Kedves Partnerünk! Kérjük, tekintse át részletes Médiaajánlatunkat!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kedves Partnerünk! Kérjük, tekintse át részletes Médiaajánlatunkat!"

Átírás

1 Kedves Partnerünk! Az 1995 óta működő InterTicket Magyarország piacvezető cége a jegyértékesítési rendszerek üzemeltetésében a kultúra területén. Cégünk küldetése, hogy egy egyedülállóan átfogó rendszerben valósítsa meg mindazon megoldásokat, melyek ötvözik a jelenleg ismert csúcstechnológiákat és a tradicionális jegyterjesztési elemeket. Jegyértékesítő, és beléptető rendszer szolgáltatásunk mellett partnereink számára komplex marketing lehetőségeket biztosítunk rendezvényeik promótálására, alapozva nagy látogatottságú média és social media felületeinkre, valamint egyedülálló adatbázisunkra. Kérjük, tekintse át részletes Médiaajánlatunkat! Amennyiben hirdetési lehetőségeinkkel kapcsolatban szeretne bővebb információhoz jutni, az alábbi központi elérhetőségeinken állunk rendelkezésére: InterTicket Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Budapest, Váci út 99. (Business Center 99 toronyépület, 6. emelet) Tel: +36 (1) hirdetes@interticket.hu Tartalom: A Jegy.hu portál... 2 Jegy.hu mobil alkalmazás... 3 Hírlevél... 4 Jegy.hu közösségi média jelenlét... 6 Játék lehetőségek a Jegy.hu portfólión... 7 Jegy.hu árlista Általános információk, leadási paraméterek... 9

2 2 A Jegy.hu belépőjegy választéka egyedülálló Magyarországon: éves szinten megközelítőleg 45 ezer rendezvény mintegy 7 millió belépőjegye érhető el portálunkon. Látogatóink színházi, komoly- és könnyűzenei koncertek, sport- és kulturális események ajánlatai között válogathatnak. Honlapunk jelentősen eltér más kulturális programajánló portáloktól: célunk, hogy a jegyvásárló közönség szinte minden magyarországi rendezvényre rátaláljon, és belépőjegyét online megvásárolhassa. A Jegy.hu látogatottsági adatai: A Jegy.hu-n értékesített jegyek száma: Forrás: Google Analytics Forrás: InterTicket A Jegy.hu reszponzív megjelenítési technikájának köszönhetően az óriásmonitoroktól, a tableteken át a mobil eszközökig minden média platformon tökéletesen élvezhető, a program kiválasztásától a helyfoglaláson keresztül a jegyvásárlás befejezéséig.

3 3 A Jegy.hu mobil alkalmazás formájában is elérhető és letölthető az ios (Apple) és az Android rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazáson keresztül a Jegy.hu teljes belépőjegy kínálata elérhető, pár kattintással kiválasztható az előadás, és megvásárolható a megfelelő jegy. Megjelenés a Jegy.hu portálon: a legfelső nagyméretű ajánló. Maximum öt darab slider ajánló rotálódik, illetve léptethető. Megjelenés a Jegy.hu alkalmazásban: azonos a portáléval. Megjelenés a Jegy.hu portálon: az eseménykereső alatt látható három kiemelt ajánló. Megjelenés a Jegy.hu alkalmazásban: a slider alatti ajánló lista első három pozíciója. : Megjelenés a Jegy.hu portálon: a kiemelt ajánlók alatt, a toplista mellett megjelenő ajánlók. Tizenkét darab normál ajánló jelenhet meg az oldalon. Megjelenés a Jegy.hu alkalmazásban: a slider alatti ajánló lista negyedik elemétől kezdődő ajánlók. Slider: Kiemelt: Normál: Ft + áfa / hét / hét Ft + áfa / hét * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral. A webes és a mobil alkalmazásban történő megjelenést akciós jelleggel csomagban kínáljuk.

4 4 A Jegy.hu hírlevélre feliratkozott látogatóink száma meghaladja a 60 ezret. Adatbázisunkat intenzíven bővítjük. Nagy gondot fordítunk arra, hogy címállományunkban csak a hírleveleket valóban megnyitó, az egyes ajánlókra kattintó felhasználók címei maradjanak. Ennek érdekében rendszeresen tisztítjuk a listából a passzív címeket. Hírleveleseink a kultúrára időt és pénzt fordító, jellemzően magasan képzett, színházi előadásokat, zenei eseményeket és fesztiválokat rendszeresen látogató, 24 és 60 év közötti, A és B kategória csoportba (ESOMAR) sorolható közönség. Hírleveleink kezelésére intelligens marketing rendszer áll rendelkezésünkre, melynek legfontosabb jellemzői: egyéni felhasználói profilépítés (megnyitási és kattintási adatok alapján tartalom preferencia és vásárlási adatok alapján történő célzott címlista összeállítása) intelligens szegmentálási lehetőségek személyre szabott és eseményvezérelt kiküldések részletes statisztikák Rendszeres hírlevelünket kéthetente küldjük ki a teljes feliratkozott felhasználói körnek. Hírlevelünkben izgalmas és színes tematikus merítést adunk aktuális programkínálatunkból. Rendszeres hírlevelünk ajánló felületein szakmai partnereink számára lehetőséget biztosítunk hirdetések elhelyezésére, szerkesztett ajánló formájában. Ezek az ajánlók a Jegy.hu legaktívabb, a programkínálat iránt legérdeklődőbb, és egyben a leggyakrabban vásárló közönséget érik el. Az ajánlókból a jegyvásárlás közvetlenül elindítható. (Rendszeres hírlevelünk egy archív példánya ezen a linken tekinthető meg.) Hírlevél tárgya: A hírlevél tárgyában (subject mező) elhelyezett rövid szöveges üzenet. Ezt az üzenetet már a hírlevél megnyitását megelőzően minden címzett olvassa. Ismétlő jelleggel, a hírlevél fejlécében is látható. Szöveges beharangozó: A hírlevél fejlécében, a címzett megszólítását követő szöveges beharangozó. Vezér ajánló: A hírlevél első nagyméretű képes-, szöveges ajánlója. Kiemelt ajánló: A vezér ajánló alatti, a tematikus ajánlók felett látható szürke kiemeléssel ellátott ajánló. Tematikus ajánlók: A tematikus ajánló listákban olvasható ajánlók. A fizetett ajánlók a tematikus listákban az első pozíciókba kerülnek. Vezér ajánló: Szöveges beharangozó: Kiemelt ajánló: Tematikus ajánlók: Hírlevél tárgya: Ft + áfa Ft + áfa Ft + áfa * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.

5 5 Az eseti/egyedi hírlevelek széleskörű marketing lehetőséget kínálnak rendezvények támogatására, a jegyértékesítés felpörgetésére. Okos hírlevél-marketing rendszerünk segítségével hírleveleinket és a címzettek körét a rendezvény egyedi céljaira, egyedi célközönségére tudjuk szabni. intelligens szegmentálási lehetőségek személyre szabott és eseményvezérelt kiküldések részletes statisztikai modul az eredményesség kiértékelésére Hagyományos promóciós kampányoktól (kedvezménykuponok, nyereményjátékok), komplett targetált edm kampányok (targetált hírlevél, Facebook és Google remarketing) lebonyolításáig szinte végtelen a lehetőségek köre. Partnereink számára lehetőséget biztosítunk produkcióik promóciójára jegyirodai hálózatunk 350 tagja felé is. (B2B marketing) Képünk illusztráció egy korábbi eseti hírlevelünkről Kiküldés teljes feliratkozotti kör részére (50 ezer címzett): Kiküldés szegmentált kör részére (5-20 ezer címzett): edm kampány: Ft + áfa 15 Ft + áfa /címzett, de minimum Ft+áfa egyedi megállapodás szerint * Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral.

6 6 Aktívan veszünk részt a közösségi média platformokon is. A Jegy.hu Facebook, Google+, Twitter, Instagram és Pinterest felületei széleskörű elérést biztosítanak a kultúra iránt érdeklődő célcsoporthoz. A Jegy.hu más hirdetési felületeinek megrendelői, és stratégiai partnerei számára jelenleg együttműködési alapon kínál megjelenési lehetőségeket az alábbiak szerint (az egyes megjelenések a felület jellegének megfelelően, több közösségi platformon is publikálódnak). Hírfolyam oldalon: dedikált posztok Rendezvényekhez, előadóhelyekhez kapcsolódó aktuális infók Rendezvény előtti napokban emlékeztetők Kis színesek egy-egy rendezvényhez, közreműködőhöz, előadóhelyhez kapcsolódóan Képünk illusztráció korábbi Facebookon megjelentetett eseményekből Egyedi esemény oldal: partnereink kiemelt rendezvényei számára Facebook esemény oldalt indítunk a Jegy.hu profilja alatt, a partner által biztosított tartalommal Dedikált posztok: Egyedi esemény oldal: Ft + áfa Ft + áfa *A Jegy.hu más hirdetési felületeinek megrendelői, és stratégiai partnerei számára jelenleg együttműködési alapon. Egyes megjelenések a felület jellegének megfelelően, több közösségi platformon is publikálódhatnak.

7 7 A Jegy.hu három platformján (portál, hírlevél, közösségi média) összehangoltan szervezünk rendszeres nyeremény játékokat a közönségünk aktivizálására. Partnereink számára három együttműködési formát kínálunk: Szponzorált játék: a játékban résztvevők számára a feltett kulturális tematikájú kérdésre 3 válaszlehetőséget kínálunk fel. A helyes választ adók között a szponzor által felajánlott belépőjegyet vagy tárgynyereményt sorsoljuk ki. Teljes körű szponzorált játék: a hirdetni kívánt rendezvénnyel kapcsolatban partnereink rövid képes, szöveges anyagát jelentetjük meg, és ehhez kapcsolódóan teszünk fel 1 egyszerű kérdést és 3 válaszlehetőséget. A helyes választ adók között a szponzor által felajánlott belépőjegyet vagy tárgynyereményt sorsoljuk ki. Egyedi szponzorált játék: a játék logikájának, technológiájának és bonyolításának kialakításában nyitottak vagyunk hirdető partnerünk egyedi elképzeléseire. Ez esetben személyes konzultáció szükséges. Képünk illusztráció egy korábbi teljes körű szponzorált játékról, amit hírlevél kampány alkalmazásával oldottunk meg. Szponzorált játék: Teljes körű szponzorált játék: Ft + áfa Egyedi szponzorált játék: egyedi megállapodás szerint * A Jegy.hu más hirdetési felületeinek megrendelői, és stratégiai partnerei számára jelenleg együttműködési alapon.

8 8 Érvényes január 1-től* * Mindenkori érvényes árlistánk a Jegy.hu-n található meg. Slider: Ft + áfa / hét Kiemelt: / hét Normál: Ft + áfa / hét *A webes és a mobil alkalmazásban történő megjelenést akciós jelleggel csomagban kínáljuk. Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral. Vezér ajánló: Szöveges beharangozó: Kiemelt ajánló: Tematikus ajánlók: Hírlevél tárgya: *Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral Ft + áfa Ft + áfa Ft + áfa Kiküldés teljes felhasználói kör részére (50 ezer címzett): Kiküldés szegmentált kör részére (5-20 ezer címzett): edm kampány: *Az októberi-decemberi időszakban 25% szezonális felárral Ft + áfa 15 Ft + áfa /címzett, de minimum Ft+áfa egyedi megállapodás szerint Dedikált posztok: Ft + áfa Egyedi esemény oldal: Ft + áfa *A Jegy.hu más hirdetési felületeinek megrendelői, és stratégiai partnerei számára jelenleg együttműködési alapon. Szponzorált játék Teljes körű szponzorált játék Ft + áfa Egyedi szponzorált játék egyedi megállapodás szerint * A Jegy.hu más hirdetési felületeinek megrendelői, és stratégiai partnerei számára jelenleg együttműködési alapon.

9 9 Listaárainkból mennyiségi kedvezményt adunk melynek alapja egy adott időintervallumra megrendelt hirdetés érték nettó listaáron számolva. Jegy.hu mini 200e Ft+áfa 20% 160e Ft+áfa 4 hét Jegy.hu midi 400e Ft+áfa 30% 280e Ft+áfa 8 hét Jegy.hu maxi 800e Ft+áfa 40% 480e Ft+áfa 12 hét Egyedi csomag Listaáron 800e forintot meghaladó kontingens esetén egyedi megállapodás A választott hirdetési kontingens tetszőlegesen felosztható a fent ismertetett médiafelületeinken az ott látható listaárak szerint. A csomagok teljesítését havonta számlázzuk partnereinknek. A hirdetés kontingenst a választott csomaghoz tartózó időintervallum alatt le kell hirdetni, ellenkező esetben az időszak leteltével a felszámított kedvezményt leszámlázzuk partnerünknek. Egy előadás ajánló hirdetése egy médiafelületünkön egyidejűleg csak egy pozíción futhat. Egy előadóhely azonos műfajú előadásainak ajánlói ugyanazon médiafelületünk ugyanazon hirdetési pozícióján egyidejűleg nem futhatnak. Média felületeinken tartalomszerkesztési szempontokat is figyelembe kell vennünk, o ezért kerülnünk kell hasonló tematikájú és műfajú ajánlók egyidejű nagy mennyiségű megjelenítését, o egy rendezvény több héten keresztül tartó folyamatos kiajánlását. A fentiek miatt fenntartjuk a jogot arra, hogy ilyen esetekben ezt jelezzük partnerünknek és kérjük a hirdetések átcsoportosítását. Kontakt adatok: InterTicket Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. cím: 1139 Budapest, Váci út 99. (Business Center 99. toronyépület, 6. emelet.) központi telefonszám: +36 (1) , hirdetes@interticket.hu Budaházy Eszter, eszter.budahazy@interticket.hu Amennyiben hirdetni szeretne felületeinken, a kampány tervezése során kérjük, egyeztessen kollégáinkkal a szükséges felületek időben történő befoglalása érdekében. Az egyeztetést követően töltse ki Megrendelőnket, és hivatalos aláírással ellátva, szkennelve, ben küldje el a hirdetes@interticket.hu címünkre. Hirdetés megjelenítéséhez a következő információkra van szükségünk: Műsor címe Előadóhely neve Jó minőségű kép 1080x636 pixel és 640x505 pixel méretben. Rövid ajánló szöveg (terjedelme 20 szó) Anyagleadás a kampány indulása előtt legkésőbb 3 munkanappal. Összetett kampány esetén a rendelkezésünkre bocsátandó egyéb anyagokról és leadási határidőkről eseti egyeztetés szükséges. Általános hirdetési feltételeinkről itt olvashat bővebben.

Kedves Partnerünk! Kérjük, tekintse át részletes Médiaajánlatunkat!

Kedves Partnerünk! Kérjük, tekintse át részletes Médiaajánlatunkat! Kedves Partnerünk! Az 1995 óta működő InterTicket Magyarország piacvezető cége a jegyértékesítési rendszerek üzemeltetésében a kultura területén. Cégünk küldetése, hogy egy egyedülállóan átfogó rendszerben

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2019 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA MÉDIAAJÁNLAT 2017 I. BEMUTATKOZUNK A Libri-Bookline Zrt. a közép-európai régió legjelentősebb kulturális vállalata. A cégcsoportba tartozó Libri és Bookline márkák egyaránt meghatározó szereplői a hazai

Részletesebben

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat

Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat Nyeremenyremeny.hu Médiaajánlat 2010 Érvényes: 2010. április 1-től visszavonásig. 1 / 8 1. Nyereményremény Heti Játék Csomag: Megjelenési felületek: A) a Nyeremenyremeny.hu címoldalán ajánló boxban - cég

Részletesebben

Hir7.com médiaajánlat

Hir7.com médiaajánlat Hir7.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hir7.com bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek a Hir7.com-n

Részletesebben

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat Webnyeremeny.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webnyeremeny.hu bemutatkozás 3 A Webnyeremeny.hu tartalmi elemei 4 A Webnyeremeny.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Stop.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat Stop.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Stop.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák Hagyományos

Részletesebben

Joy.hu médiaajánlat 3333

Joy.hu médiaajánlat 3333 Joy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Joy.hu bemutatkozás 3 A Joy.hu tartalmi elemei 4 A Joy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Nyitvatartas.hu médiaajánlat

Nyitvatartas.hu médiaajánlat Nyitvatartas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyitvatartas.hu bemutatkozás 3 A Nyitvatartas.hu tartalmi elemei 4 A Nyitvatartas.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Síelők.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat Síelők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Síelők.hu bemutatkozás 3 A Síelők.hu tartalmi elemei 4 A Síelők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Klasszikradio.hu médiaajánlat

Klasszikradio.hu médiaajánlat Klasszikradio.hu médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Klasszikradio.hu bemutatkozás 3 A Klasszikradio.hu tartalmi elemei 4 A Klasszikradio.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Dimag.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat Dimag.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Dimag.hu bemutatkozás 3 A Dimag.hu tartalmi elemei 4 A Dimag.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Evamagazin.hu médiaajánlat

Evamagazin.hu médiaajánlat Evamagazin.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Evamagazin.hu bemutatkozás 3 A Evamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Evamagazin.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Ckm.hu médiaajánlat 3333

Ckm.hu médiaajánlat 3333 Ckm.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ckm.hu bemutatkozás 3 A Ckm.hu tartalmi elemei 4 A Ckm.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Neston.hu médiaajánlat

Neston.hu médiaajánlat Neston.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Neston.hu bemutatkozás 3 Neston.hu tartalmi elemei 4 A Neston.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Litera.hu médiaajánlat

Litera.hu médiaajánlat Litera.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Litera.hu bemutatkozás 3 A Litera.hu tartalmi elemei 4 A Litera.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Parkonet.com médiaajánlat

Parkonet.com médiaajánlat Parkonet.com médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Parkonet.com bemutatkozás 3 A Parkonet.com tartalmi elemei 4 A Parkonet.com strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Tozsdeforum.hu médiaajánlat

Tozsdeforum.hu médiaajánlat Tozsdeforum.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Tozsdeforum.hu bemutatkozás 3 Az Tozsdeforum.hu tartalmi elemei 4 Az Tozsdeforum.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára

Adhouse megjelenési lehetőségek. Adó 1 % kampányok számára Adhouse megjelenési lehetőségek Adó 1 % kampányok számára Adhouse Adó 1% Adó 1% A non-profit szervezetek bevételei között jelentős arányt képviselnek az adó 1%-ból befolyó összegek. A szervezetek számára

Részletesebben

Playboy.hu médiaajánlat

Playboy.hu médiaajánlat Playboy.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Playboy.hu bemutatkozás 3 A Playboy.hu tartalmi elemei 4 A Playboy.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Marmalade.hu médiaajánlat

Marmalade.hu médiaajánlat Marmalade.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Marmalade.hu bemutatkozás 3 Marmalade.hu tartalmi elemei 4 A Marmalade.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Shape.hu médiaajánlat

Shape.hu médiaajánlat Shape.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Shape.hu bemutatkozás 3 A Shape.hu tartalmi elemei 4 A Shape.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu

Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig. info@magro.hu www.magro.hu Médiaajánlat Érvényes: 2012. december 7-től visszavonásig Miért a Magro.hu? A Magro.hu célzott elérést biztosít az agrárszektor minden gyakorlati szereplőjének megszólításában, minőségi felületen célközönsége:

Részletesebben

Metropol.hu médiaajánlat

Metropol.hu médiaajánlat Metropol.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Metropol.hu bemutatkozás 3 Metropol.hu tartalmi elemei 4 A Metropol.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Vasarnapihirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vasarnapihirek.hu bemutatkozás 3 A Vasarnapihirek.hu tartalmi elemei 4 A Vasarnapihirek.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Pafi.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat Pafi.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pafi.hu bemutatkozás 3 A Pafi.hu tartalmi elemei 4 A Pafi.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Toplak.hu médiaajánlat

Toplak.hu médiaajánlat Toplak.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Toplak.hu bemutatkozás 3 A Toplak.hu tartalmi elemei 4 A Toplak.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Videohirek.hu médiaajánlat

Videohirek.hu médiaajánlat Videohirek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Videohirek.hu bemutatkozás 3 Videohirek.hu tartalmi elemei 4 A Videohirek.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Pcguru.hu médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat Pcguru.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcguru.hu bemutatkozás 3 Pcguru.hu tartalmi elemei 4 A Pcguru.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Computerworld.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat Computerworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Computerworld.hu bemutatkozás 3 Computerworld.hu tartalmi elemei 4 A Computerworld.hu strukturális felépítése

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

Pcworld.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat Pcworld.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Pcworld.hu bemutatkozás 3 Pcworld.hu tartalmi elemei 4 A Pcworld.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Weborvos.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat Weborvos.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Weborvos.hu bemutatkozás 3 A Weborvos.hu tartalmi elemei 4 A Weborvos.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Alkotokboltja.hu médiaajánlat

Alkotokboltja.hu médiaajánlat Alkotokboltja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Alkotokboltja.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

FIFA-lapcsoport médiaajánlat FIFA-lapcsoport médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 FIFA-lapcsoport bemutatkozás 3 A FIFA-lapcsoport tartalmi elemei 4 Az oldalak strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu Topapro.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topapro.hu bemutatkozás 3 A Topapro.hu tartalmi elemei 4 A Topapro.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos

Részletesebben

Talalkapont.hu médiaajánlat

Talalkapont.hu médiaajánlat Talalkapont.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Talalkapont.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Mohaonline.hu médiaajánlat

Mohaonline.hu médiaajánlat Mohaonline.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mohaonline.hu bemutatkozás 3 A Mohaonline.hu tartalmi elemei 4 A Mohaonline.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Topauto.hu médiaajánlat

Topauto.hu médiaajánlat Topauto.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topauto.hu bemutatkozás 3 A Topauto.hu tartalmi elemei 4 A Topauto.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek Médiaajánlat Szolgáltatás Megjelenési csomagok Minimál regisztráció Szállásfoglalási regisztráció Standard kiemelések Prémium kiemelések Szálláshely önálló adatlap ismertetővel, szolgáltatások bemutatásával

Részletesebben

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM 2018 MEEX Diákjegy Programok A Meex-Sziget Diákjegy programok célja, hogy a Magyarországon tanuló diákok kedvezményes áron tudjanak a Sziget rendezvényeire fesztivál

Részletesebben

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére

Médiaajánlat 2012. Rólunk írták. logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Médiaajánlat 2012 logisztikai és beszerzési döntéshozók, valamint beszállítóik elérésére Rólunk írták» Szakmailag az ország leghitelesebb szervezete.» Nagyszerű szakmai rendezvények.» Gyors és rugalmas

Részletesebben

Topjob.hu médiaajánlat

Topjob.hu médiaajánlat Topjob.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Topjob.hu bemutatkozás 3 ATopjob.hu tartalmi elemei 4 A Topjob.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Boon.hu médiaajánlat

Boon.hu médiaajánlat Boon.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Boon.hu bemutatkozás 3 A Boon.hu tartalmi elemei 4 Látogatottsági és demográfiai adatok 5 Hirdetési formátumok 6 Hirdetési

Részletesebben

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon

Anyagleadási paraméterek az utolsó oldalon Bemutatkozás A 2015-ben 10 éves Termálfürdő.hu Magyarország vezető egészségturizmussal foglalkozó portálja, amely a fürdőzés mellett életmód, wellness témákban nyújt érdekes és minőségi információkat olvasóinak.

Részletesebben

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára Bemutatkozás A sielok.hu 2000 decemberében született meg. A cél egy olyan webhely létrehozása volt, ahol a téli sportok szerelmesei minden hasznos információt

Részletesebben

LIBRI SHOPLINE NYRT. MÉDIAAJÁNLAT 2015.

LIBRI SHOPLINE NYRT. MÉDIAAJÁNLAT 2015. LIBRI SHOPLINE NYRT. MÉDIAAJÁNLAT 2015. TARTALOM I. BEMUTATKOZIK A LIBRI SHOPLINE BOOKLINE II. LIBRI 1. Látogatottság és demográfia 2. Megjelenési felületek 3. Hirdetési árak III. SHOPLINE ÉS BOOKLINE

Részletesebben

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Ritakonyhaja.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ritakonyhaja.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek

Részletesebben

Instyle.hu médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat Instyle.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Instyle.hu bemutatkozás 3 Az Instyle.hu tartalmi elemei 4 Az Instyle.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai 576.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 576.hu bemutatkozás 3 576.hu tartalmi elemei 4 Az 576.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat a Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 NagyUtazás-oldalcsoport bemutatkozás 3 A NagyUtazás-oldalcsoport tartalmi elemei 4 A NagyUtazás-oldalcsoport

Részletesebben

Geeks.hu médiaajánlat

Geeks.hu médiaajánlat Geeks.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Geeks.hu bemutatkozás 3 A Geeks.hu tartalmi elemei 4 A Geeks.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai Vox.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Vox.hu bemutatkozás 3 A Vox.hu tartalmi elemei 4 A Vox.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai adatok

Részletesebben

Mandiner médiaajánlat

Mandiner médiaajánlat Mandiner médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mandiner bemutatkozás 3 A Mandiner tartalmi elemei 4 A Mandiner strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Menetrendek.hu médiaajánlat

Menetrendek.hu médiaajánlat Menetrendek.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Menetrendek.hu bemutatkozás 3 A Menetrendek.hu tartalmi elemei 4 A Menetrendek.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Nyest.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat Nyest.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Nyest.hu bemutatkozás 3 A Nyest.hu tartalmi elemei 4 A Nyest.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

F1világ.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat F1világ.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 F1világ.hu bemutatkozás 3 Az F1világ.hu tartalmi elemei 4 Az F1világ.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Reklamipar.hu médiaajánlat

Reklamipar.hu médiaajánlat Reklamipar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Reklamipar.hu bemutatkozás 3 A Reklamipar.hu tartalmi elemei 4 A Reklamipar.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT

ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT MAGYARORSZÁG LEGÚJABB KVÍZJÁTÉKA ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT Érvényes: 2016. november 8-tól visszavonásig PENGE.HU KVÍZJÁTÉK 2015. júliusában indult online közösségi kvízjáték Célcsoport: fiatal felnőttek

Részletesebben

Megújult a. A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik. Látogatottság: UV átlag (havi): 100.000 fő UV (heti): 20.000-25.000 fő

Megújult a. A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik. Látogatottság: UV átlag (havi): 100.000 fő UV (heti): 20.000-25.000 fő Megújult a A jó bor, akárcsak a jó nő, a korral nemesedik A 2014 végén megújult Borászportál.hu csaknem tíz éve látja el friss hírekkel, izgalmas írásokkal a borfogyasztó közönséget. A portál a meglévő

Részletesebben

Kalauz.hu médiaajánlat

Kalauz.hu médiaajánlat Kalauz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kalauz.hu bemutatkozás 3 A Kalauz.hu tartalmi elemei 4 A Kalauz.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat Hajraegeszseg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Hajraegeszseg.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési tarifák

Részletesebben

Laptopkonyha.hu médiaajánlat

Laptopkonyha.hu médiaajánlat Laptopkonyha.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Laptopkonyha.hu bemutatkozás 3 Laptopkonyha.hu tartalmi elemei 4 A Laptopkonyha.hu strukturális felépítése

Részletesebben

V I N P O R T. h u MédiaajánlaT

V I N P O R T. h u MédiaajánlaT VIN P O R T. h u MédiaajánlaT www.vinoport.hu info@vinoport.hu Több mint 10 éves a Vinoport.hu amely 2014. júliusában új köntösbe öltözött! A megújult a Vinoport.hu minden eddiginél fiatalosabb, letisztultabb

Részletesebben

Webforditas.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat Webforditas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webforditas.hu bemutatkozás 3 A Webforditas.hu tartalmi elemei 4 A Webforditas.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Elitemagazin.hu médiaajánlat

Elitemagazin.hu médiaajánlat Elitemagazin.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Elitemagazin.hu bemutatkozás 3 Az Elitemagazin.hu tartalmi elemei 4 Az Elitemagazin.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Trollfesz.hu médiaajánlat

Trollfesz.hu médiaajánlat Trollfesz.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Trollfesz.hu bemutatkozás 3 Látogatottsági és demográfiai adatok 4 Hirdetési formátumok 5 Hirdetési helyek a Trollfesz.hu-n

Részletesebben

Magyar.film.hu médiaajánlat

Magyar.film.hu médiaajánlat Magyar.film.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Magyar.film.hu bemutatkozás 3 A Magyar.film.hu tartalmi elemei 4 A Magyar.film.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Webforditas.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat Webforditas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webforditas.hu bemutatkozás 3 A Webforditas.hu tartalmi elemei 4 A Webforditas.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat Ingatlanbazar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Ingatlanabazar.hu bemutatkozás 3 Az Ingatlanabazar.hu tartalmi elemei 4 Az Ingatlanabazar.hu strukturális

Részletesebben

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin

ARTIQ MÉDIAAJÁNLAT 2015. ARTIQ Kulturális Magazin Kulturális Magazin MÉDIAAJÁNLAT 2015. A Magazinról Tisztelt leendő Hirdetőnk, Partnerünk! Az Kulturális Magazin 2014 januárja óta napi rendszerességgel tájékoztatja olvasóit a kulturális élet hazai és

Részletesebben

VIN PORT.hu. Médiaajánlat 2015

VIN PORT.hu. Médiaajánlat 2015 VIN PORT.hu Médiaajánlat 2015 www.vinoport.hu info@vinoport.hu 8 éves a Vinoport.hu amely 2014. júliusában új köntösbe öltözött! A megújult a Vinoport.hu minden eddiginél fiatalosabb, letisztultabb és

Részletesebben

Telemedical.hu médiaajánlat

Telemedical.hu médiaajánlat Telemedical.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Telemedical.hu bemutatkozás 3 Telemedical.hu tartalmi elemei 4 A Telemedical.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Narancsjuice.hu médiaajánlat

Narancsjuice.hu médiaajánlat Narancsjuice.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Narancsjuice.hu bemutatkozás 3 A Narancsjuice.hu tartalmi elemei 4 A Narancsjuice.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Brandtrend.hu médiaajánlat

Brandtrend.hu médiaajánlat Brandtrend.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Brandtrend.hu bemutatkozás 3 A Brandtrend.hu tartalmi elemei 4 A Brandtrend.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Prherald.hu médiaajánlat

Prherald.hu médiaajánlat Prherald.hu médiaajánlat 93333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Prherald.hu bemutatkozás 3 A Prherald.hu tartalmi elemei 4 A Prherald.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

MiNők.hu médiaajánlat

MiNők.hu médiaajánlat MiNők.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 MiNők.hu bemutatkozás 3 A MiNők.hu tartalmi elemei 4 A MiNők.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági és demográfiai

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

NONBANNER ÁRLISTA WE LOVE BALATON / WE LOVE BUDAPEST / VS.HU ÉRVÉNYES DECEMBER 7-TŐL VISSZAVONÁSIG LETÖLTHETO ÁSZF

NONBANNER ÁRLISTA WE LOVE BALATON / WE LOVE BUDAPEST / VS.HU ÉRVÉNYES DECEMBER 7-TŐL VISSZAVONÁSIG LETÖLTHETO ÁSZF NONBANNER ÁRLISTA WE LOVE BALATON / WE LOVE BUDAPEST / VS.HU ÉRVÉNYES 2016. DECEMBER 7-TŐL VISSZAVONÁSIG Az alábbi árak listaárak, azaz nem tartalmazzák a kedvezményeket és az áfát. Az egyedi megjelenések

Részletesebben

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis.

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT. 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26. T: +36 27 200 873 Fax: +36 27 200 872 info@kidsoasis.hu. www.kidsoasis. Médiaajánlat 1. Bemutatkozás A KidsOasis egy családbarát minősítési rendszer, egy bejegyzett tanúsító védjegy, és az ahhoz kapcsolódó szállásfoglalási portál. A szálláshelyeket egy több mint 50 feltételből

Részletesebben

KIEMELT MEGJELENÉSEK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES)

KIEMELT MEGJELENÉSEK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES) 3 KIEMELT EK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES) TARTALOM TÍPUSÚ RANGSOROLÁS TÍPUSÚ KIEMELÉS ONLINE MÉDIA JELLEGŰ OFFLINE MÉDIA JELLEGŰ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK Amennyiben Ön a portfólionkba tartozó oldalakon vállalkozásáról,

Részletesebben

Ne csak célozgasson...

Ne csak célozgasson... Ne csak célozgasson... ...menjen biztosra! ORVOS KAPCSOLAT Az on-line orvosközösség médiaajánlat www.orvoskapcsolat.hu Egy kattintásra az ország legnagyobb orvosközössége Több, mint 3500 orvos közvetlen

Részletesebben

Gamestar.hu médiaajánlat

Gamestar.hu médiaajánlat Gamestar.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Gamestar.hu bemutatkozás 3 Gamestar.hu tartalmi elemei 4 A Gamestar.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat

Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Mediajogfigyelo.hu bemutatkozás 3 A mediajogfigyelo.hu tartalmi elemei 4 A mediajogfigyelo.hu strukturális

Részletesebben

F1világ.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat F1világ.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 F1világ.hu bemutatkozás 3 Az F1világ.hu tartalmi elemei 4 Az F1világ.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

Kutyabarat.hu médiaajánlat

Kutyabarat.hu médiaajánlat Kutyabarat.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Kutyabarat.hu bemutatkozás 3 A Kutyabarat.hu tartalmi elemei 4 A Kutyabarat.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071. Hévíz.hu médiaajánlat 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. e-mail: office@hevizmarketing.hu Tel.: +36 83 540 070 Fax: +36 83 540 071 Hévíz.hu médiaajánlat 2016 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai

Részletesebben

Patikamagazin.hu médiaajánlat

Patikamagazin.hu médiaajánlat Patikamagazin.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 A Patikamagazin.hu bemutatkozás 3 A Patikamagazin.hu tartalmi elemei 4 A Patikamagazin.hu strukturális felépítése

Részletesebben

Tarifatáblázat Érvényes 2011.05.15-től visszavonásig

Tarifatáblázat Érvényes 2011.05.15-től visszavonásig Tarifatáblázat Érvényes 2011.05.15-től visszavonásig Az alábbi árak listaárak, azaz nem tartalmazzák a kedvezményeket és az ÁFA-t. Az egyedi megjelenések technikai leírását az ajánlatadótól kérje. A kampányindítással

Részletesebben

Filmtrailer.hu médiaajánlat

Filmtrailer.hu médiaajánlat Filmtrailer.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Filmtrailer.hu bemutatkozás 3 A Filmtrailer.hu tartalmi elemei 4 A Filmtrailer.hu strukturális felépítése

Részletesebben