1122 Budapest, Krisztina krt info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK 2012+2013"

Átírás

1 1122 Budapest, Krisztina krt info@alpesiclub.hu Téli PROGRAMOK

2 Is ten hozott az Al pe si Clubban! A 2012/2013-as szezon is különféle meglepetésekkel, akciókkal vár Titeket az Alpesi Clubban. Nyomtatott programfüzetünk illetve az Alpesi Club és a Körte SE weboldalai ( és és Facebook oldalai folyamatosan tájékoztatnak Titeket a szezon eseményeirôl, akcióiról és lehetôségeirôl. Like -oljatok minket a Facebookon is! A Körte SE szárazedzései október 6-án indulnak, várunk minden lelkes gyerme - ket, akik hétvégente jó levegôn szeret né - nek edzeni, vagy mûanyagpályán csúszni és amikor hóval borulnak be a Normafa lejtôi, szeretnék megtanulni a lesiklás alapjait, mielôtt elindulnak a külföldi pályák meghódítására. Immár hagyományosan ôszi kapruni gleccsertáborainkkal kezdjük a szezont, nagy öröm, hogy idén mindkét idôpont teljesen szünet! Ezután következik a november végi turrachi tábor. Decemberben Murauban és Lachtal sípályáin tökélete - síthetitek a sítudásotokat, hogy aztán Karácsony elôtt már szülôk nélkül jöhessetek a Gyerektáborba, ahol több mint 100 gyerek táborozik velünk és várjuk együtt a Jézuskát. Újdonság, hogy Szilveszterkor ellátoga - tunk Európa egyik legnagyobb és legfej - lettebb síparadicsomába, Andorrába, ahol a sízésen kívül még sok más programot is kínálunk majd Nektek. Idén is megyünk sífutni, többféle helyszínre és idôtartamra, hogy akik már egyszer beleszerettek, felhôtlenül élvezhessék eme csodás ágát a téli sportoknak. Januárban lesz ovis tábor és Flachauba is megyünk, mint mindig. A február lesz talán a legszínesebb: Franciaország, Lachtal farsang, Murau nagy tábor és Olaszország napsüté - ses sízés. Március 15.-ével és a Húsvéti táborokkal zárjuk a síszezont, hogy aztán balatoni (északi-part) kerékpározásokkal kezdhessünk ismét neki a nyárnak, vitorlázásnak és szörfözésnek nyarán sikerrel megnyitottuk teljesen új vízi sporttelepünket Alsóörsön, így már három helyszínen várjuk nyáron a vitorlás és szörf tanoncokat: Alsóörs, Balatonföldvár és Szigliget. Nemcsak gyerekeket tanítunk ezekre a nyári sportokra, hanem felnôtteket is. Utazási irodánk nyáron is várja a kéréseket, akár nyaralásról, akár sportútról legyen is szó. Vitorláshajóra többszörös világbajnok kormányost biztosítunk, de hajóbérlésben is tudunk segíteni. Lapozzatok tovább, hogy minden táborról, programról minél részletesebben érte sül je - tek. Ha megtetszett valamelyik táborunk, vagy további igényeitek, kérdéseitek, kéréseitek, ötleteitek lennének, keressetek meg minket a szallasok@alpesiclub.hu címen, látogassatok el webol da - lunkra vagy nézzetek be hozzánk személyesen az Alpesi Club 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. szám alatti boltunkba. A szemben levô oldalon dátum szerint kigyûjtöttük táborainkat, rendezvényeinket, melyekrôl részletes leírást találtok a katalógus további oldalain. Jó szórakozást! Hej hó, síz ni jó! De vi tor láz ni is!

3 PROGRAMOK október Szezonnyitó gleccsertábor I. pkaprun / AUT október 31 november 4. Szezonnyitó gleccsertábor II. pkaprun / AUT november 28 december 2. Novemberi besízô pturrach / AUT december 6 9. Mikulás tábor pmurau / AUT december Besízô tábor plachtal / AUT december Karácsonyi gyerektábor pmurau / AUT december január 3. Szilveszter Andorrában ppas de la Casa / AND január 4 6. Sífutás pst. Jakob im Walde / AUT január Ovis tábor plachtal / AUT január 26 február 2. Snow Space sí-és sífutó tábor pflachau / AUT február 2 9. Big Mountain tábor ppuy St. Vincent / FRA február Farsangi tábor plachtal / AUT február Nagy tábor pmurau / AUT február 24 március 3. Napsütés tábor ptre Valli-Falcade / ITA március Nemzeti tábor pmurau / AUT március 23 április 1. Tavaszi és Húsvéti tábor plachtal / AUT május Pünkösdi kerékpár túra pbalaton / HUN Az árak csomagárak, a csomagban történô bármilyen változtatás új ajánlatnak minôsül. A szállodában a gyermekkedvezmények, csak 2 felnôtt árat fizetôvel egy szobában érvényesek. A síoktatás árát, akkor sem tudjuk levonni a csomagárakból, amennyiben ezt a szolgáltatást nem veszik igénybe. Az árak 290 HUF/EUR árfolyamig garantáltak, e fölött irodánk árat emelhet. o

4 ÜZ LE TÜNK Küldetésünk a kezdetektől télen a síelők, snowboardosok, nyáron pedig a szörfösök igényeinek maradéktalan kielégítése. Minden évben valamilyen újdonsággal próbálunk kedveskedni vevőinknek. Idén az Atomic teljes termék palettáját a Salomon símárkával egészítjük ki, mely termékeket a teljes szezonban megtalálhattok majd boltunkban. Ezeken túl kapható lesz továbbra is az elegáns luxus márka a Volant, valamint a többi jól megszokott minőség, a legnépszerűbb ruházati márkák: Rip Curl, Spyder és Fundango. A szörfösök szörf felszerelések, DROPS deszkák, MAUI SAILS, KA vitorlák közül válogathatnak kedvükre. Ha egyéni, lehetetlennek tűnő igényed lenne, akkor is bátran keress meg minket! Köszönhetően a családias légkörnek, látogatóink nagy része mostanra törzsvásárlóvá vált. Üzletünkben szakképzett kollégáink segítenek a legmegfelelőbb felszerelés kiválasztásában. Látogasson el hozzánk! KÖL CSÖN ZŐNK Kölcsönzőnk továbbra is vár mindenkit a 2012/2013-as év legújabb ATOMIC modelljeivel, melyeket teljesen szer vizelt állapotban lehet kikölcsönözni, tesztelni nálunk. Amennyiben a kipróbált lécet, illetve snowboardot meg szeretnéd vá sá - rolni, a kölcsönzés díjával csökkentjük az árát. Széles sícipő-, és ruhaválasz - tékkal is várjuk a kölcsönözni vágyókat! WEBSHOP Alpesi Club Webáruház AKCIÓ 2012/2013-as szezon folyamán minden webshopon keresztül lebonyolított vásárlás végösszegéből 10% kedvez - ményt biztosítunk Nektek! Az akció kizárólag a webshopon keresztül vásárolt termékekre vonatkozik és egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. SZERVIZ Szervizünkben egyéni igények és rövid határidők teljesítésére egyaránt van lehetőség, fordulj hozzánk bizalommal! A WEBSHOPUNK mûködésérôl bôvebben a katalógus 34. oldalán.

5 EGYESÜLETÜNK A Körte HVSE 1999 óta foglalkozik sportoktatással. Októbertől áprilisig minden hétvégén a Normafánál tartunk erőnléti, műanyagpályás, illetve, ha a lehetőség adott, akkor havas síedzés. Elsősorban ezekre az edzésekre alapozva tartjuk sítáborainkat télen külföldön. Ezek időpontjai és helyszínei megtalálhatóak a katalógus további lapjain. Nyáron az iskolai szünet kezdetétől vitorlás- és szörftáborokkal színesítjük a nyári élményeket től már három helyszínen: Alsóörsön, Balatonföldváron és Szigligeten. Oktatóink többszörös magyar bajnok sí-, szörf-és vitorlásversenyzők. A pontos időpontok és leírások szintén meg te - kinthetőek itt és a weboldalainkon is. OKTATÁS ÉS EDZÉSEK Egyesületünk elsősorban gyermekek oktatásával foglalkozik, de természetesen örömmel és teljes erőbedobással állunk egyéni igények kielégítésének elébe is, úgymint felnőtt vagy egyéni oktatás illetve céges túrák lebonyolítása, csapatépítések, rendezvények szervezése. Csoportos gyermekoktatás októbertől van, amikortól újra együtt edzünk a Normafánál. Rendhagyó módon az idei edzések előtt, október 6-án, 16 órakor Évadnyitó szalonnasütést rendezünk az Anna réten. Elsô szárazedzés: október 7., vasárnap, fél 11-kor, a már ismert találkozóhelyünkön (Normafa elején a baba lejtőn) a zászlók alatt. Elsô mûanyagpályás edzés: október 27., szombat, óráig. (Kezdők 10-kor, haladók 11-kor) Megfelelő mennyiségű hó esetén, szombaton és vasárnap is havas edzésen síelhetünk, 10-től, a már megszokott helyen. Azoknak, akik már tudnak sízni, a műanyagpályás és a havas edzések ideje alatt szá - raz edzésre is van lehetőség. Műanyag pálya ideje alatt szombatonként 10-től fél 12-ig, havas edzések alatt szombaton és vasárnap fél 11-től 12-ig. Bizonytalan idôjárás esetén a 30/ üzenetrögzítôt hallgassátok le! Éves tandíj (okt. 6-tól ápr. 7-ig, 50 alkalom) EGY ÖSSZEGBEN, októberi befizetéssel: Testvéreknél 2 gyermek esetén: Testvéreknél 3 gyermek esetén: Csak műanyagpálya (heti 1x, szombaton): Csak heti 1x szárazedzés: Ft 2x Ft 2x Ft, a 3. testvér ingyenes Ft Ft Befizetések: Hétvégén: Normafánál a síedzés ideje alatt Hétköznap: hétfő péntek között az Alpesi Clubban (1122, Bp. Krisztina krt 3.)

6 AJÁNLATUNK CÉGEKNEK, BARÁTI TÁRSASÁGOKNAK Utazási irodánk készséggel bonyolítja le a megrendelő igényeinek megfelelően, cégek, nagyobb baráti társaságok sízését, snow - boardozását, tréningjeit. A túrához vállaljuk a szállás, az oktatás, a busz, igény szerint repülő, vagy egyéb programok szervezését, akár szokatlan, különleges helyszínekre is. Amennyiben csapata felszerelést is kíván bérelni, kölcsönzőnk kiváló minőségű, egyéni megjelenésű ruhákkal, új Atomic és Salomon sí- és snowboard cipő választékkal, idei Atomic és Salomon sílécekkel, valamint Atomic és Burton hódeszkákkal áll rendel - kezésére. Pályazárás után helyszíntől függően több programot is kínálunk, melyek a teljesség igénye nélkül a következők lehetnek: aprés ski / sörgyár látogatás / szánkózás / tubing / hófoci / motoros szánkózás / különböző wellness programok. Referenciáink: Sony Ericsson, Merlin Communications, PET Hungária Kft., Kapacitás Kft., Media Markt, Euroleasing, Allianz Hungaria, Colas. Árajánlatot az info@alpesiclub.hu, vagy szallasok@alpesiclub.hu címen kérhet. ÓVODÁKNAK, ISKOLÁKNAK Kiscsoportos síoktatást szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak műanyagpályán, a Normafán. Lehetőséget nyújtunk a helyes mozgás elsajátítására és begyakorlására a külföldi sítúrák előtt. Az edzések rendszeres látogatásával mindenki szert tehet a szükséges kondícionális és sítechnikai ismeretekre, és a havas lejtőkön már felhőtlenül élvezheti a sízés minden percét. Várjuk minden olyan óvoda és iskola jelent - kezését, ahol a gyerekek kedvet éreznek ahhoz, hogy friss levegőn, családias kör - nye zetben, játékosan sízni tanuljanak. Az edzéseket a Körte SE szakképzett oktatói tartják ( Ár és idôpont megbeszélés szerint: info@alpesiclub.hu, vagy szallasok@alpesiclub.hu címen. Akik a műanyag pályán elsajátították az alapokat, egy sítábor keretein belül kipró - bálhatják tudásukat. Igény szerint meg - szervezzük akár az egész óvoda vagy iskola sítúráját is. Vállaljuk a szállásfogla - lást, oktatást, busz út és egyéb programok szervezését, illetve a megfelelő felszerelés kiválasztásában is segítünk, legyen szó kölcsönzésről vagy saját felszerelésről.

7 VERSENYZÉS Versenyiskolánk hét éve kínál lehetőséget azoknak a gyermekeknek, akik már meglévő sí tudásukat szeretnék fejleszteni és összemérni társaikkal versenykörülmények között. A versenyzés mellett igyekszünk megtartani a már sokak által megtapasztalt jó hangulatot, ami miatt évről évre egyre többen választanak minket. Versenycsapataink: PÖTTÖMÖK edző: Adámy Anna korosztály: Brain Alexei Ernyei Petra Finánczy Panna Gödry Balázs Jámbor Bendegúz Mayer Liza Németh Kyra GYEREKEK edző: Somogyi Zsolt korosztály: Jeney Máté Kornis Anna Magyar Petra Palkó Márk Stubits Dénes Kiss Anna GYEREKEK 2 edző: Bugya Fruzsina korosztály: Eigler Patrícia Fináczy Balázs Klucsik Franciska Kornis Balázs Németh Doma Ralovich Dávid Ferenczi Zselyke JUNIOR edző: Goszleth Marcell korosztály: Czirják Ádám Csányi Liza Maróty Mimi Maróty Matyi Maróty Móni Szalay Balázs Tausz Andris Ferenczi Apor Tavalyi eredményeink 2011/2012: I. helyezés II. helyezés III. helyezés Magyar Kupa: Magyar Kupa forduló: Magyar Bajnokság: Bezirks cup: Steier bajnokság: 1 2 1

8 OKTATÓINK Cholnoky Anna Cholnoky Sasi Fekete Orsi Adámy Kriszti Körtvélyesi Zsófi Mayer Ádám Körtvélyesi Miki MIKI BÁCSI Pryma Lidi Tóth Ádi Varga Balu Vágó Balu Zombori Juli

9 Háray Balázs Háray Tomi Hucskó Csabi Kôhalmi Gábor Sárecz L ili Sipos Andris Sályi Eszter Tóth Anna EDZŐK Varga Dóri Goszleth Marcell Adámy Anna Bugya Fruzsi Somogyi Zsolt

10 2012 OKT 19 k OKT 31 knov 4 4 nap sízés, 4 éjszaka SZEZONNYITÓ GLECCSERTÁBOROK Kaprun AUT! Mindkét időpont SZÜNET Melegíts velünk Kaprunban! Idei szezonunkat jól megszokott helyszínen, a kapruni gleccseren kezdjük. Miért tarts velünk? Mert: + nem kell kivenni a gyerekeket az iskolából és egy nap szabadságba se kerül a szülôknek, + Kaprun a hozzánk legközelebb esô gleccser (650 km Budapestrôl, ami kb. 6 óra utazás), + már októberben elkezdheted a sízést, + a Kitzsteinhorn gleccseren mindenki megtalálja a tudásának, kondíciójának, kedvének megfelelô pályákat, + a szállodában már kedves törzsvendégekként fogadnak minket, + a tavalyi árakon jöhetsz velünk. Jelentkezz minél elôbb! RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 4 éjszaka Felnôtt: Ft Gyerek ( ): Ft Pöttöm ( ): Ft Gyerek fôágyon: Ft Pöttöm fôágyon: Ft Szál lás: First Mountain Kaprun*** Hotelben: szauna, infraszauna, étterem, ingyenes WIFI, napozóterasz, sífelszere lés tároló, játékterem, Apreski, gyerek játszó. Síbusz megállója a hotel elôtt. 900 méterre a kapruni gleccsertôl. Szobákban: SAT-TV, széf és fürdôszoba, néhány szoba balkonnal. El lá tás: félpanzió (büféreggeli és menüválasztásos vacsora) Program: 1. nap utazás egyénileg. 2., 3., 4., nap reggeli a hotelban, 8:45-kor gyülekezô a kasszáknál. Oktatás 10:00 12:30 között, közös ebéd valamelyik Hüttében, 14:00 16:00 oktatás, síelés, pihenés, közös vacsora a hotelban. 5. nap reggeli a hotelban, kijelent - kezés, 10-tôl 12:30-ig oktatás. Délután utazás haza. Az árak tartalmazzák: szállást 4 éjszakára félpanziót (reggeli és vacsora) idegenforgalmi adót (15 és 70 év között) síbérletet 4 napra síoktatást (magyar nyelven) jó hangulatot, esti programokat Az árak nem tartalmazzák: baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítást utazási költségeket síbérlet kauciót: 2 /bérlet Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

11 2012 NOV 28kDEC 2 4 nap sízés, 4 éjszaka Turrach AUT NOVEMBERI BESÍZŐ Idei elsô nem gleccser sízésünket Turrachon tartjuk, hiszen itt tavaly akkor is volt hó, ami - kor máshol alig. A Turracher Höhe Budapesttôl kb. 530 km-re található, klímájának köszönhetôen rendkívül hóbiztos, így november végén, az méter magasan fekvô pályákon bátran lehet húzni az íveket. RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 4 éjszaka Felnôtt: 125 Gyerek: 120 Üres ágy díj: 70 Ha a 14 fôsben kevesebb, mint 14 fô lakik, akkor üres ágy díjat számítunk fel! Az árak tartalmazzák: szállást 4 éjszakára, ágynemût, törölközôt, helyi adót, áramot, végtakarítást Az árak nem tartalmazzák: síbérletet, síoktatást, ellátást, baleset-, betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosí tást, utazási költségeket 4 NAPOS SÍBÉRLET Felnôtt: 149 Gyermek ( ): 75 pwww.turracherhoehe.at Szál lás: Almhüttendorf Turracher Höhe Az apartman falu a Zirbenwald ülôlift köze lében, a település központjától kb. 1,5 km-re található. A sípályák az ingye nes síbusszal, vagy autóval közelíthetôek meg a háztól. Ez alól kivételek a Turrach hütték, ahonnan akár sítalpon is elérhe tôek a pályák. Elhelyezés: Turrach 14 fôs apartmanokban. 7x kétágyas szoba, nappali, 3x WC, 2x tusoló, 1 fürdô, felszerelt konyha, szauna, Sat-TV, telefon/internet. El lá tás: önellátás Program: 1. nap: utazás egyénileg 2., 3., 4., nap: reggeli után, gyülekezô a kasz - száknál. Oktatás 10:00 12:30 között, közös ebéd valamelyik Hüttében, 14:00 16:00 oktatás, síelés, pihenés, közös vacsora a hotelban. 5. nap: reggeli után kijelentkezés, 10-tôl oktatás egészen 12:30-ig. Délután utazás haza. Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

12 2012 DEC 6k9 3 nap sízés, 3 éjszaka Murau Kreischberg AUT MIKULÁS TÁBOR Mikulás napján gyere velünk kedvenc síterepünkre, Kreischbergre sízni! A Mikulás megígérte, hogy Ô is ellátogat ide ezekben a napokban. Szál lás: Hotel Alpin**** A szállás a Kreischberg lábánál, közvetlenül a sípályánál található. A szobák stílusosan berendezettek és igényesen felszereltek, síelés után pedig a ház szauná já - ban pihenhetjük ki magun - kat. Az étteremben a tradicionális osztrák konyhán kívül nemzetközi fogásokkal is várják a ven dégeket! El lá tás: félpanzió (büféreg geli és menüvá - lasztásos vacsora) Program: csütörtök: utazás egyénileg péntek-szombat: reggeli a Hotel Alpinban, 8:45 gyülekezô a kreischbergi kasszáknál, 9:30-tól találkozó a kabinos felvonó tetején. Oktatás 10:00 12:30 között, közös ebéd a Hüttében, 14:00 16:00 oktatás, síelés, pihenés, közös vacsora a Hotel Alpinban. vasárnap: reggeli a Hotel Alpinban, kijelent - kezés a hotelbôl, 10-tôl oktatás egészen 12:30-ig. Délután utazás haza. RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 3 éjszaka Felnôtt: Ft Gyerek ( ): Ft Gyerek ( ): Ft Pöttöm (2010-tôl): ingyenes (oktatással 60 ) Az árak tartalmazzák: szállást félpanziót idegenforgalmi adót (15 és 70 év között) síoktatást (magyar nyelven) jó hangulatot, esti programokat Az árak nem tartalmazzák: síbérletet baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítást utazási költségeket Alternatív szálláslehetôségek (alternatív árakon) lekérésre állnak rendelkezésre: Hotel Relax Resort Kreischberg Ferien Park am Kreischberg SÍBÉRLET 2 napos 3 napos Felnôtt: Gyerek*: * pwww.kreischberg.at Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

13 2012 DEC 13 k16 3 nap sízés, 3 éjszaka LACHTAL AUT DECEMBERI BESÍZŐ 3 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt (1993 és idôsebb): 84,5 Junior ( ): 76 Gyerek ( ): 44 Pöttöm (2007 és fiatalabb): ingyenes pwww.lachtal.at Lachtal már jól ismert azok számára, akik rendszeres táborozóink. Azonban ez az elsô alkalom, hogy decemberben látogatunk el a kedves fehér óriáshoz. Hatalmas be sízhetô terület, változatos sípálya és porhó! Hóbiztos lejtôk, kényelmes 6 személyes ülôlift, (fûtött ülések, lehajtható búra), igazi Hütték teszik feledhetetlenné a téli pihenést. RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 3 éjszaka ÖNELLÁTÁS FÉLPANZIÓ Felnôtt: Ft Ft Gyerek: Ft Ft fô: Ft Ft Az árak tartalmazzák: szállást (min. 4 fô/apartman), áramot, törölközôt, ágynemûhuzatot, félpanzió esetén a reggelit és a vacsorát (bôvített kontinentális reggeli, 3 fogásos menüvacsora), végtakarítást, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), a Vitál részleg használatát (csak a félpanzió esetén), síoktatást (magyar nyelven), jó hangulatot, esti programokat. Az árak nem tartalmazzák: síbérletet, síbérlet kauciót: 3 /bérlet, apartman kauciót: 100 /apartman, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. Szál lás: Monarchia Park Az üdülôfalu, közvetlenül a Schönberg csákányos lift mellett helyezkedik el. A park több, egymás melletti házból áll, ahonnan csodás panoráma nyílik a völgyre és a környezô hegyekre. Minden apartmanokhoz saját erkély, kerti bútor, külön zárható sítároló tartozik. A központi épületben található a wellness részleg. Alternatív szálláslehetôség (alternatív áron) lekérésre áll rendelkezésre: Sissi Park Elhelyezés: 42 m 2 -es apartmanokban (4+2 fô), hálószoba egy franciaággyal és egy emeletes ággyal, étkezô-nappali kinyitható heverôvel (2 fôs), amerikai konyhával. Minden apartmanban TV, tel jesen felszerelt konyha, hûtô, mikrosütô, fôzôlap, étkezôsarok biztosítja a kényelmet. Kívánságra gyermekágy, etetôszék, pelenkázó, babyphone, gyerekfürdôkád kérhetô. El lá tás: önellátás vagy félpanzió (büféreggeli és menüválasztásos vacsora) Program: Dec. 13. csütörtök: utazás egyénileg Dec péntek-szombat: reggeli után gyülekezô a lachtali kasszáknál. Oktatás 10:00 12:30 között, közös ebéd a Hüttében, 14:00 16:00 oktatás, síelés, pihenés. Dec 16. vasárnap: reggeli után, kijelentkezés a Monarchia Parkból, délelôtt síelés, délután utazás haza. Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

14 2012 DEC 19 k23 4 nap sízés, 4 éjszaka Murau Kreischberg AUT KARÁCSONYI GYERMEKTÁBOR Szál lás: Jugendherberge, Murau El lá tás: teljes panzió (reggeli a szálláson, ebéd a sípályán, vacsora a szálláson) Utazás: csoportosan busszal, találkozó és indulás: én reggel 9-kor, a Mûszaki Egyetem K (központi) épülete elôtt a Duna felöli oldalon a parkolóban Program: Dec. 19. szerda: utazás Dec csütörtök - szombat: reggel 7:00-kor ébresztô, sí aláöltözô felöltése (oktató segít), 7:30-kor reggeli, 8:00-kor öltözés a síruhába és az egyen mezbe (ezt ott kapják a gyerekek, amit a végén összeszedünk) 8:15-kor indulás a busszal Murauból a pályához. 8:45-kor elsô lifttel fel a hegyre, 10:00-ig csoportban sízés, majd 10:00-12:00 között pályában. 12:30 13:30 közös ebéd. 15:45-ig sízés, majd gyülekezô a pálya alján a busznál. 17:00-kor visszaérkezés a szállásra. 18:00-kor közös vacsora. 19:00-20:00 között csoportos játékok: bingo, sorverseny, székverseny stb. 20:00-kor készülôdés lefekvéshez, puszi, mese, fogmosás stb. Dec. 23. vasárnap: 15:00 óráig sízés. Hazaérkezés: december 23-án óra között az indulás helyére. Szeretnél még a karácsonyi szünet elôtt egy csodásat sízni a barátaiddal? Hagyd otthon a szüleidet, Ők had készülhessenek fel a Jézuska jövetelére, Te pedig gyere velünk és tökéletesítsd a sítudásodat a sok-sok ajándék elôtt. Ha már voltál velünk, akkor tudod, ha nem gyere és tapasztald meg milyen a Körte SE-s gyerektáborok hangulata! RÉSZVÉTELI DÍJ Ifjúsági ár Ft (1995 és idœsebb) Gyermek ár Ft (1996 és fiatalabb) Az árak tartalmazzák: szállást 4 éjszakára, teljes panziót, síoktatást (magyar nyelven), teljes felügye letet, síbérletet (4 napos kreischbergi síbérlet), baleset-, be tegség- és poggyász biztosítást (AXA Hóbarát biztosítás), jó hangulatot, esti programokat Az árak nem tartalmazzák: útlemondási biztosítást, utazási költséget: Ft/fô Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

15

16 2012 DEC 27 k 2013 JAN 3 7 éjszaka Pas de la Casa AND SZILVESZTER ANDORRÁBAN! kedvező repülőjegy árak Minden évben célunk, hogy a szilveszteri sízésünket valami igazán különleges helyen töltsük. Tavaly Finnország volt a célpont, idén Európa legnagyobb törpeállama és legmaga sabban fekvô országa, Andorra. Nagyon kedvezô utazási lehetôség: a Wizzair járataival Barcelonába és onnan busszal tovább a sípályákra. A két legnagyobb andorrai síparadicsom; Soldeu- El Tarter és Pas de la Casa-Grau Roig egyesültek, így létrejött a Pireneusok legnagyobb sígalaxisa, a Grandvalira. Közel 200 km-es pályarendszerével és 66 felvonójával Európa egyik leg modernebb síparadicsoma. A kiterjedt hó ágyúrendszere (majd 1100 db hóágyú) a decembertôl áprilisig tartó szezon minden idô szakában garanciája a biztos hónak. Lehetôségek a sízésen kívül: hôlégballonozás, siklóernyôzés, helikopteres sízés, kutyaszánozás (éjszaka is), paintball, ratrak túra és off-piste sízés, iglu építés. Szállás Hotel Central Pas de la Casa (pályaszállás). A szálloda Pas de la Casa szívében található, a közelben duty free bol tokkal és 150 méterre a több mint 200 km hosszúságú sípálya rendszertôl. Mindegyik szobához tartozik egy ingyenes sítároló. Szolgáltatások: étterem, bár, a bárban ingyenes internet. Ellátás félpanzió (büféreggeli és büfévacsora) Program Dec. 27. csütörtök: utazás Budapest Barcelona útvonalon repülôvel, majd busszal Pas de la Casa-ba Dec. 28 jan. 22. péntek szerda: sízés, oktatással, jó kedvvel Jan. 3. csütörtök: hazautazás busszal Pas de la Casa Barcelona, majd repülôvel (Wizzair) Barcelona Budapest útvonalon Aprés ski programok: + Caldea Andorra ( a legnagyobb hegyi spa centrum Európában. + korcsolyapálya (korcsolyázás, jég-gokart, jéghoki) + éttermek + vásárlási lehetôségek

17 RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 7 éjszaka Felnôtt: 420 Gyerek ( ): 310 Gyerek (2007-tôl): 120 Az ár tartalmazza: szállást félpanziós ellátást síoktatást szilveszteri hangulatot Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adót baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, síbérletet szilveszteri vacsorát 65 /fô útlemondási biztosítást utazási költségeket 6 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK (2011/2012) Felnôtt: 227 Junior ( ): 201 Gyermek ( ): 157 Pöttöm (2007 és fiatalabb): ingyenes pwww.grandvalira.com Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

18

19

20 2013 JAN 4 k6 2 éjszaka SÍFUTÓ TÁBOR St. Jakob im Walde AUT A tavalyi sikereken felbuzdulva idén is tervezünk egy újévi sífutást a közeli St. Jakob im Walde pályáin. A kizárólag sífutásra szakosodott terület minden igényt kielégít. A kölcsönzô mellett kiala - kított sínekben a kezdôk bontogathatják szárnyaikat, a rutinosaknak pedig kiváló bemelegítés róni a köröket. Ezenkívül különbözô nehézségû és hosszúságú pá - lyákon fejleszthetjük tovább a tudásun kat, akár a klasszikus, akár a korcso lyá zó technikát választjuk. A sífutás jóté kony hatásáról, élvezetességérôl már oly sokat hallottatok, gyertek el velünk 3 napra kipróbálni ezt a sportágat! Aki lemaradna errôl a táborról, az se csüggedjen, hiszen a szezon során többször fogunk még sífutó táborokat tartani! Szál lás: Gasthof-Pension Geier A kétszintes panzió teljes egészében a mi rendelkezésünkre áll erre a 2 és fél napra. Az alsó szinten étterem és egy kis bár is a rendelkezésre áll. A szomszéd épületben, térítés ellenében (5 EUR/fô) szauna üzemel. El lá tás: teljes panzió (reggeli, ebéd, vacsora) Program: jan. 4. péntek: utazás egyénileg, a szállás elfoglalása után indulás a sífutó pályához (autóval kb perc), ahol a teljes felszerelést felvesszük a kölcsönzôbôl, délután sífutás okta - tással, felszerelés leadása, vacsora a szálláson. jan. 5. szombat: reggeli után irány a pálya, fel - szerelés átvétele, sífutás, délben ebéd a szálláson, rövid pihenô, délután sífutás, felszerelés leadása, vacsora a szálláson. jan. 6. vasárnap: reggeli sífutás, délben ebéd a szálláson, kijelentkezés, utazás haza. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô/ 2 éjszaka Felnôtt: 139 Gyerek: 109 (14 éves korig) Az ár tartalmazza: szállást 2 éjszakára teljes panziót idegenforgalmi adót (15 és 70 év között) sífutásoktatást (magyar nyelven) sífutó felszerelés bérlését sífutó pálya használatát Az ár nem tartalmazza: baleset-, betegségés poggyászbiztosítást útlemondási biztosítást utazási költségeket Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

21 2013 JAN 15 k20 5 nap sízés, 5 éjszaka OVIS TÁBOR LACHTAL AUT Az ovis tábor a legkisebbek sízésének fejleszté - sére alakult, ezért is a január eleji, nyugodt idôpont. Az évek során azonban egyre többen szerették meg ezt a táborunkat, és mivel a kicsikbôl nagyok lettek, de még mindig velünk síznek, így ebben a táborban a kicsiktôl a nagyokig szintén széles a korosztály. Azoknak ajánljuk ezt a tábort, akik a tömegtôl mentes, nyugodt, havas sízéseket szeretik. Szál lás: Monarchia Park Az üdülôfalu, közvetlenül a Schönberg csákányos lift mellett helyezkedik el. A park több, egymás melletti házból áll, ahonnan csodás panoráma nyílik a völgyre és a környezô hegyekre. Minden apartmanokhoz saját erkély, kerti bútor, külön zárható sítároló tartozik. A központi épületben található a wellness részleg. Elhelyezés: 42 m 2 -es apartmanokban (4+2 fô), hálószoba egy franciaággyal és egy emeletes ággyal, étkezô-nappali kinyitható heverôvel (2 fôs), amerikai konyhával. Minden apartmanban TV, tel jesen felszerelt konyha, hûtô, mikrosütô, fôzôlap, étkezôsarok biztosítja a kényelmet. Kívánságra gyermekágy, etetôszék, pelenkázó, babyphone, gyerekfürdôkád kérhetô. RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 5 éjszaka ÖNELLÁTÁS FÉLPANZIÓ Felnôtt: Ft Ft Gyerek: Ft Ft 5-6. fô: Ft Ft Az árak tartalmazzák: szállást (min. 4 fô/apartman), áramot, törölközôt, ágynemûhuzatot, félpanzió esetén a reggelit és a vacsorát (bôvített kontinentális reggeli, 3 fogásos menüvacsora), végtakarítást, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), a Vitál részleg használatát (csak a félpanzió esetén), síoktatást (magyar nyelven), jó hangulatot, esti programokat. Az árak nem tartalmazzák: síbérletet, síbérlet kauciót: 3 /bérlet, apartman kauciót: 100 /apartman, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. Alternatív szálláslehetôség (alternatív áron) lekérésre áll rendelkezésre: Sissi Park El lá tás: önellátás vagy félpanzió (büféreggeli és menüválasztásos vacsora) Program: Jan. 15. kedd: utazás egyénileg Jan szerda-szombat: reggeli után gyüleke zô a lachtali kasszáknál. Oktatás 10:00 12:30 között, közös ebéd a Hüttében, 14:00 16:00 oktatás, síelés, pihenés. Jan. 20. vasárnap: reggeli után, kijelentkezés, délelôtt síelés, délután utazás haza. 5 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt (1993 és idôsebb): 149 Junior ( ): 134 Gyerek ( ): 77,5 Pöttöm (2007 és fiatalabb): ingyenes pwww.lachtal.at Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

22 2013 JAN 26 kfeb 2 6 nap sízés, 7 éjszaka Flachau AUT SNOW SPACE SÍ- ÉS SÍFUTÓTÁBOR A tavalyi szezon legnépszerûbb tábora idén sem maradhat ki a repertoárunkból. A változatosság jegyében, a mostani évben az alpin sízés mellett sífutással szeretnénk színesíteni a programot. Így, aki nem szeretne 6 napon át folyamatosan sízni, nekik adott a lehetôség, hogy a Ski Amadé tökéletes minôségû, kezelt sífutó pályáin oktatóval gyakorolhassa meglévô tudását vagy teljesen kezdô lévén megismerkedhessen ezzel a legegészségesebb sportnak tartott mozgásformával. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / hét 2 fôs (A1): Ft (1 légterû) 3 fôs (A): Ft (2 légterû) 4 fôs (B): Ft (2 légterû) 6 fôs (C): Ft (3 légterû) 8 fôs (D): Ft (4 légterû, két fürdôszobás) Az árak tartalmazzák: szállást 7 éjszakára síoktatást, sífutás oktatást (magyar nyelven) Az árak nem tartalmazzák: síbérletet síbérlet kauciót: 3 /bérlet idegenforgalmi adót (15 és 70 év között) reggeli szervizt baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást útlemondási biztosítást utazási költségeket Szál lás: Sonnberg Ferienanlage Barátságos apartmanhotel, gye - rek játszóval, csocsóval, biliárddal, szaunával. A sípálya autóval 3 perc, közelben van síbusz - megálló is. El lá tás: önellátás, de Frühstück - service -re van lehetôség. Program: jan.26. szombat: utazás egyénileg, este tájékoztatás a heti prog - rammal kapcsolatosan jan. 27 febr. 1. vasárnappéntek: sízés, sífutás, oktatás, szórakozás febr. 2. szombat: utazás haza egyénileg SÍBÉRLET ÁRAK Salzburger Sportwelt Amadé 6 napos 4 napos 3 napos 2 napos Felnôtt (1993-ig): Junior ( ): ,5 100,5 67,5 Gyerek: ( ): , pwww.skiamade.com Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

23 2013 FEB 2 k9 6 nap sízés, 7 éjszaka Puy St. Vincent FRA BIG MOUNTAIN TÁBOR Ebbe a táborunkba olyan sízőket várunk, akik a pályán sízés mellett több extrém sportba szeretnének belekóstolni, és egy aktív, változatos hetet szeretnének eltölteni Franciaországban. Puy St. Vincent (ejtsd: püi szanvenszon) 1400 és 2700 m között fekvő, barátságos, családias síterep, 75 km sípályával, északi fekvésének köszönhetően elég hóbiztos. Az éjszakai élet csendes, de azért jó néhány szórakozási lehetőség van (kor - csolyapálya, mozi, bárok) és persze a siklóernyőzést vagy a motorosszánt is ki lehet próbálni, sőt esti síelésre is van mód. Több lehetőség van pályán kívüli sízésre is. A snowboardosok számára van hópark, a sífutóknak pedig 60 km sífutópálya. RÉSZVÉTELI DÍJ Alapcsomag: Ft Big Mountain csomag*: Ft *Az alapcsomagon felül tartalmaz 2 nap helisízést (3-3 felvitel), lavinakurzust, Freeride léc bérlést Az árak tartalmazzák: szállást 7 éjszakára, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), síbérletet 6 napra (Grand Galaxie 1-1 nap sízéssel La Grave, Les 2 Alpes, és Alpe d Huez vagy Sestriere (ITA) síterepén), síoktatást (magyar nyelven) Az árak nem tartalmazzák: utazási költségeket (buszos utazási lehetőség van, érdeklődj az Alpesi Clubban), síbérlet kauciót, apartman kauciót: 300 /apartman, ellátást, baleset-, betegség- és pogy - gyász biztosítást, útlemondási biztosítást Program: febr. 02. szombat: utazás egyénileg, (vagy buszos utazás megfelelő létszám esetén) febr vasárnap péntek: reggel találkozó előre megbeszélt helyen és időpontban, délelőtt kb. 2 óra sízés oktatással, délután szintén kb 2 óra sízés a pályákon. febr. 09. szombat: kijelentkezés a szállásról, utazás haza. Szál lás: Residences le Parc aux Etoiles (1800 m) Új, kívül-belül gyönyörű apartman komplexum. Közvetlenül a sípálya mentén húzódik. A pálya felöli részén kis élelmiszerbolt található. Elhelye - zé sének köszönhetően majdnem teljesen körbesüti a nap. Tágas apartmanok, modern, jól felszerelt konyhával. Ingyenes szolgáltatások: nyitott, fűtött medence, További szolgáltatások: szauna, étterem, üzletek, élelmiszer bolt, pékség, zárt garázs Elhelyezés: 4, 6, 8 személyes apartma nok ban. Az apartmanok jól elszeparáltak. Felszereltség: TV, mosogatógép, mikrohullámú sütő, fürdőkád, külön toalett, nagy terasz. Távolság a legközelebbi pályától illetve felvonótól: min. 10, max. 100 m. El lá tás: nincs Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

24 2013 FEB 9k16 6 nap sízés, 7 éjszaka LACHTAL AUT FARSANGI TÁBOR Az idei szezonban farsangi táborunkat Lachtal lejtôin tartjuk. Mindenki készüljön jelmezzel! Sízések után sok-sok közös programmal várunk minden farsangi sízô gyereket és felnôttet. Szál lás: Monarchia Park Az üdülôfalu, közvetlenül a Schönberg csákányos lift mellett helyezkedik el. A park több, egymás melletti házból áll, ahonnan csodás panoráma nyílik a völgyre és a környezô hegyekre. Minden apartmanokhoz saját erkély, kerti bútor, külön zárható sítároló tartozik. A központi épületben található a wellness részleg. Elhelyezés: 42 m 2 -es apartmanokban (4+2 fô), hálószoba egy franciaággyal és egy emeletes ággyal, étkezô-nappali kinyitható heverôvel (2 fôs), amerikai konyhával. Minden apartmanban TV, tel jesen felszerelt konyha, hûtô, mikrosütô, fôzôlap, étkezôsarok biztosítja a kényelmet. Kívánságra gyermekágy, etetôszék, pelenkázó, babyphone, gyerekfürdôkád kérhetô. Alternatív szálláslehetôség (alternatív áron) lekérésre áll rendelkezésre: Sissi Park El lá tás: önellátás vagy félpanzió (büféreggeli és menüválasztásos vacsora) Program: Febr. 09. szombat: utazás egyénileg Febr vas péntek: reggel gyülekezô a kasszáknál. Oktatás 10:00 12:30 között, közös ebéd a Hüttében, 14:00 16:00 oktatás, síelés, pihenés. Febr. 16. szombat: reggel kijelentkezés, délelôtt síelés, délután utazás haza. RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 7 éjszaka ÖNELLÁTÁS FÉLPANZIÓ Felnôtt: Ft Ft Gyerek: Ft Ft 5-6. fô: Ft Ft Az árak tartalmazzák: szállást (min. 4 fô/apartman), áramot, törölközôt, ágynemûhuzatot, félpanzió esetén a reggelit és a vacsorát (bôvített kontinentális reggeli, 3 fogásos menüvacsora), végtakarítást, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), a Vitál részleg használatát (csak a félpanzió esetén), síoktatást (magyar nyelven), jó hangulatot, esti programokat. Az árak nem tartalmazzák: síbérletet, síbérlet kauciót: 3 /bérlet, apartman kauciót: 100 /apartman, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 6 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt (1993 és idôsebb): 164 Junior ( ): 147,5 Gyerek ( ): 85,5 Pöttöm (2007 és fiatalabb): ingyenes pwww.lachtal.at Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

25 2013 FEB 16k23 6 nap sízés, 7 éjszaka NAGY TÁBOR Murau Kreischberg AUT Kellemes, jól ismert sípályák, vendégszeretô, jó szállások, fergeteges hangulatú sízések. Ez Murau! Írhatnám, hogy kétféle Alpesi Clubos/Körte SE-s létezik, de azt hiszem a következô sokkal nagyobb igazság: egyféle Alpesi Clubos/Körte SE-s létezik, aki már járt Murauban és imádja. Szál lás: Hotel Alpin**** (közvetlenül a pálya aljában) Panzió félpanzióval: Pension Hansmann, Neuwirt (15-19 km a pályáktól) Apartman önellátással: Hansmann (16 km-re a pályáktól) El lá tás: szállástól függôen önellátás vagy félpanzió Program: Febr. 16. szombat: utazás egyénileg Febr vasárnap-péntek: reggeli után, 8:45-kor gyülekezô a kreisch - bergi kasszáknál, 9:30-tól találkozó a kabinos felvonó tetején. Oktatás 10:00 12:30 között, közös ebéd a Hüttében, 14:00 16:00 oktatás, síelés, pihenés. Febr. 23. szombat: reggeli után kijelentkezés a szállásokról, utazás haza. ÁRAK Felnôtt Diák* Gyermek** Félpanzió: Ft Ft Ft Önellátás: Ft Ft Ft Hotel Alpin: Ft Ft Ft * ** ***2010 és fiatalabbaknak: Ft A diák/gyerek/pöttöm kedvezmények csak 2 felnôttel egy szobában érvényesíthetôk, 1 felnôttel egy szobában: diák: Ft, gyerek: Ft Az árak tartalmazzák: szállást, félpanziónál a reggelit és vacsorát, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), kedvezmé - nyes síbérletet, síoktatást (magyar nyelven), jó hangulatot, esti prog - ramokat Az árak nem tartalmazzák: baleset-, betegség- és poggyász - biztosítást, útlemondási biztosí - tást, utazási költségeket, síbér let kauciót: 3 /bérlet *** Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

26 2013 FEB 24kMÁRC 3 6 nap sízés, 7 éjszaka NAPSÜTÉS TÁBOR Szál lás: Hotel San Giusto*** A szálloda a közelmúltban lett felújítva, a város központjában található, 800 méterre a sífelvonóktól. Modern stílusú szobákkal, WIFI zónákkal, belsô medencével, finn szaunával, fitness teremmel. Ingyenes szolgáltatások: transzfer a sípályákra és vissza, szórakozási lehetôség a szállodában. Tre Valli-Falcade ITA Szeretsz napsütésben sízni? Ha igen, akkor kezdjük együtt a ta - vaszt Olaszországban! A választott síterepünk idén Tre Valli-Falcade, kb. 780 km-re Budapesttôl. Tre Valli egyike a Dolomitok legjobb sítere - peinek. 100 km pályán az egész szezonban garantált a hó a modern hóágyúknak köszönhetôen. Elhelyezés: 2, 3, 4 ágyas szobákban (gyerekeknek emeletes ágy) El lá tás: félpanzió (reggeli, vacsora) Program: febr. 24. vasárnap: utazás egyénileg febr. 25 márc. 2. hétfô szombat: reggel találkozó elôre megbeszélt helyen és idôpontban, délelôtt kb 2 óra sízés oktatással, délután szintén kb 2 óra sízés a pályákon. márc. 3. vasárnap: kijelentkezés a szállodából 10 óráig, délelôtt sízés, délután hazautazás. RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 7 éjszaka Felnôtt: 460 Gyerek ( ): 295 Gyerek ( ): 120 Pöttöm (2010 ): ingyenes* /oktatással 120 * Gyerekkedvezmények csak 2 felnôtt árat fizetôvel egy szobában érvényesek! Az árak tartalmazzák: szállást 7 éjszakára, félpanziót (reggeli, vacsora ital nélkül), síoktatást (magyar nyelven) Az árak nem tartalmazzák: síbérletet, síbérlet kauciót: 3 /bérlet, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), baleset-, betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket, egyágyas felár: 10 /nap 6 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt: 214 Gyerek ( ): 150 Gyerek (2005 ): ingyenes Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

27 2013 MÁRC 13 k17 4 nap sízés, 4 éjszaka Murau Kreischberg AUT NEMZETI TÁBOR RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 4 éjszaka Felnôtt: Ft Diák ( ): Ft Gyerek ( ): Ft Pöttöm (2010-tôl): Ft A diák/gyerek/pöttöm kedvezmények csak 2 felnôttel egy szobában érvényesíthetôk. 1 felnôttel egy szobában: diák Ft, gyerek Ft Az árak tartalmazzák: szállást 4 éjszakára félpanziót kedvezményes síbérletet idegenforgalmi adót (15 és 70 év között) síoktatást (magyar nyelven) 2014-es Atomic síléc tesztet jó hangulatot, esti programokat Március 15-e 2013-ban péntekre esik, így akár egy nap kivett szabadsággal ismét részt vehettek a szezon legna - gyobb eseményén, a Snowboard és Sí Magyar Bajnokságon, amikor 4 napra kicsit kiköltözik a nemzet Murau- Kreischbergre és mindenki, aki számít, aki versenyezni szeret, aki napsütésben sízni/snowboardozni szeret, aki bulizni szeret egyszóval mindenki ott lesz. Gyere Te is, gyertek Ti is, a prog - ramok az Alpesi Club részérôl: 2014-es Atomic lécteszt, gyermek és felnôtt oktatás, látványos alpin, snowboard és freestyle versenyek, bemutatók. Az árak nem tartalmazzák: útlemondási biztosítást baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást utazási költségeket síbérletet kaució: 3 /bérlet 4 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt: 135 Gyerek ( ): 75,50 pwww.kreischberg.at Szál lás: Hotel Alpin**** A szállás a Kreischberg lábánál, közvetlenül a sípályánál található. A szobák stílusosan berendezettek és igényesen felszereltek, síelés után pedig a ház szaunájában pihenhetjük ki magunkat. Az étteremben a tradicionális osztrák konyhán kívül nemzetközi fogásokkal is várják a vendégeket. El lá tás: félpanzió (büféreggeli és menü - választásos vacsora) El lá tás: Hotel Relax Resort, Ferien Park, Ferien Hotel, apartmanok, panziók lekérésre. Program: Márc. 13. szerda: utazás egyénileg Márc csütörtök-szombat: reggeli a Hotel Alpinban, 8:45 gyülekezô a kreisch bergi kasszáknál, 9:30-tól találkozó a kabinos felvonó tetején. Oktatás 10:00 12:30 között, közös ebéd a Hüttében, 14:00 16:00 oktatás, síelés, pihenés, közös vacsora a Hotel Alpinban. Márc. 17. vasárnap: reggeli a Hotel Alpinban, kijelentkezés a hotelbôl, 10-tôl oktatás egészen 12:30-ig. Délután utazás haza. Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

28 2013 MÁRC 23 k27 és MÁRC 27kÁPR 1 4 nap sízés, 4 éjszaka 5 nap sízés, 5 éjszaka LACHTAL AUT TAVASZI ÉS HÚSVÉTI TÁBOR Tavaszi és Húsvéti szezonbúcsúztató táborainkat hagyományos módon a napfényes Lachtal méltán népszerű síterepén rendezzük meg. A 140 hektáron elterülô sípályarendszerével bármely tudásszintű síelônek megfelelô élményt nyújt, a pályák szélességüknél fogva nem zsúfoltak. Gyermekeknek tanpálya, snowboardosoknak ugrósánc áll a rendelke - zésükre. Magas fek vé sének, páratlan mikroklímájának és a rendszeres hóágyúzásnak köszönhetôen április végéig hóbiztos, így a napsütéssel párosulva tökéletes szezonvégi kikapcsolódást nyújt. Szál lás: Monarchia Park Az üdülôfalu közvetlenül a Schönberg csákányos lift mellett helyezkedik el. A park több, egymás melletti házból áll, ahonnan csodás panoráma nyílik a völgyre és a környezô hegyekre. Minden apartmanokhoz saját erkély, kerti bútor, külön zárható sítároló tartozik. A központi épületben található a wellness részleg. Elhelyezés: 42 m 2 -es apartmanokban (4+2 fô), hálószoba egy franciaággyal és egy emeletes ággyal, étkezô-nappali kinyitható heverôvel (2 fôs), amerikai konyhával. Minden apartmanban TV, tel jesen felszerelt konyha, hûtô, mikrosütô, fôzôlap, étkezôsarok biztosítja a kényelmet. Kívánságra gyermekágy, etetôszék, pelenkázó, babyphone, gyerekfürdôkád kérhetô. SÍBÉRLET ÁRAK 4 napos 5 napos Felnôtt (1993-ig): Junior ( ): ,50 Gyerek: ( ): 57,50 69,50 pwww.lachtal.at RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 4 éjszaka ÖNELLÁTÁS FÉLPANZIÓ Felnôtt: Ft Ft Gyerek: Ft Ft 5-6. fô: Ft Ft RÉSZVÉTELI DÍJ / fœ / 5 éjszaka ÖNELLÁTÁS FÉLPANZIÓ Felnôtt: Ft Ft Gyerek: Ft Ft 5-6. fô: Ft Ft Az árak tartalmazzák: szállást 4 illetve 5 éjszakára (min. 4 fô/apartman), áramot, törölközôt, ágynemûhuzatot, félpanzió esetén a reggelit és a vacsorát (bôvített kontinentális reggeli, 3 fogásos menüvacsora), végtaka rítást, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), a Vitál részleg használatát (csak a félpanzió esetén), síoktatást (magyar nyelven), jó hangulatot, esti programokat. Az árak nem tartalmazzák: síbérletet, síbérlet kauciót: 3 /bérlet, apartman kauciót: 100 /apartman, baleset-, beteg - ség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. Csak oktatásra is lehet jelentkezni, aminek ára: 20 /fô/nap. Jelent - kezni elôre kell az Alpesi Clubban. Amennyiben a helyszínen szeretne valaki csatlakozni elôzetes bejelentkezés nélkül, akkor a díj: 30 /fô/nap. Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

29 2013 MÁJ 17k20 4 nap biciklizés, 3 éjszaka BALATON ÉSZAKI-PART HUN BALATONI KERÉKPÁR TÚRA Idén pótolni szeretnénk a nyári Alpesi Clubos családi táborok hiányát, ezért az utolsó havas táborunk után másfél hónappal, Pünkösdkor, szervezünk egy balatoni túrát kerékpáron. RÉSZVÉTELI DÍJ Felnôtt: Ft Gyerek: Ft Szál lás lehetôségek Alsóörsön: Körte SE vízi sporttelepe emeletes ágyas, 6 fős légkondicionált lakókonténer Hotel Laroba**** lekérésre Program: 1. nap: május 17. péntek: utazás Alsóörsre egyénileg, megérkezés a Körte SE vízi sporttelepére, este sütögetés a telepen 2. nap: május 18. szombat: Alsóörs Lovas Palozak Csopak Balatonszőlős Pé - csely - Nagyvázsony (27 km) Tótvázsony Balatonszőlős Csopak Paloznak Lovas - Alsóörs (28 km) (összesen: 55 km) TIPP: boros pincelátogatás Csopakon (Béla és Bandi, Jásdi Pince, Figula vagy Liszkay stb.) 3. nap: május 19. vasárnap: Alsóörs Nemes vámos Veszprém Szentkirály - szabadja - Alsóörs (összesen: 38 km) TIPP: veszprémi állatkert 4. nap: május 20. Pünkösd hétfő: Alsóörs Balatonakali vonattal, onnan kerékpárral: Dörgicse Mencshely Nagyvázsony Mencshely Szentantalfa Zánka és Zánka Alsóörs vonattal (összesen kerék - párral: 33 km) TIPP: Nagyvázsonyi vár, Hegyestű Az árak tartalmazzák: szállást 3 éjszakára félpanziós ellátással (reggeli-vacsora) a KÖRTE SE vízi telepén, kerékpárok szállítását Alsóörsre és onnan Budapestre, személyes csomagok szállítását a túra ideje alatt, segítségnyújtást a kerékpár esetleges defektje, kisebb hibája esetén. Az árak nem tartalmazzák: kerékpárkölcsönzést (lehetőség van az Alpesi Club ORBEA kerék - párjainak kölcsönzésére), belépő - jegyeket strandokra, vonatjegyet, fakultatív programok költségeit FONTOS! A túrán csak olyan kerékpárral lehet részt venni, ami a közúti forgalomban való használatra alkalmas, a KRESZ előírásainak megfelelő, és szervizelt. Ajánlott felszerelés: bukósisak (gyerekeknek kötelező), távcső, kesztyű, kulacs, napszemüveg, esőruházat, láthatósági mellény, napkrém.

30 NYÁRI VITORLÁS- ÉS SZÖRFTÁBOROK Vitorlás- illetve szörftáborainkba már sokadik éve olyan gyermekeket várunk, akik a nyári szünetet szeretnék a Balaton partján, vízi sportágakkal megismerkedve tölteni. Táborainkban szörfökön, Optimist, Laser Pico, Európa, Kalóz és Windy típusú vitorlásokon tanulhatnak a fiatalok. A turnusok vasárnap délután indulnak, és péntek délután egy bemutatóval érnek véget, így a szülők megnéz - hetik mennyit fejlődött gyermekük. Csoportos jelentkezés esetén felnőtt illetve céges táborokat is indítunk, akár hétvégi időpontokban is. Az elmúlt évek gyakorlata, hogy a legügyesebb, legtehetségesebb fiata lokat a balatonföldvári Spartacus Vitorlás Egylet meghívja egy szezon végi táborozásra, ahol lehetőség nyílik arra, hogy a gyerekek bepillantást nyerjenek a klub életébe és le - igazoljanak az egyesületbe vitorlásver seny - zőnek. Gyermektáborok 2013-ban Felnôtt Vitorlástáborok június Alsóörs június Alsóörs június 30 július 5. Alsóörs július Alsóörs, Balatonföldvár július Alsóörs, Balatonföldvár július Alsóörs, Balatonföldvár július 28 augusztus 2. Alsóörs, Balatonföldvár augusztus 4 9. Alsóörs augusztus 5 9. Szigliget augusztus Alsóörs augusztus Szigliget Ellátás: teljes panzió (reggeli, ebéd, vacsora) Utazás: egyénileg Ár: elôkészületben A Körte SE és az Alpesi Club csapata a nyári szezonban felnőttek részére is szervez vitorlás/szörf tanfolyamot, okta tást, továbbképzést. Az oktatásra a balatonföldvári Spartacus vízi tele - pén vagy Alsóörsön a Körte SE sporttelepén kerül sor később egyeztetett időpontokban. Az oktatás ára: elôkészületben Szálláslehetôség: Balatonföldváron a Spartacus telepén, környező pan - ziókban, szállodákban és ifjúsági szállókban, lekérés alapján. Alsóörsön a sporttelepen, légkondicionált lakó - konténerekben. Szállásinformáció: szallasok@alpesiclub.hu Étkezési lehetôség: reggeli, ebéd, vacsora

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti 2018 Téli síutak 2019 sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA PÁLYASZÁLLÁS INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS nassfeld & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA terep nassfeld 110 km tökéletesen karbantartott sípálya minden nehézségi szinten, garantált hóbiztosság 26 modern

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN Fakultatív programlehetőségek: síoktatás, síszafari, casino látogatás, korcsolyázás Búcsúztassa az óévet és köszöntse az újat úgy, mint még soha! Élménydús síelés, kicsit

Részletesebben

Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással

Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással Helyszín: Szlovénia Cerkno Szlovénia legjobb sícentruma címmel az elmúlt években többször is kitüntetett pályarendszer Időpont: 2016. dec.

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Gerlitzeni Party Sítábor

Gerlitzeni Party Sítábor Gerlitzeni Party Sítábor LINE UP: Whiteboy Karmatronic Mira O'Neil Dévényi Tibi bácsi Juhász Laci Somogyi PROGRAMOK: - Party minden este - Extrém csúszás - Szingli buli - Ladies Night - Karaokee - Lasertag

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL!

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! Akció ideje: 2010.12.04-2010.12.18. Az árak euróban értendık /fı /csomag 3* Hotel/Panzió 4* plus Hotel SZÁLLÁS

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Ausztria, Murau - Kreischberg Időpont: 2014. március 12-16. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: Ferienpark Kreischberg A gyermekes családok egyik legfontosabb

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. Tavalyi árakon! sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. Tavalyi árakon! sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Tavalyi árakon! Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb

Részletesebben

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia?

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia? Kik vagyunk? Németh Bence és Leel- Őssy Attila vagyunk, budapesti egyetemi hallgatók. A szervezést bonyolítja és az infrasturktúrát biztosítja, az Online Travel Services budapesti utazási iroda. Az iroda

Részletesebben

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL Kedves Szervezők! Csoportoknak szóló ajánlatainkat gyűjtöttük össze a következőkben. Az árainkból szervezési díjat és ingyenességet tudunk adni, érdeklődjetek

Részletesebben

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu Téli ajánlataink :. Ha még csak most szeretnéd megízlelni a síelés vagy snowboardozás felülmúlhatatlan érzését, vagy profiként szeretnél visszatérni a lejtőkre, itt a helyed. A közös pont kezdő és haladó

Részletesebben

TÉLI PROGRAMOK 2013/2014. 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu

TÉLI PROGRAMOK 2013/2014. 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu TÉLI PROGRAMOK 2013/2014 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Is ten hozott az Al pe si Clubban! Lapozgasd idei, 2013/2014-es nyomtatott programfüzetünket

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Folgaria-Lavarone Időpontok: 2014.02.16-23. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Residence Hotel Stella*** Golf Hotel Folgaria**** A gyermekes családok

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Olaszország Val di Fassa - Carezza Időpont: 2017. jan. 21-28. (8 nap/7 éjszaka) Szállás ajánlatok: Gasthof Albergo Meierei** +

Részletesebben

Besíző csoport kísérővel háztól - házig Nassfeld/Hermagor

Besíző csoport kísérővel háztól - házig Nassfeld/Hermagor Besíző csoport kísérővel háztól - házig Nassfeld/Hermagor Dátum: 2016.12.09. 12.13. (4 éjszaka) Síterület: Nassfeld/Hermagor Utazás: busszal Budapestről vagy egyénileg Pályaszállás: Almresort /Almhotel

Részletesebben

SÍELÉS AUSZTRIÁBAN! FAMILIENRESIDENZ VILLACH **** Ft-főtől

SÍELÉS AUSZTRIÁBAN! FAMILIENRESIDENZ VILLACH **** Ft-főtől SÍELÉS AUSZTRIÁBAN! FAMILIENRESIDENZ VILLACH **** (Warmbad-Villach) 58.400.- Ft-főtől CSALÁDOKNAK ÉS BARÁTI TÁRSASÁGOKNAK KÜLÖNÖSEN AJÁNLJUK! EXTRA: 2 gyermeknek 12 éves korig ingyen! Sí és wellness minden

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Olaszország-Tre Valli-Falcade Időpont: 2017. jan. 14-21. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Residence Sussy*** / Pályaszállás A gyermekes

Részletesebben

Márciusi sícsoport kísérővel háztól - házig Kaprun Zell am See

Márciusi sícsoport kísérővel háztól - házig Kaprun Zell am See Márciusi sícsoport kísérővel háztól házig Kaprun Zell am See Dátum: 2017.03.15 03.19. (4 éjszaka) Síterület: Zell am See Kaprun Utazás: busszal Budapestről Pályaszállás: Hotel St. Hubertushof ***+/Pension

Részletesebben

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK 2011+2012. évesek vagyunk!

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK 2011+2012. évesek vagyunk! 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Téli PROGRAMOK 2011+2012 évesek vagyunk! az 5. SZÜLETeSNAPI oldalon ` ` Is ten hoz ta az Al pe si Clubban! A 2011/2012-es

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Ausztria, St.Oswald / Bad Kleinkirchheim Időpont: 2015. jan. 11-15. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: Feriendorf Kirchleitn Grosswild

Részletesebben

Áraink magyar forintban

Áraink magyar forintban Áraink magyar forintban Felhívjuk figyelmeteket, hogy az itt található árak tájékoztató jelleggel, 330 Forint / 1 Euró árfolyamon lettek számolva. Az aktuális árfolyamnak megfelelően a sítúrák díja ettől

Részletesebben

GERLITZEN ALPE. Tempo Jugendhotel*** Drobollach am Faaker See. Szabad időpontok:

GERLITZEN ALPE. Tempo Jugendhotel*** Drobollach am Faaker See. Szabad időpontok: GERLITZEN ALPE Budapest: 572 km Magasság: 1 000-1 911 méter Sípályák hossza: 60 km, ebből 3,3 km fekete, 45,4 km piros és 11,3 km kék pálya. Liftek: 15 db, ebből 7 húzó-, 7 ülő- és 1 kabinos lift. Szolgáltatások:

Részletesebben

GERLITZEN ALPE. Tempo Jugendhotel*** Drobollach am Faaker See. Szabad kapacitás: 2013.12.26-29. 108 fő 2014.02.04-09. 20-25 fő 2014.02.19-24.

GERLITZEN ALPE. Tempo Jugendhotel*** Drobollach am Faaker See. Szabad kapacitás: 2013.12.26-29. 108 fő 2014.02.04-09. 20-25 fő 2014.02.19-24. GERLITZEN ALPE Budapest: 572 km Magasság: 1 000-1 911 méter Sípályák hossza: 60 km, ebből 3,3 km fekete, 45,4 km piros és 11,3 km kék pálya. Liftek: 15 db, ebből 7 húzó-, 7 ülő- és 1 kabinos lift. Szolgáltatások:

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Val di Fiemme Időpont: 2014.02.15-22. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Centro Vacanze Veronza*** A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

FOGLALJON KEDVEZMÉNYESEN! first minute árak 2015.10.31-ig a krvaveci síközpontban

FOGLALJON KEDVEZMÉNYESEN! first minute árak 2015.10.31-ig a krvaveci síközpontban FOGLALJON KEDVEZMÉNYESEN! first minute árak 2015.10.31-ig a krvaveci síközpontban SÍ CSOMAG 3+3 2015.12.01-2016.04.15 3 félpanzió 3 napi síbérlet 3 szauna belépő Az ajánlat nem érvényes 2015.12-26-2016.01.03.

Részletesebben

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS 2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS PIROSKA HOTEL*** BÜK Érvényes: 2012.06. 01 30.között, a hét bármely napján! Ár: 8.126 Ft / fő / éj 2 éjszaka foglalással Ár: 7.460 Ft / fő / éj 3 éjszaka foglalással Szállás kétágyas

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Ausztria, Kals-Matrei - Großglockner Időpont: 2019. március 13-17. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: SCOL Sporthotel Großglockner***

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

Odafigyelés, színvonal, profizmus

Odafigyelés, színvonal, profizmus Síutak Odafigyelés, színvonal, profizmus Fennállásunk 20 éve alatt nevünk garanciává vált mindazok számára akik biztonságban, élvezettel és hatékony fejlődéssel szeretnék eltölteni téli szabadságukat.

Részletesebben

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Téli PROGRAMOK 2010+2011 Isten hozta az Alpesi Clubban! Az Alpesi Club, immár hagyományosan, minden évben megjelenô katalógusát

Részletesebben

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Téli PROGRAMOK 2010+2011 Isten hozta az Alpesi Clubban! Az Alpesi Club, immár hagyományosan, minden évben megjelenô katalógusát

Részletesebben

XVII. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK

XVII. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK INFORMÁCIÓK Verseny információk: A verseny rendezője: Magyar Kick-Box Szakszövetség Tigers Kick- Box és Szabadidő SE Szeged Helyszín: Szeged, Városi Jégpálya Cím: Szeged, Szabadkai út 22. Időpont: 2011.

Részletesebben

Kaukázusi síelés Grúziában

Kaukázusi síelés Grúziában Kaukázusi síelés Grúziában 2019. márciusában már 4. alkalommal térünk vissza Grúzia varázslatos hegyei közé. Így nem csoda, hogy idén is bátran invitálunk Titeket Kelet - Európa legkomolyabb síparadicsomába.

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA A Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található balatonaligai szállás-, és üdülőközpont, melynek 10 hektáros strandja 2 km hosszan nyúlik

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Korfu - Moraitika/Messonghi Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Máj. 31.* Jún. 7.*, 11., 18., 25. Júl. 2., 9., 16., 23., 30. Aug. 6.,

Részletesebben

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

A szobák felszereltsége: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Északi fekvésű világos apartman gyönyörű kilátással a hegyekre, közel a sífelvonókhoz. A Vieil

Részletesebben

XVI. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK

XVI. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK XVI. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK Verseny információk: A verseny rendezője: Magyar Kick-Box Szakszövetség Csongrád Megyei Kick- Box Szövetség Tigers Kick- Box és Szabadidő SE Szeged Combat D Sport Klub

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

K2: Odafigyelés, színvonal, profizmus

K2: Odafigyelés, színvonal, profizmus K2: Odafigyelés, színvonal, profizmus Fennállásunk 20 éve alatt nevünk garanciává vált mindazok számára, akik biztonságban, élvezettel és hatékony fejlõdéssel szeretnék eltölteni téli szabadságukat. Programok

Részletesebben

Hotel Sonnhof Rauris ***

Hotel Sonnhof Rauris *** téli ajánlatok Hotel Sonnhof Rauris *** Rauris, Salzburg, Austria magyar szálloda - magyarul beszélünk Rauris, Hotel, felszereltség A Rauris-völgyet körös-körül 3000 m feletti hegycsúcsok övezik, nem csoda

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján A kedvezmények mértéke kiterjed: - Hotel Lycium **** - Aquaticum Termál és Wellness Hotel **** - Aquaticum

Részletesebben

GOLDECK Új 6- os ülőliftek, új 8- as kabinos lift!

GOLDECK Új 6- os ülőliftek, új 8- as kabinos lift! GOLDECK Új 6- os ülőliftek, új 8- as kabinos lift! Magasság: 550-2 142 m. www.sportberg- goldeck.com Sípályák hossza: 25 km sípálya, ebből 7,5 km fekete, 9,5 km piros, 8 km kék pálya. Liftek: 9, ebből

Részletesebben

KARINTIA Gerlitzen Alpe

KARINTIA Gerlitzen Alpe KARINTIA Gerlitzen Alpe FÉLPÉNZES AJÁNLAT Foglalj szállást félpanziós ellátással 5 éjszakára az akcióban megadott időpontokban és a SÍBÉRLETET FÉLÁRON kapod! Elhelyezés: HolidaySport Hotel & Ski Resort

Részletesebben

BMW Winter Technic Drive 2014 Sölden 1.Oldal BMW WINTER TECHNIC DRIVE 2014. VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON.

BMW Winter Technic Drive 2014 Sölden 1.Oldal BMW WINTER TECHNIC DRIVE 2014. VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON. 1.Oldal VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON. 2.Oldal A rendezvény bemutatása. Az aktuális BMW modellek megismerése és vezetése 24 óra alatt, BMW certifikált instruktorok és a BMW márka képviselői segítségével A

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős Central Parc 2 (2. emelet) ref.: RIP203 Nagyon jó fekvésű apartman ház gyönyörű kilátással Briancon szívében, közel az üzletekhez és szolgáltatásokhoz. Prorel

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu

franciaország franciaország CÔTE D AZUR TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 www.autoclubtravel.hu TENGERPARTI ÜDÜLÉSEK CÔTE D AZUR MENTON - Residence LES CITRONNIERS*** FR0202 Leírás: Menton sajátos szubtrópusi mikroklímájáról és páratlan kertjeiről nevezetes. A felújított 4 szintes apartmanház Menton

Részletesebben

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!!

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!! Csongrád Megyei Kick-box Szövetség Tigers Kick-box és Szabadidő SE Szeged Combat D Sport Klub IDŐPONT: 2009. május 22-24. HELYSZÍN: Szeged, Városi Jégpálya, Szabadkai út 22. SZABÁLYOK: WAKO szabályok,

Részletesebben

2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ

2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ 2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ Spanyolország Benidorm Árak Ft/fő repülővel Július 5 12 19, 26 Augusztus 2,9,16 ELŐFOGLALÁSI ÁRAK Ellátás 8 nap / 7éj 8 nap / 7éj 8 nap / 7éj Gemelos 2-4

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

Ózdi Síbarátok 2015-ös táborai

Ózdi Síbarátok 2015-ös táborai Ózdi Síbarátok 2015-ös táborai Az Ózdi Síbarátok Köre valamint a BükkiSí Sísuli szervezésében ismét meghirdetjük táborainkat. Természetesen nem csak ózdiakat várunk, hanem minden elkötelezett síbarátot,

Részletesebben

Fedezze fel Baselt 3 nap alatt!

Fedezze fel Baselt 3 nap alatt! Fedezze fel Baselt 3 nap alatt! HOTEL MÜNCHNERHOF*** 3 nap/2 éjszaka A csomag foglalható: 2008.02.01-11.01. között tetszőlegesen. A csomag tartalma: szállás a Hotel Münchnerhof-ban, mely Kleinbasel városrészben,

Részletesebben

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u A kongresszus helyszíne. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Hunguest Hotel Forrás****SUPERIOR Gyógy- és Wellness Szálloda 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u.16-24. A kongresszus helyszíne. A légkondicionált szálloda 196 szobája között kétágyas

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat PROKO TRAVEL Hungary 1037 Budapest, Katona J. u. 14. Tel: 1 354 1300 Fax: 1 354 1301 www.prokotravel.hu budapest@prokotravel.hu Engedélyszám: R 0857/1993 Utazás repülővel: 1/ Kiutazás egyénileg FRUIT LOGISTICA

Részletesebben

PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős

PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős PRÉ DU MOULIN F (3. emeleti) ref.: SPI305 11 Avenue Général de Gaulle, 05100 Brinacon központjától 100 m-re található. Nagyon szép világos keleti fekvésű, közelben

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató 2/3 fős La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe AGENCE GIVERDON IMMOBILIER BP 26 - Avenue des Jeux 38750 Alpe d'huez www.giverdon-immobilier.fr

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

Parkolás: A Kölcsey Központ mélygarázsában, a Hotel Lycium vendégei részére elkülönített parkolóhelyeken Ft/szgk/éj.

Parkolás: A Kölcsey Központ mélygarázsában, a Hotel Lycium vendégei részére elkülönített parkolóhelyeken Ft/szgk/éj. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2019. május 20-ig beérkezett

Részletesebben

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28.

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. SZOBA ÁRAK: ELŐ ÉS UTÓSZEZONBAN Erkélyes thai szoba 2 fő részére 2013.május 01.- június 01.-ig 2013. augusztus 29.- december 31.-ig 7000 Ft/ éj

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak:

Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció. Csomagárak: Tisza Corner Hotel, Szeged - 2=3 Akció szállás 3 éjre fürdőszobás szobában Svédasztalos reggeli Wifi internet parkolás hotel zárt parkolójában a 3. éjszakát grátisz biztosítjuk! Csomagárak: 6.500.-Ft helyett

Részletesebben

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22.

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás:

1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj Ft/fő/éj-től* Leírás: 1. Extra kényeztetés nosztalgia árakon 4nap/3éj 8.167 Ft/fő/éj-től* Mit szólna, ha egy varázsütésre mindenhol akár 2010-es árakon vásárolhatna. Nálunk 09.19 és 12.23 között kedvező csomagajánlatainkkal

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Murau-Kreischberg (868-2118 m)

Murau-Kreischberg (868-2118 m) Murau - Kreischberg Murau-Kreischberg (868-2118 m) Kreischbergen a haladó és profi sízők is megtalálják a számításukat. A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes + csákányos felvonók mentén

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Rimini Viserbella. Hotel Cadiz*** vagy hasonló

Rimini Viserbella. Hotel Cadiz*** vagy hasonló Rimini Viserbella Hotel Cadiz*** vagy hasonló Hotel Alsen, Hotel Baia, Hotel Isabel A pezsgő Viserbella nyugalmat és vidám életérzést sugárzó környezetben, Riminitől mindössze 5, az új expótól pedig 3

Részletesebben

Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban www.sissipark.at

Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban www.sissipark.at SISSIPARK Apartmanok a Schladming-Dachstein régióban 1 Apartmanok Studió plusz A stúdió plusz egy légterű, nappali/hálószobás apartman dupla ággyal és kihúzható kanapéval. A stúdiókhoz étkező, teljesen

Részletesebben

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős Central Parc 2 (2. emelet) ref.: RIP203 Nagyon jó fekvésű apartman ház gyönyörű kilátással Briancon szívében, közel az üzletekhez és szolgáltatásokhoz. Prorel

Részletesebben

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén!

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén! 2015-ben megújult szállodánk az FBVSZOSZ minden tagjának 15 % kedvezményt biztosít aktuális téli-, ünnepi- és évkezdő ajánlataiból, valamint a szálloda személyre szabott ajándékutalványaiból! A a Balaton

Részletesebben

WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR. Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk!

WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR. Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk! WASSERSTART SPORTKÖR, BALATONFÖLDVÁR Szörfözz velünk! Vitorlázz velünk! Szörf-, vitorlás, katamarán és SUP nyári táborok 2017 Szörf-, vitorlás, katamarán és SUP táborok Balatonföldváron 2017. június-július

Részletesebben