TÉLI PROGRAMOK 2013/ Budapest, Krisztina krt

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TÉLI PROGRAMOK 2013/2014. 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. www.alpesiclub.hu 06 1 356 3701 info@alpesiclub.hu"

Átírás

1 TÉLI PROGRAMOK 2013/ Budapest, Krisztina krt

2 Is ten hozott az Al pe si Clubban! Lapozgasd idei, 2013/2014-es nyomtatott programfüzetünket vagy látogass el weboldalainkra: Alpesi Club Körte SE és Vitorlástáborok illetve figyelj minket a Facebookon is, mint Alpesi Club, Körte SE és Vitorlás - táborok.hu! A Körte SE szárazedzései a Normafán 2013-ban október 5-én indulnak, kül - földön pedig az ôszi kapruni gleccser - táborainkkal kezdjük a szezont. Ezután következik a november végi Besízô tábor Turrachon. Decemberben Kreischberg sípályáin tökéletesíthetjük együtt sítudásunkat, majd a Karácsony elôtti héten, várunk minél több gyereket hagyomá - nyos Gyerektáborunkba, ahol együtt várjuk a Jézuskát! Szilveszterkor köszöntsük az újévet együtt Andorrában! Idén is megyünk sífutni, többször, többféle helyszínre és időtartamra. Januárban lesz ovis tábor és az elmaradhatatlan flachaui csúszás. A február szintén tele lesz programmal: Olaszország, Murau, Lachtal, Csehország, Turrach. Március 15-ével, valamint a Ta va szi és Húsvéti táborral zárjuk a sí - szezont, hogy aztán egy kerékpározással kezdhessünk ismét neki a nyárnak, vitor - lázásnak és szörfözésnek nyarán ismét három helyszínen várjuk a vitorlás és szörf tanoncokat: Alsó örsön, Balatonföldváron és Szigli ge - ten. Nemcsak gyerekeket tanítunk ezekre a nyári sportokra, hanem felnőtteket vagy akár cégeket is. Utazási iro dánk nyáron is várja a kéréseket, legyen szó nyaralásról, vagy sportútról. Vitorlás hajóra kormányost biztosítunk, de hajó - bérlésben is tudunk segíteni. Lapozz tovább, hogy minden táborról, programról minél részletesebben értesülj! Ha megtetszett valamelyik táborunk, vagy további igényeid, kérdéseid, kéréseid, ötleteid lennének, keress meg minket a címen, látogass el weboldalunkra vagy nézz be hozzánk személyesen! Címünk: 1122 Budapest, Krisztina krt. 3. A következô oldalon dátum szerint kigyûjtöttük táborainkat, rendezvényeinket, melyekrôl részletes leírást találsz a katalógus további oldalain. Jó szórakozást! Hej hó, síz ni jó! De vi tor láz ni is!

3 PROGRAMOK október Szezonnyitó gleccsertábor I. pkaprun / AUT október 30 november 3. Szezonnyitó gleccsertábor II. pkaprun / AUT november 27 december 1. Novemberi besízô pturrach / AUT december 5 8. Mikulás tábor pmurau / AUT december Decemberi besízô pmurau / AUT december Karácsonyi gyerektábor pmurau / AUT december január 2. Szilveszter Andorrában pgrandvalira / AND január Sífutó tábor I. pramsau / AUT január Ovis tábor plachtal / AUT január 25 február 1. Snow Space sí-és sífutó tábor pflachau / AUT február 1 7. Olasz tábor ppiancavallo / ITA február 9 14/15. Farsangi tábor pmurau / AUT február Nagy tábor plachtal / AUT február Sífutó tábor II. psumava N. P. / CZE február 25 március 2. Napsütés tábor pturrach / AUT március Nemzeti tábor pmurau / AUT április 3 6. Tavaszi tábor plachtal / AUT április Húsvéti tábor pturrach / AUT Az árak csomagárak, a csomagban történô bármilyen változtatás új ajánlatnak minôsül. A szállodában a gyermekkedvezmények, csak 2 felnôtt árat fizetôvel egy szobában érvényesek. A síoktatás árát akkor sem tudjuk levonni a csomagárakból, amennyiben ezt a szolgáltatást nem veszik igénybe.

4 ÜZ LE TÜNK Küldetésünk, hogy a hozzánk forduló sportszerelmeseket mindig a legnagyobb szakértelemmel szolgáljuk ki, így azt kapják, ami személyre szabottan nekik a legmegfelelôbb. Éppen ezért a sí és snowboard valamint a szörf márkák közül a legjobbakkal dolgozunk: Atomic teljes termék palettája, Salomon termékei, illetve az exkluzív Volant márka. Ha pedig a szörfözéshez szeretnéd a legszuperebb minőséget, azt is nálunk találod: DROPS deszkák, MAUI SAILS, KA vitorlák közül válogathatsz. És ha az sem mindegy, hogy milyen öltözetben bukkanszk fel a pályá - kon vagy ülsz be egy forró Glühwein -ra a Hüttébe esetleg egyszerûen csak nem szeretsz fázni, akkor hagyd, hogy a ka bátot és a nadrágot, netán az aláöltözetet is mi ajánljuk neked. Válogass különböző kate gó - riájú márkáink közül: Rip Curl, Spyder, Salomon. Egyéni igényed, problémád van? Máshol már próbálták orvosolni, de nem sikerült? Gyere az Alpesi Clubba és mi megoldjuk! KÖL CSÖN ZŐNK Kölcsönzônk továbbra is vár a 2013/2014-es év legújabb ATOMIC modelljeivel, melyeket teljesen szer vi zelt állapotban tudsz kiköl - csö nözni, tesztelni nálunk. Ha a ki pró bált lécet, illetve snowboardot meg szeretnéd vásárolni, a köl - csön zés díjával csökkentjük az árát. Széles sícipô-, és ruhaválasz - tékkal is várunk! SZERVIZ Szervizünkben egyéni igények és rövid határidôk teljesítésére egyaránt van lehetőség, fordulj hozzánk bizalommal!

5 EGYESÜLETÜNK ÉVES TANDÍJ okt. 6-tól ápr. 6-ig, 50 alkalom) KÖRTE SE Egyesületünk a téli és nyári szabadidô - sportokat célozza meg, télen sí- és snowboardoktatással (a Normafától egészen Olaszországig), nyáron vitorlás- és szörf oktatással (Földvártól Alsóörsön keresztül Szigligetig) foglalkozunk. Oktatóink többszörös magyar bajnok sí-, szörf-és vitorlásversenyzôk. EGY ÖSSZEGBEN, októberi befizetéssel: Ft Testvéreknél 2 gyermek esetén: 2 x Ft Testvéreknél 3 gyermek esetén: 2 x , a 3. testvér ingyenes Mûanyagpálya éves tandíj: Ft Heti 1x szárazedzés, éves tandíj: Ft SÍOKTATÁS KÜLFÖLDÖN Egyesületünk elsôsorban gyermekek oktatásával foglalkozik, a normafai edzésekre alapozva tartjuk sítábora in - kat télen külföldön. Ezek idôpontjai és helyszínei megtalálhatóak a katalógus további lapjain. Emelett örömmel és teljes erôbedobással állunk egyéni igé nyek kielégítésének elébe is, úgy - mint felnôtt vagy egyéni oktatás illetve céges túrák lebonyolítása, csapatépí - tések, rendezvények szervezése. SÍOKTATÁS MŰANYAGPÁLYÁN BUDAPEST NORMAFA A normafai helyszínen három különbö - zô nehézségû mûanyagpályán oktat - juk a kezdô és haladó gyerekeket. Amíg a gyerekek csúszkálnak a szülôk sétálhatnak egyet a friss levegôn! HA VAN HÓ, HAVON SÍELÜNK! SZOMBATON ÉS VASÁRNAP IS 10 12ig! Bizonytalan idôjárás esetén a 30/ üzenetrögzítôt hallgassátok le! SZÁRAZEDZÉS NORMAFA Gyertek melegítsünk újra együtt a síelésre a Normafán! Hétvégi edzéseink idén is a már jól megszokott helyen a normafai baba lejtôn lesznek. Megfelelô hóhelyzet esetén újra elővesszük az automata liftet és kezdôdhet a csúszkálás! Elsô szárazedzés: október 6., vasárnap, fél 11. Továbbiakban: szombaton és vasárnap fél 11. Elsô mûanyagpályás edzés: október 26., szombat, óráig. (Kezdôk 10-kor, haladók 11-kor) BEFIZETÉSEK: Hétvégén: Normafánál a síedzés ideje alatt Hétköznap: hétfô péntek között az Alpesi Clubban (1122, Bp. Krisztina krt 3.)

6 AJÁNLATUNK CÉGEKNEK, BARÁTI TÁRSASÁGOKNAK Utazási irodánk örömmel bonyolítja le a megrendelô igényeinek megfelelôen, cégek, nagyobb baráti társaságok sízését, snowboardozását, tréningjeit. A túrához vállaljuk szállás, oktatás, busz, igény szerint repülô, illetve egyéb programok szervezését, akár szokatlan, különleges helyszínekre is. Amennyiben csapata felszerelést is kíván bérelni, kölcsönzônk kiváló minôségû, egyé ni megjelenésû ruhákkal, új Atomic és Salomon sí- és snowboard cipô válasz - tékkal, idei Atomic és Salomon sílécekkel, valamint Atomic és Burton hódeszkákkal áll rendelkezésére. Pályazárás után helyszíntôl függôen több programot is kínálunk, melyek a teljesség igénye nélkül a következôk lehetnek: aprés ski sörgyár látogatás szánkózás tubing hófoci motoros szánkózás különbözô wellness programok Referenciáink: Sony Ericsson, Merlin Communications, PET Hungária Kft., Kapacitás Kft., Media Markt, Euroleasing, Allianz Hungaria, Colas, AUDI Hungaria, Zwack. Árajánlatot az vagy címen kérhet. ÓVODÁKNAK, ISKOLÁKNAK Kiscsoportos síoktatást szervezünk óvodásoknak és iskolásoknak a normafai mû - anyagpályán. Ezen oktatásaink során a gyerekek könnyen elsajátíthatják és begyakorolhatják a helyes mozgást a külföldi sítúrák elôtt. Az edzések rendszeres látogatásával a szezon során mindenki szert tehet a szükséges kondicionális és sítechnikai ismeretekre, és a havas lejtôkön már felhôtlenül, biztonságban élvezheti a sízés minden percét. Várjuk minden olyan óvoda és iskola jelent - kezését, ahol a gyerekek kedvet éreznek ahhoz, hogy friss levegôn, családias kör nye - zetben, játékos formában sízni tanuljanak. Az edzéseket a Körte SE szakképzett oktatói tartják (www.kortese.com). Ár és idôpont megbeszélés szerint: Akik a műanyag pályán elsajátították az alapokat, egy sítábor keretein belül kipró bál - hatják tudásukat. Igény szerint megszer - vezzük akár az egész óvoda vagy iskola sítúráját is. Vállaljuk a szállásfoglalást, oktatást, buszút és programok szer vezését, illetve a megfelelô felszerelés kiválasz tásá - ban is segítünk, legyen szó kölcsönzésrôl vagy saját felszerelés beszerzésérôl.

7 KÖRTE SE VERSENYCSAPAT Versenyiskolánk nyolc éve kínál lehetôséget azoknak a gyere keknek, akik már meglévô sítudásukat szeret nék fejleszteni és összemérni társaikkal versenykörül mények között. A versenyzés mellett igyekszünk megtartani a családias, jó hangulatot, ami miatt egyre töb - ben választanak minket. A ver senyzôk szá ma évrôl évre bôvül, közülük páran már a Magyar Sí Válogatott tagjának mondhatják magukat! Tavalyi eredményeink 2012/2013: I. hely II. hely III. hely Magyar Kupa: Magyar Kupa forduló: Magyar Bajnokság: Bezirks cup: Steier bajnokság: VERSENYZÉS VERSENYCSAPATAINK: MINI korosztály: GYEREK korosztály: JUNIOR korosztály: EDZŐK Varga Dóri Goszleth Marcell Adámy Anna Bugya Fruzsi Somogyi Zsolt

8 OKTATÓINK Fekete Orsi Adámy Kriszti Cholnoky Sasi Kalmár Sári Háray Tomi Hucskó Csabi Mayer Ádám Pryma Lidi Tóth Anna Tóth Ádi

9 Haidekker Anna Háray Balázs Háray Peti Körtvélyesi Miki Körtvélyesi Zsófi MIKI BÁCSI Sályi Eszter Sárecz L ili Sipos Andris Varga Balu Vágó Balu Zombori Juli

10 2013 OKT 25 k30 KAPRUN GLECCSERTaBOR #1 5 nap sízés, 5 éjszaka Budapesttôl 649 km SZÁLLÁS: Hotel Panorama Kaprun****, reggelivel vagy félpanzióval. Ingyen WIFI, wellness részleg. Haus SonnenAlp Kaprun apartmanház, ellátás nélkül. PROGRAM: Sízés a Kitzsteinhorn gleccseren 3000m magasan a Körte SE szakképzett oktatóival ameddig bírjuk, utána Apres Ski az Alpin Centerben. Esténként közös leve - ze tés a gyerekjátszóban illetve a bárban. Leginkább azért szeretünk Kaprunba járni, mert varázslatos a hatalmas hegyek közti völgy, ahonnan a késő nyárból egy ugrással lehet váltani a télbe, és ahol az év első friss havára mindig számíthatsz. Háray Tamás oktató RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 5 éjszaka HOTEL PANORAMA HAUS SONNENALP Felnôtt 355 Felnôtt 245 Junior ( ) 275 Gyerek ( ) 120 Gyerek ( ) 225 Gyerek oktatás nélkül 16 Pöttöm ( ) 100 Gyerek fôágyon 270 Részvételi díj tartalmazza a Hotel Panorámában: Szállást 5 éjszakára, félpanziót (reggeli és vacsora), idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza a Hotel Panorámában: Síbérletet, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. Részvételi díj tartalmazza a SonnenAlp apartmanban: Szállást 5 éjszakára, végtakarítást, síoktatást (magyar nyelven). Részvételi nem díj tartalmazza a SonnenAlp apartmanban: Síbérletet, ellátást, baleset-, beteg - ség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 5 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt: 170 Junior ( ): 127 Gyerek ( ): 85 OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 100 /fô/5 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

11 2013 OKT 30kNOV 3 KAPRUN GLECCSERTaBOR #2 4 nap sízés, 4 éjszaka Budapesttôl 649 km SZÁLLÁS: Hotel Panorama Kaprun****, reggelivel vagy félpanzióval. Ingyen WIFI, wellness részleg. Haus SonnenAlp Kaprun apartmanház, ellátás nélkül. PROGRAM: Sízés a Kitzsteinhorn gleccseren 3000m magasan a Körte SE szakképzett oktatóival ameddig bírjuk, utána Apres Ski az Alpin Centerben. Esténként közös leve ze - tés a gyerekjátszóban illetve a bárban. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 4 éjszaka HOTEL PANORAMA HAUS SONNENALP Felnôtt 310 Felnôtt 198 Junior ( ) 240 Gyerek ( ) 98 Gyerek ( ) 195 Gyerek oktatás nélkül 16 Pöttöm ( ) 80 Gyerek fôágyon 235 Részvételi díj tartalmazza a Hotel Panorámában: Szállást 4 éjszakára, félpanziót (reggeli és vacsora), idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza a Hotel Panorámában: Síbérletet, baleset-, betegség- és poggyászbiztosí tást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. Részvételi díj tartalmazza a SonnenAlp apartmanban: Szállást 4 éjszakára, végtakarítást, síoktatást (magyar nyelven). Részvételi nem díj tartalmazza a SonnenAlp apartmanban: Síbérletet, ellátást, baleset-, beteg - ség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. A nyárból már kiléptünk, a télre vi szont még várni kell. Aki azonban nem szeret decemberig várni, hogy sílécre álljon, annak Kaprunban a helye! Ahol a szezon első íveit véssük a hóba, ahol a kezdeti, bemelegítő menetek után ott folytatjuk, és onnan fejlődünk tovább, ahol legutóbb abbahagytuk.. Mayer Ádám oktató 4 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt: 143 Junior ( ): 107 Gyerek ( ): 71 OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 80 /fô/4 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

12 2013 NOV 27kDEC 1 TURRACHER HÖHE novemberi besızo 4 nap sízés, 4 éjszaka Budapesttôl 496 km SZÁLLÁS: Hotel Turracherhof**** félpanzióval kétágyas szobákban fürdôszobával, WC-vel, részben erkéllyel. Almhüttendorf, 14 fôs apartma - nok, mindegyik 7 db kétágyas szobával, fürdôszobákkal, WC-kel, konyhával, szaunával. PROGRAM: Sízés Turrecher Höhe sípályáin, traktorral huzatjuk át magunkat a befagyott tó jegén, körbesízzük az egész völgyet, dél - után elégedetten hörpintünk egy italt, miköz - ben a csodás tájat szemléljük az ablakból. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 4 éjszaka HOTEL TURRACHERHOF ALMHÜTTENDORF Felnôtt 340 Felnôtt 125 Gyerek 1. (12 14 év) 262 Gyerek ( ) 120 Gyerek 2. (6 11 év) 224 Üres ágy díj 70 Gyerek 3. (3 5 év) 160 A gyerekkedvezmények csak 2 felnôtt árat fizetôvel egy szobában érvényesek! Ha 14 fôsben kevesebb, mint 14 fô lakik, akkor üres ágy díjat számítunk fel! Részvételi díj tartalmazza Hotel Turracherhofban: Szállást 4 éjszakára, félpanziós ellátást (reggeli és vacsora), wellness használatot, síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza Hotel Turracherhofban: Síbérletet, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. Turrachon kezdeni a szezont az egyik legbiztosabb tipp! Garantált a hó, a szállásunk pedig hangulatával dobja fel kedvünket. Egy jó sízőnek, vagy egy versenyző gyerkőcnek ideális terep a szezonkezdéshez. Somogyi Zsolt verseny csapat edzô Részvételi díj tartalmazza Almhüttendorfban: Szállást 4 éjszakára, ágynemût, törölközôt, idegen - forgalmi adót (15 és 70 év között), áramot, végtaka - rítást. Részvételi díj nem tartalmazza Almhüttendorfban: Síbérletet, síoktatást (magyar nyelven), ellátást, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemon - dási biztosítást, utazási költségeket. 4 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt 152 Junior (15 18 év) 122 Gyerek (6 14 év) 76 OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 80 /fô/4 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

13 2013 DEC 5 k8 MURAU mikulas tabor 3 nap sízés, 3 éjszaka Budapesttôl 460 km 2013 DEC 12k15 MURAU decemberi bes zo 3 nap sízés, 3 éjszaka Budapesttôl 460 km SZÁLLÁS: Hotel Alpin***, félpanzióval. Pályaszállás, kényelmes családi szobákkal, szaunával. Hotel Relax Resort Kreischberg****, fél pan - zióval. Pályaszállás, wellness részleggel. Ferien Park, különböző férőhelyű faházak, ellátással vagy ellátás nélkül. PROGRAM: Sízés Kreischberg pályáin. Folyamatosan várjuk a Miku lást, aki nagy való szí - nû séggel meg is fog érkezni. Délután Apres Ski a Mikulással. Esténként közös leve ze tés a gyerekjátszóban illetve az étte remben, bárban. PROGRAM: Ebben a táborban remek lehetőséged van a szezon elején csiszolni a tudásod. Kisebb létszám mellett kiváló oktatóktól ta nulhatsz. Családias han - gulat, sok esti szakmai be - szélgetés jellemzi a tábort. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 3 éjszaka HOTEL ALPIN Felnôtt 203 Gyerek ( ) 160 Pöttöm ( ) 136 Részvételi díj tartalmazza: Szállást 3 éjszakára, Hotel Alpinban félpanziót (reggeli és vacsora), idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, baleset-, betegség- és poggyászbiztosí - tást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 3 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt: 102 Junior ( ): 81,50 Gyerek ( ): 57 Vedd nálunk a bérletet, és extra 5% kedvezményt kapsz a Murtal Card-os áron felül! Murau számomra olyan, mintha hazamennék; a Rieglerhütte hangulata és a jól kezelt pályák miatt szeretjük igazán! A sífutó pálya a túrázni vágyók számára a legjobb időeltöltési lehetőség Kreischbergen. Ha pedig ezt meg - spékeljük a síző Mikulással, akkor aztán fantasztikus a hangulat. Cholnoky Sára Sasi oktató OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 60 /fô/3 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

14

15 2013 DEC 19k23 MURAU karacsonyi gyerektabor 4 nap sízés, 4 éjszaka Budapesttôl 460 km! 6Idén pályaszálláson! SZÁLLÁS: Hotel Alpin Kreischberg*** teljes panzióval (reggeli és vacsora a Hotel Alpinban, ebéd a Rieglerhüttében a hegyen). UTAZÁS: csoportosan busszal, találkozó és indulás: én reggel. PROGRAM: Idén pályaszállásra kerülünk, így a napi buszozást megspóroljuk. Ebben a táborban liftnyitástól liftzárásig sízünk, fenn a hegyen menüt ebédelünk, délutántól estéig pedig folyamatosan játékok várják a gyere keket. A hét programja az utolsó napi Ki Mit Tud?. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, EZ AZ ÉV TÁBORA! RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 4 éjszaka Gyerek (1998 és fiatalabb): 335 Junior (1997 és idôsebb): 365 Utazási költség: Ft/fô Részvételi díj tartalmazza: Szállást 4 éjszakára, Hotel Alpinban félpanziót (reggeli és vacsora), ebédet a Rieglerhüttében, teljes felügyeletet, síoktatást (magyar nyelven), 4 napos síbérletet Kreischbergen. Részvételi díj nem tartalmazza: Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást. A karácsonyi gyerektábor Murauban fantasztikus, mivel a gyerekek egy káprázatos helyen, rengeteg játék között csodás élményekkel gazdagodnak, és emellett óriási izgalommal várják a közelgő Karácsonyt. Pryma Melinda Lidy oktató OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 80 /fô/4 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

16 2013 DEC 26kJAN 2 SZILVESZTERI tabor 6 nap / 7 éjszaka ANDORRA Grandvalira 6Kedvező utazási lehetőség a a Wizzair járataival Barcelonába SZÁLLÁS: Hotel Central** félpanzióval. Pályaszállás, 150 m-re a legközelebbi sípályától, kényelmes szobákkal, bárral. A szilveszteri tábor az egyik legkülönlegesebb hangulatú táborunk, amit a sízés és a szabad levegőn töltött idő öröme mellett, az óév búcsúztatása és az újév köszöntése tesz felejthetetlenné. Nincs ennél jobb évkezdés! Sályi Eszter oktató PROGRAM: Sízés Grandvalira pályáin m magasan a Körte SE szakképzett oktatóival, közel 200 km pályarendszerben. Rengeteg étterem, helyi specialitásokkal, freeride parkok, Apres Ski lehetőségek (para - gliding, kutyaszánozás (éjszaka is), ratrac túra) várnak minket és természetesen egy közös szilveszteri party. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 7 éjszaka Felnôtt 490 Gyerek (6 12 év) 360 Pöttöm (3 5 év) 120 A gyerekkedvezmények csak 2 felnôttel egy szobában érvényesek! Részvételi díj tartalmazza: Szállást 7 éjszakára a Hotel Centralban, félpanziót (reggeli és vacsora), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), szilveszteri vacsorát (65 /fő) baleset-, betegségés poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 6 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt: 232 Junior ( ): 204 Gyerek ( ): 160 Vállaljuk sportfelszerelés szállítását Bp Andorra Bp útvonalon kisbusszal: felnőtt (1 léc/deszka+1 pár cipô) 70 gyerek (1 léc/deszka+1 pár cipô) 40 OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 120 /fô/6 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

17 2014 JAN 9k12 RAMSAU s futo tabor #1 3 nap, 3 éjszaka Budapesttôl 500 km Sífutni óriási élmény: könnyen tanulható, akár sí tudás nélkül is. Ha pedig csaptattal megy az ember, annál nem is kell több motiváció. Ezért járunk már kezdetek óta az Alpesi Clubbal táborozni Szépfy Márton sífutó táborunk törzsutasa SZÁLLÁS: Gletscherblick, pályaszállás reg gelivel, ebéd és vacsorázási lehetôséggel a közelben. PROGRAM: Sífutás Európa egyik legnagyobb sífutó központjában Ramsau am Dachstein 220 km-es sífutópályarendszerén, 13 sífutó - körrel. Gyakorlati és elméleti oktatás a Körte SE szakképzett oktatóival. Esténként közös levezetés tekézéssel a szomszéd étteremben. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 3 éjszaka Felnôtt oktatással 170 Felnôtt oktatás nélkül 120 Gyerek (12 éves korig) oktatással 125 Részvételi díj tartalmazza: Szállást 3 éjszakára, reggelivel, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), sífutásoktatást (magyar nyelven), sífutó pálya használatát. Részvételi díj nem tartalmazza: Ebéd és vacsora lehetőséget (12 /felnőtt/étkezés és 6 /gyerek/étkezés), sífutó felszerelés bérlését, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket FEB 21k24 s futo tabor #2 3 nap, 3 éjszaka Budapesttôl 493 km SUMAVA NEMZETI PARK Mintha egy mesevilágban lenne az ember, ahol nincs más csak sűrű fenyő erdő, finom cseh sör és sífutók. Ahol a legnagyobb problémája az embernek, hogy sífutni menjen vagy inkább egy jó pisztránggal kényeztesse magát. Vagy esetleg a sífutó-crossal kezdjen ismerkedni? Sályi Andi marathon sífutó, síoktató RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 3 éjszaka SZÁLLÁS: Penzion U Studeneho potoka Pályaszállásunk a Sumava nemzeti parkban (Nové Huté) található, ellátás félpanzióval. PROGRAM: Sífutás Európa egyik legszebb sífutó terepén (150 km). Gyakorlati és elméleti oktatás a Körte SE szakképzett oktatóival. Ezen a hétvégén rendezik a Sumavsky Ski Marathont, vállalkozó kedvûek kipróbálhat ják magukat 23 és 45 km-es távokon. Felnôtt oktatással 158 Felnôtt oktatás nélkül 110 Gyerek (12 éves korig) oktatással 135 Részvételi díj tartalmazza: Szállást 3 éjszakára, félpanzióval, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), sífutásoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Sífutó felszerelés bérlését, baleset-, betegségés poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket Budapest, Krisztina krt Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

18 EDZÉS MATRICÁK /// GYŰJTSÉTEK! /// EDZÉS MATRICÁK /// GYŰJTSÉTEK! /// EDZÉS

19 MATRICÁK /// GYŰJTSÉTEK! /// EDZÉS MATRICÁK /// GYŰJTSÉTEK! /// EDZÉS MATRICÁK

20 2014 JAN 14k19 OVIS tabor SZÁLLÁS: Monarchia Park, apartmanok (4+2 fő részére) ellátás nélkül vagy félpan - zióval. Pályaszállás, étteremmel, wellness résszel. Sissi Park, apartmanok (különböző méretben) ellátással vagy nélküle. Pályaszállás. LACHTAL 5 nap, 5 éjszaka Budapesttôl 439 km Az Ovis tábor Lachtalban minden évben nagyon sikeres. Ez nem csak a hóbiztos és jó minőségű pályáknak köszönhető, hanem a gyerkőcök kifogyhatatlan lelkesedésének is. Aki egy nyugis, nagy tömegektől mentes sízést szeretne, annak ezt a tábort ajánlom. :) Adámy Kriszti oktató PROGRAM: Sízés Lachtal pályáin, együtt teszteljük a nemrégiben átadott új pályákat, lifteket, hüttéket. A tél közepén mindig örülünk egy kis friss hónak, esténként közös szánkózásban, levezetésben van részünk. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 5 éjszaka MONARCHIA PARK FELNÔTT GYEREK 5-6. FÔ Apartman önellátással Apartman félpanzióval Részvételi díj tartalmazza: Szállást 5 éjszakára (min. 4 fő/apartman), áramot, törölközőt, ágyneműhuzatot, félpanzió esetén reg - gelit és vacsorát, végtakarítást, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), wellness használatot (csak félpanzió esetén), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, apartman kaució: 100 /apartman, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 5 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt 158 Junior ( ) 126,50 Gyerek ( ) 83,50 Vedd nálunk a bérletet, és extra 5% kedvezményt kapsz a Murtal Card-os áron felül! OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 100 /fô/5 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

21 2014 JAN 25kFEB 1 FLACHAU SNOWSPACE tabor 6 nap, 7 éjszaka Budapesttôl 522 km 6! Több mint 900 km sípálya! SÍZÉS + SÍFUTÁS! SZÁLLÁS: Sonnberg Ferienanlage, különbözôméretû apartmanok, önellátással, friss zsemle szervizzel. PROGRAM: Sízés Flachau-Flachauwinkl- Altenmarkt-Zauchensee-Wagrain-Kleinarl változatos pályáin. Színes esti programok várják a táborozókat, a bátrabbak akár a schladmingi világkupára is ellátogathatnak velünk. Az utolsó nap fénypontja a családi síverseny. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 7 éjszaka 2 fôs apartman (ST) Ft 3 fôs apartman (A) Ft 4 fôs apartman (B) Ft 6 fôs apartman (C) Ft 8 fôs apartman (D) Ft Részvételi díj tartalmazza: Szállást 7 éjszakára, végtakarítás, síoktatást, sífutásoktatást (magyar nyelven). Számomra ez a szezon egyik legkedvesebb tábora. Minden évben óriási csapattal indulunk Flachauba, ahol külön élvezet, hogy szinte minden nap más-más pályákon sízhetünk. Esténként pedig váltogatják egymást a meghitt, családias vacsorák és a hihetetlen hangulattal rendelkező zenés-táncos farsangi mulatságok, esti szánkózások vala mint a többi közös program. Fekete Orsolya oktató Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), reggeli szervizt, baleset-, betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költsé geket. FLACHAU SKI AMADÉ SÍBÉRLET ÁRAK FELNÔTT JUNIOR GYEREK ( ) ( ) 6 napos ,50 4 napos ,50 3 napos 135,50 101,50 67,50 2 napos 90, ,50 OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 120 /fô/6 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

22 2014 FEB 1k7 PIANCAVALLO olasz tabor 5 nap, 6 éjszaka Budapesttôl 700 km SZÁLLÁS: Hotel Sport***, félpanzióval. Legközelebbi pálya 20 m, a szálloda nemcsak a pályákhoz, de Piancavallo hangulatos centrumához is igen közel van. PROGRAM: Fedezzük fel Piancavallo kezdôk - nek és újrakezdődnek is ideális síterepét! A délelőtti síelés után levezetésként lehetőség van sífutásra, szánkózásra.! csábító gyerekárak! 6 RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 6 éjszaka Felnôtt 339 Gyerek (7 11 éves) 267 Pöttöm (3 6 éves) 240 A gyerekkedvezmények csak 2 felnőtt árat fizetôvel egy szobában érvényesek! Részvételi díj tartalmazza: Szállást 6 éjszakára, félpanziót (reggeli és vacsora), WIFI használatot, síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 5 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt 125 Junior ( ) 110 Gyerek ( ) 95 Olaszország: ha télen is élvezni akarod a mediterrán nyár hangulatát a dolomitok varázslatos lejtőin, akkor ez a neked való tábor. Andiamo! Háray Balázs oktató OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 100 /fô/5 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

23 Lehetôség van február 15-ig maradni, oktatóink igény szerint jelen lesznek FEB 9k14/15 MURAU farsangi tabor 5 nap, 5 éj vagy 6 nap, 6 éj Budapesttôl 460 km SZÁLLÁS: Hotel Alpin***, félpanzióval. Pályaszállás, kényelmes családi szobákkal, szaunával. Gasthof Neuwirt, félpanzióval. Kellemes falusi szállás 19 km-re a sípályáktól. Biobauernhof Hansmann, ellátás nélkül. Kel - lemes falusi szállás 15 km-re a sípályáktól. PROGRAM: Meghódítjuk a kreischbergi pályákat, ugratunk a dínó pályán és freerideolunk a Rosenkranz lejtôin. Esténként ké szü - lünk az év legnagyobb síelôs farsangjára. RÉSZVÉTELI DÍJ / fô / 5 éjszaka HOTEL ALPIN FÉLPANZIÓVAL GASTHOF NEUWIRT FÉLPANZIÓVAL Felnôtt 397 Felnôtt 245 Gyerek ( ) 278 Gyerek ( ) 215 Pöttöm ( ) 228 BIOBAUERNHOF HANSMANN ÖNELLÁTÁSSAL: 180 Részvételi díj tartalmazza: Szállást 5 éjszakára, félpanziós árnál reggelit és vacsorát, idegenforgalmi adót (15 és 70 év között), síoktatást (magyar nyelven). Részvételi díj nem tartalmazza: Síbérletet, baleset-, betegség- és poggyászbizto sí - tást, útlemondási biztosítást, utazási költségeket. 5 NAPOS SÍBÉRLET ÁRAK Felnôtt 172,50 Junior ( ) 138 Gyerek ( ) 96,50 A muraui nagytábor a legalkalma sabb, ha egy teljes hétre ki akarunk szakadni a hétköznapokból. Egy egész hetet a síelésre tudunk szánni, miközben él - vezzük a napsütést, gyönyörködünk a hegyekben és kipróbáljuk az új pályát :) Pest lassan homályba vész, csak a hó, a lécek és a Hütte marad. Ekkora bulit, a társaságot és a versenyt, ahol mindenki megmutathatja, mit tanult a héten, egyszerűen NEM LEHET KIHAGYNI! Zombori Júlia oktató Vedd nálunk a bérletet, és extra 5% kedvezményt kapsz a Murtal Card-os áron felül! OKTATÁS Szeretnél velünk síelni, de nem velünk utazol? Elôre az Alpesi Clubban fizetve: 100 /fô/5 nap Helyszínen fizetve: 30 /fô/nap Biztosítási csomag (baleseset-,betegség-, poggyászbiztosítás 490 Ft/nap-tól és útle - mon dási biztosítás 5%) irodánkban köthetô.

A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N ÉVE

A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N ÉVE MÁR A Z U TAS O K S ZO LG Á L ATÁ BA N ÉVE TARTALOM + BEVEZETŐ + IRODACÍMEK 2 ÁSZF 3 HASZNOS TUDNIVALÓK 4 HASZNOS TUDNIVALÓK 5 TARTALOMJEGYZÉK BULGÁRIA Napospart 22 Elenite 26 Neszebár 27 Autóbuszos közlekedés

Részletesebben

SAJÁT SZERVEZÉSŰ SÍUTAK

SAJÁT SZERVEZÉSŰ SÍUTAK Iskolai Sítáborok 2015 SAJÁT SZERVEZÉSŰ SÍUTAK Tisztelt Partnerünk! Örömmel értesítjük, hogy a magyarországi kis- és középvállalatok auditált, szakmai összeállítású GOLDEN LIST 2014 alapján a hajdúszoboszlói

Részletesebben

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. Az utas neve: Az út megnevezése: Telefon, fax: E-mail cím: Szem.ig. szám/ útlevél szám:

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. Az utas neve: Az út megnevezése: Telefon, fax: E-mail cím: Szem.ig. szám/ útlevél szám: UTAZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyfelől a PlanetHungary Utazásszervező Kft. (továbbiakban PLANETHUNGARY) (Székhely, telephely és levelezési cím: 1073, Budapest, Kertész utca 43., telefon: 06-1-411-1882,

Részletesebben

Utazási szerződés. Nirva Tours, 6800 Hódmezővásárhely, Deák F. u. 19. Tel/fax: 62 534 310, 62 534 311. Eng. Sz.: U-001596

Utazási szerződés. Nirva Tours, 6800 Hódmezővásárhely, Deák F. u. 19. Tel/fax: 62 534 310, 62 534 311. Eng. Sz.: U-001596 Utazási szerződés A megrendelés és a megrendelés visszaigazolásával együtt létrejön köztünk az utazási szerződés. Az utazási szerződésre vonatkozó jogok és kötelezettségeket külön ezen az oldalon fogalmaztuk

Részletesebben

tisztelt utasaink, partnereink!

tisztelt utasaink, partnereink! tisztelt utasaink, partnereink! Egyiptom, teljes nevén Egyiptomi Arab Köztársaság, Észak-Afrikában és Délnyugat-Ázsiában, a Sínai-félszigeten fekszik. Az egyetlen olyan afrikai ország, amely szárazföldi

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 0. Bevezetés 0.1. A TdM Travel Tours Üdülési és Utaztatási kereskedelmi, Szolgáltató Kft. - 2600 Vác, Görgey u.4/b. Tel.: 06/27 319-381, 319-382, 502-820, 502-821 Fax: 06/27

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Az utazásszervező adatai: GRAND TOURS KFT Cím: H-7621 Pécs, Király u. 5. Tel+ 36 72 211213, 211533, Fax: + 36 72 213996, e-mail: grand@t-online.hu, weboldal: www-grand-tours.hu,

Részletesebben

Az utazás élménye mindenkié!

Az utazás élménye mindenkié! Az utazás élménye mindenkié! AKADÁLYMENTES AJÁNLATOK 2014 Tartalom: Bemutatkozunk... 3 Kirándulások... 4-7 Esztergom... 4 Győr... 5 Komárom, Mór... 6 Szentendre... 7 Fürdőlátogatások... 8-11 Agárd... 8

Részletesebben

60-35 nappal indulás előtt: 10 % 35-15 nappal indulás előtt: 50 % 15-8 nappal indulás előtt: 75 %

60-35 nappal indulás előtt: 10 % 35-15 nappal indulás előtt: 50 % 15-8 nappal indulás előtt: 75 % Utazási feltételek 1. A MONTANA TOURS Utazásszervező és Szolgáltató KFT. (továbbiakban mint IRODA) székhelye: 6720, Szeged Somogyi B. 20., adószáma: 11595421-2-06, cégjegyzékszáma: 06-09-005672, engedélyszám:

Részletesebben

Hasznos ország információk

Hasznos ország információk Amerikai Egyesült Államok Beutazási szabályok 2008. november 17-től a magyar állampolgárok a Vízummentességi Program keretében üzleti vagy magáncélból 90 napnál nem hosszabb időtartamra vízum nélkül utazhatnak

Részletesebben

Dolomiti Utazási iroda

Dolomiti Utazási iroda Dolomiti Utazási iroda 2008 Dolomiti Utazásszervező és Szolgáltató Kft. Honlap: tavaszi nyári ajánlatok Mobil: 06 20 999-6066 E-mail: info@newtime.hu Grafikusaink és programozóink magas minőségű munkákat

Részletesebben

www.unitravel.hu - www.sielmeny.hu EGYHETES FRANCIA SÍTÚRA busszal, síbérlettel már 57 900 Ft-tól DIÁK sítáborok SZILVESZTERI és ünnepi ajánlatok

www.unitravel.hu - www.sielmeny.hu EGYHETES FRANCIA SÍTÚRA busszal, síbérlettel már 57 900 Ft-tól DIÁK sítáborok SZILVESZTERI és ünnepi ajánlatok 22 ÉV TAPASZTALAT KEDVEZMÉNYES CSOPORTAJÁNLATOK KEDVEZMÉNYES SÍBÉRLETÁRAK Sí- és snowboard- üdülések Pályaszállások bombaárakon! Új építésű, 3-4 *-os wellness aparthotelek rendszeres buszjáratok Számos

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek.

Általános Szerződési Feltételek. 1 Általános Szerződési Feltételek. 1.Az Admiral Travel Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2700 Cegléd. Szabadság tér 7.; Utazási iroda: tel. 06-53, 311500, és 500-843 / 24 órás ügyeleti száma: 06-20

Részletesebben

Utazási feltételek - a Coral Tours Kft. által szervezett utazásokra 2014 szeptember 1-től

Utazási feltételek - a Coral Tours Kft. által szervezett utazásokra 2014 szeptember 1-től Utazási feltételek - a Coral Tours Kft. által szervezett utazásokra 2014 szeptember 1-től 1. A Coral Tours Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft (Székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44., tel.: (1) 412

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Chemol Travel márkanéven forgalmazott utazások a Marshaller Repülőjegy Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1015 Budapest, Batthyány u. 49. fszt. 9., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2013 MEGMUTATJUK európa igazi arcát!

www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2013 MEGMUTATJUK európa igazi arcát! www.kisalfoldtravel.hu KÖRUTAZÁSOK 2013 MEGMUTATJUK európa igazi arcát! Az út a fontos, nem az út vége. Aki túl gyorsan utazik, az mindent elszalaszt amiért útrakelt! Kedves (leendő) Utasunk! Köszönjük

Részletesebben

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS UTAZÁSI FELTÉTELEK 1 Bevezetés 1.1 A LIGHTHOUSE TRAVEL KFT. (székhely: 1025 Budapest, Törökvész út 87-91., telefon: 0613458462, fax: 0613458462, adószám: 13883881-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-878183,

Részletesebben

Városlátogatások Kirándulások Nyaralások Csobbanások. www.keneditravel.hu

Városlátogatások Kirándulások Nyaralások Csobbanások. www.keneditravel.hu 2013 Városlátogatások Kirándulások Nyaralások Csobbanások www.keneditravel.hu TISZTELT TÖRZSUTASAINK ÉS LEENDŐ UTASAINK! Ezúton szeretnénk megköszönni közel 14000 utasunknak, hogy megtiszteltek minket

Részletesebben

Islandia Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 3. UTAZÁSI SZERZŐDÉS

Islandia Kft. 1126 Budapest, Orbánhegyi út 3. UTAZÁSI SZERZŐDÉS UTAZÁSI SZERZŐDÉS az ISLANDIA TRAVEL Kft. által szervezett külföldi utazások általános feltételei AZ ISLANDIA TRAVEL Kft. adatai: Székhely: 1126 Budapest, Orbánhegyi út 3/b. Telefon: (+361)488 0128, (+361)

Részletesebben

Sokat gondolkodtam, Az utazásról. Tankovics Lajos

Sokat gondolkodtam, Az utazásról. Tankovics Lajos . FEJEZET Tankovics Lajos Az utazásról Bevezetés Sokat gondolkodtam, hogy hogyan kezdjem ezt a fejezetet. Esetleg egy olyan frázissal, mint például: Utazásról a sumérok óta beszélhetünk, majd leírom a

Részletesebben

Ha egzotikus esküvő, nászút, akkor Coral Tours!

Ha egzotikus esküvő, nászút, akkor Coral Tours! W W W. E S K U V O K U L F O L D O N. H U 6 Ha egzotikus esküvő, nászút, akkor Coral Tours! Magyarország első nászutazási irodája, ahol mindent egy helyen megtalál! KEDVES HÁZASULANDÓ PÁR, NÁSZUTAS PÁR!

Részletesebben

1 NAPOS KIRÁNDULÁSOK. Utazás határok nélkül... BÉCS SCHÖNBRUNN MELK-MARIAZELL POZSONY BÉCS-CSOKIGYÁR POZSONY-SCHLOSS HOF BADEN-LAXENBURG KASTÉLY

1 NAPOS KIRÁNDULÁSOK. Utazás határok nélkül... BÉCS SCHÖNBRUNN MELK-MARIAZELL POZSONY BÉCS-CSOKIGYÁR POZSONY-SCHLOSS HOF BADEN-LAXENBURG KASTÉLY Utazás határok nélkül Utazás határok nélkül... Kedves Utasaink! Örömmel mutatjuk be 2014-re összeállított körutazási ajánlatainkat. Köszönjük törzsutasaink töretlen bizalmát és reméljük megújult kínálatunkból

Részletesebben

Csoportos és egyéni szervezésben. december május INGYENES: Felszállás 12 városban. Parkolás repül s útjainknál. Európa Amerika Afrika Ázsia

Csoportos és egyéni szervezésben. december május INGYENES: Felszállás 12 városban. Parkolás repül s útjainknál. Európa Amerika Afrika Ázsia Csoportos és egyéni szervezésben 2014 2015 december május INGYENES: Felszállás 12 városban Parkolás repül s útjainknál Európa Amerika Afrika Ázsia Tisztelt Útitársunk! Ön a Proko Travel tél-tavasz katalógusát

Részletesebben

VÁROSLÁTOGATÁSOK KÖRUTAZÁSOK 2015

VÁROSLÁTOGATÁSOK KÖRUTAZÁSOK 2015 VÁROSLÁTOGATÁSOK KÖRUTAZÁSOK 2015 BALTIKUM ÖRMÉNYORSZÁG KAMBODZSA MONGÓLIA CHILE VILÁGKÖRÜLI ÚT BURMA PERU GRÚZIA KIRGIZISZTÁN ÉSZAK-KOREA IRÁN SZENEGÁL SZENTPÉTERVÁR DÉL-AFRIKA UGANDAINDIA SPITZBERGÁK

Részletesebben

Ajánlat. Med Help. Betegségbiztosítás

Ajánlat. Med Help. Betegségbiztosítás Ajánlat Med Help Betegségbiztosítás UNIQA Biztosító Zrt. 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70 74. Tel.: +36 1 5445-555 Fax: +36 1 2386-060 Med Help Betegségbiztosítás Ajánlat Ajánlatszám: Kötvényszám:

Részletesebben

DUNAI ÉLETKÉPEK 2011. XIX.

DUNAI ÉLETKÉPEK 2011. XIX. Római Parti Hírek DUNAI ÉLETKÉPEK 2011. XIX. évf. 6. sz. Rómaifürdõ Telep Környezetvédõ, Szabadidõ és Diák Vízisport Egyesület café Bp. III., Nánási út 55. Tel.: 240-1188 TÉLI NYITVA TARTÁS: 9,00-19,30-ig

Részletesebben

KEDVES UTASAINK! Nagy örömmel nyújtjuk át Önöknek a 20 éves évfordulónkra készült jubileumi katalógusunkat.

KEDVES UTASAINK! Nagy örömmel nyújtjuk át Önöknek a 20 éves évfordulónkra készült jubileumi katalógusunkat. KEDVES UTASAINK! Nagy örömmel nyújtjuk át Önöknek a 20 éves évfordulónkra készült jubileumi katalógusunkat. 20 ÉV - NAGY IDÕ... egy hosszú, eseményekkel teli idõszak az életünkben. Katalógusunkban külön

Részletesebben

Az apartmanok és hotelek felszereltsége,

Az apartmanok és hotelek felszereltsége, nyár 2013 Általános tudnivalók Az alábbi tudnivalók ismeretében gondtalan, vidám szabadságot garantálunk! Tartalomjegyzék Ausztria Horvátország Szlovénia Olaszország Görögország 4 9. oldal 10 72. oldal

Részletesebben

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

FOGLALÁSI FELTÉTELEK FOGLALÁSI FELTÉTELEK 1. A HAJÓÚT LEFOGLALÁSA 1.1. Hogyan foglalhatom le a hajóutat? A kiválasztott hajóút lefoglalása céljából lépjen kapcsolatba az Utazom.com utazási tanácsadójával, vagy az utat foglalja

Részletesebben

XVIII. évfolyam 2. szám

XVIII. évfolyam 2. szám FORUM MARTINI Martonvásár város lapja Megjelenik havonta XVIII. évfolyam 2. szám 2009. február Várjuk Önöket február 28-án 16 órakor az Ifjúság Klubjába (Dózsa Gy. u. 4.) Szerep vagy valóság c. kiállításra;

Részletesebben