Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat"

Átírás

1 Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az üzemeltető által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a társaság adatvédelmi és adatkezelési politikáját. A jelen Szabályzat célja, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások minden területén, különösen a webhely üzemeltetése során (továbbiakban Weboldal vagy Webhely), minden egyén (továbbiakban: Felhasználó) számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem). 2. Az adatkezelő megnevezése Név: Horváth Bence ev Székhely címe: 2471 Baracska, Kossuth Lajos u. 24. Nyilvántartási szám: Adószám: Telefonszám: cím: info@sweetsbundle.com 3. A vonatkozó jogszabályok: Alaptörvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló évi CXIX. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban,, 1981.évi január 28. napján kelt egyezmény kihirdetéséről szóló 1998.évi VI, törvény

2 4. A kezelt személyes adatok köre 4.1. A Weboldal használatát a nem köti regisztrációhoz. Azonban a webáruházban történő vásárlás során az Üzemeltetés a felhasználó személyes adatainak birtokába jut. Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. Rögzítésre kerülő adatok, melyeket az Adatkezelő kezel az alábbiak: saját cím, számlázási adatok (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám), szállítási adatok (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám), telefonszám Fenti adatok megadásával a felhasználók kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy az adataikat az Adatkezelő a jogszabály keretei között rögzítse, tárolja, kezelje A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a Felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben a felhasználó személyes adatait tartalmazó adatfájlokat helyezünk el a felhasználó számítógépén ( cookie ). Ennek megtörténtéről a felhasználó a Szolgáltatótól nem kap további értesítést. Az adatfájl a weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfájlok a Szolgáltatóhoz kerülnek. A felhasználó az adatfájllal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el. 5. Az adatkezelés jogalapja, célja és módja 5.1. Az adatkezelésre internetes oldalon található internetes tartalmak Felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek.

3 Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. tv. (Infotv.) 5. (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldal használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg Az adatkezelés célja a Weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. Szolgáltató a Felhasználó által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében, illetve későbbi marketing-kommunikációs célokra tárolja Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a Felhasználók jogainak védelme Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása, ha csak törvény ettől eltérően nem rendelkezik - a Felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Felhasználó címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e- mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Felhasználót terheli, aki az címet regisztrálta. 6. Az adatkezelés időtartama 6.1. A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. A regisztráció Felhasználó általi törlésére, valamint Szolgáltató általi törlésére kérésére bármikor, sor kerülhet Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a Weboldalon történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket.

4 7. Az adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás 7.1. Az adatokat elsődlegesen Szolgáltató illetve Szolgáltató belső munkatársai valamint az egyes jogszabályokban erre felhatalmazott hatóságok - jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át. Az Adatkezelő munkatársait munkaszerződésük kötelezi, hogy a munkájuk során megismert személyes adattal nem élhetnek vissza Az alapul szolgáló informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében Szolgáltató Adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. Az Adatfeldolgozó céggel kötendő szerződésekben Adatkezelő feltételül szabja, hogy az a tudomására jutott adatot megfelelő gondossággal vállalja kezelni A fentieken túl a Felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve a Felhasználó hozzájárulása alapján kerülhet sor. 8. Felhasználói jogok és jogérvényesítési lehetőségek 8.1. A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatok kezeléséről, továbbá bármikor módosíthatja azokat. Felhasználó jogosult továbbá adatai törlésének kérésére az e pontban megadott elérhetőségek útján Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja: Telefon: info@sweetsbundle.com 8.3. A Felhasználó bármikor jogosult a rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni Amennyiben a Felhasználó szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

5 9. Adatkezelő jogai és kötelezettségei A személyes adatot az Adatkezelőnek törölnie kell, ha a.) kezelése jogellenes; b.) az érintett kéri; c.) az hiányos vagy téves és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki; d.) az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt kivéve ha levéltári őrizetbe kell adni -; e.) azt bíróság vagy hatóság határozatában elrendelte Személyes adat zárolásával összefüggő Adatkezelői jogosultság: Ha a személyes adat felvételére az érintett hozzájárulásával került sor, az adatkezelő a felvett adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában a.) a rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából, vagy b.) az Adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából, ha ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll, további külön hozzájárulás nélkül, valamint az érintett hozzájárulásának visszavonását követően is kezelheti Tájékoztatás megtagadása Érintett kérelmére történő tájékoztatást az Adatkezelő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény 16. -a alapján az abban meghatározott esetekben megtagadja Személyes adat megjelölése Az Adatkezelő megjelöli az általa kezelt személyes adatot, ha az érintett vitatja annak helyességét vagy pontosságát, de a vitatott személyes adat helytelensége vagy pontatlansága nem állapítható meg egyértelműen. 9.5.Adatfeldolgozó: Az Adatkezelő jogosult adatfeldolgozó szolgáltatásának igénybevételére. Az adatfeldolgozó tevékenységét a megbízásnak, a jelen szabályzatnak és a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően köteles folytatni. Az érintettel szemben az adatkezelő felel az adatfeldolgozó által okozott kárért. Az adatkezelő tájékoztatja az adatfeldolgozót, ha a feldolgozás céljából hozzáférhetővé tett személyes adatok módosulásáról, kezelhetőségének megváltozásáról tudomást szerez. 9.6 Adatkezelő felelőssége Az Adatkezelő az érintett által megadott információkért felelősséget nem vállal. Amennyiben az Adatkezelő tudomást szerez arról, hogy az érintett valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sérti, vagy egyébként a jelen adatvédelmi szabályokat megszegte,

6 illetve az adatvédelmi szabályok be nem tartásával kárt okozott, jogában áll megtenni a szükséges jogi intézkedéseket az okozott kár megtérítése, valamint az adatvédelmi szabályok megsértését megvalósító személy felelősségre vonása érdekében. Az Adatkezelő személyes adatokat harmadik személyeknek nem ad át. Ez nem vonatkozik azonban az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. Az Adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja. Az Adatkezelő együttműködik az ilyen esetekben eljáró hatóságokkal. 10. Jogorvoslatok Jogorvoslat a személyes adat helyesbítésének, zárolásának vagy törlésének megtagadása miatt: Ha az Adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait. A helyesbítés, törlés vagy zárolás iránti kérelem elutasítása esetén az Adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről Bírósági jogérvényesítés: Az érintett jogorvoslattal élhet a személyes adataival kapcsolatos jogainak megsértése esetén, valamint személyes adatainak kezelése elleni tiltakozás során az adatkezelő által hozott döntés ellen bírósághoz fordulhat. A per elbírálása törvényszék hatáskörébe tartozik. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény tartalmazza. 11. Adatbiztonság Az Adatkezelő megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy biztosítsa az adatok biztonságos, sérülésmentes kezelését és az ehhez szükséges adatkezelési rendszerek kiépítését, működtetését. Az Adatkezelő gondoskodik arról, hogy a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá, ne hozhassa nyilvánosságra, ne továbbíthassa, valamint azokat ne módosíthassa, törölhesse. Az adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy a legkorszerűbb és legmegfelelőbb berendezésekkel és biztonsági szabályokkal gondoskodik az adatok biztonságáról, különös tekintettel arra, hogy az adatokhoz jogosulatlan személy hozzá ne férjen, az adatok jogszerűtlen ne kerüljenek nyilvánosságra, törlésre vagy megsemmisítésre. Megtesz minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy az adatok véletlenül se sérüljenek, illetve semmisüljenek meg. A fenti

7 kötelezettségvállalást az adatkezelő az adatkezelési tevékenységben részt vevő munkavállalói részére is előírja. Az Adatkezelő semmilyen körülmények között nem gyűjt különleges adatokat, azaz olyan adatokat, amelyek faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdekképviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre valamint büntetett előéletre vonatkoznak. Az adatkezelő kijelenti, hogy a vele ügyfélkapcsolatban álló vállalatok szerződésük keretein belül kötelezettséget vállaltak és vállalnak az adatbázisunkban található adatok jogszabályszerű kezelésére. Az Adatkezelő kijelenti továbbá, hogy - szerződéses kötelezettségeik kikényszerítésén túl - nincs ráhatása arra, hogy azon vállalatok, amelyek hozzáférnek az érintett adataihoz, betartják-e a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket. Az adatkezelő nem vállal felelősséget az adatkezelővel ügyfélkapcsolatban álló vállalatok jogszabályszerű adatkezeléséért. 12. Piackutatás és közvetlen üzletszerzés Az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából történő megkeresése alkalmával arról, hogy az adatait milyen forrásból szerezte, milyen célra és módon, továbbá meddig kívánja felhasználni, milyen közreműködőt vesz igénybe, valamint a későbbi adatátadási szándékáról továbbá arról, hogy az adatszolgáltatás önkéntes és bármikor kérhető az adatkezelés megszüntetése Az adatkezelő külön és össze nem kapcsolható listákon tartja nyilván azon érintettek személyes adatait, akik kizárólag a piackutatás vagy kizárólag a közvetlen üzletszerzés céljából történő felhasználáshoz adták hozzájárulásukat. Az adatkezelő a rendelkezésére álló adatállományt folyamatosan felülvizsgálja. Az adatkezelő tilalmi listát vezet azon érintettek név- és lakcímadatairól, akik nem járultak hozzá vagy megtiltották személyes adataik közvetlen üzletszerzés (direkt marketing) céljából történő felhasználását. A tilalmi listán szereplő érintettek részére az adatkezelő nem küld küldeményt, név- és lakcímadatukat a tilalmi lista fenntartásán kívül más célra nem használja fel.

8 13. címek felhasználása A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) küldésére Az címek kezelése elsősorban az Felhasználó azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor küldésére A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, ben juttatja el az érintettek részére. Az ilyen "értesítési listáról" nem lehet leiratkozni, ezen értesítéseket azonban a Szolgáltató nem használja reklámozási célra A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szolgáltató csak az Felhasználó kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A Felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélről, a hírlevél alján elhelyezett link segítségével. 14. Egyéb rendelkezések Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Szabályzatban foglaltakat Bankkártyás fizetés esetén a Szolgáltató biztosítja a felhasználóknak, hogy a tranzakciók lebonyolítása érdekében megadott hitelkártya-információk biztonságban vannak, a Szolgáltató a tranzakció lebonyolítása előtt, alatt és után sem számítógépein, sem máshol nem tárolja a megadott hitelkártya-számot.

9 Információs önrendelkezési jogának megsértése esetén bejelentéssel, panasszal élhet: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c Telefon: +36 (1) Fax: +36 (1) www:

ADATKEZELÉSI Szabályzat

ADATKEZELÉSI Szabályzat ADATKEZELÉSI Szabályzat CHEMPLEX Kft. 1. Általános rendelkezések A jelen Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat célja, hogy rögzítse a CHEMPLEX Kft. (székhely: 1194 Budapest, Vas Gereben u. 114., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. Az adatkezelő megnevezése Név: Dudás Zoltánné EV. Székhely és levelezési cím: 5931. Nagyszénás, Fenyő köz 9. Nyilvántartási szám: 50215601 Bejegyző hatóság megnevezése: Orosházi

Részletesebben

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Pannora Kft (székhely: 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2 4/14, cégjegyzékszám: 09 09 016831, nyilvántartó hatóság: Debreceni Járásbíróság mint

Részletesebben

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre:

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre: ADATVÉDELEM A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság (BMFKB), tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A CSEPREGI ÉS TÁRSA Kft, tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait. A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján

Részletesebben

A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az AUTÓFÉNYEZÉSI SZAKMŰHELY 2000 Bt., (székhely: 9400 Sopron, Győri út 42., cégjegyzékszám: 08 06 009847

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az SMB Management Kft. (székhely: 5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5., fióktelep: 1096 Budapest, Sobieski

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

PONT KAZÁN ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. 1. A Szabályzat célja. 2. Az adatkezelő megnevezése

PONT KAZÁN ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. 1. A Szabályzat célja. 2. Az adatkezelő megnevezése KAZÁN PONT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Webgépész Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Daru u. 22., cégjegyzékszám: 03-09-123975, nyilvántartó

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Név: Pákh Tamás egyéni vállalkozó Székhely és levelezési cím: 4090 Polgár, Csokonai utca 43. Telefonszáma: +36 (20)

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Webcut Media Kft. (Cégjegyzék szám: 01-09-993164; Székhely: 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 11; nyilvántartó

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Henelit International Kft. (székhely: 8000 Székesfehérvár, Zsurló u. 2., cégjegyzékszám: 07-09-003863,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató www.yamuna.hu A Yamuna Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.yamuna.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) webáruházat üzemeltet, amelynek során a Honlapra látogatók és a Honlapon

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja

Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja A Szabályzat célja, hogy rögzítse a Cofopex Kft. továbbiakban Szolgáltató (székhely: 1022 Budapest, Bimbó út 92.),

Részletesebben

Adatvédelmi feltételek

Adatvédelmi feltételek Adatvédelmi feltételek 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse Kereskedelmi Marketing Trendek Kft., 1054 Budapest, Szemere u. 19. (a továbbiakban: Szolgáltató) által alkalmazott adatvédelmi

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó ) a Szomatodrama.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) felületén történő regisztrációjával és adatainak megadásával, illetve a Weboldal

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Oldalszám:1/7 Adatvédelmi Tájékoztató A, mint adatkezelő az adatkezelésre vonatkozó hatályos jogszabályok és a kialakult adatvédelmi gyakorlat szem előtt tartásával az alábbiak szerint határozza meg adatvédelmi

Részletesebben

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a D2-KER Kft. (székhely: 6723 Szeged, Kemes utca 18/A 4. emelet 12., cégjegyzékszám: 06-09-011955, nyilvántartó

Részletesebben

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az 111 Etail. Kft. (székhely: 6720 Szeged, Fekete Sas 22,- cégjegyzékszám: 06-09-019153, Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Szeged Megyei

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1 A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Fresenius Kabi Hungary Kft. (székhelye: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. III. emelet, cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Pannonsport Szervező és Marketing Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: (székhely: 9700 Szombathely, Welther Károly u. 17. adószáma: 13132439-2-18, cégjegyzékszáma: 18 09

Részletesebben

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat A KBOSS.hu Kft. (székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b.; cégjegyzékszám: 13-09- 101824; nyilvántartó hatóság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság; adószám:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Ecodisin.com mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat Adatkezelési Szabályzat A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. a www.terranteto.hu weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Terrán Tetőcserép

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja Alberszki Anett egyéni vállalkozó (székhelye: 6100 Kiskunfélegyháza, Gerle utca 10, adószáma: 68818560-1-23., nyilvántartási

Részletesebben

1. Adatkezelés célja. 2. Adatkezelés jogalapja. Adatkezelési Tájékoztató

1. Adatkezelés célja. 2. Adatkezelés jogalapja. Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Lipócia Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Perfect Nails Kft. (a továbbiakban: Perfect Nails) a nailbeautysalon.net weboldal (a továbbiakban: Honlap) működtetése során a Honlapra látogatók és a Honlapon regisztrálók (a

Részletesebben

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a Galvanofém Kft. (Székhely: 6000 Kecskemét, Méntelek 252. Telefonszám: +36 76 506 263, Adószám: 11375230-2-03)

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat Magyar Állami Eötvös ösztöndíj és Collegium Hungaricum programhoz kapcsolódó adatkezeléshez

Adatvédelmi nyilatkozat Magyar Állami Eötvös ösztöndíj és Collegium Hungaricum programhoz kapcsolódó adatkezeléshez Adatvédelmi nyilatkozat Magyar Állami Eötvös ösztöndíj és Collegium Hungaricum programhoz kapcsolódó adatkezeléshez 1. A NYILATKOZAT CÉLJA A jelen nyilatkozat célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Tempus

Részletesebben

Adatvédelem & Cookie szabályzat

Adatvédelem & Cookie szabályzat Adatvédelem & Cookie szabályzat 1. Adatvédelmi & Cookie Szabálzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a www.folandrol.hu weboldal által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az ALFA-KLÍMA Kft. (székhely: 6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19., cégjegyzékszám: 01-10-041585, nyilvántartó

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A kertimag.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és

Részletesebben

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Extreme Digital Zrt. (székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép., cégjegyzékszám: 01-10-045869,

Részletesebben

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat Magyarországi vásárlóink részére Adatkezelési nyilatkozat Tájékoztatjuk, hogy Ön a TVBrands Kft. ( Szolgáltató ) www.reduline36.hu címen elérhető internetes honlapján ( Weboldal ) személyes adatai megadásával

Részletesebben

Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: május 25. napjától

Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: május 25. napjától Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. május 25. napjától Általános rendelkezések A Power Belt Kft. (székhelye: 1194 Budapest, Hofherr Albert utca 38/b. Adószáma:

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. A nyilatkozat célja 1.1. A jelen Nyilatkozat célja, hogy tájékoztatást adjon a Johanis Bt. (székhely: 7300 Komló, Városház tér 4., cégjegyzékszám: 02-06-074387, nyilvántartó

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Tartalom 1. A nyilatkozat célja... 2 2. Adatkezelő megnevezése... 2 3. A kezelt személyes adatok köre:... 2 4. Az adatkezelés jogalapja, módja és célja... 2 5. Az adatkezelés időtartama...

Részletesebben

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Jelen tájékoztató a http://radiant.hu honlapon elérhető webáruházat üzemeltető Megatherm Kft. (székhely: 2030 Érd, Bajcsy- Zsilinszky út 135., cégjegyzékszám: 13-09-071461,

Részletesebben

Hatályos: május 25. napjától. Cégszerű aláírás:

Hatályos: május 25. napjától. Cégszerű aláírás: Magyar Fajtatiszta Sertést Tenyésztők Egyesületének Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata ------------------------------------------------------------------------ Hatályos: 2018. május 25. napjától Cégszerű

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A jelen szabályzat célja, hogy rögzítse a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatvédelmi

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A jelen Adatvédelmi Szabályzat irányadó a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. (székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.; cégjegyzékszám: 13-09-067506; adószám: 10886861-2-44) által

Részletesebben

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ADATVÉDELMI NYILATKOZATA

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ADATVÉDELMI NYILATKOZATA I. A nyilatkozat célja Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ADATVÉDELMI NYILATKOZATA A jelen Nyilatkozat célja, hogy rögzítse a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által működetett honlap (ok)

Részletesebben

A nyereményjáték október október 31. között tart.

A nyereményjáték október október 31. között tart. Nyereményjáték szabályzat 1. A játék időtartama A nyereményjáték 2014. október 04. - 2014. október 31. között tart. 2. A játék szervezője A játék szervezője a GSV Kereskedelmi Kft. (4034. Debrecen, Vámospércsi

Részletesebben

2. A SZOLGÁLTATÓ MINT ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE

2. A SZOLGÁLTATÓ MINT ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE 1. A SZABÁLYZAT CÉLJA A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft.. (1085 Budapest, Somogyi Béla utca 6., cégjegyzékszám: 01-09-269016) által alkalmazott adatvédelmi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Sport Move kft (Adószám: 23736254-2-42, Cégjegyzékszám: 01 09 975890); Székhely/fióktelep: 1158. Bp. Thököly út 54.; Honlap:https://spartanfitt.com; Elektronikus levélcím: spartanfitt@mail.com;

Részletesebben

Szindbád Rendezvényterem és Közösségi Iroda Adatvédelmi Szabályzat

Szindbád Rendezvényterem és Közösségi Iroda Adatvédelmi Szabályzat Szindbád Rendezvényterem és Közösségi Iroda Adatvédelmi Szabályzat 1. A Szindbád Rendezvényterem és Közösségi Iroda (a továbbiakban: iroda) célja, hogy a bérlői, illetve egyéb szolgáltatásai igénybevevőinek

Részletesebben

Az adatkezelés célja kizárólag a rendelések teljesítése, az ezzel összefüggésben szükséges ek megírása ill. telefonon történõ megkeresés.

Az adatkezelés célja kizárólag a rendelések teljesítése, az ezzel összefüggésben szükséges  ek megírása ill. telefonon történõ megkeresés. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Ezen az oldalon részletesen is kifejtjük a vállalkozás adatkezelési elveit, melyeket a következõ pár mondatban is összefoglalunk. Tesszük ezt azért, hogy Ön röviden

Részletesebben

ADATVÉDELEMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELEMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELEMI SZABÁLYZAT I./ A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a COOL EDGE Media Korlátolt Felelősségű Társaság (1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 46. 2. em. 16.; Cg. 01-09-175457;

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató Az IVEEN Kft. (a továbbiakban: IVEEN) a www.azautom.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap) üzemeltetése során a Honlapra látogatók és a Honlapon vásárlók (a továbbiakban Érintett)

Részletesebben

Vásárló a www.hotbox.hu web áruház használatával elfogadja az alábbiakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

Vásárló a www.hotbox.hu web áruház használatával elfogadja az alábbiakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez. Adatvédelmi tájékoztató/adatkezelési nyilatkozat 1. Adatkezelés Értékesítő/Üzemeltető tiszteletben tartja www.hotbox.hu látogatóinak/vásárlóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat

Részletesebben

Az oldal böngészésével és ajánlatkérés leadásával Felhasználó elfogadja az adatkezelési elveket.

Az oldal böngészésével és ajánlatkérés leadásával Felhasználó elfogadja az adatkezelési elveket. Adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat Paulik Éva Petra (a továbbiakban: Adatkezelő), mint a www.eskuvoi-szertartas.hu (a továbbiakban: Weboldal) üzemeltetője ezúton teszem közzé a weboldal és a hozzá

Részletesebben

Nagy Mihály egyéni vállalkozó 4320 Nagykálló, Kisbalkányi út 20/A. tel:

Nagy Mihály egyéni vállalkozó 4320 Nagykálló, Kisbalkányi út 20/A. tel: Vásárlási tudnivalók Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat Az Ön által megadott adatokat a Horizont Katonai- és Munkaruházat Webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Adatvédelmi Nyilatkozat A Szattex Kereskedőház Zrt. székhely. HU-4033 Debrecen, Kard u. 36. - cégjegyzékszám. 09-10-000480; adószám. 23461695-2-09; bejegyző hatóság. Debreceni Törvényszék Cégbírósága(a

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: Hudson Szandra Judit egyéni vállalkozó (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 7624 Pécs, Báthory

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a www.jogitanacsok.com weboldal továbbiakban weboldal - adatvédelmi és adatkezelési politikájának rögzítése a törvényben

Részletesebben

2. az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyekről;

2. az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyekről; Adatkezelési tájékoztató A Fitneszfészek Kft. (cégjegyzékszám: 13-09-185189; Székhely: 2230 Gyömrő, Bercsényi utca 4; Honlap: http://www.fitneszfeszek.hu/; Elektronikus levélcím: fitneszfeszek@gmail.com;

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1 Preambulum Mi, a Fresenius Kabi munkatársai tisztában vagyunk azzal, hogy milyen fontossággal bír partnereink számára az adatvédelem. Arra törekszünk, hogy világossá tegyük,

Részletesebben

Adatvédelmi, adatkezelési (hozzájárulási) nyilatkozat

Adatvédelmi, adatkezelési (hozzájárulási) nyilatkozat Adatvédelmi, adatkezelési (hozzájárulási) nyilatkozat A Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. (a továbbiakban: JGK Zrt.) tevékenysége során elektronikus szoftvert működtet (a szoftver neve: IRMA továbbiakban:

Részletesebben

2.5. adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

2.5. adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele; Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat 1. Bevezetés 1.1. A Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. WEBER Divízió (székhely: 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 1-3.., cégjegyzékszám: Cg.13-09-061969,

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a (székhelye: 2942 Nagyigmánd, Szent István utca 8, adószáma: 24772864, cégjegyzékszáma: 11-09-022273) adatvédelmi és adatkezelési

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506,

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-76063/2014) (a

Részletesebben

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap: Adatvédelmi tájékoztató

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap:   Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.04.25. AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA A VIVEKA Világkerekítő Műhely, (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett ügyfelei, partnerei, önkéntesei személyes adatainak

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat Alapítvány a Zákányszéki Általános Iskola Diákjaiért ADOMÁNYOZÁSI PROGRAM Az alapítvány, mint adatkezelő és feldolgozó, fontosnak tartja tagjainak, jótékonysági program keretében

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja az Egzatik Szakkiadó Kft., (székhelye: 1146 Budapest, Abonyi utca 6. fszt. 3., adószáma: 12526972-2-42., cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Pecze Bence e.v. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

Pecze Bence e.v. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. május 25. napjától 1/6 A szabályzat célja Jelen szabályzat célja Pecze Bence e.v. (székhelye: 9200 Mosonmagyaróvár, Károly út 86/b 2. em. 9.

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018.05.25. napjától Általános rendelkezések Bogár Iván Balazs EV. (székhelye: Budapest 1173 Pesti út. 153., Adószáma: 60873314-1-42 Nyilvántartási

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

A DR. HATHÁZI VERA ÜGYVÉDI IRODA ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA az adatvédelmi és adatkezelési elveiről, gyakorlatáról

A DR. HATHÁZI VERA ÜGYVÉDI IRODA ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA az adatvédelmi és adatkezelési elveiről, gyakorlatáról A DR. HATHÁZI VERA ÜGYVÉDI IRODA ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA az adatvédelmi és adatkezelési elveiről, gyakorlatáról A Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Iroda, mint a reklamjog.hu weboldal ( Weboldal ) üzemeltetője

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére

Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére Jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a Lőkös Gábor Egyéni vállalkozó üzemeltető által működtetett, www.kalvariacukraszda.hu domain néven és aldomain

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A VOLT ANYÁK NAPI FACEBOOK-OS JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ A VOLT Fesztivál Official Facebook oldalon (https://www.facebook.com/pg/voltfesztival/) (a továbbiakban: Honlap) a Játékra

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat Adatvédelmi szabályzat Tartalomjegyzék 1. Regisztráció a www.tesco.hu oldalon 2. Regisztráció a www.ffdivat.hu oldalon 3. Hírlevélre feliratkozás a www.tescoutazas.hu weboldalon 4. Regisztráció a www.tesco.hu/baba

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A DRM Hungary Kft. (a továbbiakban: DRM Hungary Kft-Docushop.hu üzemeltetője) a www.docushop.hu weboldal üzemeltetője a web áruház üzemeltetése során a web áruházba látogatók és

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS A Társadalmi Hasznosságú Befektetők Egyesülete (a továbbiakban: Egyesület vagy Adatkezelő ) elkötelezett az ügyfelei, partnerei, az önkéntesei és a munkavállalói személyes

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1. Adatkezelő megnevezése BVH Budapesti Városüzemeltetési Holding Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: BVH Zrt.) Székhely: 1052 Budapest, Városház u. 9-11. Telefon:

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT I. Bevezető rendelkezések 1.) Dr. Aradi Csilla egyéni vállalkozó (székhelye: 2040 Budaörs, Koszorú u. 6., nyilvántartási szám: 50257843, adószám: 67454619-1-33, továbbiakban: Adatkezelő),

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat 1 / 10 Adatvédelmi nyilatkozat Az LKK szolgáltatásainak igénybevételéhez A (adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-69843/2013, továbbiakban, mint Adatkezelő vagy LKK ) működteti a repterlatogatas.hu internetes

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató Készült:

Adatvédelmi tájékoztató Készült: Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.03.26 AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA A SIMPACT Nonprofit Kft. (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett ügyfelei, partnerei, önkéntesei és munkavállalói személyes

Részletesebben

A Conclude Zrt. adatvédelmi és adatkezelési szabályzata

A Conclude Zrt. adatvédelmi és adatkezelési szabályzata A Conclude Zrt. adatvédelmi és adatkezelési szabályzata 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Conclude Befektetési Zrt. (székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 7., cégjegyzékszám:

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT www.szbh-trilogia.hu

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT www.szbh-trilogia.hu ADATVÉDELMI NYILATKOZAT www.szbh-trilogia.hu A Kurrens Print Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Kurrens Print Kft., mint Szolgáltató) a www.szbh-trilogia.hu honlapon lehetővé teszi

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Jelen dokumentum tartalmazza a ERŐS Kft. mint szolgáltató (a továbbiakban: "Adatkezelő") tájékoztatását a www.eros.hu internetes oldalon (a továbbiakban: Holnap) elérhető webáruház

Részletesebben

Adatvédelem. 3. Az adatkezelő megnevezése és nyilvántartási száma: Prímaenergia Zrt. Székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 56.

Adatvédelem. 3. Az adatkezelő megnevezése és nyilvántartási száma: Prímaenergia Zrt. Székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 56. Adatvédelem A Prímaenergia Zrt. (a továbbiakban: Szolgáltató) mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos

Részletesebben

ADATVÉDELMI FELTÉTELEK

ADATVÉDELMI FELTÉTELEK ADATVÉDELMI FELTÉTELEK A jelen Adatvédelmi Feltételek irányadó a TCT Mobile Europe S. A. S. Magyarországi Kereskedelmi Képviselet (székhely: 1117 Budapest, Gábor Dénes utca 2. Infopark D. ép.; adószám:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató 1. A SZABÁLYZAT CÉLJA Adatkezelési tájékoztató A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse Szent István Társulat (székhely: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 24., nyilvántartási szám: 00001/2012-042, nyilvántartó

Részletesebben

Felhasználó a Honlap használatával elfogadja az alábbiakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

Felhasználó a Honlap használatával elfogadja az alábbiakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez. Kedves Vásárlónk! Kérjük, hogy jelen tájékoztatónkat a webáruház használata előtt figyelmesen olvassák el! Amennyiben azzal kapcsolatban bármilyen kérdése van, úgy cégünk az alábbi elérhetőségeken áll

Részletesebben

A honlap használatával Ön mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit.

A honlap használatával Ön mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit. 1. A Szolgáltató www.northelektro.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja a Szolgáltató kiskereskedelmi tevékenysége keretében a vezető klímaberendezés-gyártó cégek termékskálájához

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat Oxford School 98 Nyelviskola Kft.. Felnőttképzési Intézmény A http://www.oxfordschool.hu weboldal üzemeltetője az Oxford School 98 Nyelviskola Kft.. Felnőttképzé 5000, Szolnok,

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Hatályba lép: 2018.05.23 Oldalszám:1/5 Adatvédelmi Nyilatkozat A (továbbiakban: Adatkezelő), mint adatkezelő az adatkezelésre vonatkozó hatályos jogszabályok és a kialakult adatvédelmi gyakorlat szem előtt

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató B u d a p e s t T á n c i s k o l a Új Előadóművészeti Alapítvány Goli Tánchely 1036 Buda Tel: 250 3046 E-mail: budapest@tanc.org.hu Honlap: www.tanc.org.hu Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.04.25.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS Az Ester Communications Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő ) elkötelezett az ügyfelei, partnerei, az önkéntesei és a munkavállalói személyes adatainak védelmében. Ezért

Részletesebben

On-line marketing, honlap üzemeltetés tevékenység tekintetében: Csete Gábor

On-line marketing, honlap üzemeltetés tevékenység tekintetében: Csete Gábor 1. A SZABÁLYZAT CÉLJA A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Kombó Projekt Kft. (székhely: 1013 Budapest, Várkert rkp. 11.) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Társaság adatkezelési

Részletesebben

Adatvédelem. ERODIUM ORVOSI BETEGIRÁNYÍTÓ RENDSZER Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelem. ERODIUM ORVOSI BETEGIRÁNYÍTÓ RENDSZER Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelem ERODIUM ORVOSI BETEGIRÁNYÍTÓ RENDSZER Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A SZABÁLYZAT CÉLJA A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a CSERNI MED BT. (székhely: 2621 Verőce Losonczi u.

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. A nyilatkozat célja 1.1 Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy a MONEO System Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1016 Budapest, Naphegy u. 9.; cégjegyzékszám: 01-09-189688;

Részletesebben

Internetes kapcsolatfelvételre vonatkozó adatkezelési tájékoztató

Internetes kapcsolatfelvételre vonatkozó adatkezelési tájékoztató re vonatkozó adatkezelési tájékoztató Az., mint a www.mhm.cz/hu domain név alatt elérhető weboldal (a továbbiakban: weboldal ) üzemeltetője (a továbbiakban: adatkezelő ) ezúton teszi közzé a weboldal és

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Verzió: 1.0.0 Adatvédelmi Tájékoztató Hatályos: 2018. március 20. Az ID&Trust Kft (székhely: 1117 Budapest, Infopark, Gábor Dénes utca 2/D. 1. em; cégjegyzékszám: 01-09-710179; telefon: +36-1-307-8035;

Részletesebben

A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere, jogalapja, célja, a kezelt személyes adatok köre, valamint az adatkezelés időtartama

A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere, jogalapja, célja, a kezelt személyes adatok köre, valamint az adatkezelés időtartama Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: FULGIDUS KFT (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 2000 Szentendre, Malom utca 4. Az adatkezelő e-mail címe: info@tahititeak.hu

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató Tájékoztatjuk, hogy a LINEA GROUP Nyelviskola és Oktatási Betéti Társaság, mint Adatkezelő a www.lineanyelviskola.hu domain név alatt elérhető weboldal üzemeltetője

Részletesebben

ADATKEZELSÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELSÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az Energiaklub adatkezelési tájékoztatója weboldalak felhasználói számára Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ; (1056 Budapest, Szerb utca 17-19.; adószám: 18076592-2-41; Adatvédelmi

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A SZABÁLYZAT CÉLJA Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse Soltex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 1137 Budapest, Pozsonyi út 9,cégjegyzékszám: 01-09-687426,

Részletesebben

3.1. Regisztráció. A regisztráció során az Érintettnek kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1. Regisztráció. A regisztráció során az Érintettnek kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: Adatvédelem Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A SZABÁLYZAT CÉLJA A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Kisznyér és Társa Kft. (székhely: 1042 Budapest, Árpád út 90-92, cégjegyzékszám: 01-09-361089,

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. 05.25. napjától Általános rendelkezések Bogár Iván Balazs EV. (székhelye: Budapest 1173 Pesti út. 153., Adószáma: 60873314-1-42 Nyilvántartási

Részletesebben