Cvonline.hu SZOLGÁLTATÁSAINK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Cvonline.hu SZOLGÁLTATÁSAINK"

Átírás

1 Cvonline.hu SZOLGÁLTATÁSAINK

2 Számok, melyek garantálják a sikert átlagosan álláshirdetés átlagosan álláskereső havi látogatás több mint kereshető CV feliratkozott az állásértesítőre regisztrált a heti karrier hírlevélre feliratkozott HR-döntéshozó és cégvezető

3 Felhasználóink érdeklődési köre Asszisztencia, Adminisztráció Bank, Biztosítás Kereskedelem,Értékesítés Idegenforgalom/Szálloda/Vendéglátás Beszerzés/Logisztika, Szállítás IT, Informatika Termelés, Gyártás Szolgáltatás, Ügyfélszolgálat Marketing, Reklám, PR Pénzügy, Számvitel, Kontrolling

4 Legyen az ügyfelünk! Mert álláshirdetései a Cvonline oldalán kívül gyűjtőportálokra és aggregátorokra is átkerülnek. Mert álláshirdetése napi álláskeresőhöz juthat el. Mert hirdetését ben az állásértesítő szolgáltatásunk mellett heti állás hírlevélben is eljuttatjuk az adatbázisunkban önéletrajzzal rendelkező álláskeresőkhöz. Mert hirdetését heti rendszerességgel frissítheti, ami garantálja, hogy az utolsó hetekben és napokban is érkezzen pályázat az Ön által meghirdetett pozícióra. Mert álláshirdetései mobiltelefonon is olvashatóak Android és iphone tulajdonosok számára 2013 óta. Mert a Cvonline elkötelezett a minőségi szolgáltatás, a folyamatos és innovatív fejlődés mellett. Mert nekünk az a legfontosabb, hogy Ön jó minőségű jelöltek közül választhassa ki a megfelelő munkaerőt!

5 Álláshirdetés 2 hét 4 hét Megjelenés a Cvonline.hu-n és a regionális portálokon Releváns munkavállalók kiértesítése ben A hirdetés tartalma változtatható, frissíthető Anonim megjelenés is lehetséges Részletes statisztika Ft Ft * A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. **Az árak 1 pozíció esetén érvényesek.

6 Álláshirdetés pályázatkezelő rendszerrel* 4 hetes álláshirdetés pályázói és külső adatbázis Hozzáférés egy kiválasztott kategória önéletrajzaihoz Hozzáférés a teljes adatbázishoz ( önéletrajz) Profil-monitoring** Projektek létrehozása Csoportos küldési lehetőség Közel 30 féle keresési funkció Jelölt-összehasonlítás Keresés külső adatbázisban (LinkedIn, Xing, Facebook, GitHub, Stackoverflow) Eredmény indikátor*** * A Cvonline új Profil kereső rendszere a hirdetésre érkezett jelentkezések könnyebb feldolgozásához. ** es értesítés a megadott kritériumoknak megfelelő új CV-kről. *** A pályázói adatbázisban elérhető, a külső adatbázisban nincs ilyen funkció. **** A fenti árak havonta értendők és az ÁFA-t nem tartalmazzák Ft

7 Prémium hirdetések 2 hét 4 hét Álláshirdetés kiemeléssel (Álláshirdetés + automata frissítés*** + Premium Listing****) Ft Ft Álláshirdetés adatbázislevél kiküldéssel (Álláshirdetés + adatbázislevél***** kiküldés) Ft Ft Álláshirdetés kiemeléssel és adatbázis levéllel (Álláshirdetés + automata frissítés + Premium Listing + adatbázislevél kiküldés) Ft Ft * A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. ** Az árak 1 pozíció esetén érvényesek. *** Heti egy alkalommal automatikusan frissülő hirdetés, mellyel folyamatosan előrébb soroljuk hirdetését. **** Premium Listing kiemelt megjelenés választható hirdetési kategóriában, fixen a hirdetési lista legelején (2 hetes hirdetés esetén 3 nap, 1 hónapos hirdetés esetén 5 nap Premium Listing megjelenést biztosítunk). ***** Adatbázis levél Célzott tájékoztató küldése a Cvonline.hu önéletrajz-adatbázisában szereplő, a hirdetésben leírt elvárásoknak megfelelő álláskeresői csoportnak.

8 Top 10 jelölt Top 10 jelölt szolgáltatásunkat 2 és 4 hetes álláshirdetésekhez lehet kiegészítő szolgáltatásként igénybe venni. Az álláshirdetésben szereplő kritériumokat figyelembe véve a rendszerünk listázza a 10 legrelevánsabb álláskeresői profilt. Legrelevánsabb 10 jelölt listázása önéletrajzi adatbázisunkból a hirdetésben szereplő elvárások alapján Álláskeresői profilok összehasonlítása Önéletrajzok mentési lehetősége Ft * A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. ** Az árak 1 pozíció esetén érvényesek.

9 Önéletrajz-adatbázis hozzáférés Hozzáférés egy kiválasztott kategória önéletrajzaihoz Hozzáférés a teljes adatbázishoz ( önéletrajz) Profil-monitoring** Projektek létrehozása Csoportos küldési lehetőség Közel 30 féle keresési funkció Jelölt-összehasonlítás Keresés külső adatbázisban (LinkedIn, Xing, Facebook, GitHub, Stackoverflow) Eredmény indikátor Kategória adatbázis Ft Kategória + külső adatbázis Teljes adatbázis Teljes + külső adatbázis * * * * Ft Ft Ft * A legnépszerűbb kategóriák (Műszaki/Mérnök, IT/Informatika, Pénzügy/Számvitel/Kontrolling, Szolgáltatás/Ügyfélszolgálat/Vevőszolgálat, Kereskedelem/Értékesítés) árazása eltérő, a kategória adatbázis Ft, a kategória külső adatbázissal Ft. ** es értesítés a megadott kritériumoknak megfelelő új CV-kről. *** A fenti árak havonta értendők és az ÁFA-t nem tartalmazzák.

10 PRESELECTOR (Előszűrés) Szakképzett kollégáink javaslatot tesznek a hirdetés szövegezésesére, az esetleges változtatásokra és megjelentetik hirdetését az állásportálunkon. Mit tartalmaz a szolgáltatás? Hirdetés megírásában való segítségnyújtás Beérkező önéletrajzok szűrése Adatbázisok megszűrése Telefonos kapcsolatfelvétel Telefonos interjú irányított kérdések alapján Személyes interjú irányított kérdések alapján Idegennyelvű tesztelés Munkajogi, munkaügyi tanácsadás igény esetén Alapinformációk átadása a jelöltről Részletes riport (jelöltjellemzés) készítése a jelöltekről Vállalási határidő Részletes projekttervet készítünk Önnek, majd a megadott kritériumok alapján kollégáink megkezdik az adatbázisaink feltérképezését. * A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. **Az árak max. 2 fő együttes keresése esetén (ugyazon pozícióra) érvényesek. ***Az árak pozíciónként eltérőek, konkrét árajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat. Beérkező pályázatok & adatbázisok szűrése A beérkező pályázókat ellenőrzik, igény esetén telefonon, vagy akár személyesen is interjúztatják,így Ön már csak a releváns jelöltek anyagával találkozik. Beérkező pályázatok & adatbázisok telefonos előszűrése Telefonos interjú 2-4 hét min. 4 hét min. 4 hét Végül az Ön számára nem megfelelő jelölteket ben értesítjük. Személyes interjú min. 4 hét Ft-tól Ft-tól Ft-tól Ft-tól

11 Állásajánlatok kiemelt megjelenítése A hét ajánlatai Megjelenés a Cvonline főoldalán pozíció & céglogó Ft / hét Előnye: A hirdetés már állásportálunk főoldaláról, bármilyen szűrés vagy keresés nélkül elérhető. Premium listing Kiemelt megjelenés az ügyfél által választott tevékenységi területhez tartozó hirdetési listán Ft / nap Előnye: Célzott kiemelés. A hirdetés a feltöltési dátumtól függetlenül mindig az elsők között, kiemelten szerepel. *A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

12 Állásajánlatok megjelenítése közösségi oldalakon Facebook Megjelenés a Cvonline Facebook oldalán: Linkedin Megjelenés a Cvonline Linkedin oldalán: Szöveg és kép megszerkesztése Állás megjelenítése a közösségi oldalakon Ft / alkalom *A fenti ár az ÁFA-t nem tartalmazza.

13 PR cikk Legyen szó a munkáltatói márka építéséről, a portálokon lévő, aktív hirdetések népszerűsítéséről, vagy épp egy aktuális promócióról, a Cvonline.hu jobnetwork PR-cikkei a legjobb megoldást nyújtják. A főt elérő hírlevelünkben első, vagy második helyre tudjuk kiemelni a kívánt tartalmat egy rövid szöveges bevezetővel, mely átlinkel a portálon lévő teljes cikkre. PR cikk első helyen a hírlevélben Ft PR cikk második helyen a hírlevélben Ft Paraméterek 250 karakteres lead 150x150 px-es intro kép formátum: DOC képek a cikkhez, legalább 640x480 px felbontásban *A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

14 Adatbázis levél Önéletrajzi adatbázisunkban megadott objektív (és szubjektív) szempontok alapján megszűrjük és kialakítjuk az ideális jelöltekből álló célcsoportot, akiknek egy egyedi hírlevél formájában elküldjük az állásajánlatot. Ez egy igen hatásos toborzás-támogató szolgáltatás, hiszen segítségével erősen motivált jelentkezőkre számíthatunk. Adatbázis levél küldése meghatározott célcsoport számára: Ft *A fenti ár az ÁFA-t nem tartalmazza

15 Banner a főoldalon 1 hét 1115x90 / 728x90 px 1400x458 px FŐOLDALI FEJLÉC BANNER 1400x458 pixel FŐOLDALI TOP BANNER 1115x90 vagy 728x90 pixel FŐOLDALI KIS BANNER 300x90 pixel / db Ft Ft Ft 300x90 px 300x90 px 300x90 px Technikai paraméterek formátum: GIF, JPEG, HTML max. méret: 80 KB *A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

16 Banner az álláskategória oldalon 1 hét 1115x90 / 728x90 px 1400x206 px KATEGÓRIA OLDALI FEJLÉC BANNER 1400x206 pixel Ft KATEGÓRIA OLDALI TOP BANNER 1115x90 vagy 728x90 pixel Ft Targetálási lehetőségek: munkavégzés helye szerinti megjelenések keresett kulcsszó szerinti megjelenés *A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

17 Heti hírlevél Állásportál hálózatunk heti hírlevelével álláskeresőt érünk el rendszeresen. Ezek a közkedvelt üzenetek releváns információkkal, hasznos tanácsokkal és a legfrissebb hírekkel segítik a feliratkozott munkavállalókat. Megjelenési lehetőségek: 468x92 banner a cikkek után: Ft Kiemelt 468x92 banner a bevezető után, a cikkek előtt: Ft PR cikk a portálon, második helyre kiemelve a hírlevélben: Ft PR cikk a portálon, első helyre kiemelve a hírlevélben: Ft Brandelt fejléc: Ft Brandelt badge a bevezető mellett: Ft Komplett rebrandelt hírlevél (beleértve a fejlécet, a badge-et, az elválasztókat és a bannereket, plusz PR cikk a portálon, első helyre kiemelve a hírlevélben): Ft Heti kiemelt álláshirdetés: Ft *A fenti árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

18 Cvonline.hu Russmedia Digital Kft. H-1138 Budapest, Madarász Viktor u

Cvonline.hu Profil kereső

Cvonline.hu Profil kereső Cvonline.hu Profil kereső A Cvonline.hu profil keresőjével egyszerűen, gyorsan és hatékonyan találhat rá a megfelelő jelöltekre! Hogyan működik? Az új profil kereső egy szemantikus keresési technológián

Részletesebben

Médiaajánlat. Oldalbanner Mérete: 286x240px MOST INGYENES. PR cikk MOST INGYENES. Kiemelt partnerlogó Mérete: 60x160px MOST INGYENES

Médiaajánlat. Oldalbanner Mérete: 286x240px MOST INGYENES. PR cikk MOST INGYENES. Kiemelt partnerlogó Mérete: 60x160px MOST INGYENES Médiaajánlat Oldalbanner Mérete: 286x240px PR cikk Kiemelt partnerlogó Mérete: 60x160px Tematikus hírlevélben való megjelenés / alkalom Hírlevél Lehetősége nyílik a cégéről / szolgáltatásáról az adatbázisban

Részletesebben

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n

KREATÍV KAMPÁNYOK. Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n KREATÍV KAMPÁNYOK Megjelenési lehetőségek a profession.hu-n TARTALOM Bevezető 3 Termék lista 4 edm 4 Display típusok és beépített megjelenések 5 1. AV alapú display típusok 5 2. Beépített megjelenések

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

ww.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu ww

ww.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu ww it.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit. u www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu it.hu www.napivizit.hu www.napivizit.hu

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

médiaajánlat Szilveszter.hu

médiaajánlat Szilveszter.hu médiaajánlat Bemutatkozás A Magyarország egyetlen online magazinja, amely szilveszterhez kapcsolódó általános tartalmakat, valamint a téli szezonban leginkább érdeklődésre számot tartó témákat ölel fel.

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

INNOVATÍV MEGOLDÁS A MUNKAERŐPIACON

INNOVATÍV MEGOLDÁS A MUNKAERŐPIACON MUNKALEHETŐSÉG MINDENKINEK INNOVATÍV MEGOLDÁS A MUNKAERŐPIACON www.mumi.hu ugyfelszolgalat@mumi.hu A Munkalehetőség Mindenkinek Kft., vagyis, az Álláskeresők Szakmai Képviselete működése és filozófiája

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

Szuper leaderboard. Display hirdetések. A főoldal tetején, a profession fejléc felett megjelenő banner típus. MÉRET (PX): 980x100. HETI ÁR: 690 000 Ft

Szuper leaderboard. Display hirdetések. A főoldal tetején, a profession fejléc felett megjelenő banner típus. MÉRET (PX): 980x100. HETI ÁR: 690 000 Ft A főoldal tetején, a profession fejléc felett megjelenő banner típus. Szuper leaderboard F Főoldali megjelenés 980x100 ÁLLÁSKERESŐKNEK MUNKAADÓKNAK HIRDETÉSFELADÁS BELÉPÉS 690 000 Ft 172 500 Ft ÁLLÁSKERESÉS

Részletesebben

dental.hu...és ami mögötte van biztos megoldás a fogászati szakma elérésére

dental.hu...és ami mögötte van biztos megoldás a fogászati szakma elérésére dental.hu...és ami mögötte van biztos megoldás a fogászati szakma elérésére + hirdetési anyagok készítése 1 stratégiai tanácsadás + az Ön céljaihoz legjobban illeszkedő hirdetési eszközök kiválasztása

Részletesebben

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT

2011 Q4-2012 Q1 MÉDIAAJÁNLAT A WikiTech közösségi technológiai és innovációs online magazin a szlogen köré csoportosítva ír olyan témákról, melyek az átlagember napi tech és kütyü információs igényét kielégítik. Nem tesztel hűtőventillátorokat,

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

HETI HIRDETÉSI ÁRAK Érvényes augusztus 15-től.

HETI HIRDETÉSI ÁRAK Érvényes augusztus 15-től. nl at aj á ia éd m HETI HIRDETÉSI ÁRAK Érvényes 2018. augusztus 15-től. FELÜLET NEVE MEGJELENÉS HELYE MÉRET FŐOLDALI POZÍCIÓK NETTÓ ÁR (Ft) hét BRUTTÓ ÁR (Ft) (27% áfát tartalmaz) hét Fejléc banner főoldalon

Részletesebben

Testreszabott online kommunikációs megoldások

Testreszabott online kommunikációs megoldások Testreszabott online kommunikációs megoldások A PROFESSION SZÁMOKBAN NÉZD EZT A RENGETEG SZÁMOT AMIÉRT VÉRT IZZADTUNK Amíg nem számszerűsítjük, a hatékonyság is csak egy jól csengő ígéret. Percenként történik

Részletesebben

Axio Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 5. t: + 36 1 371-2853 f: + 36 1 371-2859 www.axio.hu. axio market webbolt 1 / 6

Axio Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 5. t: + 36 1 371-2853 f: + 36 1 371-2859 www.axio.hu. axio market webbolt 1 / 6 axio market webbolt 1 / 6 minta egy kész webboltra 2 / 6 Dizájn A színek, dizájn beállítását az axiomarket végzi. Egyedi igény szerint az oldal struktúrája is változtatható. A webbolt a http://boltnev.axiomarket.hu

Részletesebben

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA*

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA* BITPORT Ön sem informatikus, de munkája során az információtechnológia is gyakran befolyásolja döntéseit? Ön is IT szakember, akinek pénzügyi és gazdasági szempontból kell igazolnia a projektek hasznosságát?

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig Miért a Magro.hu? A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen célközönsége:

Részletesebben

Expressz Zrt. Online felületek 2010

Expressz Zrt. Online felületek 2010 Expressz Zrt. Online felületek 2010 Az expressz.hu Magyarország piacvezető apróhirdetési siteja: 500.000 friss apróhirdetéssel. 3 nagy kategória: Ingatlan, Jármű, Állás és 2 nagy apróhirdetési kategória

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

Topjob.hu médiaajánlat

Topjob.hu médiaajánlat Topjob.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topjob.hu bemutatkozás 3 ATopjob.hu tartalmi elemei 4 A Topjob.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board.

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board. Új munkatársak megtalálása és megtartása Célok Toborzással kapcsolatos célok Jelentkezők- minőség és mennyiség Time to hire rövidítése Állásajánlatok elfogadási arányának a növelése Célcsoport Szakmailag

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó boon.hu. Médiaajánlat

Inform Média Lapkiadó boon.hu. Médiaajánlat Inform Média Lapkiadó boon.hu Médiaajánlat 2017 Havi átlag Valós látogató Látogatás Oldalletöltés 634 806 4 358 809 29 472 811 Asztali 67% Heti átlag Napi átlag 216 551 726 468 4 879 224 141 186 79 717

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk.

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk. Cégbemutató A humánerőforrás a mi szakterületünk. MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS Mi a munkaerő-kölcsönzés? A munkaerő-kölcsönzés a legelterjedtebb atipikus foglalkoztatási forma, melynek keretében a foglalkoztató

Részletesebben

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.)

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: 2014. március 25.) A Jootthon nem csupán egy hirdetési- nyilvántartási portál, Jootthon egy olyan közösség, amelynek tagjai folyamatosan oszthatnak

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA!

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! OpenJobs Megoldások mindenkinek, aki munkatársat keres! KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS VÁLOGASSON A JELENTKEZŐK ÉS AZ

Részletesebben

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon Bemutatkozás A 2015-ben 10 éves Termálfürdő.hu Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja, amely a fürdőzés mellett életmód, wellness témákban nyújt érdekes és minőségi információkat olvasóinak.

Részletesebben

VIN PORT.hu. Médiaajánlat 2015

VIN PORT.hu. Médiaajánlat 2015 VIN PORT.hu Médiaajánlat 2015 www.vinoport.hu info@vinoport.hu 8 éves a Vinoport.hu amely 2014. júliusában új köntösbe öltözött! A megújult a Vinoport.hu minden eddiginél fiatalosabb, letisztultabb és

Részletesebben

V I N P O R T. h u MédiaajánlaT

V I N P O R T. h u MédiaajánlaT VIN P O R T. h u MédiaajánlaT www.vinoport.hu info@vinoport.hu Több mint 10 éves a Vinoport.hu amely 2014. júliusában új köntösbe öltözött! A megújult a Vinoport.hu minden eddiginél fiatalosabb, letisztultabb

Részletesebben

Cvonline.hu SZOLGÁLTATÁSAINK

Cvonline.hu SZOLGÁLTATÁSAINK Cvonline.hu SZOLGÁLTATÁSAINK A Cvonline.hu jobnetwork országos lefedettségű állásportál hálózat borsodjobs.hu nogradjobs.hu szabolcsjobs.hu gyorjobs.hu vasjobs.hu veszpremjobs.hu komaromjobs.hu hevesjobs.hu

Részletesebben

Russmedia Hírportálok. Médiaajánlat

Russmedia Hírportálok. Médiaajánlat Russmedia Hírportálok Médiaajánlat Valós látogató Látogatás Oldalletöltés Havi átlag Heti átlag Napi átlag 317 979 3 090 254 28 685 224 143 935 705 505 6 515 018 101 898 68 274 945 493 férfi nő 49% 51%

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27.

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. Budapest, 2014. január 27. ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. 1. Mi a www.tetalap.hu címen elérhető

Részletesebben

Síelők.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat Síelők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Síelők.hu bemutatkozás 3 A Síelők.hu tartalmi elemei 4 A Síelők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

HVG Állásbörze. Eredmények és újdonságok

HVG Állásbörze. Eredmények és újdonságok HVG Állásbörze Eredmények és újdonságok A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervásárává vált 2011 tavaszára 7.490 látogató a helyszínen Összesen 9.895 online regisztrált álláskereső 152 kiállító (ebből

Részletesebben

Megújult a. A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik. Látogatottság: UV átlag (havi): 100.000 fő UV (heti): 20.000-25.000 fő

Megújult a. A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik. Látogatottság: UV átlag (havi): 100.000 fő UV (heti): 20.000-25.000 fő Megújult a A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik A 2014 végén megújult Borászportál.hu csaknem tíz éve látja el friss hírekkel, izgalmas írásokkal a borfogyasztó közönséget. A portál a meglévő

Részletesebben

Médiaajánlat. fizetett politikai hirdetés közzétételére

Médiaajánlat. fizetett politikai hirdetés közzétételére Médiaajánlat fizetett politikai hirdetés közzétételére Miért pont a Dehír?* O Debrecenben a hírportál ismertsége 76%-os O csak a megyeszékhelyen közel 170 ezer ember ismeri O a teljes olvasottsága a lapnak

Részletesebben

Képzettségi elvárások:

Képzettségi elvárások: Az MP Solutions Személyzeti Tanácsadó Kft. - toborzási és kiválasztási csapata bővítésére - HR gyakornokot keres. HR gyakornok Feladat és felelősségi kör: szaksajtó figyelés és piackutatási projektekben

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Hir7.com médiaajánlat

Hir7.com médiaajánlat Hir7.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hir7.com bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek a Hir7.com-n

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Médiaajánlat Érvényes: 2013.április 02-től 3 hónapig.

Médiaajánlat Érvényes: 2013.április 02-től 3 hónapig. Médiaajánlat Érvényes: 2013.április 02-től 3 hónapig Miért a Magro.hu? Innováció a mezőgazdasági értékesítésben A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában,

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Adó1százalék.com. Adó1százalék.com

Adó1százalék.com. Adó1százalék.com Bemutatkozás Látogatottság Az idén 2 éves Magyarország vezető portálja az adó 1+1% felajánlás témakörében. Az oldal hiánypótló találkozási pontot jelent az adót felajánló magánszemélyek, az adományt fogadó

Részletesebben

Médiaajánlat szeptember.

Médiaajánlat szeptember. Médiaajánlat 2016. szeptember www.magro.hu Mi az a Magro? A Magro.hu egy online mezőgazdasági piactér, amely többek között gabonafélék, egyéb szántóföldi- és takarmánynövények és mezőgazdasági gépek nagy

Részletesebben

MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK

MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK 2019 MÉDIAAJÁNLAT MAGAZIN ONLINE DIGITÁLIS FACEBOOK 2 MAGAZIN 1991 alapítás éve 4000 példányszám 12 szám/év megjelenés 76 oldal terjedelem Olvasói csoport: előfizetők. Eloszlás: 3000 előfizető, 1000 további.

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak induló gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította a szülők körében igen

Részletesebben

Médiaajánlat IRODATÉRKÉP ÉS RAKTÁRTÉRKÉP LÁTOGATOTTSÁGI ADATOK* STRATÉGIAI PARTNEREK

Médiaajánlat IRODATÉRKÉP ÉS RAKTÁRTÉRKÉP LÁTOGATOTTSÁGI ADATOK* STRATÉGIAI PARTNEREK Médiaajánlat IRODATÉRKÉP ÉS RAKTÁRTÉRKÉP Az ország első számú kereskedelmi ingatlankereső portáljai Prémium felületek és felhasználók Jól célozható közönség (bármilyen kereskedelmi vagy befektetési ingatlant

Részletesebben

F1világ.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat F1világ.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 F1világ.hu bemutatkozás 3 Az F1világ.hu tartalmi elemei 4 Az F1világ.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től

epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től epiteszforum.hu médiaajánlat érvényes 2010. október 1-től Az idén 10 éves www.epiteszforum.hu naponta új hírekkel jelentkező építészeti napilap, amely a hasznos szakmai és közéleti információk mellett

Részletesebben

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra Üzletről, gazdaságról, közérthetően Iskolai végzettség szerinti megoszlás Az mfor.hu 2000 óta működő gazdasági

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN

AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN AZ IDEÁLIS ÁLLÁS- HIRDETÉS 2018-BAN 1 A jó álláshirdetés alapvető kritériumait így foglalhatjuk össze: A tulajdonságok helyett az előnyökre koncentrál. A szövegezéshez nem árt némi online értékesítési,

Részletesebben

Computerworld.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat Computerworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Computerworld.hu bemutatkozás 3 Computerworld.hu tartalmi elemei 4 A Computerworld.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

HR FELHŐ. Webes alapú, toborzási-kiválasztási rendszer

HR FELHŐ. Webes alapú, toborzási-kiválasztási rendszer HR FELHŐ Webes alapú, toborzási-kiválasztási rendszer Problémák helyett megoldások a toborzás-kiválasztásban Személyzetfelvételért felelős szakemberként biztosan Ön is tisztában van már azzal, hogy az

Részletesebben

- A megyei igazgató pénzügyi-gazdasági jellegű döntéseinek szakmai előkészítése, támogatása;

- A megyei igazgató pénzügyi-gazdasági jellegű döntéseinek szakmai előkészítése, támogatása; A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet gazdasági vezető munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete

Részletesebben

Egészség az őszi-téli időszakban

Egészség az őszi-téli időszakban Egészség az őszi-téli időszakban SZEZONÁLIS NATÍV ÉS DISPLAY HIRDETÉSI KAMPÁNY - AJÁNLAT - Miért a WEBBeteg.hu? Google pozíció - Kiemelkedő célzott elérés A WEBBeteg stabilan az első találat a megfázással

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. Pécsma és Pécsi Hírek. Hirdetési méret- és ártáblázat. Érvényes január 22-től

MÉDIAAJÁNLAT. Pécsma és Pécsi Hírek. Hirdetési méret- és ártáblázat. Érvényes január 22-től Pécsma és Pécsi Hírek Hirdetési méret- és ártáblázat Érvényes 2018. január 22-től pécsma.hu FELÜLET NEVE MEGJELENÉS HELYE MÉRET LISTAÁR hét FORMÁTUM super leaderboard F1 "bekúszó" (1 óra alatt egy eszközön

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2019 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

Pafi.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat Pafi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pafi.hu bemutatkozás 3 A Pafi.hu tartalmi elemei 4 A Pafi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT. Érvényes: 2015. szeptember 25-től

ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT. Érvényes: 2015. szeptember 25-től ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT Érvényes: 2015. szeptember 25-től Az ország első számú térképes, innovatív ingatlankereső portálja Prémium, tematikus környezet és felületek Komplex és rugalmas hirdetési megoldások

Részletesebben

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

FIFA-lapcsoport médiaajánlat FIFA-lapcsoport médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 FIFA-lapcsoport bemutatkozás 3 A FIFA-lapcsoport tartalmi elemei 4 Az oldalak strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Ne csak célozgasson...

Ne csak célozgasson... Ne csak célozgasson... ...menjen biztosra! ORVOS KAPCSOLAT Az on-line orvosközösség médiaajánlat www.orvoskapcsolat.hu Egy kattintásra az ország legnagyobb orvosközössége Több, mint 3500 orvos közvetlen

Részletesebben

A képalkotás világa - Képalkotó diagnosztikai szakmai portál M é d i a a j á n l a t 2008-2009 A modern radiológiának a kommunikációban is élnie kell az internet adta lehetőségekkel. Portálunk többmint

Részletesebben

Hirdetési információk - lakasvasar.com - bevezető árak! Banner Méret (képpont) Heti ár Havi ár Full - standard banner (fekvő) 468 x 60 px 50 000 140 000 Dupla banner 468 x120 px 60 000 170 000 Button banner

Részletesebben

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat 2010 Érvényes: 2010. április 1-től visszavonásig. 1 / 8 1. Nyereményremény Heti Játék Csomag: Megjelenési felületek: A) a Nyeremenyremeny.hu címoldalán ajánló boxban - cég

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Médiaajánlat 2009-2010

Médiaajánlat 2009-2010 Médiaajánlat 2009-2010 Bemutatkozás Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar

Részletesebben

EURES. Biztonságos külföldi munkavállalás. Horváth Máté EURES társhálózati koordinátor PM EURES Nemzeti Koordinációs Iroda október 17.

EURES. Biztonságos külföldi munkavállalás. Horváth Máté EURES társhálózati koordinátor PM EURES Nemzeti Koordinációs Iroda október 17. EURES Biztonságos külföldi munkavállalás Horváth Máté EURES társhálózati koordinátor PM EURES Nemzeti Koordinációs Iroda 2018. október 17. Mi jut az eszébe arról, hogy uniós munkavállalás? Ön dolgozott

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

Médiaajánlat február.

Médiaajánlat február. Médiaajánlat 2014. február Miért a Magro.hu? Innováció a mezőgazdasági értékesítésben A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen

Részletesebben

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön

Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Megjelenési lehetőségek a Várépítő pályázathoz kötődő kommunikációs csatornákon és eszközökön Pályázati felhívás (postázott nyomtatott anyag) Minden évben több mint 8 000 példányban gyermekintézményeknek,

Részletesebben

Neston.hu médiaajánlat

Neston.hu médiaajánlat Neston.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Neston.hu bemutatkozás 3 Neston.hu tartalmi elemei 4 A Neston.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Internet penetráció Magyarországon 72%

Internet penetráció Magyarországon 72% Bemutatkozás Kik vagyunk? Internet penetráció Magyarországon 72% Facebook felhasználók 5 000 000! Naponta aktív: 2 500 000 Mobiltelefon előfizetések száma 11 580 000 Mi a social media / közösségi média?

Részletesebben

Médiaajánlat ÚJDONSÁG ELÔNYÖK KÜLÖNLEGESSÉG

Médiaajánlat ÚJDONSÁG ELÔNYÖK KÜLÖNLEGESSÉG A Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége egészségügyi ismeretterjesztô folyóiratának online változata ÚJDONSÁG Teljes körû gyógyszertárkeresô adatbázis található. ELÔNYÖK

Részletesebben

Evamagazin.hu médiaajánlat

Evamagazin.hu médiaajánlat Evamagazin.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Evamagazin.hu bemutatkozás 3 A Evamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Evamagazin.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

médiaajánló TARTALOMBÓL PRINT & ONLINE SZERKESZTÔSÉG CímlAP

médiaajánló TARTALOMBÓL PRINT & ONLINE SZERKESZTÔSÉG CímlAP 2013 2014 2013. SZEPTEMBER PRINT & ONLINE 10 000 nyomtatott példány, átlag 50 000 látogató havonta Címlapi EXTRA kiemelt hirdetési hely (141 mm x 55 mm) (B1/E) BUDAÖRSIEK INGYENES KÖZÉLETI INFORMÁCIÓS

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Ckm.hu médiaajánlat 3333

Ckm.hu médiaajánlat 3333 Ckm.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ckm.hu bemutatkozás 3 A Ckm.hu tartalmi elemei 4 A Ckm.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Médiaajánlat Érvényes: augusztus 1-től 3 hónapig.

Médiaajánlat Érvényes: augusztus 1-től 3 hónapig. Médiaajánlat Érvényes: 2013. augusztus 1-től 3 hónapig Miért a Magro.hu? Innováció a mezőgazdasági értékesítésben A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában,

Részletesebben

Látogatóink összetétele:

Látogatóink összetétele: Médiaajánlat Az ICI Interaktív Kommunikációs Zrt. hazánk legnagyobb független időjárási szolgáltatója büszkén mutatja be Önnek a több mint 8 éve működő Időjárás.hu portált. Célunk, hogy teljes Kárpát-medencére

Részletesebben

ORVOSOK LAPJA. Médiaajánlat 2018 MINDEN SZAKMÁT LEFED KINEK AJÁNLJUK? MEGOLDÁSOK CÉLCSOPORTOK OLVASÓINK ÉLETKORA

ORVOSOK LAPJA. Médiaajánlat 2018 MINDEN SZAKMÁT LEFED KINEK AJÁNLJUK? MEGOLDÁSOK CÉLCSOPORTOK OLVASÓINK ÉLETKORA ORVOSOK LAPJA Médiaajánlat 2018 MINDEN SZAKMÁT LEFED Az idén 14 éves Orvosok Lapja a Magyar Orvosi Kamara hivatalos folyóirata. A Magyarországon működési engedéllyel rendelkező, aktív, praktizáló orvosok

Részletesebben

Pcguru.hu médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat Pcguru.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcguru.hu bemutatkozás 3 Pcguru.hu tartalmi elemei 4 A Pcguru.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben