"A" EREDMÉNYKIMUTATÁS (összköltség eljárással) december 31. adatok E Ft-ban. Tárgyév Sorszám

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download ""A" EREDMÉNYKIMUTATÁS (összköltség eljárással) december 31. adatok E Ft-ban. Tárgyév Sorszám"

Átírás

1 /3. oldal Statisztikai számjel Cg Cégjegyzék száma "A" EREDMÉNYKIMUTATÁS (összköltség eljárással) december 31. adatok E Ft-ban Előző Tárgyév Sorszám módosí- Előző év év(ek) A tétel megnevezése tásai a b c d e 1 I. Értékesítés nettó árbevétele II. Aktivált saját teljesítmények értéke III. Egyéb bevételek IV. Anyagjellegű ráfordítások V. Személyi jellegű ráfordítások VI. Értékcsökkenési leírás VII. Egyéb ráfordítások A. ÜZEMI (ÜZLETI) TEVÉKENYSÉG EREDMÉNYE (I±II+III- IV-V-VI-VII) VIII. Pénzügyi műveletek bevételei IX. Pénzügyi műveletek ráfordításai B. PÉNZÜGYI MŰVELETEK EREDMÉNYE (VIII-IX) C. SZOKÁSOS VÁLLALKOZÁSI EREDMÉNY (±A±B) X. Rendkívüli bevételek 14 XI. Rendkívüli ráfordítások D. RENDKÍVÜLI EREDMÉNY (X-XI) E. ADÓZÁS ELŐTTI EREDMÉNY (±C±D) XII. Adófizetési kötelezettség F. ADÓZOTT EREDMÉNY (±E-XII) G. MÉRLEG SZERINTI EREDMÉNY Keltezés: Hatvan, P.H. a vállalkozás vezetője (képviselője)

2 Független könyvvizsgálói jelentés A Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft. tulajdonosának Elvégeztem a Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft. mellékelt évi egyszerősített éves beszámolójának a könyvvizsgálatát, amely egyszerősített éves beszámoló a december 31-i fordulónapra elkészített mérlegbıl melyben az eszközök és források egyezı végösszege E Ft, a mérleg szerinti eredmény E Ft nyereség, és az ezen idıponttal végzıdı évre vonatkozó eredménykimutatásból, valamint a számviteli politika meghatározó elemeit és az egyéb magyarázó információkat tartalmazó kiegészítı mellékletbıl áll. A vezetés felelıssége az egyszerősített éves beszámolóért A vezetés felelıs az egyszerősített éves beszámolónak a számviteli törvényben foglaltakkal összhangban történı elkészítéséért és valós bemutatásáért, valamint az olyan belsı kontrollokért, amelyeket a vezetés szükségesnek tart ahhoz, hogy lehetıvé váljon az akár csalásból, akár hibából eredı lényeges hibás állításoktól mentes egyszerősített éves beszámoló elkészítése. A könyvvizsgáló felelıssége Az én felelısségem az egyszerősített éves beszámoló véleményezése könyvvizsgálatom alapján. Könyvvizsgálatomat a magyar Nemzeti Könyvvizsgálati Standardokkal összhangban hajtottam végre. Ezek a standardok megkövetelik, hogy megfeleljek az etikai követelményeknek, valamint hogy a könyvvizsgálatot úgy tervezzem meg és hajtsam végre, hogy kellı bizonyosságot szerezzek arról, hogy az egyszerősített éves beszámoló mentes-e a lényeges hibás állításoktól. A könyvvizsgálat magában foglalja olyan eljárások végrehajtását, amelyek célja könyvvizsgálati bizonyítékot szerezni az egyszerősített éves beszámolóban szereplı összegekrıl és közzétételekrıl. A kiválasztott eljárások, beleértve az egyszerősített éves beszámoló akár csalásból, akár hibából eredı, lényeges hibás állításai kockázatainak felmérését is, a könyvvizsgáló megítélésétıl függnek. A kockázatok ilyen felmérésekor a könyvvizsgáló az egyszerősített éves beszámoló gazdálkodó egység általi elkészítése és valós bemutatása szempontjából releváns belsı kontrollt azért mérlegeli, hogy olyan könyvvizsgálati eljárásokat tervezzen meg, amelyek az adott körülmények között megfelelıek, de nem azért, hogy a gazdálkodó egység belsı kontrolljának hatékonyságára vonatkozóan véleményt mondjon. A könyvvizsgálat magában foglalja továbbá az alkalmazott számviteli politikák megfelelıségének és a vezetés által készített számviteli becslések ésszerőségének, valamint az egyszerősített éves beszámoló átfogó prezentálásának értékelését is.

3 Meggyızıdésem, hogy a megszerzett könyvvizsgálati bizonyíték elegendı és megfelelı alapot nyújt könyvvizsgálói véleményem megadásához. Vélemény Véleményem szerint az egyszerősített éves beszámoló megbízható és valós képet ad a gazdálkodó a Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft december 31-én fennálló vagyoni és pénzügyi helyzetérıl, valamint az ezen idıponttal végzıdı évre vonatkozó jövedelmi helyzetérıl a számviteli törvényben foglaltakkal összhangban. Jászberény, Baranyi Józsefné kamarai tag könyvvizsgáló, ügyvezetı igazgató kamarai tagsági szám: Baranyi Józsefné SZAKÉRT Kft 5100 Jászberény, Álmos u. 9. nyilvántartásba-vételi szám:

4 Statisztikai számjel Cg Cégjegyzék száma Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú KFT Hatvan Madách u évi Kiegészítő Melléklete és Közhasznúsági Melléklete Keltezés: Hatvan, a vállalkozás vezetője (képviselője) P.H.

5 A Társaság bemutatása Cég elnevezése: A cég rövidített elnevezése: Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft. Székhelye, címe: 3000 Hatvan, Madách u címe: http//: info@mediahatvan.hu Az alakulás időpontja: október 28. Cég forma: Jogállás: Tulajdoni arány: A vállalkozás főtevékenysége: Egyéb tevékenységek: Korlátolt Felelősségű Társaság Közhasznú Hatvan Város Önkormányzata 100% tulajdoni hányad Egyéb kiadói tevékenység Folyóirat, időszaki kiadvány kiadása Rádióműsor szolgáltatás Televízió műsor összeállítása, szolgáltatása M.n.s. egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység Egyéb postai, futárpostai tevékenység PR, kommunikáció Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás Reklámügynöki tevékenység Médiareklám Piac-, közvélemény-kutatás Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése M.n.s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás Oktatást kiegészítő tevékenység

6 A vállalkozás képviseletére a beszámoló aláírására jogosult Jagodics Milán ügyvezető, személy neve, beosztása, címe: Hatvan, Székely u. 2. Könyvvizsgáló neve, címe: SZAKÉRT Adószaktanácsadó és Könyvvizsgáló Kft. képviseletében Baranyi Józsefné látja el Jászberény, Álmos u. 9. kamarai száma: Felügyelő Bizottsági tagok Tompa Z. Mihály, Hatvan, Kertész u neve, címe: Hényel Istvánné, Hatvan, Tizeshonvéd u. 9. Tóth Zsolt Ágoston, Hatvan, Pázsit u. 3. 4/11. A beszámoló összeállításáért Tóthné Decsi Andrea, Hatvan, Iskola u. 19. felelős személy: Regisztrálási szám:

7 Számviteli politika általános előírásainak bemutatása A Társaság számviteli politikájának legfőbb célja, hogy a cég számviteli rendszere megbízható, valós, a törvényi előírásoknak megfelelő legyen, szolgálva ezzel, hogy a vállalkozásról reális és hű képet lehessen nyerni. A Számvitelről szóló, többször módosított 2000.évi C törvény (továbbiakban Szvt.) alapján a 2012-es évről egyszerűsített éves beszámolót készít és kettős könyvvitelt vezet. A Társaság eredménykimutatását összköltség eljárással ( A változatú eredménykimutatással) állapítja meg. Mérlegét A típusú formában állítja össze. A Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú KFT. üzleti éve megegyezik a naptári évvel, azaz január december 31-ig tart évre vonatkozóan a mérlegkészítés időpontja a tárgyévet követő év március 31. A befektetett eszközök bekerülése a könyvekbe a létesítésük vagy beszerzésük érdekében felmerült költségek Szvt. szerint aktiválható összegében történik. A követelések könyv szerinti értéken kerülnek megállapításra. A kötelezettségek értékelése könyv szerinti értéken történik. Az amortizációs politika kialakításakor alapvető szempont volt az eszközök egyenletes elhasználódásának figyelembe vétele. Az immateriális javak és tárgyi eszközök esetében lineáris leírást alkalmaz a Kft. Társaságunk maradványértékkel nem számol, tárgyi eszközeinket 0-ig leírjuk. Az 100 eft alatti egyedi bekerülési értékkel rendelkező tárgyi eszközöket a Társaság használatba vételkor egy összegben leírja. Az értékvesztés elszámolásának feltételrendszere Kötelező értékvesztést elszámolni a gazdasági társaságokban lévő befektetéseknél, melyek egyben tulajdonrészesedést is jelentenek, mérleg fordulónapon fennálló és a mérlegkészítés időpontjáig pénzügyileg nem rendezett követekéseknél, valamint az egy évnél hosszabb lejáratú értékpapíroknál. Minden olyan esetben, ha a mérlegkészítéskor azok piaci értéke alacsonyabb, mint a nyilvántartás szerinti érték (óvatosság elve Amennyiben a befektetés könyv szerinti értéke - a mérlegkészítéskor - tartósan és jelentős összegben meghaladja a befektetés piaci értékét, akkor a befektetés könyv szerinti értékét értékvesztés címén csökkenteni kell.

8 Mérleghez kapcsolódó kiegészítések Mérleg főösszeg: eft, a tárgyévhez képest 12,85%-al, eft-al csökkent. Befektetett eszközök A befektetett eszközök között immateriális javakat és tárgyi eszközöket tartunk nyilván. Befektetett pénzügyi eszközökkel nem rendelkezik a társaság. A társaságnál a terv szerinti amortizáció elszámolásakor a lineáris módszer került kizárólagosan alkalmazásra. A tárgyévben a Társaság terven felüli leírást nem számolt el. Év közben a társaság értékelési eljárást nem változtatott. Forgóeszközök Készletek beszerzése nem volt, zárókészlet nincs. Követelések mérlegértéke tartalmazza a vevői követeléseket és az egyéb követeléseket. IOSZIA Kft. fizetési meghagyásban ellentmondott, polgári per várható. Egyéb követelések között a következő időszakra átvitt áfa követelést, a következő időszakban levonható áfá-t, és az elszámolásra kiadott összeget valamint az adott előleget tartjuk nyilván. Értékpapírokkal a cég nem rendelkezik Aktív időbeli elhatárolások Bevételek aktív időbeli elhatárolása között az Adventi rendezvénysorozathoz kapcsolódó bevételeket határoltuk el. Költségek, ráfordítások időbeli elhatárolásai között mutatjuk ki azokat a tételeket amelyek csak a mérleg fordulónapját követő időszakban esedékesek, számolhatók el. Saját tőke A jegyzett tőke és a tőketartalék nem változott. Eredménytartalék mely az előző évi mérleg szerinti eredmény összegével változott, vagyis a évben realizált eft veszteség miatt jelentős mértékben növekedett a negatív eredménytartalék. Eredménytartalék alakulása Év Nyitó Növekedés Csökkenés Egyenleg Mérleg szerinti eredmény a 2012-es évben jelentősen javult a bázis évhez képest. Céltartalék képzés nem volt.

9 Környezetvédelmi garanciális kötelezettség a Társaságot nem terheli, így erre vonatkozó céltartalék képzéssel sem élt. Kötelezettségek A társaságnak nincs hátrasorolt és hosszú lejáratú kötelezettségei. Rövid lejáratú kötelezettségek között szállítókkal szembeni kötelezettséget tartunk nyilván. Itt szerepelnek a decemberi bérek, a járulékaik, munkavállalókkal kapcsolatos egyéb kötelezettségek. Passzív időbeli elhatárolások Itt van kimutatva az üzleti év mérlegének forduló napja előtti időszakot terhelő olyan várható költségeket, ráfordításokat, amelyek csak a mérleg fordulónapja után követő időszakban kerülnek kiszámlázásra. A Társaságnak nincs veszélyes hulladék a birtokában. Eredménykimutatáshoz kapcsolódó kiegészítések Az értékesítés nettó árbevétele növekedett az előző évhez képest. Valamint növekedett a vállalkozási tevékenységhez kapcsolódó árbevétel is. Egyéb bevételek is növekedtek. Elsősorban a visszafizetési kötelezettség nélkül kapott támogatás összege növekedett a tavalyihoz képest. Ez munkabér támogatást jelentet 1.152eFt-ot. Itt tartjuk nyilván a Mátra Cukor Zrt-től kapott 50eFt-os támogatást is. Ezt a támogatást az ősszel rendezett 19.Heves Megyei Diákduatlon döntő költségeire kaptuk. Anyagjellegű ráfordítások Anyagjellegű ráfordítások növekedtek. Itt jelentős a szerzői jogvédői díjak növekedése. Személyi jellegű ráfordítások Személyi jellegű ráfordítások 13,66%-al csökkentek. A csökkenésekben szerepet játszik, hogy az újonnan belépő munkavállalókkal a cég szempontjából kedvezőbb munkaszerződéseket kötöttünk, valamint jobban ki tudtuk használni a különböző bér- és járuléktámogatásokat. Értékcsökkenési leírás 79,73%-al csökkent. Nem volt jelentős ebben a gazdasági évben a kis értékű tárgyi eszközök beszerzése. Egyéb ráfordítás Itt jelentős a le nem vonható ÁFA. Itt tartjuk nyilván a behajthatatlan követelés leírt összegét és az Önkormányzattal elszámolt adót is. Rendkívüli ráfordításként a Hatvan város együttműködő partnerének nyújtott térítés nélkül

10 nyújtott szolgáltatások bekerülési értékét számoltuk el. Közhasznú és vállalkozási tevékenységből származó eredmény elkülönített bemutatása A tétel megnevezése Közhasznú tevékenység Vállalkozási tevékenység Összesen eft Értékesítés nettó árbevétele Aktivált saját teljesítmények értéke Egyéb bevételek Anyagjellegű ráfordítások Személyi jellegű ráfordítások Értékcsökkenési leírás Egyéb ráfordítások ÜZEMI (ÜZLETI) TEVÉKENYSÉG EREDMÉNYE Pénzügyi műveletek bevételei Pénzügyi műveletek ráfordításai 1 1 PÉNZÜGYI MŰVELETEK EREDMÉNYE SZOKÁSOS VÁLLALKOZÁSI EREDMÉNY Rendkívüli bevételek Rendkívüli ráfordítások RENDKÍVÜLI EREDMÉNY ADÓZÁS ELŐTTI EREDMÉNY A Társaság vagyoni, helyzetének alakulása A Társaság Saját tőke aránya (Tőkeerősség) az alábbiak szerint alakult: Saját tõke évben: 23% Összes forrás Saját tõke évben: 29,82% Összes forrás Kötelezettségek részaránya: Kötelezettségek évben: 113,72% Összes forrás Kötelezettségek évben: 69,94% Összes forrás Forgóeszközök aránya: Forgóeszközök évben: 42,16 % Összes eszköz

11 Forgóeszközök évben: 78,59% Összes eszköz A Társaság pénzügyi helyzetének alakulása évi likviditási mutató: Forgóeszközök = 0,37 Rövid lejáratú kötelezettségek évi likviditási mutató: Forgóeszközök Rövid lejáratú kötelezettségek = 1, A Társaság jövedelmezőségi helyzetének alakulása évi árbevétel arányos üzleti eredmény: Vállalkozás üzemi tev. eredménye x 100 Értékes.nettó árb. egyéb bev x 100 = = -9,73 % évi árbevétel arányos üzleti eredmény: Vállalkozás üzemi tev. eredménye x 100 Értékes.nettó árb. egyéb bev. = x 100 = 6,94 % évi tőke arányos üzleti eredmény: Vállalkozás üzemi tev. eredménye x 100 Saját t. = x = 256,78 % évi tőke arányos üzleti eredmény: Vállalkozás üzemi tev. eredménye x 100 Saját t. = x = 194,16 % Adózott eredmény évi eszközarányos jövedelmezőség = 59,08% Összes eszköz Adózott eredmény évi eszközarányos jövedelmezőség = 56,22% Összes eszköz A Társaság bevételei az alábbiak szerint alakultak: Megnevezés 2012.év 2011.év Változás (eft) Nettó árbevétel Saját el.áll.eszk.akt.ért Egyéb bevételek Pénzügyi bev. 4 4 Mindösszesen

12 A Társaság költségei és ráfordításai az alábbiak szerint alakultak: Megnevezés 2012.év 2011.év Változás (eft) Anyagjellegű ráfordítás Személyi jellegű ráfordítás Értékcsökkenési leírás Egyéb ráfordítások Pénzügyi ráfordítások Rendkívüli ráfordítások Ráfordítások összesen Tájékoztató jellegű kiegészítések Átlagos statisztikai létszám, bér adatai: Megnevezés Létszám Bérköltség Szellemi állomány eFt Egyéb személyi jellegű kifizetések adatai: Megnevezés Létszám Személyi jellegű egyéb kifizetések Szellemi állomány eFt A társaságnál felügyelő bizottság működik. A társaságnál könyvvizsgáló működik, először a év került auditálásra. A vezető tisztségviselőnek nem volt előleg vagy kölcsön folyósítás gazdasági évre vonatkozó több jogszabály is módosult (2011.évi CLXXV. tv., 224/200.(XII.19.) Korm.rend.), ezért a kiegészítő melléklet tartalma a évihez képest változott. A szervezet által az üzleti évben végzett főbb tevékenységek és programok Hatvan TV: A Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft. Hatvan Város Önkormányzata megbízásából készíti a Hatvan Tv televíziós műsorait. A Hatvan TV a városban meghatározó elektronikus média. Hír- és magazinműsorainkkal folyamatosan tájékoztatjuk a hatvaniakat a városban és körzetében történő jelentős eseményekről és információkról. Kiemelt célunk, a megfelelő tájékoztatás, hogy a lakosok időben értesüljenek saját helyzetükkel és lehetőségeikkel kapcsolatos döntésekről. A hangsúlyt a gyors hírellátásra, ezen belül is a hírtelevíziózásra helyezzük, kiemelve az aktuális eseményekről szóló információszolgáltatást. Hatvan Város Önkormányzata lehetővé tette, hogy korszerűsítsük a televízió technikai felszereltségét. Egy HD képes rendszert állítottunk fel, amely a kor követelményeinek megfelel. Jobban felszerelt

13 lett az adáslebonyolító, a stúdió, és kitelepüléshez szükséges eszközöket is kaptunk. Az elmúlt félévben ezt a rendszert teszteltük. A technikai fejlesztés lehetővé tette, hogy egy új műsorstruktúrát dolgozzunk ki, amelynek a megvalósítása még előttünk áll. Az elmúlt fél évben, számos, a várost érintő eseményről beszámoltunk és egy kiszámítható és széleskörű hírszolgáltatással igyekeztünk nyújtani. A városi nagyrendezvényeken több kamerás felvételek készültek, így ezeket részletesen be tudtuk mutatni a hatvani nézőknek. Hatvani Hírlap: A Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft. Hatvan Város Önkormányzata megbízásából adja ki a Hatvani Hírlapot. A lap, minden hónapban A3 méretben 12 oldalon jelenik meg 9500 példányban. Ingyenes kiadványként juttatjuk el minden hatvani háztartásba. A Hatvani Hírlap tartalmát az igényeknek megfelelően alakítjuk, így egyre színesebb újsággal jelentkezünk hónapról hónapra, például az elmúlt hónapokban a recept rovatunkat is elindítottuk. Rendezvényszervezés: januárjától a hivatal munkatársaival szoros együttműködésben részt veszünk az önkormányzat és intézményeinek rendezvényszervezésében is. Társaságunk készíti többek között a meghívókat, kommunikációs anyagokat, plakátokat továbbá a rendezvények előkészítésében is és lebonyolításában is részt vesznek munkatársaink. A Média-Hatvan Kft közreműködésével jött létre a Tavaszi Fesztivál, Nyári Fesztivál, Őszi Fesztivál és az Adventi Rendezvénysorozat. A Tavaszi Fesztiválon, márciustól május végéig számos program várta a hatvaniakat és a környékbelieket, kivételes sikere volt a Hatvani Csata tiszteletére szervezett rendezvénynek. A felnőttek körében kedvelt program a majális, a gyerekek pedig a gyereknapi rendezvényt részesítik előnyben A Nyári Fesztivál keretében több új, nem tervezett programra is volt igény a fenntartó és a közönség részéről a 2012-es évben, ahol egy újabb célcsoportot sikerült megtalálnunk és kicsábítani a rendezvényeinkre, ilyen például a Jam Garden ( ahol a hétfő kivételével minden nap koncert zajlik), illetve a foci rajongók Led falon kísérhették végig az egész Futball Európa Bajnokságot. Megrendezésre került a II. Retro Strand Fesztivál ahol a közönség szépségkirálynőt is választott. Ezt követte a Mosoly GO napok és a Szent István napi ünnepség. Őszi Fesztivál alkalmából rendeztünk Duatlont, Határtalan Zenei Fesztivált és Sörfesztivált. Az Adventi Rendezvénysorozaton városunk minden óvodája, iskolája egy rövid előadással kedveskedet a nézőknek, de fellépet több sztár előadóművész is. Színes és változatos programok várták a hatvaniakat, cégünk a szervezésen túl hatékony kommunikációs és PR tevékenységgel segítette a programok sikerességét. Cikkeken és televíziós tudósításokon keresztül folyamatosan beszámoltunk a városi rendezvényekről. A rendezvénysorozatokhoz kapcsoltunk egy-egy programfüzetet amely egyedülálló módon összefoglalja az aktuális időszakra eső rendezvényeket. Weboldalak működtetése: Az új hatvan.hu weboldal megtervezése a Média-Hatvan Kft. feladata volt. Az oldalt továbbra is társaságunk működteti, de Hatvan Város Önkormányzata szerkeszti. A hantvakartya.hu weboldalt a Hatvan Kártya program lényeges kommunikációs és reklámfelületeként hoztuk létre és folyamatosan működtetjük. A mediahatvan.hu oldalt feltöltöttük a hatvantv.hu még fejlesztés alatt van.

14 Állandó együttműködések: A minél nagyobb és hatékonyabb hírközlés érdekében tartalomszolgáltatási-együttműködési megállapodást kötöttünk egy térségi hírportállal (Hatvanonline Kft) és két térségi lappal (Tüske, Megyehatár). A Média-Hatvan Kft szerződés szerint vállalta, hogy tevékenységével segíti az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet Nonprofit közhasznú Kft. működését. Rendszeresen foglalkozunk médiafelületeinken a kórházat érintő fejlesztésekkel, történésekkel illetve hirdetési felületet biztosítunk az intézménynek. A Széchenyi Zsigmond Könyvtárral, folyamatos egyre átfogóbb üzleti és szakmai kapcsolatban vagyunk. Az intézmény nyertes pályázatainak kommunikációját végezzük. A fent említett együttműködések kedvezően alakultak, így ezeket a jövőben a folytatni kívánjuk. Hatvan Kártya: A Média-Hatvan Kft végzi a Hatvan Kártya népszerűsítését célzó marketing és reklámtevékenységet. Ennek érdekében létrehoztuk a hatvankartya.hu weboldalt ahol minden hasznos információ megtalálható a Hatvan Kártyáról a kedvezményt biztosító cégeknek folyamatos reklámlehetőséget biztosítunk médiafelületeinken. Marketing tevékenység: Cégünk új marketing referenst alkalmazott. A reklámbevételeink a komplex és átgondolt rendszernek köszönhetően a vártnál kedvezőbben alakultak. Társaságunk anyagi helyzete jelentősen javult az év végére. Közhasznúsági melléklet 1. Közhasznú szervezet azonosító adatai név: Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft. székhely: 3000 Hatvan, Madách u. 12. bejegyző határozat száma: nyilvántartási szám: Cg képviselő neve: Jagodics Milán 2. Tárgyévben végzett alapcél szerinti és közhasznú tevékenységek bemutatása Helyi közszolgálati műsorszolgáltatás nyújtása, (Hatvan TV) Hivatalos városi újság (Hatvani Hírlap) szerkesztése, kiadása A város rendezvényeinek szervezése, lebonyolítása Közreműködünk a település marketing alakításában és a hivatalos önkormányzati internetes megjelenések alakításában is. Hatvan Kártyához kapcsolódó PR tevékenység ellátása. Önkormányzati célok megvalósítása érdekében szervezési és PR feladatok ellátása 3.1. Közhasznú tevékenységek bemutatása (tevékenységenként) közhasznú tevékenység megnevezése: Televízió műsor összeállítása, szolgáltatása

15 közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: a közhasznú tevékenység célcsoportja: a közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: a közhasznú tevékenység főbb eredményei: kulturális tevékenység, 1990.évi LXV.tv.a helyi önkormányzatokról Hatvan város lakosságának egy része fő Minden hétköznap 19 órakor kezdődik a műsor a Hatvani Híradóval, melyet negyed nyolctól a Hatvani Hírháttér követ. Szombaton délután öt órakor a Hatvani Heti Krónikát láthatják a nézők. A műsorainkat meghatározott rend szerint ismételjük.hír- és magazinműsorainkkal folyamatosan tájékoztatjuk a hatvaniakat a városban és körzetében történő jelentős eseményekről és információkról Közhasznú tevékenységek bemutatása (tevékenységenként) közhasznú tevékenység megnevezése: Városi rendezvények szervezése, lebonyolítása közhasznú tevékenységhez kulturális tevékenység, 1990.évi LXV.tv.a helyi önkormányzatokról kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: a közhasznú tevékenység Hatvan város lakossága célcsoportja: a közhasznú tevékenységből fő részesülők létszáma: a közhasznú tevékenység főbb eredményei: Az Önkormányzat munkatársaival szoros együttműködésben részt veszünk az önkormányzat és intézményeinek rendezvényszervezésében is. Társaságunk készíti többek között a meghívókat, kommunikációs anyagokat, plakátokat továbbá a rendezvények előkészítésében is és lebonyolításában is részt vesznek munkatársaink Közhasznú tevékenységek bemutatása (tevékenységenként) közhasznú tevékenység megnevezése: Hivatalos városi újság (Hatvani Hírlap) szerkesztése, kiadása közhasznú tevékenységhez kulturális tevékenység, 1990.évi LXV.tv.a helyi önkormányzatokról kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: a közhasznú tevékenység Hatvan város lakossága célcsoportja: a közhasznú tevékenységből fő részesülők létszáma: a közhasznú tevékenység főbb A lap, minden hónapban A3 méretben 12 oldalon jelenik meg 9500

16 eredményei: példányban. Ingyenes kiadványként juttatjuk el minden hatvani háztartásba. A Hatvani Hírlap tartalmát az igényeknek megfelelően alakítjuk, így egyre színesebb újsággal jelentkezünk hónapról hónapra Közhasznú tevékenységek bemutatása (tevékenységenként) közhasznú tevékenység megnevezése: Hatvan város hivatalos honlapjának üzemeltetése közhasznú tevékenységhez kulturális tevékenység, 1990.évi LXV.tv.a helyi önkormányzatokról kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: a közhasznú tevékenység Hatvan város lakossága célcsoportja: a közhasznú tevékenységből fő részesülők létszáma: a közhasznú tevékenység főbb eredményei: Az új hatvan.hu weboldal megtervezése a Média-Hatvan Kft. feladata volt. Az oldalt továbbra is társaságunk működteti, de Hatvan Város Önkormányzata szerkeszti Közhasznú tevékenységek bemutatása (tevékenységenként) közhasznú tevékenység megnevezése: Hatvan Kártya PR tevékenység közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: a közhasznú tevékenység célcsoportja: a közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: a közhasznú tevékenység főbb eredményei: kulturális tevékenység, 1990.évi LXV.tv.a helyi önkormányzatokról Hatvan város lakossága fő A Média-Hatvan Kft végzi a Hatvan Kártya népszerűsítését célzó marketing és reklámtevékenységet. Ennek érdekében létrehoztuk a hatvankartya.hu weboldalt ahol minden hasznos információ megtalálható a Hatvan Kártyáról a kedvezményt biztosító cégeknek folyamatos megjelenési lehetőséget biztosítunk médiafelületeinken. 4. Közhasznú tevékenység érdekében felhasznált vagyon kimutatása Felhasznált vagyonelem megnevezése Vagyonelem értéke Felhasználás célja

17 5. Cél szerinti juttatások kimutatása Előző év Tárgyév Cél szerinti juttatás megnevezése 6. Vezető tisztségviselőknek nyújtott juttatás Előző év (1) Tárgyév (2) Tisztség A. Vezető tisztségviselőknek nyújtott juttatás összesen: 7. Közhasznú jogállás megállapításához szükséges mutatók Előző év (1) Tárgyév (2) Alapadatok B. Éves összes bevétel ebből: C. a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló évi CXXVI. törvény alapján átutalt összeg D. közszolgáltatási bevétel E. normatív támogatás F. az Európai Unió strukturális alapjaiból, illetve a Kohéziós Alapból nyújtott támogatás G. Korrigált bevétel [B-(C+D+E+F)] H. Összes ráfordítás (kiadás) I. ebből személyi jellegű ráfordítás J. Közhasznú tevékenység ráfordításai K. Adózott eredmény L. A szervezet munkájában közreműködő közérdekű önkéntes tevékenységet végző személyek száma (a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló évi LXXXVIII. törvénynek megfelelően)

18 Erőforrás-ellátottság mutatói Ectv. 32. (4) a) [(B1+B2)/2> ,- Ft] Mutató teljesítése Ectv. 32. (4) b) [K1+K2 0] Nem Igen Ectv. 32. (4) c) [(I1+I2-A1-A2)/(H1+H2) 0,25] Igen Társadalmi támogatottság mutatói Mutató teljesítése Ectv. 32. (5) a) [(C1+C2)/(G1+G2) 0,02] Nem Ectv. 32. (5) b) [(J1+J2)/(H1+H2) 0,5] Igen Ectv. 32. (5) c) [(L1+L2)/2 10 fő] Nem Hatvan, április 19. Jagodics Milán ügyvezető Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft.

19 /3. oldal Statisztikai számjel Cg Cégjegyzék száma "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) Sorszám A tétel megnevezése december 31. adatok E Ft-ban Előző Előző év év(ek) Tárgyév módosításai a b c d e 1 A. Befektetett eszközök I. IMMATERIÁLIS JAVAK II. TÁRGYI ESZKÖZÖK III. BEFEKTETETT PÉNZÜGYI ESZKÖZÖK B. Forgóeszközök I. KÉSZLETEK II. KÖVETELÉSEK III. ÉRTÉKPAPÍROK IV. PÉNZESZKÖZÖK C. Aktív időbeli elhatárolások Eszközök összesen Keltezés: Hatvan, P.H. a vállalkozás vezetője (képviselője)

20 /3. oldal Statisztikai számjel Cg Cégjegyzék száma "A" MÉRLEG Források (passzívák) Sorszám december 31. adatok E Ft-ban Előző Előző év év(ek) Tárgyév A tétel megnevezése módosításai a b c d e 12 D. Saját tőke I. JEGYZETT TŐKE II. JEGYZETT, DE MÉG BE NEM FIZETETT TŐKE (-) III. TŐKETARTALÉK IV. EREDMÉNYTARTALÉK V. LEKÖTÖTT TARTALÉK VI. ÉRTÉKELÉSI TARTALÉK VII. MÉRLEG SZERINTI EREDMÉNY E. Céltartalékok F. Kötelezettségek I. HÁTRASOROLT KÖTELEZETTSÉGEK II. HOSSZÚ LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK III. RÖVID LEJÁRATÚ KÖTELEZETTSÉGEK G. Passzív időbeli elhatárolások Források összesen Keltezés: Hatvan, P.H. a vállalkozás vezetője (képviselője)

23045741-5819-572-10 1/3. oldal Statisztikai számjel. Cg.10-09-031348 Cégjegyzék száma. "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák)

23045741-5819-572-10 1/3. oldal Statisztikai számjel. Cg.10-09-031348 Cégjegyzék száma. A MÉRLEG Eszközök (aktívák) 23045741-5819-572-10 1/3. oldal Statisztikai számjel Cg.10-09-031348 Cégjegyzék száma "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) Sorszám A tétel megnevezése 2012. december 31. adatok E Ft-ban Előző Előző év év(ek)

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 9 6 7 5 9 1 9 9 5 2 9 1 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 1 3 egyéb szervezet megnevezése 125 Budapest

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 09 Debreceni Törvényszék 2 0 1 5 2016.07.04 09:44:31 Szervezet neve: DORCAS AID HUNGARY ALAPÍTVÁNY Szervezet székhelye: Irányítószám: 4 0 0 2 Település: Debrecen Közterület neve:

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 2 1 6 5 5 9 1 3 5 3 0 5 7 2 1 3 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 6. egyéb szervezet megnevezése 2600 Vác, Zrínyi utca 9. címe Keltezés: Vác, 2017.

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 8 5 1 6 1 6 0-1 - 1 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója egyéb szervezet megnevezése címe " A közzétett

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 1 év NAGYMAROS VÁROS FEJLESZTÉSÉÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY egyéb szervezet megnevezése 2626 NAGYMAROS, FŐ TÉR

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.30 22:39:34 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 1 6 2 Település: Budapest Közterület neve: Budapesti Közterület jellege: út Házszám: 180 Lépcsőház:

Részletesebben

1. sz. melléklet Vagyonkezelésbe kapott és saját eszközök állományváltozása és értékcsökkenése Bruttó érték eft Mérlegtétel nyitó növekedés csökkenés átsorolás záró Immateriális javak 24 603 0 0 0 24 603

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 4 2016.03.23 11:38:40 Szervezet neve: Szervezet székhelye: Irányítószám: 2 4 4 0 Település: Százhalombatta Közterület neve: Ifjúság Közterület

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Babus Családi név Első utónév További utónevek Gábor Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 8 1 8 2 4 4 6 8 6 9 0 5 6 9 0 1 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 3 egyéb szervezet megnevezése

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 2015.05.28 10:56:13 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 0 7 1 Település: Budapest Közterület neve: Damjanich Közterület jellege: utca Házszám: 9 Lépcsőház:

Részletesebben

KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET A 2013. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz

KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET A 2013. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET A 2013. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Az AGORA Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaságot 1989. Június 5-i alapító közgyűlés jegyzőkönyve szerint 6 fő magánszemély

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 05 Miskolci Törvényszék 2 0 1 4 2015.05.22 08:56:08 Szervezet székhelye: Irányítószám: 3 5 3 0 Település: Miskolc Közterület neve: Corvin Közterület jellege: utca Házszám: 15 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 18 Szombathelyi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. Csejteiné Pados Mária Születési név: Anyja neve: Születési ország

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 1 Egri Törvényszék 2 1 4 215.5.25 16:18:37 Szervezet székhelye: Irányítószám: 3 3 Település: Eger Közterület neve: MAKLÁRI Közterület jellege: út Házszám: 67 Lépcsőház: Emelet: Ajtó:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Galló Istvánné Születési név: Péter Piroska Anyja neve: Születési ország

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. SZACSKY MIHÁLY Születési név: Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett pénzügyi eszközök B. Forgóeszközök

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 11 Tatabányai Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Essősy Családi név Első utónév További utónevek András Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 02 Pécsi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: 001 Dr. Szederkényi

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 17 Szekszárdi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Csajági Családi név Első utónév További utónevek Sándor Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 20 Zalaegerszegi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag BALOGH Családi név Első utónév További utónevek JÓZSEF Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Nemes Családi név Első utónév További utónevek László Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 15 Nyíregyházi Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.30 07:48:09 Szervezet székhelye: Irányítószám: 4 4 3 1 Település: Nyíregyháza - Sóstófürdő Közterület neve: Berenát Közterület jellege:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Lukács Angéla Irén Kévés Angéla Irén Anyja neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 17 i Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Kovács Családi név Első utónév További utónevek Józsefné Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 06 Szegedi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Koválcsik Családi név Első utónév További utónevek Magdolna Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete és korábbi évek

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete és korábbi évek Törvényszék: Tárgyév: 02 Pécsi Törvényszék 2 0 1 5 2018.01.12 20:00:24 Szervezet székhelye: Irányítószám: 7 6 2 4 Település: Pécs Közterület neve: Szent István Közterület jellege: tér Házszám: 17. Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 05 Miskolci Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Montskó Családi név Első utónév További utónevek Éva Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Születési név: Anyja neve: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Születési ország

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett pénzügyi eszközök B. Forgóeszközök

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett pénzügyi eszközök B. Forgóeszközök

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 14 Kaposvári Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 10 Egri Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Szoldatics Családi név Első utónév További utónevek Anikó Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 09 i Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Gyarmati Családi név Első utónév További utónevek Éva Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Czinege Családi név Első utónév További utónevek József Születési név: Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 20 Zalaegerszegi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Magyar Családi név Első utónév További utónevek Zsolt Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója. Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet megnevezése

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója. Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet megnevezése 1 8 0 0 0 6 2 7-1 - 4 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 3 Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. Han Kinga Születési név: Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Babai Éva Babai Éva Márta Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek KIS DOMONKOS MÁRK KIS DOMONKOS MÁRK Anyja neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 05 Miskolci Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. Laczkovics Mária Születési név: Anyja neve: Születési ország

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 1 Egri Törvényszék Tárgyév: 2 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek VARGA PÉTER PÁL Varga Péter Pál Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Németh Családi név Első utónév További utónevek Henriett Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 010 Pr. Dr. Bősze Péter Pál Bősze Péter Pál Anyja neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 2015.06.01 12:29:29 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 1 2 Település: Budapest Közterület neve: Táncsics M. Közterület jellege: út Házszám: 27-29

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.26 14:43:15 Szervezet székhelye: Irányítószám: 2 3 0 0 Település: Ráckeve Közterület neve: Kossuth Lajos Közterület jellege: utca

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 8 2 5 0 4 7 5 9 1 3 3 5 2 9 0 1 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 3 egyéb szervezet megnevezése

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Sütőné Daragó Edina Születési név: Anyja neve: Születési ország

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Nagyné Tenner Anna Születési név: Anyja neve: Születési ország

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. Juhászné Halász Judit Születési név: Anyja neve: Születési ország

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Erdei Mária Születési név: Erdei Mária Anyja neve: Mag Margit Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 14 Kaposvári Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.29 21:25:46 Szervezet székhelye: Irányítószám: 2 1 3 1 Település: Göd Közterület neve: Szent István Közterület jellege: utca Házszám:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 05 Miskolci Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Szabó Családi név Első utónév További utónevek Attila Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 18 Szombathelyi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

NOHAB - GM Alapítvány. Egyszerűsített éves beszámolója

NOHAB - GM Alapítvány. Egyszerűsített éves beszámolója 18686074-9102-569-01 NOHAB - GM Alapítvány 1125 Bpest, Béla király út 13/a Egyszerűsített éves beszámolója 2011 Keltezés: 2012. május 27. az alapítvány, a közalapítvány vezetője (képviselője) P.H. #REF!

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 2015.06.30 08:30:38 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 0 5 2 Település: Budapest Közterület neve: Váci Közterület jellege: utca Házszám: 16 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 03 Kecskeméti Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 4 Beküldő adatai Viselt név: Előtag BARCSIK Családi név Első utónév További utónevek ZOLTÁN Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) 2 0 1 5 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 0 7 2 Település: Budapest Közterület

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 2015.06.01 18:18:24 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 0 7 7 Település: Budapest Közterület neve: Wesselényi Közterület jellege: utca Házszám: 17.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 09 Debreceni Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 06 Szegedi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Orsozné Seres Katalin Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 08 Győri Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 2015.07.06 16:59:22 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 0 5 5 Település: Budapest Közterület neve: Falk Miksa Közterület jellege: utca Házszám: 19.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 11 Tatabányai Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Pap Tibor Születési név: Pap Tibor Anyja neve: Tisch Matild Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Sziklainé Sardú Dorottya Születési név: Sardú Dorottya Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 15 Nyíregyházi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

Magyar Frizbi Szövetség

Magyar Frizbi Szövetség Magyar Frizbi Szövetség székhely: 1118 Budapest, Somlói utca 72. fsz. 3. adószám: 18445011-1-43 nyilvántartási szám: 37248 2012. évi Egyszerűsített éves beszámoló Magyar Frizbi Szövetség Egyszerűsített

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 2015.06.11 13:28:53 Szervezet neve: Magyar Nephrologiai Alapítvány Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 0 8 3 Település: Budapest Közterület neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 09 Debreceni Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek GÖNCZI MÁRIA ÉVA GÖNCZI MÁRIA ÉVA Anyja neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 02 i Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Anyja neve: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Belénessy Réka Mária Belénessy Réka Mária Nagy Zsuzsanna

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 08 Győri Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek CSERI ERIKA MÁRIA CSERI ERIKA MÁRIA Anyja neve: Születési ország

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: Tárgyév: Időszak terjedelme: egész év töredék év időszak kezdete időszak vége Válassza ki, hogy a beszámoló (és közhasznúsági melléklet) az alábbiak közül

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 3 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 2 Pécsi Törvényszék 2 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Anyja neve: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Cseszneki Gyuláné Hutterer Judit Julianna Kucsera

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Gombás Családi név Első utónév További utónevek Judit Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 2016.06.03 17:24:14 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 1 2 1 Település: Budapest Közterület neve: Farkasvölgyi Közterület jellege: út Házszám: 12

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag TÓTH Családi név Első utónév További utónevek ZOLTÁN Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év helyesbítése (Adatok ezer forintban.) Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 05 Miskolci Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. Gercsák Márta Születési név: Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Dr. SZACSKY

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 17 Szekszárdi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Schlág Családi név Első utónév További utónevek Judit Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Micskey Családi név Első utónév További utónevek Gusztáv Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 02 Pécsi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: 001 Dr. SZABÓ

Részletesebben