Healthcare TERMEKKATALOGUS. Páciensmonitorok

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Healthcare TERMEKKATALOGUS. Páciensmonitorok"

Átírás

1 Healthcare TERMEKKATALOGUS Páciensmonitorok

2 Páciensmonitorok Moduláris páciensmonitorok 1 IntelliVue MX800 A szükséges információ, mindig kéznél A világ legnépszerűbb páciensmonitorjai Önnel együtt fejlődnek, hogy Ön a kitűzött irányba haladhasson. Tökéletesen illeszkedve az IntelliVue termékcsaládba, az IntelliVue MX800 az első páciensellátó megoldás, amely ötvözi a páciens monitorozást és a klinikai informatikát. Tervezésekor a szükséges páciensinformációhoz való minél egyszerűbb hozzáférést tartottuk szem előtt, ezzel is növelve a diagnosztikai magabiztosságot. Az MX800 megváltoztatja a szemléletmódot az ICU, a CCU, a NICU, az ED, az OR és a PACU területén. ź Tulajdonságok: ź ipc beépített PC ź 19"-os kijelző ź dinamikus görbemegjelenítés ź klinikai döntéstámogató rendszerek használata ź kórházi medikai hálózat integrálása ź érintőképernyős felület ź pontos mérések ź szepszis felismerés és reszuszcitációs folyamat IntelliVue MX600/MX700 Több információ az ágy mellett és azon túl A Philips IntelliVue MX600 és MX700 ágymelletti monitorok a páciens vitális paramétereinek bővített, valós idejű, valamint az opcionálisan integrált PC segítségével a klinikailag releváns, a kórházi hálózatban tárolt információk megtekintését teszi lehetővé egyetlen képernyőn. Még teljesebb, intuitív használat a széles körűen konfigurálható és bővíthető páciensmonitor valamint az opcionálisan beépíthető PC egyesítésével. Tulajdonságok: ź ipc beépített PC ź 15"-os kijelző ź dinamikus görbemegjelenítés ź klinikai döntéstámogató rendszerek használata ź kórházi medikai hálózat integrálása ź érintőképernyős felület (MX700) ź pontos mérések ź szepszis felismerés és reszuszcitációs folyamat IntelliVue MP40/MP50 Hálózatba köthető, hordozható ágymelletti monitor a rugalmas ellátáshoz Az IntelliVue MP40 és MP50 páciensmonitorok egyesítik a hordozhatóságot és a mérési rugalmasságot, így elégítve ki a középszintű ellátás egyedi igényeit. IntelliVue MP20/MP30 Hálózatba köthető kompakt monitor a rugalmas ellátáshoz Az IntelliVue MP20 és MP30 páciensmonitorok erőteljes monitorozási lehetőségeket és alapvető méréseket nyújtanak kis méretben, ezzel kielégítve a középszintű, az ambuláns sebészeti és a posztoperatív ellátás illetve a speciális folyamatok és a pácienstranszfer egyedi igényeit.

3 IntelliVue MMS X2 Könnyen használható, kiemelkedően kis méretű páciensmonitor Bízhat abban, hogy a Philips pontosan azt nyújtja, amire Önnek szüksége van a pácensek monitorozása közben, legyen szó akár a szállításukról, akár alapszintű ellátásukról. Az IntelliVue MP2 rendkívül könnyű, rugalmas és tartós, egyúttaé egyszerűen használható és költségkímélő transzportmonitor. G60/G70/G80 A Goldway moduláris monitorai a kritikus állapotú betegek igen komoly megfigyelését teszik lehetővé. Rugalmas kialakításuk megfelelően alkalmazkodik a betegek ápolásának különféle igényeihez, speciális paramétermodulok használatával. Kitűnően alkalmazhatóak nem csak az általános ellátást igénylő páciensek esetében, de az intenzív osztályon, a műtőben és a megfigyelőben is. IntelliVue MP5 Rugalmas, kompakt páciensmonitor Kompakt páciensmonitorok A Philips IntelliVue MP5 páciensmonitor egyszerű kapcsolatot biztosít pácienséhez. Az IntelliVue monitorozás erejét és funkcionalitását nyújtja kompakt, de tartós formában, hogy megfeleljen az ellátási környezet követelményeinek a kórházban és azon kívül is. 2 IntelliVue MP2 Könnyen használható, kiemelkedően kis méretű páciensmonitor Bízhat abban, hogy a Philips pontosan azt nyújtja, amire Önnek szüksége van a pácensek monitorozása közben, legyen szó akár a szállításukról, akár alapszintű ellátásukról.az IntelliVue MP2 rendkívül könnyű, rugalmas és tartós, egyúttal egyszerűen használható és költségkímélő transzportmonitor. IntelliVue MX40 Haladó megoldás a haladó ellátásért Az IntelliVue MX40 hordható, az IntelliVue Information Center monitorközpontba köthető páciensmonitor a Philipstől elvárt fejlett technológiát, intelligens kialakítást és innovatív tulajdonságokat nyújtja egy könnyű és kisméretű készülék képében, amit ambuláns páciensei is kényelmesen viselhetnek. Így lehetőség van az EKG-, az SpO 2, és más életjelek valós idejű, folyamatos monitorozására a pácinesek mozgása közben is. SureSigns VM8 Hordozható ágymelletti monitor a rugalmas ellátáshoz A SureSigns VM8 egyszerűen használható, kompakt páciensmonitor, mely lényeges méréseket szolgáltat bármilyen ellátási környezetben. A mérések között megtalálható a felhasználó által választható 3- vagy 5-elvezetéses EKG, pulzus-oximetria, invazív és noninvazív vérnyomásmérés, respiráció, alap aritmia, folyamatos hőmérséklet, opcionális sidestream kapnográfia és opcionális rekorder, akár 96 órás mérési trenddel.

4 Kompakt páciensmonitorok SureSigns VM6 Kompakt és sokoldalú, hordozható ágymelletti monitor A SureSigns VM6 páciensmonitor egy számos lényeges mérést nyújtó, egyszerűen használható, kompakt készülék. A mérések között megtalálható a felhasználó által választható 3- vagy 5-elvezetéses EKG, pulzus-oximetria, non-invazív vérnyomásmérés, respiráció, alap aritmia, hőmérséklet, opcionális invazív vérnyomásmérés és opcionális rekorder. Az intuitív navigálás segítségével a leggyakrabban használt funkciók könnyedén elérhetőek. 3 SureSigns VM4 Alap EKG- és életjel-monitor A SureSigns VM4 teljes megoldás kínál: páciensmonitor EKG-val és életjelek mérésével egyetlen egyszerűen használható, kompakt készülékben.a SureSigns VM4-gyel egy ütést sem fog elmulasztani. Az Ön napjai már így is elég zsúfoltak. Egyre több a tennivaló és ez egyhamar nem fog megváltozni. Bízhat a Philipsben, hogy azt kínálja Önnek, amire szüksége van páciense ellátásában. Az alapszintű páciensmonitorozás még soha nem volt ilyen egyszerű. SureSigns VM1 Légzésfigyelő monitor, amikor csak szüksége van rá Építve a Philips hagyományos vezető szerepére a páciensmonitorozás területén, a SureSigns VM1 egy költéghatékony, könnyedén használható és fenntartható páciensmonitor. Tervezésekor a felnőtt, gyermek és újszülött páciensek fontos respirációs méréseit tartottuk szem előtt. A készülék SpO 2 és CO 2 mérési paramétereket szolgáltat, illetve a trendek 96 órás rögzítését kompakt, könnyen hordozható formában. SureSigns VS3 Életjel-monitor A SureSigns VS3 életjel-monitor költségkímélő és egyszerűen használható formában szolgáltatja mindazon információt, melyre az ellátószemélyzetnek szüksége van. Az összes Philips SureSigns monitor az egyszerűség, az átláthatóság, a kényelem és a megbízhatóság elegyét nyújtja. SureSigns VS2 Kompakt, költséghatékony monitor a legszükségesebb paraméterek mérésére A SureSigns VS2 egy kompakt és költséghatékony monitor, mely olyan lényeges méréseket szolgáltat a hatékony alap életjel monitorozás érdekében, mint a non-invazív vérnyomásmérés, SpO 2, hőmérséklet és pulzus. Egyszerű használata és a Philips megbízható teljesítménye garantálja, hogy a monitor helyett Ön teljes figyelmét páciensére irányíthatja. G30/G40 A Goldway betegőrző monitorok értékes részét képezik a minőségi klinikai ellátásnak. A Goldway monitorok egyszerűbb változatai megoldást kínálnak általános belgyógyászati és sürgősségi osztályokra, valamint a betegszállítás területére, nagy tudású készülékeik kiválóan használhatók intenzív ellátó egységekben és kardiológiai osztályokon egyaránt megoldásaink gondoskodnak befektetésének sikeréről.

5 MRI páciensmonitorok Expression Biztonságosabb. Okosabb. Egyszerűbb. Az Expression tervezésekor kifejezetten az erős mágneses terű környezetnek való ellenállást tartottuk szem előtt. Az Expression kiváló minőségű eredményeket, magas szintű pácienskényelmet és -biztonságot, valamint megnövelt produktivitást nyújt élethosszig tartó megbízhatósággal. Essential Biztonságosabb. Okosabb. Kisebb. Az Essential gyorssá és egyszerűvé teszi az SpO monitorozást és a páciens szállítását az 2 előkészítéstől a vizsgálaton át a gyógyulásig. Eme kompakt, vezetéknélküli monitor könnyen használható, színes érintőképernyőjével az infúzióállványra, az ágy korlátjárara vagy görgős állványra is rögzíthető, de akár speciálisan kialakított tartójában is hordozható. Precess Biztonságosabb. Okosabb. Invivo. Semmi nem lehet fontosabb, mint a páciense számára nyújtott ellátás minősége. Mikor kritikus állapotú, gyermek vagy szedálásra szoruló pácienseknél végez MRI vizsgálatokat, a hibák vagy a késedelem nem megengedhető. Olyan monitorrendszerre van szüksége, amire bizton támaszkodhat. Az Invivo 20 éve e célnak szentelve tervezi MRI monitorjait, iparágvezető MRI technológiákat használva. Ezért egyértelmű választás az Invivo Precess MRI páciensmonitor-rendszer. 4 Páciensmonitor központok IntelliVue Information Center ix (PIIC ix) Ön is szeretni fogja a Vue-t Erős, valós idejű központi monitorozórendszer, amely az információhoz való egyszerű hozzáférést biztosít. A Philips IntelliVue Information Center ix segít abban, hogy szervezete a legfontosabb feladatára összpontosíthasson: a páciens minőségi ellátására. Bárhol is van a kórházban, otthon vagy úton, biztosan hozzáférhet a tájékozott döntéshozatalhoz szükséges információkhoz weben vagy ipaden keresztül. Az IntelliVue Information Center ix virtuális hozzáférést biztosít a kulcsfontosságú páciensmonitorozási információkhoz bárhol és bármikor. SureSigns VSV Alapfokú megfigyelésre és riasztásra A központi megfigyelés és riasztás az ellátás bármely területén hasznos. Ha az összes páciens állapotáról tiszta képet kaphatunk egyetlen pillantással, az növeli a páciens biztonságát, miközben csökkenti az egészségügyi dolgozókra nehezedő nyomást. A költségkímélő, megbízható és egyszerű, a SureSigns VM páciensmonitorokhoz használható VSV (Vital Signs Viewer) a hagyományos PC-alapú központi állomások összes előnyét biztosítja, azok bonyolultsága és magas költségei nélkül.

6 Páciensmonitor központok UT4800 Az UT4800 központi monitor rendszer fejlett hálózati és tárolási lehetőségeket teremt a klinikai felhasználás változatos területeire. Megbízható központi monitor és riasztási rendszer, mely nélkülözhetetlen a hálózatos klinikai környezetben. A rugalmas rendszer különféle lehetőségeket biztosít a páciensek megfigyelésére görbék kijelzésével, paraméterek megjelenítésével, kiválasztott ágyak szerint. Telemetriás rendszer 5 IntelliVue telemetriás rendszer 2.4 GHz-es IntelliVue telemetriás rendszer Smart-hopping technológiával Philips IntelliVue telemetriás rendszer fejlett smart-hopping technológiával (2.4 GHz) az ambuláns kardiológiai páciensek felügyeletére, zökkenőmentes kapcsolattal az IntelliVue Information Center és a telemetriás készülékek között.

7 Medexpert Kft. Cím: Telefon: 1037 Budapest, Törökkő u Fax: healthcare@medexpert.hu Medexpert Kft. Minden jog fenntartva. HCPC/HUN0713

PulsioFlex. Rugalmas és betegcentrikus. Optimális a flexibilis perioperatív monitorozásra: Integrált CO Trend monitorozás (ProAQT)

PulsioFlex. Rugalmas és betegcentrikus. Optimális a flexibilis perioperatív monitorozásra: Integrált CO Trend monitorozás (ProAQT) PulsioFlex Rugalmas és betegcentrikus Optimális a flexibilis perioperatív monitorozásra: Integrált CO Trend monitorozás (ProAQT) Bővíthető moduláris monitorozási platform A PulsioFlex a StepWISE Intelligens

Részletesebben

Központi monitor rendszer. A paciensek biztonságára tervezve

Központi monitor rendszer. A paciensek biztonságára tervezve CNS-6201K Központi monitor rendszer NIHON KOHDEN A paciensek biztonságára tervezve Két széles képernyő Egy központi egységhez két, külön működtethető, különböző tartalommal rendelkező képernyő kapcsolható.

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Healthcare TERMEKKATALOGUS

Healthcare TERMEKKATALOGUS Healthcare TERMEKKATALOGUS A Medexpert Kft. Putting precision first A Medexpert Kft. svájci-magyar tulajdonú vállalat több mint két évtizede meghatározó szereplő a speciális vagy prémium műszerek és eszközök

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Elektrokardiográfia rendszer

Elektrokardiográfia rendszer Elektrokardiográfia rendszer Termékkatalógus IE15 IE12 IE12P IE6 IE3 Caring for Life through Innovation Caring for Life through Innovation Az EKG termékvonal bevezetése Kitartva a Az innováció által gondoskodunk

Részletesebben

Érintse meg és érezze a különbséget!

Érintse meg és érezze a különbséget! Érintse meg és érezze a különbséget! Az első hordozható, 15"-os kijelzővel rendelkező Color Doppler ultrahang készülék Kínában való megjelentetése óta elkötelezett a SonoScape az ultrahang csúcstechnológiák

Részletesebben

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Caring for Life through Innovation S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Ergonómikus kialakítás Hordozható kivitel bárhol, bármikor használatra

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang

Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang S8 Felső kategóriás, hordozható Color Doppler ultrahang Caring for Life through Innovation Az S8-at mérnökeink hihetetlenül könnyűnek, de erőteljesnek alkották meg. Bár nagykapacitású beépített Li-ion

Részletesebben

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez CSB rack Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez Sikerre programozva H ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ ONLINE ÜZEMI ADATRÖGZÍTÉSHEZ A CSB rack

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

Kiváló érték kompromisszumok nélkül

Kiváló érték kompromisszumok nélkül S6 Kiváló érték kompromisszumok nélkül Caring for Life through Innovation S6 Kiváló érték kompromisszumok nélkül Az S6 egy teljes értékű, hordozható Color Doppler rendszer, mely széles körben használható

Részletesebben

Kiváló érték kompromisszumok nélkül

Kiváló érték kompromisszumok nélkül S6 Kiváló érték kompromisszumok nélkül Caring for Life through Innovation S6 Kiváló érték kompromisszumok nélkül Az S6 egy teljes értékű, hordozható Color Doppler rendszer, mely széles körben használható

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható!

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! CLOSER TO YOU FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! FONA XPan 3D 85x85 mm-es teljes látómező Egyetlen exponálás során a teljes látómezőről (85x85 mm) képet

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

S11. Elvárásain felüli érték. Caring for Life through Innovation

S11. Elvárásain felüli érték. Caring for Life through Innovation S11 Elvárásain felüli érték Caring for Life through Innovation Nagyobb érték és jobb diagnózis S11 Elvárásain felüli érték A SonoScape új szoftver platformjával rendelkező S11-et kifejezetten a problémamentes

Részletesebben

www.sonoscape.com Ultrahang Termékkatalógus S40 SSI-8000 S20 S11 S11BW S9 S8 S6 S6BW S2 S2BW A6

www.sonoscape.com Ultrahang Termékkatalógus S40 SSI-8000 S20 S11 S11BW S9 S8 S6 S6BW S2 S2BW A6 www.sonoscape.com Ultrahang Termékkatalógus S40SSI-8000S20S11S11BWS9S8S6S6BWS2S2BWA6 SS I-8 00 0 S4 0 S40 Stílus és teljesítmény 19"-os, nagyfelbontású LCD monitor nagy betekintési szöggel 10"-os, 15 -ban

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

SONOPULS 490B ÚJ MODELL

SONOPULS 490B ÚJ MODELL SONOPULS 490B ÚJ MODELL A Sonopuls 490-es készülék a 4-es széria ultrahang készüléke. Kiválaszthatja segítségével a kórtanhoz illeszkedő helyes alkalmazást. Nagy és kis multifrekvenciás ultrahangfejei

Részletesebben

Wi-Fi technológia a műtőben

Wi-Fi technológia a műtőben Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Számítógéppel Integrált Sebészet mini-szimpózium Műszaki és biológiai rendszerek elmélete Wi-Fi technológia a műtőben

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

A sorozat tagjai az E-Cube 7, az E-Cube 9 az E-Cube 15 és az E-Cube Inno.

A sorozat tagjai az E-Cube 7, az E-Cube 9 az E-Cube 15 és az E-Cube Inno. Cégünk kínálata ismét új termékcsaláddal bővült. Az ALPINION ultrahang diagnosztikai készülékek a koreai gyártó E-Cube terméksorozata. A készülékek méltó versenytársai a hasonló kategóriájú készülékeknek.

Részletesebben

Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés

Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés D-19678-2015 A Dräger Medical Babylog 8000 plus lélegeztetőgépben az újszülött betegek lélegeztetésében gyűjtött több mint 40 éves tapasztalatunk, illetve a lélegeztetési

Részletesebben

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ Biztonság és kényelem az ujjhegyében INT TSG A kicsi és elegáns kialakítás modern és hagyományos enteriőr esetén is biztosítja az INT TSG tökéletes környezetbe illeszkedését. érintőképernyős

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

ENDOMED 482 ÚJ MODELL. Az Endomed 482-es egy elektroterápiás készülék igényes felhasználók részére.

ENDOMED 482 ÚJ MODELL. Az Endomed 482-es egy elektroterápiás készülék igényes felhasználók részére. Az Endomed 482-es egy elektroterápiás készülék igényes felhasználók részére. Az elektroterápiánál használatos alkalmazások sok lehetőséget tartalmaznak. A fájdalomcsillapítás és az izomstimuláció alkalmazása

Részletesebben

Sterilization line E9 MED

Sterilization line E9 MED Sterilization line E9 MED E9 MED biztonság mindenkinek A minőségi sterilizálás biztonsága Az E9 Med használata rendkívül egyszerű: egy speciális folyamatvezérlővel van felszerelve, amely végigvezeti Önt

Részletesebben

Vállalati profil. Mérföldkövek a cég életében. Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! ISO 13485

Vállalati profil. Mérföldkövek a cég életében. Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!   ISO 13485 Vállalati profil A SonoScape a megalapításától kezdve elkötelezte magát a magas minőségű orvostechnikai készülékek mellett az emberi egészségügy részére. Napjainkra az ultrahang készülékek és transducerek

Részletesebben

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu p le r Dop sra ol o r á iás C lkalmaz tegór Felso ka minden a készülék www.sonoscape-ultrahang.hu 2009 2008 Entrepreneurial Company Award Product Quality Leadership Award Vállalati profil A SonoScape a

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete

Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete Praesideo digitális épületés vészhangosító rendszer Érjen célba minden üzenete 2 Bosch Praesideo épület- és vészhangosító rendszerek A látogatók tájékoztatása és védelme A Bosch Praesideo, a kihívást jelentő

Részletesebben

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap:

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap: A.S. Hungária Kft. 1113 Budapest, Daróci út. 1-3. D ép. Tel: 279-10-88, Fax: 209-21-87 Honlap: www.ash.hu, e-mail: ash@ash.hu A.S. Hungária Kft. 1113 Budapest, Daróci út. 1-3. D ép. Tel: 279-10-88, Fax:

Részletesebben

IE12. Felülmúlhatatlan gyorsaság, pontosság és stabilitás

IE12. Felülmúlhatatlan gyorsaság, pontosság és stabilitás IE12 Felülmúlhatatlan gyorsaság, pontosság és stabilitás Felülmúlhatatlan gyorsaság, pontosság és stabilitás Az IE12 egy új típusú 12-csatornás EKG, rengeteg fejlesztéssel az olyan kulcsfontosságú technológiák

Részletesebben

INTELLIGENS PANELEK KARNYÚJTÁSNYIRA

INTELLIGENS PANELEK KARNYÚJTÁSNYIRA INTELLIGENS PANELEK KARNYÚJTÁSNYIRA A VALLEY ICON INTELLIGENS PANEL TERMÉKCSALÁD Egyszerűbb lett az élet A Valley, az öntözési technológiák vezetője az ICON család intelligens paneljeivel a ma elérhető

Részletesebben

Sorsz. Készülék megnevezése Típus Gyártó Db Nettó ajánlati ár Ft/db

Sorsz. Készülék megnevezése Típus Gyártó Db Nettó ajánlati ár Ft/db Háziorvosok, gyermekorvosok részére Tárgy: eszközök beszerzése állami támogatással Ikt. szám: 12.03.12 Budapest, 2012. március 12. Tisztelt Partnerünk! Mellékelten küldjük a 2011. október 19-i rendelet

Részletesebben

Linde Gáz Magyarország Zrt. Stratégia partner a kórházreformban

Linde Gáz Magyarország Zrt. Stratégia partner a kórházreformban Linde Gáz Magyarország Zrt. Stratégia partner a kórházreformban Hegedüs Ákos Hatvan, 2018. 05. 10. Napirend 1. Linde bemutatkozás Néhány szó a LINDE Healthcare-ről Mit nyújtunk a magyar egészségügynek

Részletesebben

S20. Az Ön igényeinek megfelelő optimális megoldás. Caring for Life through Innovation

S20. Az Ön igényeinek megfelelő optimális megoldás. Caring for Life through Innovation S20 Az Ön igényeinek megfelelő optimális megoldás Caring for Life through Innovation S20 Az Ön igényeinek megfelelő optimális megoldások S20, a SonoScape legújabb színes Doppler készüléke - az alkalmazások

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

S20. Az Ön igényeinek megfelelő optimális megoldás. Caring for Life through Innovation

S20. Az Ön igényeinek megfelelő optimális megoldás. Caring for Life through Innovation S20 Az Ön igényeinek megfelelő optimális megoldás Caring for Life through Innovation S20 Az Ön igényeinek megfelelő optimális megoldások S20, a SonoScape legújabb színes Doppler készüléke - az alkalmazások

Részletesebben

VL IT i n du s t ri al Kommunikációs vázlat

VL IT i n du s t ri al Kommunikációs vázlat VL IT i n du s t ri al Kommunikációs vázlat k i v it e l A műszaki adatok előzetes ér tesítés nélkül változhatnak. A műszaki adatok előzetes értesítés nélkül változhatnak. VLIT TAG A1 WB ATEX Aktív RFID

Részletesebben

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap:

A.S. Hungária Kft Budapest, Daróci út D ép. Tel: , Fax: Honlap: PÁRÁTLANÍTÁS AHOGY ÖN SZERETNÉ A Cotes C35 modulrendszerű berendezések az innovatív fejlesztésnek köszönhetően sokoldalúan alkalmaz-hatók 3-6 kg/óra párátlanító kapacitás igény esetén. MODULRENDSZERŰ FELÉPÍTÉS

Részletesebben

INNOC. InnoCare-T. Innomed. Intenzív és aneszteziológiai monitor rendszer mobil és ágymelletti használatra. Hordozható páciens monitor

INNOC. InnoCare-T. Innomed. Intenzív és aneszteziológiai monitor rendszer mobil és ágymelletti használatra. Hordozható páciens monitor InnoCare-T Hordozható páciens monitor INNOC Intenzív és aneszteziológiai monitor rendszer mobil és ágymelletti használatra A legmodernebb technológia Nagyméretű TFT LCD, max. 8 hullámforma Kisméretű többcsatornás

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással.

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással. All- in-one Nagyszerű képminőség Az E-CUBE 7 jelenti a következő mérföldkövet az E-Cube sorozat fejlődésében, beépített képalkotó technológiája a képek egységességével, nagy felbontással és vizsgálati

Részletesebben

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út

Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út Plena épületés vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út 2 Plena épület- és vészhangosítási rendszer A biztonsághoz vezető leggyorsabb út A Plena épület- és vészhangosítási rendszer

Részletesebben

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS!

HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! HAWKER MODULÁRIS TÖLTŐK NINCS MEGÁLLÁS! AKKOR SEM, HA A CSAPAT EGY RÉSZE HIÁNYZIK... MODULÁRIS TÖLTŐ: EGY ÚJ SZÍNVONAL SZÜLETETT CSÚCSTELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az úgynevezett plug and play modulokat

Részletesebben

Industrial Internet Együttműködés és Innováció

Industrial Internet Együttműködés és Innováció Industrial Internet Együttműködés és Innováció Informatikai Oktatási Konferencia 2014.02.22. Imagination at work. Előadó: Katona Viktória Innováció Menedzser viktoria.katona@ge.com Dr. Reich Lajos Ügyvezető

Részletesebben

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén

ATMOS Scope. Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Scope Forradalmi megoldás a flexibilis endoszkópia és stroboszkópia területén ATMOS Az innovatív ATMOS a design és az int 2 Scope - egráció találkozása Az ATMOS Scope a flexibilis endoszkópiában

Részletesebben

Eszméletvesztés diagnózisa a távolból

Eszméletvesztés diagnózisa a távolból Eszméletvesztés diagnózisa a távolból Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Fülöp Eszter A syncope hirtelen jelentkező, átmeneti jellegű eszméletvesztés, amely során a beteg elveszti a posturalis

Részletesebben

Szenzáció Önre tervezve! Rádióvezérelt intelligens vezérlőközpont. Okos, mobil és megbízható

Szenzáció Önre tervezve! Rádióvezérelt intelligens vezérlőközpont. Okos, mobil és megbízható Szenzáció Önre tervezve! Rádióvezérelt intelligens vezérlőközpont. Okos, mobil és megbízható Magas színvonalú épület automatizálás A intelligens vezérlőközpont bevezetésével a Becker egy új világot tár

Részletesebben

EuroTier Újdonságok, Fejlesztések. GEA Farm Technologies

EuroTier Újdonságok, Fejlesztések. GEA Farm Technologies EuroTier 2012 - Újdonságok, Fejlesztések GEA Farm Technologies Tartalom 1. GEA DairyProQ - Az intelligens fejőállás-modul A különböző állásszerkezeti típusok teljes- és félautomatizált változatai 2. GEA

Részletesebben

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz

Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz PCI beltéri alkalmazásokhoz Professzionális elõtétek nagyintenzitású kisülõlámpákhoz Spotlámpák Mélysugárzók Lineáris lámpatestek Térvilágítók Padló fali lámpák Szabadonsugárzók Dekor. lámpatestek PCI

Részletesebben

SmartStruxure. Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. Integrált épületfelügyeleti rendszer

SmartStruxure. Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. Integrált épületfelügyeleti rendszer SmartStruxure Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. Integrált épületfelügyeleti rendszer Valódi egyszerűség. Valódi intelligencia. Valódi teljesítmény. > Optimalizálja energiafogyasztását,

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Működési vázlat: Egyéb feltétel. Opcionális rendszerelem. Központi kijelző. Ügyfél terminál érintő monitorral. Ügyfél. Ügyfél Hivatali PC.

Működési vázlat: Egyéb feltétel. Opcionális rendszerelem. Központi kijelző. Ügyfél terminál érintő monitorral. Ügyfél. Ügyfél Hivatali PC. Működési vázlat: Központi kijelző Kijelző Kijelző Hivatali PC Ügyfél Hivatali PC Ügyfél Ügyfél terminál érintő monitorral LAN vagy WiFi Ügyfél Hivatali PC Hivatali PC Sorszám nyomtató Ügyfél Kijelző Ügyfél

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

WiFi-s adatgyűjtő rendszer

WiFi-s adatgyűjtő rendszer WiFi-s adatgyűjtő rendszer Saveris 2 hőmérséklet és páratartalom felügyelet újragondolva Adatátvitel WiFi-n keresztül Minden mért adat elérhető bármikor, bárhol, bármilyen készülékről C %rh Riasztás határérték

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB MINDEN GAZDA IGÉNYEIT KIELÉGÍTIK: A KIS CSALÁDI ZDASÁGOKTÓL A NAGY TELEPEKIG. Válassza a mi rendszerünket! TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

Kónya Anikó XV. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és X. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia Balatonfüred, 2013. szeptember 12-14.

Kónya Anikó XV. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és X. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia Balatonfüred, 2013. szeptember 12-14. A balatonfüredi Állami Szívkórház II/b., III. progresszivitású szintű Kardiológiai Szakambulanciájának szerepe a Nyugat-Dunántúli Nagytérség kardiológiai szakellátásában Kónya Anikó V. Országos Járóbeteg

Részletesebben

Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt.

Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt. Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt. Vezető gyártó a GNSS navigációban és helymeghatározásban 1 Fedezze fel a Magellan-t 2006. Augusztus 31.-én

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag

SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag SAMSUNG SSM-8000 szoftvercsomag A Samsung SSM-8000 szoftvercsomag a Samsung által forgalmazott IP kamerák, digitális rögzítők, hálózati rögzítők, encoderek közös grafikai felületen történő megjelenítését

Részletesebben

THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2

THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2 INTELLIGENCE ON YOUR SIDE THE BENEFITS OF INTELLIGENCE 2 INTELLIGENCE ON YOUR SIDE BEÉPÍTETT INTELLIGENCIA Forradalom van kialakulóban az IP-bázisú megfigyelő berendezések piacán, és az Intellio az első

Részletesebben

Lenovo YOGA 300. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved.

Lenovo YOGA 300. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Lenovo YOGA 300 Ildikó Árva (iarva@lenovo.com) A Lenovo YOGA 300 etailer Kit (zip.) tartalma PPT Javasolt tartalom (Összegzés, áttekintés, főbb jellemzők) Fotók 3D modell link Termék és lifestyle fotók

Részletesebben

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány ASUS X302UJ-FN021D (X302UJ-FN021D) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Asus Notebook / Asus Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i5 Processzor jellemző: i5-6200u / 2,30GHz - 2,80GHz /

Részletesebben

Készen áll, hogy megismerje a Vaillant ecotec pure készüléket?

Készen áll, hogy megismerje a Vaillant ecotec pure készüléket? Készen áll, hogy megismerje a Vaillant készüléket? Minden az Ön rendelkezésére áll Ezeket értékelik az ügyfelek Könnyű telepítés Időmegtakarítás a külön rendelhető karbantartó csapkészletnek köszönhetően

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

Virtuális hegesztés. A jövő kiképzési módja

Virtuális hegesztés. A jövő kiképzési módja Virtuális hegesztés A jövő kiképzési módja Valósághű tanulás a szimulátorral 100%-ban biztonsági kockázat nélkül Erőforrás takarékos A sikeres oktatócsomag ÁLTALÁNOS TUNDNIVALÓK A jövő hegesztési kiképzésének

Részletesebben

Az ÚJ Leica DISTO X-range

Az ÚJ Leica DISTO X-range Az ÚJ Leica DISTO X-range 2 Leica DISTO X3 és X4 Robusztus kialakítás a nehéz körülményekre Víz és por ellen védett ház IP 65 szabvány 2m ütésálló Tömör gumi ház Mit jelent ez a felhasználónak? Strapabíró

Részletesebben

ROSENBERG AUTOMATIKA ÉS SMART AIRBOX LÉGKEZELŐGÉPEK

ROSENBERG AUTOMATIKA ÉS SMART AIRBOX LÉGKEZELŐGÉPEK ROSENBERG AUTOMATIKA ÉS SMART AIRBOX LÉGKEZELŐGÉPEK Rosenberg Hungária Lég- és Klímatechnikai Kft. 2532 Tokodaltáró, József Attila út 32-34. Telefon+36/33-515-515 Fax +36/33-515-500 Internet: www.rosenberg.hu

Részletesebben

Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete. Videó kamerával (opció)

Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete. Videó kamerával (opció) Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete LO-05 LO-03 Videó kamerával (opció) A vezérlő panel lehetővé teszi a lámpák be- és kikapcsolását, a fényerő és a fókusz állítását (az izzó elmozdulása a reflektor fókuszpontjához

Részletesebben

Lenovo YOGA 500. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved.

Lenovo YOGA 500. Ildikó Árva 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Lenovo YOGA 500 Ildikó Árva (iarva@lenovo.com) A Lenovo YOGA 500 etailer Kit (zip.) tartalma PPT Javasolt tartalom (összegzés, áttekintés, főbb jellemzők) Fotók 3D modell Termékfotók 2 Javasolt Tartalmak

Részletesebben

Válassza a nyugalmat!

Válassza a nyugalmat! Válassza a nyugalmat! Kert- és garázskapuk automatizálása Válassza a nyugalmat! A kényelem, ami jár Önnek... A garázs- és kertkaput működtetheti egy falra szerelt vezérlőegységgel, vagy akár egy kis távirányítóval

Részletesebben

Bosch Video Management System Jövőálló IP

Bosch Video Management System Jövőálló IP Bosch Video Management System Jövőálló IP IP-alapú videofelügyeleti megoldás Minden együtt van A Bosch Video Management System (VMS) az összes IP-alapú digitális video- és audioberendezés, valamint az

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA ART Plus Új érzékelős technológia, rendkívüli képminőség!

CLOSER TO YOU. FONA ART Plus Új érzékelős technológia, rendkívüli képminőség! CLOSER TO YOU FONA ART Plus Új érzékelős technológia, rendkívüli képminőség! A FONA ART Plus egy teljesen új digitális panoráma rendszer, egyedi CdTe-CMOS érzékelővel ellátva. Egyesíti magában a kiváló

Részletesebben

ÉRSEBÉSZET SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA. Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013.

ÉRSEBÉSZET SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA. Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013. SZAKKÉPZÉS KÜLSŐ KÉPZŐHELYI REAKKREDITÁCIÓJA Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központ 2013. HETÉNYI GÉZA KÓRHÁZ, SZOLNOK Gyakorlat Igen Nem Fő Intézmény/osztály/részleg

Részletesebben

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4

Linergy Evolution. A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution A legújabb technológiai innovációt nyújtjuk Önnek B-4 Linergy Evolution az új gyűjtősínrendszer Biztonságos, megbízható és rugalmas a legmagasabb teljesítményszint mellett A Schneider

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA

moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA moduláris átkapcsoló rendszer 63... 160 A áramerősségre KAPCSOLJON SWITCH TO INNOVÁCIÓRA INNOVATION Socomec : intelligens átkapcsolás A SOCOMEC cég, mint az áramforrás átkapcsolás szakterületének piacvezetője

Részletesebben

Analytical Medical Instruments Kft. (ANAMED Kft.) cég székhelye: 1144 Budapest, Kőszeg u. 29. e-mail: szerviz@anamed.hu. Tel: (+36) 1 220-9236

Analytical Medical Instruments Kft. (ANAMED Kft.) cég székhelye: 1144 Budapest, Kőszeg u. 29. e-mail: szerviz@anamed.hu. Tel: (+36) 1 220-9236 és Közigazgatási Hivatal közleménye orvostechnikai eszközök időszakos felülvizsgálatát végző szervezetek feljogosításáról hatályos: 2014.10.20 - Az orvostechnikai eszközökről szóló 4/2009. (III. 17.) EüM

Részletesebben

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez

Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez Bemutatjuk az AutoDome Easy kamerát Tökéletes választás közepes méretű létesítményekhez A minden környezetbe illő PTZ-kamera Ha a rögzített minidóm nem elég, de a hagyományos PTZ-kamera túl drága, az új

Részletesebben

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők A Panasonic 2016-ban bevezeti új, HD6M típusú, mikrofonos fejhallgatóját, amely a belépő szintet képviseli kategóriájában. Az új fejhallgató kiválóan adja vissza a legigényesebb zenéket is. A HD6M a korábbi

Részletesebben

FMC felügyeleti és vezérlőegységek

FMC felügyeleti és vezérlőegységek Running head FMC felügyeleti és vezérlőegységek Fejlett szivattyúvezérlési alkalmazások 3 Miért kötne kompromisszumot? Számtalan különféle szivattyúvezérlő található a piacon. De a legtöbbjüket igen különböző

Részletesebben

1. Digitális írástudás: a kőtáblától a számítógépig 2. Szedjük szét a számítógépet Szedjük szét a számítógépet 2.

1. Digitális írástudás: a kőtáblától a számítógépig 2. Szedjük szét a számítógépet Szedjük szét a számítógépet 2. Témakörök 1. Digitális írástudás: a kőtáblától a számítógépig ( a kommunikáció fejlődése napjainkig) 2. Szedjük szét a számítógépet 1. ( a hardver architektúra elemei) 3. Szedjük szét a számítógépet 2.

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Programozható vezérlô Twido. A programozás és a kommunikáció szabadsága

Programozható vezérlô Twido. A programozás és a kommunikáció szabadsága Programozható vezérlô Twido A programozás és a kommunikáció szabadsága Simply Smart Leleményes, intelligens és egyszerûen használható. Twido: A felhasználók igényeire szabott automatizálási rendszer vezérlô

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Panoráma röntgenek A legjobb választás a praxisa számára

CLOSER TO YOU. Panoráma röntgenek A legjobb választás a praxisa számára CLOSER TO YOU Panoráma röntgenek A legjobb választás a praxisa számára FONA Panoráma röntgenek Mindegy, hogy hagyományos módon szeretne-e dolgozni, digitalis megoldást keres technikai trükkök nélkül, vagy

Részletesebben

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi

Phonak Virto V. Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi Phonak Virto V Hallhatóan nagy. Láthatóan kicsi A legjobban őrzött titok Elkötelezettségünk a technológiai újítások és a meglévő technológiák határainak feszegetése felé azt eredményezte, hogy kifejlesztettünk

Részletesebben

TESA HITS QUALITY DRIVES PRODUCTIVITY

TESA HITS QUALITY DRIVES PRODUCTIVITY TESA Hits Érvényes 2016.06.30-ig Az ak ÁFA nélkül értendők Version HU EUR TESA HITS QUALITY DRIVES PRODUCTIVITY NEW TWIN-T10 Hordozható kijelző induktív tapintókhoz Nagy kijelző, könnyű leolvasás Kivételesen

Részletesebben

EN-MOTION FUTÓGÉP. EN-Motion: az alap PHYSIO futópad

EN-MOTION FUTÓGÉP. EN-Motion: az alap PHYSIO futópad EN-MOTION FUTÓGÉP Az EN-Motion futógép egy értékes befektetés a fizioterápia és a rehabilitáció világában. Egy innovatív készülék a fizioterápia és a rehabilitáció területén. AZ EN-MOTION FUTÓPAD Az EN-MOTION

Részletesebben