A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2012

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2012"

Átírás

1 1. Szervezet azonosító adatai 1.1 Név 1.2 Székhely Irányítószám: 1116 Település: Budapest Közterület neve: Tomaj Közterület jellege: utca Házszám: Bejegyző határozat száma: 1.4 Nyilvántartási szám: 1.5 Szervezet adószáma: 1.6 Képviselő neve: Pk.65338/1991/ Lehel László 2. Tárgyévben végzett alapcél szerinti és közhasznú tevékenységek bemutatása Az Ökumenikus Segélyszervezet -ben is a családok és gyermekek támogatását tartotta kiemelt feladatának. Számos hazai és nemzetközi forrás bevonásával segítette a bajba kerülőket az átmeneti lakhatás, az élelmezés és ruházkodás, az iskolába járás, vagy éppen a munkakeresés támogatásának biztosításán túl. Egyedi fejlesztő programjaival az ideiglenes állapotból történő, minél eredményesebb továbblépést kívánja elősegíteni. Nemcsak saját intézményei, hanem például a Segélyszervezet dán támogatóján keresztül több, egyéb fenntartójú átmeneti otthon számára is elérhetővé téve a lehetőséget. A hazai szociális segítségnyújtás fontos része a támogatottak munkaerő-piaci reintegrációja. A -ben létrehozott Ygen Humánerőforrás Központ munkája mellett egy új lehetőség, az ún. szociális gazdaság egyedi modellprogramjának kidolgozásával is ezt a célt kívánja elérni a Segélyszervezet. A nehéz életkörülmények között élő családok boldogulását segítette idén is a félmillió embert elérő országos élelmiszersegély akció, a nyár végén meghirdetett iskolakezdési támogatás, a hideg téli hónapokban nyújtott rendkívüli segítség, s a minden eddiginél eredményesebb országos adventi adománygyűjtés alkalmával is a szorult helyzetben élőkre gondolt az Ökumenikus Segélyszervezet. A határon túli munka tekintetében kiemelkedik az uniós támogatással, Miskolc-Beregszász központokkal folytatott határokon átívelő kétéves munkaerőpiaci projekt, de számos további, kárpátaljai és erdélyi karitatív akció is megvalósult. A távolabbi nemzetközi segélyprogramokat tekintve afrikai kútásás, haiti iskolaépítés vagy éppen afganisztáni százezreket segítő nemzetközi élelmiszerprogram lebonyolítása is az elvégzett feladatok között található. A szervezet -ben végzett munkáját lásd. részletesen a Közhasznú tevékenységről szóló tartalmi beszámolóban.

2 Járóbeteg szakellátás szenvedélybetegek és Közhasznú tevékenység megnevezése: pszichiátria betegek számára 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: A lakosság egészségügyi állapotának javítása, a jobb életminőség elősegítése, az egészségkárosító környezeti, társadalmi és egyéb hatások elleni fellépés [1997. évi CLIV. tv (1)-(2) bek.], valamint a népegészségügyi tevékenység [1997. évi CLIV. tv. 35. (1) bek.] 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: szenvedélybetegek, pszichiátriai betegek 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: 696 fő Járóbeteg szakellátást a szervezet két helyszínen biztosít: Szolnokon pszichiátriai betegek, valamint szenvedélybetegek, Soroksáron pedig szenvedélybetegek számára. Járóbeteg szakellátás Szolnokon: pszichiátriai szakrendelés, addiktológiai gondozás, drogbeteg ellátás. További tevékenységek: pszichológiai tanácsadás, jogi tanácsadás, életvezetési tanácsadás, csoportfoglalkozások, család-párterápia, információnyújtás, Előzetes állapotfelmérés, egyéb más elterelés, gyógyító elterelés biztosítása -ben a 325 főből 10 főt delegált az intézmény rehabilitációs intézménybe, emellett helyet bizotsított a NA (névtelen anyagosok) önsegítő csoportjának, mely átlagosan 6-14 fővel működik. A család és párterápiás szolgáltatás eredményeként 1 család és 5 pár működésében történt pozitív változás. Az új betegeknél sikerült bizalmat kialakítania a szakmai teamnek, mely megalapozza a terápiás munkát a gondozottakkal és hozzátartozóikkal. Ennek hatására közel 50 fő hozzátarozót sikerült elérni az elmúlt évben. Járóbeteg szakellátás - Soroksári Addiktológiai Centrum: Az intézmény alapvető célja komplex szakmai segítséget nyújtani a szenvedélybetegséggel küzdőknek és hozzátartozóiknak.tevékenységek: Bio-pszicho-szociális állapotfelmérés, pharmakoterápiás kezelés, szubsztitúciós program, pszichoterápiás kezelés, egyéni esetvezetés, pár- és családterápia, szociális információnyújtás, tanácsadás, Elterelő kezelések mindhárom formája. A szubsztitúciós kezelésben ellátottak létszáma 250 fő volt -ben, ebből új eset 37 fő, ez kliens találkozást jelentett éves szinten. Járóbeteg ellátásban naponta 59 fő részesül. A pszichoterápiába bevont kliensek száma az igényeknek megfelelően növekszik, egyéb megkeresés hozzávetőlegesen (telefonon és/vagy személyesen): 89 fő.

3 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Otthoni szakápolás szakellátás szenvedélybetegek és 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, pszichiátria jogszabályhely: betegek számára A lakosság egészségügyi állapotának javítása, a jobb életminőség elősegítése, az egészségkárosító környezeti, társadalmi és egyéb hatások elleni fellépés [1997. évi CLIV. tv (1)-(2) bek.], valamint a népegészségügyi tevékenység [1997. évi CLIV. tv. 35. (1) bek.] Otthoni szakápolást háziorvosi elrendelésre 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: igénybevevő betegek 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: 139 fő Az Otthoni Szakápolási Szolgálat -ben az OEP által meghatározott, engedélyezett vizitszám keretein belül végezte tevékenységét. Engedélyezett vizitszám szakápolás: Teljesített vizitszám szakápolás: 529 Engedélyezett vizitszám szakirányú terápiás szolgáltatás: (gyógytorna, fizioterápia) Teljesített vizitszám szakirányú terápiás szolgáltatás: Engedélyezett vizitszám összesen: Teljesített vizitszám összesen: A szolgáltatást végzők száma: 1 fő diplomás ápoló, 2 fő fizioterápiás asszisztens, 2 fő gyógytornász, 1fő logopédus, 1fő koordinátor (szakápoló). A tevékenységet az OEP által meghatározott XIII. kerületben végzi a Segélyszervezet, háziorvosi elrendelésre, szakorvosi javaslat alapján. -ben 269 estben végzett a szolgálat otthoni szakápolást. Az ellátottak száma 139 fő volt. A szolgáltatás népszerű a betegek körében, mert az ellátást saját lakásukon kapják. A gondozottak általában az idősebb korosztályból kerülnek ki. A betegek ellátására elrendelhető vizitszám 14, ami meghosszabbítható, szakorvosi javaslat alapján további 14 alkalommal. A betegeket szúrópróbaszerűen, havi rendszerséggel telefonon keresik föl a Szolgálat munkatársai és érdeklődnek az ellátás minőségéről, a szakdolgozó tevékenységéről, viselkedéséről, hangneméről. A megkérdezett betegek elégedettek voltak a szolgáltatás színvonalával, munkatársaink viselkedésével és hangnemével.

4 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Elterelés szakellátás szenvedélybetegek és 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, pszichiátria jogszabályhely: betegek számára A lakosság egészségügyi állapotának javítása, a jobb életminőség elősegítése, az egészségkárosító környezeti, társadalmi és egyéb hatások elleni fellépés [1997. évi CLIV. tv (1)-(2) bek.], valamint a népegészségügyi tevékenység [1997. évi CLIV. tv. 35. (1) bek.] 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: csekély mennyiséget fogyasztó szerhasználók 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: 135 fő Az elterelés szolgáltatását a csekély mennyiséget fogyasztó szerhasználók vehetik igénybe, akik számára a hatóságok (rendőrség, ügyészség, bíróság) ezt a lehetőséget hivatalosan felajánlották. Leginkább a fiatalabb korosztályhoz tartozó, kialakulatlan énképpel rendelkező kamaszoknak igyekszik segítséget nyújtani a felnőtté válás kérdéseiben, aktuális problémák feltérképezésével, melyben a kábítószer használat is megjelenik. Az elterelő kezelés többszintű, a kliensek igényeihez és szükségleteihez igazodik. Egyéni és csoportos formában van lehetőség elterelésre. Ezen belül önismereti és pszicho-edukációs csoportok segítenek, illetve igény szerint orvosi-, pszichológiai-, jogi konzultációk is igénybe vehetők.

5 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Családsegítő szakellátás szolgálat szenvedélybetegek működtetése és 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, pszichiátria jogszabályhely: betegek számára Szociális ellátások és szolgáltatások biztosítása [1993. évi III. tv. 2. ], valamint a személyes gondoskodás [1993. évi III. tv. 56. (1) bek.] mint közfeladatok elősegítése érdekében szociális alapszolgáltatások és szakosított ellátások biztosítása, segélyezés 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: XXIII. kerületi rászoruló lakosok 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő A Soroksári Családsegítő Szolgálat a következő problémacsoportokkal foglalkozik: a tartósan munka nélkül lévők, munkanélküli ellátásokra már nem jogosultak, az önkormányzattól rendszeres szociális segélyben részesülők és a díjhátralékot felhalmozók csoportja. A fenti csoportokba tarozókat törvény kötelezi a Szolgálattal való szoros együttműködésre. A Családsegítő Szolgálat 1290 esetben nyújtott segítséget -ben. Az év folyamán a Soroksári Családsegítő Szolgálat nyilvántartása szerint 74 fő aktív korú rendszeres szociális segélyezett szerepelt.. január 1-jétől. december 31-ig 27 esetben adott be a Családsegítő Szolgálat kérelmet a kerületi önkormányzat felé adósságkezelési támogatás miatt, melyből 23 esetben megítélték a támogatást, 4 esetben pedig - a törvényben vagy a helyi rendeletben foglalt feltétételek meg nem valósulása miatt elutasították azt. A 23 együttműködő közül 15 először vett részt adósságkezelési tanácsadáson. Támogatásra csak az együttműködés idején és alapján jogosultak a kedvezményezettek. -ben nem volt szükség az együttműködés meghosszabbítására, mivel az ügyfelek tudták teljesíteni 12 hónap alatt a vállalt feltételeket.

6 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Szenvedélybetegek szakellátás számára szenvedélybetegek biztosított és pszichiátria szociális szolgáltatások betegek számára 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: Szociális ellátások és szolgáltatások biztosítása [1993. évi III. tv. 2. ], valamint a személyes gondoskodás [1993. évi III. tv. 56. (1) bek.] mint közfeladatok elősegítése érdekében szociális alapszolgáltatások és szakosított ellátások biztosítása, segélyezés 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: szenvedélybetegek és családtagjaik 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő Az Ökumenikus Segélyszervezet a szenvedély betegek ellátása területén a. évben három fő irányvonal mentén végezte tevékenységét. Az első a megelőzés, melynek keretében a munkatársak a szermentes életet hangsúlyozva óvodákban, iskolákban, rendezvényeken végeztek prevenciós tevékenységet. A második vonalat a már kialakult szenvedélybetegséggel élők nappali ellátása jelentette. A Segélyszervezet munkája során igen fontosnak tartja a társadalomba történő integrációt-reintegrációt. Ezért együttműködve a munkaügyi központokkal kiemelkedő szerepet kapott az elmúlt évben az álláskeresés támogatása, segítése. Emellett a szociális ügyek intézésével kapcsolatos támogatásra, a természetes támaszok családi kapcsolatok erősítésére, a krízishelyzetek kezelésére fordítottak nagy hangsúlyt a munkatársak. A harmadik tevékenységi mezőt a szenvedélybetegséggel élők egészségügyi ellátása képviselte. Fenti tevékenységbe a pharmakoterápiás kezelések, illetve a szubsztitúciós kezelések tartoznak. A Segélyszervezet számos esetben foglalt állást, nyilvánított véleményt, tett javaslatot a szenvedélybetegeket érintő szociális témák kapcsán minisztériumok, szakmai kollégiumok, területileg illetékes önkormányzatok megkeresésére reflektálva. A Segélyszervezet Budapesten két helyszínen, 2 vidéki nagyvárosban Debrecen és Szolnokon három helyszínen segíti a szenvedélybetegek ellátását, valamint új központot nyitott -ben Somogy megye egyik leghátrányosabb kistérségében.

7 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Pszichiátriai szakellátás betegek nappali szenvedélybetegek ellátása és 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, pszichiátria jogszabályhely: betegek számára Szociális ellátások és szolgáltatások biztosítása [1993. évi III. tv. 2. ], valamint a személyes gondoskodás [1993. évi III. tv. 56. (1) bek.] mint közfeladatok elősegítése érdekében szociális alapszolgáltatások és szakosított ellátások biztosítása, segélyezés 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: pszichiátriai betegek és családtagjaik 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: 60 fő A Pszichiátriai Betegek Nappali Intézményében Szolnokon 60 fő pszichiátriai beteg pszichoszociális rehabilitációja, a társadalomba és a korábbi vagy új közösségekbe történő visszailleszkedésének elősegítése zajlik. Ennek érdekében a Központ személyre szabott egyéni gondozást, napi életritmust biztosító szolgáltatásokat biztosít. Hozzátartozók bevonásával család-párterápia, klub foglalkozások (film klub, irodalmi teaház) zajlanak. A gondozottak részére mosási lehetőség és a személyi higiéna biztosítása is megoldott.

8 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Szociális rászoruló szakellátás egyének szenvedélybetegek és családok és pszichiátria támogatása, betegek segélyezés számára 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: Szociális ellátások és szolgáltatások biztosítása [1993. évi III. tv. 2. ], valamint a személyes gondoskodás [1993. évi III. tv. 56. (1) bek.] mint közfeladatok elősegítése érdekében szociális alapszolgáltatások és szakosított ellátások biztosítása, segélyezés 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: szociálisan rászoruló egyének és családok 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő Országos Segélyközpont: 2011-ben a nagy arányban megnövekedett segélykérések száma szükségessé tette egy országos hatókörrel rendelkező segélyközpont létrehozását. A budapesti központban gyakorlott szakemberek dolgozzák fel a beérkezett segélykérelmeket, majd a támogatás szakmai irányelvei mentén határozzák meg a segítségnyújtás kereteit, vagy dolgozzák ki az együttműködés formáját. Az adomány megítélése és biztosítása előtt a kedvezményezettek tájékoztatást kapnak a Segélyközpont rendelkezésére álló támogatások igénybe vehető típusairól, számáról és mértékéről. A Segélyszervezet fontosnak tartja, hogy átmenetileg segítse, azonban motivációjukat tekintve ne hoszpitalizálja a hozzá fordulókat. Hangsúlyos alapelv az is, hogy a Segélyszervezet által kínált segítségnyújtási lehetőségekkel csupán kiegészíti az állami gondoskodás támogatásait, továbbá fontos az is, hogy segítsége ne ösztönözze arra az ügyfelet, hogy adományok gyűjtéséből igyekezzen magát és családját fenntartani. EU Élelmiszersegély Program:. március 1. és február 28. között összesen 2519 tonna tartósélelmiszert osztott ki az Ökumenikus Segélyszervezet a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal közreműködésével. A mélyszegénységben élő rászorulók támogatása a Közösség legrászorulóbb személyeinek intervenciós készletekből történő ellátása program, más néven az EU-élelmiszersegély program keretében Magyarország 415 településén, az ország 19 megyéjét érintően, a tárgyévben két alkalommal, részesülhettek létminimum alatt élő személyek, illetve hátrányos helyzetű gyermekek az adományból.

9 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Népkonyhai szakellátás étkeztetészenvedélybetegek és 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, pszichiátria jogszabályhely: betegek számára Szociális ellátások és szolgáltatások biztosítása [1993. évi III. tv. 2. ], valamint a személyes gondoskodás [1993. évi III. tv. 56. (1) bek.] mint közfeladatok elősegítése érdekében szociális alapszolgáltatások és szakosított ellátások biztosítása, segélyezés 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: szociálisan rászorulók 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő A Segélyszervezet Békés megyében egyedüliként Népkonyhát működtet Gyulán, ahol naponta egy tál meleg ételhez juthatnak a rászorulók. Célcsoport: azok a hajléktalan, valamint szociálisan rászoruló emberek, akik más forrásból étkezésüket megoldani nem tudják. fogyasztható meleg egytál étel elfogyasztására kapnak lehetőséget.

10 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Családok átmeneti szakellátás otthona szenvedélybetegek működtetése, és pszichiátria szakmai munka betegek minőségi számára fejlesztése 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: gyermekjóléti és gyermekvédelmi ellátások és szolgáltatások biztosítása [1997. évi XXXI. tv ] mint közfeladat elősegítése érdekében gyermekjóléti alapellátások valamint gyermekvédelmi szakellátások biztosítása lakhatási problémákkal küzdő gyermekes 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: családok 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő A Segélyszervezet szociális tevékenységeinek fókuszában a rászoruló, illetve a krízisbe került családok és gyerekek támogatása, társadalmi reintegrációja áll. Ennek érdekében alakította ki a Segélyszervezet reintegrációs modellprogramját, ahol több lépcsős szolgáltatások elérésével a családok az átmeneti otthon után kiléptető házak segítségével juthatnak hozzá önkormányzati bérlakásokhoz, illetve akár saját tulajdonú ingatlanokhoz is. A Segélyszervezet programjaiban a célzott, rugalmas esetkezeléseknek köszönhetően a kialakult krízishelyzet idején (válás, munkanélkülivé válás, betegség stb..), a megfelelő időtartamú és mértékű beavatkozásnak köszönhetően, nagy arányban sikerült elkerülni azt, hogy az ügyfeleknek tartós segélyezési eszközökre legyen szükségük. Az alapszolgáltatások nyújtásán túl a Segélyszervezet mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tevékenységét, illetve szolgáltatásait pályázati forrásoknak köszönhetően kiszélesítse. A tavalyi év során a Segélyszervezet által fenntartott 3 családok átmeneti otthonában kezdődött el a TANDEM Fejlesztési Alap című projekt a VELUX Alapítványok támogatásával és a DanChurchAid közreműködésével. A gazdasági válság miatti gyors társadalmi változások új típusú segélyezési formák bevezetését indokolják. A projekt szolgáltatásai így három fő csoportba tömörülnek: fejlesztési tevékenységek gyerekeknek, családok krízis támogatása, valamint családok munkaerő-piaci elhelyezkedését segítő támogatása. A Segélyszervezet miskolci intézménye. december 31-ig ellátta az országban működő családok átmeneti otthonainak módszertani koordinációs feladatait is. -ben került sor egy két napos szakmai konferenciára Révfülöpön. Ebben az évben a gyerekbántalmazás, a munkaerő-piaci lehetőségek, a gyerekkori kriminalitás, valamint a szakemberek kiégésének megelőzésének fontossága volt a fókuszban. A módszertani tanácsadás fontos részét képezte a családok átmeneti otthonainak tájékoztatása a fontosabb jogszabályi változásokról, konferenciákról, eseményekről. A Kormányhivatalok Szociális és Gyámhivatalainak felkérésére ebben a félévben 8 esetben vett részt a Módszertani Központ ellenőrzéseken. Ezen alkalmakon kiemelten fontos a szakmai segítségnyújtás az adott intézményben felmerülő problémákra. Szoros és kiváló kapcsolatot ált fenn az EMMI-ve, illetve folyamatos kommunikáció alakult ki a főosztállyal a területen felmerülő nehézségek, problémák jelzése kapcsán. Aktív a kapcsolat a NCSSZI módszertani osztályával is. A terület szakmai referensével folyamatos egyeztetések történtek az ellátás nehézségeivel kapcsolatban.

11 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Gyermekjóléti szakellátás Szolgálat szenvedélybetegek működtetése és 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, pszichiátria jogszabályhely: betegek számára gyermekjóléti és gyermekvédelmi ellátások és szolgáltatások biztosítása [1997. évi XXXI. tv ] mint közfeladat elősegítése érdekében gyermekjóléti alapellátások valamint gyermekvédelmi szakellátások biztosítása 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: 0-18 éves gyermekek 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő Szolgálat feladatköre: a településen élő gyermekek körében a veszélyeztetettség kialakulásának megelőzése, a kialakult veszélyeztetettség megszüntetése, az átmeneti nevelésben lévő gyermekek szüleivel folytatott családgondozás (a kapcsolattartás és a hazagondozás elősegítése), gyámhivatal felkérésére az átmeneti nevelésből hazakerült kiskorúak utógondozásának ellátása és a jelzőrendszer működtetése. A Gyermekjóléti Szolgálat célcsoportja a Budapest XXIII. kerületében tartózkodó 0-18 éves korú gyermekek. Az önkéntesen igénybe vehető szolgáltatások mellett hatóságilag kötelezett ügyfelekkel is együttműködnek a családgondozók.

12 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg A háztartáson szakellátás belüli erőszak szenvedélybetegek áldozatainak és pszichiátria ellátása, segítése betegek számára 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: Áldozatvédelem [2005. évi CXXXV. tv. 4. (1)-(3) bek.] mint közfeladat 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: háztartáson belüli erőszak áldozatai 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: 417 fő Az Ökumenikus Segélyszervezet 2005 óta vesz részt a háztartáson belüli, párkapcsolati erőszak áldozatainak ellátásában, s két helyszínen működtet regionális Krízisközpontot. A Krízisközpontok célja, hogy gyors, lehetőleg azonnali komplex segítséget nyújtson a párkapcsolati erőszak, gyermekbántalmazás miatt krízishelyzetbe került áldozatoknak. A szervezet. október 1-jén védett Menedékház működtetését kezdte meg. A bentlakásos biztonságos elhelyezés és jogi, pszichológiai segítségnyújtás mellett a Segélyszervezet a szociális munka teljes eszköztárát felhasználva segíteni kívánja a családokat abban, hogy a társadalomba visszailleszkedve képessé váljanak az önálló, teljes értékű életre.

13 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Hátrányos szakellátás helyzetű gyermekek szenvedélybetegek és 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, pszichiátria jogszabályhely: betegek számára az esélyegyenlőség előmozdítása [2003. évi CXXV. tv. 31. ] mint közfeladat elősegítése érdekében a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok - különös tekintettel a nők, a mélyszegénységben élők, a romák, a fogyatékkal élő személyek, a munkanélküliek, valamint a gyermekek és idősek csoportjára - oktatási, lakhatási, foglalkoztatási, egészségügyi és szociális helyzetének javítása 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: hátrányos helyzetű gyermekek 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő Olaszliszka az 1998-as árvíz és az azt követő rehabilitációs munka és mentális gondozás kapcsán került a figyelmének középpontjába. Olaszliszka sokrétű szociális problémával küzdő település, ahol sok a munkanélküli a roma lakosságon belül eléri a 75 százalékot, akiknek az iskolai végzettségük alacsony. A fokozatosan teret nyerő analfabetizmus egyre nagyobb hátrányt okoz. Számos család küzd az alkoholizmus és a szerencsejáték függőség problémájával. A gyerekek jelentős része ingerszegény környezetben nő fel, mely kihat a mentális fejlődésükre is. A településen a gyermekek és felnőttek szórakozási, kulturális lehetőségei minimálisak. A helyi általános iskola fenntartója a es tanévtől megszüntette a délutáni foglalkozásokat, csak az 1. és 2. évfolyamon indult napközi otthonos ellátás. Az Ökumenikus Segélyszervezet célja, hogy Olaszliszka és a szomszédos települések szociális problémáit enyhítse. Tekintettel a településeken élő nagy számú roma lakosságra, a Segélyszervezet kiemelt figyelmet fordít ezen csoport nehézségeire, és speciális programokat működtet (helyi és regionális roma programok) a térségben. A Segélyszervet célja a roma és nem roma gyerekek felzárkóztatása, korrepetálása, hogy azonos eséllyel indulhassanak az életben, mint szerencsésebb körülmények között élő társaik. Cél, hogy a tanulás, tudás, mint érték, és mint kitörési pont jelenjen meg a családokban ben az Ökumenikus Segélyszervezet pályázata nyerte el a TESCO által kiírt Az év támogatottja címet. A Segélyszervezet célja volt, hogy a Tesco támogatásával szélesebb körben elérhetővé tegye az általa kidolgozott modellprojektet és újabb, több száz hátrányos helyzetű gyermek számára váljon elérhetővé a fejlesztő programokban való részvétel. A modellprogram megvalósítási helyszínei az Ökumenikus Segélyszervezet szociális és fejlesztő központjainak intézményei voltak. Három családok átmeneti otthona (Miskolc, Szolnok, Orosháza), az olaszliszkai fejlesztő ház, valamint a soroksári családsegítő és gyermekjóléti szolgálat október 1-jén az Ökumenikus Segélyszervezet által működtetett három családok átmeneti otthonában (Miskolc, Orosháza, Szolnok) elindultak a kétéves időszakban megvalósuló TÁMOP (azonosítók: TÁMOP 5.2.5/A-10/ ; TÁMOP 5.2.5/A-10/ ; TÁMOP 5.2.5/A-10/ ) programok. Az átmeneti otthonokban a helyi igényeknek és szükségleteknek megfelelően három különböző, de főtevékenységükben mégis sok hasonlóságot felmutató projekt mintegy 150 millió forintos támogatásból valósul meg, és mindösszesen 360 fő családok átmeneti otthonaiban élő, valamint gyermekjóléti alapellátás körébe bevont 240 gyermek és 120 felnőtt életkörülményein kíván javítani.

14 Járóbeteg Hajléktalanok szakellátás ellátása szenvedélybetegek (nappali menedékhely, és pszichiátria utcai szociális betegek munka, számára átmeneti szálló és éjjeli Közhasznú tevékenység megnevezése: menedékhely) 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: Hajléktalanná vált személyek ellátása és rehabilitációja, megelőzés biztosítása [2011. évi CLXXXIX. tv. 13. (1) bek. 10. pont] mint közfeladat elősegítése 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: hajléktalanok 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő A kiemelt figyelemmel fordul a hajléktalanok sorsa felé, hiszen számuk nem csökken, sőt azok a tényezők, amelyek lakhatás elvesztéséhez vezetnek, jelentősen nőttek. A kialakult problémák kezelése érdekében a Segélyszervezet speciális reintegrációs tevékenységek kialakításával, az utcai segítségnyújtástól az átmeneti elhelyezésig átfogó ellátást biztosít a fedélnélkülieknek. Alapvető célja, hogy az emberi méltóság előtérbe helyezésével segítse a fedél nélkül élőket. Utcai szociális munka keretében az erdőkben, utcákon, aluljárókban, elhagyatott lakhatásra alkalmatlan helységekben élők ellátása valósul meg. Reintegrációs és reszocializációs szolgáltatások (nappali melegedő, éjszakai ellátást nyújtó intézmények, egyéni esetkezelés) célja, hogy esélyt kapjanak a hajléktalanok az életvitelük megváltoztatására. Az egymásra épülő támogatási formák és a személyre szabott segítség kiút lehet a hajléktalanság fogságából. A hajléktalanok gondozását három városban, Debrecenben és Gyulán és Budapesten végezte a Segélyszervezet. Gyulán a hajléktalan ellátó intézményrendszer szinte teljes spektrumát működtetve, az utcai megkereső munkától kezdve az átmeneti elhelyezésig. Debrecenben a város legnagyobb befogadóképességű nappali melegedőjében és utcai szociális szolgálat révén több mint ötszáz hajléktalan gondozása valósult meg. Csepelen a nagy hidegre való tekintettel télen átmeneti krízisellátást működtetett a Segélyszervezet.

15 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Képzést, foglalkoztatást szakellátás szenvedélybetegek elősegítő és pszichiátria munkaerőpiaci betegek programok számára 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: felnőttképzési tevékenység [2001. évi CI. tv. 1. és 3. (2) bek. a)-b) pontjai] mint közfeladat elősegítése érdekében munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése, egyéb akkreditált képzési programok megvalósítása 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő A Segélyszervezet számára fontos, hogy egy olyan környezetet alakítson ki intézményeiben, melynek üzenetei egyértelműek, megfogalmazzák azon alapvető értékeket, melyek szükségesek egy-egy sikeres cél elérése érdekében. A Segélyszervezet modell munkaerő-piaci programjának elsődleges célja, hogy hátrányos helyzetű társadalmi csoportokat készítsen fel a munkára szociális és képzési támogatásokon keresztül. Átfogó célkitűzése, hogy növelje a célcsoport esélyegyenlőségét, hozzájáruljon társadalmi beilleszkedésükhöz, valamint felkészítse őket a munkaerőpiac kihívásaira. A Segélyszervezet párbeszédet alakít ki az üzleti, az állami- és non-profit szféra szereplői között a partnerség fejlesztése és az egyenlő, fenntartható foglalkoztatási esélyek érdekében. Mindezt az állami, üzleti és civil szféra valós együttműködésének elősegítése révén végzi, azzal a céllal, hogy aktívan tegyen a magyarországi munkanélküliségi helyzet javításáért és a hatékony modellprogramjai során szerzett tapasztalatokat más hazai szervezetek is megismerhessék. A fentiek tükrében hozta létre 2009-ben a Segélyszervezet az Andersen Munkaerő-piaci Támogató és Képzési programját a dán Velux Alapítványok támogatásával, azzal a céllal, hogy hatékony segítséget nyújtson a év közötti álláskeresők elhelyezkedésében. A tavalyi év során lezáruló projekt új szemléletet hozott az álláskeresőkkel folytatott munkába, amelyet a Segélyszervezet más munkaterületein is elkezdett bevezetni a mindennapi tevékenységébe. Az új szemlélet eredményességét mi sem mutatja jobban, hogy a projektbe bevont álláskeresők 70%-a elhelyezkedett a fejlesztő folyamat során. A projekt fenntarthatósága és sikeressége hívta életre a Segélyszervezet új intézményét is: az Ygen Humánerőforrás Központot, ahol továbbra is hathatós segítséget nyújtanak a fiatal álláskeresők elhelyezkedéséhez. Elsőként a VELUX Alapítványok által támogatott TANDEM Fejlesztési Alap projekt keretében nyílt lehetőség az Andersen alapú módszertan intézményi bevezetésére a Segélyszervezet 3 családok átmeneti otthonába. A vidéki helyszíneken megkezdett munka kezdeti eredményei azt mutatják, hogy a projektbe bevont ügyfelek 40-50%-a sikeresen elhelyezkedik. Távlati cél, hogy a munkamódszer továbbiakban más, a Segélyszervezet által fenntartott hazai szociális intézmények tevékenységébe is integrálódjon.

16 Járóbeteg szakellátás szenvedélybetegek és pszichiátria Katasztrófa-elhárítás, betegek számára ár- és belvízvédelem ellátásához kapcsolódó tevékenység, helyreállításban való részvétel, katasztrófasegélyezés, valamint humanitárius Közhasznú tevékenység megnevezése: segítségnyújtás bel- és külföldön 3.2 a katasztrófákra Közhasznú tevékenységhez történő felkészülés, kapcsolódó a katasztrófák közfeladat, elleni jogszabályhely: védekezés és helyreállítás, újjáépítés feladataiban, valamint a polgári védelmi szervezetek tevékenységében, továbbá környezet veszélyeztetésének, károsításának megelőzésében és elhárításában, következményeinek felszámolásában való részvétel [2011. évi CXXVIII. tv. 2. (1) bek.] mint közfeladat 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: katasztrófák károsultjai bel- és külföldön 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő fő A humanitárius segítséget nyújt háborúk és természeti katasztrófák áldozatainak Magyarországon, a Kárpát-medencében, valamint világszerte számos más nemzetközi helyszínen. -ben Magyarországon a téli rendkívüli krízis enyhítésére irányuló segítségnyújtás és az egyiptomi buszbalesetben károsult turista családok megsegítése mellett a 2010-es árvízhez és a vörösiszap katasztrófához kapcsolódó munkák befejezése volt a szervezet tevékenységének középpontjában.

17 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Nemzetközi szakellátás fejlesztési szenvedélybetegek és humanitárius és pszichiátria programok betegek számára 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: nemzetközi fejlesztési együttműködés és humanitárius segélyezés [2/ (VII. 5.) KüM r. 33. (2)-(3) bek.] mint közfeladat 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: katasztrófák, háborúk károsultjai külföldön 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő Az Ökumenikus Segélyszervezet a humanitárius segítségnyújtás mellett aktívan részt vesz hosszú távú nemzetközi fejlesztési projektek végrehajtásában is. A -es évet a Haiti és a Japán földrengés utáni újjáépítések befejezése, illetve új országokban elindított Belarusz, Etiópia fejlesztési programok határozták meg nemzetközi téren. Emellett továbbfolytatódtak az évek óta tartó afganisztáni projektek - szakiskola és fogház befejezése - is.

18 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Határontúli szakellátás magyarsággal szenvedélybetegek kapcsolatos és pszichiátria programok, betegek támogatások számára 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: a szülőföldön való megmaradás és gyarapodás, továbbá a kulturális és nyelvi azonosságtudat megőrzése [2001. évi LXII. tv. 2. ] mint közfeladat 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: határon túl élő magyarok 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: fő Az Ökumenikus Segélyszervezet megalakulása óta figyelmet fordít a határainkon túl élő magyarságra. Az elmúlt években számos természeti katasztrófa alkalmával segítette az erdélyi és kárpátaljai magyarokat, továbbá lehetőségeihez mérten a téli hideg idején, tanévkezdéskor és karácsonykor is támogatta a határon túl élőket.. december 31- én befejeződött az Ökumenikus Segélyszervezet és az ADVANCE Kárpátaljai Tanácsadó és Fejlesztő Központ félmillió euró értékű közös fejlesztő programja, melyet az Európai Unió Magyarország-Szlovákia-Románia-Ukrajna ENPI Határon Átnyúló Együttműködési Programja támogatott. A magyar-ukrán együttműködésben 2011-ben indult két éves projekt a két ország egy-egy régiója (kárpátaljai illetve miskolci) hátrányos helyzetű lakossági csoportjainak nyújtott munkaerő-piaci képzéseket. Emellett újszerű szervezeti együttműködések keretében támogatta főként az Ökumenikus Segélyszervezet miskolci intézménye és a beregszászi ADVANCE Kárpátaljai Tanácsadó és Fejlesztő Központ, illetve több ezen a területen működő civil szervezet közötti szakmai együttműködését is. A program általános célja volt, hogy képzési lehetőségek biztosításával elősegítse a beregszászi és miskolci, társadalmilag hátrányos helyzetű csoportok elsősorban munkanélküliek, fogyatékkal élők, roma kisebbség, munkába visszatérő nők, iskolából kimaradó fiatalok társadalmi integrációját. Ezt a célt a két szervezet olyan szolgáltatások, képzési lehetőségek bevezetésével érte el, amelyek növelték a célcsoport esélyegyenlőségét, segítette mindennapos problémáik megoldását és a munkaerőpiacra történő visszatérését is.

19 Járóbeteg Kérelmezőknek, szakellátás menekülteknek, szenvedélybetegek és pszichiátria oltalmazottaknak, betegek menedékeseknek számára nyújtott Közhasznú tevékenység megnevezése: szolgáltatások és programok 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: Menekültek, oltalmazottak, menedékesek ellátása, integrációjuk elősegítése [2007. évi LXXX. tv. 1. ] mint közfeladat Kérelmezők, menekültek, oltalmazottak, 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: menedékesek 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: 444 fő A Menekültügyi Projektiroda felállítása visszanyúlik a Segélyszervezet által augusztus 31- ig Bicskén fenntartott Kísérő Nélküli Kiskorúak Otthonának működtetéséhez. A Projektiroda fő célkitűzése a már korábban elkezdett öt pályázati program megvalósítása volt, a kísérő nélküli kiskorú és fiatal felnőtt utógondozott menedékkérők, menekültek, oltalmazottak ellátásának, gondozás-nevelésének szakmai támogatása menekült-specifikus programok megvalósításán keresztül. A fóti projektiroda által végrehajtott projekteket. április végén zárta le az Ökumenikus Segélyszervezet.

20 Közhasznú tevékenység megnevezése: Járóbeteg Önkéntes tevékenységek szakellátás szenvedélybetegek szervezése, és pszichiátria lebonyolítása betegek számára 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: a lakosság önszerveződő közösségeinek támogatása [2011. évi CLXXXIX. tv. 6. a)-b) pontjai] 3.3 Közhasznú tevékenység célcsoportja: önkéntesek 3.4 Közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: 430 fő Az önkéntesség az Ökumenikus Segélyszervezet egyik alapértéke, ezért fontos feladatának tartja olyan események szervezését, illetve az olyan eseményeken való részvételt, ahol az önkéntesség, az önkéntes közösségi részvétel népszerűsítéséhez tevékenyen hozzájárulhat. A szervezet fennállása óta számos programjába vont be önkéntes segítőket, ezért fontosnak tartja az önkéntesek toborzását, és olyan események szervezését, ahol lehetőség van a potenciális jelentkezőkkel való személyes találkozásra, az önkéntes adatbázis bővítésére.

21 4. Közhasznú tevékenység érdekében felhasznált vagyon kimutatása (Adatok ezer forintban.) 4.1. Felhasznált vagyonelem megnevezése Vagyonelem értéke Felhasználás célja 4.2. Felhasznált vagyonelem megnevezése Vagyonelem értéke Felhasználás célja 4.3. Felhasznált vagyonelem megnevezése Vagyonelem értéke Felhasználás célja Közhasznú tevékenysége érdekében felhasznált vagyon kimutatása (mindösszesen) Cél szerinti juttatások kimutatása Célszerinti juttatás megnevezése Járóbeteg szakellátás szenvedélybetegek és pszichiátria betegek számára Célszerinti juttatás megnevezése Otthoni szakápolás Célszerinti juttatás megnevezése Elterelés Célszerinti juttatás megnevezése Családsegítő szolgálat szolgáltatásai Célszerinti juttatás megnevezése Szenvedélybetegek számára biztosított szociális szolgáltatások Célszerinti juttatás megnevezése Pszichiátriai betegek nappali ellátása Célszerinti juttatás megnevezése Szociális rászoruló egyének és családok támogatása, segélyezés Célszerinti juttatás megnevezése Népkonyhai étkeztetés Célszerinti juttatás megnevezése Családok átmeneti otthona működtetése, szakmai munka minőségi fejlesztése Célszerinti juttatás megnevezése Gyermekjóléti Szolgálat szolgáltatásai

22 Célszerinti juttatás megnevezése A háztartáson belüli erőszak áldozatainak ellátása, segítése Célszerinti juttatás megnevezése Hátrányos helyzetű gyermekek esélyegyenlőségének javítása Célszerinti juttatás megnevezése Hajléktalanok ellátása Célszerinti juttatás megnevezése Képzést, foglalkoztatást elősegítő munkaerőpiaci programok Célszerinti juttatás megnevezése Katasztrófa-elhárítás, ár- és belvízvédelem ellátásához kapcsolódó tevékenység, helyreállításban való részvétel, katasztrófasegélyezés, valamint humanitárius segítségnyújtás bel- és külföldön Célszerinti juttatás megnevezése Nemzetközi fejlesztési és humanitárius programok Célszerinti juttatás megnevezése Határontúli magyarsággal kapcsolatos programok, támogatások Célszerinti juttatás megnevezése Kérelmezőknek, menekülteknek, oltalmazottaknak, menedékeseknek nyújtott szolgáltatások és programok Célszerinti juttatás megnevezése Önkéntes tevékenységek szervezése, lebonyolítása Célszerinti juttatások kimutatása (mindösszesen) Vezető tisztségviselőknek nyújtott juttatás 6.1. Tisztség Előző év (1) Tárgyév (2) elnök-igazgató Tisztség Előző év (1) Tárgyév (2) A. Vezető tisztségviselőknek nyújtott juttatás összesen:

23 7. Közhasznú jogállás megállapításához szükséges mutatók (Adatok ezer forintban.) B. Éves összes bevétel ebből: Alapadatok Előző év (1) Tárgyév (2) C. A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló évi CXXVI. törvény alapján átutalt összeg D. Közszolgáltatási bevétel E. Normatív támogatás F. Az Európai Unió strukturális alapjaiból, illetve a G. Korrigált bevétel [B-(C+D+E+F)] H. Összes ráfordítás I. Ebből személyi jellegű ráfordítás J. Közhasznú tevékenység ráfordításai K. Adózott eredmény L. A szervezet munkájában közreműködő közérdekű Erőforrás ellátottság mutatói Mutató teljesítése Igen Nem Ectv. 32. (4) a) [(B1+B2)/2 > ,- Ft] Ectv. 32. (4) b) [K1+K2>=0] Ectv. 32. (4) c) [(I1+I2-A1-A2)/(H1+H2)>=0,25] X X X Társadalmi támogatottság mutatói Mutató teljesítése Ectv. 32. (5) a) [(C1+C2)/(G1+G2)>=0,02] X Ectv. 32. (5) b) [(J1+J2)/(H1+H2)>=0,5] Ectv. 32. (5) b) [(L1+L2)/2>=10 fő] X X

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 1 Fővárosi Törvényszék 2 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 1. Szervezet azonosító adatai 1.1 Név 1.2 Székhely Irányítószám: 7 1 Település: Szekszárd Közterület neve: Béla király Közterület jellege: tér Házszám: Lépcsőház: Emelet: Ajtó: 9. 1.3 Bejegyző határozat

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: C O M P A S S E U R Ó P A I I F J Ú S Á G I K Ö Z Ö S S É G É R T E G Y E S Ü L E T Szervezet székhelye: Település: K A P O S V Á R Közterület neve: F Ü R E D I Irányítószám: 7 4 Szervezet

Részletesebben

1086 Budapest Balassa u. 6. Dr. Simon Lajos

1086 Budapest Balassa u. 6. Dr. Simon Lajos 1. Szervezet azonosító adatai 1.2. Székhely 1086 Budapest Balassa u. 6. 1.3. Bejegyző határozat száma: 1 6 P k 6 5 9 6 5 1 9 9 1 1 4 1.4. Nyilvántartási szám: 0 1 0 3 1 9 5 7 1.5. Szervezet adószáma: 1

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal H Á T R Á N Y O S H E L Y Z E T Ű T E H E T S É G E S F A J S Z I T A N U L Ó K É R T K Ö Z H A S Z N Ú A L A P Í T V Á N Y székhelye: Település: F a j s z Közterület P a p r i k a Irányítószám: 6 3 5

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: E O Q M a g y a r N e m z e t i B i z o t t s á g Szervezet székhelye: Település: B u d a p e s t Közterület neve: N a g y a j t a i Irányítószám: 1 0 2 6 Szervezet adószáma: Képviselő

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: É N I S V A G Y O K! M o z g á s s é r ü l t G e n e r á c i ó k É r d e k v é d e l m i E g y e s ü l e t e Szervezet székhelye: S z o l n o k Irányítószám: 5 0 Szervezet adószáma: Képviselő

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: A l a p í t v á n y a s z i g e t s z e n t m i k l ó s i Á d á m J e n ő Z e n e - i s k o l a t á m o g a t á s á é r t Szervezet székhelye: Település: S z i g e t s z e n t m i k l ó

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: M A G Y A R M Á L T A I S Z E R E T E T S Z O L G Á L A T " B E F O G A Á S " N O N P R O F I T K F T Szervezet székhelye: T A R N A B O Irányítószám: 3 3 6 9 Szervezet adószáma: Képviselő

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag BÍRÓ Családi név Első utónév További utónevek GYULA Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év 1. Szervezet / Jogi személy szervezeti egység azonosító adatai 1.1 Név: Szervezet 1.2 Székhely: Szervezet Irányítószám: 1 0 6 5 Település: Budapest Podmaniczky K. utca 16 fszt 6 1.1 Név: Jogi személy szervezeti

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 11 Tatabányai Törvényszék Tárgyév: 2 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Balatoni Családi név Első utónév További utónevek Ágnes Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: " E s é l y t a h á t r á n y o s h e l y z e t ű e m b e r e k n e k " A l a p í t v á n y Szervezet székhelye: S z o l n o k Irányítószám: 5 Szervezet adószáma: Képviselő neve: 1 8 8

Részletesebben

Melléklet a 350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelethez 6. Közhasznúsági melléklet 2014.év

Melléklet a 350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelethez 6. Közhasznúsági melléklet 2014.év Melléklet a 350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelethez 6 Közhasznúsági melléklet 2014.év 1. A szervezet azonosító adatai név: JÁSZKISÉR GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY székhely: 5137. JÁSZKISÉR, FŐ ÚT 4. bejegyző

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: H F H I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y N o n p r o f i t K f t Szervezet székhelye: Település: B u d a p e s t Közterület neve: H a j ó s Irányítószám: 1 0 6 5 Szervezet adószáma:

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Szervezet neve: M e z ő g a z d a s á g i E s z k ö z - é s G é p f o r g a l m a z ó k O r s z á g o s S z ö v e t s é g e Szervezet székhelye: G ö d ö l l ő Irányítószám: 2 1 0 0 Szervezet adószáma:

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2013.

Közhasznúsági melléklet 2013. Adószám: 22140922-2-19 Cégbíróság: Veszprémi Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 19-09-511656 "ÉLETÖRÖM" Idős Otthon Szociális Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. 8200 Veszprém, Sólyi utca 20. Közhasznúsági

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2016.

Közhasznúsági melléklet 2016. Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18160525-1-42 01 Fővárosi Törvényszék 12 PK 60991 /1997/ 01/01/0006836 BOKOR, HAZAI RÁSZORULÓK ALAPÍTVÁNY 1163 Budapest, Gordonka utca

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete PK-142 Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 2015.05.30 12:26:40 Szervezet neve: Van Holnap!

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2014 Kiegészítő melléklet

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2014 Kiegészítő melléklet Kiegészítő melléklet Támogatási program elnevezése: Támogató megnevezése: Fülzúgásban szenvedők támodatása Magánszemélytől kapott támogatás központi költségvetés Támogatás forrása: önkormányzati költségvetés

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2014.

Közhasznúsági melléklet 2014. Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18160525-1-42 01 Fővárosi Törvényszék 12 PK 60991 /1997/ 01/01/00068 BOKOR, HAZAI RÁSZORULÓK ALAPÍTVÁNY 1163 Budapest, GORDONKA utca

Részletesebben

1031 Budapest, Nánási út 2/C. Dr. Szalai László

1031 Budapest, Nánási út 2/C. Dr. Szalai László 1. Szervezet azonosító adatai 1.2. Székhely 1031 Budapest, Nánási út 2/C 1.3. Bejegyző határozat száma: 0 7. P k 6 0 4 9 0 / 2 0 / 0 4 1.4. Nyilvántartási szám: 0 7 / 0 1 / 6 0 4 9 0 1.5. Szervezet adószáma:

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2015.

Közhasznúsági melléklet 2015. Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18206490-1-13 13 Budapest Környéki Törvényszék 04 PK 60504/2010/04 13/01/0003390 2141 Csömör, Erzsébet utca 29. 2015. Oldal: 2 1. Tárgyévben

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 16 Szolnoki Törvényszék 2 1 4 215.5.28 21:36:49 Szervezet székhelye: Irányítószám: 5 Település: Szolnok Közterület neve: Kassai Közterület jellege: út Házszám: 15 Lépcsőház: Emelet:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete SABER (Satellite Broadband for European Regions) 3.2 Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: műholdas internet elterjesztése Digitális Nemzet Műhelybeszélgetést 3.2 Közhasznú tevékenységhez

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet

Közhasznúsági melléklet Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18618145-1-11 11 Tatabányai Törvényszék PK 60.011/2009/10 11/01/975 Egészséges Lélek,Egészséges Élet alapítvány 2500 Esztergom, Áfonyás

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2015.

Közhasznúsági melléklet 2015. Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18160525-1-42 01 Fővárosi Törvényszék 12 PK 60991 /1997/ 01/01/0006836 BOKOR, HAZAI RÁSZORULÓK ALAPÍTVÁNY 1163 Budapest, GORDONKA utca

Részletesebben

-1-1. Tárgyévben végzett alapcél szerinti tevékenységek bemutatása Főbb feladataink, intézményünk célja: szociális tevékenység, családsegítés, időskor

-1-1. Tárgyévben végzett alapcél szerinti tevékenységek bemutatása Főbb feladataink, intézményünk célja: szociális tevékenység, családsegítés, időskor Adószám: 18817887-2-15 Törvényszék: 15 Nyíregyházi Törvényszék Bejegyző határozat száma: 8 PK 60123 /2007/4 Nyilvántartási szám: 15/ /2824 "Jót s Jól" a Szatmári Kistérségben Egyesület 4754 Géberjén, József

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója. Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet megnevezése

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója. Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet megnevezése 1 8 0 0 0 6 2 7-1 - 4 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 3 Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2018.

Közhasznúsági melléklet 2018. Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18188600-2-42 01 Fővárosi Törvényszék 01 PK 60904 /2005/3 01/01/0009720 Családi Napközi A Boldogabb Gyermekk.Alappítvány 1171 Budapest,

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója. Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet megnevezése

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója. Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet megnevezése 1 8 0 0 0 6 2 7-1 - 4 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 2 Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet

Részletesebben

Közhasznúsági Jelentés Bóbita Bábszínház Nonprofit Kft január 1-től december 31-ig.

Közhasznúsági Jelentés Bóbita Bábszínház Nonprofit Kft január 1-től december 31-ig. Közhasznúsági Jelentés Bóbita Bábszínház Nonprofit Kft 2012. január 1-től 2012. december 31-ig. 1. A szervezet azonosító adatai név: Bóbita Bábszínház Nonprofit Kft székhely: Pécs, Felsővámház u 50 7626

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Kedves Családi név Első utónév További utónevek Éda Születési név: Kedves Éda Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 2 Zalaegerszegi Törvényszék 2 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet

Közhasznúsági melléklet Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18160525-1-42 01 Fővárosi Törvényszék 12 PK 60991 /1997/ 01/03/6836 BOKOR, HAZAI RÁSZORULÓK ALAPÍTVÁNY 1163 Budapest, GORDONKA utca

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. Szilágyiné Szmkeő Judit Mária Szemkeő Judit Mária

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2014

Közhasznúsági melléklet 2014 Adószám: 21886171-2-42 Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 01-09-921653 Kőbányai Szivárvány Szociális Gondoskodást Nyújtó Közhasznú Nonprofit Kft 1108 Budapest, Sütöde utca 4.

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet

Közhasznúsági melléklet Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18188600-2-42 01 Fővárosi Törvényszék 12 PK 60.904/2005/3 01/03/9720 1171 Budapest, Dalnok utca 48 2013 Oldal: 2 1. Tárgyévben végzett

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 09 Debreceni Törvényszék 2 0 1 4 2015.05.28 09:12:37 Szervezet székhelye: Irányítószám: 4 0 2 4 Település: DEBRECEN Közterület neve: RÁKÓCZI Közterület jellege: utca Házszám: 7 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Kedves Családi név Első utónév További utónevek Éda Születési név: Kedves Éda Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 02 Pécsi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település neve:

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2013

Közhasznúsági melléklet 2013 Adószám: 19623317-1-42 Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Bejegyző határozat száma: PK 60.278/1989/29 Nyilvántartási szám: 01/03/278 1085 Budapest, Gyulai Pál utca 2 2013 Budapest, 2014. április 30.

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 8 1 8 2 4 4 6 8 6 9 0 5 6 9 0 1 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 3 egyéb szervezet megnevezése

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet

Közhasznúsági melléklet Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18618145-1-11 11 Tatabányai Törvényszék PK 60.011/2009/10 11/01/975 Egészséges Lélek,Egészséges Élet alapítvány 2500 Esztergom, Áfonyás

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 14 Kaposvári Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 04 Gyulai Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. SZENTGYÖRGYI ÓVODÁSOKÉRT Alapítvány

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. SZENTGYÖRGYI ÓVODÁSOKÉRT Alapítvány KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. SZENTGYÖRGYI ÓVODÁSOKÉRT Alapítvány 5054 Jászalsószentgyörgy, Rákóczi út 15. Adószám: 18829723-1-16 Számviteli beszámoló Jászalsószentgyörgy, 2012. május 31. 18829723949956916

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 6 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: 001 Dr. Gruber

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. Tóth István Születési név: Anyja neve: Születési ország

Részletesebben

Országos Bírósági Hivatal

Országos Bírósági Hivatal Országos Bírósági Hivatal Közhasznúsági melléklet F ü g g e t l e n ü l E g y m á s s a l K ö z h a s z n ú E g y e s ü l e t Szervezet székhelye: Település: S z é k e s f e h é r v á r Közterület neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Holló Katalin Születési név: Holló Katalin Anyja neve: Tóth Edit

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A NYÍRTELEKI SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT CSALÁDSEGÍTŐ SZOLGÁLAT NAGYCSERKESZ KÖZSÉG ELLÁTÁSI HELYÉNEK BESZÁMOLÓJA 2014. ÉVBEN VÉGZETT FELADATOKRÓL

A NYÍRTELEKI SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT CSALÁDSEGÍTŐ SZOLGÁLAT NAGYCSERKESZ KÖZSÉG ELLÁTÁSI HELYÉNEK BESZÁMOLÓJA 2014. ÉVBEN VÉGZETT FELADATOKRÓL A NYÍRTELEKI SZOCIÁLIS SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT CSALÁDSEGÍTŐ SZOLGÁLAT NAGYCSERKESZ KÖZSÉG ELLÁTÁSI HELYÉNEK BESZÁMOLÓJA 2014. ÉVBEN VÉGZETT FELADATOKRÓL Tartalom Az intézmény tevékenysége Szakmai egység, személyi

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 17 i Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Kovács Családi név Első utónév További utónevek Józsefné Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 9 6 7 5 9 1 9 9 5 2 9 1 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 1 3 egyéb szervezet megnevezése 125 Budapest

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 02 Pécsi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 05 Miskolci Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag KARDOS Családi név Első utónév További utónevek PÁL Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 1 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Szegedi Családi név Első utónév További utónevek Andrea Születési név: Szegedi Andrea Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 1 Fővárosi Törvényszék 2 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag HUBAY Családi név Első utónév További utónevek ANDREA Születési név: Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 3 Kecskeméti Törvényszék 2 1 4 215.6.1 18:24:47 Szervezet székhelye: Irányítószám: 6 Település: Kecskemét Közterület neve: Irinyi Közterület jellege: utca Házszám: 62. Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 2 Pécsi Törvényszék 2 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2014.

Közhasznúsági melléklet 2014. Adószám: 18188600-2-42 Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Bejegyző határozat száma: 01 PK 60904 /2005/3 Nyilvántartási szám: 01/01/00097. 1171 Budapest, Dalnok utca 48 2014. Budapest, 2015. április 8.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 06 Szegedi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett pénzügyi eszközök B. Forgóeszközök

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 05 Miskolci Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. Gercsák Márta Születési név: Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 09 i Törvényszék 2 0 1 4 2015.08.17 18:36:37 Szervezet székhelye: 4 0 3 2 Település: Házszám: 5. Lépcsőház: Emelet: 3. Ajtó: 28. Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: Szervezet

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Ö Ú Á É ő á é ü é í ű ó ő ő ö ú ő í ö ú ü ó ő ö ő é ű í á ó é ö ú á é ö é é á é ü ó é ü é é ü Á á é ő ó é á ó ü é á ü é ü é ü é ÓÚ Á Ő Á É Ü í é á í ó á ü é ö ü ö ü é á é ó á ő á á á á á ó á é ő é ó áí

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 08 Győri Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek NOVRECZKY LAJOS Születési név: Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Sütőné Daragó Edina Születési név: Anyja neve: Születési ország

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2016.

Közhasznúsági melléklet 2016. Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18039977-1-05 10 Egri Törvényszék 15 PK 173 /2010/3 10/03/64193 3300 Eger, Hevesy Sándor út 27 2016. Eger, 2017. március 28. Oldal:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 14 Kaposvári Törvényszék 2 0 1 4 2015.06.15 08:31:50 Szervezet székhelye: Irányítószám: 7 4 0 0 Település: Kaposvár Közterület neve: Horgász Közterület jellege: utca Házszám: 10 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 7 Székesfehérvári Törvényszék 2 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: 1 Dr.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Kis József Születési név: Kis József Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 20 Zalaegerszegi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Horváth Családi név Első utónév További utónevek Miklós Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 3 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 17 Szekszárdi Törvényszék 2 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Babus Családi név Első utónév További utónevek Gábor Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Hartman Családi név Első utónév További utónevek Mátyás Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 18 Szombathelyi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. Csejteiné Pados Mária Születési név: Anyja neve: Születési ország

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Czinege Családi név Első utónév További utónevek József Születési név: Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2013

Közhasznúsági melléklet 2013 Adószám: 18368716-1-03 Törvényszék: 03 Kecskeméti Törvényszék Bejegyző határozat száma: PK 60.118/2006/16 Nyilvántartási szám: 03/ /2635 Havária Közhasznú Egyesület 6500 Baja, Bem József utca 39 3 2013

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Feketéné

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 09 Debreceni Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek GÖNCZI MÁRIA ÉVA GÖNCZI MÁRIA ÉVA Anyja neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 1 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Spáth Családi név Első utónév További utónevek Gottfriedné Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

Hercegprímás utca 11, H-1051 Budapest, Hungary tel: fax:

Hercegprímás utca 11, H-1051 Budapest, Hungary tel: fax: Hercegprímás utca 11, H-1051 Budapest, Hungary tel: 1 413 2730 fax: 1 413 2739 e-mail: mdac@mdac.info Az mdac a tényleges vagy vélt értelmi illetve pszichoszociális fogyatékossággal élők emberi jogait

Részletesebben

Tisztelt BODÓ SÁNDOR!

Tisztelt BODÓ SÁNDOR! ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL ELEKTRONIKUS ELJÁRÁSOK FŐOSZTÁLYA ORSZÁGOS NYILVÁNTARTÁSI ÉS ÜGYFÉLKAPCSOLATI OSZTÁLY ORSZÁGOS NYILVÁNTARTÁSI IRODA 1055 Budapest, Szalay utca 16. 1363 Bp. Pf. 24. t. 06 1 354

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Ádám Családi név Első utónév További utónevek Aurél Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 20 Zalaegerszegi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Szabó Családi név Első utónév További utónevek Csilla Születési név: Szabó Csilla Anyja neve: Születési

Részletesebben