KEK SILENCE MOBILTELEFONOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KEK SILENCE MOBILTELEFONOK"

Átírás

1 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ KEK SILENCE MOBILTELEFONOK SILENCE STAR, SILENCE MEDIUM 1. FONTOS TUDNIVALÓK 2. KEZDŐ LÉPÉSEK 2.1 A készülék kezelőszervei és csatlakozói 2.2 SIM kártya (kártyák) behelyezése és eltávolítása 2.3 Akkumulátor töltése 2.4 A telefon be- és kikapcsolása 2.5 Hálózat keresése 2.6 Érintőképernyő használata 2.7 Kezdőképernyő 2.8 Alkalmazások kezelése 2.9 Widgetek 3. BEÁLLÍTÁSOK 3.1 Nyelv és bevitel 3.2 Dátum és idő 3.3 Háttérkép 3.4 Audió profilok 3.5 Wi-Fi 3.6 Megjelenítés 3.7 Tárhely 3.8 Akkumulátor 3.9 Alkalmazások 3.10 Biztonság 3.11 Bluetooth 4. TELEFONHÍVÁSOK ÉS SZÖVEGES ÜZENETEK 4.1 Telefonhívások 4.2 Hívás közbeni lehetőségek 4.3 Szöveges üzenetek 5. ALKALMAZÁSOK 5.1 Fájlok kezelése G videóhívás 5.3 Rádió 5.4 Kamera 5.5 Hangrögzítés 5.6 Naptár küldése 5.8 Zene 5.9 Galéria 6. INTERNET 6.1 Böngésző 6.2 Letöltések 6.3 Kereső 7. CSATLAKOZÁS SZÁMÍTÓGÉPHEZ 8. SD KÁRTYA

2 1. FONTOS TUDNIVALÓK Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy a KeK Silence mobiltelefont vásárolta meg! Arra kérjük, hogy a készülék gyors és kényelmes használata érdekében gondosan olvassa át a használati útmutatót a táblagép üzembe helyezése előtt. Szíveskedjen figyelembe venni az alábbiakat: A KeK Silence mobiltelefon precíziós elektronikai termék. Ne próbálja meg szétszerelni a készüléket, mert az működési hibát okozhat és a jótállás elvesztését vonja magával! Óvja a készüléket a fi zikai erőhatástól! Ne használja a mobiltelefont szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között, vagy olyan környezetben, ahol nedvesség, por vagy mágneses mező hatása érheti! Ne tegye ki a mobiltelefont hosszabb ideig erős napsütésnek! Ne kezelje a mobiltelefon érintőképernyőjét hegyes tárgyakkal, mert megkarcolhatják a képernyő felületét! A mobiltelefon fejhallgatóval való, hosszú ideig tartó használata, illetve a nagy hangerő súlyos halláskárosodást okozhat. A közlekedési balesetek megelőzése érdekében ne használja a készüléket vezetés közben! Csak az engedélyezett akkumulátorokat, töltőket és tartozékokat használja a készülékkel. Bármely más termék használata üzemzavart vagy műszaki hibákat eredményezhet, megsértheti a jótállást és a garancia elvesztéséhez vezethet. A mobiltelefon csak enyhén nedves pamutanyaggal tisztítsa, a pamutot csak vízzel nedvesítse. A készüléket nem szabad tisztítószerrel tisztítani. Kicsomagolás után kapcsolja be a készüléket, de ne töltse fel az akkumulátort! Az akkumulátor számára úgy optimális, ha az első használat során lemeríti a töltést, majd teljesen feltölti. Ha a készülék kicsomagolás után nem indul, akkor az akkumulátor lemerült, és a mobiltelefont használatba vételéhez először fel kell töltenie.

3 2. KEZDŐ LÉPÉSEK 2.1 A készülék kezelőszervei és csatlakozói 1. Bekapcsoló gomb A készülék jobb felső oldalán található Bekapcsoló gomb a készülék be- és kikapcsolására, illetve alvó üzemmódba kapcsolására szolgál. 2. Hangerőszabályzó A készülék hangerejét szabályozza. 3. Vissza gomb Az éppen futó alkalmazásból léphetünk ki, illetve egy könyvtárszerkezettel léptet vissza (böngészőnél az előző honlaphoz léptet vissza). 4. Home gomb Röviden nyomva a készülék főképernyőjére vált viszsza. Hosszan nyomva a futó alkalmazásokat mutatja meg. 5. Menü gomb A menürendszert hívja elő. 6. Micro USB csatlakozó Az USB kábel segítségével töltheti fel a telefon akkumulátorát, illetve csatlakoztathatja a készüléket számítógéphez. 7. 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó Fejhallgató csatlakoztatására szolgál.

4 2.2 SIM kártya (kártyák) behelyezése és eltávolítása Kapcsolja ki a telefont, távolítsa el az akkumulátort, és győződjön meg róla, hogy a készülék nincs csatlakoztatva a töltőhöz. Ezután helyezze be a SIM kártyát a foglalatba. A SIM kártya eltávolításához kapcsolja ki a telefont, távolítsa el az akkumulátort, és vegye ki a SIM kártyát a foglalatból. 2.3 Akkumulátor töltése A telefon használatba vétele előtt töltse fel az akkumulátort. Csatlakoztassa az USB kábelt a hálózati töltőhöz vagy a számítógép USB csatlakozójához, és csak akkor húzza ki, amikor az akkumulátor teljesen feltöltődött (ezt a kijelzőn látható ikon is mutatja). 2.4 A telefon be- és kikapcsolása Bekapcsolás A készülék bekapcsolásához tartsa benyomva a Bekapcsoló gombot. Kikapcsolás Tartsa benyomva a Bekapcsoló gombot 3 másodpercig a kikapcsoló menü megjelenítéséhez. Az elérhető opciók a következők: Kikapcsolás, Restart (Újraindítás) és Repülőgép üzemmód. 2.5 Hálózat keresése A SIM kártya behelyezése után kapcsolja be a készüléket, és üsse be a kártya PIN kódját. Ezt követően a készülék keresni kezdi a hálózatot (ezt az állapotsávban feltűnő ikon is jelzi). Miután a telefon megtalálta a hálózatot, megjeleníti a szolgáltató nevét. 2.6 Érintőképernyő használata Az érintőképernyő számos gesztust felismer, amelyekkel vezérelheti a készüléket. Az ikonok, a billentyűzet vagy az alkalmazások megérintésével aktiválhatja azokat. Ha megérinti és nyomva tartja az adott ikont, megjeleníti az adott elemhez kapcsolódó lehetőségeket. Ha megérinti és gyorsan elhúzza a képernyőt, lapozhat a kezelőfelületen vagy weblapokon.

5 Ha megérinti és elhúzza valamelyik ikont, akkor áthelyezheti azt a képernyőn. Ha megfordítja a telefont, a készülék automatikusan elforgatja a képernyőt. 2.7 Kezdőképernyő A készülék bekapcsolása után megjelenik az operációs rendszer kezdőképernyője. A kezdőképernyőről érhetők el a különböző funkciók, alkalmazások és menük. A kezdőképernyő felülete nagyobb, mint a kijelző, a kiterjesztett kezdőképernyőt a kép csúsztatásával tekintheti meg. A kezdőképernyőn a következő felületeket láthatja: 1. Állapotsáv A képernyő felső sávjában látható az állapotsáv. A sávban lévő ikonok mutatják a telefon állapotát (hálózati jel, nem fogadott hívások, riasztás, beérkezett üzenet, USB kapcsolat, Bluetooth kapcsolat, folyamatban lévő hívás, GPRS adatkapcsolat, stb.), az akkumulátor töltési szintjén és a pontos időt. 2. Google kereső Az ikon megérintésével megnyithatja a Google keresőt. 3. Hívás ikon Az ikon megérintésével kezdeményezhet telefonhívást. 4. Böngésző ikon Az ikon megérintésével felléphet az internetre. 5. Menü ikon Az ikon megérintésével megjelenítheti a telefonra telepített alkalmazásokat és modulokat. 6. Üzenetek ikon Az ikon megérintésével megnyithatja a szöveges üzeneteket. 7. Telefonkönyv Az ikon megérintésével megnyithatja a telefonkönyvet.

6 2.8 Alkalmazások kezelése A kezdőképernyő Menü ikonjának megérintésével hívhatja elő a telefonra telepített alkalmazásokat. A megnyitni kívánt alkalmazást az ikon megérintésével indíthatja. A futó alkalmazások listáját a Home gomb megérintésével és nyomva tartásával hívhatja elő. Miután megjelennek a futó alkalmazások kicsinyített képernyői, a hozzá tartozó képernyő megérintésével hívhatja elő a kiválasztott alkalmazást. 2.9 Widgetek A Menü ikon megérintésével, a Modulok menü kiválasztásával tallózhat a különböző widgetek között ( 3D élő időjárás jelentés, Forgalom, Energiagazdálkodás, Analóg óra, Dropbox folder, Google Play, stb.). A kiválasztott widgeteket áthelyezheti a kezdőképernyőre, így gyorsabban hozzáférhet a leggyakrabban használt alkalmazásokhoz. 3. BEÁLLÍTÁSOK A Beállítások menüt a Beállítások ikon megérintésével, vagy a Menü gomb megérintésével előhívható Rendszerbeállítások üzenet megérintésével hívhatja elő.

7 3.1 Nyelv és bevitel Ebben a menüben állíthatja be az operációs rendszer nyelvét ( Nyelv ), a billentyűzet nyelvét ( Android-billentyűzet ), a hanggal kapcsolatos funkciókat ( Hangalapú keresés, Szövegfelolvasó kimenet ), illetve az érintőképernyő érzékenységét ( Mutató sebessége ). 3.2 Dátum és idő Ebben a menüben állíthatja be a dátumot ( Dátum beállítása ), az időt ( Idő beállítása ), választhatja ki az időzónát ( Időzóna kiválasztása ), illetve az idő és a dátum kijelzési formátumát ( 24 órás formátum használata, Válassza ki a dátum formátumát ). 3.3 Háttérkép Ebben a menüben állíthatja be a kezdőképernyő hátterét. A Válasszon tapétát innen üzenettel a telefon felkínálja a következő kategóriákat: Élő háttérképek, Galéria, Videó háttérképek, Wallpapers ( Tapéták ). A lehetőségek közül választva személyre szabhatja a kezdőképernyő hátterét. A hátteret a képernyő üres felületének érintve tartásával is beállíthatja.

8 3.4 Audió profilok Ebben a menüben állíthatja be a csengőhangot. Választhat az Előre meghatározott profi lok között ( Általános, Néma, Találkozó, Kültéri ), illetve a készülék fülhallgatóval való használatához kiválaszthatja a Hangzásjavítás funkciót. A hangjelzések részletes beállításához érintse meg az Általános felirat mellett megjelenő ikont. Ebben a menüben aktiválhatja a rezgő hívásjelzőt ( Rezgés ), beállíthatja a jelzések és az ébresztés hangerejét ( Hangerő ). Személyre szabhatja a hívást jelző csengőhangot ( Beszédhívás csengőhang ), a videóhívás csengőhangját ( Videóhívás csengőhang ), a szöveges üzenetek jelzőhangját ( Értesítések ), illetve a rendszer hangjelzéseit ( Tárcsázó érintés hangjai, Érintés hangja, Képernyőzár hangja, Érintéskor rezegjen ). 3.5 Wi-Fi A WiFi aktiválásához a képernyő tetején megjelenő Wi-Fi menüben csúsztassa On állapotba az ikon! A telefon keresni kezdi az elérhető WiFi hálózatokat, amelyeket a keresés végeztével megmutat. Válasszon ki egy hálózatot a listából! Ha a hálózat nyitott, a telefon felkínálja a megerősítést a hálózathoz való kapcsolódáshoz. A megerősítéshez érintse meg a Kapcsolódást! Ha a hálózat védett (ezt a lakat ikon jelzi), a telefon felkínálja a jelszavas belépés lehetőségét. Érintse meg a szövegdobozt, és a felugró billentyűzeten írja be a jelszót! A megerősítéshez érintse meg a Kapcsolódást! Ha sikeresen kapcsolódott egy WiFi hálózathoz, a képernyő alján az értesítő sávban megjelenik a WiFi jele.

9 3.6 Megjelenítés Ebben a menüben kapcsolhatja ki a képernyő automatikus forgatását ( Képernyő automatikus forgatás ), beállíthatja a kijelző fényerejét ( Fényerő ) és az operációs rendszer betűméretét ( Betűméret ). Más funkciók mellett azt is meghatározhatja, hogy a készülék mennyi idő elteltével kapcsoljon át alvó módra ( Alvó mód ). 3.7 Tárhely Ebben a menüben tekintheti meg a rendelkezésre álló tárhelyeket és a tárhelyek állapotát, valamint beállíthatja az alapértelmezett íráslemezt. 3.8 Akkumulátor Ebben a menüben tekintheti meg az akkumulátor állapotát.

10 3.9 Alkalmazások Az Alkalmazások menüben megtekintheti a telepített alkalmazások listáját. A felső sáv segítségével tallózhat a letöltött ( Letöltött ), az éppen futó ( Futó ), illetve az előző menükben szerepeltetett összes alkalmazás ( Összes ) listája között Biztonság A Biztonság menüben megváltoztathatja a telefon gyári biztonsági beállításait. További funkciók mellett beállíthatja jelszóval, ábrával vagy PIN kóddal védett képernyőzárat ( Képernyő zárolása ), illetve beállíthatja az egyéni jelszavát ( Telefon titkosítása ). A telefon titkosításának folyamata 60 percig is tarthat, közben a telefon többször újraindítja magát Bluetooth Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat létesítéséhez csúsztassa el a Bluetooth menüben megjelenő kapcsolót bekapcsolt állapotba ( Be ). Ha bekapcsolja a Bluetooth kapcsolatot, az állapotsáv jobb felső sorában megjelenik a Bluetooth kapcsolat ikonja.

11 4. TELEFONHÍVÁSOK ÉS SZÖVEGES ÜZENETEK 4.1 Telefonhívások Telefonhívás kezdeményezéséhez érintse meg a Hívás ikont. A felső sávban megjelenő ikonok segítségével kiválaszthatja, hogy billentyűzet segítségével adja meg a hívott fél számát (baloldali ikon), a hívásnaplóból választja ki (középső ikon), vagy a telefonban szereplő névjegyek közül választja ki (jobboldali ikon) Hívás közbeni lehetőségek A hívóképernyőn megjelenő ikonok lehetőséget adnak a telefon kihangosítására (hangszóró bekapcsolása), új bejövő hívás fogadására (ilyenkor az első hívás tartásba kerül), a tárcsázó billentyűk megjelenítésére, a hívások egyesítésére, illetve további lehetőségek közül is választhat. 4.3 Szöveges üzenetek Az Üzenetek ikon megérintésével hívhatja elő a szöveges üzenetek és multimédiás üzenetek küldésére szolgáló alkalmazást.

12 5. ALKALMAZÁSOK 5.1 Fájlok kezelése A Menü ikon megérintését követően válassza ki a Fájlkezelő alkalmazást. A Fájlkezelő segítségével gyorsan és könnyedén hozzáférhet a telefonon és az SD kártyán tárolt fájlokhoz, azokat mappákba rendezheti és törölheti G videóhívás A Telefonkönyv megnyitását követően érintse meg a kiválasztott névjegyet, és válassza a 3G Videohívás funkciót. 5.3 Rádió A rádió bekapcsolásához csatlakoztassa a fülhallgatót a készülékhez. A kezdőképernyő Menü ikonjának megérintésével hívja elő a telefonra telepített alkalmazásokat, és érintse meg az FM-rádió ikont. A képernyőn beállíthatja a kívánt frekvenciát, vagy a jobb felső sarokban megjelenő ikon megérintésével a készülék automatikusan megkeresi a fogható állomásokat. Az állomások között tetszése szerint válogathat, és elmentheti azokat. Az elmentett csatornákat bármikor előhívhatja.

13 5.4 Kamera A kamera segítségével fotókat és videófelvételeket készíthet, amelyeket a telefon memóriájában vagy memóriakártyán tárolhat. A képeket és videókat a telefonon is meg tudja tekinteni, vagy át tudja másolni a számítógépére. Fénykép készítéséhez érintse meg a Menü ikont, és válaszsza ki a Kamera alkalmazást. Készíthet automata üzemmódban felvételeket, és lehetősége van a fényképezőgép paramétereinek ( Expozíció, Színhatás, Kép jellege, Fehéregyensúly, Képtulajdonságok ) kézi beállítására is. A beállítási lehetőségek listáját a bal alsó sarokban megjelenő ikonnal hívhatja elő. Videó készítéséhez a kamera alkalmazás indítása után érintse meg a kamera ikont (balra lent), amely fényképezőgép üzemmódból videókamera üzemmódra vált. 5.5 Hangrögzítés A kezdőképernyő Menü ikonjának megérintésével hívja elő a telefonra telepített alkalmazásokat, és érintse meg a Hangrögzítő ikont. A hangfelvétel megkezdéséhez érintse meg a képernyő bal alsó sarkában látható ikont, majd a hangfelvétel leállításához érintse meg ugyanezt az ikont. A hangfelvétel visszajátszásához érintse meg a képernyő alsó sávjában megjelenő középső ikont, a tárolt hangfelvételek közötti tallózáshoz pedig érintse meg a képernyő jobb alsó sarkában lévő ikont.

14 5.6 Naptár A kezdőképernyő Menü ikonjának megérintésével hívja elő a telefonra telepített alkalmazásokat, és válassza ki a Naptár ikont. A Naptár alkalmazásban a jobb felső sarokban lévő üzenetet megérintve többféle kijelzési mód közül választhat: napi ( Nap ), heti ( Hét ), havi ( Hónap ), illetve napló ( Napló ) nézetek között tallózhat. Az adott mezőt megérintve hívhatja elő az Új esemény üzenetet. Az üzenet megérintése után megjelenő menüben megadhatja az esemény pontos leírását, és részletesen beállíthatja az emlékeztető jelzést ( Leírás ) küldése A telefon alkalmas üzenetek küldésére és fogadására. Ehhez a Menü ikon megnyomása után válassza ki az alkalmazást. Ezután állítsa be az -fi ókot (nyithat új fi ókot, illetve meglévő fi ók adatait is megadhatja). Abban az esetben, ha G-mail postafi ókot használ, a Gmail alkalmazás segítségével is küldhet és fogadhat eket. Az alkalmazások használatához WiFi kapcsolatra van szükség.

15 5.8 Zene A zenei fájlokat vagy albumokat tartalmazó mappákat USB kapcsolat (ld. 6. Csatlakozás számítógéphez) segítségével másolhatja számítógépéről a telefon memóriakártyájára. A telefonon tárolt zenei fájlok lejátszására szolgáló Zene alkalmazást a kezdőképernyő Menü ikonjának megérintésével hívhatja elő. A megjelenő menüben a következő kategóriák szerint választhat a zenei fájlok közül: Előadók, Albumok, Dalok, illetve Lejátszási lista. A meghallgatni kívánt dal lejátszását a dal megérintésével indíthatja el. A Hozzáadás lejátszási listához funkció segítségével a kiválasztott dalt hozzárendelheti egy meglévő lejátszási listához, vagy új lejátszási listát szerkeszthet. A dalokat vagy albumokat a dal vagy album megérintése után a Törlés gombbal törölheti. A kiválasztott dalt alapértelmezett csengőhangként is beállíthatja, illetve a Névjegy szerkesztése menüben a Csengőhang hozzárendelése névjegyhez opcióval az adott névjegyhez egyedi csengőhangot rendelhet. 5.9 Galéria A telefon kamerájával készített fotókat és videófelvételeket, a telefonra másolt fotókat és videókat a Galéria alkalmazás segítségével tudja megtekinteni. A Galéria megnyitásához érintse meg a Menü gombot, és válassza ki a Galéria alkalmazást. A megnyitott fotót a bal alsó sarokban lévő Szerkesztés ikon megérintését követően szerkesztheti. A szerkesztés során a képeket effektezheti, forgathatja, tükrözheti, vághatja, és beállíthatja a kívánt fényeket és színárnyalatokat. A módosított képeket külön galériába mentheti el. A galériában szereplő

16 képeket háttérképként is beállíthatja a telefonon. A videófelvételeket a telefonon is lejátszhatja a Videolejátszás vagy a Mobo Player alkalmazások (illetve tetszőlegesen telepített alkalmazások) segítségével, illetve megoszthatja másokkal. 6. INTERNET 6.1 Böngésző A WiFi kapcsolat beállítását követően a kezdőképernyőn megjelenő Böngésző ikon megérintésével csatlakozhat az internetre (a böngésző automatikusan indul, ha a képernyőn megjelenő webhivatkozást megérinti). A böngészőben beállíthatja a kezdőlapot ( Kezdőlap beállítása ), az adott oldalt felveheti a könyvjelzők közé ( Mentés a könyvjelzők közé ), és egyszerre több böngészőablakot is megnyithat. 6.2 Letöltések Böngésző használata közben hosszan érintse meg a kiválasztott képet vagy fájlt, és a felugró menüben válassza a Kép mentése vagy a Link mentése funkciót. A letöltött fájlokat a Menü ikon megérintésével, a Letöltések között tekintheti meg és rendezheti tetszése szerint. 6.3 Kereső A készülék több kereső futtatására kínál lehetőséget. Az alkalmazások és a widgetek között tallózva kiválaszthatja a Google keresőt ( Google Keresés ), a 1Mobile Search keresőt ( 1Mobile Search ), illetve más alkalmazásokat is telepíthet a telefonra. Emellett lehetőség van hangalapú keresésre ( Hangalapú ) is.

17 7. CSATLAKOZÁS SZÁMÍTÓGÉPHEZ A tartozékként mellékelt USB kábel segítségével csatlakoztassa a telefont a számítógéphez. Húzza le a bal felső sarokban megjelenő menüsort. Az USB-eszköz csatlakoztatva ikon megérintésével előhívhatja a csatlakozási képernyőt. Az USB tár bekapcsolása ikon aktiválását követően a számítógép operációs rendszeréből is hozzáférhet a számítógépen tárolt adatokhoz és fájlokhoz, azokat szabadon böngészheti, másolhatja vagy törölheti. 8. SD KÁRTYA A telefon tárhelyének bővítése (max. 32GB) micro SD kártya segítségével lehetséges. Az SD kártyát a hátlap eltávolítása után tudja elhelyezni a megfelelő foglalatban. Az SD kártyán tárolt adatokat, fényképeket, videókat számítógépre is másolhatja, illetve számítógépről is másolhat fájlokat a kártyára.

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Gyors áttekintő útmutató CD-ROM Garancia Megjegyzés * A több kézibeszélőt

Részletesebben

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató 2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron Kezelési útmutató Technikai specifikáció: RAM Memória: 1GB Dual Core Cortex A7 1.3GHz processzor 3,5 kapacitív érintőkijelző 320 x 480 px felbontással

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 HU - 1 1 2 3 4 5 6 7

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Point of View Android 2.3 Tablet Kézikönyv ProTab 2XL

Point of View Android 2.3 Tablet Kézikönyv ProTab 2XL Tartalom 1. Megjegyzések...2 2. Doboz tartalma...2 3. Termék áttekintése...3 4. Indítás és leállítás...4 5. Asztal...5 6. Gombok...5 7. Az App Drawer...6 8. Rendszerbeállítások...6 9. HDMI...8 10. Telepítés,

Részletesebben

1. A főbb funkciók bemutatása

1. A főbb funkciók bemutatása Kézikönyv SMO10QC3G FIGYELMEZTETÉSEK A készülék és annak tartozékai gyermekektől elzárva tartandó. A készüléket ne tartsa nedves helyeken vagy nedves tárgyak közelében és ne fogja meg nedves kézzel. A

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 HU - 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Részletesebben

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató.

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. 1. Doboz Tartalma: 3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. Rendszer követelmények Az alábbi böngészők támogatottak:ie,firefox, Google Chrome, Safari, Opera. Az alábbi operációs rendszerek

Részletesebben

Köszönjük, hogy a LEAGOO termékét választottad! Mielőtt használni kezdenéd készüléked, kérjük gondosan olvasd el a kézikönyvet!

Köszönjük, hogy a LEAGOO termékét választottad! Mielőtt használni kezdenéd készüléked, kérjük gondosan olvasd el a kézikönyvet! KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy a LEAGOO termékét választottad! Mielőtt használni kezdenéd készüléked, kérjük gondosan olvasd el a kézikönyvet! A doboz tartalma: LEAGOO készülék Micro-USB adatkábel Töltő

Részletesebben

myphone 2015. Minden jog fenntartva. myphone HaloX Használati útmutató

myphone 2015. Minden jog fenntartva. myphone HaloX Használati útmutató Használati útmutató 1 csomag tartalma: Használat előtt ellenőrizze a csomag tartalmát: készülék, akkumulátor, töltő, töltő állomás, microusb kábel, használati útmutató, Amennyiben valamely tartozék hiányzik,

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

DOUBLEPHONE. Használati útmutató. Two phones in one MT847

DOUBLEPHONE. Használati útmutató. Two phones in one MT847 DOUBLEPHONE Two phones in one MT847 Használati útmutató Elölnézet Alulnézet Mikrofon Hangszóró OK gomb. Zseblámpa be/ kif (3mp.) Navigációs gombok: bal/ jobb/fel/le/ok Töltő aljzat Felülnézet USB aljzat

Részletesebben

UMAX. VisionBook 8Wi. Használati útmutató ásti balení

UMAX. VisionBook 8Wi. Használati útmutató ásti balení UMAX VisionBook 8Wi Használati útmutató ásti balení Csomag tartalma A csomag a következőket tartalmazza: Táblagép USB kábel Hálózati adapter Táblagép leírása Név Funkció 1. Audio port (3.5 mm) Fülhallgató,

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485

Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 Rövid üzembe helyezési útmutató CD480/CD485 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD485) Bázisállomás (CD480) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje

Részletesebben

Magyar. BT-03i használati útmutató

Magyar. BT-03i használati útmutató BT-03i használati útmutató 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Az első lépések Hogyan fogadja a telefonhívásokat Termékleírás 2 1. Áttekintés A B E D F 1-1 Funkció gombok: C A B C D E F Szilikon fülrögzítő Power

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! CD290 CD295

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást!   CD290 CD295 Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome CD290 CD295 Rövid üzembe helyezési útmutató 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! A doboz tartalma

Részletesebben

U-Band P1 GPS. Használati utasítás - 1 -

U-Band P1 GPS. Használati utasítás - 1 - U-Band P1 GPS Használati utasítás - 1 - Telefon párosítás Használja a Zeroner Health Pro-t ios vagy Android okostelefonján az okoskarperec beállításához az alábbiak szerint: Figyelem: a karkötővel való

Részletesebben

Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30

Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30 Wi-Fi karóra kamera használati utasítás - CW-Y30 Az Y-30 karóra kamera maximum 1280x720 pixeles felbontás mellett alkalmas videó felvételek rögzítésére, valamint azok élő megtekintésére mobiltelefonon

Részletesebben

AKAI TAB-7800. Táblagép kétmagos processzorral. Használati útmutató. Kérjük, olvassa el a használati útmutatót a készülék használatbavétele előtt.

AKAI TAB-7800. Táblagép kétmagos processzorral. Használati útmutató. Kérjük, olvassa el a használati útmutatót a készülék használatbavétele előtt. AKAI TAB-7800 Táblagép kétmagos processzorral Használati útmutató Fontos információk: Kérjük, olvassa el a használati útmutatót a készülék használatbavétele előtt. A leírások a kézikönyvben az alapértelmezett

Részletesebben

Kezdõ lépések. Nokia N93i-1

Kezdõ lépések. Nokia N93i-1 Kezdõ lépések Nokia N93i-1 A készülék gombjai és részei összecsukott mód 2. kiadás HU, 9253949 Típusszám: Nokia N93i-1. A további hivatkozásokban Nokia N93i néven szerepel. 1 A fõ kamera és az objektív.

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató Üzembe helyezési útmutató Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211337, 1. kiadás HU A készülék gombjai és részei 8 Érintőképernyő 9 Másodlagos kamera 10 Hangerő/Nagyítás gomb 11 Média gomb 12 Képernyő-

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175

Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175 Rövid üzembe helyezési útmutató CD170/CD175 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás (CD175) Bázisállomás (CD170) Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Felhasználói kézikönyv Rövid üzembe

Részletesebben

ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató

ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató ConCorde Roadcam HD20 Használati útmutató www.concorde.hu Köszönjük, hogy a ConCorde Roadcam HD20 menetrögzítő készüléket választotta. A termék első használata előtt kérjük, olvassa el a mellékelt használati

Részletesebben

VarioFace dokumenta cio

VarioFace dokumenta cio VarioFace dokumenta cio Tartalom Felhasználói dokumentáció... 2 1. A program felépítése... 2 1.1. Vario csatlakoztatása... 2 1.2. Főablak... 3 1.3. Képkijelölő ablak... 4 2. A program használata... 4 2.1.

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

WayteQ x995 GPS navigáció Rövid használati útmutató

WayteQ x995 GPS navigáció Rövid használati útmutató HU WayteQ x995 GPS navigáció Rövid használati útmutató A használati útmutató magyar nyelvű teljes változatát a: http://wayteq.eu/hu/letoltes oldalról töltheti le. 1. FIGYELMEZTETÉSEK ÉS MEGJEGYZÉSEK Ez

Részletesebben

xtab 7x Tablet PC Használati utasítás

xtab 7x Tablet PC Használati utasítás xtab 7x Tablet PC Használati utasítás Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 I - KEZDETI LÉPÉSEK... 3 BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK... 3 KIJELZŐ TISZTÍTÁSA... 3 A TABLET TISZTÍTÁSA... 4 JELLEMZŐK... 4 GOMBOK...

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

Smart Watch. Okosóra. - telefon - Használati útmutató. Használat előtt, kérjük, olvassa el ezt a. dokumentumot.

Smart Watch. Okosóra. - telefon - Használati útmutató. Használat előtt, kérjük, olvassa el ezt a. dokumentumot. Smart Watch Okosóra - telefon - Használati útmutató Használat előtt, kérjük, olvassa el ezt a dokumentumot. 1. Biztonsági figyelmeztetés A jelen dokumentumban lévő információk előzetes tájékoztatás nélkül

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Eee Pad TF201 modellhez

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Eee Pad TF201 modellhez Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Eee Pad TF201 modellhez Fájlok kezelése... 2 Hogyan érhetem el a microsd kártyán, SD kártyán és az USB eszközön tárolt adataimat?... 2 Hogyan tudom átmásolni a kívánt

Részletesebben

Bevezető Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Ahhoz, hogy az eszközt minél tovább örömmel és megelégedéssel használhassa, kérjük az eszköz

Bevezető Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Ahhoz, hogy az eszközt minél tovább örömmel és megelégedéssel használhassa, kérjük az eszköz Bevezető Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! Ahhoz, hogy az eszközt minél tovább örömmel és megelégedéssel használhassa, kérjük az eszköz használatba vétele előtt olvassa el ezt a rövid üzembehelyezési

Részletesebben

XIAOMI MI3 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI MI3 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI MI3 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Ez a használati útmutató a xiaomi.eu International V6 2014.11.21. szoftver verziójához készült. A frissítések után egyes funkciók változhatnak! Bevezetés Köszönjük, hogy

Részletesebben

xtab 8Q GPS Tablet PC Használati utasítás

xtab 8Q GPS Tablet PC Használati utasítás xtab 8Q GPS Tablet PC Használati utasítás Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 I - KEZDETI LÉPÉSEK... 3 BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK... 3 KIJELZŐ TISZTÍTÁSA... 3 A TABLET TISZTÍTÁSA... 4 JELLEMZŐK... 4 GOMBOK...

Részletesebben

SJM10 Felhasználói útmutató

SJM10 Felhasználói útmutató SJM10 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

xbook-60fl Használati utasítás

xbook-60fl Használati utasítás xbook-60fl Használati utasítás Tartalomjegyzék Bevezetés...3 A doboz tartalma...4 Biztonsági figyelmeztetések...4 Bemutatás...6 Főképernyő...9 Könyvek... 11 Képnézés... 24 Alkalmazás... 26 Beállítás...

Részletesebben

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv HD 1080P Headset-stílusú hordható kamera felhasználói kézikönyv 1. Bekapcsolás /Indítás /Megállítás 2. Mód 3. Lencse 4. MIC 5. Jelző fény 6. USB/Áram port 7. TF kártyanyílás Első rész: Bemutatás Ez a termék

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DG120. 2008 DreimGO.com All rights reserved. Website: www.dreimgo.com

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DG120. 2008 DreimGO.com All rights reserved. Website: www.dreimgo.com HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DG120 2008 DreimGO.com All rights reserved. Website: www.dreimgo.com 1 BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK Saját biztonsága érdekében ne használja a készülék gombjait vezetés közben. Használja

Részletesebben

HUG7211 Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Transformer TF201 modellhez

HUG7211 Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Transformer TF201 modellhez HUG7211 Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Transformer TF201 modellhez Fájlok kezelése... 2 Hogyan érhetem el a microsd kártyán, SD kártyán és az USB eszközön tárolt adataimat?... 2 Hogyan tudom átmásolni

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv SA-1389A Hálózati IP Kamera Felhasználói Kézikönyv 1. LED Jelzések 1. Hálózat jelző LED 2. Riasztás LED 3. Felvételt jelző LED 4. Riasztó élesítés LED 5. Infravörös vevő LED LED jelzés funkciók és jelentések:

Részletesebben

Kezdő lépések. Nokia N95-1 9205559, 1. kiadás HU

Kezdő lépések. Nokia N95-1 9205559, 1. kiadás HU Kezdő lépések Nokia N95-1 9205559, 1. kiadás HU A készülék gombjai és részei (telefon mód) Típusszám: Nokia N95-1. A továbbiakban Nokia N95 néven szerepel. 1 Fõkapcsoló 2 és választógombok a parancsok

Részletesebben

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4

Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Az alakalmazás letöltése... 2 Regisztráció... 3 Kapcsolódás (helyi vezérlés):... 4 Kapcsolódás vezeték nélküli routerrel (távoli vezérlés)... 5 Android:... 5 ios:...

Részletesebben

Vasco Traveler 5 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR

Vasco Traveler 5 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR Vasco Traveler 5 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR Copyright 2018 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Tartalomjegyzék 1. A készülék üzembe helyezése 4 1.1 Funkcióbillentyűk 5 1.2 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

Tartalomjegyzék. 1. Belépés a www.akademiai.hu-n vásárolt e-könyvek eléréséhez. 2. A könyvespolc. 3. Az olvasó nézet

Tartalomjegyzék. 1. Belépés a www.akademiai.hu-n vásárolt e-könyvek eléréséhez. 2. A könyvespolc. 3. Az olvasó nézet Tartalomjegyzék 1. Belépés a www.akademiai.hu-n vásárolt e-könyvek eléréséhez 2. A könyvespolc 3. Az olvasó nézet 3.1. A lapozás, a helyi menü megjelenítése 3.2. A helyi menü opciói 3.3. Hivatkozások és

Részletesebben

Alapvető tulajdonságok

Alapvető tulajdonságok Tartalomjegyzék Alapvető tulajdonságok... 1 Kinézet, csatlakozók... 1 Technikai jellemzők... 1 Első lépések... 2 Indítás és Kikapcsolás... 2 Csatlakoztatás PC-hez... 3 Kezelő felület... 4 Alsó kezelő felület...

Részletesebben

Digitális óra FULL HD WiFi kamerával

Digitális óra FULL HD WiFi kamerával Digitális óra FULL HD WiFi kamerával Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal 1. Termékleírás 1.

Részletesebben

CAMLAND Beruházás-megfigyelő

CAMLAND Beruházás-megfigyelő 2016 CAMLAND Beruházás-megfigyelő Felhasználói útmutató Készítette: GeoVision Hungária Kft. Tartalomjegyzék Bevezető... 2 Bejelentkezés... 2 Vezérlőpult... 3 Kamera adatlap... 4 Nézetek kezelése... 6 Felhasználók...

Részletesebben

UMAX Visionbook 10Wi

UMAX Visionbook 10Wi UMAX Visionbook 10Wi Használati útmutató A csomag a következőket tartalmazza: Csomag tartalma Táblagép Billentyűzet Hálózati adapter Használati útmutató Táblagép leírása Felülnézet Oldalnézet balról Elölnézet

Részletesebben

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780

AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 AUTÓS MULTI-MEDIA LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AKAI CAT-7780 Fontos tájékoztató a készülék beüzemeléséhez! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket! A készülék használatát megelőzően, kérjük olvassa el

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

DT-17 Felhasználói kézikönyv

DT-17 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység DT-17 Felhasználói kézikönyv DT-17 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Műszaki adatok...4 3. Monitor felszerelése...4 4. Főmenü...4

Részletesebben

Connection Manager - Felhasználói kézikönyv

Connection Manager - Felhasználói kézikönyv Connection Manager - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Tartalom A kapcsolatkezelő alkalmazás 3 Használatbavétel 3 A kapcsolatkezelő alkalmazás megnyitása 3 A jelenlegi csatlakozási állapot megtekintése

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása

1. Csomag tartalma. 2. A készülék bemutatása 1. Csomag tartalma 1. Prestigio autós DVR 2. Tapadókorong 3. DC 5V autós töltő 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. AV-kábel 2. A készülék bemutatása 1 SD/MMC-kártyanyílás 10 Fel 2 Mikrofon 11

Részletesebben

Fontos biztonsági előírások

Fontos biztonsági előírások Az úton első a biztonság Autóvezetés közben ne használjuk a mobiltelefont, előbb álljunk félre a járművel. Fontos biztonsági előírások Az itt szereplő utasítások be nem tartása veszélyes, illetve törvénybe

Részletesebben

Vasco Mini HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR

Vasco Mini HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR Vasco Mini HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR Copyright 2018 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Tartalomjegyzék 1. Eszközkezelés 4 1.1 Funkciógombok 5 1.2 Az akkumulátor töltése 6 1.3 Gyári SIM-kártya

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

1. Gombok és funkciók

1. Gombok és funkciók Kezelési útmutató 1. Gombok és funkciók 1. Első kamera 2. Hangerő + gomb 3. Hangerő - gomb 4. Hátoldali kamera 5. Fülhallgatóaljzat 6. SIM-kártya nyílása 7. Főkapcsoló és zár gomb 8. Áramkábel (DC-bemenet)

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése 1. Csomag tartalma 1. Prestigio autódvr 4. USB-kábel 7. Rövid használati útmutató 2. Tapadókorong 5. HDMI-kábel 8. Garancialevél 3. Autós töltő 6. AV kábel 9. GPS kábel (csak RR520G amelyek beépített GPS

Részletesebben

xtab-s7 Tablet PC Használati utasítás

xtab-s7 Tablet PC Használati utasítás xtab-s7 Tablet PC Használati utasítás Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 I - KEZDETI LÉPÉSEK... 3 BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK... 3 KIJELZŐ TISZTÍTÁSA... 3 A TABLET TISZTÍTÁSA... 4 JELLEMZŐK... 4 GOMBOK...

Részletesebben

Easton420. Automata Telefon hangrögzítő. V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre

Easton420. Automata Telefon hangrögzítő. V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre Easton420 Automata Telefon hangrögzítő V 6.0 Telepítése Windows XP rendszerre A mellékelt telepítő CD-t helyezze a számítógép lemez olvasó egységbe, várja meg az automatikus indítási képernyőt. Majd válassza

Részletesebben

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

Alcor Zest Q813IS Táblagép. Kezelési útmutató

Alcor Zest Q813IS Táblagép. Kezelési útmutató Alcor Zest Q813IS Táblagép Kezelési útmutató BIZTONSÁGGAL KAPCSOLATOS FIGYELMEZTETÉSEK Ez az útmutató fontos információkat tartalmaz a készülék kényelmes és biztonságos használatával kapcsolatban. Kérjük,

Részletesebben

Calisto USB-s kihangosító. Használati útmutató

Calisto USB-s kihangosító. Használati útmutató Calisto 7200 USB-s kihangosító Használati útmutató Tartalomjegyzék Leírás 3 Csatlakoztatás számítógéphez 4 Mindennapi használat 5 Bekapcsolás 5 Hangerő 5 Némítás és a némítás kikapcsolása 5 Hívás fogadása

Részletesebben

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából 100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából Alkalmazás-vezérlés Ha a fűtőpanelt a BEHA SmartHeater alkalmazáshoz kívánja csatlakoztatni, töltse le az alkalmazást az App Store-ból (iphone-ra)

Részletesebben

SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJX1000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4 B u d a p e s t, M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Előoldal Módválasztó funkciógomb: - kamera ki- és bekapcsolása

Részletesebben

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró

Element BEAM. Hordozható Bluetooth hangszóró Element BEAM Hordozható Bluetooth hangszóró 2017 WayteQ Europe Kft. Minden jog fenntartva Importőr: WayteQ Europe Kft. 1097 Budapest, Gubacsi út 6. info@wayteq.eu / www.wayteq.eu / +36 1 21 73 632 1 Bevezetés

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 6034R Rövid használati utasítás Fontos információk: Az Ön telefonja kompakt (egybeépített) kialakítású készülék, a hátlap és az akkumulátor eltávolítása nem lehetséges. A felhasználó számára szigorúan

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ POLYCOM HDX VIDEOKONFERENCIA RENDSZERHEZ - FONTOS TEENDŐK VIDEOKONFERENCIA ELŐTT - A VIDEOKONFERENCIA ÜZEMBE HELYEZÉSE - HÍVÁS KEZDEMÉNYEZÉSE ÉS FOGADÁSA - A KAMERA ÉS A MIKROFON HASZNÁLATA

Részletesebben

GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv

GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv Essence 4 0 S ze rzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert,

Részletesebben

xtab-79qci Tablet PC Használati utasítás

xtab-79qci Tablet PC Használati utasítás xtab-79qci Tablet PC Használati utasítás Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 I - KEZDETI LÉPÉSEK... 3 BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK... 3 KIJELZŐ TISZTÍTÁSA... 3 A TABLET TISZTÍTÁSA... 4 JELLEMZŐK... 4 GOMBOK...

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

ConCorde sphone 3100 Használati útmutató

ConCorde sphone 3100 Használati útmutató JELLEMZŐK: Nagy gombok Egyszerű menü SOS gomb (hívás és SMS) Zseblámpa funkció Színes kijelző Kamera Vészhívás funkció ConCorde sphone 3100 Használati útmutató A KÉSZÜLÉK BEMUTATÁSA 1). Hangszóró 2). Kijelző

Részletesebben

Smart speed VF-795 CJA28BAVDAPA

Smart speed VF-795 CJA28BAVDAPA User Használati manual útmutató Smart speed Vodafone Group 2015. A Vodafone márkanév és a Vodafone logók a Vodafone Csoport védjegyei. A jelen dokumentumban megjelenő bármely termékvagy vállalatnév az

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

WIFI/IP MINI DV. Használati útmutató

WIFI/IP MINI DV. Használati útmutató WIFI/IP MINI DV Használati útmutató Köszönjük, hogy cégünk termékét választotta. A Mini Digitális Videó felvevő Óra ultra hordozható dizájnnal készült, számos területen használható, amellyel kényelmesé,

Részletesebben

TÁMOP 6.1.4. KORAGYERMEKKORI PROGRAM (0-7 ÉV) Mobil munkaállomások beszerzése

TÁMOP 6.1.4. KORAGYERMEKKORI PROGRAM (0-7 ÉV) Mobil munkaállomások beszerzése TÁMOP 6.1.4. KORAGYERMEKKORI PROGRAM (0-7 ÉV) Mobil munkaállomások beszerzése TÁMOP 6.1.4. KORAGYERMEKKORI PROGRAM (0-7 ÉV) AZ ELŐADÁS TELJES ANYAGA MEGTALÁLHATÓ AZ OTH HONLAPJÁN! ACER Aspire E 15 15,6

Részletesebben

Kids phone használati útmutató

Kids phone használati útmutató Kids phone használati útmutató Q5G Az illusztráció és magyarázat 1. OK / hívás indítás / hívás fogadás / menü gomb 2. Mégse / hívás elutasítás / vissza gomb 3. SOS hívás gomb 4. Anya hívó / hívás alatt

Részletesebben

Kezdeti lépések MAGYAR CEL-SV3JA2F0

Kezdeti lépések MAGYAR CEL-SV3JA2F0 Kezdeti lépések MAGYAR CEL-SV3JA2F0 A csomag tartalma Használat előtt ellenőrizze, hogy a fényképezőgép doboza tartalmazza-e a következő elemeket. Ha valamelyik hiányzik, vegye fel a kapcsolatot a fényképezőgépkereskedővel.

Részletesebben

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100

BLUETOOTH HANGFAL. Felhasználói kézikönyv. E-Boda Beat 100 BLUETOOTH HANGFAL Felhasználói kézikönyv E-Boda Beat 100 Bevezető Köszönjük, hogy az E-boda Beat 100 Bluetooth hangfalat választotta. Használhatja ezt a készüléket okos telefonjával vagy tabletjével zenehallgatásra,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Legal 2 2 Jogi nyilatkozat A szerzői jogok tulajdonosa: 2011 Google Inc. Minden jog fenntartva. Copyright 2010 Google Inc. All rights

Részletesebben

XIAOMI REDMI NOTE 4G

XIAOMI REDMI NOTE 4G XIAOMI REDMI NOTE 4G HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Ez a használati útmutató a xiaomi.eu International 4.10.31 szoftver verziójához készült. A frissítések után egyes funkciók változhatnak! E U S T O C K. H U Bevezetés

Részletesebben

A repülős adatbázis 28 napig érvényes és az összes repülőtér információt tartalmazza, navigációs segédinformációkkal és kereszteződés adatokkal.

A repülős adatbázis 28 napig érvényes és az összes repülőtér információt tartalmazza, navigációs segédinformációkkal és kereszteződés adatokkal. Garmin D2 Charlie repülős funkciók leírása A repülési adatbázis frissítése Mielőtt frissíthetné a repülési adatbázist, készítenie kell egy Garmin fiókot, és ahhoz hozzá kell adnia készülékét. A készüléke

Részletesebben

Fém minidiktafon távolsági lehallgatással

Fém minidiktafon távolsági lehallgatással Fém minidiktafon távolsági lehallgatással Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 Tel: +36 70 290 1480, e-mail: info@spystore.hu 1. oldal www.spystore.hu

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-T560 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 09/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS

VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT27SD HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Kezelési útmutató...4 4. Alap beállítása...6 5. Beépített memória és SD kártya...9 6. Műszaki adatok...11

Részletesebben

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás Android verzió Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 A SilverCrest Action Camcorder alkalmazás elindítása... 2 Rögzítés üzemmód... 2 A Média album... 3 Felvételek átvitele

Részletesebben

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor

{LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm. - súly: 8,6 g. - hatótávolság: 10m. -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor {LINGO} Termékleírás: - Méret: 61x18x8mm - súly: 8,6 g - hatótávolság: 10m -akkumulátor-kapacitás és típus: 90mAh, polimer lítium akkumulátor - töltési idő: 2 óra - készenléti idő: 120 óra - beszélgetési

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: ,

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: , Felhasználói Kézikönyv Rii K18 Multimédiás Billentyűzet és Touchpad 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550,

Részletesebben

VDT-17 Felhasználói kézikönyv

VDT-17 Felhasználói kézikönyv 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT-17 Felhasználói kézikönyv VDT-17 Leírás v1.1 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Műszaki adatok...4 3. Monitor felszerelése...4 4. Főmenü...4

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz

Tartalomjegyzék. Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz Első lépések Tartalomjegyzék Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz Könyvespolc A könyvespolc elemei A könyvespolc funkciói Egy kiadvány letöltése Egy kiadvány megnyitása Olvasó modul Olvasás

Részletesebben

Használati útmutató. Gyors start

Használati útmutató. Gyors start 1 Használati útmutató Gyors start Minden jog fenntartva! Az alábbi biztonsági előírások betartása meghosszabbítja az Ön készülékének szolgálati idejét. Biztonsági előírások!!! Ne tegyük ki a készüléket

Részletesebben