Tartalom Orosz Gábor Időrendi beszámoló Ülések Beszámoló Szervezet Kollégiumi Napok... 6 KSZK... 7 EHÖK...

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tartalom Orosz Gábor Időrendi beszámoló Ülések Beszámoló Szervezet Kollégiumi Napok... 6 KSZK... 7 EHÖK..."

Átírás

1 Orosz Gábor ELNÖK (2016. ÁPRILIS ÁPRILIS 12.) Tartalom Orosz Gábor... 1 Időrendi beszámoló... 2 Ülések... 2 Beszámoló... 3 Szervezet... 3 Kérdőív... 3 Projektek... 3 KolikON... 4 Kollégiumi Napok... 6 KSZK április 5. Szolgáltatói Központok Vezetőinek értekezlete április Szolgáltatói Központok Vezetőinek értekezlete április Szolgáltatói Központok Vezetőinek értekezlete... 9 EHÖK április 6. EHÖK Elnökségi április 13. EHÖK Küldöttgyűlés Egyéb egyeztetések Egyetemi testületek Felvételi bizottsági ülés...hiba! A könyvjelző nem létezik.

2 Időrendi beszámoló Mikor? Mit? Kivel? április 4-7. Ajtósi Napok április 4-8. Kerekes Napok április 5. Kollégiumi napok Meiszterics Bálint szerződéseiről egyeztetés április 5. Egyeztetés a KolHÖK Ruszkai Fruzsina kulturális ügyeiről április 6. Egyeztetés a kollégiumi Teslár Ákos, dr. Babos János kommunikációról április 6. Vezér úti Kollégium VUK DB, VUK Küldöttgyűlése Szintképviselők, Mudra Viktória, Gherdán Tamás április 7. Kollégiumok közötti kosárbajnokság április HÖOK Vezetőképző április Budaörsi Napok április 11. KolHÖK Majális megbeszélés Ruszkai Fruzsina, Berecz Ákos, Kis Marcell április 11. Nagytétényi úti Kollégium Küldöttgyűlési ülés NUK Szintképviselők, NUK DB, Gál-Esztegár Zádor április 12. Egyeztetés a KolHÖK dr. Pozsár-Szentmiklósy Alapszabályáról Zoltán, Németh Patrik április 12. Damjanich utcai Kollégium Közgyűlés április Utánpótlásképzés hétvége április 18. KolHÖK Témanap Ispán Gergely megbeszélés április 18. KolHÖK Majális megbeszélés Ruszkai Fruzsina, Berecz Ákos, Kis Marcell április 19. BEAC egyeztetés Simon Gábor, Berecz Ákos Ülések Mikor? Mit? Kivel? április 6. EHÖK Elnökségi ülés április 14. KolHÖK Választmányi ülés KolHÖK Választmány április 5., április Szolgáltatói Vezetői Értekezlet április 13. Oktatásszervezési és Hallgatói Ügyek Bizottsága április 13. EHÖK Küldöttgyűlés Egyetemi Szolgáltató Központ, Kollégiumi Szolgáltató Központ vezetők, Kiss Edina

3 Beszámoló Szervezet Kérdőív április 5-én Ruszkai Fruzsinával került sor egyeztetés a kérdőívben elhelyezendő kulturális bizottságot érintő kérdésekről. A kérdőív során rá kívánunk kérdezni a kollégiumi kulturális és közösségi életet érintő rendezvényekre való igényekre, illetve arra, hogy a tavalyi év végén kialakított, kedvezményes színházjegy szolgáltatásról milyen arányban értesültek a kollégisták. A kérdőívet a felsőéves felvételi végével szeretném elindítani, így nem zavarná egymást a két kommunikációs kampány. Projektek A nemzetközi felmérés projekttel kapcsolatban kezdeményeztem egyeztetést a Nemzetközi Irodával, amely sajnálatos módon az iroda válasz nem adása miatt nem jött össze. Mivel sokáig nem kerültek megválaszolásra a kérdéseim, egyeztettem több külügyekben jártás tisztségviselővel, akik szerint elindítható a felmérés. A jelentkezők száma eddig 4, ezért igyekszem újabb jelentkezési kört elindítani, amely által reményeim szerint több tisztségviselő jelentkezhet még a projektbe április 17-én elkezdtem kidolgozni a Témanap projekt ötletét, melynek célja, hogy a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat tisztségviselői, alumni tagjai, illetve az egyetemi dolgozók tudásanyagot adhassanak át a résztvevőknek. A Témanap időpontját tekintve május 28-án, szombaton valósulhat meg. Ennek fő oka, hogy előtte a hatásos promóció érdekében megszervezni nem lenne hatékony, míg utána már vizsgaidőszak következik. A nyáron pedig már a KolHÖK Elnökségének több elfoglaltsága lesz, így akár egy hasonló képzés fél évet csúszhat. A témanapon öt tervezett szekcióban adhatnak elő a kiválasztott, illetve meghívott előadók. Az eseményt alapvetően minden kollégista által szabadon látogathatónak gondoltam meghirdetni. A rendezvény koordinálására Ispán Gergelyt kértem fel, aki vállalta a feladatot, a koordinációs tevékenységekről pedig április 18-án egyeztettük. A témanap helyszíne várhatóan a Kőrösi Csoma Sándor Kollégium lesz.

4 KolikON A KolikON további szervezését segítő kérdőív, a prezentációkat tartalmazó, köszönetnyilvánító -lel kiküldésre kerültek ezek április 14-én. A kérdőívre eddigiekben 39 visszajelzés érkezett, amely az alábbi adatokat mutatta: A konferencia időpontjáról a kitöltők 86%-a időben értesült, amely úgy vélem kiindulási alapnak megfelelő lehet, viszont ahhoz, hogy a jövőben ezen még tovább javítani tudjunk, alternatív kommunikációs csatornák bevezetésén el lehetne gondolkozni. A meghívó részletességével kapcsolatos elégedettség viszont már valamelyest rosszabb volt, a kitöltők 71%-a értékelte úgy, hogy a meghívóból minden információra fény derült. A jövőben a szöveges válaszok alapján fokozottan ügyelni kell arra, hogy a tematika, illetve az előadók nevei és előadásokat tartalmazza a meghívó. A kérdőív kitöltői általánosságban az előadások érdekességét minimum közepesnek, de inkább jónak értékelték, az adatsorban egy helyen található olyan adatsor, amelyben egyhangúan minden előadás Nagyon rossz -ra, azaz egyesre lett értékelve. Az előadások tekintetében az alábbi grafikonokon látható az adott kategóriákban való előadások értékelése: 5 4,5 4 3,5 3 2,5 2 1,5 1 0,5 0 Érdekes Informatív Jól követhető Hasznos Gulyás Tibor Fényi Mariann Orosz Gábor A kérdőív kitöltései alapján az előadások összeválogatását megfelelőnek ítélem, de még valóban van hová fejlődnünk. Az előadások során kiemelték szöveges válaszban, hogy a HÖOK előadása hosszabb is lehetett volna, de Tibor előadása megfelelő értékeket kapott. A NEPTUN-ról szóló előadás során többször felmerült problémaként, hogy inkább gyakorlati segítségre van szüksége az intézményeknek. Az én előadásom során kiemelték a kutatás fontosságát, illetve az ügyintéző rendszerre vonatkozó igényt több intézmény részéről is.

5 A jövőben a válaszadók véleményei alapján fontos lehet a külhoni kollégiumoknak is előadási lehetőséget adni, így megismertetve a honi kollégiumokat az ő problémáikkal, esetlegesen egy tutor rendszert létrehozni. A válaszadók részéről gyakran felmerült problémaként, hogy a Minisztérium nem tudta képviseltetni magát, amely részemről is egy fontos felvetés. Ezek mellett az üzemeltetésre vonatkozó elképzelések megjelenítése is igényként merült fel. A kitöltők jelentős része (85%) a Vezetői szekcióban foglalt helyet, a fennmaradó kitöltők pedig az érdekképviseleti és NEPTUN szekciókban oszlottak meg. Az általam vezetett vezetői szekció értékelései a következőek lettek: 4,2 4,15 4,1 4,05 4 3,95 3,9 3,85 3,8 Időkeret Hasznosság Felépítése A szekció szöveges értékelései során az öt asztal minden fontos, napi szinten felmerülő problémát le tudott fedni. A jövőben az időkeret kiszélesítésén érdemes lenne elgondolkozni, viszont ez eredményezhet egy esetleges több napos konferenciát is, amelynek az erőforrásigényei jóval nagyobbak, mint a jelenlegiek. A konferencia szervezésével, illetve ellátásával általánosan nagy elégedettség volt, minden esetben elérték a válaszok a jó értéket. A segítőkkel való elégedettség is megfelelő volt, így a jövőben is ajánlatos a host és hostessek számát fenntartani.

6 4,9 4,8 4,7 4,6 4,5 4,4 4,3 4,2 4,1 4 A konferenciával kapcsolatosan már csak egy további, nagy teendő van, mégpedig a Vezetői szekció értékelésének elkészítése, amelyet remélhetőleg április 24-ig be tudok fejezni. Kollégiumi Napok A kollégiumi napok szervezésének kérdése 2013-tól nem volt hivatalosan, az egyetem által legitimált módon megoldva. Az ELTE Szolgáltatásszervező Kft. csődbemenetelével pedig az egyetem nem tudott új rendezvényes közbeszerzést kiírni, vagy saját céget alapítani, így a működési keretből csak jelentős többletköltséggel lehetett költeni hallgatói rendezvényekre februárjában elkezdtük az egyeztetéseket az EHÖK elnökével, illetve a Kollégiumi Szolgáltatóközpont vezetésével, hogy a kollégiumi napok hogyan kerüljenek megszervezésre. Két út állt előttünk, az egyik egy külsős cég, jelentős profittal szervezze meg, vagy az Alapítvány önkéntesei, jelentős saját erővel tegyék meg ezt. Az egyeztetések során sikerült a második lehetőséget kiválasztani, melyhez 3,5 millió forintot tudtunk átcsoportosítani a KolHÖK költségvetéséből, amelyből fellépők kerültek kifizetésre. A Választmány döntése alapján, a kollégiumi érdekképviseletek egybehangzó támogatásával került megítélésre a keret szétosztása április 4-7 között megszervezésre került az Ajtósi Napok, amelyen a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat a Bohemian Betyars fellépőt fizette ki, a szerződés április 6-án került aláírásra április 4-8 között a Kerekes Kollégium kollégiumi napjaival folytatódott a rendezvény, melyen a költségvetésünk terhére az Ocho Macho zenekar szórakoztatta a népes közönséget. A szerződés április 7-én került aláírásra.

7 Jelenleg zajlik a Budaörsi Napok, amelyen a F!sh és a New Level Empire került a KolHÖK költségvetéséből finanszírozásra. A kollégiumi napok fellépőinek szerződéseit az egyetemvezetés április 6-án ellenjegyezte. A Budaörsi Napok az előzetes várakozásoknak megfelelően, zavarmentesen lefolytatásra kerültek. A mai napon kezdetét veszi a Vezér Napok rendezvény, illetve április 20-án elindul az ELTE TTNy Napok. Reményeim szerint a többi rendezvényhez hasonlóan ezek a kollégiumi rendezvények is rendkívül sikeresek lesznek. Úgy vélem, hogy a kollégiumi közösségek fejlődésének, kulturális életének kiterjedésének egy remek időszaka a áprilisi év, ami pedig külön öröm, hogy ehhez az idei évben jelentős forrásokat tudtunk biztosítani. A kollégiumi napok szervezése során központi részről mindenképpen szeretném kiemelni Ruszkai Fruzsina és Berecz Ákos tevékenységét, akik jelentős munkát végeztek a rendezvények megvalósulásának érdekében. KSZK április 5. Szolgáltatói Központok Vezetőinek értekezlete Az ülés elején bejelentésre került egy személyi változás, miszerint Varga Mónika (Kollégiumi Szolgáltató Központ pénzügyi koordinátor) Salamon-Molnár Marietta (Egyetemi Szolgáltató Központ pénzügyi koordinátor) helyére a két központ pénzügyeinek kezelésére felvételre került Ádám Katalin Anna. Az utolsó vezetői értekezlet óta nem volt kancellári vezetői értekezlet, így ezekről dr. Babos János nem tudott beszámolni. Az ülésen elhangzott, hogy a KSZK és a Műszaki Főigazgatóság április 15-ig rendezi a dolgozók feletti utasítási jogköröket, illetve a KSZK forrásainak átcsoportosítását. Április 2. felében pedig várhatóan felvételre kerül 2 fő, épületgondnok, akik a kollégiumi épületek állagának javításával foglak foglalkozni. Az ülésen felhívtam a figyelmet a kollégiumban lakó, egyetemista hallgatók személyiségi jogainak figyelembevételének fontosságára, illetve a szobaellenőrzések szabályzati kereteire, amelynek értelmében nem lehet hallgatói szobába bemenni, ha nincs bent a hallgató, illetve nincs diákbizottsági tag a szobába betekintő személyzettel. A KSZK vezetői közül Orosz Bernadett továbbá beszámolt a külsős szolgáltatók által az egyetem számára kiállított számlák fizetésének rendszertelenségére, amelynek folyamán most a kollégiumban elérhető kábeltévé szolgáltatás került kikapcsolásra. Ribling Tamás a garanciális

8 ügyintézéssel kapcsolatos rendkívül lassú és rossz ügyintézésre, illetve a kommunikációs zavarokról számolt be, amelyek megoldása az épületgondnokok felvétele után várható április Szolgáltatói Központok Vezetőinek értekezlete A Kollégiumi Szolgáltató Központ és Egyetemi Szolgáltató Központ közös vezetői értekezletének soron következő ülésére került sor, melynek során dr. Babos János tájékoztatta a jelenlévőket a következőekről: Az előző vezetői értekezleten felvetett problémámra reagálva a Műszaki Főigazgatósággal hamarosan felvételre kerül a kapcsolat és tisztázásra kerülnek a hallgatói szobák látogathatóságának főbb kérdései, így várhatóan a jövőben megszűnik az a rendszer, hogy a hallgatók szobáiba jelenlétük, vagy engedélyük nélkül mennek be egyetemi dolgozók. Papp Gábor Műszaki Főigazgató engedélyezte a házikasszák létrehozását, amely a kollégiumokban forintos keretösszegig működhet. Ebből a kisebb javítási, beszerzési munkákat lehet finanszírozni és minden kollégiumban a vezetőnek lesz joga pénzt felvenni. A múltheti vezetői értekezleten bejelentésre került egy személyi változás, miszerint a kancellár új kabinetfőnöke dr. Nánay János lett, Árvai Gábor pedig kancellári tanácsadóként folytatja tevékenységét. Csordás Péter javasolva lett a Kerekes Kollégiumba ügyintézői szerepkörre, kinevezésére a KolHÖK és Kerekes Kollégiumi részegységének véleménye fog kikérésre kerülni. A Fogyatékosügyi Központ kollégiumi koordinátora ezután Orosz Bernadett lesz, így a kollégiumba jelentkező, akadályoztatott hallgatók számára ő nyújthat segítséget. A Kőrösi Csoma Sándor Kollégium A339-es szobájában folyó ügyben április 11-én lejárt a költözési határidő, ezért a továbbiakban bíróságra kell vinni az ügyet. Újabb jelentős nemzetköziesítési hullám várható, illetve további Stipendiumos hallgatók is várhatóak. Az ő elhelyezésük nem működhet a korábbi rendszerben, sem a honi hallgatók férőhely veszteségével, sem az eseti, külsős céggel kötött szerződés útján. figyelmét: A vezetői értekezleten továbbiakban a következőekre hívtam fel a kollégiumi vezetők

9 A kollégiumokban az internetelérés kérdése nem a legjobban megoldott, illetve egy kollégium esetében április 5-e óta nem érhető el a világháló. Ezügyben sürgős megoldást kezdeményeztem, illetve hosszútávon kértem informatikusok alkalmazását főállásban. A fegyelmi bizottságok minél hamarabb való megalakulásához újra kértem a dolgozói tagok elérhetőségeit. Beszámoltam a kollégiumi napok jelenlegi állásáról, előrehaladásról április Szolgáltatói Központok Vezetőinek értekezlete Az Egyetemi és Kollégiumi Szolgáltatói Központok vezetői értekezletére április 19-én került sor. Dr. Babos János tájékoztatta a jelenlévőket arról, hogy a karbantartók átadása-átvétele folyamatban van, hamarosan pedig lesz tartva nekik egy eligazítás a további munkamenetről. Remélhetőleg az új rendszerben nem lesznek problémák az átadás-átvételi feladatokkal és még gördülékenyebben folyhat a munka. Ezek mellett a folyó FSA projektbe sikerült beépíteni a kollégiumi ügyintéző rendszert, amelytől az várható, hogy nem kollégiumi, hanem pályázati forrásokból sikerül majd megvalósulni az ügykezelőt. Ezek mellett a KSZK arculatának kialakítása is várhatóan ebből a keretből kerülhet kialakításra. János a kérdéseimre válaszolva elmondta, hogy ő továbbra is támogatja a kollégiumi díjak transzparenciájáról, illetve a várható nyári felújításokról szóló cikk lehozatalát, melyet várhatóan a héten elindíthatunk, illetve a szükséges információkat rendelkezésemre bocsájtják. A kollégiumi internetek helyzetében elmondta, hogy a Kerekes Kollégiumban ideiglenes megoldással, de van internet, a régi szervergépen pedig dolgozik az IIG. A Vezér úti Kollégiumban várhatóan az átállás a napokban megvalósul, így ott is maximum kisebb kiesések várhatóak. Ezek mellett az Ajtósi Dürer sori Kollégiumban elromlott szünetmentes táp pótlásáról minél hamarabb gondoskodni fog. A kollégiumi vezetők részéről Orosz Bernadett beszámolt a kríziskezelő projekt haladásáról, illetve a két kollégiumot érintő sportpályázat leadásáról. Ribling Tamás a kollegium.elte.hu megújításában való segítségét ajánlotta fel, ezt a KolHÖK és KSZK közösen fogja elvégezni. Ezek mellett a garanciális ügyek intézése elindult. EHÖK április 6. EHÖK Elnökségi Napirend előtt bejelentésre került, hogy az Egyetemi Doktorandusz Önkormányzat választásai során, minden részönkormányzat elérte a szükséges 25%-ot, így az EDÖK meg tudott alakulni.

10 Az első napirendi pontban Kiss Edina beszámolt az elmúlt elnökségi ülés óta végzett tevékenységéről március 31-én résztvett a KolikON konferencián, majd dr. Babos Jánossal és Rikker Emíliával elbírálták a Lágymányosi Eötvös Napok közbeszerzési kiírására érkező pályázatokat. A közbeszerzési kiírást a K&BFest nyerte, az EFOTT és a TTK Hallgatói Alapítvány pályázatai előtt. Hétfőn délelőtt pedig a LEN-nel kapcsolatos, helyszíni bejáráson vett részt. Az ülésen bejelentésre került, hogy az Innovációs Központnak új vezetője van, illetve hogy az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése során leadott riportok immáron az oktatóknak sem érhetőek el. A korábban kiküldött felmérést összegezve átbeszélte az Elnökség, hogy mely részönkormányzatban ki számít tisztségviselőnek, melynek eredményeképpen az jött ki, hogy minden részönkormányzat saját maga kezelje a kérdést, hiszen a szervezeti struktúrák különbözősége miatt nem lehet párhuzamot vonni két részönkormányzat jogkörei között. Az ülésen továbbá kiírásra került az alakuló és tisztújító küldöttgyűlés időpontja, melynek eredményeképpen a tavalyi évnél 1 hónappal hamarabb, június 1-én kerül sor az EHÖK Elnökének megválasztására április 13. EHÖK Küldöttgyűlés április 13-án került sor az ELTE HÖK soron következő Küldöttgyűlési ülésére. Az első napirendi pont során a tisztségviselők számoltak be. A Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat a következő esetekben szavazott nemmel, vagy tartózkodással: Kiss Edina 3 igen, 1 nem A projektekkel kapcsolatos nehézkes haladás. Bencsik Gergő 2 igen, 2 nem A kollégiumi külügyek akadozása, Stipendiumos problémák Váry Dániel 2 igen, 2 nem Utazási keretszerződés megszűnése, gazdasági bizottság össze nem hívása Móczik Alexandra 0 igen, 4 nem Sportbizottság össze nem hívása, ügyrend nem léte, rektori sport megújításának késlekedése Dömötör Albert Tamás 0 igen, 4 nem Rendezvénynaptár koordinálatlansága, több rendezvényünkre rászervezés Gregor Dóra 0 igen, 4 nem Fogyatékosügyi központtal való elégtelen kapcsolattartás, a bizottság ügyrendjének meg

11 nem léte, bizottsági ülések meg nem tartása Kőszegi Tamás 0 igen, 4 nem Rektori kulturális pályázattal kapcsolatos bírálási problémák, NEPTUN problémák Az ülésen három tisztségviselőnek a beszámolója nem lett elfogadva, így Bencsik Gergőnél, Gregor Dóránál, Kőszegi Tamásnál visszahívási indítványra került sor, amelyben a Küldöttgyűlés Kőszegi Tamás esetében visszahívás mellett döntött. Az ülésen továbbiakban elfogadásra került a Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat Alapszabálya is. Egyéb egyeztetések április 6-án egyeztettem Teslár Ákossal és dr. Babos Jánossal az elkészült videókról, illetve weblapokról. A videókban pár résszel kapcsolatban kifejezte egyet nem értését, de sajnos nem volt megoldható ezeknek a kivétele, hiszen a videók teljesítésigazolása aláírásra került. A weblapokkal kapcsolatban kifejtette, hogy nem illeszkednek az új ELTE arculatba, de a kollégiumi weblapok egységessége és modernsége miatt ez nem jelent problémát április 6-án résztvettem a Vezér úti Kollégium Küldöttgyűlésén, amelyen a KolHÖK alapszabályának módosításai egyhangúlag elfogadásra kerültek. A küldöttek több jelentős problémára is felhívták Gherdán Tamás és jómagam figyelmét, amelynek egy jelentős része a karbantartási, takarítási feladatok el nem látásából következik. Ezek mellett a kollégiumban az internet helyzete jelentősen aggasztó, amely megoldására az Informatikai Igazgatósággal folyamatosan konzultálunk április 8-10 között Fekete Flórával, Hajcsák Máriával, Brucker Lajos Dániellel és Lados Tamással részt vettem a Hallgatói Önkormányzatok Országos konferenciájának vezetőképzőjén, jómagam a vezetői szekcióban. Péntek délutáni szekciómunka során egy érdekes kerekasztal beszélgetés került megszervezésre, a hallgatói önkormányzatok átláthatóságával kapcsolatban, illetve egy a protokollról szóló előadást hallgathattunk meg. A szombat délelőtti szekciómunka során Fekete Flóra külhoni szekcióban való előadásához igyekeztem további hasznos információkat hozzátenni. Szombat délután egy workshop keretében az utánpótlásképzésről és továbbképzésekről beszéltünk. A szekciómunka eredménye a HÖOK képzési anyagaiban kerül felhasználásra április 11-én egyeztettük Ruszkai Fruzsinával, Berecz Ákossal és Kiss Marcellal a KolHÖK Majálisról. Az egyeztetés során egy jóval színesebb, mozgalmasabb programmal

12 rendelkező KolHÖK Majális képe rajzolódott ki, melynek során a résztvevő csapatok száma is nagyobb lesz, illetve az idei évben a főzés és foci mellett további versenyekben méretethetik meg magukat a csapatok, illetve igyekszünk az egészséges életmódra is kiemelt hangsúlyt fektetni. A Nagytétényi úti Kollégium küldöttgyűlésén én vettem részt, amelynek során az alapszabálymódosítási javaslatok elfogadásra kerültek, illetve az egyebek napirendi pontban a kollégium felújításával kapcsolatban érkező kérdésekre legjobb tudásom szerint válaszoltam. A Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat alapszabályának módosítási javaslata március 30-án került elküldése a Hallgatói Ügyek Rektori Biztosának, dr. Pozsár-Szentmiklósy Zoltánnak. Az alapszabály kifogásolt részeinek tárgyalására április 12-én került sor, melynek során érdemi változtatásra nem volt szükség, így az alapszabály április 13-i EHÖK Küldöttgyűlési ülésre elküldésre kerülhet április között az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat Utánpótlásképzés hétvégéjén vettem részt, amelyen szervezési feladatok nem kerültek rám delegálásra. A hétvége folyamán kettő gyakorlatban vettem részt, szombat reggel Áldorfai Gergővel és Brucker Lajos Dániellel szituációs feladatot vezettünk. A feladat során a három képző volt egy egyeztető tanács tagja és egy fegyelmi ügyet megelőző tárgyalásra került sor. A szituációban 4 UPK-s vett részt, akik a feladatot jól vették és sikerült elérni a feladat célját, miszerint a tárgyalási folyamatok elemzését és az egyes részfolyamatok fontosságát sikerült kiemelnünk. A délután folyamán a rendezvényszervezési gyakorlatot koordináltam, amelyhez egy rövid leírás is készült, amely az alábbi lett: A gyakorlat közben aktívan közreműködtek csoportvezetőkként Gila Dóra, Szilák Alexandra, Berecz Ákos, Lipcsei Ádám. Az állomások során Áldorfai Gergely, Brucker Lajos Dániel, Hajcsák Mária és Steinmacher Viktor Roland működött közre. A rendezvényekről általános tudnivalók voltak: Másfél hónap van még a rendezvényig Tavasznyitó buli szervezése Hangtechnika adott Belépő nem szedhető forint támogatás van jelen pillanatban Gyártsanak költségvetést Minta:

13 Tétel Mennyiség Indoklás Bevételek Alapbevétel Ez alapból jár Kiadás A csoportokban fontosnak tartottam, hogy minél nagyobb feladatmegosztás valósuljon meg és hogy a kiosztott feladatok közül minden állomáson adott személy tudjon érvényesülni. A csoport tagjai voltak a csoportvezető, engedélyekért felelős, kommunikációért felelős, rendezvényi háttérért felelős, és pénzügyes személyek. A mentorok alapvetően nem szólhattak bele a csoport működésébe, csak irányadásokat adhattak. A feladat során 4 állomás valósult meg, a szponzori, intézményi, büfé és a fellépő manager. Minden állomáson különböző érdekek mentén, egységesen tárgyaltak az állomást vezető személyek. Az állomások között nem volt sorrendiség, a résztvevők tetszőleges sorrendben látogathatták meg őket, akár többször is. A résztvevők elmondása szerint tetszett nekik a szituáció, a jövőben pedig tervezem a gyakorlat jóval részletesebb kidolgozását április 18-án Ispán Gergellyel a május 28-ra tervezett témanap koordinációs feladatairól egyeztettünk. A regisztrációs csomagok tartalma megoldott lesz az előző években megmaradt eszközökből. A technikai felszereltség pedig a kollégiumokból megoldott lesz. A rendezvény koordinációja közel ingyenesen biztosítható lesz, ami kiadást jelenthet, az a badge-k és az iránytáblák nyomtatásának költségei április 18-án Berecz Ákossal, Ruszkai Fruzsinával és Kis Marcellal egyeztettünk a KolHÖK Majálissal kapcsolatos további feladatokról. A program közel végleges lesz, így aktívabb promóciót tudunk folytatni a Facebook eseménynél.

14 2016. április 19-én Berecz Ákossal és Simon Gáborral egyeztettünk a KolHÖK Majális sportolási lehetőségeiről. Várhatóan a Majálison is megoldott lesz, hasonlóan a kollégiumi napokhoz, hogy a lasertag sportág ingyenesen legyen elérhető, így újabb versenyszámban mérhetik össze tudásukat a résztvevők. Ezek mellett a rendezvényen Fesztiváljátékokkal is megjelenik a BEAC és tombolaajándékokat is ajánlottak fel. Egyetemi testületek április 13 OHÜB Az Oktatásszervezési és Hallgatói Ügyek Bizottságának áprilisi ülésén egy kollégiumi érintettség volt napirenden, mégpedig a felvételi ügyrendek. A szabályzatokat Papp Lajos formai és tartalmi kifogásai miatt le kellett venni napirendről, ezekről április 27-én egyeztetünk rektorhelyettes asszonnyal Babos Jánossal és Papp Lajossal.

Orosz Gábor. Időrendi beszámoló. Ülések. Beszámoló ELNÖK MÁJUS 12- MÁJUS 21.

Orosz Gábor. Időrendi beszámoló. Ülések. Beszámoló ELNÖK MÁJUS 12- MÁJUS 21. Orosz Gábor ELNÖK 2016. MÁJUS 12- MÁJUS 21. Időrendi beszámoló Mikor? Mit? Kivel? 2016. május 16. Szenátusi anyagok előkészítése (KolHÖK Alapszabály) 2016. május 16. Fellebbezések átnézése 2016. május

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. november 18. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Rektori sportpályázat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23. Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Beszámoló a HÖOK Közgyűlésről és Választmányi

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. április 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Iskolaszövetkezet, vendégünk Nagy Gergely Gyula, dr.

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. június 22. (szerda) 15:30 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Delegálások, jelölések

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi február 25. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi február 25. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. február 25. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Részönkormányzati alapszabály módosítások 2. HÖOK Közgyűlés

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. március 9. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. ISZTK keret maradványai-

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi 2014. november 05. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Vendégünk Bezsenyi Tamás az ELTE EDÖK elnöke

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u ) Földszint 4-es terem

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u ) Földszint 4-es terem Jegyzőkönyv EHÖK Küldöttgyűlés 2015. június 12. (péntek) 15:00 óra, Helyszín: ELTE PPK KAZY (Budapest, Kazinczy u. 23-27.) Földszint 4-es terem Előzetesen kiküldött napirend: 1. ELTE EHÖK Elnökének, alelnökeinek

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. szeptember 9. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. 2015/2016 elnökségi ülések menetrendjének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2014. október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Hallgatói képviselet jövője 3. Ombudsmani

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2016. október 12. szerda 16:30 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (1097 Budapest, Ecseri út 3. C/107-es terem) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Érdekképviseleti

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 11-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet január 11-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2018. január 11-én tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gál Bernadett, Gődér Nikoletta, Gődér Vivien, Kántor Tamás, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté,,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23. Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. május 20. (szerda) 16:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Rektori kulturális pályázat kiírása 3. ELTE

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. október 21. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Vendégünk Simon Gábor a BEAC ügyvezető igazgatója 2.

Részletesebben

Ösztöndíjakért felelős biztos Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló

Ösztöndíjakért felelős biztos Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló 2016.02.10.-2016.04.12. 1 Időrendi bontás 2016.02.10. Kémia Intézeti Tanács 2016.02.11. Kémia SzaB 2016.02.15. EHSZÖB ülés 2016.02.17. Kari Tanács 2016.02.19. Kari

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2017. február 3. péntek 16:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Szombathelyi ügyek a) Személyi kérdések

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 20-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 20-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2014. február 20-án tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Dávida Eszter, Dudás Ferenc, Engert Attila, Farkas László, Molnár László, Rácz Tamás, Rátóti János, Rynkiewicz Ádám, Somogyi

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. szeptember 30. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Gólyabálok tervezése

Részletesebben

BESZÁMOLÓ KRISZTIÁN DÁVID november 15. és december 12. között végzett tevékenységéről

BESZÁMOLÓ KRISZTIÁN DÁVID november 15. és december 12. között végzett tevékenységéről BESZÁMOLÓ KRISZTIÁN DÁVID 2017. november 15. és 2017. december 12. között végzett tevékenységéről EHK ÜLÉSEKEN VALÓ RÉSZVÉTEL 2017. november 16. - EHK ülés levezetése 2017. november 24. - EHK ülés levezetése

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 17-én tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 17-én tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2012. május 17-én tartott üléséről Jelen voltak: Czinkóczki Krisztián, Engert Attila, Farkas László, Farkas Patrik, Farkas Tímea, Fekete Dóra, Hoffer Dávid,

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. szeptember 16. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Vendégünk Láng Bernadett, az ELTE Eötvös Művészeti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi március 18. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi március 18. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. március 18. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. ELTE Iskolaszövetkezet, vendégünk Nagy Gergely Gyula 2.

Részletesebben

1. Rész: Kollégiumi Hallgatói Bizottság Ügyrendje

1. Rész: Kollégiumi Hallgatói Bizottság Ügyrendje Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Kari Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzat 4. melléklet A Kari Hallgatói Képviselet állandó bizottságainak

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi Jegyzőkönyv EHÖK Elnökségi 2014. február 12. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Előzetesen kiküldött napirend: 1. Bejelentések 2. Személyi kérdések 3. Alapszabály-módosítások

Részletesebben

Eseménynaptár. Időpont Helyszín Esemény. Egyeztetés a HÖOK EFOTT-on való megjelenéséről Budapest, HÖOK

Eseménynaptár. Időpont Helyszín Esemény. Egyeztetés a HÖOK EFOTT-on való megjelenéséről Budapest, HÖOK Eseménynaptár Időpont Helyszín Esemény 2016-03-01 Budapest, HÖOK Board ülés 2016-03-03 Budapest, HÖOK Egyeztetés a Diákkedvezmény programról 2016-03-03 Budapest HÖOK Egyeztetés a HÖOK EFOTT-on való megjelenéséről

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLÜGYI BIZOTTSÁG

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLÜGYI BIZOTTSÁG Jegyzőkönyv Menyhárt Barbara (EHÖK Külügyi alelnök) 2019. február 12-én, 18:15 perckor megnyitja az EHÖK Külügyi Bizottság (EHKB) ülését. A Bizottság Menyhárt Barbarát bízza meg a jegyzőkönyv vezetésével.

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

Eseménynaptár. www.hook.hu, e-mail: info@hook.hu

Eseménynaptár. www.hook.hu, e-mail: info@hook.hu Németh Gergő elnökségi tag beszámolója Eseménynaptár Időpont Helyszín Esemény 2015. február 28. Dunaújváros Egyeztetés - EFOTT civil falu Téma: Feladatkörök beosztása 2015. február. 28. Dunaújváros Egyeztetés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. június 10. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. június 10. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23. Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. június 10. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Vendégünk Dr. Karner Orsolya az ELTE PPK Tanácsadás Pszichológiája

Részletesebben

Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája 1055 Budapest, Honvéd u. 38. Telefon: 06/1/ , 70/ Fax: 06/1/

Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája 1055 Budapest, Honvéd u. 38. Telefon: 06/1/ , 70/ Fax: 06/1/ Eseménynaptár Időpont Helyszín Esemény Május 8-10. Kecskemét HÖOK Küldöttgyűlés Május 19. Budapest HÖOK Elnökségi Ülés Május 22. Budapest HÖOK Választmányi Ülés Május 23. Budapest Ifjúsági Szakmai Egyeztető

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLDÖTTGYŰLÉS. Jegyzőkönyv

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLDÖTTGYŰLÉS. Jegyzőkönyv Jegyzőkönyv 2016. április 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: 1088 Budapest, Múzeum krt. 4. (ELTE BTK A épület Kari Tanács terem) Napirend: 1. Az ELTE HÖK tisztségviselőinek beszámolója 2. Ellenőrző bizottság

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi ülés november 13. (18.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi ülés november 13. (18.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv EHÖK Elnökségi ülés 2013. november 13. (18.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Előzetesen kiküldött napirend: 1. Bejelentések 2. Alapszabály-módosítás

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

BESZÁMOLÓ KRISZTIÁN DÁVID február 5. és március 4. között végzett tevékenységéről

BESZÁMOLÓ KRISZTIÁN DÁVID február 5. és március 4. között végzett tevékenységéről BESZÁMOLÓ KRISZTIÁN DÁVID 2018. február 5. és 2018. március 4. között végzett tevékenységéről EHK ÜLÉSEKEN VALÓ RÉSZVÉTEL 2018. február 8. EHK ülés levezetése 2018. február 13. Rendkívüli EHK ülés levezetése

Részletesebben

Eseménynaptár Garbai Ádám

Eseménynaptár Garbai Ádám Eseménynaptár Garbai Ádám 2017.10.13 2018.02.19. Időpont Helyszín Esemény 2017.10.13 Szarvas Részvétel a HÖOK választmányának ülésén 2017.10.13-15 Szarvas Részvétel a HÖOK közgyűlésén 2017.10.16-17 Pécs

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet június 06-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet június 06-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az i Hallgatói Képviselet 2018. június 06-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Egyed Gábor, Gál Bernadett, Gődér Nikoletta, Katona Rebeka, Kántor Tamás,, Kovalovszki

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Balázs Anna, Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter (késett kimentéssel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi március 19. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca )

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi március 19. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca ) Jegyzőkönyv EHÖK Elnökségi 2014. március 19. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Előzetesen kiküldött napirend: 1. Bejelentések 2. Költések 3. EHÖK vezetőképző

Részletesebben

ELNÖKI BESZÁMOLÓ OKTÓBER 6. NOVEMBER /2014. I. félév

ELNÖKI BESZÁMOLÓ OKTÓBER 6. NOVEMBER /2014. I. félév I, félév 2013/2014. I. félév TARTALOMJEGYZÉK... 1 Eseménynaptár... 2 Rendszeres ülések... 3 ELTE EHÖK elnökség... 4 Átadás-átvétel... 4 Kollégiumi stratégia... 5 Felsőoktatás... 7 Következő feladatok...

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. február 1-jén, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth Bálint,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz Dániel, Kelemen

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2017. február 22. szerda 17:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Gólyatáborok 2017 - vendégünk: dr. Babos János és Geréb Tünde

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Rendkívüli elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Rendkívüli elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Rendkívüli elnökségi ülés 2018. május 9. szerda, 17:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Múzeum körút 4/A.) Napirend: 1. Aktualitások 2. Egyebek 17:05-kor Boronkay Takáts

Részletesebben

Eseménynaptár október február 16.

Eseménynaptár október február 16. Eseménynaptár 2015. október 10. 2016. február 16. Időpont Helyszín Esemény 2015. október 16. Pécs HÖOK Választmány ülése 2015. október 17. Pécs HÖOK Közgyűlés ülése 2015. október 20. Budapest HÖOK Elnökség

Részletesebben

Beszá molo és között végzett munkámról

Beszá molo és között végzett munkámról EHK ÜLÉSEK 2015.06.18. EHK ülés 2015.06.25. EHDK ülés 2015.06.29. EHK ülés 2015.07.13. EHK ülés 2015.08.27. EHK ülés 2015.09.03. EHK ülés 2015.09.10. EHK ülés Beszá molo 2015.06.15. és 2015.09.13. között

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi június 18. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca )

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi június 18. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca ) Jegyzőkönyv EHÖK Elnökségi 2014. június 18. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Bejelentések 1. Felsőoktatási ügyek 2. Kollégiumi felvételi ügyrendek 3. IK HÖK

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi március 11. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi március 11. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. március 11. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Rektori kulturális pályázat bírálás 3. Felsőbb

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid (5p), Gulyás Eszter, Hernády Gergely,

Részletesebben

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés IDŐPONT: 2014. június 2. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar fsz. 2. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 15:00 ELŐZETESEN KIKÜLDÖTT NAPIRENDI PONTOK: 1. EHÖK aktualitások

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2017. január 18. szerda 17:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Hallgatói rendezvények szabályozása - vendégünk dr. Rikker

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi ülés november 06. (18.30) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi ülés november 06. (18.30) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv EHÖK Elnökségi ülés 2013. november 06. (18.30) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Előzetesen kiküldött napirend: 1. Bejelentések 2. EVÉ beszámoló 3. Kollégiumi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi ülés november 20. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi ülés november 20. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv EHÖK Elnökségi ülés 2013. november 20. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Előzetesen kiküldött napirend: 1. Bejelentések 2. Költségvetés 2013-2014

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés

Jegyzőkönyv. EHÖK Küldöttgyűlés Jegyzőkönyv EHÖK Küldöttgyűlés 2014. április 28. (hétfő) 18:00 óra, 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A ELTE Lágymányosi Kampusz, Északi tömb 7.18-24. terem (Kari tanács terem) Előzetesen kiküldött

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 28-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 28-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2011. április 28-án tartott üléséről Jelen voltak: Czinkóczki Krisztián, Fekete Dóra, Hamvas Mihály, Hoffer Dávid, Kálmán László, Keresztes Péter, Kerkay Péter, Kovács András, Králik Attila,

Részletesebben

BESZÁMOLÓ R. NAGY TIBOR ENDRE április 1. és április 30. között végzett tevékenységéről

BESZÁMOLÓ R. NAGY TIBOR ENDRE április 1. és április 30. között végzett tevékenységéről BESZÁMOLÓ R. NAGY TIBOR ENDRE 2019. április 1. és 2019. április 30. között végzett tevékenységéről EHK ÜLÉSEKEN VALÓ RÉSZVÉTEL 2019. április 4. EHK ülés 2019. április 11. EHK ülés 2019. április 17. EHK

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM KOLLÉGIUMI HALLGATÓI RÉSZÖNKORMÁNYZAT IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM KOLLÉGIUMI HALLGATÓI RÉSZÖNKORMÁNYZAT IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM KOLLÉGIUMI HALLGATÓI RÉSZÖNKORMÁNYZAT IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT BUDAPEST, 2015 Jelen szabályzat az Eötvös Loránd Tudományegyetem (a továbbiakban: Egyetem) Szervezeti és Működési

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLDÖTTGYŰLÉS. Jegyzőkönyv

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLDÖTTGYŰLÉS. Jegyzőkönyv Jegyzőkönyv 2017. január 26. (csütörtök) 18:00 óra Helyszín: ELTE Bölcsészettudományi Kar (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A, Kari tanácsterem) Előzetesen kiküldött napirend: 1. Az ELTE HÖK tisztségviselőinek

Részletesebben

Jegyzőkönyv (2013. november 19.)

Jegyzőkönyv (2013. november 19.) TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR Hallgatói Önkormányzat 1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 Fax: 202-3859 http://www.tofk.elte.hu Jegyzőkönyv (2013. november 19.) Előzetesen kiküldött napirendi

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLDÖTTGYŰLÉS HATÁROZATOK TÁRA

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLDÖTTGYŰLÉS HATÁROZATOK TÁRA HATÁROZATOK TÁRA ELTE Hallgató Önkormányzat Küldöttgyűlés 2015. november 26. 1 Határozat száma 1/2015. 2/2015. 3/2015. 4/2015. 5/2015. 6/2015. Előterjesztő Határozat tartalma elnök beszámolóját a Küldöttgyűlés

Részletesebben

Kancellária ügyrendje 10. számú melléklete. Kollégiumi Szolgáltató Központ

Kancellária ügyrendje 10. számú melléklete. Kollégiumi Szolgáltató Központ az 1/2017. (II. 15.) számú kancellári utasítás 2. sz. melléklete Kancellária ügyrendje 10. számú melléklete Kollégiumi Szolgáltató Központ (1) A Kollégiumi Szolgáltató Központ megnevezése, címe, elérhetőségei,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi február 26. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca )

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi február 26. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca ) Jegyzőkönyv EHÖK Elnökségi 2014. február 26. (17.00) Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Előzetesen kiküldött napirend: 1. Bejelentések 2. ELTE Néptáncegyüttes kérdése

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG JEGYZŐKÖNYV. Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV Elnökségi ülés 2016. november 30. szerda 17:00 Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirendi pontok: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Az ELTE HÖK Küldöttgyűlés

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Balázs Anna, Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz

Részletesebben

PANNON EGYETEM. Georgikon Kar Hallgatói Önkormányzat. Beszámoló. a Pannon Egyetem Georgikon Kar Hallgatói Önkormányzatának. november havi munkájáról

PANNON EGYETEM. Georgikon Kar Hallgatói Önkormányzat. Beszámoló. a Pannon Egyetem Georgikon Kar Hallgatói Önkormányzatának. november havi munkájáról PANNON EGYETEM Georgikon Kar Hallgatói Önkormányzat Beszámoló a Pannon Egyetem Georgikon Kar Hallgatói Önkormányzatának november havi munkájáról (kivonat) 2013. november (állandó feladatok): Szabó Péter

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLDÖTTGYŰLÉS. Jegyzőkönyv

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLDÖTTGYŰLÉS. Jegyzőkönyv Jegyzőkönyv 2018. május 11. (péntek) 16:00 óra Helyszín: ELTE TTK (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1, Kari Tanácsterem) Előzetesen kiküldött napirend: 1. Az ELTE HÖK tisztségviselőinek beszámolója

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 15. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 15. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2014. október 15. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. HÖOK Közgyűlés anyagainak tárgyalása 3.

Részletesebben

NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK IRODA ÜGYRENDJE

NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK IRODA ÜGYRENDJE NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK IRODA ÜGYRENDJE Elfogadva: 2011. január 28., hatályos: 2011. január 31. A Nemzetközi Kapcsolatok Iroda (a továbbiakban: NK Iroda) Ügyrendjét a Nyíregyházi Főiskola

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ALELNÖK

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ALELNÖK Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának 2015-ös évre vonatkozó költségvetési beszámolója A költségvetés rövid ismertetése: Az Egyetem Szenátusa által jóváhagyva az ELTE HÖK 286-os

Részletesebben

Elnöki beszámoló február március 12. Orosz Gábor ELTE KOLLÉGIUMI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

Elnöki beszámoló február március 12. Orosz Gábor ELTE KOLLÉGIUMI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Elnöki beszámoló 2016. február 23 2016. március 12. Orosz Gábor ELTE KOLLÉGIUMI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Tartalom Időrendi beszámoló... 2 Ülések... 3 Beszámoló... 3 Szervezet... 3 Változások... 3 Vezetőképő...

Részletesebben

ELTE EGYETEMI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖK

ELTE EGYETEMI HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖK Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának 2014-es évre vonatkozó költségvetési beszámolója A költségvetés rövid ismertetése: Az Egyetem Szenátusa által jóváhagyva az ELTE HÖK 286-os

Részletesebben

Éves beszámoló 2016/2017

Éves beszámoló 2016/2017 Éves beszámoló 2016/2017 Gazdasági helyzet Az évet sikerült stabil gazdasági helyzettel nyitni, azonban néhány régi, helyenként nagyobb összegű kintlévőséget törleszteni kellett. Ezeket sikerült hónapról-hónapra

Részletesebben

2019 május október

2019 május október Diákbizottsági beszámoló 2019 május- 2019 október Zsámboki Enikő- elnök 6. Az rendkívüli Közgyűlése zajlott le. 8. Részt vettem a Kollégiumi Központ által összehívott Kollégiumi Tanácson, amelyen a nyári

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. 09. 12. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat Elnökségi beszámoló. A 2015. június 11. és 2015. szeptember 10. közötti időszakról

ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat Elnökségi beszámoló. A 2015. június 11. és 2015. szeptember 10. közötti időszakról ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat Elnökségi beszámoló A 2015. június 11. és 2015. szeptember 10. közötti időszakról Tartalom Orosz Gábor... 2 Németh Patrik... 8 Fekete Flóra... 10 Nagy Brigitta...

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 22., kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 22., kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. február 22., 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

PTE DOK KÜLDÖTTGYŰLÉSI KIVONAT

PTE DOK KÜLDÖTTGYŰLÉSI KIVONAT 0 0 PTE DOK KÜLDÖTTGYŰLÉSI KIVONAT Összefoglaló a Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzatának Küldöttgyűlésén említett legfontosabb napirendi pontokról 2019. 02. 11. info@phdpecs.hu 1 Érintett

Részletesebben

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELTE TÓK HÖK Küldöttgyűlés jegyzőkönyve 2015. február 27. (ELTE TÓK, 123.) IDŐPONT: 2015. február 27. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar 123. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 16:30 A megjelent küldöttgyűlési

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

Jegyzőkönyv I. NAPIREND ELŐTT

Jegyzőkönyv I. NAPIREND ELŐTT Jegyzőkönyv amely készült: Jánossy Ferenc Szakkollégium ülésén időpontja: 2017 február 02. 18:00 helyszíne: jelenlévők: 1081 Budapest Népszínház utca 8. N.2.225 terem csatolt jelenléti ív szerint: Dr.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét. Ikt. szám: RK/1391-17/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén 2018. október 17. napján. Az ülés 10.00 órakor veszi kezdetét. Jelen vannak: a 31 fős testületből jelen

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. február 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2011. (II.1.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2010/2011. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

Emlékeztető. Napirend előtt: A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Késett/előbb távozott. Kimentését kérte. Jelen volt.

Emlékeztető. Napirend előtt: A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Késett/előbb távozott. Kimentését kérte. Jelen volt. Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Az ülés helye: BME Wigner Jenő Kollégium, B201 Bernáth Gábor Boros Gergő Jelen volt Késett/előbb távozott Kimentését kérte Hiányzott Az ülés ideje:

Részletesebben

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 2016. ÉVI HATÁROZATAI SOPRON 2016 1/2016. (I.15.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusa egyhangúlag elfogadja a

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Sporttámogatásra Az ELTE hallgatói rektori ügyek biztosa és a Hallgatói Önkormányzat elnöke pályázatot ír ki a hallgatók sport tevékenységének támogatására. Sporttámogatásra pályázni

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 23-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet május 23-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2013. május 23-án tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Dávida Eszter, Engert Attila, Farkas László, Fekete Dóra, Jámbori Attila, Kovács András, Molnár László, Nagy Gábor, Rácz Tamás,

Részletesebben

Eseménynaptár. Időpont Helyszín Esemény. Egyeztetés Varga Teodorral február 26. Budapest. Téma: szlovén hallgatók megjelenése EFOTT-on

Eseménynaptár. Időpont Helyszín Esemény. Egyeztetés Varga Teodorral február 26. Budapest. Téma: szlovén hallgatók megjelenése EFOTT-on Eseménynaptár Időpont Helyszín Esemény Egyeztetés Varga Teodorral 2018. február 26. Budapest Téma: szlovén hallgatók megjelenése EFOTT-on Egyeztetés az Innopod Solution Kft. 2018. március 1. Budapest szakmai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Rendkívüli Elnökségi 2014. október 01. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. ELTE EHÖK referenseinek és megbízottjainak

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Sporttámogatásra Az ELTE rektora és az ELTE Hallgatói Önkormányzat elnöke pályázatot ír ki a hallgatók sport tevékenységének támogatására. Sporttámogatásra pályázni lehet különösen

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 26-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet március 26-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet 2009. március 26-án tartott üléséről Jelen voltak: Angyal Róbert, Bódis Ádám, Bohák András, Domján Zsolt, Gulyás Krisztina, Hamvas Mihály, Hülber Attila, Kálmán

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. március 7. 20.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Horváth Bálint, Józsa

Részletesebben

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi március 26. (17.00) Helyszín: ELTE ÁJK B épület, B13-as terem (1053 Budapest; Kecskeméti utca

Jegyzőkönyv. EHÖK Elnökségi március 26. (17.00) Helyszín: ELTE ÁJK B épület, B13-as terem (1053 Budapest; Kecskeméti utca Jegyzőkönyv EHÖK Elnökségi 2014. március 26. (17.00) Helyszín: ELTE ÁJK B épület, B13-as terem (1053 Budapest; Kecskeméti utca 10-12.) Napirend: 1. Bejelentések 2. Szenátusi anyagok tárgyalása 3. TÓK HÖK

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR Gazdasági elnökhelyettes Az ELTE TTK HÖK 2016. év II. negyedéves gazdasági beszámolója Kiadások költségvetési soronként (felhasználás célja szerint): Költségvetési sor Kiadás Képviselet: 0 Képzés: 695.501

Részletesebben

A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A FENNTARTHATÓSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK ÜGYRENDJE

A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A FENNTARTHATÓSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK ÜGYRENDJE A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A FENNTARTHATÓSÁG IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK ÜGYRENDJE BUDAPEST, 2017 (2017. június 1. napjától hatályos változat) H-1055 Budapest, Markó utca

Részletesebben

ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés jegyzőkönyve január 09.

ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés jegyzőkönyve január 09. TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR Hallgatói Önkormányzat 1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 Fax: 202-3859 http://www.tofk.elte.hu ELTE TÓK HÖK Elnökségi ülés jegyzőkönyve 2014. január 09. Előzetesen

Részletesebben

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 http://tokhok.elte.hu eb@tokhok.elte.hu. ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 http://tokhok.elte.hu eb@tokhok.elte.hu. ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés IDŐPONT: 2014. szeptember 8. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar fsz. 2. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 18:00 ELŐZETESEN KIKÜLDÖTT NAPIRENDI PONTOK: 1. Aktualitások

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT REKTORI KULTURÁLIS TÁMOGATÁS. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT REKTORI KULTURÁLIS TÁMOGATÁS. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra Az ELTE rektora és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke pályázatot ír ki a hallgatók kulturális tevékenységének támogatására. Kulturális támogatásra

Részletesebben

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 http://tokhok.elte.hu eb@tokhok.elte.hu. ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés

1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 http://tokhok.elte.hu eb@tokhok.elte.hu. ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés JEGYZŐKÖNYV ELTE TÓK HÖK Rendkívüli Elnökségi ülés IDŐPONT: 2015. április 13. HELYSZÍN: ELTE Tanító- és Óvóképző Kar 100. terem AZ ÜLÉS KEZDETE: 16:00 ELŐZETESEN KIKÜLDÖTT NAPIRENDI PONTOK: 1. Bejelentések

Részletesebben