Eurocard/MasterCard Business konvertibilis forintkártya

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Eurocard/MasterCard Business konvertibilis forintkártya"

Átírás

1 Eurocard/MasterCard Business konvertibilis forintkártya Célcsoport Definíció Előnye az ügyfél számára A 18. életévüket betöltött, a Takarékbanknál illetve a Takarékszövetkezeteknél pénzforgalmi bankszámlával rendelkező devizabelföldi egyéni vállalkozók, és vállalkozások felső- és középvezetői, illetve munkatársai. Elsősorban azon egyéni vállalkozók, illetve a cég azon vezetői részére ajánlható, akik gyakran utaznak belföldön/külföldön és a kártyát utazási és reprezentációs költségek fedezésére használják. Másodsorban a cég azon anyagbeszerzéssel foglalkozó munkatársainak, valamint azon egyéni vállalkozóknak ajánlható, akik készpénzes vásárlásaikat kívánják kiváltani bankkártya használatával. A MasterCard Europe nemzetközi kártyatársaság szabványainak megfelelő, a számlatulajdonos és a kártyabirtokos adataival megszemélyesített, négyjegyű titkos kóddal (PIN kóddal) ellátott debit (betéti) kártya. A kártya készpénzfelvételre, készpénzbefizetésre (a deposit funkcióval rendelkező ATM-en keresztül) és vásárlásra szolgáló kártya, mellyel "halasztott fizetés" típusú tranzakció is lehetséges. Ez annyit jelent, hogy a tranzakció összege az Imprinter-en keresztül bonyolított tranzakció esetén az elfogadó által elvégzett feldolgozás és benyújtás után kerül megterhelésre, illetve jóváírásra. Az ATM-en (készpénzbefizetés tranzakció kivételével), illetve POS terminálon keresztül bonyolított tranzakció esetén on-line módon történik az autorizáció és az ezt követő klíring elszámolás. A kártya belföldi és nemzetközi használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott kártya (IMPRINTER és Internet használatra alkalmas). Készpénzfelvétel bankjegykiadó automatából (ATM) a nap 24 órájában, illetve a nyitvatartási idő alatt hitelintézetek pénztáraiból (bankpénztári POS terminál), valamint áruk és szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése kereskedőknél (POS terminálon) belföldön és külföldön egyaránt. A kártyabirtokos mindig csak az éppen szükséges pénzmennyiséget veszi fel, míg a vállalkozás többi pénze tovább kamatozik a bankszámlán. Külföldre érvényes, ingyenes utazási biztosítás járul automatikusan a kártyához.

2 Felhasználás Érvényesség Személyi azonosító kód ATM: Készpénzfelvétel: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges az EC/MC logos helyeken Készpénzbefizetés: csak belföldön a számlavezető Takarékszövetkezetnél és az Integráción belül végezhető tranzakció (pénztári órákon kívüli időszakban javasolt) Egyenleglekérdezés: az Integráción belül, valamint a GBCkörön belül végezhető tranzakció Bankpénztári POS: Készpénzfelvétel: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges az EC/MC logos helyeken Készpénzbefizetés: csak belföldön a számlavezető Takarékszövetkezetnél és az Integráción belül végezhető tranzakció Egyenleglekérdezés: az Integráción belül végezhető tranzakció Bankpénztári Imprinter: nem elektronikus úton végzett papíralapú tranzakció Készpénzfelvétel: belföldön csak más banki eszközön és külföldön lehetséges tranzakció az EC/MC logos helyeken Kereskedői POS: Vásárlás: belföldön és külföldön egyaránt lehetséges az EC/MC logos helyeken Áru-visszavételezés: belföldön csak más banki eszközön és külföldön lehetséges az EC/MC logos helyeken Kereskedői Imprinter: nem elektronikus úton végzett papíralapú tranzakció Vásárlás: belföldön csak más bank által beszervezett kereskedői eszközön és külföldön lehetséges az EC/MC logos helyeken 2 év (a kibocsátástól számított 2. év azonos hónapjának utolsó napja) Négy karakterből álló szám, amellyel a kártyabirtokos azonosítja magát. A PIN kódot kizárólag a kártyabirtokos ismerheti!

3 A kártyatermék formai jellemzői Banki kockázat Front oldalán: Takarékszövetkezeti Integrációs logo (balra fent), Eurocard logo (jobbra fent), alatta MasterCard logo és földgömb hologram Magyar Takarékszövetkezeti Bank Rt. felirat (Integrációs logo mellett) Dombornyomással: 1. Kártyaazonosító szám (16 karakter) (alatta az azonosító 4 első számjegyének újbóli feltüntetése) 2. - "Valid Thru" felirat kártya érvényesség hónap/év vége jelöléssel (MM/YY) 3. Kártyabirtokos ügyfél neve (max. 26 karakter) 4. Számlatulajdonos (vállalkozás) neve (max. 26 karakter) Stilizált MC jel Hátoldalán: Gyártó neve és gyártási dátum (MM/YY) (jobbra fent) ISO mágnescsík Kártyabirtokos aláírására szolgáló "szigetszerű" aláírás panel Felirat: Ez a bankkártya a kibocsátó tulajdona. Kérjük, hogy a megtalált kártyát a következő címre: MTB, 1122 Budapest, Pethényi köz 10., vagy bármely Takarékszövetkezet kirendeltségéhez juttassa el! GBC logo Önmagában ez a termék nagy kockázatot jelenthet a banknak, de jó szegmentálással (bonitásvizsgálat eredményeinek függvényében a megfelelő ügyfélkör kiválasztásával) csökkenthető a kockázat. Kockázat csökkentésének módjai: Adósminősítési eljárás elvégzése (az eljárást minden esetben el kell végezni, amikor a Számlatulajdonos pénzügyi helyzetében lényeges változás áll be, de legalább félévente) Óvadék elhelyezése Inkasszó Ügyfél lekérdezése a Bankközi Adósnyilvántartó Rendszerből (BAR). Utazási biztosítás Az utasbiztosítási konstrukció csak az EC/MC Business kártyához kapcsolódik, és magában foglalja a következő szolgáltatásokat: Betegségbiztosítás Balesetbiztosítás Assistencia szolgáltatás (információnyújtás orvosok, ügyvédek, tolmácsok stb. telefonszámáról)

4 Poggyászbiztosítás Egyéb kiegészítő szolgáltatások A biztosítás Magyarországon kívül a világ valamennyi országában érvényes, alkalmanként maximum 30 nap kinttartózkodásra. A Kártyabirtokos vagy a kártyák átvételére meghatalmazott személy részére a kártya átvételekor átadandó a biztosító ügyfél-tájékoztatója és a biztosítás szerződési feltételei, a biztosítás megkötését igazoló azonosító kártya A biztosítás a Business kártyához automatikusan hozzátartozik, a biztosítás éves díját a kártyadíj tartalmazza. A biztosítás 1 évig érvényes, a kártyaigénylés évfordulóján ill. kártya megújítása idején automatikusan meghosszabbodik újabb egy évvel. Új biztosítási szerződésre ilyenkor nincs szükség. Eurocard/Mastercard Business igénylés folyamata Tevékenységet végzők Ügyfél Tevékenységek Kitölti a Takarékszövetkezet által rendelkezésre bocsátott Bankkártya Igénylő Lapot, a Mellékletet, Bankkártya Szerződést, valamint a Felhatalmazó levelet és a Limit kérelmi lapot. A felhatalmazó levélen, egy másik pénzintézetnél vezetett számláját jelöli meg, és hozzájárul, hogy szükséges esetben ennek a számlának a terhére a takarékszövetkezet inkasszót nyújtson be. A felhatalmazó levelet nem kell beküldeni a központba, hanem a számlavezető bankhoz kell eljuttatni!!!!! Esetleg egy fénymásolatot kell beküldeni a Központba. Ellenőrzi a nyomtatványok kitöltését, és hiányos, ill. rosszul olvasható kitöltés esetén felkéri az ügyfelet a korrekcióra. A központ részére, csak hiánytalanul kitöltött igénylést lehet beküldeni, az igénylő semmilyen adata nem hiányozhat! Dokumentumok Nyomtatványok Bankkártya Igénylő Lap, Melléklet, Bankkártya Szerződés, Felhatalmazó levél (9.sz. melléklet) Limit kérelmi lap Bankkártya Igénylő Lap, Melléklet, Bankkártya Szerződés, Aláírás karton, Bankkártya Üzletszabályzat, Általános Szerződési Feltételek

5 Tevékenységet végzők Központ Tevékenységek Saját szabályzata szerint adósminősítést végez, elfogadja/elutasítja a kártyaigénylést, jóváhagyja/módosítja a kártyánkénti limiteket, meghatározza a biztosítékok körét (szükség esetén inkasszó, óvadék, stb.), megállapítja az óvadék összegét. A Bankkártya Szerződést sorszámmal látja el és ezt a Bankkártya Igénylő Lapra is rávezeti. Cégszerű aláírás után a Számlatulajdonost felkéri az óvadék elhelyezésére. Az óvadék elhelyezésének a kártya átadásáig meg kell történni. A Felhatalmazó levelet eljuttatja a számlavezető hitelintézethez. A Központtól kapott PIN borítékokat és a Takinfo Kft-től kapott bankkártyákat tartalmazó küldeményeket két külön ügyintéző jogosult felbontani, kell felvenni. Ellenőrzi, hogy a Felhatalmazó levél visszaérkezett-e a számlavezető hitelintézettől. Dokumentumok Nyomtatványok Felhatalmazó levél Felhatalmazó levél Értesíti az ügyfelet a kártya és a PIN boríték átvételéről. Értesítő levél (10. sz. melléklet) Az átvételig a PIN borítékokat és a bankkártyákat az értékkezelési előírásoknak megfelelően elzártan elkülönítve kell tárolni. Ellenőrzi az óvadék elhelyezését. Az ügyfélnek a személyazonosság vizsgálatát Személyazonosító okmány, Aláírás karton követően kiadja a kártyát a kártya ügyfél Bankkártya átvételi általi aláírását követően, valamint a PIN borítékot átvételi elismervény ellenében. Kitölti a biztosítási kártyát (érvényességi ideje: az éves díj terhelésének napját követő 365. nap), valamint átadja az ügyfélnek a biztosító Ügyféltájékoztatóját. elismervény (11. sz. melléklet), biztosítási kártya, a biztosító Ügyféltájékoztatója, Bankkártya Igénylő Lap Melléklet, A Bankkártya Igénylő Lap Mellékletére, és Bankkártya Szerződés a Bankkártya Szerződésre rávezeti a kártyaszámot, és átadja a Számlatulajdonosnak. Az átvételi elismervényeket a Átvételi elismervény kirendeltségek az ügyfél bankkártya anyaga között őrzik. Business kártya igénylése esetén a következőkre az igénylőket átvevő ügyintézőnek figyelnie kell: 1. Szervezet bankkártyán szereplő neve:

6 - társas vállalkozásoknál csak a cég megnevezése szerepelhet itt - egyéni vállalkozóknál a hegyes kitöltés: egyéni vállalkozó (név nélkül) - egyéni vállalkozó társkártya igénylésénél a helyes kitöltés: az egyéni vállalkozó neve és az egyéni vállalkozás megjelölés Pl: Kiss János EV 2. Bankkártyán szereplő név: - társas vállalkozásoknál a kártya birtokosának neve - egyéni vállalkozónál az egyéni vállalkozó neve. Pl: Kiss János - egyéni vállalkozó társkártya igénylés esetén a társkártya tulajdonos neve. Pl: Kiss Jánosné 3. Minden adatnak szerepelnie kell, az ügyfél által kitöltendő adatok nem lehetnek hiányosak. Egyéb kitöltés esetén a bankkártya igénylést a fentiek közül kiválasztott helyes változattal javítani kell, oly módon, hogy a rosszat át kell húzni, és a helyeset fölé kell írni, majd szignóval és bélyegzővel ellátni a javítást.

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ Érvényes: 2010. szeptember 1-től 1. Fogalmi meghatározások Autorizáció (engedélyezés): A kártyakibocsátó vagy a nevében

Részletesebben

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ Érvényes: 2011. augusztus 1-től 1. Fogalmi meghatározások Autorizáció (engedélyezés): A kártyakibocsátó vagy a nevében

Részletesebben

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ Érvényes: 2012. január 1-től 1. Fogalmi meghatározások Autorizáció (engedélyezés): A kártyakibocsátó vagy a nevében

Részletesebben

www.szigetvaritakarek.hu

www.szigetvaritakarek.hu BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKVÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ Érvényes: 2012. január 1-től 1. Fogalmi meghatározások Autorizáció (engedélyezés): A kártyakibocsátó vagy a nevében

Részletesebben

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ Érvényes: 2009. november 1-tıl 1. Fogalmi meghatározások BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ Autorizáció (engedélyezés): A kártyakibocsátó vagy a nevében

Részletesebben

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ Érvényes: 2010. szeptember 1-tıl 1. Fogalmi meghatározások Autorizáció (engedélyezés): A kártyakibocsátó vagy a nevében

Részletesebben

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ Érvényes: 2010. szeptember 1-tıl 1. Fogalmi meghatározások Autorizáció (engedélyezés): A kártyakibocsátó vagy a nevében

Részletesebben

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ

BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁHOZ Érvényes: 2011. augusztus 1-tıl 1. Fogalmi meghatározások Autorizáció (engedélyezés): A kártyakibocsátó vagy a nevében

Részletesebben

LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Érvényes: 2010. szeptember 1-től ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK, DEFINÍCIÓK Authorizáció (engedélyezés): A Kártyakibocsátó vagy a nevében eljáró

Részletesebben

Bankkártya Szolgáltatás: MasterCard PayPass fizetési eszközhöz kapcsolódó szolgáltatás.

Bankkártya Szolgáltatás: MasterCard PayPass fizetési eszközhöz kapcsolódó szolgáltatás. BANKKÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZİDÉSI FELTÉTELEK LAKOSSÁGI BETÉTI BANKKÁRTYÁHOZ KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLETE MASTERCARD PAYPASS FIZETÉSI ESZKÖZÖKHÖZ Érvényes: 2012. január 1-tıl 1. Kiegészítı fogalmi

Részletesebben

Bankkártya Általános Szerződési Feltételek bankkártyákra vonatkozóan

Bankkártya Általános Szerződési Feltételek bankkártyákra vonatkozóan Bankkártya Általános Szerződési Feltételek bankkártyákra vonatkozóan A jelen módosítással a Bankkártya Általános Szerződési Feltételek Chippel ellátott bankkártyákra vonatkozóan elnevezésű jelen üzletszabályzat

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK

VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK dombornyomott kártya pénzforgalmi számlához kapcsolódik társkártya nem lehetséges, de kettő vagy több főkártya igen engedélyezett limit: max.: 1.000.00 VÁLLALKOZÓI BANKKÁRTYÁK Eurocard/Mastercard Business

Részletesebben

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Hatályba lépés: 2015. április 27. Közzétéve: 2015. április 27.

ERSTE BANK HUNGARY ZRT. LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Hatályba lépés: 2015. április 27. Közzétéve: 2015. április 27. LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Hatályba lépés: 2015. április 27. Közzétéve: 2015. április 27. LAKOSSÁGI HITELKÁRTYA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI I. A Lakossági

Részletesebben

I. Fogalmak. Cb 04/47 Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe Levélcím: 1367 Budapest, Pf. 123 www.citibank.hu

I. Fogalmak. Cb 04/47 Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe Levélcím: 1367 Budapest, Pf. 123 www.citibank.hu A Citibank Forintalapú Egyéni Hitelkártyáról szóló Általános Szerzõdési Feltételek A 2015. június 1. napjától hatályos Általános Szerzõdési Feltételekhez képest a változások kiemelve olvashatók. I. Fogalmak

Részletesebben

BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT

BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT BETÉTI KÁRTYA ÜZLETSZABÁLYZAT II. Lakossági betéti és Prepaid kártyák Hatályos: 2015. június 22. (a változások a szövegben dőlten szedve olvashatóak) OTP Bank Nyrt. Tevékenységi engedély száma: 983/1997/F.

Részletesebben

Pénzforgalomról mindenkinek 1. Bankkártyák

Pénzforgalomról mindenkinek 1. Bankkártyák Pénzforgalomról mindenkinek 1. Bankkártyák 2008 Bankkártyák 2008. január A Magyar Nemzeti Bank jelen kiadványa kizárólag tájékoztatás célját szolgálja. A jelen tájékoztató tartalma nem minõsül a jogalkotásról

Részletesebben

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa Gyakran feltett kérdések UPC PARTNERKÁRTYÁVAL 2 ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNYEK 1) Miért hasznos nekem a upc partnerkártya 2? A upc partnerkártya 2 tudatos használatával Ön éves szinten több ezer forint megtakarítást

Részletesebben

KERESKEDŐI BANKKÁRTYA ELFOGADÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

KERESKEDŐI BANKKÁRTYA ELFOGADÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI KERESKEDŐI BANKKÁRTYA ELFOGADÁSI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Tartalomjegyzék KERESKEDŐI BANKKÁRTYA ELFOGADÁSI SZOLGÁLTATÁS... 1 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI... 1 1. Általános rendelkezések...

Részletesebben

A PÉNZFORGALOM. FIZETÉSI MÓDOK. SEGÉDLET A GAZDASÁGI ALAPISMERETEKHEZ

A PÉNZFORGALOM. FIZETÉSI MÓDOK. SEGÉDLET A GAZDASÁGI ALAPISMERETEKHEZ A pénzforgalom Én csak arra figyelmeztetlek benneteket, hogy a pénzszerzés ne legyen életcélotok. A lélek nem gazdagszik pénzzel. És nem is szegényedik a pénz fogytával. (Gárdonyi Géza) A pénzforgalom

Részletesebben

Hatályos: 2015.április 1.-től (1501) Közzététel napja: 2015. március 13.

Hatályos: 2015.április 1.-től (1501) Közzététel napja: 2015. március 13. Hatályos: 2015.április 1.-től (1501) Közzététel napja: 2015. március 13. Megnevezés Maestro VISA Classic K1 VISA Gold K1 MasterCard Igénylés feltétele új bankszámla esetén Az ügyfél által az új bankszámlán

Részletesebben

FORINTBAN NYILVÁNTARTOTT FIZETÉSI SZÁMLA (BANKSZÁMLA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

FORINTBAN NYILVÁNTARTOTT FIZETÉSI SZÁMLA (BANKSZÁMLA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI FORINTBAN NYILVÁNTARTOTT FIZETÉSI SZÁMLA (BANKSZÁMLA) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Tartalomjegyzék 1. Bevezető rendelkezések... 4 2. Fogalom meghatározások... 4 3. Keretszerződés... 7 3.1. Keretszerződés

Részletesebben

AXA BANK EUROPE SA MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPE

AXA BANK EUROPE SA MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPE AXA BANK EUROPE SA MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPE ÜZLETSZABÁLYZATA A BANKSZÁMLÁK VEZETÉSÉRŐL, A BETÉTGYŰJTÉSRŐL ÉS A KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKRÓL Budapest, 2012. november 1. AXA Bank Europe SA Magyarországi

Részletesebben

Hitelkártya általános igénylési feltételek

Hitelkártya általános igénylési feltételek Hitelkártya általános igénylési feltételek A FŐHITELKÁRTYA IGÉNYLÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI 18 év feletti életkor; bejelentett magyarországi állandó lakóhely; MasterCard Electronic hitelkártyák esetében legalább

Részletesebben

Erste EgySzámla díjai és jutalékai

Erste EgySzámla díjai és jutalékai Erste EgySzámla díjai és jutalékai Közzététel: 2015. március 31. napján Hatályos: 2015. április 1-jétől A Bank 2015. április 1. előtt nyílt bankszámlák esetében a jelen mellékletben feltüntetett kondíciókat

Részletesebben

Hitelkártya általános igénylési feltételek

Hitelkártya általános igénylési feltételek Hitelkártya általános igénylési A FŐHITELKÁRTYA IGÉNYLÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEI 18 év feletti életkor; bejelentett magyarországi állandó lakóhely; MasterCard Electronic hitelkártyák esetében legalább havi

Részletesebben

IV. Általános Szerződési Feltételek Fogyasztó ügyfelek részére forintban nyilvántartott fizetési számlák vezetésére

IV. Általános Szerződési Feltételek Fogyasztó ügyfelek részére forintban nyilvántartott fizetési számlák vezetésére IV. Általános Szerződési Feltételek Fogyasztó ügyfelek részére forintban nyilvántartott fizetési számlák vezetésére 1. Alapfogalmak, értelmező rendelkezések 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

A Citibank lakossági banki szolgáltatásainak Általános Üzleti Feltételei

A Citibank lakossági banki szolgáltatásainak Általános Üzleti Feltételei A Citibank lakossági banki szolgáltatásainak Általános Üzleti Feltételei TARTALOMJEGYZÉK 1. A Szolgáltatások általános feltételei 1.1. Bevezetõ rendelkezések 1.2. Szerzõdéskötés, meghatalmazás 1.3. A Megbízások

Részletesebben

LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY

LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY Copyright 2014 AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe, az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője Minden jog 1. v/20140325 LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA HIRDETMÉNY az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK forintban nyilvántartott fizetési számla vezetéséhez természetes személy ügyfelek részére Hatályos: 2015. április 10. napjától 1. A Számlatulajdonosok köre, fogalmi meghatározások

Részletesebben

Általános szerződési feltétek az IG1 (éjszakai elszámolás) és az IG2 (napközbeni többszöri elszámolás) keretében teljesítendő megbízásokról

Általános szerződési feltétek az IG1 (éjszakai elszámolás) és az IG2 (napközbeni többszöri elszámolás) keretében teljesítendő megbízásokról Általános szerződési feltétek az IG1 (éjszakai elszámolás) és az IG2 (napközbeni többszöri elszámolás) keretében teljesítendő megbízásokról Az InterGiro1 és az InterGiro2 platformokon keresztül teljesítendő

Részletesebben