TÉLI PROGRAMOK 2013/ Budapest, Krisztina krt

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TÉLI PROGRAMOK 2013/2014. 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu"

Átírás

1 TÉLI PROGRAMOK 2013/ Budapest, Krisztina krt

2 Is ten hozott az Al pe si Clubban! Lapozgasd idei, 2013/2014-es nyomtatott programfüzetünket vagy látogass el weboldalainkra: Alpesi Club Körte SE és Vitorlástáborok illetve figyelj minket a Facebookon is, mint Alpesi Club, Körte SE és Vitorlás - táborok.hu! A Körte SE szárazedzései a Normafán 2013-ban október 5-én indulnak, kül - földön pedig az ôszi kapruni gleccser - táborainkkal kezdjük a szezont. Ezután következik a november végi Besízô tábor Turrachon. Decemberben Kreischberg sípályáin tökéletesíthetjük együtt sítudásunkat, majd a Karácsony elôtti héten, várunk minél több gyereket hagyomá - nyos Gyerektáborunkba, ahol együtt várjuk a Jézuskát! Szilveszterkor köszöntsük az újévet együtt Andorrában! Idén is megyünk sífutni, többször, többféle helyszínre és időtartamra. Januárban lesz ovis tábor és az elmaradhatatlan flachaui csúszás. A február szintén tele lesz programmal: Olaszország, Murau, Lachtal, Csehország, Turrach. Március 15-ével, valamint a Ta va szi és Húsvéti táborral zárjuk a sí - szezont, hogy aztán egy kerékpározással kezdhessünk ismét neki a nyárnak, vitor - lázásnak és szörfözésnek nyarán ismét három helyszínen várjuk a vitorlás és szörf tanoncokat: Alsó örsön, Balatonföldváron és Szigli ge - ten. Nemcsak gyerekeket tanítunk ezekre a nyári sportokra, hanem felnőtteket vagy akár cégeket is. Utazási iro dánk nyáron is várja a kéréseket, legyen szó nyaralásról, vagy sportútról. Vitorlás hajóra kormányost biztosítunk, de hajó - bérlésben is tudunk segíteni. Lapozz tovább, hogy minden táborról, programról minél részletesebben értesülj! Ha megtetszett valamelyik táborunk, vagy további igényeid, kérdéseid, kéréseid, ötleteid lennének, keress meg minket a címen, látogass el weboldalunkra vagy nézz be hozzánk személyesen! Címünk: 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. A következô oldalon dátum szerint kigyûjtöttük táborainkat, rendezvényeinket, melyekrôl részletes leírást találsz a katalógus további oldalain. Jó szórakozást! Hej hó, síz ni jó! De vi tor láz ni is!

3 PROGRAMOK október Szezonnyitó gleccsertábor I. pkaprun / AUT október 30 november 3. Szezonnyitó gleccsertábor II. pkaprun / AUT november 27 december 1. Novemberi besízô pturrach / AUT december 5 8. Mikulás tábor pmurau / AUT december Decemberi besízô pmurau / AUT december Karácsonyi gyerektábor pmurau / AUT december január 2. Szilveszter Andorrában pgrandvalira / AND január Sífutó tábor I. pramsau / AUT január Ovis tábor plachtal / AUT január 25 február 1. Snow Space sí-és sífutó tábor pflachau / AUT február 1 7. Olasz tábor ppiancavallo / ITA február 9 14/15. Farsangi tábor pmurau / AUT február Nagy tábor plachtal / AUT február Sífutó tábor II. psumava N. P. / CZE február 25 március 2. Napsütés tábor pturrach / AUT március Nemzeti tábor pmurau / AUT április 3 6. Tavaszi tábor plachtal / AUT április Húsvéti tábor pturrach / AUT Az árak csomagárak, a csomagban történô bármilyen változtatás új ajánlatnak minôsül. A szállodában a gyermekkedvezmények, csak 2 felnôtt árat fizetôvel egy szobában érvényesek. A síoktatás árát akkor sem tudjuk levonni a csomagárakból, amennyiben ezt a szolgáltatást nem veszik igénybe.

4 ÜZ LE TÜNK Küldetésünk, hogy a hozzánk forduló sportszerelmeseket mindig a legnagyobb szakértelemmel szolgáljuk ki, így azt kapják, ami személyre szabottan nekik a legmegfelelôbb. Éppen ezért a sí és snowboard valamint a szörf márkák közül a legjobbakkal dolgozunk: Atomic teljes termék palettája, Salomon termékei, illetve az exkluzív Volant márka. Ha pedig a szörfözéshez szeretnéd a legszuperebb minőséget, azt is nálunk találod: DROPS deszkák, MAUI SAILS, KA vitorlák közül válogathatsz. És ha az sem mindegy, hogy milyen öltözetben bukkanszk fel a pályá - kon vagy ülsz be egy forró Glühwein -ra a Hüttébe esetleg egyszerûen csak nem szeretsz fázni, akkor hagyd, hogy a ka bátot és a nadrágot, netán az aláöltözetet is mi ajánljuk neked. Válogass különböző kate gó - riájú márkáink közül: Rip Curl, Spyder, Salomon. Egyéni igényed, problémád van? Máshol már próbálták orvosolni, de nem sikerült? Gyere az Alpesi Clubba és mi megoldjuk! KÖL CSÖN ZŐNK Kölcsönzônk továbbra is vár a 2013/2014-es év legújabb ATOMIC modelljeivel, melyeket teljesen szer vi zelt állapotban tudsz kiköl - csö nözni, tesztelni nálunk. Ha a ki pró bált lécet, illetve snowboardot meg szeretnéd vásárolni, a köl - csön zés díjával csökkentjük az árát. Széles sícipô-, és ruhaválasz - tékkal is várunk! SZERVIZ Szervizünkben egyéni igények és rövid határidôk teljesítésére egyaránt van lehetőség, fordulj hozzánk bizalommal!

5 EGYESÜLETÜNK ÉVES TANDÍJ okt. 6-tól ápr. 6-ig, 50 alkalom) KÖRTE SE Egyesületünk a téli és nyári szabadidô - sportokat célozza meg, télen sí- és snowboardoktatással (a Normafától egészen Olaszországig), nyáron vitorlás- és szörf oktatással (Földvártól Alsóörsön keresztül Szigligetig) foglalkozunk. Oktatóink többszörös magyar bajnok sí-, szörf-és vitorlásversenyzôk. EGY ÖSSZEGBEN, októberi befizetéssel: Ft Testvéreknél 2 gyermek esetén: 2 x Ft Testvéreknél 3 gyermek esetén: 2 x , a 3. testvér ingyenes Mûanyagpálya éves tandíj: Ft Heti 1x szárazedzés, éves tandíj: Ft SÍOKTATÁS KÜLFÖLDÖN Egyesületünk elsôsorban gyermekek oktatásával foglalkozik, a normafai edzésekre alapozva tartjuk sítábora in - kat télen külföldön. Ezek idôpontjai és helyszínei megtalálhatóak a katalógus további lapjain. Emelett örömmel és teljes erôbedobással állunk egyéni igé nyek kielégítésének elébe is, úgy - mint felnôtt vagy egyéni oktatás illetve céges túrák lebonyolítása, csapatépí - tések, rendezvények szervezése. SÍOKTATÁS MŰANYAGPÁLYÁN BUDAPEST NORMAFA A normafai helyszínen három különbö - zô nehézségû mûanyagpályán oktat - juk a kezdô és haladó gyerekeket. Amíg a gyerekek csúszkálnak a szülôk sétálhatnak egyet a friss levegôn! HA VAN HÓ, HAVON SÍELÜNK! SZOMBATON ÉS VASÁRNAP IS 10 12ig! Bizonytalan idôjárás esetén a 30/ üzenetrögzítôt hallgassátok le! SZÁRAZEDZÉS NORMAFA Gyertek melegítsünk újra együtt a síelésre a Normafán! Hétvégi edzéseink idén is a már jól megszokott helyen a normafai baba lejtôn lesznek. Megfelelô hóhelyzet esetén újra elővesszük az automata liftet és kezdôdhet a csúszkálás! Elsô szárazedzés: október 6., vasárnap, fél 11. Továbbiakban: szombaton és vasárnap fél 11. Elsô mûanyagpályás edzés: október 26., szombat, óráig. (Kezdôk 10-kor, haladók 11-kor) BEFIZETÉSEK: Hétvégén: Normafánál a síedzés ideje alatt Hétköznap: hétfô péntek között az Alpesi Clubban (1122, Bp. Krisztina krt 3.)

6 AJÁNLATUNK CÉGEKNEK, BARÁTI TÁRSASÁGOKNAK Utazási irodánk örömmel bonyolítja le a megrendelô igényeinek megfelelôen, cégek, nagyobb baráti társaságok sízését, snowboardozását, tréningjeit. A túrához vállaljuk szállás, oktatás, busz, igény szerint repülô, illetve egyéb programok szervezését, akár szokatlan, különleges helyszínekre is. Amennyiben csapata felszerelést is kíván bérelni, kölcsönzônk kiváló minôségû, egyé ni megjelenésû ruhákkal, új Atomic és Salomon sí- és snowboard cipô válasz - tékkal, idei Atomic és Salomon sílécekkel, valamint Atomic és Burton hódeszkákkal áll rendelkezésére. Pályazárás után helyszíntôl függôen több programot is kínálunk, melyek a teljesség igénye nélkül a következôk lehetnek: aprés ski sörgyár látogatás szánkózás tubing hófoci motoros szánkózás különbözô wellness programok Referenciáink: Sony Ericsson, Merlin Communications, PET Hungária Kft., Kapacitás Kft., Media Markt, Euroleasing, Allianz Hungaria, Colas, AUDI Hungaria, Zwack. Árajánlatot az vagy címen kérhet. ÓVODÁKNAK, ISKOLÁKNAK Kiscsoportos síoktatást szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak a normafai mû - anyagpályán. Ezen oktatásaink során a gyerekek könnyen elsajátíthatják és begyakorolhatják a helyes mozgást a külföldi sítúrák elôtt. Az edzések rendszeres látogatásával a szezon során mindenki szert tehet a szükséges kondicionális és sítechnikai ismeretekre, és a havas lejtôkön már felhôtlenül, biztonságban élvezheti a sízés minden percét. Várjuk minden olyan óvoda és iskola jelent - kezését, ahol a gyerekek kedvet éreznek ahhoz, hogy friss levegôn, családias kör nye - zetben, játékos formában sízni tanuljanak. Az edzéseket a Körte SE szakképzett oktatói tartják (www.kortese.com). Ár és idôpont megbeszélés szerint: Akik a műanyag pályán elsajátították az alapokat, egy sítábor keretein belül kipró bál - hatják tudásukat. Igény szerint megszer - vezzük akár az egész óvoda vagy iskola sítúráját is. Vállaljuk a szállásfoglalást, oktatást, buszút és programok szer vezését, illetve a megfelelô felszerelés kiválasz tásá - ban is segítünk, legyen szó kölcsönzésrôl vagy saját felszerelés beszerzésérôl.

7 KÖRTE SE VERSENYCSAPAT Versenyiskolánk nyolc éve kínál lehetôséget azoknak a gyere keknek, akik már meglévô sítudásukat szeret nék fejleszteni és összemérni társaikkal versenykörül mények között. A versenyzés mellett igyekszünk megtartani a családias, jó hangulatot, ami miatt egyre töb - ben választanak minket. A ver senyzôk szá ma évrôl évre bôvül, közülük páran már a Magyar Sí Válogatott tagjának mondhatják magukat! Tavalyi eredményeink 2012/2013: I. hely II. hely III. hely Magyar Kupa: Magyar Kupa forduló: Magyar Bajnokság: Bezirks cup: Steier bajnokság: VERSENYZÉS VERSENYCSAPATAINK: MINI korosztály: GYEREK korosztály: JUNIOR korosztály: EDZŐK Varga Dóri Goszleth Marcell Adámy Anna Bugya Fruzsi Somogyi Zsolt

8 OKTATÓINK Fekete Orsi Adámy Kriszti Cholnoky Sasi Kalmár Sári Háray Tomi Hucskó Csabi Mayer Ádám Pryma Lidi Tóth Anna Tóth Ádi

9 Haidekker Anna Háray Balázs Háray Peti Körtvélyesi Miki Körtvélyesi Zsófi MIKI BÁCSI Sályi Eszter Sárecz L ili Sipos Andris Varga Balu Vágó Balu Zombori Juli

10 2013 OKT 25 k30 KAPRUN GLECCSERTaBOR #1 5 nap sízés, 5 éjszaka Budapesttôl 649 km SZÁLLÁS: Hotel Panorama Kaprun****, reggelivel vagy félpanzióval. Ingyen WIFI, wellness részleg. Haus SonnenAlp Kaprun apartmanház, ellátás nélkül. PROGRAM: Sízés a Kitzsteinhorn gleccseren 3000m magasan a Körte SE szakképzett oktatóival ameddig bírjuk, utána Apres Ski az Alpin Centerben. Esténként közös leve - ze tés a gyerekjátszóban illetve a bárban. Leginkább azért szeretünk Kaprunba járni, mert varázslatos a hatalmas hegyek közti völgy, ahonnan a késő nyárból egy ugrással lehet váltani a télbe, és ahol az év első friss havára mindig számíthatsz. Háray Tamás oktató RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 5 éjszaka HOTEL PANORAMA HAUS SONNENALP Felnôtt 355 Felnôtt 245 Junior ( ) 275 Gyerek ( ) 120 Gyerek ( ) 225 Gyerek oktatás nélkül 16 Pöttöm ( ) 100 Gyerek fôágyon 270 Részvételi díj tartalmazza a Hotel Panorámában: Szállást 5 éjszakára, félpanziót (reggeli és vacsora), idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza a Hotel Panorámában: Síbérletet, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. Részvételi díj tartalmazza a SonnenAlp apartmanban: Szállást 5 éjszakára, végtakarítást, síoktatást (magyar nyelven). Részvételi nem díj tartalmazza a SonnenAlp apartmanban: Síbérletet, ellátást, baleset-, beteg - ség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 5 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt: 170 Junior ( ): 127 Gyerek ( ): 85 OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 100 /fô/5 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

11 2013 OKT 30kNOV 3 KAPRUN GLECCSERTaBOR #2 4 nap sízés, 4 éjszaka Budapesttôl 649 km SZÁLLÁS: Hotel Panorama Kaprun****, reggelivel vagy félpanzióval. Ingyen WIFI, wellness részleg. Haus SonnenAlp Kaprun apartmanház, ellátás nélkül. PROGRAM: Sízés a Kitzsteinhorn gleccseren 3000m magasan a Körte SE szakképzett oktatóival ameddig bírjuk, utána Apres Ski az Alpin Centerben. Esténként közös leve ze - tés a gyerekjátszóban illetve a bárban. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 4 éjszaka HOTEL PANORAMA HAUS SONNENALP Felnôtt 310 Felnôtt 198 Junior ( ) 240 Gyerek ( ) 98 Gyerek ( ) 195 Gyerek oktatás nélkül 16 Pöttöm ( ) 80 Gyerek fôágyon 235 Részvételi díj tartalmazza a Hotel Panorámában: Szállást 4 éjszakára, félpanziót (reggeli és vacsora), idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza a Hotel Panorámában: Síbérletet, baleset-, betegség- és poggyászbiztosí tást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. Részvételi díj tartalmazza a SonnenAlp apartmanban: Szállást 4 éjszakára, végtakarítást, síoktatást (magyar nyelven). Részvételi nem díj tartalmazza a SonnenAlp apartmanban: Síbérletet, ellátást, baleset-, beteg - ség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. A nyárból már kiléptünk, a télre vi szont még várni kell. Aki azonban nem szeret decemberig várni, hogy sílécre álljon, annak Kaprunban a helye! Ahol a szezon első íveit véssük a hóba, ahol a kezdeti, bemelegítő menetek után ott folytatjuk, és onnan fejlődünk tovább, ahol legutóbb abbahagytuk.. Mayer Ádám oktató 4 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt: 143 Junior ( ): 107 Gyerek ( ): 71 OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 80 /fô/4 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

12 2013 NOV 27kDEC 1 TURRACHER HÖHE novemberi besızo 4 nap sízés, 4 éjszaka Budapesttôl 496 km SZÁLLÁS: Hotel Turracherhof**** félpanzióval kétágyas szobákban fürdôszobával, WC-vel, részben erkéllyel. Almhüttendorf, 14 fôs apartma - nok, mindegyik 7 db kétágyas szobával, fürdôszobákkal, WC-kel, konyhával, szaunával. PROGRAM: Sízés Turrecher Höhe sípályáin, traktorral huzatjuk át magunkat a befagyott tó jegén, körbesízzük az egész völgyet, dél - után elégedetten hörpintünk egy italt, miköz - ben a csodás tájat szemléljük az ablakból. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 4 éjszaka HOTEL TURRACHERHOF ALMHÜTTENDORF Felnôtt 340 Felnôtt 125 Gyerek 1. (12 14 év) 262 Gyerek ( ) 120 Gyerek 2. (6 11 év) 224 Üres ágy díj 70 Gyerek 3. (3 5 év) 160 A gyerekkedvezmények csak 2 felnôtt árat fizetôvel egy szobában érvényesek! Ha 14 fôsben kevesebb, mint 14 fô lakik, akkor üres ágy díjat számítunk fel! Részvételi díj tartalmazza Hotel Turracherhofban: Szállást 4 éjszakára, félpanziós ellátást (reggeli és vacsora), wellness használatot, síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza Hotel Turracherhofban: Síbérletet, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. Turrachon kezdeni a szezont az egyik legbiztosabb tipp! Garantált a hó, a szállásunk pedig hangulatával dobja fel kedvünket. Egy jó sízőnek, vagy egy versenyző gyerkőcnek ideális terep a szezonkezdéshez. Somogyi Zsolt verseny csapat edzô Részvételi díj tartalmazza Almhüttendorfban: Szállást 4 éjszakára, ágynemût, törölközôt, idegen - forgalmi adót (15 és 70 év között), áramot, végtaka - rítást. Részvételi díj nem tartalmazza Almhüttendorfban: Síbérletet, síoktatást (magyar nyelven), ellátást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemon - dási biztosítást, utazási költségeket. 4 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt 152 Junior (15 18 év) 122 Gyerek (6 14 év) 76 OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 80 /fô/4 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

13 2013 DEC 5 k8 MURAU mikulas tabor 3 nap sízés, 3 éjszaka Budapesttôl 460 km 2013 DEC 12k15 MURAU decemberi bes zo 3 nap sízés, 3 éjszaka Budapesttôl 460 km SZÁLLÁS: Hotel Alpin***, félpanzióval. Pályaszállás, kényelmes családi szobákkal, szaunával. Hotel Relax Resort Kreischberg****, fél pan - zióval. Pályaszállás, wellness részleggel. Ferien Park, különböző férőhelyű faházak, ellátással vagy ellátás nélkül. PROGRAM: Sízés Kreischberg pályáin. Folyamatosan várjuk a Miku lást, aki nagy való szí - nû séggel meg is fog érkezni. Délután Apres Ski a Mikulással. Esténként közös leve ze tés a gyerekjátszóban illetve az étte remben, bárban. PROGRAM: Ebben a táborban remek lehetőséged van a szezon elején csiszolni a tudásod. Kisebb létszám mellett kiváló oktatóktól ta nulhatsz. Családias han - gulat, sok esti szakmai be - szélgetés jellemzi a tábort. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 3 éjszaka HOTEL ALPIN Felnôtt 203 Gyerek ( ) 160 Pöttöm ( ) 136 Részvételi díj tartalmazza: Szállást 3 éjszakára, Hotel Alpinban félpanziót (reggeli és vacsora), idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, baleset-, betegség- és poggyászbiztosí - tást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 3 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt: 102 Junior ( ): 81,50 Gyerek ( ): 57 Vedd nálunk a bérletet, és extra 5% kedvezményt kapsz a Murtal Card-os áron felül! Murau számomra olyan, mintha hazamennék; a Rieglerhütte hangulata és a jól kezelt pályák miatt szeretjük igazán! A sífutó pálya a túrázni vágyók számára a legjobb időeltöltési lehetőség Kreischbergen. Ha pedig ezt meg - spékeljük a síző Mikulással, akkor aztán fantasztikus a hangulat. Cholnoky Sára Sasi oktató OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 60 /fô/3 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

14

15 2013 DEC 19k23 MURAU karacsonyi gyerektabor 4 nap sízés, 4 éjszaka Budapesttôl 460 km! 6Idén pályaszálláson! SZÁLLÁS: Hotel Alpin Kreischberg*** teljes panzióval (reggeli és vacsora a Hotel Alpinban, ebéd a Rieglerhüttében a hegyen). UTAZÁS: csoportosan busszal, találkozó és indulás: én reggel. PROGRAM: Idén pályaszállásra kerülünk, így a napi buszozást megspóroljuk. Ebben a táborban liftnyitástól liftzárásig sízünk, fenn a hegyen menüt ebédelünk, délutántól estéig pedig folyamatosan játékok várják a gyere keket. A hét programja az utolsó napi Ki Mit Tud?. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, EZ AZ ÉV TÁBORA! RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 4 éjszaka Gyerek (1998 és fiatalabb): 335 Junior (1997 és idôsebb): 365 Utazási költség: Ft/fô Részvételi díj tartalmazza: Szállást 4 éjszakára, Hotel Alpinban félpanziót (reggeli és vacsora), ebédet a Rieglerhüttében, teljes felügyeletet, síoktatást (magyar nyelven), 4 napos síbérletet Kreischbergen. Részvételi díj nem tartalmazza: Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. A karácsonyi gyerektábor Murauban fantasztikus, mivel a gyerekek egy káprázatos helyen, rengeteg játék között csodás élményekkel gazdagodnak, és emellett óriási izgalommal várják a közelgő Karácsonyt. Pryma Melinda Lidy oktató OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 80 /fô/4 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

16 2013 DEC 26kJAN 2 SZILVESZTERI tabor 6 nap / 7 éjszaka ANDORRA Grandvalira 6Kedvező utazási lehetőség a a Wizzair járataival Barcelonába SZÁLLÁS: Hotel Central** félpanzióval. Pályaszállás, 150 m-re a legközelebbi sípályától, kényelmes szobákkal, bárral. A szilveszteri tábor az egyik legkülönlegesebb hangulatú táborunk, amit a sízés és a szabad levegőn töltött idő öröme mellett, az óév búcsúztatása és az újév köszöntése tesz felejthetetlenné. Nincs ennél jobb évkezdés! Sályi Eszter oktató PROGRAM: Sízés Grandvalira pályáin m magasan a Körte SE szakképzett oktatóival, közel 200 km pályarendszerben. Rengeteg étterem, helyi specialitásokkal, freeride parkok, Apres Ski lehetőségek (para - gliding, kutyaszánozás (éjszaka is), ratrac túra) várnak minket és természetesen egy közös szilveszteri party. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 7 éjszaka Felnôtt 490 Gyerek (6 12 év) 360 Pöttöm (3 5 év) 120 A gyerekkedvezmények csak 2 felnôttel egy szobában érvényesek! Részvételi díj tartalmazza: Szállást 7 éjszakára a Hotel Centralban, félpanziót (reggeli és vacsora), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), szilveszteri vacsorát (65 /fő) baleset-, betegségés poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 6 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt: 232 Junior ( ): 204 Gyerek ( ): 160 Vállaljuk sportfelszerelés szállítását Bp Andorra Bp útvonalon kisbusszal: felnőtt (1 léc/deszka+1 pár cipô) 70 gyerek (1 léc/deszka+1 pár cipô) 40 OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 120 /fô/6 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

17 2014 JAN 9k12 RAMSAU s futo tabor #1 3 nap, 3 éjszaka Budapesttôl 500 km Sífutni óriási élmény: könnyen tanulható, akár sí tudás nélkül is. Ha pedig csaptattal megy az ember, annál nem is kell több motiváció. Ezért járunk már kezdetek óta az Alpesi Clubbal táborozni Szépfy Márton sífutó táborunk törzsutasa SZÁLLÁS: Gletscherblick, pályaszállás reg gelivel, ebéd és vacsorázási lehetôséggel a közelben. PROGRAM: Sífutás Európa egyik legnagyobb sífutó központjában Ramsau am Dachstein 220 km-es sífutópályarendszerén, 13 sífutó - körrel. Gyakorlati és elméleti oktatás a Körte SE szakképzett oktatóival. Esténként közös levezetés tekézéssel a szomszéd étteremben. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 3 éjszaka Felnôtt oktatással 170 Felnôtt oktatás nélkül 120 Gyerek (12 éves korig) oktatással 125 Részvételi díj tartalmazza: Szállást 3 éjszakára, reggelivel, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), sífutásoktatást (magyar nyelven), sífutó pálya használatát. Részvételi díj nem tartalmazza: Ebéd és vacsora lehetőséget (12 /felnőtt/étkezés és 6 /gyerek/étkezés), sífutó felszerelés bérlését, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket FEB 21k24 s futo tabor #2 3 nap, 3 éjszaka Budapesttôl 493 km SUMAVA NEMZETI PARK Mintha egy mesevilágban lenne az ember, ahol nincs más csak sűrű fenyő erdő, finom cseh sör és sífutók. Ahol a legnagyobb problémája az embernek, hogy sífutni menjen vagy inkább egy jó pisztránggal kényeztesse magát. Vagy esetleg a sífutó-crossal kezdjen ismerkedni? Sályi Andi marathon sífutó, síoktató RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 3 éjszaka SZÁLLÁS: Penzion U Studeneho potoka Pályaszállásunk a Sumava nemzeti parkban (Nové Huté) található, ellátás félpanzióval. PROGRAM: Sífutás Európa egyik legszebb sífutó terepén (150 km). Gyakorlati és elméleti oktatás a Körte SE szakképzett oktatóival. Ezen a hétvégén rendezik a Sumavsky Ski Marathont, vállalkozó kedvûek kipróbálhat ják magukat 23 és 45 km-es távokon. Felnôtt oktatással 158 Felnôtt oktatás nélkül 110 Gyerek (12 éves korig) oktatással 135 Részvételi díj tartalmazza: Szállást 3 éjszakára, félpanzióval, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), sífutásoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Sífutó felszerelés bérlését, baleset-, betegségés poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket Budapest, Krisztina krt Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

18 EDZÉS MATRICÁK /// GYŰJTSÉTEK! /// EDZÉS MATRICÁK /// GYŰJTSÉTEK! /// EDZÉS

19 MATRICÁK /// GYŰJTSÉTEK! /// EDZÉS MATRICÁK /// GYŰJTSÉTEK! /// EDZÉS MATRICÁK

20 2014 JAN 14k19 OVIS tabor SZÁLLÁS: Monarchia Park, apartmanok (4+2 fő részére) ellátás nélkül vagy félpan - zióval. Pályaszállás, étteremmel, wellness résszel. Sissi Park, apartmanok (különböző méretben) ellátással vagy nélküle. Pályaszállás. LACHTAL 5 nap, 5 éjszaka Budapesttôl 439 km Az Ovis tábor Lachtalban minden évben nagyon sikeres. Ez nem csak a hóbiztos és jó minőségű pályáknak köszönhető, hanem a gyerkőcök kifogyhatatlan lelkesedésének is. Aki egy nyugis, nagy tömegektől mentes sízést szeretne, annak ezt a tábort ajánlom. :) Adámy Kriszti oktató PROGRAM: Sízés Lachtal pályáin, együtt teszteljük a nemrégiben átadott új pályákat, lifteket, hüttéket. A tél közepén mindig örülünk egy kis friss hónak, esténként közös szánkózásban, levezetésben van részünk. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 5 éjszaka MONARCHIA PARK FELNÔTT GYEREK 5-6. FÔ Apartman önellátással Apartman félpanzióval Részvételi díj tartalmazza: Szállást 5 éjszakára (min. 4 fő/apartman), áramot, törölközőt, ágyneműhuzatot, félpanzió esetén reg - gelit és vacsorát, végtakarítást, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), wellness használatot (csak félpanzió esetén), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, apartman kaució: 100 /apartman, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 5 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt 158 Junior ( ) 126,50 Gyerek ( ) 83,50 Vedd nálunk a bérletet, és extra 5% kedvezményt kapsz a Murtal Card-os áron felül! OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 100 /fô/5 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

21 2014 JAN 25kFEB 1 FLACHAU SNOWSPACE tabor 6 nap, 7 éjszaka Budapesttôl 522 km 6! Több mint 900 km sípálya! SÍZÉS + SÍFUTÁS! SZÁLLÁS: Sonnberg Ferienanlage, különbözôméretû apartmanok, önellátással, friss zsemle szervizzel. PROGRAM: Sízés Flachau-Flachauwinkl- Altenmarkt-Zauchensee-Wagrain-Kleinarl változatos pályáin. Színes esti programok várják a táborozókat, a bátrabbak akár a schladmingi világkupára is ellátogathatnak velünk. Az utolsó nap fénypontja a családi síverseny. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 7 éjszaka 2 fôs apartman (ST) Ft 3 fôs apartman (A) Ft 4 fôs apartman (B) Ft 6 fôs apartman (C) Ft 8 fôs apartman (D) Ft Részvételi díj tartalmazza: Szállást 7 éjszakára, végtakarítás, síoktatást, sífutásoktatást (magyar nyelven). Számomra ez a szezon egyik legkedvesebb tábora. Minden évben óriási csapattal indulunk Flachauba, ahol külön élvezet, hogy szinte minden nap más-más pályákon sízhetünk. Esténként pedig váltogatják egymást a meghitt, családias vacsorák és a hihetetlen hangulattal rendelkező zenés-táncos farsangi mulatságok, esti szánkózások vala mint a többi közös program. Fekete Orsolya oktató Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), reggeli szervizt, baleset-, betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költsé geket. FLACHAU SKI AMADÉ SÍBÉRLET ÁRAK FELNÔTT JUNIOR GYEREK ( ) ( ) 6 napos ,50 4 napos ,50 3 napos 135,50 101,50 67,50 2 napos 90, ,50 OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 120 /fô/6 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

22 2014 FEB 1k7 PIANCAVALLO olasz tabor 5 nap, 6 éjszaka Budapesttôl 700 km SZÁLLÁS: Hotel Sport***, félpanzióval. Legközelebbi pálya 20 m, a szálloda nemcsak a pályákhoz, de Piancavallo hangulatos centrumához is igen közel van. PROGRAM: Fedezzük fel Piancavallo kezdôk - nek és újrakezdődnek is ideális síterepét! A délelőtti síelés után levezetésként lehetőség van sífutásra, szánkózásra.! csábító gyerekárak! 6 RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 6 éjszaka Felnôtt 339 Gyerek (7 11 éves) 267 Pöttöm (3 6 éves) 240 A gyerekkedvezmények csak 2 felnőtt árat fizetôvel egy szobában érvényesek! Részvételi díj tartalmazza: Szállást 6 éjszakára, félpanziót (reggeli és vacsora), WIFI használatot, síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 5 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt 125 Junior ( ) 110 Gyerek ( ) 95 Olaszország: ha télen is élvezni akarod a mediterrán nyár hangulatát a dolomitok varázslatos lejtőin, akkor ez a neked való tábor. Andiamo! Háray Balázs oktató OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 100 /fô/5 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

23 Lehetôség van február 15-ig maradni, oktatóink igény szerint jelen lesznek FEB 9k14/15 MURAU farsangi tabor 5 nap, 5 éj vagy 6 nap, 6 éj Budapesttôl 460 km SZÁLLÁS: Hotel Alpin***, félpanzióval. Pályaszállás, kényelmes családi szobákkal, szaunával. Gasthof Neuwirt, félpanzióval. Kellemes falusi szállás 19 km-re a sípályáktól. Biobauernhof Hansmann, ellátás nélkül. Kel - lemes falusi szállás 15 km-re a sípályáktól. PROGRAM: Meghódítjuk a kreischbergi pályákat, ugratunk a dínó pályán és freerideolunk a Rosenkranz lejtôin. Esténként ké szü - lünk az év legnagyobb síelôs farsangjára. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 5 éjszaka HOTEL ALPIN FÉLPANZIÓVAL GASTHOF NEUWIRT FÉLPANZIÓVAL Felnôtt 397 Felnôtt 245 Gyerek ( ) 278 Gyerek ( ) 215 Pöttöm ( ) 228 BIOBAUERNHOF HANSMANN ÖNELLÁTÁSSAL: 180 Részvételi díj tartalmazza: Szállást 5 éjszakára, félpanziós árnál reggelit és vacsorát, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, baleset-, betegség- és poggyászbizto sí - tást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 5 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt 172,50 Junior ( ) 138 Gyerek ( ) 96,50 A muraui nagytábor a legalkalma sabb, ha egy teljes hétre ki akarunk szakadni a hétköznapokból. Egy egész hetet a síelésre tudunk szánni, miközben él - vezzük a napsütést, gyönyörködünk a hegyekben és kipróbáljuk az új pályát :) Pest lassan homályba vész, csak a hó, a lécek és a Hütte marad. Ekkora bulit, a társaságot és a versenyt, ahol mindenki megmutathatja, mit tanult a héten, egyszerűen NEM LEHET KIHAGYNI! Zombori Júlia oktató Vedd nálunk a bérletet, és extra 5% kedvezményt kapsz a Murtal Card-os áron felül! OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 100 /fô/5 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

Utazási szerződés. Nirva Tours, 6800 Hódmezővásárhely, Deák F. u. 19. Tel/fax: 62 534 310, 62 534 311. Eng. Sz.: U-001596

Utazási szerződés. Nirva Tours, 6800 Hódmezővásárhely, Deák F. u. 19. Tel/fax: 62 534 310, 62 534 311. Eng. Sz.: U-001596 Utazási szerződés A megrendelés és a megrendelés visszaigazolásával együtt létrejön köztünk az utazási szerződés. Az utazási szerződésre vonatkozó jogok és kötelezettségeket külön ezen az oldalon fogalmaztuk

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Folgaria-Lavarone Időpontok: 2014.02.16-23. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Residence Hotel Stella*** Golf Hotel Folgaria**** A gyermekes családok

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK 2012+2013

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK 2012+2013 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Téli PROGRAMOK 2012+2013 Is ten hozott az Al pe si Clubban! A 2012/2013-as szezon is különféle meglepetésekkel, akciókkal

Részletesebben

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu Téli ajánlataink :. Ha még csak most szeretnéd megízlelni a síelés vagy snowboardozás felülmúlhatatlan érzését, vagy profiként szeretnél visszatérni a lejtőkre, itt a helyed. A közös pont kezdő és haladó

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK 1.) Angkor Tours Utazási Iroda Szolgáltató neve: ANGKOR TOURS Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Szolgáltató jogi formája: Korlátolt felelősségű társaság Székhely:

Részletesebben

Nyári PROGRAMOK. 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu

Nyári PROGRAMOK. 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Nyári PROGRAMOK 2013 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Az Al pe si Club és a Kör te SE nyá ron sem tét len ke dik. Bár a névrôl, Alpesi Club, nem éppen

Részletesebben

GERLITZEN ALPE. Tempo Jugendhotel*** Drobollach am Faaker See. Szabad kapacitás: 2013.12.26-29. 108 fő 2014.02.04-09. 20-25 fő 2014.02.19-24.

GERLITZEN ALPE. Tempo Jugendhotel*** Drobollach am Faaker See. Szabad kapacitás: 2013.12.26-29. 108 fő 2014.02.04-09. 20-25 fő 2014.02.19-24. GERLITZEN ALPE Budapest: 572 km Magasság: 1 000-1 911 méter Sípályák hossza: 60 km, ebből 3,3 km fekete, 45,4 km piros és 11,3 km kék pálya. Liftek: 15 db, ebből 7 húzó-, 7 ülő- és 1 kabinos lift. Szolgáltatások:

Részletesebben

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL Kedves Szervezők! Csoportoknak szóló ajánlatainkat gyűjtöttük össze a következőkben. Az árainkból szervezési díjat és ingyenességet tudunk adni, érdeklődjetek

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia?

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia? Kik vagyunk? Németh Bence és Leel- Őssy Attila vagyunk, budapesti egyetemi hallgatók. A szervezést bonyolítja és az infrasturktúrát biztosítja, az Online Travel Services budapesti utazási iroda. Az iroda

Részletesebben

I. Az utazási szerződés

I. Az utazási szerződés Utazási Feltételek I. Az utazási szerződés 1. Az Alpine Tours Kft. (továbbiakban Alpine Tours) által szervezett külföldi utazásokra a Polgári Törvénykönyv 389-401. és 415-416. paragrafusa, és a 2009. évi

Részletesebben

Ózdi Síbarátok 2015-ös táborai

Ózdi Síbarátok 2015-ös táborai Ózdi Síbarátok 2015-ös táborai Az Ózdi Síbarátok Köre valamint a BükkiSí Sísuli szervezésében ismét meghirdetjük táborainkat. Természetesen nem csak ózdiakat várunk, hanem minden elkötelezett síbarátot,

Részletesebben

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK 2011+2012. évesek vagyunk!

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK 2011+2012. évesek vagyunk! 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Téli PROGRAMOK 2011+2012 évesek vagyunk! az 5. SZÜLETeSNAPI oldalon ` ` Is ten hoz ta az Al pe si Clubban! A 2011/2012-es

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Téli PROGRAMOK 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Téli PROGRAMOK 2010+2011 Isten hozta az Alpesi Clubban! Az Alpesi Club, immár hagyományosan, minden évben megjelenô katalógusát

Részletesebben

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete!

Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Tisztelt Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A HolidaySport Hungary Kft, HolidaySport Travel Utazási Iroda által szervezett valamennyi utazásra érvényes (székhely: 1115 Budapest, Kelenföldi u. 35/a., nyilvántartási

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Ausztria, St.Oswald / Bad Kleinkirchheim Időpont: 2015. jan. 11-15. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: Feriendorf Kirchleitn Grosswild

Részletesebben

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Korfu - Moraitika/Messonghi Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Máj. 31.* Jún. 7.*, 11., 18., 25. Júl. 2., 9., 16., 23., 30. Aug. 6.,

Részletesebben

Áraink magyar forintban

Áraink magyar forintban Áraink magyar forintban Felhívjuk figyelmeteket, hogy az itt található árak tájékoztató jelleggel, 330 Forint / 1 Euró árfolyamon lettek számolva. Az aktuális árfolyamnak megfelelően a sítúrák díja ettől

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Nyári PROGRAMOK

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Nyári PROGRAMOK 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Nyári PROGRAMOK AC Az Al pe si Club és a Kör te SE nyá ron sem tét len ke dik. Bár a név rôl, Al pe si Club, nem ép pen

Részletesebben

FOGLALJON KEDVEZMÉNYESEN! first minute árak 2015.10.31-ig a krvaveci síközpontban

FOGLALJON KEDVEZMÉNYESEN! first minute árak 2015.10.31-ig a krvaveci síközpontban FOGLALJON KEDVEZMÉNYESEN! first minute árak 2015.10.31-ig a krvaveci síközpontban SÍ CSOMAG 3+3 2015.12.01-2016.04.15 3 félpanzió 3 napi síbérlet 3 szauna belépő Az ajánlat nem érvényes 2015.12-26-2016.01.03.

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22.

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK

2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK 2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK 2013/14-es téli szezonban is, minden termékünk esetében egységesen, azaz a Repülős utazások repülővel, az egyéni katalógusból a Szállodák, Panziók és Apartmanok foglalása esetén

Részletesebben

FOGLALÁS, ÚTMEGRENDELÉS: nyaralását, üdülését és síelését lefoglalhatja Irodánkban telefonon, faxon, e-mailben.

FOGLALÁS, ÚTMEGRENDELÉS: nyaralását, üdülését és síelését lefoglalhatja Irodánkban telefonon, faxon, e-mailben. IRODÁNK: Tempo Tours Utazási Iroda, Cím: 4200, Hajdúszoboszló Szilfákalja u. 45., Tel./Fax: + 36 52 270 270, +36 52 558 618, MKEH engedélyszám: R- 1725/1998/2003., E-mail: tempo_tours@t-online.hu, web:

Részletesebben

Baraka Világjáró Utazási Iroda. Utazási szerződés általános feltételei

Baraka Világjáró Utazási Iroda. Utazási szerződés általános feltételei Baraka Világjáró Utazási Iroda 3525 Miskolc, Kazinczy u. 2. sz.; telefon: 46/509-440; fax: 46/509-441; nyilv. sz.: U-000087/2001.; adószám: 12589292-2-05.; e-mail: iroda@baraka.hu, www.baraka.hu (mint

Részletesebben

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Nyári PROGRAMOK

1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu. Nyári PROGRAMOK 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu Nyári PROGRAMOK Az Al pe si Club és a Kör te SE nyá ron sem tét len ke dik. Bár a névrôl, Alpesi Club, nem éppen a nyár

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL UTAZÁSI CENTRUM Tel : 06-53-311-500, E-mail : admiraltravel@t-online.hu, www.admiraltravel.hu

ADMIRAL TRAVEL UTAZÁSI CENTRUM Tel : 06-53-311-500, E-mail : admiraltravel@t-online.hu, www.admiraltravel.hu ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE 2015 NYÁR ELÖFOGLALÁS AKCIÓ Görögország Zakynthos Szeptember 7 14 21 Árak Ft/fő repülővel ELŐFOGLALÁSI AJÁNLATOK Ellátás 8 nap /

Részletesebben

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj)

Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) Napii árak 2015 Áraink Forintban / fő / éj értendők, tartalmazzák az ÁFA-t és a reggelit de nem tartalmazzák az Idegenforgalmi adót! hétköznap (V-Cs éj) hétvége (P-SZ éj) Szállás kétágyas elhelyezéssel

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Az utazási szerződés alapján az International Language Travel Kft. Utazási Iroda (továbbiakban: utazási vállalkozó) arra vállal kötelezettséget, hogy a szerződés egyedi

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ

2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ 2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ Spanyolország Benidorm Árak Ft/fő repülővel Július 5 12 19, 26 Augusztus 2,9,16 ELŐFOGLALÁSI ÁRAK Ellátás 8 nap / 7éj 8 nap / 7éj 8 nap / 7éj Gemelos 2-4

Részletesebben

Hotel Sonnhof Rauris ***

Hotel Sonnhof Rauris *** téli ajánlatok Hotel Sonnhof Rauris *** Rauris, Salzburg, Austria magyar szálloda - magyarul beszélünk Rauris, Hotel, felszereltség A Rauris-völgyet körös-körül 3000 m feletti hegycsúcsok övezik, nem csoda

Részletesebben

BMW Winter Technic Drive 2014 Sölden 1.Oldal BMW WINTER TECHNIC DRIVE 2014. VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON.

BMW Winter Technic Drive 2014 Sölden 1.Oldal BMW WINTER TECHNIC DRIVE 2014. VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON. 1.Oldal VEZETÉSI ÉLMÉNY FELSŐFOKON. 2.Oldal A rendezvény bemutatása. Az aktuális BMW modellek megismerése és vezetése 24 óra alatt, BMW certifikált instruktorok és a BMW márka képviselői segítségével A

Részletesebben

SÍTANODA. Lachtal Kaprun Ravascletto Tarvisio Forni di Sopra Piancavallo Sappada

SÍTANODA. Lachtal Kaprun Ravascletto Tarvisio Forni di Sopra Piancavallo Sappada SÍTANODA Lachtal Kaprun Ravascletto Tarvisio Forni di Sopra Piancavallo Sappada 2015-2016 www.sitanoda.hu 2 Szolgáltatásaink SÍTÁBOROK Minden benne van! Csomagáras síutak családoknak, barátoknak, cégeknek.

Részletesebben

K2 Sí & Snowboard Központ K2 Bike Shop: Budapest, 1036 Pacsirtamezô u. 16. (bejárat a Viador utca felôl) Nyitvatartás: www.skiing.hu www.k2-bike.

K2 Sí & Snowboard Központ K2 Bike Shop: Budapest, 1036 Pacsirtamezô u. 16. (bejárat a Viador utca felôl) Nyitvatartás: www.skiing.hu www.k2-bike. K2 Sí & Snowboard Központ K2 Bike Shop: Budapest, 1036 Pacsirtamezô u. 16. (bejárat a Viador utca felôl) Telefon: +36-1-453-0819 Mobil telefon: +36-30-995-2728 Fax: +36-1-453-0818 Edzések: +36-30-221-4246

Részletesebben

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek Részletek Időpont: 2015. szeptember 9 12. (szerda-szombat) Helyszín: Horvátország, indulás Primostenből Útvonal: Primošten Šolta Palmižana Primošten Utazás: Egyénileg (Budapesttől kb. 7-7,5 óra) Szállás:

Részletesebben

2. A DÍJFIZETÉS FELTÉTELEI

2. A DÍJFIZETÉS FELTÉTELEI A La Grotta Holidays Idegenforgalmi Kft. Utazásszervező, székhelye és levelezési címe: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6., Tel.: 354-0664,65, fax: 302-4840,e-mail: info@lagrotta.hu, telephelye: 1065 Budapest,

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE

ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZAT SOLTVADKERTI CSALÁDOS ÜDÜLŐJE A várostól 4 km-re, a Vadkerti tó üdülőövezetének központjában a strand főbejáratától 200 m-re található a BUDA-HOLD Kft. által üzemeltetett 3 szintes

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

Tunézia - monastiri járatok

Tunézia - monastiri járatok Tunézia - monastiri járatok Útvonal: Budapest Monastir v. Enfidha Budapest 11/12 napos charterjárat (péntek/kedd) 11/12 napos turnus 5. 16. 5. 20. 5. 23. 5. 27. 5. 30. 6. 3. 6. 6. 6. 10. 6. 13. 6. 17.

Részletesebben

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28.

Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. Zöld Béka vendégház 4200 Hajdúszoboszló Tessedik S. u. 28. SZOBA ÁRAK: ELŐ ÉS UTÓSZEZONBAN Erkélyes thai szoba 2 fő részére 2013.május 01.- június 01.-ig 2013. augusztus 29.- december 31.-ig 7000 Ft/ éj

Részletesebben

FIRST TRAVEL FIRST TRAVEL

FIRST TRAVEL FIRST TRAVEL Utazási feltételek A First Travel Kft. Által szervezett külföldi utazások általános feltételei 1. A FIRST TRAVEL Kft. által szervezett külföldi utazásokra a polgári törvénykönyv 415-416 - ainak és az utazási

Részletesebben

Campus Hotel Debrecen

Campus Hotel Debrecen Campus Hotel Debrecen Kedvezményes ajánlatunk hallgatók és felsőoktatási intézményekben dolgozók részére: Szállás 2 ágyas szobában 4.500 Ft/fő/éj Az ár tartalma: 1 éjszaka szállás, a parkoló használata,

Részletesebben

Utazási feltételek 2015. január-tól

Utazási feltételek 2015. január-tól Utazási feltételek 2015. január-tól I. AZ UTAZÁSI SZERZŐDÉS 1. A C & T Hungary Kft. által szervezett külföldi utazásokra a Polgári Törvénykönyv 415-416. paragrafusa, az utazási szerződésről szóló 281/2008.

Részletesebben

Amennyiben a visszaigazolás ezen az időtartamon belül nem történne meg, úgy az utasnak az általa befizetett előleg haladéktalanul visszajár, az erre

Amennyiben a visszaigazolás ezen az időtartamon belül nem történne meg, úgy az utasnak az általa befizetett előleg haladéktalanul visszajár, az erre 1. A MEDINA TOURS Utazási Iroda Kft. (székhely: 1137 Budapest, Szt, István krt. 22.; telefonszám: (1) 239-8172; nyilvántartási szám:r-0932/94/1999) által szervezett utazásokra a Polgári Törvénykönyv 389-401.

Részletesebben

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. Az utas neve: Az út megnevezése: Telefon, fax: E-mail cím: Szem.ig. szám/ útlevél szám:

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. Az utas neve: Az út megnevezése: Telefon, fax: E-mail cím: Szem.ig. szám/ útlevél szám: UTAZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyfelől a PlanetHungary Utazásszervező Kft. (továbbiakban PLANETHUNGARY) (Székhely, telephely és levelezési cím: 1073, Budapest, Kertész utca 43., telefon: 06-1-411-1882,

Részletesebben

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére

Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Kedvezményes Üdülés Keszthelyen, Szakszervezeti Tagok és Családtagjaik részére Örömünkre szolgált, hogy az elmúlt évek során sok szakszervezeti tag és családja részére biztosítottuk szálláshelyünkön a

Részletesebben

Fedezze fel Baselt 3 nap alatt!

Fedezze fel Baselt 3 nap alatt! Fedezze fel Baselt 3 nap alatt! HOTEL MÜNCHNERHOF*** 3 nap/2 éjszaka A csomag foglalható: 2008.02.01-11.01. között tetszőlegesen. A csomag tartalma: szállás a Hotel Münchnerhof-ban, mely Kleinbasel városrészben,

Részletesebben

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR

BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA ANNA MÁRIA VILLA HOTEL BALATONFÖLDVÁR BALATONI VAKÁCIÓ CLUB ALIGA*** - BALATONVILÁGOS-ALIGA A Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található balatonaligai szállás-, és üdülőközpont, melynek 10 hektáros strandja 2 km hosszan nyúlik

Részletesebben

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy

esetén 18.500,-Ft/f /7 éjszaka). 2011. január 06-tól február 27-ig 20.500,-Ft/f /7 éjszaka (négyágyas szobákban 4 személy HAJDÚSZOBOSZLÓ FONTANA PANZIÓ (4200 Hajdúszoboszló, Jókai sor 19.) A panzióban tíz teljes komforttal rendelkez vendégszoba áll rendelkezésre. A szobák elosztása: 4 db nagyobb alapterület kétágyas, 3 db

Részletesebben

BELÜGYI ÉS RENDVÉDELMI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MAGYAR KÖZTISZTVISELÕK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE KÜLFÖLDI UTAK

BELÜGYI ÉS RENDVÉDELMI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MAGYAR KÖZTISZTVISELÕK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE KÜLFÖLDI UTAK BELÜGYI ÉS RENDVÉDELMI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE MAGYAR KÖZTISZTVISELÕK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK SZAKSZERVEZETE KÜLFÖLDI UTAK 2008 1 ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A BRDSZ két utazási irodával kötött szerzõdése alapján

Részletesebben

UTAZÁSI FELTÉTELEK 2013.

UTAZÁSI FELTÉTELEK 2013. UTAZÁSI FELTÉTELEK 2013. Taurus Reisen Utazási Iroda Kft. (1067 Budapest, Teréz krt. 33. Tel: 344-66-66/, Fax: 344-55-54) IKIM- engedélyszám: R-1942/1999 Adószám: 12510324-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-689935

Részletesebben

Észak-Ciprus árlista. Ciprus. érvényes: 2015. június 30-ig. 2015 Tavasz, Nyár és Ősz www.budavartours.hu/ciprus

Észak-Ciprus árlista. Ciprus. érvényes: 2015. június 30-ig. 2015 Tavasz, Nyár és Ősz www.budavartours.hu/ciprus 2015 Tavasz, Nyár és Ősz /ciprus Észak-iprus árlista érvényes: 2015. június 30-ig. F ö l d k ö z i - t e n g e r rgaka Paphos Morphou ay Troodos hegység Olympos 1953 m Limassol Kyrenia Észak-iprus él-iprus

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA NEMZETKÖZI KONFERENCIA 2014. szeptember 4-6. Keszthely Szervező: Bírók a Mediációért Egyesület, a GEMME Magyarországi Szekciója Fővédnök: ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL Együttműködő partnerek:

Részletesebben

Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Gyermekkedvezmények 0-2 év ülőhellyel. 2-8 év 8-12 év Többhetes Csak buszjegy

Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Gyermekkedvezmények 0-2 év ülőhellyel. 2-8 év 8-12 év Többhetes Csak buszjegy Sarti Autóbusszal Autóbusz indulási napok: péntek Máj. 16., 23., 30. Szept. 19., 26. Jún. 6., 13., 20., 27. Aug. 29. Szept. 5., 12. Júl. 4., 11., 18., 25. Aug. 1., 8., 15., 22. 17.500 19.500 21.900 Busz

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29.

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29. Kedves Tarokk Barátok! Örömmel tudatom Veletek, hogy idén immáron 8. alkalommal rendezzük meg Szilvásváradon a hagyományos Gibás Imre tarokkkupát, illetve természetesen csatlakozunk az Országos tarokkverseny

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ. Siófok, 2011. március 25-27.

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ. Siófok, 2011. március 25-27. KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK ÉS KIÁLLÍTÁSI ÉRTESÍTŐ Siófok, 2011. március 25-27. http://www.diamond-congress.hu/sejt2011 A Magyar Genetikusok Egyesülete és a Magyar Biológiai Társaság Sejt- és Fejlődésbiológiai

Részletesebben

BALNEO HOTEL ZSÓRI **** 3400 Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2.

BALNEO HOTEL ZSÓRI **** 3400 Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2. BALNEO HOTEL ZSÓRI **** 3400 Mezőkövesd Zsóry-fürdő, Fülemüle u. 2. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda Mezőkövesd üdülőterületén, Zsóryfürdőn található. 134 szobával, minden igényt kielégítő

Részletesebben

Köszöntünk a fedélzeten!

Köszöntünk a fedélzeten! Köszöntünk a fedélzeten! Ifjúsági vitorlás versenyzés - miért jó a vitorlázás? - egyesületünk feladatai és eredményei - utánpótlás versenyzők munkája és eredményei - terveink a 2015-es szezonra - tagdíj,

Részletesebben

All inclusive - valóban minden benne van???

All inclusive - valóban minden benne van??? All inclusive - valóban minden benne van??? Manapság a szállodák előszeretettel használják leírásukban, szóróanyagaikban ezt a kifejezést: ALL INCLUSIVE. Mit is jelent valójában az all inclusive? Annak

Részletesebben

Álomvár Földváron. Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont ****

Álomvár Földváron. Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont **** Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont **** Balatonföldváron, a magyar tenger egyik legszebb üdülőhelyén, Budapestről 1 óra alatt megközelíthető színvonalas, családias hangulatú szállodánkban

Részletesebben

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat PROKO TRAVEL Hungary 1037 Budapest, Katona J. u. 14. Tel: 1 354 1300 Fax: 1 354 1301 www.prokotravel.hu budapest@prokotravel.hu Engedélyszám: R 0857/1993 Utazás repülővel: 1/ Kiutazás egyénileg FRUIT LOGISTICA

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK UTAZÁSI SZERZŐDÉS

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK UTAZÁSI SZERZŐDÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK UTAZÁSI SZERZŐDÉS A KOZMAPOLITAN & VARI Kft. (a továbbiakban: KOZMAPOLITAN): (Székhely: 1089 Bp, Vajda Péter u.7-13. Telephely: 1062 Bp., Délibáb u. 30. Telefon: (1) 4130272

Részletesebben

DÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

DÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Amely létrejött egyrészről a TAVEUNI Kft., mint utazásszervező, a továbbiakban TAVEUNI, másrészről megrendelő(k), továbbiakban Utas(ok) között az alábbi feltételekkel.

Részletesebben

Horvátország árlista. Horvátország. érvényes: 2015. július 31-ig. 2015 Tavasz, Nyár és Ősz www.budavartours.hu/horvatorszag. A d.

Horvátország árlista. Horvátország. érvényes: 2015. július 31-ig. 2015 Tavasz, Nyár és Ősz www.budavartours.hu/horvatorszag. A d. 2015 Tavasz, Nyár és Ősz /horvatorszag Horvátország árlista érvényes: 2015. július 31-ig. Nagykanizsa M7 A4 Magyarország E71 Zágráb A7 Umag Opatija A6 E65 Porec Njivice Kraljevica Crikvenica A1 Rabac Selce

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

GOLDECK Új 6- os ülőliftek, új 8- as kabinos lift!

GOLDECK Új 6- os ülőliftek, új 8- as kabinos lift! GOLDECK Új 6- os ülőliftek, új 8- as kabinos lift! Magasság: 550-2 142 m. www.sportberg- goldeck.com Sípályák hossza: 25 km sípálya, ebből 7,5 km fekete, 9,5 km piros, 8 km kék pálya. Liftek: 9, ebből

Részletesebben

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 01.03. 06.25. 06.26. 08.29. 08.30. 12.29. Deluxe 19.000.- 27.500.- 21.000.- Echo 24.000.- 32.500.- 26.000.- Echo Premium felár: (Echo lakosztály

Részletesebben

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén *

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Árlista 2014 Szobaárak 2014 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Fôszezon, kiemelt idôszak** 2014. 06. 13-08. 30. Kétágyas szoba 28 900 31 900 34 900

Részletesebben

Erdély Ivó völgye. Aktív Relax Panzió-Kulcsosházak

Erdély Ivó völgye. Aktív Relax Panzió-Kulcsosházak Erdély Ivó völgye Aktív Relax Panzió-Kulcsosházak Az Aktív Relax Panzió 2008 tavaszán nyitotta meg kapuit a kikapcsolódni vágyó vendégek számára. A létesítmény hárommargarétás (háromcsillagosnak megfelelő)

Részletesebben

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete

Tartalomjegyzék Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések II. Jelentkezés az üdülésre III. Térítési díj IV. A díjfizetés menete V. Az üdülés lemondása VI. Az üdülés folyamata VII. Egyéb rendelkezések 2 1.) A VDSZ Balatonszemesi

Részletesebben

'ÚTITÁRSA INGYEN!' AKCIÓ. Hajóút neve Éj Hajó Indulási kikötő Minimum ár. 11 Costa Pacifica Civitavecchia 1. fő: 319 eurótól/fő 2.

'ÚTITÁRSA INGYEN!' AKCIÓ. Hajóút neve Éj Hajó Indulási kikötő Minimum ár. 11 Costa Pacifica Civitavecchia 1. fő: 319 eurótól/fő 2. Izgalmas ősz-kezdés a Costával: ÚTITÁRSA INGYEN! Hat izgalmas mediterrán Costa-útvonalon a kétágyas kabinok most különleges, dupla kedvezménnyel foglalhatók: az első fő kedvezményes részvételi díja mellett

Részletesebben

Kedvezményes Costa hajóutak hónapról hónapra a szélrózsa minden irányában

Kedvezményes Costa hajóutak hónapról hónapra a szélrózsa minden irányában Kedvezményes Costa hajóutak hónapról hónapra a szélrózsa minden irányában Hajóút neve Éj Hajó Indulási kikötő(k) Minimum ár 2012. február Az Ezeregyéjszaka meséi megelevenednek Korallok és ősi kincsek

Részletesebben

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők!

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny MÓR - 2015. március 21. SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK. Kedves Csoportvezetők! SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK Kedves Csoportvezetők! Az alábbiakban szálláslehetőségeket kínálunk Móron, Bodajkon, Székesfehérváron. A szállásokon tudnak a versenyről, várják a jelentkezéseket. A szállásnál szereplő

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás Együtt a család 1. nap Érkezés, délutáni program a Büki Gyógyfürdőben. 2. nap Délelőtt golfízelítő az egész család számára Zsirán, délután lutzmannsburgi fürdőprogram. 3. nap A szombathelyi Kalandváros

Részletesebben

www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK

www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK www.csaladisi.hu CSALÁDI SÍTÁBOROK 2013 2014 T É L JÁTÉK, BIZTONSÁG, SZAKÉRTELEM, JÓ HANGULAT! Sí és snowboard táborainkban minden megvan, ami egy tökéletes családi síeléshez szükséges. A sípályán oktatóink

Részletesebben

Hotel Fürdőház*** - a sóstói harmónia

Hotel Fürdőház*** - a sóstói harmónia A Sóstói Harmónia Sóstógyógyfürdő gyógyvizéről híres, hangulatos fürdőhely Nyíregyháza központjától alig 6 kilométerre. E varázslatos területen, Magyarország legfiatalabb gyógyhelyének szívében található

Részletesebben