ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. www.intuitashop.com"

Átírás

1 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Paleandra Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. Felhasználó személyes adatainak kezeléséről az Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezik. A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen Általános Szerződési Feltételek nem tartalmaz, a Honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. Felhasználó a Honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat: 1 A SZOLGÁLTATÓ Név: Paleandra Bútorgyártó és Belsőépítészeti Korlátolt Felelősségű Társaság (Paleandra Kft.) Székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1. Üzlethelyiség: Intuita Galéria: 1056 Budapest, Váci u. 67 Intuita 2 Galéria: 1056 Budapest, Váci u. 61 Képviselő neve: Szabó Gergely ügyvezető Cégjegyzékszám: Bejegyző Bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Adószám: Közösségi adószám: HU Számlavezető pénzintézet: OTP Bank Nyrt. Pénzforgalmi jelzőszám: Telefonszám: intuitashop@intuitashop.com 2 HONLAPON FOLYTATOTT TEVÉKENYSÉG A Honlap célja egyedi készítésű dísztárgyak, ékszerek, kis értékű drágakövek, ruházati- és dekorációs cikkek, valamint egyéb ruházati és dekorációs célból készített

2 árucikkek kiskereskedelmi értékesítése és igény szerint házhozszállítása a vásárlók részére. 3 FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK 3.1 Igénybevétel feltételei A Honlap tartalmának jelentős része elérhető minden Felhasználó számára, regisztráció nélkül is. Egyes szolgáltatások azonban regisztrációhoz (majd belépéshez) kötöttek Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a Honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó a 3. pontban foglaltakat megszegi, vagy a szolgáltatást visszaélésszerűen használja, a Felhasználó szolgáltatáshoz történő hozzáférését előzetes figyelmeztetés vagy tájékoztatás nélkül ideiglenesen vagy végérvényesen korlátozza, regisztrációját az összes kapcsolódó adattal együtt felfüggessze, vagy törölje Szolgáltató és Felhasználó között a jelen Általános Szerződési Feltételek alapján létrejött megállapodás megszűnik, ha a Felhasználó törli a regisztrációját, vagy ha Szolgáltató törli Felhasználó regisztrációját. 3.2 Felelősség A Honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget Felhasználó a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően. E pont alól kivételt képeznek a 4. pontban megjelöltek, melynek szabályai a hivatkozott pont, valamint egyéb vonatkozó jogszabályok szerint érvényesülnek Szolgáltató kizár minden felelősséget a Honlap használói által tanúsított magatartásért. Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért, Szolgáltató ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett.

3 3.2.4 A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért Szolgáltató nem vállal felelősséget A Felhasználók által a Honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni Az Internet globális jellege miatt Felhasználó elfogadja, hogy a Honlap használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe véve jár el. Amennyiben a Honlap használatával összefüggő bármely tevékenység a Felhasználó államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag Felhasználót terheli a felelősség Amennyiben Felhasználó a Honlapon kifogásolható tartalmat észlel, köteles azt haladéktalanul jelezni Szolgáltatónak. Amennyiben Szolgáltató jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására. 3.3 Szerzői jogok A Honlap szerzői jogvédelem alatt áll. Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a Honlapon, valamint a Honlapon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást). 3.4 Egyéb rendelkezések Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a Honlapon, előzetes figyelmeztetés nélkül. A Szolgáltató továbbá fenntartja a jogot, hogy a Honlapot más domainnév alá helyezze át. 4 A HONLAPON TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS 4.1 Regisztráció A Honlapon történő vásárlás feltétele az érvényes regisztráció A Regisztráció menüpontra kattintást követően megjelenő felületen (a továbbiakban: regisztrációs felület) látható adatlapot Felhasználó értelemszerűen, valós adatainak megfelelően tölti ki.

4 4.1.3 Felhasználó jogosult a regisztrációját bármikor törölni az intuitashop@intuitashop.com címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. Felhasználó felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód A felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag Felhasználó felelős Amennyiben Felhasználó tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót Felhasználó vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek. 4.2 Megrendelés A bejelentkezést követően Felhasználó megrendelést adhat le a Honlapon szereplő termékekre. Felhasználó a megrendelni kívánt termék részletes jellemzőiről, áráról, valamint a szállítás díjáról, időtartamáról és feltételeiről a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat A termék jellemzőiről tájékoztatást nyújtó felületen található Megrendelem linkre kattintva választhatja ki Felhasználó a megrendelni kívánt terméket, és létrehozhatja a megrendelni kívánt termékek listáját (Kosár) A Kosár tartalmát megjelenítő felület Pénztár linkjére történő kattintást követően egy a Felhasználói rendelést összegző felület jelenik meg, ahol Felhasználó ellenőrizheti megadott adatainak, illetve rendelésének helyességét, valamint tájékoztatást kap megrendelésének teljes áráról. Felhasználó a rendelését az összegző felület bal alsó sarkában található Tovább vásárolok linkre kattintást követően, a regisztráció során megadott adatait pedig az Adatvédelmi nyilatkozatban leírtaknak megfelelően módosíthatja Felhasználó a Pénztár linkre kattintást követően megjelenő összegző felületen választhatja ki a kívánt fizetési, és szállítási módot, az adott fizetési, illetve szállítási mód jelölőkörének bejelölésével Az összegző oldal jobb alsó sarkában található Elküld linkre kattintva Felhasználó megerősíti rendelését, amely szerződéses ajánlatnak minősül.

5 4.3 Ajánlati kötöttség, visszaigazolás Az elküldött ajánlat megérkezését a Szolgáltató legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 48 órán belül automatikus visszaigazoló útján visszaigazolja Felhasználó részére, mely visszaigazoló tartalmazza a Felhasználó által a vásárlás, illetve regisztráció során megadott adatokat, rendelés számát, valamint a rendelés dátumát. E visszaigazoló nem minősül Szolgáltató részéről a Felhasználó által tett ajánlat elfogadásának, érvényes szerződés ekkor nem jön létre Felhasználó ajánlati kötöttsége - amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 48 órán belül hozzá megérkezik - e visszaigazolás megérkezésétől számított 48 órával meghosszabbodik, mely időbe a munkaszüneti napok ideje nem számít be. Munkaszüneti napok ezen ÁSZF szerint a Munka Törvénykönyvéről szóló évi XXII. törvényben megadott munkaszüneti napok, valamint a szombati, és vasárnapi napok Tekintettel a Honlapon kínált termékek egyedi jellegére Szolgáltató fenntartja a jogot Felhasználó ajánlatának, vagy egyes részeinek visszautasítására. Szolgáltató az ajánlat visszautasításáról Felhasználót ben értesíti Amennyiben Szolgáltató Felhasználó ajánlatát a pontban foglaltak szerint kifejezetten nem utasította vissza, jogosult Felhasználó korábbi, vissza nem utasított ajánlatával kapcsolatban tájékoztató küldésére a Felhasználó ajánlatában foglalt termék megrendelhetőségéről. Ezen tájékoztató nem minősül Szolgáltató részéről ajánlattételnek, ajánlati kötöttség nem áll fenn. 4.4 A szerződés létrejötte Szolgáltató Felhasználó ajánlatát külön elfogadó útján fogadja el, melyben Felhasználót tájékoztatja a szerződés létrejöttéről, a fizetés módjáról, illetve a várható szállítás idejéről. A szerződés az ajánlat Szolgáltató általi elfogadásáról szóló megérkezésekor jön létre. A szerződés megkötésére kizárólag magyar, és angol nyelven van lehetőség Tekintettel a Honlapon kínált termékek egyedi jellegére Szolgáltató fenntartja a jogot a szerződéstől történő elállásra, amennyiben Felhasználó a szerződés létrejöttétől számított 8 napon belül nem fizeti meg Szolgáltató részére megrendelésének teljes vételárát. 4.5 Fizetés Készpénzben, az áru üzlethelyiségben történő átvételekor. Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén Felhasználó Szolgáltató üzlethelyiségében fizeti meg a termék vételárát készpénzben a Szolgáltató vagy megbízottja részére. Készpénzes

6 fizetésre csak magyar forintban (HUF), amerikai dollárban (USD) illetve euróban (EUR) van lehetőség. A termék átvételére Felhasználó a fizetést követően jogosult Előre utalás bankszámlára. Felhasználó a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató OTP Bank Nyrt.-nél vezetett számú bankszámlára banki átutalás útján. Előre utalás esetén Felhasználó a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult Előre utalás PayPal rendszer útján. Felhasználó a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató PayPal számlájára, PayPal átutalás útján. Előre utalás esetén Felhasználó a megrendelt termékek átvételére csak az átutalás jóváírását követően jogosult Számla. Szolgáltató legkésőbb a megrendelt termékek Felhasználó által történt átvételekor a kifizetés igazolására számlát ad Felhasználó részére. 4.6 Átvétel Személyes átvétel. Felhasználó a megrendelt termékeket személyesen veszi át Szolgáltató 1. pont alatt megjelölt üzlethelyiségében. A termék átvételének legkorábbi időpontjáról Szolgáltató telefonon vagy ben értesíti Felhasználót. A személyes átvételre munkanapokon és szombati napokon óra között kerülhet sor Postai szállítás. Amennyiben Felhasználó a postai szállítási módot választja, Szolgáltató vállalja a megrendelt termék kiszállítását Felhasználó által megadott szállítási címre, melyhez teljesítési segéd igénybevételére jogosult. 4.7 A szerződés iktatása A Honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbelinek, azt Szolgáltató nem iktatja. 5 ELÁLLÁSI JOG 5.1 Felhasználó jogosult a termék kézhezvételét követő 8 munkanapon belül az adásvételtől indokolás nélkül elállni. Elállási nyilatkozatát a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon, postai vagy címen közölheti a Szolgáltatóval. Ebben az esetben a Szolgáltató köteles a termék vételárát haladéktalanul, de legkésőbb az elállástól számított 30 napon belül Felhasználó részére visszatéríteni. 5.2 Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Felhasználó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. 5.3 Felhasználó az indoklás nélküli elállás jogát legfeljebb a termék kézhezvételének napjától számított 3 hónap elteltéig gyakorolhatja.

7 5.4 Felhasználó ezennel tudomásul veszi, hogy nem gyakorolhatja elállási jogát az alábbi esetekben: i) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt Szolgáltató a teljesítést Felhasználó beleegyezésével megkezdte; ii) iii) iv) olyan áru értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; olyan áru értékesítése esetében, amely Felhasználó személyéhez kötött, illetve amelyet a Felhasználó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást Felhasználó felbontotta; v) hírlap, folyóirat és időszaki lap terjesztésére vonatkozó szerződés esetében; vi) szerencsejáték-szerződés esetében. 5.5 Elállás esetén a termék visszaszolgáltatásának költségei Felhasználót terhelik, ezen kívül a Szolgáltató jogosult a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését követelni Felhasználótól. Ezeken kívül Felhasználót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli. 5.6 Abban az esetben, ha Szolgáltató a szerződés szerinti termék helyett a 6. pontban (Jótállás és szavatosság) leírtak szerinti helyettesítő termékkel teljesít, elállás esetén a termék visszaszolgáltatásának költségeit is Szolgáltató viseli. 5.7 Amennyiben Felhasználó és Szolgáltató között a 4. pontban foglaltaktól eltérő, egyéb módon jön létre a szerződés, Felhasználó nem gyakorolhatja az e pontban foglalt elállási jogát. 5.8 Az e pontban foglaltak kizárólag a gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő Felhasználók (fogyasztó) tekintetében érvényesülnek. 6 SZAVATOSSÁG 6.1 Szavatosság Felhasználó a hiba felfedezését követően, mihelyst arra lehetősége adódik, köteles a hibával kapcsolatos kifogását, szavatossági igényét Szolgáltatóval közölni. Amennyiben Felhasználó a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül nem közli kifogását, az ebből eredő kárért felelős.

8 6.2 Szavatossági igények érvényesítése Bejelentés. Felhasználó az 1. pontban megadott elérhetőségek valamelyikén jelentheti be szavatossági igényét Szolgáltató felé Javítás helye. Felhasználó a termék átvételekor átadott számla bemutatása mellett jogosult a szavatossági jogok körében a terméknek Szolgáltató üzlethelyiségében történő, Szolgáltató vagy megbízottja általi kijavíttatására. 7 JOGÉRVÉNYESÍTÉSI LEHETŐSÉGEK 7.1 Panaszügyintézés helye Felhasználó a termékkel vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő: Levelezési cím: Paleandra Kft., Intuita galéria 1056 Budapest, Váci u. 61 Telefonszám: , intuitashop@intuitashop.com 7.2 Panaszügyintézés módja Szolgáltató a termékkel vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogás 7.1. pont szerinti elérhetőségeken történt előterjesztését követően legkésőbb 48 órán belül - melybe az ezen ÁSZF szerinti munkaszüneti napok ideje nem számít be - érdemben válaszol Felhasználó kifogására, megjelölve a jogérvényesítés lehetősége esetén a jogérvényesítés lehetséges helyét, módjait valamint az arra nyitva álló határidőket. 7.3 Panaszügyintézés ideje Szolgáltató Felhasználó által előterjesztett kifogásokat a 7.1. pontban megadott közvetlen elérhetőségeken hétköznapokon 10 és 18 óra között fogadja. 7.4 Egyéb jogérvényesítési lehetőségek Amennyiben a Szolgáltató és Felhasználó között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva Felhasználó számára: - Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál, - Békéltető testület eljárásának kezdeményezése; - Bírósági eljárás kezdeményezése.

9 8 AZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK EGYOLDALÚ MÓDOSÍTÁSA 8.1 Szolgáltató jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket a felhasználók előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Felhasználóval szemben, az ezt követő megrendelésekre vonatkozóan. 8.2 Ezen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje:

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1. A szolgáltató Általános Szerződési Feltételek (MealPlanner) Név: Tex and Co Net Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Tex and Co Net Kft.) Székhely: 1149 Budapest, Várna utca 12-14.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A szolgáltató Név: Color Card Informatikai Kft. Székhely: 8000 Székesfehérvár, Almássy telep 13. 3/23. Magyarország Cégjegyzékszám: 07-09-017828/8 Adószám: 11740188-2-07

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK WEBLAP CÍME (PROTOKOLL NÉLKÜL) Üdvözöljük a(z) CÉG RÖVID NEVE (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Utoljára frissítve: 2016.04.19. 1. Bevezető rendelkezések 1.1. Az ÁSZF célja Jelen Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban ÁSZF) határozódnak meg a Freemind 2005

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Bevezetés Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a LEBAKER Kft. által üzemeltetett www.lasercity.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Wieland és Wieland Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.facilitator.hu,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a www.odaerek.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Moresimp Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://passman.co/ Honlapján (továbbiakban: Honlap) keresztül

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. A SZOLGÁLTATÓ 1028 BUDAPEST, VÍZESÉS UTCA 1/B.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. A SZOLGÁLTATÓ 1028 BUDAPEST, VÍZESÉS UTCA 1/B. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. A SZOLGÁLTATÓ NÉV: FIRST-CLASS STORE KERESKEDELMI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 1028 BUDAPEST, VÍZESÉS UTCA 1/B. SZÉKHELY: CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-320487 BEJEGYZŐ BÍRÓSÁG:

Részletesebben

1. Általános tudnivalók a Felek közötti szerződés létrejötte

1. Általános tudnivalók a Felek közötti szerződés létrejötte A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Rive Center Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.babycenterdebrecen.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Filamania Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.philament.eu

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Információ: A következő általános szerződési feltételek a Tchibo Budapest Kft. valamennyi árucikkére érvényesek. A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen Általános Szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek MostSzámlázz.hu 1. A szolgáltató

Általános Szerződési Feltételek MostSzámlázz.hu 1. A szolgáltató Általános Szerződési Feltételek MostSzámlázz.hu 1. A szolgáltató Név: KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (KBOSS.hu Kft.) Székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b. Képviselő

Részletesebben

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése.

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.honeytoys.hu Üdvözöljük az X Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.honeytoys.hu webáruházban

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Webáruházunk használatához kérjük, olvassa el Általános Szerződési és Felhasználási feltételeinket. Szolgáltatásaink használatával Ön az alábbi pontok mindegyikével

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum tartalmazza a Marschall Péter ev. mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Grantool Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.toolontool.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Ön a www.tenisztanacsadas.hu internetes áruházában leadott megrendelésével a TENISZ TANÁCSADÓ Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat. Az Általános

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Információ: A következő általános szerződési feltételek a Tchibo Budapest Kft. valamennyi árucikkére érvényesek. A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen Általános Szerződési

Részletesebben

Vásárlási feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Vásárlási feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Vásárlási feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.interdeco.hu Üdvözöljük a CSB Familia Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.tavcsoshop.hu Üdvözöljük a Tengelic OPT Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kalibuli.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kalibuli.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kalibuli.hu Üdvözöljük a Lipócia Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.kalibuli.hu

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.laptopdekor.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető online áruház igénybevételének igénybevevő

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Digital-Textil Kft.(továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.digital-textil.hu weboldalon

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Kontaktlencset.hu (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a Kontaktlencset.hu - kontaktlencse

Részletesebben

Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F E L T É T E L E K ( Á S Z F ) - OKTATOZONE.HU -

Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F E L T É T E L E K ( Á S Z F ) - OKTATOZONE.HU - Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F E L T É T E L E K ( Á S Z F ) - OKTATOZONE.HU - Üdvözöljük a Battawine Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 8000 Székesfehérvár Budai út 14 fszt 1 levelezési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HumanoiT Informatikai Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://gdpr-okosan.hu Honlapján (továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Henelit International Értékesítési Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató

Részletesebben

LMS e-tan Kft. Székhely: 1123 Budapest,Győri út 14. Cégjegyzékszám: Számlaszám:

LMS e-tan Kft. Székhely: 1123 Budapest,Győri út 14. Cégjegyzékszám: Számlaszám: Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. A szolgáltató Név: LMS e-tan Kft. Székhely: 1123 Budapest,Győri út 14. Képviselő neve: Szatmári Sándor Cégjegyzékszám: 01-09-929346 Számlaszám: 10918001-00000099-18240009

Részletesebben

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek Vásárlói szerződés Érvényes: 2013. március 17-től A Vásárlói szerződés a vevő e-mailen, telefonon vagy a webáruház rendszerén keresztül leadott megrendelése

Részletesebben

ÁSZF VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK BEVEZETÉS:

ÁSZF VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK BEVEZETÉS: ÁSZF VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK BEVEZETÉS: Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.bolthely.hu/autoalkatresz/.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.kutyubazar.hu. weboldalon (a továbbiakban: Webáruház, Honlap) elérhető szolgáltatás

Részletesebben

ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Alarm Wachter Centrum Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.alarmwachter.hu weboldalon

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a General Mechatronics Kft (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.generalmechatronics.com

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A szolgáltató Név: KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (KBOSS.hu Kft.) Székhely: 1031 Budapest, Záhony utca 7. Képviselő neve: Stygár-Joó

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF rögzíti a KamraJava elektronikus áruházában elérhető online kereskedelmi szolgáltatás leírását és igénybevételének feltételeit. A KamraJava webshopban történő

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BUDAI GESZTENYÉS NAGYVENDÉGLŐ ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBÁRUHÁZAT HASZNÁLÓK RÉSZÉRE

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BUDAI GESZTENYÉS NAGYVENDÉGLŐ ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBÁRUHÁZAT HASZNÁLÓK RÉSZÉRE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BUDAI GESZTENYÉS NAGYVENDÉGLŐ ÁLTAL ÜZEMELTETETT WEBÁRUHÁZAT HASZNÁLÓK RÉSZÉRE Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Gesztenyés Udvar Vendéglátóipari

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az WPViking Kft. továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a framebro.hu weboldalon keresztül nyújtott

Részletesebben

2. honlapon folytatott tevékenység. 3. Általános Felhasználási feltételek

2. honlapon folytatott tevékenység. 3. Általános Felhasználási feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A szolgáltató Név: KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (KBOSS.hu Kft.) Székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b. Képviselő neve: Stygár-Joó

Részletesebben

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Az árak bruttó árak és forintban értendőek!

A megjelenített termékek kizárólag on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Az árak bruttó árak és forintban értendőek! Babavilág Webshop Szerződés (Baba-Ker Kft.) Üzemeltető: Baba-Ker Kft. (Babavilág Gyermekáruház) Székhelye: 4025. Debrecen, Nyugati utca 11. Telephelye: 4025. Debrecen, Nyugati utca 11. Adószám: 12826980-2-09

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK webaruhaz.borakft.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. FELEK A jelen ÁSZF a Szolgáltató ɭ xy Korlátolt Felelősségű Társaság, székhelyɣ ɤ cégjegyzékszámɣ ɤ nyilvántartó hatóság: xy Törvényszék, mint Cégbíróság; adószám: xy;

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet. a távollevők között kötött szerződésekről

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet. a távollevők között kötött szerződésekről 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 55. -ának e) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a következőket

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a SZATELLIT Elektronikai Zártkörűen működő Részvénytársaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.buzacsirakenyer.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Készítés dátuma:2014.12.01. Utolsó módosítás:2015.07.28. Hatályos:2015.07.28. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Easy-Shop Kereskedelmi és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Namlugal Számítástechnikai Bt.(Webshop)

Általános Szerződési Feltételek Namlugal Számítástechnikai Bt.(Webshop) Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus

Részletesebben

FN-DECO Arts and Crafts Hobbi és Kreatív webáruház

FN-DECO Arts and Crafts Hobbi és Kreatív webáruház FN-DECO Arts and Crafts Hobbi és Kreatív webáruház Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az biosmart Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.biosmart.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK https://goosebumps.hu/ Köszöntjük a Goosebumps Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Szolgáltató ) által üzemeltetett https://goosebumps.hu/ weboldalon (a továbbiakban:

Részletesebben

A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től)

A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től) A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től) 1. A Webshop szerződés alanyai 1.1 Szolgáltató: A Football Mania Online Webshop (továbbiakban Webshop)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (Magyar nyelvű) Üzemeltetői adatok: Név: RetRoad Kft. Adószám: 24848798-2-43 Cégjegyzékszám: 01-09-185722 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Elektronikus elérhetőség: retroadkft@gmail.com

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen általános szerződési feltételek a P-Product Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 3525, Miskolc, Nagy Imre Utca 17. 2/9, képviseli: Huba Patrik ügyvezető, adószám:

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A honlap (www.arveresertesito.hu) használatával és az ÁrverésÉrtesítő Szolgáltatás igénybevételével Ön, mint Felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. 1. A nyújtott

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Érvényes: 2014. június 10-től

Általános Szerződési Feltételek. Érvényes: 2014. június 10-től Általános Szerződési Feltételek Érvényes: 2014. június 10-től Szeretnénk az alábbiakban tájékoztatni és összefoglalni a weboldalunk használatával, valamint felhasználásával kapcsolatos legfontosabb információkat.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Bevezetés, cégadatok Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető szolgáltatás igénybe vevő (továbbiakban: Vásárló)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu Üdvözöljük a Quality Direct Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a felveteliokosan.hu oldalnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Pezo wood kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.pezocell.shopmania.biz weboldalon keresztül

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Perfect Nails Kft. (továbbiakban: Perfect Nails) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.sarabeautysport.com

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről Opten Törvénytár Opten Kft. 1. 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről A 2011.01.01. óta hatályos szöveg A Kormány a fogyasztóvédelemről

Részletesebben

Szívesen vesszük, ha feliratkozol hírlevél küldő szolgáltatásunkra, friss akciókról, mintákról és egyéb kreatív dolgokról tudósítunk.

Szívesen vesszük, ha feliratkozol hírlevél küldő szolgáltatásunkra, friss akciókról, mintákról és egyéb kreatív dolgokról tudósítunk. Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérlek, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója szeretnél lenni webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek   1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések Általános Szerződési Feltételek www.gajdosmeheszet.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Gajdos Méhészet, Gajdos Máté István egyéni vállalkozó (székhely: 4028 Debrecen, Szigligeti

Részletesebben

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg).

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg). 1. Bevezetés Üdvözöljük weboldalunkon, melynek üzemeltetője Klippan Ákos Ev. (továbbiakban: Szolgáltató). Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza az www.ajandekvarazs.hu weboldalon

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF):

Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF): Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF): Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu

Általános Szerződési Feltételek www.sigillanda.hu A szerződés tárgya a www.sigillanda.hu internetes oldalon található valamennyi árucikk/termék. Az árucikkek/termékek tulajdonságait, jellemzőit a hozzájuk tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. Üzemeltetői

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Az alábbi dokumentum a GépDepo.hu Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett www.gepdepo.hu webáruházban (a továbbiakban: Gépdepo Webáruház) történő vásárlás

Részletesebben

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Strauss Metal Kft (székhely:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Üdvözöljük a www.ekszerek-dombianita.hu weboldal látogatói és vásárlói között! Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen általános szerződési feltételek a továbbiakban: ÁSZF a Taylorsoft Magyarország Kft. (székhely: 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B.; cégjegyzékszám: 01-09-192965;

Részletesebben

Vásárlási feltételek a topkert.hu oldalon. 1. Szerződési feltételek alapfogalmai. 1.1. Szolgáltató adatai

Vásárlási feltételek a topkert.hu oldalon. 1. Szerződési feltételek alapfogalmai. 1.1. Szolgáltató adatai Vásárlási feltételek a topkert.hu oldalon 1. Szerződési feltételek alapfogalmai 1.1. Szolgáltató adatai Vibi Kft. Székhely: 9024 Győr, Malomszéki u. 3-5. Telephely: 2800 Tatabánya, Köztársaság útja 44/a

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a SárgaFogó Szerszám Webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: URL: http://szerszamar.hu,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Webhost Kft (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.motormann.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Hardver Birodalom 1.) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:

Hardver Birodalom 1.) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK: Hardver Birodalom 1.) ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK: 1.1. A Hardverbirodalom Bt. (székhely: 1071 Budapest, Nekeress utca 16.., telefon: 06-1- 555-5555, e-mail: info@harverbirodalom.hu, adószám: 21321321-2-92,

Részletesebben

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 55. - ának e) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a következőket

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek - Microsite

Általános Szerződési Feltételek - Microsite Általános Szerződési Feltételek Üdvözöljük a WEBMAXX STÚDIÓ Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.webmaxx.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.hod-industrial.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető online áruház igénybevételének

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek Általános Szolgáltatási Feltételek Általános Szerződési Feltételek Eladó: Üzemeltető: OnLine-Egészség Kft. Üzemeltető címe: 5516 Körösladány, Batthyány utca 36. Ügyvezető: Petneházi Szilvia Email cím:

Részletesebben

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére)

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére) Vásárlási szerződés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Vásárlási Szerződésünket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag

Részletesebben

ÁLTALÁ OS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁ OS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁ OS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Gastroquality Webáruház (Gastro Quality 1173 Budapest 522 utca 4.; továbbiakban: Szolgáltató) és az elektronikus

Részletesebben

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU Á SZF A webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU 1. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Dobom Kft. (8764 Zalaszentmárton, Kossuth

Részletesebben