TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK. Tisztítás Védelem Ápolás

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK. Tisztítás Védelem Ápolás"

Átírás

1 TERMÉKKATALÓGUS KIVÁLÓ TERMÉKEK AZ EXKLUZÍV TERMÉSZETES KŐ, MŰKŐ ÉS KERÁMIA FELHASZNÁLÓINAK Tisztítás Védelem Ápolás

2 A kőápolás feladatai Tisztítás Védelem Ápolás Először a felületi jellegzetességek és a szennyeződések mibenlétét kell tisztázni. A folttáblázat alapján kiválaszthatja a felületnek és a szennyeződésnek megfelelő tisztítószert. A művelet eredménye az adagolástól, a hatóidőtől, valamint a megfelelő segédeszközök és gépek használatától függ. A meglepetések elkerülése érdekében olvassa el és tartsa be a használati utasításokat. Megjegyzés: minél sötétebb, durvább és nedvszívóbb egy felület, annál nagyobb mértékű tisztítást igényel. Védő kezeléssel a burkolat felülete annak típusától és jellemzőitől függően foltosodásra kevésbé hajlamossá tehető. Terrakotta, kőporcelán, műkő és természetes kő burkolatának védelmére olajos, viaszos, akril vagy impregnáló (színkiemeléssel vagy a nélkül) szerek állnak rendelkezésére. Kültéri padlóburkolók esetén az impregnálásra kizárólag akkor kerülhet sor, amikor az előmunkálatok, mint például a lejtések, az alap stb. kialakítása, befejeződött. Megfelelő karbantartás esetén burkolatában éveken át örömét lelheti. A helyes karbantartó tisztítás és ápolás nemcsak a tetszetős külső záloga, hanem a minőség hosszú időn át való megőrzésének is. A használattól és a szennyeződéstől függően időről időre alapos tisztításra van szükség.

3 Kőféleségek Természetes kő Műkő és terrazzo A természetes kő évezredek alatt keletkezett nemes anyag. Minden lap egy egyedi példány, amely sosem veszíti el dekoratív jellegét. Az erezettség, a bemélyedések és a repedések ezen anyagok velejárói, emiatt a követ kifogás nem érheti. A természetes kő kemény és puha kőzetfajtára osztható. A kemény kőzetek közé tartozik a gránit, a gneisz, a kvarcit stb. A puha kőzetek márványra és mészkőre oszthatók. A pala rend megdolgozatlan felülettel kapható. Az olasz és a portói pala csak viszonylag ellenállóak a savakkal szemben. A ma szerte a világon széles választékban rendelkezésre álló anyagok kiválasztásánál már a beszerzésekor figyelembe kell venni a későbbi tisztítás várható költségeit. A természetes kő egyes savak vagy erős lúgok hatására károsodhat. Olyan agglomerátum, amelyet különféle természetes kőszemcsékből és valamilyen kötőanyagból (cementből vagy műgyantából) műkővé vagy mozaikká elegyítenek, majd kiöntenek. Végezetül a felületet valamilyen mechanikai kikészítő kezelésnek (például mosás, homokfúvás, csiszolás, polírozás) vetik alá. A műkő és a terrazzo egyes savak vagy erős lúgok hatására károsodhat. Kérjük, termékének tisztítása előtt ellenőrizze a műkő vagy a terrazzo vegyszerekkel szembeni ellenálló-képességét. Kőporcelán (gres) lapok A kőporcelán lapok homogén, igen strapabíró anyagból készülnek. Az építési munkákat követő tisztítást fontos megfelelő módon végrehajtani. A tisztítás során a cementfátylat és az esetleges gyári védőréteget el kell távolítani. A nem megfelelő tisztítás eredményeként csíkok és homályos felület jöhet létre. Az antracit és a színes cementfugát a savak vagy az erős lúgok kifakíthatják. Kérjük, tájékozódjon a helyes alkalmazási módot illetően. Kerámia A kerámialapokat különféle anyagokat, például agyagot, kaolint és egyéb adalékanyagokat tartalmazó masszából formázzák és préselik. Vékony mázréteg felvitelét követően az anyagot kemencében égetik. Megkülönböztetünk falburkoló és padlóburkoló lapokat. Ügyeljen arra, hogy egyes díszítő mázrétegek a savakkal szemben kevéssé ellenállóak. Terrakotta- és agyaglapok Amint a név mutatja, ezeket a lapokat agyagból (és különféle adalékanyagokból) égetik. Ez az anyag rusztikus, meleg hangulatot áraszt. Olyan igényes vásárlóknak való, akik számításba veszik a magasabb ápolási költségeket. Eredetüktől függően az agyaglapokat kisebb vagy nagyobb nyomáson préselik és kemencében különböző hőfokon égetik. Minél likacsosabb az agyaglap, annál nagyobb a nedvszívó képessége. Minél durvább a felülete, annál nagyobb erőfeszítést igényel a tisztítása.

4 - Természetes kövek, műkövek és kerámiák felületén keletkezett - FOLTOK ELTÁVOLÍTÁSA Az alábbiakban jelzett szennyeződések a következő speciális termékekkel távolíthatók el. Egyes foltok egyetlen kezeléssel eltüntethetők, míg más esetekben a foltból több kezelés után is marad vissza valamennyi. Tartsa be a használati utasítást (olvassa el a címkét) és ellenőrizze, hogy az adott termék megfelel-e a körülményeknek. Kétséges esetben mindig valamilyen észrevétlen helyen próbálja ki a terméket! A mosószerekre vonatkozó német törvény hatálya alá tartozó minden speciális termék a Berlini Környezetvédelmi Hatóság (UMWELT-BUNDESAMT BERLIN) nyilvántartásában szerepel. Alga, kültéri Aszfalt R62 Algaeltávolító szer R70 Kültéri tisztítószer Kivirágzás R65 Cementfátyol- és kivirágzás-eltávolító szer * Bitumen Ceruzanyom - radírgumi - Virág R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer Vér Savmentes általános tisztítószer R57 Intenzív csempetisztító Padlóviasz Vaj R52 Olaj- és viaszeltávolító Terrakotta-viasz Diszperziós festék Savmentes általános tisztítószer Ecetfolt polírozott márványon P29 Márványpolírozó készlet Zsírfolt R52 Olaj- és viaszeltávolító Filctoll R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer Máz R61 Általános kőporcelán-tisztító Gyümölcslé polírozott márványon P29 Márványpolírozó készlet Fű R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer Rézrozsda R59 Csempe- és szanitertisztító *

5 Gyanta Áfonya R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer Kávé R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer Mész R59 Csempe- és szanitertisztító * R58 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer * Karbolineum Ragasztó Műgyantalakk Lomb R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer R70 Kültéri tisztítószer Fémnyom R59 Csempe- és szanitertisztító * Moha R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer R70 Kültéri tisztítószer Habarcsmaradvány R65 Cementfátyol- és kivirágzás-eltávolító szer * R75 Fekete-fehér gránit- és kőtisztító * Matt helyek márványon P29 Márványpolírozó készlet Körömlakk Nikotin Savmentes általános tisztítószer R57 Intenzív csempetisztító Gyümölcsfolt R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer Olajfolt Savmentes általános tisztítószer R52 Olaj- és viaszeltávolító Rozsda szaniter környezetében R59 Csempe- és szanitertisztító * Rozsda kemény kőben R77 Rozsdaoldó kemény kövekhez * Rozsda puha kőben R79 Rozsdaoldó puha kövekhez Vörösbor Savmentes általános tisztítószer R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer Korom Savmentes általános tisztítószer

6 Penész R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer Önfényező diszperzió Savmentes általános tisztítószer Szilikonos fuga csak mechanikus úton távolítható el Szilikon-kicsapódás R52 Olaj- és viaszeltávolító Kőpecsét Bélyegzőfolt Penészfolt R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer Kátrány Szőnyegragasztó Tinta R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülke-tisztítószer Vízkő R59 Csempe- és szanitertisztító * Viasz (fluorszilikát) Savmentes általános tisztítószer Viaszfolt R52 Olaj- és viaszeltávolító Borfolt polírozott márványon P29 Márványpolírozó készlet Cementfátyol Gránit esetén R59 Csempe- és szanitertisztító * R63 Cementfátyol-eltávolító szer * R69 Speciális kőtisztító * * Nem saválló felületeken, például egyes csempéken, polírozott márványon nem használható! A műszaki információkért nem vállalunk felelősséget. A műveletet végzőnek a különféle alkalmazások előtt ellenőrzést és próbát kell végeznie. A műszaki fejlődésre tekintettel az előzetes értesítés nélküli módosítás jogát fenntartjuk.

7 MÉSZKŐ MÁRVÁNY KEMÉNYMÉSZKŐ 1. LÉPÉS tisztítás 2. LÉPÉS védelem 3. LÉPÉS ápolás 4. LÉPÉS felfrissítés polírozott, finomcsiszolt, finomkefélt durván csiszolt, durván kefélt, homokfúvott, megdolgozatlan konyhai munkalap, asztal Antik felület Előkezelés S49 S45 S49 S45 S49 Alapos tisztítás R69 R69 Impregnálás Tömítés Padló Fal S32W S34N S44 S32W S34N S44 S32W S34N S44 S35 S37 P19 P23 P19 P23 Bútorz at P1 P21 P1 P21 P1 P25A P25B P25B P25 P21 Folteltá-volítás GRÁNIT GNEISZ KVARCIT 1. LÉPÉS tisztítás 2. LÉPÉS védelem 3. LÉPÉS ápolás 4. LÉPÉS felfrissítés polírozott, finomcsiszolt, finomkefélt durván csiszolt, durván kefélt, lángolt, hasított konyhai munkalap, asztal Antik felület Előkezelés S49 S45 S49 S45 S49 Alapos tisztítás R75 R69 Impregnálás Tömítés Padló Fal S32W S34N S44 S32W S34N S44 S32W S34N S44 S35 S37 P19 P23 P19 P23 Bútorz at P1 P21 P1 P21 P1 P25A P25B P25B P25 P21 Folteltá-volítás TERRAKOTTA KLINKERTÉGLA TÉGLA 1. LÉPÉS tisztítás 2. LÉPÉS védelem 3. LÉPÉS ápolás 4. LÉPÉS felfrissítés kezeletlen terrakotta mázas terrakotta burkoló klinker, burkoló tégla Előkezelés S45 S49 S45 S49 Alapos tisztítás R57 R65 R57 R59 R57 R65 Impregnálás S32W Konzerválás P28N P28B Padló P26 R57 S32W S34N P28N P28B P30 P26 R57 Fal P26 P23 P26 Bútorz at P21 P21 Folteltá-volítás A táblázat tartalmáért nem vállalunk felelősséget. A pontos részletek műszaki tájékoztatónkból tudhatók meg. A műveletet végzőnek a különféle alkalmazások előtt ellenőrzést és próbát kell elvégeznie. A műszaki fejlődésre tekintettel az előzetes értesítés nélküli módosítás jogát fenntartjuk!

8 PALA KVARCPALA - HOMOKKŐ 1. LÉPÉS tisztítás 2. LÉPÉS védelem 3. LÉPÉS ápolás 4. LÉPÉS felfrissítés agyag- és színes pala kvarcpala Előkezelés S45 S49 S45 S49 Alapos tisztítás R69 R69 Impregnálás Tömítés Padló Fal S32W S34N S44 S32W S34N S44 S35 S37 csak durva felületre S35 S37 csak durva felületre olajpala P7 kvarchomokkő mészhomok S45 S49 S45 S49 R69 R69* erősen hígítva! S32W S34N S44 S32W S34N S44 S35 S37 csak durva felületre S35 S37 csak durva felületre P23 P23 P7 P23 P23 P23 P23 P7 P25 P25 Bútorz at P1 P1 P21 Folteltá-volítás KŐPORCELÁN (GRES) CSEMPE 1. LÉPÉS tisztítás 2. LÉPÉS védelem 3. LÉPÉS ápolás 4. LÉPÉS felfrissítés polírozott, csiszolt, teturált mázas kőporcelán máz nélküli csempe mázas csempe Előkezelés S45 Alapos tisztítás R61 R63 R61 R63 R57 R63 R57 R59 Impregnálás Tömítés Padló Fal S32W S34N P15 R57 P11 R57 P26 R57 P11 R57 P15 P11 P26 P11 Bútorz at P1 P5 P5 Folteltá-volítás KVARC TARTALMÚ KOMPOZIT 1. LÉPÉS tisztítás 2. LÉPÉS védelem 3. LÉPÉS ápolás 4. LÉPÉS felfrissítés Előkezelés Alapos tisztítás kezeletlen terrakotta R85 mázas terrakotta R85 Impregnálás Tömítés Padló Fal S46W S46 S46W S46 P11 R85 P11 R85 P11 P11 Bútorz at P5 P5 Folteltá-volítás A táblázat tartalmáért nem vállalunk felelősséget. A pontos részletek műszaki tájékoztatónkból tudhatók meg. A műveletet végzőnek a különféle alkalmazások előtt ellenőrzést és próbát kell elvégeznie. A műszaki fejlődésre tekintettel az előzetes értesítés nélküli módosítás jogát fenntartjuk!

9 Kőtisztítószerek Speciális tisztítószerek HMK R52 Olajés viaszeltávolító paszta Aktív tisztító paszta. Eltávolítja a természetes kő és a műkő felületén, a kerámián, klinkertéglán, betonon, cementesztrichen, valamint ásványi vakolaton képződött olaj-, viasz- és zsírfoltokat. Az R52 úgyszintén eltávolítja a természetes kőlapok peremén (például nem megfelelő tágulási tulajdonságú fugázás miatt) lerakódó, lágyítószerek alkalmazásával összefüggő szennyeződéseket. Szállítási kiszerelés: 12 0,25 l; 12 1 l Kiadósság: kb. 0,2 m 2 /liter HMK R54 Oldószer vízzel hígítható Használatra kész, oldószert tartalmazó speciális tisztítószer. A hatóanyagok megfelelő arányú összetételének köszönhetően feloldja a régi tömítőanyagokat, ápolószerek és viaszrétegek maradványait, az aszfaltot, a bitument, a zsírt és az olajat mindenféle akár polírozott természetes kőből és műkőből kialakított felületről, terrakottáról, agyag-, téglaés klinkertégla termékről. Ennek eredményeként a szennyeződések feloldódnak és az általános tisztítószerrel savmentesen vízzel eltávolíthatóvá válnak. Nedves tisztítás esetén a túlzott habképződés elkerülésére ajánljuk a Z102 habzásfékező hozzáadását (habképződés szabályozása). Kiadósság: kb m 2 /liter HMK Általános tisztítószer savmentes Speciális tisztítószer (koncentrátum). Eltávolítja az építőanyagok okozta szennyeződéseket, a kültéri és beltéri természetes kő és műkő felületén lévő diszperziós festéket, viaszréteget, a korábban használt segédanyagok maradványait, az olajat, a zsírt, valamint a vékony cementfátylat. A polírozott felületeket nem támadja meg. Nedves tisztítás esetén a túlzott habképződés elkerülésére ajánljuk a Z102 habzásfékező hozzáadását (habképződés szabályozása). Szállítási kiszerelés: 30 0,25 l; 20 0,5 l; 12 1 l; 4 2,5 l; 2 5 l; 1 10 l Kiadósság: kb m 2 /liter HMK R56 Tisztítószer márvánnyal burkolt fürdőszobához Használatra kész tisztítószer. Eltávolítja a zuhanyozó, fürdő és vizes helyiségekben az érdes, csiszolt és polírozott természetes kő és műkő felületén képződött szappanmaradékot, kismértékű vízkőlerakódást és szennyeződést. Megtisztítja az elszennyeződött fugákat. Szállítási kiszerelés: 12 0,5 l adagoló flakon Kiadósság: kb m 2 /flakon

10 HMK R57 Intenzív csempetisztító Speciális tisztítószer (koncentrátum). Eltávolítja a kültéri és beltéri mázas és máz nélküli csempékről, kőporcelán lapokról, terrakottáról, tégláról, agyaglapokról és klinkerről az olajos és zsíros szennyréteget, a korábban használt segédanyagok maradványait, az építőanyagok okozta szennyeződéseket, valamint a vékony cementfátylat. A polírozott felületeket nem támadja meg. Nedves tisztítás esetén a túlzott habképződés elkerülésére ajánljuk a Z102 habzásfékező hozzáadását (habképződés szabályozása). Szállítási kiszerelés: 12 1 l; 2 5 l Kiadósság: kb m 2 /liter HMK R58 Fürdőszoba- és zuhanyfülketisztítószer Használatra kész tisztítószer. Eltávolítja a zuhanyozó, fürdő és vizes helyiségekben a mázas csempén, kőporcelán lapon, üvegen és saválló természetes kő felületén képződött vízkőlerakódást, szappanmaradékot, húgykőlerakódást és szennyréteget. Megtisztítja az elszennyeződött fugákat. Szállítási kiszerelés: 12 0,5 l adagoló flakon Kiadósság: kb m 2 /flakon HMK R59 Csempe- és szanitertisztító Speciális tisztítószer (koncentrátum). Eltávolítja a szaniteráru környékén és a vizes helyiségekben a mázas és máz nélküli csempékről, kerámialapokról és tégláról a vízkő- és szennylerakódást, a húgykőlerakódást, a szappanmaradékot, valamint a vékony cementfátylat. Megtisztítja az elszennyeződött csempefugákat. Nedves tisztítás esetén a túlzott habképződés elkerülésére ajánljuk a Z102 habzásfékező hozzáadását (habképződés szabályozása). Kiadósság: kb m 2 /liter HMK R60 Fürdőszoba- és zuhanyfülketisztítószer Használatra kész speciális tisztítószer kisebb felületek egyszerű, tartós kezelésére. Gyorsan hat és hatékonyan szünteti meg a zöld szennyeződéseket, a moha, a gomba és a penész elszaporodását sírköveken, természetes kőből és műkőből, csempéből és más kültéri és beltéri alapozással készült ösvényeken, lépcsőkön. A polírozott felületeket nem támadja meg. Elhalványítja a kávé, kóla, vörösbor, virágok, bogyós és egyéb gyümölcsök és gyümölcslevek okozta színváltozásokat. Szállítási kiszerelés: 12 0,475 l adagoló flakon; 2 5 l Kiadósság: kb m 2 /flakon

11 HMK R61 Általános kőporcelántisztító Speciális tisztítószer (koncentrátum). Eltávolítja a polírozott, csiszolt vagy természetes felületű kültéri és beltéri kőporcelán lapokról az olajos és zsíros szennyréteget, a korábban használt segédanyagok maradványait, az építőanyagok okozta szennyeződéseket, valamint a vékony cementfátylat. A polírozott felületeket nem támadja meg. Nedves tisztítás esetén a túlzott habképződés elkerülésére ajánljuk Z102 habzásfékező hozzáadását (habképződés szabályozása). Az ápolás egyszerűbbé tételéhez ajánljuk S43 kőporcelán-impregnáló alkalmazását. Kiadósság: kb m 2 /liter HMK R62G Algaeltávolító szer - használatra kész Klór- és savmentes, használatra kész speciális tisztítószer kisebb felületek egyszerű kezelésére. Feloldja és a természetes kőből és műkőből készült ösvényekről, falakról, lépcsőkről, teraszról és homlokzatról könnyűszerrel eltünteti a zöld szennyeződéseket és az algát. A tisztítószer hatóanyagai megelőző hatást fejtenek ki. Ily módon a zöld szennyeződések és az alga újbóli megtelepedését hosszú időre megakadályozzák. A szer a polírozott felületeket nem támadja meg. Nagyobb felületekre javasoljuk az R62K algaeltávolító koncentrátum használatát. Szállítási kiszerelés: 12 0,5 l adagoló flakon Kiadósság: kb. 3 5 m 2 /flakon HMK R62K Algaeltávolító - koncentrátum - Klór- és savmentes speciális tisztítószer (koncentrátum). Feloldja és könnyűszerrel megszünteti a makacs zöld szennyeződéseket és az algát a természetes kőből és műkőből készült ösvényekről, falakról, lépcsőkről, teraszról és homlokzatról. A tisztítószer hatóanyagai megelőző hatást fejtenek ki. Ily módon a zöld szennyeződések és az alga újbóli megtelepedését hosszú időre megakadályozzák. A szer a polírozott felületeket nem támadja meg. Szállítási kiszerelés: 12 1 l; 2 5 l Kiadósság: kb m 2 /liter HMK R63 Cementfátyoleltávolító Speciális tisztítószer (koncentrátum). Eltávolítja a cementfátylat, a vízkőlerakódást, a habarcsmaradékot és a megkeményedett építőanyagok okozta szennyeződéseket minden savval szemben ellenálló, kültéri és beltéri természetes kőről és műkőről, máz nélküli csempéről, klinkertégláról, kőporcelánról és a betonelemek durva felületéről. Nedves tisztítás esetén a túlzott habképződés elkerülésére ajánljuk a Z102 habzásfékező hozzáadását (habképződés szabályozása). Kiadósság: kb m 2 /liter

12 HMK R65 Cementfátyol- és kivirágzáseltávolító Speciális tisztítószer (koncentrátum). Eltávolítja az erős cementfátylat, a makacs vízkőlerakódást, a habarcsmaradékot és a kivirágzást minden savval szemben ellenálló, kültéri és beltéri természetes kőről és műkőről, máz nélküli csempéről, a betonelemek durva felületéről, a tégla, az agyag és a terrakotta felületéről. Nedves tisztítás esetén a túlzott habképződés elkerülésére ajánljuk a Z102 habzásfékező hozzáadását (habképződés szabályozása). Kiadósság: kb m 2 /liter HMK R69 Kőtisztító - speciális - Mérsékelt szagot árasztó speciális tisztítószer (koncentrátum). Eltávolítja a cementfátylat, a vízkőlerakódást, a habarcsmaradékot, a rozsdát és a megkeményedett építőanyagok okozta szennyeződéseket minden savval szemben ellenálló, kültéri és beltéri természetes kőről. Az R69 a benne lévő rozsdásodást gátló adaléknak köszönhetően különösen alkalmas rozsdásodásra hajlamos, valamint polírozott és csiszolt felületek tisztítására. Adott esetben a csiszolószer után visszamaradó anyagot pórusmélységben képes eltávolítani. Nedves tisztítás esetén a túlzott habképződés elkerülésére ajánljuk a Z102 habzásfékező hozzáadását (habképződés szabályozása). Kiadósság: kb m 2 /liter HMK R70 Kültéri tisztítószer - minden kőfelületre - Savmentes, tartós hatású speciális tisztítószer (koncentrátum). Feloldja és eltávolítja a mohát, a penészfoltot, a sötét lerakódásokat és a növényi szennyeződéseket a kültéri, természetes kőből és műkőből, csempéből és más alapozással készült ösvényekről, falakról és lépcsőkről. Még a különösen szennyezett felületeket is tisztává és ragyogóvá varázsolja. A szer a polírozott felületeket nem támadja meg. Ha befejező kezelésként HMK impregnálószert alkalmaz, a felület huzamosabb ideig marad ép és tetszetős. Szállítási kiszerelés: 12 1 l; 2 5 l Kiadósság: kb m 2 /liter HMK R75 Fekete-fehér gránit- és kőtisztító Speciális tisztítószer (koncentrátum). Eltávolítja a cementfátylat, a vízkőlerakódást, a habarcsmaradványt, a rozsdát és a megkeményedett építőanyagok okozta szennyeződéseket minden savval szemben ellenálló, kültéri természetes és műkőről. Az R75 a benne lévő rozsdásodást gátló adaléknak köszönhetően különösen alkalmas rozsdásodásra hajlamos, valamint polírozott és csiszolt felületek tisztítására. Nedves tisztítás esetén a túlzott habképződés elkerülésére ajánljuk a Z102 habzásfékező hozzáadását (habképződés szabályozása). Kiadósság: kb m2/liter

13 HMK R79 Rozsdafolteltávolító szer puha kőhöz Használatra kész speciális tisztítószer. Minden természetes és műkő felületről eltávolítja azokat a rozsda és fém-oid okozta foltokat, amelyek például vastartalmú műtrágya, kerti bútor, szivárgó fűtőtest stb. miatt keletkeznek. A szer alkalmas polírozott márvány és mészkő tisztítására is. Szállítási kiszerelés: 12 0,475 l adagoló flakon Kiadósság: kb m 2 /flakon HMK R85 Intenzív kompozit kvarc tisztítószer Speciális tisztítószer (koncentrátum). Eltávolítja az olajos és zsíros szennyfoltokat, a korábban használt segédanyagok maradványait, az építőanyagok okozta szennyeződéseket, valamint a vékony cementfátylat a polírozott, csiszolt, simított és kefélt kompozit kvarc felületekről. A szer a polírozott felületeket nem támadja meg. Nedves tisztítás esetén a túlzott habképződés elkerülésére ajánljuk a Z102 habzásfékező hozzáadását (habképződés szabályozása). Szállítási kiszerelés: 30 0,25 l; 12 1 l; 2 5 l Kiadósság: kb m 2 /liter

14 Impregnálás, tömítés HMK S32W Foltvédőszer -vízben feloldott- Használatra kész, vízben feloldott impregnálószer. Meggátolja a víz, szennyeződés és olaj behatolását mind kültéri, mind beltéri természetes (puha vagy kemény) kő, agglomerátum, betonelem, terrakotta, tégla, agyag és klinkertégla, valamint máz nélküli burkolólap felületébe. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. A kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az általános savmentes tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a nemeskő-szappan használatát ajánljuk (természetes termék). Szállítási kiszerelés: 30 0,25 l; 20 0,5 l; 12 1 l; 2 5 l; 1 10 l Kiadósság: kb m 2 /liter HMK S33 Szilikonos impregnáló Használatra kész szilikon alapú impregnálószer. Meggátolja a víz és szennyeződés behatolását bármely kültéri és beltéri természetes (puha vagy kemény) kő, agglomerátum, betonelem, terrazzo, máz nélküli tégla és klinkertégla felületébe. A szer a polírozott felületeket nem támadja meg. A felület színét és szerkezetét csak minimálisan módosítja. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. Kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az általános savmentes tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a nemeskő-szappan használatát ajánljuk (természetes termék). Kiadósság: kb m 2 /liter HMK S34N Foltvédőszer csúcshatású Használatra kész speciális impregnálószer. Meggátolja a víz, a szennyeződés, az olaj és a zsír behatolását minden akár polírozott kültéri és beltéri természetes (puha vagy kemény) kő, agglomerátum, betonelem és terrakotta felületébe. A szer a polírozott felületeket nem támadja meg. A felület színét és szerkezetét csak minimálisan módosítja. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. A kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az általános savmentes tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a nemeskő-szappan használatát ajánljuk (természetes termék). Szállítási kiszerelés: 30 0,25 l; 20 0,5 l; 12 1 l; 2 5 l; 1 10 l Kiadósság: kb m 2 /liter

15 HMK S35 Színkiemelő matt Használatra kész felületvédő szer. Meggátolja a víz és a szennyeződés behatolását minden durván csiszolt, kefélt, homokfúvott, lángolt vagy hasított beltéri természetes (puha vagy kemény) kő, agglomerátum, betonelem és terrakotta felületébe. A felület színét és szerkezetét optimálisan juttatja érvényre. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. A kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az általános savmentes tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a nemeskő-szappan használatát ajánljuk (természetes termék). Kiadósság: kb m 2 /liter HMK S37 Kőimpregnáló selyemfényű Használatra kész felületvédő szer. Meggátolja a víz és a szennyeződés behatolását minden durván csiszolt, kefélt, homokfúvott, lángolt vagy hasított beltéri természetes (puha vagy kemény) kő, agglomerátum, betonelem és terrakotta felületébe. A felület színét és szerkezetét optimálisan juttatja érvényre, emellett megőrzi selyemfényét. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. A kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az általános savmentes tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a nemeskő-szappan használatát ajánljuk (természetes termék). Kiadósság: kb m 2 /liter HMK S39 Kőimpregnáló magasfényű Használatra kész felületvédő szer. Meggátolja a víz és a szennyeződés falburkolatba való behatolását durván csiszolt, kefélt, homokfúvott, lángolt vagy hasított beltéri természetes (puha vagy kemény) kő, agglomerátum, betonelem és terrakotta felület esetén. A felület színét és szerkezetét optimálisan juttatja érvényre, emellett kiemeli ragyogó fényét. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. A kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az általános savmentes tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a nemeskő-szappan használatát ajánljuk (természetes termék). Szállítási kiszerelés: 12 1 l; 2 5 l Kiadósság: kb m 2 /liter HMK S40 Fugázás előtti impregnálószer Oldószer nélküli fugázás előtti impregnálószer (koncentrátum). Meggátolja a fugázó anyag fűrészelt, homokfúvott, lángolt és hasított kültéri és beltéri természetes kő és műkő felületébe való behatolását. Használatát követően a fugázott területek mosása és tisztítása lényegesen könnyebben elvégezhető. A kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk a savmentes általános tisztítószer használatát. Az S40 esetleges maradványainak eltávolításához ajánljuk az R54 vízben oldható oldószer használatát. Szállítási kiszerelés: 12 1 l; 2 5 l Kiadósság: kb m 2 /liter

16 HMK S42 Színkonzerváló Használatra kész speciális impregnálószer. Meggátolja a víz és a szennyeződés behatolását bármely kültéri és beltéri természetes (puha vagy kemény) kő, agglomerátum, betonelem és terrazzo felületébe. Polírozott felületeken is alkalmazható. A felület színét és szerkezetét színkiemelő hatásának köszönhetően optimálisan juttatja érvényre. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. A kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az általános savmentes tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a nemeskő-szappan használatát ajánljuk (természetes termék). Szállítási kiszerelés: 12 1 l; 4 2,5 l; 2 5 l; 1 10 l Kiadósság: kb m 2 /liter HMK S43 Kőporcelánimpregnáló szer Használatra kész speciális impregnálószer. Meggátolja a víz, a szennyeződés, az olaj és a zsír behatolását bármely kültéri és beltéri polírozott, csiszolt és máz nélküli kőporcelán felületébe. A felület színét és szerkezetét csak minimálisan módosítja. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. A kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az R61 általános kőporcelán-tisztító szer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a P15 kőporcelán-ápoló és tisztító szer használatát ajánljuk (természetes termék). Kiadósság: kb m 2 /liter HMK S44 Foltvédőszer színkiemelő Használatra kész speciális impregnálószer. Meggátolja a víz, a szennyeződés, az olaj és a zsír behatolását minden akár polírozott kültéri és beltéri természetes (puha vagy kemény) kő, agglomerátum, betonelem és terrakotta felületébe. A szer polírozott felületeken is használható. A felület színét és szerkezetét színkiemelő hatásának köszönhetően optimálisan juttatja érvényre. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. Kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az általános savmentes tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a nemeskő-szappan használatát ajánljuk (természetes termék). Szállítási kiszerelés: 300,25 l; 121 l; 2 5 l; 1 10 l Kiadósság: kb m 2 /liter HMK S45 Fugavédő szer Használatra kész, oldószer nélküli fugavédő. Meggátolja a fugázó anyag behatolását erősen nedvszívó és durva homokkő, mészkő, tégla, agyag és terrakotta felületébe. Használatát követően a fugázott területek mosása és tisztítása lényegesen könnyebben elvégezhető. A kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk a savmentes általános tisztítószer használatát. A fugázás utáni maradványok eltávolításához ajánljuk a savmentes általános tisztítószer használatát. Kiadósság: kb m 2 /liter

17 HMK S46W Foltvédő kvarc tartalmú kompozithoz vízben feloldott Használatra kész, vízben feloldott speciális impregnálószer. Meggátolja a víz, a szennyeződés, az olaj és a zsír behatolását kültéri és beltéri polírozott, csiszolt, simított és kefélt kvarc tartalmú kompozit felületekbe. A szer a felület színét és szerkezetét nem módosítja. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. Kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az R85 általános savmentes tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a P11 kvarc tartalmú kompozithoz való ápolószer használatát ajánljuk. Szállítási kiszerelés: 30 0,25 l; 12 1 l; 2 5 l Kiadósság: kb m 2 /liter HMK S46 Foltvédő kvarc tartalmú kompozithoz Használatra kész speciális impregnálószer. Meggátolja a víz, a szennyeződés, az olaj és a zsír behatolását kültéri és beltéri polírozott, csiszolt, simított és kefélt kvarc tartalmú kompozit felületekbe. A szer a felület színét csak minimálisan módosítja. Kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk az R85 általános savmentes tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a P11 kvarc tartalmú kompozithoz való ápolószer használatát ajánljuk. Szállítási kiszerelés: 30 0,25 l; 12 1 l; 2 5 l Kiadósság: kb m 2 /liter

18 Ápolószerek, polírozószerek HMK P1 RSP három az egyben - Hatásos, használatra kész speciális termék természetes kőből és műkőből készült konyhai munkalapok, asztalok, mosdók stb. napi ápolásához. Az enyhébb szennyeződéseket könnyűszerrel eltávolítja. Speciális védő hatása kiegészíti a HMK impregnálószerei által nyújtott védelmet. A sajátos, kellemes, friss illatú ápoló összetevők megőrzik a felület természetes megjelenését. A szer a felület színét és szerkezetét csak minimálisan módosítja. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. A P1 nagymértékben megkönnyíti a munkavégzést és használata gyors tisztítást eredményez. Szállítási kiszerelés: 30 0,25 l; 12 0,5 l adagoló flakon Kiadósság: kb m 2 /liter HMK P5 Kvarc tartalmú kompozithoz való ápoló permet Rendkívül hatásos, használatra kész speciális termék kompozit-kvarc anyagból készült polcok, ablakpárkányok, tárolók, asztalok, konyhai munkalapok, mosdók stb. napi ápolásához. Az enyhébb szennyeződéseket és a zsírt könnyűszerrel eltávolítja. Speciális védő hatása kiegészíti a HMK impregnálószerei által nyújtott védelmet. A sajátos, kellemes, friss illatú ápoló összetevők megőrzik a felület természetes megjelenését. A szer a felület színét és szerkezetét csak minimálisan módosítja. A visszamaradó hatóanyag az egészségre ártalmatlan. A P5 nagymértékben megkönnyíti a munkavégzést és használata gyors tisztítást eredményez. Szállítási kiszerelés: 30 0,25 l; 12 0,5 l adagoló flakon Kiadósság: kb m 2 /liter HMK P7 Kőápoló szer polírviasz Használatra kész polírviasz. Optimális színt és szerkezetet biztosít természetes kőből, agglomerátumból, betonelemből stb. kialakított felületeknek és polírozás után a padlónak ragyogó fényt kölcsönöz. Meggátolja víz, szennyeződés behatolását. Kizárólag beltéri használatra alkalmas! Kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk a savmentes általános tisztítószer használatát. A későbbi huzamos ápoláshoz a nemeskő-szappan és a P19 márvány- és gránitfényező használatát ajánljuk. Kiadósság: kb m 2 /liter

19 HMK P11 Ápoló és tisztító szer kvarc tartalmú kompozithoz Enyhe tisztítószer-koncentrátum napi tisztításhoz és ápoláshoz. Rendkívül aktív hatóanyaga gyorsan és alaposan tisztít és ápol minden csiszolt, simított, kefélt vagy polírozott kvarc tartalmú kompozit felületet, valamint mindenféle kőporcelán felületet. Természetes ápoló összetevők gondoskodnak a felület optimális színéről és szerkezetéről. A P11 kifejezetten kvarc tartalmú kompozit és kőporcelán felületek kezelésére alkalmas, a fal- és padlóburkolatoknak ragyogó fényt kölcsönöz. Rendszeres használata ellenállóbbá teszi a felületeket a foltosodással szemben és megkönnyíti az ápolást. Szállítási kiszerelés: 12 1 l; 2 5 l Alkalmazás: egy adag a mosó vízbe HMK P15 Kőporcelánápoló és -tisztító szer Enyhe szappanos tisztítószer (koncentrátum). Rendkívül aktív hatóanyaga gyorsan és alaposan tisztít és ápol minden természetes, csiszolt, polírozott vagy mázas felületű kőporcelánt. Természetes ápoló összetevők gondoskodnak a felület optimális színéről és szerkezetéről. A P15 kifejezetten kőporcelán felületekhez alkalmas, a fal- és padlóburkolatoknak ragyogó fényt kölcsönöz. Rendszeres használata ellenállóbbá teszi a felületeket a foltosodással szemben és megkönnyíti az ápolást. Vízben oldódó összetevői meggátolják a fátyolképződést és rétegek (például mészszappan) képződését. Alkalmazás: egy adag a mosó vízbe HMK P19 Márvány- és gránitpolírozó HMK P21 Gránit- és márványpolírozó paszta Viasztartalmú védő és ápoló emulzió (koncentrátum) természetes kőből és műkőből például márványból, mészkőből, gránitból, gneiszből, agglomerátumból, betonelemből készült finomra csiszolt és polírozott felületekhez. Polírozást követően a padlónak ragyogó fényt kölcsönöz. Hátráltatja a víz és a szennyeződés behatolását. A P19 rendszeres használata esetén csökken a kopási és a foltosodási hajlam. Kizárólag beltéri használatra alkalmas! A fényességet megőrzi, ha a nedvesítő vízhez rendszeresen mintegy 150 ml P19-et adagol. Szállítási kiszerelés: 20 0,5 l; 12 1 l; 2 5 l; 1 10 l Kiadósság: kb m 2 /liter Használatra kész pasztaszerű polírozó anyag. Ideális ápoló politúr polírozott természetes kőből és agglomerátumból készült ablakpárkányokhoz, asztallapokhoz, lépcsőkhöz és kisebb felületekhez. Hátráltatja a víz és a szennyeződés behatolását. A P21 a polírozást követően a padlónak ragyogó fényt kölcsönöz. Csökkenti a virágcserép csipkéződését, megőrzi fényességét. Kizárólag beltéri használatra alkalmas! A P21 az egészségre ártalmatlan, biológiailag elbomló. A későbbi huzamos ápoláshoz a nemeskő-szappan használatát ajánljuk (természetes termék). Szállítási kiszerelés: ml tubus; 12 0,1 Kiadósság: kb m 2 /liter

20 HMK P23 Kőfény - kőpadlóápoló Fényező ápolószer (koncentrátum). Természetes kőből és műkőből, betonelemből, aszfaltlapból stb. készült kopott és matt padlóburkolathoz. Polírozás nélkül fényes, selymes ragyogást biztosít. Különösen megkönnyíti a lekopott felületek ápolását. A védőréteg távol tartja a vizet és a szennyet. Kizárólag beltéri használatra alkalmas! A fényességet megőrzi, ha a felmosó vízhez rendszeresen mintegy 150 ml P23-at adagol. Kiadósság: kb m 2 /liter HMK Nemeskőszappan törlőkendős ápoláshoz Enyhe, természetes szappan alapú tisztítószer napi tisztításhoz és ápoláshoz. Rendkívül aktív hatóanyaga gyorsan és alaposan tisztít és ápol minden természetes kőből és műkőből készült felületet, terrakotta, tégla és klinker burkolatot, valamint máz nélküli csempét. Természetes ápoló összetevők gondoskodnak a burkolat optimális színéről és szerkezetéről. A kifejezetten természetes kőből és műkőből készült felületekhez alkalmas, a fal- és padlóburkolatoknak ragyogó fényt kölcsönöz. Rendszeres használata ellenállóbbá teszi a felületeket a foltosodással szemben és megkönnyíti az ápolást. Vízben oldódó összetevői meggátolják a fátyolképződést és rétegek (például mészszappan) képződését. Szállítási kiszerelés: 20 0,5 l; 12 1 l; 4 2,5 l; 2 5 l; 1 10 l Alkalmazás: egy adag a felmosó vízbe HMK P25A Antik maratószer márványhoz világos Használatra kész, természetes oidáló hatású olajból készült maratószer mindkettő. Homokfúvott, dobfényezett, koptatott és teturált márvány és mészkő padlók felületének optimális színéről és szerkezetéről gondoskodik. A P25A kiemeli a felület antik, rusztikus jellegét. Hátráltatja a víz és a szennyeződés behatolását. A P25B antik márvány fedőviasszal feltétlenül utókezelendő. A világos színű szer a világosabb, a sötét a sötétebb felületek kezelésére ajánlott. Kizárólag beltéri használatra alkalmas! Kezelés előtti tisztításhoz ajánljuk a savmentes általános tisztítószer használatát. A P25B antik márvány fedőviasz fokozza hatását és a felület számára selymes fényt biztosít. sötét Szállítási kiszerelés: 12 1 l; 2 5 l Kiadósság: kb m 2 /liter

Tisztító-, ápoló- és impregnálószerek

Tisztító-, ápoló- és impregnálószerek Általános tisztítóanyagok Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BIR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon,

Részletesebben

Tisztító- és ápolószerek

Tisztító- és ápolószerek Általános tisztítóanyagok 711 Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BIR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen,

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Kapcsoljon a Colocurára!

Kapcsoljon a Colocurára! www.murexin.com Kapcsoljon a Colocurára! A Murexin új Tisztítás- és ápolás termékprogramját a felületek hatásos és illatos kezelésére ajánljuk. És minden csillog-villog! Az új Colocura tisztító- és ápolóprogrammal

Részletesebben

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek

Tisztító-, ápoló és impregnáló szerek Bio intenzívtisztító Bio-Intensiv-Reiniger BR 711 Koncentrált, foszfát- és oldószermentes, biológiailag lebomló általános tisztítószer mindenféle kerámiaburkolaton, fémen, műanyagon, fán stb. található

Részletesebben

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere

Elõmosók / Fõmosók ... D-Color színes ruhák mosószere. ... D-Eco fõmosószer. ... D-Uni fõmosószer ... D-Plus munkaruhák mosószere FÕMOSÓK D-Color színes ruhák mosószere Különbözõ mosási célokra, színes és fehér, szintetikus, pamut és kevertszálas textíliák kézi és gépi mosására egyarát alkalmas mosópor. Alkalmazás: 10-20 g/kg, 10-20

Részletesebben

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Mosogatógép öblítő. Újdonságok FM GROUP FOR HOME 2013 ősz KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Mosogatógép öblítő Mi a mosogatógép öblítő használatának módja? Az öblítőt csak mosogatógéppel használjuk. Mire használjuk az öblítőt? Az öblítő többrétűen dolgozik. A tisztított felület csíkmentesen szárad,

Részletesebben

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry

Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06. Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer. Industry Használati útmutató Kiadás dátuma: 2012/06 Sika teakfa fedélzeti burkolatápoló rendszer 1 Sika teakfa burkolat használati útmutató A teakfa burkolat tisztítása és ápolása A kezeletlen teakfa idővel természetes

Részletesebben

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő.

Gépünk 120 fokos hőmérsékletű, 16 bar nyomású gőzt állít elő. Winners Group Kft. FILOZÓFIA A Fortador Lamborghini filozófia, hogy kompromisszumok nélkül, hatékonyan, ultramodern formában tisztítson, fertőtlenítsen. A bika erejével. Magyarországon kizárólag nálunk

Részletesebben

AURO természetes felületkezelőanyagok árlistája - 2015

AURO természetes felületkezelőanyagok árlistája - 2015 AURO természetes felületkezelőanyagok árlistája - 2015 megnevezés Nr. kiszerelés ár természetesen az én világom! Teakolaj (kertibútor- és 0.75 l 7,080 18 393 5,575 102 teraszolaj) 2.50 l 18,570 60 310

Részletesebben

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata.

gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. Konyha higiénia Az Evm Zrt által Az Evm Zrt által gyártott konyha higiéniai termékek bemutatása és felhasználási javaslata. 1.Fázis: Zsírtalanítás és fertőtlenítés egy fázisú mosogató és fertőtlenítőszerrel.

Részletesebben

Használati utasítás Lithofin MN alaptisztító - savmentes Lithofin MN - Grundreiniger

Használati utasítás Lithofin MN alaptisztító - savmentes Lithofin MN - Grundreiniger Lithofin MN alaptisztító - savmentes Lithofin MN - Grundreiniger A Lithofin MN alaptisztító egy enyhén lúgos (kb. PH 8,5), oldószermentes, sokoldalúan felhasználható koncentrátum nagy felületek tisztítására.

Részletesebben

Élet a szabadban. Automotive Industry

Élet a szabadban. Automotive Industry Élet a szabadban RELAZZO, A TERASZ. TUDNIVALÓK A MINDENNAPI HASZNÁLATHOZ www.rehau.hu/relazzo Construction Automotive Industry Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy termékünket választotta! A következő oldalakon

Részletesebben

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ!

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ! A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu

Supershine & Spongelux. visszavarázsolja a padló eredeti fényét www.klindex.hu Supershine & Spongelux visszavarázsolja a padló eredeti fényét Supershine & Spongelux Termék áttekintés avagy a forradalmi fényező és csiszoló pad-ek SUPERSHINE PLUS,gyémánt pad félkemény hordozófelülettel.

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés Clin ablaktisztító A Clin ablak-és felülettisztítók a csíkmentesen ragyogás szakértőjeként biztosítják Önnek a hosszantartó csillogást - időigényes és fárasztó tisztítás nélkül. Speciális szórófeje nemcsak

Részletesebben

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés

Papyrus Hungária Zrt - Csomagoló- és Kellékanyagok - Higiéniai termékek. árazási egység Cash&Carry csomag ár. megjegyzés Clin ablaktisztító A Clin ablak-és felülettisztítók a csíkmentesen ragyogás szakértőjeként biztosítják Önnek a hosszantartó csillogást - időigényes és fárasztó tisztítás nélkül. Speciális szórófeje nemcsak

Részletesebben

Ssz. Tételszám Egységre jutó (HUF) A tétel ára összesen (HUF) Tételkiírás Anyag Munkadíj Anyag Munkadíj

Ssz. Tételszám Egységre jutó (HUF) A tétel ára összesen (HUF) Tételkiírás Anyag Munkadíj Anyag Munkadíj 1. oldal 1 11-002-1.4.3.1 (25) ÖN X0b(H) Környezeti hatásoknak ki nem tett beton, C16/20 - X0b(H) - D max = 16 mm, CEM 42,5 szilárdsági osztályú portlandcementtel, képlékeny beton, m = 6,5 finomsági modulusú

Részletesebben

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások 3M Konyhahigiéniai termékek Professzionális tisztaság Egyszerű és hatékony megoldások Felcsiszolás, alapeltávolítás A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a védőréteggel való

Részletesebben

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban.

Hasonlóképp fontos, a bútorok éles széleit egy műanyag védővel ellátni, hogy ne okozzanak kárt a padlóban. TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS Nem csak a helyes használatról, hanem a megfelelő tisztításról és karbantartásról tájékozathatjuk önt, a lehető leghosszabb élettartam eléréséhez. Az egész FITNICE kollekcióra garanciát

Részletesebben

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT IPARI BURKOLATOK AZ IPARI LÉTESÍTMÉNYEK TERVEZÉSEKOR FOKOZOTT FIGYELMET IGÉNYELNEK A VONATKOZÓ HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK, VALAMINT A TERMÉSZETES HASZNÁLATBÓL ADÓDÓ MAGAS IGÉNYBEVÉTELNEK VALÓ MEGFELELÉS. AZ

Részletesebben

Alkalmazási példák Nedvszívó kerámialap (toszkán cotto, terrakotta, stb.) burkolatú padlók kezelése;

Alkalmazási példák Nedvszívó kerámialap (toszkán cotto, terrakotta, stb.) burkolatú padlók kezelése; Keraseal Impregnálószer porózus burkolólapokhoz ALKALMAZÁSI TERÜLET A Keraseal beltéri porózus burkolólapok, porózus lapok közti fugák, természetes kövek, homlokzatburkoló téglák és fugák foltosodás, kivirágzás,

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

Használati utasítás Lithofin MN szilán impregnáló Lithofin MN Grundschutz

Használati utasítás Lithofin MN szilán impregnáló Lithofin MN Grundschutz Leírás: Használati utasítás Lithofin MN szilán impregnáló Lithofin MN Grundschutz A Lithofin MN szilán impregnáló egy kiváló minőségű, időjárásálló, szilánsziloxán tartalmú impregnálószer. Tulajdonságok:

Részletesebben

Solnhofeni mészkő. Solnhofeni mészkő - Műszaki paraméterek

Solnhofeni mészkő. Solnhofeni mészkő - Műszaki paraméterek Solnhofeni mészkő A 150 millió éves járólap A Földnek ez a legkeményebb és legtömörebb mészköve a németországi Solnhofenből származik és régi hagyományokra tekint vissza. A solnhofeni terméskövet a XVI.

Részletesebben

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető

HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető HUNGÁRIA KFT. Személyautó termékismertető A-Clean Acid Sampon Személygépjármű tisztítás A-Clean Superfoam Bio A-Clean Autosampon Mindenfajta közlekedési eszköz tisztítására alkalmas BIO tisztítószer. Kézi,

Részletesebben

Max. raktárhômérséklet: 25 C

Max. raktárhômérséklet: 25 C Mûszaki Információ Disbon Nr. 204 Disbothan 204 Silikon-Fugendicht 204 Elasztikus szilikonos fugázó szaniterekhez Szaniter és nedves felületek fugázásához Beltéri csomópontok fugázásához Gépjármûvek, lakókocsik,

Részletesebben

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz Termékelônyök: viz sú Idôjárásálló Gyors száradás zinte teljesen szagmentes es báz i Vizes bázisú termékek Falfesték kategóriában már elfogadottak, de a fára, fémre való festékeknél még szokatlanok a vízzel

Részletesebben

Tisztító- és ápolószerek magánháztartások részére.

Tisztító- és ápolószerek magánháztartások részére. A Kärcher tisztítószereket pontosan a készülékekhez fejlesztjük. Ez nemcsak optimális tisztítási eredményt biztosít, hanem vizet, időt és energiát takarít meg. A könnyű biológiai lebonthatóság pedig magától

Részletesebben

Termékek mágnesezhető poros repedésvizsgálathoz. Hordozóanyagok, adalékanyagok, egyéb szerek

Termékek mágnesezhető poros repedésvizsgálathoz. Hordozóanyagok, adalékanyagok, egyéb szerek TERMÉK ÁTTEKINTÉS ek penetrációs vizsgálathoz ek mágnesezhető poros repedésvizsgálathoz Hordozóanyagok, adalékanyagok, egyéb szerek Berendezések (vizsgálószettek, referencia etalonok, lámpák, mérőberendezések)

Részletesebben

Higiéniai termékek. Élelmiszeripari tisztító- és ferõtõlenítõ szerek...206 Takarítókocsik, takarítókocsi-kiegészítõk, pohármosó kefék...

Higiéniai termékek. Élelmiszeripari tisztító- és ferõtõlenítõ szerek...206 Takarítókocsik, takarítókocsi-kiegészítõk, pohármosó kefék... 205 Higiéniai termékek Élelmiszeripari tisztító- és ferõtõlenítõ szerek..............206 Takarítókocsik, takarítókocsi-kiegészítõk, pohármosó kefék...209 Élelmiszeripari tisztító- és fertõtlenítõ szerek

Részletesebben

Felületvédők. Felületvédő. Magasfényű, valamint UV- és kopásálló. Könnyű tisztíthatóság jellemzi. Felhasználható kemény felületek védelmére.

Felületvédők. Felületvédő. Magasfényű, valamint UV- és kopásálló. Könnyű tisztíthatóság jellemzi. Felhasználható kemény felületek védelmére. k PREMIERE Magasfényű, valamint UV- és kopásálló. Könnyű tisztíthatóság jellemzi. Felhasználható kemény felületek védelmére. Kiadóssága: 15-20 m 2 /l/réteg. DISTANCE Akril színmélyítő Kristálytiszta, magas

Részletesebben

Antigraffiti avagy mégsem művészet a rongálás?

Antigraffiti avagy mégsem művészet a rongálás? ÚTÜGYI SZABÁLYOZÁSI NAPOK Antigraffiti avagy mégsem művészet a rongálás? KKK SOPRON, 2011. 05. 03-04. Valtinyi Dániel helyett: Kolozsi Gyula Művészet...? Ennyi nem elég! Tiltás hatása Jogszabályi alapok

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához.

Tisztító készlet. Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. Tisztító készlet Professzionális eszközök a fugázott felületek tökéletes tisztításához. TISZTÍTÓSZEREK ÉS TISZTÍTÓESZKÖZ SZIVACSOK ÉS TARTOZÉKOK Fuga-Wash Eco 4 Spatulya BEDOLGOZÁS Öko-kompatibilis tisztítószer

Részletesebben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben A Loctite karbantartási tisztítóit a fémfeldolgozó iparban, javítóműhelyekben, a vasúti és a vízi járművek üzemfenntartási munkáinál, karbantartási

Részletesebben

Speciális festékek, oldószerek

Speciális festékek, oldószerek A teljes választék áttekintéséhez kérjen BÉLYEGZŐFESTÉK KATALÓGUST! N 110 S Normál vizes bázisú irodai bélyegzõfesték. Bélyegzőpárnák és önfestékezõ bélyegzõk blanco cserepárnáinak festékezéséhez. Jó fényálló

Részletesebben

partner ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD www.radinum.hu +36 20 347 57 67

partner ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD www.radinum.hu +36 20 347 57 67 2012 ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD - PORÁLLAGÚ VEGYSZEREK - FOLYÉKONY ÁLLAGÚ VEGYSZEREK - KARBANTARTÓ ÉS ÁPOLÓANYAGOK www.radinum.hu +36 20 347 57 67 - KIEGÉSZÍTŐK partner

Részletesebben

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez Polírozó termékek a gépjármű fényezések ápolásához, felújításához és javításához Teroson_poli roza s_6oldalas_press.indd 2 2016.09.23. 15:32 TEROSON polírozó

Részletesebben

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre

Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre Quarzolite Paint Akril diszperziós, nagyon finom szemcsenagyságú, dekoratív és védőfesték bel- és kültéri felületekre ALKALMAZÁSI TERÜLET Minden olyan meglévő és új, már festett felület átfestése, ahol

Részletesebben

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg PROTEKTOR KÜLTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA RÉTEGFELÉPÍTÉS RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani

Részletesebben

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása.

Jellemző alkalmazások Beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavítása. [Mapei logó] Eco Prim Grip [emblémák] Nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), akrilgyanta-bázisú, felhasználásra kész, általános használatú, szilikahomok tartalmú vizesdiszperziós tapadásfokozó

Részletesebben

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Felület javítása Alapozás* Közbenső réteg Fedőréteg

Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Felület javítása Alapozás* Közbenső réteg Fedőréteg RÉTEGFELÉPÍTÉS A LECSISZOLT RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Felület javítása Alapozás* Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani Hibás helyeket

Részletesebben

Konyha. Inox tisztítószer. Hideg zsíroldó szórófejes 750ml. 750ml. Hideg zsíroldó szórófejes 1000ml. Kerámia főzőlap tisztítószer.

Konyha. Inox tisztítószer. Hideg zsíroldó szórófejes 750ml. 750ml. Hideg zsíroldó szórófejes 1000ml. Kerámia főzőlap tisztítószer. Konyha Hideg zsíroldó szórófejes Fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, amely gyorsan hat, tűzhelyek, sütőtepsik, és rozsdamentes acéledények tisztítására. Inox tisztítószer Biztonságosan, hatékonyan és

Részletesebben

A tiszta siker. Új generációs biológiai tisztítás. Tisztaság könnyen, gyorsan, mérgező anyagok nélkül. Karbantartási termékek a ház körül

A tiszta siker. Új generációs biológiai tisztítás. Tisztaság könnyen, gyorsan, mérgező anyagok nélkül. Karbantartási termékek a ház körül TISZTÍT MEGELŐZ ELTÁVOLÍT TISZTÍT MEGELŐZ ELTÁVOLÍT A tiszta siker Karbantartási termékek a ház körül Új generációs biológiai tisztítás Tisztaság könnyen, gyorsan, mérgező anyagok nélkül Legfontosabb tudnivalók

Részletesebben

Ablakpárkány és ablakkönyöklő Jura mészkőből - Műszaki paraméterek

Ablakpárkány és ablakkönyöklő Jura mészkőből - Műszaki paraméterek Ablakpárkány és ablakkönyöklő Jura mészkőből A Jura mészkő, mivel természetes kőzet, nem azonos színű, mindegyik könyöklő egyedi darab. Ebből következően a mintázottsága széles skálán mozog, valamint a

Részletesebben

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex TYTAN PROFESSIONAL Power Flex A Power Flex Kiváló minőségű termék építőipari anyagok tartós tömítéséhez és ragasztásához, be- és kültéri használatra egyaránt. A ragasztót kiváló az építőiparban előforduló

Részletesebben

Cikk információ egységár

Cikk információ egységár VALMOR Flexibilis Padlóbevonat Fehér, Krém, Sötétszürke, Világosszürke, Vörös, Zöld, Barna VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 1 l kopás és olaj álló, 2 339 Ft 2 339 Ft VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 4 l betonra

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

Termékek SC 1.020 *EU

Termékek SC 1.020 *EU Termékek SC 1.020 *EU A belépő kategóriás Kärcher SC 1.020 gőztisztító erőteljes és higiénikus tisztítást tesz lehetővé vegyszerek használata nélkül. Különösen alkalmas konyha, fürdőszoba és padlótisztításhoz.

Részletesebben

SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK

SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK SILIGOR M OSOGATÓTÁLC ÁK INNOVATÍV ALAPANYAG, INNOVATÍV FORMA A mindennapos használat miatt a mosogató minősége minden háztartásban nagyon fontos, ami a helyiség nedvességtartalmát és a munkalapszerű használatot

Részletesebben

MAESTRO PARKETTA PROGRAM

MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO PARKETTA PROGRAM 1 MAESTRO PARKETTA PROGRAM MAESTRO RÉTEGRENDEK A HIBÁTLAN MUNKAVÉGZÉSHEZ SZÜKSÉGES FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MAESTRO beton alapozó MAESTRO PU alapozó MAESTRO klasszikus parkettaragasztó

Részletesebben

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék A B 90 R Adv Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép és a FACT rendszer rugalmasabb munkavégzést biztosít a változtatható munkaszélességgel (55-75 cm). Az Advance-kivitelnél a kezelőpanelen az üzemórák

Részletesebben

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Gemini. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Gemini zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 900 X 900 X 1850 Méret tálca: 900 X 900 X 150 Krómozott keret Oldalüvegek: 6 mm átlátszó biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

HIDEGBURKOLATOK ÉPÍTÉSTECHNOLÓGIÁJA BME ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS 2009. ELŐADÓ: KLUJBER RÓBERT

HIDEGBURKOLATOK ÉPÍTÉSTECHNOLÓGIÁJA BME ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS 2009. ELŐADÓ: KLUJBER RÓBERT HIDEGBURKOLATOK ÉPÍTÉSTECHNOLÓGIÁJA BME ÉPÍTÉSKIVITELEZÉS 2009. ELŐADÓ: KLUJBER RÓBERT FOGALOMTÁR ALJZAT a burkolati/felületképzési (vagy vízszigetelési) réteg készítésére, fogadására alkalmas szerkezeti

Részletesebben

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O.

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 184 Ft (Nº) 14 Kg 49 920 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

Jellemző alkalmazások Homlokzatok, erkélyek, teraszok és úszómedencék fugázása.

Jellemző alkalmazások Homlokzatok, erkélyek, teraszok és úszómedencék fugázása. FUGOLASTIC FOLYÉKONY POLIMER ADALÉKSZER KERACOLOR FF FLEX-HEZ, KERACOLOR GG-HEZ ÉS KERACOLOR SF-HEZ ALKALMAZÁSI TERÜLET A Fugolastic a Keracolor FF Flex, Keracolor GG és Keracolor SF cementkötésű fugázóhabarcsok

Részletesebben

TREND QUALITY TERMÉKEK

TREND QUALITY TERMÉKEK TERMÉKEK Gazdaságos termékeink (ÁRAINK NETTÓ ÁRAK, AZ ÁFA-T NEM TARTLAMAZZÁK!) Kézi mosogatás 2-3 fázisban Kombinált hatású szerrel a konyhában FERTŐTLENÍTŐ HATÁSÚ KÉZI MOSOGATÓ (1 LITER, 10 LITER) Baktericid,

Részletesebben

Menjen biztosra! Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft.

Menjen biztosra! Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft. Saint-Gobain Weber Terranova Építôanyagipari Kft. 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út külterület (Pf. 46.) 26-567-600 26-567-601 e-mail: headoffice@weber-terranova.hu www.weber-terranova.hu Menjen biztosra! Színes

Részletesebben

Termékkatalógus 2012

Termékkatalógus 2012 Termékkatalógus 2012 A felsorolt termékek RAKTÁRI TERMÉKEK Érvényes: 2012.01.01-t l a visszavonásig. Kép Cikkszám Megnevezés, felhasználási terület ÉPÜLETHIGIÉNIA PADOZATTISZTÍTÁS Kiszer elés Adagolás

Részletesebben

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartalom Termékleírás és tulajdonságok Előkészítés - Hatékonyság - Tárolás Felhordási módok Graffiti eltávolítás Biztonsági intézkedések Felhasználási példák 2 Termékleírás

Részletesebben

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához.

B 90 R DOSE Bp. Rendkívül fordulékony FACT. A kefe fordulatszámának szükségletnek megfelelő beállításához. A B 90 R Adv DOSE Bp akkumulátoros felülős súroló-szívógép DOSE tisztítószeradagolással, FACT hengersebesség-szabályozással rendelkezik, kompakt felépítésű, és rugalmasan alkalmazható a nagy tartálytérfogatnak

Részletesebben

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. tisztítása Útmutató. Tudatosan építeni.

Padlóbevonatok. Padlóbevonatok. tisztítása Útmutató. Tudatosan építeni. Padlóbevonatok Padlóbevonatok tisztítása Útmutató Tudatosan építeni. Általános tudnivalók A kiadványban megjelenő adatok, ábrák, műszaki leírások és rajzok általános példákat és az azokra vonatkozó részleteket

Részletesebben

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enzo. zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Enzo zuhanykabin zuhanytálca ÖSSZESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Termékleírás Méret kabin: 800 X 1200 X 1850mm Méret tálca: 800 X 1200 X 150mm Krómozott kabinkeret Oldalüvegek: 6 mm biztonsági üveg Ajtó:

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség

vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség vízszigetelési megoldások Minden részletében minőség vízszigetelési megoldások Az épületek nedvesség elleni védelme kulcsfontosságú az építkezések és a felújítások során. A Weber nemzetközi tapasztalatának

Részletesebben

MULTIFUGE Diamond Valódi színek. Kiváló minőség. Sokoldalúság. Valódi színek. Kiváló minőség. Sokoldalúság.

MULTIFUGE Diamond Valódi színek. Kiváló minőség. Sokoldalúság. Valódi színek. Kiváló minőség. Sokoldalúság. MULTIFUGE Diamond Valódi színek. Kiváló minőség. Sokoldalúság. MULTIFUGE Diamond Valódi színek. Kiváló minőség. Sokoldalúság. www.botament.com Építőanyagok szakembereknek FELÜLMÚLHATATLAN BEDOLGOZHATÓSÁG

Részletesebben

A favédelem mestere. T E R M É K k a t a l ó g u s

A favédelem mestere. T E R M É K k a t a l ó g u s I d ő tá l l ó n y u g a l o m A favédelem mestere TRILAK Festékgyártó Kft. H-1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Vevőszolgálat: 421-6141, www.trilak.hu Member of the SigmaKalon Group T E R M É K k a t

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

VECTOR RAPID RAGSAZTÓ

VECTOR RAPID RAGSAZTÓ TYTAN PROFESSIONAL VECTOR RAPID RAGSAZTÓ A Tytan Professional Vector Rapid MS Polymer-bázisú ragasztó magas kezdeti tapadással (5 sec.), mely minden féle falazó és befejező munkálathoz lett fejlesztve.

Részletesebben

SikaBond -T2. Nagyon erős rugalmas ragasztó. Erős kezdeti tapadás Nagy teljesítmény Vízálló Rezgés- és ütésálló Kül- és beltéri használatra

SikaBond -T2. Nagyon erős rugalmas ragasztó. Erős kezdeti tapadás Nagy teljesítmény Vízálló Rezgés- és ütésálló Kül- és beltéri használatra SikaBond -T2 Nagyon erős rugalmas ragasztó Erős kezdeti tapadás Nagy teljesítmény Vízálló Rezgés- és ütésálló Kül- és beltéri használatra SikaBond -T2 egykomponensű poliuretán ragasztó. A Sika tapasztalata

Részletesebben

Tisztító- és ápolószer-választék 266. Különleges szerszámok 267. Funkcionális alkatrészek 268

Tisztító- és ápolószer-választék 266. Különleges szerszámok 267. Funkcionális alkatrészek 268 264 Tisztítás/ápolás Különleges szerszámok Funkcionális ALKATRÉSZEK oldal Tisztító- és ápolószer-választék 266 Különleges szerszámok 267 Funkcionális alkatrészek 268 Funkcionális/ cserealkatrészek 265

Részletesebben

B 90 R Classic Bp Pack

B 90 R Classic Bp Pack A B 90 R Classic Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép kompakt felépítéssel, rugalmas, nagy tartálytérfogattal és változtatható munkaszélességgel rendelkezik (55-75 cm). 1 Rendkívül fordulékony

Részletesebben

I. számú melléklet, Árjegyzék: 2012.06.15-től "Most vagy soha!" Cikk információ egységár

I. számú melléklet, Árjegyzék: 2012.06.15-től Most vagy soha! Cikk információ egységár VALMOR Flexibilis Padlóbevonat Fehér, Krém, Sötétszürke, Világosszürke, Vörös, Zöld, Barna VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 1 l olaj, benzin álló, 2 270 Ft 2 270 Ft VALMOR FLEXIBILIS PADLÓBEVONAT 4 l betonra

Részletesebben

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz Festékek Tapaszok Alapozók és impregnálók Vizes alapozók, impregnálók Töltõalapozó Vizes Fedõlakkok Lazurok és RAL színek Fa ablak és ajtógyártáshoz alkalmazható lazúrok két rétegben történõ felhordáshoz,

Részletesebben

A közelmúltban egyre növekvő számú iskola, kórház és iroda vezető határozott úgy, hogy beépíttet egy olyan

A közelmúltban egyre növekvő számú iskola, kórház és iroda vezető határozott úgy, hogy beépíttet egy olyan Egyfajta módon, a padlóburkolat vásárlása - különösen a nem lakossági felhasználási területeken - a jövőbe való befektetést jelenti, mivel egy magas minőségű padlóburkolat megtartja esztétikumát és ellenállóságát

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Kétkomponensű, vizes diszperziós, akril filmszerű felületképző bevonat cementkötésű, és ULTRATOP

Kétkomponensű, vizes diszperziós, akril filmszerű felületképző bevonat cementkötésű, és ULTRATOP MAPEFLOOR FINISH 630 Kétkomponensű, vizes diszperziós, akril filmszerű felületképző bevonat cementkötésű, és ULTRATOP vagy ULTRATOP LIVING gel készült padlókhoz. ALKALMAZÁSI TERÜLET A Mapefloor Finish

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

LERAKÁS - Hulladékkezelési technológiák nem hasznosítható maradékanyagainak listája

LERAKÁS - Hulladékkezelési technológiák nem hasznosítható maradékanyagainak listája LERAKÁS - Hulladékkezelési technológiák nem hasznosítható maradékanyagainak listája 1 ÁSVÁNYOK KUTATÁSÁBÓL, BÁNYÁSZATÁBÓL, KŐFEJTÉSBŐL, FIZIKAI ÉS KÉMIAI 01 04 08 kő törmelék és hulladék kavics, amely

Részletesebben

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK:

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: Kőintarzia, természetes kövek, vagy extra méretű greslapok, illesztési hézag (fuga) nélküli szabásával. AZ ELKÉPZELÉSTŐL - A MEGVALÓSÍTÁSIG: 1. A megrendelő által kiválasztott

Részletesebben

HOGY TÖBBET NE KELLJEN AUTÓJÁT FÉNYESÍTENI. A GardX Járművédő Rendszer elérte a Brit EN ISO :2007 sztenderdet

HOGY TÖBBET NE KELLJEN AUTÓJÁT FÉNYESÍTENI. A GardX Járművédő Rendszer elérte a Brit EN ISO :2007 sztenderdet HOGY TÖBBET NE KELLJEN AUTÓJÁT FÉNYESÍTENI GARDX JÁRMŰVÉDŐ RENDSZER A KÖVETKEZŐKKEL SZEMBEN VÉD: Kiömlött folyadék Vegyszerek Növényi nedvek UV-sugarak Só, szmog +/- Extrém hőmérséklet Savas eső Rovaroktól

Részletesebben

Baumit Sanova. Rendszer N. mérsékelten nedves és csekély sóterheltségû. falazatokhoz kül és beltérben, mechanikai szilárdság

Baumit Sanova. Rendszer N. mérsékelten nedves és csekély sóterheltségû. falazatokhoz kül és beltérben, mechanikai szilárdság SANOVA FELÚJÍTÓRENDSZEREK ÁTTEKINTÉSE Tökéletes felújítás FELÚJÍTÓRENDSZEREK ÁTTEKINTÉSE Rendszerek Alkalmazás Elôkészítés Vakolat- ill. höszigetelô réteg Sanova Rendszer K mérsékelten nedves és csekély

Részletesebben

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0

Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon 2012 GESTAMP 0 Karbantartás Szárazjeges tisztítás hatásai hegesztő szerszámokon Október 2014. október 15. Készítette: Kemény Béla Gestamp Hungária Kft

Részletesebben

TERMÉSKŐ KATALÓGUS. w w w. m e d i t e r r a n k e r t. h u. info@mediterrankert.hu

TERMÉSKŐ KATALÓGUS. w w w. m e d i t e r r a n k e r t. h u. info@mediterrankert.hu TERMÉSKŐ KATALÓGUS 2014 w w w. m e d i t e r r a n k e r t. h u info@mediterrankert.hu Terméskövek Térburkolatok Kertépítő elemek Várjuk kedves vásárlóinkat! 2 Tartalomjegyzék Horvát mészkő... 4 Solnhofeni

Részletesebben

Felületvédelmi rendszerek betonhoz

Felületvédelmi rendszerek betonhoz Felületvédelmi rendszerek betonhoz Mapecrete termékcsalád Bevezetés Egyes betonfelületeknek magas a porozitása, ezáltal hajlamosak a vizet vagy más folyadékokat kapilláris úton magukba szívni. A betonfelületek

Részletesebben

díszburkolatok és kiegészítők

díszburkolatok és kiegészítők díszburkolatok és kiegészítők 74 city-line www.leier.eu kolól apok Bur kolól apok Bur city-line city-line színminták Sárga barack Piros Tetszetős, quartz kopóréteggel ellátott burkolólap családunkat attraktív

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Korrózióálló acélok felületkezelési eljárásai. Pető Róbert

Korrózióálló acélok felületkezelési eljárásai. Pető Róbert Korrózióálló acélok felületkezelési eljárásai Pető Róbert 1. Miért? 2. Mikor? 3. Hogyan? 4. Egyéb felhasználási lehetőségek 1. Miért? 2. Mikor? 3. Hogyan? 4. Egyéb felhasználási lehetőségek Miért? A jó

Részletesebben

díszburkolatok és kiegészítők

díszburkolatok és kiegészítők díszburkolatok és kiegészítők Családi ház Classic-Line felületű burkolólap sárga színben classic-line 70 www.leier.eu kolól apok Bur kolól apok Bur classic-line classic-line Családi ház medence Classic-Line

Részletesebben

SZORTIMENT AJÁNLAT 2015.

SZORTIMENT AJÁNLAT 2015. Kisker COMPO UNIVERZÁLIS VIRÁGTÁP COM TÁPOLDAT UNIVERZÁLIS 500ML 4 008 398 943 523 12 357 Ft 550 Ft Felhasználás: január - december, általános minden növény számára ideális tápanyagutánpótlást biztosít

Részletesebben

PROTEKTOR BELTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA

PROTEKTOR BELTÉRI FALFESTÉK ALKALMAZÁSTECHNIKA RÉTEGFELÉPÍTÉS RÉGI BEVONATON Bevonat típusa Alapfelület előkészítése Alapozás Közbenső réteg Fedőréteg Alkidgyanta Régi bevonatot lecsiszolni, tisztítani Hibás helyeket Beltérivel higítás Beltérivel higítás

Részletesebben

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ!

SZOLGÁLATI TITOK! KORLÁTOZOTT TERJESZTÉSŰ! A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ

RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK A HAJÓGYÁRTÁSHOZ 1 K SZILÁN TERMINÁLT RAGASZTÓ- ÉS TÖMÍTŐANYAGOK Körapop 950 Marine Oldószermentes, elasztikus, nedvességtartalomra keményedő ragasztó- és tömítőanyag kültéri

Részletesebben

Fagyálló hasított kő. Kvarcit. Gobi Yellow 502. Gobi Yellow 502 - Műszaki paraméterek

Fagyálló hasított kő. Kvarcit. Gobi Yellow 502. Gobi Yellow 502 - Műszaki paraméterek Fagyálló hasított kő A fagyálló hasított kövekhez a kvarcit, a kvarcithomokkő, a dolomit, bizonyos mészkövek és homokkövek tartoznak. Ezeket a köveket elsősorban terasz- és térburkolatként alkalmazzák,

Részletesebben

A TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ: KÄRCHER TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREK

A TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ: KÄRCHER TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREK A TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐ: KÄRCHER TISZTÍTÓ- ÉS ÁPOLÓSZEREK A Kärcher több, mint 30 éve különös hangsúlyt fektet a fejlesztés, a nyersanyag-kiválasztás és a tisztító- és ápolószerek gyártása során a környezet

Részletesebben

- BOTAZIT Garden rendszerrel - Kert és tájépítés. Építőanyagok szakembereknek

- BOTAZIT Garden rendszerrel - Kert és tájépítés. Építőanyagok szakembereknek - BOTAZIT Garden rendszerrel - Kert és tájépítés - BOTAZIT Garden rendszerrel - Építőanyagok szakembereknek Kert és tájépítészet A kert- és tájépítészet évek óta stabil és megbízható növekedést él meg,

Részletesebben

KIVIRÁGZÁSMENTES SZÁRAZHABARCS Bmstr.Dipl.HTL.Ing. Eduard LEICHTFRIED Wopfinger Baustoffindustrie GmbH Budapest, 2010 marc. 23.

KIVIRÁGZÁSMENTES SZÁRAZHABARCS Bmstr.Dipl.HTL.Ing. Eduard LEICHTFRIED Wopfinger Baustoffindustrie GmbH Budapest, 2010 marc. 23. KIVIRÁGZÁSMENTES SZÁRAZHABARCS Bmstr.Dipl.HTL.Ing. Eduard LEICHTFRIED Wopfinger Baustoffindustrie GmbH Budapest, 2010 marc. 23. SZÁRAZHABARCS 40 év tapasztalat Előkevert, állandó minőség Minden alkotóelem

Részletesebben