HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE KIADVÁNYA

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE KIADVÁNYA"

Átírás

1 Egy nap a honvédelemért! Ifjúsági Honvédelmi Járőrverseny szeptember 23. H O N V É D E L M I HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE KIADVÁNYA 2016.

2 Egy nap a honvédelemért! Ifjúsági Honvédelmi Járőrverseny V E R S E N Y K I Í R Á S szeptember 23., Pákozd A verseny ideje, helye: szeptember 23-án, ( pénteken) Katonai Emlékpark Pákozd és festői környezete. A Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége (HOSOSZ) együttműködve Magyar Honvédséggel és a Honvédség és Társadalom Baráti Kör székesfehérvári szervezetével, a sport eszközeivel a magyar haderőt népszerűsítő, a honvédelmi hagyományokat ápoló Egy nap a honvédelemért! ifjúsági honvédelmi járőrversenyt szervez. A verseny szervezője: Honvéd Sportegyesületetek Országos Szövetsége A verseny operatív rendezője: Honvéd Szondi György Sportegyesület A verseny célja. A honvédelem iránti érdeklődés felkeltése, a Magyar Honvédség népszerűsítése, és a sport eszközeivel elősegíteni a hadseregről, a katonákról alkotott társadalmi kép javítását. A rendezvény során megemlékezünk az es forradalom és szabadságharcról. A megemlékezések mellett a rendező kiemelt figyelmet fordít a honvédség társadalmi kapcsolatainak erősítésére, a fiatalok egészséges, sportos életmódra való ösztönzésére és az ország különböző területéről érkező diákoknak bemutatni a festői környezetű Velencei tavat és a Pákozdi Katonai Emlékhelyet. A verseny résztvevői: Az ország középiskoláinak osztályos ( évfolyam) diákjai. A csapatok sportszakmai (katonai alapismeret) részvételéhez az adott megyében és Budapest fővárosban a honvéd sportegyesületek, kérésre segítséget nyújtanak. A honvéd sportegyesületek név és címjegyzéke megtekinthető a honlapon a évi sportnaptárban.

3 A verseny jellege: Járőr típusú, csapatverseny. A csapatok egy 5-7 km-es terepszakaszon, jelölt pályán katonai készség, képesség szintű és szellemi feladatokat hajtanak végre. Nevezés, részvétel költségei: Nevezési díj nincs. A versenyre történő utazás költségei a résztvevő csapatokat terheli. A szervezőbizottság térítésmentesen egyszeri étkezést és frissítő italt biztosít a csapatok részére. Díjazás: Az I - III. helyezett csapat és tagjai kupát vehetnek át. Az első helyezett csapat meghívást kap a év áprilisában végrehajtásra kerülő Országos Haditorna verseny döntőjére, Budapestre. Nevezési határidő: A tanintézetek és a honvéd sportegyesületek a véglegesített nevezéseket szeptember 17-ig küldjék meg írásban a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége címére: 1134 Budapest, Dózsa György út 53., hososz@citromail.hu. és a szondi.szentes@gmail.com címre. Bővebb információ: Szentes László HOSOSZ alelnöktől kérhető a telefon számon és szondi.szentes@gmail.com címen. Időrend: ig A csapatok önállóan érkeznek a verseny színhelyére /Mészeg hegy /. Parkolás a kijelölt parkolóban biztosított ig Vezetők részére nevezés pontosítása, technikai értekezlet kor M e g n y i t ó től Verseny / csapatok egyenként kb.10 perces indítási idővel / között Étkezés (a versenyen való részvétel indulás, érkezés szerint) kor Eredményhirdetés kor A csapatok hazautazása. Egyéb: A verseny megközelítése az M7-es úton a pákozdi pihenőnél letérve a katonai Emlékhelyhez vezető kitáblázott, jelölt úton. A Doni Kápolnától forgalomszabályzás biztosított. Étkezés: A szervezőbizottság a résztvevők részére térítésmentesen egyszeri, egy tál, meleg ételt biztosít. Az étel kiosztása és óra között történik. A csapatok étkeztetése az elfoglaltság függvényében a csapatvezetők feladata. A napközbeni étkezést a csapatoknak önállóan kell megoldani. A Rajt - Cél helyen BÜFÉ fog üzemelni, ami önköltséges áron igénybe vehető, vagy hazai hideg csomag fogyasztása javasolt a térítésmentes étkezésig. Ruházat: A versenyzők részére az évszaknak, illetve időjárásnak megfelelő sportruházat. A terep, jó idő esetén alkalmas sportcipőben történő leküzdésre. Rossz időjárási körülmények között célravezető vízálló lábbeli és ruházat viselése. Frissítés: A szervezőbizottság minden csapat részére térítésmentesen biztosítja az alapvető frissítő folyadékot.

4 Egy nap a honvédelemért! ifjúsági honvédelmi járőrverseny általános leírása Résztvevők: Magyarország megyéinek középiskolai osztályos ( évfolyam) diákjai. Csapat: 1 fő csapatvezető, 4 fő versenyző. A csapat összetétele nincs meghatározva. Csapaton belül a nemek aránya tetszőleges. Külön női kategória kizárólag akkor kerül beiktatásra, ha nevezés során legalább 6 női csapat adja le nevezését. A csapat versenyzői kizárólag egy intézményből nevezhetők. Csapatvezető: Az adott oktatási intézmény dolgozója, vagy megbízottja. Versenyző: Az adott intézmény diákja. Az oktatási intézmény tanára, oktatója (munkaviszonyban álló személy), vagy óraadója nem nevezhető versenyzőnek! Helyszín: Katonai Emlékpark Pákozd és a Velencei tó környéke. Pálya: Minimális szintkülönbségű, járható terep. A pálya hossza: 5-7 km. Az útvonal jelölt, tájékozódási ismereteket nem igényel. A Rajt Cél egy helyen van. Ellenőrző állomás: A verseny során több ellenőrző állomás kerül felállításra. Az ellenőrző állomásokon a csapat tagjainak (versenyzőknek) meghatározott feladatokat kell végrehajtani. A feladat végrehajtása a csapat futott idejébe beszámításra kerül. Az ellenőrző állomások úgy vannak kialakítva, hogy egy időben több csapat is végre tudja hajtani a feladatát. Várakozási idő: A csapat ellenőrző állomáson töltött tétlen várakozási ideje, amit az ellenőrző állomás parancsnoka jegyez fel, a csapatvezető jelzésére és ami a csapat állomásra való érkezésétől a feladat megkezdésig tar. Az így keletkezett idő az értékelés során jóváírásra kerül ( levonásra kerül a futott időből). Az értékelés szempontjai: A csapat teljesítménye a futott idő, az ellenőrző állomáson végrehajtott feladatok pontszáma, illetve várakozási idő, a versenyzők kondicionális képességét ellenőrző mozgás és az elméleti tesztek eredménye alapján kerül értékelésre. Regisztráció: Az érkező csapatok adatainak pontosítása és ellenőrzése. Technikai értekezlet: Csapatonként egy-egy fő, lehetőség szerint a csapatvezető vesz részt. A technikai értekezleten kerül ismertetésre az indulási sorrend, a verseny és a napi program, illetve annak lefolyása. Indulási sorrend: A csapatok indítási sorrendje sorsolás alapján történik. Sorsolást a nevezések alapján a szervezőbizottság végzi. Az indítása sorrend a technikai értekezleten ismertetésre kerül. Rajtszám: A csapatok rajtszámot viselnek. A rajtszámok a technikai értekezleten kerülnek kiosztásra. A rajtszámot a csapatkapitánynak, a mellén jól láthatóan kell viselni. A rajtszám elvesztése a futott időt megnöveli 5 perccel!

5 Rajthely: A rajthelyen a csapat átveszi a járőrverseny okmányait ( térkép, járőrlap). A csapat létszáma 4 fő. Kevesebb versenyzővel a feladat nem hajtható végre. Az okmányok átvétele és az ellenőrzést követően a csapat megkapja a rajtjelet és megkezdi a versenyt. Az egyes állomásokon végrehajtandó feladatok Ellenőrző állomások: Mátrix tájfutás Kézigránát célba dobás (hajítás) Akadálypálya Lövészet Evezés Sebesült- ellátás és szállítás Elméleti teszt (-ek) Katasztrófavédelmi, árvízvédelmi ismeretek Rókavadászat A jelen felsorolt ellenőrző állomások a pályán nem ebben a sorrendben követik egymást. A szervezőbizottság az ellenőrző állomások változtatási jogát fenntartja. Mátrix tájékozódás: A csapat a lehető legrövidebb időn belül teljesítse a mátrix pályát. A pálya legalább 15*15 méteres, maximum 25*25 méteres négyzet alakú lehet. A pontokat meghatározott sorrendben kell érinteni! A következő versenyző a pályát már teljesítő előző versenyző kézérintésére indulhat. A téves pontot érintett versenyzőnek, amennyiben észlelte, akkor vissza kell mennie az utolsó helyes sorrendben érintett ellenőrzőpontig (bójáig) és onnan kell folytatnia pályát! Kézigránát célba dobás (hajítás): A feladat gyakorló gumi kézigránáttal kerül végrehajtásra. A csapat minden tagja meghatározott számú kézigránátot dob a célterületre. Akadálypálya: A pálya lehetséges elemei: futás, billenő padló, gerenda, botló akadály, kúszófolyosó, ugrás, mászás, függeszkedés, lajhár, kötélhídon való áthaladás. A feladatot a csapat minden tagjának végre kell hajtani. A feladatot folyamatában és csapatnak együtt mozogva kell végrehajtani. Abban az esetben, ha a versenyző akadályt rontott (vert) a feladatot meg kell ismételni. Lövészet: A versenyzők légfegyverrel (légpuska) hajtják végre a gyakorlatot. A lövő 10 m távolságban elhelyezett biatlon célra adja le a meghatározott számú lövéseket. Evezés: A feladatot a Velencei tó vízén kell végrehajtani. A csapat minden tagjának a részt kell venni az evezésben. (Mentőmellényt a szervezők biztosítják!). Sebesült- ellátás és szállítás: A kihúzott borítékban található egészségügyi feladatok, amelyek az alábbiak valamelyike lehet: a) lábtörés, b) kartörés, c) artériás vérzés, d) fejsérülés, e) gerincsérüléses sérült számára szakszerű elsősegély nyújtása. Az ellenőrző állomáson alapvető elsősegély nyújtási feladatokat kell végrehajtani. Sebesült állátását követően hordágyon, akadályokkal nehezített terepen, meghatározott szakaszon kell szállítani a beteget.

6 Elméleti teszt (-ek): A járőrverseny során elméleti ismeretek, kvízjáték / teszt/ van. A kérdések nem ismétlődnek. A témakörök: A honvédség története kiemelten az es forradalom és szabadságharcra A NATO története kiemelt figyelemmel annak hazai vonatkozásai. A mai Magyar Honvédség A Magyar Köztársaság és a magyar haderő békemissziós tevékenysége. Önkéntes katonai szolgálatvállalásról általában. Katasztrófavédelmi, árvízvédelmi feladatok: A tűzoltással, polgári védelmi, vegyi és mentesítési feladatok komplex végrehajtása. Árvízvédelmi gátépítési feladatok homokzsákból. További információ: weboldalon található és a szondi.szentes@gmail.com címen kérhető! A rendezvény helye: Katonai Emlékpark Pákozd (KEMPP). Megközelíthető:Budapest felöl: M7-es 50. km-nél lévő pákozdi pihenő helyen lehajtani az autópályáról jobbra Sukoró irányába majd az első lehetőségnél jobbra. Siófok irányából: M7-es 50. km-nél a sztrádáról jobbra kanyarodva az Arborétum és a Hajóállomás irányába. A KEMPP elérhető Velencéről és Agárdról is. GPS koordináták: É és K.Kérjük, hogy a rendezvény napján legkésőbb 08,30-ra érkezzen(ek) be a verseny helyszínére. EREDMÉNYES FELKÉSZÜLÉST ÉS HELYTÁLLÁST KÍVÁNUNK! Szervezőbizottság

7 Képek

HONVÉDELMI JÁRŐR VERSENY általános leírása

HONVÉDELMI JÁRŐR VERSENY általános leírása HONVÉDELMI JÁRŐR VERSENY általános leírása Résztvevők: Magyarország felsőoktatási intézmények hallgatói, középiskolák diákjai, MH Ludovika Zászlóalj tisztjelöltjei, tiszthelyettes képző intézet hallgatói

Részletesebben

Magyar Honvédség. Honvédelmi Kötelék Haditorna verseny Országos döntő

Magyar Honvédség. Honvédelmi Kötelék Haditorna verseny Országos döntő Magyar Honvédség Honvédelmi Kötelék Haditorna verseny Országos döntő A Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés, valamint a sport és egészséges életmód népszerűsítése

Részletesebben

Magyar Honvédség Honvédelmi Kötelék Haditorna verseny Országos döntő

Magyar Honvédség Honvédelmi Kötelék Haditorna verseny Országos döntő Magyar Honvédség Honvédelmi Kötelék Haditorna verseny Országos döntő A Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés, valamint a sport és egészséges életmód népszerűsítése

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Honvédelmi Minisztérium Országos Haditorna Verseny április 21.

VERSENYKIÍRÁS. Honvédelmi Minisztérium Országos Haditorna Verseny április 21. VERSENYKIÍRÁS Honvédelmi Minisztérium Országos Haditorna Verseny 2016. április 21. A Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés, valamint a sport és egészséges életmód

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S A. ( es tanév)

V E R S E N Y K I Í R Á S A. ( es tanév) V E R S E N Y K I Í R Á S A (2016-2017-es tanév) A honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés elősegítése, valamint a sport és az egészséges életmód népszerűsítése érdekében

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Jóváhagyom! Budapest, 2013. augusztus 14. Bittmann Tibor tű. ezredes sk. BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető VERSENYKIÍRÁS Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Felterjesztem! Pécs, 2013. augusztus 13-án Mácsai

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

Versenykiírás I. Terepkerékpár verseny szeptember 06.

Versenykiírás I. Terepkerékpár verseny szeptember 06. Versenykiírás I. Terepkerékpár verseny 2017. szeptember 06. 1. A bajnokság célja: A Belügyminisztérium állományában dolgozók figyelmének felkeltése az aktív sportolási lehetőségekre, valamint az egészséges

Részletesebben

V E R S E N Y F E L H Í V Á S A K A D Á L Y V E R S E N Y 2 0 1 2. á p r i l i s 1 7. D e b r e c e n

V E R S E N Y F E L H Í V Á S A K A D Á L Y V E R S E N Y 2 0 1 2. á p r i l i s 1 7. D e b r e c e n HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM HUMÁNPOLITIKAI FŐOSZTÁLY MAGYAR HONVÉDSÉG 5. BOCSKAI ISTVÁN LÖVÉSZDANDÁR V E R S E N Y F E L H Í V Á S A K A D Á L Y V E R S E N Y 2 0 1 2. á p r i l i s 1 7. D e b r e c e n Tisztelt

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow és SUP Kupa Orfű június 2.

Sárkányhajó Roadshow és SUP Kupa Orfű június 2. SZERVEZŐ MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG H-1138 Budapest, Latorca u. 2. Kapcsolattartó: Balázs Réka +36 30 560 6921 reka.balazs@mkksz.hu HELYSZÍN 7677, Széchenyi tér 5-6. IDŐPONT ELŐZETES PROGRAM 08.00 08.30

Részletesebben

Helye: Hortobágy Hajdúböszörmény Hajdúhadház térsége (www.bocskaidandar.hu)

Helye: Hortobágy Hajdúböszörmény Hajdúhadház térsége (www.bocskaidandar.hu) 2 a honvédelem iránt érdeklődő civilek A teljesítménytúrán mindenki saját felelősségére vesz részt, felmérve saját teljesítőképessége határait. A részvétel előfeltétele csapat, sport, vagy háziorvosi igazolás,

Részletesebben

MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25.

MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25. MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25. 1 Versenykiírás MH 64. Deseda Félmaraton futóverseny Kaposvár Időpontja: 2015. szeptember 25., péntek 10.00. 2 A verseny rendezője: MH 64. Boconádi Szabó József

Részletesebben

Európai Diáksport Napja Magyarország

Európai Diáksport Napja Magyarország Európai Diáksport Napja Magyarország Budapesti rendezvény 2016. szeptember 30. Programfüzet Európai Sporthét Köszöntő A Magyar Diáksport Szövetség immár egy évtizede hirdeti meg a Magyar Diáksport Napját

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23.

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23. Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, 2018. június 23. A Vásárosnaményi Roadshow állomás Időpont: 2018. június 23. Helyszín: Vásárosnamény Gergelyiugornya Tisza - part Kapcsolattartó: Lévai Csaba Elérhetőség:

Részletesebben

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó 2015.Junius 6.. Helyszín 2141 Csömör, Major út 7-9. (Csömör Sportcsarnok) A versenyközpontot a Sportcsarnok és környezetében alakítjuk ki, a futamokat onnan indítjuk. Megközelítés BKV Az Örs vezér teréről

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ. A évi Sportmunkaterv alapján. Jóváhagyom:

VERSENYKIÍRÁS TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ. A évi Sportmunkaterv alapján. Jóváhagyom: TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ A 2019. évi Sportmunkaterv alapján Jóváhagyom: Budapest, elektronikus bélyegző szerint Vietórisz Ágnes tű. ezredes tűzoltósági főtanácsos BM OKF Humán

Részletesebben

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta VERSENYKIÍRÁS A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta A verseny célja: Versenyzés biztosítása mindenek előtt a gyerekek, továbbá az erdei futást szerető amatőr és igazolt sportolók részére,

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület. A Monostori Erő(d) Próba 2017 Haditorna verseny

Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület. A Monostori Erő(d) Próba 2017 Haditorna verseny MH 25. Klapka György Lövészdandár Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság A Monostori Erő(d)

Részletesebben

III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró szeptember Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu pálya (VVSI Sporttelep)

III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró szeptember Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu pálya (VVSI Sporttelep) III. Sárkányhajó Magyar Nagydíj 2015 Sukoró 2015. szeptember. 26-27. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Velencei tó - Sukoró Evezős és

Részletesebben

Versenykiírás (Tervezet)

Versenykiírás (Tervezet) - 1 - XIII. MEBSZ- MATASZ Bajtársi Találkozó, Versenykiírás (Tervezet) I. Általános rész A Magyar Ejtőernyősök Bajtársi Szövetsége a Magyar Tartalékosok Szövetségének Csongrád megye szervezete, valamint

Részletesebben

A Monostori Erő(d) Próba 2018 Haditorna verseny

A Monostori Erő(d) Próba 2018 Haditorna verseny MH 25. Klapka György Lövészdandár Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság A Monostori Erő(d)

Részletesebben

2017/2018. TANÉVI DUATLON DIÁKOLIMPIA A KATEGÓRIA VERSENYKIÍRÁS

2017/2018. TANÉVI DUATLON DIÁKOLIMPIA A KATEGÓRIA VERSENYKIÍRÁS 2 2017/2018. TANÉVI DUATLON DIÁKOLIMPIA A KATEGÓRIA VERSENYKIÍRÁS A Duatlon A kategória Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Megyei Döntő. 2018/2019. tanév

VERSENYKIÍRÁS. Megyei Döntő. 2018/2019. tanév VERSENYKIÍRÁS Megyei Döntő 2018/2019. tanév www.iranyasereg.hu 3 A Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, a honvédelmi nevelés, valamint a sport és egészséges életmód népszerűsítése

Részletesebben

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA BM TANINTÉZETEK 2019. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA Szeged, 2019. április 12. Szám: /2019. 1. Bajnokság célja Versenyzési, sportolási lehetőség biztosításával segíteni a BM tanintézetek

Részletesebben

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016 SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016 ORSZÁGOS ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÉS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY VERSENYKIÍRÁS Verseny rendezője és szakmai megvalósítója Helyszín, időpont Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport

Részletesebben

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ Időpont, helyszín: Időpont: 2015. április 26. Rajt/Cél: 4150 Püspökladány, Farkassziget 3. Rajt időpontja: 10:00 Táv, útvonal, frissítés Távok: 5250m, 10500m

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Újszilvás, Alkotmány út 73. GPS koordináta: Verseny

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 Tour de Velencei-tó - 2019 VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény neve: VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény típusa: Cross Country Maraton (XCM) A rendezvény rangja: Ötpróba

Részletesebben

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 1. Az országos döntő rendezője: Szenyor Szabadidő Kerékpáros Sport egyesület Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség megbízása alapján a Magyar Diáksport Szövetség

Részletesebben

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője:

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője: Versenykiírás Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny 2014. Versenykiírás Időpontja: 2014. szeptember 20. szombat, 10 óra A verseny rendezője: Vergo Kft. Borvidék Futóegyesület. - 7100 Szekszárd, Mátyás

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow 2012 IV. Kanizsa Sárkányhajó Bajnokság Nagykanizsa, 2012. június 1-3. Szervezõk Kanizsa Kajak-kenu Klub

Sárkányhajó Roadshow 2012  IV. Kanizsa Sárkányhajó Bajnokság Nagykanizsa, 2012. június 1-3.  Szervezõk Kanizsa Kajak-kenu Klub Szervezõk Kanizsa Kajak-kenu Klub H-8800 Nagykanizsa, Sugár u. 2/a Varga Péter +3630/852-4530 petv2@freemail.hu Kanizsa Turizmusáért Egyesület H-8800 Nagykanizsa, Magyar u.19 Nagykanizsa Megyei Jogú Város

Részletesebben

Katona csapatoknak a nevezés INGYENES!!

Katona csapatoknak a nevezés INGYENES!! Katona csapatoknak a nevezés INGYENES!! Versenykiírás II. KE CROSS RUN TEREP AKADÁLYFUTÓ VERSENY és Magyar Egyetemi Főiskolai Országos Bajnokság, valamint katonai alakulatok versenye Verseny célja: A kalandra,

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Kopasz-hegyi Futóverseny Tarcal, 2015. március 22. V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Idén először, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Kopasz-hegyi futóverseny, amely az elmúlt

Részletesebben

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019 SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019 XIX. Kapkodd a lábad! JÁTÉKOS SOR- ÉS VÁLTÓVERSENY ORSZÁGOS DIÁKOLIMPIAI DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS Verseny rendezője és szakmai lebonyolítója Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny-

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS

I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS Időpont: 2015. szeptember 19. szombat I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS Helyszín: Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion (Versenyközpont, rajt/cél) 18. Sulisprint futás Utcai futóverseny (dorogi utcák és terek) HUNfoglalás

Részletesebben

Diákolimpia Mezei Futóbajnokság

Diákolimpia Mezei Futóbajnokság Diákolimpia Mezei Futóbajnokság Pest Megyei Döntő Résztvevők: Tápiószecső, (Csütörtök) Pest megye II.-VI. korcsoportos leány és fiú tanulói, akik felkészültek, és vállalják a versenykiírásban foglaltakat.

Részletesebben

Evezz együtt a bajnokokkal!

Evezz együtt a bajnokokkal! II. KANIZSAI SÁRKÁNYHAJÓ BAJNOKSÁG ÉS II. REGIONÁLIS SELEJTEZŐ Főszervező Kanizsa Kajak-kenu Klub Társszervező H-8800 Nagykanizsa, Bartók B. u. 9/a +3630 391 4958 kanizsakajak@freemail.hu Kanizsa Turizmusáért

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

Diákolimpia Mezei Futóbajnokság

Diákolimpia Mezei Futóbajnokság Résztvevők: Pest Megyei Mezei Futóbajnokság - versenykiírás Diákolimpia Mezei Futóbajnokság Pest Megyei Döntő Tápiószecső, (Csütörtök) Pest megye II.-VI. korcsoportos leány és fiú tanulói, akik felkészültek,

Részletesebben

Pronobiscum Vagyonvédelmi Kft Budapest, Batthyány u. 24. Versenykiírás

Pronobiscum Vagyonvédelmi Kft Budapest, Batthyány u. 24. Versenykiírás Versenykiírás A 2010. 04.24-én megrendezésre kerülő Személy- és Vagyonőri Szakmai versenyre E-mail: pronobiscum@pronob.hu, Tel./fax: (+36-1) 225 08 39, (+36-1) 225 08 40 Website: www.pronob.hu 2 A verseny

Részletesebben

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY A verseny Fővédnöke: Szervezőbizottság tagjai: Pásztor

Részletesebben

9. Sülysápi Futónap május 16. Versenykiírás

9. Sülysápi Futónap május 16. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Időpontja:

Részletesebben

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna:

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna: Férfi kispályás labdarúgó torna: Pályák: Csapatok: Lebonyolítás: Füves szabadtéri pályák. Nevezhető létszám csapatonként 10 fő (játszik 5+1 fő). A résztvevő csapatok számától függően minden csapat legalább

Részletesebben

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19.Coca-Cola Testébresztő Női Futógála időpont, helyszín Időpont: 2014. május 18. Helyszín: Városliget, Napozórét Rajt/Cél: Zichy Mihály út (Napozóréttel

Részletesebben

- XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS

- XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS - XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2084 Pilisszentiván, Sport tér GPS koordináta: 47.612152, 18.883802 Verseny időpontja: 2017.

Részletesebben

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 1. Célja: Versenyzési és minősítési lehetőség biztosítása a felnőtt és ifjúsági tájékozódási sportolók részére, a sportág népszerűsítése, vándorkupa elnyerése 2. Rendező:

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró Július. 18.

Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró Július. 18. Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2015 Sukoró 2015. Július. 18. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Velencei tó - Sukoró Evezős és Kajak-Kenu

Részletesebben

Esztergom (Toldiliget Lovaspanzió)

Esztergom (Toldiliget Lovaspanzió) Versenykiírás BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL 2013. Verseny célja: Lehetőség biztosítása egy különleges környezetben a természet kedvelői számára szabadidős sportok eltöltéséhez. Családok kimozdítása a természetbe,

Részletesebben

IV. BÚI Duatlon május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság

IV. BÚI Duatlon május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság IV. BÚI Duatlon 2018. május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság 2018. május 6., vasárnap Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság Balatonboglár Fővédnök: Móring József Országgyűlési

Részletesebben

Duatlon B KATEGÓRIA. 1. A verseny célja: 3. A versenyek időpontjai, helyszínei: 4. A versenyek résztvevői:

Duatlon B KATEGÓRIA. 1. A verseny célja: 3. A versenyek időpontjai, helyszínei: 4. A versenyek résztvevői: Duatlon B KATEGÓRIA 1. A verseny célja: A futás, és kerékpározás, mint az egészséges életmód kialakításának egyik eleme, része legyen a diákok mindennapos mozgáskultúrájának. Az iskolák közötti kapcsolatok

Részletesebben

Budapest, 2015. szeptember 27.

Budapest, 2015. szeptember 27. NATO PARTNERSH IIP RUNN IING FEST IIVAL BUDAPEST FUTÓFESZTIVÁL- NATO FUTÁS Budapest, 2015. szeptember 27. Futóprogramok és rajt időpontok: 11:00 10 km-es Futás női, férfi egyéni 10 km-es Váltófutás 2 fős

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Bajnokság IV. forduló Újpesti-öböl augusztus 4.

Magyar Sárkányhajó Bajnokság IV. forduló Újpesti-öböl augusztus 4. Magyar Sárkányhajó Bajnokság 2018. IV. forduló Újpesti-öböl 2018. augusztus 4. Szervező Magyar Kajak - Kenu Szövetség H-1138 Budapest, Latorca u. 2. www.kajakkenusport.hu Helyszín Újpesti-öböl (Budapest,

Részletesebben

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL 2015. március 29. Rajt: 9.30 óra - Jótékonysági Futás 11.00 óra - 1/4 maraton 11.05 óra - 1/2 maraton 11.10 óra - maraton (egyéni, váltó) Helyszín Debrecen, Gyulai István Atlétikai

Részletesebben

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA A DECATHLON KUPÁÉRT 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA 2011. szeptember 17. szombat 10.30 óra Hévíz Hagyományteremtő szándékkal nyolcadik éve hívjuk mozogni, sportolni

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

2010/2011. TANÉVI BM ORSZÁGOS TANINTÉZETI JÁRŐR BAJNOKSÁG

2010/2011. TANÉVI BM ORSZÁGOS TANINTÉZETI JÁRŐR BAJNOKSÁG 2010/2011. TANÉVI BM ORSZÁGOS TANINTÉZETI JÁRŐR BAJNOKSÁG NAGYKOVÁCSI, 2010. OKTÓBER 06. 1. A bajnokság célja: VERSENYKIÍRÁS A szakmai és sportbarátság erősítése. A tanintézeti tanulói kapcsolatok elmélyítése.

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Balaton kerülés BRM200 Balaton kerülés 2018 - BRM300 Piliskerülő 2018 - BRM400 Felvidék Maraton - BRM200 Tour of Sopianae BRM600 Central Pannonian Circle - BRM200

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Balaton kerülés BRM200 Balaton kerülés 2018 BRM200 Mura Maraton BRM300 Bakony Light 2019 - BRM400 Duna-Tisza Túra BRM300 Piliskerülő 2019 - BRM200 Pilistámadó - BRM600

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB 2018. szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás A felnőtt-férfi, a felnőtt-női, az utánpótlás férfi és az utánpótlás női korcsoportok számára kiírt hegyi országúti

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS és lebonyolítási terv. VII. Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar kupa június 12.

VERSENYKIÍRÁS és lebonyolítási terv. VII. Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar kupa június 12. Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgató H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. : 1903 Budapest, Pf.: 314 Tel: (36-1) 469-4436 Fax: (36-1) 469-4203 e-mail: fkititkarsag@katved.gov.hu A 2015. évi Sportmunkaterv

Részletesebben

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása 1. A verseny jellege: tömegrajtos országúti kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros Szövetség (MKSZ)- versenyrendszerén

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Ajka Városi Sportcentrum, 8400 Ajka, Sport u. 23. GPS koordináta: 47.110634 ; 17.549146

Részletesebben

2014. Október 4. www.futafok.hu VERSENYKIÍRÁS 2014.09.11.

2014. Október 4. www.futafok.hu VERSENYKIÍRÁS 2014.09.11. 1 2014. Október 4. www.futafok.hu VERSENYKIÍRÁS 2014.09.11. 2 FUTAFOK 2014 KERÜLETI FUTÓVERSENY VERSENYKIÍRÁS Időpont: 2014. október 4. Helyszín: Campona főbejárat Útvonal: Campona főbejárat előtti parkoló

Részletesebben

Nyugat-Magyarországi Régió Sport XXI. Terematlétikai verseny Győr vasárnap, 11:00

Nyugat-Magyarországi Régió Sport XXI. Terematlétikai verseny Győr vasárnap, 11:00 Nyugat-Magyarországi Régió Sport XXI. Terematlétikai verseny Győr 2016.12.04. vasárnap, 11:00 1. Verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a régió atlétika szakosztályaiban és a iskolai Kölyök Atlétika

Részletesebben

Versenykiírás Rendező. Verseny időpontja. A verseny helyszíne. Nevezés

Versenykiírás Rendező. Verseny időpontja. A verseny helyszíne. Nevezés Versenykiírás Rendező Soproni Rendészeti Sportegyesület, Soproni Atlétikai Klub, SMJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoport Csuka Zsolt SRSE elnök csuka.zsolt2@gmail.com Verseny időpontja 2015.szeptember

Részletesebben

- XII. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon VERSENYKIÍRÁS

- XII. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon VERSENYKIÍRÁS - XII. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon VERSENYKIÍRÁS 1) Helyszín Versenyközpont címe 2084 Pilisszentiván, Sport tér GPS koordináta 47.612152, 18.883802 Verseny időpontja 2018. szeptember 2. 2) Rendező

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2015. május 23. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT szeptember 12. Keszthely

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT szeptember 12. Keszthely ZALA MEGYE SPORTNAPJA A DECATHLON KUPÁÉRT 2009. szeptember 12. Keszthely ZALA MEGYE SPORTNAPJA 2009. szeptember 12. szombat 10.30 óra Keszthely Hagyományteremtő szándékkal hetedik éve hívjuk mozogni, sportolni

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A 2011-2012. tanévi BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra

VERSENYKIÍRÁS. A 2011-2012. tanévi BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra 2 VERSENYKIÍRÁS A 2011-2012. tanévi BM Tanintézeti Kispályás Labdarúgó Bajnokságra 1. A bajnokság célja: Elősegíteni a mindennapos testedzés feltételeinek megteremtését. A tanulók és a hallgatók figyelmének

Részletesebben

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt Versenyszabályzat Farkasokkal Kocogó http://www.medveotthon.hu/ Rendezvény időpont: 2015. október 4. (vasárnap) Rajt Futás 11:00-tól 3,5 km (7-14 év) 11:30-tól 3,5 km (15-30 év) 12:00-tól 3,5 km (31 év

Részletesebben

XLVI. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLVI. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szöveség Ejtőernyős Szakbizottság MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLVI. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza,

Részletesebben

MAGYAR EGYETEMI - FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÁLTÓFUTÓ BAJNOKSÁG (MEFOB)

MAGYAR EGYETEMI - FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÁLTÓFUTÓ BAJNOKSÁG (MEFOB) A 28. Bosch SZARVASŰZŐK keretében megrendezésre kerülő MAGYAR EGYETEMI - FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÁLTÓFUTÓ BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2018. április 7. 28. Bosch Szarvasűzők Országos váltófutóverseny Magyar

Részletesebben

Csömöri PrémiumKupa. 2015.június 7. Szervező. Iskolák közötti verseny

Csömöri PrémiumKupa. 2015.június 7. Szervező. Iskolák közötti verseny Csömöri PrémiumKupa 2015.június 7. Szervező Szervező A program rendezője, lebonyolítója a Kölyökkaland Alapítvány (PrémiumKupa). A versenyt a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft.-vel együttműködve

Részletesebben

I. Debreceni Cross Challenge

I. Debreceni Cross Challenge I. Debreceni Cross Challenge Kondipark Stadionfutás Vasakarat erőpróba BeStrong Kondipark Nagyerdei Stadion futópálya - Absolute Warrior Verseny időpontja: Verseny helyszíne: Verseny szervezője: Nevezési

Részletesebben

Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen

Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen Versenykiírás Időpont 2014. április 12., szombat 10.00 Helyszín Nagyhegyes kiserdei versenyközpont Rendezők Nagyhegyesi Futóklub, ub, Nagyhegyes

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kötélugró Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg, a versenyt

Részletesebben

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa 2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2014 évi RKSZ II. önvédelmi Nemzetkőzi Kupa bajnoki címek eldöntése - a Magyar és Nemzetkőzi

Részletesebben

III. BÚI Duatlon április 22. Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság április 23. Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság

III. BÚI Duatlon április 22. Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság április 23. Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság III. BÚI Duatlon 2017. április 22. Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság 2017. április 23. Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság Balatonboglár Fővédnök: Mészáros Miklós, Balatonboglár

Részletesebben

A nevezés csak a nevezési díj Ózdi Kerékpáros Egyesület számlájára történő beérkezése esetén kerül elfogadásra!

A nevezés csak a nevezési díj Ózdi Kerékpáros Egyesület számlájára történő beérkezése esetén kerül elfogadásra! 1. Verseny rendezője: Ózd Város Önkormányzata, Fiedler Ottó Sportegyesület, Ózdi Kerékpáros Egyesület, Ózdi Teknőc Futó Club. 2. Verseny célja: az úszás-kerékpározás-futás népszerűsítése a triatlon sportágon

Részletesebben

Versenykiírás Kunszentmártoni jubileumi futás szeptember 22.

Versenykiírás Kunszentmártoni jubileumi futás szeptember 22. Szám: Jóváhagyom: Szolnok, 2017... Matuska Zoltán tű. ezredes igazgató Versenykiírás 2017. szeptember 22. 1. A bajnokság célja: A Kunszentmártoni Hivatásos Tűzoltóság fennállásának 20. évfordulója kapcsán

Részletesebben

BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL

BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL Verseny neve: BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL Verseny helye, célja, táv: Dobogókő Verseny nevezési lehetőségek: Országúti futás (16 km), Országúti futás (27 km), Terepfutás (6,5 km), Terepfutás (16 km), Kerékpártúra,

Részletesebben

Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét

Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon SE Kecskemét IV. Hírös Kupa Ejtőernyős Célbaugró Verseny Kecskemét, Matkópuszta reptér 2012. május 18-20. Versenykiírás - 2-1. A verseny rendezője: Hírös Ejtőernyős és Hőlégballon

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Verseny célja:

VERSENYKIÍRÁS Verseny célja: VERSENYKIÍRÁS Verseny célja: A verseny egyediségét Sopron város és az útvonal adja. A versenyzők, túrázók és kísérőik megcsodálhatják a város történelmi, építészeti és egyéb látnivalóit, felfedezhetik

Részletesebben

I. REGIONÁLIS SELEJTEZŐ GYŐR

I. REGIONÁLIS SELEJTEZŐ GYŐR I. REGIONÁLIS SELEJTEZŐ GYŐR Szervező Szakmai támogató Időpont Helyszín Graboplast Győri Vízisport Egyesület H 9025 Győr, Töltésszer u. 22. +3630 377 5754 enagy67@t online.hu www.gyorivizisport.hu Magyar

Részletesebben

- V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S

- V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S - V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont 8693 Lengyeltóti, Kék-tó Üdülőfalu címe: GPS koordináta: 46.667793717.6363572

Részletesebben

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A verseny ideje: 2014. június 07. (szombat) A verseny célja: Versenyzési, erőfelmérési lehetőség biztosítása

Részletesebben

2016/2017. Tanévi NEHÉZSÉGI SPORTMÁSZÁS DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. Tanévi NEHÉZSÉGI SPORTMÁSZÁS DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. Tanévi NEHÉZSÉGI SPORTMÁSZÁS DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Sportmászás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

VIII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. és a. Magyar Paralimpiai Bizottság.

VIII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. és a. Magyar Paralimpiai Bizottság. VIII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA Ügyességi verseny A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége és a Magyar Paralimpiai Bizottság meghirdeti a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium,

Részletesebben

Gyalogos túranap október 12. Normafa

Gyalogos túranap október 12. Normafa BUDAPESTI SZABADIDŐSPORT SZÖVETSÉG 1053 Budapest, Curia utca 3. Gyalogos túranap 2013. október 12. Normafa A az Erzsébetvárosi SE közreműködésével szervezi 2013. október 12-én a MOCCANJ! Próbasorozat 2013.

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB 2017. június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt időfutam országos

Részletesebben

- IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2400 Dunaújváros Alsó Duna-parti út GPS koordináta: Verseny időpontja:

Részletesebben