A széria gyártás lehetősége eljuttatja termékeinket olyan projektekbe, ahol a mennyiség rövid idő alatt egy sarkalatos téma.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A széria gyártás lehetősége eljuttatja termékeinket olyan projektekbe, ahol a mennyiség rövid idő alatt egy sarkalatos téma."

Átírás

1 Babaf ür det ő me de ncé k A k r i l F e l ü l e t e k

2 Bemutatkozás EGYEDI KÉSZÍTÉS A meinbecken.com alapítása mögött negyed évszázados bútrotervezés és bútorépítés tapasztalata áll. Mindig is a modern belsőépítészet értelmezőjeként kézműves megvalósítással elégítettük ki az egyedi igényeket. A meinbecken.com specializálódott, tevékenysége az Akril Felületek-re koncentrálódik a továbbra is elhagyhatatlan kézműves kiválóság, megbízható minőség és a "tökéletesség egyedi méretre" útján. SZÉRIA GYÁRTÁS Hosszú bútortervezői és készítői évek alatt kristályosodott ki ezeknek a speciális anyagoknak, az ÁDH lapoknak a forgalmazása és Know-How-ja. Olyan komplex megoldásokat kínálunk, melyek lehetővé teszik a profivá válást a feldolgozásában. Legyen szó akár oktatásról vagy gyakorlati útmutatókról, egészen a megvalósításig. Tornoczky Gábor Akril Felületek A széria gyártás lehetősége eljuttatja termékeinket olyan projektekbe, ahol a mennyiség rövid idő alatt egy sarkalatos téma. Termékfejlesztéseinkkel egyaránt szolgáljuk a bútorkészítő üzemeket, szanitér tervezőket és forgalmazókat mint projektvezetőket és beruházókat. Mi nem csak egy kereskedő cég vagyunk. Bútorgyártói tapasztalatainkat hasznosítva állunk a gyártók és feldolgozók mindennapos szolgálatában, segítünk tökéletest készíteni. Bármilyen kérdés merülne fel a gyártás során, mindenben szívesen segítünk.

3 MB 9650 Baba fürdető medence Előnyök Higiénikus és pórusmentes Résmentes feldolgozás és egy pórusmentes felület a legfőbb okai baba fürdető kádak ÁDH lapból történő kialakításának. Különösen az egészségügyben kiemelt szempont a higiénia. Ellenáll a legtöbb vegyszernek ÁDH felület rendkívül ellenálló még az erős tisztító és vegyszerekkel szemben is. Részletek a tisztítási és ápolási leírásunkban találhatóak. Medencéink könnyen tisztíthatóak! Résmentesen integrálható ÁDH mosdópultokba Az ÁDH felület lehetőséget kínál arra, hogy az egészségügyi medencéinket résmentesen integráljuk a legkülönfélébb igényeknek megfelelő ÁDH mosdópultokba - rés és toldásmentesen. Egészségügyi medencéinket kizárólag tulfolyó marás nélkül szállítjuk!

4 MB 5840 Baba fürdető medence Előnyök Higiénikus és pórusmentes Résmentes feldolgozás és egy pórusmentes felület a legfőbb okai baba fürdető kádak ÁDH lapból történő kialakításának. Különösen az egészségügyben kiemelt szempont a higiénia. Ellenáll a legtöbb vegyszernek ÁDH felület rendkívül ellenálló még az erős tisztító és vegyszerekkel szemben is. Részletek a tisztítási és ápolási leírásunkban találhatóak. Medencéink könnyen tisztíthatóak! Résmentesen integrálható ÁDH mosdópultokba Az ÁDH felület lehetőséget kínál arra, hogy az egészségügyi medencéinket résmentesen integráljuk a legkülönfélébb igényeknek megfelelő ÁDH mosdópultokba - rés és toldásmentesen. Egészségügyi medencéinket kizárólag tulfolyó marás nélkül szállítjuk!

5 MB 0670 Baba fürdető medence Előnyök Higiénikus és pórusmentes Résmentes feldolgozás és egy pórusmentes felület a legfőbb okai baba fürdető kádak ÁDH lapból történő kialakításának. Különösen az egészségügyben kiemelt szempont a higiénia. Ellenáll a legtöbb vegyszernek ÁDH felület rendkívül ellenálló még az erős tisztító és vegyszerekkel szemben is. Részletek a tisztítási és ápolási leírásunkban találhatóak. Medencéink könnyen tisztíthatóak! Résmentesen integrálható ÁDH mosdópultokba Az ÁDH felület lehetőséget kínál arra, hogy az egészségügyi medencéinket résmentesen integráljuk a legkülönfélébb igényeknek megfelelő ÁDH mosdópultokba - rés és toldásmentesen. Egészségügyi medencéinket kizárólag tulfolyó marás nélkül szállítjuk!

6 Medencéink az egészségügybe Hová készülnek egészségügyi medencéink? Korházak, szülészeti osztályok, műtők Az egészségügyben kiemelt szempont a higiénia. Ennek megfelelően, kiváló választás a könnyen tisztítható ÁDH felület. Rendelők, csecsemő ellátás Kiváló antibakteriális felület! Meleg, síma tapintás, higiénikus környezet. Medencéink könnyen tisztíthatóak! Gyermekotthon, bölcsőde, óvoda Itt a könnyű karbantarthatóság, a javíthatóság és a hosszú garancia a stabil döntési szempont. Kialakíthatjukjuk a legkülönfélébb szempontoknak megfelelő ÁDH mosdópultokat - rés és toldásmentesen. Egészségügyi medencéinket kizárólag tulfolyó marás nélkül szállítjuk! Akril Felületek

7 Választható anyagaink MB 9650 MB 5840 MB 0670 Corian LG-Himacs Samsung Staron Hanex GetaCore Tristone Rauvisio Akril Felületek

8 FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK ÉLET-TEREK Különféle bútorok lakóterekbe Az ÁDH lapok széles kínálatából Tervezői ötleteket megvalósítva építünk egyedi bútordarabokat vagy egész berendezéseket, melyek hangsúlyozzák a különleges lakó- és életminőséget. FÖZÉS & ÉTKEZÉS Bemutató konyha - minden fehérben SAMSUNG STARON Pure White Családi életünk középpontjába, az otthoni konyhába, funkcionális és tökéletes felülettel rendelkező megoldásokat fejlesztünk és alkalmazunk. FÜRDÉS & TISZTÁLKODÁS Dupla íves mosdópult SAMSUNG STARON Bright White Fürdőbe és vízeshelységekbe új lehetőségeket nyitunk az ÁDH lapok formálhatóságán keresztül. Felületeink a legkiválóbb higiéniai feltételeket biztosítják. MUNKA & IRODA Zászlós irodaház, Budapest Váci utca ClaraValentini.com CORIAN Bone Irodákba és egyéb munkakörnyezetbe kínálunk impozáns és gyakorlatias design és kialakítási lehetőségeket. ÜZLET & KERESKEDELEM Üzletberendezés - Pénztárpult SAMSUNG STARON Fog Sokoldalú lehetőségeinkkel és a megfelelő designnal segítjük a cégeket, termékeket és szolgáltatásokat az üzletekben vagy kiállításokon a legjobb formájukban bemutatkozni.

9 FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK ÁPOLÁS & EGÉSZSÉGÜGY Ahol a higiénia elsődleges szempont ÁDH lapok az egészségügyben Higiénia, tisztíthatóság, enyhe ívek és a vegyszerállóság azok a kulcsszavak amelyek a korházi és rendelői felhasználás mellett szólnak. Az ÁDH lapok előnyei itt is meggyőzőek! VENDÉGLÁTÁS Thai gyorsétterem - Karlovy Vary HANEX Ivory A vendéglátásban és szállodákban felületeink megbízhatóságuk és tartósságuk miatt állandó vendégnek számítanak. Minden akril lapunk NSF I-5 bizonylattal rendelkezik. MAGASFÉNYÜ BÚTORFRONT Hibátlan magasfény, tökéletes tükröződés PARAPAN tükörfényes bútorfelületek Tükörfény lapraszerelve. PARAPAN termékeink nem hagynak kívánni valót a magasfény tekintetében. Méretre gyártott alkatrészeket szállítunk egyedi igényekre is. LABOR & ISKOLA Főiskolai labor - Gyöngyös DURCON Epoxy-Resin munkalap Az iskolai és kutatóintézeti laborpultok a legtöbbet követelik a munkafelülettől. Ebben az esetben jut főszerephez a DURCON Epoxy-Resin munkalap anyagunk. JÁRMÜ & LAKÓKOCSIGYÁRTÁS Magas minőség a járműgyártásban HYMER lakóautó excluzív pultja A korszerű járműgyártás makulátlan minőséget követel. ÁDH berendezéseink már több lakóautó és hajó készítőt meggyőztek a hosszantartó felület előnyeiről.

10 TRISTONE ÁDH LAPOK A MI AJÁNLATUNK AZ ÖN SIKERE. + + EGYÜTT TÖBB ÉRTÉKET TEREMTÜNK Ügyfeleink a bútorgyártás és az ipar, a design és építészet területeiről mint megbízható és kompetens partnert értékelnek, aki nyitott bármilyen kihívással szemben. Tapasztalattal és kiterjedt, modern feldolgozási tudással egészítjük ki az Ön saját szakmai kompetenciáit, ezzel nyitva meg az utat igényes kiírások és megbízások elnyeréséhez. Egy minden érintett fél részére előnyös értékteremtő láncolat részeként erősítjük az Ön kapacitásait, és támogatjuk sikeres projektjei megvalósításában. Győződjön meg Ön is ajánlatainkról, a saját sikeréért.

11 TRISTONE ÁDH LAPOK 1 AJÁNLAT TŐLÜNK ÉRDEKLŐDÉS ÖNTŐL 1 Önnek kérdése vagy kiírása van egy projekthez, amiben szakmai támogatásra lenne szüksége. 2 Mi támogatjuk Önt ajánlata kalkulálásában, segítünk a technikai részletkérdésekben és ellátjuk a szükséges mintákkal. MEGRENDELÉS ÖNNEK 3 Az AkrilFelületek -el mint hatékony beszállítójával, versenyképes ajánlatunkon keresztül elnyeri a megbízást. SIKER ÖNNEK MEGVALÓSÍTÁS VELÜNK 5 4 Az Ön teljesítménye áll az előtérben. A siker egyedül az Öné! Mi már a tervezésnél támogatjuk Önt és garantáljuk a határidőre történő gyártást és pontos szállítást, kívánság szerint, közvetlenül a beruházás helyszínére.

12 TRISTONE ÁDH LAPOK AKRIL FELÜLETEK ÁDH ALAPANYAGOK KIEGÉSZÍTŐK MI FORMÁBA ÖNTJÜK EGYEDI ÖTLETEIT ÉS A SZÉRIA TÖKÉLETESSÉGÉT ADJUK HOZZÁ. SZÍVESEN TÁMOGATJUK ÖNT TANÁCSAINKKAL MÁR A TERVEZÉS VAGY AZ ÖTLET STÁDIUMÁBAN. BESZÉLJEN VELÜNK! AZ ÖN IGÉNYE NÁLUNK MINDIG NYITOTT FÜLEKRE TALÁL. TEL: INFO@AKRILFELULETEK.COM Akril Felületek a meinbecken.com SRO tulajdona Komarno, Gazdovska 722/21, Szlovákia Fax.: SK

Hogyan válassz kivitelezőt?

Hogyan válassz kivitelezőt? Tornoczky Gábor ÁDH Akril szakértő Hogyan válassz kivitelezőt? Egy segédlet azoknak, akik éppen most állnak egy ÁDH lapból készített termék megrendelése előtt. TARTALOM 1. Mióta dolgozik akrillapokkal?

Részletesebben

Csak a fantázia szab határt...

Csak a fantázia szab határt... Csak a fantázia szab határt... 2014/1. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak Különleges színfurnérozott MDF lapok Csomós tölgy fűrészelt felülettel Csomómentes tölgy fűrészelt

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

Pult projekt becslési munkalap

Pult projekt becslési munkalap Pult projekt becslési munkalap Töltsd ki ezt a munkalapot ÁDH pultod előzetes felméréseként, hogy megbecsüld a beruházásod. Munkapultod ára nagyban függ a lap fajtájától, szinétől, az élzárástól/ profiltól

Részletesebben

Összehasonlító ártáblázat

Összehasonlító ártáblázat Összehasonlító ártáblázat Készült a Meinbecken.com S.R.O. terméklistájához 2011. március Melyik ÁDH lap lenne ehhez a munkához a legideálisabb? Melyikkel lenne a legkissebb a vágási hulladék? Melyik elérhető

Részletesebben

Rigips. Álmennyezetek. Álmennyezetek

Rigips. Álmennyezetek. Álmennyezetek Rigips Álmennyezetek Álmennyezetek Casoprano 4. oldal Casoprano kazettás álmennyezet a gipszkarton jól ismert elônyeit megtartva igazodik a modern kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott magas esztétikai

Részletesebben

nem vinil és nem is szônyeg, ez

nem vinil és nem is szônyeg, ez nem vinil és nem is szônyeg, ez A tartós, praktikus és vonzó padlóburkolat. Ha szônyegpadló, linóleum, vagy PVC alkalmazásán gondolkodik, van egy új, több elônyt nyújtó lehetôség. Ahol a hosszú élettartam,

Részletesebben

Mosogatók. Rozsdamentes acél mosogatók. Érvényes: október 3-tól visszavonásig, vagy a készlet erejéig.

Mosogatók. Rozsdamentes acél mosogatók.  Érvényes: október 3-tól visszavonásig, vagy a készlet erejéig. Mosogatók Rozsdamentes acél mosogatók www.foresteu.com Érvényes: 2016. október 3-tól visszavonásig, vagy a készlet erejéig. Beépíthető rozsdamentes acél mosogatók A konyha lelke a mosogató. Itt indul el

Részletesebben

INFÓ 3/2015. ÚJDONSÁG WC csatlakozás Bronz program Ipari rozsdamentes acél vízelvezetés Íves medence rácsok. www.alcaplast.hu

INFÓ 3/2015. ÚJDONSÁG WC csatlakozás Bronz program Ipari rozsdamentes acél vízelvezetés Íves medence rácsok. www.alcaplast.hu INFÓ 3/2015 www.alcaplast.hu WC csatlakozás Bronz program Ipari rozsdamentes acél vízelvezetés Íves medence rácsok WC CSATLAKOZÁS flexibilis mandzsetta a kivezető csatlakozásához WC csészék csatlakoztatja

Részletesebben

Új trendek a rozsdamentes medencék, jakuzzik világában

Új trendek a rozsdamentes medencék, jakuzzik világában Új trendek a rozsdamentes medencék, jakuzzik világában Előadó: Dr. Reith János, Direct Line Kft. ügyvezető igazgatója Dunaharaszti, 2018. április 10. Trendek rozsdamentes medencék területén 2010 es évek

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ KÁDKATALÓGUS

KIEGÉSZÍTŐ KÁDKATALÓGUS KIEGÉSZÍTŐ KÁDKATALÓGUS EGYEDI FORMAVILÁGÚ LUXUS AKRIL KÁDAK CSAK A LEGIGÉNYESEBBEKNEK! ÖNTÖTT GRÁNIT KÁDAK A GRÁNIT SZILÁRDSÁGA AZ AKRIL ELŐNYEIVEL FANTASZTIKUS AKCIÓS AJÁNLATUNK A HÁTOLDALON KERESSE

Részletesebben

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció.

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció. Új lehetőségek tere Új árbelépő kategória: O.novo + Frame to Frame. Változatosság, nem monotonitás. Színek, nem egyhangúság. Dekorok, nem egyöntetűség. z elmúlt időszakig léteztek korlátok, ma, a 360 ORNGE

Részletesebben

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

Bevezető. Ön a TBoss Kft. fürdőszoba katalógusát tartja a kezében.

Bevezető. Ön a TBoss Kft. fürdőszoba katalógusát tartja a kezében. Bevezető Ön a TBoss Kft. fürdőszoba katalógusát tartja a kezében. A TBoss Kft. a Bianka fürdőszobabútorok hivatalos gyártója és forgalmazója. Cégünk 2000-es megalakulása óta azon dolgozik, hogy minél szélesebb

Részletesebben

Vythos Ref

Vythos Ref Vythos Ref. 247592..0 A minimalizmus behatol a fürdőszobába és a jóléti környezetbe. Az egyszerű, kiegyensúlyozott és tiszta vonalak rugalmasságot és józanságot visznek a fürdőszobába egyetlen olyan termékkel,

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

/

/ Ebben a rövid füzetben szeretnénk bemutatni mindazt, amit kínálunk ügyfeleink számára. Fő beszállítóink termékein kívül a forgácsoló szerszámok és a szükséges kiegészítők teljes kínálatát (szinte minden

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

A tökéletes megoldás családi házaktól az irodaépületekig

A tökéletes megoldás családi házaktól az irodaépületekig A tökéletes megoldás családi házaktól az irodaépületekig A világ vezető építőipari kiállítása, az ISH 2011. március 15. és 19. között 51. alkalommal nyitja meg kapuit, és a szaniter-, épület-, energia-

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W

Zuhanytálcák A N E W N E W N E W N E W HÜPPE zuhanytálcák N E W Zuhanytálcák A N E W N E W N E W HÜPPE Xerano Termék részletek A szaniter akril zuhanytálca egyszerű, időtálló formatervezése sokoldalú fürdőszoba kialakításhoz alkalmas A finom

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával, kiállítások

Részletesebben

Ezeket a hibákat végképp ne TE kövesd el!

Ezeket a hibákat végképp ne TE kövesd el! Ezeket a hibákat végképp ne TE kövesd el! A hibázást hagyd másra! Amit itt most összegyűjtöttem számodra, azok olyan apróságnak tűnő dolgok, melyek felelősek azért, hogy maximálisan elégedett legyél az

Részletesebben

Gránit. Színt visz az életébe

Gránit. Színt visz az életébe ÉV GARANCIA GRÁNIT MOSOGATÓ TÁLCÁKRA Gránit Színt visz az életébe Fehér Homokbézs Topázbézs Everest Amber Barna Metál szürke Metál fekete Antracit A TEKA Tegránit Plus felületek különösen finom tapintású,

Részletesebben

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS PORT FOL I O A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával,

Részletesebben

A cég. Anyag tulajdonságok

A cég. Anyag tulajdonságok katalógus A cég A Schock 20 éve nemzetközileg is vezetõ gyártója az általa kifejlesztett gránit mosogatónak. A cég saját márkájú termékeinek gyártásán felül, néhány más vezetõ konyhabútor és nemesacél

Részletesebben

Egy igazán jó megoldás számodra

Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól

Részletesebben

REHAU BASIC-DESIGN ABLAKOK GAZDASÁGOS MEGOLDÁS MÁRKAMINŐSÉGBEN. Építőipar Autóipar Ipar

REHAU BASIC-DESIGN ABLAKOK GAZDASÁGOS MEGOLDÁS MÁRKAMINŐSÉGBEN.   Építőipar Autóipar Ipar REHAU BASIC-DESIGN ABLAKOK GAZDASÁGOS MEGOLDÁS MÁRKAMINŐSÉGBEN www.rehau.hu Építőipar Autóipar Ipar MINŐSÉG ÉS GAZDASÁGOSSÁG REHAU BASIC-DESIGN ABLAKPROFIL Az ablak egy életre szóló beruházás: Amikor új

Részletesebben

A z ú j alap Program 2017

A z ú j alap Program 2017 A z ú j alap Program 2017 CARGOPOWER - az új alap A modern CARGOPOWER radiális karkaszok stabil övszalagokkal és rendkívül széles futófelülettel rendelkeznek, ami magas stabilitást és zökkenőmentes működést

Részletesebben

BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK

BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK VÁLLALATI BROSSÚRA HOMOKI-ZÁR KFT. BÚTOR- VASALATOK SZERELVÉNYEK LAP-LEMEZ TERMÉKEK 2018 / 2019 HOMOKIZAR.HU HOMOKI-ZÁR BROCHURE 2016 KFT. COMPANY NAME 2 VÁLLALATI BETEKINTŐ RÓLUNK Cégünk, a HOMOKI-ZÁR

Részletesebben

TREND DESIGN HARMÓNIA

TREND DESIGN HARMÓNIA IMPULSE FESTETT MATT-MAGASFÉNY 2017 NETT FRONT IMPULSE Tisztelt Partnereink! Cégünk már jó pár évvel ezelő megkezdte a feste bútorfrontok gyártását és forgalmazását a Ne Front feste program keretein belül,

Részletesebben

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Ma még álombeli terasz, holnap élettér az ötlettől a kész teraszig Olyan teraszra vágyom, amely illik hozzám és az életstílusomhoz.

Részletesebben

A N D R O M E D A A N D R O M E D A. Fejtámla Klasszikus előlap 170, 180 cm Klasszikus oldallap 80 cm Kapaszkodó 1.

A N D R O M E D A A N D R O M E D A. Fejtámla Klasszikus előlap 170, 180 cm Klasszikus oldallap 80 cm Kapaszkodó 1. F Ü R D Ő K Á D A K Nagy lépést tettünk a tetőtől talpig Alföldibe öltöztetett fürdőszoba felé azzal, hogy immár a fürdőkádak tekintetében is kínálunk Alföldi minőséget. A Premio, Standard és Eko kategóriák

Részletesebben

Tartósan alacsony árak Mosogatók, csaptelepek és hulladékgyûjtôk

Tartósan alacsony árak Mosogatók, csaptelepek és hulladékgyûjtôk Minôség és funkcionalitás Újdonság! Tökéletes higiénia a konyhában Új alapanyag a mosogatókban A konyhai higiénia az ételek elôkészítésénél kulcsszerepet játszik. A Franke gránit mosogatók új összetétele

Részletesebben

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók MEDO Köszönti Önt a Medo Trade Kft. Cégünk egyedi és modern fürdőszobák

Részletesebben

A vállalkozás vezérelvei

A vállalkozás vezérelvei A vállalkozás vezérelvei Developing the future. Magunkról: Raiffeisen evolution project development Cégünk egy Ausztriában, Közép- és Kelet-Európában működő, bécsi székhelyű ingatlanvállalkozás. Sikerünk

Részletesebben

Cégbemutató DIMEL BÚTOR KFT.

Cégbemutató DIMEL BÚTOR KFT. Cégbemutató Egyedi bútorgyártással 1997-ben kezdtem el foglalkozni. Ügyfélkörünk lakossági és közületi megrendelőkből áll. Referenciánkban kisbútoroktól kezdve, családi házak teljes bebútorozásán át, irodaházak

Részletesebben

Padlóösszefolyó és folyóka rendszerek

Padlóösszefolyó és folyóka rendszerek Padlóösszefolyó és folyóka rendszerek Résfolyókák Sávfolyókák Összefolyó dobozok A DIRECT-LINE Kft. az 1991 évi megalakulása óta fejleszt és gyárt rozsdamentes termékeket, amelyek széles körben elterjedtek.

Részletesebben

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE Tartós megoldás az Ön üres tartályai számára: A SCHÜTZ TICKET SERVICE szolgáltatás. A mai ipari vállalatok egyik legfontosabb célja a sértetlen

Részletesebben

Közelebbi és szükséges részletinformácók megtalálhatók az EUROLIGHT munkalapok: megmunkálási ismertető prospektusban.

Közelebbi és szükséges részletinformácók megtalálhatók az EUROLIGHT munkalapok: megmunkálási ismertető prospektusban. MŰSZAKI ADATLAP EUROLIGHT MUNKALAPOK Az EUROLIGHT Munkalap rétegragasztott termék, amely EUROLIGHT könnyített lapból áll, melynek a lapfelületét és/vagy a profilos élét tetszetős zel laminálnak. A vevő

Részletesebben

TREND DESIGN HARMÓNIA

TREND DESIGN HARMÓNIA IMPULSE FESTETT MATT-MAGASFÉNY 2016 Tisztelt Partnereink! Cégünk már jó pár évvel ezelő megkezdte a feste bútorfrontok gyártását és forgalmazását a Ne Front feste program keretein belül, ami mára nagyon

Részletesebben

Tartósan alacsony árak

Tartósan alacsony árak Minőség és funkcionalitás Tökéletes higiénia a konyhában a gránit mosogatók segítségével Új alapanyag a mosogatókban A konyhai higiénia az ételek előkészítésénél kulcsszerepet játszik. A Franke gránit

Részletesebben

[Innov. áció] Innováció. StoCretec. Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal. Tudatosan építeni

[Innov. áció] Innováció. StoCretec. Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal. Tudatosan építeni Innováció áció] StoCretec [Innov Szép és strapabíró padlók StoPox BB T 200 önterülő bevonattal Tudatosan építeni Újszerű önterülő bevonat: StoPox BB T 200 Tetszetős, ugyanakkor strapabíró padlók Akár az

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m²

Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² NETT FRONT KFT 5650 MEZŐBERÉNY GYOMAI ÚT 26 TEL: +36-66-424-102, 522-380 FAX: +36-66-522-310 E-MAIL: rendeles@nettfront.hu NETTÓ LISTA ÁRAK UNI MATT K33/R3 K111/D, K34/R3, K37/R3 K113/D, K114/D K161K/R3,

Részletesebben

Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m²

Ft/m² Ft/m² Ft/m² Ft/m² NETT FRONT KFT 5650 MEZŐBERÉNY GYOMAI ÚT 26 TEL: +36-66-424-102, 522-380 FAX: +36-66-522-310 E-MAIL: rendeles@nettfront.hu NETTÓ LISTA ÁRAK UNI MATT K33/R3 K111/D, K34/R3, K37/R3 K113/D, K114/D K161K/R3,

Részletesebben

FEJLESZTÉS GYÁRTÁS KERESKEDELEM

FEJLESZTÉS GYÁRTÁS KERESKEDELEM A BIONIKA Medline Orvostechnikai Kft. 1989-ben alakult. 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az orvosi műszer és implantátum fejlesztésben, gyártásban és kereskedelemben. A BIONIKA, mint gyártó és forgalmazó

Részletesebben

INFO 9/2018 ÚJDONSÁGOK

INFO 9/2018 ÚJDONSÁGOK INFO 9/2018 www.alcaplast.hu OK Zuhanyfolyóka APZ1BLACK, APZ101BLACK Rács PURE BLACK Műanyag zuhanyfolyóka rozsdamentes peremmel APZ18 Simple TARTALOM 2 BŐVÍTETTÜK TERMÉK KÍNÁLATUNKAT FEKETE-MATT KIVITELBEN........................

Részletesebben

M E L I N A 2 0 1 1 1

M E L I N A 2 0 1 1 1 M E L I N A 2 0 1 1 1 M E L I N A Mindenben a harmóniát keresem, ezért kötöttem békét a természettel is. Nem láncolom magam kivágásra ítélt fákhoz, nem járom a háborgó tengert bálnavadász hajókat üldözve,

Részletesebben

Ügyfelünk a mall.cz. A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára

Ügyfelünk a mall.cz. A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára Ügyfelünk a mall.cz A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára Rugalmas B2C logisztikai megoldás Egy nagy online webáruházban mint mint például a Mall.cz esetében minden megtalálható, amire

Részletesebben

1. fejezet. Bútorajtók és tartozékaik

1. fejezet. Bútorajtók és tartozékaik . fejezet Bútorajtók és tartozékaik .2 Tartalomjegyzék.3 Klasszikus tömörfa kollekció - Trieste, Venezia, Firenze, Positano, Sorrento.4 Klasszikus tömörfa kollekció - Méretjegyzék.5 Klasszikus tömörfa

Részletesebben

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem Magyarország 2008 Egészség g és kényelem A SISTEM-AIR CSOPORT A SISTEM-AIR az európai központi porszívó gyártás és kereskedelem kiemelkedö képviselöje mind a lakossági, mind az ipari szektor területén.

Részletesebben

Táblásított lombos lapok

Táblásított lombos lapok Táblásított lombos lapok A táblásított és 3-rétegû lapok hossztoldott vagy a termék teljes hosszában toldásmentes lamellákból ragasztott tömör fa panelek, melyek visszaadják a fafaj jellegzetes sajátosságait

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK QUADRO QUADRO 8-9 VERMONT 30-33 RETRO 46-47

TARTALOMJEGYZÉK QUADRO QUADRO 8-9 VERMONT 30-33 RETRO 46-47 FALI DEKORÁCIÓ TARTALOMJEGYZÉK QUADRO 4 ARCO 5 QUADRO 8-9 ARCO 10-13 BLOCCO 14-17 SIERRA 18-21 QUBO 22-25 MODERNO 26-29 Az INCANA fali dekorációknak köszönhetően minden VERMONT 30-33 ALASKA 36-39 MONTANA

Részletesebben

Termék katalógus TÁROLÓRENDSZEREK

Termék katalógus TÁROLÓRENDSZEREK 2012 Termék katalógus TÁROLÓRENDSZEREK Tárolórendszerek» PCB tárolás Oldaltöltős TTxxC TTxxCEL és Elöltöltős tálcás PCB tároló kocsi tálcás kocsik 19 és 39 tálcás kivitelben opcionális ESD kit opcionális

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Lighting Factory + Projects

Lighting Factory + Projects Lighting Factory + Projects Feladatunk 2007 óta a Világítástechnikai Projektek professzionális megoldása Terméket fejlesztünk és gyártunk Mindenkinek, aki fontosnak tartja a fény szerepét, a természet

Részletesebben

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT ICON GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD FÜRDŐSZOBABÚTOR A Geberit icon fürdőszobabútorok rugalmas kombinációs lehetőségeket kínálnak. TÜKÖR A Geberit icon tükör jól harmonizál az egész termékcsalád

Részletesebben

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet

Casobianca. Casoroc. Casostar. Casoprano Quick-Lock. A megbízható álmennyezet Casobianca Casoroc Casostar Casoprano Quick-Lock A megbízható álmennyezet Casoprano Quick-Lock Álmennyezet rendszer A kazettás álmennyezetekkel szemben támasztott esztétikai és műszaki elvárások megkövetelik

Részletesebben

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés.

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés. Chrome Style technology. www.chromestylehungary.com info@chromestylehungary.com Kifejlesztettünk egy Védjegyoltalom alatt álló szabadalmaztatott króm megjelenésű technológiát, mely teljesen egyedülálló

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

Kft. NAGYKERESKEDÉS ALUMÍNIUM AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ

Kft. NAGYKERESKEDÉS ALUMÍNIUM AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ KERÍTÉS ÉS BALKON AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ ALUMINIUM IS OUR BUSINESS - INNOVATION OUR DESTINATION Az alumínium és a lelkesedés találkozása Amikor az alumíniumot motivált, tetterős és hozzáértő széleslátókörű

Részletesebben

Bemutatkozás. Termékeink:

Bemutatkozás. Termékeink: Bemutatkozás A Sõregi Mester Kft. 1989-ben kezdte meg mûködését egyéni vállalkozásként. A megrendelések növekvõ számának köszönhetõen az egyéni vállakozás mára kinõtte magát, amely az asztalosmûhely korszerûsítésében,

Részletesebben

COLORFUL SHOWERTRAYS MADE IN ITALY 2019/1 ZUHANYTÁLCÁK

COLORFUL SHOWERTRAYS MADE IN ITALY 2019/1 ZUHANYTÁLCÁK COLORFUL SHOWERTRAYS MADE IN ITALY 2019/1 ZUHANYTÁLCÁK ÚJ GENERÁCIÓS MARMY ZUHANYTÁLCÁK 5 SZÍNBEN, FELÁR NÉLKÜL ROZSDAMENTES LEFOLYÓTAKARÓ TARTOZÉK PREMIUM GEBERIT SZIFON TARTOZÉK STRUKTURÁLT, KŐHATÁSÚ

Részletesebben

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Enzo zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 800 X 1200 X 1850mm Méret tálca: 800 X 1200 X 150mm Krómozott kabinkeret Oldalüvegek: 6 mm biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

4. fejezet. Mosogatók, csaptelepek

4. fejezet. Mosogatók, csaptelepek 4. fejezet Mosogatók, csaptelepek 4.2 Tartalomjegyzék 4.4 Rozsdamentes acél mosogatómedencék 4.11 Csaptelepek 4.13 Kiegészítők 4.14 Alumínium kötő, alumínium tálca Útmutató A termék jelölése: Terméknév

Részletesebben

by IBDesign KONYHA KOLLEKCIÓ

by IBDesign KONYHA KOLLEKCIÓ by IBDesign KONYHA KOLLEKCIÓ 2018/2019 50 50 Isao Mérete: 500x500x205 mm Modell szám: 250 803 0xx Isao Mérete: 465x465x190 mm Modell szám: 470 103 0xx 45 Isao Mérete: 780x435x170 mm Modell szám: 470 113

Részletesebben

Egyszerűen tisztítható WC, mindenki számára

Egyszerűen tisztítható WC, mindenki számára Egyszerűen tisztítható WC, mindenki számára Mikor WC-t választunk, manapság már egyre fontosabb a könnyű tisztíthatóság és a higiénia mellett a jó design is. A Keramag bemutatja a legújabb fejlesztésű,

Részletesebben

Tartósan alacsony árak

Tartósan alacsony árak Minôség és funkcionalitás Újdonság! Tökéletes higiénia a konyhában Új alapanyag a mosogatókban A konyhai higiénia az ételek előkészítésénél kulcsszerepet játszik. A Franke gránit mosogatók új összetétele

Részletesebben

Látok egy kiváló megoldást. www.roto.hu

Látok egy kiváló megoldást. www.roto.hu Látok egy kiváló megoldást. www.roto.hu German made 2 A Stuttgart mellett található leinfelden-echterdingeni központú Roto egy 75 éve alapított német vállalatcsoport, mely az évek során megbízható globális

Részletesebben

wedi a lényegre térhet! A lehetőség szabadsága - profiktól profiknak wedi GmbH Kolpingstra e 52-54 Æ 48282 Emsdetten Postfach 1139 Æ 48269 Emsdetten

wedi a lényegre térhet! A lehetőség szabadsága - profiktól profiknak wedi GmbH Kolpingstra e 52-54 Æ 48282 Emsdetten Postfach 1139 Æ 48269 Emsdetten A -vel wedi a lényegre térhet! Forgalmazó: Gyártó: R. W. Bautech Hungary Kft. 1117 Budapest, Hengermalom utca 47/A. Tel.: (1) 371-2737 Fax: (1) 371-2747 e-mail: info@rwbautech.hu www.rwbautech.hu wedi

Részletesebben

Termékújdonságok. CoroPak 10.1 Megjelenés: 2010. március 1.

Termékújdonságok. CoroPak 10.1 Megjelenés: 2010. március 1. Termékújdonságok CoroPak 10.1 Megjelenés: 2010. március 1. Több ezer új termék. Ötletek milliói! A nehéz időkben nagyon fontos jó döntéseket hozni. Olyan döntéseket, amelyek segítenek biztosítani a sikeres

Részletesebben

La Minerva. www.petruzalek.hu. Feldolgozó gépek. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest

La Minerva. www.petruzalek.hu. Feldolgozó gépek. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Feldolgozó gépek Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest La Minerva Az olasz La Minerva cég Bologna-ban létesült 1945-ben. A cég feldolgozó gépek, és más élelmiszeripari cégeknek, különösen a húsipari

Részletesebben

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében A Toyota alapítása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy kiváló minõségû és úttörõ jelentõségû termékek elõállításával, valamint magas szintû szolgáltatásainkkal

Részletesebben

konyhastúdió ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS

konyhastúdió ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS konyhastúdió 2016. Stílus. Minoség. Konyha....ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS PROFILUNK PROFILUNK BÚTORTERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS TELJESKÖRŰEN MIÉRT MINKET VÁLASSZON? AZ ALÁBBI TERÜLETEKEN A Lugas Konyhastúdió a magyar

Részletesebben

Élet a szabadban. Automotive Industry

Élet a szabadban. Automotive Industry Élet a szabadban RELAZZO, A TERASZ. TUDNIVALÓK A MINDENNAPI HASZNÁLATHOZ www.rehau.hu/relazzo Construction Automotive Industry Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy termékünket választotta! A következő oldalakon

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás cégjegyzékszámunk: 06-09-003238 adószám: 11094315-2-06 Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK ÁRLISTÁJA I/2015 H. Kötelezettség nélküli árazási javaslat szakkereskedések számára

ÚJDONSÁGOK ÁRLISTÁJA I/2015 H. Kötelezettség nélküli árazási javaslat szakkereskedések számára ÚJDONSÁGOK ÁRLISTÁJA I/2015 H Kötelezettség nélküli árazási javaslat szakkereskedések számára Tartalomjegyzék HÜPPE Classics 2 tolóajtók A HÜPPE Classics 2 nyílóajtók B HÜPPE Aura elegance tolóajtók C

Részletesebben

Kft. NAGYKERESKEDÉS ALUMÍNIUM AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ

Kft. NAGYKERESKEDÉS ALUMÍNIUM AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ KERÍTÉS ÉS BALKON AZ ÉN KERÍTÉSEM: IDŐTÁLLÓ ALUMINIUM IS OUR BUSINESS - INNOVATION OUR DESTINATION Az alumínium és a lelkesedés találkozása Amikor az alumíniumot motivált, tetterős és hozzáértő széleslátókörű

Részletesebben

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA

AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA Z Elektronika Kft. AZ ÖN ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÓJA www.zelektronika.eu TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! FEJLŐDÉSÜNK ZÁLOGA AZ ÖN SIKERE Z ELEKTRONIKA KFT. SZÉLES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJT AZ ELEKTRONIKAI BÉRGYÁRTÁS

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

Termékek SC 1.020 *EU

Termékek SC 1.020 *EU Termékek SC 1.020 *EU A belépő kategóriás Kärcher SC 1.020 gőztisztító erőteljes és higiénikus tisztítást tesz lehetővé vegyszerek használata nélkül. Különösen alkalmas konyha, fürdőszoba és padlótisztításhoz.

Részletesebben

OXYGEN SMD KFT. specialista

OXYGEN SMD KFT. specialista OXYGEN SMD KFT. a specialista Bemutatkozás Az OXYGEN SMD Kft. egy LED-es világítástechnikával foglalkozó, gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalat, mely 100%-ig magyar tulajdonban van. Vezetőségünk több

Részletesebben

Rimfree WC-kerámia öblítoperem nélkül, természetesen

Rimfree WC-kerámia öblítoperem nélkül, természetesen Rimfree WC-kerámia öblítoperem nélkül, természetesen Egyszerűen tisztítható WC, mindenki számára Mikor WC-t választunk, manapság már egyre fontosabb a könnyű tisztíthatóság és a higiénia mellett a jó design

Részletesebben

Széles felhasználási körű, modulokból felépülő, információs- és útbaigazító táblarendszer

Széles felhasználási körű, modulokból felépülő, információs- és útbaigazító táblarendszer Széles felhasználási körű, modulokból felépülő, információs- és útbaigazító táblarendszer Triline rendszer teljes körű megoldást kínál a legkülönbözőbb információs tábla igényekre. TLBT120-S TLBT60-S TLBT40-S

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

Modern nagyvonalúság. Engedje, hogy a következő oldalakon ötleteinkkel inspiráljuk és hozzon létre egyedi stílusú teret kertjében.

Modern nagyvonalúság. Engedje, hogy a következő oldalakon ötleteinkkel inspiráljuk és hozzon létre egyedi stílusú teret kertjében. Modern nagyvonalúság Igényes design a felületi burkolásban. az airpave prémium porcelán lapprogram mindössze 2 cm-es vastagságával korszerű és modern életstílust képvisel, elegánsan könnyed megjelenést

Részletesebben

GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD. MŰKÖDTETŐLAP Geberit Sigma60.

GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD. MŰKÖDTETŐLAP Geberit Sigma60. GEBERIT XENO 2 GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD A Geberit Xeno2 fürdőszobai designtermékcsalád az architektonikus designminimalizmust jelképezi. Tiszta geometriai vonalak kívül - lágy, természetes

Részletesebben

Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint. https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre

Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint. https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre Basic 4300 Basic 4304 Basic 4305 Basic 4306 Classic 4320 Classic 4321 Classic 4323 Classic

Részletesebben

IMPULSE NETTÓ LISTA ÁR KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK

IMPULSE NETTÓ LISTA ÁR KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK 1,26 Nett Front Kft. IMPULSE NETTÓ LISTA ÁR TERMÉKEK SZÉRIA MÉRET NETTÓ ÁR/m² EGYEDI MÉRET NETTÓ ÁR/m² FESTETT MATT ÉS MAGASFÉNYŰ FESTETT MATT ÉS MAGASFÉNYŰ 16 380 Ft 20 160 Ft 20 160 Ft 26 460 Ft TŰZHELY

Részletesebben

Az Ön partnere az ötlettől a termékig

Az Ön partnere az ötlettől a termékig Az Ön partnere az ötlettől a termékig Fix tájékozódási pont a műanyagok piacán Anyag Funkcióintegráció Megvalósíthatóság Újrahasznosítás Mérnöki szolgáltatások Alkatrészek megtervezése Szerszámok Folyamatok

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

Datakart Geodézia Földmérési és Térképészeti Kft.

Datakart Geodézia Földmérési és Térképészeti Kft. Jövő-központúság és rugalmasság Igényfelmérés és partnerség Funkcionalitás és kezelhetőség Kivitelezés és karbantartás Hozzáértés és motiváció Egyediség és felhasználó-központúság Egyedi szoftver és rendszermegoldások

Részletesebben

VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK

VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK Vállalati eszmémykép A sikerhez vezető utunk A vállalat eszményképe az EVVA önképét írja le és utat mutat a szervezet egészének. A vállalati kultúra és a vállalati azonosság

Részletesebben

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok kerámia mosdók és fürdőszobabútorok Design Kryštof Nosál Modern design minőségi természetes anyagokból, hagyományos értéket képviselve. A mosdók tökéletesen illeszkednek a koncepció más termékeihez (kád,

Részletesebben

Higiénikus lábazati elem ACO Kerb

Higiénikus lábazati elem ACO Kerb Higiénikus lábazati elem ACO Kerb Megbízható falvédelem Az ACO élelmiszeripari vízelvezető rendszerei világszerte ismertek higiénikus kialakításuknak köszönhetően. Minden termékünk az élelmiszeripar egy-egy

Részletesebben