Nélkülözhetetlen Üdülési Információk 2011-ben Bogácsról!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nélkülözhetetlen Üdülési Információk 2011-ben Bogácsról!"

Átírás

1 Nélkülözhetetlen Üdülési Információk 2011-ben Bogácsról! Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Megközelíthetőség... 2 Valentina Vendégházunk megközelítése Bogácson... 5 Kihagyhatatlan programok, fontos információk... 6 Gyógyfürdő... 6 A fürdő ártáblázata,... 6 Borozók... 9 Kilátó, túrázás, látnivalók...10 Boltok, éttermek...12 BOGÁCSI RENDEZVÉNYEK LISTÁJA 2011-ben: április CSALÁDI HÚSVÉT BOGÁCSON május 1.-MAJÁLIS május FŐZŐFESZTIVÁL június BORFESZTIVÁL - BÜKKVINFEST július 2. (19:30) ÉNEKES MESTERKURZUS ZÁRÓHANGVERSENYE július VII. BOGÁCSI EGÉSZSÉGNAPOK július XXI. NEMZETKÖZI DALOSTALÁLKOZÓ július VII. REGIONÁLIS KAKTUSZKIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR július HAJDANI SUMMÁSSÁG ÉTELEINEK BEMUTATÓJA ÉS VERSENYE július VII. TISZAIHAL-NAPOK augusztus SPORTFESZTIVÁL EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGES VIDÉKÉRT! augusztus XIII. BOGÁCSI FÜRDŐFESZTIVÁL augusztus HALRA FEL! BOGÁCSI ORSZÁGOS HORGÁSZTALÁLKOZÓ ÉS VERSENY szeptember VIII. SZÜRETI MULATSÁG október 8. - ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS ÉS KARAOKE PARTY október TÁRCSÁS ÉTELEK FESZTIVÁLJA november XI. MÁRTON-NAPI VIGASSÁGOK...19

2 Megközelíthetőség Bogács a hármas főút, vagy az M3 autópályán közelíthető meg legegyszerűbben kocsival. Ha a hármas főúton közelíted meg, szinte eltéveszthetetlen, ugyanis a bogácsi bekötőút és a hármas főút egy közös körforgalmú csomópontban találkozik, ahol jól látható módon van kitáblázva. Ha az autópálya felől szeretnéd megközelíteni, a mezőkövesdi leágazásra kell figyelned. Az autópályáról fordulj a Mezőkövesd felé vezető útra. Ezt követően két lehetőséged van. Vagy megkerülöd Mezőkövesdet, vagy pedig átmész rajta. Általában nem túl nagy a forgalom, érdemes áthaladni Mezőkövesden, esetleg meg lehet állni egy kicsit szétnézni, de innen már csak 5 percre vagyunk Bogácstól. Tehát amint beértél Mezőkövesdre csak egyenesen kell menned, majd ha elértünk a főúthoz, ott fordulj balra, majd jobbra a Jegenyesor utcára. Ez kivezet minket a hármas főútra, ahol a következő körforgalmú elágazásnál fordulj jobbra, Bogács felé.

3 Az alábbi képen a Mezőkövesdet megkerülő útvonal látható:

4 Ezen a térképen pedig a Mezőkövesden áthaladó útvonal található:

5 Valentina Vendégházunk megközelítése Bogácson Valentina Vendégházunk Bogács főútjára érve már könnyen megtalálható, ahogy ezt a képen is láthatjuk. A benzinkút után, a Mini Coop boltnál forduljunk jobbra. Itt egy virágszigetet találunk, kövessük az utat balra tartva, majd forduljunk jobbra a kanyarban. Ez már az Andornak utca. Haladjunk tovább egyenesen, és az első elágazáshoz érve már meg is érkeztünk!

6 Kihagyhatatlan programok, fontos információk Összegyűjtöttük azokat a programokat, amiket nem szabad kihagyni, ha Bogácson jársz, illetve néhány hasznos üdülési információt, hogy a pihenést ne keresgéléssel kelljen töltened! A jobbra látható képen a fürdő megközelítését vendégházunktól indulva mutatjuk meg. A táv körülbelül 5 perc alatt megtehető gyalog. Gyógyfürdő A fürdő ártáblázata, mely január 1-től december 31-ig érvényes az alábbiakban látható A gyógyfürdő Bogács egyik kihagyhatatlan élménye! Remek lehetőség a pihenésre, napozásra, kikapcsolódásra. Akik a vizet annyira nem kedvelik, azok számára is van program. Remek ételbárok, palacsintázó, lángos sütő, csocsó, focipálya található a strand területén. A FÜRDŐ NYITVATARTÁSA: Június 01-augusztus31: Május 01-május 31-ig: Szept. 01-szept. 30-ig: Október 01 -ápr. 30-ig: 9-20 óráig 9-19 óráig 9-19 óráig 9-17 óráig A fürdő minden nap nyitva tart, (de szeptember 16-tól május 15-ig, hétfőnként szünnap van). A termálfürdő vizét a 600 m mélységben lévő 72 C-os termálvízből nyeri, mely a triász és felső-eocén időszaki mészkőrétegekből a kőzetekben felhalmozódott gázok hatására buzog fel. A termálfürdő területén: - 5 db gyógyvizes külső medence (34-38 C), - 1 db gyermekmedence kis csúszdával (30 C), - 1 db hidegvizes, vízforgatós, feszített víztükrű úszómedence (24-26 C), valamint a Thermál Szállóban 1 db beltéri gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére. A női- és férfi öltözőkön kívül főszezonban 210 kabin is igénybe vehető. Három külső és egy belső gyógyvizes medence egész évben, a többi főszezonban üzemel. Tájékoztatás június 30-ig az alábbi fejlesztések történnek a bogácsi Thermálfürdőben: Nagymedence lefedése (félig) Ikermedence hidraulikus rendszerének korszerűsítése Lóheremedence hidraulikus rendszerének korszerűsítése

7 Vízijátszótér kialakítása Meglévő WC blokk felújítása Meglévő kemping zuhanyzó felújítása Új zuhanyzó, vizesblokk építése a kempingben Játszótér kialakítása A beruházások ideje alatt a fürdő nyitva tart, a fürdőmedencék korlátozottan üzemelnek. Ezek a fejlesztések június 30-ig befejeződnek!

8 Árlista 2010 ( A 2011-re érvényes árlista még nem került kiadásra) Fürdőbelépő Szezonban máj szept 15 Szezonon kívül jan május 15 és szept dec. 31. Felnőtt belépő 1100 Ft 700 Ft Ifjúsági jegy (4-18 év) 800 Ft 550 Ft Nyugdíjas 850 Ft 600 Ft 7 belépésre jogosító felnőttjegy 6500 Ft Ft 7 belépésre jogosító ifjúsági, nyugdíjas jegy 5000 Ft 3700 Ft Kabin havi bérlet Ft Ft Kabinjegy 800 Ft 600 Ft Értékmegőrzés 350 Ft 300 Ft Napozópad-kölcsönzés 400 Ft 400 Ft Fedett fürdő szaunával felnőtt Ft Ft Fedett fürdő gyermek 1000 Ft 1000 Ft Hangosbemondás 300 Ft 300 Ft Reklám hangosbemondás 600 Ft 500 Ft Délutáni belépő váltható től ig 16 órától től ig> 14 órától től ig 14 órától Díja: ig: 750 Ft, ig 500 Ft INFO: A fürdőszolgáltatást csoportosan igénybe vevőknél 10 fő felett 5 %-os kedvezmény érvényesíthető, 100 fő felett 15 %-os kedvezmény érvényesíthető. 4 év alatt ingyenes. Az árak tartalmazzák az Áfa-t. A strandfürdőben minden pénteken (főszezonban keddenként is) esti fürdőzésre van lehetőség fél órával a zárást követően, 3 óra időtartamban, külön belépőjegy megváltásával. (800 Ft / alkalom) ÜDÜLÉSI CSEKK ELFOGADÓHELY!! Nyáron semmiképp ne hagyjuk ki a sülthalat, lángost és a palacsintát! (nekem legalábbis ez a kedvenc strand-menüm egy kis csapolt sörrel leöblítve ;-))

9 Télen pedig, bár kevesen tudják, de a strand nyitva tart, és fantasztikus élmény megmártózni a forró gyógyvízben, míg a parton havazik. Nálam ez állandó szilveszteri program ;-) Illetve télen nyitva tart a szauna is. Jó érzés egy kicsit gőzölődni a hideg télben. Borozók A Bogácsi nyaralás nem is lenne az igazi borozók nélkül! A borozókhoz úgy jutsz el, ha észak felé indulsz, Cserépfalu irányába. Amint elhagyod a Bogács táblát, már bizonyára hallani fogod a borozók mulatós zenéjét. Ha esetleg délután látogatnád meg, és a hangok még nem vezetnek, akkor elárulom, hogy közvetlenül a Bogács tábla után jobbra kell fordulnod, és felsétálni a dombra. Gyalog kb perc alatt érhetünk oda. Ha szeretsz táncolni, szereted a mulatós zenét, esetleg csocsózni támad kedved, akkor a Bachus borozót tudom ajánlani. Ha egy fokkal elegánsabb helyre vágysz, esetleg vacsorázni szeretnél a lemenő nap fényeit csodálva, akkor pedig a Hintóvölgye borozót javasoljuk. Ezek mellet még számos kisebb-nagyobb pince található, érdemes mindenhova bekukkantani, egy-egy pohár borra megpihenni, és garantált a jókedv! ;-)

10 Kilátó, túrázás, látnivalók Kilátó Ha szeretnénk madártávlatból tekinteni Bogácsra, két lehetőségünk van. A vendégházunk erkélye, vagy a bogácsi kilátó meglátogatása. Mindkettő páratlan látványt nyújt, és jó egy kicsit elidőzni a békés falucska tájképén szemlélődve. A kilátó a vendégháztól 5 percre található, és séta közben megállhatunk egy fagyira a Flamingó fagyizóban, mely az Alkotmány utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében pont útba esik a kilátóba menet. Horgásztó A Szoros-patak felduzzasztásával, a fürdőtől 300 m-re létesült mesterséges tó ma horgászparadicsom. A tóba telepített halak: törpeharcsa, csuka, ponty, keszeg, amur. A kor színvonalának megfelelő környezettel várja a horgászat szerelmeseit a Hoór-völgye Horgász Egyesület. Telelő telepe a vadrécének, vonuláskor pihenőhelye költöző madaraink közül a hattyúnak, vadlibának. A bogácsi műemléktemplom A község 1248-as írásos említésekor már állt a Szent György tiszteletére emelt templom. A mai templom egy régebbi templomnak az alapjára épült, az építés pontos ideje ismeretlen. A főoltáron kívül ekkor két mellékoltára volt, az egyik Szent Mihály tiszteletére, a másik Mindenszentek tiszteletére. A XIII. századot jelölik meg a templom építési idejével kapcsolatban, s megjegyzik, hogy körülötte 1724-ből származó adatok már Szent Mártont említik a templom védőszentjének. Ezek a források temető volt, fallal körülvéve és 1739 között két harangot öntettek a hívek Szent Márton tiszteletére, majd 1758-ban Kálmán János kanonok küldött egy nagy harangot a templom részére. Ekkor már orgonája volt a templomnak, s megtalálható a keresztelőkút a rajta levő Keresztelő Szent János szobrával ben készült a templom mellett álló Nepomuki Szent János szobra ben kifestették a templomot, akkor készült a Jó pásztor kép ben a templom az Országos Műemlék Felügyelet előírásai szerint megújult ben új sisakot kapott a torony ban nyerte el a szentély a mai alakját. A felolvasó állvány Fülöp András kőfaragómester munkája. A szembemiséző oltár, a tabernákulum és a szószék, amely bogácsi vörös kőből készült, Csíki László kőfaragó mester keze munkáját dicséri.

11 A templom vendégházunktól csupán 1-2 perc sétára van. Ha megyünk a borozók felé, vagy csak sétálni, feltétlenül csodáljuk meg ezt a majd' 800 éves épületet!

12 Boltok, éttermek Vendégházunk önellátós, tehát érdemes felkészülni az étkezésekre és kipróbálni a bogácsi éttermeket. Éttermek Kedvenc éttermünk az igen színvonalas Vadvirág Étterem. Vendégházunktól 3-4 percre van gyalog. Többféle a'la carte ételek közül válogathatunk, konyhájuk a környéken talán a legjobb. A jobb oldalt látható mini térképen a Vadvirág Étteremhez vezető út látható vendégházunktól indulva. 7 napos félpanziós ajánlatunkhoz a Vadvirág Éttermet választottuk partnerünkként. Az étterem felmérésünk szerint udvariasságra, ízekre, és árra is 10 ből 10 pontot kapott! Elérhetőségek: tel.: 06/49/ weboldal: A több kisebb étterem és vendéglő közül még a Hintóvölgye Borozó-éttermet emelnénk ki, mely szintén nagyon hangulatos, gyönyörű környezetben várja az éhes szájakat :-) Ha szeretnénk felkeresni, sétáljunk el a borozókhoz! A Vadvirág Étterem Boltok Több kis bolt is található Bogácson. Legtöbb a fürdő környékén. Az általános termékek beszerzéséhez a legnagyobb választékot a központban található Coop áruház nyújtja. Van egy mini-coop is a vendégházunktól csupán 1-2 percre, de annak rövidebb a nyitvatartása, mint a központban található Coopnak. A nagyobb bolt ugyanott található, mint a Kőkorszaki pocaktömő, a fentebbi képen. Ha bográcsost szeretnénk készíteni, úgy időzítsünk, hogy hétfőnként nem kapható húsféleség, mert akkor van disznóvágás, és a hentestől csak keddre kerül a boltokba a friss hús, szalonna, stb. Ha mégis hétfőn szeretnénk friss húst vásárolni, legközelebb

13 Mezőkövesden tudjuk megtenni (pl. a Tescoban). A Mezőkövesdi Tesco sem éjjel-nappali, mint sok nagyvárosban, hanem csak 21:00-ig van nyitva, viszont Mezőkövesden van éjjelnappali kisbolt. BOGÁCSI RENDEZVÉNYEK LISTÁJA 2011-ben: április CSALÁDI HÚSVÉT BOGÁCSON április 23. (szombat) Helyszín: A Bogácsi Termálfürdő közelében lévő teniszpálya Rajzversenyre, játékos vetélkedőre várjuk a gyermekeket és szüleiket 10:00 és 14:00 óra között április 24. (vasárnap) Helyszín: Bogácsi Termálfürdő előtt Népi játszótér, vesszőből font körhinta, hagyományos népi játékok, ugrálóvár, tojáskeresés, nyuszisimogató május 1.-MAJÁLIS Helyszín: Bikarét Bogácsi egyesületek és civil szervezetek látják vendégül tagjaikat. Gyermekeknek játékos ügyességi versenyek, labdarúgó-mérkőzések május FŐZŐFESZTIVÁL VENDÉGLÁTÓ ISKOLÁK IX. ORSZÁGOS SZABADTÉRI FŐZŐVERSENYE ÉS BEMUTATÓJA SÜTEMÉNYSÜTŐ VERSENY ORSZÁGOS IFJÚSÁGI GRILLBAJNOKSÁG POLGÁRMESTEREK AZ IDEGENFORGALOMÉRT VII. SZABADTÉRI, BOGRÁCSBAN KÉSZÍTHETŐ ÉTELEK FŐZŐVERSENYE AMATŐR SZAKÁCSOK VI. FŐZŐVERSENYE ÓRIÁS BODAG KENYÉR VILÁGREKORD KÍSÉRLET május 13. (péntek) 16:30 Gyülekezés a bogácsi általános iskolánál 17:00 Díszegyenruhás, zenés felvonulás mazsorettekkel, lovagrendekkel az általános iskolától a Bikarétig. 17:30 Ünnepélyes csapatbevonulás Megnyitóbeszédet mond: Csendesné Farkas Edit, Bogács polgármestere 17:35 Bogácsi Mazsorettek Csoportjának műsora május 14. (szombat)

14 Helyszín: Bikarét 8:00-8:30 Gyülekező a Bikaréten 8:00 Polgármesterek tájékoztatása, csapatsorszámok húzása 8:30 Polgármesterek megkezdik a főzést 9:00 Grillparty szakácstanulók megkezdik a főzést A világ legnagyobb bodag kenyerének elkészítése 9:30 Fiskars favágóverseny (Fiskars kerti eszközök bemutatója és vására) 10:00 Az egri Agria Speciális Mentő és Tűzoltócsoport Eger bemutatója 10:30 Royal Dance Club előadása 11:00 Népies ételek bemutatója és kóstolója 12:00 Világrekord: a világ legnagyobb bodag kenyér méretének bejelentése 13:30 A zsűri elvégzi munkáját 14:45 Süteménysütő verseny eredményhirdetése 16:30 Polgármesterek főzőversenyének eredményhirdetése 19:00 Irigy Hónaljmirigy előadása 20:00 Hajnalig tartó mulatozás a bogácsi pincesoron május 15. (vasárnap) 8:00 Gyülekező a Bikaréten 8:10 A Szabadtűzi Lovagrend főzőbemutatója 8:20 Amatőrök eligazítása, főzés kezdete 8:30 Szakácstanulók megkezdik a bográcsos főzést 9:00-11:30 Magyar Ifjúsági Országos Grillbajnokság 10:00 Kulturális műsorok 11:30 Szabadtűzi Lovagrend avatója 12:00 Szakácstanulók és amatőrök főzőversenyén résztvevők ételeinek zsűrizése 15:00 Főzőverseny értékelése, eredményhirdetés, díjkiosztás 15:30 Verseny zárása A rendezvény főszervezője: Borsodi Ászok Bt. Tel/Fax: 49/ Mobil: 30/ június BORFESZTIVÁL - BÜKKVINFEST XIX. Bükkaljai Borfesztivál és Nemzetközi Borverseny június 24. (péntek) 8:00 Versenyborok nevezése, gyűjtése a Bogácsi Általános Iskolában 16:00 Bogács új, állandó kiállításának megnyitója az Alkotmány u. 2. szám alatt. Népi hagyományok, életképek, bogácsi népviseletek állandó kiállítása június 25. (szombat) Helyszín: Bikarét és Általános Iskola

15 Egész napos kirakodóvásár, hagyományos népi ízek vására a Bikaréten. Népi játszótér, már rég elfeledett eszközös és ügyességi játékokkal, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 8:00 Borverseny az Általános Iskolában 8:00 Főzőverseny és borbemutató a bogácsi Bikaréten. A bogácsi borosgazdák saját kezűleg készítik el a boraikhoz illő ételeket. 9:00 Borfesztivál megnyitója a Bikarét színpadán 10:00 Borbemutató és kóstoló Lepcsánka (tócsni) sütés 14:00 Borárverés a nagysátorban Borhercegnők bevonulása Borverseny eredményhirdetése, díjak és oklevelek átadása. 15:00 Főzőverseny eredményhirdetése 16:00 Népi együttesek műsorai 17:00 Aranyosi Péter, humorista fellépése 20:00 Sipos F. Tamás előadása 20:30 Tóth Gabi fellépése 21:00 Tűzijáték a Cserépi úti pincesoron Pincebálok hajnalig június 26. (vasárnap) 9:00 XIX. Hóri Tengó Kupa, Országos Öregfiúk Lábtenisz Bajnokság 10:00 Szentmise a Szent Márton templomban július 2. (19:30) ÉNEKES MESTERKURZUS ZÁRÓHANGVERSENYE Helyszín: Közösségi Ház július VII. BOGÁCSI EGÉSZSÉGNAPOK Rendezvény helyszíne: Bogácsi Termálfürdő területe és szabadtéri színpada A rendezvény fővédnöke Schirilla György A rendezvényhez kapcsolódó bölcsessége: Aki elhagyja magát, azt mások is elhagyják, aki törődik magával, azzal mások is törődnek július 9. (szombat) 10:00-15:00 Masszőr maraton. Ingyenes hátmasszázs a fürdővendégeknek 11:00 Zenés vízitorna 11:30 Ismeretterjesztő előadások: - A víz a természet ereje, testi-lelki egészségünk kulcsa - Amit magunkért tehetünk - Betegségek megelőzése gyógynövényekkel

16 - Elhízás mint népbetegség - Gyógyitó ásványok 13:00 Gerinctorna és relaxáció 14:00 Zenés vízitorna 14:30 A Creative Dance Studio fellépése 15:30 Schirilla György előadása: VÁLTOZZ MEG SZERETETBŐL! 16:00 JÓGÁZNI JÓ! Fantasztikus jóga foglalkozás Schirilla György vezetésével 17:00 MEGASZTÁR MEGLEPETÉS-KONCERT július 10. (vasárnap) 10:00-12:00 Szűrővizsgálatok (vércukor, vérnyomás) 10:00-14:00 Ments meg 3 életet! véradás 11:00 Zenés vízitorna kicsiknek és nagyoknak 11:30 A Bogácsi Mazsorett Csoport fellépése 12:30 Gerinctorna relaxációval 13:00 Szabó György a bükki füvesember előadása a gyógynövényekről 14:00 Zenés vízitorna 14:30 A Creative Dance Studio műsora 15:30 Duci tréning nem csak duciknak A rendezvény ideje alatt gyógytea kóstolás, íriszdiagnosztika, nyirokmasszírozógép bemutató, aurafotó, biorezonanciás állapotfelmérés, diétás tanácsadás július XXI. NEMZETKÖZI DALOSTALÁLKOZÓ Helyszín: Bogácsi Termálfürdő Hazai és határon túli magyar hagyományőrző együttesek részvételével. A IX. Vass Lajos Kárpát-medencei Népzenei Verseny elődöntője, a 35 éves Bogácsi Pávakör rendezésében. 10:00 Megnyitó 10:20 Hagyományőrző együttesek fellépése 14:00 Szakmai értékelés 15:00 Hagyományőrző együttesek fellépése 16:30 Szakmai értékelés július VII. REGIONÁLIS KAKTUSZKIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR Helyszín: Közösségi Ház Bébi kaktuszoktól az óriás kaktuszokig, számtalan faj, különleges formák.

17 2011. július HAJDANI SUMMÁSSÁG ÉTELEINEK BEMUTATÓJA ÉS VERSENYE Gasztronómiai hagyományőrzés Bogácson A fesztivál fővédnöke: Csetneki László, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Észak-Bükki Régió elnöke Helyszín: Bogácsi Termálfürdő Csapatok részére meghirdetett népies, summás, bográcsban készíthető ételek főzőversenye 8:30 és 13:00 között. Summás korszak kellékei és korabeli ételkészítéshez használt eszközök bemutatója. 11:00 Leblanc Győző Tóth Éva előadása Helyszín: Cserépi úti pincesor Esti órákban a Somalja Néptánc Együttes előadása, táncház, tűzzsonglőrök bemutatója. Hajnalig tartó mulatozás a pincesoron július VII. TISZAIHAL-NAPOK Helyszín: Strand Hotel Kétnapos program keretében halászlé főzése 1500 literes bográcsban, halételek készítése július 30. (szombat) 20:00 Zenés halvacsora-est Rendezvény főszervezője: Strand Hotel TÁNCFESZTIVÁL augusztus 6. Helyszín: Bogácsi Termálfürdő A zene és mozgás világának életre keltése a Bogácsi Termálfürdőben. A kelet varázslatos táncai, a kubai zene és tánc vérpezsdítő ritmusa szórakoztatják a fürdő vendégeit két napon keresztül. V. BOGÁCSI HASTÁNCBEMUTATÓ Művészeti vezető: Marczis Veronika SALSA BEMUTATÓ Salsa De La Noche Táncstúdió Sportegyesület

18 2011. augusztus SPORTFESZTIVÁL EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGES VIDÉKÉRT! Helyszín: Bogácsi Termálfürdő Csapatversenyek, labdajátékok, sportbemutatók kétnapos program keretében augusztus XIII. BOGÁCSI FÜRDŐFESZTIVÁL Helyszín: Bogácsi Termálfürdő és Bikarét augusztus 19. (péntek) 9:00 Öreg Fiúk Országos Lábtenisz Bajnokságának Vándorkupája augusztus 20. (szombat) 9:00 Fürdő szépe verseny a termálfürdő területén 14:00 Bóbita együttes zenés, humoros gyermekelőadása 15:00 Fürdő szépe verseny eredményhirdetése 16:30 Hadházi László humorista vidám percei Helyszín: Bikarét 21:00 Hooligans együttes élő koncertje 22:40 Tűzijáték Bálok hajnalig a pincékben augusztus 21. (vasárnap) Szentmise a Szent Márton római katolikus templomban augusztus HALRA FEL! BOGÁCSI ORSZÁGOS HORGÁSZTALÁLKOZÓ ÉS VERSENY Helyszín: Szoros-völgyi víztározó Bogács A Hoór-völgye Horgász Egyesület keresi a Nagy Ho-Hó Horgászt Bogácson! szeptember VIII. SZÜRETI MULATSÁG Helyszín: Cserépi úti pincesor Az újbor születésének ünneplése Bogácson! Délelőtt folyamán hamisítatlan szüreti mulatság, szüretelés, préselés, szalonnasütés. 14:00 órától látványos szüreti felvonulás a termálfürdőtől a Cserépi úti pincesorig. A Bogácsi Mazsorett Csoport bemutatója és a Bogácsi Pávakör dalcsokra. 15:30 Badár Sándor humorista vidám percei 16:15 Tarnai-Kiss László előadása 17:00 Máglya lángra lobbantása

19 2011. október 8. - ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS ÉS KARAOKE PARTY Helyszín: Bogácsi Termálfürdő október TÁRCSÁS ÉTELEK FESZTIVÁLJA Helyszín: Cserépi úti pincesor Baráti társaságok részére meghirdetett szabadtéri, sátras főzőshow. Este zenés mulatság november XI. MÁRTON-NAPI VIGASSÁGOK Helyszín: Cserépi úti pincesor Egész napos kirakodóvásár, hagyományos népi portékák vására. Újbor bemutató és kóstoló. Sajt bemutató és kóstoló. Borosgazdák által készített liba ételek kóstolója. Óriásbográcsban készült és tájjellegű ételek. Szent Márton Borlovagrend közgyűlése a Közösségi Házban. Néptánccsoportok fellépése, táncház. Éjszakai fürdőzés. Keressük Bogács legjobb újborát! november 13. (vasárnap) Szent Márton-napi búcsú Egész napos kirakodóvásár a termálfürdő parkolójában 11:00 órától Szentmise a Szent Márton római katolikus templomban Kellemes pihenést és jó szórakozást!

20

21

Nélkülözhetetlen Üdülési Információk

Nélkülözhetetlen Üdülési Információk Nélkülözhetetlen Üdülési Információk 2013-ban Bogácsról! Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Megközelíthetőség Valentina Vendégházunk megközelítése Bogácson Kihagyhatatlan programok, fontos információk Gyógyfürdő

Részletesebben

Nélkülözhetetlen Üdülési Információk ben Bogácsról!

Nélkülözhetetlen Üdülési Információk ben Bogácsról! www.bogacsiudules.hu Szálláshely foglalás (20) 246-90-20 info@bogacsiudules.hu Nélkülözhetetlen Üdülési Információk 2012- ben Bogácsról! Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék 2. Megközelíthetőség 3. Valentina

Részletesebben

Bogácsi programok 2013

Bogácsi programok 2013 Bogácsi programok 2013 II. Falusi Kamra Mustra és IV. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny 2013. február 02. Bükkalja Általános Iskola A II. alkalommal megrendezésre kerülő Falusi Kamra Mustra vendégei több település

Részletesebben

Bogácsi programok 2014

Bogácsi programok 2014 Bogácsi programok 2014 III. Falusi Kamra Mustra és IV. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny 2014. február 01. Közösségi Ház A III. alkalommal megrendezésre kerülő Falusi Kamra Mustra vendégei több település éléskamrájába

Részletesebben

Bogácsi. programajánló

Bogácsi. programajánló Bogácsi programajánló 2009 Tisztelt Érdeklődő! Településünk már ősidők óta lakott, hiszen őskőkorszaki, de réz- és bronzkori településmaradványokat is tártak már fel határában. Milyen lehetett akkor itt

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődők! Csendesné Farkas Edit polgármester

Tisztelt Érdeklődők! Csendesné Farkas Edit polgármester www.bogacs.hu Tisztelt Érdeklődők! Nekünk, bogácsiaknak itt a világ közepe! Itt a Bükkalján, Mezőkövesdtől és Egertől alig pár kilométernyi távolságra, a hegyvidék és az Alföld találkozásánál. A bogácsi

Részletesebben

PROGRAMAJÁNLÓ AHOL NEM CSAK A FÜRDŐZÉS ÉLMÉNY!

PROGRAMAJÁNLÓ AHOL NEM CSAK A FÜRDŐZÉS ÉLMÉNY! PROGRAMAJÁNLÓ 2019 www.bogacs.hu AHOL NEM CSAK A FÜRDŐZÉS ÉLMÉNY! Tisztelt Érdeklődők! Nekünk, bogácsiaknak itt a világ közepe! Itt a Bükkalján, Mezőkövesdtől és Egertől alig pár kilométernyi távolságra,

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

csepeli nyár programajánló július augusztus

csepeli nyár programajánló július augusztus csepeli nyár programajánló 2017. július augusztus FINA Vizes VB (17. Úszó, Műúszó, Műugró, Óriástorony-ugró, Nyílt Vízi Úszó és Vízilabda Világbajnokság) Időpont: 2017. július 14 30. A vízisportokat szeretők

Részletesebben

1.. 3.. (1) A fürdő nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:

1.. 3.. (1) A fürdő nyitva tartása az alábbiak szerint alakul: Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 16/2014.(XI.13.)önkormányzati rendelete a Fürdő belépőjegyek és szolgáltatási díjak 2015. évi megállapításáról.. Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete

Részletesebben

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Felhívás I. Böszörményi Ízek Fesztiválja 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Hajdúböszörményben megrendezésre kerül az I. Böszörményi Ízek Fesztiválja, a Hajdú 400 Hagyományőrző, Kertészeti és

Részletesebben

1.. (1) A fürdő belépőjegyek és szolgáltatások díjait a rendelet melléklete tartalmazza

1.. (1) A fürdő belépőjegyek és szolgáltatások díjait a rendelet melléklete tartalmazza Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 26/2015.(XII.15.)önkormányzati rendelete a Fürdő belépőjegyek és szolgáltatási díjak 2016. évi megállapításáról.. Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

1.. 3.. A fürdő nyitva tartása az alábbiak szerint alakul:

1.. 3.. A fürdő nyitva tartása az alábbiak szerint alakul: Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 26/2013.(XII.17.) önkormányzati rendelet a Fürdő belépőjegyek és szolgáltatási díjak 2014.évi megállapításáról. A Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete

Részletesebben

XII. Őrségi Tökfesztivál

XII. Őrségi Tökfesztivál XII. Őrségi Tökfesztivál 2015. szeptember 25-27. Szeptember 25. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Töktermesztői konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18 00 Egyszer

Részletesebben

Rendezvénynaptár 2015.

Rendezvénynaptár 2015. Rendezvénynaptár 2015. Hónap Nap Időpont Program Helyszín Szervező Január 18. 15 00 Magyar Kultúra Napja Művelődési Ház Művelődési Ház 30. közgyűlése Művelődési Ház Február 13. Tűzoltó közgyűlés Művelődési

Részletesebben

A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) 10.

A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) 10. A XI. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A XII. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA 2015. június 12. - 13. - 14. (péntek szombat vasárnap) Péntek: (2015.06.12.) Helyszín: Óvoda Piactér Központ - Óvoda 10.00 Karneváli

Részletesebben

A VÁLLALKOZÓK KLUBJÁNAK FELHÍVÁSA

A VÁLLALKOZÓK KLUBJÁNAK FELHÍVÁSA Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa 1. évfolyam 9. szám A VÁLLALKOZÓK KLUBJÁNAK FELHÍVÁSA PROGRAMAJÁNLÓ: MAGYAR ÍZEK - MAGYAR SZÍNEK 6. GASZTRONÓMIAI ÉS GYÜMÖLCSFESZTIVÁL,

Részletesebben

Kedves Fesztivállátogató!

Kedves Fesztivállátogató! Kedves Fesztivállátogató! Szeretettel köszöntjük Önöket a tavaszi fesztiválok megrendezése alkalmából és örömmel invitáljuk programjainkra a siófoki Hajókikötőbe. Reményeink szerint olyan színvonalas programot

Részletesebben

A IX. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A X. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2013. június 07. - 08. - 09. (péntek szombat vasárnap) 10.00.

A IX. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A X. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA. 2013. június 07. - 08. - 09. (péntek szombat vasárnap) 10.00. A IX. BÁCSFEKETEHEGYI FALUNAP ÉS A X. BÁCSFEKETEHEGYI MEGGYNAPOK MŰSORA 2013. június 07. - 08. - 09. (péntek szombat vasárnap) Péntek: (2013. 06. 07.) Helyszín: Óvoda-Piactér-Központ-Óvoda Karneváli séta

Részletesebben

Időpont: január (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: kollégiumban Egerben, 2 személyes, saját zuhanyzós szobákban.

Időpont: január (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: kollégiumban Egerben, 2 személyes, saját zuhanyzós szobákban. Időpont: 2019. január 26-27. (szombat-vasárnap) Utazás: különbusszal. Szállás: kollégiumban Egerben, 2 személyes, saját zuhanyzós szobákban. Étkezés: otthonról szendvicsek. Egerben vacsora lehetőség. Mit

Részletesebben

2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG

2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG 2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG JANUÁR Település Időpont Rendezvény Zalalövő Január 15. Informatikai és családi nap Nagylengyel Január 22. Asztalitenisz bajnokság Nagylengyel Január

Részletesebben

Köszöntõ. Felújított fürdõnkben megtalálhat minden olyan szolgáltatást, mely az Ön és családja kikapcsolódását, szórakozását szolgálja.

Köszöntõ. Felújított fürdõnkben megtalálhat minden olyan szolgáltatást, mely az Ön és családja kikapcsolódását, szórakozását szolgálja. Gyógyfürdõ 2013. Köszöntõ Köszöntjük Önt városunk kiemelkedõ turisztikai szerepet játszó fürdõjében abból az alkalomból, hogy egészségét fürdõkezeléseinkkel kívánja javítani. Köszöntjük Önt is, aki szabadsága

Részletesebben

Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár évre

Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár évre Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár 2019. évre Időpont Rendezvény Helye Jan. 04. Egy kis esti természettudomány Múzeumi rejtélyek Jan. 06. Újévi koncert a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekarral

Részletesebben

V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3.

V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3. V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3. Hajdúböszörményben megrendezésre kerül a Bezermeni Vigasságok gasztronómiai főzőverseny, melyet a Hajdúböszörményi

Részletesebben

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA

2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA Erkel Ferenc Művelődési Központ 2013. ŐSZI PROGRAMAJÁNLÓJA 2092 Budakeszi, Fő u. 108. Tel/fax: 06-23-451-161 www.efmk-budakeszi.hu, info@efmk-budakeszi.hu Szeptemberi programjaink Szeptember 20-án, (péntek)

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi készülődés Dohóczki Mónika

Részletesebben

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu 8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu Tisztelt Képviselő-testület! Idén 21. alkalommal rendezzük meg a Városnapokat szeptember 13. és 15. között, ahol a legkülönfélébb

Részletesebben

2009. október 11.: Kalóz-party

2009. október 11.: Kalóz-party Kalóz-party 2009. október 11.: Kalóz-party A Közösségi Ház mellett lévő régi épületből a felnőtt részleggel egy épületbe költözött át a Gyermekkönyvtár. A hivatalos megnyitó ünnepségen Tállai András polgármester

Részletesebben

2014 Bogács- Eger. Bogácson kirándultunk!

2014 Bogács- Eger. Bogácson kirándultunk! 2014 Bogács- Eger Bogácson kirándultunk! Bogácson kirándultunk! A Csanádpalotai lakásotthon gyermekeivel lehetőségünk volt a múlt héten egy háromnapos kirándulásra. A kirándulás úti célja az észak magyarországi

Részletesebben

XI. Őrségi Tökfesztivál

XI. Őrségi Tökfesztivál XI. Őrségi Tökfesztivál 2014. szeptember 26-28. Szeptember 26. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Fókuszban a töktermesztés, konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18

Részletesebben

2011. évi rendezvénynaptár

2011. évi rendezvénynaptár 2011. évi rendezvénynaptár JANUÁR 12. Doni megemlékezés 21. Magyar Kultúra Napja 22. Német Nemzetiségi Nap 28. FEBRUÁR 1. Meseszínház - Kabóca Bábszínház 11. 12. Valentin napi party Kultúrház 26. Farsangi

Részletesebben

Miért érdemes a Manó Vendégházat választani:

Miért érdemes a Manó Vendégházat választani: M a nai V e n d é g h á z P á z m á n d P á z m á n d F e j é r m e g y e ka z e p é n, a V e l e-nh ce eg iy s é g k e l e t i n yaz l v á n y a i a l a t t, a z M 7 ( a u tai p á l y a ) ka z e f e k

Részletesebben

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már

A 3 éjszakás csomagajánlat +1 éjszakával történő meghosszabbítása esetén a térítési díj már HÚSVÉT A SZŐLŐSZEM TERMÁLBAN SZÉDÍTŐ KEDVEZMÉNNYEL! Érvényessége: 2013. március 29-április 01. Tartalma: - 3 éjszakai szállás kedvezményesen - elhelyezés szobában vagy apartmanban létszámtól függően -

Részletesebben

M E G H Í V Ó. a MAKÓI HAGYMAFESZTIVÁL rendezvényre. melynek időpontja: 2013. szeptember 7-8., szombat-vasárnap

M E G H Í V Ó. a MAKÓI HAGYMAFESZTIVÁL rendezvényre. melynek időpontja: 2013. szeptember 7-8., szombat-vasárnap M E G H Í V Ó a MAKÓI HAGYMAFESZTIVÁL rendezvényre melynek időpontja: 2013. szeptember 7-8., szombat-vasárnap Az rendezvény helye: 6900 Makó - Fő tér, Deák Ferenc u. A rendezvény programja: 2013. SZEPTEMBER

Részletesebben

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL 2013. szeptember 6 8. Gasztronómiai és Kulturális Rendezvény 2013. szeptember 06. péntek Helyszín: Kikötő, Szabadtéri színpad 20:00 Románia Magyarország Világbajnoki selejtező mérkőzés

Részletesebben

Éjszakai bátorságpróba-túra, csillagászati bemutató és megfigyelés.

Éjszakai bátorságpróba-túra, csillagászati bemutató és megfigyelés. Egri programok 2013 Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, magánpanziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok,

Részletesebben

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka Helyi értékek - vonzerőleltár Kulturális hagyaték Természetvédelmi értékek Turisztikai

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Alapítvány 20/283-2013 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi

Részletesebben

Chek Nisszá Kupa. Tárgy: Chek-Nisszá Fesztivál támogatása

Chek Nisszá Kupa. Tárgy: Chek-Nisszá Fesztivál támogatása Chek Nisszá Kupa Tárgy: Chek-Nisszá Fesztivál támogatása 2011 1 Bemutatkozás: A Chek-Nisszá kispályás labdarúgócsapatot 1998-ban alapítottuk. Eleinte csak a sport területén próbáltuk megmutatni, mire is

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

2012. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR DÖBRÖKÖZ

2012. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR DÖBRÖKÖZ 2012. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR DÖBRÖKÖZ február március Időpont Rendezvény megnevezése Szervező Helyszín 2012. február 16. vagy 23. 2012. február 25. Könyvtárhasználat - Nemzetközi energiahatékonysági nap

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ Vámosgálfalva Önkormányzata tisztelettel meghívja a Vámos Települések Szövetségének tag önkormányzatait és minden kedves érdeklődőt a 2010. június 4 6 án megrendezésre kerülő Vámos Települések

Részletesebben

2014 év. Környezettisztasági hét

2014 év. Környezettisztasági hét 2014 év Környezettisztasági hét 2014. 04.10. Évek óta hagyományos program áprilisban a Kőszár-hegymenet, melyet egy takarítási akció előz meg. A környezettisztasági hét célja településünk szebbé tétele,

Részletesebben

Hotel Fürdőház*** - a sóstói harmónia

Hotel Fürdőház*** - a sóstói harmónia A Sóstói Harmónia Sóstógyógyfürdő gyógyvizéről híres, hangulatos fürdőhely Nyíregyháza központjától alig 6 kilométerre. E varázslatos területen, Magyarország legfiatalabb gyógyhelyének szívében található

Részletesebben

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. 1 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. A találkozó célja: Rendezvényünkkel

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület ei ülésére Iktatószám:21-3/2017/ALJEGYZ Ügyintéző: dr. Nagy Rusztem ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.02.22-ei ülésére Tárgy: Városi rendezvénynaptár összeállítása Tisztelt Képviselő-testület! A Képviselő-testület

Részletesebben

A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes

A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes A rendezvény fővédnöke: Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Helyszínek: Polgármesteri Hivatal - Béla király tér Koncertszínpad - Prometheus park Szent István tér Belvárosi templom Béla király tér

Részletesebben

Őszi szünet és Halloween PROGRAMOK

Őszi szünet és Halloween PROGRAMOK Őszi szünet és Halloween PROGRAMOK Október 27. Péntek Kozmetika: zárva Lángos és fánkdélután: 13.00-16.00 Frissen sült lángos és fánkvariációk a Hallban található látványkonyhánkból Kimért és palackozott

Részletesebben

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA,

DERECSKE VÁROS BÁLJÁRA, Felhívás! A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2011. december 21-2012. január 2-ig zárva tart. Nyitás 2012. január 3-án. Derecske Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és partnerét

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Célkitűzéseink. Programtervezet KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA. 2015. szeptember 4-5.

Célkitűzéseink. Programtervezet KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA. 2015. szeptember 4-5. KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA 2015. szeptember 4-5. www.nemzetisegitalalkozo.eu élkitűzéseink Nemzetiségeinknek évszázadokon keresztül megőrzött kulturális, gasztronómiai

Részletesebben

VÁROSI RENDEZVÉNYTERVRE 2016.

VÁROSI RENDEZVÉNYTERVRE 2016. 1. sz. melléklet JAVASLAT A VÁROSI RENDEZVÉNYTERVRE 2016. Készítette: Radics Zoltánné intézményvezető I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek Nemzeti Ünnep: 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január. Február

RENDEZVÉNYNAPTÁR Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január. Február RENDEZVÉNYNAPTÁR 2018. Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január Február Február 2. Farsangi hagyományok, szokások megismertetése, álarc készítés gyerekeknek Fekete Gólya Ház Bátáért Egyesület Február

Részletesebben

Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február

Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február 09. Terápiás foglalkozás (kutyával) Alapítványi Ház 09. Katolikus bál 13. Hamvazószerda Katolikus templom 16. KISZE

Részletesebben

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!!

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!! Csongrád Megyei Kick-box Szövetség Tigers Kick-box és Szabadidő SE Szeged Combat D Sport Klub IDŐPONT: 2009. május 22-24. HELYSZÍN: Szeged, Városi Jégpálya, Szabadkai út 22. SZABÁLYOK: WAKO szabályok,

Részletesebben

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2015.(II.25.) önkormányzati határozata

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2015.(II.25.) önkormányzati határozata Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2015.(II.25.) önkormányzati határozata Nyírbátor Város 2015.évi Közművelődi Rendezvénytervének elfogadásáról A Képviselő-testület Nyírbátor Város

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

Székely Támadt Vár Séta Lilike szamárral gyerekeknek 14:00 19:00 Kicsi kör és nagy kör a kedvenc szamarad hátán

Székely Támadt Vár Séta Lilike szamárral gyerekeknek 14:00 19:00 Kicsi kör és nagy kör a kedvenc szamarad hátán Dátum Óra Míves Emberek Sokadalma Programtervezet Helyszín Július 29. péntek 9:00 Fórum: Míves Emberek Sokadalma 1. nap Hagyományaink: A hagyományaink, a népművészet és a kézművesség szerepe a kulturális

Részletesebben

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás

6. nap Délelőtt fürdőprogram a Büki Gyógyfürdőben vagy kerékpározás Együtt a család 1. nap Érkezés, délutáni program a Büki Gyógyfürdőben. 2. nap Délelőtt golfízelítő az egész család számára Zsirán, délután lutzmannsburgi fürdőprogram. 3. nap A szombathelyi Kalandváros

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR - ÁCS

RENDEZVÉNYNAPTÁR - ÁCS RENDEZVÉNYNAPTÁR - ÁCS 2014. JANUÁR 01.01. Újévi koncert Városi Sportcsarnok, Ritmus művészeti 01.15. Ökumenikus istentisztelet - Szeretetvendégség 01.18. Magyar Kultúra Napja Légy jó mindhalálig c. musical,

Részletesebben

2017. évi Városi rendezvényterv. 1. sz. melléklet. Ferenczné Fajta Mária. Készítette: I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek

2017. évi Városi rendezvényterv. 1. sz. melléklet. Ferenczné Fajta Mária. Készítette: I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek 1. sz. melléklet 2017. évi Városi rendezvényterv Készítette: Ferenczné Fajta Mária mb. intézményvezető I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek I. Nemzeti és állami ünnepek Március 15. Az 1848/49-es

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK Bonnya: Somogy Kertje Üdülőfalu**** Nyári piknik csomag VIII.28-ig 21 800 Ft/fő 2 éjszaka szállás félpanzióval, üdvözlőital, pezsgős bekészítés a szobában, Somogy Kertje

Részletesebben

VÁROSI RENDEZVÉNYTERVRE

VÁROSI RENDEZVÉNYTERVRE Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár 4090 Polgár, Barankovics tér 6. JAVASLAT A VÁROSI RENDEZVÉNYTERVRE 2015. Készítette: Radics Zoltánné intézményvezető I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek

Részletesebben

Borsodi Ászok Üdülőház 3412, Bogács, Fürdő út 2. Szállás adatok:

Borsodi Ászok Üdülőház 3412, Bogács, Fürdő út 2. Szállás adatok: 1 Borsodi Ászok Üdülőház 3412, Bogács, Fürdő út 2. Szállás adatok: Telefonszám: 06-30-9836-052 Fax szám: 06-49-334-077 E-mail címe: valaszt6@freemail.hu Kapcsolattartó neve: Kondás Gyula, 06-30-342-8471

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 2411-2/2011. 20. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a földesi

Részletesebben

XVII. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK

XVII. KICK-BOX VILÁGKUPA INFORMÁCIÓK INFORMÁCIÓK Verseny információk: A verseny rendezője: Magyar Kick-Box Szakszövetség Tigers Kick- Box és Szabadidő SE Szeged Helyszín: Szeged, Városi Jégpálya Cím: Szeged, Szabadkai út 22. Időpont: 2011.

Részletesebben

A rendezvény neve, jellege. szervezıje. Egyesülete Püspökladányi Határok nélkül Egyesület

A rendezvény neve, jellege. szervezıje. Egyesülete Püspökladányi Határok nélkül Egyesület A rendezvény ideje A rendezvény neve, jellege A rendezvény szervezıje A rendezvény helyszíne 2011. február 9. 90 éves a Vöröskereszt ifjúsági szervezete 2011. február 11. Látássérültek farsangi rendezvénye,

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010-ben tervezett nagyrendezvényei

Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010-ben tervezett nagyrendezvényei Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010-ben tervezett nagyrendezvényei Mûvelõdési Központ Jan. 16. Derecske Város Bálja Jan. 21. A Magyar Kultúra Napja Jan. 23. Színház Febr. 6. "Hajdú Komák

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. A családias hangulat, munkatársaink vendégszeretete, a kellemes környezet és

Részletesebben

Mozgással az Egészségért!

Mozgással az Egészségért! Mozgással az Egészségért! 2010. Június 12. (szombat) 9 óra Mátrai Gyógyintézet Mátraháza ABBA Feeling Show Ingyenes szűrővizsgálatok Közös Aerobik Színvonalas programok Gyermekvetélkedő Értékes tombolanyeremények

Részletesebben

A verseny helyszíne: Sióagárd, Leányvár-pincefalu ( megközelíthető a 65-ös főút sióagárdi elágazás )

A verseny helyszíne: Sióagárd, Leányvár-pincefalu ( megközelíthető a 65-ös főút sióagárdi elágazás ) XV. SIÓ-MENTI HALFŐZŐVERSENY TÁJÉKOZTATÓJA Rendező: Sióagárd Község Önkormányzata Sióagárdi Hagyományőrző Egyesület A verseny időpontja: 2009. június 20. 10.00 óra A verseny helyszíne: Sióagárd, Leányvár-pincefalu

Részletesebben

a Képviselő-testülethez az önkormányzati tulajdonban lévő földesi Szabadidőközpont és Strandfürdő évi téli üzemeltetési díjainak megállapítására

a Képviselő-testülethez az önkormányzati tulajdonban lévő földesi Szabadidőközpont és Strandfürdő évi téli üzemeltetési díjainak megállapítására FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 514-./2017. 8. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzati

Részletesebben

PROGRAMOK SZOMBAT. 07.00-08.00 Főzőverseny regisztráció. Kóstolójegyet lehet vásárolni az információs sátornál! Érdemes sietni.

PROGRAMOK SZOMBAT. 07.00-08.00 Főzőverseny regisztráció. Kóstolójegyet lehet vásárolni az információs sátornál! Érdemes sietni. PROGRAMOK SZOMBAT 07.00-08.00 Főzőverseny regisztráció Kóstolójegyet lehet vásárolni az információs sátornál! Érdemes sietni. 11.00-11.15 Megnyitó ünnepség 11.15-11.45 Bükkszentkereszt kincsei 11.45-12.00

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5.

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. MEGHÍVÓ Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. 2011. június 2. csütörtök 18.00 óra A Dunavarsányi Napok rendezvénysorozat nyitóünnepsége, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Év végi Hangversenye

Részletesebben

NAPIJEGYEK. jegy. 750 Ft 600 Ft éves kor között érvényes Ft Ft Ft Ft Ft Ft - -

NAPIJEGYEK. jegy. 750 Ft 600 Ft éves kor között érvényes Ft Ft Ft Ft Ft Ft - - NAPIJEGYEK Alap napijegy Wellness (Kültéri medencék, fedett 50 és szauna méteres medence és jegy élményrészleg) Délutáni kedvezmény: főszezonban 17 órától, utószezonban 16 órától Teljes napijegy (Alapjegy,

Részletesebben

A 2014. december 10-én Budapesten tartandó Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny versenyfelhívása és forgatókönyve

A 2014. december 10-én Budapesten tartandó Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny versenyfelhívása és forgatókönyve A 2014. december 10-én Budapesten tartandó Dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny versenyfelhívása és forgatókönyve Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai

Részletesebben

Hírlevél május havi programajánló

Hírlevél május havi programajánló Makó és Térsége Tourinform Iroda kiadványa Hírlevél 2010 május havi programajánló 2010. április 24-én jelenik meg Makó régi képeslapokon című könyv. A könyv civil kezdeményezésre, a városban élő képeslap

Részletesebben

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu 8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu 10 ÉVE VÁROS BERHIDA- SZÍNES PROGRAMOK HÁROM NAPON ÁT Berhidán az év egyik legnagyobb eseménye a Berhidai Napok rendezvénysorozat,

Részletesebben

SÁROSPATAKI ESEMÉNYNAPTÁR 2016.

SÁROSPATAKI ESEMÉNYNAPTÁR 2016. SÁROSPATAKI ESEMÉNYNAPTÁR 2016. Tourinform Iroda - 3950 Sárospatak, Szent Erzsébet út 3. Telefon: 47-513-150 E-mail: sarospatak@tourinform.hu tava s z A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Részletesebben

Hónap Időpont Program Település TAVASZ-NYÁR

Hónap Időpont Program Település TAVASZ-NYÁR i Kistérség Hónap Időpont Program Település TAVASZ-NYÁR április május 11.-12. MindenMás Alternatív Kulturális Fesztivál 17. Húsvéti készülődés 19. Húsvéti tojáskereső 20. Locsolóbál 2 Pokla nyílt futó-

Részletesebben

XIII. KEVI JUHÁSZFESZTIVÁL 2011. május 14-15. tervezett programok:

XIII. KEVI JUHÁSZFESZTIVÁL 2011. május 14-15. tervezett programok: 2011. május 14. szombat: XIII. KEVI JUHÁSZFESZTIVÁL 2011. május 14-15. tervezett programok: Időpont Helyszínek Színpad Liget- Piactér Egyéb helyszínek Kísérő rendezvények, programok 8.00- Népművészeti-,kézműves-

Részletesebben

X. Kiscsőszi Pajtafesztivál Hidak Kulturális Találkozó a Somló-Ság tengelyén Kiscsősz Iszkáz, Kispirit 2014. július 10-13.

X. Kiscsőszi Pajtafesztivál Hidak Kulturális Találkozó a Somló-Ság tengelyén Kiscsősz Iszkáz, Kispirit 2014. július 10-13. X. Kiscsőszi Pajtafesztivál Hidak Kulturális Találkozó a Somló-Ság tengelyén Kiscsősz Iszkáz, Kispirit 2014. július 10-13. Július 10. csütörtök Nap közben népzene, népdal és néptánc tanítás az Interaktív

Részletesebben

Visegrádon, az élő középkor városában rendezik meg három évtizede Magyarország

Visegrádon, az élő középkor városában rendezik meg három évtizede Magyarország 2013. július 12-14. Visegrádon, az élő középkor városában rendezik meg három évtizede Magyarország egyik legnagyobb nyári szabadtéri történelmi fesztiválját, a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokat. A 3

Részletesebben

VIII. KETSKÉS K. ENDRE NEMZETKÖZI SENIOR ÚSZÓVERSENY

VIII. KETSKÉS K. ENDRE NEMZETKÖZI SENIOR ÚSZÓVERSENY VIII. KETSKÉS K. ENDRE NEMZETKÖZI SENIOR ÚSZÓVERSENY 1. A verseny célja: A szenior úszás népszerűsítése. A hazai és nemzetközi kapcsolatok ápolása. A felnőtt lakosság rendszeres úszásának elősegítése,

Részletesebben

Tudatos Vásárlók Egyesülete Infoteszt: vidéki gyógyfürdők

Tudatos Vásárlók Egyesülete Infoteszt: vidéki gyógyfürdők Tudatos Vásárlók Egyesülete Infoteszt: vidéki gyógyfürdők A Tudatos Vásárlók Egyesülete hét vidéki fürdőt tesztelt a szolgáltatások, kedvezmények, tisztaság, a környezetvédelem és akadálymentesítés szempontjából.

Részletesebben

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig musical premiere DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra Belépõdíj: 1000 Ft Eisemann Mihály- Szilágyi László ÉN ÉS A KISÖCSÉM zenés bohózat 2

Részletesebben

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2019

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2019 HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2019 Időpont Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja 3. Horgászbörze 25. Március 5. Március 14. 17:00 16.00 Lőrincze L. Ált. iskola Téltemető

Részletesebben

FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS

FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS A Balatonudvari Fizető Strand rendjéről és szolgáltatásairól Üdvözöljük Önöket a Balatonudvari Fizető Strandfürdő Vendégeiként! STRANDUNK FIZETŐ STRAND! Üzemeltető és tulajdonos:

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. 2012 E-mail: program@kanjiza.rs Telefon: +381 24 875 166

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. 2012 E-mail: program@kanjiza.rs Telefon: +381 24 875 166 ESEMÉNYNAPTÁR Magyarkanizsa HOGY AZ ESEMÉNYNAPTÁR AZ ÖN RENDEZVÉNYÉT IS TARTALMAZZA, ILLETVE AMENNYIBEN REKLÁMOZNI SZERETNE KIADVÁNYUNKBAN, KERESSE ÖNKORMÁNYZATUNKAT: MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér

Részletesebben

Információs füzet Tábor 2015

Információs füzet Tábor 2015 Információs füzet Tábor 2015 Elérhetőségek (bármilyen kapcsolódó kérdés esetére): Tábor felelős: Szűcs Gábor: +36 70 313 7023 hot-iron@hot-iron.hu Szalka Andrea: + 36 70 432 5576 szalka.andrea@hot-iron.hu

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2013. december 18 án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2013. december 18 án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Önkormányzat Képviselő testületének 2013. december 18 án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 203/2013.(XII. 18.) KT. számú HATÁROZAT: Képviselő testülete úgy határoz, hogy a 2014. évi városi

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. - a Képviselő-testületnek - Sárospatak Város Termálfürdő és Campingben január 1-től alkalmazandó díjtételekről.

ELŐTERJESZTÉS. - a Képviselő-testületnek - Sárospatak Város Termálfürdő és Campingben január 1-től alkalmazandó díjtételekről. SÁROSPATAK VÁROS TERMÁLFÜRDŐ ÉS CAMPING VEZETŐJÉTŐL Sárospatak, Határ u. 2/b. Tel.: 20/989-3919 H-3950 ------------------------------------------------------- ELŐTERJESZTÉS - a Képviselő-testületnek -

Részletesebben

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2013. május 18. szombat XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi

Részletesebben

Állandó programok Zalakaroson és környékén

Állandó programok Zalakaroson és környékén Állandó programok Zalakaroson és környékén A programok május 1-től szeptember 30-ig kerülnek megrendezésre. A programokra a jelentkezés a programot megelőző napig lehetséges. Időpont Nap Hétfő Kedd Szerda

Részletesebben