Tisztelt Gazdálkodó!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Gazdálkodó!"

Átírás

1 EURALIS HÍRLEVÉL 2011/4. EURALIS VETŐMAG KFT Budapest, Rétköz u. 5. Tel.: Fax: Tisztelt Gazdálkodó! A jó idő érkeztével egyre sűrgetőbbé válik a határban a területek szemlézése és a tervezés a vetés előkészítésre. A lehetőségek felmérése és az előzetes gondos tervezés megerősítésére küldjük jelen összefoglalónkat az EURALIS Vetőmag Kft aktuális kínálatáról. EURALIS vetőmag ajánlat - napraforgóink A herbicid-toleráns napraforgók kínálatában az EURALIS erőteljes kínálattal rendelkezik. Az EURALIS legjobb hibridjei a termesztési, kórtani és profitelvárási kihívásnak megfelelve, a CLEARFIELD gyomirtási rendszerrel kombinálva biztosítják a legmagasabb jövedelmet a gazdák számára. ES FLORIMIS CL - középérésű Lépéselőny a CLEARFIELD napraforgók mezőnyében; magas olajtartalom, kiváló terméspotenciál és betegségtolerancia Az EURALIS vezér hibridje a CLEARFIELD napraforgóinak kínálatában. Agronómiai szempontból tulajdonságait tökéletesek; a kaszat- és olajtermés párosát a kiváló betegségtolerancia egészíti ki ütőképes trióvá. Átlagos olajtartalma 48-49% körüli. Középmagas növény, szára állóképességét végig megőrzi. Középérésű hibrid, amelynek tányérja félig bókoló, nagyon jól termékenyül. Kezdeti fejlődése igen erőteljes. Az idei üzemi és fejlesztési kísérleteinkben megmutathatta betegségekkel szembeni toleranciáját; Diaporte-val és Sclerotinia-val szemben jól, míg a Phoma-val szemben nagyon jól ellenállt. Stressztűrése kimagasló. A hazánkban eddig fellépő Peronoszpóra rasszokkal szemben rezisztens (PR). A Magyarországon eddig károsító szádor 5 rasszára rezisztens. Kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően az ország teljes területén sikerrel termeszthető. Intenzív körülmények között a profit biztosítéka. Ajánlott betakarítási tőszám: tő/ha.

2 ES ARAMIS CL középérésű Az új CLEARFIELD hibrid adaptálva a stresszes termőhelyekre Általános jellemzője a stabilitás még a rosszabb területeken is képes a kiegyenlített teljesítményre. Kezdeti fejlődése kiváló, dinamikus. Aszálytűrése kimagasló. Középérésű hibrid, melynek szára stabil, állóképessége nagyon jó. Középmagas növény, melynek tányérja félig bókoló, jól termékenyülő. Olajtartalma átlagosan 49-50% körüli. Általános betegségtoleranciája jó, azonban látványosan kiváló a fómás szárfoltossággal, valamint a 2010-ben is mutatkozó Verticiliummal szembeni ellenállósága. Peronoszpórával szemben rezisztens (PR). A hazánkban fellépő szádor 5 rasszára rezisztens. Az ország teljes területén biztonsággal termeszthető. Ajánlott betakarítási tőszám: tő/ha. Az előbb említett két hibrid terméspotenciálja a tavaly évben megrendezett BASF, Szántóföld Napja rendezvényein is bizonyítást nyert. Az ES FLORIMIS és ES ARAMIS a legjobbak között végző napraforgóink teljesítménye magáért beszél. ES BALISTIC CL + HO - középérésű újdonság, közkívánatra Az EURALIS elsőszámú Clearfield+HO hibridje minden termőhelyre A magas színvonalú nemesítői munka és a piaci elvárás legújabb eredménye a középérésű, nagy potenciállal rendelkező ES BALISTIC CL+HO. Új hibridünk 2011 tavaszától elérhető a gazdák számára. Igen ígéretes eredményekkel zárja a vizsgálatokat; stabil termését az ország jobb és kevésbé jó termőhelyeinek átlagában produkálta. Olajtartalma átlagosan 48-49%, míg olajsavtartalma 88-89% körül mozog. Középmagas növény, azonban szára erős, állóképességét a betakarításig megőrzi. Tányérja félig bókoló, jól termékenyülő, közepes méretű. Magas 1000 szem tömeg jellemzi. Az intenzív körülményeket extra hozammal hálálja meg. Homogén, kiegyenlített, jól fejlődő állományt képez. Általános betegségtoleranciája jó, kiemelkedik a Phoma-val és Sclerotinia-val szembeni ellenállósága. Peronoszpórával szemben rezisztens (PR). Ajánlott betakarítási tőszám: tő/ha.

3 ES BASILIC HO korai érésű Korai profit, magas olajsavterméssel A már jól ismert ES PETUNIA hibrid HO változata. Az MgSzH kísérleteiben is vizsgált hibrid (2008: 4,32 t/ha 104,9%, olajtermése 101,6%) kiemelkedő termésbiztonsággal és terméssel rendelkezik. Olajsavtartalma 49%, míg magas olajsavtartalma 88 % körüli átlagot mutat. Félig bókoló, jól termékenyülő tányérja van. Stressztűrése kiemelkedő. Alacsony növény, emellett szára erős és szárszilárdsága jó. Ajánlható a hidastraktoros növényvédelmi technológiába. Általános betegség ellenállósága jó, kiemelkedik a Diaporte és Phoma toleranciája. A hazai Peronoszpóra (Plasmopara halstedii) rasszokkal szemben rezisztens (PR). Az ország teljes területén sikerrel termeszthető. Az intenzív technológiát magasabb profittal hálálja meg. Ajánlott betakarítási tőszám: tő/ha. ES PETUNIA korai érésű, klasszikus olajipari napraforgó Korai profit, magas olajterméssel Az EURALIS egyik legismertebb korai napraforgó hibridje Magyarországon. Az évek óta stabilan teljesítő hibrid igazán kiemelkedő terméspotenciállal rendelkezik. Kezdeti fejlődése igen erőteljes. Az MgSzH kísérleteiben évek óta szereplő (2008: 4,32 t/ha -104,9%, olajtermése: 105,7%) napraforgó megbízhatóan teljesít megbízhatatlan évjáratokban is. Olajtartalma 50% körüli átlagot mutat. Közepes méretű tányérja félig bókoló, jól termékenyülő. Az ES PETUNIA alacsonyabb növény, rendkívül erős szárral. 100%-ban ajánlható hidastraktoros növényvédelmi megoldásokhoz. Stressztűrése és általános betegség ellenállósága jó. Kiemelkedik a Diaporte és Phoma toleranciája. Peronoszpóra rezisztens (PR). Az ország teljes területén bevált hibrid, biztonsággal termeszthető. A magasabb inputokat hozamtöbblettel hálálja meg. Ajánlott betakarítási tőszám: tő/ha. Az EURALIS nemesítése a leggyorsabban reagál a piac és a növénytermesztés ökonómiai igényeire. Ennek megfelelően az idén bemutatásra kerülő új, herbicid-toleráns hibridünkkel - ES TEKTONIC CL-HO-, a korai éréscsoport, HO bemutató parcelláiban lehet majd találkozni. A korai szegmens erősítésével cégünk a hektikusan változó évjáratokhoz még inkább illeszthető herbicid-toleráns és magas olajsavas napraforgó hibridet kíván bevezetni. EURALIS vetőmag: a bizalom portfoliója kukoricában is ES SIGMA FAO 280 A termés és termésbiztonság tökéletes párosa A legkorábbi és késve is vethető EURALIS hibrid két csőre biztosan képes, hiszen magas a kompenzációs képessége (jól egyenlíti ki az esetleges kisebb tőszámot is). Zöld száron érik, ennek köszönhetően a betakarításig erős száron tartja termését. Rendkívüli szárszilárdságú kukorica, ami akár szemesként, akár silóként is hasznosítható. Jól ellenáll a szár- és csőfuzáriumnak és a golyvásüszögnek is. Termesztése a jobb termőhelyeken és intenzív termesztés technológia mellett többlet hozamot eredményez.

4 ES FLATO FAO 330 A száraz évjáratok kivételesen magas termésű és termésbiztonságú kukoricája Közepes növénymagasság, optimális csőeredés és jó szárszilárdság jellemzi ezt az MgSzH által ben elismert hibridet. Kezdeti fejlődése kirobbanó. Ez a korai előny korábbi virágzást is jelent. A szemek hamarabb kezdenek berakodni, így a szárazabb nyarak idején sem jelentkezik terméskiesés. Vízleadása dinamikus, betakarítása jól tervezhető ben a legalacsonyabb (átlag 17-23%) nedvességtartalommal kombájnolt hibridek egyike volt. Termése a legjobbakkal is felveszi a versenyt. A független kísérleteket beállító Magyar Kukorica Klub Top 20-as mezőnyében kiemelkedő volt (dunántúli termése az éréscsoport első pozícióiba emelte - FAO csoportban), 103,98%, 12,37 t/ha). Bátran javasolható a szárazságra hajlamos termőhelyekre és a rosszabb vízgazdálkodású talajokra is. Az EURALIS vezérhibridjeként a legjobb választás a FAO csoportban. ES SENSOR FAO 390 Vezető hibrid az EURALIS-tól; magas terméspotenciál, szárazságtűrés és gyors vízleadás Tetszetős, erőteljes kezdeti fejlődésű, középmagas, nagy termőképességű ez a 2010-ben magyarországi elismerést kapott hibrid. Kiemelkedő kompenzációs képessége; a kisebb tőszámot többletterméssel egyenlíti ki. Termésbiztonsága és aszálytűrése a szárazabb és gyengébb termőhelyeken is megállja a helyét. Szárszilárdságát a tenyészidő végéig megőrzi. Kiválóan termékenyülő csöveket fejleszt. Termőképessége az éréscsoport több versenytársát meghaladóan kiemelkedő. A tavalyi év több, szárszilárdsági problémával küszködő hibridjéhez képest az ES SENSOR a II. legjobb hibrid volt a szárproblémákat nem mutató kukoricafajták mezőnyében (GOSZ-VSZT, államilag elismert fajtakísérlet, 2010). A évi GOSZ-VSZT államilag elismert fajtakísérletében 102,4 %, azaz 13,2 t/ha termésével és 21,11%-os betakarításkor szemnedvességével nagyon jól szerepelt.

5 Gyors vízleadásával betakarítása könnyen tervezhető. Az egész országban biztonsággal termeszthető. ES BLASON DUO FAO 420 (fajtajelölt, jelenleg elismerés alatt) Új, cikloxidim-rezisztens kukorica az EURALIS kínálatában A DUO System technológia a 2011 tavaszától elérhető hibriddel párosítva igazi szabadságot nyújt a gyomirtásban. A Focus Ultra toleráns hibrid az állományban végezhető kezelést rugalmasan biztosítva ad alternatívát az egy- és kétszikű gyomok irtásában. A közepes magasságú, erélyes kezdeti fejlődésű növény magas terméspotenciállal rendelkezik. Ez a termőképesség az éréscsoporthoz tartozó más hibridekkel is felveszi a versenyt. Homogén, kiegyenlített állomány jellemzi. Nagy, jól termékenyülő csöveket fejleszt. Magas 1000 szem tömege a vetőmag ár és elérhető bevétel jó arányát biztosítja. Gyors vízleadású, könnyen betakarítható kukorica. Szára erős, megfelelő szárszilárdságú. A fenti gyomirtási technológiát alkalmazva, az állomány fejlettségétől függetlenül végezhető a kezelés, egészen addig, amíg a kukorica a gyomokat el nem takarja, vagy a permetezést végző munkagép munkája közben nem végez károsítást. Számoljon Ön is velünk és válassza a 2011-es évben az EURALIS kiváló minőségű vetőmagjait! Berecz Sándor marketing és termékmenedzser EURALIS Növeljük Bizalmát! Regionális értékesítési vezető kollégáink: Kelet-Magyarország: Czina Zoltán ( ) Nyugat-Magyarország: Kristóf Milán ( ) Bővebb termékismertetőt itt is olvashat: Viszonteladóinkat itt találja:

A legtöbbet termő középérésű.

A legtöbbet termő középérésű. REPCE 64 REPCE HIBRIDEK REPCE HIBRIDEK A legtöbbet termő középérésű. Az SY Bluestar a Syngenta legújabb, ogura típusú hibridrepcéje. Robosztus megjelenésű, középérésű hibrid, mely átlagon felüli terméspotenciállal

Részletesebben

VETÔMAGOK 2014. Megújult kukorica genetikánk A tudomány ígéretes alkotásai. Gyommentes életre terem A CL technológia éllovas napraforgói

VETÔMAGOK 2014. Megújult kukorica genetikánk A tudomány ígéretes alkotásai. Gyommentes életre terem A CL technológia éllovas napraforgói VETÔMAGOK 2014 Megújult kukorica genetikánk A tudomány ígéretes alkotásai Gyommentes életre terem A CL technológia éllovas napraforgói A siker forrása az ember LG az Ön szolgálatában! www.lgseeds.hu kukorica

Részletesebben

TAVASZI VETÔMAG AJÁNLAT 2018

TAVASZI VETÔMAG AJÁNLAT 2018 TAVASZI VETÔMAG AJÁNLAT 2018 KUKORICA TERMÉKÁTTEKINTÉS KUKORICA MEGNEVEZÉS FLATO FARADAY MOSQUITO TOUAREG SENSOR DIMENSION FAO 320-340 330-350 340-360 360-380 360-380 370-390 Hasznosítás szemes szemes

Részletesebben

Elérhetőségeink VETÔMAGOK 2014

Elérhetőségeink VETÔMAGOK 2014 Elérhetőségeink VETÔMAGOK 2014 Gyarmati Bálint Értékesítési vezetô Tolna megye Dobos László Bács-Kiskun megye Görcs Ferenc 30-474-9284 30-847-8008 30-768 4574 balint.gyarmati@limagrain.com laszlo.dobos@limagrain.com

Részletesebben

Tavaszi Dél-Alföldi Fórum

Tavaszi Dél-Alföldi Fórum Tavaszi Dél-Alföldi Fórum Gazdaságos kukorica termesztés GK hibridekkel Szél Sándor és munkatársai Gabonakutató Nonprofit Kft. Szeged 2016.02.24 Mikor gazdaságos? Ha a termésért kapott bevétel meghaladja

Részletesebben

KISKUN VETŐMAGKÍNÁLAT

KISKUN VETŐMAGKÍNÁLAT 2012 KISKUN KISKUN VETŐMAGKÍNÁLAT Magyar földbe magyar vetőmagot! IN MEMORIAM Dr. Rády Samir 1941 2011 Megkezdett munkádat méltóképpen folytatjuk. Tisztelt Termelők! A Kiskun Kft. megújult vezetése köszönti

Részletesebben

KUKORICA VETŐMAG AJÁNLAT

KUKORICA VETŐMAG AJÁNLAT KUKORICA VETŐMAG AJÁNLAT 2014 dekalbteszt.hu dekalbmet.hu 04.30. ÚJ DKC3811 9 10 10 9 10 10 Termőképesség Vízleadás Aszálytűrés Korai fejlődési erély Szárszilárdság Gyökérerősség Alacsony növénymagasságú,

Részletesebben

Szakszerű választás, ÉSSZERŰ MEGOLDÁS!

Szakszerű választás, ÉSSZERŰ MEGOLDÁS! Szakszerű választás, ÉSSZERŰ MEGOLDÁS! KUKORICA HIBRID AJÁNLAT 2015. HISSZÜK, HOGY A SZAKSZERŰSÉG A LEGKIFIZETŐDŐBB! Tisztelt Partnerünk! Az elmúlt évtizedekben a kezdetektől napjainkig a KITE Zrt a folyamatos

Részletesebben

KUKORICA NAPRAFORGÓ CIROK

KUKORICA NAPRAFORGÓ CIROK KUKORICA NAPRAFORGÓ CIROK 2016 ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK Korán vethető FAO szám RGT Conexxion 320-330 RGT Dublixx 330-340 RGT Provexx 330-340 Alexxandra 370-380 RGT Exxaltan 370-30 Futurixx 30-400 RGT Lexxtour

Részletesebben

A Marton Genetics napraforgó portfóliójának megújulása

A Marton Genetics napraforgó portfóliójának megújulása A Marton Genetics napraforgó portfóliójának megújulása A Bázismag Kft. a megújulásra törekedve folyamatosan frissíti portfólióját, legyen szó kukorica, repce, vagy akár napraforgó vetőmagról. A korábbi

Részletesebben

LG kukorica és napraforgó vetőmag ajánlat. haszon! nagyobb. Kevesebb kockázat. Magról magra, magasabbra

LG kukorica és napraforgó vetőmag ajánlat. haszon! nagyobb. Kevesebb kockázat. Magról magra, magasabbra LG kukorica és napraforgó vetőmag ajánlat Kevesebb kockázat nagyobb haszon! 2015 Magról magra, magasabbra bevezető A Limagrain Csoport szántóföldi üzletága, Európa egyik vezető vetőmag piaci szereplője.

Részletesebben

TAVASZI VETÔMAG AJÁNLAT

TAVASZI VETÔMAG AJÁNLAT TAVASZI VETÔMAG AJÁNLAT 2017 BEVEZETŐ TARTALOM INNOVÁCIÓ, TELJESÍTMÉNY, MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az 1936-ban alapított EURALIS az egyik legnagyobb és legsikeresebb szereplője a francia mezőgazdaságnak.

Részletesebben

REPCE VETÔMAG AJÁNLAT 2018

REPCE VETÔMAG AJÁNLAT 2018 VETÔMAG AJÁNLAT 2018 BEVEZETŐ Tisztelt Partnerünk! Az 1936-ban alapított EURALIS az európai vetőmag piac meghatározó szereplője, Magyarországon már szójában és szemes cirokban is piacvezető pozíciót foglalnak

Részletesebben

REPCE BÚZA ÁRPA. LG őszi vetőmag ajánlat 2015. Kevesebb kockázat nagyobb haszon!

REPCE BÚZA ÁRPA. LG őszi vetőmag ajánlat 2015. Kevesebb kockázat nagyobb haszon! REPCE BÚZA ÁRPA LG őszi vetőmag ajánlat 2015 Kevesebb kockázat nagyobb haszon! 2 Őszi vetőmag ajánlat REPCE 3 A Limagrain kutatási tevékenységének középpontjában a termésmennyiség folyamatos növelése mellett,

Részletesebben

Szakszerű választás, ésszerű megoldás!

Szakszerű választás, ésszerű megoldás! Szakszerű választás, ésszerű megoldás! Magas olajsav tartalmú /HO/ NAPRAFORGÓ VETŐMAG- és technológia AJÁNLAT 2015. Tisztelt Partnerünk! A magas olajsavtartalmú napraforgó a jövő egészséges étolajfogyasztásának

Részletesebben

Szakszerű választás, ÉSSZERŰ MEGOLDÁS! REPCE VETŐMAG AJÁNLAT 2015.

Szakszerű választás, ÉSSZERŰ MEGOLDÁS! REPCE VETŐMAG AJÁNLAT 2015. Szakszerű választás, ÉSSZERŰ MEGOLDÁS! REPCE VETŐMAG AJÁNLAT 2015. MINDEN, AMIT A REPCÉRŐL TUDNI KELL! INFORMATIKAI HÁTTÉR AGROTECHNOLÓGIA Minden, ami a repce termesztéséhez szükséges! Műtrágyák Szaktanácsadás

Részletesebben

ARCADIA SU. ExpressSun technológiával gyomirtható. ALTERNARIA ÚJDONSÁG 46-47% -36- Agronómiai jellemzői. Tőszámjavaslat REZISZTENS ÉRZÉKENY

ARCADIA SU. ExpressSun technológiával gyomirtható. ALTERNARIA ÚJDONSÁG 46-47% -36- Agronómiai jellemzői. Tőszámjavaslat REZISZTENS ÉRZÉKENY NAPRAFORGÓ PORTFÓLIÓ ARCADIA SU -% Éréscsoportja: KORAI ÉRÉSŰ HIBRID Típusa: EXPRESSSUN NAPRAFORGÓ ÚJDONSÁG ExpressSun technológiával gyomirtható. Arcadia SU terméseredménye a termékfejlesztési kísérletekben

Részletesebben

I. Kiemelt kukoricahibrid ajánlat

I. Kiemelt kukoricahibrid ajánlat I. Kiemelt kukoricahibrid ajánlat FAO 380 PIONEER PR3N01 Rekordtermő a FAO 300 végén, nevében és termésben is Nº1 2011-ben Magyarország legnépszerűbb hibridje! 2011-ben a legnagyobb területen termesztett

Részletesebben

A HIBRID EREJE ÚJ KUKORICA HIBRIDEK

A HIBRID EREJE ÚJ KUKORICA HIBRIDEK ÚJ KUKORICA HIBRIDEK Kedves Gazdálkodók! Az AGRIMAX cég kukorica hibridek nemesítésével foglalkozó kutatócsoportja Szerbiában már több, mint 20 éve a legmodernebb genetikai és biotechnológiai ismeretek

Részletesebben

160 éve KWS. KWS tavaszi vetőmag ajánlat 2017 JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA

160 éve KWS.  KWS tavaszi vetőmag ajánlat 2017 JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA 160 éve KWS KWS tavaszi vetőmag ajánlat 2017 JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA Tiszta jövő, határozott irány! Tisztelt Partnerünk! Szakmai eredményeit tekintve a 2016-os év egy sikeres gazdálkodást mutatott. A kedvező

Részletesebben

A nagy termés nyomában. Mezőhegyes, szeptember 11.

A nagy termés nyomában. Mezőhegyes, szeptember 11. A nagy termés nyomában Mezőhegyes, 2014. szeptember 11. Időjárás Trágyázás, növénytáplálás, talaj- és növénykondícionálás Levegőből támadó rovarok Levegőből támadó gombák Herbicid-használat Vetésidő Talajlakó

Részletesebben

A HIBRID EREJE ÚJ KUKORICA HIBRIDEK

A HIBRID EREJE ÚJ KUKORICA HIBRIDEK A HIBRID EREJE ÚJ KUKORICA HIBRIDEK Kedves Gazdálkodók! Az AGRIMAX cég kukorica hibridek nemesítésével foglalkozó kutató-csoportja Szerbiában már több, mint 20 éve a legmodernebb genetikai és biotechnológiai

Részletesebben

500-ak Klubja Genezis Repce tápanyag-utánpótlási kísérletek 2015/2016. Fókuszban a Genezis Nicola F1!

500-ak Klubja Genezis Repce tápanyag-utánpótlási kísérletek 2015/2016. Fókuszban a Genezis Nicola F1! 5-ak Klubja Genezis Repce tápanyag-utánpótlási kísérletek 15/16 Fókuszban a Genezis Nicola! A repce kiemelt fontosságú növény a számunkra. A 15-16-os szezonban hazánk repce termőhelyeit lefedve, 5 fajtasorral

Részletesebben

Olajos növények termesztés-technológiai ajánlat 2012

Olajos növények termesztés-technológiai ajánlat 2012 Olajos növények termesztés-technológiai ajánlat 2012 Tartalomjegyzék Bevezető 4. Napraforgó vetőmagajánlat NK Kondi 10. NK Brio 14. NK Oktava 16. NK Delfi 18. Alexandra PR 20. NK Neoma 22. NK Alego 26.

Részletesebben

NAPRAFORGÓ VETŐMAGOK 6

NAPRAFORGÓ VETŐMAGOK 6 NAPRAFORGÓ 6 NAPRAFORGÓ VETŐMAGOK SY Bacardi CLP Az új generációs imidazolinon toleráns technológia (Clearfield Plus ) egyik legújabb hibridje az SY Bacardi CLP, mely egyrészt az új technológiának, másrészt

Részletesebben

repce 500-ak Klubja kísérleti eredmények

repce 500-ak Klubja kísérleti eredmények 04-05 repce 500-ak Klubja kísérleti eredmények Nicola F az Ön repce hibridje! A repce kiemelt fontosságú növény a számunkra. Mi sem mutatja jobban, mint az, hogy 8 fajtasorral együtt az 500-alk klubja

Részletesebben

DEKALB KUKORICA katalógus, 2015

DEKALB KUKORICA katalógus, 2015 DEKALB KUKORICA katalógus, 2015 Legyen Önnek is egy tonnával több kukoricája... Bevezeto Tisztelt Partnerünk, A mottónk: DEKALB Seed your succes! Nem jelent mást, mint: legyen sikeres Ön is a DEKALB által!

Részletesebben

Szántóföldi növények. termesztés-technológiai ajánlat 2014

Szántóföldi növények. termesztés-technológiai ajánlat 2014 Szántóföldi növények termesztés-technológiai ajánlat 2014 TARTALOM BEVEZETŐ NAPRAFORGÓ TERMESZTÉS-TECHNOLÓGIA vetőmag ajánlat NK Kondi NK Brio NK Stradi Alexandra PR NK Neoma NK Alego NK Adagio SY Estiva

Részletesebben

Szántóföldi növények. termesztés-technológiai ajánlat 2015

Szántóföldi növények. termesztés-technológiai ajánlat 2015 Szántóföldi növények termesztés-technológiai ajánlat 2015 Szántóföldi növények termesztés - technológiai ajánlat 2015 tartalom Bevezető Napraforgó termesztés-technológia vetőmag ajánlat NK Ferti Tutti

Részletesebben

LG KUKORICA ÉS NAPRAFORGÓ VETŐMAG AJÁNLAT

LG KUKORICA ÉS NAPRAFORGÓ VETŐMAG AJÁNLAT Kevesebb LGAN kockázat, SILÓKUKORICÁK nagyobb haszon! LG KUKORICA 2016 ÉS NAPRAFORGÓ VETŐMAG AJÁNLAT 1 BEVEZETŐ LGAN SILÓKUKORICÁK TARTALOM Kedves Kollégák! Új, tavaszi vetőmag kínálatunkat tartalmazó

Részletesebben

Árendás Tamás MTA ATK Mezőgazdasági Intézet, Martonvásár

Árendás Tamás MTA ATK Mezőgazdasági Intézet, Martonvásár Kukorica hibridek alkalmazkodóképességének jellemzése termésstabilitás vizsgálatokkal a Magyar Kukorica Klub TOP20 kísérleteinek 2015. évi eredményei alapján Árendás Tamás MTA ATK Mezőgazdasági Intézet,

Részletesebben

CUKORRÉPA VETŐMAGOK 72

CUKORRÉPA VETŐMAGOK 72 CUKORRÉPA 72 CUKORRÉPA VETŐMAGOK Kiemelkedően magas cukortartalmú, rizoktónia toleráns cukorrépa. Cerkospóra ellen az egyik legellenállóbb fajta. Minden cukorrépa termesztésre alkalmas területen termeszthető.

Részletesebben

Magyar Szója fajtasorban szereplő szója fajták fajtaleírásai, 2016

Magyar Szója fajtasorban szereplő szója fajták fajtaleírásai, 2016 Magyar Szója fajtasorban szereplő szója fajták fajtaleírásai, 2016 Boglár Éréscsoport: igen korai-korai Fajta tulajdonos: Bóly Zrt. A szárazságot jól tűrő, aszályos évjáratokban is kiemelkedő termést adó

Részletesebben

Clearfield Plus Gyomirtási rendszer 1. Bevezetés

Clearfield Plus Gyomirtási rendszer 1. Bevezetés Maximalistáknak Gyomirtási rendszer 1 Bevezetés A BASF Magyarországon 2005-ben vezette be napraforgóban a Clearfield gyomirtási rendszert, amely néhány éven belül a termesztéstechnológia nélkülözhetetlen

Részletesebben

Szakszerű választás, ÉSSZERŰ MEGOLDÁS! Repce vetőmag ajánlat

Szakszerű választás, ÉSSZERŰ MEGOLDÁS! Repce vetőmag ajánlat Szakszerű választás, ÉSSZERŰ MEGOLDÁS! Repce vetőmag ajánlat 2015. MINDEN, AMIT a REPCÉRŐL TUDNI KELL! OL IKA I AGROTECH N IN F O H ÁT TÉ R RMAT ÓGIA Minden, ami a repce termesztéséhez szükséges! vé ak

Részletesebben

Tavaszi vetômag ajánlat 2019

Tavaszi vetômag ajánlat 2019 Tavaszi vetômag ajánlat 2019 INNOVÁCIÓ, TELJESÍTMÉNY, MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az 1936-ban alapított Euralis az egyik legnagyobb és legsikeresebb szereplője a francia mezőgazdaságnak. A cégcsoport egyik

Részletesebben

INNOVÁCIÓ ElSŐ KÉZBŐL. www.saaten-union.hu

INNOVÁCIÓ ElSŐ KÉZBŐL. www.saaten-union.hu INNOVÁCIÓ ElSŐ KÉZBŐL tavaszi FAJTAkínáLat 20 www.saaten-union.hu TARTALOM KUKORICA SUFAVOR 4 SURREAL 5 SUMBERTO 6 SUMATOR 6 SUPERBIA 7 SUMBRA 8 SUAREZ 9 SUMER 9 SUANITO 10 SUM0307 10 MONTONI 11 SURCO

Részletesebben

2014 TAVASZ jó mag jó aratás. szója. Új fajták *** SG EIDER SGSR PICOR SY ELIOT *** Minden, ami vetőmag

2014 TAVASZ jó mag jó aratás. szója. Új fajták *** SG EIDER SGSR PICOR SY ELIOT *** Minden, ami vetőmag 2014 TAVASZ jó mag jó aratás szója Új fajták *** SG EIDER SGSR PICOR SY ELIOT *** Minden, ami vetőmag 2. oldal 2014 tavasz / jó mag jó aratás Tisztelt Szójatermelő! A Saatbau Linz Hungária Kft és a Lajtamag

Részletesebben

SZÓJA, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, TAVASZI GABONAFÉLÉK 2016 FAJTAAJÁNLAT A JOBB TERMÉSÉRT. tavaszi katalógus MINDEN, AMI VETŐMAG

SZÓJA, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, TAVASZI GABONAFÉLÉK 2016 FAJTAAJÁNLAT A JOBB TERMÉSÉRT. tavaszi katalógus MINDEN, AMI VETŐMAG SZÓJA, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, TAVASZI GABONAFÉLÉK 2016 FAJTAAJÁNLAT A JOBB TERMÉSÉRT tavaszi katalógus MINDEN, AMI VETŐMAG 2. OLDAL tavaszi katalógus / tavasz 2016 Tisztelt Termelő! GALANKÓ Attila Szakmai

Részletesebben

ŐSZI KÁPOSZTAREPCE SZAKMAI ANYAG

ŐSZI KÁPOSZTAREPCE SZAKMAI ANYAG ŐSZI KÁPOSZTAREPCE SZAKMAI ANYAG 1 REPCE portfolió 2017 DUPLEX CL ÚJ SOMBRERO KICKER ÉRÉSCSOPORT közép közép korai ŐSZI FEJLŐDÉSI ERÉLY 8 7 8 TAVASZI FEJLŐDÉSI ERÉLY 8 7 8 TÉLÁLLÓSÁG 9 8 9 NÖVÉNYMAGASSÁG

Részletesebben

Magyar Szója fajtasorban szereplő szója fajták fajtaleírásai, 2016

Magyar Szója fajtasorban szereplő szója fajták fajtaleírásai, 2016 Magyar Szója fajtasorban szereplő szója fajták fajtaleírásai, 2016 Boglár Éréscsoport: igen korai-korai Fajta tulajdonos: Bóly Zrt. A szárazságot jól tűrő, aszályos évjáratokban is kiemelkedő termést adó

Részletesebben

DEKALB HÍRLEVÉL /3. szám

DEKALB HÍRLEVÉL /3. szám DEKALB HÍRLEVÉL 2011.02.23. 2011/3. szám A hibridválasztás jelentősége a betegségek okozta termelési kockázat kezelésében: Fókuszban a kukorica fuzáriózisa, illetve a fuzáriumos szártőkorhadás elleni védekezési

Részletesebben

Szántóföldi növények. termesztés-technológiai ajánlat 2016

Szántóföldi növények. termesztés-technológiai ajánlat 2016 Szántóföldi növények termesztés-technológiai ajánlat 2016 Szántóföldi növények termesztés - technológiai ajánlat 2016 TARTALOM BEVEZETŐ NAPRAFORGÓ TERMESZTÉS-TECHNOLÓGIA vetőmag ajánlat Tutti SY Excellio

Részletesebben

A évi TOP20 kukorica hibridek terméseinek stabilitásvizsgálata

A évi TOP20 kukorica hibridek terméseinek stabilitásvizsgálata A 2017. évi TOP20 kukorica hibridek terméseinek stabilitásvizsgálata Árendás Tamás MTA ATK Mezőgazdasági Intézet, Martonvásár A 2017. évi kisparcellás kísérletek eredményei alapján az egymástól eltérő,

Részletesebben

TAVASZI VETÔMAG AJÁNLAT

TAVASZI VETÔMAG AJÁNLAT TAVASZI VETÔMAG AJÁNLAT 2016 Tartalom Bevezetô... 3 Roots Power... 4 Tropical Dent... 5 KUKORICA Termékáttekintés... 6 ES Sigma, ES Cubus... 7 ES Flato... 8 ES Mosquito... 9 ES Touareg... 10 Harmonium...

Részletesebben

Szárazság- és hőstressztolerancia

Szárazság- és hőstressztolerancia Szárazság- és hőstressztolerancia 3 fontos fejlődési szakaszban KWS HŐSTRESSZ- ÉS SZÁRAZSÁGTŰRŐ KUKORICA HIBRIDEK JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA Mi történik akkor, ha a hőség és a szárazság szinte minden szezonban

Részletesebben

Tavaszi 2O15 vetoômag ajánlat

Tavaszi 2O15 vetoômag ajánlat Tavaszi 2O15 vetoômag ajánlat Elôszó 3 Tropical Dent 4 Tartalom Roots Power 5 Kukorica termék áttekintés 6 Kukorica hibridjeink ismertetése 7 Kwizda ajánlat kukoricában 19 Euralis piktogramok Kukorica

Részletesebben

DEKALB KUKORICA KATALÓGUS, 2015. Legyen Önnek is egy tonnával több kukoricája...

DEKALB KUKORICA KATALÓGUS, 2015. Legyen Önnek is egy tonnával több kukoricája... DEKALB KUKORICA KATALÓGUS, 2015 Legyen Önnek is egy tonnával több kukoricája... Bevezető Tisztelt Partnerünk, A mottónk: DEKALB Seed Your Success! Nem jelent mást, mint: legyen sikeres Ön is a DEKALB által!

Részletesebben

VETŐMAG KATALÓGUS INNOV. G RÁCI Ó. Tavaszi kalászos. Borsó. Olajtök. Kukorica. Napraforgó HIBRID. Szója

VETŐMAG KATALÓGUS INNOV.   G RÁCI Ó. Tavaszi kalászos. Borsó. Olajtök. Kukorica. Napraforgó HIBRID. Szója 1 VETŐMAG KATALÓGUS 2019 www.rwa.hu INNOV N Á T C E I G RÁCI Ó Tavaszi kalászos Borsó Olajtök Kukorica Napraforgó H Szója TAVASZI VETŐMAG KÍNÁLATUNK Válogasson a megújult kukorica portfóliónkból. Kiemelten

Részletesebben

160 éve KWS. KWS tavaszi vetőmag ajánlat 2017 JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA

160 éve KWS. KWS tavaszi vetőmag ajánlat 2017 JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA 160 éve KWS KWS tavaszi vetőmag ajánlat 2017 JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA Tiszta jövő, határozott irány! Tisztelt Partnerünk! Szakmai eredményeit tekintve a 2016-os év egy sikeres gazdálkodást mutatott. A kedvező

Részletesebben

Termeljen Ön is akár plusz egy tonna kukoricát a DEKALB segítségével!*

Termeljen Ön is akár plusz egy tonna kukoricát a DEKALB segítségével!* 2016 Termeljen Ön is akár plusz egy tonna kukoricát a DEKALB segítségével!* *A +1 program a Monsanto Hungária Kft. gazdatámogató programja, mely azt tűzte ki célul, hogy a hibrid- és technológia választási

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2014 TAVASZ. Solutions for the Growing World

TERMÉKKATALÓGUS 2014 TAVASZ. Solutions for the Growing World TERMÉKKATALÓGUS 2014 TAVASZ A legjobbat adjuk magunkból Tisztelt Partnerünk! A Dow AgroSciences amerikai multinacionális vállalat mely nagy múltra tekint vissza a növényvédőszerek kifejlesztésében, előállításában.

Részletesebben

vetomagot is az RAGT - tol! RAGT REPCE AJÁNLAT RGT BONANZA RGT ARAZZO RGT MANZZANA RGT BONZZAÏ

vetomagot is az RAGT - tol! RAGT REPCE AJÁNLAT RGT BONANZA RGT ARAZZO RGT MANZZANA RGT BONZZAÏ vetomagot is az RAGT - tol! RAGT REPCE AJÁNLAT RGT BONANZA RGT ARAZZO RGT MANZZANA RGT BONZZAÏ RAGT VETŐMAGOK MÁR REPCÉBEN IS! Az RAGT, amely már jól ismert a kukorica, a napraforgó és a cirok piacán,

Részletesebben

A legjobb megoldások az Ön sikeréhez: KWS vetőmag ajánlat Jövőt vetni 1856 óta

A legjobb megoldások az Ön sikeréhez: KWS vetőmag ajánlat Jövőt vetni 1856 óta 2015 A legjobb megoldások az Ön sikeréhez: KWS vetőmag ajánlat 2015 Jövőt vetni 1856 óta Láthatóan több siker: KWS kukorica vetőmag az Ön gazdaságának TARTALOMJEGYZÉK Tisztelt Partnerünk! Ezen bevezető

Részletesebben

HIBRID KUKORICA. Vetőmagajánlat 2017

HIBRID KUKORICA. Vetőmagajánlat 2017 HIBRID KUKORICA Vetőmagajánlat 17 SIKERES KUKORICA TERMESZTÉST KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES PARTNERÜNKNEK! Tartalomjegyzék... FAO 3... ES FLATO... FAO 33...... FAO 3...... FAO 35... Kolop László vetőmag kereskedelmi

Részletesebben

A kísérleteket szervezték: Gabonatermesztők Országos Szövetsége Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács

A kísérleteket szervezték: Gabonatermesztők Országos Szövetsége Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács GOSZ-VSZT Kukorica Posztregisztrációs Fajtakísérletek A kísérleteket szervezték: Gabonatermesztők Országos Szövetsége Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács A kísérleteket a fenti szervezetek

Részletesebben

SZEMES KUKORICA LGAN SILÓKUKORICA NAPRAFORGÓ

SZEMES KUKORICA LGAN SILÓKUKORICA NAPRAFORGÓ SZEMES KUKORICA LGAN SILÓKUKORICA NAPRAFORGÓ VETŐMAG AJÁNLAT 2017 1 Tisztelt Partnerünk! Örömmel ajánlom figyelmükbe új kiadványunkat, amely - reményeim szerint- számos újdonságot és szakmai érdekességet

Részletesebben

kukorica és napraforgó

kukorica és napraforgó kukorica és napraforgó vetőmagajánlat 1 A FENNTARTHATÓSÁG, A TELJESÍTMÉNY ÉS A KUTATÁSFEJLESZTÉS ÉLVONALÁBAN Anyacégünk francia mezőgazdasági termelők tulajdonában lévő agrárvállalkozás, klasszikus, l

Részletesebben

A Top20 kísérleteket eredetileg azzal az elgondolással vezettük be, hogy termelői tesztként működik.

A Top20 kísérleteket eredetileg azzal az elgondolással vezettük be, hogy termelői tesztként működik. A Top20 Kisparcellás Kukorica fajtaösszehasonlító kísérletek termés/szemnedvesség adatainak bemutatása összesített adatok alapján, 2018. A Top20 kisparcellás hibridkukorica fajtakísérleteket 2018-ban állítottuk

Részletesebben

A kísérleteket szervezték: A kísérleteket a fenti szervezetek megbízása alapján kivitelezte és értékelte:

A kísérleteket szervezték: A kísérleteket a fenti szervezetek megbízása alapján kivitelezte és értékelte: GOSZ-VSZT Kukorica Posztregisztrációs Fajtakísérlet A kísérleteket szervezték: Gabonatermesztők Országos Szövetsége Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács A kísérleteket a fenti szervezetek

Részletesebben

REPCE VETŐMAG KATALÓGUS

REPCE VETŐMAG KATALÓGUS REPCE VETŐMAG KATALÓGUS 2014 DK IMMINENT CL ÚJ! DK IMIDO CL ÚJ! DK EXPLICIT Tekintélyt parancsoló Elemi erő DK IMAGINE CL 1 MAXIMÁLIS ÉLETERŐ, MAXIMÁLIS TERMÉS Tiszlelt Repcetermesztők! Miért érdemes a

Részletesebben

Termeljen Ön is akár plusz egy tonna kukoricát a DEKALB segítségével!*

Termeljen Ön is akár plusz egy tonna kukoricát a DEKALB segítségével!* 2016 Termeljen Ön is akár plusz egy tonna kukoricát a DEKALB segítségével!* *A +1 program a Monsanto Hungária Kft. gazdatámogató programja, mely azt tűzte ki célul, hogy a hibrid- és technológia választási

Részletesebben

kukorica és napraforgó

kukorica és napraforgó kukorica és napraforgó vetőmagajánlat 2019 1 tartalom Tartalom 2-3 Nők a mezőgazdaságban 4 SZEMES KUKORICA 5 HYDRANEO Digitális alkalmazás aszálykezeléshez 6-7 LG 31.377 8 LG 30.500 LG 31.322 9 LG 30.369

Részletesebben

I. évfolyam, 5. szám, Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI INPUTOK HAVI FORGALMA június

I. évfolyam, 5. szám, Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI INPUTOK HAVI FORGALMA június I. évfolyam, 5. szám, 214 Statisztikai Jelentések MEZŐGAZDASÁGI INPUTOK HAVI FORGALMA 214. június Mezőgazdasági inputok havi forgalma Mezőgazdasági inputok havi forgalma 214. június I. évfolyam, 5. szám,

Részletesebben

A cirkok jelentôsége, termesztése

A cirkok jelentôsége, termesztése Cirok Ajánlat 2013 A cirkok jelentôsége, termesztése Az EURALIS törekszik arra, hogy a szemes és siló/biogáz hasznosítású cirkok (Sorghum bicolor) kapcsán több alternatívát kínáljon partnereinek. TAKARMÁNYCIROK

Részletesebben

A Burley dohány nemesítése Magyarországon, fajtakérdés. Gondola István Debreceni Egyetem, Agrártudományi Centrum, Kutató Központ Nyíregyháza

A Burley dohány nemesítése Magyarországon, fajtakérdés. Gondola István Debreceni Egyetem, Agrártudományi Centrum, Kutató Központ Nyíregyháza A Burley dohány nemesítése Magyarországon, fajtakérdés Gondola István Debreceni Egyetem, Agrártudományi Centrum, Kutató Központ Nyíregyháza A növényi produkciót a genetikai alapok, a termőhelyi adottságok

Részletesebben

SAATEN-UNION. TÖBB TERMÉS. NAGYOBB BIZTONSÁG.

SAATEN-UNION. TÖBB TERMÉS. NAGYOBB BIZTONSÁG. SAATEN-UNION. TÖBB TERMÉS. NAGYOBB BIZTONSÁG. TAVASZI FAJTAKÍNÁLAT 2016 www.saaten-union.hu Tisztelt Termelô! A magyar növénytermesztés számára a 2015. év újfent bizonyította azt, hogy az agrártermékek

Részletesebben

MIÉRT A PIONEER MAXIMUS HIBRIDREPCÉKET VÁLASSZAM? A TARTALOMBÓL.

MIÉRT A PIONEER MAXIMUS HIBRIDREPCÉKET VÁLASSZAM? A TARTALOMBÓL. 07 2. ÉVFOLYAM, 7. SZÁM 2014. JÚLIUS A TARTALOMBÓL MIÉRT A PIONEER MAXIMUS HIBRIDREPCÉKET VÁLASSZAM? A NAPRAFORGÓ-PERONOSZPÓRA MAGYARORSZÁGON A JÖVEDELMEZŐ ŐSZI KÁPOSZTAREPCE TERMELŐI AJÁNLATOK www.dupontpioneerhirlevel.com

Részletesebben

KUKORICA KÍSÉRLETEK. GOSZ-VSZT Kukorica Posztregisztrációs Fajtakísérlet. Magyar Kukorica Klub Top20 Fajtakísérletek eredményei

KUKORICA KÍSÉRLETEK. GOSZ-VSZT Kukorica Posztregisztrációs Fajtakísérlet. Magyar Kukorica Klub Top20 Fajtakísérletek eredményei KUKORICA KÍSÉRLETEK GOSZ-VSZT Kukorica Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2013 Magyar Kukorica Klub Top20 Fajtakísérletek eredményei GOSZ-VSZT Kukorica Posztregisztrációs Fajtakísérlet 2013 1 GOSZ-VSZT

Részletesebben

A kísérleteket szervezték: Gabonatermesztők Országos Szövetsége Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács

A kísérleteket szervezték: Gabonatermesztők Országos Szövetsége Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács GOSZ-VSZT Kukorica Posztregisztrációs Fajtakísérletek A kísérleteket szervezték: Gabonatermesztők Országos Szövetsége Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács A kísérleteket a fenti szervezetek

Részletesebben

TAVASZI FAJTAAJÁNLAT 2016

TAVASZI FAJTAAJÁNLAT 2016 TAVASZI FAJTAAJÁNLAT 2016 TARTALOMJEGYZÉK KÖSZÖNTŐ......................... 1 KUKORICA......................... 2 Hibridkukorica összefoglaló táblázat................ 2 TK 175, GKT 211.......................

Részletesebben

TermékkaTalógus 2015

TermékkaTalógus 2015 Termékkatalógus 2015 A Nuseed új utakat járó vetőmagvállalat, melynek küldetése az élelmiszerek és termények értékének fokozása minőségi vetőmagokkal. MÁSKÉNT GONDOLKODÓ, ÚJ UTAKAT JÁRÓ VETŐMAGVÁLLALATKÉNT

Részletesebben

Napraforgófajták betegségekkel szembeni rezisztenciavizsgálatának eredményei, 2009

Napraforgófajták betegségekkel szembeni rezisztenciavizsgálatának eredményei, 2009 2010. április Napraforgófajták betegségekkel szembeni rezisztenciavizsgálatának eredményei, 2009 Dr. Gergely László, Birtáné Vas Zsuzsanna MgSzH Központ, Növénytermesztési és Kertészeti Igazgatóság, Budapest

Részletesebben

Syngenta napraforgó hibrid kínálat és technológia

Syngenta napraforgó hibrid kínálat és technológia Syngenta napraforgó hibrid kínálat és technológia 2019 A Syngenta Clearfield Plus hibrid kínálata A Clearfield Plus napraforgó hibridek vetésterülete dinamikusan növekszik. Mivel a legújabb, legnagyobb

Részletesebben

Szárazság- és hőstressztolerancia

Szárazság- és hőstressztolerancia Szárazság- és hőstressztolerancia 3 fontos fejlődési szakaszban KWS HŐSTRESSZ- ÉS SZÁRAZSÁGTŰRŐ KUKORICA HIBRIDEK JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA Mi történik akkor, ha a hőség és a szárazság szinte minden szezonban

Részletesebben

Fajtára keresni a CTRL majd az F gomb egyidejű lenyomásával megjelenő kis ablakban tud! DK EXPRESSION

Fajtára keresni a CTRL majd az F gomb egyidejű lenyomásával megjelenő kis ablakban tud! DK EXPRESSION Fajtára keresni a CTRL majd az F gomb egyidejű lenyomásával megjelenő kis ablakban tud! DK EXPRESSION A TERMÉSEXPRESSZ - akár 6 tonnát terem, korai. A DK EXPRESSION nagy teljesítményű hibrid. Aszályos

Részletesebben

ELIT GENETIKA, MINŐSÉGI VETŐMAGOK ÉS PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK KATALÓGUS 2014

ELIT GENETIKA, MINŐSÉGI VETŐMAGOK ÉS PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK KATALÓGUS 2014 ELIT GENETIKA, MINŐSÉGI VETŐMAGOK ÉS PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK KATALÓGUS 2014 Pierre CAVILLE Kereskedelmi Igazgató Kedves Ügyfeleink! Cégünk, a Maisadour Semences, a kukorica és olajos vetőmagok első

Részletesebben

Siker minden területen

Siker minden területen Siker minden területen KWS vetőmag ajánlat 2016 jövőt VETNI 1856 ÓTA Tiszta jövő, határozott irány! Tisztelt Partnerünk! Az elmúlt értékesítési szezon sok változást és tanulságot jelentett számunkra! Mint

Részletesebben

KUKORICA VETŐMAGOK 28

KUKORICA VETŐMAGOK 28 KUKORICA 28 KUKORICA VETŐMAGOK SY Arioso Gyors kezdeti fejlődésű, átlagosnál kicsit magasabbra növő korai kukorica. Érésidejét meghazudtoló termőképességgel rendelkezik. Korai virágzásával elkerülheti

Részletesebben

SZÓJA, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, TAVASZI GABONAFÉLÉK 2018 FAJTAAJÁNLAT A JOBB TERMÉSÉRT. tavaszi katalógus

SZÓJA, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, TAVASZI GABONAFÉLÉK 2018 FAJTAAJÁNLAT A JOBB TERMÉSÉRT. tavaszi katalógus SZÓJA, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, TAVASZI GABONAFÉLÉK 2018 FAJTAAJÁNLAT A JOBB TERMÉSÉRT tavaszi katalógus 2. OLDAL tavaszi katalógus / tavasz 2018 Tisztelt Partnerünk! A Lajtamag Kft. több, mint 25 éve foglalkozik

Részletesebben

Az EM készítmények használatának komplex vizsgálata című témáról

Az EM készítmények használatának komplex vizsgálata című témáról KUTATÁSI JELENTÉS Az EM készítmények használatának komplex vizsgálata című témáról Készítette: Futó Zoltán főiskolai docens Mezőtúr, 2006. ANYAG ÉS MÓDSZER A kísérletet az EM Magyarország Kft együttműködésével

Részletesebben

Biztos és magas termés a magasolajsavas szegmensben is

Biztos és magas termés a magasolajsavas szegmensben is Biztos és magas termés a magasolajsavas szegmensben is www.syngenta.hu Egyedülálló magasolajsavas portfolió a napraforgó szakértőjétől Mi a magasolajsavas napraforgó? A világpiacon háromféle zsírsav összetételű

Részletesebben

A kísérleteket szervezték: A kísérleteket a fenti szervezetek megbízása alapján kivitelezte és értékelte:

A kísérleteket szervezték: A kísérleteket a fenti szervezetek megbízása alapján kivitelezte és értékelte: GOSZ-VSZT Kukorica Posztregisztrációs Fajtakísérlet A kísérleteket szervezték: Gabonatermesztők Országos Szövetsége Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács A kísérleteket a fenti szervezetek

Részletesebben

KARAVÁN F1. Csúcshozam, stressz toleranciával!

KARAVÁN F1. Csúcshozam, stressz toleranciával! UBORKA FAJTAKÍNÁLAT KARAVÁN F1 Csúcshozam, stressz toleranciával! Nagyon korai, partenokarp uborka hibrid. Középerős növekedésű, oldalhajtásai rövidek. Termései szabályos henger alakúak, ikresedésre, deformálódásra

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS KUKORICA NAPRAFORGÓ TAVASZI KALÁSZOSOK ZAB BORSÓ SZÓJA

TERMÉKKATALÓGUS KUKORICA NAPRAFORGÓ TAVASZI KALÁSZOSOK ZAB BORSÓ SZÓJA TERMÉKKATALÓGUS... KUKORICA NAPRAFORGÓ TAVASZI KALÁSZOSOK ZAB BORSÓ SZÓJA... BEVEZETÉS Tisztelt Gazdálkodó Partnerünk! Az agrárszférában szinte bárhol a világon, de főként a legnagyobb mezőgazdasági termeléssel

Részletesebben

Kukorica-, cirok-, szója- és napraforgó-bemutató Kiszomboron

Kukorica-, cirok-, szója- és napraforgó-bemutató Kiszomboron Kukorica-, cirok-, szója- és napraforgó-bemutató Kiszomboron Az idén szeptember negyedikén tartotta a Gabonakutató Kft. a hagyományos kukorica-, cirok- és szójabemutatóját, amit a korábbi évektől eltérően

Részletesebben

Clearfield Plus Gyomirtási rendszer 1. Bevezetés

Clearfield Plus Gyomirtási rendszer 1. Bevezetés Gyomirtási rendszer 1 Bevezetés A BASF Magyarországon 2005-ben vezette be napraforgóban a Clearfield gyomirtási rendszert, amely néhány éven belül a termesztéstechnológia nélkülözhetetlen elemévé vált

Részletesebben

REPCE VETÔMAG AJÁNLAT 2017

REPCE VETÔMAG AJÁNLAT 2017 VETÔMAG AJÁNLAT 2017 BEVEZETŐ Tisztelt Partnerünk! Az 1936-ban alapított EURALIS az európai vetőmag piac meghatározó szereplője, Magyarországon már szójában, szemes cirokban piacvezető pozíciót foglalnak

Részletesebben

SZÓJA, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, TAVASZI GABONAFÉLÉK 2017 FAJTAAJÁNLAT A JOBB TERMÉSÉRT. tavaszi katalógus

SZÓJA, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, TAVASZI GABONAFÉLÉK 2017 FAJTAAJÁNLAT A JOBB TERMÉSÉRT. tavaszi katalógus SZÓJA, KUKORICA, NAPRAFORGÓ, TAVASZI GABONAFÉLÉK 2017 FAJTAAJÁNLAT A JOBB TERMÉSÉRT tavaszi katalógus 2. OLDAL tavaszi katalógus / tavasz 2017 GALANKÓ Attila Szakmai tanácsadó Tel.: +36 30/267 06 47 attila.galanko@saatbau.com

Részletesebben

LG repce és kalászos vetőmag ajánlat. haszon! csak. Nincs kockázat. Őszi káposztarepce és kalászos termékkatalógus. Magról magra, magasabbra

LG repce és kalászos vetőmag ajánlat. haszon! csak. Nincs kockázat. Őszi káposztarepce és kalászos termékkatalógus. Magról magra, magasabbra LG repce és kalászos vetőmag ajánlat Nincs kockázat haszon! csak Őszi káposztarepce és kalászos termékkatalógus Magról magra, magasabbra tartalom Magról magra, magasabbra Bevezető...3 A Limagrain kutatásainak

Részletesebben

LG repce és kalászos vetőmag ajánlat. haszon! csak. Nincs kockázat. Őszi káposztarepce és kalászos termékkatalógus. Magról magra, magasabbra

LG repce és kalászos vetőmag ajánlat. haszon! csak. Nincs kockázat. Őszi káposztarepce és kalászos termékkatalógus. Magról magra, magasabbra LG repce és kalászos vetőmag ajánlat Nincs kockázat haszon! csak Őszi káposztarepce és kalászos termékkatalógus Magról magra, magasabbra tartalom Magról magra, magasabbra Bevezető...3 A Limagrain kutatásainak

Részletesebben

Szakszerű választás, ÉSZSZERŰ MEGOLDÁS!

Szakszerű választás, ÉSZSZERŰ MEGOLDÁS! Szakszerű választás, ÉSZSZERŰ MEGOLDÁS! MAGAS OLAJSAV TARTALMÚ /HO/ NAPRAFORGÓ VETŐMAG- ÉS TECHNOLÓGIA AJÁNLAT 2016. Tisztelt Partnerünk! A magas olajsavtartalmú napraforgó a jövő egészséges étolajfogyasztásának

Részletesebben

Syngenta Kukorica hibridek ajánlat 2018

Syngenta Kukorica hibridek ajánlat 2018 Syngenta Kukorica hibridek ajánlat 2018 SY Talisman ÚJ! Nagyon rövid tenyészidejű (110-115 nap), igazi kettős ú (siló, ) köztes szemtípusú hibrid. Vetésidőre nézve nagyon rugalmas, lehet korán is és későn

Részletesebben

KWS tavaszi vetőmag ajánlat 2019 JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA

KWS tavaszi vetőmag ajánlat 2019 JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA KWS tavaszi vetőmag ajánlat 2019 JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA Függetlenség 2.0 Tisztelt Partnerünk! Az előttünk álló szezon sok újdonságot hoz a KWS életébe. 2019-ben ünnepeljük magyarországi fennállásunk 20.

Részletesebben

Kukorica. Napraforgó. Szója. Oszi és tavaszi árpa. Oszi és tavaszi búza. Durum búza. Tritikálé. Kender. fajtaajánlat

Kukorica. Napraforgó. Szója. Oszi és tavaszi árpa. Oszi és tavaszi búza. Durum búza. Tritikálé. Kender. fajtaajánlat Kukorica Napraforgó Szója Oszi és tavaszi árpa Oszi és tavaszi búza Durum búza Tritikálé Kender fajtaajánlat 2010 Tisztelt Gazdálkodó! Tisztelt Gazdálkodó! Az elmúlt évek gabonapiaci árait szemlélve sokakban

Részletesebben

TISZTELT PARTNERÜNK!

TISZTELT PARTNERÜNK! 2016 KATALÓGUS TISZTELT PARTNERÜNK! Nézzük hogyan? Kara Béla Vezérigazgató Sokszor halljuk, hogy a mezőgazdálkodásban nincs két egyforma év. Az állítás igaz és el is fogadjuk, ám ahhoz nehéz hozzászokni,

Részletesebben

A LEGJOBB VETŐMAGOK MINDEN TERÜLETRE! A MEZŐGAZDASÁGI FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN. Elit genetika, minőségi vetőmagok & innovációs szolgáltatások

A LEGJOBB VETŐMAGOK MINDEN TERÜLETRE! A MEZŐGAZDASÁGI FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN. Elit genetika, minőségi vetőmagok & innovációs szolgáltatások A LEGJOBB VETŐMAGOK A MEZŐGAZDASÁGI FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN MINDEN TERÜLETRE! Elit genetika, minőségi vetőmagok & innovációs szolgáltatások 1 2015 2 Tisztelt Partnereink! A Maïsadour Semences és a Jouffray-Drillaud,

Részletesebben

A KWS vetőmag ajánlata 2011

A KWS vetőmag ajánlata 2011 A KWS vetőmag ajánlata 2011 www.kws.hu Jövőt vetni 1856 óta tisztelt partnerünk! Válasz a kihívásokra egy igazi vetőmagspecialistától! A mögöttünk álló idôszak folyamatos kihívások elé állít mindannyiunkat,

Részletesebben

Fajtára keresni a CTRL majd az F gomb egyidejű lenyomásával megjelenő kis ablakban tud!

Fajtára keresni a CTRL majd az F gomb egyidejű lenyomásával megjelenő kis ablakban tud! Fajtára keresni a CTRL majd az F gomb egyidejű lenyomásával megjelenő kis ablakban tud! AGROMAG ERIC FAO 340 szemes A korai éréscsoport első harmadában érő, mindenütt megbízhatóan termelhető hibrid. Intenzív

Részletesebben

KWS repce vetőmag ajánlat JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA

KWS repce vetőmag ajánlat JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA KWS repce vetőmag ajánlat 2015 JÖVŐT VETNI 1856 ÓTA Kiemelkedő genetika a sikeres termesztésért! Tisztelt Partnerünk! Sikeres hibrid nemesítési programunknak és az Önök választásának köszönhetően a KWS

Részletesebben