Vízilabda: vb-döntőben a Neptun, elődöntős egriek, Millennium, Oázis, Ybl, Vízilovak, Sunday Boys

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Vízilabda: vb-döntőben a Neptun, elődöntős egriek, Millennium, Oázis, Ybl, Vízilovak, Sunday Boys"

Átírás

1 Vízilabda: vb-döntőben a Neptun, elődöntős egriek, Millennium, Oázis, Ybl, Vízilovak, Sunday Boys :11 CET A 17. FINA Masters Világbajnokság vízilabdatornáján tizenhárom magyar klub indult, mindannyian a torna véghajrájára készülnek, igen jó esélyekkel. Van, aki már biztos érmesnek mondhatja magát. Férfiak, 30+-os korosztály Már az elődöntőket rendezték a legfiatalabbak mezőnyében, ahol előbb egy orosz-amerikai, majd egy magyar-magyar párharc döntött a fináléba jutásról. A The Olympic Club nagyon biztosan verte a kazanyiak csapatát, így elsőnek jutott a döntőbe. A MAFC-Neptun rangadón aztán olyan túl nagy izgalmak nem történtek, a Neptun biztosan hozta a meccset, így vasárnap az aranyéremért küzdhet.

2 Beszédes Csaba edző így foglalta össze a menetelést: Már az ötödik nap vagyunk, ez az ötödik sikerünk, mondhatjuk menetelésnek, valóban. A csapatok nincsenek hozzászokva egy ilyen sorozatterheléshez, de örülök, hogy mi egy 15 fős kerettel játszunk, és valószínű ezzel növünk a riválisaink fölé. Hosszabb a cserepadunk, és bárki bármikor teljes erővel bevethető. Most viszont jól jön a pihenő, a döntőben pedig csak jó dolog jöhet. Az amerikaiak ellen megpróbálunk minden tőlünk telhetőt. Tavaly Európa-bajnokok voltunk, most lépnénk egyet előre. Az elődöntőben: WPC Kazan (orosz)-the Olympic Club (amerikai) 5-11 (1-2, 1-4, 1-3, 2-2) MAFC Masters (magyar)-neptun VSC (magyar) 3-9 (0-2, 0-3, 2-2, 1-2) A bronzéremért: WPC Kazan-MAFC Masters augusztus 13., vasárnap, 11:30 A döntőben: The Olympic Club-Neptun VSC augusztus 13., vasárnap, 15:30 Férfiak, 35+-os korosztály Szép csendben bejutott a világbajnoki elődöntőbe a 35+-os korosztályban az ESE 80 csapata, az egri baráti társaság ukrán ellenfelét is legyőzte pénteken, így továbbra is veretlen, meg is nyerte a hatos csoportot. Busák István, a csapat játékosa így értékelt az ötödik meccset követően: Számunkra is meglepetés a jó eredmény, de nagyon örülünk. Egriek vagyunk, a csapatunk játékosai 7 éves koruk óta együtt játszottak, vagy serdülő vagy ifi szinten, de többekkel az OB I-ben is játszottunk. Együtt kezdtük a vízilabdát, és az, hogy most összeálltunk, alapvetően Szabó Gergő ötlete volt, én is csatlakoztam a szervezéshez, végül mindenki rábólintott, és örömmel jött. Óriási csapategység van, hihetetlenül jól érezzük magunkat az egész tornán, és hát nincs megállás, megyünk a döntőig.

3 A csapat edzője nem más, mint az Egerben évekig edzősködő, később Dél-Afrikában, Ausztráliában és Új-Zélandon is dolgozó, a magyar női válogatott szövetségi kapitányaként is tevékenykedő Szilágyi Péter: Ez egy baráti társaság, gyakorlatilag ezek a fiúk a játékosaim voltak Egerben, amikor elkezdték a vízilabdát, illetve Ryan Bell még Dél-Afrikában készült velem a 90-es években. Szabó Gergővel gondoltuk közösen, hogy szervezzük meg ezt a csapatot a 80-as születésű egri játékosokból. Sajnos, egy-két potenciális csapattag, mint Madaras Norbert vagy Bánhidy Attila elígérkezett erre az időpontra, de végül kibírtuk, hogy a kétszeres olimpiai bajnok nélkül is megnyerjük a csoportot viccelődött a szakember, és hozzátette, az elődöntőnek ad némi pikantériát, hogy az amerikai The Olympic Club csapatában éppen Bánhidy Attila van ott, aki az Egyesült Államokban járt egyetemre, és elfogadta korábban a csapat invitálását. Ha azt a meccset is sikerülne hozniuk, nagy valószínűséggel a másik egri csapat, a Bull s Blood lenne az ellenfél a döntőben. Bennünk is van ám bikavér reagált erre az eshetőségre Szilágyi Péter. Nos, a Bull s Blood ismét fölényesen győzött, az East Bay Masters amerikai alakulatát verte 17-4-re (Bárány Attila 5 gólt lőtt), ezzel magabiztosan, 100 százalékos mérleggel nyerte meg a csoportját.

4 Az A csoport végeredménye: 1. Bull s Blood 10 pont 2. The Olympic Club (amerikai) 8 pont 3. Rheinhausen (német) 4 pont 4. East Bay Masters 4 pont 5. WPC Uzhgorod 2 pont 6. CUESGAS Milano 0 pont A B csoport végeredménye: 1. ESE 80 9 pont 2. Jadran Veterani (montenegrói) 7 pont 3. Brenntag (román) 6 pont 4. Mst WP Aquatico (ukrán) 4 pont 5. Real Canoe (spanyol) 4 pont 6. Mst Old Fellows (brazil) 0 pont Az elődöntőben, szombaton: The Olympic Club-ESE Bull s Blood-Jadran Veterani Férfiak, 40+-os korosztály Bár a Millennium mindkét csoportellenfele bejutott a legjobb nyolc közé, végül ez jelentette számukra a végállomást (legalábbis a felősházban), a Milánó a román Brenntag, a Galatasaray a nagyon erős Szentpétervár ellen maradt alul. Ott van viszont a négy között a

5 másik magyar együttes, az Oázis, amely nagyon biztosan győzte le az amerikai Triangle-t. A csapat legeredményesebb játékosa Regős Áron volt a maga 5 góljával. Este aztán következett az újabb gálamérkőzés, ahol a Millennium eleinte megszenvedett a szívósan játszó amerikai Darkside ellen, de aztán szép fokozatosan elhúzott ellenfelétől, és több mint 4000 néző előtt 15 gólos sikert aratott. "Teljesen jól működik ez a sorcsere a csapatunknál, ma is ideális volt mindenkinek" - utalt a háromgólos Benedek Tibor arra, hogy rendszeresen hatot cserél Kemény Dénes meccs közben. "Nagyon örülünk, hogy megint ilyen sokan kilátogattak, és szurkoltak nekünk, holnap egy kicsit furcsa lesz a Hajrá, magyarokat kiabálni, mert mindkét csapat magyar lesz, de szerintem ennek csak örülhetünk."

6 Ez már egy negyeddöntő volt, akárki akármit mond. Ott vagyunk a véghajrában, itt már nincs könnyű meccs, lehet, hogy a közönség a hétfői és a keddi eredmény után azt gondolta, pénteken is hasonló lesz, és az eredmény nyilván azt is mutatja. De az, aki nem volt itt, nem tudja, hogy azért ez a végeredmény nem volt annyira egyértelmű, és a meccs képe nem volt ilyen sima. Az, hogy egy gólt kaptunk, az nagy dicsérete a védekezésünket. Erősek voltak, jól úsztak, amerikaiak, játszották a nem buta amerikai játékot, nehéz volt megtörni a diót, de végül sikerült. Legalább olyan nehéz lesz a szombati meccs, mint a mai. Eggyel kell nyerni, és élvezni kell annyira a játékot, amennyire az aktuális eredmény azt megengedi összegzett a negyeddöntőt követően Fodor Rajmund. Őszintén szólva én nagyon elfáradtam. Cserébe nagyon örülök az eredménynek, és annak, hogy ilyen sokan megint kijöttek nekünk szurkolni, nagyon köszönöm az egész csapat nevében ezt már röviden Kásás Tamás fűzte hozzá a történtekhez. A negyeddöntőkben: Brenntag (román)-pln. Milano 13-5 St. Petersburg (orosz)-galatasaray 13-8 Triangle WP (amerikai)-oázis SC (magyar) 8-16 Millennium (magyar)-darkside (amerikai) 16-1 (2-0, 5-1, 3-0, 6-0) Gólszerzők: Benedek 3, Varga Zs. 2, Kásás 2, Molnár T. 2, Székely, Märcz, Vári, Kiss G., Fodor, Biros, Varga T., illetve Amr Az elődöntőben:

7 Brenntag-St. Petersburg 15:30 Millennium-Oázis SC - 19:00 Férfiak, 45+-os korosztály Az Ybl-Octopus csapata 100 százalékos mérleggel jutott a nyolc közé a csoportkörök után, és kiváló formáját a negyeddöntőben is megtartotta, ennek megfelelően 13-3-ra verte az orosz Szentpétervár csapatát. Csányi Róbert és Lihotzky Károly 3-3 gólt szerzett a mérkőzésen. Helyosztókat is rendeztek, ahol egyrészt a Tungsram volt érdekelt, a Merész András korábbi női szövetségi kapitány által irányított csapat végül a helyért a finn Helsingfors Simsälllskap gárdáját verte meg 12-3-ra, szombaton a spanyol Real Canoe ellen lehet meg a kilencedik hely. A 15. helyért ment a Pöstyén-Budai LTD meccs, ezt végül 5 méteresekkel a szlovákok nyerték a magyar riválissal szemben. A negyeddöntőkben: Ybl-Octopus (magyar)-st. Petersburg (orosz) 13-3 AMPA ECP (brazil)-europe Sporting (olasz) 11-2 PA Medellin (kolumbiai)-csn Imperial (román) Club Veteran (horvát)-baltic Masters (orosz) Az elődöntőkben (szombaton): AMPA ECP-Ybl-Octopus CSN Imperial (román) - Club Veteran (horvát) - 18:00 Férfiak, 50+-os korosztály Az 55+-os korosztályban két magyar csapat is elődöntőbe jutott a pénteki játéknapon. Előbb a Sunday Boy s verte meg egy góllal, nagy csatában a Masters Rio WC csapatát, majd a Happy Hippos múlta felül biztosan a brit Polytechnic Clubot.

8 Negyeddöntők: Mst Old Fellows (brazil)-the Olympic Club (amerikai) (0-0, 2-4, 3-1, méteresekkel: 3-4) Dynamo Masters (orosz)-wpc Kijev (ukrán) 9-6 Masters Rio WC (brazil)-sunday Boys (magyar) 7-8 Happy Hippos (magyar)-polytechnic Club (brit) 7-2 Az elődöntőben, szombaton: The Olympic Club-Dynamo Masters 15:30 Sunday Boys-Happy Hippos 16:45 Férfiak, 55+-os korosztály A Sunday Boys másik csapata egy góllal győzött az utolsó csoportkörben, ráadásul ugyanúgy a brazil különítmény eggyel magasabb korosztályban szereplő csapata ellen. A mindent eldöntő gól a vége előtt 55 másodperccel született, akciógól volt egyébiránt, Budai Zsolt részéről. A csapat ezzel együtt csoportja harmadik helyén zárt. A korosztály másik magyar együttese, az olimpiai bajnok Sudár Attilát soraiban tudó MC Wallrus már korábban megnyerte az A csoport küzdelmeit, és a szombati elődöntőben a német Cannstattal találkozik. Nők, 30+-os korosztály A korcsoportban vezető Budakalász SC szabadnapos volt pénteken, így csak a másik magyar

9 csapat, a Bánki VSE szállt vízbe, és ott aztán fölényes sikert aratott a lelkes brit English Roses ellen, ezzel megszerezte első győzelmét. English Roses WP (brit)-bánki VSE 3-14 The Olympic Club (amerikai)-eimsbuetteler (német) 13-5 Kinef-Kirishi (orosz)-bay Area Masters 6-12 Az állás: 1. Bay Area Masters 7 pont 2. Budakalász SC 7 pont 3. The Olympic Club 6 pont 4. Kirishi 4 pont 5. Eimsbuetteler 4 pont 6. Bánk VSE 2 pont 7. English Roses 0 pont Szombaton:

10 Kirishi-Bánki VSE 08:00 Budakalász SC-Einsbuetteler 09:15 The Olympic Club-Bay Area Masters 10:30 Vasárnap: Bánki VSE-Bay Area Masters 12:45 Kirishi-English Roses 14:00 Budakalász SC-The Olympic Club 17:45

Vízilabda: már a negyeddöntőért játszottak, magyar, amerikai, orosz sikerek

Vízilabda: már a negyeddöntőért játszottak, magyar, amerikai, orosz sikerek https://masters.fina-budapest2017.com/hu/hirek/469/vizilabda-mar-a-negyeddontoert-jatszottak-magyar-amerikai-orosz-sikerek Vízilabda: már a negyeddöntőért játszottak, magyar, amerikai, orosz sikerek 2017.08.10.

Részletesebben

Vízilabda: a Millenium, két egri csapat, a Vidám Vízilovak és az Ybl-Octopus is döntős

Vízilabda: a Millenium, két egri csapat, a Vidám Vízilovak és az Ybl-Octopus is döntős https://masters.fina-budapest2017.com/hu/hirek/572/vizilabda-a-millenium-ket-egri-csapat-a-vidam-vizilovak-es-az-ybl-octopus-is-dontos Vízilabda: a Millenium, két egri csapat, a Vidám Vízilovak és az Ybl-Octopus

Részletesebben

Sorsoltak: íme, a világbajnoki vízilabdatornák csoportbeosztása

Sorsoltak: íme, a világbajnoki vízilabdatornák csoportbeosztása http://fina-budapest2017.com/hu/hirek/319/sorsoltak-ime-a-vilagbajnoki-vizilabdatornak-csoportbeosztasa Sorsoltak: íme, a világbajnoki vízilabdatornák csoportbeosztása 2017.02.24. 12:28 CET A budapesti

Részletesebben

Japán és Kazahsztán is jön Budapestre, íme, a vb-mezőny!

Japán és Kazahsztán is jön Budapestre, íme, a vb-mezőny! http://www.fina-budapest2017.com/hu/hirek/176/japan-es-kazahsztan-is-jon-budapestre-ime-a-vb-mezony Japán és Kazahsztán is jön Budapestre, íme, a vb-mezőny! 2016.11.24. 11:09 CET Tokióban rendezték meg

Részletesebben

Vízilabda: a vb szele megérintette Budapestet

Vízilabda: a vb szele megérintette Budapestet http://www.fina-budapest2017.com/hu/hirek/302/vizilabda-a-vb-szele-megerintette-budapestet Vízilabda: a vb szele megérintette Budapestet 2017.02.14. 10:20 CET Egy kis ízelítőt kaphatott a budapesti közönség

Részletesebben

Vízilabda: nagy csatákkal és a magyarhorvát döntővel zárul a vízilabdatorna

Vízilabda: nagy csatákkal és a magyarhorvát döntővel zárul a vízilabdatorna https://fina-budapest2017.com/hu/hirek/2533/vizilabda-nagy-csatakkal-es-a-magyar-horvat-dontovel-zarul-a-vizilabdatorna Vízilabda: nagy csatákkal és a magyarhorvát döntővel zárul a vízilabdatorna 2017.07.29.

Részletesebben

Magyar Vízilabda Szövetség

Magyar Vízilabda Szövetség 2018/2019. évi Bajnokságai Versenykiírásának kiegészítő melléklete - 2018/2019. évi bajnoki szezon - 1. A lebonyolítás rendje (1) A ának Versenyfelügyeleti Albizottsága (a továbbiakban: BI VB) a 2018/2019.

Részletesebben

Märcz Tamás: A világbajnokságon nem ismerünk majd lehetetlent

Märcz Tamás: A világbajnokságon nem ismerünk majd lehetetlent https://www.fina-budapest2017.com/hu/hirek/235/marcz-tamas-a-vilagbajnoksagon-nem-ismerunk-majd-lehetetlent Märcz Tamás: A világbajnokságon nem ismerünk majd lehetetlent 2016.12.25. 09:40 CET Sydney olimpiai

Részletesebben

Vízilabda: a házigazda női válogatott 10 lépése a világbajnokságig

Vízilabda: a házigazda női válogatott 10 lépése a világbajnokságig https://www.fina-budapest2017.com/hu/hirek/461/vizilabda-a-hazigazda-noi-valogatott-10-lepese-a-vilagbajnoksagig Vízilabda: a házigazda női válogatott 10 lépése a világbajnokságig 2017.05.17. 11:20 CET

Részletesebben

Forever Cup Dunaújvárosban

Forever Cup Dunaújvárosban Dunaújváros volt az egyik állomása a Forever Cupa selejtezőjének, melyet a Dunaújváros stadionban rendezett meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség. A kupára 16 csapat nevezett be, hogy megnyerje a dunaújvárosi

Részletesebben

Szárnyakat kell, hogy adjon a hazai pálya

Szárnyakat kell, hogy adjon a hazai pálya http://fina-budapest2017.com/hu/hirek/321/szarnyakat-kell-hogy-adjon-a-hazai-palya Szárnyakat kell, hogy adjon a hazai pálya 2017.02.25. 22:37 CET A 17. FINA Világbajnokság vízilabdatornájának sorsolása

Részletesebben

U13 lány Badó László régió Felsőház

U13 lány Badó László régió Felsőház 2017. május 2-7. között számos mérkőzést játszottak a Kesis kézilabdacsapatok. Az U13 leány csapat biztosra vehette volna a bajnoki győzelmet, ám így is nagy eséllyel indulnak a döntő mérkőzéseken. U13

Részletesebben

Úszó ob: Cseh László két egyéni aranya, Késely Ajna nagy bravúrja

Úszó ob: Cseh László két egyéni aranya, Késely Ajna nagy bravúrja https://www.fina-budapest2017.com/hu/hirek/416/uszo-ob-cseh-laszlo-ket-egyeni-aranya-kesely-ajna-nagy-bravurja Úszó ob: Cseh László két egyéni aranya, Késely Ajna nagy bravúrja 2017.04.20. 19:04 CET Nagy

Részletesebben

Úszó ob: Gyurta-tripla, Milák Kristóf Cseh Lászlót legyőzve a vb-n

Úszó ob: Gyurta-tripla, Milák Kristóf Cseh Lászlót legyőzve a vb-n http://fina-budapest2017.com/hu/hirek/421/uszo-ob-gyurta-tripla-milak-kristof-cseh-laszlot-legyozve-a-vb-n Úszó ob: Gyurta-tripla, Milák Kristóf Cseh Lászlót legyőzve a vb-n 2017.04.22. 20:09 CET Véget

Részletesebben

Sajtóanyag Minőségi vízilabda a Hegyvidéken

Sajtóanyag Minőségi vízilabda a Hegyvidéken Sajtóanyag Minőségi vízilabda a en A i Önkormányzat továbbra is kiemelten fontos feladatként kezeli a kerület sportéletének segítését. Ennek érdekében az önkormányzat az éves költségvetéséből több mint

Részletesebben

Pontszerzések a madridi világbajnokságon

Pontszerzések a madridi világbajnokságon Pontszerzések a madridi világbajnokságon Ezúttal nem jött össze az éremszerzés a magyar karate versenyzőknek a felnőtt világbajnokságon. A Madridban keddtől vasárnapig rekordlétszámmal, 139 ország részvételével

Részletesebben

INNOVATÍV ISKOLA FEJLESZTÉSE A MARCALTŐI KMETY GYÖRGY EVANGÉLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN ÉS ÓVODÁBAN SPORTKIRÁNDULÁS III.

INNOVATÍV ISKOLA FEJLESZTÉSE A MARCALTŐI KMETY GYÖRGY EVANGÉLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN ÉS ÓVODÁBAN SPORTKIRÁNDULÁS III. INNOVATÍV ISKOLA FEJLESZTÉSE A MARCALTŐI KMETY GYÖRGY EVANGÉLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN ÉS ÓVODÁBAN SPORTKIRÁNDULÁS III. AZ ARANYCSAPAT AZ ARANYCSAPAT KLASSZIKUS FELÁLLÁSA Grosics Gyula (1926 2014) Buzánszky

Részletesebben

Összefoglaló: Úszás, 7. nap

Összefoglaló: Úszás, 7. nap https://fina-budapest2017.com/hu/hirek/2580/osszefoglalo-uszas-7-nap Összefoglaló: Úszás, 7. nap 2017.07.29. 20:54 CET Női 50 méteres pillangóúszás A svéd Sarah Sjöström másodszorra lett a szám világbajnoka,

Részletesebben

Előterjesztés Részvétel a évi Kadet Európa-bajnokságon

Előterjesztés Részvétel a évi Kadet Európa-bajnokságon Előterjesztés Részvétel a 2016. évi Kadet Európa-bajnokságon Előterjesztő: Komáromi Tibor szakmai igazgató Az előterjesztést tárgyalja: az MBSZ 2016. július 6-i Elnökségi ülése A verseny megnevezése: Kadet

Részletesebben

A házigazda küldöttség világbajnoki versenyprogramja

A házigazda küldöttség világbajnoki versenyprogramja https://www.fina-budapest2017.com/hu/hirek/620/a-hazigazda-kuldottseg-vilagbajnoki-versenyprogramja A házigazda küldöttség világbajnoki versenyprogramja 2017.07.13. 09:09 CET A 17. FINA Világbajnokság

Részletesebben

Játékvezető: Horváth András (Sárosdi Péter,Bawiec Árpád)

Játékvezető: Horváth András (Sárosdi Péter,Bawiec Árpád) Barcson rendezték a harmincegyedik Négy Városok Labdarúgó Tornáját. Az NB III-as Celldömölk, a megyei első osztályú Körmend és Lenti csapata volt az ellenfele az NB II-es barcsi csapatnak. A hazaiak szombaton

Részletesebben

Előterjesztés Részvétel a évi Felnőtt Európa-bajnokságon

Előterjesztés Részvétel a évi Felnőtt Európa-bajnokságon Előterjesztés Részvétel a 2018. évi Felnőtt Európa-bajnokságon Előterjesztő: Komáromi Tibor szakmai alelnök Az előterjesztést tárgyalja: 2018. 04. 20-i Elnökségi Ülés A verseny megnevezése: Felnőtt Európa-bajnokság

Részletesebben

VíZILABDA. dr. Kemény Dénes szövetségi kapitány, férfi válogatott. dr. Martin György sportágvezetô. Köpf Károly sportágvezetô-helyettes

VíZILABDA. dr. Kemény Dénes szövetségi kapitány, férfi válogatott. dr. Martin György sportágvezetô. Köpf Károly sportágvezetô-helyettes VíZILABDA dr. Martin György sportágvezetô Köpf Károly sportágvezetôhelyettes dr. Kemény Dénes szövetségi kapitány, férfi válogatott 124 Godova Gábor szövetségi kapitány, nôi válogatott Kásás Zoltán férfi

Részletesebben

OLIMPIAI KVÍZ. Athéntól Londonig. A helyes megfejtők között értékes ajándékokat sorsolunk ki. A pályázó adatai. Név:.. E-mail cím:... Postacím:...

OLIMPIAI KVÍZ. Athéntól Londonig. A helyes megfejtők között értékes ajándékokat sorsolunk ki. A pályázó adatai. Név:.. E-mail cím:... Postacím:... OLIMPIAI KVÍZ Athéntól Londonig Kérdések az újkori olimpiák magyar vonatkozású eseményeiről Jelölje meg a helyes válaszokat, majd 2012. augusztus 3-án, pénteken 16 óráig dobja be a kölcsönzőpultnál elhelyezett

Részletesebben

Ihász Veronika és Bezzeg Nándor végzett az élen december 12. szerda 13:46

Ihász Veronika és Bezzeg Nándor végzett az élen december 12. szerda 13:46 Ihász Veronika és Bezzeg Nándor végzett az élen. december. szerda : A viszontagságos idõjárás ellenére, kiváló rendezéssel lett lebonyolítva a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság IV. fordulója Szekszárdon.

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11.

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11. Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11. Márki Ernő ügyvezető Asztalitenisz Sport Klub Szeged Székhely és PP. Terem: 6723 Szeged, Budapesti krt. 5-7.

Részletesebben

Előterjesztés Részvétel a évi junior Világbajnokságon

Előterjesztés Részvétel a évi junior Világbajnokságon Előterjesztés Részvétel a 2018. évi junior Világbajnokságon Előterjesztő: Komáromi Tibor szakmai alelnök A verseny megnevezése: Junior Világbajnokság A verseny helye: Trnava A verseny ideje: 2018. 09.

Részletesebben

A Pécs lett a kupagyőztes Percről percre a Final Four

A Pécs lett a kupagyőztes Percről percre a Final Four A Pécs lett a kupagyőztes Percről percre a Final Four Nyugat.hu 2009. április 03. 22:01 A Pécsé lett a Magyar Kupa aranyérem. Kövesse nyomon percről percre az eseményeket. 14 óra 30 perc: A Pécs lett a

Részletesebben

Phoenix Fireball Sport Egyesület

Phoenix Fireball Sport Egyesület Phoenix Fireball Sport Egyesület Egyesületünk 2005 júliusában alakult meg. Fő célunk, melyet az elkövetkezendő években is szeretnénk képviselni, hogy egy Európa-szerte igen népszerű sportágat, a FLOORBALL*-t

Részletesebben

Éjszakai Mikulás kupa

Éjszakai Mikulás kupa Az Éjszaka királya az SZP Asztalos XXL M.M.I lett! A dunaújvárosi SZP-Asztalos csapata nyerte meg a Dunaújváros Sportcsarnokban megrendezett Éjszakai Mikulás Kispályás Amat?r Labdarúgó tornát. Tizenkét

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Előterjesztés A évi U23-as Európa-bajnokságon való részvételről Novi Sad

Előterjesztés A évi U23-as Európa-bajnokságon való részvételről Novi Sad Előterjesztés A 2019. évi U23-as Európa-bajnokságon való részvételről Novi Sad Előterjesztő: Lévai Zoltán Ritter Árpád Gulevszkij Konsztantin U23-as Európa-bajnokság Novi Sad kötöttfogás /2019 03 04-06./

Részletesebben

Szakmai beszámoló. 2012/2013-as idény őszi szezon. TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat. Készítette: Szathmári Márton

Szakmai beszámoló. 2012/2013-as idény őszi szezon. TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat. Készítette: Szathmári Márton Szakmai beszámoló TÁPIÓSZECSŐ F.C. U-15 korosztályos utánpótlás labdarúgó csapat 2012/2013-as idény őszi szezon Készítette: Szathmári Márton korosztályos edző Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Előzmény...

Részletesebben

Hosszú Katinka: Szeretnék többször a dobogón állni Budapesten

Hosszú Katinka: Szeretnék többször a dobogón állni Budapesten https://www.fina-budapest2017.com/hu/hirek/252/hosszu-katinka-szeretnek-tobbszor-a-dobogon-allni-budapesten Hosszú Katinka: Szeretnék többször a dobogón állni Budapesten 2017.01.13. 11:57 CET A háromszoros

Részletesebben

Részvétel a évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon

Részvétel a évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon Részvétel a 2016. évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon Előterjesztő: Komáromi Tibor szakmai igazgató Az előterjesztést az MBSZ Elnöksége 2016. július 6-i ülésén 30/2016. számú határozatával elfogadta. 1 A

Részletesebben

Magyarország legeredményesebb csapata lett a Bonyhád BFC

Magyarország legeredményesebb csapata lett a Bonyhád BFC Magyarország legeredményesebb csapata lett a Bonyhád BFC Szerzõ Bölcsföldi Zoltán 2013. September 19, Thursday 12:11 Völgység Portál Sorozatban hét mérkõzést megnyerve, a bajnokság alapszakaszának gyõzteseként

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó

T Á J É K O Z T A T Ó T Á J É K O Z T A T Ó az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club tevékenységéről Ózd, 2011. április 21. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke Club Előkészítő: Ózdi Súlyemelő és Fitness Ügyvezető

Részletesebben

MAJOROS ISTVÁN Birkózó

MAJOROS ISTVÁN Birkózó MAJOROS ISTVÁN Birkózó Született: 1974.07.11. Budapest Kecskemét sporttörténetében az első sportoló, aki a város sport OLIMPIAI BAJNOKA egyesületének tagjaként nyert olimpiai bajnoki címet. A birkózást

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2017. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Bajnokság mérkőzéssorozat

Részletesebben

BEKK Európai Uniós Vetélkedő 2015

BEKK Európai Uniós Vetélkedő 2015 BEKK Európai Uniós Vetélkedő 2015 Az olimpiák, a labdarúgó világbajnokságok és egyéb sportesemények a mai Európai Unió s államok történetében 1) Párosítsák össze a sportolókat és a sportágakat! Nevezzék

Részletesebben

Vízilabda. Kecskeméti érdekeltségűek: Drávucz Rita, Valkay Erzsébet, Valkay Ágnes, Tóth II. Andrea

Vízilabda. Kecskeméti érdekeltségűek: Drávucz Rita, Valkay Erzsébet, Valkay Ágnes, Tóth II. Andrea Vízilabda Kecskeméti érdekeltségűek: Drávucz Rita, Valkay Erzsébet, Valkay Ágnes, Tóth II. Andrea Valkay Ágnes vízilabdázó 2004. Athén 2008. Peking 1981.02.27. Lajosmizse A három Valkay leány egyike, aki

Részletesebben

Az Asztalitenisz-szakosztály beszámolója

Az Asztalitenisz-szakosztály beszámolója 2012 Az Asztalitenisz-szakosztály beszámolója Megyei ranglista-versenyeredmények Újonc egyéni 2001 Czémán Róbert 1999 Raposa Roland 1. helyezett Szalai Anna 1. helyezett Serdülő egyéni 1997/98 Raposa Roland

Részletesebben

1/4 Final. Qualif. 1/2 Final. Final 1-2. Final 3-5. Final :28: Junior kötöttfogású Országos Bajnokság - Nov 2018 GR - 55 kg

1/4 Final. Qualif. 1/2 Final. Final 1-2. Final 3-5. Final :28: Junior kötöttfogású Országos Bajnokság - Nov 2018 GR - 55 kg 28--3 5:28:27 28 Junior kötöttfogású Országos Bajnokság - Nov 28 GR - 55 kg Qualif. /4 Final /2 Final Final -2 BVSC TÓTH R. () ÉKR BALOGH G. (2) 4-(8-) by VSU - 2:3 CVSE KECSKEMÉTI D. (3) 2 ÉKR BALOGH

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

KOB VOB hétvége 2015. június 20 21. Mánfa

KOB VOB hétvége 2015. június 20 21. Mánfa KOB VOB hétvége 2015. június 20 21. Mánfa Egy nagyon fárasztó hétvégén vagyunk túl, ahonnan sok tapasztalattal, rengeteg új élménnyel és természetesen, ahogyan azt már megszoktuk, temérdek éremmel gazdagodva

Részletesebben

Magyar Vízilabda Szövetség

Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa 2018. évi Versenykiírása - 2018. évi kupa szezon - 1. Általános rendelkezések 1.1. A Kupa kiírója A Magyar Vízilabda Szövetség nevében az MVLSZ Elnöksége 1.2. A Kupa szervezője

Részletesebben

Születési id, hely: április 1., Tapolca

Születési id, hely: április 1., Tapolca IRÁNY RIÓ! HONVÉD 1977. április 1., Tapolca Tapolcai Vívó SE / Budapesti Honvéd Sportegyesület Borosné Eitner Kinga / Dancsházy-Nagy Tamás Párbajt r egyéni és csapat 1. hely: egyéni (1997, 2002, 2003)

Részletesebben

A MOATSZ 2012. évi versenynaptára VÉGLEGES

A MOATSZ 2012. évi versenynaptára VÉGLEGES január 1. vasárnap 2. hétfő 3. kedd 4. szerda 5. csütörtök 6. péntek 7. szombat 8. vasárnap 9. hétfő 10. kedd 11. szerda 12. csütörtök 13. péntek 14. szombat 15. vasárnap 16. hétfő 17. kedd 18. szerda

Részletesebben

World Archery 3D Championships Szardínia szigete Sassari 2013 október 8-12

World Archery 3D Championships Szardínia szigete Sassari 2013 október 8-12 World Archery 3D Championships 2013 Szardínia szigete Sassari 2013 október 8-12 A 2013 évben a magyarországi minősítő versenyeken megfelelő eredmények elérése után hagyta jóvá a Magyar Íjász Szövetség

Részletesebben

VÉGEREDMÉNY ÚJONC FIÚ. Helyezés Kiem.hely No. CSAPAT NÉV J1 JÁTÉKOS 1 J2 JÁTÉKOS 2 J3 JÁTÉKOS 3 J4 JÁTÉKOS 4 J5 JÁTÉKOS 5

VÉGEREDMÉNY ÚJONC FIÚ. Helyezés Kiem.hely No. CSAPAT NÉV J1 JÁTÉKOS 1 J2 JÁTÉKOS 2 J3 JÁTÉKOS 3 J4 JÁTÉKOS 4 J5 JÁTÉKOS 5 VÉGEREDMÉNY ÚJONC FIÚ Helyezés Kiem.hely No. CSAPAT NÉV J JÁTÉKOS J JÁTÉKOS J JÁTÉKOS J4 JÁTÉKOS 4 J5 JÁTÉKOS 5 7 VÖRÖS Balázs 68 TÖRÖK Seiya Krisztián 6 KLAMPÁR Tibor z z OROSZKI Péter 4 SZLIVKA Norbert

Részletesebben

SERDÜLŐ FIÚ PÁROS FŐTÁBLA

SERDÜLŐ FIÚ PÁROS FŐTÁBLA ...... 7. 8. 9. 0....... 7. 8. 9. 0. HUZSVÁR Erik Bendegúz KSI SE UJVÁRI Máté KSI SE - 0 (,, ) HUZSVÁR Erik Bendegúz 9 BABÓ Vilmos Gödöllői Sport Klub UJVÁRI Máté - (7, -8, 8, ) 7 MADARASI Tamás Gödöllői

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa évi Versenykiírása 2019/2020. évi kupaszezon -

Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa évi Versenykiírása 2019/2020. évi kupaszezon - Magyar Vízilabda Szövetség BENU Férfi és Női Magyar Kupa 2019. évi Versenykiírása 2019/2020. évi kupaszezon - 1. Általános rendelkezések 1.1. A Kupa kiírója A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ), lebonyolítója

Részletesebben

2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND

2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 1. NEVEZETT CSAPATOK A női strandlabdarúgó tornára 10 csapat nevezését fogadtuk el, név szerint: 1. United 2. Univerzum NFC 3. Kormányőr SE 4. Siófok

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Előterjesztés Részvétel a évi U23-as Világbajnokságon

Előterjesztés Részvétel a évi U23-as Világbajnokságon Előterjesztés Részvétel a 2017. évi U23-as Világbajnokságon Előterjesztő: Komáromi Tibor szakmai alelnök Az előterjesztést jóváhagyta az IB 2017. 11. 09. A verseny megnevezése: U23-as Világbajnokság A

Részletesebben

6. Cordial kupa. Budapest, 2012. szeptember 29. C-csoport

6. Cordial kupa. Budapest, 2012. szeptember 29. C-csoport 6. Cordial kupa Budapest, 2012. szeptember 29. A-csoport B-csoport C-csoport D-csoport DALNOKI AKADÉMIA SE BP. HONVÉD FC GYŐRI ETO FC FERENCVÁROSI TC VIDEOTON FC DIÓSGYŐRI VTK SZEAC-SZEGED FC SC SOPRON

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A KILLIK LÁSZLÓ NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

A Szombathely lesz a Szolnok ellenfele a kosár döntőben

A Szombathely lesz a Szolnok ellenfele a kosár döntőben A Szombathely lesz a Szolnok ellenfele a kosár döntőben Nyugat.hu 2018. június 07. 22:48 A Szombathely hazai pályán legyőzte csütörtökön a címvédő Alba Fehérvárt a férfi kosárlabda NB I elődöntőjének ötödik,

Részletesebben

UP BAJNOKI MÉRKŐZÉSEK kedd (Pápa)

UP BAJNOKI MÉRKŐZÉSEK kedd (Pápa) UP BAJNOKI MÉRKŐZÉSEK 2004.06.08. 2004. 06. 08. kedd (Pápa) Pápa-ASE 0-6 G.: Makk Balázs (2) DŐmény Balázs Ambrus László Házer Péter Hortobágyi Róbert Pápa-ASE 1-2 G.: Kovács András (2) 2004. 06. 08. kedd

Részletesebben

MAGYAR VÁLOGATOTT EDZÉS

MAGYAR VÁLOGATOTT EDZÉS XVI. alkalommal Szegeden megrendezésre kerülő WNBA-NBC A" kategóriás férfi egyéni világranglista verseny a BB MENTOR kupáért 20. 20. 01.05. (péntek) 16 00 00 00 Busa Endre Olajos Mihály 19 MAGYAR VÁLOGATOTT

Részletesebben

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG HAJDÚ-BIHAR MEGYEI IGAZGATÓSÁG H-4025 Debrecen, Piac u. 71. Telefon/fax: (52) 413-179, 534-538 Web: adatbank.mlsz.hu E-mail: hajdu@mlsz.hu H I V A T A L O S L A P 37. szám FEGYELMI

Részletesebben

SERDÜLŐ FIÚ EGYES FŐTÁBLA

SERDÜLŐ FIÚ EGYES FŐTÁBLA SERDÜLŐ FIÚ EGYES FŐTÁBLA. 9 HUZSVÁR Erik Bendegúz KSI SE 9 HUZSVÁR Erik Bendegúz. BALOGH András PTE PEAC - (,, ) 9 HUZSVÁR Erik Bendegúz. MOLNÁR Levente László A.S.E. Orosháza - (9,, ) MOLNÁR Levente

Részletesebben

A 2008-AS LABDARÚGÓ EURÓPA BAJNOKSÁG TANULSÁGAI Szombathely Popovics Sándor

A 2008-AS LABDARÚGÓ EURÓPA BAJNOKSÁG TANULSÁGAI Szombathely Popovics Sándor A 2008-AS LABDARÚGÓ EURÓPA BAJNOKSÁG TANULSÁGAI 2008.09.27. Szombathely Popovics Sándor A Spanyol válogatott, jogosan lett a torna győztese.ez egy jónak mondható torna volt, és a spanyol csapat nyújtotta

Részletesebben

Az első dobogós OB helyezés

Az első dobogós OB helyezés Tájékozódás Postás színekben (6. rész - 1967) Az első dobogós OB helyezés Emlékeztetve az előző évben írtakra, hát eddig nem sikerült felgyorsítani a történetírás ütemét. Ha így haladok, lehet, hogy nem

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

XX. Királyválasztó 2nap összetett

XX. Királyválasztó 2nap összetett XX. Királyválasztó 2nap összetett 1.osztály 1.nap 2.nap össz. 1 3 RAUSCHER Roland 1o. 1 Real Motorcentrum Suzuki 250 1o. 1 1 2 2 1 MEHNERT Martin 1o. 4 Kanizsa MSC KTM 250 1o. 4 2 6 3 40 SZALAY Gergo 1o.

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

SERDÜLŐ FIÚ PÁROS FŐTÁBLA

SERDÜLŐ FIÚ PÁROS FŐTÁBLA ...... 7. 8. 9........ 7. 8. 9........ 7. 8. 9.... TERÉK Norbert BVSC-Zugló KREBS Bálint BVSC-Zugló - (J.N.) 9 MOLNÁR Ádám 9 MOLNÁR Ádám Siófoki Asztalitenisz Klub BAUER Szilárd Miklós - (, 8, -7, 7) BAUER

Részletesebben

Ifjúsági fiú páros főtábla

Ifjúsági fiú páros főtábla ...... 7. 8. 9........ 7. 8. 9........ 7. 8. 9.... BÖHM Gábor TURRIS SE Sopron KOVÁCS Gábor BVSC-Zugló - (8, -,, ) BÖHM Gábor SABJÁN Gergely Komló Sport Kft. KOVÁCS Gábor - (,, ) FARAGÓ Barnabás Komló

Részletesebben

I. KI MIBEN? London 2012

I. KI MIBEN? London 2012 I. KI MIBEN? London 2012 A feladat az, hogy gyűjtsétek össze a 2012-es londoni olimpián egyéni érmeseinket, és írjátok a táblázatba, hogy melyik sportágban, versenyszámban nyerték egyéni érmüket? Minden

Részletesebben

CSAPATOK III. LIGA Sorszám No. CSAPAT NÉV JÁTÁKOS 1 JÁTÉKOS 2 JÁTÉKOS 3

CSAPATOK III. LIGA Sorszám No. CSAPAT NÉV JÁTÁKOS 1 JÁTÉKOS 2 JÁTÉKOS 3 CSAPATOK III. LIGA Sorszám No. CSAPAT NÉV J1 JÁTÁKOS 1 J2 JÁTÉKOS 2 J3 JÁTÉKOS 3 1 563 Cromax SE. A 187 ifj. Klampár Tibor 188 Németh Roland 189 2 564 Cromax SE. B 190 Bakó Endre 191 Komlósi Péter 192

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY V. KORCSOPORT. Debrecen Balmazújváros május 8 10.

ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY V. KORCSOPORT. Debrecen Balmazújváros május 8 10. ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY Debrecen Balmazújváros 2014. május 8 10. 1 Hely Megye Iskola neve Település Tanár neve 1. Veszprém I. Medgyaszay István Szakképző Iskola, Gimnázium Palotai Nándor Veszprém és

Részletesebben

A Winter Classic hősei nyáron a vizes vb hőseit ünneplik

A Winter Classic hősei nyáron a vizes vb hőseit ünneplik https://www.fina-budapest2017.com/hu/hirek/242/a-winter-classic-hosei-nyaron-a-vizes-vb-hoseit-unneplik A Winter Classic hősei nyáron a vizes vb hőseit ünneplik 2016.12.30. 17:34 CET A mi hőseink a jégen

Részletesebben

IV. EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG FELNŐTT, IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ 2013.

IV. EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG FELNŐTT, IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ 2013. IV. EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG FELNŐTT, IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ 2013. Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: IV. Eagles Cup Nemzetközi ITF. Taekwon-do Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Sasok Sportegyesület

Részletesebben

6. Cordial kupa. Budapest, 2012. szeptember 29. C-csoport

6. Cordial kupa. Budapest, 2012. szeptember 29. C-csoport 6. Cordial kupa Budapest, 2012. szeptember 29. A-csoport B-csoport C-csoport D-csoport DALNOKI AKADÉMIA SE BP. HONVÉD FC GYŐRI ETO FC FERENCVÁROSI TC VIDEOTON FC DIÓSGYŐRI VTK SZEAC-SZEGED FC SC SOPRON

Részletesebben

BENU Fiú Serdülő Országos N Bajnokság Kecskeméti Élményfürdő :15. fehér TVSE. kek

BENU Fiú Serdülő Országos N Bajnokság Kecskeméti Élményfürdő :15. fehér TVSE. kek Kecskeméti Junior Sport Kft. Időkérések fehér I: 4:08 II: 6:02 III: - IV: - Igazolási Személyi hibák* NÉV N szám I. II. III. Gólok 022806 Dancsó Donát (X) 1 026219 Kurucz Zalán X 2 EF PF 009718 Tovaj Tamás

Részletesebben

MAGYAR VÁLOGATOTT EDZÉS

MAGYAR VÁLOGATOTT EDZÉS XVI. alkalommal Szegeden megrendezésre kerülő WNBA-NBC A" kategóriás férfi egyéni világranglista verseny a BB MENTOR kupáért 20. 20. 01.05. (péntek) 16 00 00 00 Busa Endre Olajos Mihály 19 MAGYAR VÁLOGATOTT

Részletesebben

I. Debrecen Grappling Bajnokság

I. Debrecen Grappling Bajnokság I. Debrecen Grappling Bajnokság G4 Grappling Liga 2013-2014 4. forduló 2014.03.08 Végeredmény Gi Grappling leányok, nők Ifjúsági1 korosztály 48+ kg. 2 versenyző I. Tóth Anett Gracie Barra Orgovány II.

Részletesebben

A MOATSZ 2011. évi versenynaptára VÉGLEGES!

A MOATSZ 2011. évi versenynaptára VÉGLEGES! január 1. szombat 2. vasárnap 3. hétfő 4. kedd 5. szerda 6. csütörtök 7. péntek 8. szombat 9. vasárnap 10. hétfő 11. kedd 12. szerda 13. csütörtök 14. péntek 15. szombat 16. vasárnap 17. hétfő 18. kedd

Részletesebben

IFJÚSÁGI FIÚ PÁROS FŐTÁBLA

IFJÚSÁGI FIÚ PÁROS FŐTÁBLA .... 5.. 7. 8. 9. 0..... 5.. 7. 8. 9. 0..... 5.. 7. 8. 9. 0... 7 BALÁZS Bence Univer-Sport Kft. 9 MOLNÁR István Patrik Jászkun Volán Sport Club Kft. - 0 (5, 8, ) 7 BALÁZS Bence 7 SZABALICS Tamás KSI SE

Részletesebben

100 gól az idénynyitón

100 gól az idénynyitón 100 gól az idénynyitón A közlésben közreműködnek: Majsai Közlöny sajtoiroda@satnet.hu Majsainfo www.majsainfo.hu Kunsági Hírlap www.kunsagihirlap.hu kunsagihirlap@colonial.hu www.kiskunmajsa.hu www.szank.hu

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

2012/2013. ÉVI. Buzek László Országos Serdülő Bajnokság,

2012/2013. ÉVI. Buzek László Országos Serdülő Bajnokság, Buzek László Országos Serdülő Bajnokság, Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság KECSKEMÉT 2013. május 17-19. 1 Buzek László Országos Serdülő Bajnokság, Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság,

Részletesebben

VB 2007 Csapat. Magyarorszá g. Antonio de Franco. Rákos Norbert Börcsök László 3:1 Börcsök Sándor 1:0 Kósa Csaba 2:1 Najror Zoltán 3:0 Szerbia -

VB 2007 Csapat. Magyarorszá g. Antonio de Franco. Rákos Norbert Börcsök László 3:1 Börcsök Sándor 1:0 Kósa Csaba 2:1 Najror Zoltán 3:0 Szerbia - VB 2007 Csapat Csoport selejtező Brazília Románia Magyarorszá g Csehország Szerbia Brazília 0:8 0:8 7:1 0:8 Románia 2:6 8:0 4:4 Magyarország 8:0 5:3 Csehország 0:8 Szerbia Selejtező kör: Szerbia - Brazília

Részletesebben

Strandkézilabda Diákolimpia Országos Döntő 2017

Strandkézilabda Diákolimpia Országos Döntő 2017 Strandkézilabda Diákolimpia Országos Döntő 2017 Zánka, 2017. június 10-11. Fiú-Leány VI. Korcsoport Benevezett A csoport A1 Zirc, III. Béla 0 0 0 2 B1 Veszprém, Vetési 2 2 1 A2 Miskolc, Herman 2 2 0 0

Részletesebben

Észak-keleti Liga Kupa

Észak-keleti Liga Kupa Észak-keleti Liga Kupa 2014/2015. évi Területi Utánpótlás Vízilabda Bajnokság versenykiírása 1. Általános rendelkezések: - A bajnokság kiírója: Magyar Vízilabda Szövetség VB-je által létrehozott Észak-keleti

Részletesebben

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA

A ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Kupa mérkőzéssorozat célja:

Részletesebben

2016. évi versenynaptár

2016. évi versenynaptár 2016 EL NBI. NBII. NBIII. Nk felnőtt Nemzetközi up. Orsz. felnőtt Orsz. utánpótlás 01.jan p 02.jan szo 03.jan v 04.jan h 05.jan k 06.jan sz 07.jan cs 08.jan p 09.jan szo 1 1 1 1 10.jan v 11.jan h 12.jan

Részletesebben

alul maradt 160 kilós lengyel ellenfelével szemben

alul maradt 160 kilós lengyel ellenfelével szemben 2010. január 16. szombat FELNŐTT ORSZÁGOS RANGSORVERSENY Keresztes Krisztina (+78 kg) aranyérmes Ganter István (100 kg) hetedik 2010. január 23. szombat FELNŐTT MAGYAR KÖZTÁRSASÁG KUPA Keresztes Krisztina

Részletesebben

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát"

Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a Tavaszi Kupát Az U11-es csapat nyerte Kaposváron a "Tavaszi Kupát" U9 1 / 8 Helyszín: Paks Dátum: 2014.05.08. Értékelés: ASE BAJA 4 : 12 A mérkőzés előtti cél az volt, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, többet-kevesebbet

Részletesebben

A Magyar Vízilabda Szövetség évi Komjádi Kupa Versenykiírása 2018/19.

A Magyar Vízilabda Szövetség évi Komjádi Kupa Versenykiírása 2018/19. A Magyar Vízilabda Szövetség 2018. évi Komjádi Kupa Versenykiírása 2018/19. 1. Általános rendelkezések: 1.1. A Kupa kiírója A Magyar Vízilabda Szövetség. A lebonyolításért felelős az MVLSZ Versenyfelügyeleti

Részletesebben

OB IV/A. 2018/2019. megegyezés szerint, a versenynaptárban szereplő határidők előtt bármikor JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ)

OB IV/A. 2018/2019. megegyezés szerint, a versenynaptárban szereplő határidők előtt bármikor JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) OB IV/A. 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA ha a vendég csapat 80 km-nél messzebbről érkezik MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA ha a vendég csapat 80 km-nél közelebbről érkezik KORHATÁR

Részletesebben

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015 Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: V. MIGHTYFIST Eagles Cup Nemzetközi ITF. Taekwon-do Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség, Sasok Sportegyesület Rendező: Szalay Gábor V.dan, Békássy Csaba V.dan

Részletesebben

Freestyle - Juniors - 57 kg. Csoport A. Csoport B

Freestyle - Juniors - 57 kg. Csoport A. Csoport B 29 Junior szabadfogású minősítési verseny - Jan 29 EREDMÉNYEK Freestyle - Juniors - 57 kg Csoport A Forduló Forduló 2 Forduló 3 Total Helyezés # Név NOC Ellenfél C.Pts VP Ellenfél C.Pts VP Ellenfél C.Pts

Részletesebben