Bevezetés a HDTV világába. info@hellohd.tv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bevezetés a HDTV világába. www.hellohd.tv info@hellohd.tv 06 40 310 310"

Átírás

1 Bevezetés a HDTV világába info@hellohd.tv

2 Úgy érzed, többet érdemelsz? A megoldás neve: Hello HD TÉVÉZNI MÁSKÉPP IS LEHET! Új tévékészülékeden már ott virít a HD jelzés, de a tévémûsorok képe még mindig a régi: szemcsés, árnyképes és zavaros? A nagy felbontású tévén a hagyományos kábeles és mûholdas adások hibái még feltûnõbbek lettek? Lapostévéden a fejek is laposak, és szeretnél végre szélesvásznon tévézni? Nagy felbontású képre és a házimozitól megszokott, térhatású hangra vágysz? Jó lenne bármikor megállítani, visszajátszani vagy rögzíteni a mûsorokat? Csúcsminõségben néznéd a világ sportját, kezdve az olimpiai közvetítésekkel? Elégedetlen vagy a televíziós csatornák kínálatával? Úgy érzed, nem a megfelelõ szolgáltatást kapod a pénzedért? Vagy egyszerûen csak ki akarsz próbálni valami újat, egyszerûbbet? Igényes csatornákra és extra szolgáltatásokra váltanád meglévõ elõfizetésedet? HDTV A High Definition Television (nagy felbontású televízió) végre a maga tökéletességében hozza el a világot. A döbbenetesen valósághû képi megjelenítésnek köszönhetõen a televízió képernyõjén minden részlet megelevenedik, minden szín a maga pompájában ragyog, és minden élmény átélhetõvé válik. A HDTV maga a televíziózás forradalma, a legnagyobb technológiai váltás a színes tévé feltalálása óta. Tévézni mostantól olyan nagyszerû élmény lesz, mintha ott lennél! A DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS VELÜNK KEZDÕDIK A Hello HD megteremti a lehetõséget, hogy végre mindenki azt kapja, amit megérdemel: a csúcsminõségû televíziózás élményét. Nagy felbontású kép, térhatású hang, prémium csatornák és exkluzív kényelmi szolgáltatások egész arzenálja: ez a Hello HD! IDEJE TISZTÁN LÁTNI! A Hello HD segít tisztába tenni a digitális átállással kapcsolatos kérdéseket! Tájékoztató anyagunk segítségével mindent megtudhatsz a HDTV számtalan elõnyérõl és a Hello HD egyedülállóan új világáról. Vágjunk hát bele, és lássuk, mi mindent nyújt a Hello HD!

3 HELLO HD BOX A Hello HD egyetlen készülékben, egy gombnyomással hozza el a nagy felbontású televízió csodáját! Amennyiben már rendelkezel a HDTV-adások megjelenítésére alkalmas tévékészülékkel, a Hello HD adásainak maradéktalan élvezetéhez (az elõfizetési díjon felül) csupán a helyi kábeltelevízió-hálózat üzemeltetõ vagy mûholdas szolgáltató által, egyszeri belépési díj ellenében rendelkezésre bocsátott set-top box készülékre, és az ahhoz tartozó dekódoló kártyára lesz szükség. Gombnyomásra a jövõtõl A MINÕSÉG MINDENKIT MEGILLET A Hello HD szolgáltatása az ország egész területén elérhetõ! Amennyiben helyi kábelszolgáltatód a Hello HD szerzõdéses partnere, a Hello HD adásait a meglévõ kábelen keresztül élvezheted. Ha nincs kábeltévéd, vagy kábeltelevízió szolgáltatód még nem a partnerünk, a Hello HD adásait mûholdvevõ antennán keresztül juttatjuk el hozzád. Honlapunkon lakcím szerint keresve tudhatod meg, hogy melyik bekötési módot javasoljuk. DOBOZBA ZÁRT VILÁG: akár ötször nagyobb (1920 x 1080 pixel) képfelbontás 16:9-es képarány 5.1 Dolby Digital hang* választható hang és felirat* kábeles és mûholdas elérés, országos lefedettség hagyományos felbontású csatornák csúcsminõségben nagy felbontású sport- és ismeretterjesztõ csatornák prémium HD filmcsatornák internetes rádiócsatornák rögzíthetõ, megállítható, visszajátszható és késleltetett adás elektronikus mûsorújság * A csatornák kínálatától függõen. TÖBB VAN BENNE, MINT GONDOLNÁD! A Hello HD Box a HDTV-rendszer lelke, amely amellett, hogy a hagyományos mûholdas beltéri egységekhez hasonlóan továbbítja a kábelen vagy mûholdon érkezõ jelet a televízió-készülékbe, extra szolgáltatások egész sorát kínálja. A TELJESSÉG IGÉNYÉVEL A Hello HD szolgáltatása régi típusú tévéken is elérhetõ, a nagy felbontású adások azonban csak az arra alkalmas, laposképernyõs megjelenítõn élvezhetõk tökéletes minõségben. Ha még nem rendelkezel HDTV-kompatibilis televízióval, új készülék vásárlásakor gyõzõdj meg róla, hogy az el van látva HD Ready vagy Full HD matricával, valamint megfelel az ún. EICTAkövetelményeknek! A témával kapcsolatban további felvilágosítást a televízió forgalmazója adhat.

4 A látvány önmagáért beszél Térhatású hangrobbanás A HDTV kép akár 1920 x 1080 pixelt tud megjeleníteni (szemben a jelenlegi 720 x 576 pixeles képpel), ráadásul mindezt szélesvásznú (16:9) formátumban, ötször részletgazdagabban, mint az eddig megszokott televíziós kép X Full HD A Hello HD adásait a lenyûgözõen részletgazdag kép mellett a lélegzetelállító hang varázsolja tökéletesen valósághû élménnyé. A 6 sávos, 5.1 Dolby Digital (surround) hangnak * köszönhetõen mostantól tévézés közben is a házimozirendszerektõl megszokott totális hangélményt élvezheted. High Definition TV (HDTV): 1280 X HD 768 X SD Képformátum: 16:9 Felbontás: 720 vagy 1080 aktív sor 1280 vagy 1920 pixel soronként ( pixel) Hagyományos TV (SD): Képformátum: 4:3 vagy 16:9 Felbontás: 576 aktív sor, 720 pixel soronként ( pixel) Mindannyian emlékszünk még szüleink tanácsára: Ne ülj olyan közel a tévéhez, mert elromlik a szemed! Nos, az új típusú tévék minimális sugárzásának és a Hello HD adások elképesztõ felbontásának köszönhetõen ma már olyan közel merészkedhetünk a készülékhez, amennyire csak jólesik. Sõt, a nagy felbontású televízió igazi elõnyei ekkor mutatkoznak meg igazán. A Hello HD szerzõdéses partnereinél errõl a saját szemeddel is meggyõzõdhetsz! VAN, AKI FELIRATTAL SZERETI A Hello HD egyes mûsorait többnyelvû digitális hanggal* és választható feliratokkal* közvetítjük, így a DVD-lemezek menüjéhez hasonlóan bármikor kedvedre választhatsz, hogy szinkronizálva vagy feliratozva nézed meg a kiválasztott programot. * A csatornák kínálatától függõen.

5 Prémium szolgáltatások a maximális kényelem jegyében HELLO RECORDER RÖGZÍTHETÕ ADÁS Szeretnéd megtartani kedvenc mûsoraidat? A Hello HD Box beépített merevlemezes tárolóegységén bármit rögzíthetsz, az idõzített felvétel funkció segítségével pedig elõre beprogramozhatod a készüléket, hogy mely mûsorokat vegye fel, így akár egy sorozat valamennyi epizódja a tiéd lehet. HELLO PAUSE MEGÁLLÍTHATÓ ADÁS Ugye ismerõs a helyzet, amikor egy izgalmas film vagy egy káprázatos focimeccs legizgalmasabb jelenete pont akkor jön el, amikor egy pillanatra felállsz a tévé elõl? A Hello HD felhasználójaként mostantól nyugodtan tarthatsz egy kis szünetet: az élõ adást bármikor megállíthatod, és a készülék elé visszaülve a tévézést onnan folytathatod, ahol azt félbehagytad vagy ahol a mûsor valós idõben tart. HELLO TIMER KÉSLELTETETT LEJÁTSZÁS HELLO REPLAY VISSZAPÖRGETHETÕ ADÁS Nem hiszel a szemednek vagy a fülednek? A Hello HD mûsorait bármikor visszajátszhatod, és az aktuális jelenetet annyiszor nézheted újra, ahányszor csak jólesik. Szeretnél minden mûsort az elsõ pillanattól látni? A Hello HD késleltetett lejátszás funkciójának köszönhetõen mindig biztos lehetsz benne, hogy egyetlen mûsorról sem maradsz le, mert a kiválasztott program mindig az elejétõl indítható akkor is, ha az valós idõben már régen elkezdõdött.

6 Program management EPG (Electronic Program Guide) ** Mostantól nyugodtan elfelejtheted a tévéújságot! A Hello HD elektronikus mûsorfüzetének köszönhetõen a Hello HD Box menüjében, az interneten vagy akár wapképes mobilodon is kedvedre böngészhetsz a mûsorok között. SZABAD A VÁLASZTÁS A Hello HD ügyfeleként bármikor módosíthatod elõfizetésedet. Amennyiben új szolgáltatást kívánsz igénybe venni, vagy meglévõ szerzõdésedet szeretnéd módosítani, ezt weboldalunkon pillanatok alatt megteheted, így mindig biztos lehetsz benne, hogy csak arra fizetsz elõ, ami valóban érdekel. GYEREKZÁR A Hello HD Box gyerekzár funkciójával a kiválasztott programokhoz való hozzáférés is igény szerint korlátozható. A felnõtt vagy korhatáros megjelöléssel futó tartalmakat például jelszavas védelemmel láthatod el. Az egyszerûen használható kezelõfelületen percek alatt megtalálhatod a mûsorokat. Válogathatsz az egyes csatornák kínálatában, kereshetsz idõpontok, címek vagy alkotók szerint, és a kiválasztott programok részletes leírását is elolvashatod. Honlapunkon keresztül ügyfélazonosítód és jelszavad megadása után az otthonodban lévõ Hello HD Box számára is utasítást adhatsz a kiválasztott program rögzítésére vagy késleltetett lejátszására. Internetes rádiócsatornák HANGOLÓDJ RÁ KEDVENC ADÓDRA! Amennyiben rendelkezel szélessávú internetes kapcsolattal, a Hello HD révén számtalan webes rádiószolgáltató mûsorát is hallgathatod. A Hello HD Box menürendszerében az adók mûfajok szerint vannak csoportosítva, és a kiválasztott program a listából egyetlen gombnyomással elõhívható. ** ** A szolgáltatás várhatóan 2008 nyarán kerül bevezetésre.

7 HD-kínálat MINDENBÕL A LEGJOBBAT A Hello HD elõfizetõjeként már májustól 20 vezetõ tévécsatorna kínálatából válogathatsz! Alapcsomagunkban a legnépszerûbb hagyományos felbontású csatornák mellett a legkiválóbb HD programokat is megtalálhatod. National Geographic HD A csatornától megszokott igényes és sokszínû program mostantól minden eddiginél szebb képminõségben jut el hozzád. A National Geographic HD adását nézve olyan közel kerülhetsz a világhoz, mint ha csak te kezelnéd a kamerát. Eurosport HD Május 25-én, a Francia Nyílt Teniszbajnokság alkalmával startol a Eurosport HD nyelvû adása, amely olyan eseményeket is nagy felbontásban közvetít, mint a Tour de France vagy a pekingi olimpia. Filmbox HD Közép-Európa elsõ HD minõségû filmcsatornája olyan nagyszerû filmélménnyel ajándékoz meg, mint ha csak a moziban ülnél. A Filmbox HD a nap 24 órájában ontja neked a legnagyobb mozisikereket elképesztõen jó kép- és hangminõségben, nyelven. HBO HD A Hello HD elõfizetõjeként a népszerû mozicsatorna nyelvû adásának legtöbb mûsorát is HD minõségben nézheted. A nagy felbontású kép és a Dolby Digital hangrendszer minden eddiginél gazdagabb filmélményt ígér. m2 HD Kövesd a pekingi nyári olimpiai játékok eseményeit nagy felbontásban! A Magyar Televízió élõ, helyszíni közvetítéseinek HD minõségû képe igazi színkavalkáddá varázsolja a nyári játékokat. Az m2 õsztõl fõleg mozi- és természetfilmeket sugároz majd nagy felbontásban. Csatornakiosztás KLASSZIKUS PROGRAMOK CSÚCSMINÕSÉGBEN A hazai szolgáltatók elõfizetõihez a hagyományos felbontású programok sokszor igen gyenge minõségben jutnak el. A HDTV adások sokkal nagyobb sávszélességet igényelnek, így mostantól a legkedveltebb analóg csatornák programját is minden eddiginél jobb minõségben nézheted. SD csatornák m1 m2 DUNA Televízió TV2 The History Channel Magyar ATV Viasat3 Eurosport 2 SportKlub Filmbox National Geographic Wild hírtv JimJam Musicmax / Musicmax Adult közszolgálati közszolgálati közszolgálati hírek, filmek, magazinmûsorok történelmi dokumentumfilmek hírek, filmek, magazinmûsorok hírek, sport, filmek, magazinmûsorok sport sport mozicsatorna természetfilmek a vadvilágból hírek mesék, gyerekmûsorok zene / felnõtt-tartalom HD csatornák m2 HD (olimpiától) közszolgálati National Geographic HD dokumentum Eurosport HD sport HBO HD mozicsatorna Filmbox HD mozicsatorna The History Channel HD történelmi dokumentumfilmek Musicmax / Musicmax Adult HD zene / felnõtt-tartalom / eredeti nyelv, angol / angol angol / eredeti nyelv / eredeti nyelv angol A csatornakiosztás változtatásának jogát fenntartjuk.

8 Jön! Jön! Jön! 2008-ban induló szolgáltatásaink: HÍRSZOLGÁLAT A távirányító segítségével a Hello HD Box menürendszerén keresztül érheted majd el zártláncú hírszolgálatunkat, ahol elsõ kézbõl értesülhetsz a legfrissebb hírekrõl a politikától a sporton át a szórakozásig. KÉPFELTÖLTÉS ÉS -MEGOSZTÁS A Hello HD online fotóarchívumával bármikor megoszthatod másokkal élményeidet. Sõt, a feltöltött fotókat jelszavad segítségével nemcsak otthon, de akár egy másik Hello HD-elõfizetõ készülékén is lehívhatod. VOD AZ IGAZI HÁZIMOZI A Hello HD hamarosan bevezetésre kerülõ VOD (Video on Demand) szolgáltatásának köszönhetõen a legújabb mozisikereket már a DVD-megjelenést megelõzõen HD minõségben élvezheted amikor csak kedved tartja. A VOD egy folyamatosan frissülõ HD videotéka, ahol a Hello HD Box menüjének virtuális polcáról emelheted le a filmeket. HELLO SCREENSAVER KÉPERNYÕVÉDÕ A nagy felbontású csodát nem csak tévézés közben élvezheted! A Hello HD rövidesen induló képernyõvédõ szolgáltatásával a televízió-készülék akár élõ fotóalbummá is alakítható. A screensaver menüben különbözõ témakörök közül választhatod ki az ízlésednek, hangulatodnak megfelelõ képkollekciót, amelybõl a Hello HD Box látványos képernyõvédõt varázsol.

9 A kiadványban szereplõ képek, valamint a set-top box és a televízió-készülék fotója illusztrációk.

TV és internet új dimenziókban!

TV és internet új dimenziókban! TV és internet új dimenziókban! Kedves Ügyfelünk! Kedves leendô Ügyfelünk! Örömmel értesítjük, hogy az Ön lakóhelyén hamarosan új dimenziókat nyitunk az internetezésben és tévézésben! Fejlesztéseink befejeztével

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2015. szeptember 30. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról

Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról ÁSZF Változások kivonat 1 / 5 Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról A következő módosításokat tettük a 2015. július 01-jétől hatályos televízió és rádió műsorelosztási szolgáltatásunk Általános Szerződési

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2015. március 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek nyilvános televízió-műsorelosztási szolgáltatáshoz

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek nyilvános televízió-műsorelosztási szolgáltatáshoz K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2016.09.15. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2015. július 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2016. augusztus 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2015. január 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2016. október 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 207. február 28. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

M7 Group S.A. Általános Szerződési Feltételei

M7 Group S.A. Általános Szerződési Feltételei ÁSZF MÓDOSÍTÁS BEJELENTÉSE AZ NMHH FELÉ Kivonat AZ M7 Group S.A. Előfizetői hírközlési szolgáltatás (műholdas műsorterjesztés) nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei egységes szerkezetben

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2018. október 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2017. február 28. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2016. március 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

HBO PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG CINEMAX PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG HBO MAXPAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG FILMBOX DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG

HBO PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG CINEMAX PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG HBO MAXPAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG FILMBOX DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG Digitális programcsomagok Digitális programcsomagok vételéhez set-top box, vagy alkalmas TV készüléknél CA modul szükséges (3.2. pont). Nagyfelbontású (HD) műsorvételhez HD set-top box szükséges (3.2.

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2018. február 28. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2016. október 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek nyilvános televízió-műsorelosztási szolgáltatáshoz

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek nyilvános televízió-műsorelosztási szolgáltatáshoz K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2016.07.11. valamint a 2016.08.06. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2018. szeptember 30. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2014. július

Részletesebben

Digitális csatornakiosztas

Digitális csatornakiosztas Digitális csatornakiosztas Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv S24 330 MHz Parlament TV politikai és gazdasági információs csatorna QAM256 SYm:6000 d1 TV kulturális műsorok M1 HD közszolgálati

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2013. augusztus

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2014. július 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2017. szeptember 30. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői

Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői 2-27 sz. melléklet (Szarvas, Békésszentandrás, Csabacsűd) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői TV programcsomag HAVI ELŐFIZETÉSI DÍJ ÖSSZESEN MINIMÁL PROGRAMCSOMAG (A1) 1.016

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2015. január

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2017. augusztus 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet. Csatornakiosztás. Műholdas televízió csomagok tartalma

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet. Csatornakiosztás. Műholdas televízió csomagok tartalma Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2013. április

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet. Csatornakiosztás. Műholdas televízió csomagok tartalma. 1. Alapkínálati csomagok tartalma

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet. Csatornakiosztás. Műholdas televízió csomagok tartalma. 1. Alapkínálati csomagok tartalma Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2015. augusztus

Részletesebben

Tájékoztató Digitális műsorok beállításához.

Tájékoztató Digitális műsorok beállításához. Tájékoztató Digitális műsorok beállításához. Ezúton kívánunk segítséget nyújtani Tisztelt Előfizetőinknek, a digitális TV műsorok beállításához használatához. Az i-tv Zrt. elindította a Káblex Kft Hosszúpályi

Részletesebben

Tovább javul a digitális földfelszíni televízió vételi lehetősége Változások a közszolgálati televíziós programok digitális földfelszíni sugárzásában

Tovább javul a digitális földfelszíni televízió vételi lehetősége Változások a közszolgálati televíziós programok digitális földfelszíni sugárzásában SAJTÓKÖZLEMÉNY Budapest 2011. szeptember 27. Tovább javul a digitális földfelszíni televízió vételi lehetősége Változások a közszolgálati televíziós programok digitális földfelszíni sugárzásában 2011.

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2014. december 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

21 új csatornával bővül és megújul a Telenor MyTV. Írta: Telenor június 20. kedd, 11:34

21 új csatornával bővül és megújul a Telenor MyTV. Írta: Telenor június 20. kedd, 11:34 21 új tévécsatorna élő műsorával bővül a Telenor online tévészolgáltatásának kínálata. Az újdonságok közt megtalálhatók vezető amerikai hírcsatornák (CNN, Fox), ismeretterjesztő (pl. Animal Planet, Discovery

Részletesebben

2-21 sz. melléklet (Füzesgyarmat, Körösladány) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői

2-21 sz. melléklet (Füzesgyarmat, Körösladány) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői KTV Csomagok KTV-I KTV-II KTV-III Digitális simulcast A KTV-II és KTV-III. analóg csomagok mellé díjmentesen igénybe vehető Bruttó díj 1

Részletesebben

"A"-multiplex (Közszolgálati multiplex)

A-multiplex (Közszolgálati multiplex) "A"-multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 M1 HD M2 HD szolgáltató típus azonosító PCR videó 1. audió 2. audió 3. audió teletext Magyar Televízió Magyar Televízió MTVA Info MTVA Zrt. Digital television

Részletesebben

2-21 sz. melléklet (Füzesgyarmat, Körösladány) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői

2-21 sz. melléklet (Füzesgyarmat, Körösladány) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői 2-21 sz. melléklet (Füzesgyarmat, Körösladány) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői KTV Csomagok KTV-I KTV-II KTV-III Digitális simulcast A KTV-II és KTV-III. analóg csomagok

Részletesebben

neve nyelve jellege csatorna (Mhz)

neve nyelve jellege csatorna (Mhz) 4/a melléklet Vezetékes műsorjel-elosztás Analóg programcsomagok: Az analóg programcsomagok értékesítése 2016. február 5-ével megszűnik. Érvényes: 2016. február 6-tól Valamennyi digitális programcsomag

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2015. július 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

"A"-multiplex (Közszolgálati multiplex)

A-multiplex (Közszolgálati multiplex) "A"-multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 M1 HD M2 HD szolgáltató típus azonosító PCR videó 1. audió 2. audió 3. audió teletext Magyar Televízió Magyar Televízió MTVA Info MTVA Zrt. Digital television

Részletesebben

Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma. IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Családi+HD csomagban

Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma. IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Családi+HD csomagban Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Családi+HD csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

1. számú melléklet - Csatornakiosztás, programcsomagok

1. számú melléklet - Csatornakiosztás, programcsomagok UPC DTH S.À R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. számú melléklet - Csatornakiosztás, programcsomagok HATÁLYOS: 2019. JÚNIUS 15. UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS

Részletesebben

E/2 MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás

E/2 MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Készítés időpontja: 2004. december 19. Módosítás időpontja: 2015. október 1. E/2 MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Szolgáltató 2015. október 31. napjában határozza meg

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2015. március

Részletesebben

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Készítés időpontja: 2004. december 19. Módosítás időpontja: 2015. január 30. E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Szolgáltató 2015. március 31. napjában határozza meg az

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2014. május 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Szolgáltatási paraméterek a DVB T multiplexekben 2015 december 1. jétől

Szolgáltatási paraméterek a DVB T multiplexekben 2015 december 1. jétől Szolgáltatási paraméterek a DVB T multiplexekben 2015 december 1. jétől Original Network ID "A"-multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 M1 HD M4 Sport HD szolgáltató típus azonosító PCR videó 1. audió 2.

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2018. december 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

1. számú melléklet - Csatornakiosztás, programcsomagok

1. számú melléklet - Csatornakiosztás, programcsomagok UPC DTH S.À R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. számú melléklet - Csatornakiosztás, programcsomagok HATÁLYOS: 2019. MÁRCIUS 27. UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS

Részletesebben

MUX A E38 (610MHz) (Széchenyi Hegy: 100kW, Gödöllő: 0,78kW) (8MHz QAM64 8k LP: ½ HP: ¾ Védelmi Int.: ¼) 111 TXT HUN 1440 x 1080 16:9 444 TXT

MUX A E38 (610MHz) (Széchenyi Hegy: 100kW, Gödöllő: 0,78kW) (8MHz QAM64 8k LP: ½ HP: ¾ Védelmi Int.: ¼) 111 TXT HUN 1440 x 1080 16:9 444 TXT Csatorna Ingyenes Alap Családi HBO Aktív + Világjáró Filmbox Pak Jellege Videó felbontás Képarány PMT PID V-PID A-PID Hangformátum Bitráta MUX A E38 (610MHz) (Széchenyi Hegy: 100kW, Gödöllő: 0,78kW) (8MHz

Részletesebben

"A"-multiplex (Közszolgálati multiplex)

A-multiplex (Közszolgálati multiplex) "A"-multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 M1 HD M2 HD Magyar Televízió Magyar Televízió Advanced codec HD digital tv Advanced codec HD digital tv 100 1001 1001 1002 1004 1008 1003 1005 (*) 101 1011 1011

Részletesebben

Csatornakiosztás KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK. Szélmalom Kábeltévé Zrt.

Csatornakiosztás KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK. Szélmalom Kábeltévé Zrt. DTV Szuper 6600 Ft/hó KTV Szuper 4950 Ft/hó KTV Start 3 2015. SZEPTEMBER 1-TŐL KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK CSATORNA NEVE

Részletesebben

MUX A E38 (610MHz) (Széchenyi Hegy: 100kW, Gödöllő: 0,78kW) (8MHz QAM64 8k LP: ½ HP: ¾ Védelmi Int.: ¼) 111 TXT HUN 1440 x 1080 16:9 444 TXT

MUX A E38 (610MHz) (Széchenyi Hegy: 100kW, Gödöllő: 0,78kW) (8MHz QAM64 8k LP: ½ HP: ¾ Védelmi Int.: ¼) 111 TXT HUN 1440 x 1080 16:9 444 TXT Csatorna Ingyenes Alap Családi HBO Aktív + Világjáró Filmbox Pak Jellege Videó felbontás Képarány PMT PID V-PID A-PID Hangformátum Bitráta MU A E38 (610MHz) (Széchenyi Hegy: 100kW, Gödöllő: 0,78kW) (8MHz

Részletesebben

"A"-multiplex (Közszolgálati multiplex)

A-multiplex (Közszolgálati multiplex) "A"-multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 M1 HD M2 HD Magyar Televízió Magyar Televízió Advanced codec HD digital tv Advanced codec HD digital tv 100 1001 1001 1002 1004 1006 1003 1005 (*) 101 1011 1011

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Extra csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

MINIMUM PROGRAMCSOMAG

MINIMUM PROGRAMCSOMAG a) Vezetékes műsorjel-elosztás Analóg programcsomagok: Az analóg programcsomagok értékesítése 2016. február 5-ével megszűnt. Érvényes: 2018. május 1-től Valamennyi digitális programcsomag mellé az azonos

Részletesebben

"A"-multiplex (Közszolgálati multiplex)

A-multiplex (Közszolgálati multiplex) "A"multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 M1 HD M2 HD szolgáltató típus azonosító PCR videó 1. audió 2. audió 3. audió teletext Magyar Televízió Magyar Televízió DVBfelirat / 100 1001 1001 1002 1004 1008

Részletesebben

Általános szerződési feltételek. Csatornakiosztás, rendszeres díjak

Általános szerződési feltételek. Csatornakiosztás, rendszeres díjak Csatornakiosztás, rendszeres díjak 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma Közszolgálati csomag* 1. m1 közszolgálati 2. m2 közszolgálati 3. Duna TV közszolgálati 4. Duna II Autonómia közszolgálati Alapcsomag*

Részletesebben

Közszolgálati. 800Ft. MINI 2800 Ft

Közszolgálati. 800Ft. MINI 2800 Ft MIDI 4000 Ft MINI 2800 Ft Közszolgálati 800Ft 2017.02.22. Gelka-Hírtech Kft. Analóg csatornakiosztás No. Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv 1 S7 147.25 Duna World általános közszolgálati

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások A SuperOne HD felnőtt csatorna 2014. március 3-tól, időkorlát nélkül elérhető. Szolgáltató 2014. március 31. napjában határozza

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Családi+HD csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

1. számú melléklet - Csatornakiosztás, programcsomagok

1. számú melléklet - Csatornakiosztás, programcsomagok UPC DTH S.À R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. számú melléklet - Csatornakiosztás, programcsomagok HATÁLYOS: 2019. AUGUSZTUS 15. UTOLSÓ

Részletesebben

Általános szerződési feltételek. Csatornakiosztás, rendszeres díjak

Általános szerződési feltételek. Csatornakiosztás, rendszeres díjak Csatornakiosztás, rendszeres díjak 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma Alapcsomag* 1. RTL Klub kereskedelmi 2. tv2 kereskedelmi 3. m1 közszolgálati 4. m2 közszolgálati 5. Duna TV közszolgálati 6. Viasat3

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Családi+HD csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

Értékesítés és marketing Tornai Dávid

Értékesítés és marketing Tornai Dávid MinDig TV Extra Értékesítés és marketing Tornai Dávid TERMÉKEINK MinDig TV Extra csomagkiosztás és csatornák AZ HBO prémium csatorna külön, vagy bármelyik programcsomaghoz kedvezményes előfizetési díjért

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA HD Alapcsomag 5.800,- Ft / hó HD Családi csomag 8.600,- Ft / hó Induló csomag bruttó szolgáltatási díj 990 Ft./hó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA A Hello Kft. a mai nappal az alábbiak

Részletesebben

Gelka-Hírtech Kft. Analóg csatornakiosztás No. Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv álati 800F zszo ö K I 2800 F IN M

Gelka-Hírtech Kft. Analóg csatornakiosztás No. Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv álati 800F zszo ö K I 2800 F IN M 2017.07.01 Gelka-Hírtech Kft. Analóg csatornakiosztás No. Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv 1 S7 147.25 Duna World általános közszolgálati csatorna magyar 2 S8 154.25 Képújság infocsatorna

Részletesebben

Szolgáltatási paraméterek változása a DVB-T multiplexekben 2015 július 1.-jétől

Szolgáltatási paraméterek változása a DVB-T multiplexekben 2015 július 1.-jétől Szolgáltatási paraméterek változása a DVB-T multiplexekben 2015 július 1.-jétől Original Network ID "A"-multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 M1 HD M4 Sport HD Magyar Televízió Magyar Televízió szolgáltató

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2016. 05.02. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra

Részletesebben

Csatornakiosztás KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK. Szélmalom Kábeltévé Zrt.

Csatornakiosztás KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK. Szélmalom Kábeltévé Zrt. DTV Szuper 6980 Ft/hó KTV Szuper 5330 Ft/hó KTV Start 3830 Ft/hó 2018. JÚNIUS 27-TŐL KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK CSATORNA

Részletesebben

Csatorna neve Tematika Nyelv. 5 Duna World Közszolgálati, szórakoztató magyar és hírműsorok. 4 m4 Sport Közszolgálati, sport magyar

Csatorna neve Tematika Nyelv. 5 Duna World Közszolgálati, szórakoztató magyar és hírműsorok. 4 m4 Sport Közszolgálati, sport magyar PRÉMIUM (78) ALAP (49) START (13) Közszolgálati Csomag Kábeltelevíziós csatornakiosztás Budapest Érvényes 2016. január 04.-től Csatorna sorszám Csatorna neve Tematika Nyelv 1 m1 Közszolgálati, szórakoztató

Részletesebben

A továbbított rádióműsorok az alábbiak: Kossuth rádió (98,2 MHz) Petőfi rádió (99,8 MHz) Bartók rádió (102,5 MHz)

A továbbított rádióműsorok az alábbiak: Kossuth rádió (98,2 MHz) Petőfi rádió (99,8 MHz) Bartók rádió (102,5 MHz) Területi megjelölés: Budapest, XXI. kerület, Szigetszentmiklós Érvényes: 2015. január 01.-től I. PROGRAMCSOMAG havi előfizetési díja: 2441 Ft/hó + 659 Ft/hó Áfa = 3100 Ft/hó Program Frekvencia Csatorna

Részletesebben

Területi megjelölés: Budapest, XXI. kerület, Szigetszentmiklós

Területi megjelölés: Budapest, XXI. kerület, Szigetszentmiklós Területi megjelölés: Budapest, XXI. kerület, Szigetszentmiklós Érvényes: 2014. január 1.-től I. PROGRAMCSOMAG Hang 1 Információs csatorna Mono 168,25 S10 információs csatorna magyar 2 Nickelodeon Mono

Részletesebben

Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2018 január 1.-jétől

Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2018 január 1.-jétől Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2018 január 1.-jétől Original Network ID "A"-multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 Szabadon fogható csatornák M1 HD M4 Sport HD Magyar Televízió Magyar

Részletesebben

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Készítés időpontja: 2004. december 19. Módosítás időpontja: 2015. január 30. E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Szolgáltató 2015. február 28. napjában határozza meg az

Részletesebben

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 M4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 M2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 M4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 M2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna nalóg műsorok eljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna C04 62,25 hír- és kulturális műsorok magyar 4 Régió Plusz

Részletesebben

Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2016 december 15-étől

Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2016 december 15-étől Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2016 december 15-étől Original Network ID "A"-multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 M1 HD M4 Sport HD 100 1001 1001 1002 1004 1006 1003 1005 (*) 101 1011

Részletesebben

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió és műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások TARTALOMJEGYZÉK

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió és műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások TARTALOMJEGYZÉK E. MELLÉKLET Kábeltelevízió és műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások TARTALOMJEGYZÉK 1. A kábeltelevízió szolgáltatás keretében elérhető analóg csatornakiosztások... 2 2. A kábeltelevízió

Részletesebben

I-TV csatornakiosztás

I-TV csatornakiosztás I-TV csatornakiosztás Balatonendréd, Balatonföldvár, Balatonöszöd, Balatonszárszó, Balatonszemes, Bálványos, Kereki, Kőröshegy, Kötcse, Nagyberény, Nagycsepely, Nyim, Pusztaszemes, Som, Szántód, Teleki

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Extra csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/E. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/E. melléklet Csatornakiosztás Társszolgáltatók ADSL előfizetőinek nyújtott IPTV szolgáltatások tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2015. augusztus 31.

Részletesebben

Tartalomjegyzék. SzemerNet IPTV Albis STB útmutató. Bevezető. -Távvezérlő használata. -Kényelmi funkciók. -Szolgáltatás eszközei

Tartalomjegyzék. SzemerNet IPTV Albis STB útmutató. Bevezető. -Távvezérlő használata. -Kényelmi funkciók. -Szolgáltatás eszközei Tartalomjegyzék -Bevezető -Távvezérlő használata -Kényelmi funkciók -Szolgáltatás eszközei -Az otthoni hálózat rajza -Digitális elosztó telepítése -szükség esetén -Vevőegység telepítése Bevezető A következőkben

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet. Csatornakiosztás. Műholdas televízió csomagok tartalma

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet. Csatornakiosztás. Műholdas televízió csomagok tartalma Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2012.december

Részletesebben

Kábeltelevízió csomagok árai és csatornakínálat 2013. január

Kábeltelevízió csomagok árai és csatornakínálat 2013. január 1. oldal, összesen: 10 Kábeltelevízió csomagok árai és csatornakínálat 2013. január PROGRAMCSOMAG HAVI ELŐFIZETŐI DÍJAI ÖSSZESEN MINIMÁL PROGRAMCSOMAG (A1) 945 Ft + 27% ÁFA 1.200 Ft MINI PROGRAMCSOMAG

Részletesebben

Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma. IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Extra csomagban

Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma. IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Extra csomagban Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Extra csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Készítés időpontja: 2004. december 19. Módosítás időpontja: 2016. június 30. E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Szolgáltató 2016. augusztus 31. napjában határozza meg

Részletesebben

Csatornakiosztás KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK. Szélmalom Kábeltévé Zrt.

Csatornakiosztás KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK. Szélmalom Kábeltévé Zrt. DTV Szuper 6980 Ft/hó KTV Szuper 5330 Ft/hó KTV Start 3830 Ft/hó KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK CSATORNA NEVE NYELV TEMATIKA

Részletesebben

Kivonat a 2015. január 01-től életbe lépő KTV ÁSZF módosításról:

Kivonat a 2015. január 01-től életbe lépő KTV ÁSZF módosításról: Kivonat a 2015. január 01-től életbe lépő KTV ÁSZF módosításról: Az időközi jogszabályváltozásokra hivatkozva, valamit hatósági eljárási tapasztalatokra figyelemmel az alábbi pontokat érintő módosításokat

Részletesebben

Gelka-Hírtech Kft. Analóg csatornakiosztás Zalakaros - Galambok No. Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv 1 S6 140.

Gelka-Hírtech Kft. Analóg csatornakiosztás Zalakaros - Galambok No. Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv 1 S6 140. 2017.07.01 Gelka-Hírtech Kft. Analóg csatornakiosztás Zalakaros - Galambok No. Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv 1 S6 140.25 n-tv német nyelvű köszolgálati csatorna német 2 S7 147.25 Duna

Részletesebben

Helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatás tartalma, főbb jellemzői

Helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatás tartalma, főbb jellemzői Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2/D Melléklet Helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatás tartalma, főbb jellemzői Tartalomjegyzék 1. Helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatás meghatározása,

Részletesebben

2. számú Adatlap 1. Szolgáltató példánya Szerződés tárgyát képező szolgáltatás Főcsomag Közszolgálati Induló: Alap: Családi: Extra: Ifjúsági: Sport Maxi: Ismeretterjesztő: Nagyvilág: TV programcsomagok

Részletesebben

6000 256QAM 1001 6000 256QAM 1001 6000 256QAM 1001. Gelka-Hírtech Kft. Digitális csatornakiosztás 2016.05.01. Hálózati azonosító. Jelleg, profil Nyelv

6000 256QAM 1001 6000 256QAM 1001 6000 256QAM 1001. Gelka-Hírtech Kft. Digitális csatornakiosztás 2016.05.01. Hálózati azonosító. Jelleg, profil Nyelv Közszolgálati 800 Ft Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv Csomagok Symbol Moduláció Hálózati azonosító Gelka-Hírtech Kft. Digitális csatornakiosztás 2016.05.01. S2 S3 S4 S5 S6-114,5 MHz d1

Részletesebben

Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2015 július 22.-étől

Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2015 július 22.-étől Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2015 július 22.-étől Original Network ID "A"-multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 M1 HD M4 Sport HD Magyar Televízió Magyar Televízió 100 1001 1001 1002

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek nyilvános televízió-műsorelosztási szolgáltatáshoz

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek nyilvános televízió-műsorelosztási szolgáltatáshoz K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2017.10.01. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra

Részletesebben

K I V O N A T. A jelen kivonat az Intellihome Kft. fent megjelölt ÁSZF-ének napjától megvalósuló változásait tartalmazza.

K I V O N A T. A jelen kivonat az Intellihome Kft. fent megjelölt ÁSZF-ének napjától megvalósuló változásait tartalmazza. K I V O N A T az Intellihome Távközlési Szolgáltató Kft 2019.01.04. napjától hatályos, digitális IP technológián alapuló televízió műsorelosztás, helyhez kötött internet, és IP technológián alapuló helyhez

Részletesebben

Előfizetői szolgáltatások és azok díjai

Előfizetői szolgáltatások és azok díjai Előfizetői szolgáltatások és azok díjai Mátészalka - Jármi - Papos Nyírmeggyes települések csatornakiosztása: O1 Kölcsey tv 49.25 regionális műsor O2 Mátészalka 1 59.25 Városi tv regionális csatorna O3

Részletesebben

Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői

Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői 2-27 sz. melléklet (Szarvas, Békésszentandrás, Csabacsűd) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői TV programcsomag HAVI ELŐFIZETÉSI DÍJ ÖSSZESEN MINIMÁL PROGRAMCSOMAG (A1) 1.260

Részletesebben

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek nyilvános televízió-műsorelosztási szolgáltatáshoz

TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek nyilvános televízió-műsorelosztási szolgáltatáshoz K I V O N A T a TEVE TÉVÉ Kereskedelmi és Távközlési Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2017.09.30. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra

Részletesebben

Nagyképernyőre költözik a Telenor MyTV. Írta: Telenor november 25. kedd, 15:56

Nagyképernyőre költözik a Telenor MyTV. Írta: Telenor november 25. kedd, 15:56 A Telenor egy évvel ezelőtt indította el okoseszközökre és számítógépekre tervezett szolgáltatását, a MyTV-t. Az első év tapasztalatai alapján a szolgáltatás megújul: bővebb csatornakínálat, még több tematikus

Részletesebben

ÉRTESÍTÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL

ÉRTESÍTÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉRTESÍTÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL Tisztelt Előfizető! Értesítjük, hogy a szolgáltató módosítja az Általános Szerződési Feltételeit Internet Protokollon Nyújtott

Részletesebben

Alcor HD-2800 digitális vevő

Alcor HD-2800 digitális vevő Alcor HD-2800 digitális vevő MPEG-4 HD DVB-T vevő, szabadon fogható és kódolt adásokhoz Beépített Conax 7 kártyaolvasó MinDigTV Extra kompatibilis Teljes kompatibilitás az MPEG-4 H.264/AVC High Definition

Részletesebben