OTP Bank ajánlatai Mert hiszünk azokban, akik hisznek magukban!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "OTP Bank ajánlatai Mert hiszünk azokban, akik hisznek magukban!"

Átírás

1 OTP Bank ajánlatai Mert hiszünk azokban, akik hisznek magukban!

2 A regisztrált vállalkozások száma változás %-ban

3 Célunk Ügyfeleink igénye alapján a teljes körű kiszolgálás biztosítása Prémium szolgáltatáso k Egyén i válla lkozás Privátbanki szolgáltatások KFT. ELEKTRONIKU S TERMÉKEK Ügyfél MKV SZÁMLACSOMAGO K. Nyrt MKV HITELEK Zrt. POS, LÍZING; BIZTOSÍTÁ S, LTP Munkáltatói számlacsoma gok MKV BEFEKTETÉ SI TERMÉKEK LTP, Lakossági hiteltermék ek SIMPLE JUMP

4 1. A bankkapcsolat kialakítása számlavezetési ajánlatok

5 Számlacsomagok

6 Banki termékválasztás A pénzügyek megfelel, a vállalkozás igényeit szem el tt tartó intézéséhez els sorban megfelel en kiválasztott bankszámlára, bankszámlacsomagra célszer koncentrálni, melynek nem csupán alacsony költségekkel kell rendelkeznie, hanem a vállalkozás pénzügyi szokásainak megfelel tranzakciók végrehajtását is lehet vé kell tenni. A bankszámlavezetés költségeinek csak egy része a bankszámla vezetési díj, a különféle tranzakciós díjak jelent/het/ik a költségek nagyobb részét. A csomagszer en kínált szolgáltatások a megfelel konstrukcióban összességében kedvez bbek lehetnek a vállalkozások számára.

7 Kisvállalkozói számlacsomagok hierarchiája Gold Magas számlaforgalmat bonyolító, elektronikus csatornákat használó ügyfelek részére kiemel- ten kedvezményes pénzforgalmi kondíciókkal Komfort Standard DevizaPlusz e-devizaplusz Export/import tevékenységet folytató vállal-kozások számára kedvezményes deviza és nemzetközi forint átutalási díjakkal Tevékenységi kör specifikus számlacsomagok Patika, PatikaExtra Jog-Ász Könyvel i Terra Non-profit Non-profit Standard e-számlacsomag Aktív elektronikus vagy hagyomá-nyos, bankfióki elérés esetén Társasházak, lakásszövetkezetek, részére Takaros Alap Mozaik Alacsony forgalmú ügyfeleknek Induló vállalkozásoknak Bázis Start Elektronikus Hagyományos Szakmai Társasházi 1 db MC Unembossed betéti kártya éves díját és az OTPdirekt alap és kontroll szolgáltatás havidíját a számlavezetés havidíja tartalmazza. Az elektronikusan kezdeményezett átutalások díja kedvez bb, mint a papíralapú átutalásoké. Non-profit ügyfelek (nonprofit és egyéb szervezetek, alapítványok) számára is elérhet. A papíralapú és az elektronikus átutalások díja megegyezik. Non-profit ügyfelek számára is elérhet. Speciális tevékenység körbe tartozó ügyfelek részére kialakított számlacsomagok. Csak társasházak és lakásszövetkezetek igényelhetik.

8 Elektronikus számlacsomagok Közös jellemz k (e-devizaplusz esetén a forint számlához kapcsolódóan) 1. Pénzforgalmi bankszámla, ahol az elektronikusan kezdeményezett átutalások díja kedvez bb, mint a papíralapú 2. 1 db díjmentes MC bankkártya (az els kártya a számlacsomag fennállása alatt végig díjmentes) 3. Díjmentes OTPdirekt alap és kontroll szolgáltatás 4. Non-profit ügyfelek (non-profit és egyéb szervezetek, alapítványok) számára is elérhet. Start E- E-DevizaPlusz 50 Plusz Komfort Gold Kiemelt

9 Szakmai számlacsomagok Szakmai számlacsomagok Kiknek ajánlható? Terra számlacsomag: Agrár vállalkozásoknak Patika számlacsomag: Gyógyszertáraknak, gyógyszerészeti kiskereskedéseknek Jog-Ász számlacsomag: Jogi tevékenységet folytató vállalkozásoknak (ügyvédek, jogászok, közjegyz k és bírósági végrehajtók) Könyvel i számlacsomag: számviteli, könyvvizsgálói vagy adótanácsadói tevékenységet folytató vállalkozásoknak Érvek, el nyök ü Szakmai csoportoknak, profiljukhoz illesztve, ü Patika és Jog-Ász csomagok: 1 db ingyenes MasterCard Unembossed debit kártya, a csomagár tartalmazza az OTPdirekt alap és kontroll szolgáltatás havi díja, kedvezményes pénzforgalmi kondíciók, ü Patika csomagok: Kedvezményes, sávos látra szóló kamatozás, ü Könyvel i számlacsomag: 1 db ingyenes MasterCard Unembossed debit kártya, a csomagár tartalmazza az OTPdirekt alap és kontroll szolgáltatás havi díja, havi els 2 db elektronikus bankon kívüli belföldi forint eseti átutalás díjmentes, bankon belüli elektronikus eseti átutalások díjmentesek, ü Terra számlacsomag: 1 db forint elkülönített számla, díjmentes OTPdirekt alap és kontroll szolgáltatás. PatikaExtra számlacsomag: Eredetileg a Hungaropharma Zrt. (HPH) Gyöngypatika programjában résztvev, és TEVA partner patika ügyfelek számára került kialakításra, de az MKV Igazgatóság engedélyével nagyobb gyógyszertárak megtartására is felhasználható: díjmentes számlavezetés és bankon belüli elektronikus átutalás, kedvezményes látra szóló sávos kamat, magasabb átutalási díjak, 1 évig díjmentes MC Unembossed bankkártya, ingyenes bankon kívüli átutalás a HPH részére MKV Igazgatóság engedélyével. Termék specialitás Csak meghatározott tevékenységi körbe tartozó ügyfelek számára érhet el.

10 A hitelesített elektronikus kivonat ü Költséghatékony: Jelent s költségmegtakarítást érhet el a papíralapú kivonatküldéshez képest, El nyök ü Gyorsabb: Már a tárgynapot követ munkanapon elérhet az ügyfél számára, ü Egyszer bb könyvelés: A hitelesített elektronikus kivonatok tartalma átimportálható a könyvel programba, így a kivonatok alapján történ könyvelés egyszer bbé válik. ü Könny tárolás, hozzáférés: A kivonatok korlátlan ideig tárolhatók és bármikor lekérdezhet k. ü A kivonatok elektronikus formájuknak köszönhet en egyszer en felhasználhatók kimutatások, kalkulációk készítésére. ü Nincs szükség fiókbérletre: Szükségtelenné válik a banki fiókbérlet fenntartása.

11 Folyamatban lev akciónk Amennyiben egy mikro- és kisvállalati ügyfélkörbe tartozó ügyfél október 16. és december 31. között kisvállalkozói (kivéve Gold) vagy társasházi számlacsomagot nyit, akkor az akció keretében els ként nyitott számlacsomag esetében a számlanyitás hónapjától kezdve 12 hónapon keresztül a Bank nem számítja fel a számlavezetési havidíjat.

12 Elkötelezettek vagyunk a vállalkozások finanszírozására ezért az OTP az új névvel is szeretné jelezni, hogy nem csak lakossági bank, hanem legalább ennyire hangsúlyos szereplő a vállalkozói fronton is melyet jól tükröz az új név szlogenje is mert hiszünk azokban, akik hisznek magukban. Vállalati hitelezés Magyarországon* -9% Q-ban % Az OTP Bank részesedése a vállalati hitelállományból Magyarországon (árfolyamszűrt q/q alakulás) (%) Hitelintézeti rendszer magyarországi vállalatok hitelei OTP Bank magyarországi vállalatok hitelei -10% Hitelintézeti rendszer (HU) OTP nélkül Míg vállalati hitelezés a bankrendszer szintjén 1,5 százalékkal nőtt idén az első három negyedévben, addig az OTP-nél a hitelezés 4,8 százalékkal nőtt Az OTP Bank részesedése a vállalati hitelállományból jelenleg 11,6 százalék, ez az érték 2008-ban 7,5 százalék volt Az OTP Csoport az MNB Növekedési Hitelprogram első szakaszában a hitelintézetek közül a legmagasabb keretösszegben vállalt hitelkihelyezést a hazai vállalkozások körében, összesen 97 milliárd forint értékben. Az OTP Csoport a források 78%-át az I. pillér keretében allokálta, ennek újabb 70%-át új hitelkihelyezésre fordította, továbbá az új kihelyezések 50%-a új fejlesztések, 50%-a 12 forgóeszközök finanszírozását szolgálta.

13 2. A vállalkozásnak küls forrásra van szüksége - biztonsági tartalék - likviditás finanszírozása - fejlesztés, beruházás HITELTERMÉKEK A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL:

14 OTP Lendület Folyószámlahitel OTP LendületPlusz Folyószámlahitel Széchenyi Kártya Hitel OTP Agrár és Vállalkozói folyószámlahitel OTP Vállalkozói Jelzáloghitel OTP Új Széchenyi Beruházási Hitel Növekedési Hitelprogram 2. MKV Folyószámla típusú hitelek MKV Jelzálog típusú és beruházási hitelek OTP Új Széchenyi Forgóeszközhitel OTP Új Forrás Forgóeszközhitel Széchenyi Kártya Forgóeszközhitel Növekedési Hitelprogram 2. MKV Forgóeszközhitelek MKV Agrárhitelek OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel nem csak agrárvállalkozások részére! Agrár Széchenyi Kártya Birtokfejlesztési Hitel Területalapú támogatások el finanszírozása Zöldkártya hitel Egyéb MKV hitelek OTP Vállalkozói Lombardhitel OTP Vállalkozói Lombardhitel fix marzs mellett OTP Egyensúly Hitel OTP Bankgarancia

15 Folyószámlahitel típusú hitelek (likviditás-menedzsment)

16 OTP LendületPlusz Folyószámlahitel A hitel célja: Az OTP LendületPlusz Folyószámlahitel konstrukció könnyen és gyorsan, tárgyi fedezet nélkül teremt elérhet hiteligénybevételi lehet séget azon vállalkozások számára, akik átmeneti likviditási gondokkal küzdenek. A hitel összege: Minimum 0,5 millió Ft, maximum 25 millió Ft, a hitelkeret számlaforgalomhoz kötött, azaz a hitelkeret teljes összege legfeljebb kett havi, átlagos, éves OTP Banknál bonyolított számlaforgalomnak megfelel összeg lehet, illetve nem haladhatja meg az árbevétel 25%-át. A hitel devizaneme: HUF, EUR A hitel futamideje: A hitel maximális futamideje 1 év, de pozitív hitelbírálati döntés esetén meghosszabbítható. A hitel fedezete: A hitel igénybevételéhez tárgyi fedezet nem szükséges, azonban a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80%-os készfizet kezességvállalása és magánszemély kezessége kötelez en kapcsolódik a hitelhez.

17 Széchenyi Kártya 2 Hitel A hitel célja: A Széchenyi Kártyát és a hozzá kapcsolódó hitelt a vállalkozás érdekében felmerült és elszámolható kiadások kiegyenlítésére lehet felhasználni - akár kártyával való fizetés, akár készpénz felvétel, akár átutalás útján. A hitel összege: A Széchenyi Kártyához kapcsolódó hitelkeret (ötszázezer), vagy (egymillió) és ,- (huszonötmillió) forint között egymilliónként emelked összeg lehet. A hitel futamideje: 1+1 év, türelmi id nélkül A hitel biztosítékai: magánszemély készfizet kezessége, Garantiqa Zrt. készfizet kezességvállalása a tartozás 80%-ára, KA-VOSZ Zrt. sortartó kezessége, felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás, kötelez számlaforgalom. A Széchenyi Kártya 2 Hitel el nyei: államilag támogatott konstrukció, szabadon felhasználható, rugalmas, a visszafizetett összeg újra felhasználható, a hitellel kapcsolatos költségek a vállalkozásban elszámolhatók.

18 OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel 18 A hitel célja: Az OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel az agrár mikro-, kis-, és középvállalkozások átmeneti, napi likviditási problémáinak áthidalására szolgál. A konstrukció tárgyi fedezet nélküli, szabad felhasználású termék. A hitel összege és devizaneme: Devizától függetlenül legalább Ft legfeljebb Ft Az AVHGA min sítési rendszere szerint IV. min sítés ügyfél esetén a hitel maximális összege ,-Ft. Lehetséges devizanemek: HUF, EUR Futamid : Maximum 1 év, ami pozitív hitelbírálati döntés esetén megújítható. A hitel biztosítékai: magánszemély készfizet kezessége, az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány 80%-os kezességvállalása (mely a t kére és az egy évi induló ügyleti kamatra vonatkozik), felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás alkalmazása, 6-szoros jóváírási számlaforgalom teljesítése. Az OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel el nyei: szabadon felhasználható, és tárgyi fedezet nélkül igénybe vehet, gyors és rugalmas igénybevételi lehet séget biztosít.

19 Jelzálog típusú és beruházási hitelek

20 OTP Vállalkozói Jelzáloghitel A hitel célja: Az OTP Vállalkozói Jelzáloghitel felhasználható: ingatlanvásárlásra, meglév hitel kiváltására, illetve szabad felhasználásra, ez esetben az ügyfélnek nem kell hitelcélt igazolni, igénybe veheti a cég m ködéséhez kapcsolódó bármilyen hitelcélra. A hitel futamideje: A hitel maximális futamideje 15 év, a szerz déskötést l számítva maximálisan 1 év türelmi id adható. A hitel összege: minimum 1 millió Ft, maximum 50 millió Ft (kezd vállalkozás esetében maximum 10 millió Ft), a folyósítható hitel mértékét a fedezeti ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke és a településmin sítési kategóriák is befolyásolják, A hitel devizaneme: HUF A hitel fedezete: ingatlanbiztosíték, mely lehet a hiteligényl tulajdonában, vagy magánszemély tulajdonában, illetve lehet a hitelb l megvásárolni kívánt ingatlan is, Garantiqa Hitelgarancia Zrt. 80%-os készfizet kezességvállalása. Kezd vállalkozások is igényelhetik!

21 OTP Új Széchenyi Beruházási Hitel A hitel célja: Az Új Széchenyi Hitel Program keretében a Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. (MV Zrt.) refinanszírozási hitelkeretet közvetít szerz dött pénzügyi közvetít k számára, ily módon visszatérítend, kedvez kamatozású forrásokat biztosít a mikro-, és kisvállalkozások részére. Az OTP Új Széchenyi Beruházási hitel a kis- és középvállalkozások számára, gépek, berendezések, egyéb tárgyieszköz-beszerzések és egyéb beruházások finanszírozására szolgál; meglév üzleti tulajdon vagy bérelt infrastruktúra b vítésére és/vagy fejlesztésére; a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz finanszírozására abban az esetben, ha az adott beruházáson belül a forgóeszköz aránya a folyósított teljes hitelösszeg 30%-át nem haladja meg. A beruházást csak a vállalkozás a hitelszerz désben megadott - telephelyé(ei)n (ennek hiányában a székhelyén) lehet megvalósítani. A hitel összege: Minimum ,- Ft, maximum Ft. A hitel összegének százezer forintra kell végz dnie. A hitel összege a beruházás tervezett nettó költségének maximum 80 %-a lehet (vissza nem igényelhet ÁFA esetén a bruttó költség maximum 80 %-a). A hitel futamideje: A hitel futamideje minimum 12 hónap (1év), maximum 120 hónap (10 év).

22 A hitel devizaneme: HUF OTP Új Széchenyi Beruházási Hitel A hitel fedezete: per-, teher- és igénymentes ingatlan, mely lehet a hiteligényl (adós) tulajdonában és lehet harmadik fél tulajdonában, term föld ki van zárva. a AVHGA Zrt. 80%-os kezességvállalása, Az ingatlan fedezet/ek/ bank által elfogadott értékének 100 %-ban fedezetet kell nyújtania a kihelyezett t kére és 1 éves járulékára. Öner Az elvárt öner a beruházás teljes bruttó megvalósítási költségének (visszaigényelhet ÁFA esetén a nettó költség) legalább 20%-a. Az OTP Új Széchenyi Beruházási Hitel el nyei: kedvez kamatozású, államilag támogatott konstrukció; akár kezd vállalkozás részére is igényelhet ; nem szükséges üzleti tervet készíteni; rendelkezésre tartási jutalék és kezelési költség nem kerül felszámításra; díjmentesen el - és végtörleszthet ; forint alapú konstrukció, nincs árfolyamkockázat; több beruházást is megvalósíthat egy hitelen belül, s t kiegészít hitelcélként forgóeszközök finanszírozására is alkalmas; a hiteligényléshez nem kötelez számlamúlttal rendelkezni az OTP Banknál.

23 Forgóeszközhitelek (készletfinanszírozás)

24 OTP Új Széchenyi Forgóeszközhitel A hitel célja Az OTP Új Széchenyi Forgóeszközhitel a kis- és középvállalkozások tevékenysége b vítéséhez szükséges, áru, göngyöleg, félkész termék, késztermék, anyag, szerszám, m szer, berendezés, felszerelés, munkaruha, egyenruha, véd ruha nettó beszerzési értékének finanszírozása. A hitel futamideje: A hitel futamideje minimum 12 hónap (1 év), maximum 36 hónap (3 év), és a rendelkezésre tartási id szak minimum 1 hónap, maximum 3 hónap,a vége minden esetben a hónap utolsó munkanapjára esik. A rendelkezésre tartási id t követ en további lehívásra nincsen lehet ség. A hitel devizaneme: A hitel kizárólag forintban adható. A hitel maximális összege A Konstrukcióban adható minimális hitelösszeg 1 millió a maximális hitelösszeg 25 millió forint, összegének nagysága az éves nettó árbevétel nagysága és az ügyfél pénzforgalmi bankszámlájá(i)n bonyolított el z 12 havi bejöv átlagos számlaforgalom alapján történik.

25 OTP Új Széchenyi Forgóeszközhitel A hitel fedezete: A hitel igénybevételéhez tárgyi fedezet nem szükséges, azonban az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) kezességvállalás 80%-os készfizet kezességvállalása és magánszemély kezessége kötelez en kapcsolódik a hitelhez. Az Új Széchenyi Forgóeszközhitel el nyei: tárgyi fedezet bevonására nincs szükség; kedvez kamatozású, államilag támogatott konstrukció; nem szükséges üzleti tervet készíteni; rendelkezésre tartási jutalék és kezelési költség nem kerül felszámításra; díjmentes el - és végtörlesztés; forint alapú konstrukció, nincs árfolyamkockázat; a hiteligényléshez nem kötelez számlamúlttal rendelkezni az OTP Banknál. Az Új Széchenyi Forgóeszközhitel célszegmense: forgóeszköz finanszírozására keres kedvez kamatozású forráslehet séget, vállalkozása fejlesztéséhez készletek beszerzésére van szüksége, nem rendelkezik fedezetként felajánlható ingatlannal.

26 Agrárhitelek

27 OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel 27 A hitel célja: Az OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel az agrár mikro-, kis-, és középvállalkozások átmeneti, napi likviditási problémáinak áthidalására szolgál. A konstrukció tárgyi fedezet nélküli, szabad felhasználású termék. A hitel összege és devizaneme: Devizától függetlenül legalább Ft legfeljebb Ft Lehetséges devizanemek: HUF, EUR Futamid : Maximum 1 év, ami pozitív hitelbírálati döntés esetén megújítható. A hitel biztosítékai: magánszemély készfizet kezessége, az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány 80%-os kezességvállalása (mely a t kére és az egy évi induló ügyleti kamatra vonatkozik), felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás alkalmazása, 6-szoros jóváírási számlaforgalom teljesítése. Az OTP Agrár és Vállalkozói Folyószámlahitel el nyei: szabadon felhasználható, és tárgyi fedezet nélkül igénybe vehet, gyors és rugalmas igénybevételi lehet séget biztosít.

28 Agrár Széchenyi Kártya Kondíciók Hitelcél: mezőgazdasági célú, szabad felhasználású folyószámlahitel, hitelkiváltásra nem használható Hitelösszeg:minimum Ft, maximum 25 millió Ft (500 ezer Ft vagy annak pozitív egész számú többszöröse) Devizanem: HUF Futamidő:max.1 év, amely újabb pozitív hitelbírálati döntés esetén meghosszabbítható A hitelkamathoz 4,00%-os, az AVHGA készfizető kezességvállalásához 0,75%-os állami támogatás kapcsolódik. A Hitel biztosítékai: a Konstrukció igénybevételéhez 15 millió forint hitelösszegig nincs szükség tárgyi fedezetre, 15 millió forint felett ingatlan fedezet bevonása szükséges. Szükséges biztosítékok: ü magánszemély készfizető kezessége ü felhatalmazó levélen alapuló beszedés joga ü AVHGA készfizető kezességvállalása a tőketartozásának 80 %-áért. Kamatért ebben a konstrukcióban az AVHGA nem vállal kezességet. ü Előírt számlaforgalom: Agrár Széchenyi Kártya esetében általában a hitelkeret 6-szorosának megfelelő az előírt jóváírási (követel) számlaforgalom. ü A számlaforgalmi vizsgálat nélkül nyújtott Agrár Széchenyi kártya (max. 5MFt) esetén a szerződött hitelösszeggel megegyező mértékű számlaforgalom bonyolítása az előírás. ü Keretbiztosítéki jelzálogjog - 15 millió Ft feletti hitelösszeg esetén 15 MFt felett a fentieken túl egyéb, ingatlanfedezet bevonása kötelező, a fedezetül felajánlott ingatlan szabad piaci értékének 70%-a el kell érje minimum a 15 millió Ft feletti hitelösszeg rész értékét

29 Birtokfejlesztési Hitel 29 Term földvásárlásra nyújtott hitelkonstrukció, amit az OTP Bank Nyrt., mint az OTP Jelzálogbank Zrt. ügynöke nyújt, emiatt a hitelnek külön Hirdetménye és Üzletszabályzata is van. A hitel célja: önálló helyrajzi számmal rendelkez term föld megvásárlása; term föld tulajdoni hányad tulajdonjogának adásvétel jogcímén történ megszerzése; földtulajdon szerzése legfeljebb 300 hektár vagy 6000 aranykorona érték föld eléréséig lehetséges. A hitel futamideje: Legalább 5 év, legfeljebb 20 év. Türelmi id : maximum 2 év; T ketörlesztés: negyedév/ félév/év, az ügyfél várható árbevételéhez igazítva. A hitel devizaneme: HUF Igénybevev i kör: A Birtokfejlesztési hitelt igénybe veheti minden olyan vállalkozói ügyfél, aki a földtörvény szerint földet vásárolhat. Jelenleg ez az stermel k, mez gazdasági kistermel k, családi gazdálkodók, egyéni vállalkozók körét jelenti. A hitel biztosítékai: Ingatlanok: els helyi jelzálog + terhelési és elidegenítési tilalom Felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás. A fedezetként kötelez en be kell vonni a hitelb l vásárolt term földet. Pótfedezetként bevonható már meglév term föld. Term föld fedezet meghatározás: szántó, sz l, gyümölcsös, rét, legel (gyep) min 3 ha. Hitelfedezetként nem fogadható el halastó m velési ágú term föld. Erd m velési ágú term föld pedig csak szántóértéken fogadható el.

30 Területalapú támogatások el finanszírozása 30 A hitel célja: Egységes területalapú támogatás (SAPS), és az agrár-környezetgazdálkodási (AKG) támogatások el finanszírozására nyújtott szabad felhasználású forgóeszközhitel. A Hitel igényléséhez tárgyi fedezet nem szükséges. Igénybevev i kör: Egységes területalapú támogatásra (SAPS) és AKG támogatásokra jogosult, MVH nyilvántartásában regisztrált agrárvállalkozások (ideértve a mez gazdasági stermel t is). Hitelösszeg: Minimum 500 ezer HUF. Fels korlát MKV Üzletágban 50 millió HUF. A hitel összege az ügyfél min sítését l függ en SAPS támogatás esetén az el finanszírozott (tárgyévi!!!) támogatás összegének maximum 80-85%-a, AKG támogatás esetén 70%-a. Lehetséges devizanemek: HUF Futamid : Tárgyévet követ év június 30., illetve ha AKG támogatás el finanszírozása is történik szeptember 30. T ketörlesztés és kamatfizetés: T kefizetés a futamid végén a támogatás megérkezésekor egy összegben. Kamatfizetés naptári negyedévente

31 Zöldkártya hitel Annak a term földhasználónak ajánljuk, aki Speciális igénylési feltételek: q A földhasználó érvényes regisztrációs igazolása.jogosult területalapú (SAPS) támogatásra...mez gazdasági Vidékfejlesztési Hivatal (MVH)- nál regisztrált. q OTP regisztrációs számla megléte q Támogatási kérelem benyújtásának bemutatása pótlólagos bemutatás esetén az MVH-nak történ benyújtást követ 5 naptári napon belül kötelez q Ha a területhasználat 20%-ot elér mértékben változik a évi területhasználathoz képest, dokumentálni kell a változást (adásvételi, vagy bérleti szerz dés, esetleg Földhasználati lap) q Ha a területváltozás a bérleti szerz dés módosulása következtében történt, kötelez a Haszonbérleti szerz dés bemutatása.akinek a tárgyévi (2012) támogatási összege meghaladja az 1,5 millió forintot.

32 Egyéb hitelek

33 OTP Vállalkozói Lombardhitel fix marzs mellett A hitel célja: Az OTP Lombardhitel fix marzs mellett, óvadéki biztosíték fedezete mellett nyújtott szabad felhasználású hitel, az ügyfélnek nem kell hitelcélt igazolni, igénybe vehet a cég m ködéséhez kapcsolódó bármilyen hitelcélra. A hitel összege: Minimum 1 millió Ft, maximum 50 millió Ft. A hitel devizaneme: HUF, EUR. Az óvadék devizanemének meg kell egyeznie a hitel devizanemével. A hitel fedezete: zárolt vállalkozói vagy lakossági betét. a fedezet elhelyezése egy speciális, erre a célra kialakított számlán történik. A hitel futamideje: A hitel futamideje minimum 3 hónap, lejárata az óvadék lejáratával azonos (a betét lejárata maximum 5 nappal haladhatja meg a hitel lejáratát), nincs maximális futamid meghatározva.

34 Növekedési Hitelprogram 2. szakasza Növekedési Hitelprogram 2 az OTP-nél: Magyar Nemzeti Bank Forgóeszközhitel: nincs szükség tárgyi fedezet bevonására a hiteligényléshez nem kötelező számlamúlttal rendelkezni az OTP Banknál. Beruházási hitel: nem szükséges üzleti tervet készíteni t ö b b b e r u h á z á s t i s megvalósíthat egy hitelen belül. I. Pillér Új hitel kihelyezés beruházásra, forgóeszközvásárlásra, EU-s támogatás önrészére és előfinanszírozásra Kamat: 2,5% II. Pillér Meglévő beruházási célú forint hitelek kiváltására, deviza hitelek forintosítására A fennálló beruházási célú forint hitelek kiváltásához és devizahitelek forinthitellé alakításához biztosít refinanszírozási keretet 34

35 3. Mikro-és kisvállalkozások m ködéséhez szükséges források biztosítása - a hitelezés folyamata, tapasztalatai - tárgyalás a vállalkozás szék/telephelyén

36 Banki szempontok a hiteligényléssel kapcsolatban Pontosan, hiánytalanul kitöltött hitelkérelem, cégszer en aláírva A hitelkérelmi dokumentációban felsorolt dokumentumok hiánytalan benyújtása Köztartozások igazolása A hiteligényl ne álljon cs d-, felszámolási, végelszámolási vagy végrehajtási eljárás alatt Társas vállalkozás esetén az értékelési tartalék nélkül számított saját t ke ne legyen negatív, Gazdasági társaság esetében a beszámoló szerinti szokásos vállalkozói eredmény ne legyen negatív, Egyéni vállalkozó esetén az adózás el tti eredmény ne legyen negatív

37 Miért érdemes az OTP Bankot választani? széles, versenyképes termékkínálat hitel, számlacsomag és betét oldalon egyedi megtakarítási ajánlatok gyors átfutási id elérhet ség több csatornán keresztül magán és vállalati ügyek egy csomagban: MKV Gold OTP Bankcsoporti ajánlatok

38 Kapcsolattartás Mikro- és Kisvállalati hitelez fiókok Békés megyében: Békéscsaba: Mikóvári Nóra (66/ ) Bíró Tünde (66/ ) Gyula: Radicsné Csóka Katalin (66/ ) Orosháza: Óváriné Greksza Angéla (68/ ) Szarvas: Bertók Csilla (66/ ) Mikro- és Kisvállalati mobil kapcsolattartó munkatársunk Forgó Aliz tel:

39 OTP Business Vállalkozásban Otthon Mert hiszünk azokban, akik hisznek magukban! Köszönöm a figyelmet!

OTP Business 250 Hitelprogram

OTP Business 250 Hitelprogram OTP Business 250 Hitelprogram OTP Business Folyószámlahitel A Business 250 Hitelprogramcélja A Hitelprogram célja az OTP Bank Nyrt. meglévő és leendő ügyfeleinek gyors, rugalmas kiszolgálása beruházásiforgóeszköz-

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITELEK FOLYÓSZÁMLA HITEL HITELKÁRTYA

VÁLLALKOZÓI HITELEK FOLYÓSZÁMLA HITEL HITELKÁRTYA VÁLLALKOZÓI HITELEK FOLYÓSZÁMLA HITEL Kamat* jbk + 3-6% Egyszeri kezelési költség 1-2% Folyósítási jutalék 0,5% Zárlati költség nincs Rendelkezésre tartási jutalék 1% : 12 + 12 hónap *Takarékszövetkezetünk

Részletesebben

Finanszírozási formák az új támogatási rendszerben. Előadó: Bencsik Győző és Hollósi Melinda Dátum: Fertőszentmiklós, 2015. március 6.

Finanszírozási formák az új támogatási rendszerben. Előadó: Bencsik Győző és Hollósi Melinda Dátum: Fertőszentmiklós, 2015. március 6. Finanszírozási formák az új támogatási rendszerben Előadó: Bencsik Győző és Hollósi Melinda Dátum: Fertőszentmiklós, 2015. március 6. MIT KÍNÁL AZ OTP BANK? 2 Agrár finanszírozási termékek - Összefoglaló

Részletesebben

I. HITELTERMÉKEK ÉS BANKGARANCIÁK

I. HITELTERMÉKEK ÉS BANKGARANCIÁK Érvényes: 2010. január 1-jétől Megjelenés: 2009. december 15. HIRDETMÉNY A mikro- és kisvállalati ügyfélkör részére (1) végzett hitelműveletek és egyéb banki kötelezettségvállalások tekintetében érvényes

Részletesebben

Hirdetmény Vállalkozói hitelekhez

Hirdetmény Vállalkozói hitelekhez A 2015. január 5-én hatályba léptetett hirdetmény egyúttal hatályon kívül helyezésre kerül. Hirdetmény Vállalkozói hitelekhez Vállalkozói forint hitelek éven belül Vállalkozói folyószámla hitel mindenkori

Részletesebben

4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek

4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek Kedvezményes kamatozású vállalati forint Akár 80%-os finanszírozási arány AVHGA kiegészítô kezesség esetén 4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK. HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. június 15-t l

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK. HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. június 15-t l A PÁTRIA TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. június 15-t l Hitelezéssel kapcsolatos egyéb díjtételek módosítása: 2015. január 5-t l Hatályos: 2015. június

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK. HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. október 30-tól

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK. HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. október 30-tól A PÁTRIA TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. október 30-tól Hitelezéssel kapcsolatos egyéb díjtételek módosítása: 2015. január 5-től Hatályos: 2015. október

Részletesebben

Hirdetmény Vállalkozói hitelekhez

Hirdetmény Vállalkozói hitelekhez A 2015. január 5-én hatályba léptetett hirdetmény egyúttal hatályon kívül helyezésre kerül. Hirdetmény Vállalkozói hitelekhez Vállalkozói forint hitelek éven belül Vállalkozói folyószámla hitel éves kamat:

Részletesebben

Vállalkozásfinanszírozás Gazdaság Háza, 2013.04.10. Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Vállalkozásfinanszírozás Gazdaság Háza, 2013.04.10. Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 Vállalkozásfinanszírozás Gazdaság Háza, 2013.04.10. Forrás hitelcél összhang, Hiteltípusok Folyószámlahitel szabad felhasználással Tartós forgóeszköz hitel Beruházási hitel Szabad felhasználású és önerő

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK. HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. március 16-tól

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK. HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. március 16-tól A PÁTRIA TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. március 16-tól Hitelezéssel kapcsolatos egyéb díjtételek módosítása: 2015. január 5-t l Hatályos: 2015. március

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK. HIRDETMÉNYE Hatályos: július 21-t l

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK. HIRDETMÉNYE Hatályos: július 21-t l A PÁTRIA TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE Hatályos: 2014. július 21-t l Hitelezéssel kapcsolatos egyéb tételek módosítása: 2014. április 16-án Hatályos: 2014. május

Részletesebben

Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók

Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók A Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv-k) részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi

Részletesebben

A hitelkeret teljes összegének visszafizetése a szerződés lejáratának napján esedékes.

A hitelkeret teljes összegének visszafizetése a szerződés lejáratának napján esedékes. A már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi díjtámogatásban részesített hitelkonstrukció, amely a legkedvezőbb lehetőség vállalkozása

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2013. április 1-től

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2013. április 1-től HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2013. április 1-től I. 1. Beruházási hitel I.1.1. Forint alapú hitelek 30.000.001 forint és ezt meghaladóan 3 havi

Részletesebben

A módosítás oka: Takarék SAPS agrártámogatást megelőlegező kölcsön termék bevezetése

A módosítás oka: Takarék SAPS agrártámogatást megelőlegező kölcsön termék bevezetése 4025 Debrecen, Petőfi tér 6. Telefon: 52/417-497/27, Fax: 52/535-921 Cégjegyzékszám:09-02-000063 HBM Cégb Ikt.szám: 1794/2015. H I R D E T M É N Y Érvényes: 2015. március 18-tól A módosítás oka: Takarék

Részletesebben

A módosítás oka: Takarék Növekedési Forgóeszköz hitel és TakarékHitel bevezetése (folyószámla hitel társas vállalkozások részére).

A módosítás oka: Takarék Növekedési Forgóeszköz hitel és TakarékHitel bevezetése (folyószámla hitel társas vállalkozások részére). 4025 Debrecen, Petőfi tér 6. Telefon: 52/417-497/27, Fax: 52/535-921 Cégjegyzékszám:09-02-000063 HBM Cégb Ikt.szám: 6994/2015. H I R D E T M É N Y Érvényes: 2015. október 15-től A módosítás oka: Takarék

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK. HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. január 5-t l

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK. HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. január 5-t l A PÁTRIA TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE Hatályos: 2015. január 5-t l Hitelezéssel kapcsolatos egyéb díjtételek módosítása: 2015. január 5-t l Hatályos: 2015. január

Részletesebben

Ügyféltájékoztató A PÁTRIA Takarékszövetkezet ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata

Ügyféltájékoztató A PÁTRIA Takarékszövetkezet ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata Ügyféltájékoztató A PÁTRIA ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata Ismerjük a megoldást, válasszon! Mire használható? Mennyi? Otthonteremtési állami kamattámogatott

Részletesebben

Jelen Kondíciós Lista a szeptember 2. és október 17. között szerződött ügyletekre vonatkozik. Kondíciós Lista

Jelen Kondíciós Lista a szeptember 2. és október 17. között szerződött ügyletekre vonatkozik. Kondíciós Lista Jelen a 2013. szeptember 2. és 2013. október 17. között szerződött ügyletekre vonatkozik Új Széchenyi Hitel Programok és a Kombinált Mikrohitel Program keretében Mikro- Kis- és Középvállalkozások részére

Részletesebben

Gazdálkodj felel sen hiteltermékek HIRDETMÉNYE Kihirdetve: 2013. július 1-jén Hatályos: 2013. július 1-jét l

Gazdálkodj felel sen hiteltermékek HIRDETMÉNYE Kihirdetve: 2013. július 1-jén Hatályos: 2013. július 1-jét l Gazdálkodj felel sen hiteltermékek HIRDETMÉNYE Kihirdetve: 2013. július 1-jén Hatályos: 2013. július 1-jét l THM módosítás 2014. július 1-jén Vállalkozói hitelezéssel kapcsolatos egyéb díjtételek módosítása

Részletesebben

Jelen Kondíciós Lista a 2013.május 15. és 2013. augusztus 22. között szerződött ügyletekre vonatkozik. Kondíciós Lista

Jelen Kondíciós Lista a 2013.május 15. és 2013. augusztus 22. között szerződött ügyletekre vonatkozik. Kondíciós Lista Jelen a 2013.május 15. és 2013. augusztus 22. között szerződött ügyletekre vonatkozik Új Széchenyi Hitel Programok és a Kombinált Mikrohitel Program keretében Mikro- Kis- és Középvállalkozások részére

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. AKTUÁLISAN ÉRTÉKESÍTHETŐ KONSTRUKCIÓK

HIRDETMÉNY I. AKTUÁLISAN ÉRTÉKESÍTHETŐ KONSTRUKCIÓK HIRDETMÉNY Érvényes: 2015. április 9-től Megjelenés: 2015. április 8-án A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók! A mikro- és kisvállalati ügyfélkör részére (1),(57) végzett hitelműveletek és

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

HIRDETMÉNY 12/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata

HIRDETMÉNY 12/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata HIRDETMÉNY 12/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata VÁLLALKOZÓI HITELEZÉS FORINTBAN Érvényes 2014. október 01-től Referencia kamat: 1, illetve 3 havi BUBOR A/ Éven belüli beruházási és forgóeszköz hitelek

Részletesebben

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ MKB Széchenyi Kártya Program termékei Érvényes: 2013. szeptember 12.-től Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Éven belüli finanszírozási igényeit könnyen, gyorsan szeretné megoldani? Igényelje

Részletesebben

Az MFB Zrt. vállalkozásfinanszírozási programjai. Spilák Lajos RFH Nonprofit Zrt.

Az MFB Zrt. vállalkozásfinanszírozási programjai. Spilák Lajos RFH Nonprofit Zrt. Az MFB Zrt. vállalkozásfinanszírozási programjai Spilák Lajos RFH Nonprofit Zrt. Termékstruktúra MFB ok Vállalkozói szektor Agrár szektor Önkormányzati szektor Lakossági szektor MFB Vállalkozásfinanszírozási

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

V Á L L A L K O Z Ó K / V Á L L A L K O Z Á S O K / EGYÉB SZERVEZETEK

V Á L L A L K O Z Ó K / V Á L L A L K O Z Á S O K / EGYÉB SZERVEZETEK V Á L L A L K O Z Ó K / V Á L L A L K O Z Á S O K / EGYÉB SZERVEZETEK Érvényes: 2015. szeptember 15.-től az újonnan váltott betétekre 2015. október 01-től a minden meglévő betétre (visszavonásig vagy módosításig

Részletesebben

Jelen Kondíciós Lista a 2013. október 18. és 2014. január 15. között szerződött ügyletekre vonatkozik. Kondíciós Lista

Jelen Kondíciós Lista a 2013. október 18. és 2014. január 15. között szerződött ügyletekre vonatkozik. Kondíciós Lista Jelen a 2013. október 18. és 2014. január 15. között szerződött ügyletekre vonatkozik Új Széchenyi Hitelprogramok és a Kombinált Mikrohitel Program keretében Mikro- Kis- és Középvállalkozások részére nyújtott

Részletesebben

A hitelkeret teljes összegének visszafizetése a szerződés lejáratának napján esedékes.

A hitelkeret teljes összegének visszafizetése a szerződés lejáratának napján esedékes. A már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi díjtámogatásban részesített hitelkonstrukció, amely a legkedvezőbb lehetőség vállalkozása

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI és ÖNKORMÁNYZATI HITELPROGRAMOK

VÁLLALKOZÓI és ÖNKORMÁNYZATI HITELPROGRAMOK A Magyar Fejlesztési Bank által refinanszírozott és kiemelt közvetít ként biztosított VÁLLALKOZÓI és ÖNKORMÁNYZATI HITELPROGRAMOK HIRDETMÉNYE Hatályos: 2014. július 1-jét l ak 2014. január 1-jét l Hitelezéssel

Részletesebben

Jelen Kondíciós Lista a 2013.május 15. és augusztus 22. között szerződött ügyletekre vonatkozik. Kondíciós Lista

Jelen Kondíciós Lista a 2013.május 15. és augusztus 22. között szerződött ügyletekre vonatkozik. Kondíciós Lista Jelen a 2013.május 15. és 2013. augusztus 22. között szerződött ügyletekre vonatkozik Új Széchenyi Hitel Programok és a Kombinált Mikrohitel Program keretében Mikro- Kis- és Középvállalkozások részére

Részletesebben

SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM A NÉV HITELEZ. Budapest,

SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM A NÉV HITELEZ. Budapest, SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM A NÉV HITELEZ Budapest, 2014.03.05. Széchenyi Kártya Program Elemei: Széchenyi Kártya Folyószámlahitel - 2002. szeptember Széchenyi Forgóeszközhitel - 2010. augusztus Széchenyi

Részletesebben

Ikt.szám: 7005/2014. H I R D E T M É N Y Érvényes: szeptember 08-tól

Ikt.szám: 7005/2014. H I R D E T M É N Y Érvényes: szeptember 08-tól 4025 Debrecen, Petőfi tér 6. Telefon: 52/417-497/27, Fax: 52/535-921 Cégjegyzékszám:09-02-000063 HBM Cégb Ikt.szám: 7005/2014. H I R D E T M É N Y Érvényes: 2014. szeptember 08-tól A módosítás oka: A TakarékHitel

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok június 01-től érvényes. Kisalföld Takarék Szövetkezet

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok június 01-től érvényes. Kisalföld Takarék Szövetkezet VÁLLALKOZÓI HITELEK Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok 2017. június 01-től érvényes 1 TARTALOMJEGYZÉK Mellékletek:... 3 I. Referencia kamatok:... 3 II. Vállalkozók és egyéb szervezetek

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok december 1- től érvényes

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok december 1- től érvényes VÁLLALKOZÓI HITELEK Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok 2018. december 1- től érvényes 1 TARTALOMJEGYZÉK Mellékletek:... 3 Függelékek:... 3 I. Referencia kamatok:... 4 II. Vállalkozók

Részletesebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK) GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK) MFB Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukció II. www.mfb.hu MFB Pénzügyi Vállalkozás Refinanszírozási Konstrukció II. Tartalomjegyzék Kiknek szól az MFB Pénzügyi

Részletesebben

Finanszírozási lehetőségek az UniCredit Banknál

Finanszírozási lehetőségek az UniCredit Banknál Finanszírozási lehetőségek az UniCredit Banknál Feketéné Fábry Anita, Kisvállalati tanácsadó, UniCredit Bank Hungary Zrt. Veszprém, 2015. november 12. Az első lépés: a cél meghatározása Hiteligénylés előtt

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: március 1-től

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: március 1-től HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2014. március 1-től I. 1. Beruházási hitel I.1.1. Forint alapú hitelek 30.000.001 forint és ezt meghaladóan 3 havi

Részletesebben

A KISKUN TAKARÉKSZÖVETKEZET, MINT FÓKUSZ TAKARÉKSZÖVETKEZETBE BEOLVADÓ JOGELŐD ÁLTAL 2015. NOVEMBER 30-IG FORGALMAZOTT VÁLLALKOZÓI HITEL TERMÉKEK

A KISKUN TAKARÉKSZÖVETKEZET, MINT FÓKUSZ TAKARÉKSZÖVETKEZETBE BEOLVADÓ JOGELŐD ÁLTAL 2015. NOVEMBER 30-IG FORGALMAZOTT VÁLLALKOZÓI HITEL TERMÉKEK A KISKUN TAKARÉKSZÖVETKEZET, MINT FÓKUSZ TAKARÉKSZÖVETKEZETBE BEOLVADÓ JOGELŐD ÁLTAL 2015. NOVEMBER 30-IG FORGALMAZOTT VÁLLALKOZÓI HITEL TERMÉKEK HIRDETMÉNYEI H I R D E T M É N Y Vállalkozói hitelek kondíciói

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok június 1-től érvényes

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok június 1-től érvényes VÁLLALKOZÓI HITELEK Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok 2018. június 1-től érvényes 1 TARTALOMJEGYZÉK Mellékletek:... 3 Függelékek:... 3 I. Referencia kamatok:... 4 II. Vállalkozók

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok október 01-től érvényes. Kisalföld Takarék Szövetkezet

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok október 01-től érvényes. Kisalföld Takarék Szövetkezet VÁLLALKOZÓI HITELEK Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok 2017. október 01-től érvényes 1 TARTALOMJEGYZÉK Mellékletek:... 3 Függelékek:... 3 I. Referencia kamatok:... 3 II. Vállalkozók

Részletesebben

Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet. 2/2016. sz. Hirdetmény Vállalkozói hitelüzletág (érvényes: január 8.) Tartalom

Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet. 2/2016. sz. Hirdetmény Vállalkozói hitelüzletág (érvényes: január 8.) Tartalom Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet 2/2016. sz. Hirdetmény Vállalkozói hitelüzletág (érvényes: 2016. január 8.) Tartalom I. FOLYÓSZÁMLAHITELEK I/A TakarékHitel /Garantiqa Zrt. kezességvállalással/

Részletesebben

EU-pályázatok 2014-2020

EU-pályázatok 2014-2020 EU-pályázatok 2014-2020 A gazdaság növekedés a bankoknak is érdeke, a kisvállalati, nagyvállalati szektort egyaránt kell segítenünk és finanszíroznunk Mi kell a növekedéshez? Fizikai tőke felhalmozás Technológiai

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a munkáltatói Arany ajánlatról. Érvényes: 2015. július 22-től

HIRDETMÉNY. a munkáltatói Arany ajánlatról. Érvényes: 2015. július 22-től Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

Agrár Szakmai Nap. Bábolna, November 11.

Agrár Szakmai Nap. Bábolna, November 11. Agrár Szakmai Nap Bábolna, 2015. November 11. Mit kínál a Szövetkezeti Integráció az agrárvállalkozásoknak? 2015. november 11. Horváth Angyalka Értékesítési Vezető 2 Agrárium Szövetkezeti Integráció Növekvő

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok december 01-től érvényes

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok december 01-től érvényes VÁLLALKOZÓI HITELEK Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok 2017. december 01-től érvényes 1 TARTALOMJEGYZÉK Mellékletek:... 3 Függelékek:... 3 I. Referencia kamatok:... 3 II. Vállalkozók

Részletesebben

VÁLLALATI ÜZLETÁGI Aktív Hirdetmény

VÁLLALATI ÜZLETÁGI Aktív Hirdetmény www. tiszantulitakarek.hu VÁLLALATI ÜZLETÁGI Aktív Hirdetmény Vállalkozói forint hitelek kondícióiról Sorszám: 38/2018/I Hatályba lépés: 2018. szeptember 24. Közzététel: 2018. szeptember 21. Indoklás:

Részletesebben

Portfoliógarancia program keretében kínált termékek

Portfoliógarancia program keretében kínált termékek Portfoliógarancia program keretében kínált termékek A Portfoliógarancia az alábbi K&H hitelekhez vonható be biztosítékként: 1. K&H Új Magyarország forgóeszközhitel / K&H Új Magyarország beruházási hitel

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok március 1-től érvényes

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok március 1-től érvényes VÁLLALKOZÓI HITELEK Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok 2018. március 1-től érvényes 1 TARTALOMJEGYZÉK Mellékletek:... 3 Függelékek:... 3 I. Referencia kamatok:... 4 II. Vállalkozók

Részletesebben

HIRDETMÉNY 14/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata

HIRDETMÉNY 14/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata HIRDETMÉNY 14/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA HITEL Érvényes 2015. július 01-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj

Részletesebben

Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Salgótarján 2013.05.08. Varga Béla ügyvezető

Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Salgótarján 2013.05.08. Varga Béla ügyvezető PÁLYÁZATOK FINANSZIROZÁSI LEHETŐSÉGEI Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Salgótarján 2013.05.08 Varga Béla ügyvezető A Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI és ÖNKORMÁNYZATI HITELPROGRAMOK

VÁLLALKOZÓI és ÖNKORMÁNYZATI HITELPROGRAMOK A Magyar Fejlesztési Bank által refinanszírozott és kiemelt közvetít ként biztosított VÁLLALKOZÓI és ÖNKORMÁNYZATI HITELPROGRAMOK HIRDETMÉNYE Hatályos: 2013. október 7-ét l ak 2014. január 1-jét l Hitelezéssel

Részletesebben

I. MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

I. MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon szakszervezeti tag ügyfelek által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a szakszervezete és az OTP Bank Nyrt. között érvényes

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon szakszervezeti tag ügyfelek által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a szakszervezete és az OTP Bank Nyrt. között érvényes

Részletesebben

"Mecsekkörnyék" Hitelszövetkezet HIRDETMÉNY

Mecsekkörnyék Hitelszövetkezet HIRDETMÉNY "Mecsekkörnyék" Hitelszövetkezet HIRDETMÉNY A "Mecsekkörnyék" Hitelszövetkezet által-tagjai részére-alkalmazott kamatokról és díjakról. Érvényes: Betétek vonatkozásában 2012. január 05.-től, hitelek vonatkozásában

Részletesebben

HIRDETMÉNY MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT.

HIRDETMÉNY MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. HIRDETMÉNY MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. ÁLTAL KIDOLGOZOTT KÖZPONTI TERMÉKEK Hatályba lépés napja: 2018. február 1. 1. TakarékHitel folyószámlahitel A hitel kamata, díjak, jutalékok Kamat (évi)

Részletesebben

H I R D E T M É N Y Érvényes: március 01. -től

H I R D E T M É N Y Érvényes: március 01. -től Ikt.sz.: 1864/2017. A módosítás oka: Új termék bevezetése. I. Vállalkozói hitelkihelyezések kondíciói H I R D E T M É N Y Érvényes: 2017. március 01. -től éves kamat kez. költség(egyszeri) 1./ Éven belüli

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I F O R G Ó E S Z K Ö Z H I T E L. Hatályos: július 3-tól

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I F O R G Ó E S Z K Ö Z H I T E L. Hatályos: július 3-tól H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I F O R G Ó E S Z K Ö Z H I T E L Hatályos: 2017. július 3-tól I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési díj Bankon kívüli

Részletesebben

Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány által nyújtott intézményi kezesség (Alapítványi Kezesség) igénybevétele

Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány által nyújtott intézményi kezesség (Alapítványi Kezesség) igénybevétele Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány által nyújtott intézményi kezesség (Alapítványi Kezesség) igénybevétele Ha vállalkozása nem rendelkezik a BG Finance Zrt. (Táraság) által nyújtott támogatott

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a munkáltatói Platina ajánlatról. Érvényes: március 27-től

HIRDETMÉNY. a munkáltatói Platina ajánlatról. Érvényes: március 27-től Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

V Á L L A L K O Z Ó K / V Á L L A L K O Z Á S O K / EGYÉB SZERVEZETEK

V Á L L A L K O Z Ó K / V Á L L A L K O Z Á S O K / EGYÉB SZERVEZETEK V Á L L A L K O Z Ó K / V Á L L A L K O Z Á S O K / EGYÉB SZERVEZETEK Érvényes: 2013. június 01..-től az újonnan váltott betétekre 2013. július 01-től a minden meglévő betétre (visszavonásig vagy módosításig

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2015. április 1-től

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2015. április 1-től HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2015. április 1-től I. 1. Beruházási hitel I.1.1. Forint alapú hitelek 30.000.001 forint és ezt meghaladóan 3 havi

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon szakszervezeti tag ügyfelek által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a szakszervezete és az OTP Bank Nyrt. között érvényes

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI AKTÍV HIRDETMÉNY

VÁLLALKOZÓI AKTÍV HIRDETMÉNY VÁLLALKOZÓI AKTÍV HIRDETMÉNY I. VÁLLALKOZÁSOK, ALAPÍTVÁNYOK ÉS EGYÉB SZERVEZETEK HITELEI Megnevezés Futamidő Kamat mértéke (%/év)* Esedékesség Forgóeszköz hitel éven belüli Igénylés alapján lejárat 13%

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

LAKOSSÁGI HITEL ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE. Kihirdetve: 2013. február 11-jén Hatályos: 2013. április 11-jét l THM módosítás: 2013. április 24.

LAKOSSÁGI HITEL ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE. Kihirdetve: 2013. február 11-jén Hatályos: 2013. április 11-jét l THM módosítás: 2013. április 24. LAKOSSÁGI HITEL ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE Kihirdetve: 2013. február 11-jén Hatályos: 2013. április 11-jét l THM módosítás: 2013. április 24. Éven belüli lejárattal PÁTRIA Fizetési számla hitelkeret

Részletesebben

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések I. Biztosíték nélküli hitelek I.1. UniCredit Folyószámlahitel Akció 1 : A 2008. március 10.

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok 2015. október 1-től érvényes

VÁLLALKOZÓI HITELEK. Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok 2015. október 1-től érvényes Referencia kamatok: VÁLLALKOZÓI HITELEK Hitelfolyósítás során alkalmazott díjak, jutalékok, kamatok 2015. október 1-től érvényes Jegybanki alapkamat (jbk) (évi) ( 2015.07.22.-től) 1,35 % 1 hónapos BUBOR

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció Tartalomjegyzék Vállalkozói termékek Vállalkozói ajánlataink, akcióink Fióki Számlanyitási akció Online számlanyitási akció Kártyaelfogadási szolgáltatás Pénzbefizetés ATM-en OTP Kereskedelmi Faktoring

Részletesebben

HIRDETMÉNY MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT.

HIRDETMÉNY MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. HIRDETMÉNY MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. ÁLTAL KIDOLGOZOTT KÖZPONTI TERMÉKEK Hatályba lépés napja: 2018. július 1. 1. TakarékHitel folyószámlahitel A hitel kamata, díjak, jutalékok Kamat (évi) 1

Részletesebben

I. Széchenyi Forgóeszközhitel

I. Széchenyi Forgóeszközhitel XXXIX./B KONDÍCIÓS LISTA SZÉCHENYI PROGRAM HITELEK Érvényes: 2015. augusztus 14-étől I. Széchenyi Forgóeszközhitel Kamat (évi) 1 havi BUBOR + 5% Kezelési költség, kamat módjára számítandó (évi) Állami

Részletesebben

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések I.1. UniCredit Folyószámlahitel I. Biztosíték nélküli hitelek Akció 1 : Akciós kezelési költség

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: február 06-tól

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: február 06-tól HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2017. február 06-tól I. 1. Beruházási hitel I.1.1. Forint alapú hitelek Hitel összege (Ft) Kamat mértéke* 10.000.000,-

Részletesebben

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések

INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK. I. Biztosíték nélküli hitelek. II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések INGATLANFEDEZET NÉLKÜLI HITELEK I. Biztosíték nélküli hitelek II. Egyéb hitelek III. THM és egyéb rendelkezések I. Biztosíték nélküli hitelek I.1. UniCredit Folyószámlahitel Akció 1 : A 2008. március 10.

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram refinanszírozási hitelkonstrukcióról kisvállalatok részére

Ügyféltájékoztató. A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram refinanszírozási hitelkonstrukcióról kisvállalatok részére Ügyféltájékoztató A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogram refinanszírozási hitelkonstrukcióról kisvállalatok részére Jelen ügyféltájékoztató célja, hogy az ügyfelei számára az MKB Bank Zrt. összefoglaló

Részletesebben

III/1. Hitelek és egyéb kockázati termékek Kisvállalkozásoknak nyújtott hitelek

III/1. Hitelek és egyéb kockázati termékek Kisvállalkozásoknak nyújtott hitelek A. 1x1 termékcsalád III/1. Hitelek és egyéb kockázati termékek Kisvállalkozásoknak nyújtott hitelek Érvényes: 2015. június 23-ától EUR és HUF MKB 1x1 Betétkamatláb bázisú hitelre vonatkozó kérelmet a Bank

Részletesebben

MNB Növekedési Hitelprogram. Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

MNB Növekedési Hitelprogram. Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 MNB Növekedési Hitelprogram Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 MNB Növekedési Hitelprogram, Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Részletesebben

Hirdetmény Nem forgalmazható, de állományban lévő betétek kondíciói

Hirdetmény Nem forgalmazható, de állományban lévő betétek kondíciói Hirdetmény Nem forgalmazható, de állományban lévő betétek kondíciói 5.sz. melléklet Érvényes: 2015. július 22. Lekötési idő Kamat % (évi) EBKM % Ifjusági betét 5 év 1,00 Otthonteremtő betét 5 év 1,00 GK

Részletesebben

HITEL-, KÖLCSÖN-, BANKGARANCIA PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI. Általános hitelezési kondíciók gazdasági társaságok és egyéni vállalkozások részére

HITEL-, KÖLCSÖN-, BANKGARANCIA PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI. Általános hitelezési kondíciók gazdasági társaságok és egyéni vállalkozások részére HITEL-, KÖLCSÖN-, BANKGARANCIA PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK KONDÍCIÓI Érvényes: 2015. március 17-től A mindenkor érvényes Jegybanki Alapkamat és az MTB Alapkamatok a Takarékbank honlapján érhetők el. (www.takarekbank.hu)

Részletesebben

Hirdetmény Vállalkozói forint hitelekhez

Hirdetmény Vállalkozói forint hitelekhez A 204. július 9-én hatályba léptetett hirdetmény egyúttal hatályon kívül helyezésre kerül. Vállalkozói hitelek éven belül Hirdetmény Vállalkozói forint hitelekhez Vállalkozói folyószámla hitel 6-8 % -

Részletesebben

Hirdetmény Lakossági hitelek díjai. Ügylet díja Törlesztési haladék (haladék összegére)

Hirdetmény Lakossági hitelek díjai. Ügylet díja Törlesztési haladék (haladék összegére) Hirdetmény Lakossági hitelek díjai 2.sz. melléklet Érvényes: 2015. február 01. Ügylet szolgáltatás megnevezése Ügylet díja Törlesztési haladék (haladék összegére) 100.000,- Ft-ig 2.342,- Ft Fogyasztói

Részletesebben

Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget:

Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget: Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK

MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ BETÉTI KONSTRUKCIÓK MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE A már nem értékesíthető betéti konstrukciók részben szereplő termékekre új betétlekötési megbízás nem adható. 1. Akciós 0,60%-os uró Betét

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE

VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE A PÁTRIA TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL- ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE Hatályos: 2018. szeptember 24. Hitelezéssel kapcsolatos egyéb díjtételek: Hatályos: 2018. szeptember 24-től Kihirdetve: 2018.

Részletesebben

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A PROGRAM

H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A PROGRAM H I R D E T M É N Y S Z É C H E N Y I - K Á R T Y A PROGRAM Hatályos: 2016. július 01-től Tartalom: I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak... 3 II. Széchenyi Kártya... 4 1. A Széchenyi Kártya kondíciói...

Részletesebben

ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL KONSTRUKCIÓINAK FELTÉTELEI

ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL KONSTRUKCIÓINAK FELTÉTELEI ZIRCI TAKARÉKSZÖVETKEZET VÁLLALKOZÓI HITEL KONSTRUKCIÓINAK FELTÉTELEI VÁLLALKOZÓI HITELKONSTRUKCIÓK FORGÓESZKÖZ HITEL A kölcsön összege: min. 1.000.000.-Ft- tól A kölcsön futamideje: maximum 5 év Kamat¹:

Részletesebben

Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget:

Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget: Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

A MONOR ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET

A MONOR ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET A MONOR ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI ÉS VÁLLALKOZÓI HITEL ÉS KÖLCSÖNTERMÉKEK HIRDETMÉNYE Kihirdetve: 2014. december 15-én Érvényes: 2015. január 1-jét l a 2011. december 31-ig értékesített Hitel-,

Részletesebben

Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet. 50/2016. sz. Hirdetmény Vállalkozói hitelüzletág (érvényes: július 20.) Tartalom

Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet. 50/2016. sz. Hirdetmény Vállalkozói hitelüzletág (érvényes: július 20.) Tartalom Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet 50/2016. sz. Hirdetmény Vállalkozói hitelüzletág (érvényes: 2016. július 20.) Tartalom I. FOLYÓSZÁMLAHITELEK I/A TakarékHitel /Garantiqa Zrt. kezességvállalással/

Részletesebben

HIRDETMÉNY (KONDÍCIÓS LISTA) egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek részére nyújtott HITELEK

HIRDETMÉNY (KONDÍCIÓS LISTA) egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek részére nyújtott HITELEK HIRDETMÉNY (KONDÍCIÓS LISTA) egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek részére nyújtott HITELEK kamat-, költség- és díjkondíciói 1 Érvényes: 2019.02.01-től 1 A BANK FENNTARTJA MAGÁNAK

Részletesebben

HIRDETMÉNY. az OTP Munkavállalói ajánlatról. Hatályos: március 27-től I. OTP MUNKAVÁLLALÓI AJÁNLAT ALAPJÁT KÉPEZŐ FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK

HIRDETMÉNY. az OTP Munkavállalói ajánlatról. Hatályos: március 27-től I. OTP MUNKAVÁLLALÓI AJÁNLAT ALAPJÁT KÉPEZŐ FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető lakossági bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes

Részletesebben

Pályázat, hitel, önerő? Honnan szerezzünk gyorsan olcsó forrást?

Pályázat, hitel, önerő? Honnan szerezzünk gyorsan olcsó forrást? Pályázat, hitel, önerő? Honnan szerezzünk gyorsan olcsó forrást? Előadó: Fehérváry Tamás 2011-10-27 Három termék Új Széchenyi Forgóeszköz Hitel 50 millió forintig, önerő nélkül Új Széchenyi Beruházási

Részletesebben

2./ Éven túli lejárat (forgóeszk.,beruh.) től folyósított 7,5-10,5 % 0,5-2 %

2./ Éven túli lejárat (forgóeszk.,beruh.) től folyósított 7,5-10,5 % 0,5-2 % 4025 Debrecen, Petőfi tér 6. Telefon: 52/531-557, Fax: 52/535-921 Cégjegyzékszám:09-02-000063 HBM Cégb. Ikt.szám: 3168/2016. H I R D E T M É N Y Érvényes: 2016. április 25-től A módosítás oka: Új termék

Részletesebben

HIRDETMÉNY 15/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya

HIRDETMÉNY 15/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya HIRDETMÉNY 15/2015. Vállalkozóknak szóló kivonata Széchenyi Kártya SZÉCHENYI KÁRTYA Érvényes 2015. július 01-től I. Számlavezetéssel kapcsolatos díjak Megnevezés Díjtétel Esedékesség Havi számlavezetési

Részletesebben

5.sz. melléklet Érvényes: 2014. augusztus 21. Hirdetmény Nem forgalmazható, de állományban lévő betétek kondíciói

5.sz. melléklet Érvényes: 2014. augusztus 21. Hirdetmény Nem forgalmazható, de állományban lévő betétek kondíciói 5.sz. melléklet Érvényes: 2014. augusztus 21. Hirdetmény Nem forgalmazható, de állományban lévő betétek kondíciói Lekötési idő % (évi) EBKM % Ifjusági betét 5 év 1,00 Otthonteremtő betét 5 év 1,00 GK előtakarékossági

Részletesebben