J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzatának rendes testületi ülésén, november 12-én, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester, Mezey Attila, Hodruszky Lajos alpolgármester, Balogh Béla, Fábián Béla, Garamszegi Sándor, Hajdú András, Kanyó József, Kossuth László, Lepés Imre, Murvai Lászlóné, Pató Zoltán, Simon László, Szabó László Dezső, Székely Attila, Szilágyi Árpád képviselő. Távolmaradását előre nem jelezte: Spaits Miklós képviselő Hivatal részéről megjelent: Varga Ernő jegyző Kissné Páskai Andrea pénzügyi irodavezető Volcz Zoltánné vezető főtanácsos Rupp Zoltán műszaki irodavezető Meghívott: Agócs Zoltán Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetője Gyenes Levente polgármester: Köszönti a megjelent képviselőket. Megállapítja, hogy a rendes testületi ülés határozatképes, 16 képviselő van jelen, az ülést megnyitja. A jegyzőkönyvet Egervári Judit vezeti. Gyenes Levente polgármester: Aki a kiküldött napirendi pontokat elfogadja, szavazzon. Megállapítja, hogy a képviselők a kiküldött napirendi pontokat 16 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadták. Gyenes Levente polgármester: Kíván-e valaki napirend előtt felszólalni? Megállapítja, hogy napirend előtt senki nem kíván felszólalni. N a p i r e n d e k t á r g y a l á s a :

2 1. napirendi pont: A ¾ éves költségvetési tájékoztató megtárgyalása. Aki a ¾ éves költségvetési tájékoztatót elfogadja, szavazzon /2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: 16 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással döntött arról, hogy a évi költségvetés háromnegyed évi teljesítéséről szóló tájékoztatóját elfogadja. 2. napirendi pont: A évi Költségvetési Koncepció megtárgyalása. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Lepés Imre képviselő: Pozitív változásnak tekinti, hogy a kistérségre nagyobb hangsúlyt fektetett az önkormányzat. A koncepcióban felsorolt kiegészítésekkel támogatja a évi Költségvetési Koncepció elfogadását. Hajdú András képviselő: Egyet ért a járdaépítési programmal, de véleménye szerint fontossági sorrendet kellene felállítani a lakossági járdaépítésnél. Először a nagyobb intézményeknél, illetve a vasútállomás előtt lévő járdákat kellene megépíteni. Járdaépítési koncepciót kellene a műszaki irodával kidolgoztatni. Gyenes Levente polgármester: Koncepció alapján építik a járdákat. Így készült el a Petőfi telepen is a járda. Hajdú András képviselő: Sok helyen a vasútállomás felé vezető járdák életveszélyesek. Gyenes Levente polgármester: Aki a évi Költségvetési Koncepciót elfogadja, szavazzon. 222/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: t 16 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással döntött arról, hogy Gyömrő Város Önkormányzatának évi költségvetési koncepcióját az előterjesztett formában elfogadja.

3 3. napirendi pont: Jelentés a lejárt határidejű határozatokról. 3 Aki a lejárt határidejű határozatokról szóló jelentést elfogadja, szavazzon. 223/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: 16 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással a lejárt határidejű határozatokról szóló jelentést elfogadta. 4. napirendi pont: A polgármester beszámolója. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Lepés Imre képviselő: Vette a fáradságot, hogy utána érdeklődjön a január 1-jei földrengés miatt megrongálódott II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornacsarnokának helyreállítására beadott pályázatnak. (Megérkezett Spaits Miklós képviselő, jelenlévők száma 17 fő.) Lepés Imre képviselő: A minisztériumba elmondták, hogy az önkormányzat késve, és hiányosan adta be a pályázati anyagot, ezért nem történt semmi az ügyben. Gyenes Levente polgármester: Ez nem így történt. Kaptak engedélyt, hogy lebontsák, és újra építsék a tornacsarnokot. Az egyik ügyintéző elmondta, hogy nem kell rögtön beadni a hiányzó papírokat, ráér később is. Ez az ember tévedett, ezért az önkormányzatnak visszadobták az anyagot. Huszák Miklós úrnak köszönhető, hogy Gyömrőt mégis befogadták. Az igaz, hogy kijöttek és megvizsgálták az épületet, majd ezután elmondták, hogy már nem náluk van az ügy, hanem a prolégiónál. A döntés már megvan, de még pénzt nem kapott a város. Ha mégis kapnak pénzt, akkor a számlák alapján megpróbálják elszámoltatni. A kár mértékének összegét nem vitatják, csak formai hibákat találtak. Egyéb kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a polgármesteri beszámolót elfogadja, szavazzon. 224/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: a polgármesteri beszámolót elfogadta.

4 5. napirendi pont: Javaslat a köztemetőkről és a temetkezés rendjéről és szabályairól szóló rendelet megalkotására. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? 4 Hajdú András képviselő: A temető állapota messze nem kielégítő. A környéken szinte a gyömrői temető a legelhanyagoltabb. Nem tudja elfogadni a rendeletmódosítást. Spaits Miklós képviselő: Át kell gondolni, hogy hogyan lesz a jövőben, és meg kell oldani a problémát. Vagy magán kézbe kell adni a temető gondozását, vagy az önkormányzatnak kell rendbe tennie. Garamszegi Sándor képviselő: Az 1. sz. melléklet csak tájékoztató jellegű, vagy a jövő évi árakat mutatja? Gyenes Levente polgármester: A jövő évi költségeket mutatja. Garamszegi Sándor képviselő: Ezeket az összegeket nagyon soknak tartja. Agócs Zoltán Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetője: A rendelet két részből áll, az 1. sz. melléklet csak egy példa nem a évi árakat mutatja. Simon László képviselő: Az anyagba nem szerepelnek árak. Gyenes Levente polgármester: Javasolja, hogy az anyag hiányossága miatt napolják el a témát. Aki a döntés elnapolásával egyetért, szavazzon. Megállapítja, hogy a képviselő-testület 17 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással egyhangúlag a döntést a következő ülésre elnapolja. 6. napirendi pont: Javaslat a Gyömrő Város Képviselő-testülete és szerveinek Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2007. (II.15.) sz. rendelet módosítására. Gyenes Levente polgármester: Lepés Imre képviselő úrnak, volt egy módosító indítványa, miszerint a Településügyi, Vagyonkezelő és Közbiztonsági Bizottság és az Ügyrendi és Jogi Bizottság két-két taggal bővüljön, így a Településügyi, Vagyonkezelő és Közbiztonsági Bizottság 9 főre, az Ügyrendi és Jogi Bizottság, pedig 7 főre bővülne. Aki a módosító indítványt elfogadja, szavazzon. Megállapítja, hogy a képviselő-testület 2 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 15 tartózkodással Lepés Imre képviselő úr módosító indítványát elutasította. Gyenes Levente polgármester: Aki egyetért a Gyömrő Város Képviselő-testülete és szerveinek Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2007. (II.15.) sz. rendelet módosításával, szavazzon. Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testület 17 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással megalkotta a

5 5 26/2007. sz. rendeletét a Gyömrő Város Képviselő-testülete és szerveinek Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2007. (II.15.) sz. rendelet módosításáról napirendi pont: Döntés a Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetői állásának meghosszabbításáról. Gyenes Levente polgármester: Az érintett nem kérte zárt ülés tartását. Kérdés, hozzászólás? Hajdú András képviselő: Jogilag szabályos, hogy egy vezető állást meghosszabbít, és nem pályázat útján hirdeti meg az önkormányzat? Varga Ernő jegyző: Lehetőség van rá. Gyenes Levente polgármester: Aki egyetért Agócs Zoltán Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetői állásának meghosszabbításával, szavazzon. 225/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetői feladatainak ellátására, jelenlegi bére meghagyása mellett Agócs Zoltán 2230 Gyömrő, Orgona u. 3. sz. alatti lakost bízza meg. A megbízás időtartama öt év január 1-től december 31-ig. Felhatalmazza a polgármestert, hogy az Alapító Okirat módosításával kapcsolatos Intézkedéseket tegye meg napirendi pont: Döntés a Monor és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás Társulási Szerződésének módosításáról. Aki egyetért a Monor és Térsége többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás Társulási Szerződésének módosításával, szavazzon.

6 6 226/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Monor és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás Társulási megállapodását az előterjesztett formában elfogadja. Felelős: polgármester 7.3. napirendi pont: Képviselő-testületi hozzájárulás megadása Mezey Attila alpolgármester részére. Gyenes Levente polgármester: Az érintett nem kérte zárt ülés tartását. Kérdés, hozzászólás? Lepés Imre képviselő: Ha az összeférhetetlenségi törvények szigorodnak, akkor mi lesz? Gyenes Levente polgármester: Attól, hogy valaki főállású alpolgármester, még lehet gazdasági társaság vezetője. Mezey Attila alpolgármester: Ha változik a szabály, akkor az alpolgármesteri tisztséget fogja választani. Gyenes Levente polgármester: Aki hozzájárul, hogy Mezey Attila alpolgármester úr novemberétől ellássa a Caribico-Line Kft. ügyvezetői feladatait, szavazzon. 227/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy hozzájárulását adja ahhoz, hogy Mezey Attila főállású alpolgármester novemberétől ellássa a Caribico-Line Kft. ügyvezetői feladatait. Hat. idő: azonnal és folyamatos napirendi pont: Javaslat kerékpárút kialakításáról szóló pályázat benyújtására. Aki egyetért a kerékpárút kialakításáról szóló pályázat benyújtásával, szavazzon. 228/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: az alábbi határozatot hozta:

7 7 pályázatot nyújt be a Közép-Magyarországi Operatív Program által meghirdetett kerékpárutak fejlesztése című KMOP kódszámú pályázati felhívásra Gyömrői kerékpárút fejlesztése címmel A beruházás költsége (bruttó) Pályázott támogatás összege 80% (bruttó) Önkormányzat által biztosított önrész 20% (bruttó) ,- Ft ,- Ft ,- Ft. A évi költségvetésbe az önrész beépítésre kerül napirendi pont: Javaslat belterületű aszfalt utak kialakításáról szóló pályázat benyújtására. Aki a belterületű aszfalt utak kialakításáról szóló pályázat benyújtásával, szavazzon. 229/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: az alábbi határozatot hozta: pályázatot nyújt be a Közép-Magyarországi Operatív Program által meghirdetett Belterületi utak fejlesztése című, KMOP /B. kódszámú pályázati felhívásra Belterületi. utak fejlesztése címmel. A beruházás összköltsége (bruttó): ,- Ft A pályázott támogatás összege 70% (bruttó): ,- Ft A városi önkormányzat az építési munkákhoz (bruttó) ,- Ft önrészt biztosít (ÁFÁ-val), melyet beépít a évi költségvetésbe. 8. napirendi pont: A évi belső ellenőrzési ütemterv elfogadása.

8 Aki a évi belső ellenőrzési ütemterv elfogadásával egyetért, szavazzon /2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: a Gyömrő Város Önkormányzata által fenntartott intézményekben a évi belső ellenőrzési ütemtervet az alábbiak szerint fogadja el: orvosi ügyelet gazdálkodása; Széki Teleki László Közalapítvány gazdálkodása; Gyömrő és Térsége Víziközmű Szolgáltató Kft években keletkezett beérkezett számlák alapján a pénzforgalom, a teljesítés, a felhasználás és a készletnyilvántartás egyezőségét; Polgármesteri Hivatal munkaköri leírásainak vizsgálata; Polgármesteri Hivatal adóhátralékok behajtására tett intézkedései; 9. napirendi pont: Döntés a évi intézmény felújítási javaslatokról. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Lepés Imre képviselő: A nyílászárók cseréjével, illetve a fűtés korszerűsítésével egyetért, de a termek klimatizálását luxusnak tartja. Gyenes Levente polgármester: Egyáltalán nem tartja luxusnak az indokolt tantermekben a klíma elhelyezését. Mivel ezekben a tantermekben nagyon meleg van, a gyermekek nem tudnak tanulni. Hajdú András képviselő: Köszöni a képviselő-testület támogatását. Elmondja, hogy a Deák Ferenc úti intézmény is kimaradt a világítás korszerűsítéséből. Szeretné, ha a három tanteremben a világító testek kicserélésre kerülnének. Lepés Imre képviselő: Kéri, hogy a klimatizálni kívánt tantermeket nevesítsék. Gyenes Levente polgármester: Az adott évben nevesítve lesz. Egyéb kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a évre tervezett intézmény felújításokkal egyetért, szavazzon. 231/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy az intézmények felújításával kapcsolatos ütemezést az alábbiak szerint fogadja el:

9 nyílászárók cseréje, világítás korszerűsítés befejezése, a kijelölt tantermek klimatizálása, fűtéskorszerűsítések elvégzése, és a évi költségvetésbe az időarányos fejlesztési Összeget betervezi. 10. napirendi pont: Javaslat a kötelező eszköz és felszerelési jegyzék beszerzésére. Aki egyetért a kötelező eszköz és fejlesztési jegyzék beszerzésével, szavazzon. 232/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a évi költségvetésébe beépíti a nevelési, oktatási intézmények kötelező eszköz, és felszerelés jegyzékben meghatározott beruházás fedezetét. 11. napirendi pont: Javaslat tanítási időkeretből levonható tevékenységek köréről. Aki egyetért a tanítási időkertből levonható tevékenységek körével, szavazzon. 233/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Közoktatásról szóló évi LXXIX. törvény a alapján szabályozza a határozat mellékletét képező táblázatban meghatározott módon a TIK-ből levonható pedagógusi tevékenységek körét. A szabályzat először a január 5-i határidővel elkészítendő változóbér jelentés esetében alkalmazható.

10 10 Határozat javaslat mellélete: Beszámítható terület Igénylő pedagógus Tanévenkénti alkalom száma pedagógusonként tanulók tanulmányi, és sportversenyre való kísérése éves továbbtanulási tervben meghatározott tanfolyam, képzés konferenciákon, egyéb értekezleteken, nem tervezett, alkalmi képzéseken való részvétel tanulmányi kirándulások tanulók kötelező orvosi vizsgálatra való kísérése szakos pedagógus, osztály tanító az éves továbbképzési tervben szereplő pedagógus szakos pedagógus, osztály tanító, intézményvezetők osztályfőnök és kirendelt kísérő tanár adott időpontban érintett pedagógus 2 alkalom a továbbképzés szervezője által igazolt alkalmak száma 2 alkalom, az igazgató írásos megbízása alapján 3 alkalom 2 alkalom 12. napirendi pont: Javaslat a csoportok, osztályok maximális létszámától való eltérés engedélyezésére. Aki egyetért az Arany Óvoda maximális létszámától való eltérés engedélyezésével, szavazzon. 234/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a közoktatásról szóló évi LXXIX. törvény alapján engedélyezi a saját fenntartású Arany Óvodában 3 csoport (Kiscinke, Manócska, Katica csoport) létszámának 20%-kal történő túllépését. Aki egyetért a Bóbita Óvoda maximális létszámától való eltérés engedélyezésével, szavazzon.

11 11 235/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a közoktatásról szóló évi LXXIX. törvény alapján engedélyezi a saját fenntartású Bóbita Óvodában 4 csoport (Micimackó, Malacka, Manócska, Nyuszi csoport) létszámának 20%-kal történő túllépését. Aki egyetért az Mesevár Óvoda maximális létszámától való eltérés engedélyezésével, szavazzon. 236/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a közoktatásról szóló évi LXXIX. törvény alapján engedélyezi a saját fenntartású Mesevár Óvodában 4 csoport (Micimackó, Katica, Bambi, Ficánka csoport) létszámának 20%-kal történő túllépését. Felelős: polgármester Hat. Idő: azonnal 13. napirendi pont: Javaslat a Gyömrő-Ecser-Úri intézményfenntartó társulás megszüntetésére. Aki egyetért a Gyömrő és Környéke Támogató Szolgálat Intézményi Társulási Megállapodás december 31-i határnappal történő felmondásával, szavazzon. 237/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Gyömrő és Környéke Támogató Szolgálat

12 12 Intézményi Társulási megállapodást december 31-i határnappal felmondja. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a társulási megállapodás felmondásával kapcsolatos intézkedéseket tegye meg. Hat. idő: november 20. Aki egyetért a Gyömrő és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Intézményi Társulási Megállapodás december 31-i határnappal történő felmondásával, szavazzon. 238/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Gyömrő és Környéke Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Intézményi Társulási megállapodást december 31-i határnappal felmondja. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a társulási megállapodás felmondásával kapcsolatos intézkedéseket tegye meg. Hat. idő: november apirendi pont: Javaslat intézményfenntartói társulás alapítására. Aki egyetért az intézményfenntartói társulás megalapításával, szavazzon. 239/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy Gyömrő Város csatlakozik a Monor és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás keretében megalakuló intézményfenntartói társuláshoz szociális feladatok ellátására: Szakfeladat Gesztor település Csatlakozó települések Pszichiátriai és szenvedélybetegek Gyömrő, Vecsés, Ecser, Üllő Maglód közösségi ellátása Támogató szolgálat Gyömrő Ecser, Maglód, Vecsés Házi segítségnyújtás Gyömrő Maglód, Ecser, Vecsés Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás Gyömrő Maglód, Ecser, Vecsés, Monor

13 Családsegítés és gyermekjóléti alapellátás Idősek napközbeni ellátása 13 Vecsés Vecsés Gyömrő, Maglód, Ecser Maglód, Gyömrő, Ecser, Üllő, Bénye, Káva, Vasad Felhatalmazza a polgármestert, hogy a társulás létrehozásával kapcsolatos intézkedéseket tegye meg. 15. napirendi pont: Javaslat a MTTÖT társulási tanácsi jogkörök ellátására és a helyettesítési rendjére. Aki egyetért az MTTÖT társulási tanácsi jogkörök ellátásával és helyettesítési rendjével, szavazzon. 240/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat döntött arról, hogy a Monor és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulási Tanácsban Gyenes Levente polgármestert, Hodruszky Lajos alpolgármester helyettesíti teljes jogkörrel. Az alpolgármester akadályoztatása esetén a polgármester által írásban megbízott képviselő helyettesíti. Felelős: polgármester Hat. idő: azonnal 16. napirendi pont: Javaslat a Monor és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás megszüntetésére. Aki egyetért a Monor és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás megszüntetésével, szavazzon. 241/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: a Monor és Térsége Területfejlesztési Önkormányzati Társulás megszűnését elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a munkaszervezet a megszűntetéshez szükséges dokumentumokat elkészítse. Felelős: polgármester Hat. idő: azonnal

14 17. napirendi pont: Üllő település HÉSZ véleményezése. 14 Aki egyetért azzal, hogy Üllő város Helyi Építési Szabályzat Szabályozási Tervének megvalósulása nem sérti Gyömrő város érdekeit, ezért megvalósulása ellen kifogást nem emel, szavazzon. 242/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: megállapítja, hogy Üllő város Helyi Építési Szabályzat Szabályozási Terve nem sérti Gyömrő város érdekeit, megvalósulása ellen kifogást nem emel. Felelős: polgármester Hat. idő: azonnal 18. napirendi pont: A 45/7 hrsz. és 25 hrsz. ingatlan kisajátítási és kárpótlási ügyének megtárgyalása. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Lepés Imre képviselő: Teljesen szabályos eljárás keretében szerezte meg a jelenlegi tulajdonos a területet. Véleménye szerint nem hatalmi úton, hanem tárgyalásos alapon kellene megoldani a problémát. Javasolja, hogy jelen állapotban vegyék le a témát a napirendről. Mezey Attila alpolgármester: Nem csak a tófürdő megközelítéséről van szó, hanem arról is, hogy 3-4 lakóházhoz csak a tulajdonos hozzájárulásával lehet eljutni. Spaits Miklós képviselő: Egyetért a kisajátítással. Véleménye szerint a belváros teljes áttekintését is meg kellene nézni. Érdemes lenne ezen, közösen elgondolkodni. Szeretne a munkában részt venni, várja a megkeresést. Szabó László Dezső képviselő: A közérdek minden magánérdeket megelőz. Simon László képviselő: A városnak a tófürdőhöz való lejárhatóságot mindenképp biztosítani kell. Javasolja, hogy a Csillag Kft. jogásza és az Önkormányzat jogásza tárgyaljon a témával kapcsolatban. Gyenes Levente polgármester: Mindenképp tárgyalni fog a két jogász, mivel Doricsák Erzsébet beperelte az önkormányzatot. Megpróbáltak egyezséget kötni Doricsák Erzsébettel, hogy az önkormányzat 99 évig használhassa a területet, de nem egyezett bele. Ha valaki rosszul lenne a tófürdőnél a mentő, meg sem tudná közelíteni a területet. Simon László képviselő: Egy esetleges per esetén fontos, hogy ezek az egyezségi próbálkozások írásba legyenek fektetve.

15 15 Gyenes Levente polgármester: Szervezzék meg a kisajátítást, és közben próbáljanak meg Doricsák Erzsébettel írásban egyezséget kötni. Ha nyolc napon belül nem kapnak választ, akkor megindítják az eljárást. 243/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: az alábbi határozatot hozta: a Gyömrő, Munkás utca 45/7 hrsz-ú és a 25 hrsz-ú ingatlanból a földmérő által készített kisajátítási terv alapján 350 m2 területre vonatkozóan kisajátítási eljárást indít közút céljára. A kártalanítás pénzügyi fedezetét biztosítja. A terület értéke: ,- Ft Felhatalmazza a polgármestert, hogy a kisajátítási eljárás megindítására az intézkedést tegye meg. Felelős: polgármester Határidő: azonnal, legkésőbb november 30-ig 19. napirendi pont: Döntés a Környezetvédelmi Bizottság tagjainak megválasztásáról. Gyenes Levente polgármester: Az érintett nem kérte zárt ülés tartását. Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki egyetért azzal, hogy a Környezetvédelmi Bizottság elnökének Spaits Miklós képviselőt válasszák, szavazzon. 244/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: 14 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 3 tartózkodással, döntött arról, hogy a Környezetvédelmi Bizottság elnökének Spaits Miklós képviselőt választja. Aki egyetért, azzal, hogy a Környezetvédelmi Bizottság belső tagjának Szabó László Dezsőt válasszák, szavazzon. 245/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat:

16 16 14 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 3 tartózkodással, döntött arról, hogy a Környezetvédelmi Bizottság tagjának Szabó László Dezsőt képviselőt választja meg. Gyenes Levente polgármester: Aki egyetért azzal, hogy a Környezetvédelmi Bizottság belső tagjának Hajdú Andrást válasszák, szavazzon. 246/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: 14 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 3 tartózkodással, döntött arról, hogy a Környezetvédelmi Bizottság tagjának Hajdú András képviselőt választja meg. Gyenes Levente polgármester: Aki egyetért azzal, hogy a Környezetvédelmi Bizottság belső tagjának Simon Lászlót válasszák, szavazzon. 247/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: 14 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 3 tartózkodással, döntött arról, hogy a Környezetvédelmi Bizottság tagjának Simon László képviselőt választja meg. Gyenes Levente polgármester: Aki egyetért azzal, hogy a Környezetvédelmi Bizottság külső tagjának Adorján Júliát válasszák, szavazzon. 248/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat:

17 17 15 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 2 tartózkodással, döntött arról, hogy a Környezetvédelmi Bizottság tagjának Adorján Júliát választja meg. 20. napirendi pont: Javaslat a 2297/1 hrsz. ingatlan megvásárlására. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Mezey Attila alpolgármester: A testületi anyag kiküldése után megkereste őt Boris Jánosné a Monor és Vidéke Takarékszövetkezet Gyömrői Fiókjának elnöke, aki elmondta, hogy 1 millió Ft + ÁFA áron nem tudják odaadni a területet. Javasolja, hogy 1,2 millió Ft + ÁFA áron vásárolja meg az önkormányzat a 2297/1 hrsz-ú ingatlant. Gyenes Levente polgármester: Aki egyetért a 2297/1 hrsz-ú ingatlan 1,2 millió Ft + ÁFA áron történő megvásárlásával, szavazzon. 249/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: t döntött arról, hogy megvásárolja a Gyömrő, 2297/1. hrsz-ú ingatlan 62 m2-es területű üres telekrészét, mely a Monor és Vidéke Takarékszövetkezet, 12/31-ed részarányú tulajdonos kizárólagos használatában van. Az ingatlan vételára 1,2 millió forint + ÁFA. Felhatalmazza a polgármestert az adás-vételi szerződés megkötésére. 21. napirendi pont: Kistérségi Főépítész (Nyeste László) javaslatának megtárgyalása. Aki az 1. sz. határozati javaslatban foglaltakkal egyetért, szavazzon. 250/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy módosítja a Településfejlesztési Koncepciót az alábbi kiegészítéssel:

18 18 - kerékpárút hálózat létesítése, térségi kialakítása, - ipari, kereskedelmi szolgáltató területek kijelölése, - közlekedési területek fejlesztése, logisztikai területek kijelölése, - település központpontból a sportterület áthelyezése, - kisvárosi jellegű lakóterületek kijelölése. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a Településfejlesztési Koncepció módosításával kapcsolatos intézkedéseket tegye meg. Aki a 2. sz. határozati javaslatban foglaltakkal egyetért, szavazzon. 251/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a kerékpárút építésével kapcsolatban módosítja a Településszerkezeti Tervet és azt államigazgatási egyeztetésre bocsátja. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a Településszerkezeti Terv módosításával kapcsolatos intézkedéseket tegye meg. Aki a 3. sz. határozati javaslatban foglaltakkal egyetért, szavazzon. 252/2007.(11.12.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Településszerkezeti Terv módosítását megrendeli. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a tervezési szerződést ,- Ft + ÁFA értékben Holényi Magdolna településszerkezeti mérnökkel kösse meg.

19 napirendi pont: Döntés a 80 év felettiek karácsonyi ajándékozásáról. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Hajdú András képviselő: Kéri, hogy legalább december 1-ig kapják meg a képviselők a kiosztandó utalványokat. Gyenes Levente polgármester: Egyéb kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki egyetért a 80 év felettiek karácsonyi ajándékozásával, szavazzon. 253/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: 17 igen szavazattal, 0 nem szavazattal 0 tartózkodással döntött a 80 év felettiek karácsonyi ajándékozásáról, vásárlási utalványformájában, melynek értéke 4.000,- Ft/fő. Az utalványok kiszállítását a képviselők, akadályoztatás esetén a Polgármesteri Hivatal munkatársai végzik. Határidő: december napirendi pont: Bizottságok beszámolójának elfogadása. Aki a VOKS Bizottság i beszámolóját elfogadja, szavazzon. 254/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: a VOKS Bizottság i beszámolóját elfogadta. Aki a Településügyi, Vagyonkezelő és Közbiztonsági Bizottság beszámolóját elfogadja, szavazzon. 255/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat:

20 20 a Településügyi, Vagyonkezelő és Közbiztonsági Bizottság beszámolóját elfogadta. Aki a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság beszámolóját elfogadja, szavazzon. 256/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság beszámolóját elfogadta. Aki a VOKS Bizottság i beszámolóját elfogadja, szavazzon. 257/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: a VOKS Bizottság i beszámolóját elfogadta. Aki az Ügyrendi és Jogi Bizottság zárt beszámolóját elfogadja, szavazzon. 258/2007.(11.12.) sz. önkormányzati határozat: az Ügyrendi és Jogi Bizottság zárt beszámolóját elfogadta.

21 21 Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Szabó László Dezső képviselő: Tudomásul veszi a fekvő rendőr elhelyezési javaslata ellen szóló érveket. Mindenképp találni kellene egy alternatív megoldást, hogy a gyermekek biztonságosan közlekedhessenek. Szilágyi Árpád képviselő: Nem fekvőrendőr elhelyezése lenne a megoldás, mivel az iskolások 7:00-8:00 óra között, illetve 13:00-14:00 óra között használják a Kossuth Ferenc utcát. El kellene helyezni az iskola közelében egy kilométeres sebességkorlátozó táblát. Garamszegi Sándor képviselő: A Mesevár Óvodánál is el van helyezve két fekvőrendőr és megszokták az emberek. Hajdú András képviselő: Amikor a két iskolaépület közötti térburkolat elkészült, már szó volt a fekvőrendőr elhelyezéséről. Véleménye szerint az nem zavarná a forgalmat. Szabó László Dezső képviselő: Tornaórákon háztömb körüli futás van. Lassítást kényszerítő körülményt kell biztosítani azon a területen. Gyenes Levente polgármester: Megfontolás tárgyává teszi a dolgot. A fogadó óráin is többen megkeresik ezzel a témával kapcsolatban. Meg kell vizsgálni, hogy hova szükséges fekvőrendőrt elhelyezni, de óvatosan kell vele bánni. Egyéb kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki az Ügyrendi és Jogi Bizottság beszámolóját elfogadja, szavazzon. 259/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: az Ügyrendi és Jogi Bizottság beszámolóját elfogadta. Aki az Egészségügyi és Szociális Bizottság beszámolóját elfogadja, szavazzon. 260/2007. (11.12.) sz. önkormányzati határozat: az Egészségügyi és Szociális Bizottság beszámolóját elfogadta.

22 napirendi pont: Interpellációk, bejelentések. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Hajdú András képviselő: Elfogadta Gyenes Levente polgármester úr interpellációjára adott válaszait. Gyenes Levente polgármester: Megköszöni a részvételt, a rendes testületi ülést bezárja. K.m.f. Gyenes Levente polgármester Varga Ernő jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendes testületi ülésén, 2007. november 19-én a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester, Mezey Attila, Hodruszky

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésén, 2012. március 29-én, a Polgármesteri Hivatal A épületének tárgyaló termében. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben

Simon László, Spaits Miklós, Szabó László Dezső képviselő. Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné irodavezető Kissné Páska Andrea mb. pü.

Simon László, Spaits Miklós, Szabó László Dezső képviselő. Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné irodavezető Kissné Páska Andrea mb. pü. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2006. október 13- án 17.00 órai kezdettel megtartott testületi ülésén, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés a Monor és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás társulási megállapodás módosításáról.

1. napirendi pont: Döntés a Monor és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás társulási megállapodás módosításáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-én, 8.00 órakor kezdődő ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésén, 2012. május 16-án a Polgármesteri Hivatal B épületi alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzatának Képviselő-testületi ülésén, 2009. február 12-én, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzatának rendkívüli testületi ülésén, 2009. március 4-én, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Nagyközség Önkormányzatának 2000. április 17-én megtartott rendkívüli testületi ülésén, Gyömrőn a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében. Jelen vannak: Csető

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontot 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontot 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 17-én, 8.30 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 9 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 9 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 5-én, 10.00 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontot 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontot 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 19 én, 9.00 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének ülésén, 2012. június 18-án, a Polgármesteri Hivatal A épületének tárgyalótermében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

Gyömrő Város Önkormányzat P o l g á r m e s t e r é t ő l 2230 Gyömrő, Fő tér 1. Tisztelt Képviselő Úr!

Gyömrő Város Önkormányzat P o l g á r m e s t e r é t ő l 2230 Gyömrő, Fő tér 1. Tisztelt Képviselő Úr! Gyömrő Város Önkormányzat P o l g á r m e s t e r é t ő l 2230 Gyömrő, Fő tér 1. Tisztelt Képviselő Úr! N a p i r e n d i p o n t o k : M E G H Í V Ó Gyömrő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének 2000. augusztus 3-án 16.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén Gyömrőn, Szabadság tér 1. hivatalos helyiségében.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 31-én, 10.45 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2009. július 30-án, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

1. napirendi pont: Az állattartás helyi szabályairól szóló rendelet megalkotása (EU jogharmonizáció).

1. napirendi pont: Az állattartás helyi szabályairól szóló rendelet megalkotása (EU jogharmonizáció). J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Igazoltan távolmaradt: Tanácskozási joggal részt vett: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2004. július 14-én, Gyömrőn,

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő testületének 3/2013. (III.25.)

1. napirendi pont: Döntés Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő testületének 3/2013. (III.25.) JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 17-én, 9.00 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal 2230 Gyömrő, Szabadság út 1. sz. alatt, az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Hivatal részéről megjelent: Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné irodavezető. Az ülésre meghívás nem történt, meghívott nem jelent meg.

JEGYZŐKÖNYV. Hivatal részéről megjelent: Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné irodavezető. Az ülésre meghívás nem történt, meghívott nem jelent meg. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 16 án, 14.30 órakor kezdődő rendes, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Távolmaradását előre jelezte: Kossuth László képviselő. Hivatal részéről megjelent:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Távolmaradását előre jelezte: Kossuth László képviselő. Hivatal részéről megjelent: JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 21-én, 08.00 órakor kezdődő rendes, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal új tárgyaló termében. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Gyenes Levente polgármester, Hodruszky Lajos alpolgármester, Fábián Béla, Garamszegi Sándor, Spaits Miklós, Tölli László képviselők.

JEGYZŐKÖNYV. Gyenes Levente polgármester, Hodruszky Lajos alpolgármester, Fábián Béla, Garamszegi Sándor, Spaits Miklós, Tölli László képviselők. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 17 én, 8.15 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes testületi ülésén, 2009. szeptember 14-én a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendes testületi ülésén, 2007. december 10-én a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester, Mezey

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzatának rendkívüli testületi ülésén, 2009. május 25-én, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2004. március 29-én megtartott rendkívüli ülésén Gyömrőn a Szabadság tér 1. sz. alatt lévő tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 19-i rendkívüli testületi ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

NAPIRENDI PONTOK: 2. Napelemes rendszer kialakítása pályázati konstrukcióra pályázatírási szerződés megkötése (szóbeli előterjesztés)

NAPIRENDI PONTOK: 2. Napelemes rendszer kialakítása pályázati konstrukcióra pályázatírási szerződés megkötése (szóbeli előterjesztés) Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:1-3/2013. (I. 18.) számú határozatok d. rendeletek:

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés a Gyömrői 028/41 hrsz-ú külterületi szántó Magyar Agrár- Élelmiszergazdasági és

1. napirendi pont: Döntés a Gyömrői 028/41 hrsz-ú külterületi szántó Magyar Agrár- Élelmiszergazdasági és JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26-án, 8.45 órakor kezdődő rendkívüli, ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés az orvosi ügyeleti szolgálat tárgyban kiírt pályázati eljáráshoz kapcsolódó ajánlat kiválasztásáról.

1. napirendi pont: Döntés az orvosi ügyeleti szolgálat tárgyban kiírt pályázati eljáráshoz kapcsolódó ajánlat kiválasztásáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 12-én, 08.00 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. hitelesítőnek. Lövő 2014.évi szakmai beszámolójának elfogadása

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. hitelesítőnek. Lövő 2014.évi szakmai beszámolójának elfogadása Községi Önkormányzat Lövő 6-1 /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 38/2015.(V.29.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 39/2015.(V.29.) Balics Kamill megválasztása jegyzőkönyv

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1/2013/JT. 2/2013. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. 7. sz május 10.

J E G Y ZŐKÖNYV. 7. sz május 10. Dunakiliti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y ZŐKÖNYV 7. sz. 2017. május 10. Napirend: 1.) Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2016. évi ellátásáról Előadó: Kovács Andor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23.

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23. Ügyszám: 16-22/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. február 23. Szőc 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Szőci Művelődési Ház Szőc, Kossuth L. u. 41. Az ülés időpontja:

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója 24/2013. (III. 25.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 25/2013. (III. 25.) sz.

Részletesebben

66/2011. (VI. 30.) önkormányzati testületi határozat hozzájárul és támogatja, hogy az E.ON Hungária csoport tagvállalatai és szerződéses partnerei Püspökladány település közvilágítási hálózatán a jövőbeni

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 4-én 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

TUNYOGINÉ DR GÁLIK ÁGNES aljegyző JUHÁSZNÉ GAJZINGER ÁGNES pénzügyi osztályvezető

TUNYOGINÉ DR GÁLIK ÁGNES aljegyző JUHÁSZNÉ GAJZINGER ÁGNES pénzügyi osztályvezető IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 24. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Kiss Csaba polgármester

Kiss Csaba polgármester JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. május 28-án 16.00 órakor a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében megtartott soron következő nyílt testületi üléséről. Jelen

Részletesebben

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés volt önkormányzati közérdekű lakások átalakításáról.

1. napirendi pont: Döntés volt önkormányzati közérdekű lakások átalakításáról. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2005. augusztus 25-én, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/413/1/2013. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2013. január 10-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V A J K A V Á R O S Ö N K O R M Á N Y Z A T A HUMÁN ÉS NÉPJÓLÉTI BIZOTTSÁG 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-111 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 1 /50-9/ 2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendes testületi ülésén, 2008. január 17-én a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester, Mezey

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó László Dezső testvértelepülési koordinátor dr. Tóth János

JEGYZŐKÖNYV. Szabó László Dezső testvértelepülési koordinátor dr. Tóth János JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 11-én, 16.30 órakor kezdődő rendes, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal 2230. Gyömrő, Szabadság út 1. alpolgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 25-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő ülésén, 2011. január 20-án, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Dunaszeg Község Önkormányzatának Képviselő-testülete I/1-24/2015. J e g y z ő k ö n y v 2015. december 14-én 18:00 órakor a Községházán tartott rendes, nyilvános üléséről. Jelen vannak: Babos Attila polgármester

Részletesebben

19. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről.

19. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 163-19/2012. 19. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. június 28-án, du. 13,00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat tanácskozó terme (3733 Rudabánya Gvadányi J. u. 47.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2018. december 17. (hétfő) 8:02 óra Az ülésen megjelent önkormányzati

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés a Gyömrő, József Attila utca teljes felületének felújítására kiírt közbeszerzési felhívásra beadott ajánlatokról.

1. napirendi pont: Döntés a Gyömrő, József Attila utca teljes felületének felújítására kiírt közbeszerzési felhívásra beadott ajánlatokról. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2005. szeptember 23-án, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 59-3/2017/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 13. napján tartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 13. napján tartott üléséről Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 24. / 46/390-120 FAX: 46/390-305 korjegyzoseg.bukkszentkereszt@digikabel.hu www.bukkszentkereszt.hu Jegyzőkönyv

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Helyi Építési Szabályzat

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. szeptember 12.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. szeptember 12-én 15.00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. december 21-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. december 21-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. december 21-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Emeleti tanácskozó terme. Jelen vannak:

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendkívüli testületi ülésén 2007. május 23-án, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 9-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 9-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2013/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. május 9-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Községi Önkormányzat 2012. szeptember 26-ai nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 451-454/2012. d./ rendelete: -- TÁRGYSOROZAT Megnyitó és napirendi pontok tárgyalására

Részletesebben

Köszönti a testületi ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a képviselő-testület tagjai közül 4 fő jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

Köszönti a testületi ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a képviselő-testület tagjai közül 4 fő jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. Ügyszám: 11/2-6/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Öcs község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 17.30. órakor megtartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Faluház, Öcs Jelen vannak: polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó Napirendi pont: Határozat szám: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. június 12. napján megtartott rendkívüli, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E HATÁROZAT száma 130/2013. (VI.12.) önkormányzati határozat 131/2013.

Részletesebben

Agócs Zoltán, Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetője

Agócs Zoltán, Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetője J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2006. március 30-án, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 13-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 13-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. november 13-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 142/2013. (XI.13.) Pályázat mikrobusz vásárlására 143/2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal, emeleti tanácskozó terme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Békés Város Képviselő-testületének március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Békés Város Képviselő-testületének március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Békés Város Képviselő-testületének 2016. március 24-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza nagyterme (Békés, Petőfi u. 2.) Jelen vannak: Izsó

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 2-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 2-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 2-án megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m: Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-9/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 14-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

1. napirendi pont: A Bóbita Óvoda falusi tagóvodájának bővítésére kivitelezési szerződés megkötése.

1. napirendi pont: A Bóbita Óvoda falusi tagóvodájának bővítésére kivitelezési szerződés megkötése. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2005. július 22-én, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról

Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról 7809-11 /2010. JEGYZŐKÖNYV Készült Eger Megyei Jogú Város Közgyűlésének Jogi és Ügyrendi Bizottsága 2010. augusztus 18-i ülésén elhangzottakról Jelen vannak: elnök Demeter Ervin tag Karacs Rudolf tag Dr.

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-7/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28. napján 17,00 órakor tartott

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés az Gyömrői IVK Kft évi tevékenységéről szóló beszámolójának elfogadásáról.

1. napirendi pont: Döntés az Gyömrői IVK Kft évi tevékenységéről szóló beszámolójának elfogadásáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének ülésén, 2013. május 7-én 8.30 órakor, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testülete 5641 Tarhos, Petőfi u. 2. J e g y z ő k ö n y v Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 19-én megtartott soron következő,

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK április 12-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK április 12-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 196-27/2016/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. április 12-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 6. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva - Sarud Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én (szerdán) 13.30 órai kezdettel tartott együttes üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 18. napján 17 óra 40 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 10/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Szám: V/74-19/2016. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendkívüli Képviselő-testületi ülésén, 2010. március 31-én, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Lövő 2014.évi szakmai beszámolójának elfogadása

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. Lövő 2014.évi szakmai beszámolójának elfogadása Községi Önkormányzat Nemeskér 6-1 /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 21/2015.(V.28.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 22/2015.(V.28.) Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületi ülésén, 2010. február 15-én a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. június 5. napján 8 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba a bizottság elnöke, Krausz

Részletesebben

Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2012. évi ellátásáról.

Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2012. évi ellátásáról. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-7/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. május 28-án (kedden) 15.30 órakor a Katafa,

Részletesebben