J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület július 8-án tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület július 8-án tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület július 8-án tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó Napirendi pont: Határozat szám: Újszász Város Képviselő-testület július 8-ai 82/2013. napirendjeinek elfogadásáról. 1. A köznevelési intézmények átszervezéséről 83/ Közösségi intézmény fejlesztése és hagyományőrző Dalos Találkozó 84/2013. megrendezése Újszászon című LEADER pályázat benyújtásáról Rendezvényház kialakítása a helyi közösségi élet fejlesztése érdekében 85/2013. Újszászon című LEADER pályázat benyújtásáról Egységes települési arculatot biztosító tájékoztató és utcanévtáblák 86/2013. kihelyezése a településen című LEADER pályázat benyújtásáról. Hozzájárulás A sportöltöző épület felújításának III. üteme című 87/2013. LEADER pályázat megvalósításához Hozzájárulás a Kertvárosi sport- és szabadidőközpont kialakítása 88/2013. című LEADER pályázat megvalósításához Hozzájárulás az Újszász város térfigyelő rendszerének fejlesztése 89/2013. című LEADER pályázat megvalósításához. Hozzájárulás a 2. Tengeri Kavalkád és Hagyományőrző Sokadalom 90/2013. című LEADER pályázat megvalósításához Hozzájárulás a Turisztikai célú film készítése című 91/2013. LEADER pályázat megvalósításához 3. A Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület Pedagógusok arcképcsarnoka című kiadványának támogatásáról. 92/ Egyéb kérdések megtárgyalása 4/1. A Bajcsy-Zs. út 22. szám alatti egykori iskolaépület régi épületszárnyának lebontásáról 93/2013. B e j e l e n t é s e k

2 2 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület július 8-án a Polgármesteri Hivatal (Szabadság tér 1.) helyiségében tartott soron kívüli ülésén. Jelen vannak: Molnár Péter polgármester, Kaló Istvánné alpolgármester, Bálint Ferenc, Bogárné Simon Klára, Rózsa György és Dr Szóró Magdolna képviselők. Meghívottak közül jelen vannak: Udud Róza jegyző és a bizottságok jegyzőkönyvvezetői. Molnár Péter polgármester: Köszönti az ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a 9 fő képviselő közül 6 fő jelen van, így az ülés határozatképes, és azt megnyitja. Tájékoztatja a testület tagjait, hogy Petrik Ferenc, Répási Csabáné Tóth Rozália és Szórád Róbert képviselő távolmaradását előre bejelentette. A napirendként a kiküldött meghívóban feltüntetettek sorrendjében javasolja elfogadásra a képviselő-testület felé, mely egy előterjesztéssel egészül ki. Kéri a képviselő-testületet, hogy a napirendi pontokkal kapcsolatban kérdéseiket, javaslataikat tegyék meg. Mivel javaslat nem érkezik, kéri a testület tagjait, hogy a napirendi pontok elfogadásáról szavazzanak. 82/2013.(VII.08.) számú képviselő-testületi h a t á r o z a t Újszász Város Képviselő-testület július 8-ai ülése napirendjeinek elfogadásáról. Újszász Város Képviselő-testülete, Újszász Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 13/2010.(X.27.) rendeletének 12. (3) és (4) bekezdése alapján a Képviselő-testület június 18-i ülésének napirendjeit, annak sorrendjét az alábbiak szerint hagyja jóvá: 1. A köznevelési intézmények átszervezéséről szóló előterjesztés megtárgyalása 2. A évi LEADER pályázatok benyújtásáról szóló előterjesztés megtárgyalása 3. A Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület Pedagógusok arcképcsarnoka című kiadványának támogatásáról szóló előterjesztés megtárgyalása 4. Egyéb kérdések megtárgyalása 4/1. A Bajcsy-Zs. út 22. szám alatti egykori iskolaépület régi épületszárnyának lebontásáról szóló előterjesztés megtárgyalása Erről: 1./ Molnár Péter polgármester, 2./ Képviselő-testület tagjai, 3./ Udud Róza jegyző Molnár Péter polgármester: A munka elkezdése előtt felkéri a testület tagjait, hogy egy perc néma főhajtással adózzanak Horn Gyula volt miniszterelnök emléke előtt.

3 3 1. Napirendi pont megtárgyalása (A köznevelési intézmények átszervezéséről szóló előterjesztés megtárgyalása.) Molnár Péter polgármester: Az előterjesztést megtárgyalta a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, valamint az Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság. Kéri a bizottságok elnökeit, hogy tájékoztassák a testületet a bizottságok javaslatáról. Bálint Ferenc: A pénzügyi bizottság elfogadásra javasolja az előterjesztést. Bogárné Simon Klára: Az oktatási bizottság szintén elfogadásra javasolja az előterjesztést. Molnár Péter polgármester: Kéri a testület tagjait, hogy tegyék meg hozzászólásaikat. H o z z á s z ó l á s o k Dr Szóró Magdolna: Kérdezi, hogy az intézmények véleményével kiegészítésre kerül-e a határozat? Rózsa György: Elmondja, hogy mindkét intézmény már írásban megküldte a véleményezést a tankerület számára. dr. Szóró Magdolna: Kéri, hogy a testület is nyomatékosítsa a határozatban ezt a véleményt. Rózsa György: Egyetért, a szakképzést érintő átszervezést azért nem hajtották végre, mert sok intézmény és település tiltakozott. Bogárné Simon Klára: Módosító javaslatot terjeszt elő, mely szerint a határozat tartalmazza, hogy a testület aggodalmát fejezi ki a gyógytestnevelés biztosításával kapcsolatban. Molnár Péter polgármester: Mivel több hozzászólás nem hangzott el, kéri a testület tagjait, hogy az előterjesztés és a módosított határozati javaslat elfogadásáról szavazzanak. 83/2013. (VII.08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t a köznevelési intézmények átszervezéséről. Újszász Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény 83. (3) bekezdése alapján a köznevelési intézmények átszervezését az alábbiak szerint támogatja:

4 4 A Rózsa Imre Középiskola és Kollégiumot érintő egyéb átszervezés kategóriája alkategóriája rövid tartalmi összefoglalója Az intézmény alapfeladatának csökkentése, törlése Szakképzés esetén a szakmacsoportokat és az Országos Képzési Jegyzékben meghatározottak szerint a szakképesítés megnevezését és azonosító számát érintő változás Nevelési, oktatási feladatot ellátó feladatellátási helyenként maximális gyermek - és tanulólétszámot érintő változás Szakszolgálati rendeletből adódó feladatcsökkenés Régi OKJ új OKJnak történő megfeleltetése létszámcsökkenés A nemzeti köznevelésről szóló CXC. törvény 18. (2) h. pontja értelmében az iskolai gyógytestnevelés továbbiakban nem az intézmény alapfeladata. A jövőben az intézményben a gyógytestnevelést a pedagógiai szakszolgálat szervezi meg. A 150/2012. (VII. 6.) Korm. rendelet alapján módosítani szükséges a szakképesítések OKJ azonosító számát. Az intézmény feladatellátási helyenkénti maximális gyermek és tanulólétszámának felülvizsgálata alapján, a korábbi 610 főről 510 főre módosul a maximális létszám az Újszász, Dózsa György út 23. alatti feladatellátási helyen. Az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskolát érintő egyéb átszervezés kategóriája alkategóriája rövid tartalmi összefoglalója Az intézmények hivatalos nevét érintő változás Az intézmények alapfeladatának csökkenése, törlése Az intézmények alapfeladatának csökkenése, törlése Nevelési, oktatási feladatot ellátó feladatellátási helyenként maximális gyermek - és tanulólétszámot érintő változás székhely hivatalos nevének változása Szakszolgálati rendeletből adódó feladatcsökkenés pedagógiai szakmai szolgáltatás leválasztása létszámcsökkenés Az átszervezésben érintett intézmény új neve: Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola A nemzeti köznevelésről szóló CXC. törvény 18. (2) h. pontja értelmében az iskolai gyógytestnevelés továbbiakban nem az intézmény alapfeladata. A jövőben az intézményben a gyógytestnevelést a pedagógiai szakszolgálat szervezi meg. A pedagógiai szakszolgálati intézmények működéséről szóló 15/2013. (II.26.) EMMI rendelet alapján a jövőben a pedagógiai szakmai szolgáltatásból adódó feladatokat a pedagógiai szakszolgálatok végzik. Az intézmény feladatellátási helyenkénti maximális gyermek és tanulólétszámának felülvizsgálata alapján, a korábbi 684 főről 508 főre módosul a maximális létszám az Újszász, Kossuth Lajos út 13. alatti feladatellátási helyen.

5 5 Az intézmény jelenlegi telephelyét érintő változás telephely törlése Az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola megszűnő telephelye: Újszász, Iskola út 8. A Képviselő-testület aggodalmát fejezi ki a gyógytestnevelés további zökkenőmentes ellátása, megvalósítása tárgyában. A gyógytestnevelés átszervezése a tanulók részére gyakorlati problémákkal járhat, - elsősorban a középiskolás bejáró tanulók vonatkozásában. A Képviselő-testület felhatalmazza Molnár Péter polgármestert, hogy Újszász Városi Önkormányzat véleményét megküldje a fenntartó felé. Határidő: azonnal Felelős: polgármester Erről: 1./ Képviselő-testület tagjai 2./ Molnár Péter polgármester 3./ Udud Róza jegyző 4./ Kelbelsberg Intézményfenntartó Központ é r t e s ü l. 2. Napirendi pont megtárgyalása (A évi LEADER pályázatok benyújtásáról szóló előterjesztés megtárgyalása.) Molnár Péter polgármester: Az előterjesztést megtárgyalta a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, valamint az Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság. Kéri a bizottság elnökét, hogy tájékoztassa a testületet a bizottság javaslatáról. Bálint Ferenc: A pénzügyi bizottság elfogadásra javasolja az előterjesztést. Bogárné Simon Klára: Az oktatási bizottság elfogadásra javasolja az előterjesztést. Molnár Péter polgármester: Kéri a testület tagjait, hogy tegyék meg hozzászólásaikat. Mivel hozzászólás nem hangzott el, kéri a testület tagjait, hogy a határozati-javaslat elfogadásáról szavazzanak. 84/2013. (VII. 08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t Közösségi intézmény fejlesztése és hagyományőrző Dalos Találkozó megrendezése Újszászon című LEADER pályázat benyújtásáról Újszász Városi Önkormányzata dönt a Közösségi intézmény fejlesztése és hagyományőrző Dalos Találkozó megrendezése Újszászon című pályázat LEADER 5. Értékeit felismerő, megőrző Közép-Tisza-Zagyva térségi közösség megerősítése célterületre történő benyújtásáról, az abban foglalt célok megvalósításáról. A megvalósításhoz szükséges önerőt, azaz a projekt nettó költségéhez kapcsolódó áfa

6 6 összegét Újszász Város Önkormányzata évi, illetve évi költségvetéséből biztosítja. A képviselő-testület felhatalmazza Molnár Péter polgármestert a pályázat benyújtására, a szükséges dokumentumok aláírására. 85/2013. (VII. 08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t Rendezvényház kialakítása a helyi közösségi élet fejlesztése érdekében Újszászon című LEADER pályázat benyújtásáról Újszász Városi Önkormányzata dönt a Rendezvényház kialakítása a helyi közösségi élet fejlesztése érdekében Újszászon című pályázat LEADER 5. Értékeit felismerő, megőrző Közép-Tisza-Zagyva térségi közösség megerősítése célterületre történő benyújtásáról, az abban foglalt célok megvalósításáról. A megvalósításhoz szükséges önerőt, azaz a projekt nettó költségéhez kapcsolódó áfa összegét Újszász Város Önkormányzata évi, illetve évi költségvetéséből biztosítja. A képviselő-testület felhatalmazza Molnár Péter polgármestert a pályázat benyújtására, a szükséges dokumentumok aláírására. 86/2013. (VII. 08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t Egységes települési arculatot biztosító tájékoztató és utcanévtáblák kihelyezése a településen című LEADER pályázat benyújtásáról. Újszász Városi Önkormányzata dönt az Egységes települési arculatot biztosító tájékoztató és utcanévtáblák kihelyezése a településen című pályázat LEADER Helyi sajátosságokra épülő településkép fejlesztése célterületre történő benyújtásáról, az abban foglalt célok megvalósításáról. A megvalósításhoz szükséges önerőt, azaz a projekt nettó költségéhez kapcsolódó áfa összegét, ,- Ft-ot Újszász Város Önkormányzata évi, illetve évi költségvetéséből biztosítja.

7 7 A képviselő-testület felhatalmazza Molnár Péter polgármestert a pályázat benyújtására, a szükséges dokumentumok aláírására. 87/2013. (VII. 08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t Hozzájárulás A sportöltöző épület felújításának III. üteme című LEADER pályázat megvalósításához Újszász Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul, hogy az Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület az önkormányzat tulajdonában álló Jász út 1418/3 hrsz. alatti sportpálya terültén ingatlanfejlesztést valósítson meg. A testület támogatja az Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület a LEADER Egészséges életmódra nevelés infrastrukturális feltételeinek javítása együttműködés keretében célterületére benyújtott pályázatát, melynek megvalósításában együttműködő partnerként részt vesz. A képviselő-testület felhatalmazza Molnár Péter polgármestert a tulajdonosi hozzájáruló nyilatkozat, valamint az együttműködési megállapodás aláírására. 3./ Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület 88/2013. (VII. 08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t Hozzájárulás a Kertvárosi sport- és szabadidőközpont kialakítása című LEADER pályázat megvalósításához Újszász Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul, hogy az Újszász 2000 Alapítvány az önkormányzat tulajdonában álló Újszász belterület 2153 hrsz-on és 2154 hrsz-on felvett ingatlanok területén ingatlanfejlesztést valósítson meg. A testület támogatja az Újszász 2000 Alapítvány a LEADER Egészséges életmódra nevelés infrastrukturális feltételeinek javítása együttműködés keretében célterületére

8 8 benyújtott pályázatát, melynek megvalósításában együttműködő partnerként részt vesz. A képviselő-testület felhatalmazza Molnár Péter polgármestert a tulajdonosi hozzájáruló nyilatkozat, valamint az együttműködési megállapodás aláírására. 3./ Újszász 2000 Alapítvány 89/2013. (VII. 08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t Hozzájárulás az Újszász város térfigyelő rendszerének fejlesztése című LEADER pályázat megvalósításához. Újszász Városi Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja a Városi Polgárőr Egyesület a LEADER 8. Közbiztonság megőrzése a Közép-Tisza-Zagyva térségben célterületére benyújtott pályázatát, melynek megvalósításában együttműködő partnerként részt vesz. A képviselő-testület felhatalmazza Molnár Péter polgármestert az együttműködési megállapodás aláírására. 3./ Városi Polgárőr Egyesület 90/2013. (VII. 08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t Hozzájárulás a 2. Tengeri Kavalkád és Hagyományőrző Sokadalom című LEADER pályázat megvalósításához Újszász Városi Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja az Újszászi Liliom Néptánc Hagyományőrző Egyesület által a LEADER a helyi hagyományőrző-, kulturális-, közösségi és egyéb szabadidő hasznos eltöltését szolgáló együttműködésre alapuló kezdeményezések célterületre benyújtott pályázatát, melynek megvalósításában együttműködő partnerként részt vesz. A képviselő-testület

9 9 hozzájárul, hogy az egyesület a programot a tulajdonában álló 5052 Újszász, Szabadság tér 1. - Művelődési Ház hrsz.: 803, Bajcsy-Zsilinszky út 22. hrsz.: 802, Kossuth út 13. általános iskola hrsz.: 830 ingatlanokon megvalósítsa. A képviselőtestület felhatalmazza Molnár Péter polgármestert a tulajdonosi hozzájáruló nyilatkozat, valamint az együttműködési megállapodás aláírására. 3./ Újszászi Liliom Néptánc Hagyományőrző Egyesület 91/2013. (VII. 08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t Hozzájárulás a Turisztikai célú film készítése című LEADER pályázat megvalósításához Újszász Városi Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja az Újszász 2000 Alapítvány LEADER 4. Helyi sajátosságokra épülő településkép kialakítása célterületére benyújtott pályázatát, melynek megvalósításában együttműködő partnerként részt vesz. A képviselő-testület felhatalmazza Molnár Péter polgármestert az együttműködési megállapodás aláírására. 3./ Újszász 2000 Alapítvány 3. Napirendi pont megtárgyalása (A Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület Pedagógusok arcképcsarnoka című kiadványának támogatásáról szóló előterjesztés megtárgyalása.) Molnár Péter polgármester: Az előterjesztést megtárgyalta a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, valamint az Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság. Kéri a bizottságok elnökeit, hogy tájékoztassák a testületet a bizottságok javaslatairól. Bálint Ferenc: A pénzügyi bizottság elfogadásra javasolja az előterjesztést.

10 10 Bogárné Simon Klára: Az oktatási bizottság elfogadásra javasolja az előterjesztést. Molnár Péter polgármester: Kéri a testület tagjait, hogy tegyék meg hozzászólásaikat. Mivel hozzászólás nem hangzott el, kéri a testület tagjait, hogy az előterjesztés elfogadásáról szavazzanak. 92/2013.(VII 08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t A karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület Pedagógusok arcképcsarnoka című kiadványának támogatásáról Újszász Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 24/2013 (III.12.) számú határozatában jóváhagyott tartalék 3.200,0 eft (már felosztott (309,0 eft-ot), melynek terhére a Karácsony Sándor Pedagógiai Egyesület támogatására 40,0 eft-ot biztosít. A fennmaradó tartalék: 2.851,0 eft. A támogatás összegének felhasználásáról, folyósításáról és elszámolásáról a felek közötti írásbeli megállapodás rendelkezik. Határidő: azonnal Erről: 1./ Támogatott szervezet székhelyén, 2./ Képviselő-testület tagjai, 3./ Molnár Péter Polgármester 4./ Udud Róza Jegyző, 5./ Polgármesteri Hivatal Adó-és pénzügyi osztálya 4. Napirendi pont megtárgyalása (4/1. A Bajcsy-Zs. út 22. szám alatti egykori iskolaépület régi épületszárnyának lebontásáról szóló előterjesztés megtárgyalása.) Molnár Péter polgármester: Az előterjesztést megtárgyalta a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, valamint az Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság. A Bizottságok módosító javaslata szerint a bontást követően történjen tereprendezés az érintett területen. Kéri a bizottságok elnökeit, hogy tájékoztassák a testületet a bizottságok javaslatairól. Bálint Ferenc: A pénzügyi bizottság a módosítással elfogadásra javasolja az előterjesztést. Bogárné Simon Klára: Az oktatási bizottság a módosítással szintén elfogadásra javasolja az előterjesztést. Molnár Péter polgármester: Kéri a testület tagjait, hogy tegyék meg hozzászólásaikat. Mivel hozzászólás nem hangzott el, kéri a testület tagjait, hogy az előterjesztés elfogadásáról szavazzanak.

11 11 93/2013.(VII 08.) számú Képviselő-testületi h a t á r o z a t a Bajcsy-Zs. út 22. szám alatti egykori iskolaépület régi épületszárnyának lebontásáról Újszász Város Képviselő-testülete támogatja, hogy a Bajcsy-Zs. út 22. szám alatti, 802 hrsz-on felvett ingatan területén található egykori iskolaépület régi épületszárnya tekintettel annak állapotára és felújításnak gazdaságtalan voltára lebontásra kerüljön. A testület továbbá rendelkezik arról, hogy a bontás után megtörténjen a 802 hrsz terület tereprendezése és parkosítása. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az ügyben eljárjon. Határidő: folyamatos 2./ Molnár Péter Polgármester 3./ Udud Róza Jegyző, B e j e l e n t é s e k Bogárné Simon Klára: Kérdezi, hogy a kertvárosi iskolaépületnek mi a további sorsa, mik a tervek az épülettel. Molnár Péter polgármester: Elmondja, hogy az épületben továbbra is működik a pedagógiai szakszolgálat telephelye, az óvoda, és az óvoda bemutatóterme. Bogárné Simon Klára: Kéri a tájékoztatást Szabóné Balogh Etelka óvodavezető nyugdíjazásával kapcsolatosan. Molnár Péter polgármester: Tájékoztatja a testület tagjait, hogy Szabóné Balogh Etelka augusztus 31-éig tölti be a vezetői pozíciót, ezt követően nyugdíjba vonul, melynek adminisztratív lépéseit ismerteti. Molnár Péter polgármester: Mivel több napirendi pont és bejelentés nincs, az ülést bezárja. Kmf. /: Molnár Péter :/ /: Udud Róza :/ polgármester jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó Napirendi pont: Határozat szám: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-i

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 e-mail: molnarpeter@pr.hu Tárgyalta: Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság ELŐTERJESZTÉS Újszász Városi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. szeptember 27-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 e-mail: molnarpeter@pr.hu Tárgyalja: Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság E L Ő T E R J E S Z T É S Újszász Város Képviselő-testület

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 10.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. február 12-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 6/2015 OKSB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2015. június 22-én, (hétfőn) 16:00 órakor megtartott

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal a javaslatot elfogadta.

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal a javaslatot elfogadta. Készült: 2012. december 11-én 08.00 órától 09.30 óráig a Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testületének nyílt ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében (3671 Borsodnádasd,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 20-án Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: április 20-án Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Iktatószám: 139-20/2018. Jegyzőkönyv Készült: 2018. április 20-án nyilvános ülésén. Jelen vannak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila alpolgármester Sipos Gyula Lajosné Milon László Nagy Sándor Sipeki

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én 7.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozóterem

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK augusztus 4-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK augusztus 4-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. augusztus 4-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. JÚNIUS 23-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. JÚNIUS 23-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. JÚNIUS 23-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 44/2015. (VI. 23.) számú TKt 45/2015. (VI. 23.) számú TKt 46/2015. (VI. 23.) számú

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 27-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 67/2016. (V.27.) Pályázat óvoda fejlesztésére, felújítására

Részletesebben

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9532 K ü l s ő v a t, K o s s u t h u. 7 0. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.com Szám: 107-3/2014. J E G Y Z Ő K

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyilvános üléséről. 1 Jegyzőkönyv rendkívüli, nyilvános üléséről. Időpont: 2011. november 14. Helyszín: Polgármesteri Hivatal, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Szavazati joggal meghívottak: Bajkai János polgármester

Részletesebben

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor.

Kovács Béla polgármester köszönti a képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Elmondja, hogy az ülés összehívására telefonon keresztül került sor. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 APÁCATORNA Szám: 125-42/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Apácatorna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 21-én (csütörtökön) 13,00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. NAGYPIRIT Szám: 237-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagypirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 21-én (csütörtökön) 16,00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. július 15-én 8,30 órakor Apc község Önkormányzatának a polgármesteri hivatal tanácstermében megtartott - rendkívüli képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: jelenléti

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről. 1-7/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2017. június 14-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés helye: Bősárkányi Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 6 igen szavazattal a javaslatot elfogadta.

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 6 igen szavazattal a javaslatot elfogadta. Készült: 2012. január 6-án, 14.00 15.00 óráig megtartott, Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testületének rövid úton összehívott, n y í l t ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2012. december 12-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tárgyaló Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

1. Beszámoló az önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról és pénzmaradványának elszámolásáról

1. Beszámoló az önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról és pénzmaradványának elszámolásáról Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2009. április 28-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

Szám: U/126-7/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: U/126-7/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: U/126-7/2018. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u. 14. Szám:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. június 12. napján megtartott rendkívüli, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E HATÁROZAT száma 130/2013. (VI.12.) önkormányzati határozat 131/2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója 24/2013. (III. 25.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 25/2013. (III. 25.) sz.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. június 5. napján 8 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 1/2015.(I.05.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 2/2015.(I.05.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 456-20/2013.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2013. október 11-én (pénteken) 10 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről H A T Á R

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-27/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 13. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Szám: 201-5/2016. U G O D. Német Nemzetiségi Önkormányzat április 29. napján 10 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Szám: 201-5/2016. U G O D. Német Nemzetiségi Önkormányzat április 29. napján 10 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 201-5/2016. U G O D Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. április 29. napján 10 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Német Nemzetiségi Önkormányzat 8564 Ugod, Kossuth u. 32. 2 Szám:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d. Határozat határideje 45/2012.(III.30.) Az iskolai utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d. Határozat határideje 45/2012.(III.30.) Az iskolai utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2012. március 30-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Ikt.sz.: 570 11/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2014. április 22 én de. 08 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának április 29. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának április 29. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009. április 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Bodnár János, Palsics János, Tóth István bizottsági tagok, Távolmaradt: Farkas

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 47/2015.(VI.24.) 48/2015.(VI.24.) 49/2015.(VI.24.) A Szivárvány Óvoda intézményvezető-helyettesi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. FEBRUÁR 12-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. FEBRUÁR 12-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. FEBRUÁR 12-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 8/2014. (II. 12.) sz. ÁKt. határozat 9/2014. (II. 12.) sz. ÁKt. határozat a Szivárvány

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzata rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2015. augusztus 03. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (4233 Balkány, Rákóczi

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

2. Bejelentések Felelős: Fuchs János elnök 1. Napirendi pont: Egyetértési jog gyakorlása a Mesevár Óvoda alapító okiratának módosítása Tisztelt Képvis

2. Bejelentések Felelős: Fuchs János elnök 1. Napirendi pont: Egyetértési jog gyakorlása a Mesevár Óvoda alapító okiratának módosítása Tisztelt Képvis J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Mányi Német Nemzetiségi Önkormányzat Maaner Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung Képviselő-testületének 2013. május 29-én, 14 órakor, Mány Község Önkormányzata hivatali

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 18-án megtartott rendkívüli ülésről

Jegyzőkönyv. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 18-án megtartott rendkívüli ülésről Jegyzőkönyv Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 18-án megtartott rendkívüli ülésről Határozat száma: Tárgya: 84/2013 (VII.18.) Települési szilárdhulladék-gazdálkodási

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Peresztegi Lászlóné. Napirend tárgyalása előtt:

Jegyzőkönyv. Peresztegi Lászlóné. Napirend tárgyalása előtt: Jegyzőkönyv Készült : 2012. május 7.-én a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében Berhida Város Önkormányzata Képviselőtestületének rendkívüli üléséről 16.00 órai kezdettel. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének. 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről. Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének. 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről. Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről Határozatok mutatója 64/2012. (VIII. 16.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 65/2012.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Egészségügyi Bizottsága 2010. augusztus 30-án 13 30 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme Jelen van: Tóth István elnök,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Békés Város Képviselő-testületének március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Békés Város Képviselő-testületének március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Békés Város Képviselő-testületének 2016. március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza nagyterme (Békés, Petőfi u. 2.) Jelen vannak: Izsó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24. Ügyszám: 24-161/2016. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2016. november 24. Nyirád 2016 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád

Részletesebben

NAPIRENDI PONTOK: 2. Napelemes rendszer kialakítása pályázati konstrukcióra pályázatírási szerződés megkötése (szóbeli előterjesztés)

NAPIRENDI PONTOK: 2. Napelemes rendszer kialakítása pályázati konstrukcióra pályázatírási szerződés megkötése (szóbeli előterjesztés) Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:1-3/2013. (I. 18.) számú határozatok d. rendeletek:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 24-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 24-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 24-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Klebelsberg Intézményfenntartó Központ fenntartásában működő pedagógiai

Részletesebben

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. V Ó M E G H Í

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. V Ó M E G H Í BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. M E G H Í V Ó Bögöt Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 15:0 a Bögöt Község Önkormányzata hivatalos helyiségében ülést tart, amelyre

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 10-i rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Csabdi Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről.

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. TÁRGYMUTATÓ Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 83/2019.(VIII.6.) 84/2019.(VIII.6.) Rendelet száma: Tárgya:

Részletesebben

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 /

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 / Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. : 68 / 381-011; : 68 / 381-656 10/2015. sz. román önk. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. november 24-én 15 órai

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete. 2015. június 25-i soron kívüli nyílt üléséről

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete. 2015. június 25-i soron kívüli nyílt üléséről Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5137 Jászkisér, Fő út 7. E-mail: jaszkiser@vnet.hu Tel.: 57/550-130 Fax: 57/550-120 Ikt. sz.: 13-19/2015. Je gyz őkönyv. Jászkisér Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1/2013/JT. 2/2013. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. szeptember 12.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. szeptember 12-én 15.00 órakor

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 16.-án 17 óra 30

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Ablonczy Dániel alpolgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. július 31-i ülésének J E G Y Z Ő K

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y VI./2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V B o r d á n y Önkormányzati Képviselő- testületének 2016. június 7-én megtartott rendkívüli üléséről. I. N A P I R E N D 1./ Döntés a Terület- és Településfejlesztési Operatív

Részletesebben

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 8.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 8. Ügyszám: 87-75/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános, rendkívüli üléséről 2015. június 8. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános, rendkívüli üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád,

Részletesebben

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 29.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 29. Ügyszám: 133-147/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének nyilvános üléséről 2017. december 29. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. 05.09-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 44/2019.(V.09.) 45/2019.(V.09.) 46/2019.(V.09.) 47/2019.(V.09.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 28 i rendkívüli nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 28 i rendkívüli nyilvános ülésén. 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: 510 10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 28

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 24-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Bükkszentmárton Községi Önkormányzat Mónosbél Községi Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. 03.14-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat Tárgya: száma: 23/2018. (III.14.) Közbeszerzési Szabályzat módosítása

Részletesebben

d e c e m b e r é n m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

d e c e m b e r é n m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: titkarsag@nagydorogonk.axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2018. december 17. (hétfő) 8:02 óra Az ülésen megjelent önkormányzati

Részletesebben

j ú n i u s é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

j ú n i u s é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND 1 ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 30-11/2016. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Császártöltés Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. augusztus 29-én 13.00 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. június 25. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők.

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők. 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/28/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25. napján 16.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 18-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 18-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. május 18-án megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 47/2018.(V.18.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének szeptember 3-án tartott üléséről. Rendelet és Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének szeptember 3-án tartott üléséről. Rendelet és Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. szeptember 3-án tartott üléséről Rendelet és Határozatok mutatója 10/2013. (IX: 04.) önkormányzati rendelet Az Önkormányzat 2013. évi válságköltségvetéséről

Részletesebben

b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Dr. Reichert László aljegyző, Fehér Ildikó jegyzőkönyvvezető

b./ Tanácskozási joggal résztvevők: Dr. Reichert László aljegyző, Fehér Ildikó jegyzőkönyvvezető Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 85/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2017. január 19-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének június 26-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében.

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének június 26-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében. PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám: 1/1-124/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. június 26-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 30-9/2015. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Császártöltés Község Képviselő-testületének 2015. május 28-án 16,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 18.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 18. Ügyszám: 87-79/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános, rendkívüli üléséről 2015. június 18. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános, rendkívüli üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március hó 20. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 6. rendkívüli, nyílt ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak:

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 43/2012. (III. 29.) 44/2012. (III. 29.) 45/2012. (III. 29.) 46/2012.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület február 18-án tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület február 18-án tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület 2014. február 18-án tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó Napirendi pont: Határozat szám: Újszász Város Képviselő-testület 2014. február

Részletesebben

Előterjesztés. a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Egri Tankerülete fenntartásában működő iskolák átszervezéséről

Előterjesztés. a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Egri Tankerülete fenntartásában működő iskolák átszervezéséről 9953-13/2013 Előterjesztés a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Egri Tankerülete fenntartásában működő iskolák átszervezéséről Tisztelt Közgyűlés! A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. január 16-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Drávucz Katalin polgármester levezetése mellett, Bagi Zsolt, Dr.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 17.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 17. Ügyszám: 87-137/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. december 17. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád, Szabadság u. 3.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097 Kunadacs, Rákóczi u. 2. Telefon: 06-76/558-131 Fax: 06-76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 1-16/2011. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben