Munkaszékek, vendégszékek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Munkaszékek, vendégszékek"

Átírás

1 Munkaszékek, vendégszékek

2 Hiszünk az örömteli munkában. Célunk, hogy teljes bútorozási megoldásokat kínáljunk, melyek még hatékonyabb és még kellemesebb munkakörnyezetet biztosítanak ügyfeleinknek. Ezt a műszaki innováció, a dizájn, a minőség, az első osztályú kiszolgálás és logisztika, a szakképzett és tapasztalt személyzet, illetve az ergonómia és a fenntarthatóság kombinálásával érjük el.

3 3 A kényelmes ülés Felhasználóbarát ergonómia Ülés közben is mozoghatunk. A beépített Synchrone és a Free Float mechanizmusok biztosítják, hogy székeink automatikusan követik testének körvonalait, és természetes mozgásra ösztönzik. Egy kényelmes székben jobban érzi magát, és ez segít abban, hogy még jobban koncentrálhasson a munkájára Innovatív dizájn Számunkra a jó dizájn nem csak a minőségben és a funkcionalitásban tükröződik. Ezek fontosak, de figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit a folyamatosan változó munkakörnyezetre és a termékeinket használó emberekre vonatkozóan is. A tervezés ügyfeleink meghallgatásával kezdődik, majd saját szakembereink ezeket az igényeket a megfelelő termékre fordítják le. A minőség mindenek előtt Egy független tesztlabor, nemzetközi tanúsítvány és a gyártás teljes szabályzása garantálja székeink állandó magas minőségét. Köszönhetően felépítésüknek és tartósságuknak ez a szék a legjobb választás az Ön számára. Innovatív gyártás Az innovatív termék innovatív gyártást követel. Gyárainkat folyamatosan fejlesztjük, modern berendezéseket és gyártási eljárásokat alkalmazunk, illetve munkatársainkat is folyamatosan képezzük. Ez a garancia arra, hogy az Ön széke hosszú élettartamú lesz.

4 4 Ergonómia - egyszerűen Nagyszerű dizájn, innováció, ergonómia és felhasználóbarát kialakítás. Ez jellemzi a Drabert székeit, ami az egyszerűség mellett maximális kényelmet biztosít. A hagyomány magában foglalja a kötelezettséget A Drabertet 1889-ben alapították, és azóta többször is mutatott be olyan úttörő dizájnt, amely a jövőre fókuszál ban fejlesztette ki Németországban az első munkaszéket. Az RP-28-at a legelső ergonomikus széknek tartják. Az első, kifejezetten a számítógépes munkahelyekre kifejlesztett szék, az automatikus súlybeállítású szinkronmechanika kidolgozása és az ergonomikus üléskoncepciók a helyes ülés történetének mérföldkövei. Kiváló termékek A forma, funkció és ergonómia optimális kombinációja elvárás az összes Drabert termékkel szemben. A vezető tervezőkkel való intenzív együttműködés szintén hagyomány. A Drabert tervezői díjat is kaptak innovatív termékfejlesztéseikért. Fenntartható gyártás A Drabert mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa az alacsony energiaigényű és környezetbarát gyártást, valamint azt, hogy minden minimális anyagfelhasználással készült termékének hasznos élettartama hosszú legyen. A gyártás kivételesen integrált: A váztól kezdve a kárpitozásig a Drabert mindent saját gyártóüzemeiben készít. Még a mechanikus alkatrészeket is házon belül fejlesztik. Fókuszban az ergonómia A Drabert kitartóan és szenvedélyesen elkötelezett az ergonómia iránt, ezért neves szaktekintélyekkel és egyetemekkel folyamatosan együtt dolgozva kutatja a helyes ülés alapjait. A bizonyítottan kiváló Drabert ergonómiai rendszer olyan dinamikus üléskoncepciót biztosít, amely támogatja az egészséges testtartást, és az egyes felhasználókhoz, a speciális munkahelyzetnek megfelelően adaptálható.

5 5 Időtlen kényelem Modern, komfortos és felhasználóbarát munkahelyi székek, melyek hosszú évekre biztosítják a felhasználók kényelmét és jobb teljesítményét. Személyes kényelem A székek kifejlesztésekor hatalmas segítséget jelentenek a Kinnarps számára a felhasználói visszajelzések, a független kutatók kal való együttműködés és saját szakértelmünk. Ön azonban egyedül is el tudja dönteni, melyik széket érzi a legkényelmesebbnek. A kényelemérzet személyenként változó. Egyszerűen beállítható Minden testnek más a felépítése, és más ülésmódot igényel a valóban komfortos érzés eléréséhez. Ezért minden munkaszékünk egyszerűen beállítható a felhasználók igényeihez igazodva. A jó ergonómia azon alapul, hogy a széke valóban az Öné. Időtlen funkció és dizájn Székeinket úgy készítjük, hogy időtállók és strapabírók legyenek. Azonban célunk nem csak az, hogy hosszú ideig tudjon ülni rajta, hanem az is, hogy tetsszen, amikor minden nap ránéz. Számunkra a tartós dizájn és a funkció szétválaszthatatlanok. Teljes környezeti felelősségvállalás A Kinnarps környezetvédelmi tevékenysége a nyersanyagok megvásárlásától és a gyártástól a szállításig és a csomagolóanyag újbóli feldolgozásáig terjed. Ezért amikor a Kinnarps székeit használja, hozzájárul a környezeti hatások minimálisra csökkentéséhez.

6 Tervező: Deisig-Design Változatosság, garantált kényelemmel - a mento irodai munkaszékek szinte minden egyéni stílusnak megfelelnek. A mento a variációk kivételes sokaságával tűnik ki. A háttámlát boríthatja könnyű, légáteresztő hálós anyag vagy ergonomikus kárpitozás. És ez nem minden: ergonómiai szempontból a mento olyan ülésminőséget kínál, amely a legmagasabb szinten felel meg a Drabert minőségi elvárásainak. A Relax-o-flex, a háttámla különleges kialakítású, függőleges betétje, amely ülés közben stimulálja és élénkíti a gerinc területének bizonyos idegeit, elősegítve a jó közérzetet. A mento kedvező áron nyújt kimagasló minőséget.

7 mento 7 mento D-1034-DR A12 alumínium lábcsillag. mento D-1034-DRLF Funkciós karfa. A31 polírozott alumínium lábcsillag. mento D-1034-DRLM Többfunkciós karfa. A10 fekete műanyag lábcsillag. mento D-1034-DG A12 alumínium lábcsillag. mento D-1034-DGLF Funkciós karfa. A31 polírozott alumínium lábcsillag. mento D-1034-DGLM Többfunkciós karfa. A10 fekete műanyag lábcsillag. Relax-o-flex : A háttámla különleges kialakítású, függőleges betétje ülés közben stimulálja a gerincoszlop környéki idegeket, így biztosítva a ülés közbeni kényelmet.

8 Tervező: Daniel Figueroa A műszaki felépítés megértése, értelmezése és működésbe hozása. Komplex működés és mozgás. Kiváló minőségű anyagok. Összpontosítás a lényegre. Mindez a salida székben egyesül. A salida szinkronmechanikájának kinematikai alapja a Drabert ergonómiai koncepció alapján lett kifejlesztve. A mechanika központi részét egy 3D torziós rugóegység képezi, amely a felhasználó testsúlyát érzékelve, ennek a nyomásnak az intenzitását az ülésből egyenesen átadja a háttámlának. Ez a típusú felfüggesztés teljesen új üléskényelmet biztosít. A salida alapváltozata is tartalmazza az összes beállítási lehetőséget. A salida kétféle háttámlával rendelhető: standard műanyag változat csak elülső kárpitozással vagy hálós háttámla.

9 salida 9 salida D-1085-D Kárpitozott háttámla. A23 alumínium lábcsillag. salida D-1085-DL Kárpitozott háttámla. Többfunkciós karfa. A10 fekete műanyag lábcsillag. salida D-1085-DG Hálós háttámla. A23 alumínium lábcsillag. salida D-1085-DGL Hálós háttámla. Többfunkciós karfa. A33 polírozott alumínium lábcsillag. RIB deréktámasz. Egyszerű, mint egy gemkapocs - Szinkronmechanika 3D-s torziós rugóval. Az új, nemzetközileg szabadalmaztatott mechanika középpontjában egy 3D-s torziós rugó található, amely a csavaró és hajlító erőt továbbítja. A rugó teherbírása határozza meg a rugózás minőségét és kényelmét, és teljesen új üléskomfortot nyújt.

10 Tervező: Arno Votteler Összetéveszthetetlen alakjával, középpontban az aktív deréktámasszal a collection C illusztrálja a tipikus Drabert székek jellemzőit. A collection C székek számos különböző funkcióval rendelkeznek, melyek az aktív medencetámasztásra helyezik a hangsúlyt. Az ülés dönthető hátsó része a háttámlához van csatlakoztatva. Függőleges üléskor a medence a felhasználó által észrevehetetlen módon egyenes helyzetbe kerül. Az ék alakú párna megakadályozza a medence hátradőlését, így a gerincoszlop optimális pozícióba kerül. Döntéskor az üléspárna hátsó része lefele dől, hogy a háttámlával folyamatos támaszt nyújtson.

11 collection C 11 T-C8-A-D1-S Ezüstszürke lábcsillag LW. T-C10-A-D1-S Króm lábcsillag GV. A Szinkron torziós rendszer (STS) állítható háttámla ellennyomással, aktív deréktámasszal alapfelszereltség. Az ülés hátsó része a háttámlához csatlakozik és mozgatható. Egyenesen ülve úgy akadályozza meg a medence hátraesését, hogy a felhasználó észre sem veszi. Az ülés ék alakja miatt a gerinc a megfelelő pozícióban marad. Hátradőléskor a hátsó rész lejjebb ereszkedik, ugyanakkor biztosítja a hát folyamatos megtámasztását. Ajánlatos a pozíció gyakori váltogatása, mert így megelőzi a hát- és a gerincbetegségeket.

12 Tervező: Johan Larsvall, Torbjörn Höjer Az 5000-es modell minden szempontból ragyogó: magas fokú kényelem, megnyerő dizájn, és felülmúlhatatlan, ergonómiát szolgáló funkciók jellemzik; és nem utolsósorban: jobb teljesítmény az Ön pénzéért. A szinkronmechanika jól kiegyensúlyozott mozgásával, a Nozag rugókkal az ülőfelületben, az opcionálisan választható hálós háttámlával és a háttámla rugórendszerével (függő szabadalom) az 5000-es szék egésznapos kényelmet nyújt Önnek. A háttámla még akkor is rugalmasan dinamikus marad, ha a szék megdöntése blokkolva van. Az ülésmagasság, az ülés mélysége és a háttámla magassága egyaránt állítható. Két különböző karfa közül választhat opcióként. A SafeBack az alapváltozat része.

13 ülés és 2. háttámla ülés és 2. háttámla. 2. karfa - állítható ülés és 2. háttámla. 4. karfa - multifunkciós. 5280M 2. ülés, fekete hálós háttámla. 5282M 2. ülés, fekete hálós háttámla. 2. karfa - állítható. 5284M 2. ülés, fekete hálós háttámla. 4. karfa - multifunkciós. 2 4 Synchrone -mechanizmus: a szék döntésekor a támla az üléshez viszonyítva 1:1,5 arányban dől meg, a döntés 5 helyzetben rögzíthető, a döntési ellenállás állítható, SafeBack funkció. 2-es típusú karfa 240 x 90 mm fekete poliuretánból, állítható magasságú ( mm) és szélességű (40 mm/ karfa). 4-es típusú (multifunkciós) karfa 250 x 110 mm TechnoGel anyagból, állítható magasságú ( mm), szélességű (40 mm/karfa), mélységű (100 mm) és szögű (15 ). Azzal, hogy talpaival a lábcsillagon támaszkodik, csökkenti a nyomást a combjain, és természetesen pihentető pozíciót vesz fel. Ez javítja a testében a vérkeringést, és megnöveli az energiáját. Kialakítása megakadályozza, hogy cipője bepiszkítsa a lábcsillagot vagy korán elkoptassa azt.

14 Tervező: Björn Alge A 6000-es és a 8000-es sorozat segít a helyes és kényelmes ülésben az egész munkanap során. Ezeket a munkaszékeket a mechanikájuk különbözteti meg egymástól. A 8000-as Synchrone -t tartalmaz, amely ösztönzi a finom és kiegyensúlyozott mozgást, míg a 6000-es a Free Float -tal rendelkezik, amely teljesen szabad mozgást tesz lehetővé a székben. A döntés ízlés kérdése, mindkettő biztosítja a kényelmes ülési pozíciót. A székek többféle különböző változatban érhetők el, és mindegyik egyszerűen beállítható az egyéni testalkatához. Válassza ki igénye szerint a háttámla és az ülés méretét, valamint azt, hogy legyen-e nyaktámasz.

15 6000 & / ülés és 1. háttámla / ülés és 2. háttámla. 4. karfa - multifunkciós / ülés és 3. háttámla. 4. karfa - multifunkciós N34 / 8244 N34 2. ülés és 4. háttámla. 4. karfa - multifunkciós. Fejtámasz (N34) munkaszékek: A Free Float mechanizmus teljesen szabad mozgást tesz lehetővé. Az ülés és a háttámla egymástól függetlenül követik az Ön mozdulatait. Ez lehetővé teszi a szabad vérkeringést és feltölti energiával munkaszékek: A Synchrone mechanizmus kiegyensúlyozott mozgásra ösztönöz és olyan természetes ülési pozíciót biztosít, amely stimulálja a vérkeringést. Így jobban érzi magát és jobban tud koncentrálni. 2 4 certified to BS 5459: es típusú karfa 240 x 90 mm fekete poliuretánból, állítható magasságú ( mm) és szélességű (40 mm/karfa). 4-es típusú (multifunkciós) karfa 250 x 110 mm TechnoGel anyagból, állítható magasságú ( mm), szélességű (40 mm/karfa), mélységű (100 mm) és szögű (15 ). A fejtámla megtámasztja a nyakizmokat, amelyek izmaink közül szinte a legnagyobb megterhelésnak vannak kitéve. Egyszerűen állítsa be az Önnek megfelelő magasságot, mélységet és dőlésszöget, ez segít a pihenésben. Azzal, hogy talpaival a lábcsillagon támaszkodik, csökkenti a nyomást a combjain és természetesen pihentető pozíciót vesz fel. Ez javítja a testében a vérkeringést, és megnöveli az energiáját. Kialakítása megakadályozza, hogy cipője bepiszkítsa a lábcsillagot vagy korán elkoptassa azt.

16 Tervező: Johan Larsvall, Torbjörn Höjer Ha szeretné élvezni a teljes mozgási szabadságot, akkor válassza a plus[6] irodaszéket a Free Float mechanikával. Ha viszont a Synchrone mechanizmus finom, kiegyensúlyozott mozgását kedveli, akkor válassza a plus[8]-at. Mindkét szék segít a helyes és kényelmes ülésben a teljes munkanap során, a választás inkább személyes ízlés és érzés kérdése. Kiegészítheti őket állítható nyaktámasszal, és választhat két különböző támlamagasság és karfa közül. A plus[6] és a plus[8] extra párnázással is rendelhető, így még puhább az ülés. Függetlenül attól, hogy melyiket választja, ezek a székek növelik teljesítményét. A családhoz tartozik a plus[cv] vendégszék.

17 plus[6] & plus[8] / ülés és 7. háttámla 4. karfa - multifunkciós / ülés és 8. háttámla 4. karfa - multifunkciós N78 / 8784 N78 7. ülés és 8. háttámla 4. karfa - multifunkciós. Fejtámasz (N78) munkaszékek: A Free Float mechanizmus teljesen szabad mozgást tesz lehetővé. Az ülés és a háttámla egymástól függetlenül követik az Ön mozdulatait. Ez lehetővé teszi a szabad vérkeringést és feltölti energiával munkaszékek: A Synchrone mechanizmus kiegyensúlyozott mozgásra ösztönöz és olyan természetes ülési pozíciót biztosít, amely stimulálja a vérkeringést. Így jobban érzi magát és jobban tud koncentrálni es típusú karfa 240 x 90 mm fekete poliuretánból, állítható magasságú ( mm) és szélességű (40 mm/karfa). 4-es típusú (multifunkciós) karfa 250 x 110 mm TechnoGel anyagból, állítható magasságú ( mm), szélességű (40 mm/karfa), mélységű (100 mm) és szögű (15 ). A fejtámla megtámasztja a nyakizmokat, amelyek izmaink közül szinte a legnagyobb megterhelésnak vannak kitéve. A három fokozatmentesen állítható csuklópont teljes szabadságot ad a kívánt magasság, mélység és dőlésszög kiválasztásában. Azzal, hogy talpaival a lábcsillagon támaszkodik, csökkenti a nyomást a combjain és természetesen pihentető pozíciót vesz fel. Ez javítja a testében a vérkeringést, és megnöveli az energiáját. Kialakítása megakadályozza, hogy cipője bepiszkítsa a lábcsillagot vagy korán elkoptassa azt.

18 Tervező: Johan Larsvall, Torbjörn Höjer A 9000-es szék a Kinnarps által az ülésergonómia területén végzett legkiterjedtebb kutatás eredménye. A legvilágosabb példa az innovatív Kinnarps ComfortControl, amely teljes szabadságot ad ahhoz, hogy a széket a testméreteinek megfelelően állítsa be, elérve ezzel a legkényelmesebb ülési pozíciót. Nem kell választania a Synchrone mechanizmus kiegyensúlyozott mozgása, vagy a Free Float mechanika által nyújtott korlátlan mozgás között egyszerűen válthat a kettő között. Három különböző ülőlap közül és négyféle háttámlából választhat ízléstől és az igényektől függően. A 9000-es szék feltölti energiával, biztosítja, hogy jól érezze magát, és javítja teljesítményét a nap során.

19 N1 1. ülés és 1. háttámla 4. karfa - multifunkciós. Fejtámasz (N1) N1 1. ülés és 2. háttámla 4. karfa - multifunkciós. Fejtámasz (N1) N1 3. ülés és 3. háttámla 4. karfa - multifunkciós. Fejtámasz (N1) N1 5. ülés és 5. háttámla. 4. karfa - multifunkciós. Fejtámasz (N1). A Kinnarps ComfortControl lehetővé teszi, hogy egyszerűen váltson a Synchrone mechanizmus kiegyensúlyozott mozgása és a Free Float mechanika korlátlan mozgásszabadsága között. Mindkettő biztosítja a természetes üléspozíciót, amely segít abban, hogy még produktívabb legyen es típusú karfa 240 x 90 mm fekete poliuretánból, állítható magasságú ( mm) és szélességű (40 mm/karfa). 4-es típusú (multifunkciós) karfa 250 x 110 mm TechnoGel anyagból, állítható magasságú ( mm), szélességű (40 mm/karfa), mélységű (100 mm) és szögű (15 ). A fejtámla megtámasztja a nyakizmokat, amelyek izmaink közül szinte a legnagyobb megterhelésnak vannak kitéve. A három fokozatmentesen állítható csuklópont teljes szabadságot ad a kívánt magasság, mélység és dőlésszög kiválasztásában. Azzal, hogy talpaival a lábcsillagon támaszkodik, csökkenti a nyomást a combjain és természetesen pihentető pozíciót vesz fel. Ez javítja a testében a vérkeringést és megnöveli az energiáját. Kialakítása megakadályozza, hogy cipője bepiszkítsa a lábcsillagot vagy korán elkoptassa azt.

20 Tervező: Daniel Figueroa Időtlen, mégis összetéveszthetetlenül lenyűgöző megjelenésével számos különböző felhasználói igénynek megfelelő filio vendégszék illeszkedik a legváltozatosabb belső terekbe is, és kiegészíti bármelyik munkaszék családot. A gyakori átrendezést igénylő helyiségekben a filio rugalmas megoldásokat kínál. A vendég- és konferenciaszék megjelenését az elegáns részletek jellemzik - az észrevehetetlen anyagátmenet az üvegszálas megerősítésű karfáktól a háttámláig, valamint az acélváz precíz felületéig. Az ülési kényelem érdekében a szék párnázott ülése a test vonalának megfelelőn van hajlítva. A finom ívű kárpitozott elejű háttámla stabilitást nyújt a gerincnek. A minden változatban kárpitozott üléshez társuló háttámlát boríthatja hálós anyag, vagy lehet elölről kárpitozott.

21 filio 21 D-1026 R5 Váz B22 ezüstszürke. D-1026 RL5 Váz B44 króm. D-1026 RG Váz B11 fekete. D-1026 RGL Váz B44 króm. D-1028 FS5 Váz B22 ezüstszürke. D-1028 FLS5 Váz B44 króm. D-1028 FGS Váz B11 fekete. D-1028 FGLS Váz B44 króm.

22 Tervező: Design B4K A collection E vendég- és konferenciaszékek univerzális használatra szolgálnak. A legváltozatosabb környezetekbe integrálhatók, lehetővé téve a problémamentes kombinálást a meglévő berendezéssel. A teljesen kárpitozott, egy darabból készült üléshéj kényelmes ülést kínál. Valamennyi szék rendelkezik karfával, ami műanyag vagy bőr borítással készülhet. A váz jellegzetesen az ülés elülső szélének hangsúlyos görbületét tükrözi, így térdhajlattól felfelé semmilyen nyomás nem érzékelhető, hosszabb ülés esetén sem.

23 collection E 23 T-EV20-D0-ST Váz GV króm. LW ezüstszürke váz. LS fekete váz.

24 Tervező: Johan Larsvall, Torbjörn Höjer Az 5000[cv] vendégszék háttámlája rugózik, így igazán kényelmesen érezheti magát, amikor benne ül. A szánkótalpas váz választásával tovább növelheti a rugózást. A teljesen szövetezett ülés kialakítása vonzó látványt nyújt. Különböző vázak közül választhat. A családhoz tartozik az 5000-es munkaszék.

25 5000[cv] Szánkótalpas váz műanyag csúszásgátlókkal. 523 A Szánkótalpas váz műanyag csúszásgátlókkal. Karfa (A). 522 Négylábú váz, műanyag csúszásgátlókkal. 522 A Négylábú váz, műanyag csúszásgátlókkal. Karfa (A). 522 AC Négylábú váz, görgőkkel (C): Karfa (A). A szék vázában lévő felfüggesztés leüléskor kényelmes és természetes rúgózást biztosít. Ez a pihentető érzés biztosítja, hogy jobban tud koncentrálni. Ha karfa nélküli modellt választ, a szék akkor is egyszerűen mozgatható.

26 Tervező: Johan Larsvall, Torbjörn Höjer A plus[cv] vendégszék különálló üléssel és támlával rendelkezik. Ez további rugózást biztosít, és igazán kényelmes, amikor a székben ül. A szék többféle eltérő változatban rendelhető. Választhat a fekete poliuretán vagy az exkluzív fa karfa és az egyéni igénynek megfelelő váztípusok közül. Ha görgős típust választ, a plus[cv]-t különösen könnyen mozgathatja. A családhoz tartozik a plus[6] és plus[8] munkaszék.

27 plus[cv] MT Négylábú váz, műanyag csúszásgátlók. Háttámla fekete hálóval borítva (M). Fa karfa (T). 375 T Négylábú váz, műanyag csúszásgátlók. Fa karfa (T). 375 T CASTORS Négylábú váz, görgőkkel. Fa karfa (T). 376 Szánkótalpas váz műanyag csúszásgátlókkal. 377 T Szánkótalpas váz műanyag csúszásgátlókkal. Fa karfa (T). A szék vázában lévő felfüggesztés leüléskor kényelmes és természetes rúgózást biztosít. Ez a pihentető érzés biztosítja, hogy Ön jobban tudjon koncentrálni. A bükk, nyír vagy tölgy fából készült karfák exkluzív megjelenést kölcsönöznek a széknek. Továbbá lehetővé teszik, hogy a székeket olyan Kinnarps bútorkkal használják melyek ugyanilyen típusú fából készültek. A görgős széket nagyon könnyű mozgatni és a tárgyalások is aktívabbá tehetők.

28 Tervező: Johan Larsvall, Torbjörn Höjer A 9000[cv] egy valóban kényelmes tárgyaló-, vendég- és konferenciaszék. Igazán komfortos, köszönhetően a felfüggesztésnek és a rugós támlának. Ha ötágú csillaglábat választ, akkor az igényeinek megfelelően beállíthatja az ülés magasságát is. A szék modern és exkluzív benyomást kelt, jól kiegészíti a 9000-es munkaszékcsaládot.

29 9000[cv] Négylábú váz, műanyag csúszásgátlókkal. 960 A Négylábú váz, műanyag csúszásgátlókkal. Alumínium karfa (A). 960 AC Négylábú váz, görgőkkel (C). Alumínium karfa (A). 960 A CFRAME Szánkótalpas váz műanyag csúszásgátlókkal. Alumínium karfa (A). 960 XBASE Ötágú alumínium lábcsillag, állítható ülésmagasság. 960 A XBASE Ötágú alumínium lábcsillag, állítható ülésmagasság. Alumínium karfa (A). Az ötágú lábcsillag, az állítható ülésmagasság és a görgők flexibilitást biztosítanak, és így igényeinek megfelelően beállíthatja a széket. Válasszon az ezüstszürke porszórt és a polírozott alumínium felületek közül.

30 30 Kinnarps világszerte Ausztrália Belgium Bulgária Brazília KPS World PTY Ltd. Sydney Tel: Kinnarps NV/SA Wemmel Tel: Kammarton Bulgaria Ltd Sofia Tel: Kinnarps do Brasil Ltda São Paulo Tel: Horvátország Izland Katar Kína Elektro Prelog d.o.o Zagreb Tel: Penninn h.f. Reykjavik Tel: Kinnarps Project Solutions LLC Doha Tel: YesP Enterprise Management Co. Ltd Beijing Tel: Oroszország Románia Szaúd-Arábia Szerbia ZAO Kinnarps Saint-Petersburg Tel: Moscow Tel: Kinnarps S.R.L Bucharest Tel: Kinnarps of Sweden LLC Jeddah Tel: Kinnarps office design Novi Sad Tel: Csehország Kinnarps, a. s. Čestlice Tel: Lengyelország Kinnarps Polska Sp. z o.o. Warsaw Tel: Szlovákia Kinnarps, spol. s r.o. Bratislava Tel: Dánia Kinnarps A/S Brøndby Tel: Lettország SIA De Novo Riga Tel./fax: Szlovénia Prelog d.o.o. Maribor Tel: Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Észtország Finnország Franiciaország Hollandia Kinnarps Project Solutions L.L.C Dubai Tel: Kinnarps UK Ltd Colnbrook Slough Tel: Entramo Ltd Tallinn Tel: Kinnarps OY Helsinki Tel: Kinnarps S.A. Orgeval Tel: ww.kinnarps.fr Kinnarps Nederland B.V. Zutphen Tel : Litvánia Magyarország Mexikó Németország Norvégia Olaszország UAB Kinnarps Vilnius Tel: Kinnarps Hungary Kft. Budapest Tel: Kinnarps S.A. de C.V Mexico City Tel: +52 (55) Kinnarps GmbH Worms Tel: +49(0) Kinnarps AS Oslo Tel: Kinnarps Italia S.r.l Milan Tel: Spanyolország Svájc Svédország Tunézia Ukrajna USA GIROD Diseño Escandinavo S.L Madrid Tel: Kinnarps Suisse SA Zurich Tel: Kinnarps AB Kinnarp Tel: +46 (0) for nearest dealer Office & Beyond Les Berges du Lac Tel: Kinnarps Ukraine LLC Kiev Tel : Kinnarps Office Furniture, Inc Lake Oswego, OR Tel:

31 31 Kinnarps az egész világon Folyamatosan azon dolgozunk, hogy fejlesszük szolgáltatásainkat és egyre több helyen érhessenek el minket. Bemutatótermeinket megtalálhatja szinte mindenhol Európában és világ többi részén is, és egyre tovább növekszünk friss információk:

32 Kinnarps Marketing & Communications/Elanders/Strokirk-Landströms/ /1106 A Kinnarps üzleti filozófiája egyszerű. Hatékony, hosszú távú, globális megoldásokat teremtünk, hogy jobbá tegyük az Ön munkáját, és segítsük üzleti sikereinek elérésében. Kinnarps Hungary Kft. Cím Kinnarps House, 1133 Budapest Váci út 92. Tel Fax

ÜGYELÜNK A RÉSZLETEKRE

ÜGYELÜNK A RÉSZLETEKRE ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Amikor Daniel Figueroa megtervezte az Esencia széket, lelket és személyiséget is adott neki. Az Esencia elnevezés a latin essentia szóból ered. Jelentése: alapvető fontosságú,

Részletesebben

6000 & &

6000 & & 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 A 8000-es irodaszékek kialakítása és legtöbb komponense azonos a 6000-es székekkel. A különbség a mechanikában rejlik. A 8000-es modell szinkron mechanikával

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Készüljön fel egy ölelésre az Embrace székektől! Egy merőben új típusú szék, amelyet odafigyeléssel és gondoskodással terveztek meg. Valamint érzelemmel. Nem csupán különféle

Részletesebben

Itt az idő: első az ár-teljesítmény viszonyában. 12:45h

Itt az idő: első az ár-teljesítmény viszonyában. 12:45h paroplus Itt az idő: első az ár-teljesítmény viszonyában. 12:45h Átgondolt. Meggyőző minőség és funkcionalitás. Állítható magasságú háttámla a feszített hálós kivitelnél is. A forgószék családhoz hasonlóan

Részletesebben

paro egészséges ülés

paro egészséges ülés paro egészséges ülés paro_net paro_net és paro_business: mindentudó az irodai forgószékek között. A paro_net forgószéket a könnyed, lágyan ívelő kötött anyagból készült hálós háttámla, míg a paro_business

Részletesebben

ComfortControl 01 DŐLÉS-BLOKKOLÁS 02 DŐLÉS-ELLENÁLLÁS 05 HÁTTÁMLA MAGASSÁGA 03 ÜLÉSMÉLYSÉG 06 HÁTTÁMLA SZÖGE 04 ÜLÉSMAGASSÁG 07 KARFA MAGASSÁG

ComfortControl 01 DŐLÉS-BLOKKOLÁS 02 DŐLÉS-ELLENÁLLÁS 05 HÁTTÁMLA MAGASSÁGA 03 ÜLÉSMÉLYSÉG 06 HÁTTÁMLA SZÖGE 04 ÜLÉSMAGASSÁG 07 KARFA MAGASSÁG 1. lépés: Oldja ki a széket. 01 DŐLÉS-BLOKKOLÁS 2. lépés: Igazítsa a széket a testéhez. 02 DŐLÉS-ELLENÁLLÁS 03 ÜLÉSMÉLYSÉG 04 ÜLÉSMAGASSÁG 3. lépés: Igazítsa a széket munkastílusához. 05 HÁTTÁMLA MAGASSÁGA

Részletesebben

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag:

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag: 3500 szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag: műanyag szövet Választható kivitel: váz szín: fekete

Részletesebben

Beállítási útmutató Mirra székhez

Beállítási útmutató Mirra székhez Beállítási útmutató Mirra székhez L Az itt látható útmutató tartalmazza az összes lehetséges beállítást. A beállítások felszereltségtől és modelltől függően változhatnak. A Mirra szék beállítási útmutató

Részletesebben

ROVO XP 4020 S4 főnöki szék alap verzió XP 4020 S4 mechanikával bemutató szék: XP 4020 EB mechanikával +XP3 karfa Méretek: Választható kivitel:

ROVO XP 4020 S4 főnöki szék alap verzió XP 4020 S4 mechanikával bemutató szék: XP 4020 EB mechanikával +XP3 karfa Méretek: Választható kivitel: ROVO XP 4020 S4 főnöki szék alap verzió XP 4020 S4 mechanikával bemutató szék: XP 4020 EB mechanikával +XP3 karfa Méretek: teljes magasság: 109-129 cm támla magasság: 64-71 cm ülésmagasság: 42-54 cm ülésmélység:

Részletesebben

Munkaszék beállítási útmutató

Munkaszék beállítási útmutató A Munkaszék beállítási útmutató B 3 ElLÖLNÉZET Köszönjük, hogy Herman Miller széket vásárolt. Minden általunk tervezett székben a művészet és tudomány területén elért haladás ötvözése a célunk. Ez a cél

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS A RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ POLARIS ASZTALI MEGOLDÁSAIT AKÁR EGY EGÉSZ CSOPORT HASZNÁLHATJA, MÉGIS AZ EGYÉNI IGÉNYEKHEZ IGAZÍTHATÓ. EGYENLETES ZAJSZINT ÉS SZEMÉLYES TÉR A különféle

Részletesebben

USE ONLY EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI

USE ONLY EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI 1. Észak-Európa Norvégia Oslo Svédország Stockholm Finnország Helsinki Dánia Koppenhága Izland Reykjavík 2. Nyugat-Európa Nagy-Britannia vagy Egyesült Királyság, United Kingdom

Részletesebben

TENNESSEE OKLAHOMA O P E R A T Í V F O R G Ó S Z É K E K I R O D A B Ú T O R E L S Ő K É Z B Ő L!

TENNESSEE OKLAHOMA O P E R A T Í V F O R G Ó S Z É K E K I R O D A B Ú T O R E L S Ő K É Z B Ő L! TENNESSEE teljes magasság 110-120 garancia 1 év ülésmagasság 47-57 térfogat 0,12 m 3 teljes szélesség 62 kárpitigény - ülésszélesség 49 szállítható készlet ülésmélység 50 O P E R A T Í V F O R G Ó S Z

Részletesebben

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország Európa 1930 SW SU GE CS CH LI YU ES CS Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország YU Finnország Franciaország Görögország Hollandia Írország Izland Jugoszlávia

Részletesebben

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55 FORGÓSZÉKEK 1 MEGANE NEBRASKA 95 C, AU 17 375 Ft fix szövet 28 750 Ft 19 125 Ft választható háttámla/ülőlap kombinációk: 19 750 Ft fekete/bordó, fekete/fekete, fekete/kék, 20 500 Ft fekete/szürke, szürke/fekete

Részletesebben

NAVIGO. egy szék, számtalan lehetõség

NAVIGO. egy szék, számtalan lehetõség NAVIGO NAVIGO háttámla szellõzõrések egy szék, számtalan lehetõség 3 féle háttámla kialakítás 3 féle syncron mechanika 2 féle csillagláb 2 féle színvariáció 6 féle variáció 4 féle színvaráció BASIC FS

Részletesebben

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55 FŐNÖKI FORGÓSZÉKEK 1 LGA 68 LGA 68 CR LGA 68 LGA 68 CR LGA 68 drapp 30 000 Ft LGA 68 CR drapp LGA 68 drapp 31 250 Ft 33 750 Ft LGA 68 CR drapp 35 000 Ft teljes magasság: 105-115 garancia: 12 hó teljes

Részletesebben

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK Trixagon tároló Trixagon tároló 2 Trixagon tároló A hatszög forma gyakran megtalálható a természetben. A hópelyhek, a méhkas szerkezete és a teknősök páncélja is hatszög alakú. A hatszögek a természet

Részletesebben

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ MULTICOM Multicom 2 MULTICOM Együtt értéket teremtünk. Az új ötletek és egyedülálló alkotások mind találkozások eredményei. A Multicom asztalcsalád okos megoldások segítségével ösztönöz kreativitásra és

Részletesebben

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLAT FORGÓSZÉKEKRE

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLAT FORGÓSZÉKEKRE TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLAT FORGÓSZÉKEKRE Megnevezés Leírás Mennyiség Nettó egységár: Nettó érték: ÁFA Bruttó érték W-03 HIT CZARNE MAGASTÁMLÁS, KARFÁS FORGÓSZÉK, KRÓM CSILLAGLÁB, FEKETE SZ. TEXTILBŐR

Részletesebben

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás blokkolt háttámla

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás blokkolt háttámla ORLANDO 3 EF-szövet LE-bõr* ORLANDO ES R16H-CR ST28-POL xx SH 66 900,- 84 800,- A megadott árak nettó kereskedelmi árak. * Valódi bõr kárpitozás a székek front ülõrészén. 103,5-117 19-29 46-59,5 ORLANDO

Részletesebben

TERMÉK KATALÓGUS

TERMÉK KATALÓGUS TERMÉK KATALÓGUS WWW.SZEKEINK.HU TARTALOMJEGYZÉK Hanna Hanna Visitor Marcell Alu Marcell Black Marcell Macell Visitor Trend Iris Asyncro Iris Full Iris Syncro Iris Top Syncro Country Alto 4L Country Alto

Részletesebben

IRODAI SZÉKEK. A MARKUS, VOLMAR, VERKSAM és KLÄPPE forgószékekről a garanciafüzetben olvashatsz további részleteket.

IRODAI SZÉKEK. A MARKUS, VOLMAR, VERKSAM és KLÄPPE forgószékekről a garanciafüzetben olvashatsz további részleteket. MINDENNAPOS MINŐSÉGI GARANCIA IRODAI SZÉKEK A MARKUS, VOLMAR, VERKSAM és KLÄPPE forgószékekről a garanciafüzetben olvashatsz további részleteket. Egy irodai szék a megfelelő kinézettel A megfelelő irodai

Részletesebben

36 hónap garancia 36 hónap garancia 36 hónap garancia

36 hónap garancia 36 hónap garancia 36 hónap garancia OKLAHOMA Chicago 600 Chicago 600/V 48 56 cm 52 x 50 cm szinkron mechanika, állítható deréktámasz és parkettagörgő Fekete hálós hát, mesh ülőlap. 51-60 cm 49x magasságú 5 ponton hintamechanika Magas fejtámlával

Részletesebben

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA IRODASZÉKEKRE

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA IRODASZÉKEKRE TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA IRODASZÉKEKRE Megnevezés Leírás Mennyiség Nettó egységár: Nettó egységár Nettó érték ÁFA Bruttó érték W-03 HIT CZARNE MAGASTÁMLÁS, KARFÁS FORGÓSZÉK, KRÓM CSILLAGLÁB, FEKETE

Részletesebben

F O R G Ó S Z É K E K

F O R G Ó S Z É K E K F O R G Ó S Z É K E K 1800 Lei BA, BN, LL * 108 300 Ft BA, BN, LL * bőr * BN: 4004,6003,6016,8010,8033; bőr: v.barna P.01, zöld P.02, fekete P.03, csontszín P.04, s.barna P.05, drapp P.06 1820 Lei 141

Részletesebben

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás az ülõlap és a háttámla helyzetének blokkolása 4 különbözõ pozícióban

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás az ülõlap és a háttámla helyzetének blokkolása 4 különbözõ pozícióban CINQUE GTP 3 EF-szövet CINQUE ST02-ALU GTP9 ACTIV1 xx SH 49 300,- A megadott árak nettó kereskedelmi árak. 46-59 97-116 23 CINQUE GTP09 ST02 ALU 68,5 ülésszélesség: 51 ülésmélység: 46 A megadott méretek

Részletesebben

LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA A mozdulat ihlette kényelem. Egy hullám. Egy izgalommal teli lágy folyam. Ami társalgásra bátorít. Összehoz, de egyben magányra is csábít. Pihentet egy nehéz nap végén. A Libra

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Tökéletes. KLUDI COCKPIT Discovery. design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection.

Tökéletes. KLUDI COCKPIT Discovery. design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection. Tökéletes design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection. Az egyszerűség művészete Intuitív működés A repülőgépek pilótafülkéit és a sportkocsik műszerfalát testre

Részletesebben

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem Magyarország 2008 Egészség g és kényelem A SISTEM-AIR CSOPORT A SISTEM-AIR az európai központi porszívó gyártás és kereskedelem kiemelkedö képviselöje mind a lakossági, mind az ipari szektor területén.

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1. Az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek védelméről szóló Római Egyezmény (1998. évi XLIV. törvény az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek

Részletesebben

I. melléklet. A különböző országokban engedélyezett gyógyászati készítmények listája

I. melléklet. A különböző országokban engedélyezett gyógyászati készítmények listája I. melléklet A különböző országokban engedélyezett gyógyászati készítmények listája 1 Belgium Pfizer S.A. (Belgium) Olu-Medrol S.A.B. (= Sine Alcohol Benzylicus) Metilprednizolon 40 mg Belgium Pfizer S.A.

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

[T] SZÉRIA. [T] széria 3

[T] SZÉRIA. [T] széria 3 [T] SZÉRIA 2 [T] széria [T] széria 3 [T] SZÉRIA A rugalmas [T] szériát úgy terveztük meg, hogy egyéni munkaállomások és egyterű irodák kialakítása során is tetszetős és egységes munkakörnyezet jöjjön létre.

Részletesebben

OFFISIT ÁRJEGYZÉK > 2015

OFFISIT ÁRJEGYZÉK > 2015 OFFISIT 20150128 ÁRJEGYZÉK > 2015 2 OFFISIT székek TARTALOMJEGYZÉK Vezetõi székek Daphne 6-9 Daphne 9 Dea 10-13 Dama 14-15 Diva Soft 16-19 Diva 20-23 Dahlia 24-25 Dekora 26-27 Dekora Soft 28-29 Dekora

Részletesebben

Irodaergonómia. Az emberközpontú környezetért. Urbánné Biró Brigitta BME Ergonómia és Pszichológia Tanszék

Irodaergonómia. Az emberközpontú környezetért. Urbánné Biró Brigitta BME Ergonómia és Pszichológia Tanszék Irodaergonómia Az emberközpontú környezetért Urbánné Biró Brigitta BME Ergonómia és Pszichológia Tanszék Az irodaergonómia területei Mitől lesz hatékony és egészséges a munkahely? Megfelelő környezet Megfelelő

Részletesebben

KÖZPONTI PORSZÍVÓK. egészség és kényelem

KÖZPONTI PORSZÍVÓK. egészség és kényelem KÖZPONTI PORSZÍVÓK egészség és kényelem higiénia ès komfort az egyszerűség jegyében 1 A fenti kép csupán tájékoztató jellegű Központi porszívó 2 Süllyesztett csőrendszer zer 3 Hag Hagtompító 4 Falic Falicsatlakozó

Részletesebben

EOS Cégcsoport. Követelés kezelési lehetőségek az EU-n belül és kívül. Somodi Bernadett Értékesítési vezető Budapest, 2014.02.20.

EOS Cégcsoport. Követelés kezelési lehetőségek az EU-n belül és kívül. Somodi Bernadett Értékesítési vezető Budapest, 2014.02.20. EOS Cégcsoport Követelés kezelési lehetőségek az EU-n belül és kívül Somodi Bernadett Értékesítési vezető Budapest, 2014.02.20. Tartalomjegyzék Az EOS világszerte Mire van szükségem, ha az export piacra

Részletesebben

Decentralizált szennyvíztisztítási megoldások lehetőségei, az

Decentralizált szennyvíztisztítási megoldások lehetőségei, az Decentralizált szennyvíztisztítási megoldások lehetőségei, az technológia rövid bemutatása Perényi Gábor Iroda: H-1031 Budapest, Nánási út 42/B. Székhely: H-9985 Felsőszölnök, Alsó-Jánoshegy 6. Tel/Fax:

Részletesebben

1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országokban ( )

1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országokban ( ) 1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országok (1993-2007) Év Országok Összes lakosság /milliárd fő/ Tűzesetek /millió db/ Tűzesetben elhunytak /ezer fő/ 1000 lakosra jutó tűzesetek

Részletesebben

NYÁRVÉGI + ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ!

NYÁRVÉGI + ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ! NYÁRVÉGI + ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ! Érvényes: 2017.augusztus 01-től visszavonásig RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ! Marcell Cetus Fly Vezetői forgószékek Operat iv forgószékek Gy erek forgószékek l o Marcell Visitor

Részletesebben

MUNKA-EGÉSZSÉG EGYENSÚLY

MUNKA-EGÉSZSÉG EGYENSÚLY ORLANDO Az árjegyzékben megadott árak nettó kereskedelmi árak, az Áfa-t nem tartalmazzák és visszavonásig érvényesek. A gyártó fenntartja a méret-, típus-, szín- és árváltaztatás jogát. Az esetlegesen

Részletesebben

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA TÁRGYALÓSZÉKEKRE

TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA TÁRGYALÓSZÉKEKRE TELMEX-NOWY STYL ZRT. ÁRAJÁNLATA TÁRGYALÓSZÉKEKRE Megnevezés Leírás Mennyiség Nettó egységár: Nettó érték ÁFA Bruttó érték ISO BLACK C LÁTOGATÓSZÉK, FEKETE VÁZ, VÁLASZTHATÓ SZ. SZÖVET ÜLİRÉSZ ÉS TÁMLA

Részletesebben

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55 EGYÉB BÚTOROK 1 V Á R Ó T E R M I B Ú T O R O K LOBBY 715 drapp fekete 87 500 Ft 87 500 Ft MONT MARTRE 100 AU * műbőr * 41 750 Ft 51 000 Ft * AU: 200,303,503,601,703,804 műbőr: 20 féle színben teljes magasság:

Részletesebben

KIEMELT TEHERBÍRÁSÚ ÉS 24/7 MUNKASZÉKEKRE

KIEMELT TEHERBÍRÁSÚ ÉS 24/7 MUNKASZÉKEKRE ÁRAJÁNLAT KIEMELT TEHERBÍRÁSÚ ÉS 24/7 MUNKASZÉKEKRE Megnevezés Leírás Mennyiség Nettó egységár: Nettó érték: ÁFA Bruttó érték ORLANDO R16H STLPRON ST28 EF SH ORLANDO EMELHETŐ KARFÁS EPRON SZINKRONMECHANIKÁS

Részletesebben

Legyen Magyarország a harcsatenyésztés európai központja, november 9.

Legyen Magyarország a harcsatenyésztés európai központja, november 9. A harcsatenyésztés fejlesztésének lehetősége itthon Lengyel Péter, Udvari Zsolt Földművelésügyi Minisztérium Horgászati és Halgazdálkodási Főosztály Legyen Magyarország a harcsatenyésztés európai központja,

Részletesebben

Élelmiszervásárlási trendek

Élelmiszervásárlási trendek Élelmiszervásárlási trendek Magyarországon és a régióban Nemzeti Agrárgazdasági Kamara: Élelmiszeripari Körkép 2017 Csillag-Vella Rita GfK 1 Kiskereskedelmi trendek a napi fogyasztási cikkek piacán 2 GfK

Részletesebben

Világszínvonalú komfort

Világszínvonalú komfort Lederland Áruház MaxCity 2045 Törökbálint Tópark u. 1/A +36-23-530-454 Világszínvonalú komfort EDITIONS WWW.LEDERLAND.HU WWW.NATUZZIEDITIONS.COM olasz stílus 2015 EDITIONS Olasz stílus Világszínvonalú

Részletesebben

Állítható háttámla dőlésszög

Állítható háttámla dőlésszög Állítható magasság Állítható háttámla magasság Állítható hintamechanika Állítható karfa magasság Állítható háttámla dőlésszög Állítható ülőlap Rakásolható Irodabútor és kiegészítők Irodabútor és kiegészítők

Részletesebben

130,00 ALL (0,94 EUR) 126,00 ALL (0,91 EUR) Ausztria 1,10 EUR (1,10 EUR) 1,27 EUR (1,27 EUR) 1,01 EUR (1,01 EUR)

130,00 ALL (0,94 EUR) 126,00 ALL (0,91 EUR) Ausztria 1,10 EUR (1,10 EUR) 1,27 EUR (1,27 EUR) 1,01 EUR (1,01 EUR) Aktuális benzinárak itt! - Benzinárak Európa 37 országából - Friss üzemanyagárak - TÉRKÉPNET - térkép Hol tankoljak? - Aktuális benzinárak itt! - Benzinárak Európa 37 országából - Friss üzemanyagárak,

Részletesebben

1. melléklet JELENTKEZÉSI ŰRLAPOK. 1. kategória: Online értékesített termékek biztonságossága. A részvételi feltételekhez fűződő kérdések

1. melléklet JELENTKEZÉSI ŰRLAPOK. 1. kategória: Online értékesített termékek biztonságossága. A részvételi feltételekhez fűződő kérdések 1. melléklet JELENTKEZÉSI ŰRLAPOK 1. kategória: Online értékesített termékek biztonságossága A részvételi feltételekhez fűződő kérdések 1. Megerősítem, hogy vállalkozásom ipari vagy kereskedelmi jellegű

Részletesebben

[f] city széria. [f] city széria 2

[f] city széria. [f] city széria 2 [f] city széria [f] city széria 2 [f] city széria Az [f] city széria asztal egyedi stílusa a klasszikus négyszögletes lábaknak és a jól megtervezett asztallapnak köszönhető. Nem szokványos módon a láb

Részletesebben

Nova-ria. Kényelem minden otthonba

Nova-ria. Kényelem minden otthonba Nova-ria Kényelem minden otthonba 2 Nova-ria Kényelem minden otthonba A kárpitos bútorok közt a legmagasabb színvonalat képviselő ágymechanikára épülő bútorcsalád, mely teljes értékű fekhely, és ülőbútor

Részletesebben

Dynasit Dinamikus ülőpárnák

Dynasit Dinamikus ülőpárnák Dinamikus ülőpárnák 1. Üljünk egészségesen! Felejtse el a statikus, mozgás nélküli ülést, vigyen dinamikát az ülésbe! Ébressze fel izmait, mozogjon többet ülés közben! Évente átlagosan több, mint 3000

Részletesebben

F O R G Ó S Z É K E K. 132 000 Ft 157 000 Ft

F O R G Ó S Z É K E K. 132 000 Ft 157 000 Ft F O R G Ó S Z É K E K 1800 Lei BA, BN, LL * 114 000 Ft BA, BN, LL * 105 000 Ft bőr * 149 000 Ft bőr * 139 000 Ft * BA: 3,52,300,600,840; LL: 680; BN: 4004,6003,6016,8010,8033,8078; bőr: v.barna P.01, zöld

Részletesebben

& IRODASZÉKEK ÉTKEZŐK. dining. office

& IRODASZÉKEK ÉTKEZŐK. dining. office ÉTKEZŐK & IRODASZÉKEK 2014 & dining office étkezok irodaszékek OFFICE CHAIRS DINING SETS mesh gaslift hagyományos elegancia high gloss import malaysia dirty oak modern design valódi fa étkezőasztalok és

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL

AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL PREFA ERESZCSATORNÁK AZ ALUMÍNIUM SZÍNT VALL Az ereszcsatornák kétféleképpen határozhatják meg egy épület látványát: vagy tökéletesen érvényesülni hagyják a homlokzatot, úgy, hogy színükkel tökéletesen

Részletesebben

2015 Őszi Falevél AKCIÓ

2015 Őszi Falevél AKCIÓ 2015 Őszi Falevél AKCIÓ 2015.11.-17-től-visszavonásig A készletek kimerülésével, adott tétel akcióból való kivonásának jogát fenntartjuk! A készletfogyást követően a pótlás nem biztosított csak az adott

Részletesebben

(Törzskönyvezett) Név Dózis Gyógyszerforma Alkalmazási mód. Arimidex 1 mg Filmtabletta Orális alkalmazás. Arimidex 1 mg Filmtabletta Orális alkalmazás

(Törzskönyvezett) Név Dózis Gyógyszerforma Alkalmazási mód. Arimidex 1 mg Filmtabletta Orális alkalmazás. Arimidex 1 mg Filmtabletta Orális alkalmazás I. MELLÉKLET FELSOROLÁS: MEGNEVEZÉS, GYÓGYSZERFORMÁK, GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY- DÓZIS(OK), ALKALMAZÁSI MÓD(OK), FORGALOMBA HOZATALI ENGEDÉLY JOGOSULTJA(I) A TAGÁLLAMOKBAN 1 Ausztria Belgium Bulgária Ciprus

Részletesebben

Újévi AkcIó. 2012.01.04.-visszavonásig

Újévi AkcIó. 2012.01.04.-visszavonásig Újévi AkcIó 2012.01.04.-visszavonásig A készletek kimerülésével, adott tétel akcióból való kivonásának jogát fenntartjuk! Áraink nettó átadási árak! (+Áfa 27 %) Támogassa Ön is a magyar gyártást! A H-betűvel

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

TÁRGYALÓ SZÉKEK, EGYÉB ÜLŐBÚTOROK, FOGASOK

TÁRGYALÓ SZÉKEK, EGYÉB ÜLŐBÚTOROK, FOGASOK 1158 L krómozott váz fekete váz festett RAL váz 20 900 Ft 19 285 Ft 1158 T 20 093 Ft 28 405 Ft 2070 N Friend 26 600 Ft 2070 Friend 26 030 Ft teljes magasság 88 garancia 2 év teljes magasság 89 garancia

Részletesebben

Hatáserősség Gyógyszerforma Az alkalmazás módja. 50 μg adagonként. Szuszpenziós adagolt orrspray. Szuszpenziós adagolt orrspray.

Hatáserősség Gyógyszerforma Az alkalmazás módja. 50 μg adagonként. Szuszpenziós adagolt orrspray. Szuszpenziós adagolt orrspray. I. melléklet Felsorolás: megnevezés, gyógyszerforma(k), gyógyszerkészítménydózis(ok), alkalmazási mód(ok), forgalomba hozatali engedély jogosultja(i) a tagállamokban 1 Ausztria Merck Sharp & Dohme Ges.m.b.H.

Részletesebben

Belföldi EMS Gyorsposta

Belföldi EMS Gyorsposta Belföldi EMS Gyorsposta Az EU területére megállapított zónadíjak ÁFA-t tartalmaznak. Az EMS küldemények EU-n kívüli szállításának díja csak a belföldi szakaszra vonatkozólag tartalmaz ÁFA-t. A táblázatban

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

KÉSZLETEN LÉVŐ AKCIÓS TERMÉKEK

KÉSZLETEN LÉVŐ AKCIÓS TERMÉKEK 3/. Ebben a listában a saját készleten lévő akciós termékek találhatóak, adott termékből általában - (olykor utolsó) darab, de néhány termékből több darab is rendelkezésre áll. is használható -2. többféle

Részletesebben

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes Egészség Center. Kizárólag a Cardótól. 100 év tapasztalatával az Ön kényelméért 12x-es Superbrands-győztes Klasszikus és modern ülőgarnitúrák TV-fotelek Speciális használatú fotelek Ülőbútorok 2018 www.cardo.hu

Részletesebben

Roaming: Növekvő adatforgalom, hazai áron egyre több országban

Roaming: Növekvő adatforgalom, hazai áron egyre több országban Budapest, 2015. október 1. Roaming: Növekvő adatforgalom, hazai áron egyre több országban Kibővült a Világ Napijeggyel barangolható országok köre Világ Napijegy Szerbiában, Ukrajnában és Oroszországban

Részletesebben

Kérje személyre szabott árainkat!

Kérje személyre szabott árainkat! Curioso Boss Vezetői magastámlás fotel, hátkárpitozott támla, egyéni 114900 Ft testsúlyhoz állítható és minden helyzetben rögzíthető extra I 116000 Ft 4 hintamechanika, gázliftes magasság szabályzó, króm

Részletesebben

ÚJ CSOMAGOLÁS. Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat:

ÚJ CSOMAGOLÁS.  Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: DE PAUL HARTMANN AG 89522 Heidenheim Germany Ha többet szeretne megtudni a HARTMANN-ról és termékeinkrõl, kérjük látogassa meg honlapunkat: HU HARTMANN-RICO Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann

Részletesebben

KÉSZLETEN LÉVŐ AKCIÓS TERMÉKEK

KÉSZLETEN LÉVŐ AKCIÓS TERMÉKEK /. oldal Frissítve: 207.06.23 Ebben a listában a saját készleten lévő akciós termékek találhatóak, adott termékből általában - (olykor utolsó) darab, de néhány termékből több darab is rendelkezésre áll.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Conclude Befektetési Zrt. GoldTresor online nemesfém kereskedési rendszer

Általános Szerződési Feltételek Conclude Befektetési Zrt. GoldTresor online nemesfém kereskedési rendszer Általános Szerződési Feltételek Conclude Befektetési Zrt. GoldTresor online nemesfém kereskedési rendszer Érvényben: 2018. június 14-től visszavonásig I. Általános információk A Szolgáltató adatai: Szerződő

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

www.venusz-irodabutor.hu Irodaszékek

www.venusz-irodabutor.hu Irodaszékek www.venusz-irodabutor.hu Irodaszékek A homo erectus és a forgószék Ülni nem embernek való de ha muszáj, akkor így álljunk hozzá (A legnagyobb hazai irodaszékgyár vezetőjének gondoltai) A Természet nem

Részletesebben

név kép leírás Szín forgószékek

név kép leírás Szín forgószékek H-COPEX KFT. Általános Árakció Az akciós árak érvényesek: 2017. október 18-tól visszavonásig, vagy a készlet erejéig. név kép leírás Szín forgószékek akciós nettó ár LEXINGTON feszített hálós fejtámla,

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Egy igazán jó megoldás számodra

Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól

Részletesebben

MINDENKI SZERETNE KÖZELEBBI KAPCSOLATBA KERÜLNI LEIÁVAL. JÁTÉKOS, KREATÍV, SZERETHETŐ: A LEIA EGY PRAKTIKUS TÁRGYALÓSZÉK, AMELY NAGYOBB VAGY KISEBB

MINDENKI SZERETNE KÖZELEBBI KAPCSOLATBA KERÜLNI LEIÁVAL. JÁTÉKOS, KREATÍV, SZERETHETŐ: A LEIA EGY PRAKTIKUS TÁRGYALÓSZÉK, AMELY NAGYOBB VAGY KISEBB LEIA MINDENKI SZERETNE KÖZELEBBI KAPCSOLATBA KERÜLNI LEIÁVAL. JÁTÉKOS, KREATÍV, SZERETHETŐ: A LEIA EGY PRAKTIKUS TÁRGYALÓSZÉK, AMELY NAGYOBB VAGY KISEBB CSOPORTOKBA IS RENDEZHETŐ, EMELLETT EGYSZERŰEN RAKÁSOLHATÓ

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

TALIS 2018 eredmények

TALIS 2018 eredmények TALIS 2018 eredmények TALIS 2018 eredmények A TALIS főbb jellemzői A TALIS lebonyolítása Résztvevő országok Az eredmények értelmezési kerete Eredmények A TALIS-vizsgálat főbb jellemzői TALIS: Teaching

Részletesebben

VÉNUSZ IRODABÚTOROK 91

VÉNUSZ IRODABÚTOROK 91 VÉNUSZ IRODABÚTOROK 91 MIÉRT FONTOS AZ ERGONÓMIKUS MUNKASZÉK? EGÉSZSÉGVÉDÔ KÉNYELEM Az alapprobléma: ülés közben a csigolyák közötti porcok kétszer akkora terhelésnek vannak kitéve, mint álló helyzetben,

Részletesebben

FENNTARTHATÓ FEJLİDÉS ÉS VERSENYELİNYÖK. Budapest, május 24.

FENNTARTHATÓ FEJLİDÉS ÉS VERSENYELİNYÖK. Budapest, május 24. FENNTARTHATÓ FEJLİDÉS ÉS VERSENYELİNYÖK Budapest, 2007. május 24. 1 EGY EGYSZERŐ KIINDULÁSI PONT: A NAP ÉS AZ EMBER 70 interpretációja létezik a sustainable development -nek Carlowitz (1713) és Brundtland

Részletesebben

Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai egészségbiztosítási kártyája?

Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai egészségbiztosítási kártyája? MEMO/11/406 Brüsszel, 2011. június 16. Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai kártyája? Nyaralás: álljunk készen a váratlan helyzetekre! Utazást tervez az EU területén, Izlandra,

Részletesebben

ÜZEMI ÉS IRODAI SZÉKEK KATALÓGUS 2014

ÜZEMI ÉS IRODAI SZÉKEK KATALÓGUS 2014 ÜZEMI ÉS IRODAI SZÉKEK KATALÓGUS 2014 A K T U Á L I S K Á R P I T V Á L A S Z T É K A K Á R P I T S Z Í N E K É R T G Ö R D Í T S L E J J E B B! KÁRPITKÓD NÉV SZÍNVÁLASZTÉK NETTÓ ÁR Ft/fm.200 ébenfekete.303

Részletesebben

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes Egészség Center. Kizárólag a Cardótól. 100 év tapasztalatával az Ön kényelméért 12x-es Superbrands-győztes Klasszikus és modern TV-fotelek Speciális használatú fotelek Ülőbútorok 2019 www.cardo.hu Ülőgarnitúrák

Részletesebben

K Á R P I T F O T Ó K A

K Á R P I T F O T Ó K A K Á R P I T F O T Ó K A gyártók nem garantálják a ok egyes szállítmányok közötti, árnyalatokban való teljes színazonosságát, ezért erre vonatkozó garanciát mi sem tudunk vállalni. Fenntartjuk a jogot,

Részletesebben

K Á R P I T K Í N Á L A T

K Á R P I T K Í N Á L A T K Á R P I T K Í N Á L A T.02.04.06.07.11.14.29.73.200.303.402.601.703.704.804 BA.03 BA.22 BA.52 BA.200 BA.229 BA.300 BA.308 BA.330 BA.420 BA.426 BA.600 BA.840 BN.4004 BN.4007 BN.6003 BN.6016 BN.7048 BN.8010

Részletesebben

INGYENESEN HÍVHATÓ ZÖLD SZÁMUNK:

INGYENESEN HÍVHATÓ ZÖLD SZÁMUNK: és székek HOTEL ÉS GASZTROBÚTOROK ÖLTÖZŐBÚTOROK UTCABÚTOROK OKTATÁSI BÚTOROK IRODABÚTOROK INGYENESEN HÍVHATÓ ZÖLD SZÁMUNK: 06 80/204-810 A rendkívül könnyű eduplast palástok speciális kiképzésüknek köszönhetően

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: A Bizottság jelentése az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak

MELLÉKLET. a következőhöz: A Bizottság jelentése az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2017.5.17. COM(2017) 242 final ANNEX 1 MELLÉKLET a következőhöz: A Bizottság jelentése az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak az egységes európai közbeszerzési dokumentum (ESPD)

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6. WIPO Szerzői Jogi Szerződés (2004. évi XLIX. törvény a Szellemi Tulajdon Világszervezete 1996. december 20-án, Genfben aláírt Szerzői Jogi Szerződésének, valamint Előadásokról és a Hangfelvételekről szóló

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

Az Otthonteremtési Program hatásai

Az Otthonteremtési Program hatásai Az Otthonteremtési Program hatásai NEMZETI MINŐSÉGÜGYI KONFERENCIA 2016. szeptember 16. Balogh László Pénzügypolitikáért Felelős Helyettes Államtitkár Nemzetgazdasági Minisztérium 2016. Szeptember 16.

Részletesebben

Nyeregszékek. Synedent Kft. Árajánlat. Fogászati kereskedelem. 2015 Oldal 1

Nyeregszékek. Synedent Kft. Árajánlat. Fogászati kereskedelem. 2015 Oldal 1 2015 Oldal 1 Termékismertető A Salli nyeregszékek kifejezetten ajánlottak felnőttek, valamint iskoláskorú gyermekek helytelen ülésből adódó gerinc deformációinak megelőzésére és rehabilitálására. Széleskörűen

Részletesebben

Salming Running Technológiák

Salming Running Technológiák Salming Running Technológiák A sarok csészét úgy terveztük, hogy a lehető legkisebb mértékben növelje a cipő tömegét, és alkalmazkodjon a futó lábához A felsőrész kétrétegű szendvics szerkezettel és ExoSkeleton

Részletesebben

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek 2011 Minőség, kiváló áron MADE IN EU MINŐSÉGI ALAPANYAGOK Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek Minőség, kiváló áron Mollyegyenes kád 150x70, 160x70, 170x70 ANTIBAK- TERIÁLIS FELÜLET 2011-ES MODELL

Részletesebben