h a t á r o z a t o t.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "h a t á r o z a t o t."

Átírás

1 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1391 Budapest 62. Pf.: 211. Telefon: (06-1) , Fax: (06-1) Ügyszám: Vj/071/2013. Iktatószám: Vj/071-30/2013. A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa a Samir Dautbegovic ügyvezető (kézbesítési megbízottja az Sz. Kft., Budapest) által képviselt BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft. (1054 Budapest, Honvéd utca em. 2.) ellen fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt indult versenyfelügyeleti eljárásban tárgyaláson kívül meghozta az alábbi h a t á r o z a t o t. Az eljáró versenytanács megállapítja, hogy a BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft ban három direkt marketing kampánya során (2013 februárjában, áprilisában és júniusában terjesztett küldeményeivel) népszerűsített Nagy nyereményjáték kapcsán tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folyatott, amikor valótlanul - a fődíj és egyéb nyeremények megnyerését, valamint - ingyenes ajándékokat, illetve ingyenes kipróbálási lehetőséget ígért a tőle különböző termékeket rendelő fogyasztóknak. A jogsértés megállapítása mellett az eljáró versenytanács megtiltja a BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft. számára a fenti jogsértő magatartás folytatását, valamint a BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft.- t Ft (tízmillió-négyszázhuszonhétezer forint) bírság megfizetésére kötelezi, amelyet a határozat kézhezvételétől számított 30 napon belül a Gazdasági Versenyhivatal számú bírságbevételi számlája javára köteles megfizetni. Ha a kötelezett a bírságfizetési kötelezettségének határidőben nem tesz eleget, késedelmi pótlékot köteles fizetni. A késedelmi pótlék mértéke minden naptári nap után a felszámítás időpontjában érvényes jegybanki alapkamat kétszeresének 365-öd része. A bírság és a késedelmi pótlék meg nem fizetése esetén a Gazdasági Versenyhivatal megindítja a határozat végrehajtását. Ha a bírságot az eljárás alá vont önként nem fizeti meg, és a végrehajtás sem vezet eredményre, az eljáró versenytanács külön végzéssel az eljárás alá vonttal egyetemlegesen kötelezni fogja a DIREKT MARKET Kft.-t (1054 Budapest, Honvéd utca em. 2.) és az Európai Ezoterika Központ Kft.-t (1054 Budapest, Honvéd utca em. 2.) a bírság, illetve annak be nem hajtott része megfizetésére.

2 A határozat felülvizsgálatát a kézhezvételtől számított 30 napon belül a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bírósághoz címzett, de a Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsánál benyújtott vagy ajánlott küldeményként postára adott keresettel lehet kérni. A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a pert tárgyaláson kívül bírálja el, a felek bármelyikének kérelmére azonban tárgyalást tart, mely kérelmet az ügyfél a keresetlevelében terjesztheti elő. I N D O K O L Á S I. Az eljárás tárgya 1. A Gazdasági Versenyhivatal (a továbbiakban: GVH) fogyasztói jelzések 1 alapján észlelte, hogy a BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft. címzett küldeményeiben arról tájékoztatta a fogyasztókat, hogy megnyerték a BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft. által szervezett évi nyereménysorsolás díját, de a fogyasztók a nyereményhez nem jutottak hozzá, továbbá egy termék ingyenes tesztelésének lehetőségét ígérte a vállalkozás, azonban a fogyasztók részéről fizetési kötelezettség merült fel. Ezzel a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló évi XLVII. törvény (a továbbiakban: Fttv.) mellékletének 20. és 31. pontjában foglalt tényállás megvalósításával valószínűsíthetően megsértette az Fttv. 3. -ának (1) bekezdésében előírt tilalmat. 2. A fenti magatartás miatt a GVH szeptember 20-án versenyfelügyeleti eljárást indított a BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft. ellen. A versenyfelügyeleti eljárás kiterjed a vállalkozás január 21. napjától alkalmazott fenti nyereménysorsolással kapcsolatos teljes kommunikációs gyakorlatának vizsgálatára. 3. A versenyfelügyeleti eljárás megindítását követően a GVH észlelte, hogy a BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft. a Nagy nyereményjáték során a február 15-én kiküldött direkt marketing leveleiben arról tájékoztatta a fogyasztókat, hogy meghatározott cselekmény megtétele esetén biztosan meg fognak nyerni egy nyereményt, illetve a február 15-én, április 3-án és június 11-én kiküldött direkt marketing küldeményeken a fogyasztóknak ajándékot ígért. 4. A fenti magatartás miatt a GVH február 7-én kelt Vj/ /2013. számú végzésével a vizsgálatot kiterjesztette annak vizsgálatára is, miszerint a BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft. azon kereskedelmi kommunikációinak a tartalma, melyek szerint - meghatározott cselekmény megtétele esetén a fogyasztó meg fog nyerni egy nyereményt, - ajándékot ígér a fogyasztóknak, megfelelnek-e a valóságnak. 5. A GVH megkereste a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot is, hogy a küldje meg részére az általa, illetve a fogyasztóvédelmi felügyelőségek által az eljárás alá vonttal szemben a jelen ügyben vizsgált nyereményjátékkal kapcsolatban hozott határozatokat. Ezen döntések alapján 1 B/865/2013., P/674/2013., P/873/2013., P/905/2013., P/984/2013., P/1032/2013., P/1041/2013., P/1049/2013., P/1061/2013., P/1062/2013., P/1073/2013., P/1159/2013., P/1169/2013. számú bejelentés, illetve panaszok 2.

3 is megállapítható, hogy a fogyasztóvédelmi hatósághoz is tucatnyi jelzés érkezett a jelen ügyben vizsgált magatartás kapcsán. A hatásköri egyeztetést követően, tekintettel a GVH hatáskörére, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a fogyasztóvédelmi felügyelőségek döntéseiket visszavonták, illetve az ügyeket áttették a GVH-hoz. 2 II. Az eljárás alá vont 6. A BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft. (a továbbiakban: BIOFARMA vagy eljárás alá vont) 2011 januárjában 3 bejegyzett, csomagküldő kiskereskedelemmel foglalkozó gazdasági társaság, melynek főtevékenysége a cégkivonat alapján vegyes termékkörű nagykereskedelem. 7. Az eljárás alá vont alapító tagja az ASAP INVEST S.A. (L-2227 Luxemburg, Avenue de la Porte-Neuve 16.) volt, azonban 2013 januárjától a társaság egyedüli tagja és egyben ügyvezetője Boboková Katarína (SK Proevidza- Prievidza II, Pily Sama Chalupku 318/20., a tag kézbesítési megbízottja: Millkont Pénzügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft., 9200 Mosonmagyaróvár, Károly utca 16.) volt március 12-től az eljárás alá vont képviselője és tulajdonosa a bosznia-hercegovinai Samir Dautbegovic. 8. Az eljárás alá vont évi nettó árbevétele Ft, évi nettó árbevétele szeptember 30-ig Ft 5 volt. 9. Az eljárás alá vont, illetve az azonos tulajdonosi hátterű, ügyvezetésű és székhelyű DIREKT MARKET Kft. ellen már több versenyfelügyeleti eljárás folyt a GVH előtt étrendkiegészítőkkel kapcsolatos kereskedelmi gyakorlatok miatt. 10. A Vj/ /2011. számú határozatában az ügyben eljáró versenytanács megállapította, hogy a BIOFARMA Intézmény Kft. fogyasztókkal szembeni tisztességtelen és megtévesztő kereskedelmi gyakorlatot tanúsított, amikor 2011 márciusa és júliusa között a nyomtatott sajtóban megjelent reklámjaiban azt állította, hogy a Drainaslim szirupnak fogyasztó hatása van, mely a gyógynövényeknek köszönhető, s a készítmény segítségével a fogyasztó 10, 15, 20, sőt több kilót is leadhat, 6 kilót mindjárt az első héten. 11. Az eljáró versenytanács eltiltotta a magatartás folytatásától az eljárás alá vont vállalkozást, valamint Ft bírság megfizetésére kötelezte, úgy, hogy ha az eljárás alá vont önként nem fizeti meg a bírságot, és a végrehajtás sem vezet eredményre, az eljáró versenytanács külön végzéssel az eljárás alá vonttal egyetemlegesen kötelezni fogja a DIREKT MARKET Kft.-t és az Európai Ezoterika Központ Kft.-t a bírság, illetve annak be nem hajtott része megfizetésére. 2 Vj/ /2013. számú irat 3 Az eljárás alá vont cégkivonatait a Vj/ /2013. számú irat 1. számú melléklete és a Vj/ /2013. számú irat 3. számú melléklete tartalmazza. 4 Az eljárás alá vont egyszerűsített éves beszámolóját a Vj/ /2013. számú irat 8. számú melléklete tartalmazza. 5 A bevételre vonatkozó adatot a Vj/ /2013. számú irat 16. pontja, valamint a Vj/ /2013. számú irat utolsó bekezdése tartalmazza. 3.

4 12. A DIREKT MARKET Kft.-t a Versenytanács az alábbi versenyfelügyeleti eljárásokban a következő (csomagküldő kereskedelmi csatornán értékesített étrendkiegészítő) termékek jogsértő reklámozása miatt marasztalta el: - Vj/006/ Slim Integra, - Vj/097/2012. Csiga elixír, - Vj/098/2012. Biocaptol. III. A évi Nagy nyereményjáték 13. A jelen versenyfelügyeleti eljárásban közvetlenül érintett termék az eljárás alá vont által meghirdetett évi Nagy nyereményjáték elnevezésű ajándéksorsolás. Tekintettel azonban arra, hogy az eljárás alá vont nyilatkozatai értelmében az ajándéksorsoláson való részvétel feltétele az eljárás alá vont által kínált termékek csomagküldő kereskedelem útján történő megrendelése, így ezen szolgáltatás szabályozásának ismertetése is szükséges - az elállási jog tekintetében. Ajándéksorsolás 14. A Nagy nyereményjáték ajándéksorsolás leírását a részvételi- és játékszabályzata 6 tartalmazza, 7 melynek tartalma a kampány során a GVH tudomása szerint nem módosult. 8 A részvételi- és játékszabályzat (amely teljes terjedelmében a Vj/ /2013. számú vizsgálati jelentés 5. számú mellékletében található) a jelen versenyfelügyeleti eljárás szempontjából releváns része az alábbiak: 3. A Játékmechanizmus: Az a vásárló, aki január 21. és december 31. (a vásárlást igazoló számla kelte a megadott időintervallumban van) között megjelenő katalógusból és reklámkiadványból legalább egy alkalommal vásárol a katalógus, vagy a reklámkiadvány kézhezvételét követő 20 napon belül és a vásárláshoz szükséges megrendelő- és részvételi szelvényt ezen határidőn belül visszaküldi a Biofarma Intézmény Kft Mosonmagyaróvár, Pf. 71. szám alatti címére. 9 A nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik legalább egy terméket rendelnek a katalógusból, úgy hogy a játék részvételi szelvényével egy időben a megrendelésüket is elküldték. A játék részvételi szelvényére a játékosnak betűvel rá kell írnia magánszemély részvétele esetén személynevét, pontos címét, címét és telefonszámát. A játék menete: A sorsolás egy körben valósul meg. A sorsoláson mindazok részt vesznek, akik a részvételi feltételekben meghatározottak szerint megrendelő-részvételi szelvényüket a sorsolást szervező részére elküldték. 6 A részvételi és játékszabályzatot teljes terjedelmében a Vj/ /2013. számú irat 5. számú melléklete, valamint a jelentés 5. számú melléklete tartalmazza. 7 Az eljárás alá vont nyilatkozatát a Vj/ /2013. számú irat 10. pontja tartalmazza. 8 A játékszabályzatot az 5. számú melléklet tartalmazza, valamint a Vj/ /2013. válaszirat mellékletét képező DM borítékok. Az eljárás alá vont nyilatkozatát a Vj/ /2013. számú irat 8. pontja, valamint a Vj/ /2013. számú irat tartalmazza 9 Az eljáró versenytanács megjegyzi, hogy a szabályzatot szó szerint idézi. 4.

5 4. A kézi nyereménysorsolásra közjegyző jelenlétében január 31. napján 11:00 órakor kerül sor. A sorsolás helyszíne: 9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai u. 2., (Dr. K. Gy. közjegyző) Az ajándéksorsoláson kisorsolásra kerül: Fődíj: 1 db ,-Ft értékű személygépkocsi Egyéb díjak: II. díj 1 db ,-Ft értékű plazma, vagy LCD televízió III. díj 1 db ,-Ft értékű notebook IV. díj 1 db ,-Ft értékű hűtőgép V. díj 1 db ,-Ft értékű fényképezőgép VI. díj 1 db 500,-Ft értékű vásárlási utalvány, amelyet minden játékos megkap, aki részvételi szelvényét és megrendelését a szervező részére elküldi. Ez a vásárlási utalvány azonban kizárólag a megjelent katalógusokban szereplő termékek vásárlása esetén váltható be. A vásárlási utalványt a nyereményjátékban résztvevők mindegyike a I-V. díj nyertesének sorsolását megelőzően veheti át. 15. Az ajándéksorsolás fogalmát a szerencsejáték szervezéséről szóló évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Szjtv.) 23. -ának (1) bekezdése határozza meg, mely szerint, aki rendszeresen, saját nevében áruk, szolgáltatások értékesítését végzi, engedély nélkül rendezhet és bonyolíthat le vásárlással vagy szolgáltatás igénybevételével egybekötött ajándéksorsolásos akciót (a továbbiakban: ajándéksorsolás), amelyben a vásárlónak a meghatározott értékű, mennyiségű vagy fajtájú áru megvételekor vagy szolgáltatás igénybevételekor kapott sorsjegy nyilvános kihúzása esetén áru vagy szolgáltatás formájában nyereményt kell adni. 16. Az Szjtv ának (2) bekezdése felhívja 10 azon jogszabályi rendelkezéseket, amelyek az ajándéksorsolásra irányadóak. Az ajándéksorsolásra irányadó Szjtv ának (2) bekezdése szerint az ajándéksorsolás az állami adóhatóság irányába bejelentésköteles, a sorsjegyek számának és értékének megjelölésével az engedélyhez nem kötött sorsolásos játékot is köteles az állami adóhatósághoz bejelenteni legalább 10 nappal a játék lebonyolítása előtt. Az állami adóhatóság a lebonyolítást ellenőrizheti. 17. Az egyes szerencsejátékok engedélyezésével, lebonyolításával és ellenőrzésével kapcsolatos feladatok végrehajtásáról szóló 32/2005. (X. 21.) PM rendelet 74. -a határozza meg a bejelentés kötelező tartalmai elemeit. 18. Dr. K. Gy. közjegyző április 22-i nyilatkozata 11 szerint előtte a január 31-ére hirdetett sorsolásra nem került sor, a sorsolást az eljárás alá vont elhalasztatta március 31-ére abban az ben, amelyben egyébként magáról az eredeti sorsolásról is tájékoztatta az eljárás alá vont a közjegyzői irodát január 29-én. Az eljáró versenytanácsnak nincs 10 Ajándéksorsolás lebonyolítása során az 1. (8) bekezdését, a 11. (8)-(10) bekezdéseit, a 15. (2) bekezdését, a 16. (2) bekezdését és a okat megfelelően alkalmazni kell azzal az eltéréssel, hogy pénznyeremény sorsolására nincs lehetőség. 11 Vj/ /2013. számú irat 5.

6 tudomása arról, hogy a sorsolást az eljárás alá vont megtartotta volna, a vonatkozó kérdésre az eljárás alá vont nem válaszolt, egyéb fejleményről a közjegyzőnek sincs ismerete. Elállási jog a csomagküldő kereskedelemben 19. A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 1. -ának (1) bekezdése értelmében a rendelet hatálya arra a szerződésre terjed ki, amelyet fogyasztó és vállalkozás köt egymással termék, illetve szolgáltatás értékesítésére irányuló, a vállalkozás által működtetett távértékesítési rendszer keretében olyan módon, hogy a szerződés megkötése érdekében a vállalkozás kizárólag távközlő eszközt alkalmaz (távollevők között kötött szerződés). 20. A Korm. rendelet (5) bekezdése alapján a Korm. rendelet alkalmazásában távközlő eszköz bármely eszköz, amely alkalmas a felek távollétében - szerződés megkötése érdekében - szerződési nyilatkozat megtételére. Ilyen eszköz különösen a címzett vagy a címzés nélküli nyomtatvány, a szabványlevél, a sajtótermékben közzétett hirdetés megrendelőlappal, a katalógus, a telefon, az automata hívókészülék, a rádió, a videotelefon, videotex (mikroszámítógép képernyővel) billentyűzettel vagy érintőképernyővel, az elektronikus levél ( ), a távmásoló (telefax) és a televízió. 21. A Korm. rendelet 2. -a (1) bekezdésének e) pontja értelmében a vállalkozás a szerződés megkötése előtt kellő időben köteles a fogyasztót tájékoztatni az elállás jogáról. A vállalkozás ezen tájékoztatási kötelezettségnek egyértelműen, közérthetően és pontosan, az igénybe vett távközlő eszköznek megfelelő módon köteles eleget tenni. 22. A Korm. rendelet 3. -ának (1) bekezdése ételmében a vállalkozás köteles a 2. (1) bekezdés a)-e) pontjában foglaltakról való tájékoztatást írásban - papíron vagy más, a fogyasztó számára hozzáférhető tartós adathordozón - a fogyasztó rendelkezésére bocsátani. Ha e kötelezettségének a szerződéskötést megelőzően nem tett eleget, ezt az írásbeli megerősítést a szerződés teljesítése során kellő időben, de - kivéve, ha a teljesítés harmadik személy részére történik - legkésőbb a teljesítés időpontjában köteles a fogyasztó részére rendelkezésre bocsátani. 23. Az írásbeli megerősítésnek tartalmaznia kell az elállási jog gyakorlásának feltételeit, módját és következményeit is. 24. A Korm. rendelet 4. -ának (1) bekezdése ételmében a fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ugyanezen szakasz (2) bekezdésének a) pontja alapján a fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. 25. A Korm. rendelet 4. -ának (5) bekezdése ételmében a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A (6) bekezdés alapján a fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 6.

7 26. A Korm. rendelet 11. -ának (1) bekezdése szerint a fogyasztó a Korm. rendeletben meghatározott jogáról érvényesen nem mondhat le, a (2) bekezdés alapján a Korm. rendeletben foglaltaktól csak a fogyasztó javára lehet eltérni. IV. A vizsgált kereskedelmi gyakorlat 27. A jelen versenyfelügyeleti eljárásnak tárgya az eljárás alá vont által meghirdetett évi nyereményjátékhoz kapcsolódó kommunikáció, amelyben az eljárás alá vont a címzett fogyasztóknak - egyrészt csak a megrendeléstől függő, biztos nyereményt, illetve egyes esetekben különleges nyerési esélyt, - másrészt ingyenes ajándékokat, - harmadrészt a fentiek feltételeként megrendelt termékek esetében ingyenes, kockázatmentes kipróbálást ígért. 28. Az eljárás alá vont nyilatkozata szerint a Nagy nyereményjátékot kizárólag három kampányban megküldött direkt marketing (a továbbiakban: DM) küldeményekben népszerűsítette, egyéb marketingkommunikációs eszközt nem alkalmazott. 12 A három (februári, áprilisi, júniusi) kampány során az eljárás alá vont adatbázisából véletlenszerűen kiválasztott fogyasztók részére 13 egy-egy A5-ös méretű borítékban küldött DM csomagot, amely több reklámanyagból állt. 29. A februári, áprilisi és júniusi DM küldeményeket az eljárás alá vont az alábbiak szerint küldte meg a fogyasztók részére: A kiküldés időpontja A küldemények száma 14 A küldemények tartalma február db azonos tartalmú DM küldemények, különböző sorszámok április db teljesen azonos tartalmú DM küldemények, a sorszámok is azonosak június db azonos tartalmú DM küldemények 30. A DM küldemények borítékjában (amely maga is tartalmazott tájékoztatást, pl. az áprilisi és a júniusi küldeményben a játékszabályzatot) több reklámanyag volt megtalálható: pl. a játékszabályzat, egy termékkatalógus, a termékkatalógusból történő vásárlás esetére kínált ingyenes ajándékot bemutató tájékoztatók. 12 A nyilatkozatot a Vj/ /2013. számú feljegyzés 1. számú melléklete tartalmazza, mely a B/865-3/2013. számú iratot emelte át (8. pont). 13 A tájékoztató anyagok 1-1- eredeti példánya a Vj/ /2013. számú nyilatkozat mellékletét képezi. 14 Az adatokat a Vj/ /2013. számú irat 6. és 7. pontja tartalmazza. 15 A sorszámok különbözőségét, meghatározását az eljárás alá vont nem tudta hitelt érdemlően igazolni. 7.

8 A) A februári DM küldemény 31. A februári DM küldeményekben a fogyasztók egyedi sorszámokat kaptak az eljárás alá vont nyilatkozata szerint, 16 melyeket egy számítógépes programmal véletlenszerűen csoportosított 17 az eljárás alá vont a címzettekhez. A sorszámok kisorsolásának szabályozását az eljárás alá vont nem rögzítette, a szabályokról a fogyasztókat nem tájékoztatta. 18 Az eljárás alá vont a GVH többszöri kérésére sem igazolta, hogy milyen módon történt ezen sorolás. 32. A küldemény az alábbiakat tartalmazta: - boríték - termékkatalógus - válaszboríték - a sorszámot és a végleges részvételhez szükséges matricát tartalmazó Részvétel hivatalos igazolása - Adat-ellenőrző szelvény, hátoldalán a Névre Szóló Végleges Részvételi Szelvénnyel és a megrendelővel - a SNÖ of SWEDEN gyöngy nyakláncot ismertető szórólap, hátoldalán a játékszabályzattal 33. A jelen versenyfelügyeleti eljárás szempontjából az alábbi tájékoztatások relevánsak az egyes reklámanyagokon (aláhúzással kiemelve a vizsgálat szempontjaiból különösen jelentős állítások): A reklámanyag boríték termékkatalógus A reklámanyagon olvasható állítások, tájékoztatások Fődíj átadását Ellenőrző Bizottság A részvétel hivatalos megerősítése Speciális ajándék újév alkalmából, bizalmunk és hálánk jeléül felkínálunk Önnek egy gyönyörű és egyedülálló gyöngy nyakláncot a Snö of Sweden-től. Azonnal bontsa ki és fedje fel! Káposztaleves kapszula Rendelje meg most a fogyasztó kapszulát rendkívüli, bevezető áron, és próbálja ki fogyasztó hatását 30 napon keresztül, ingyen. Az eredményt Ön tapasztalja meg. Amennyiben nem lenne elégedett, egyszerűen küldje vissza a kapszulát, mi pedig bármiféle kérdés nélkül visszaküldjük a pénzt. Ez az Ön garanciája a fogyásra, mindenfajta kockázat nélkül Csiga elixír Elégedettségi vagy 100%-os pénzvisszafizetési garancia 30 napon belül HASZNÁLJA KI! Luxor-gyűrű Abban a kivételes esetben, ha semmi szerencsés esemény nem következne be életében, vagy, ha valamilyen más okból nem szeretné megtartani a gyűrűt, egyszerűen küldje vissza címünkre az átvételtől számított 30 napon belül, és mi haladéktalanul visszafizetjük az ön által kifizetett 16 Az eljárás alá vont nyilatkozatát a Vj/ /2013. számú irat tartalmazza. 17 A vizsgáló megjegyzi, hogy az eljárás alá vont csoportosítás kifejezést használja a nyilatkozatában, mely arra utal, hogy nem egyedi a sorszám, hanem meg nem határozott számú fogyasztót magába foglaló csoport rendelkezik azonos sorszámmal. 18 Az eljárás alá vont nyilatkozatát a Vj/ /2013. számú irat 2. pontja tartalmazza 8.

9 válaszboríték a sorszámot és a végleges részvételhez szükséges matricát tartalmazó Részvétel hivatalos igazolása Adat-ellenőrző szelvény, hátoldalán a Névre Szóló Végleges Részvételi Szelvénnyel és a megrendelővel összeget postai átutalással. Meg sem kell indokolnia, miért küldte vissza a Luxor-gyűrűt. Glanz hajkefe 30 napos, teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk. FONTOS FIGYELMEZTETÉS Mielőtt postára adná a borítékot, ellenőrizze le, hogy beletette-e a következő dokumentumokat: - Az aláírt Adat-ellenőrző szelvény - A névre szóló Végleges Részvételi Szelvény melyen fel van tüntetve az Ön ált 30 napos, ingyenes és kockázatmentes tesztelésre kiválasztott termék. Hivatalos válasz Fődíj átadást Ellenőrző Bizottság Részvétel hivatalos igazolása Sorszám: NÉV CÍM Kérjük, kedves Úr, először olvassa el az alábbiakat: 1. Mivel Ön a Biofarma Intézmény ügyfele, a sorszáma odaítélése után biztos, hogy senki másnak mint Önnek Úr, nagy esélye van hogy személyesen kijelentsük a Biofarma Intézmény Nagy nyereményjátékának lehetséges nyertesét az előre kiválasztott egyedi részvételi szám alapján, amely nyerő lehet. 2. Ezért Önnek, Úr, tudomására hozzuk, hogy a fődíjat Ft értékben előkészítettük és átadjuk a sorsolás eredményének ellenőrzése után, amelybe az Ön egyéni előre kiválasztott részvételi számát soroljuk be, amely nyerő szám lehet. 3. Kérjük Önt, Úr, hogy írja alá az Ön Adat-ellenőrző szelvényét és 7 napon belül küldje vissza nekünk a Végleges Részvételi Szelvénnyel együtt, melyen feltünteti azokat a termékeket, amelyeket 30 napig ingyenesen és kockázat nélkül tesztelni kíván. Fődíj átadást Ellenőrző Bizottság Adat-ellenőrző szelvény FŐDÍJ átadása előtt Sorszám: Tárgy BIOFARMA INTÉZMÉNY Nagy nyereményjátéka Fődíj átadása: Ft értékű tárgynyeremény Igen, valóban én vagyok. és megkaptam a nevemre szóló Végleges Részvételi Szelvényt, melynek sorszáma: A BIOFARMA INTÉZMÉNY Nagy nyereményjátéka részvételi szabályainak megfelelően beleegyezem, hogy átadhassák a Ft értékű fődíjat, ezért visszaküldöm az ellenőrző Bizottságnak a jelen Adat-ellenőrző szelvényt, melyet aláírtam. Egyúttal, a mellékelt válaszborítékban visszaküldöm a névre szóló Végleges Részvételi Szelvényemet is, melyen feltüntettem azokat a termékeket, amelyeket 30 napig ingyenesen és kockázat nélkül tesztelni kívánok. Tudomásul veszem, hogy a sorszám az én személyes sorszámom, 9.

10 mely senkire át nem ruházható, tehát csakis én nyerhetem meg a fődíjat. 7 napon belül küldje vissza! Ezt a dokumentumot küldje vissza címünkre! Névre szóló Végleges Részvételi Szelvény Töltse ki, és az Adat-ellenőrző szelvénnyel együtt a mellékelt válaszborítékban, nem kell felbélyegeznie, küldje vissza a következő címre: BIOFARMA INTÉZMÉNY K.f.t., 9201 Mosonmagyaróvár, Pf.: 71. Igen, a nyereményjáték részvételi szabályainak megfelelően beleegyezem, hogy átadhassák nekem a Ft értékű fődíjat. Ezért az alábbiakban megjelölöm azokat a termékeket, melyeket otthonomban ingyenesen és kockázat nélkül, 30 napig tesztelni kívánok. Amennyiben ennek a feltételnek nem teszek eleget, elveszítem a Ft értékű fődíj megnyerésének lehetőségét. Ide ragassza fel a végleges részvételhez szükséges matricát! NÉV CÍM Figyelem = Ne feledje el az alábbi táblázatban bejelölni az Ön által kiválasztott termékeket! A 30 napos tesztelési lehetőség valóban nem jár semmilyen kockázattal. Amennyiben nem lesz 100 %-ban elégedett a termékeinkkel, egyszerűen vissza kell küldenie címünkre és mi visszafizetjük Önnek a teljes vételárat. Csak így teljesíti a fődíj megnyeréséhez szükséges feltételeket. a SNÖ of SWEDEN gyöngy 1 2 Megrendelőkód L P S H A I Lapos has kapszula Az áru megnevezése Példa Mennyiség Egységár Összesen IGEN, megrendelek legalább 1 terméket az új katalógusból és a megrendelt árun kívül kapok egy "GYÖNGY NYAKLÁNCOT" is. A rendelés végösszege SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK (hozzájárulás a szállítási és csomagolási költségekhez) Az Ön üdvözlő ajánlata: megtakarít 500,- Ft-ot =ELSŐBBSÉGI FELÁR: az én megrendelésemet elsőbbséggel intézik (nem kötelező) Ft Ingyen 2 490,- Ft 1990,- Ft 690,- Ft FIZETENDŐ ÖSSZESEN: 100 % Garancia 30 napig kihasználhatja garanciánkat 100% elégedettségre vagy a vételár visszatérítésére. Amennyiben bármilyen oknál fogva nem lesz elégedett a megrendelt árukkal, elég ha visszaküldi nekünk és mi postai csekken visszaküldjük Önnek a vételárat. 7 napon belül küldje vissza a mellékelt válaszborítékban az aláírt Adatellenőrző szelvénnyel együtt! Az újév ünneplése alkalmából és hálából az Ön hűségéért, kínáljuk ezt a gyönyörű Gyöngy nyakláncot! A SNÖ OF SWEDEN-TŐL Speciálisan újév alkalmából egyedülálló ajándék tanúsítva SNÖ of Sweden 10.

11 nyakláncot ismertető szórólap, hátoldalán a játékszabályzattal Köszönhetően már egy termék rendeléséért a katalógusunkból! Ezért ne késse le ezt az egyedülálló lehetőséget ennek a gyöngy nyakláncnak az INGYENES megszerzésére! Nagyon egyszerűen megszerezhető mint AJÁNDÉK. Elég, ha kiválasztja kedvenc termékeit a mellékelt katalógusból, a rendelés nagyságától függetlenül, akár egy vagy több terméket rendel. Ez egy igazán egyedi ajándék, melyet csak kivételes ügyfeleinknek kínálhatunk, hogy az újévet a lehető legjobban kezdjék. Gyöngy nyaklánc SNÖ OF SWEDEN Ft INGYENES EREDETISÉGI ÉS MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY: Gyöngy nyaklánc kagylóból és ezüstből. Rendelje meg gyorsan, készleteink korlátoltak! B) A áprilisi DM küldemény Az áprilisi DM küldeményt minden fogyasztó számára azonos tartalommal küldte ki az eljárás alá vont, 20 melyben valamennyi fogyasztót arról tájékoztatták, hogy a as számú részvételi szelvény tulajdonosa. 35. A küldemény az alábbiakat tartalmazta: - boríték, belső oldalán a játékszabályzattal - termékkatalógus - válaszboríték - A Biofarma Intézmény nyereményjáték bizottságának névre szóló értesítése, Hivatalos igazolás nyereményről, hátoldalon a megrendelővel ( Személyes kupon a szabad és rizikómentes 30 napos termékkipróbálásra és a fődíj átadása Ft értékben ) - nyertes számainak bizalmas listája - a Glanz hajkefét ismertető szórólap 36. A jelen versenyfelügyeleti eljárás szempontjából az alábbi tájékoztatások relevánsak az egyes reklámanyagokon: A reklámanyag boríték termékkatalógus A reklámanyagon olvasható állítások, tájékoztatások A válaszra csupán 10 napja van. SZEMÉLYES ÜZENET A CÍMZETT SZÁMÁRA: VEGYE ÁT A NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON NYERT DÍJÁT A nyereményjátékunk idei fődíjának értéke: Ft! Nyissa ki gyorsan a csomagot, és megtalálja benne azt a csodálatos terméket is, melyet ajándékba adunk önnek, és amely a Holland királyi család kedvence! Azonnal bontsa ki és fedje fel! Eclat gyémánt fülbevaló AZ ÖN AJÁNDÉKA INGYEN KÉZITÁSKÁS HAJKEFE. Ezen felül 30 napos elégedettségi garanciát kínálunk. Ha tényleg valamilyen oknál fogva nem lesz megelégedve és az átvételtől 19 Az áprilisi DM egy eredeti példánya a Vj/ /2013. számú nyilatkozat mellékletét képezi. 20 Az eljárás alá vont nyilatkozatát a Vj/ /2013. számú irat tartalmazza. 11.

12 válaszboríték A Biofarma Intézmény nyereményjáték bizottságának névre szóló értesítése, Hivatalos igazolás nyereményről, hátoldalon a megrendelővel számított 30 napon belül visszaküldi nekünk, mi postai csekken visszaküldjük Önnek a vételárat. Készpénzt most ne küldjön, a fülbevalókat az átvételkor fizeti. Glanz forradalmi hajkefék 30 napos, teljes körű pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk. Power Full karkötő Nem kockáztat egy forintot se, az ingyenes teszt 30 napig érvényes. Csiga Elixir Elégedettségi vagy 100%-os pénzvisszafizetési garancia 30 napon belül! DETOXI-Liver Próbálja ki ingyen a Detoxi Livert, és legyen újra egészséges. Káposztaleves kapszula Rendelje meg most a fogyasztó kapszulát rendkívüli, bevezető áron, és próbálja ki fogyasztóbarát hatását 30 napon keresztül ingyen. Az eredményt Ön tapasztalja meg. amennyiben nem lenne elégedett, egyszerűen küldje vissza a kapszulát, mi pedig bármiféle kérdés nélkül visszaküldjük a pénzt. Ez az Ön garanciája a fogyásra, mindenfajta kockázat nélkül. Inonos Karkötő Ezért azok számára, akiknek olyan fájdalmai vannak, melyektől sehogyan sem tudnak megszabadulni, a Biofarma Intézmény Kft. felajánlja, hogy 30 napig ingyenesen kipróbálhatják a karkötőt PHYSIO-TONUS ELÉGEDETTSÉGI VAGY PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA MINDEN KIPRÓBÁLÁSRA 1 ÉVRE Rendelje meg a PHISIO-TONUS-t gondolkodás nélkül. Ha bármilyen okból nem elégedett vele 100 %-ig, küldje vissza jó állapotban az átvételtől számított 1 éven belül, és mi visszaadjuk a vételárat azonnal. KÉRDÉSEK NÉLKÜL! TELJES ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA! Döntsön bárhogy, az INGYENES ajándék az Öné marad! Luxor-gyűrű Abban a kivételes esetben, ha semmi szerencsés esemény nem következne be életében, vagy, ha valamilyen más okból nem szeretné megtartani a gyűrűt, egyszerűen küldje vissza címünkre az átvételtől számított 30 napon belül, és mi haladéktalanul visszafizetjük az ön által kifizetett összeget postai átutalással. Meg sem kell indokolnia, miért küldte vissza a Luxor-gyűrűt. TÍZ NAPON BELÜL KÜLDJE VISSZA! A NYEREMÉNYJÁTÉK DÍJÁRÓL SZÓLÓ IGAZOLÁST TARTALMAZ Első és utolsó értesítés az április nyereménysorsolásról Ön nyert, kedves Úr! Mivel a as számú részvételi szelvény az Öné, az 1. különleges díj a rendelkezésére áll. Ha tíz napon belül nem válaszol, az Ön díját másnak adjuk át. A évi nyereményjáték fődíja: Ft értékű nyeremény Személyre szóló értesítés díjának megnyeréséről, címzett: Kivonat az április havi nyereménysorsolás eredményéből A Fődíj nyertese: Úr A 2. díj nyertese: Név A 2013-es nyereményjátékunk díjai 1. díj: Értéke: Ft 2. díj: Értéke: Ft 12.

13 A 3. díj nyertese: Név A 4. díj nyertese: Név A 5. díj nyertese: Név 3. díj: Értéke: Ft 4. díj: Értéke: Ft 5. díj: Értéke: Ft Hivatalos igazolás nyereményről Jelen hivatalos igazolás más személy részére nem ruházható át. Egyetlen példányban készült Név: Az Ön nyertes részvételi száma Az Ön ügyfélazonosítója. A BIOFARMA INTÉZMÉNY K.f.t. igazgatósága ezúton igazolja, hogy Úr megnyerte áprilisi nyereményjátékunk egyik díját. Garantáljuk, hogy az említett díjat átadjuk Önnek, kedves Úr, amint a Hivatalos igazolás nyereményről ellenőrzése megtörtént. Az általános részvételi szabályzatunkban foglaltaknak megfelelően, Önnek, kedves Úr, meg kell jelölnie a jelen igazolás hátoldalán, hogy mely termékeket kívánja otthonában, 30 napon keresztül, ingyenesen tesztelni. A nyereményjáték bizottságának elnöke A hátsó oldalt ki kell tölteni és 10 napon belül visszaküldeni címünkre. Személyes kupon a szabad és rizikómentes 30 napos termékkipróbálásra és a fődíj átadása Ft értékben. Tíz napon belül visszaküldendő a mellékelt válaszborítékban, a BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft., 9201 Mosonmagyaróvár, Pf.: 71. címére. Igen, szeretnék részt venni a BIOFARMA INTÉZMÉNY nyereményjátékán, és kijelentem, hogy szeretném átvenni az engem megillető nyereményt. Természetesen a nyeremény átvételéhez legalább egy terméket meg kell rendelnem a katalógusból. Tudomásul vettem, hogy a fődíj Ft értékű tárgynyeremény. Az általános részvételi szabályzatban foglaltakat elfogadom. Igen, rizikómentes kipróbálásra legalább 1 terméket szeretnék kapni. A Biofarma Intézmény ezen felül megajándékoz egy forradalmi kézitáskás GLANZ márkájú luxus hajkefével, hogy minden körülmények között hihetetlenül gyönyörű hajam legyen (a csatolt szórólapon fedeztem fel) Igen, rizikómentes kipróbálásra legalább 2 terméket szeretnék kapni, ezért ezen felül kapok egy pár gyönyörű SNÖ OF SWEDEN márkájú fülbevalót, amelyeket a csatolt szórólapon láthatok. 1 2 Megrendelőkód P O J U L 1 Az áru megnevezése Példa Mennyiség Egységár Összesen POWERFULL karkötő Ft Ft IGEN, kiválasztottam rizikómentes kipróbálásra legalább 1 terméket így a Biofarma Intézmény ezen felül megajándékoz egy forradalmi Ft Ingyen 13.

14 >>kézitáskás<< GLANZ márkájú luxus hajkefével hogy gyönyörű hajam legyen (a csatolt szórólapon láthatok).. IGEN, rizikómentes kipróbálásra legalább 2 terméket szeretnék kapni, ezért ezen felül kapok egy pár gyönyörű SNÖ OF SWEDEN márkájú fülbevalót, amelyet a csatolt szórólapon fedeztem del. még egy gyönyörű meglepetés ajándékot. A rendelés végösszege SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK (hozzájárulás a szállítási és csomagolási költségekhez) Az Ön üdvözlő ajánlata: megtakarít 500,- Ft-ot =ELSŐBBSÉGI FELÁR: az én megrendelésemet elsőbbséggel intézik (nem kötelező) FIZETENDŐ ÖSSZESEN: Ft Ingyen 2 490,- Ft 1990,- Ft 690,- Ft Nyertes számainak bizalmas listája Önnek.. Úr POWERFULL karkötő Erősíti az egyensúlyt. Erő és hajlékonyság, az idegfeszültség eltűnik. Powerfull karkötő 1 karkötő kód: POFUL Ft Ft 2 karkötő kód: POFUL Ft Ft 100 % GARANCIA 30 napig kihasználhatja garanciánkat 100 % elégedettségre vagy vételár visszatérítésére. Amennyiben bármilyen oknál fogva nem lesz elégedett a megrendelt árukkal, elég ha visszaküldi nekünk és mi postai csekken visszaküldjük Önnek a vételárat. Díjak átadása részleg Az április havi sorsolás Az alábbi bizalmas lista azokat a részvételi számokat tartalmazza, melyek részt vettek a nyereménysorsolásunkban. Először is ellenőrizze le, hogy a részvételi száma szerepel-e az alábbi listában! És íme, az alábbi öt szerencsés szám tulajdonosa nyerte meg díjainkat. 1.: : : : : FIGYELEM! FONTOS INFORMÁCIÓ A NYERTESEK SZÁMÁRA A kézhezvételtől számított 10 napon belül vissza kell küldenie címünkre a Hivatalos igazolást, hogy átvehesse nyereményét. Ne felejtse el bejelölni a 14.

15 A Glanz hajkefét ismertető szórólap nyeremény megnyerését igazoló Hivatalos igazolás hátoldalán azokat a termékeket, melyeket ingyenesen ki szeretne próbálni. A nyereményjátékunk Általános Részvételi Szabályzatának értelmében a nyertesek (ideértve az első 5 díj nyertesét is), kötelesek igénybe venni az említett 30 napos ingyenes tesztelést. Amennyiben valaki nem veszi át a csomagot, úgy szabályzatunk értelmében, a nyereményjátékunkból kötelesek vagyunk kizárni és a nyereményét nem veheti át. Fejedelmi ajándékot tartogatunk az Ön számára. Most egy luxuskivitelű KÉZITÁSKÁS, FORRADALMIAN ÚJ HAJFORMÁZÓT. AZ ILLUSZTRIS GLANZ CÉGTŐL. Legfőbb célunk az, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ezért kizárólag a lehető legjobb minőségű termékeket kínáljuk számukra. Ezért folyamatosan kiváló minőségű, innovatív termékeket keresünk. Az ajándékok, melyeket most felkínálunk Önnek, ezt a filozófiát tükrözik. Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy megköszönjük a több, mint pozitív visszajelzéseiket! A hajformázót most INGYEN megkaphatja! Ennél mi sem egyszerűbb! Csak meg kell rendelnie a mellékelt katalógusból legalább egy terméket. Igen, jól látja! Elég egyetlen darab terméket rendelnie! Ezt az ajánlatot kizárólag a leghűségesebb vásárlóinknak tartogatjuk, és Ön közéjük tartozik. GLANZ hordozható hajkefe Ft helyett INGYEN FORRADALMIAN ÚJ AJÁNDÉK a GLANZ jegyzésével Megköszönve Önnek már 1 termék rendelését RENDELJEN GYORSAN, MERT KÉSZLETEINK VÉGESEK Szinte hihetetlen, ha legalább két terméket rendel, akkor kivételesen egy második eredeti ajándékkal is meglepjük Önt, a gyönyörű igazgyöngy SNÖ OF SWEDEN fülbevalókkal, amelyek visszaverik a fényt, így ragyogásuk kiemeli arca szépségét. SNÖ OF SWEDEN fülbevalók Ft INGYEN. C) A júniusi DM küldemény A küldemény az alábbiakat tartalmazta: - boríték, belső oldalán a játékszabályzattal - termékkatalógus - két válaszboríték - Hogyan lehetek pártfogó? szórólap a Csodálatos kristályok nyaklánc ismertetésével - a SNÖ of SWEDEN gyöngy nyakláncot ismertető szórólap - igazolás rokonságról, a patronált megrendelőjével - utalvány a nyeremény kiutalásához, személyes kupon és megrendelő 21 A júniusi DM egy eredeti példánya a Vj/71-5/2013. számú nyilatkozat mellékletét képezi. 15.

16 38. A jelen versenyfelügyeleti eljárás szempontjából az alábbi tájékoztatások relevánsak az egyes reklámanyagokon: A reklámanyag boríték termékkatalógus A reklámanyagon olvasható állítások, tájékoztatások Ft értékben FŐDÍJ A NYERTESNEK Személyesen 5 részvételi számot utaltunk ki Önnek A RÉSZTVEVŐK KIVÁLASZTÁSA SÜRGŐS! Lehetséges döntős Ft Ráadásul ezt a különleges ajándékot is tartogatjuk az Ön számára, mely kiemeli és ragyogóvá teszi természetes szépségét, és egy csipetnyi glamour-ral fűszerezi ruhatárát. Neutra-PH Semmilyen kockázatot nem vállal, és élvezheti garanciánkat: ha nm elégedett termékünkkel, visszafizetjük a vételárat. Abban a különleges esetben, ha a NEUTRA PH termékünkkel végzett kúra után nem tapasztalja a kívánt eredményt, egyszerűen csak vissza kell küldenie címünkre a termék tégelyét, a kézhezvételtől számított, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, megkezdett állapotban, vagy akár teljesen üresen is. Amint átvettük a küldeményt, visszafizetjük Önnek a kifizetett összeget. A vételárat névre szóló postai csekken küldjük önnek. Káposztaleves kapszula Rendelje meg most a fogyasztó kapszulát rendkívüli, bevezető áron, és próbálja ki fogyasztóbarát hatását 30 napon keresztül ingyen. Az eredményt Ön tapasztalja meg. amennyiben nem lenne elégedett, egyszerűen küldje vissza a kapszulát, mi pedig bármiféle kérdés nélkül visszaküldjük a pénzt. Ez az Ön garanciája a fogyásra, mindenfajta kockázat nélkül. Powerfull karkötő Próbálja ki a Powerfull karkötőt. Nem kockáztat egy forintot se, az ingyenes teszt 30 napig érvényes. Eper 24 hónapos jótállás A kúszóepertövek gyökerét speciális csomagolás védi. Átvétele után máris elültetheti. Kötelezettséget vállalunk, hogy abban az esetben, ha 90 napon belül nem teremnek nagy piros eperfürtök, amelyeket fejmagasságban tud szedni, kérésére minden vita nélkül postai csekken visszaküldjük az Ön nevére a növények árát. INONOS karkötő Ezért azok számára, akiknek olyan fájdalmai vannak, melyektől sehogyan sem tudnak megszabadulni, a Biofarma Intézmény Kft. felajánlja, hogy 30 napig ingyenesen kipróbálhatják a karkötőt PHYSIO-TONUS ELÉGEDETTSÉGI VAGY PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA MINDEN KIPRÓBÁLÁSRA 1 ÉVRE Rendelje meg a PHISIO-TONUSt gondolkodás nélkül. Ha bármilyen okból nem elégedett vele 100 %-ig, küldje vissza jó állapotban az átvételtől számított 1 éven belül, és mi visszaadjuk a vételárat azonnal. KÉRDÉSEK NÉLKÜL! TELJES ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA! Döntsön bárhogy, az INGYENES ajándék az Öné marad! Eclat gyémánt fülbevaló Ezen felül 30 napos elégedettségi garanciát kínálunk. Ha tényleg valamilyen oknál fogva nem lesz megelégedve és az átvételtől számított 30 napon belül visszaküldi nekünk, mi postai csekken 16.

17 válaszborítékok Hogyan lehetek pártfogó? szórólap a Csodálatos kristályok nyaklánc ismertetésével a SNÖ of SWEDEN gyöngy nyakláncot ismertető szórólap igazolás rokonságról, a patronált megrendelőjével visszaküldjük Önnek a vételárat. Készpénzt most ne küldjön, a fülbevalókat az átvételkor fizeti. Glanz Forradalmi hajkefék 30 napos, teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk. Csiga Elixir Elégedettségi vagy 100%-os pénzvisszafizetési garancia 30 napon belül! Rokonság osztály Díjak odaítélése részleg Igazolt és hiteles A fődíj értéke: Ft Az ajándékomat azonnal megkapom, amint igazolódik a rokonom, barátom/barátnőm tagsága azzal, hogy a rokonom, barátom/barátnőm átveszi a megrendelését. Rokonom, barátom/barátnőm egyidőben megkapja ajándékát együtt azzal, amely megrendeléséhez tartozik, ugyanabban a csomagban. Legyen pártfogója rokonának, barátjának/barátnőjének és mind a ketten örüljenek az ingyenes csodálatos ajándéknak. A Csodálatos kristályok nyaklánc a SNÖ of Sweden kollekciójából származik. A Csodálatos kristályok nyaklánc most Ft INGYEN! Speciális tavaszi ajánlatunk AJÁNDÉK INGYEN Önnek, már egy termék rendelése esetén is. Most ajándékba adjuk ezt a csodálatos karkötőt, mely a rajta található gyöngyök szépsége, és az igényes kivitelezése miatt a legnagyobb ékszerekhez is méltó lenne. Mivel ez egy igen értékes ékszer, mely csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre, kizárólag a legjobb és leghűségesebb vásárlóink számára tartogattuk. Mindössze egy darab terméket kell rendelnie a mellékelt katalógusból. Igen, önnek elég egyetlen terméket rendelnie. E fantasztikus SNÖ of Sweden karkötő értéke Ft. Most Önnek INGYENES! A SNÖ OF SWEDEN GARANTÁLJA A MINŐSÉGET ÉS A KIVITELEZÉST. Igazgyöngyből és ezüstből készült karkötő. FONTOS INFORMÁCIÓ Gratulálunk! Ön a legkiemeltebb ügyfeleink szűk táborába tartozik! Ezért, ha most legalább két terméket rendel a katalógusunkból, egy második ajándékkal is meglepjük. Ez az ajándék nem csak gyönyörű, de praktikus is, és nagy gonddal választottuk ki az Ön számára. Értéke: Ft INGYENES! Rokonom vagy barátom/barátnőm tagságának igazolása és megrendelése átvétele után ingyen kapok egy csodálatos nyakláncot, amelyet a csatolt szórólapon láthatok, azon feltételek mellett, hogy személyesen rendelek árut a katalógusból. Természetesen, ez az ajándék azon felül, amely nekem automatikusan jár a saját megrendelésemmel együtt. Ez az ajándék egyedülállóan lesz nekem kézbesítve, az 1490 Ft csomagolási és postai költséget az átvételkor fizetem... Megrendelek egy vagy néhány terméket a Biofarma Intézmény katalógusából és ezért kapok nem csak egy Csodálatos kristályok nyakláncot, amely a 17.

18 utalvány a nyeremény kiutalásához, személyes kupon és megrendelő csatolt szórólapon található, hanem még egy ajándékot, amely automatikusan jár nekem a megrendelésemmel együtt. AJÁNDÉK NEKEM, MINT PATRONÁLTNAK: Nyaklánc Csodálatos kristályok Ft INGYEN Az áru megnevezése Megrendelőkód Példa Mennyiség Egységár Összesen 1 2 N E U P H 1 NEUTRAPH Ft Ft IGEN, kiválasztok szabad és kockázatmentes kipróbálásra legalább 1 terméket, a Biofarma Intzmény ezen felül ingyen ajándékként kínál egy gyönyörű CSODÁLATOS GYÖNGYÖK karkötőt igazgyöngyökből (a csatolt szórólapon láthatom).. IGEN, szeretnék szabad és kockázatmentes kipróbálásra rendelni legalább 2 terméket, ezért ezen felül kapok még egy gyönyörű meglepetés ajándékot. A rendelés végösszege SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK (hozzájárulás a szállítási és csomagolási költségekhez) Az Ön üdvözlő ajánlata: megtakarít 500,- Ft-ot =ELSŐBBSÉGI FELÁR: az én megrendelésemet elsőbbséggel intézik (nem kötelező) FIZETENDŐ ÖSSZESEN: Neutra PH 100% garancia 30 napig kihasználhatja garanciánkat 100 % elégedettségre vagy vételár visszatérítésre. Amennyiben bármilyen oknál fogva nem lesz elégedett a megrendelt árukkal, elég ha visszaküldi nekünk és mi postai csekken visszaküldjük Önnek a vételárat. UTALVÁNY A NYEREMÉNY KIUTALÁSÁHOZ 22 A KÉZHEZVÉTELTŐL SZÁMÍTOTT 10 NAPON BELÜL VISSZAKÜLDENDŐ Igazolt és Hiteles EZT A DOKUMENTUMOT KÜLDJE VISSZA A CSATOLT VÁLASZBORÍTÉKBAN 5.díj értéke: 4.díj értéke: 3.díj értéke: 2.díj értéke: Fődíj értéke Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ingyen 5600 Ft Ingyen 2 490,- Ft 1990,- Ft 690,- Ft Az Ön 5 részvételi száma közül az egyik részt vehet a BIOFARMA INTÉZMÉNY által szervezett Nagy szerencsejáték fődíjának kisorsolásában A BIOFARMA INTÉZMÉNY kizárólagos Válaszlevél érkeztetve: 22 Külön, leválasztható utalvány, amely 2 részből áll. 18.

19 használatára Nyertes Fedezet engedélyezve:. Kizárólag IDE KELL RAGASZTANI AZT A CÍMKÉT, MELYEN MEGJELÖLTE, HOGY MILYEN MÓDON SZERETNÉ MEGKAPNI A Ft ÉRTÉKŰ FŐDÍJAT. Címzett: BIOFARMA INTÉZMÉNY Kérem szíveskedjenek ellenőrizni, hogy az 5 részvételi számom egyike valóban részt vehet-e az Ft értékű sorsoláson! A játékban résztvevő személynek kell megőriznie. Igazolt és Hiteles Alulírott Katarína Boboková, a BIOFARMA INTÉZMÉNY igazgatója ezúton igazolom, hogy Asszony a BIOFARMA INTÉZMÉNY által szervezett Nagy nyereményjáték fődíjának sorsolásán részt vehet. Ezért, kérjük, kedves Asszony, hogy a csatolt, Utalványt a nyeremény kiutalásához a Személyes kuponnal a 30 napos szabad és kockázatmentes tesztelésre együtt, jelen levél kézhezvételétől számított 10 napon belül küldje vissza címünkre! BIOFARMA INTÉZMÉNY igazgatója [aláírás] Ft AZONNAL Ft KÉRÉSÉNEK MEGFELELŐEN A KÉSŐBBIEKBEN IGAZOLT ÉS HITELES A BIOFARMA INTÉZMÉNY Kft. Nagy nyereményjátékának 5 legértékesebb nyereménye: Fődíj = Ft értékben 2. díj = Ft értékben 3. díj = Ft értékben 4. díj = Ft értékben 5. díj = Ft értékben Hogy nyereményét megkaphassa, jelen levél kézhezvételétől számított 10 napon belül kell válaszolni. Az Ön részvételi száma részt vesz a BIOFARMA INTÉZMÉNY által szervezett Nagy nyereményjáték fődíjának kisorsolásán. Ezért, ragadja meg az alkalmat most, és megnyerheti a Ft értékű fődíjat! Önt, kedves Asszony, 5 személyre szóló szám illeti meg a BIOFARMA INTÉZMÉNY Nagy nyereményjátékában Ezen a napon kiválasztottuk a részvételi számot. Asszony a fődíj lehetséges nyertese. Ön azon kevesek közé tartozik, akik a BIOFARMA INTÉZMÉNY által szervezett Nagy nyereményjátékban, Ft értékű fődíjjal, részt vehetnek. Önt a játékban 5 darab részvételi szám illeti meg. (A számokat megtalálja a csatolt Utalványon a nyeremény kiutalásához is ) Ezen részvételi számok mindegyikével nyerhet az általunk szervezett Nagy 19.

20 nyereményjátékban. Tudta, hogy a nyeremények összegét az átadás előtt határoztuk meg! Ma tehát, örömmel értesíthetem Önt, hogy az egyik részvételi száma, a 4-es számú, részt vehet a Ft értékű fődíj sorsolásán. Ön választhatja ki, hogy milyen módon szeretné megkapni az Ft értékű nyereményt: azonnal kérésére: a későbbiekben Kérjük, ne felejtse el felragasztani az Utalványra a nyeremény kiutalásához a megfelelő címkét! A címke az Utalványról a nyeremény átvételére kiutalásához jobbra, a lapnak azon a részén (alul) található, melyet meg kell őrizni. Figyelem, kedves Asszony! Emlékeztetni szeretném, hogy csupán 10 nap áll rendelkezésére a válaszhoz. Ma lehetősége van rá, hogy Ön is azok közé tartozzon, akiknek már volt szerencsénk nyereményt átadni. Ma alkalma nyílik rá, hogy esetleg milliós értékű nyereménye legyen. Ragadja meg ezt a vissza nem térő alkalmat! Ismerje el, hogy nem mindennap adódik az embernek lehetősége arra, hogy milliomos legyen! Igen, most teljesen élje bele magát a Biofarma Intézmény nyereményeinek átadásába. Ezért csak egy dolgot kell megtennie, gyorsan visszaküldenie az Utalványt a nyeremény kiutalásához az Ön Személyes kuponjával együtt a 30 napos szabad és kockázatmentes tesztelésre, amely a mellékletben található. A nyereményjátékunk Általános részvételi szabályzata alapján, hogy részt vehessen és átvehesse a díjat, szükséges, hogy szabadon és kockázatmentesen rendeljen termékeinkből, amelyet katalógusunkban kínálunk, otthona kényelmében. Reméljük Ön is megérti, hogy csak a legjobb vásárlóinkat jutalmazhatjuk meg, ezért kell egy terméket rendelnie. Ez azonban, csak igen csekély kötelezettség. Amennyiben Ön nem teljesen elégedett a rendelt termékkel, egyszerűen küldje vissza címünkre, és mi visszafizetjük Önnek a teljes vételárat. Ilyen módon is a díjat örökre megszerezheti. Ez érvényes az összes résztvevőre nyertesekre, még a Ft értékű fődíj nyertesére is. Ön is beláthatja, hogy igen jelentéktelen kötelezettségről van szó, hiszen a játékban Ft a tét! Izgatottan várom válaszát. Ne késlekedjen! Ne feledje, hogy a jelen levél kézhezvételétől számított 10 nap áll a rendelkezésére a válaszhoz! Hogy ne felejtsen válaszolni, RENDELJEN MOST! UI.: Mivel Ön igen jó vásárlónk, ezért a fenti nyereményen kívül még egy csodálatos ékszerrel is megajándékozzuk. Ez az ajándék a fantasztikus az SNÖ of Sweden kollekció Csodálatos gyöngyök karkötője (melynek leírását a mellékelt szórólapon találja meg). Ezt az ajándékot a leghűségesebb vásárlóinknak tartogatjuk. Ön e kivételezett körbe tartozik, így elég egy darab terméket rendelnie katalógusunkból. Igen, már 1 termék rendelése esetén is az 20.

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet. a távollevők között kötött szerződésekről

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet. a távollevők között kötött szerződésekről 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 55. -ának e) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a következőket

Részletesebben

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 55. - ának e) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a következőket

Részletesebben

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről Opten Törvénytár Opten Kft. 1. 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről A 2011.01.01. óta hatályos szöveg A Kormány a fogyasztóvédelemről

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 1. tavaszi nagykatalógus (LED értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

Mit kell tudni az üzleten kívüli és a távollévők közötti szerződésekről? - gyakori kérdések és válaszok -

Mit kell tudni az üzleten kívüli és a távollévők közötti szerződésekről? - gyakori kérdések és válaszok - Mit kell tudni az üzleten kívüli és a távollévők közötti szerződésekről? - gyakori kérdések és válaszok - 1. A fogyasztó termékbemutatón vett részt Hajdúszoboszlón, ahol egy nagy értékű porszívót vásárolt.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. őszi nagykatalógus (10, 20, 50 vagy akár 100 részes LED értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal)

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

Levélcím: Telefon: Fax: Ügyszám: Iktatószám: Alba-Regia Invest Korlátolt Felelősségű Társaság v é g z é s t.

Levélcím: Telefon: Fax: Ügyszám: Iktatószám: Alba-Regia Invest Korlátolt Felelősségű Társaság  v é g z é s t. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/039/2013. Iktatószám: Vj/039-21/2013. A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hawaii pálma + Ékszercsomag + Pénznyeremény odaítélés + 2 luxus Garden-Lounge-garnitúra 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. tavaszi nagykatalógus (kiegyenlítő csomag LCD ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

Levélcím: Telefon: Fax: Ügyszám: Vj/068/2012. Iktatószám: INFORM MÉDIA Lapkiadó, Információs és Kulturális Kft. POP Print Online és Piac Kft.

Levélcím: Telefon: Fax: Ügyszám: Vj/068/2012. Iktatószám: INFORM MÉDIA Lapkiadó, Információs és Kulturális Kft. POP Print Online és Piac Kft. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/068/2012. Iktatószám: Vj/068-46/2012. A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort októberi katalógus (Rudolf LED rénszarvas) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 2. őszi nagykatalógus (1-5 ajándékot tartalmazó értékcsomagok) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Elektromos grill/barbecue sütő + 2.500.000 forintos pénznyereménycsekk + 3 SONY LCD TV 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Follow up 5 katalógus (Eszpresszó szett) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Follow up 4 katalógus (Napórás madárfürdő) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tartalmas csomag (gyűjtőből való részesedés) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT SAMSUNG értékcsomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort júliusi katalógus (kerámia bevonatos késkészlet) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

végzést. I. Az eljáró versenytanács az eljárás felfüggesztését megszünteti. II. Az eljáró versenytanács a versenyfelügyeleti eljárást megszünteti.

végzést. I. Az eljáró versenytanács az eljárás felfüggesztését megszünteti. II. Az eljáró versenytanács a versenyfelügyeleti eljárást megszünteti. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1391 Budapest 62. Pf. 211 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/44/2014. Iktatószám: Vj/44-62/2014. A Gazdasági Versenyhivatal eljáró versenytanácsa

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M3 katalógus (Csúcs-értékcsomag LED-elektronika kategóriában) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M3 katalógus (Csúcs-értékcsomag LED-elektronika kategóriában) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M3 katalógus (Csúcs-értékcsomag LED-elektronika kategóriában) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szezonközi katalógus (Ezüstös viharlámpa) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort decemberi katalógus (Jutalomcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker hagymakatalógus (Rendkívüli formátumú csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Indoor katalógus (Raktári ajándékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort decemberi katalógus (Karácsonyi csomag: Aranyhaj/ Karácsonyfadísz/ Rudolf a LED rénszarvas) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (Koronás VIP-értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (Koronás VIP-értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (Koronás VIP-értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Magkatalógus (Csúcsmárkás elektro ajándék) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M2 katalógus (Mini, midi vagy maxi szolár szélmalom) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Új ügyfelek katalógusa (100 részes szerszámkészlet) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FupXtra katalógus (Eszpresszó szett) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT FISKARS + Nagyértékű tárgyi vagy pénznyeremények 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M2 katalógus (3-in-1 időjárás állomás) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort májusi katalógus (Kincsesláda 1-5 ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup3 katalógus (3 az 1-ben Polaroid időjárás állomás) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus (LCD kijelzős ajándék) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Kincses láda 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Monogramos óra 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Monogramos óra 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Monogramos óra 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort májusi katalógus (1 vagy 2 exkluzív csúcsajándék) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szezonközi katalógus (Vesuvius rovarriasztó lámpa) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M4 katalógus (Mikulással díszített karácsonyi lámpás) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztály HATÁROZAT

Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztály HATÁROZAT Iktatószám: Tárgy: BK/001/00131-0003/2016 Elsőfokú bírságot és kötelezést kiszabó határozat Ügyintézés helye: Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hápogó kacsa + ékszercsomag + Pénznyeremény sorsolása + 6 Weber kültéri konyha sorsolása

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hápogó kacsa + ékszercsomag + Pénznyeremény sorsolása + 6 Weber kültéri konyha sorsolása BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hápogó kacsa + ékszercsomag + Pénznyeremény sorsolása + 6 Weber kültéri konyha sorsolása 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Virághinta + 75 virághagyma + 1 csekk 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus (Panasonic értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus (Panasonic értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus (Panasonic értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (LED izzós égősor) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve Magyarországon

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort decemberi katalógus (Évzáró Csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M2 katalógus emlékeztető (Bluetooth Jutalomcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (6 részes értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M1 katalógus emlékeztető (LCD kijelzős ajándék) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel.

A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel ajándékakciót (továbbiakban Akció) szervez a játékszabályzatban található feltételekkel. Barkácsforrás regisztrációs játék Részvételi és játékszabályzat 1. A játék szervezője a Max-24 Kft. 4700 Mátészalka, Ipari u. 27.sz. a továbbiakban szervező A Szervező Barkácsforrás regisztráció elnevezéssel

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Follow up 3 katalógus (10 csúcsajándék) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel!

nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel! nyereményjáték Nyerje vissza a burkolólap árát ZALAKERÁMIA márkatermékekkel! BURKOLJON ZALAKERÁMIA TERMÉKKEL és nyerje vissza a burkolólap árát vagy legyen Öné a 10 db ajándékcsomag egyike! Küldje be a

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Őszi szobanövény katalógus (Télálló díszpálma) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Téli katalógus (Különleges formátumú ajándék) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort decemberi katalógus (karácsonyi bónusz csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort decemberi katalógus (karácsonyi bónusz csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort decemberi katalógus (karácsonyi bónusz csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Magkatalógus (Évzáró Termesztő Csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 4. őszi nagykatalógus (Éneklő és/vagy táncoló mikulás) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Őszi nagykatalógus (M3) (6 részes jácint szett) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Comfort katalógus, június (Reykjavik Cool Freeze szett)

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Comfort katalógus, június (Reykjavik Cool Freeze szett) BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Comfort katalógus, június (Reykjavik Cool Freeze szett) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort májusi katalógus (Bakker Comfort értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata

Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata Az Árkád Győr 10.születésnap ajándéksorsolás hivatalos Játékszabályzata I. A Játék szervezője Az ÁRKÁD Győr 10. születésnap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék") szervezője a ECE Projektmanagement

Részletesebben

Üzleti titkot nem tartalmaz!

Üzleti titkot nem tartalmaz! 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/097/2012. Iktatószám: Vj/097-35/2012. Üzleti titkot nem tartalmaz! A Gazdasági

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános tájékoztató Egyéb feltételek Szállítási díjak A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelelet az egyes

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort júniusi katalógus (XXL kategóriás ajándék) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

A rendelését kérjük E-mailen, keresztül küldje el a rendeles@gorogszena.hu címre, A rendelés során kérjük, adja meg a következő információkat:

A rendelését kérjük E-mailen, keresztül küldje el a rendeles@gorogszena.hu címre, A rendelés során kérjük, adja meg a következő információkat: Rendelés folyamata: 1. A rendelés E-mailben történik, melynek során: A rendelését kérjük E-mailen, keresztül küldje el a rendeles@gorogszena.hu címre, A rendelés során kérjük, adja meg a következő információkat:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

A fintechabc.hu internetes honlapon keresztül történő könyvvásárláshoz

A fintechabc.hu internetes honlapon keresztül történő könyvvásárláshoz Általános szerződési feltételek (ÁSZF) A fintechabc.hu internetes honlapon keresztül történő könyvvásárláshoz A honlap tulajdonosának (a könyv kiadójának) adatai: Cégnév: Si-Ker 993 Betéti Társaság Székhely:

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel!

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat (2014. július 24-től 2014. szeptember 3-ig) 1 Játék szervezője és a Játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Téli katalógus 2 (Téli Értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

A gyepgondozás specialistája!

A gyepgondozás specialistája! A gyepgondozás specialistája! Általános Szerzõdési és Felhasználási Feltételek (ÁSZFF) a pazsitdoktor.hu oldalán létrejött jogügyletekre vonatkozóan, melyeket a 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet a távollevõk

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Ön a www.tenisztanacsadas.hu internetes áruházában leadott megrendelésével a TENISZ TANÁCSADÓ Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat. Az Általános

Részletesebben

Részvételi- és Játékszabályzat

Részvételi- és Játékszabályzat Részvételi- és Játékszabályzat 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A nyereményjáték szervezője a Henkel Magyarország Termelési és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság a továbbiakban: Henkel Magyarország Kft.,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT M2 katalógus (Ajándék kávégép/kávékészítő) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Extra téli katalógus (Évzáró Csomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szolár szélmalom 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szolár szélmalom 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Szolár szélmalom 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit

Részletesebben

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MEGRENDELÉS Webáruházunk az interneten keresztül érhető el, de készleten lévő termékeink, ill, temékmintáink a 1132 Budapest, Visegrádi u. 60. 1/5 címen megtekinthetők. Megrendelését az áruház online felületén,

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Hagymakatalógus (Nyári bónuszcsomagok) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

Röviden szólva... Nyereményjátékok minõsítésérõl és adózásáról

Röviden szólva... Nyereményjátékok minõsítésérõl és adózásáról Röviden szólva... Nyereményjátékok minõsítésérõl és adózásáról Budapest, 2011 Szerzõk: dr. Molnár Krisztián I. fejezet dr. Honyek Péter II. fejezet Sorozatszerkesztõ: Sibinger Márta ISBN 978 963 638 401

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek 1/10 Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlónk kíván lenni, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

h a t á r o z a t o t.

h a t á r o z a t o t. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1245, Budapest 5. Pf. 1036 Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/098/2012. Iktatószám: Vj/098-25/2012. Üzleti titkot nem tartalmaz! A Gazdasági

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat Az Agria Park Bevásárlóközpont Robogj a nyereményekért! elnevezésű, 2014. február 3-tól 2014. március 7-ig tartó nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

h a t á r o z a t o t hozom:

h a t á r o z a t o t hozom: A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének FK-I/B-4978/2011. számú, fogyasztóvédelmi intézkedést és bírság kiszabását tartalmazó határozata az ERSTE Bank Hungary Zrt. számára A Pénzügyi Szervezetek Állami

Részletesebben