Felhasználási Feltételek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felhasználási Feltételek"

Átírás

1 Felhasználási Feltételek A jelen szabályzat tartalmazza az (1034 Budapest, Zápor u. 2/c., a továbbiakban üzemeltető) által üzemeltetett, a healzz.com portál és az annak részét képező valamennyi egyéb szolgáltatás használatának feltételeit. A felhasználó (a továbbiakban: felhasználó) regisztrációjának feltétele a Felhasználási Feltételek ismerete és elfogadása. Amennyiben a healzz.com-ot a felhasználók használatba veszik a tényleges használat megkezdése a Felhasználási feltételek elfogadásának minősül. A Felhasználási feltételek mindenkori aktuális változata a healzz.com weblap alsó menüjében elhelyezett Felhasználási feltételek linkre kattintva ismerhetőek meg. A Felhasználási Feltételek hatálya A healzz.com-on az üzemeltető számos különböző információhoz és szolgáltatáshoz biztosít interaktív hozzáférést a felhasználók részére. Az egyes szolgáltatások és egyéb tartalmi elemek, ideértve azok valamennyi frissítését, javítását, új tulajdonságait és/vagy újonnan hozzáadott szolgáltatásokat is, használata a Felhasználási feltételek hatálya alá tartozik. A Felhasználási feltételek hatálya kiterjed minden olyan információra és állományra (szöveges, grafikus, audiovizuális, stb.) is, mely a healzz.com szerverein tárolásra kerül, vagy egyébként a healzz.com-on belül hozzáférhető. A Felhasználási feltételek hatálya a healzz.com valamennyi felhasználójára és a healzz.com-ot egyébként használó személyre kiterjed. (A szolgáltatás magában foglalja a healzz.com-on elérhető tartalom olvasását is). A Felhasználási Feltételek módosítása Üzemeltető a Felhasználási feltételeket előzetes értesítés nélkül bármikor módosíthatja. A módosítást követően a Healzz.com használata a Felhasználási feltételek módosításának elfogadását jelenti. A healzz.com célja A healzz.com közösségi oldal, melynek legfőbb célja, hogy az egészségügyi szereplők - ügyfelek, betegek, szolgáltatók, orvosok, egészségügyi szakemberek és az azonos érdeklődésű emberek a weblap segítségével megtalálják egymást. Ahol a legmodernebb informatikai megoldásokkal segíthetik egymást az egészségügyi eligazodásban. Ahol hiteles és naprakész információkhoz és segítséghez juthat bárki, legyen az az egészségügyi szolgáltató rendszer bármely szereplője. A healzz.com felhasználói A healzz.com felhasználója az lehet, aki elmúlt 18 éves és teljesen cselekvőképes, vagy 14. életévét betöltött kiskorú, törvényes képviselője hozzájárulásával. 14. életévét be nem töltött kiskorú nevében, törvényes képviselője a használatra jogosult.

2 Regisztráció nélküli használat Regisztráció nélkül a felhasználók csak a healzz.com regisztrációhoz nem kötött tartalmait olvashatják. Regisztrációhoz kötött szolgáltatásokat nem használhatnak, mint például az online leletkezelő és vizsgálati eredményküldő rendszer, online beteg-előjegyzési rendszer, ismerősök keresése, fórumozás, stb. Regisztráció A portálra történő regisztráció a healzz.com regisztrációs felületén elérhető regisztrációs felületének valós adatokkal történő, megfelelő és a kötelező mezők hiánytalan kitöltésével történik. A regisztráció során a felhasználónak Vezetéknevét, utónevét meg kell adnia, címet kell megadni. Jelszót kell választania. Neméről, születési idejéről és városáról kell nyilatkoznia. A felhasználó felelőssége a jelszava titkosságának megőrzése. A felhasználó a regisztrációval összefüggő valamennyi tevékenységért saját maga felel. A felhasználó köteles haladéktalanul tájékoztatni üzemeltetőt saját regisztrációkor megadott adatainak bármilyen jogosulatlan felhasználásáról, illetve a tapaszalt, és a biztonságot sértő, eseményről. Az üzemeltető kizárja a felelősséget a jelszavak a felhasználók tudtával, vagy tudta nélküli illetéktelen használatából eredő, üzemeltető önhibáján kívül keletkező károkért. A felhasználó felelősséggel tartozik a saját jelszavának illetéktelen használatával az üzemeltetőnek vagy más harmadik személynek okozott károkért. Az üzemeltető jogosult arra, hogy amennyiben a felhasználó valótlan adatokat ad meg a regisztrációja során, vagy több alkalommal is regisztrál, úgy a felhasználó a healzz.com-hoz történő hozzáférését korlátozza vagy megtagadja. Amennyiben a felhasználónak a regisztráció során kötelezően megadandó adataiban bármilyen változás történik, a felhasználó köteles ezeket regisztrációs adataiban haladéktalanul módosítani. A meghatározott korlátok között bárki a healzz.com regisztrált felhasználója lehet, aki elfogadja és betartja a Felhasználási feltételekben foglaltakat s megfelel az abban foglalt feltételeknek. Az üzemeltető nem tesz különbséget a healzz.com felhasználói között kor, nem, faj, bőrszín, nemzetiség, vallás, szexuális beállítottság, és semmilyen más tulajdonságuk alapján.

3 A sikeres regisztrációt követően a felhasználó használhatja a healzz.com - a felhasználó számára elérhetővé tett - éppen aktuális szolgáltatását. A healzz.com szolgáltatásainak, illetve a felhasználó számára elérhetővé tett szolgáltatások körét az üzemeltető határozza meg. A felhasználó többek között az alábbi szolgáltatások igénybevételére lehet jogosult (az indítás joga minden esetben kiterjed a szolgáltatásban való részvételre is); olvashatja a publikus, és az előfizetéshez kötött tartalmakat, ha arra jogosult, adatlapot hozhat létre, fotókat tárolhat, klubot alapíthat, fórum topikot indíthat, blogot indíthat, a fentiekben felsorolt, mások által létrehozott tartalmakat kommentálhatja, belső üzeneteket küldhet, kapcsolatokat építhet, ismerősnek jelölhet felhasználókat, Kiskorú felhasználók A 14. életévét betöltött kiskorú is lehet felhasználó. A 14. életévét betöltött kiskorú, aki életkora miatt korlátozottan cselekvőképes, a healzz.com használatához és a regisztrációhoz be kell szereznie törvényes képviselőjének hozzájárulását, illetve ennek meglétét az üzemeltető kérésére bármikor megfelelően bizonyítania kell. 14. életévét még be nem töltött kiskorú nevében törvényes képviselője járhat el az online leletkezelő és vizsgálati eredményküldő rendszer, valamint az online beteg-előjegyzési rendszer használatakor. A kiskorú felhasználó a healzz.com használatához szükséges törvényes képviselői hozzájárulás beszerzését megelőzően köteles tájékoztatni törvényes képviselőjét arról, hogy a healzz.com tartalmazhat a kiskorú számára koránál fogva nem megfelelőnek minősülő elemeket is. A kiskorú felhasználó felhasználói tevékenységéért törvényes képviselője vállal teljes felelősséget. Az üzemeltető kiemelten fontosnak tartja, hogy a felhasználók a kiskorúval kommunikálva ügyeljenek a kiskorú felhasználó egészséges fejlődésére, nyugalmára. Az ezzel ellentétes tartalmakat a moderátorok törölhetik. Személyes adatok kezelése A felhasználók személyes adatainak kezeléséről az Adatvédelmi szabályzat rendelkezik. Jogsértő tartalmak tilalma A felhasználó kötelezi magát arra, hogy a healzz.com használata során mindenkor betartja a hatályos jogszabályokat. A felhasználó tudomásul veszi, hogy az üzemeltető jogosult minden olyan tartalom és egyéb információ, adat törlésére, illetve módosítására, amely a hatályos jogszabályokba vagy a Felhasználási feltételekbe ütközik.

4 Az üzemeltető az észlelt jogsértések esetén együttműködik az illetékes hatóságokkal, bíróságokkal és átadja részükre a jogsértést elkövető felhasználóról rendelkezésére álló adatokat. Jogsértés, illetve a Felhasználási feltételek megsértése esetén az üzemeltető a felhasználót meghatározott időre, vagy véglegesen is kizárhatja a healzz.com-ról. Egyéb tilalmak A healzz.com használata során a felhasználó számára tilos: A healzz.com-on más, valós személy nevét, adatait felhasználni. Valótlan, pontatlan adatokkal regisztrálni. Más személyek személyes és különleges adatait az érintett beleegyezése nélkül nyilvánosságra hozni, vagy mással közölni. A személyes vagy különleges adatok jogosulatlan nyilvánosságra hozatala esetén az üzemeltető az érintett felhasználót azonnal és véglegesen is eltilthatják a healzz.com használatától. A felhasználók számára a healzz.com bármilyen részét, vagy a healzz.com-on elérhető felhasználók adatait és tartalmait közvetlenül, vagy közvetve felhasználni kereskedelmi tevékenység folytatására. A felhasználó jogait vagy jogos érdekeit sértő módon használni a healzz.com-ot. A healzz.com oldalain bármilyen megjelenési formában ( klub, blog, fórum stb.), bármilyen olyan tevékenységet végezni, melyért a felhasználó pénzt, vagy más ellenszolgáltatást kér, vagy fogad el. A healzz.com oldalain olyan tartalom létrehozása (hozzáférhetővé tenni), amely valamilyen terméket, szolgáltatást, céget, személyt, tevékenységet reklámoz, vagy annak reklámozására alkalmas. E tilalom alól kivételt képeznek az üzemeltetővel ettől eltérő tartalmú írásbeli megállapodást kötő felhasználók. A healzz.com oldalain sértő, obszcén, vulgáris, gyűlöletkelt, rasszista, vagy más személyek és közösségek személyiségi jogait, illetve egyébként jogszabályokat sértő tartalmakat, információkat elhelyezni, vagy hozzáférhetővé tenni. A healzz.com-on szexuális szolgáltatásokat a hatályos jogszabályokat sértő módon felajánlani. A healzz.com-on tilos bármilyen pornográf tartalom (például videó, fénykép, képfelvétel, szöveg, stb. ) elhelyezése, vagy hozzáférhetővé tétele. A healzz.com-on tilos minden olyan elnevezést vagy megjelölést (klub nevet, stb ) használni, mely részben vagy egészben más személynek vagy szervezetnek kizárólagos jogosultságába ütközik. Az ilyen elnevezéseket használó regisztrációkat és tartalmakat az üzemeltető külön felszólítás nélkül hivatalból, illetve az érintett kérésére törölheti. A healzz.com-on a hatályos jogszabályok alapján kábítószernek minősülő szereket népszerűsíteni, fogyasztásukra buzdítani, vagy azokkal összefüggésben egyébként a hatályos jogszabályokat sértő magatartást tanúsítani. A healzz.com-on az egészséget vagy a közbiztonságot ténylegesen, vagy akárcsak potenciálisan veszélyeztető, illetve ilyen tevékenységek végzését elősegítő, lehetővé tevő, megkönnyítő információkat elhelyezni. A tagok nemkívánatos, tömeges ismerősnek jelölése. Nemkívánatos elektronikus kommunikáció létesítése vagy továbbítása, mint a "spam", vagy más tagoknak küldött lánclevelek (hoax), vagy a többi tagnak a szolgáltatás használata során bármely egyéb módon történő zavarása. Ideértve az adatlapon

5 Szerzői jogok elhelyezett és mások jogait sértő fényképeket, az apróban vagy a fórumban, az oda nem illő zavaró, agresszív vagy témán kívüli ("offtopic") hozzászólásokat, hirdetéseket. Az üzemeltető nem lesz a felhasználó által az üzemeltető részére rendelkezésre bocsátott, illetve a healzz.com-n a felhasználó által elérhetővé tett, feltöltött, beírt vagy beküldött anyagok tulajdonosa. A portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető által felhasznált nagy számú forrás rendszeres és folyamatos ellenőrzésének lehetetlensége miatt az üzemeltető nem felel. A felhasználó által használt szoftverek A healzz.com használatához elegendő egy Internet-böngésző. Az online leletkezelő és vizsgálati eredményküldő rendszer használóinak a (pdf) formátumú fájlok megtekintéséhez pdf-olvasó szoftver használata szükséges. Beépülő modulok A healzz.com semmilyen modult, programot nem telepít felhasználó gépére A Felhasználási feltételekbe ütköző felhasználói magatartás következményei A Felhasználási feltételekbe ütköző magatartás esetén a felhasználó a szabályszegés jellege és súlyossága szerint meghatározott időre, vagy véglegesen a healzz.com-ról kitiltható. a Felhasználási feltételekbe ütköző tartalmak és információk azonnal, külön értesítés és felszólítás nélkül a healzz.com-ról törölhetőek, vagy módosíthatóak. A levelezése - illetve a healzz.com egyéb funkciói, mint pl. az ismerős jelölés - határozott vagy határozatlan időre felfüggeszthető. Ezek a következmények bármelyike, a szabálysértés első előfordulása esetén is alkalmazható a szabálysértés jellegétől függően az üzemeltető belátása szerint. A kizárt felhasználók által korábban előállított tartalmak Amennyiben az üzemeltető véglegesen töröl egy felhasználót a healzz.com felhasználók sorából a felhasználó által közvetlenül előállított tartalmak (adatlap, klub, blog, hozzászólások stb.) törölhetők. A klub vezetőjének kizárása esetén a közösség tagjai, az érintett felhasználók döntenek arról, hogy a továbbiakban melyik felhasználó vezeti tovább az adott klubot. Felelősség a healzz.com-n elhelyezett vagy hozzáférhetővé tett tartalmakért és az Üzemeltető felelősségének korlátozása:

6 Az üzemeltető a healzz.com-ot az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. törvény rendelkezései szerint közvetítő szolgáltatóként működteti. Az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal a healzz.com-n közölt információkért, a healzz.com használatával tett felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával, továbbá a healzz.com hibájával vagy megszüntetésével kapcsolatban. A felhasználók kötelesek gondoskodni arról, hogy a healzz.com-on elérhetővé tett tartalmaikat szükség esetén archiválják. Kivétel képe ez alól az online leletkezelő és vizsgálati eredményküldő rendszerbe feltöltött adatok, amelyet az üzemeltető kiemelt biztonságú szervereken tárol. A felhasználó által a healzz.com használatával közzétett, vagy elérhetővé tett tartalmakat az üzemeltető jogosult, de nem köteles ellenőrizni. A healzz.com használatával közzétett információk között az üzemeltető jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni. A felhasználó által közzétett, vagy elérhetővé tett tartalomért, (ideértve a tartalom által okozott, illetve egyébként azzal összefüggésben felmerült), vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag a tartalmat közzé- vagy elérhetővé tett felhasználó tartozik felelősséggel. A jogsértő tartalmat az üzemeltető a jogsértésről való tudomásszerzést követően haladéktalanul eltávolítja. Minden felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy az általa hozzáférhetővé vagy elérhetővé tett tartalom harmadik személyek jogait vagy egyébként általában a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse. Amennyiben a healzz.com használatával vagy a healzz.com-on a felhasználó által közzétett, vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, szervezet, hatóság vagy bíróság előtt eljárást indít, a felelősség kizárólag a felhasználót terheli. Eltávolítási felhívás esetén az üzemeltető a kifogásolt információt jogsértő jellegének vizsgálata nélkül azonnal törli, illetve a hozzáférést nem biztosítja tovább. Ezekben az esetekben az üzemeltetőt semmilyen további felelősség nem terheli. A szerzői jogról szóló évi LXXVI. törvény által védett művön fennálló jogot sértő tartalom vagy információ eltávolítása vagy a hozzáférés megszüntetése során az üzemeltető az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló évi CVIII. törvény 13. -ában szabályozott értesítési és eltávolítási eljárás alapján jár el. A felhasználótól származó észrevételeket, javaslatokat az üzemeltető fogadja és kezeli, de kötelezettséget nem vállal azok követésére. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a felhasználó által létrehozott, illetve nyilvánosságra hozott tartalomért. A tartalmak letöltése során bekövetkezett kárért, így tartalmak értesítés nélküli vagy értesítéssel egybekötött törlésének, az oldal időleges, vagy örök, részleges vagy teljes leállásának következtében bekövetkező kárért,

7 Az üzemeltető a felhasználót cím és jelszó alapján azonosítja. Ezek üzemeltető önhibáján kívüli kitudódásából, elvesztéséből, elfelejtéséből adódó károkért az üzemeltetőt nem terheli felelősség. Új jelszó kizárólag a regisztrációkor megadott címre kérhető. A felhasználó biztonsága szempontjából elsőrendű fontosságú, hogy jelszavuk ne legyen egyszerűen kitalálható, legalább kéthavonta változtassák meg azt. A szerződés megszűnése Az üzemeltető és a felhasználó között a jelen megállapodás megszűnik: Ha a felhasználó kéri regisztrációjának törlését. Ha a felhasználót véglegesen kitiltják a healzz.com-ról (hozzáférését véglegesen megszüntetik). A felhasználó halálával. A healzz.com megszűnésével. Az üzemeltető jogosult, hogy a healzz.com közösségi portált bármikor megszüntesse. A healzz.com ügyfélkártya szerződés megszűnése Ha a felhasználó kéri healzz.com ügyfélkártya regisztrációjának törlését. Ha az éves díjat a felhasználó nem fizeti meg, a fizetési határidő lejárata utáni 14. napon az ügyfélkártyához kapcsolt szolgáltatásokat többszöri felszólítás után korlátozzuk. A lejárat után 90. nappal a healzz.com ügyfélkártya szerződést felmondjuk, a szerveren tárolt fizetős szolgáltatáshoz kapcsolódó adatokat a tárhelyről véglegesen töröljük. A felhasználó halálával. Egyéb rendelkezések Amennyiben a Felhasználási feltételek valamely rendelkezése érvénytelen az nem jelenti az egész szabályzat érvénytelenségét. Az érvénytelen rendelkezés helyébe a hatályos jogszabályi rendelkezés (különösen az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló évi CVIII. törvény) adott rendelkezése lép. A Felhasználási feltételekre nézve a magyar jog irányadó. A Felhasználási feltételekkel összefüggésben esetlegesen felmerülő jogvitákra nézve a felhasználó és az üzemeltető aláveti magát a Budai Központi Kerületi Bíróság, illetve (hatáskörtől függően) a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének.

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A jelen szabályzat tartalmazza a DélUtán Alapítvány (székhelye: 1093 Budapest, Közraktár u. 22. elérhetősége: info@delutan.hu) közvetítő szolgáltató (a továbbiakban: üzemeltető)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Bevezetés Jelen felhasználási feltételek a foto-info Bt. (a továbbiakban: Üzemeltető ) által üzemeltetett www.cukraszdakereso.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) felhasználására

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Készült: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás hatályos: 2011. szeptember 19. Általános Szerződési Feltételek (1) A ToolSiTE Informatikai és Szolgáltató Kft.

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1) AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT HATÁLYA Jelen internetes oldalt és a hozzá tartozó webes alkalmazásokat és adatbázisrendszert az Ecologic Consulting Kft. (székhely: 1132 Budapest

Részletesebben

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai: Név: Web Art Design Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Rövid név: Web Art Design Stúdió BT Székhely:

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére

Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére Jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a Lőkös Gábor Egyéni vállalkozó üzemeltető által működtetett, www.kalvariacukraszda.hu domain néven és aldomain

Részletesebben

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltatás sajátosságai és üzemeltetése

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltatás sajátosságai és üzemeltetése 1. Bevezetés 1.1 Jelen szabályzat (továbbiakban: Szabályzat; vagy Szerződés) egy jogilag kötelező érvényű megállapodás a Vilander Bt. / 2030 Érd, Burgundi u. 61 /. továbbiakban: Üzemeltető), mint a http://www.konnyebben.hu

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Jelen Adatvédelmi tájékoztatást a PontVelem Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített név: PontVelem Nonprofit Kft., cégjegyzékszám: 13-09-145720, székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BORSODHÁZ Stúdió ingatlanunk.hu Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 3508 Miskolc, Tábortűz utca 3., cégjegyzékszáma: 05-09-027822, adószáma: 25180604-2-05, számlaszáma:

Részletesebben

3. Az ÁFF elismerése szerződéses alapként / Az együttműködő partnerek ÁÜF-ei

3. Az ÁFF elismerése szerződéses alapként / Az együttműködő partnerek ÁÜF-ei Általános Felhasználási Feltételek 1. Érvényességi kör A következő ÁFF mindenkire vonatkozik, aki felhasználóként regisztráltatja magát a gregcopy.hu internetes oldalon ("Oldal ). A regisztráció egyben

Részletesebben

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat A biztositson.hu weboldal és az aloldal a biztositson.lorobox.com üzemeltetője: Orosné Dollenstein Ildikó Biztosítási Tanácsadó Iroda: 1119 Budapest,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a All 4 One Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.ujallas.hu domain címen elérhető

Részletesebben

Wizando.com Általános Szerződési Feltételek

Wizando.com Általános Szerződési Feltételek Wizando.com Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Felhasználási Feltételek tartalmazzák a wizando.com online szalonmenedzsment oldal (a továbbiakban: Rendszer) általános felhasználási feltételeit

Részletesebben

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24.

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. Bátor Tábor Alapítvány Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. 1 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Bátor Tábor Alapítvány A szolgáltató székhelye: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 46-48.

Részletesebben

A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei a Felhasználók részére

A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei a Felhasználók részére A Confhotel- Net Kft. Általános Szerződési Feltételei a Felhasználók részére A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Confhotel- Net Kft. (1033 Budapest, Flórián tér 1.; a továbbiakban:

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A honlap (www.arveresertesito.hu) használatával és az ÁrverésÉrtesítő Szolgáltatás igénybevételével Ön, mint Felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. 1. A nyújtott

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat TársasTér (http://www.tarsaster.hu) weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat TársasTér (http://www.tarsaster.hu) weboldal Adatvédelmi Nyilatkozat TársasTér (http://www.tarsaster.hu) weboldal A jelen adatvédelmi nyilatkozat a szolgáltató (a továbbiakban: üzemeltető) által üzemeltetett, http://www.tarsaster.hu oldalon elérhető

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tulajdonos, üzemeltető: cégnév: szélhely: 1097 Budapest, Óbester u. 13. 4. em. 16. cégjegyzékszám: 01-09-994949 adószám: 24193146-2-43 képviseletre jogosult: Csanda Viktor

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Bevezető rendelkezések: Általános szerződési feltételek 1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a Balatoninyaralok.com és a Hirdető között online hirdetési szolgáltatások tárgyában létrejött

Részletesebben

A WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I. HATÁLY

A   WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I. HATÁLY 1 A WWW.ARBCONSULTING.HU WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I.1. A www.arbconsulting.hu weboldal I. HATÁLY Jelen Jogi nyilatkozat (Nyilatkozat) hatálya alá tartozik az ARB Privacy Consulting Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés Jogi nyilatkozat A webhely használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat szabályozza a weboldal és a rajta szereplő valamennyi információ Ön általi használatát.

Részletesebben

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat Jogi és adatvédelmi nyilatkozat A Szatmári Kft. mint honlap és web áruház (továbbiakban: Adatkezelő) üzemeltetője ezúton kijelenti, és magára kötelezőnek ismeri el, hogy a honlap és a web áruház üzemeltetése

Részletesebben

A Magyar Hang a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli.

A Magyar Hang a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Adatvédelem A Magyar Hang a regisztrált látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos irányelvek Bármilyen formátumban

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó ) a Szomatodrama.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) felületén történő regisztrációjával és adatainak megadásával, illetve a Weboldal

Részletesebben

Adatbiztonsági nyilatkozat. Adatbiztonsági Nyilatkozat 1. oldal

Adatbiztonsági nyilatkozat. Adatbiztonsági Nyilatkozat 1. oldal Adatbiztonsági nyilatkozat Adatbiztonsági Nyilatkozat 1. oldal Tartalom: 1. Bevezetés... 3 2. Az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatás... 3 3. Az adatkezelés célja... 4 4. Adattovábbítások, harmadik személyek

Részletesebben

UNION24 portál felhasználási útmutató

UNION24 portál felhasználási útmutató UNION24 portál felhasználási útmutató 1. Az union24 portál bemutatása Az union24 portál az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által létrehozott és üzemeltetésében álló honlap, amelyen keresztül

Részletesebben

7. A Szolgáltatásról további részletek kérhetőek írásban (info@frissdiplomas.hu), valamint telefonon: +36 1 787 5989.

7. A Szolgáltatásról további részletek kérhetőek írásban (info@frissdiplomas.hu), valamint telefonon: +36 1 787 5989. I. A Felhasználási Feltételek tartalma 1. Jelen Felhasználási Feltételek (Szerződés) a Frissdiplomás Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (székhely: 1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33. D.2.10., telephely:

Részletesebben

H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK I. A DIGI Online szolgáltatás meghatározása... 2 II. A technikai feltételek... 2 1. A DIGI Online eléréséhez használható

Részletesebben

többes ügynök, függő biztosításközvetítő NAK Biztosításközvetítő Kft.

többes ügynök, függő biztosításközvetítő NAK Biztosításközvetítő Kft. Á L T A L Á N O S S Z E R Z Ő D É S I F E L T É T E L E K Az ÁSZF szabályozza a (a továbbiakban: Szolgáltató) mint biztosításközvetítő többes ügynök, mint Szolgáltató által üzemeltetett http://biztositasok.nak.hu

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Phantasy Bt. (székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 1., adószám: 20179063-2-42, EU-adószám: HU20179063) mint "Szolgáltató", a felhasználói (továbbiakban: "Felhasználó")

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK TARTALOMJEGYZÉK Tartalomjegyzék... -2- Bevezetés... -3-1. A jogviszony tárgya... -3-2. Regisztráció... -3-3. A szolgáltatás... -3-4. Felelősségvállalás... -5-5. A Weboldalon megjelenő hirdetések, linkek...

Részletesebben

(az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

(az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (az egyesület nevét beírni!) EGYESÜLET BELSŐ ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1 I. Általános rendelkezések 1. A szabályzat hatálya kiterjed a/az...egyesületre (a továbbiakban: Adatkezelő). 2. A

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZERZŐDÉS ADATFELDOLGOZÓVAL

ADATKEZELÉSI SZERZŐDÉS ADATFELDOLGOZÓVAL ADATKEZELÉSI SZERZŐDÉS ADATFELDOLGOZÓVAL Amely létrejött a Adatkezelő neve:. Adatkezelő székhelye:.. Adatkezelő adószáma vagy cégjegyzékszáma: adatkezelő (továbbiakban Adatkezelő) és a Syntax team Kft

Részletesebben

union24 portál felhasználási útmutató

union24 portál felhasználási útmutató union24 portál felhasználási útmutató 1. Az union24 portál bemutatása Az union24 portál az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által létrehozott és üzemeltetésében álló honlap, amelyen keresztül

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) alapján a Boltinfo.eu (a továbbiakban Szolgáltató) és a tőle hirdetések megjelenítését megrendelő természetes vagy jogi személy (a továbbiakban

Részletesebben

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME. Adatvédelem és adatkezelés a cégek mindennapi ügyvitelében

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME. Adatvédelem és adatkezelés a cégek mindennapi ügyvitelében A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME Adatvédelem és adatkezelés a cégek mindennapi ügyvitelében Érintett területek Az adatkezeléssel érintett területek: A munkavállalók személyes adatainak kezelése Üzleti partnerek

Részletesebben

Felhasználási feltételek és adatkezelési szabályzat

Felhasználási feltételek és adatkezelési szabályzat Felhasználási feltételek és adatkezelési szabályzat I. Bevezetés 1.1. A DIGI Online szolgáltatás (a továbbiakban: DIGI Online ) üzemeltetője a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (székhelye: 1134 Budapest,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Moresimp Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://passman.co/ Honlapján (továbbiakban: Honlap) keresztül

Részletesebben

A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A Maschinenring Magyarország Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) szabályozza a Maschinenring Magyarország Kft. (Székhely: 2870 Kisbér, Kossuth

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat Adatvédelmi szabályzat 1. Előszó 1.1. Jelen adatvédelmi szabályzat (a Szabályzat ) a SG Marketing Kft. (székhely: 1149 Budapest Limanova tér 12., cégjegyzékszám: 01-09-931340) (a Kiadó ) tevékenysége során

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara együttműködést hozott lére a fővárosi kereskedelem fejlesztése, az üres üzlethelyiségek minél szélesebb

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A Danubia Estate Kft.- eladó ingatlanok hirdetési portálja (továbbiakban: Üzemeltető), a hirdető ügyfelei (továbbiakban: Hirdető), illetve valamennyi igénybe vevő részére

Részletesebben

A MOZIFESZT.HU ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A MOZIFESZT.HU ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A MOZIFESZT.HU ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 2018 I. BEVEZETÉS A jelen adatvédelmi és adatkezelési szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat ) az AUDIOVIZUÁLIS KULTÚRA FEJLESZTÉSÉÉRT EGYESÜLET (székhely:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az ÁSZF hatályba lépésének napja: 2015. március 2. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Fictura Oktató és Szolgáltató Kft. 1 (székhely: 7090, Tamási,

Részletesebben

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata

Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata Galvanofém Kft. Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a Galvanofém Kft. (Székhely: 6000 Kecskemét, Méntelek 252. Telefonszám: +36 76 506 263, Adószám: 11375230-2-03)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A FIT SOLUTIONS KFT mint Szolgáltató és az általa üzemeltetett Szolgáltatást igénybe vevő Felhasználó között a Szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek

Részletesebben

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor.

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor. Játékszabályzat 1. A Játék A welovebudapest.com (üzemeltetője We Love Publishing Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1075 Budapest, Wesselényi utca 4.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506,

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-76063/2014) (a

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló (fogyasztó) a www.trendinspiracio.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013.

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT TIPS Table for you éttermi foglalást biztosító szolgáltatás használatáról

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT TIPS Table for you éttermi foglalást biztosító szolgáltatás használatáról ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT TIPS Table for you éttermi foglalást biztosító szolgáltatás használatáról. Az Adatvédelmi szabályzat 1. A TIPS Table for you applikációt (az Applikáció vagy TIPS ) letöltő, használó

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat és tájékoztató online felületen történő adatkezeléshez

Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat és tájékoztató online felületen történő adatkezeléshez Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat és tájékoztató online felületen történő adatkezeléshez Az Adatvédelmi, adatkezelési szabályzat és tájékoztató tartalmazza Kutics Marianna e.v. adatkezelési elveit,

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Diego-modul.hu Általános Szerződési Feltételek Dabas, 2014. augusztus 6. 1 Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar

Részletesebben

Jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a Baconsult Kft üzemeltető. által működtetett, domain néven és aldomain helyeken

Jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a Baconsult Kft üzemeltető. által működtetett,  domain néven és aldomain helyeken ADATVÉDELEM ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a Baconsult Kft üzemeltető által működtetett, http://dreamjo.bs domain néven és aldomain helyeken elérhető weboldalak és szolgáltatások

Részletesebben

1. BEVEZETŐ. Az Egyesület a kapott személyes adatokat bizalmasan kezeli és a biztonságos adatkezelést elősegítő minden intézkedést megtesz.

1. BEVEZETŐ. Az Egyesület a kapott személyes adatokat bizalmasan kezeli és a biztonságos adatkezelést elősegítő minden intézkedést megtesz. 1. BEVEZETŐ A jelen adatkezelési szabályzat a Zöld Bakancs Természetvédelmi és Természetjáró Klub (székhely: 8220 Balatonalmádi, Lehel u. 3, bírósági bejegyzés száma: Veszprém Megyei Biróság.PK.60 005/2002/5,

Részletesebben

Internetes bűncselekmények, internetes önvédelem

Internetes bűncselekmények, internetes önvédelem Internetes bűncselekmények, internetes önvédelem Internetes jogsértések elleni fellépés, áldozattá válás megelőzése az Internet Hotline tapasztalatai tükrében Miről lesz szó? 2 1. Jogsértések az online

Részletesebben

A törvény hatálya. 1. (1) E törvény rendelkezéseit kell alkalmazni:

A törvény hatálya. 1. (1) E törvény rendelkezéseit kell alkalmazni: 2001. évi CVIII. Törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről Az Országgyűlés az elektronikus kereskedelem fejlődése

Részletesebben

Felhasználási feltételek Shopmasters ingyenes webáruházakhoz

Felhasználási feltételek Shopmasters ingyenes webáruházakhoz Felhasználási feltételek Shopmasters ingyenes webáruházakhoz http://www.shopmasters.hu Shopmasters Ingyenes - 1 / 5 - A shopmasters.hu webhely (továbbiakban webhely ) használata, illetve a webhelyen kínált

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tájékoztató a KIÁLLÍTÁS AJÁNLÓ ÜGYFÉLKAPU szolgáltatásról Utolsó módosítás: 2013.09.02. 1. oldal, összesen: 5 Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu A sajto@kiallitasajanlo.hu e-mail címre küldött programajánlók

Részletesebben

Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére

Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére amely létrejött egyrészről a (1053, Budapest, Szép u. 2., Cg.: 01-10-046204),

Részletesebben

A honlap használatával Ön mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit.

A honlap használatával Ön mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit. 1. A Szolgáltató www.northelektro.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja a Szolgáltató kiskereskedelmi tevékenysége keretében a vezető klímaberendezés-gyártó cégek termékskálájához

Részletesebben

Felhasználási Feltételek MotiBro klubmenedzsment rendszer

Felhasználási Feltételek MotiBro klubmenedzsment rendszer Felhasználási Feltételek MotiBro klubmenedzsment rendszer Jelen Felhasználási Feltételekben kerültek rögzítésre a MotiBro rendszer használatával kapcsolatos feltételek, amelyeket Ön a MotiBro rendszerbe

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Bíbor Kiadó Bt. (3516 Miskolc, Ginzery S. u. 19.) mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató), a miskolcfoto.hu honlapon található képfeltöltő rendszert használó ügyfelei

Részletesebben

1.3 A Szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen Szabályzat megváltoztatására.

1.3 A Szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen Szabályzat megváltoztatására. Adatvédelem 1. ELŐSZÓ 1.1. Jelen adatvédelmi szabályzat (a Szabályzat ) az Belle-Aire Tanácsadó és Rekreációs Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 3235 Mátraszentimre, Fenyves u.5.) (továbbiakban

Részletesebben

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt.

Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Domainregisztrációs Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Darkware Bt. Érvényes 2012. szeptember 1-jétől. 1. Értelmező rendelkezések ÁSZF-ek: a Számlafizető Általános Szerződési Feltételei, a Domain-kezelő

Részletesebben

MakiMaki.hu. Adatkezelési nyilatkozat

MakiMaki.hu. Adatkezelési nyilatkozat MakiMaki.hu Adatkezelési nyilatkozat 1. Az adatkezelő neve Cégnév: MakiMaki Kft. Adószám: 24707787-2-13 Bankszámlaszám: 10700581-68270966-51100005 (CiB Bank) Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-71297/2013

Részletesebben

ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név/Cégnév: MASA Könyvelő és Rendszefejlesztő Kft. Székhely: 1039 Budapest, Deák utca 5. Cégjegyzékszám: 01-09-712052 Adószám: 12959561-2-41

Részletesebben

HVG Állásbörze Felhasználási Feltételek

HVG Állásbörze Felhasználási Feltételek I. A felhasználási feltételek tartalma 1. A jelen felhasználási feltételek (Szerződés) a Frissdiplomás Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (székhely: 1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33. D.2.10.,

Részletesebben

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége:

NAIH-71997/ hírlevél küldés, direkt marketing, Az adatkezelő adatai, elérhetősége: 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04) (a továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételei

Általános Szerződési Feltételei A Security.hu Kft. Általános Szerződési Feltételei a GDPRlite rendszer használatára vonatkozóan Budapest, 2018. május 23. v1.0 Tartalomjegyzék 1. Az Általános Szerződési Feltételek Hatálya... 3 1.1 A Szolgáltató

Részletesebben

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év

Ár: 3.735 Ft+Áfa/év. Ár: 7.485 Ft+Áfa/év HOSZT ITYU-125 125MB web tárterület, 125Mb e-mail tárterület, Ár: 3.735 Ft+Áfa/év ITYU-250 250MB web tárterület, 250Mb e-mail tárterület, Ár: 7.485 Ft+Áfa/év ITYU-500 500MB web tárterület, 500Mb e-mail

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A személyes adatok védelmére komoly hangsúlyt helyezünk. Ez természetesen abban az esetben is érvényes, ha on-line foglalási rendszerünket használja, vagy feliratkozik hírlevelünkre.

Részletesebben

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználási Feltételeket időről-időre módosít sa

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználási Feltételeket időről-időre módosít sa Felhasználási Feltételek Adatvédelem FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Felhasználónak minősül a www.mavi.hu (továbbiakban: Oldal, Oldalunk, Szolgáltató, Weboldal, Weblap azaz a www.mavi.hu üzemeltetője) weboldalra

Részletesebben

Különlegesek-ért Alapítvány

Különlegesek-ért Alapítvány ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az adatkezelési tájékoztató célja: hogy a Különlegesek-ért Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) rögzítse az általa alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket, amelyet az

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK I. Általános rendelkezések 1. A jelen Felhasználási Feltételek határozzák meg a www.nemzetisport.hu internetes honlap (a továbbiakban: Honlap) tartalomszolgáltatójának a Mediaworks

Részletesebben

A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzata

A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzata A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzata A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzatának fő hivatkozási pontját a 2011. évi

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója

Adatkezelési tájékoztató. A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója Adatkezelési tájékoztató A Stúdió Liszt Zeneművészeti Kft. adatkezelési tájékoztatója A Stúdió Liszt Kft. a személyes adatok védelmét kiemelten fontos feladatának tekinti, ezért mindent megteszünk annak

Részletesebben

TITOKTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS. amely létrejött egyrészről. cégszerű megnevezés:... (székhelye: nyilvántartást vezető cégbíróság neve:...

TITOKTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS. amely létrejött egyrészről. cégszerű megnevezés:... (székhelye: nyilvántartást vezető cégbíróság neve:... TITOKTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről cégszerű megnevezés:.......... (székhelye:........., nyilvántartást vezető cégbíróság neve:......., cégjegyzék száma:........., adószám:......, képviselő

Részletesebben

ÉTDR REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA

ÉTDR REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA ÉTDR REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA 2017-06-12 Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÉTDR a mindenkori jogszabályi keretek között működik, a csatlakozószerveknek és személyeknek a mindenkori jogszabály szerint

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató 1.1. Az adatkezelő az S-Process Kft. (székhely: 5700 Gyula, Erdélyi Sándor u. 12/A.; cégjegyzékszám: Cg. 04-09-012972; statisztikai számjel: 24806680-7022- 113-04; adószám: 24806680-1-04)

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat Adatvédelmi szabályzat 1./ Bevezetés 1./1. Jelen adatvédelmi szabályzat (a Szabályzat ) a Vár Holding Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1054 Budapest, Alkotmány utca 10. 3. emelet 28. ajtó. cégjegyzékszám:

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ érvényes: 2018. május 25-től BEVEZETÉS A jelen adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató (a továbbiakban: Tájékoztató ) Marrakesh Cementlap (székhely: 2045 Törökbálint, Raktárvárosi

Részletesebben

A WELLNESSCENTRUM.HU WEBOLDAL ÜZEMELTETŐJÉNEK ADATVÉDELMI NYILATKOZATA

A WELLNESSCENTRUM.HU WEBOLDAL ÜZEMELTETŐJÉNEK ADATVÉDELMI NYILATKOZATA A WELLNESSCENTRUM.HU WEBOLDAL ÜZEMELTETŐJÉNEK ADATVÉDELMI NYILATKOZATA A jelen adatvédelmi nyilatkozat a közvetítő szolgáltató (a továbbiakban: üzemeltető) által üzemeltetett, http://www.wellnesscentrum.hu

Részletesebben

Pályaportál felhasználási feltételek

Pályaportál felhasználási feltételek Pályaportál felhasználási feltételek Üdvözöljük a Pályaportál oldalon, az Officer.Hu Kft. által üzemeltetett online pályafoglalási közösségi és szolgáltatási portálon. Ez a honlap az Officer.Hu Kft. -

Részletesebben

CHB LTPdirekt Lakástakarék Nyári Promóció Promóciós Szabályzata és Részvételi feltételek (továbbiakban: Promóciós Szabályzat)

CHB LTPdirekt Lakástakarék Nyári Promóció Promóciós Szabályzata és Részvételi feltételek (továbbiakban: Promóciós Szabályzat) CHB LTPdirekt Lakástakarék Nyári Promóció Promóciós Szabályzata és Részvételi feltételek (továbbiakban: Promóciós Szabályzat) 1. A Promóció megnevezése: LTPdirekt Lakástakarék Nyári Promóció 2. Szervező:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Krecons Művészeti és Kulturális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező )

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Az Avanzamento Oktatási Szolgáltató Betéti társaság (1112 Budapest, Brassó út 17., adószám: 25954449-1-43, bankszámlaszám: 11711065-21449060-00000000

Részletesebben

Adatkezele si ta je koztato A weboldallal kapcsolatos adatkezelésekről

Adatkezele si ta je koztato A weboldallal kapcsolatos adatkezelésekről Adatkezele si ta je koztato A weboldallal kapcsolatos adatkezelésekről A B.Radiológiai Centrum Kft., mint a https://www.budairc.hu/ domain név alatt elérhető weboldal és aloldalainak (a továbbiakban: weboldal

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A honlap (www.arveresertesito.hu) használatával és az ÁrverésÉrtesítő Szolgáltatás igénybevételével Ön, mint Felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. 1. A nyújtott

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK TRACKATEAM ONLINE SPORTMENEDZSMENT SZOFTVER HASZNÁLATÁRA A jelen Általános Szerződéskötési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a Trackateam online sportmenedzsment

Részletesebben