Használati utasítás Lithofin MN szilán impregnáló Lithofin MN Grundschutz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Használati utasítás Lithofin MN szilán impregnáló Lithofin MN Grundschutz"

Átírás

1 Leírás: Használati utasítás Lithofin MN szilán impregnáló Lithofin MN Grundschutz A Lithofin MN szilán impregnáló egy kiváló minőségű, időjárásálló, szilánsziloxán tartalmú impregnálószer. Tulajdonságok: A Lithofin MN szilán impregnáló a felületet vízzáróvá teszi, így a nedvesség és a víz által feloldott károsító anyagok nem jutnak a burkolat belsejébe, leperegnek róla. A felület szennyeződésveszélye lényegesen kisebb lesz, könnyen takaríthatóvá válik. A Lithofin MN szilán impregnáló színtelen, fény nélküli, a felületen nem képez réteget, de egyes kőtípusoknál egy színárnyalatnyi színelmélyülés lehetséges. A levegőaktivitás és a vízpára áteresztőképesség nem, vagy csak kis mértékben csökken. A Lithofin MN szilán impregnáló alkalmas minden szívásképességű természetes és műkőre, így pl. mészkőre, Solnhofen-i lapra, gránitra, homokkőre, téglára, betontermékekre, mészhomoktéglára, stb. Impregnálhatóak a magas lúgés nedvességtartalmú felületek (kevesebb 6 %-nál) is. A Lithofin MN szilán impregnálót a teljes kiszáradás után (kb. 4-8 hét), a szennyeződésmentes felületre puha ecsettel, hengerrel egyenletesen vigyük fel. Erős szívású felületeknél kb. 30 perc után a munkafolyamatot ismételjük meg. Rossz szívású burkolat esetén a felesleges Lithofin MN szilán impregnálót távolítsuk el egy száraz ronggyal. Javasoljuk az impregnálószer kétszeri felvitelét. Figyelmeztetés! A burkolat hőmérsékletnek +10 C és +25 C között kell lennie. Nem szívóképes és nedves burkolat nem impregnálható. Fényes, oldószer-érzékeny felületet, pl. üveget, műanyagot védjük a szertől. Az impregnálás után a felületet 2-3 napig védjük az esőtől és a nedvességtől. A burkolat szívóképességétől függően kb m 2 /liter. 3 évig felhasználható. A felvitelnél a helyiségekben jól ki kell szellőztetni vagy A típusú védőmaszkot hordani. A munka előtt a fogyasztási és az élelmiszercikkeket távolítsuk el. Kerüljük a bőrrel történő közvetlen érintkezést. Szénhidrogén, szilán-sziloxán, segédanyagok.

2 Használati utasítás Lithofin MN szilikon impregnáló Lithofin MN SK Leírás: A Lithofin MN-szilikon impregnáló egy univerzálisan felhasználható, oldószer tartalmú, szilikon alapú impregnálószer, 5%-os hatóanyag-tartalommal. Tulajdonságok: A Lithofin MN-szilikon impregnáló beszívódik a kezelt felület pórusaiba, ahol egy hajszálvékony vízzáró filmet képez, így a nedvesség és a víz által feloldott károsító anyagok nem jutnak a burkolat belsejébe, leperegnek róla. A felület szennyeződésveszélye lényegesen kisebb lesz, könnyen takaríthatóvá válik, ellenáll az UV-sugárzásnak, nem sárgul be. A levegőaktivitás és a vízpára áteresztőképesség nem fog csökkenni. A burkolat színe és struktúrája nem vagy csak kis mértékben változik meg. A Lithofin MN-szilikon impregnáló alkalmas minden szívásképességű nem polírozott, tehát pl. bányanyers, mattcsiszolt felületű természetes és műkőre, így pl. mészkőre, márványra, gránitra, Solnhofen-i lapra, betontermékekre, téglára, agyag- és klinkerlapra, terracottá-ra, stb. A Lithofin MN-szilikon impregnálót a teljes kiszáradás után (kb. 4-8 hét) a szennyeződésmentes felületre puha ecsettel vagy hengerrel egyenletesen vigyük fel. Erős szívású felületeknél kb perc után az eljárást ismételjük meg. Kerüljük a habképződést, a felesleges mennyiséget száraz ronggyal töröljük le. Javasoljuk az impregnálószer kétszeri felvitelét. Figyelmeztetés! A burkolat hőmérsékletnek +10 C és +25 C között kell lennie. Nem szívóképes, nedves és polírozott felületű burkolat nem impregnálható. Fényes, oldószer-érzékeny felületet, pl. üveget, műanyagot védjük a szertől. Az impregnálás után a felületet 2-3 napig védjük az esőtől és a nedvességtől. A burkolat szívóképességétől függően kb m 2 /liter. 3 évig felhasználható. A felvitelnél a helyiségekben jól ki kell szellőztetni vagy A típusú védőmaszkot hordani. A munka előtt a fogyasztási és az élelmiszercikkeket távolítsuk el. Kerüljük a bőrrel történő közvetlen érintkezést. Szénhidrogén, polysziloxán, segédanyagok.

3 Leírás: Használati utasítás Lithofin MN - foltvédő, olaj- és vízstop Lithofin MN - Fleckstop A Lithofin MN-foltvédő, olaj- és vízstop egy szilikon alapú, oldószer tartalmú, újszerű hatóanyaggal kiegészített impregnálószer, mely a burkolatot nem csak vízzáróvá teszi, hanem védelmet nyújt az olaj-, festék- és zsírszennyeződés, valamint a grafiti ellen is. Tulajdonságok: A Lithofin MN-foltvédő, olaj- és vízstop beszívódik a kezelt felület pórusaiba, ahol egy hajszálvékony láthatatlan filmet képez, így a nedvesség és a víz által feloldott károsító anyagok nem jutnak a burkolat belsejébe, leperegnek róla. Az olaj és a zsír nem szívódik be, polírozott gránitnál és márványnál 6-24 órán belül, míg mészkőnél 8 napon belül a felületről letörölhető, anélkül, hogy foltot hagyna. A polírozott felületen az impregnálás előtt, bor, narancslé, cola stb. miatt keletkező matt fényű részek a Lithofin MN-foltvédő, olaj- és vízstop használatával mérsékelhetőek. A felület szennyeződésveszélye lényegesen kisebb lesz, könnyen takaríthatóvá válik, ellenáll az UV-sugárzásnak, nem sárgul be. A levegőaktivitás és a vízpára áteresztőképesség nem fog csökkenni. A burkolat színe néhány kőtípusnál, illetve sötét felületnél, ahol a Lithofin MNfoltvédő, olaj- és vízstopot bőségesen vittük fel, kis mértékben elmélyülhet. A Lithofin MN-foltvédő, olaj- és vízstop alkalmas minden szívásképességű természetes és műkőre, minden felületre pl. polírozott, mattcsiszolt és bányanyers felületre, téglára, cottora, terazzora, stb. A Lithofin MN-foltvédő, olaj- és vízstopot a teljes kiszáradás után (kb. 4-8 hét) a szennyeződésmentes felületre puha ecsettel vagy hengerrel egyenletesen vigyük fel, de egy ütemben max m 2 -nyi részfelületre. Erős szívású burkolatnál kb. 5 perc után az eljárást ismételjük meg. A felesleges mennyiséget kb. 1-2 percen belül töröljük le egy száraz ronggyal. Ha a száradási folyamat már megkezdődött, a textíliát Lithofin MN-foltvédő, olaj- és vízstoppal nedvesítsük be, majd a felesleges szert távolítsuk el. Javasoljuk az impregnálószer kétszeri felvitelét. Figyelmeztetés! A burkolat hőmérsékletnek +5 C és +25 C között kell lennie, a padlófűtést előzőleg kapcsoljuk ki. Nem szívóképes és nedves burkolat nem impregnálható. Oldószer-érzékeny felületet, pl. üveget, műanyagot védjük a szertől. Az impregnálás után a felületet 2-3 napig védjük az esőtől és a nedvességtől. Az alaptalaj szívóképességétől függően kb m 2 /liter. Az igénybevétel mértékétől függően kültéren 2-3 évig, beltérben 3-5 évig.

4 2-3 évig felhasználható. A felvitelnél a helyiségekben jól ki kell szellőztetni vagy A típusú védőmaszkot hordani. A munka előtt a fogyasztási és élelmiszercikkeket távolítsuk el. A visszamaradó szilikon hatóanyag nem jelent veszélyt az egészségre. Szilikon, polimerek, szénhidrogén.

5 Leírás: Használati utasítás Lithofin MN vizesbázisú foltvédő, olaj- és vízstop Lithofin MN Fleckstop W A Lithofin MN-vizesbázisú foltvédő, olaj- és vízstop egy speciális, vizes bázisú, oldószermentes impregnálószer. Tulajdonságok: A Lithofin MN- vizesbázisú foltvédő, olaj- és vízstop beszívódik a kezelt felület pórusaiba, ahol egy hajszálvékony láthatatlan filmet képez, így a nedvesség és a víz által feloldott károsító anyagok nem jutnak a burkolat belsejébe, leperegnek róla. Az olaj és zsír nem szívódik be, a szennyeződésekkel együtt lemosható. A polírozott felületen az impregnálás előtt bor, narancslé, cola stb. miatt keletkező matt fényű részek a Lithofin MN-vizesbázisú foltvédő, olaj és vízstop használatával mérsékelhetőek. A felület szennyeződésveszélye lényegesen kisebb lesz, könnyen takaríthatóvá válik. A levegőaktivitás és a vízpára áteresztőképesség nem fog csökkenni. A burkolat színe néhány kőtípusnál kis mértékben elmélyülhet. A Lithofin MN-vizesbázisú foltvédő, olaj- és vízstop alkalmas minden szívásképességű természetes és műkőre, betontermékekre, cottora, terrakottára, minden felületre pl. polírozott, mattcsiszolt és bányanyers felületre, stb. A Lithofin MN-vizesbázisú foltvédő, olaj- és vízstopot a teljes kiszáradás után (kb. 4-8 hét) a szennyeződésmentes felületre puha ecsettel, hengerrel vagy kerti permetezőgép segítségével egyenletesen vigyük fel. Erős szívású burkolatnál kb. 5 perc után az eljárást ismételjük meg. A felesleges mennyiséget kb. 1-2 percen belül töröljük le egy száraz ronggyal. Ha a száradási folyamat már megkezdődött, egy textíliát Lithofin MN-vizesbázisú foltvédő, olaj- és vízstoppal nedvesítsünk be, majd a felesleges szert távolítsuk el. Javasoljuk az impregnálószer kétszeri felvitelét. Figyelmeztetés! A burkolat hőmérsékletnek +5 C és +25 C között kell lennie, a padlófűtést előzőleg kapcsoljuk ki. Nem szívóképes és nedves burkolat nem impregnálható. Fa, üveg, pvc és lakozott felületet védjük a szertől, valamint az impregnálás után a felületet 2-3 napig védjük az esőtől és a nedvességtől. Az alaptalaj szívóképességétől függően kb m 2 /liter. 1 évig felhasználható. A felvitelnél a helyiségekben jól ki kell szellőztetni. Száradás után az egészségre nem jelent veszélyt. Víz, polimerek, segédanyagok.

6 Leírás: Használati utasítás Lithofin MN kőkonzerváló, színmélyítő - matt Lithofin MN Farbvertiefer A Lithofin MN-kőkonzerváló, színmélyítő - matt egy oldószer tartalmú, szilikon-acril alapú, speciális színmélyítő impregnáló. Tulajdonságok: A Lithofin MN-kőkonzerváló, színmélyítő - matt beszívódik a kezelt felület pórusaiba, azt vízzáróvá teszi, így a nedvesség és a víz által feloldott károsító anyagok nem jutnak a kő belsejébe, leperegnek róla. A burkolat természetes színét és struktúráját kiemeli, mélyíti, a felületnek nedves hatást kölcsönöz, nem teszi fényessé, ezért a fakó és színtelen kövekre ajánljuk. A felület szennyeződésveszélye lényegesen kisebb lesz, könnyen takaríthatóvá válik, de nem teszi csúszóssá. A levegőaktivitás és a vízpára áteresztőképesség nem fog csökkenni. A Lithofin MN-kőkonzerváló, színmélyítő - matt alkalmas minden porózus, szívásképességű, nem polírozott, tehát pl. bányanyers, fűrészelt, mattcsiszolt felületű természetes és műkőre, betontermékekre, klikerre, stb. A Lithofin MN-kőkonzerváló, színmélyítő - mattot a teljes kiszáradás után (kb. 2-3 hét) a szennyeződésmentes felületre puha ecsettel vagy habhengerrel egyenletesen vigyük fel. Erős szívású burkolatoknál az eljárást ismételjük meg. Gyenge szívásképességű burkolatoknál a bőségesen felvitt Lithofin MNkőkonzerváló, színmélyítő - matt fényesedést okozhat. Ha ezt szeretnénk elkerülni, akkor a felesleges mennyiséget töröljük le egy száraz ronggyal. Javasoljuk az impregnálószer kétszeri felvitelét. Figyelmeztetés! A burkolat hőmérsékletnek +5 C és +25 C között kell lennie, a padlófűtést előzőleg kapcsoljuk ki. Nem szívóképes, nedves és polírozott felületű burkolat nem impregnálható. Érzékeny felületet, üveget, műanyagot, fa- és lakkozott burkolatot védjük a szertől. A burkolat szívóképességétől függően kb m 2 /liter. 4 évig felhasználható. A felvitelnél a helyiségekben jól ki kell szellőztetni vagy A típusú védőmaszkot hordani. A munka előtt a fogyasztási és az élelmiszercikkeket távolítsuk el. A visszamaradó hatóanyag nem jelent veszélyt az egészségre. Benzin, szilikon, nafta, segédanyagok.

7 Használati utasítás Lithofin MN kővédő - selyemfényű Lithofin MN Versiegelung Leírás: A Lithofin MN-kővédő - selyemfényű egy oldószer tartalmú, acril alapú, selyemfényű impregnáló. Tulajdonságok: A Lithofin MN-kővédő - selyemfényű egy fénylő filmréteget képez, elzárja a kezelt felület pórusait, azt vízzáróvá teszi, így a nedvesség és a víz által feloldott károsító anyagok nem jutnak a kő belsejébe, leperegnek róla. Emellett a burkolat természetes színét és struktúráját kiemeli, mélyíti, a felületnek nedves hatást kölcsönöz, fényessé teszi. A filmréteg vízzáró, időjárás- és kopásálló. A felület szennyeződésveszélye lényegesen kisebb lesz, könnyen takaríthatóvá válik, de nem teszi csúszóssá és nem sárgul be. A levegőaktivitás és a vízpára áteresztőképesség nem fog csökkenni. A Lithofin MN-kővédő - selyemfényű alkalmas minden szívásképességű, nem polírozott, tehát pl. bányanyers, fűrészelt, mattcsiszolt felületű természetes és műkőre, betontermékekre, klinkerre, stb. A Lithofin MN-kővédő - selyemfényűt a teljes kiszáradás után (kb. 4-8 hét) a szennyeződésmentes felületre puha ecsettel vagy hengerrel egyenletesen vigyük fel. Erős szívású burkolatoknál az eljárást ismételjük meg. Gyenge szívásképességű burkolatoknál a felesleges mennyiséget egy száraz ronggyal töröljük le. Javasoljuk az impregnálószer kétszeri felvitelét. Figyelmeztetés! A burkolat hőmérsékletnek +5 C és +25 C között kell lennie, a padlófűtést előzőleg kapcsoljuk ki. Nem szívóképes, nedves és polírozott felületű burkolat nem impregnálható. Oldószer-érzékeny felületet, üveget, műanyagot, fa- és lakkozott burkolatot védjük a szertől. A burkolat szívóképességétől függően kb m 2 /liter. 4 évig felhasználható. A felvitelnél a helyiségekben jól ki kell szellőztetni, vagy A típusú védőmaszkot hordani. A munka előtt a fogyasztási és az élelmiszercikkeket távolítsuk el. A visszamaradó hatóanyag nem jelent veszélyt az egészségre. Acril, benzin, szilikon, nafta, segédanyagok.

8 Használati utasítás Lithofin MN palaolaj Lithofin MN Schieferöl Leírás: A Lithofin MN-palaolaj egy kiváló minőségű olaj- és oldószertartalmú ápolóés védőolaj. Tulajdonságok: A Lithofin MN-palaolaj jelentősen felerősíti a burkolat természetes színét és struktúráját, a felületnek gyenge fényt kölcsönöz, melynek mértékét polírozással megnövelhetjük. A színmélyítő hatásnak köszönhetően a korábbi foltok jól elfedhetőek. Ideális régebbi, kivilágosodott burkolat kinézetének felfrissítésére. A Lithofin MN-palaolaj használatával a felület vízzáróvá és tartósabbá tehető, a szer nem képez réteget és nem gyantásodik el, a levegőaktivitás nem változik. A Lithofin MN-palaolaj alkalmas minden nem polírozott, tehát pl. bányanyers, hasított, finoman csiszolt felületű agyagpalára. Használatát beltérben javasoljuk. A Lithofin MN-palaolajat használat előtt rázzuk fel, a padlófűtést kapcsoljuk ki. Új burkolatnál a teljes kiszáradás után (kb. 4-8 hét) a tiszta felületre ecsettel vagy hengerrel bőségesen és egyenletesen vigyük fel, majd hagyjuk megszáradni. Elszennyeződött vagy már kezelt felületnél a szert szintén bőségesen vigyük fel, néhány perc eltelte után a feloldott szennyeződést távolítsuk el. A Lithofin MNpalaolajat ismételten kenjük fel a burkolatra, majd hagyjuk megszáradni. Ha szükséges, a munkafolyamatot ismételjük meg. Erős szennyeződés esetén a Lithofin MN-alaptisztító - savmentes, míg a rendszeres felmosáshoz a Lithofin MN-nemeskőszappan használatát javasoljuk. Figyelmeztetés! A Lithofin MN-palaolaj +10 C alatt kicsapódhat. Ebben az estben szobahőmérsékleten alaposan rázzuk fel addig, míg a szer ismét áttetsző nem lesz. A burkolat szívóképességétől függően kb. 20 m 2 /liter. Száraz, C között, zárt helyen. Gyermekek elől elzárandó. Felbontatlanul kb. 4 évig felhasználható. Kerüljük a Lithofin MN-palaolaj szembe, szájba kerülését, bőrrel való érintkezést, a keletkező gőzt ne lélegezzük be. Száradás után nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagokat. A munka előtt a fogyasztási és az élelmiszercikkeket távolítsuk el. Viasz, gyanta, szénhidrogén.

9 Használati utasítás Lithofin MN antik márványpác Lithofin MN Antik Wachs Leírás: A Lithofin MN-antik márványpác egy természetes és mesterséges viaszalapanyagot tartalmazó, paszta állagú impregnálószer. Tulajdonságok: A Lithofin MN-antik márványpác a felületen egy viaszréteget hoz létre, mely száradás után jól polírozható. A burkolat színét és struktúráját kiemeli, selymes fényt kölcsönöz neki, szennyeződésveszélye lényegesen kisebb lesz, könnyen takaríthatóvá válik, használatával egy sokkal szebb antik hatás érhető el. A Lithofin MN-antik márványpác alkalmas minden szívásképességű, nem polírozott tehát pl. homokfúvott, stokkolt felületű antik természetes kőre. Kültérre, valamint polírozott, selyemfényű felületre nem javasoljuk. A Lithofin MN-antik márványpácot a teljes kiszáradás után (kb. 4-8 hét) a foltés szennyeződésmentes felületre puha ecsettel vagy hengerrel egyenletesen vigyük fel. Az esetlegesen előforduló cementfátylat a Lithofin MN-cement- és kivirágzáseltávolítóval, a mészlerakódást simító kanállal távolítsuk el. Porózus, nagy szívásképességű felületnél a munkafolyamatot ismételjük meg. Száradás után utólagos polírozással a burkolat fényét szebbé tehetjük. A szennyeződések ellen nagyobb védelmet nyújt a Lithofin MN-foltvédő, olaj- és vízstop megelőző használata, majd 1-2 óra száradási idő után a Lithofin MN-antik márványpác azonnali felvitele. Javasoljuk az impregnálószer kétszeri felvitelét. Figyelmeztetés! A burkolat hőmérsékletnek +12 C és +25 C között kell lennie, a padlófűtést előzőleg kapcsoljuk ki. Tömör felületnél célszerű a Lithofin MN-antik márványpácot meleg vízben felmelegíteni, mert a folyékony, meleg viasz mélyebben szívódik be a burkolatba és így nagyobb mértékű a színelmélyülés. Nem szívóképes és nedves burkolat nem kezelhető a szerrel. A burkolat szívóképességétől függően első felvitelnél kb. 20 m 2 /liter, második felvitelnél kb. 40 m 2 /liter. 3 évig felhasználható. A felvitelnél a helyiségekben jól ki kell szellőztetni vagy A típusú védőmaszkot hordani. A szer szembe, bőrre ne kerüljön. A munka előtt a fogyasztási és az élelmiszercikkeket távolítsuk el. Száradás után az egészségre nem jelent veszélyt. Természetes és szintetikus viasz, oldószer, segédanyagok.

10 Leírás: Használati utasítás Lithofin MN Graffiti elleni kővédő Lithofin MN Anti-Graffiti A Lithofin MN-Graffiti elleni kővédő egy oldószermentes impregnálószer, mely az ásványi felületek, különösen az épületek homlokzatának védelmére szolgál. Tulajdonságok: A Lithofin MN-Graffiti elleni kővédő kiváló minőségű hatóanyagokat tartalmaz, melyek a felület védelmét biztosítják, megakadályozzák a víz, a kosz és az olajos, zsíros anyagok beszivárgását a porózus, szívóképes felületekbe. A szennyeződéseket, - pl. graffiti lényegesen könnyebb lesz eltávolítani. Az impregnálószer használata egyszerű és gyorsan szárad. A vízpára áteresztőképessége kis mértékben csökken, a kezelt felület enyhén fényessé válhat. A burkolat színe felfrissül. A Lithofin MN-Graffiti elleni kővédő alkalmas nyers és mattcsiszolt felületű természetes kövekhez, pl. gránit, mészkő stb., valamint beton, műkő, klinker és anyagában színezett kerámia védelmére. Kültérre és beltérbe egyaránt alkalmas. Száraz, foltmentes és tiszta felületen alkalmazható. Javasolt egy kisebb területen tesztelni impregnálás előtt. Használat előtt rázzuk fel. A Lithofin MN-Graffiti elleni kővédőt puha ecsettel vagy hengerrel egyenletesen vigyük fel a felületre. A felesleges mennyiséget töröljük le egy száraz ronggyal. Az eljárást kb. 4 óra száradási idő után ismételjük meg. Graffiti A graffiti könnyen eltávolítható magasnyomású tisztító segítségével. eltávolítása: Makacs szennyeződésekre, filctollal és kihúzófilccel festett falfirkákra használjuk a Lithofin MN Graffiti eltávolítót. Ezután ismételten vigyük fel a felületre a Lithofin MN-Graffiti elleni kővédőt.. Figyelmeztetés! A burkolat hőmérsékletnek +10 C és +25 C között kell lennie. A kezelt és kezeletlen felültek közötti különbség elkerülésére a teljes felület impregnálását ajánljuk. Nem szívóképes és nedves burkolat nem impregnálható. Fa, üveg, pvc és lakkozott felületet védjük a szertől, az impregnált felületet pedig kb. 4 órán keresztül védjük az esőtől. A burkolat szívóképességétől függően kb. 15 m 2 /liter. 20 C-on kb. 2 óra. Az igénybevételtől és a felülettől függően kb. 4 évig.

11 Felbontatlanul, hűvös és fagymentes helyen kb. 2 évig felhasználható. Felbontás után azonnal használjuk fel. Nem tartalmaz mérgező vagy veszélyes anyagot. Gyermekek elől elzárandó. Víz, polimerek, segédanyagok, gyanta.

Használati utasítás Lithofin MN alaptisztító - savmentes Lithofin MN - Grundreiniger

Használati utasítás Lithofin MN alaptisztító - savmentes Lithofin MN - Grundreiniger Lithofin MN alaptisztító - savmentes Lithofin MN - Grundreiniger A Lithofin MN alaptisztító egy enyhén lúgos (kb. PH 8,5), oldószermentes, sokoldalúan felhasználható koncentrátum nagy felületek tisztítására.

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. ART & CRAFT MŰVÉSZTERMÉKEK www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu ART & CRAFT TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd

Részletesebben

FELÚJÍTÁS KISOKOS 1. TISZTÍTSUK MEG A FELÜLETET! 2. CSISZOLJUK! PORTALANÍTSUK! 3. ALAPOZZUNK!

FELÚJÍTÁS KISOKOS 1. TISZTÍTSUK MEG A FELÜLETET! 2. CSISZOLJUK! PORTALANÍTSUK! 3. ALAPOZZUNK! M FELÚJÍTÁS KISOKOS Ha egy felület lemattult, fényét vesztette, a rajta lévő festékréteg pedig máló, berepedezett, sürgős felújításra van szükség, mert a fafelület nem kap már elegendő védelmet. Amennyiben

Részletesebben

MŰVÉSZTERMÉKEK.

MŰVÉSZTERMÉKEK. MŰVÉSZTERMÉKEK www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu TÁBLAFESTÉK KRÉTÁHOZ Matt fekete festék spray. Krétatábla készítéséhez. Lehetővé teszi a felületen krétával való írást, majd letörlést. Magas fedőképesség

Részletesebben

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartalom Termékleírás és tulajdonságok Előkészítés - Hatékonyság - Tárolás Felhordási módok Graffiti eltávolítás Biztonsági intézkedések Felhasználási példák 2 Termékleírás

Részletesebben

Kapcsoljon a Colocurára!

Kapcsoljon a Colocurára! www.murexin.com Kapcsoljon a Colocurára! A Murexin új Tisztítás- és ápolás termékprogramját a felületek hatásos és illatos kezelésére ajánljuk. És minden csillog-villog! Az új Colocura tisztító- és ápolóprogrammal

Részletesebben

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz Termékelônyök: viz sú Idôjárásálló Gyors száradás zinte teljesen szagmentes es báz i Vizes bázisú termékek Falfesték kategóriában már elfogadottak, de a fára, fémre való festékeknél még szokatlanok a vízzel

Részletesebben

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell

Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell Miért kellene a fát csak a külső behatások ellen védeni, amikor újra életre kelhet egy kis kreativitással? A textúráját és szépségét kell kihangsúlyozni, miközben Bori lazúrokkal védeni. BORI biocid A

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Speciális festékek, oldószerek

Speciális festékek, oldószerek A teljes választék áttekintéséhez kérjen BÉLYEGZŐFESTÉK KATALÓGUST! N 110 S Normál vizes bázisú irodai bélyegzõfesték. Bélyegzőpárnák és önfestékezõ bélyegzõk blanco cserepárnáinak festékezéséhez. Jó fényálló

Részletesebben

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

MAESTRO PARKETTA PROGRAM

MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO PARKETTA PROGRAM 1 MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO RÉTEGRENDEK A HIBÁTLAN MUNKAVÉGZÉSHEZ SZÜKSÉGES FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MAESTRO beton alapozó MAESTRO PU alapozó MAESTRO klasszikus parkettaragasztó

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK. Tisztítás Védelem Ápolás

TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK. Tisztítás Védelem Ápolás TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK Tisztítás Védelem Ápolás www.moellerstonecare.eu www.flemann.com A kőápolás feladatai Tisztítás Védelem Ápolás

Részletesebben

KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes HASZNÁLATI UTASÍTÁS: KEZELENDŐ FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE FELHASZNÁLÁS

KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes HASZNÁLATI UTASÍTÁS: KEZELENDŐ FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE FELHASZNÁLÁS MAGYAR ICE KÉT ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ FESTÉK Matt félmatt félfényes - fényes Víz alapú kettős összetevőjű tartós festék. Megőrzi a fa természetes színét, könnyedén felvihető a felületre (görgő vagy ecset).

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

Meggátolja a csapóeső beszívódását. Javítja a fűtés hatásfokát. Árvíz esetén javítja a szerkezet ellenállását

Meggátolja a csapóeső beszívódását. Javítja a fűtés hatásfokát. Árvíz esetén javítja a szerkezet ellenállását Meggátolja a csapóeső beszívódását Javítja a fűtés hatásfokát Árvíz esetén javítja a szerkezet ellenállását Stormdry homlokzatimpregnáló krém Ha a fal vizes, akkor hideg is és a hideg falak hideg épületeket

Részletesebben

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT

SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT Fabevonatok SZENVEDÉLY AZ OKOS BEVONATOK IRÁNT biocid A faanyag védelme kékülést okozó fagombák, penész, farontó gombák és rovarok ellen Jó behatolóképesség Könnyű felhordás AZ EURÓPAI CSOPORT A Helios

Részletesebben

kézi tisztítás Clinex Floral KTM Univerzális padlótisztítszer

kézi tisztítás Clinex Floral KTM Univerzális padlótisztítszer padlók Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva különböző tisztítószereket fejlesztettünk ki padlólapokhoz, kő- és fapadlókhoz. Termékeink hatékony és hosszantartó tisztaságot biztosítanak. kézi tisztítás Clinex

Részletesebben

RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ

RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ 1 K SZILÁN TERMINÁLT RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK Körapop 950 Marine Oldószermentes, elasztikus, nedvességtartalomra keményedő ragasztó- és tömítőanyag kültéri

Részletesebben

Solnhofeni mészkő. Solnhofeni mészkő - Műszaki paraméterek

Solnhofeni mészkő. Solnhofeni mészkő - Műszaki paraméterek Solnhofeni mészkő A 150 millió éves járólap A Földnek ez a legkeményebb és legtömörebb mészköve a németországi Solnhofenből származik és régi hagyományokra tekint vissza. A solnhofeni terméskövet a XVI.

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray TECH Technikai festék spray www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu CINK Fényes korrózió gátló alapozó festék spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

I. számú melléklet, Árjegyzék: 2012.06.15-től "Most vagy soha!" Cikk információ egységár

I. számú melléklet, Árjegyzék: 2012.06.15-től Most vagy soha! Cikk információ egységár VALMOR Flexibilis Padlóbevonat Fehér, Krém, Sötétszürke, Világosszürke, Vörös, Zöld, Barna VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 1 l olaj, benzin álló, 2 270 Ft 2 270 Ft VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 4 l betonra

Részletesebben

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU

Használati utasítás HARD SURFACE. Transzferpapírok. CL Hard Surface I CL Hard Surface II SIGNDEPOT.EU Használati utasítás HARD SURFACE Transzferpapírok I Megnevezés Paropy...2 Paropy I...3 Akril...4 Karton Papírok......5 Kerámia Bögrék...6 Kerámia Csempék...7 Kristály/Üveg...8 Bőr...9 Oldal Mágnes...10

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

Cikk információ egységár

Cikk információ egységár VALMOR Flexibilis Padlóbevonat Fehér, Krém, Sötétszürke, Világosszürke, Vörös, Zöld, Barna VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 1 l kopás és olaj álló, 2 339 Ft 2 339 Ft VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 4 l betonra

Részletesebben

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon, fán stb. található

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók

Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók Filled with quality! HU Termékismertetõ Acryl tömítõk Poliuretán habok Szilikon ragasztók www.phobextools.com Premium Neutrális Szilikon ÁTLÁTSZÓ Egykomponensû, semleges, szagtalan, penészálló szilikon.

Részletesebben

Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre.

Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre. Aquaflex Roof Felhasználásra kész, szálerősített folytonos és rugalmas vízszigetelő réteg, időjárásnak kitett külső felületekre. ALKALMAZÁSI TERÜLET Vízszigetelésre: lapostetőkön erkélyeken és teraszokon

Részletesebben

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon, fán stb. található

Részletesebben

Tisztító- és ápolószerek

Tisztító- és ápolószerek Általános tisztítóanyagok 711 Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BIR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen,

Részletesebben

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ!

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ! A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház

Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Pinty Plus Evolution kisokos Kreativpartner webáruház Kedves Kreatív Partnerünk, Örülünk, hogy érdeklődsz a kreatív alkotás világa iránt és szívesen olvasod bemutató anyagainkat. Igyekszünk mindig praktikus

Részletesebben

Az igényeknek megfelelő választás...

Az igényeknek megfelelő választás... Clear 1500 Felhasználóbarát, a lehető legjobb ár-érték arányt biztosító lakk Az igényeknek megfelelő választás... Érjen el megfelelő eredményt gyorsan és megfizethetően a Clear 1500 termékkel. Az univerzális

Részletesebben

A Mapegrout javítóhabarcsok friss felületének párazáró kezelése a víz, napsütés vagy szél okozta gyors kipárolgás megakadályozására.

A Mapegrout javítóhabarcsok friss felületének párazáró kezelése a víz, napsütés vagy szél okozta gyors kipárolgás megakadályozására. Elastocolor Primer Nagy behatoló képességű, oldószertartalmú, szilárdító alapozó mészporos és egyéb poros aljzatokhoz, valamint kipárolgás-gátló bevonat javítóhabarcsokhoz ALKALMAZÁSI TERÜLET Mészporos

Részletesebben

Ablakpárkány és ablakkönyöklő Jura mészkőből - Műszaki paraméterek

Ablakpárkány és ablakkönyöklő Jura mészkőből - Műszaki paraméterek Ablakpárkány és ablakkönyöklő Jura mészkőből A Jura mészkő, mivel természetes kőzet, nem azonos színű, mindegyik könyöklő egyedi darab. Ebből következően a mintázottsága széles skálán mozog, valamint a

Részletesebben

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre Quarzolite Paint Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Minden olyan meglévő és új, már festett felület átfestése, ahol

Részletesebben

Max. raktárhômérséklet: 25 C

Max. raktárhômérséklet: 25 C Mûszaki Információ Disbon Nr. 204 Disbothan 204 Silikon-Fugendicht 204 Elasztikus szilikonos fugázó szaniterekhez Szaniter és nedves felületek fugázásához Beltéri csomópontok fugázásához Gépjármûvek, lakókocsik,

Részletesebben

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax

1 Termékleírás. 2 Összetétel MŰSZAKI ADATLAP. BONDEX Patina Effect Wax Termék megnevezése Felhasználás: patina hatású viasz, beltéri bútorok és fatárgyak díszítése céljára, használatra kész állapotban. Elérhető kiszerelések 0,25 L 1 Termékleírás 1.1 1.2 1.3 1.4 Terméktípus:

Részletesebben

Tisztító-, ápoló- és impregnálószerek

Tisztító-, ápoló- és impregnálószerek Általános tisztítóanyagok Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BIR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon,

Részletesebben

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre festékünkkel és új történeteket mesélnek. akril szatén

Részletesebben

Alkalmazási példák Nedvszívó kerámialap (toszkán cotto, terrakotta, stb.) burkolatú padlók kezelése;

Alkalmazási példák Nedvszívó kerámialap (toszkán cotto, terrakotta, stb.) burkolatú padlók kezelése; Keraseal Impregnálószer porózus burkolólapokhoz ALKALMAZÁSI TERÜLET A Keraseal beltéri porózus burkolólapok, porózus lapok közti fugák, természetes kövek, homlokzatburkoló téglák és fugák foltosodás, kivirágzás,

Részletesebben

Fizikai kémiai behatásokkal szemben ellenáll. Elsődleges alkalmazási területe az átlátszó felületek vízzárása.

Fizikai kémiai behatásokkal szemben ellenáll. Elsődleges alkalmazási területe az átlátszó felületek vízzárása. ÁTLÁTSZÓ VÍZZÁRÓ FOLYÉKONY POLIURETÁN BEVONÓ MEMBRÁN TERMÉKLEÍRÁS A TECSIT PRO T egy magas szárazanyag tartalmú és nagyfokú rugalmasságú, alifatikus, egykomponensű poliuretánból készült hosszú élettartamú

Részletesebben

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG

PATTEX ÖTLET- TÁR. 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG PATTEX - TÁR 16 ötlet otthona szépítéséhez MINŐSÉG 1. A fal átalakítása még sosem volt ilyen egyszerû: tiszta, gyors és könnyû munka! Vigye fel a ragasztót a tartópanelekre. 1mp Rögzítse a falra. Nyomja

Részletesebben

Prezentáció Naturstein-Reinigung L. Heuer. www.heuer-strahl.de

Prezentáció Naturstein-Reinigung L. Heuer. www.heuer-strahl.de Prezentáció Naturstein-Reinigung L. Heuer www.heuer-strahl.de Cégbemutató A Naturstein-Reinigung L. Heuer egy kötisztitásra specializálódott mobil-cég, mely 25 évvel ezelött jött létre Németországban.

Részletesebben

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra Silexcolor Pittura Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan kül- vagy beltéri nedvszívó falfelületek

Részletesebben

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06 Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer 1 Sika teakfa burkolat használati útmutató A teakfa burkolat tisztítása és ápolása A kezeletlen teakfa idővel természetes

Részletesebben

A Nanocolltech Kft. által kidolgozott komplex folyadékok alkalmazása a graffiti festékek eltávolításában

A Nanocolltech Kft. által kidolgozott komplex folyadékok alkalmazása a graffiti festékek eltávolításában A Nanocolltech Kft. által kidolgozott komplex folyadékok alkalmazása a graffiti festékek eltávolításában 1. Graffiti falfesték eltávolítása vakolt fal felületérıl A Szegedi Tudományegyetem Irínyi épülettömbje,

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex TYTAN PROFESSIONAL Power Flex A Power Flex Kiváló minőségű termék építőipari anyagok tartós tömítéséhez és ragasztásához, be- és kültéri használatra egyaránt. A ragasztót kiváló az építőiparban előforduló

Részletesebben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben A Loctite karbantartási tisztítóit a fémfeldolgozó iparban, javítóműhelyekben, a vasúti és a vízi járművek üzemfenntartási munkáinál, karbantartási

Részletesebben

Ssz. Tételszám Egységre jutó (HUF) A tétel ára összesen (HUF) Tételkiírás Anyag Munkadíj Anyag Munkadíj

Ssz. Tételszám Egységre jutó (HUF) A tétel ára összesen (HUF) Tételkiírás Anyag Munkadíj Anyag Munkadíj 1. oldal 1 11-002-1.4.3.1 (25) ÖN X0b(H) Környezeti hatásoknak ki nem tett beton, C16/20 - X0b(H) - D max = 16 mm, CEM 42,5 szilárdsági osztályú portlandcementtel, képlékeny beton, m = 6,5 finomsági modulusú

Részletesebben

H-8000 Székesfehérvár, Szüret u. 2 Tel: +36-22-500-348 Fax: +36-22-500-349

H-8000 Székesfehérvár, Szüret u. 2 Tel: +36-22-500-348 Fax: +36-22-500-349 PMA Vizes bázisú ipari festékrendszer Pro Mix / vizes bázisú ipari festékrendszer-pma oldal PMA Bázis WPU 2 PMA Bázis WEP 3 PMA Bázis WAY 4 PMA Bázis WPA 5 PMA Bázis WAK 6 PMA Edzők 7 PMA Színezőkoncentrátum

Részletesebben

Factory rendszerek. Műgyanta burkolatok ipari padlókhoz

Factory rendszerek. Műgyanta burkolatok ipari padlókhoz Factory rendszerek Műgyanta burkolatok ipari padlókhoz Műgyanta burkolatok ipari padlókhoz Az ipari alkalmazású műgyanta burkolatoknak az a célja és funkciója, hogy javítsák az új készítésű betonpadlók

Részletesebben

Felületvédelmi rendszerek betonhoz

Felületvédelmi rendszerek betonhoz Felületvédelmi rendszerek betonhoz Mapecrete termékcsalád Bevezetés Egyes betonfelületeknek magas a porozitása, ezáltal hajlamosak a vizet vagy más folyadékokat kapilláris úton magukba szívni. A betonfelületek

Részletesebben

Élet a szabadban. Automotive Industry

Élet a szabadban. Automotive Industry Élet a szabadban RELAZZO, A TERASZ. TUDNIVALÓK A MINDENNAPI HASZNÁLATHOZ www.rehau.hu/relazzo Construction Automotive Industry Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy termékünket választotta! A következő oldalakon

Részletesebben

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához.

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. Tisztító készlet Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. TISZTÍTÓSZEREK ÉS TISZTÍTÓESZKÖZ SZIVACSOK ÉS TARTOZÉKOK Fuga-Wash Eco 4 Spatulya BEDOLGOZÁS Öko-kompatibilis tisztítószer

Részletesebben

ALUSIL- ALUMINIUM. Jellemzők

ALUSIL- ALUMINIUM. Jellemzők 1 ALUSIL- ALUMINIUM Alusil csillogó, mikronizált alumínium spray, ami ideális mindenféle alumínium tárgy védelmére (pl. keretek, ajtók, karosszéria stb.) Felületkezelt anyagokat megvéd az oxidációtól.

Részletesebben

Szaniter szilikon TURBO színtelen 310 ml Tytan CZ-HU-SK

Szaniter szilikon TURBO színtelen 310 ml Tytan CZ-HU-SK Szaniter szilikon TURBO színtelen 310 ml Tytan CZ-HU-SK Szaniter szilikon TURBO színtelen 310 ml CZ-HU-SK Egy komponensű Acetoxi szilikon, rugalmas tömítés ami a levegőben jelenlévő pára hatására keményedik,

Részletesebben

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001 Mészkő mozaikok A IV. század végén a mozaik fő díszítőelemként jelent meg az építészetben. A padlót és a falakat apró, színes márványkockák díszítették, melyek szépséget és vidámságot vittek a mindennapokba.

Részletesebben

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása.

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása. [Mapei logó] Eco Prim Grip [emblémák] Nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), akrilgyanta-bázisú, felhasználásra kész, általános használatú, szilikahomok tartalmú vizesdiszperziós tapadásfokozó

Részletesebben

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. tisztítása Útmutató. Tudatosan építeni.

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. tisztítása Útmutató. Tudatosan építeni. Padlóbevonatok Padlóbevonatok tisztítása Útmutató Tudatosan építeni. Általános tudnivalók A kiadványban megjelenő adatok, ábrák, műszaki leírások és rajzok általános példákat és az azokra vonatkozó részleteket

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

Tömítő üvegezéshez Leírás, Alkalmazás, Tesztelés

Tömítő üvegezéshez Leírás, Alkalmazás, Tesztelés TYTAN INDUSTRY O 24 SZILIKON TYTAN INDUSTRY O 24 SZILIKON ABLAK ÉS AJTÓHOZ termék neutrális tömítő üvegezéshez és egyéb időjárásálló alkalmazásokhoz. Nedvesség hatására köt, kemény, tartós tömítést nyújtva

Részletesebben

MŰGYANTA FELHASZNÁLÁSÁVAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

MŰGYANTA FELHASZNÁLÁSÁVAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK MŰGYANTA FELHASZNÁLÁSÁVAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK Általános tudnivalók Kötési mechanizmus: A műgyanta a hagyományos ragasztókkal illetve kötőanyagokkal szemben nem az oldószer elpárologtatásával köt meg,

Részletesebben

Cikk információ Bruttó ár

Cikk információ Bruttó ár VALMOR Flexibilis Padlóbevonat Fehér, Krém, Sötétszürke, Világosszürke, Bazaltszürke, Vörös, Zöld, Barna VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 1 l A beton festék 2 421 Ft VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 4 l 3

Részletesebben

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA

POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA POLIÉSZTER ALAPÚ ABLONCZY MŰGYANTA ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kötési mechanizmus: A műgyanta a hagyományos ragasztókkal, illetve kötőanyagokkal szemben nem az oldószer elpárologtatásával köt meg, hanem a B komponens

Részletesebben

Termékek mágnesezhető poros repedésvizsgálathoz. Hordozóanyagok, adalékanyagok, egyéb szerek

Termékek mágnesezhető poros repedésvizsgálathoz. Hordozóanyagok, adalékanyagok, egyéb szerek TERMÉK ÁTTEKINTÉS ek penetrációs vizsgálathoz ek mágnesezhető poros repedésvizsgálathoz Hordozóanyagok, adalékanyagok, egyéb szerek Berendezések (vizsgálószettek, referencia etalonok, lámpák, mérőberendezések)

Részletesebben

Antigraffiti avagy mégsem művészet a rongálás?

Antigraffiti avagy mégsem művészet a rongálás? ÚTÜGYI SZABÁLYOZÁSI NAPOK Antigraffiti avagy mégsem művészet a rongálás? KKK SOPRON, 2011. 05. 03-04. Valtinyi Dániel helyett: Kolozsi Gyula Művészet...? Ennyi nem elég! Tiltás hatása Jogszabályi alapok

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS PADLÓMEGOLDÁSOK

PROFESSZIONÁLIS PADLÓMEGOLDÁSOK Burkolás helyett beton HTC Superfloor látszóbeton! A HTC Superfloor eljárás leírása A HTC Superfloor eljárás során az egyszerű szerkezeti betont több lépésben, mechanikusan, a HTC gépeivel és gyémántszerszámaival

Részletesebben

Tegye egyedivé padlóját!

Tegye egyedivé padlóját! Tegye egyedivé padlóját! Tartalom: Floor Expert EP 101... 08 Floor Expert EP 1013... 09 Floor Expert EP 310W... 10 Floor Expert EP 311...11 Floor Expert EP 211... 12 Floor Expert EP Dizájn és funkció együtt

Részletesebben

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető A-Clean Acid Sampon Személygépjármű tisztítás A-Clean Superfoam Bio A-Clean Autosampon Mindenfajta közlekedési eszköz tisztítására alkalmas BIO tisztítószer. Kézi,

Részletesebben

SuperConcrete. Floor System. A legjobb választás! www.geomarvany.hu

SuperConcrete. Floor System. A legjobb választás! www.geomarvany.hu Floor System A legjobb választás! Alakítsa át betonpadlóját! A célünk, hogy a meglévő vagy leendő közönséges beton padlóját átalakítsuk egy gyönyörű fényes, pormentes és esztétikus padlóvá, amely minden

Részletesebben

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT IPARI BURKOLATOK AZ IPARI LÉTESÍTMÉNYEK TERVEZÉSEKOR FOKOZOTT FIGYELMET IGÉNYELNEK A VONATKOZÓ HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK, VALAMINT A TERMÉSZETES HASZNÁLATBÓL ADÓDÓ MAGAS IGÉNYBEVÉTELNEK VALÓ MEGFELELÉS. AZ

Részletesebben

3M Novec tisztító aeroszolok

3M Novec tisztító aeroszolok 3M Novec tisztító aeroszolok Megbízható tisztítás Közös jellemzők Széleskörű felhasználási terület Enyhe felületi szennyeződések esetére Közepesen erős felületi szennyeződések esetére Erőteljes felületi

Részletesebben

Cikk információ Bruttó ár

Cikk információ Bruttó ár VALMOR Flexibilis Padlóbevonat Fehér, Krém, Sötétszürke, Világosszürke, Bazaltszürke, Vörös, Zöld, Barna VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 1 l A beton festék 2 421 Ft VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 4 l 3

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Oldószertartalmú filmréteget képző párazáró szer, habarcsokhoz és betonokhoz

Oldószertartalmú filmréteget képző párazáró szer, habarcsokhoz és betonokhoz Mapecure S Oldószertartalmú filmréteget képző párazáró szer, habarcsokhoz és betonokhoz ALKALMAZÁSI TERÜLET Vakolatok, cementhabarcsok és friss betonok oldószertartalmú párazáró védelme, hogy minimálisra

Részletesebben

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Enzo zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 800 X 1200 X 1850mm Méret tálca: 800 X 1200 X 150mm Krómozott kabinkeret Oldalüvegek: 6 mm biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2016.június 10. 8,5 m 2 /liter 100 μm esetén

TERMÉKISMERTETŐ 2016.június 10. 8,5 m 2 /liter 100 μm esetén AMERLOCK 400 C TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, magas szárazanyagtartalmú bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Magas teljesítményű önalapozó univerzális epoxi bevonat Magas szárazanyagtartalom, alacsony VOC Felülettűrő

Részletesebben

Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE

Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE Szakmai beszámoló az NKA 3533/00218 MNM PALÓC MÚZEUMA ÁLLOMÁNYVÉDELMI MŰHELYE TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZÜKSÉGES SZAKMAI ANYAGOK ÉS ESZKÖZÖK BESZERZÉSÉRE A Nemzeti Kulturális Alaptól elnyert 350 000 Ft összegű

Részletesebben

H2O PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató

H2O PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató Minőség, kiváló áron 000 Kecskemét, Matkói út., e-mail: szerviz@metakft.hu, fax: 7/50 55 HO PROJECTA ÍVES zuhanykabin szerelési útmutató Köszönjük vásárlását és bizalmát termékünk iránt. Reméljük, sok

Részletesebben

Menjen biztosra! Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft.

Menjen biztosra! Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft. Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft. 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út külterület (Pf. 46.) 26-567-600 26-567-601 e-mail: headoffice@weber-terranova.hu www.weber-terranova.hu Menjen biztosra! Színes

Részletesebben

Gyanta 01 Leírás: -Nagyon vékony repedésekhez. Cikkszám: 910028 (3 ml) Gyanta 1,6 Leírás: -Csillag, és kombinált sérülésekhez. Cikkszám: 910002 (3 ml)

Gyanta 01 Leírás: -Nagyon vékony repedésekhez. Cikkszám: 910028 (3 ml) Gyanta 1,6 Leírás: -Csillag, és kombinált sérülésekhez. Cikkszám: 910002 (3 ml) Gyanta 01 -Nagyon vékony repedésekhez. Cikkszám: 910028 (3 ml) Gyanta 1 -Körkörös sérülés, repedésekkel. Univerzális gyanta. Cikkszám: 910003 (3 ml) Cikkszám: 910003C (20 ml) Gyanta 1,6 -Csillag, és kombinált

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Nedvességre kötő színtelen kétkomponensű alifás poliuretán felületképző anyag

Nedvességre kötő színtelen kétkomponensű alifás poliuretán felületképző anyag Mapefloor Finish 50 Nedvességre kötő színtelen kétkomponensű alifás poliuretán felületképző anyag ALKALMAZÁSI TERÜLET A Mapefloor Finish 50-et úgy fejlesztették ki, hogy közvetlenül akár betonpadlóra,

Részletesebben

partner ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD www.radinum.hu +36 20 347 57 67

partner ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD www.radinum.hu +36 20 347 57 67 2012 ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD - PORÁLLAGÚ VEGYSZEREK - FOLYÉKONY ÁLLAGÚ VEGYSZEREK - KARBANTARTÓ ÉS ÁPOLÓANYAGOK www.radinum.hu +36 20 347 57 67 - KIEGÉSZÍTŐK partner

Részletesebben

Műszaki adatlap kőlap termékhez

Műszaki adatlap kőlap termékhez Műszaki adatlap kőlap termékhez Termék rövid ismertetője Az ultravékony kőtábla burkolatok természetes kőzetek különböző régeteinek szétválasztásával jöttek létre. Az izolációs hőtechnikai eljárás során

Részletesebben

VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 8 l. VALMOR CSÚSZÁSMENTES PADLÓ- ÉS TENISZPÁLYA BEVONAT 8 l. VALMOR BIZTONSÁGOS PADLÓ- ÉS JELÖLŐFESTÉK 20 l

VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 8 l. VALMOR CSÚSZÁSMENTES PADLÓ- ÉS TENISZPÁLYA BEVONAT 8 l. VALMOR BIZTONSÁGOS PADLÓ- ÉS JELÖLŐFESTÉK 20 l VALMOR Flexibilis Padlóbevonat Fehér, Krém, Sötétszürke, Világosszürke, Bazaltszürke, Vörös, Zöld, Barna VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 1 l 2 344 Ft A beton festék VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 4 l 7

Részletesebben

A favédelem mestere. T E R M É K k a t a l ó g u s

A favédelem mestere. T E R M É K k a t a l ó g u s I d ő tá l l ó n y u g a l o m A favédelem mestere TRILAK Festékgyártó Kft. H-1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Vevőszolgálat: 421-6141, www.trilak.hu Member of the SigmaKalon Group T E R M É K k a t

Részletesebben

Háromkomponensű epoxi-cement állékony (tixotróp) habarcs nedves aljzatok simítására

Háromkomponensű epoxi-cement állékony (tixotróp) habarcs nedves aljzatok simítására Triblock Finish Háromkomponensű epoxi-cement állékony (tixotróp) habarcs nedves aljzatok simítására ALKALMAZÁSI TERÜLET Nedvesedésnek kitett vízszintes és függőleges betonfelületek védelmére és simítására,

Részletesebben

VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 8 l. VALMOR CSÚSZÁSMENTES PADLÓ- ÉS TENISZPÁLYA BEVONAT 8 l. VALMOR GARÁZSFESTÉK 2,5 l sok és felmosható kell!

VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 8 l. VALMOR CSÚSZÁSMENTES PADLÓ- ÉS TENISZPÁLYA BEVONAT 8 l. VALMOR GARÁZSFESTÉK 2,5 l sok és felmosható kell! VALMOR Flexibilis Padlóbevonat Fehér, Krém, Sötétszürke, Világosszürke, Bazaltszürke, Vörös, Zöld, Barna VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 1 l A beton festék 2 282 Ft VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 4 l 3

Részletesebben

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz Festékek Tapaszok Alapozók és impregnálók Vizes alapozók, impregnálók Töltõalapozó Vizes Fedõlakkok Lazurok és RAL színek Fa ablak és ajtógyártáshoz alkalmazható lazúrok két rétegben történõ felhordáshoz,

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv 880NK Infravörös Termométer TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Figyelmeztetések... 2 3. Működési leírás... 3 4. A mérés menete... 3 5. Karbantartás... 4 6. Műszaki jellemzők...

Részletesebben

Tömítőprofilok. Deventer VarioSoft habosított TPE tömítők. Ablaktömítők. Időjárásálló tömítések európai nyílászárókhoz:

Tömítőprofilok. Deventer VarioSoft habosított TPE tömítők. Ablaktömítők. Időjárásálló tömítések európai nyílászárókhoz: Tömítőprofilok Időjárásálló tömítések európai nyílászárókhoz: Deventer VarioSoft habosított tömítők Ablaktömítők első osztályú, kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező (thermoplasztikus elasztomer)

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

Új felületek sómentes, nyers falra hordja fel. A frissen vakolt felületeket 4-5 héttel a festés előtt kezelni kell.

Új felületek sómentes, nyers falra hordja fel. A frissen vakolt felületeket 4-5 héttel a festés előtt kezelni kell. TERMÉKISMERTETŐ CASEIN DISTEMPER (MÁR HASZNÁLATRA KÉSZ FORMÁBAN KAPHATÓ) A Farrow & Ball által gyártott festékek környezetbarát termékek, amelyek kielégítik a festékek illékony szerves anyag tartalmára

Részletesebben