése AQUARIUS. Bölcsödei, óvódai felhasználásra: Inkluzív, akadálymentesített eszközök: ÁRLISTA - 2017.2 Fém játszótéri eszközök - Bölcsödei, óvódai felhasználásra: Inkluzív, akadálymentesített eszközök: Rendelési AQUARIUS 1601 Létrás bástya AQUARIUS Aquarius 3-12 336 600 427 482 1602 Bástya1602

Részletesebben

Szerelési utasítás RJB 185/215/275 POLYBALL (Alapbetontest kivitel)

Szerelési utasítás RJB 185/215/275 POLYBALL (Alapbetontest kivitel) Szerelési utasítás RJB 185/215/275 POLYBALL (Alapbetontest kivitel) Gyártó: POLYBALL fő egységei: POLYDUCT ZRT. Nádudvar Kabai út 62. 4181 - UV stabilizált polietilén POLYBALL elem; - Felületkezelt tartóoszlop;

Részletesebben

Szerelési utasítás POLYgo készségfejlesztő játék mozgáskorlátozott gyerekek számára

Szerelési utasítás POLYgo készségfejlesztő játék mozgáskorlátozott gyerekek számára Szerelési utasítás POLYgo készségfejlesztő játék mozgáskorlátozott gyerekek számára Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 POLYgo készségfejlesztő játék fő egységei: - Felületkezelt tartószerkezet

Részletesebben

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást.

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást. ELoNYÖK Mozgó korona: a lámpatestek karbantartása a talajszinten elvégezhető, nagy magasságú, speciális emelőkocsit a munkálatok nem igényelnek. A fényforrások cseréje a forgalom jeletősebb zavarása nélkül

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

Szerelési utasítás POLYgo őrtorony

Szerelési utasítás POLYgo őrtorony Szerelési utasítás POLYgo őrtorony Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 POLYgo őrtorony fő egységei: - Felületkezelt tartószerkezet - Felületkezelt létra - Felületkezelt ívelt felmászó - UV

Részletesebben

Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500. Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat

Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500. Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500 Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat Állványszélesség: 0,75 m, Állványhosszúság: 3,00 m. 3,15 m-től 8,10 m munkamagasságig széria elemekkel kiépíthető. A

Részletesebben

KERETES ÁLLVÁNY TARTOZÉK LISTA MJ- KOMPAIBILIS PLETTAC

KERETES ÁLLVÁNY TARTOZÉK LISTA MJ- KOMPAIBILIS PLETTAC KERETES ÁLLVÁNY TARTOZÉK LISTA MJ- KOMPAIBILIS PLETTAC ACÉL FŰGGŐLEGES KERET Magasság Szélesség Acélcső Ø 48,3 mm x 2,7 mm, horganyzott 2,00 0,70 16,80 1,50 0,70 15,00 1,00 0,70 11,30 0,50 0,70 8,50 ALUMINIUM

Részletesebben

Város Polgármestere. ELŐTERJESZTÉS Játszóterek évi felújításáról

Város Polgármestere. ELŐTERJESZTÉS Játszóterek évi felújításáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Játszóterek 2014. évi felújításáról

Részletesebben

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 SZERELÉSI- ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS : KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 HINTAVÁZ HINTA 01/07-1 - READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy hiányos a csomag tartalma,

Részletesebben

Város Polgármestere TÁJÉKOZTATÓ. Biatorbágy játszótereinek állapotáról

Város Polgármestere TÁJÉKOZTATÓ. Biatorbágy játszótereinek állapotáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu TÁJÉKOZTATÓ Biatorbágy

Részletesebben

TEMATIKUS TERMÉKLISTA

TEMATIKUS TERMÉKLISTA Oldal: 1 2.Akadálymentes környezet kialakítsának eszközei 2.1.Otthoni akadálymentesített fürdőszoba eszközei BKH8000311 Vízszintes kapaszkodó, bordázott, csúszásmentes felülettel, műanyag, 600 mm, fehér

Részletesebben

CSOGUMI.EU

CSOGUMI.EU KȮ. ZVETLENU.. L A GYÁRTÓTÓL CSOGUMI.EU sales@csogumi.eu GUMI BURKOLÓLAPOK közvetlenül a gyártótól Cégünk, a C.S.O Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft újrahasznosított gumiburkolatok gyártásával foglalkozik.

Részletesebben

SZERELÉSI UTASÍTÁS Asztal

SZERELÉSI UTASÍTÁS Asztal SZERELÉSI UTASÍTÁS Asztal Gyártó: POLYDUCT zrt. 4181 Nádudvar, Kabai út 62. Asztal fő egységei: Felületkezelt vázszerkezet Felületkezelt fa tetőrész 1 Felületkezelt vázszerkezet: Porfestés Felületkezelt

Részletesebben

Urbanizáció. Közterületi bútorzatok. Cikknév Megnevezés Listaár Ft/db. Virágtartó edényzetek. RPK-320 Virágfüzér 156 700. RPK-115 Virágpiramis 104 500

Urbanizáció. Közterületi bútorzatok. Cikknév Megnevezés Listaár Ft/db. Virágtartó edényzetek. RPK-320 Virágfüzér 156 700. RPK-115 Virágpiramis 104 500 Közterületi bútorzatok Virágtartó edényzetek RPK-320 Virágfüzér 156 700 RPK-115 Virágpiramis 104 500 RKV- 10 10 literes virágtartó 14 030 RKV-25 25 literes virágtartó 18 430 RKV-80 80 literes virágtartó

Részletesebben

KALANDKERT. -co2. tulip-play.com. Ajánlo korcsoport: 3 14 év. Érvényes: 2015 december 31-ig

KALANDKERT. -co2. tulip-play.com. Ajánlo korcsoport: 3 14 év. Érvényes: 2015 december 31-ig Érvényes: 2015 december 31-ig tulip-play.com - Az áraink nem tartalmazzák az alépítményt, szállítás és a beszerelés költségeit. - Tervezésnél kérje ki tanácsunkat az esetleges esésfelfogók kialakításáról

Részletesebben

Szerelési utasítás RJMJ-95 Mini játszóvár

Szerelési utasítás RJMJ-95 Mini játszóvár Szerelési utasítás RJMJ-95 Mini játszóvár Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Mini játszóvár fő egységei: - UV stabilizált polietilén egyenes csúszda (96/120) oldalmellvéddel (120/150); - UV

Részletesebben

Szerelési utasítás POLYgo Egyensúlyozó lépegető

Szerelési utasítás POLYgo Egyensúlyozó lépegető Szerelési utasítás POLYgo Egyensúlyozó lépegető Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 POLYgo Egyensúlyozó lépegető fő egységei: - Felületkezelt tartószerkezet - UV stabilizált polietilén lépegető

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

ÁRLISTA Fém játszótéri eszközök - A termék megnevezése AQUARIUS. Bölcsödei, óvódai felhasználásra: Inkluzív, akadálymentesített eszközök:

ÁRLISTA Fém játszótéri eszközök - A termék megnevezése AQUARIUS. Bölcsödei, óvódai felhasználásra: Inkluzív, akadálymentesített eszközök: ÁRLISTA - 2017.3 Fém játszótéri eszközök - Bölcsödei, óvódai felhasználásra: Inkluzív, akadálymentesített eszközök: Rendelési AQUARIUS 1601 Létrás bástya AQUARIUS Aquarius 3-12 336 600 427 482 1602 Bástya1602

Részletesebben

Udvari fajátékok I. szabvány előírásainak! Rögzítés: A minősített játékok jelentős részének rögzítése a

Udvari fajátékok I. szabvány előírásainak! Rögzítés: A minősített játékok jelentős részének rögzítése a 2.2 Udvari fajátékok I. A termékek megfelelnek az Uniós követelményeknek eleget tevő MSZ EN 1176 szabvány előírásainak! Rögzítés: A minősített játékok jelentős részének rögzítése a talajba lebetonozott

Részletesebben

MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY

MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY Száma: Z2 09 08 23220 020 Tanúsítvány tulajdonosa: Legnolandia s.r.l. Zona Industriale, Via Trieste 33024 Forni di Sopra Olaszország Tanúsító jel: ek: Játszótéri eszközök (Különféle

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Város Polgármestere. ELŐTERJESZTÉS A köznevelési intézményekben található játszóterek, játékok felújításáról

Város Polgármestere. ELŐTERJESZTÉS A köznevelési intézményekben található játszóterek, játékok felújításáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A köznevelési intézményekben

Részletesebben

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása Robin KalandSziget Kalandpark tömör bemutatása Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén Magyarországon egyedülálló élménypark épült. Az attrakció célja,

Részletesebben

Klau és Társa Kft. címünk: 2030 Érd, Gábor u. 11. telefon: / web:

Klau és Társa Kft. címünk: 2030 Érd, Gábor u. 11. telefon: / web: Táblás kerítés árlista 3D táblás kerítéselem 4-4 mm huzalokból Merev táblás kerítés, amely a vízszintes és függőleges acél huzalok összehegesztésével készül. A tábla merevségét a képen illusztrált 100mm-es

Részletesebben

A C E R K F T Cím: 2462 Martonvásár, Bajcsy -Zsilinszky u. 1. Tel/Fax: +36-22/569-021; www.acerkft.hu; info@acerkft.hu Adószám:12623244-2-07

A C E R K F T Cím: 2462 Martonvásár, Bajcsy -Zsilinszky u. 1. Tel/Fax: +36-22/569-021; www.acerkft.hu; info@acerkft.hu Adószám:12623244-2-07 Szabó István alpolgármester Ajánlat száma: 2015/161 Ügyintéző: Czibor Hubert info@acerkft.hu Tel: +36 22 569 021 Tárgy: Árajánlat Páty Község Önkormányzat Tisztelt Alpolgármester Úr! Kérésére az alábbi

Részletesebben

kerékpártárolók 08 / 2018 / mmcite.com

kerékpártárolók 08 / 2018 / mmcite.com kerékpártárolók gomez NEW 2018 A minimalisztikus kör alakú állványt két anyagréteg alkotja: belül a horganyzott acélváz, kívül a gumiborítás. A gyűrű egy öntött alumínium tartószerkezeten áll. A kerékpártároló

Részletesebben

3 Funkciós gondolás kerti hinta

3 Funkciós gondolás kerti hinta HASZNÁLATI UTASÍTÁS: 3 Funkciós gondolás kerti hinta Hinta Gondola Lovagló hinta 01/10 1 READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy hiányos a csomag tartalma, kérjük forduljon

Részletesebben

Mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései

Mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései Mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései ELÉRHETŐSÉGEK: Kereskedelem: 2200 Monor, Mátyás kir. u. 11. Tel.: 29/413-553 Fax: 29/413-535 E-mail: bandk@bandk.hu Gyártás: 2200 Monor, Jókai Mór u. 9-11. Tel.:

Részletesebben

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató Kedves Vásárlónk! Útmutatónk segítségével elvégzett helyes telepítés elősegíti, hogy WPC kerítését és annak előnyét (például a fáénál várható hosszabb

Részletesebben

FJB Játszótéri eszközök

FJB Játszótéri eszközök FJB-101 1 eszközös hintaállvány Típus: együléses lengőhinta Választható tartozékok: hintalap, vagy bölcsőhinta Helyigény: 2 6,5 2,5 m (sz h m) Ütéscsillapító burkolat méret*: T: 13 m ; K: 17 m Legnagyobb

Részletesebben

Árajánlat és TÜV megfelelőségi nyilatkozat

Árajánlat és TÜV megfelelőségi nyilatkozat Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Iskola u. 11. Tel.: 06 70 276-8008 Email: str7104@gmail.com Árajánlat és TÜV megfelelőségi nyilatkozat - Zánka Község Önkormányzata finanszírozásában megépítésre

Részletesebben

Rozsdamentes acél kiegészítők

Rozsdamentes acél kiegészítők Rozsdamentes acél kiegészítők 143 STAINLESS STEEL ACCESSORIES Teka kiegészítők A rozsdamentes acél kiegészíőknek két csoportja van: (MX) és (IC). Mind a két termékcsalád közösségi használatra lett tervezve.

Részletesebben

Hogyan válaszunk bordásfalat?

Hogyan válaszunk bordásfalat? Hogyan válaszunk bordásfalat? Amikor bordásfalat választ fontos, hogy figyelembe vegye az alábbi szempontokat: 1. Magassága és szélessége a bordásfalat. A magasságunk 180 cm, akkor nem ajánlott egy 200

Részletesebben

Szerelési utasítás RJCSK-150 kombinált csúszdavár

Szerelési utasítás RJCSK-150 kombinált csúszdavár Szerelési utasítás RJCSK-150 kombinált csúszdavár Gyártó: POLYDUCT ZRT Nádudvar Kabai út 62. 4181 Kombinált csúszdavár fő egységei: - UV stabilizált polietilén egyenes csúszda oldalmellvéddel; - UV stabilizált

Részletesebben

INFORMÁCIÓK STRANDRÖPLABDA PÁLYA ÉPÍTÉSÉHEZ

INFORMÁCIÓK STRANDRÖPLABDA PÁLYA ÉPÍTÉSÉHEZ Strandröplabda bizottság INFORMÁCIÓK STRANDRÖPLABDA PÁLYA ÉPÍTÉSÉHEZ 1. Játékterület: A játékpálya 16 X 8 méteres négyszög alakú terület, melyet legalább 3 méteres kifutó vesz körül és légtere legalább

Részletesebben

TORNASZOBA. 1 MK_TO-37 Kis billenő rácshinta. 1 DR_ Tornazsámoly. 1 DR_ Tornapad. 1 DR_ Bordásfal

TORNASZOBA. 1 MK_TO-37 Kis billenő rácshinta. 1 DR_ Tornazsámoly. 1 DR_ Tornapad. 1 DR_ Bordásfal 9 2 8 6 4 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék 1 DR_100010000019 Dobbantó 6 mennyiség cikkszám termék 1 MK_TO- Kis billenő rácshinta 2 1 MA_1001 Tornaszekrény 1 DR_10001000001 Tornazsámoly 1 DR_10001000009

Részletesebben