Támogatói ajánlat. III. Magyarországi Klímacsúcs. Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Támogatói ajánlat. III. Magyarországi Klímacsúcs. Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában!"

Átírás

1 Támogatói ajánlat III. Magyarországi Klímacsúcs Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! Magyarország feladatai Mexikó után Legyen Ön is része a III. Klímacsúcsnak, mely napjaink legfenyegetőbb problémájára a Klímaváltozás lefékezésére keresi a megoldást.

2 A Klímacsúcs felhívja a figyelmet: a védekezésre, alkalmazkodásra, az ágazati problémákra, a települések épületek gondjaira, az ipar/ gazdaság kihívásaira. A kerekasztal beszélgetéseken részt vesznek a : 1. Tudományos élet jeles kutatói, professzorai, 2. Társadalmi szervezetek képviselői, 3. Gazdasági társaságok vezetői, 4. Politikai döntéshozók képviselői A beszélgetés sikerét moderátor biztosítja. Az I. és II. Magyarországi Klímacsúcs előadói közül néhány előadó: Stavros Dimas Európai Bizottság környezetvédelmi biztosa, miniszterek, Herczog Edit Európai Parlament képviselő, Dr. Nagy Andor Környezetvédelmi Bizottság elnöke, Dr. Kerekes Sándor Budapesti Corvinus Egyetem professzora, Dr. Bozó László Országos Meteorológiai Szolgálat Elnöke, Dr. Jolánkai Márton Szent István Egyetem növénytermesztési Intézet vezetője, Bencsik János energiastratégiáért és otthonteremtésért felelõs államtitkár, Hamvas István Paksi Atomerőmű Vezérigazgatója, Antal Z. László MTA Szociológiai Kutatóintézet Kutatóműhely vezetője,klímakutató, Szili Katalin Nemzeti Fenntarthatósági Tanács tiszteletbeli elnöke, Greg Dorey Brit nagykövet, Jos Delbeke Európai Bizottság Környezetvédelmi Főigazgatóságának főigazgató-helyettese, Sanjeev Kumar E3G- Third Generation Environmentalism környezetvédő szervezet vezetője, Diana Ürge- Vorsatz klímakutató, Közép-Európai Egyetem tanszékvezető, Kovács László Európai Bizottság Adó- és Vámügyi biztosa, Szabó Imre Környezetvédelmi és Vízügyi Miniszter A Záróbeszédeket Láng István, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, klímakutató professzor tartotta Büszkék vagyunk arra, hogy klímakonferenciáink lendületet adhatnak Tudományos élet jeles kutatói, professzorai, Társadalmi szervezetek képviselői, Gazdasági társaságok vezetői, Politikai döntéshozók képviselői részére Klíma Klubról röviden: tagot képvisel

3 Legfőbb célja: az egész Földet fenyegető éghajlatváltozás lefékezése, káros hatásainak megelőzésében való együttműködés Célok megvalósítása: a politikai, a gazdasági és a tudományos élet valamint a civilek közötti párbeszéd megvalósítása híd a párbeszédben Fiatal generációk környezettudatos gondolkodásmódjának kialakítása, elősegítése regisztrált tag 40 nyári, lakosságot megszólító rendezvény megtartása Közel két millió ember elérése Gyermek Diák és Ifjúsági Tagozat szélesítése K+F eredményeinek kommunikálása Módszertani egyeztetések, szakértői konzultációk Erdőtelepítések A Klíma Klub ( ) az egész Földet fenyegető éghajlatváltozás lefékezését, káros hatásainak megelőzését tekinti céljának. Céljaink között szerepel továbbá az ivóvíz-védelem, valamint a kihalással fenyegetett állatfajok és növények védelme. Ezeket a célokat a tudományos élet, a civil szervezetek,a gazdasági szektor és a politikai döntéshozók képviselői közötti párbeszéd előmozdításával, a sajtó támogatásával, a közvélemény mozgósításával, valamint önálló az éghajlatvédelmet előtérbe helyező és a lakosságot megmozgató akciókkal kívánjuk elérni. A Klíma Klub különösen fontos feladatának tekinti a fiatal korosztályok bevonását, a környezettudatos nevelés és gondolkodás elősegítését. III. Magyarországi Klímacsúcs Támogatói ajánlat január 19. A támogatás előnyei, testre szabható csomagok A személyes érdeklődőket vonzó, élő online közvetítéssel ötcsillagos színvonalú és helyszínű konferenciák kommunikációjában, a rendezvény előkészítésében és a helyszínen, valamint az eseményről szóló tudósításokban való megjelenés által a Klímaklub által rendezett III. Magyarországi Klímacsúcs konferenciáinak támogatója több, párhuzamos csatornán juttathatja el üzenetét célcsoportjához. A támogatás mértékétől függően három különböző, testre szabható csomagot ajánlunk.

4 Konferencia Gyémánt fokozatú támogató A konferenciához kapcsolódó marketing és PR elemek mellett nagy értékű ingyenes hirdetési felületet is biztosítunk, így támogatónk megjelenését online kampánnyal is kiegészítheti. A konferencia támogatója arculatával megjelenik a rendezvény teljes kommunikációjában és a helyszínen. Az ajánlat testre szabható az egyedi marketing stratégiának és költségvetésnek megfelelően, a csomag a helyszíni promóciós lehetőségek széles skáláját kínálja. A támogatással járó előnyök: Média kampány - a rendezvényt megelőző kampányban kiemelt bannerrel és linkkel való megjelenés a klimaklub.hu és a servian.hu oldalain (bannerek, PR cikkek, szakmai cikkek a témával kapcsolatban, az előadók önéletrajzainak közlése), valamint online és nyomtatott médiában megjelenő hirdetésekben kiemelt logós megjelenés. Szakmai / Videó Interjú- a rendezvényt megelőzően a cég képviselője videó interjúban juttatja el üzenetét a és a portálon PR kampány/ sajtótájékoztató - a rendezvényt megelőző kampányban a média partneri szerződéseink alapján logóval (és linkkel) való megjelenés internetes oldalakon, a rádiókban szóban, valamint a nyomtatott médiában megjelenő hirdetésekben logós megjelenés. A helyszínen a meghívott média részére sajtótájékoztatót tartunk, és interjúkat szervezünk. A konferencia sajtóközleményét a résztvevő és minden érintett médium részére eljuttatjuk, a megjelenésekről sajtófigyelést végzünk. Mindezekben a főtámogató kiemelt helyen szerepel, a rendezvénnyel kapcsolatos kommunikációját végig figyelemmel kísérjük és segítjük. A sajtótájékoztatón jelenléti és megszólalási lehetőséget biztosítunk a cég képviselőjének aki a vállalati felelősségvállalásról és cégtevékenységéről szóló üzeneteket juttathat el a média képviselői részére. Hírlevelek - a rendezvényt a kimenő klimaklub.hu és servian.hu hírleveleinkben népszerűsítjük, valamint ezekben banner/logo/link jelenik meg. Oldalszponzor - a konferencia oldalán állandó megjelenés (banner, logo, link). Promóció a konferencián - a rendezvény helyszínén a konferenciateremben és a regisztrációs/kiállítási területen promóciós anyagok kihelyezése, stand felállítása, valamint információs anyagok elhelyezése a konferencia csomagban (céglogós molinó vagy tábla, szórólapok, bemutatkozó anyagok, brossúrák,) Előadó és moderátor - főtámogatónk szakértője (a konferencia programjával releváns témában) a programban egy előadással és egy vagy két szekció levezető elnöki (moderátor) tisztjével részt vehet. Tudósítások - a konferenciát követő cikkekben logó/link jelenik meg. VIP & kedvezményes jegyek - 5 fő ingyenes részvétele a konferencián, a támogató és partnerei részére.

5 Konferencia Arany fokozatú támogató A konferenciához kapcsolódó marketing és PR elemek mellett nagy értékű ingyenes hirdetési felületet is biztosítunk, így támogatónk megjelenését online kampánnyal is kiegészítheti. A konferencia támogatója arculatával megjelenik a rendezvény teljes kommunikációjában és a helyszínen. Az ajánlat testre szabható az egyedi marketing stratégiának és költségvetésnek megfelelően, a csomag a helyszíni promóciós lehetőségek széles skáláját kínálja. A támogatással járó előnyök: Média kampány - a rendezvényt megelőző kampányban bannerrel és linkkel való megjelenés a klimaklub.hu és a servian.hu oldalain (bannerek, PR cikkek, szakmai cikkek a témával kapcsolatban). Szakmai Interjú- a rendezvényt megelőzően a cég képviselője interjúban juttatja el üzenetét, melyet a és a portálon közölni fogunk. PR kampány/ sajtótájékoztató - a rendezvényt megelőző kampányban a média partneri szerződéseink alapján logóval (és linkkel) való megjelenés internetes oldalakon, a rádiókban szóban, valamint a nyomtatott médiában megjelenő hirdetésekben logós megjelenés. A helyszínen a meghívott média részére sajtótájékoztatót tartunk, és interjúkat szervezünk. A konferencia sajtóközleményét a résztvevő és minden érintett médium részére eljuttatjuk, a megjelenésekről sajtófigyelést végzünk. A sajtótájékoztatón jelenléti lehetőséget biztosítunk a cég képviselőjének. Hírlevelek - a rendezvényt a kimenő klimaklub.hu és servian.hu hírleveleinkben népszerűsítjük, valamint ezekben banner/logo/link jelenik meg. Oldalszponzor - a konferencia oldalán állandó megjelenés (banner, logo, link). Promóció a konferencián - a rendezvény helyszínén a konferenciateremben és a regisztrációs/kiállítási területen promóciós anyagok kihelyezése, stand felállítása, valamint információs anyagok elhelyezése a konferencia csomagban (céglogós molinó vagy tábla, szórólapok, bemutatkozó anyagok, brossúrák,) VIP & kedvezményes jegyek - 3 fő ingyenes részvétele a konferencián, a támogató és partnerei részére.

6 Konferencia Ezüst fokozatú támogató A konferenciához kapcsolódó marketing és PR elemek mellett nagy értékű ingyenes hirdetési felületet is biztosítunk, így támogatónk megjelenését online kampánnyal is kiegészítheti. A konferencia támogatója arculatával megjelenik a rendezvény teljes kommunikációjában és a helyszínen. Az ajánlat testre szabható az egyedi marketing stratégiának és költségvetésnek megfelelően, a csomag a helyszíni promóciós lehetőségek széles skáláját kínálja. A támogatással járó előnyök: Média kampány - a rendezvényt megelőző kampányban bannerrel és linkkel való megjelenés a klimaklub.hu és a servian.hu oldalain. Szakmai Interjú- a rendezvényt megelőzően a cég képviselője interjúban juttatja el üzenetét, melyet a és a portálon közölni fogunk. PR kampány/ sajtótájékoztató - A helyszínen a meghívott média részére sajtótájékoztatót tartunk, és interjúkat szervezünk. A konferencia sajtóközleményét a résztvevő és minden érintett médium részére eljuttatjuk, a megjelenésekről sajtófigyelést végzünk. A sajtótájékoztatón jelenléti lehetőséget biztosítunk a cég képviselőjének. Hírlevelek - a rendezvényt a kimenő klimaklub.hu és servian.hu hírleveleinkben népszerűsítjük, valamint ezekben banner/logo/link jelenik meg. Oldalszponzor - a konferencia oldalán állandó megjelenés (banner, logo, link). Promóció a konferencián - a rendezvény helyszínén a konferenciateremben és a regisztrációs/kiállítási területen promóciós anyagok (szórólapok,bemutatkozó anyagok) kihelyezése VIP & kedvezményes jegyek 1 fő ingyenes részvétele a konferencián, a támogató részére.

7 Konferencia Gyémánt támogatói ajánlatunk díja: forint Konferencia Arany Fokozatú támogatói ajánlatunk díja: forint Konferencia Ezüst fokozatú támogatói ajánlatunk díja: forint

8 Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Klíma Klub vállalati tagságunkat! Miért előnyös az Ön vállalatának a Klíma Klub Vállalati Klubtagság? Tagság előnyei: Vállalat társadalmi szerepvállalásának erősítése és ennek kiváló kommunikálása, mind a lakosság, mind pedig a szakmai rétegek és egyéb vállalatok felé. Környezetvédelmi kommunikációs kampány kidolgozása a vállalat számára. A vállalat logójának használata a Klíma Klub eseményein, ismeretterjesztő füzeteiben, kiadványaiban. Szakmai segítségnyújtás bármely a Klíma Klub tevékenységéhez kapcsolódó területen. Környezetvédelemmel, éghajlat és klímaváltozással kapcsolatos legfrissebb kutatások elérhetősége. Környezetvédelemmel kapcsolatos rendezvények, programok szervezése és lebonyolítása a vállalat számára (vállalati nap, training-ek, workshopok, stb.) Térítés ellenében. Klíma Klub összes hírlevelében folyamatos logó megjelenés, évi két alkalommal PR cikk PR megjelenési lehetőségek a klimaklub.hu és a servian.hu szakmai oldalain. Logó és banner megjelenítési lehetőség a Klíma Klub és a Servian portálján. Videó interjú lehetősége a servian.hu szakmai oldalán. A Klímaklub havonta megtartandó tanácsadó testületi megbeszéléseken való személyes részvétel, melyen a legfőbb üzenetekről a médiumokat és a kormány illetékes tagjait tájékoztatjuk Vállalati tagságunk éves díja: forint. A szponzoráció feltételeivel kapcsolatban kérjük, keresse Farkas Andrea elnököt vagy Ólmosi Márk projekt koordinátort a as számon vagy a klimaklub@klimaklub.hu címen.

Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában!

Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! A Klíma Klub médiatámogatói partnereket keres! III. Magyarországi Klímacsúcs Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! Magyarország feladatai Mexikó után

Részletesebben

Mindenkinek eredményes V. Magyarországi Klímacsúcs, Jövőnk a víz konferenciát kívánok!

Mindenkinek eredményes V. Magyarországi Klímacsúcs, Jövőnk a víz konferenciát kívánok! Médiatámogatói együttműködés V. Magyarországi Klímacsúcs 2013. szeptember 12. Jövőnk a víz Budapest Meghívom Önöket a Klíma Klub szervezésében az V. Magyarországi Klímacsúcs, Jövőnk a víz konferenciára!

Részletesebben

I.-III. Magyarországi

I.-III. Magyarországi 2012. június 7. IV. Magyarországi Klímacsúcs Összefoglaló I.-III. Magyarországi Klímacsúcs Magyarországi Klímacsúcs i Fenntartható fejlődés Fenntartható fejlődés Megújuló energiák Megújuló energiák Energetika

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Időpont: 2015. október 15. KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (5000 Szolnok, Hild János tér 1.) A konferencia témája, célja A világgazdasági tendenciák, a

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓS TERV 2012.

KOMMUNIKÁCIÓS TERV 2012. KOMMUNIKÁCIÓS TERV Tanulj tőlünk- Tanulunk tőled! TÁMOP 3.1.7-11/2-2011-140 KOMMUNIKÁCIÓS TERV 2012. A kommunikáció tervezése része a TÁMOP 3.1.7 projekt szakmai tervezésének. A szakmai feladatok alapján

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

Népszámlálás kommunikációs program

Népszámlálás kommunikációs program Népszámlálás kommunikációs program Sikeres kommunikáció=eredményes összeírás Népszámlálás az egyetlen teljeskörű összeírás. Legmélyebb területi szintű adatok megszerzése. (kistérség, városrész). Tetszőleges

Részletesebben

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget m é d i a a j á n l a t Bemutatkozás A Magyar Borok Bálja a báli szezon meghatározó eseménye és egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a II. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia kiállító partnere 2013. február 21-én Kedves Kiállító partnerünk!

Részletesebben

I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján

I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján .. negyedév I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján Adatközlő szervezet neve: Kutatási feladatok 1 Kutatási feladatok összesen

Részletesebben

IV. Magyarországi Klímacsúcs

IV. Magyarországi Klímacsúcs HAMAROSAN IV. Magyarországi Klímacsúcs Összefoglaló I.-III. Magyarországi Klímacsúcs Magyarországi Klímacsúcs i Fenntartható fejlődés Fenntartható fejlődés Megújuló energiák Megújuló energiák Energetika

Részletesebben

Médiaajánlat -

Médiaajánlat - Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. június 1.-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

Részvételi és szponzorációs ajánlat

Részvételi és szponzorációs ajánlat Részvételi és szponzorációs ajánlat Elsı Önkormányzati Projektbörze és Szakmai Konzultáció Budapest, 2010. március 31. Az európai uniós fejlesztési források elnyerése érdekében készült Integrált Városfejlesztési

Részletesebben

P A R T N E R I K I A J Á N L Ó

P A R T N E R I K I A J Á N L Ó PARTNERI KIAJÁNLÓ 2 NAP 1000+ RÉSZTVEVŐ 100+ ELŐADÓ 100+ INFLUENCER 100+ PROGRAM 10+ WORKSHOP 1 MARKETING SAFARI ÉS FELEJTHETETTLEN KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓK SZPONZORI ÉS PARTNERI LEHETŐSÉGEK 01 02 03 04 05 06

Részletesebben

Szponzorációs ajánlat

Szponzorációs ajánlat REevolutio Regionális Fejlesztési Konferencia és Kerekasztal Román-magyar területi együttműködések a gazdaságfejlesztés szolgálatában Szponzorációs ajánlat Debreceni konferencia 2009. június 3. Megjelenési

Részletesebben

A TÁMOP A-11/1/KONV projekt részletes kommunikációs terve

A TÁMOP A-11/1/KONV projekt részletes kommunikációs terve A projekt részletes s terve A Kommunikációs tevékenységek összefoglaló leírása A projekt előkészítési szakaszában Elkészítjük a http://www.mfk.uni-miskolc.hu/ honlapunkhoz a projekthez kapcsolódó tájékoztató

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓS TERV. RADNÓTI MIKLÓS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA 7633Pécs, Esztergár Lajos út 6. OM 027423. Tartalma

KOMMUNIKÁCIÓS TERV. RADNÓTI MIKLÓS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA 7633Pécs, Esztergár Lajos út 6. OM 027423. Tartalma RADNÓTI MIKLÓS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA 7633Pécs, Esztergár Lajos út 6. OM 027423 KOMMUNIKÁCIÓS TERV Tartalma 1. A kommunikációs terv célja 2. Hatókör 3. A kommunikáció felelősei 4. A kommunikáció

Részletesebben

Kommunikációs terv. <Kisfaludy Károly Általános Iskola>

Kommunikációs terv. <Kisfaludy Károly Általános Iskola> Kommunikációs terv TÁMOP 3..7-/2-20-0569 A kommunikáció tervezése része a TÁMOP 3..7 projekt szakmai tervezésének. A kommunikációs feladatokat a szakmai feladatok határozzák

Részletesebben

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM 2018 MEEX Diákjegy Programok A Meex-Sziget Diákjegy programok célja, hogy a Magyarországon tanuló diákok kedvezményes áron tudjanak a Sziget rendezvényeire fesztivál

Részletesebben

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája Mutassa be cégét és termékeit innovatív és tudatosan fejlődő cégek vezetőinek és legyen a Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciájának kiállító partnere 2014. október 8-án Kedves Kiállító Partnerünk!

Részletesebben

Médiaajánlat - www.greenfo.hu

Médiaajánlat - www.greenfo.hu Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. október 14-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

EURÓPA A POLGÁROKÉRT

EURÓPA A POLGÁROKÉRT A program áttekintése Legfontosabb változások, újdonságok A pályázás feltételei EURÓPA A POLGÁROKÉRT 2014-2020 Információs nap Budapest, 2015.01.13. A program célja a polgárok ismereteinek javítása az

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

I. kommunikációs csomag:

I. kommunikációs csomag: Az uniós pályázatok kedvezményezettjei eltérő tartalmú kommunikációs csomagokat kötelesek megvalósítani. Ezt minden esetben a pályázati útmutató rögzíti a projekt jellegének és mertének megfelelően.a szigorú

Részletesebben

SZÉLESVÁSZNON A VASÚTRÓL

SZÉLESVÁSZNON A VASÚTRÓL SZÉLESVÁSZNON A VASÚTRÓL 2019. május 8. Sugar Event Center - Budapest PARTNERCSOMAGOK Platina fokozatú partner - a konferencia platina fokozatú partnereként jogosult a konferencia megnyitó beszédének a

Részletesebben

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt.

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Szeretnénk elérni, hogy a Budapestre látogatók a városban járva a megérkezéstől az elutazásig folyamatosan találkozzanak

Részletesebben

Hulladékgazdálkodási Nap 2009

Hulladékgazdálkodási Nap 2009 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK PLATINA PARTNER ÁRKATEGÓRIA : ARANY PARTNER ÁRKATEGÓRIA : EZÜST PARTNER ÁRKATEGÓRIA : BRONZ PARTNER ÁRKATEGÓRIA : Szervező: Tanzer Consulting Kft. 1027 Budapest Horvát u. 19-23.

Részletesebben

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program A tehetség nem tör utat magának! Támogatni, ösztönözni kell és megmutatkozási lehetőséget biztosítani számára. A TALENT n Konferencia ezért jött létre. Ram Colosseum, 2013. szeptember 26. A TALENT n Konferencia

Részletesebben

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Pályázati felhívás (postázott nyomtatott anyag) Minden évben több mint 8 000 példányban gyermekintézményeknek,

Részletesebben

Út az emberekhez - Társadalmi kommunikáció, PR

Út az emberekhez - Társadalmi kommunikáció, PR TÁMOP-2.4.8-12/1-2012-0001 A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése, a munkaügyi ellenőrzés fejlesztése Út az emberekhez - Társadalmi kommunikáció, PR Előadó: Kisanyik Tímea Éva tevékenység koordinátor

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA 1. Konferencia házigazdája (főszponzor) 1.300.000 Ft + Áfa értékesített mennyiség: 1 db - ELKELT kizárólag a főszponzor kreatívjai helyezhetők ki a konferencia

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal Elő- és utókommunikáció Világgazdaság Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról

Részletesebben

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA Nemzetközi Kommunikáció és Nemzetközi Alumni Hálózat MAGYAR NOÉMI HATÉKONY NEMZETKÖZI MEGJELENÉSEK MŰHELY 2019. 06. 17. NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ: STUDENT LIFE CYCLE BEFORE

Részletesebben

Országos Digitális Átállás Projekt

Országos Digitális Átállás Projekt Országos Digitális Átállás Projekt kommunikáció Zsuppán Attila kommunikációs igazgató 2013. március 28. Célcsoportjaink 1. Aki (földfelszíni) analóg módon tévézik: - támogatott rászorulók - akik önerőből

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció

Elő- és utókommunikáció Elő- és utókommunikáció Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról tudni lehet és

Részletesebben

Az EFIKOT általános leírása és történeti áttekintése

Az EFIKOT általános leírása és történeti áttekintése A XII. Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozója (EFIKOT) Kék Gazdaság Marosvásárhely, 2013. május 3-5., Continental Hotel Az EFIKOT általános leírása és történeti áttekintése A XII. EFIKOT

Részletesebben

A REMEKA célcsoportja:

A REMEKA célcsoportja: Mi a REMEKA? A remeka.hu szerkesztett tartalommal, hasznos funkciókkal a szakmai élet és annak velejáróiban nyújt információt és interaktív megmutatkozási lehetőséget. Egy olyan szépségiparra szakosodott

Részletesebben

VI. Magyar Privátbankári Konferencia 2015. július 9.

VI. Magyar Privátbankári Konferencia 2015. július 9. VI. Magyar Privátbankári Konferencia 2015. július 9. A Blochamps Capital Kft. megalakulása óta igyekszik kiemelkedő szakértelmével és hozzáértésével támogatni, működésében segíteni a magyar privátbanki

Részletesebben

Nagydobsza Község Önkormányzata Nagydobsza polgármesteri hivatalának szervezetfejlesztése - ÁROP-1.A.2/A-2008-0085 Kommunikációs terv

Nagydobsza Község Önkormányzata Nagydobsza polgármesteri hivatalának szervezetfejlesztése - ÁROP-1.A.2/A-2008-0085 Kommunikációs terv KOMMUNIKÁCIÓS TERV Nagydobsza polgármesteri hivatalának szervezetfejlesztése - ÁROP-1.A.2/A-2008-0085 - 1/9 - 1. Helyzetelemzés Nagydobsza Község Önkormányzatának legfontosabb szerve a képviselő-testület,

Részletesebben

Tisztelt Partnereink!

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Partnereink! A jövőre tartandó VIII. Magyar Privátbankári Konferenciánk iránt mutatott nagyfokú érdeklődés nyomán, illetve a 2017-es év marketing büdzsé hatékony tervezéséhez együttműködési lehetőséget

Részletesebben

Karbonsemleges marketing csomag. A karbonsemlegesség megtérül

Karbonsemleges marketing csomag. A karbonsemlegesség megtérül Karbonsemleges marketing csomag A karbonsemlegesség megtérül Tegyen egy lépést a környezettudatosság felé, és a következő lépést a világ teszi meg Ön felé! Mérje fel és ellentételezze vállalkozásának károsanyag-kibocsátását,

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2017 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

STUDY IN HUNGARY - CAMPUS MUNDI HALLGATÓ TOBORZÁS BRAINSTORMING Budapest, április 7.

STUDY IN HUNGARY - CAMPUS MUNDI HALLGATÓ TOBORZÁS BRAINSTORMING Budapest, április 7. STUDY IN HUNGARY - CAMPUS MUNDI HALLGATÓ TOBORZÁS BRAINSTORMING Budapest, 2016. április 7. Campus Mundi nemzetköziesítés 1. A hazai felsőoktatási intézményekben zajló nemzetköziesítési folyamat elősegítése;

Részletesebben

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő

Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő Konferenciatámogatói csomagok és kiállítási értesítő http://balaton.mett.hu Húsz évvel az első Balaton Konferencia megrendezése után a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly

Részletesebben

Főszervező Zólyomi Andrea

Főszervező Zólyomi Andrea Kiajánló Ahol a kapcsolat érték. Meghatározó vállalkozók. Közéleti személyiségek. Tettrekészség, inspiráció. Borkóstoló, gasztronómiai különlegességek, kötetlen networking. Üzleti lehetőség és információ.

Részletesebben

Szponzorációs és kiállítási lehetőségek

Szponzorációs és kiállítási lehetőségek Szponzorációs és kiállítási lehetőségek az ország legnagyobb logisztikai és beszerzési találkozóján Bizalom és együttműködés. A fenntarthatóság záloga. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

II. TÁVHŐSÖK VIADALA ÉS XVIII. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK SZPONZORÁCIÓS CSOMAGOK

II. TÁVHŐSÖK VIADALA ÉS XVIII. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK SZPONZORÁCIÓS CSOMAGOK II. TÁVHŐSÖK VIADALA ÉS XVIII. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK SZPONZORÁCIÓS CSOMAGOK 1. Főtámogató Támogatás mértéke: 1 500 000 Ft + ÁFA Már nem választható (2018.09.17.) ü 20 perces a konferencia témájába

Részletesebben

Kommunikáció Szépségipar. Dinamizmus. Hatékonyság Népszerűség. Széles körű ismertség

Kommunikáció Szépségipar. Dinamizmus. Hatékonyság Népszerűség. Széles körű ismertség Kommunikáció Szépségipar Dinamizmus Hatékonyság Népszerűség Széles körű ismertség MÉDIAAJÁNLAT Kommunikáció és szépségipar Mi is az a REMEKA? A szépségipari médiaszolgáltatások célja a szépségipari márkák

Részletesebben

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14.

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14. 29. BUDAPEST FÉLMARATON 2014. szeptember 14. ESEMÉNYTÖRTÉNET 1984-ben került először megrendezésre a Budapest Félmaraton, 1984. és 1993. között a Budapest Maraton keretében. 1994-ben és 1995-ben szünetelt

Részletesebben

halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei

halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei Támogassa rendezvényeinket, és tegye sikeressé vállalkozását! Rendezvénytámogatás esetén a médiamegjelenéseket automatikusan biztosítjuk. Helyszíni megjelenések:

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több mint 1.500 állásajánlat

Részletesebben

Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben. Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22.

Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben. Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22. Kommunikációs és promóciós eszközök a beiskolázási marketingben Készítette: Duga Zsófia PTE-KTK PhD hallgató PTE-ÁOK PR referens 2010. Október 22. 1.Mi is az a beiskolázási marketingtevékenység? A felsőoktatási

Részletesebben

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5.

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Partner Tájékoztató XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Tisztelt Partnerünk! Szeretettel várjuk Önöket Balatonfüreden, 2013. október 3-5. között megrendezésre kerülő Magyar

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Médiaajánlat szeptember.

Médiaajánlat szeptember. Médiaajánlat 2016. szeptember www.magro.hu Mi az a Magro? A Magro.hu egy online mezőgazdasági piactér, amely többek között gabonafélék, egyéb szántóföldi- és takarmánynövények és mezőgazdasági gépek nagy

Részletesebben

Stratégiai irányok a Diákjogi Szektorban

Stratégiai irányok a Diákjogi Szektorban Ifjúsági Közélet Fejlesztéséért Alapítvány VII. Diákjogi Szektorkonferencia 2009. november 20-22. FÓT Milicz Ákos Stratégiai irányok a Diákjogi Szektorban Amirl mindenképpen beszélnünk kellene 1. Szektor

Részletesebben

II. TÁVHŐSÖK VIADALA ÉS XVIII. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK SZPONZORÁCIÓS CSOMAGOK

II. TÁVHŐSÖK VIADALA ÉS XVIII. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK SZPONZORÁCIÓS CSOMAGOK II. TÁVHŐSÖK VIADALA ÉS XVIII. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK SZPONZORÁCIÓS CSOMAGOK 1. Főtámogató Támogatás mértéke: 1 500 000 Ft + ÁFA ü 20 perces a konferencia témájába illő előadás megtartásának

Részletesebben

3 Filozófia A biológiai információ generációk közötti átadását az örökítőanyag biztosítja. A DNS szerkezete teremti meg az információ majdnem tökéletesen stabil tárolását, pontos megkettőződését és átadását.

Részletesebben

Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) Bemutatkozás. Kapcsolat:

Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) Bemutatkozás. Kapcsolat: Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) Bemutatkozás Kapcsolat: iren.marta@bcsdh.hu 1 Tartalomjegyzék 1. BCSDH bemutatkozás 2. BCSDH szakmai programok 3. Tagvállalataink, tagság

Részletesebben

XII. Országos Anyagtudományi Konferencia KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

XII. Országos Anyagtudományi Konferencia KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK XII. Országos Anyagtudományi Konferencia Balatonkenese, 2019. október 13-15. KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK www.oatk.hu A Konferencia célkitűzése Az előző évekhez hasonlóan a 2019. évi anyagtudományi konferenciának

Részletesebben

Koncepció. vezető tréning cégeinek

Koncepció. vezető tréning cégeinek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció Magyarország vezető tréning cégeinek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

Konzultáció és kommunikáció a szereplők azonosítása a helyi érdekeltek bevonása a tervezésbe és a megvalósításba politikai támogatás megszilárdítása

Konzultáció és kommunikáció a szereplők azonosítása a helyi érdekeltek bevonása a tervezésbe és a megvalósításba politikai támogatás megszilárdítása Társadalmi integráció Közösségi tervezés, participáció HOGYAN? Módszertan, A közösségi tervezés alapelemei Konzultáció és kommunikáció a szereplők azonosítása a helyi érdekeltek bevonása a tervezésbe és

Részletesebben

Szabályos-E. Kereskedelem Konferencia. 2011. május 5-6. 2011. november 16. A SzEK.org őszi konferenciája

Szabályos-E. Kereskedelem Konferencia. 2011. május 5-6. 2011. november 16. A SzEK.org őszi konferenciája R 3 R 2 R 3 VIII. Szabályos-E Elektronikus Kereskedelem Konferencia A SzEK.org őszi konferenciája 2011. május 5-6. 2011. november 16. R 5 R 9 R 9 R 14 A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org)

Részletesebben

Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal!

Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal! Jelen lenne a jó szakemberek karrierépítési folyamatának minden állomásán? Közvetlenül és hatásosan kommunikálna feléjük? Igen? Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal! Mivel

Részletesebben

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni?

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni? Médiaajánlat 2017 Miért jó a Magro? Havonta 140.000 látogatás a portálon. A Magro-ra azok a termelő cégek, gazdálkodók látogatnak, akik a szabad piacon is értékesítik terményeiket, és döntéshozók a befektetéseikben.

Részletesebben

LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE

LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE LÉPTÉKVÁLTÁS ZÖLD RITMUSBAN A DÉL-DUNÁNTÚLI ÖKOTURISZTIKAI KLASZTER FEJLESZTÉSE DDOP-2.1.3/A-12-2012-0001 HANDÓ JÁNOS SZEKSZÁRD, 2014.11.06. Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter Gesztor szervezet: Gyeregyalog.hu

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2019 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára

Koncepció az ERP rendszereket. vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ERP rendszereket (komplex ügyvitelszervezés, vállalatirányítás) gyártó és/vagy forgalmazó cégek számára 10. Personal Hungary

Részletesebben

EAST-WEST COHESION NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS KONFERENCIA Dunaújváros, 2015. november 12. 1. számú HÍRLEVÉL

EAST-WEST COHESION NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS KONFERENCIA Dunaújváros, 2015. november 12. 1. számú HÍRLEVÉL EAST-WEST COHESION NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS KONFERENCIA Dunaújváros, 2015. november 12. 1. számú HÍRLEVÉL 1. A konferencia célja A Dunaújvárosi Főiskola 2007-től hagyományteremtő módon nemzetközi tudományos

Részletesebben

rendezvények rendezvények Médiaajánlat

rendezvények rendezvények Médiaajánlat Médiaajánlat Bemutatkozás A magyar bor iránt elkötelezett szervezetként fontosnak tartjuk ráirányítani a figyelmet azokra a borfajtákra, amelyek mind belföldön, mind külföldön méltán képviselhetik hazánkat.

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

Ecommerce Hungary Évindító Konferencia február 12. Öböl-Ház Rendezvényközpont

Ecommerce Hungary Évindító Konferencia február 12. Öböl-Ház Rendezvényközpont Ecommerce Hungary Évindító Konferencia 2019. február 12. Öböl-Ház Rendezvényközpont Az Ecommerce Hungary-ről A szervező a 2005-ben alakult, és 2010. áprilisban közhasznú státuszt nyert Ecommerce Hungary

Részletesebben

A Klímabarát Települések Szövetsége bemutatása, szerepe a KEHOP projekt megvalósításában

A Klímabarát Települések Szövetsége bemutatása, szerepe a KEHOP projekt megvalósításában A Klímabarát Települések Szövetsége bemutatása, szerepe a KEHOP-1.2.0 projekt megvalósításában Kovács Lajos elnök, 2017.05.31. A Klímabarát Települések Szövetsége 2009-benalakult, jelenleg 38 település

Részletesebben

Tisztelt Leendő Partnerünk! A Fiatal Vállalkozók Hete címszavakban:

Tisztelt Leendő Partnerünk! A Fiatal Vállalkozók Hete címszavakban: Tisztelt Leendő Partnerünk! A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2010. november 15-21. között a világ közel száz országához hasonlóan, Magyarországon harmadszorra rendezi meg a Fiatal Vállalkozók

Részletesebben

INGYENES KÉPZÉSI LEHETŐSÉG ÖNKÉNTES MUNKÁBAN

INGYENES KÉPZÉSI LEHETŐSÉG ÖNKÉNTES MUNKÁBAN INGYENES KÉPZÉSI LEHETŐSÉG ÖNKÉNTES MUNKÁBAN RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA Napjainkban egyre nagyobb társadalmi értéket képvisel az önkéntes munka. A mai fiatalok már középiskolai tanulmányaik során a tanterv részeként

Részletesebben

Médiaajánlat december 1.

Médiaajánlat december 1. Médiaajánlat 2013. december 1. Miért a Magro.hu? Innováció a mezőgazdasági értékesítésben A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen

Részletesebben

A Verseny. Helyszín: Balatonfüred

A Verseny. Helyszín: Balatonfüred A Verseny Jelentős mérföldkő volt a hazai assozás történetében, amikor a Detre testvérek 2008. októberében a németországi Chiemseen rendezett Asso Európa Bajnokságon 22 hajó közül bizonyultak a legjobbnak.

Részletesebben

Ne csak célozgasson...

Ne csak célozgasson... Ne csak célozgasson... ...menjen biztosra! ORVOS KAPCSOLAT Az on-line orvosközösség médiaajánlat www.orvoskapcsolat.hu Egy kattintásra az ország legnagyobb orvosközössége Több, mint 3500 orvos közvetlen

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt Budapest, 2012. szeptember 18-21. KONFERENCIA TÁMOGATÓI ÉS KIÁLLÍTÓI CSOMAGOK http://www.eetc2012budapest.com Konferencia és a Kiállítás

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

BUDAPEST KLÍMASTRATÉGIÁJA

BUDAPEST KLÍMASTRATÉGIÁJA BUDAPEST KLÍMASTRATÉGIÁJA KLÍMASTRATÉGIA ÉS ÉGHAJLATVÁLTOZÁSI PLATFORM LÉTREHOZÁSA BUDAPESTEN KEHOP-1.2.0-15-2016-00020 A PROJEKT ELŐREHALADÁSÁNAK ISMERTETÉSE Lőcsei-Tóth Kinga Budapest, 2017.11.21. PROGRAM

Részletesebben

PR, marketing-kommunikációs, médiatervezési, médiavásárlási, nyomdai, rendezvényszervezései és kreatív feladatok megvalósítása.

PR, marketing-kommunikációs, médiatervezési, médiavásárlási, nyomdai, rendezvényszervezései és kreatív feladatok megvalósítása. Nyilvánossági Terv SH/8/1 A Svájci Magyar Együttműködési Program kommunikációjához kapcsolódó Tájékoztatási és nyilvánossági intézkedések projekt szinten PR, marketing-kommunikációs, médiatervezési, médiavásárlási,

Részletesebben

A PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM ÉS A DUE MÉDIAHÁLÓZAT FIATALOK PÉNZÜGYI TUDATOSSÁGÁNAK FEJLESZTÉSÉT CÉLZÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSE

A PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM ÉS A DUE MÉDIAHÁLÓZAT FIATALOK PÉNZÜGYI TUDATOSSÁGÁNAK FEJLESZTÉSÉT CÉLZÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSE A PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM ÉS A DUE MÉDIAHÁLÓZAT FIATALOK PÉNZÜGYI TUDATOSSÁGÁNAK FEJLESZTÉSÉT CÉLZÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSE RÓLUNK o A DUE MÉDIAHÁLÓZAT TÖBB, MINT 20 ÉVE TEVÉKENYKEDIK AZ IFJÚSÁGI MÉDIAPIACON. o HÁLÓZATUNKBA

Részletesebben

EPALE. Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért. Karvázy Eszter Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal december 9.

EPALE. Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért. Karvázy Eszter Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal december 9. EPALE Európai elektronikus platform a felnőttkori tanulásért Karvázy Eszter Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal 2016. december 9. Mi az EPALE? Nemzeti Támogató Szolgálat Központi Támogató Szolgálat

Részletesebben

Szakmai együttműködő partnereink

Szakmai együttműködő partnereink BEMUTATKOZÓ Bemutatkozás Az Intima.hu-t menstruációs, terhességi naptárral indítottuk el 2009-ben, mára azonban egy hiánypótló tematikus weboldallá nőtte ki magát, amelyet a nők a különböző nőgyógyászati

Részletesebben

Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek

Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek 10 10.. Personal Hungary Szakkiállítás 2013. október 9-10 10.. Koncepció az ügyviteli szoftvereket forgalmazó cégeknek 10. Personal Hungary Magyarország elsőszámú HR Szakkiállítása 78kiállító és 2.105szaklátogató

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

Év 2019/20 EHÖK MÉDIA- AJÁNLAT. Megjelenési lehetőségek a Széchenyi István Egyetemen

Év 2019/20 EHÖK MÉDIA- AJÁNLAT. Megjelenési lehetőségek a Széchenyi István Egyetemen Év 2019/20 EHÖK MÉDIA AJÁNLAT Megjelenési lehetőségek a Széchenyi István en Plakát kihelyezése ünk épületeiben és aiban több mint 60 hirdetőtábla található, amelyeken az elhelyezhető hirdetések mérete,

Részletesebben