AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Sebészeti eszközök beszerzése.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Sebészeti eszközök beszerzése."

Átírás

1 AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Sebészeti eszközök beszerzése. tárgyú egyszerű közbeszerzési eljáráshoz KÉ-22877/2011 MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

2 Tisztelt Ajánlattevő! Az Országos Onkológiai Intézet a Kbt. 22. (1) bekezdés b) pontja alapján kötelezett közbeszerzési eljárás lefolytatására. Ajánlatkérő az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban részletezett árubeszerzést kívánja beszerezni. Az ajánlat kidolgozásának alapját az ajánlattételi felhívás és az ajánlattételi dokumentáció együttesen képezik, amelyek kiegészülnek a Kbt. 56. (1) (4) bekezdésében foglaltak alapján adott tájékoztatással. Az ajánlat elkészítéséhez Ajánlatkérő dokumentációt állított össze, amely utal azon igazolásokra illetőleg nyilatkozatokra, amelyeket az ajánlatnak tartalmaznia kell. A dokumentációban található Iratjegyzékben megjelölt formanyilatkozatokat cégszerűen aláírva kell az ajánlathoz csatolni. A dokumentáció kiegészíti az ajánlattételi felhívásban foglaltakat, így a dokumentáció az ajánlattételi felhívással együtt kezelendő. A dokumentáció közreadásával az a célunk, hogy segítséget nyújtsunk ajánlatának a Kbt. előírásainak és elvárásainknak megfelelő, minden egyes követelményt teljesítő összeállításához. A dokumentáció elkészítésének általunk nem titkolt célja többek között az is: szeretnénk elérni, hogy az ajánlattételi felhívásra minél több érvényes ajánlatot kapjunk, biztosítva ezáltal a számunkra legkedvezőbb ajánlat kiválasztásának lehetőségét. Előzőekre tekintettel a dokumentáció kizárólag az ajánlatának összeállításához elengedhetetlenül szükséges információkat, nyilatkozatokat, igazolásokat és egyéb dokumentumokat (továbbiakban: dokumentumok) tartalmazza, a tartalomjegyzékben meghatározott sorrendben. A kért, s a tartalomjegyzékben megadott sorrendet kérjük, hogy ajánlatának összeállításakor is szíveskedjék betartani, oly módon, hogy először a saját (ajánlattevői), majd esetleges alvállalkozói dokumentumait (nyilatkozat, igazolás, stb.) helyezi el. Amikor ajánlatát teljes körűen összeállította kérjük az egyes oldalakat az összes információt tartalmazó (szöveg, szám, fénykép, bélyegző, stb.) oldalt a csatolt dokumentumokkal együtt, folyamatosan növekvő sorszámmal ellátni szíveskedjék. Kéréseink teljesítése mindkettőnk számára hasznos, hiszen: Önnek, mint ajánlattevőnek megkönnyíti összeállított ajánlatának benyújtás előtti ellenőrzését abból a szempontból, hogy az valóban tartalmazza-e a Kbt-ben, az ajánlattételi felhívásban, és a dokumentációban előírt dokumentumokat; Nekünk, mint ajánlatkérőnek pedig nagymértékben segítséget nyújt ez által ajánlata bontáskori, és azt követő alaki, formai- és tartalmi szempontok szerinti felülvizsgálatánál, tehát végső fokon az ajánlati felhívásban, illetőleg a dokumentációban meghatározott feltételeknek való megfelelésének meghatározásához. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

3 Ha az ajánlat tartalmi elemeinek vizsgálata alapján ajánlatkérő az ajánlattevő ajánlatát hiánypótlást követően érvénytelennek nyilvánítja, az ajánlatot tekintettel a Kbt (6) bekezdésére nem értékeli. Kérjük, hogy ajánlata összeállítását megelőzően figyelmesen tanulmányozza át a dokumentációban leírtakat. Szeretnénk arra is felhívni szíves figyelmüket, hogy miután a közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított évi CXXIX. törvény 7.. (2) bekezdése szerint a szabályosan lezárt ajánlatokat 5 évig sértetlenül meg kell őrizni az ajánlatban elhelyezett dokumentumok eredeti példányát visszaadni nem áll módunkban, továbbá ugyanezen okból az ajánlathoz külön csatolt dokumentumokat kivéve a Kbt. 73. (1) bekezdésére vonatkozót sem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a hiánypótlás során utólag kapunk Önöktől bármilyen dokumentumot, azokat mellékelnünk kell az eredeti ajánlathoz, így a fentiek e dokumentumokra is érvényesek. A sikeres ajánlattétel érdekében külön felhívjuk szíves figyelmét az alábbi jogszabályi változásra: a kizáró okokat szeptember 15.-étkövetően már nem utólag, hanem az ajánlatban kell igazolni; Végezetül felhívjuk a figyelmét a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvény (továbbiakban: Kbt.) 70. (4)-(7) bekezdéseinek előírásaira, amelyek szerint: (4) Az ajánlattevő ugyanabban a közbeszerzési eljárásban részajánlattételi lehetőség biztosítása esetén ugyanazon rész tekintetében a) nem tehet közös ajánlatot más ajánlattevővel, b) más ajánlattevő a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozójaként nem vehet részt, c) más ajánlattevő számára erőforrást nem biztosíthat. (5) Egy személy (szervezet) nem lehet egy ajánlatban, részajánlat-tételi lehetőség biztosítása esetén ugyanazon rész tekintetében egyszerre erőforrást nyújtó szervezet és alvállalkozó. (6) Ha egy a pontjának a) d) alpontjai hatálya alá nem tartozó személy (szervezet) a közbeszerzés értékének huszonöt százalékát meghaladó mértékben fog részt venni a szerződés részajánlat-tételi lehetőség biztosítása esetén egy részre vonatkozó szerződés teljesítésében, akkor nem lehet alvállalkozónak minősíteni, hanem az ajánlatban és a szerződés teljesítése során közös ajánlattevőként kell, hogy szerepeljen. (7) Egy személynek (szervezetnek) a szerződés teljesítésében való részvétele arányát az határozza meg, hogy milyen arányban részesül a beszerzés tárgyának ÁFA nélkül számított ellenértékéből. Bízunk abban, hogy a Kbt., az ajánlattételi felhívás és a dokumentáció együttesen elegendő útmutatást nyújt érvényes ajánlatuk összeállításához és benyújtásához. Budapest, szeptember 12 MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

4 Tisztelettel: Tímár László ügyvezető igazgató Medimport Kft MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

5 ÚTMUTATÓ ÉS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK 1. Az ajánlatra vonatkozó kiegészítések 1.1. Az ajánlathoz csatolni kell: - az ajánlati felhívásban részletezett pénzügyi és gazdasági, valamint műszaki alkalmasság megítélésére vonatkozó nyilatkozatokat és igazolásokat, - az ajánlattevő, Kbt (1) bekezdés b) pontja szerinti alvállalkozója és az erőforrást nyújtó szervezet nevében aláíró, vagy az ajánlat részét képező bármely nyilatkozatot aláíró személy hitelesített aláírási címpéldányának az ajánlattételi felhívás feladásának napjától visszaszámított egy évnél nem régebbi másolati példányát t. - a cégkivonatban nem szereplő kötelezettségvállaló(k) esetében az erre vonatkozó a meghatalmazott aláírását is tartalmazó írásos meghatalmazás eredeti példányát - az ajánlatnak 1 példányban elektronikus adathordozón történő benyújtását és Ajánlattevő cégszerűen nyilatkozatát, hogy az ajánlat elektronikus formában benyújtott (jelszó nélkül olvasható, de nem módosítható.pdf file) példánya a papír alapú (eredeti) példánnyal megegyezik A cégjegyzési jogosultság, a képviseleti jogok és a Kbt (1) bekezdés c) pontja alkalmazása során a többségi befolyás ellenőrzése érdekében magyarországi bejegyzésű cég esetében az ajánlattevő, a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó és az igénybe vett erőforrást biztosító szervezet csatolja az ajánlathoz az ajánlat igazolt benyújtásától számított 30 napnál nem régebbi cégkivonatának másolatát. Amennyiben a csatolt igazolásból kitűnően cégügyében el nem bírált módosítás van folyamatban, a változás tartalmát igazoló dokumentum másolatát is csatolni kell az ajánlathoz Ajánlatkérő a nyertes közös ajánlattevőtől nem követeli meg gazdasági társaság létrehozását, de együttes ajánlattétel esetén a közös ajánlattevőknek egyetemleges kötelezettséget és felelősséget kell vállalniuk. Az ajánlatban meg kell jelölni, hogy képviselőként melyik ajánlattevő jár el, az erre vonatkozó meghatalmazást az ajánlathoz csatolni kell. Ajánlattevő(k) a kötelezettségvállalások tekintetében teljes körű felelősséggel tartozik/nak a Ptk (1) bekezdése figyelembe vételével. Ajánlattevő a Ptk (1) bekezdése szerinti kötelezettségvállalás megosztását köteles a szerződéstervezetében részletesen meghatározni Az ajánlattevőnek, a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak a gazdasági és pénzügyi alkalmasság körében a Kbt. 66. (1) bekezdés a) pontja tekintetében külön-külön kell, a Kbt. 66. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

6 (1) bekezdés c) pontja tekintetében együttesen is meg lehet felelni az alkalmassági követelményeknek Ajánlattevőnek és a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak, illetve a közös ajánlattevőknek, valamint a Kbt. 65..(3) bekezdése szerinti szervezetnek a műszaki és szakmai alkalmassági követelményeknek együttesen is megfelelhetnek Ajánlattevő az alkalmassági minimum követelményeknek a közbeszerzés értékének tíz százalékát nem meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozóval együtt is megfelelhet. Ebben az esetben az ajánlatnak tartalmaznia kell ezen - a közbeszerzés értékének tíz százalékát nem meghaladó mértékben igénybe venni kívánt - alvállalkozó nevét, címét, továbbá az ajánlattevő alkalmasságának igazolásához szükséges igazolásokat, nyilatkozatokat is Ajánlattevőnek ajánlatában nyilatkoznia kell a Kbt (2) bekezdés, 71.. (1) bekezdés a)-b)- c)-d) pontjára és a Kbt (3) bekezdésére vonatkozóan Az ajánlat részeként csatolni kell az ajánlattevő, 10 % feletti alvállalkozó, valamint az erőforrást biztosító szervezet nyilatkozatát a számlavezető pénzügyi intézményekről, a jelenleg vezetett bankszámlákról Az ajánlatban lévő, minden - az ajánlattevő vagy alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó, vagy a Kbt. 69. (8) bekezdés szerinti szervezet által készített - dokumentumot (nyilatkozatot) a végén alá kell írnia az adott gazdálkodó szervezetnél erre jogosult(ak)nak vagy olyan személynek, vagy személyeknek aki(k) erre a jogosult személy(ek)től írásos felhatalmazást kaptak Az ajánlat minden olyan oldalát, amelyen - az ajánlat beadása előtt - módosítást hajtottak végre, az adott dokumentumot aláíró személynek vagy személyeknek a módosításnál is kézjeggyel kell ellátni Amennyiben ajánlattevő, a Kbt (1) bekezdés b) pontja szerinti alvállalkozója és az erőforrást nyújtó szervezet a közbeszerzési eljárásban a jogelődjének referenciáival kívánja műszaki, illetőleg szakmai alkalmasságát igazolni, csatolja ajánlatához az átalakulásra, jogutódlásának, valamint a tevékenység folytatásának igazolására vonatkozó okiratokat, valamint nyilatkozatot, hogy az adott szervezet jogosult a referencia felhasználására A megajánlott termékeknek mindenben meg kell felelniük a műszaki leírásban meghatározott követelményeknek Jelen közbeszerzési eljárásban csak új, használatlan termékek ajánlhatók meg. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

7 1.14. Az esetleges minőségi problémákkal kapcsolatos nézeteltérés esetén, annak elbírálásában a szerződő felek akkreditált orvostechnikai labor szakvéleményének illetékességét kötik ki A szerződés szerinti termékek lehívása havonta maximum kétszer történik. A szállítási határidő a lehívás kézhezvételét követő 1 hét A steril anyagok sterilitásának minimális lejárati határideje az átvételkor 1 év Amennyiben ajánlattevő nem a megajánlott termék(ek) gyártója, a forgalmazási jogosultságát igazoló határozat másolati példányát csatolja. Amennyiben ajánlattevő a gyártó, abban az esetben egy gyártói nyilatkozatot kérünk csatolni Ajánlattevő a szállítási igényre vonatkozó írásos értesítésben megjelölt szállítási napot követő naptól minden késedelmes nap esetére késedelmi kötbért köteles fizetni. Mértéke az érintett árucikkek bruttó értékének figyelembe vételével napi 1 %, legfeljebb azonban az érintett áru bruttó értékének 20 %-a Ajánlatkérő az Intézmény likviditásának biztonsága érdekében a nyertes Ajánlattevővel halasztott fizetésben kíván megállapodni. Ez azt jelenti, hogy Ajánlatkérő nem a teljesítéstől számított 15 napon belül fizet, hanem a teljesítést követően, Ajánlattevő által kiállított számla ellenében, Ajánlattevőnek a bírálati részszempont szerinti vállalása szerint számított. napon belül A nyertes Ajánlattevő a teljesítésről kiállított számlát havonta az előző hónapra vonatkoztatva minden hónap első 7 napjában nyújthatja be az Intézetnek Ajánlatkérő az alvállalkozók igénybevétele esetén elsőnek az alvállalkozókra vonatkozó, a teljesítés elismerését követően kiállított számlát 15 napon belül átutalással fizeti ki, illetőleg az Art. 36/A. (3) bekezdése szerint azt (annak egy részét) visszatartja Amennyiben a nyertes ajánlattevő (Szállító) az ajánlatkérőként (Megrendelő) szerződő fél által igazolt szerződésszerű teljesítés ellenére a bírálati szempont szerint vállalt fizetési határidő eredménytelenül telik el, a nyertes ajánlattevő (Szállító) jogosult az Ajánlatkérő (Megrendelő) Magyar Államkincstárnál vezetett számú fizetési számlára beszedési megbízás benyújtására, azzal, hogy a Magyar Államkincstár a Megrendelő által a szerződéshez csatolt felhatalmazás és hozzájárulás alapján annak teljesítésére köteles, kivéve, ha a nyertes ajánlattevő (Szállító)a Kbt (3) bekezdés e), illetőleg f) pontja szerinti kötelezettségét nem teljesítette Az ajánlatban levő minden az ajánlattevő, vagy alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó, vagy a Kbt. 69. (8) bekezdés szerinti szervezet által készített - dokumentumot a végén az erre jogosultnak alá kell írnia, az összes információt tartalmazó (szöveg, szám, fénykép, bélyegző, stb.) oldalát folyamatos sorszámozással MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

8 (az ajánlat oldalszámozása eggyel kezdődjön és folyamatosan, oldalanként növekedjen.), az oldalszámokat is feltüntető tartalomjegyzékkel ellátva, 4 nyomtatott példányban (1 eredeti, 3 másolati példány, az Eredeti vagy Másolati megjelölés feltüntetésével), és egy elektronikus példányban (jelszó nélkül olvasható, de nem módosítható.pdf file) kell elkészíteni. A nyomtatott ajánlat minden egyes példányát zsinórral, lapozhatóan össze kell fűzni, a csomót matricával az ajánlat első vagy hátsó lapjához kell rögzíteni. A matricát le kell bélyegezni, vagy az ajánlattevő részéről erre jogosultnak alá kell írni, úgy hogy a bélyegző, illetőleg az aláírás legalább egy része a matricán legyen. A 4 példányt együttesen, egy zárt csomagolásban, postai úton vagy személyesen kell benyújtani. A külső csomagolásnak sértetlennek kell lennie. Eltérés esetén az eredeti példány irányadó az értékelésnél. A borítékra rá kell írni: Sebészeti anyagok beszerzése. A zárt csomagoláson az ajánlattevő nevének postai úton történő feladás kivételével feltüntetése TILOS! Az ajánlatnak a tartalomjegyzéket követően tartalmaznia kell a Felolvasólap -ot, melyen fel kell tüntetni: - az ajánlattevő nevét, székhelyét, cégjegyzékszámát, kapcsolattartó nevét, elérhetőségi címeit, - részszempontok szerinti vállalások Ajánlattevő az általa megajánlott részek tekintetében nyújtsa be a termékek részletezett árát az alábbiak szerint: Tételsz Megnevezés Mennyiség 1. stb Mindösszesen Egységár Összár Nettó (Ft) ÁFA (Ft) Bruttó (Ft) Nettó (Ft) ÁFA (Ft) Bruttó (Ft) Az ajánlatnak a borítólapot követő oldalon (vagy oldalakon) tartalmaznia kell a tartalomjegyzéket. A tartalomjegyzékből egyértelműen megállapíthatónak kell lennie az ajánlattételi felhívásban előírt igazolások és nyilatkozatok helyének A személyesen benyújtott ajánlat átvételét az Ajánlatkérő a helyszínen írásban visszaigazolja. Az Ajánlatkérő kizárólag lezárt és sértetlen borítékot, csomagot vesz át A postán feladott ajánlatot ajánlatkérő akkor tekinti határidőn belül benyújtottnak, ha annak kézhezvételére az ajánlattételi határidőig sor kerül az ajánlattételi felhívás A melléklet III. pontjában hivatkozott címen. Az ajánlat, illetve az azzal kapcsolatos postai küldemények elvesztéséből eredő kockázat az ajánlattevőt terheli. A postán feladott ajánlati példányokat tartalmazó csomagon fel kell tüntetni: Iktatóban nem bontható fel, azonnal a címzetthez továbbítandó. Ez esetben a külső borítékon minden előírt (szükséges) adat: feladó neve, stb. feltüntethető. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

9 Amennyiben az ajánlat az ajánlattételi határidő lejártát követően érkezett, úgy azt Ajánlatkérő átveszi, és az átvétel időpontjának pontos feltüntetésével bontatlanul megőrzi A határidőn túl érkezett ajánlatot az ajánlatkérő érvénytelennek minősíti. A késedelmesen beérkező ajánlat esetében a késedelem okát és felelősét nem vizsgálja A szerződéskötés tervezett helye: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth Gy. u I. épület II. emelet, Gazdasági Igazgatói iroda Ajánlattevő az ajánlat benyújtásának formai szempontjára a Kbt (1) és 70/A. (1) bekezdések figyelembe vételével a jelen dokumentáció tartalomjegyzékében (1. sz. Dokumentáció) meghatározottakat írja elő, azzal a kitétellel, hogy a nemleges dokumentumokat (Pl. amennyiben nem vesz igénybe a 3., 4., 13., 19. sz. dokumentumban megjelölt személyt, vagy szervezetet) nem szükséges becsatolni Érvénytelen az ajánlat a Kbt (1) bekezdésében meghatározott esetekben. 2. Egyéb közlések: 2.1. Az ajánlat pénzneme: Forint 2.2. Az ajánlat elkészítésével és benyújtásával kapcsolatban felmerülő összes költség ajánlattevőt terheli Az Ajánlatkérő az ajánlattételi határidő lejártáig bármikor jogosult módosítani az ajánlattételi felhívásban, illetve a dokumentációban meghatározott feltételeket. A módosított feltételekről új hirdetményt kell közzétenni, valamint az összes ajánlattevőt egyidejűleg, közvetlenül, írásban kell tájékoztatni Kérdéseket kizárólag írásban, az ajánlatkérő nevében eljáró Medimport Kft felé lehet feltenni, a közbeszerzési törvény által meghatározott határidőn belül. Az ajánlatkérő a feltett kérdésekre írásban megküldi a választ. Telefonon érkező kérdésekre az esélyegyenlőség elvének biztosítása érdekében nem áll módunkban választ adni! Amennyiben Ajánlattevő olyan telefax berendezést jelölt meg, amely nem 24 órás működésű, vagy műszaki hibás, és nem jelölt meg tartalék berendezést, és ezen okból a tájékoztatás késedelmesen jut el Ajánlattevőhöz, ez nem minősül a közbeszerzésekről szóló, többszörösen módosított évi CXXIX. törvény 56. (4) bekezdése, illetve a 83. (3) bekezdése, továbbá a 84. illetve a 85. megszegésének. Az ebből eredő késedelemért, vagy kárért minden felelősség Ajánlattevőt terheli. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

10 Amennyiben az értékelés során hiánypótlásra kerül sor, vagy bármilyen más értesítés küldése válik szükségessé, a fentiekben leírtak ezen esetekben is érvényesek, beleértve a telefaxok üzemelésére vonatkozó, fentebb jelzett előírásokat is Az ajánlatot nem lehet ceruzával készíteni. Az ajánlat minden olyan oldalát, amelyen az ajánlat benyújtása előtt módosítást hajtottak végre, az adott dokumentumot aláíró személynek, vagy személyeknek a módosításnál kézjeggyel kell ellátni Az Ajánlatkérő a jelen dokumentáció mellékletében a Közbeszerzési törvény előírásainak megfelelő iratmintákat bocsát az Ajánlattevők részére, de a jelen ajánlattételi dokumentáció mellékletében nem szerepel az ajánlathoz csatolandó öszszes nyilatkozatra, illetve igazolásra vonatkozó minta. Ezen további nyilatkozatok, igazolások törvényi, valamint az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban foglaltaknak való megfelelősége az Ajánlattevő felelőssége! 2.7. Tájékoztató az ajánlatok bontásának körülményeiről: - az ajánlatokat az Ajánlatkérő által összeállított bontási bizottság az ajánlattételi határidő lejártának időpontjában bontja fel, - az ajánlatok bontásakor az ajánlatkérő, a nevében eljáró személy, a Kbt. szerint előírt meghívottak, valamint az ajánlattevő képviselői lehetnek jelen, - az Ajánlattevők a bontásra külön meghívót nem kapnak, - az ajánlatok felbontásakor az ajánlatkérő jegyzőkönyvet készít, melyben az ajánlattevő neve, székhelye, kapcsolattartó neve, elérhetőségi címei, a részszempontok szerinti vállalások kerülnek rögzítésre. - ha az ajánlatok bontásán a Kbt (2) bekezdés szerinti személy kéri, az ajánlatok bontását követően Ajánlatkérő lehetővé teszi, hogy betekinthessen a felolvasólapba, - ha az ajánlat eredeti példánya nincs összefűzve, illetőleg nem a Kbt. 70/A. (1) bekezdés a) pontja szerinti módon van összefűzve, akkor ha az érintett ajánlattevő a bontáson jelen van az ajánlatkérő felhívására, az ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott anyagokkal elvégzi vagy kiegészíti az ajánlat öszszefűzését, ha nincs jelen, akkor az ajánlatkérő két képviselője az ajánlat eredeti példányát a bontáson a Kbt. 70/A. (1) bekezdés a) pontja szerint összefűzi, vagy az összefűzést kiegészíti, azzal az eltéréssel, hogy a matricát az ajánlatkérő pecsételni le, illetőleg írja alá. Ha az ajánlatok közül az eredeti példány nincs megjelölve, egy tetszőleges példányt kell az eredeti megjelöléssel ellátni és adott esetben megfelelően összefűzni A szerződésben foglaltak teljesítésének határideje: ajánlattételi felhívás szerint Az ajánlattevő az ajánlatában szereplő adatok hitelességéért felelősséggel tartozik. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

11 2.10. Az ajánlatkérő és a nyertes pályázó között létrejött adásvételi szerződésben meghatározott feladatok harmadik félre nem engedményezhetők. 3. Műszaki követelmények, az Intézet egyéb előírásai 3.1. A műszaki leírásban feltüntetett típusok, vagy gyártmányok csak tájékoztató jellegűek, azonos, vagy jobb műszaki és egészségügyi tulajdonságokkal rendelkező, vagy azokkal egyenértékű árut ajánlatkérő elfogad A műszaki követelményben megadott méretektől ajánlattevő által megajánlott eszközök + 2%-ban térhetnek el Sebészeti anyagok műszaki követelményei és igényelt mennyisége 3.2. Sebészeti anyagok műszaki követelményei és igényelt mennyisége Laboratóriumi vizsgálathoz fixáló spray ml-es űrtartalommal, - CFC mentes 50 db Egyszerhasználatos műtéti szívó, 210 cm-es szívóösszekötővel, - "micro-kurc" (3mm átmérő) - szívófejjel, - steril 50 db Egyszerhasználatos műtéti szívó, 200 cm-es szívóösszekötővel, - "micro-kurc" (6 mm átmérő) CH 25, - szívófejjel, - steril 600 db Sebészeti nyeles szike, Fig egyesével sterilen csomagolva, 500 db Sebészeti nyeles szike, Fig egyesével sterilen csomagolva, 500 db Sebészeti nyeles szike, Fig egyesével sterilen csomagolva, 1000 db Sebészeti nyeles szike, Fig egyesével sterilen csomagolva, MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

12 200 db Sebészeti nyeles szike, Fig egyesével sterilen csomagolva, 200 db Sebészeti szikepenge, No.24 - egyesével sterilen csomagolva, 150 db Sebészeti szikepenge, No.22 - egyesével sterilen csomagolva, 2000 db Sebészeti szikepenge, No.20 - egyesével sterilen csomagolva, 2000 db Sebészeti szikepenge, No.18 - egyesével sterilen csomagolva, 2000 db Sebészeti szikepenge, No.15 - egyesével sterilen csomagolva, 6000 db Sebészeti szikepenge, No11 - egyesével sterilen csomagolva, 500 db % szilikon alapanyagú, Tiemann végű, ballonos katéter, CH12,CH24-1 szemmel, - 41 cm hosszú, - egyesével sterilen csomagolva 130 db CH db CH24 60 db Két furatú Nelaton katéter, CH12 - cilinderes véggel szilikonozott gumi alapanyaggal, - Luer-, és Luer-Lock csatlakozási lehetőséggel, ml deszt. vízzel tölthető ballonnal, - ballon után két egymással szembenéző szemmel, kb. 40 cm hosszú, - egyszerhasználatos, steril 400 db MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

13 Két furatú Nelaton katéter, CH14 - cilinderes véggel szilikonozott gumi alapanyaggal, - Luer-, és Luer-Lock csatlakozási lehetőséggel, ml deszt. vízzel tölthető ballonnal, - ballon után két egymással szembenéző szemmel, - kb. 40 cm hosszú, - egyszerhasználatos, steril 400 db Két furatú Nelaton katéter, CH16 - cilinderes véggel szilikonozott gumi alapanyaggal, - Luer-, és Luer-Lock csatlakozási lehetőséggel, ml deszt. vízzel tölthető ballonnal, - ballon után két egymással szembenéző szemmel, - kb. 40 cm hosszú, - egyszerhasználatos, steril 400 db Egyszerhasználatos Nelaton katéter, CH12, CH14, CH 16 - PVC, - 40 cm hosszú, - zárt végű, - kétszemes, steril, - katéter distalis végén méretenként színkóddal ellátva CH12 50 db CH14 50 db CH db Összesen: 200 db Egyszerhasználatos egyenes leszívókatéter, CH8, CH10, CH12, CH14, CH16, CH18-52 cm hosszú, - csak centrális nyílással, - steril, - katéter distalis végén méretenként színkóddal ellátva, CH8 500 db CH db CH db CH db CH db CH db Összesen: db Egyszerhasználatos női katéter, CH 14, CH16 - PVC, - 18cm hosszú, - zárt végű, MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

14 - két szemes, - egyesével sterilen csomagolva, - katéter distalis végén méretenként színkóddal ellátva, CH db CH db Összesen: 4000 db PVC alapanyagú, Tiemann végű katéter, CH12-1 szemmel, - 37 cm hosszú, - egyesével sterilen csomagolva 2 db PVC alapanyagú, Tiemann végű katéter, CH14-1 szemmel, - 37 cm hosszú, - egyesével sterilen csomagolva 2 db PVC alapanyagú, szürke színű, ureter katéter, CH6, CH7 - mandrinnal, cillinderes végződéssel, - egy szemmel, - RTG árnyékot adó, - piros/zöld jelöléssel a jobb/bal oldalnak megfelelően, - cm beosztással, - 70 cm hosszú, - steril, sterilizálható, - a katéter mellett Luer-Lock csatlakozó található, 60 db CH6 30 db CH7 30 db Polyurethán alapanyagú Integral-Uretersplint-szett, CH6 - fehér színű, - 30 cm hosszú, - RTG árnyékot adó, - cilindres végződéssel, - drenage nyílásokkal a katéter teljes hosszában - cm beosztással, 5, 10, 15, 20, 25 cm-nél külön jelöléssel, - fekete jelölés a katéter végén, - intraoperatív, spirálmandrin PTFE bevonattal, flexibilis véggel, cm hosszú, - 2 db műanyag fixáló kapoccsal, - átmérő 2,1mm 50 db Polyurethán alapanyagú Integral-Uretersplint-szett, CH7,5 MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

15 - fehér színű, - 30 cm hosszú, - RTG árnyékot adó, - cilindres végződéssel, - drenage nyílásokkal a katéter teljes hosszában - cm beosztással, 5, 10, 15, 20, 25 cm-nél külön jelöléssel, - fekete jelölés a katéter végén, - intraoperatív, spirálmandrin PTFE bevonattal, flexibilis véggel, cm hosszú, - 2 db műanyag fixáló kapoccsal, - átmérő 2,5mm 50 db Szimmetrikus univerzális összekötő, 4-6 mm 500 db Szimmetrikus univerzális összekötő, 3-5 mm 50 db Szimmetrikus univerzális összekötő, 7-10 mm 600 db Y összekötő, 8-10 mm-es külső átmérővel 400 db Vizeletgyűjtő zsák, - 2 liter űrtartalmú, - alsó leeresztésű csappal, - egyesével sterilen csomagolva db Katéter záró dugó, - műanyag alapanyagú, - 6,5cm hosszú, - felső átmérő: kb. 1cm, - alsó átmérő: kb. 2 cm 3500 db Redon drain, CH12-50 cm hosszú, -perforációs vég 15 cm, -RTG árnyékot adó, -egyesével sterilen csomagolva, - a megajánlott termék használható legyen a B. Braun redon nyársakhoz. 400 db Redon drain, CH14 MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

16 - 50 cm hosszú, - perforációs vég 15 cm, - RTG árnyékot adó, - egyesével sterilen csomagolva, - a megajánlott termék használható legyen a B. Braun redon nyársakhoz. 800 db Redon drain, CH16-50 cm hosszú, - perforációs vég 15 cm, - RTG árnyékot adó, - egyesével sterilen csomagolva, - a megajánlott termék használható legyen a B. Braun redon nyársakhoz db Redon drain, CH cm hosszú, - perforációs vég 15 cm, - RTG árnyékot adó, - egyesével sterilen csomagolva, - a megajánlott termék használható legyen a B. Braun redon nyársakhoz. 200 db Nagy vákuumú Redon szerinti sebdrainage palack, 300ml-es - beépített vákuum mérővel, - skálabeosztás, - csúszó-leszorító a vákuum megtartásához, - rögzítő pánt gyorsbilinccsel, összekötőcsővel, - változtatható drain csatlakozóval 6-18CH, - steril darabonkénti duplán csomagolt db Nagy vákuumú Redon szerinti sebdrainage 400ml-es palack, összekötő csővel, - változtatható drain csatlakozóval 6-18CH, - beépített vákuum-mérő, - rögzítő pánt, - csúszóleszorító, - steril darabonkénti dupla csomagolásban 4000 db Nagy vákuumú Redon szerinti sebdrainage 400ml-es palack, összekötő cső nélkül, - változtatható drain csatlakozóval 6-18CH, - beépített vákuum-mérő, - rögzítő pánt, - csúszóleszorító, MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

17 - steril darabonkénti dupla csomagolásban db Komplett redon palack, 450 ml űrtartalommal - testhez idomuló formakiképzéssel, - összekötővel, - drainnel, CH db 4. Bírálati szempont szerinti értékelés 4.1. Ajánlatkérő az ajánlatokat az összességében legelőnyösebb ajánlat alapján bírálja el. Az értékelés során adható pontszám részszempontonként: Ajánlatkérő az ajánlatokat részenként, ugyanazon bírálati szempontok alapján értékeli. Az 1. részszempont esetében a legkedvezőbb ajánlat (a részre vonatkozó legalacsonyabb összesített nettó ajánlati ár) kapja a maximális 10 pontot, a többi a fordított matematikai arányosítás elve alapján kerül meghatározásra a legkedvezőbbhöz viszonyítva. Ajánlatkérő az arányosításhoz az alábbi képletet alkalmazza: L k :V a x10, ahol L k = legkedvezőbb ajánlat V a = vizsgált ajánlat A 2. részszempont esetében ajánlatkérő az abszolút értékelés módszerét alkalmazza, a dokumentációban leírtak szerint. Az egyes részszempontokra adott pontszámok ezt követően az adott részszemponthoz tartozó súlyszámmal felszorzásra, majd az így kialakult súlyozott pontszámok ajánlatonként összeadásra kerülnek. A nyertes ajánlat a legmagasabb összpontszámot kapott ajánlat. Azonos pontszám esetében az ajánlatok elbírálása a Kbt (2)-(4) bekezdésében meghatározottak szerint történik. Részszempontok: Súlyszámok: 1. Nettó ajánlati ár (Ft) 10 A legkedvezőbb (legalacsonyabb) ellenszolgáltatás értéke kapja a maximális 10 pontot, a többi a fenti képlet alapján kerül kiszámításra. 2. A kötelezőnél (15 nap) kedvezőbb halasztott fizetési határidő 3 vállalása (maximum 45 nap!) Az abszolút értékelés módszerét alkalmazva, a felsorolt ajánlati elemek az alábbi pontszámokat kapják: MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

18 Kötelezően előírthoz képest: + 45 nap = Kötelezően előírthoz képest: + 40 nap = Kötelezően előírthoz képest: + 35 nap = Kötelezően előírthoz képest: + 30 nap = Kötelezően előírthoz képest: + 25 nap = Kötelezően előírthoz képest: + 20 nap = Kötelezően előírthoz képest: + 15 nap = Kötelezően előírthoz képest: + 10 nap = Kötelezően előírthoz képest: + 5 nap = Kötelezően előírt 15 nap = 10 pont 9 pont 8 pont 7 pont 6 pont 5 pont 4 pont 3 pont 2 pont, 1 pont Ajánlattevőknek vállalásukban az értékelés szerinti egész napokat kell megadniuk. Az eltérő vállalás (köztes napok, a maximum felett megajánlott napok) esetén az Ajánlat érvénytelen. 5. A szerződés egyéb feltételei, a szállítási szerződéstervezet: 5.1. Felek a szerződést tizennégy hónapra kötik 5.2. Ajánlatkérő a nyertes ajánlattevő 10 napot meghaladó késedelmes teljesítése esetén egyoldalúan jogosult a szerződéstől elállni a szerződés teljesítésének meghiúsulására hivatkozva, abban az esetben, ha a késedelem egyértelműen és vitathatatlan módon a nyertes ajánlattevő hibájából keletkezett A dokumentáció I.20. pontjában meghatározott számlabenyújtási rend alapján Ajánlattevő havonta egy számlát nyújthat be Fizetési késedelem esetén Ajánlatkérő a PTK szerinti késedelmi kamatot fizet. 6. Szerződés tervezettel kapcsolatos előírások 6.1. A szerződéstervezetet csak a nyertes Ajánlattevőknek kell benyújtani az összegzés megküldését követő két napon belül Szerződéstervezet SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (TERVEZET) amely létrejött egyrészről Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u adószáma: bankszámlaszáma: MÁK képviseli: Prof. Dr. Kásler Miklós főigazgató mint Megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő), MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

19 másrészről a.. cégjegyzék száma: adószáma: bankszámlaszáma: képviseli: mint szállító között az alulírott helyen és időben az alábbi feltételekkel: I. A szerződés tárgya 1.) A felek rögzítik, hogy a Megrendelő, mint Ajánlatkérő a Közbeszerzési Értesítőben szeptember 12-én KÉ-22877/2011 nyilvántartási szám alatt megjelentetett ajánlattételi felhívással egyszerű közbeszerzési eljárást indított az Országos Onkológiai Intézet részére Sebészeti eszközök beszerzése tárgyában, amely eljárás 1. rész: Laboratóriumi vizsgálathoz fixáló spray, nettó... Ft 2. rész: Egyszerhasználatos műtéti szívó, 210 cm szívóösszekötővel nettó... Ft 3. rész: Egyszerhasználatos műtéti szívó, 200 cm szívóösszekötővel nettó... Ft 4. rész: Sebészeti nyeles szike, Fig. 10, nettó... Ft 5. rész: Sebészeti nyeles szike, Fig. 11, nettó... Ft 6. rész: Sebészeti nyeles szike, Fig. 15, nettó... Ft 7. rész: Sebészeti nyeles szike, Fig. 20, nettó... Ft 8. rész: Sebészeti nyeles szike, Fig. 22, nettó... Ft 9. rész: Sebészeti szikepenge, No.24., nettó... Ft 10. rész: Sebészeti szikepenge, No.22., nettó... Ft 11. rész: Sebészeti szikepenge, No.20., nettó... Ft 12. rész: Sebészeti szikepenge, No.18., nettó... Ft 13. rész: Sebészeti szikepenge, No.15., nettó... Ft 14. rész: Sebészeti szikepenge, No.11. nettó... Ft 15. rész: 100% szilikon alapanyagú, Tiemann végű, ballonos katéter, CH12, 24, nettó... Ft 16. rész: Két furatú Nelaton katéter CH12, nettó... Ft 17. rész: Két furatú Nelaton katéter CH14, nettó... Ft 18. rész: Két furatú Nelaton katéter CH16, nettó... Ft MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

20 19. rész: Egyszerhasználatos Nelaton katéter, CH12, CH14, CH16, nettó... Ft 20. rész: Egyszerhasználatos egyenes leszívókatéter, CH8, CH10, CH12, CH14, CH16, CH18, nettó... Ft 21. rész: Egyszerhasználatos női katéter, CH14, CH16, nettó... Ft 22. rész: PVC alapanyagú, Tiemann végű katéter CH12, nettó... Ft 23. rész: PVC alapanyagú, Tiemann végű katéter CH14, nettó... Ft 24. rész: PVC alapanyagú, szürke színű, ureter katéter CH6, CH7, nettó... Ft 25. rész: Polyurethán alapanyagú Integral-Uretersplint-szett, CH6, nettó... Ft 26. rész: Polyurethán alapanyagú Integral-Uretersplint-szett, CH7,5, nettó... Ft 27. rész: Szimmetrikus univerzális összekötő, 4-6 mm, nettó... Ft 28. rész: Szimmetrikus univerzális összekötő, 3-5 mm, nettó... Ft 29. rész: Szimmetrikus univerzális összekötő, 7-10 mm, nettó... Ft 30. rész: Y összekötő 8-10 mm-es külső átmérővel, nettó... Ft 31. rész: Vizeletgyűjtő zsák, nettó... Ft 32. rész: Katéter záró dugó, nettó... Ft 33. rész: Redon drain, CH12, nettó... Ft 34. rész: Redon drain, CH14, nettó... Ft 35. rész: Redon drain, CH16, nettó... Ft 36. rész: Redon drain, CH18, nettó... Ft 37. rész: Nagy vákuumú Redon szerinti sebdrainage palack, 300 ml-es, nettó... Ft 38. rész: Nagy vákuumú Redon szerinti sebdrainage 400ml-es palack, összekötő csővel, nettó... Ft 39. rész: Nagy vákuumú Redon szerinti sebdrainage 400ml-es palack összekötő cső nélkül, nettó... Ft 40. rész: Komplett redon palack, 450 ml űrtartalommal, nettó... Ft részének (tételének) nyerteseként kerül kihirdetésre. 2.) Jelen szerződés tárgya az ajánlattételi felhívásban és az ajánlati dokumentációban meghatározott és az elfogadott ajánlat szerinti sebészeti eszközök e szerződés II. 1. pontjában megjelölt helyszínre történő szállítása és leltár szerinti átadása. Az eszközök listáját, nettó és bruttó egységárát, ezek összesítéseit az 1. számú melléklet tartalmazza. A leszállított eszközöket Megrendelő csak saját céljára és saját intézményeiben használhatja fel. II. A teljesítés helye, ideje és módja MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

21 1.) A teljesítés helye: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u Központi raktár 2.) Teljesítési határidő: a szerződés megkötését követően a lehívásoknak megfelelő ütemezéssel december 31-ig. A szerződés szerinti termékek lehívása havonta maximum kétszer történik. A szállítási határidő a lehívás kézhezvételét követő 1 hét. 3.) A teljesítés módja: 3.1) Megrendelési és Szállítási feltételek: Megrendelő a felhasználási igényei alapján 10 munkanappal a tervezett szállítás előtt Szállító felé továbbítja a leszállítandó áruk megnevezését és mennyiségét. A Szállító a megrendelt árukat Megrendelő raktárába a szállítási határidőként megadott napon hétfőtől péntekig (ettől Megrendelő kérésére eltérhetnek) óráig költségmentesen leszállítja. 3.2.) Áruátvétel: 3.2.1) Mennyiségi átvétel Az áruk fuvarozótól történő átvétele Megrendelő kötelessége. A lehívásnak megfelelő szállítás a felek egyező megállapodása szerint akkor történik meg szabályszerűen, ha a Szállító vagy az általa igénybe vett fuvarozó az egyes szállítmányokat a Megrendelőnek a fentiekben meghatározott címére leszállítja, és a szállítmányokat legkisebb gyűjtőcsomagolási egységenként a Megrendelő erre kijelölt alkalmazottjainak átszámolva, a mennyiségi ellenőrzés biztosítása mellett átadja. Az átadás alapja a szállítólevél, melyen átadó és átvevő aláírásával igazolja a szállítás megtörténtét (ezen a Szállító, a szállítás dátuma, az áru megnevezése, mennyisége, egységára és össz ára is szerepel). A Megrendelő a mennyiségi ellenőrzésnek az áruátvételkor még el nem végzett részét a gyűjtőcsomagoláson belüli esetleges mennyiségi hiányok megállapítása céljából köteles haladéktalanul, de legkésőbb az átvételtől számított 2 napon belül megkezdeni és azt a megvizsgáláshoz szükséges idő alatt folyamatosan, de legkésőbb 3 nap alatt elvégezni. Az esetleges egyedi és gyűjtőcsomagoláson belüli hiányokat a Megrendelő által kiállított megfelelő jegyzőkönyv alapján a Szállító kivizsgálja; amennyiben a kifogás jogos, 5 munkanapon belül pótolja vagy jóváírja azokat ) A minőség ellenőrzése Általános minőségi feltétel a rendeltetésszerű használatra alkalmasság. Az esetleges minőségi kifogásolás rendezése érdekében a Megrendelő a minőségi vizsgálatot köteles haladéktalanul, de legkésőbb az átvételtől számított 8 munkanapon belül megkezdeni, és azt a megvizsgáláshoz szükséges idő alatt folyamatosan, de legkésőbb 15 munkanap alatt elvégezni. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

22 Amennyiben a Szállító a minőségi kifogást nem fogadja el, és a kifogás közlésétől számított 8 munkanapon belül közös mintavételezésre nem jelentkezik, a Megrendelő a kifogásolt szállítmányból mintát vesz és azt az illetékes minőségellenőrző szervnek felülvizsgálat céljából megküldi. A minőségi felülvizsgálat költségét a Szállító viseli, ha a terméket a felülvizsgálat nem megfelelőnek minősíti. A Megrendelő viseli a vizsgálat költségét, ha a felülvizsgálat során a termék minősége megfelelőnek bizonyult. A Szállítót nem terheli felelősség, amennyiben a felülvizsgálat során bizonyítást nyer, hogy a minőségi hiba a Megrendelő általi nem megfelelő tárolásra vagy kezelésre vezethető vissza. Minőségi kifogás esetén a vizsgálat eredményétől függetlenül a Szállító köteles azonnali hatállyal pótolni a minőségileg kifogásolt terméket, melynek kifizetése csak akkor történhet meg, ha a minőségileg kifogásolt termékről bebizonyosodik, hogy a termék a szerződésben meghatározott feltételeknek megfelelt. 3.3.) Lejárati idők A sebészeti eszközök sterilitásának lejárati ideje a Kórházhoz történő leszállításkor minimum egy év. 3.4.) A szerződés akkor tekinthető teljesítettnek, ha a) a sebészeti eszközök (tartozékaival együtt) szállítása az érvényes szabványok szerinti minőségben megtörtént, - rendeltetésszerű használatra alkalmasak, b) ha a teljesítést a Szállító a Megrendelő igazolása alapján igazolta és a Megrendelő átvette. III. Pénzügyi feltételek 1.) A jelen szerződés tárgyát képező áruk ellenértéke összesen,- Ft + ÁFA, azaz.. Ft + ÁFA. Az árban benne foglaltatik az áruk helyszínre szállítása. 2.) A Megrendelő havi elszámolás alapján a Kbt (3), (4) és (5) bekezdésében meghatározott előírások figyelembe vételével fizet Szállítónak. A számlázás alapja tételesen az aktuális hónapban leszállított tételek egységárai szorozva a leszállított mennyiséggel. 3.) A számlákat a Szállító havonta egyszer, három példányban a hónap 7-ig nyújtja be a Megrendelő felé. Megrendelő a számlát a havi teljesítését követően, Szállítónak a bírálati részszempont szerinti vállalása alapján számított. napon belül MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

23 egyenlíti ki a Kbt (3)-(5) bekezdése figyelembe vételével,amennyiben Szállító az Art. 36/A paragrafusában foglalt adóigazolási kötelezettségét teljesíti. 4.) Amennyiben a Szállító a Megrendelőként szerződő fél által igazolt szerződésszerű teljesítés ellenére a felek között megállapodott napos fizetési határidő eredménytelenül telik el, a Szállító jogosult a Megrendelő Magyar Államkincstárnál vezetett számú fizetési számlára beszedési megbízás benyújtására, azzal, hogy a Magyar Államkincstár a szerződés 5. sz. mellékletében kapott felhatalmazás és hozzájárulás alapján annak teljesítésére köteles. A fizetési meghatalmazás minden egyes részszámlára érvényes. 5.) A Megrendelő kijelenti, hogy az ellenszolgáltatás pénzügyi fedezete a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvényben (továbbiakban Közbeszerzési Törvényben) előírtak szerint rendelkezésre fog állni. IV. A szerződést biztosító mellékkötelezettségek 1.) A Szállító késedelmes teljesítése esetén késedelmi kötbért köteles fizetni a Megrendelő részére. A késedelmi kötbér mértéke minden késedelmes nap esetére az érintett árucikkek bruttó értékének figyelembe vételével napi 1 %, legfeljebb azonban az érintett áru bruttó értékének 20 %-a. 2.) A Megrendelő tudomásul veszi, hogy fizetési késedelme esetén vele szemben a Szállító a mindenkori hatályos Ptk-ban rögzített késedelmi kamatot érvényesíthet a számla alapján. V. Elállás a szerződéstől, a szerződés felmondása, a felróhatóságot kizáró okok 1.) A Szerződés hatálya Határozott idejű, november december 31. közötti időszakra. 2.) Elállás a szerződéstől: 2.1.) Megrendelőnek jogában áll a szállítási igényre vonatkozó írásos értesítésben megjelölt szállítási napot 10 nappal meghaladó, közvetlenül egymást követő egyértelműen megállapíthatóan Szállító hibájából eredő szállítási késedelem, 30 napon belüli kétszeri ismétlődése esetén a szerződéstől azonnali hatállyal Szállító részéről történt súlyos szerződésszegésre hivatkozva elállni. Ebben az esetben Megrendelő kötbér és kártérítési igények érvényesítésére jogosult. 2.2.) Szállítónak jogában áll 60 napot meghaladó fizetési késedelem esetén a szerződéstől azonnali hatállyal Megrendelő részéről történt súlyos szerződésszegésre hivatkozva elállni. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

24 Ebben az esetben Szállító mindenkori hatályos Ptk-ban rögzített késedelmi kamat érvényesítésére jogosult. 3.) A szerződés módosítása: A szerződés módosítása kizárólag a felek közös megegyezésével csakis írásos formában történhet a Közbeszerzési Törvény ban meghatározott esetekben. 4.) A felróhatóságot kizáró okok: A szerződéskötéskor előre nem látható és elháríthatatlan események. Ilyenek pl.: természeti katasztrófák, háború, blokád, export és importtilalom, általános anyag és üzemanyaghiány illetve minden olyan körülmény, mely előre nem kalkulálható és szállító hatáskörén kívül esik. A vis maior helyzetről az érintett fél annak bekövetkeztéről illetve megszűnésétől 5 napon belül tartozik a másik felet értesíteni. VI. A Megrendelő jogai és kötelezettségei 1.) Megrendelő a konkrét betegigény figyelembe vételével jogosult a szerződésben rögzített sebészeti eszközök, teljes mennyiségtől mínusz 10 %-ban eltérni a szerződés ideje alatt. 2.) Megrendelő a szállítási ütemtervnél fenntartja magának azt a jogot, hogy az ütemezést az ajánlattételi felhívásban felsorolt eszközök és mennyiségek vonatkozásában a szerződéskötéskor még az intézet raktárkészletében lévő anyagféleségek, és az élő szerződések figyelembe vételével határozza meg. 3.) Megrendelő jogosult mindig csak az aktuálisan szükséges mennyiségeket megrendelni és a teljesítést követően havi elszámolásban kifizetni, ez azonban nem eredményezheti azt, hogy a Megrendelő az általa tenderkiírásban feltüntetett éves mennyiségből mínusz 10 %-nál többel csökkentett mértékben rendeljen terméket a Szállítótól. Megrendelő garantálja, hogy a Szállító által a tendereljárásban elnyert áruk tekintetében a mindenkori termék mix alapján a terméket a jelen szerződés tartama alatt csak az adott Szállítótól rendeli meg. 4.) Megrendelő köteles a szállítási hibákat, illetve a szavatossági idővel kapcsolatos észrevételeit Szállító felé haladéktalanul, sürgős esetben távbeszélőn, faxon, vagy ben jelezni. 5.) Megrendelő jogosult a leszállított árukon látható külsérelmi nyomok esetén utánszállítási, vagy csereigény bejelentésére. VII. A Szállító jogai és kötelezettségei MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

25 1.) A Szállító köteles a Megrendelő által igényelt sebészeti eszközök mennyiségét a meghatározott határidőre sérülésmentesen és az előírt szavatossági idő betartásával leszállítani. 2.) Az igényelt sebészeti eszközök szállítása Szállító felelősségi körébe tartozik, azért a szállítás során bekövetkezett károkért Megrendelő felelősséget nem vállal. A kárveszély viselése a sikeres átadás-átvételi eljárás befejezésével egy időben száll át a Megrendelőre. 3.) A Szállító által leszállított eszközök vonatkozásában az esetleges hatósági engedély(ek) beszerzése és költségeinek viselése a Szállító feladata. 4.) A Szállító köteles az átadás során gondoskodni a munkavédelmi és balesetvédelmi, tűzrendészeti és környezetvédelmi előírások betartásáról. A Szállító köteles minden olyan neki felróható kárt megtéríteni, amelyet a szállítás során a Megrendelőnek, vagy olyan harmadik személynek okozott, aki a kárigényét a Megrendelővel szemben kívánja érvényesíteni. 5.) A szállító köteles a szállítási hibákkal, illetve a szavatossági idővel kapcsolatos Megrendelői észrevételt haladéktalanul kivizsgálni és álláspontjáról és intézkedéseiről Megrendelőt haladéktalanul tájékoztatni. 6.) Szállító kötelessége az áruk forgalomba hozatalához előírt engedélyek, minőségtanúsítványok szerződés időtartama alatti érvényességének fenntartása. Amennyiben a szerződés időszaka alatt bármelyik forgalomba hozatali engedély, vagy minőségtanúsítvány érvényessége megújításra kerül, Szállító köteles azt a megújítástól számított 15 napon belül Megrendelőnek bemutatni. VIII. Jótállás 1.) Szállítót a jelen szerződés alapján leszállításra kerülő sebészeti eszközök vonatkozásában a jogszabályban megállapított szavatossági kötelezettség terheli. 2.) A Szállító a hibás eszközöket a kötelező jótállási időn, illetve a szavatossági időn belül csere útján saját költségére biztosítja. 3.) Ha a Szállító VIII. 1.) és 2.) pontban vállalt kötelezettségének nem, vagy nem megfelelően tesz eleget, Megrendelő jogosult a szükséges intézkedéseket a Szállító kockázatára és költségére megtenni anélkül, hogy ezzel a szerződés szerinti bármely jogát a Szállítóval szemben elvesztené. IX. Együttműködési kötelezettség MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

26 1.) Szállító tudomásul veszi, hogy a szállítás egy folyamatosan működő kórház területén valósul meg, így a szerződés alapján kifejtett tevékenysége nem sértheti, és nem akadályozhatja az Országos Onkológiai Intézet Kórház gyógyító tevékenységét. 2.) A kapcsolattartásra kijelölt alábbi személyek kötelesek a teljesítést akadályozó körülményekről haladéktalanul értesíteni egymást és kezdeményezni a szükséges intézkedést. Személyükről történő változásról a felek egymást értesítik. Az Országos Onkológiai Intézet részéről kijelölt kapcsolattartó személy: Név: Tel: Szállító részéről kijelölt kapcsolattartó személy: Név: Tel: X. Egyéb rendelkezések 1.) Minden, a jelen szerződés keretében a felek egymásnak küldött értesítésének írott formában (telefax) kell történnie. A leadott rendelés akkor válik érvényessé, ha azt a címzett a feladó számára visszaigazolta. Az értesítés hatálya, - ha a visszaigazolás megtörtént - a telefax címzett általi kézhezvételekor áll be. A Megrendelő általi lehívásokra, és a Szállító általi visszaigazolására jogosult személyeket jelen szerződés 3. számú melléklete tartalmazza. 2.) Jelen szerződés 6 egymással egyező példányban, magyar nyelven készült és a felek aláírásával lép hatályba. A Megrendelő 3 példányt, és a Szállító 3 példányt kap. 3.) Jelen szerződés valamennyi melléklete valamint a Szállító által benyújtott tenderajánlat a szerződés elválaszthatatlan részét képezi. 4.) A Felek jelen szerződésből fakadó esetleges jogvitáikat megkísérlik tárgyalás keretében rendezni, amelynek alapja az ajánlattételi felhívás, az ajánlattételi dokumentáció és az ajánlat. Ennek eredménytelensége esetén Felek alávetik magukat Megrendelő székhelye szerinti Bíróság illetékességének. MEDIMPORT Kft Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: Telefax:

SEBÉSZETI ESZKÖZÖK BESZERZÉSE KÉ-22877/2011 nyilvántartási számú Egyszerű közbeszerzési eljárás

SEBÉSZETI ESZKÖZÖK BESZERZÉSE KÉ-22877/2011 nyilvántartási számú Egyszerű közbeszerzési eljárás SEBÉSZETI ESZKÖZÖK BESZERZÉSE KÉ-22877/2011 nyilvántartási számú Egyszerű közbeszerzési eljárás MŰSZAKI LEÍRÁS 3. Műszaki követelmények, az Intézet egyéb előírásai 3.1. A műszaki leírásban feltüntetett

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Intenzív terápiás eszközök beszerzése.

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ. Intenzív terápiás eszközök beszerzése. AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Intenzív terápiás eszközök beszerzése. tárgyú egyszerű közbeszerzési eljáráshoz KÉ-27850/2011 MEDIMPORT Kft - 1125 Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon: 215-0484 Telefax:

Részletesebben

EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Árubeszerzés X Nyilvántartási szám: E-001/2011 I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Országos Onkológiai Intézet

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Műtői eszközök beszerzése az Országos Onkológiai Intézet részére. tárgyú nyílt közbeszerzési eljáráshoz 2011/S 241-391153 MEDIMPORT Kft - 1125 Budapest, Nógrádi út 11. fsz.2. Telefon:

Részletesebben

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Árubeszerzés X Nyilvántartási szám: E-004/2011 I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Országos

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail):

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): 1117 Budapest, Fehérvári út 12. Tel: (+36) 1-279-2180 Fax: (+36) 1-279-2176 e-mail:

Részletesebben

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11.

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. 2 10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. Rész ajánlattétel lehetősége: Ajánlatkérő nem biztosítja a részekre

Részletesebben

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012.

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012. Peronfigyelő monitorok beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. augusztus AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ" tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével

IRÁNYÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszám, telefax szám: Telefonszám: 62/532-222, Telefax

Részletesebben

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS Darázsfészek Utánpótlás Kosárlabda Kft. 1103 BUDAPEST, Kada utca 27-29. 1.) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám,

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Ajánlattételi felhívás

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Ajánlattételi felhívás Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Ajánlattételi felhívás Egyszerhasználatos fecskendők, steril injekciós tűk szállítására 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszám, telefax szám: 6800 Hódmezővásárhely,

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS

Háztartási és irodai berendezések Javítása. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Háztartási és irodai berendezések Javítása Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-180/ 2012 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. szeptember AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe:

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Ipari csuklós villamos járművek forgóváz alkatészeinek szállítása módosított felhívás Budapest, 2012. november 8.

Részletesebben

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt V-455/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015 Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11.

Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. Üzemanyag kutak és nyilvántartási rendszerük fejlesztése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-332/11. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. szeptember hó 08. nap AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-285/11. Mentőszolgálat és orvosi ellátás biztosítása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. augusztus 1. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése:

Fizetési feltételek Szállító Szállító Megrendelő A kapcsolattartók megnevezése: 4./ Fizetési feltételek: A Szállító által adott árajánlat alapján a szerződő felek a melléklet szerinti árakban állapodnak meg. Az árak tartalmazzák a Szállító összes költségét és díját, a Bajai Szent

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-015/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Különböző típusú gömbcsuklók beszerzése Budapest, 2012. november 14. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV Vasúti

Részletesebben

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014.

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014. Speciális védőruha beszerzés Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-284/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése. versenyeztetési eljárás Hídakon, műtárgyakon III. fokú hídvizsgálat, tervezési feladatok elvégzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Ajánlatkérő

Részletesebben

CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése

CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-001/1-VJSZ/2014 Eljárás címe: CNC vezérlésű karusszel eszterga beszerzése Budapest, 2014. február 26. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: BKV

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/ 1. Az ajánlatkérő neve: Debreceni Hőszolgáltató Zrt. címe: 4028 Debrecen, Tüzér u. 4. telefonszáma: /52/ 509-480 telefaxszáma: /52/ 509-491

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás. HU-Budapest: Vesedializáló fogyóeszközök 2010/S 153-235747

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás. HU-Budapest: Vesedializáló fogyóeszközök 2010/S 153-235747 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:235747-2010:text:hu:html HU-Budapest: Vesedializáló fogyóeszközök 2010/S 153-235747 Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Száma: 10-5708/2005 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Ügyintéző: dr. Ratkay Attila, Paksi Pauletta Melléklet: Felolvasólap minták AJÁNLATTÉTELI PÁLYÁZATI FELHIVÁS (HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS l. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefax számai, e-mail címe: Neve: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Címe: ll 02 Budapest Szent László tér 29. Címzettje: dr.

Részletesebben

a Sebészeti eszközök beszerzése. tárgyú KÉ-0316/2013 nyilvántartási számú közbeszerzési eljáráshoz

a Sebészeti eszközök beszerzése. tárgyú KÉ-0316/2013 nyilvántartási számú közbeszerzési eljáráshoz MŰSZAKI LEÍRÁS a Sebészeti eszközök beszerzése. tárgyú KÉ-0316/2013 nyilvántartási számú közbeszerzési eljáráshoz 3. Műszaki követelmények és igényelt mennyiségek 3.1. A műszaki leírásban feltüntetett

Részletesebben

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013.

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013. HÉV járművek átalakításának tervezése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke ELŐTERJESZTÉS a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Költségvetési és Gazdasági Bizottságának 2005. március 31-i ülésére Tárgy: Baranya Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/

Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/ Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/ 1. Az ajánlatkérő neve: Debreceni Hőszolgáltató Zrt. címe: 4028 Debrecen, Tüzér u. 4. telefonszáma: /52/ 509-480 telefaxszáma: /52/ 509-491

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 38/2009.(III.19.) Kt. számú határozata

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 38/2009.(III.19.) Kt. számú határozata TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 38/2009.(III.19.) Kt. számú határozata Tiszavasvári Város Önkormányzata részére folyószámla-hitelkeret biztosításáról, a rendelkezésre tartó pénzintézet

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Kiskunlacháza Nagyközségi Önkormányzat Központi Konyha 2340 Kiskunlacháza, Rákóczi u. 12. szám alatti intézmény (képviselője Kovács Jánosné

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése 4. számú melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA:

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez

23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez 23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751 E-mail: ertesitoaxelero.hu On-line

Részletesebben

Médiamonitoring meghatározott szempontok alapján AJÁNLATI FELHÍVÁS

Médiamonitoring meghatározott szempontok alapján AJÁNLATI FELHÍVÁS Médiamonitoring meghatározott szempontok alapján e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt.. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz

tárgyú, nemzeti értékhatárt meghaladó, összefoglaló tájékoztatás közzétételével induló kétszakaszos tárgyalásos közbeszerzési eljáráshoz HUNGAROCONTROL ZRT. 1185 BUDAPEST, IGLÓ U. 33-35. KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM Részeként a Kbt. 114. (2) bekezdés alapján, a Kbt. 69. (4) bekezdés szerinti, ajánlatkérői felhívásra csatolandó nyilatkozatok

Részletesebben

5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa út Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei:

5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa út Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei: 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa út 10. 6. Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei: Ajánlatkérő a kiállított számla alapján a szerződésben meghatározott

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése

1 db személyes használt személyszállító hajó beszerzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-306/ A beszerzés tárgya és mennyisége:

1. Az eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-306/ A beszerzés tárgya és mennyisége: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály Schifner Marianna mb. Főosztályvezető 1072 Budapest, Akácfa u. 15.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Pályaépítési kisgépek beszerzése

Pályaépítési kisgépek beszerzése Pályaépítési kisgépek beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-157/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m

Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban m Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a JOHNSON & JOHNSON Kft. (2045

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

1. A J Á N L ATTÉTELI FELHÍVÁS

1. A J Á N L ATTÉTELI FELHÍVÁS 1. A J Á N L ATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe: LAKATOS ÚTI 2. SZ. LAKÁSFENNTARTÓ SZÖVETKEZET 1184 Budapest, Lakatos u. 32. Képviseletében eljáró szervezet neve, címe: ARCHIPARK MMX Kft. 2.

Részletesebben

4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: december A teljesítés helye, természetbeni helye:

4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: december A teljesítés helye, természetbeni helye: 4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: 2011. december 20. 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Brassai épület Tiszaújváros, Rózsa

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 251. (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe /Kbt. 249. (2) bek. a.) pont/: Fővárosi Önkormányzat

Részletesebben

Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás

Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás Terem hangosító és jegyzőkönyvek készítését segítő hangrögzítő rendszer és kapcsolódó eszközök beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

TÁRSASHÁZ VERSENYSZABÁLYZATA

TÁRSASHÁZ VERSENYSZABÁLYZATA TÁRSASHÁZ VERSENYSZABÁLYZATA 2012. 1. Általános rendelkezések Tatabányai Megyei Jogú Város 8/2012 (II.24.) Kgy. számú Önkormányzati rendelete alapján a társasház fűtéskorszerűsítési munkái elvégzése vonatkozásában

Részletesebben

Szállítási szerződés

Szállítási szerződés Szerződés száma:: Szállítási szerződés mely létrejött egyrészről: a továbbiakban Vevő, másrészről az UNIVILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1147 Budapest, Fűrész u.25. Adószám: 10316007-242 Bankszáma:

Részletesebben

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Eljárás száma:bkv Zrt. V-55/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. 1181 Budapest, Üllői út 423. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: A Városgazda XVIII. kerület

Részletesebben

KBE-05719/2017 AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, és honlap címe:

KBE-05719/2017 AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma,  és honlap címe: AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail és honlap címe: Hivatalos név és székhely: Létesítményeket Üzemeltető Nonprofit Kft., 2840 Oroszlány, Bánki Donát u.

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-352/12.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-352/12. Libegő menetjegy, Nosztalgia jegy, Sikló kartonkártya tekercs és Termotranszver beléptető rendszer megszemélyesítő nyomtatójához festékszalag beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt..

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R E L É S I

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R E L É S I S Z Á L L Í T Á S I S Z E R E L É S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről Nógrád Megye Önkormányzata (3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.), képviseli: Becsó Zsolt a közgyűlés elnöke mint megrendelő,

Részletesebben

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Premier G. Med Kft. (1026 Bp.

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Különféle élelmiszer alapanyagok beszerzése az Országos Onkológiai Intézet számára tárgyú nyílt közbeszerzési eljáráshoz 2011/S 249-405945 1 Tisztelt Ajánlattevő! Az Országos Onkológiai

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros, Munkácsy út 13. Eötvös épület 48-as tanterem

Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros, Munkácsy út 13. Eötvös épület 48-as tanterem 4. A szerződés időtartama: A teljesítés időpontja: 2011. december 09. 2011, december 16. 5. A teljesítés helye, természetbeni helye: Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium 3580 Tiszaújváros,

Részletesebben

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT ÉPÍTÉSI műszaki ellenőr beszerzésre "A Közép-Magyarországi Onkológiai Centrum fejlesztési terve" c. KMOP-4.3.1/C-2009-0001 számú pályázathoz kapcsolódó kivitelezési

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-497/14. Budapest, 2015. BKV Zrt. energetikai folyamataira vonatkozó Minőségirányítási rendszer MSZ EN ISO 9001:2009. számú szabványnak megfelelő Tanúsító auditja, valamint kettő éven keresztüli felügyeleti auditja e-versenyeztetési

Részletesebben

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ Felhívjuk minden Ajánlattevő szíves figyelmét, hogy jelen dokumentációt alaposan és gondosan tanulmányozza át, és ajánlatát

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-67/16. Budapest, 2016.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. e-versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-67/16. Budapest, 2016. Közreműködés a BKV Zrt. által használt beszédcélú, vezetékes távközlési szolgáltatások és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások közbeszerzési eljárás keretében történő beszerzésében e-versenyeztetési eljárás

Részletesebben

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések

06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 06/05/2015 S87 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - További információ - Nyílt eljárás Magyarország-Budapest: Útkarbantartási berendezések 2015/S 087-156943 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

A Megrendelő a meghatározott mennyiségtől való eltérés jogát fenntartva, ettől ±10%-ban eltérhet.

A Megrendelő a meghatározott mennyiségtől való eltérés jogát fenntartva, ettől ±10%-ban eltérhet. 1. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ADATAI 1.1 Ajánlatkérés célja Tisztelt Ajánlattevők! A Szegedi Közlekedési Kft., mint Ajánlatkérő ezúton felkéri Önt, tegyen írásos ajánlatot1 éves keretszerződésre vonatkozóan

Részletesebben

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA GAZDASÁGI FŐIGAZGATÓ HELYETTESE 1358 BUDAPEST, SZÉCHENYI RKP. 19..1 ~ GFH-.. ~.. /2009. Brückner István úr részére, értékesítési és marketing igazgató Complex Kiadó Kft. 1117 Budapest,

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

II.2) A közbeszerzés mennyisége

II.2) A közbeszerzés mennyisége Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Zalaegerszegi Törvényszék Postai cím: Várkör 2.

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ A MEZŐGAZDASÁGI ERŐGÉPEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK BESZERZÉSE tárgyú közbeszerzési eljáráshoz Ajánlatkérő: Dévaványa Város Önkormányzata Címe: 5510 Dévaványa, Hősök tere 1. Telefon: 66/483-100,

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Országgyűlés

Részletesebben

Főfékhenger, munkahenger felújítása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Elektronikusan lefolytatott versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-335/13.

Főfékhenger, munkahenger felújítása AJÁNLATI FELHÍVÁS. Elektronikusan lefolytatott versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-335/13. Főfékhenger, munkahenger felújítása Elektronikusan lefolytatott versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS 2014. január Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő adatai Szervezet: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Címzett: Joó István polgármester Cím: Fő tér 3. Postai irányítószám:

Részletesebben

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-328/17. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, augusztus

e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-328/17. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, augusztus A Budapest XIX., Nádasdy utca 133. Üzemegység korszerűsítéséhez eszközök (kézi szerszámok, mérőeszközök, szerszámgépek, műszerek, hegesztő berendezések, műhelyberendezések, képzéssel összefüggő eszközök)

Részletesebben

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru)

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS (kenyér, pékáru) E szerződés létrejött egyrészről a Vác Város Önkormányzat Bölcsődék és Fogyatékosok Intézménye (a továbbiakban: Megrendelő, cím: 2600 Vác, Kölcsey u. 4, adószám: 15566843-2-13,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT

AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT MELLÉKLETEK 1. sz. melléklet: FELOLVASÓLAP 2. sz. melléklet: AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT (KIZÁRÓ OKOK FENN NEM ÁLLÁSÁNAK ÉS AZ ALKALMASSÁGI FELTÉTELNEK VALÓ MEGFELELŐSÉGRŐL, EGYÉB NYILATKOZATOK) 3. sz. melléklet:

Részletesebben

DOKUMNETÁCIÓ. Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény ÁLTAL

DOKUMNETÁCIÓ. Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény ÁLTAL DOKUMNETÁCIÓ A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény ÁLTAL Utalványok beszerzése a Körösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény személyi

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429)

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:28895-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá

1. számú mellékletében megnevezett Kézi műszerek a továbbiakban: áruk adásvétele A Szállító által szállítandó áruknak meg kell felelnie a 1. szá SZERZŐDÉS Az eljárás nyertese(i) az Ajánlati Dokumentáció III. fejezetében specifikált áruk leszállítását az alábbi szerződéses feltételek mellett vállalja: mely létrejött egyrészről a * Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S

Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:39267-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Polietilén hulladékgyűjtő zsák és zacskó 2015/S 024-039267 Fővárosi Közterület-fenntartó

Részletesebben

HU-Salgótarján: Értékjelzéssel ellátott papír 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Salgótarján: Értékjelzéssel ellátott papír 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:110758-2011:text:hu:html HU-Salgótarján: Értékjelzéssel ellátott papír 2011/S 68-110758 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Fűtőtestek, olajradiátorok és bojlerek beszerzése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-346 /2012.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Fűtőtestek, olajradiátorok és bojlerek beszerzése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-346 /2012. Fűtőtestek, olajradiátorok és bojlerek beszerzése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/V-346 /2012. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. december AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben