Beszámoló az International Police Assosiation Magyar Szekció Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezet évben végzett tevékenységéről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló az International Police Assosiation Magyar Szekció Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezet 2012. évben végzett tevékenységéről"

Átírás

1 Beszámoló az International Police Assosiation Magyar Szekció Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezet évben végzett tevékenységéről Szervezetünk évi tevékenységét értékelve megállapítható, hogy a legsikeresebb év volt hét éves működésünk során. Rendezvényeink számában, összetételében és minőségében, elért versenyeredmények tekintetében egyaránt. A program és munkaterv alapján végeztük tevékenységünket, az előre nem prognosztizálható feladatokat rugalmasan, az aktualitásokhoz igazodva hajtottuk végre. A programtervben foglaltak teljesítése: Rendezvényeinket a kiképzési, sport- és kulturális területeken arra törekedve szerveztük, hogy a pénzügyőrök és kormánytisztviselők közötti baráti, szakmai kapcsolatot erősítjük, az állomány hangulatának javítását, egészségügyi, fizikai állapotának megőrzését szolgáljuk. Az évente megrendezésre kerülő Szent Máté emlék lőversenyt hagyományokhoz híven a Fehér úti lőtéren került megtartásra, ahol szervezetünk tagjai és más rendvédelmi szervek IPA tagjai vettek részt. Ez évben első alkalommal megrendeztük azt a nemzetközi szituációs lőversenyt Dorogon, amely nagy számú résztvevőt vonzott és nagy sikert aratott. Tagjaink közül többen más szervek által megrendezett lőversenyeken is sikerrel képviselték szervezetünket, a Körmenden megrendezett nemzetközi IPA és a BRFK IPA szervezet lőversenyén egyaránt helyezést értünk el, csapatszinten és egyénileg is. Az év legkiemelkedőbb sport eredménye, hogy női futball csapatunk a belgiumi Lommel városában megrendezett IPA Nemzetközi teremlabdarúgó világkupán I. helyezést ért el. E rendezvényen a férfiak táborában szervezetünket három csapat képviselte. Nevezetesen a Budapest IPA, a Budapest IPA-NAV, a Szeged NAV. Ezek sorában a legjobb eredményt a Budapest IPA-NAV csapata érte el a 8. helyezésével, ami kiemelkedő teljesítmény, hisz a megmérettetésben pontosan 33 országból közel nyolcszáz versenyző küzdelmét jelentette. Hazai teljesítményünk másodszor I. helyezés a Készenléti Rendőrség IPA szervezete által rendezett tornán. Népszerűek a családi rendezvényeink, ilyen volt pl. a bowling party, amelyre ez évben kétszer került sor, és ahol minden korosztály jelen volt, és jól szórakozott. A karácsonyi ünnepek előtt tartottuk meg a légpuska lőbajnokságot tagságunk és a NAV állományába tartozó dolgozók gyermekei unokái részére Kőbányán a Pataky István Híradásipari és Informatikai Szakközépiskolában. A tornateremben berendezett lőtéren 10 lőállásban kezdték meg a versengést a jelenlévők, a NAV Bevetési Főigazgatóság szakemberei közreműködésével, Karacs Zsolt vezetésével. A délelőtt folyamán tanáraik vezetésével 4 osztály tanulói versenyeztek, mintegy 120 fővel. A legjobb eredményt elért versenyzőt díjaztuk, mint az iskola lőbajnokát. A gyerekek közül az első három helyezett és a legjobb leány lövő részesült díjazásban, érmet, lövészt ábrázoló szobrot és oklevelet kaptak, és NAV-os ajándéktárgyak is kiosztásra kerültek.

2 A IV. alkalommal megrendezett Balatoni Kerékpártúra ismét népszerűsítette a szervezetünket és a Kormányhivatalhoz való kötődésünket jól demonstrálta. Itt kell megjegyezni, hogy e programnak is köszönhetően számos új kormánytisztviselőt köszönthetünk tagként szervezetünkben. Horgászversenyünket ez évben Kiskunfélegyházán rendeztük. A vendéglátó horgászegyesület vezetője, valamint Gombkötő Lajos IPA tagunk és családtagjaik segítségével e programot az év egyik siker-programjának értékelhetjük. Igazi családi nap kerekedett belőle, ahol elsősorban a gyerekek élvezték a direkt nekik szervezett külön programokat, vetélkedőket a csodálatos, kulturált környezetben, majd együtt fogyasztottuk el délben a kiváló babgulyást. E rendezvényünkön a város polgármestere és a körzet országgyűlési képviselője megjelent. Más IPA szervezetek horgászversenyein is részt vettek tagjaink, így a BRFK és a Paksi IPA Szervezet által rendezett versenyen értek el egyénileg és csapatban is eredményeket. Ez évben egy alkalommal került sor IPA társasági est megrendezésére az Újpesti Polgár Centrumban. A színvonalas műsort a Pénzügyőr Zenekar fúvósai, Kéri György skót dudás és az Újpest Szalontánc Klub két párosa biztosította. A vacsorára felszolgált ételek ismét nagy kulináris élvezetet nyújtottak. Az élő zenés tánc-estünk táblás ház volt, néhányan mán nem is belépőhöz sem. Az IPA kedvezményes szálláshelyeit is igénybe vették tagságunk köréből és más IPA szervezetekből is a Kaszópusztai HM üdülő és vadászházzal hatályos megállapodásunk alapján. Az izraeli csereüdülésen négy tagtársunk vett részt, a nemzeti IPA szervezet színvonalas programokkal szerzett számukra maradandó élményeket. A nemzetközi kapcsolatok fejlesztése terén ez évben nagy fejlődés mutatkozik. A szituációs lőversenyen szlovák rendőr és vámnyomozó kollégák is részt vettek. Az ausztriai Graz városából Budapestre látogató IPA szervezet 31 tagjával Bakai Kristóf alelnök úr, dr. Major Mária titkár asszony és Major Emil, a baráti kör tagságának képviseletében találkozott, és tart folyamatos kapcsolatot továbbra is a két szervezet között. Az IPA Magyar Szekció által szervezett Balatoni ifjúsági táborban két tagtársunk gyermeke vett részt. Több alkalommal kedvezményes és ingyenes színházjegyeket osztottunk ki az érdeklődő tagok között, így pl. Pénzügyőr Zenekar 70. éves jubileumi koncertjére 20 db belépőt vásároltunk, a Magyar Honvédség Központi Zenekarának koncertjére pedig ingyenes jegyet biztosítottunk az érdeklődőknek. A Parlament látogatás ismét sikeres program volt, figyelemre méltó volt a nagyszámú gyermek érdeklődő. Az újonnan belépő tagjaink részére magyar és angol nyelven feliratozott emblémás pólókat készíttettünk, és adtunk át részükre térítésmentesen. Fedezetül a Magyar Szekció által visszautalt 108 ezer forint tagdíjkülönbözet szolgált. Az elmúlt évben indított egészségügyi program elkészült, új felelő került kijelölésre dr. Veres Imre személyében, kinek feladata a program hasznosítása lesz.

3 A munkatervben foglaltak teljesítése: Az éves munka- és programterv elkészítése, a közgyűlés megtartása képezte elsődleges feladatainkat. Hat alkalommal tartottunk vezetőségi ülést, melynek napirendjét a tervezett programok, rendezvények szervezése, előkészítése, a feladatok elosztása, a határidők és felelősök meghatározása képezte. Az értekezleten számos esetben tagok is részt vettek, segítve ezzel a rendezvények előkészítését, a vezetőség munkáját. A Magyar Szekció minden egyes ülésén szervezetünk elnöke rész vett, képviselve érdekeinket. Ezzel első kézből értesülhetett vezetőségünk az aktuális feladatokról, az elvégzett feladatok értékeléséről, az elnökségi határozatokról. Állásfoglalásokról. Készítettünk szervezetünk tevékenységéről bemutató szórólapokat, amelyek elektronikusan és manuálisan is megküldésre kerültek a NAV intézményeibe. Minden rendezvényünkön és más IPA szervek rendezvényein e szórólapok segítségével mutatkoztunk be, elősegítve ezzel a taglétszám növelésére. A KSH részére történő statisztikai adatszolgáltatás megküldésre került. Az IPA Magyar Szekció által kért adatokat, információkat minden esetben határidőre megküldtük, fizetési kötelezettségeinket maradéktalanul teljesítettük. A NAV részére az adóbevallási kötelezettségünknek is időben eleget tettünk. A Budapest Törvényszéknek címünk megváltozását bejelentettük. A évi tevékenységünkről készített jelentést dr. Vida Ildikó elnök asszonynak megküldtük, aki elismerő szavakkal köszönte meg szervezetünk munkáját. A NAV és az IPA közötti Együttműködési Megállapodásban foglalt feladatainkat maradéktalanul végrehajtottuk. A Kormányhivatal részéről megállapodásban vállalt sokoldalú támogatás és szervezetünk működésének segítése is megvalósult. Az MSZ november 9-én tartott tisztújító közgyűlésén szervezetünket 3 fő képviselte, Boros Ottó elnök, és dr. Major Mária titkár megfigyelőként, Augusztini Tamás, küldöttként. Titkárunk részt vett a tisztújító küldöttgyűlés előkészítő munkájában, mint a jelölő-bizottság tagja. Ezen a fórumon kérdéseket tettünk fel a korábbi elnökség részére a kibővített elnökségi ülések elmaradása tárgyában, az izraeli kongresszusra történő kiutazásokkal kapcsolatban, arra nézve, hogy hányan utaztak ki a szekció költségvetésének terhére, kik voltak név szerint ezek a személyek, és mibe került ez a szervezetnek. Kérdést tettünk fel továbbá az elnökség lejárt mandátumával és a féléves késedelemmel összehívott közgyűléssel kapcsolatosan is. Érdemi választ a feltett kérdésekre nem kaptunk, magyarázkodást igen, álláspontunk továbbra is változatlan, jogszerűtlennek és etikátlannak tartjuk a már felsorolt mulasztásokat. Sajnálatosnak tartjuk, hogy az etikai bizottság és az elnökség helytelen értelmezése miatt a veszprémi szervezet bírósági útra terelte Reiner Ödön ügyét. Véleményünk erről az ügyről is az, hogy ez a per sem szolgálja az IPA eszmeiségét és a Szövetség pozitív megítélését.

4 Az újonnan választott elnökséget alkalmasnak tartjuk arra, hogy a jövőben dr. Simon Tamás elnök úr ismertetett programja, Mészáros Mária alelnök asszony modellje és dr. Bődi Judit és Juhász Ferenc személye és eddigi tevékenysége biztosítékul szolgál arra nézve, hogy az országos elnökség munkája minőségileg megújul és minden kritériumnak megfelelő lesz, ehhez szervezetünk minden tőlünk telhető segítséget megad. Tagszervezetünket a Magyar Szekció ülésein, a különböző rendvédelmi szervek által megrendezett programokon, a NAV Bevetési Főigazgatóság napján elnökünk képviselte. Elismerések: Dr. Bernáth István nyugállományú alezredest, korábbi jogi alelnökünket az IPA szervezetben végzett kiemelkedő közösségi munkájának elismeréséül javasoltuk ezredessé történő előléptetésre. A felterjesztés elfogadásra került, a Nemzetközi Vámnap alkalmával került sor az előléptetésre. Kiemelkedő közösségi munkája elismeréséül Kiváló Munkáért emlékéremre javasoltuk titkárunkat, dr. Major Mária asszonyt, aki az országos küldöttgyűlésen vette át kitüntetését. Arany diploma adományozását kezdeményeztük dr. Demeter Tamás ezredes, a NAV Bevetései Főigazgatóság főigazgatója részére, aki programjaink megvalósításához nyújtott igen hatható segítséget. Erre a kitüntetésre javasoltuk továbbá Kovács Gyulát, szervezetünk baráti körének tagját, aki 200 ezer forintos adománnyal járult hozzá olyan programok lebonyolításához, amelyekre a NAV-tól kapott támogatás az államháztartási törvényben foglaltakra tekintettel nem használható fel. Taglétszám alakulása: 2012-ben 223 IPA tag, valamint 31 fő IPA baráti kör tagból tevődött össze szervezetünk tagsága. Kiemelkedő változás az IPA baráti kör kategóriában mutatkozott, ahol az elmúlt év 13 fős taglétszámmal szemben 31 főre emelkedett a tagok száma. Ebből 15 fő a NAV kormánytisztviselője. Ez a létszám az elmúlt évben mindössze 2 fő volt. A baráti kör nem kormánytisztviselői tagjai összetételét tekintve a társadalom legkülönbözőbb rétegeiből kerültek ki, van köztük újságíró, főorvos, köztisztviselő, nyugállományú helyettes államtitkár és könyvelő iroda tulajdonos egyaránt. A taglétszám növelése érdekében november 5-én a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Vám- és pénzügyőri tanszékén 110 fő pénzügyőr hallgató részére tartott Boros Ottó, szervezetünk elnöke toborzó jellegű ismertetést. A rendezvény sikeres megtartásáért ezúton is köszönetet mondunk dr. Szabó Andrea alezredes asszonynak, a tanszék vezetőjének, szervezetünk tagjának. Ennek kapcsán merült fel az a gondolat, hogy a hallgatók részére célszerű lenne kedvezményes tagdíj megállapítása, mindaddig, amíg tanulmányaikat folytatják. Mint ismeretes a Tisztelt tagság előtt a Fiumei úton lévő IPA irodát átadtuk az egészségügyi szolgálatnak, hogy kibővült feladatait mind eredményesebben tudja ellátni. A NAV vezetése Újpesten, a Temesvári utcában lévő objektumban biztosított számunkra olyan elhelyezést és

5 infrastruktúrát, amely a tisztségviselők részére munkavégzéshez szükséges feltételeket maximálisan biztosítja, az elnökségi ülések és más tárgyalások megtartására, külföldi delegációk fogadására is alkalmas. Köszönetünket fejezzük ki Dr. Demeter Tamás ezredes úrnak, a NAV Bevetési főigazgatójának és kollégáinak szervezetünk munkáját segítő tevékenységükért, Kovács Gyula baráti körünk tagjának, adományáért, Dienes Béla ny. pénzügyőr alezredes úrnak, aki társasági estjeinkre és reprezentációs célra a saját vállalkozásában előállított kiváló minőségű pálinkáit biztosította részünkre, Sajtó- és Kommunikációs Főosztálynak, Langmiticzky András tagtársunknak, aki reprezentációs ajándékok és szóróanyagok ellátásával segített, a VIVA vezérigazgatójának, aki könyvekkel, kiadványokkal járult hozzá a rendezvényeinken kiosztásra kerülő ajándékokhoz, az IPA NAV KEKI munkatársainak, tagtársainknak. Nagy örömünkre szolgált és megtisztelő volt számunkra, hogy a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság elnöke, dr. Wéber Iván több alkalommal is megjelent a vezetőségi üléseinken és szakszerű tanácsaival, észrevételeivel segítette munkánkat. Összefoglalva: A NAV IPA szervezete kimagaslóan eredményes évet zárt. A évre előirányzott Programok kivétel nélkül végrehajtásra kerültek és a tagság nagyszámú részvétele mellett zajlottak. Több alkalommal vettünk részt más IPA szervezetek rendezvényein is, ahol megfelelően demonstráltuk a kormányhivatalhoz való kötődésünket. A szakmai munka terén fokozottan ügyeltünk arra, hogy azok a NAV és a tagságunk elvárásainak egyaránt megfelelően kerüljenek megrendezésre és végrehajtásra. A programok összeállításánál figyelemmel voltunk a tagság igényeire, azok lebonyolítása során színvonalasságra törekedtünk. Reméljük, hogy a 2012-es év eredményeit megismerve még többen érzik úgy a jelenlegi tagok közül, hogy érdemes IPA tagnak lenni, bízunk abban, hogy ennek hatására többen szeretnének a jövőben IPA tagok lenni és támogatóink a jövőben is érdemesnek tartanak bizalmukra és segítségükre. Servo per amikeco Budapest, január IPA NAV Szervezete Vezetősége

BESZÁMOLÓ a évben végzett tevékenységről

BESZÁMOLÓ a évben végzett tevékenységről MAGYAR HADTUDOMÁNYI TÁRSASÁG TÜZÉR SZAKOSZTÁLY BESZÁMOLÓ a 2005. évben végzett tevékenységről 2005 BESZÁMOLÓ a 2005. évben végzett tevékenységről I. A Tüzér szakosztály a Szervezeti és Működési Szabályzatában,

Részletesebben

BESZÁMOLÓ a évben végzett tevékenységről

BESZÁMOLÓ a évben végzett tevékenységről MAGYAR HADTUDOMÁNYI TÁRSASÁG TÜZÉR SZAKOSZTÁLY BESZÁMOLÓ a 2006. évben végzett tevékenységről 2006 BESZÁMOLÓ a 2006. évben végzett tevékenységről A Tüzér szakosztály a Szervezeti és Működési Szabályzatában,

Részletesebben

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai 1./ Az elnökség 2014. évi tevékenységének értékelése, évzáró. Előterjesztő: Kárpáti Zoltán megyei elnök Előterjesztés módja: írásban illetve szóban 2./ A jelenlévők

Részletesebben

Elnökségi ülés vendégekkel

Elnökségi ülés vendégekkel Elnökségi ülés vendégekkel Nem volt hétköznapi esemény a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugdíjasainak Országos Szövetsége elnökségének novemberi értekezlete. Jeles vendégek érkeztek a Mátyás utcába Czikora

Részletesebben

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK év

Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Fejér Megyei Szervezete. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK év ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2017. év 1./2017.(02.07.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK elnöksége a módosításokkal elfogadta a napirendi 2./2017.(02.07.) számú elnökségi határozat Az SZVMSZK elnöksége egyhangúan

Részletesebben

BESZÁMOLÓ -KIVONAT- A 2016/17-ES TANÉVRŐL

BESZÁMOLÓ -KIVONAT- A 2016/17-ES TANÉVRŐL BESZÁMOLÓ -KIVONAT- A 2016/17-ES TANÉVRŐL Készült: Győri Műszaki SZC 113- as számú tanteremben 2017.06.30-án 9:00 órakor megtartott nevelőtestületi évértékelő értekezleten. Jelen vannak: Nevelőtestület

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés. II./ Költségvetési támogatás: az Együtt a Belüggyel pályázati kiírásra nyújtottuk be

Közhasznúsági jelentés. II./ Költségvetési támogatás: az Együtt a Belüggyel pályázati kiírásra nyújtottuk be Közhasznúsági jelentés a Police Magyar Közbiztonsági Alapítvány 2003. évi működéséről I./ Számviteli beszámoló: - Áfa és Társasági adó tartozásunkra részletfizetési könnyítést kérelmeztünk, amit meg is

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IPA NAV NEMZETKÖZI SZITUÁCIÓS LŐBAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS IPA NAV NEMZETKÖZI SZITUÁCIÓS LŐBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS IPA NAV NEMZETKÖZI SZITUÁCIÓS LŐBAJNOKSÁG MIÉRT ÉPPEN A SZITUÁCIÓS VERSENYSZÁM? A szituációs lövészet versenyszámai valós és igazi kihívások elé állítják a versenyzőt! Számára ismeretlen

Részletesebben

Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége:

Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége: Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége: 2010. január 14. a Sátoraljaújhelyi Városvédő és Szépítő Egyesülettel, az Eötvös József Klubbal közösen megemlékezést

Részletesebben

IPA BRFK Közhasznú Szervezet horgászversenye

IPA BRFK Közhasznú Szervezet horgászversenye XVIII. évfolyam IX. szám Az IPA világszerte a rendvédelmi szervek aktív és nyugalmazott állományából toborozza tagságát, célja a formális, szakmai kereteken túlmutató személyes kapcsolatok kialakítása,

Részletesebben

A Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2009. évi programjai

A Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2009. évi programjai A Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2009. évi programjai 2009. január 12. Közreműködtünk a Don-kanyarban elesett katonák, hősök és áldozatok emlékére szervezett megemlékezés megszervezésében

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 16. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 16. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 16. évfordulója alkalmából Visszapillantó 2014. november 14. Születésnapi rendezvény Fazekas Lajos fazekas népi iparművész,

Részletesebben

I. Szitás Róbert 18.000 gr,

I. Szitás Róbert 18.000 gr, Általános iskolás horgászaink részt vettek május 11-én az általános iskolák közötti horgászversenyen, amit a szegedi Herman Ottó HE. rendezett. A résztvevő csapat tagjai: Cseh Dániel, Csuhaj András 6.osztály,

Részletesebben

MUNKATERV. a 2012-es évre

MUNKATERV. a 2012-es évre 1 BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2012-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA BM TANINTÉZETEK 2019. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA Szeged, 2019. április 12. Szám: /2019. 1. Bajnokság célja Versenyzési, sportolási lehetőség biztosításával segíteni a BM tanintézetek

Részletesebben

2015. évi Közhasznúsági jelentés

2015. évi Közhasznúsági jelentés 2015. évi Közhasznúsági jelentés Budapest, 2016. április 5. Popp Judit elnök 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Mező Tandem Egyesület a 2015. évben gazdálkodásáról a Számviteli törvénynek és a kapcsolódó előírásoknak

Részletesebben

2015. IX. Fedák Sári Ulti Kupa (Lakitelek Népfőiskola) végeredményének kivonata

2015. IX. Fedák Sári Ulti Kupa (Lakitelek Népfőiskola) végeredményének kivonata 2015. IX. Fedák Sári Ulti Kupa (Lakitelek Népfőiskola) 24. Jankovics Attila 11 105 29. Gergely Lajos 11 81 36. Dr. Tóth István 11 35 44. Borbély Imre 11-83 50. Hajdu Károly 10 71 63. Müllerné Ica 10-38

Részletesebben

Határozatok tára Elnökségi ülések. 8-3/2007 OEH.: Elnökség a MTSZ évi munkatervét, az OT elé terjeszti.

Határozatok tára Elnökségi ülések. 8-3/2007 OEH.: Elnökség a MTSZ évi munkatervét, az OT elé terjeszti. Elnökségi ülés: 2007. január 4. Határozatok tára 2007. Elnökségi ülések 8-1/2007 OEH.: Elnökség hozzájárul, hogy a MTSZ 2006. évben végzett munkájáról szóló beszámoló később kerüljön egyeztetésre. 8-2/2007

Részletesebben

A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület Szervezeti és Működési Szabályzata. A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület

A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület Szervezeti és Működési Szabályzata. A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 2008. I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Sportegyesület jogállása Az Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület alakuló közgyűlése

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 350251 1251 05 9100 841105 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3525 Miskolc

Részletesebben

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL

Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL Megküldendő elektronikus levélben a SZEF Országos Irodának 201 július 04-ig! BESZÁMOLÓ A MEGYEI KOORDINÁCIÓ 201 ELSŐ FÉLÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL MEGYE: BORSOD ABAÚJ - ZEMPLÉN MEGYE KOORDINÁTOR NEVE: Ducsay

Részletesebben

Küldöttgyűlés

Küldöttgyűlés SZEMÉLY-, VAGYONVÉDELMI ÉS MAGÁNNYOMOZÓI SZAKMAI KAMARA FEJÉR MEGYEI SZERVEZETE Küldöttgyűlés 2016.05.12. Kárpáti Zoltán megyei elnök A napirendi pontok: 1./ Elnöki beszámoló az elnökség 2015.04.29 i küldöttgyűlés

Részletesebben

MUNKATERV. a 2011-es évre

MUNKATERV. a 2011-es évre BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2011-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ALELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-020, Fax: (88)545-025 E-mail: mokalelnok@vpmegye.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ALELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-020, Fax: (88)545-025 E-mail: mokalelnok@vpmegye. Szám: 14/349-3/2011. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ALELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-020, Fax: (88)545-025 E-mail: mokalelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szakmai beszámoló a Szekszárdi Rádió Klub egyesület működéséről és terveinek bemutatásáról

Részletesebben

Elemi költségvetés II.

Elemi költségvetés II. Adatellenőrző kód: 27-4c15-387f-f-67-7-1e17-39-22-384e52-c33968-27 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 1200 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet

Részletesebben

Tömör István Balatonkenese Város polgármestere

Tömör István Balatonkenese Város polgármestere POLGÁRŐR EGYESÜLET BALATONKENESE-BALATONAKARATTYA 8174. Balatonkenese, Vörösmarty tér 8. e-mail: balatonkenese.polgarorseg@gmail.com Tel.: 06-30-621-58-71 Iktsz: 36/2013/05 Tömör István Balatonkenese Város

Részletesebben

Szekszá rd Junior Stárs. 2014. e vi pe nzu gyi tá je koztáto já, válámint á 2015. e vre vonátkozo pe nzu gyi terve

Szekszá rd Junior Stárs. 2014. e vi pe nzu gyi tá je koztáto já, válámint á 2015. e vre vonátkozo pe nzu gyi terve Szekszá rd Junior Stárs 2014. e vi pe nzu gyi tá je koztáto já, válámint á 2015. e vre vonátkozo pe nzu gyi terve S z e k s z á r d J u n i o r S t a r s B i g B a n d 7100 Szekszárd, Széchenyi u. 38.

Részletesebben

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa 2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2014 évi RKSZ II. önvédelmi Nemzetkőzi Kupa bajnoki címek eldöntése - a Magyar és Nemzetkőzi

Részletesebben

MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE (MKKSZ) SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI SZERVEZET (TITKÁRI TANÁCS)

MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE (MKKSZ) SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI SZERVEZET (TITKÁRI TANÁCS) MAGYAR KÖZTISZTVISELŐK, KÖZALKALMAZOTTAK ÉS KÖZSZOLGÁLATI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE (MKKSZ) SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI SZERVEZET (TITKÁRI TANÁCS) Ü G Y R E N D J E Elfogadta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei

Részletesebben

MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓI KAMARA BUDAPESTI TERÜLETI SZERVEZETE

MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓI KAMARA BUDAPESTI TERÜLETI SZERVEZETE MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓI KAMARA BUDAPESTI TERÜLETI SZERVEZETE Küldöttgyűlés 2015.Március 19. Előadó: Dr. Záray Gyuláné BESZÁMOLÓ A MESZK BUDAPESTI TERÜLETI SZERVEZET 2014. ÉVI MUNKATERVÉRŐL Területi

Részletesebben

Rákosmenti Polgárőr Egyesület évi szakmai beszámolója és értékelése

Rákosmenti Polgárőr Egyesület évi szakmai beszámolója és értékelése Rákosmenti Polgárőr Egyesület 2016. évi szakmai beszámolója és értékelése oldal 1 Tartalom Egyesületi adatok Tisztségviselők Közgyűlés, elnökségi ülések Taglétszám alakulása Felszerelés, ruházat Szolgálatellátás

Részletesebben

4. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 28-i rendes ülésére

4. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 28-i rendes ülésére 4. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 28-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvári Polgárőr Egyesület beszámolója a 2015. évi tevékenységéről

Részletesebben

HBM HÍRLAP. V. KONGRESSZUS október BUDAPEST október 3.évfolyam 10.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida)

HBM HÍRLAP. V. KONGRESSZUS október BUDAPEST október 3.évfolyam 10.szám. Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) HBM HÍRLAP 2012. október 3.évfolyam 10.szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) V. KONGRESSZUS 2012. október 11-12. BUDAPEST

Részletesebben

Képek a megemlékezésről

Képek a megemlékezésről 2012 Közgyűlések Felderítő Napi megemlékezés 2012. november 11.: az immár hagyományosan a családtagok részvételével tartott ünnepi megemlékezésünkre rendkívül kulturált környezetben, a Művészetek Palotájában

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából Tájékoztató az Alapítvány elmúlt éves munkájáról 2012. novemberében a 13. születésnap alkalmából

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete számú melléklet a /2014/ számhoz. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187.email

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2013. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2013. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013. évről Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1. Tartalmi beszámoló a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2013. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2013-ban

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 17. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 17. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 17. évfordulója alkalmából Visszapillantó 2015. november 14 Visszapillantó 2015. november 14 A Debreceni Főnix

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő

Jegyzőkönyv. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza I. Köszöntő Jegyzőkönyv Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Nyíregyháza 2013. 02. 06. Lovassport Szövetség Hotel Pagony Konferencia Terem Tisztújító Közgyűlése Jelen vannak az elnökség részéről: Bubán Zsolt szakmai alelnök

Részletesebben

A Vas Megyei Közgyűlés évi munkaterve (Tervezet) A Vas Megyei Közgyűlés évben is változatlanul kiemelt figyelmet fordít:

A Vas Megyei Közgyűlés évi munkaterve (Tervezet) A Vas Megyei Közgyűlés évben is változatlanul kiemelt figyelmet fordít: A Vas Megyei Közgyűlés 2017. évi munkaterve (Tervezet) I. A Vas Megyei Közgyűlés 2017. évben is változatlanul kiemelt figyelmet fordít: az Integrált Területfejlesztési Program felülvizsgálatára a Területi

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

Éves Küldöttközgyűlési Jegyzőkönyv

Éves Küldöttközgyűlési Jegyzőkönyv Éves Küldöttközgyűlési Jegyzőkönyv A Dinasztia Horgászegyesület éves rendes küldöttközgyűlése. Helyszín: 1225 Budapest Bucó utca 19. Ideje: 2017.május 20.-án 16órakor megtartott küldöttközgyűléséről. Jelen

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke Horgászegyesületek Velencei-tavi és Dunamenti Szövetsége H V D SZ 8 0 0 0 S z é k e s f e h é r v á r S z é c h e n y i u. 4. Nyt. Szám: 15/2014 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás

Részletesebben

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 20 1002 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat székhelye..................

Részletesebben

MAGYAR RENDVÉDELMI KAR. Jegyzőkönyv MRK Közgyűlésről

MAGYAR RENDVÉDELMI KAR. Jegyzőkönyv MRK Közgyűlésről MAGYAR RENDVÉDELMI KAR Jegyzőkönyv MRK Közgyűlésről Időpont: 2013. május 28. 10.00 Helyszín: Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság 1081 Dologház utca 1-3. II. em. tanácsterem Meghívottak BM részéről:

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Év: 2010 Székhely:Kiskunfélegyháza Kapcsolattartó: Mészáros Gyuláné Közhasznúsági jelentés szövege: Darvas Iskola Diákjaiért Oktatási Alapítvány 2010. évi közhasznúsági jelentése

Részletesebben

MUNKATERV a 2014-es évre

MUNKATERV a 2014-es évre 1 BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI EGYESÜLETE MUNKATERV a 2014-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai fegyverzet-ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

Elemi költségvetés II.

Elemi költségvetés II. Adatellenőrző kód: -1f4e5a18-a3d-877-6661-45-32c-80c37-115-1c-23 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 1200 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet

Részletesebben

Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Németek Önkormányzata működéséről

Tájékoztató a Komárom-Esztergom Megyei Németek Önkormányzata működéséről Komárom-Esztergom Megyei Németek Önkormányzata Selbstverwaltung der Deutschen des Komitates Komorn-Gran Székhely/Sitz: Elnök/Vorsitzende: 2800 Tatabánya, Fő tér 4. Waldmann-né Baudentisztl Éva Tel/Fax:

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 14 0700...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

MFTTT2018 IB-határozatok

MFTTT2018 IB-határozatok MFTTT2018 IB-határozatok 1/2018.(IV.4.) számú IB-határozat: Az Intézőbizottság köszönetét fejezi ki Iván Gyulának, ifj. Domokos Györgynek és Zalaba Piroskának, továbbá Szrogh Gabriella ügyvezető titkárnak

Részletesebben

IV. Ongai Páros Pontyfogó Horgászverseny!

IV. Ongai Páros Pontyfogó Horgászverseny! IV. Ongai Páros Pontyfogó Horgászverseny! Az idén IV. alkalommal került megrendezésre a páros pontyfogó versenyünk, a közel 12 hektáros, VII. számú tavunkon. Ebben az évben is 37 párost tudtunk egymás

Részletesebben

ÜGYVITELI SZABÁLYZAT

ÜGYVITELI SZABÁLYZAT ÜGYVITELI SZABÁLYZAT Az Internatinal Plice Assciatin (Nemzetközi Rendőrszövetség) Magyar Szekció Elnöksége (tvábbiakban Elnökség) az Egyesületekről szóló 1989. évi II. tv. és Alapszabályának rendelkezéseire

Részletesebben

Egy hétvége a hagyományőrzés és a rendvédelem jegyében

Egy hétvége a hagyományőrzés és a rendvédelem jegyében Egy hétvége a hagyományőrzés és a rendvédelem jegyében Honvédelmi tárgyi emlékek, harcjárművek, fegyverek és megannyi érdekes program várta a családokat június 10-12. között a Nyilastáblán. Az V. Rákosmenti

Részletesebben

Beszámoló az egyesület 2013. évi tevékenységről

Beszámoló az egyesület 2013. évi tevékenységről Beszámoló az egyesület 2013. évi tevékenységről Szervezetünk 1991-óta működik, önálló cégbírósági bejegyzését azonban csak 2004-ben kezdeményeztük, ugyanis addig az International Police Association (IPA)

Részletesebben

Beszámoló az egyesület 2014. évi tevékenységről

Beszámoló az egyesület 2014. évi tevékenységről Beszámoló az egyesület 2014. évi tevékenységről Szervezetünk 1991-óta működik, önálló cégbírósági bejegyzését azonban csak 2004-ben kezdeményeztük, ugyanis addig az International Police Association (IPA)

Részletesebben

tata.etata.hu

tata.etata.hu KÖZHASZ Ú JELE TÉS a Tartalom: 2005. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján) A. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója a. Mérleg (T. 1715/B.r.sz.

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

DIÁKSPORT RENDEZVÉNYEK

DIÁKSPORT RENDEZVÉNYEK DIÁKSPORT RENDEZVÉNYEK Óbuda-Békásmegyeren 2010-2011. tanév II. félév Pedagógiai Szolgáltató Intézet 2011. június 6. DIÁKSPORT RENDEZVÉNYEK Óbuda-Békásmegyeren 2010-2011. tanév II. félév. Tartalom 1. Általános

Részletesebben

H Í R E K Szegedről. A MEE. DÉRI MIKSA Dél Alföldi Régió régi új területi vezetői a régiós együttműködés folytatása mellett döntöttek.

H Í R E K Szegedről. A MEE. DÉRI MIKSA Dél Alföldi Régió régi új területi vezetői a régiós együttműködés folytatása mellett döntöttek. H Í R E K Szegedről A MEE. DÉRI MIKSA Dél Alföldi Régió régi új területi vezetői a régiós együttműködés folytatása mellett döntöttek. A 2019. évi tisztújítást követően, most első ízben Békéscsabán - 2019.

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -2fd-20-76c30-68-4b66-6b-6d286f-2e-52-25-48-b-7f41 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 1200 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A

Részletesebben

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről 2014 Szabó Tiborné Az egyesület elnöke Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Az egyesület jogállása: A polgárőrség önálló civil

Részletesebben

2016 Elemi költségvetés

2016 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 722678 1051 14 0700 229980 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 6728 Szeged

Részletesebben

Díjazták kiváló pedagógusainkat és diákjainkat

Díjazták kiváló pedagógusainkat és diákjainkat Díjazták kiváló pedagógusainkat és diákjainkat Az előző tanévben is sikert sikerre halmoztak iskolánk tanárai és tanulói, amelyekről örömmel adunk hírt. Élmezőnyben az OKTV-n Évek óta kiemelkedően szerepelnek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én 17.00 órakor a Magyar Gószövetség közgyűlésén. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Dienes Péter köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Közgyűlés

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S a 2014. április 25-én megrendezésre kerülő IPA XVIII. Szent György Napi Nemzetközi távcsöves puska lőverseny megrendezéséhez

V E R S E N Y K I Í R Á S a 2014. április 25-én megrendezésre kerülő IPA XVIII. Szent György Napi Nemzetközi távcsöves puska lőverseny megrendezéséhez V E R S E N Y K I Í R Á S a 2014. április 25-én megrendezésre kerülő IPA XVIII. Szent György Napi Nemzetközi távcsöves puska lőverseny megrendezéséhez A verseny célja : A nyílt nemzetközi verseny keretein

Részletesebben

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 /

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 / Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. : 68 / 381-011; : 68 / 381-656 10/2015. sz. román önk. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. november 24-én 15 órai

Részletesebben

21. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendes ülésére

21. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendes ülésére 21. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendes ülésére Tárgy: i Polgárőrség Önvédelmi Egyesület beszámolója a 2011. évi tevékenységéről

Részletesebben

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere. Szolgálati tevékenysége elismeréséül a tűzoltóság napja alkalmából

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere. Szolgálati tevékenysége elismeréséül a tűzoltóság napja alkalmából A tűzoltóság napja alkalmából belügyminiszteri és főigazgatói elismerésben részesültek kollégáink. Az elismerések átadása a Belügyminisztérium és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepélyes

Részletesebben

HBM HÍRLAP. 2012. június III. évfolyam 6. szám

HBM HÍRLAP. 2012. június III. évfolyam 6. szám HBM HÍRLAP 2012. június III. évfolyam 6. szám Magunkról beszélünk, Egymásért teszünk (Vida) Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen! (Széchenyi István) Mérleg alapszervezet, Kihelyezett ülés A

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 42/2018. (IX.25.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2018/2019. tanév I.

Részletesebben

Szakmai beszámoló a MAGISZ (elnökségének) 2005 évi tevékenységéről

Szakmai beszámoló a MAGISZ (elnökségének) 2005 évi tevékenységéről Szakmai beszámoló a MAGISZ (elnökségének) 2005 évi tevékenységéről Dr. Herdon Miklós elnök 2006.02.23. MAGISZ Közgyűlés 1 Tisztújító közgyűlés - 2002.02.09 MAGISZ Emlékérem A közgyűléssel összekapcsolt

Részletesebben

ICF Magyar Tagozata Egyesület Határozatok Könyve

ICF Magyar Tagozata Egyesület Határozatok Könyve ICF Magyar Tagozata Egyesület Határozatok Könyve A MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.) 2018.01.18-án tartott megismételt tisztújító 1/2018 (I.18.) számú határozat: A közgyűlés elfogadja

Részletesebben

A 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖR ALAPSZABÁLYA

A 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖR ALAPSZABÁLYA A 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖR ALAPSZABÁLYA I. A társadalmi szervezet neve: 101. TÜZÉREZRED ÉS DANDÁR BARÁTI KÖRE A társadalmi szervezet székhelye: Magyar Honvédség Baranya Megyei Hadkiegészítő

Részletesebben

Készenléti, ügyeleti, helyettesí-tési díj, túlóra, túlszolgálat. Törvény szerinti illetmények, munkabérek

Készenléti, ügyeleti, helyettesí-tési díj, túlóra, túlszolgálat. Törvény szerinti illetmények, munkabérek 08 - Adatszolgáltatás a személyi és a foglalkoztatottak, választott összetételéréről 01 miniszterelnök, miniszterelnök-helyettes 02 miniszter,miniszterrel azonos illetményre jogosult vezető 03 kormánybiztos,

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: 62-52366810-5278-67-4f-7a49-2767-331f-6660-8-42-7a Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 1200 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -7825-80f-62-45-2c6783f-7b48-5f3e53-2f-54164c Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 1200 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet

Részletesebben

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS. 2009. I. félévi M U N K A T E R V E

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS. 2009. I. félévi M U N K A T E R V E JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2009. I. félévi M U N K A T E R V E 2 2009. február 20. 1. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2009. évi költségvetésének és kötelező előirányzatainak

Részletesebben

2011. október 23-i hatállyal. kinevezte. dandártábornokká SIPOSS ERNŐ PÉTER

2011. október 23-i hatállyal. kinevezte. dandártábornokká SIPOSS ERNŐ PÉTER A Magyar Köztársaság Elnöke - a honvédelmi miniszter előterjesztésére -, felelős beosztásában huzamos időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül 2011. október 23-i hatállyal kinevezte dandártábornokká

Részletesebben

HÁTTÉRANYAG a 2013. június 26-i Választmányi ülés napirendjéhez

HÁTTÉRANYAG a 2013. június 26-i Választmányi ülés napirendjéhez HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - közhasznú szervezet- 8000 Székesfehérvár, Malom u. 2. Tel./ Fax: 00-36-22 311-255 E-mail: htbk.szfvár@regiment.hu HÁTTÉRANYAG a 2013. június

Részletesebben

Költségvetési szerveknél teljes és részmunkaidőben foglalkoztatottak létszáma és keresetbe tartozó személyi juttatásai

Költségvetési szerveknél teljes és részmunkaidőben foglalkoztatottak létszáma és keresetbe tartozó személyi juttatásai I. TELJES MUNKAIDŐBEN FOGLALKOZTATOTTAK 0000 000020 000021 000023 000025 000029 egyéb választott tisztségviselő (vezető) polgármester, polgármester helyi önkormányzati képviselő-testület tagja 000033 megyei

Részletesebben

Elemi költségvetés II.

Elemi költségvetés II. Adatellenőrző kód: -a-2f32-59-190-f2c-324765-1f3963-43-6e65-7e16-52 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 0700 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A fejezet

Részletesebben

Kárpát-medence Magyarlakta Településeinek Virtusvetélkedőjét,

Kárpát-medence Magyarlakta Településeinek Virtusvetélkedőjét, Hagyományainkhoz hűen az idei évben is megrendezzük a Kárpát-medence Magyarlakta Településeinek Virtusvetélkedőjét, ahol a magyarországi falvak csapatain kívül, a határon túli települések versenyzői ismét

Részletesebben

Generációk találkozása

Generációk találkozása Generációk találkozása A fenti címmel hirdette meg a Rendészettudományi Kar Vám- és Pénzügyőri Tudományos Diákköre, a Magyar Rendészettudományi Társaság Vám- és Pénzügyőri Tagozata, valamint a Nemzeti

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

Az esti klubnapot rövid bevezetővel Dr.Duray Gergő főigazgató úr, mint vendéglátó és Dr. Soós Ágnes a MEM Klub elnöke nyitotta meg,

Az esti klubnapot rövid bevezetővel Dr.Duray Gergő főigazgató úr, mint vendéglátó és Dr. Soós Ágnes a MEM Klub elnöke nyitotta meg, Az Orosházi Kórház főigazgatójának Dr. Duray Gergő klubtagunk meghívására, október 13-14-én színvonalas szakmai és hangulatos baráti találkozón vettünk részt. Pénteken délután és este, a Hotel Corvus Aqua****

Részletesebben

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet

2018. évi Küldöttgyűlések határozatai. a jegyzőkönyv hitelesítőinek: dr. Hajdú Mihályt és Meruk Józsefet 2018. évi Küldöttgyűlések határozatai 1/2018.02.23. Küldöttgyűlési határozat A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara küldöttgyűlése a levezető elnök javaslatára 20 támogató szavazattal, 0 ellenében, 0 tartózkodás

Részletesebben

2017 Elemi költségvetés

2017 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 722678 1051 14 0700 229980 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 6728 Szeged

Részletesebben

Horgászegyesület Elnöke

Horgászegyesület Elnöke HORGÁSZEGYESÜLETEK VELENCEI-TAVI és DUNAMENTI SZÖVETSÉGE Pákozd, Budai út 72. Nyt. Szám: /2016 Horgászegyesület Elnöke SZÉKHELYÉN Tárgy: Versenykiírás Tisztelt Sporttársunk! A Horgászegyesületek Velencei-tavi

Részletesebben

Szakmai beszámoló a MAGISZ 2011. évi tevékenységéről (Az elnökség beszámolója) Dr. Herdon Miklós elnök. 2012.04.20. MAGISZ Közgyűlés 1

Szakmai beszámoló a MAGISZ 2011. évi tevékenységéről (Az elnökség beszámolója) Dr. Herdon Miklós elnök. 2012.04.20. MAGISZ Közgyűlés 1 Szakmai beszámoló a MAGISZ 2011. évi tevékenységéről (Az elnökség beszámolója) Dr. Herdon Miklós elnök 2012.04.20. MAGISZ Közgyűlés 1 Tartalom A.) Közgyűlés B.) Elnökségi ülések C.) Rendezvények C1.) Agrárinformatikai

Részletesebben

International Police Association Magyar Szekció. IPA Zala Megyei Egyesülete

International Police Association Magyar Szekció. IPA Zala Megyei Egyesülete International Police Association Magyar Szekció Zala Megyei Egyesülete 8900. Zalaegerszeg, Balatoni u. 4. Tel. fax.: 92/311-510; e-mail: ipa@zala.police.hu INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION MAGYAR SZEKCIÓ

Részletesebben

KOVÁCS BALÁZS ZSOLT tű. alezredesnek, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Körmendi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltóparancsnokának.

KOVÁCS BALÁZS ZSOLT tű. alezredesnek, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Körmendi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltóparancsnokának. KIVONAT MAGYARORSZÁG BELÜGYMINISZTERÉNEK, A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG FŐIGAZGATÓJÁNAK, VALAMINT A VAS MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓJÁNAK ÁLLOMÁNYPARANCSAIBÓL Szombathely,

Részletesebben

V. Ongai Páros Pontyfogó Horgászverseny!

V. Ongai Páros Pontyfogó Horgászverseny! Ongai Horgász Egyesület V. Ongai Páros Pontyfogó Horgászverseny! Az idén V. alkalommal került megrendezésre a páros pontyfogó versenyünk, a közel 12 hektáros, VII. számú tavunkon. Ebben az évben is 34

Részletesebben

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés

${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet ... Szerv számjele. Irányító (fejezetet irányító) szerv:... Elemi költségvetés Adatellenőrző kód: -1513-61-5e-74-1b-746a3-26-10-1136-1a5d1f-3e5428-2 Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 14 0700 ${pukorzet} fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus A

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről Jegyzőkönyv a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. szeptember 23 i Elnökségi üléséről Készült: a Magyar Olimpiai Bizottság Elnökségének 2014. szeptember 23. napján 9:00 órakor, a Magyar Olimpiai Bizottság (1124

Részletesebben

ICF Magyar Tagozata Egyesület Határozatok Könyve

ICF Magyar Tagozata Egyesület Határozatok Könyve Határozatok Könyve A MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.) 2019.01.18-án tartott megismételt tisztújító 1/2019 (I.18.) számú határozat: A közgyűlés elfogadja a 2018.évi tevékenységre

Részletesebben

2016 Elemi költségvetés

2016 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 802497 1051 01 0300 338828 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1055 Budapest

Részletesebben