KMDSZ hírlevél. KMDSZ Gólyatábor Árokalján. 1. évfolyam, 2. szám Ebben a számban: Reklám:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KMDSZ hírlevél. KMDSZ Gólyatábor Árokalján. 1. évfolyam, 2. szám 2012. 11. 27. 2012. 12. 02. Ebben a számban: Reklám:"

Átírás

1 KMDSZ hírlevél 1. évfolyam, 2. szám KMDSZ Gólyatábor Árokalján Ebben a számban: Gólyatábor 1 Gólyabál Mikulás IntimTornaIllegál 2 Karrieriroda 3 Másolda Agape 360Étterem 4 Pályázatok 5 Omnipass Studcard Cipősdoboz Villamos-event 6 Egy fergeteges hétvégét töltött együtt 61 gólya és a szervezőcsapat Árokalján, a Bethlen-kastélyban november között. A tábor tematikája James Bond volt, a 007-es ügynökök elárasztották a kastély területét. Pénteken bemutatkozó játékok, majd néhány csapatjáték volt, az első estét pedig egy buli zárta a pincében. Szombaton a falutúrán kipróbálhatták a résztvevők a traktorvezetési képességeiket, disznogolhattak, megkereshették a falu szépét vagy éppen a legidősebb házaspárt. Az ezt követő ügyességi játékok csapatmunkát igényeltek, ahogyan a tábori színpad is, ahol hihetetlenül kreatív módon oldották meg a gólyák a néha abszurd történetek bemutatását. Ezután 007 buli következett, ahol öltönyös fiúk és magassarkús lányok táncolhattak. Vasárnapra már csak a méta maradt, azután pedig a KMDSZ-ről tudhattak meg néhány dolgot a résztvevők. A himnuszok éneklésével eldőlt a négy gólyacsapat helyezése. Mind a négy csapat kiválóan teljesített, hozzájárultak ahhoz, hogy egy jó hangulatú és szórakoztató hétvégében legyen része mindenkinek. Az egy napi regenerálódás után pedig egy közös, hétfői afterparty a lezáró jelenet a The One-ban. Reklám: - Agape ételjegy a KMDSZ Irodában - Intim Torna Illegal koncert Restaurant

2 2.oldal 3.oldal KMDSZ Gólyabál 2012 A KMDSZ december 11-én rendezi meg a hagyományossá vált Gólyabált, ahol a karok mérik össze tudásukat, ügyességüket. A változatos program mellett, egy nagyszabású Haeven Street Seven koncerttel vár minden érdeklődő egyetemistát a KMDSZ. A gála órától a Báthory István Elméleti Líceum dísztermében, a buli pedig órától az Euphoria Music Hallban kerül megrendezésre. Jegyek elővételben 10 lejért a KMDSZ irodában (Petőfi/Avram Iancu utca 21. szám) illetve helyszínen 20 lejért. Ingyen jön a Mikulás KMDSZ-Mikulás ötlete több évre nyúlik vissza, amely során többszáz gyerek és óvodás csoport ujjongott már a jelmezbe bújt egyetemistáknak. Az ajándékozás során lakásokba és tanintézményekbe is ki lehet hívni az önkénteseket. Elérhetőség itt. Új helyen, nagy bulival nyit az Euphoria Music Hall December 4-én új helyen és környezetben vár mindenkit egy óriási bulival és az Intim Torna Illegállal az Euphoria Music Hall.

3 3.oldal Karrierirodás hírek, beszámolók Job Hunting Day Első alkalommal került megrendezésre a Job Hunting Day nevű állásbörze, november 20.-án, a Diákművelődési Házban, melynek elsődleges célja a szakmai gyakorlati helyek, valamint az álláslehetőségek bemutatása volt a fiatalok körében. A 29 kiállító cég állásajánlatai nem csak a frissdiplomásokat és pályakezdőket várták, hanem a szakmai tapasztalattal rendelkező munkavállalókat, a szakmai gyakorlatot keresőket, valamint a pályaváltókat is. A rendezvényen közel 700 fiatal, egyetemista, középkorú és idősebb korosztály vett részt és válogatott a Több, mint 250 állásajánlata között. Kommunikációs technikák- műhely Légy érthető, ne csak hallható! Ne csak hallj de érts is! Minden pillanatban kommunikálsz: ha megszólalsz, ha megmozdulsz akkor is, ha nem akkor is. Látsz, hallasz, értesz és kifejezed magad több szinten, de nem mindegy hogy mindezt hogyan teszed! Fontos, hogy légy érthető, ne csak hallható, és ne csak hallj, de érts is! A siker kulcsa: a hatékony kommunikáció! De mitől is függ ez? Gyere el az előadásra és megtudhatod, hogy melyek az eredményes kommunikációs stílus jellemzői és mik lehetnek az akadályok. Megismerkedhetsz néhány helyes kommunikációs technika, hatékony módszer alkalmazásával, továbbá arról is szó lesz, hogy hogyan értelmezd helyesen a nonverbális jelzéseket, a testbeszédet és hogyan gyakorold te magad ezek kifejezését Részletek itt. Ne feledjétek, hogy az interjú szimulációra és a karrier tanácsadásra is jelentkezhettek a címen. Kövesd nyomon a Karrierirodát itt!

4 4.oldal Megújult a KMDSZ Másolda! Megváltozott arculattal valamint kedvezményekkel vár a KMDSZ Másolda minden érdeklődőt. Másolda akció: Ha az évfolyamfelelősötök az évfolyam könyveit a KMDSZ Másoldába hozzák fénymásolni, az évfolyamfelelős könyvét a Másolda visszafizeti. Ebédbérlet az Agapénál Október 25-től az Agape Hotel és Étterem jóvoltából kedvezményes, 3 hónapig érvényes 31 alkalomra szóló ebédbérlet vásárolható a KMDSZ irodában. 360 Étterem kedvezményes utalvánnyal Klikkelj ide, írd be a mezőbe az címed, töltsd le, nyomtasd kis az utalványt majd mutasd fel a 360 Étteremben a felszólgálónak, és az ebéded mellé egy ingyenes Apple Crips deszertet kapsz, valamint 10%-os kedvezményt az összfogyasztásból. Mindenkit nagy szeretettel várunk a Gheorghe Sincai utca 7. szám alatti étterembe. Asztalfoglalalás a telefonszámon.

5 5.oldal Pályázatok, ösztöndíjlehetőségek Pályázat doktoranduszok számára Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet pályázatot hirdet a Soós Kálmán ösztöndíjra (tanulmányi támogatásra) a 2012/2013-as tanévben szülőföldi felsőoktatási doktori képzésben részt vevő román állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek számára. A pályázatokat legkorábban november 26-tól lehet benyújtani. Határidő: december 14., óra. Bővebb információkat ide kattintva találsz. Pályázat jogász hallgatók számára Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Balassi Intézet pályázatot hirdet tanulmányi támogatásra a 2012/2013-as tanévben szülőföldi felsőoktatási jogászképzésben részt vevő román állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek számára. A pályázatokat legkorábban november 26-tól lehet benyújtani. Határidő: december 14., óra. Bővebb információkat ide kattintva találsz. Hasznos oldalak linkbe szedve: Sportolj a Sportirodával! Lakást, lakótársat keresel?! Nem ismered a magyar utcaneveket?

6 6.oldal Omnipass kártya és Studcard a KMDSZ irodában Szeretnél magyar nyelvű Omnipass kártyát vagy Studcardot? A KMDSZ Irodában mi elkészítjük neked mindkettőt, helyben. Csak annyit kell tenned, hogy begyere a KMDSZ Irodába reggel 9 és este 7 óra között és hozz magaddal személyazonossági kártyát (az Omnipasshoz), egy igazolvány képet és 20 lejt (a Studcard készítéséhez). Ugyancsak az irodában hozzzájuthatsz a kepvezményes kuponfüzetekhez, még akkor is, ha nem nálunk készíttetted vagy újíttattad meg valameyik kártyádat. Cipősdoboznyi szeretet A közelgő Karácsony kiváló alkalom ADNI, ÖRÖMET SZEREZNI. Ezért szeretnénk bennetek is felébreszteni az ajándékozás csodálatos örömét. Bátorítunk és kérünk titeket, hogy vegyetek részt projektünkben és közösen ajándékozzunk mosolyt és örömöt ezen a Karácsonyon is a rászoruló gyerekeknek. Részletekért látogass el a KMDSZ oldalára. Villamos-event November 28 -án, szerdán este fél nyolckor légy a a Bariţiu utcán levő BT előtti megállóban, és ülj fel a legelső 101-es villamosra. További részletek itt.

7 7.oldal KMDSZ OMNIPASS kedvezmények A következő helyeken 10-30%-ig kaphatsz kedvezményeket KMDSZ- OMNIPASS kártyával: Agape (www.hotelagape.ro) Enigma Café (Iuliu Maniu utca azaz Szentegyház utca 12. szám) Mikó Étterem (www.restaurantmiko.ro) Heltai Folk- Kocsma és Vendéglő (www.etnotour.ro) Q Caffe (Petru Maior 12. szám) OptimusTrans (www.optimustrans.ro) Borissza Borozó (Iuliu Maniu azaz Szentegyház utca 40. szám) The One Club (Főtér 2. szám) Dolce Vita (www.dolcevitacluj.ro) Holiday Dream Travel Caramell Panzió (www.pensiunea.caramell.ro) High Life Cafe (Főtér 18. szám) Paprika Rádió (www.paprikaradio.ro) Napoca Taxi (www.taxipronapoca.ro) Donath Service (Dónáth út 258. szám)

8 8.oldal Vezetőtanács elárhetőségek: Talpas Botond (KMDSZ elnök): Rés Konrád (szabadiős programokért felelős VT tag): Krippán Kinga (szakosztályokért felelős VT tag): Márton Orsolya (tagságügyekért felelős VT tag): Szenyes Szilárd (műszakisokért felelős VT tag): Szénás Szabolcs (kommunikáció- és PR-ért felelős VT-tag): Vetési Imola (gazdasági koordinátor): Fugel Edina (Karrieriroda koordinátor): Borzási Sarolta (tanügyi koordinátor) : KMDSZ Elérhetőségek Petőfi/Avram Iancu utca 21. szám Tel.: Honlap:

KMDSZ hírlevél. Több ezren várják a huszadikat. Támogasd adód 2%-val a KMDSZ-t. 2. évfolyam, 20. szám 2013. 05. 06. 2013. 05. 13.

KMDSZ hírlevél. Több ezren várják a huszadikat. Támogasd adód 2%-val a KMDSZ-t. 2. évfolyam, 20. szám 2013. 05. 06. 2013. 05. 13. KMDSZ hírlevél 2. évfolyam, 20. szám 2013. 05. 06. 2013. 05. 13. Ebben a számban: Több ezren várják a huszadikat 2013. május 8-12. között a Kolozsvári Magyar Diákszövetség immáron huszadik Diáknapok 2013

Részletesebben

BBTE Diákképviselő választások

BBTE Diákképviselő választások BBTE Diákképviselő választások 2012. január 31. február 2. között került megszervezésre a Babeş Bolyai Tudomány egyetemen a diákképviselők választása, amelynek keretén belül az egyetem diákjai diákszenátoraikra

Részletesebben

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség Tevékenységi beszámolója 2013

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség Tevékenységi beszámolója 2013 A Kolozsvári Magyar Diákszövetség Tevékenységi beszámolója 2013 I. A Kolozsvári Magyar Diákszövetség Az 1990-ben alakult Kolozsvári Magyar Diákszövetség a kolozsvári felsőfokú oktatási intézmények magyar

Részletesebben

Hallgatói Külügyi Testület

Hallgatói Külügyi Testület BME Hallgatói Külügyi Testület A sikerhez vezető út HKT a nemzetközisgben relik Oldal 2 Hallgatói Külügyi Testület (BME HKT) A HKT a Műegyetemen működő nemzetközi tevékenységekkel foglalkozó diákszervezetek

Részletesebben

Szolnoki Főiskola Alumni Hírlevél 2014/2015 tanév II. félév, 1. szám

Szolnoki Főiskola Alumni Hírlevél 2014/2015 tanév II. félév, 1. szám Szolnoki Főiskola Alumni Hírlevél 2014/2015 tanév II. félév, 1. szám KÖSZÖNTŐ Szeretettel köszöntjük a Szolnoki Főiskola alumni hírlevelének Olvasóját. Az elmúlt évekhez hasonlóan, negyedévente megjelenő

Részletesebben

Éves jelentés Turulmadár Ifjúsági Iroda

Éves jelentés Turulmadár Ifjúsági Iroda Éves jelentés Turulmadár Ifjúsági Iroda 2012 Előszó Eredményes évet tudhat maga mögött a Turulmadár Ifjúsági Iroda. Ha a 2011-es évet a megújulás évének neveztük, akkor a 2012-es év mindenképpen az építkezés

Részletesebben

Álláskeresést támogató programok

Álláskeresést támogató programok Álláskeresést támogató programok e-reg rendszer Jelentkezz az állásokra könnyedén! Karrierút tervezés a Szakmai Túraállomások segítségével! Ismerd meg Te is az állásokra való jelentkezést lényegesen kényelmesebbé

Részletesebben

Karitász hírek MIKOR ÉRDEMES FELKERESNI AZ OKMÁNYIRODÁT? ANYAKÖNYVI HÍREK. Önkormányzati Tájékoztató

Karitász hírek MIKOR ÉRDEMES FELKERESNI AZ OKMÁNYIRODÁT? ANYAKÖNYVI HÍREK. Önkormányzati Tájékoztató Hát igen. Megkezdõdött az iskola, ami nemcsak a gyerekeknek, de a szülõknek is egy újabb kihívásokkal, megoldandó feladatokkal teli idõszakot jelent. Kitartást és sok sikert kívánok nekik az új tanévben.

Részletesebben

magazın www.felvi.hu A hiteles forrás minden, amit a felsőoktatásról tudni lehet XIII. évfolyam, 4. szám 2013. augusztus

magazın www.felvi.hu A hiteles forrás minden, amit a felsőoktatásról tudni lehet XIII. évfolyam, 4. szám 2013. augusztus A hiteles forrás minden, amit a felsőoktatásról tudni lehet magazın XIII. évfolyam, 4. szám 2013. augusztus www.felvi.hu Egyetem útikalauz stopposoknak Ösztöndíjak közel és távol Vedd a kezedbe a sorsod!

Részletesebben

Tisztelt Gyermelyi Lakosok!

Tisztelt Gyermelyi Lakosok! Tisztelt Gyermelyi Lakosok! Képviselő-testületünk 2013. április 3-án ülésezett. Többek között az alábbiakról tárgyaltunk, illetve hoztunk döntéseket: A két ülés közötti beszámoló fontosabb pontjaiból idézek

Részletesebben

PALYA. Diplomaátadók. Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. JÚNIUS

PALYA. Diplomaátadók. Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. JÚNIUS PALYA Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. JÚNIUS JÚLIUS pótfelvételi TOVÁBBTANULÁS Diplomaátadók Tartalom FILM TDK Nem varrószakkör, nem könyvklub. Nem készítjük őket, de nem is csak nézzük.

Részletesebben

kereplõ I. évfolyam 2. szám - 2012. november www.shipsarmellek.hu ship.sarmellek@gmail.com

kereplõ I. évfolyam 2. szám - 2012. november www.shipsarmellek.hu ship.sarmellek@gmail.com kereplõ I. évfolyam 2. szám - 2012. november www.shipsarmellek.hu ship.sarmellek@gmail.com Ifi Dr. Simotics Barnabás előadása Pályaválasztást elősegítő előadás A projekt keretében pályaválasztást megkönnyítő

Részletesebben

Gólyatábori. I. évfolyam, 0.szám 2010. szeptember 5. különszám

Gólyatábori. I. évfolyam, 0.szám 2010. szeptember 5. különszám Gólyatábori I. évfolyam, 0.szám 2010. szeptember 5. különszám hello! Kedves BKF-esek! Köszöntöm az elsőéveseket, mint csapatunk új tagjait, és természetesen a már kevésbé zöldfülűeket is! Nagy tanév áll

Részletesebben

Hírlevél VIII/16, 2013. október 28.

Hírlevél VIII/16, 2013. október 28. Hírlevél VIII/16, 2013. október 28. Tartalom Az MCSSZ helyzete... 2 Meghívó rendkívüli küldöttgyűlésre... 2 Új szakvezetők kinevezése... 4 Országos és regionális programok, események, képzések... 4 Film-

Részletesebben

Hogy áll a Spirál ház fejlesztése?

Hogy áll a Spirál ház fejlesztése? II. évfolyam 1. szám 2014. április 1. ingyenes Újpalotai közösségi lap Hogy áll a Spirál ház fejlesztése? A külső szemlélő azt gondolhatja, hogy nem történt semmi, hiszen nem látja az építkezés nyomait

Részletesebben

KözJóTett 3. 2010. november 15-28. támogatásával PROGRAMFÜZET. Jelentkezz minél előbb, nehogy kimaradj! www.hakosz.hu kozjotett.hakosz.

KözJóTett 3. 2010. november 15-28. támogatásával PROGRAMFÜZET. Jelentkezz minél előbb, nehogy kimaradj! www.hakosz.hu kozjotett.hakosz. KözJóTett 3 2010. november 15-28. Az támogatásával PROGRAMFÜZET Jelentkezz minél előbb, nehogy kimaradj! www.hakosz.hu kozjotett.hakosz.hu Harmadik alkalommal startol a KözJóTett rendezvénysorozat! November

Részletesebben

2014. FEBRUÁR XX. ÉVFOLYAM 2. SZÁM

2014. FEBRUÁR XX. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2014. FEBRUÁR XX. ÉVFOLYAM 2. SZÁM ÖNKORMÁNYZATI HÍREK Horváth István polgármester Tisztelt Csákánydoroszlói Lakosok! Mi kerülhet a sárga zsákba? A sárga zsák kizárólag a hasznosítható csomagolási hulladékok

Részletesebben

ÍGY LÁTJUK MI. Merre felé laksz? Milyen távol a sulitól? Pesterzsébeten. 25 perc alatt tömegközlekedéssel.

ÍGY LÁTJUK MI. Merre felé laksz? Milyen távol a sulitól? Pesterzsébeten. 25 perc alatt tömegközlekedéssel. ÍGY LÁTJUK MI Az interjúalanyom Kertai Éva volt. Éva a kóruséneklés mellett egyébként hastáncot is oktat. Korábban klasszikus balettozott, versenytáncolt. Spanyolul és portugálul beszél. Az iskolában latinul

Részletesebben

Mártélyi. hírek. Nyílt napok az óvodában. Mártély Önkormányzatának ingyenes információs kiadványa. II. évf. 5. szám 2015. május

Mártélyi. hírek. Nyílt napok az óvodában. Mártély Önkormányzatának ingyenes információs kiadványa. II. évf. 5. szám 2015. május Mártélyi hírek Mártély Önkormányzatának ingyenes információs kiadványa II. évf. 5. szám 2015. május Nyílt napok az óvodában Április 1-én, a tavaszi szünet előtti utolsó napon egész délelőttös Húsvétváró

Részletesebben

2013. február 26-27. 10:00-18:00. Több m. Mit találsz az állásbörzén? 5 000 állás- és képzési ajánlatát,

2013. február 26-27. 10:00-18:00. Több m. Mit találsz az állásbörzén? 5 000 állás- és képzési ajánlatát, Karrier Iránytű 2013. február 26-27. 10:00-18:00 Több mint 120 munkaadó és képzőcég több mint Köszönto 5 000 állás- és képzési ajánlatát, Itt az ideje a proaktív álláskeresésnek! Ismét megnyitja kapuit

Részletesebben

TaníTs minket! 2013. tavasz

TaníTs minket! 2013. tavasz Taníts minket! 2013. tavasz Az irgalmasság cselekedetei Valakinek ezt mondani: Hozzám tartozol. Neveden szólítalak: az enyém vagy. (Iz 43,1) Meghallgatlak. Meghallgatom, és azt mondom: Ez az én népem!

Részletesebben

Kék-Zöld levél. Lépjünk együtt a KÉK-Zöld világba!

Kék-Zöld levél. Lépjünk együtt a KÉK-Zöld világba! Pécs M.J.V. Önkormányzata Ökováros-Ökorégió Alapítvány Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület Kék-Zöld levél Lépjünk együtt a KÉK-Zöld világba! Lépjünk együtt a KÉK-Zöld világba! Kék-Zöld levél

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Köszönjük az eddigi sok-sok visszajelzést, programötletet! Kövessék a híreket a www.zalacivil.hu illetve a facebook oldalon is!

HÍRLEVÉL. Köszönjük az eddigi sok-sok visszajelzést, programötletet! Kövessék a híreket a www.zalacivil.hu illetve a facebook oldalon is! HÍRLEVÉL Kedves Olvasó! A Zala Megyei Civil Információs Centrum 58. hírlevele érkezett Önhöz. Rendszeresen küldünk hírlevelet országos és megyei civil aktualitásokról, eseményekről, a civil szervezeteket

Részletesebben

RMDSZ Főtitkárság Program és Ifjúsági Főosztály 2014

RMDSZ Főtitkárság Program és Ifjúsági Főosztály 2014 RMDSZ Főtitkárság Program és Ifjúsági Főosztály 2014 Felelős kiadó: Bodor László Szerkesztő: Doki Emese Szerzők: Bagaméri Noémi, Kádár Petra, Kundi Zoltán, Lukács Rajmund, Mózes Balázs, Páll Zoltán, Simó

Részletesebben

2015. június 6. szombat 17.00 óra Összetartozás tere

2015. június 6. szombat 17.00 óra Összetartozás tere Ünnepség határon túli baráti községeink delegációival 2015. június 6. szombat 17.00 óra Összetartozás tere Ünnepi beszédet mond: Babják Zoltán Beregszász polgármestere Közreműködők: Férfi Dalárda, Fehér

Részletesebben

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL ABUDAPESTI NAGY IGNÁC UTCAI UNITÁRIUS EGYHÁZKÖZSÉG HÍRLEVELE 2005. JÚNIUS AGUSZTUS VI. ÉVFOLYAM, 3. SZÁM UNITÁRIUSOK II. MAGYARORSZÁGI TALÁLKOZÓJA 2006. AUGUSZTUS 27. (VASÁRNAP)

Részletesebben

K ö r A Magyar Környezeti Nevelési Egyesület hírlevele 2011. november

K ö r A Magyar Környezeti Nevelési Egyesület hírlevele 2011. november K ö r A Magyar Környezeti Nevelési Egyesület hírlevele 2011. november Volt Csobánkai OT, 2011 Gyönyörű időben, nagyon sok örömteli pillanatot megélve töltöttük együtt a csobánkai hétvégét közel 50-en.

Részletesebben

TÁMOP-5.2.5/B-10/1-2010-0030 Gyermekek és fiatalok társadalmi integrációját segítő programok

TÁMOP-5.2.5/B-10/1-2010-0030 Gyermekek és fiatalok társadalmi integrációját segítő programok TÁMOP-5.2.5/B-10/1-2010-0030 Gyermekek és fiatalok társadalmi integrációját segítő programok Kedves Fiatalok! 2012 év végén intézményünk újabb ifjúsági pályázatot nyert, melynek keretében nektek, a fiatal

Részletesebben

jenek a bírság alól. A szennyvíz-szolgáltatással kapcsolatos feladatokat a településen az

jenek a bírság alól. A szennyvíz-szolgáltatással kapcsolatos feladatokat a településen az XXIV. 4. SZÁM 2014. május ÉVFOLYAM TÁJÉKOZTATÓ A ZÁKÁNYSZÉKI IVÓVÍZ ÉS SZENNYVÍZ SZOLGÁLTATÁS HELYZETÉRÕL A szennyvíz-szolgáltatással kapcsolatos feladatokat a településen az ALFÖLDVÍZ Zrt. látja el. A

Részletesebben

Energetikai pályázat során 62,78 millió forintból sikerült korszerűsíteni az Iskolát, Óvodát, valamint a Polgármesteri hivatal épületét

Energetikai pályázat során 62,78 millió forintból sikerült korszerűsíteni az Iskolát, Óvodát, valamint a Polgármesteri hivatal épületét Energetikai pályázat során 62,78 millió forintból sikerült korszerűsíteni az Iskolát, Óvodát, valamint a Polgármesteri hivatal épületét 2. oldal Tárkány Község lapja 2015. január Tisztelt Tárkányi Lakosok!

Részletesebben