I. évfolyam, 2. szám, Július

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "I. évfolyam, 2. szám, Július"

Átírás

1 Szerda I. évfolyam 2. szám, július I. évfolyam, 2. szám, Július XXV. Meghívásos Jubileumi C kat. kettesfogathajtó verseny KÉKSZALAG ÉS VINCE BALATON FESZTIVÁL - Programok 4. I LOVE BALATON ÖBÖLÁTÚSZÁS 2015 Programok 5. I LOVE BALATON 2X BALATON-ÁTÚSZÁS 2015 Programok 7. ANNA-BÁL ANNA FESZTIVÁL 2015 Programok 12. ÉRDEKESSÉGEK, HAJÓS PROGRAMJAVASLATOK, PROGRAMOK 14. HAJÓKIRÁNDULÁSOK A BALATONI HAJÓZÁSI ZRT. HAJÓIVAL 17.

2 Szerda I. évfolyam 2. szám, július XXV. Meghívásos Jubileumi C kategóriás kettesfogathajtó verseny

3 Szerda I. évfolyam 2. szám, július 47. KÉKSZALAG ÁRKÁD NAGYDÍJ ÉS VINCE BALATON FESZTIVÁL Július 2-5 között Balatonfüreden kerül megrendezésre a 47. Kékszalag verseny, vele egy időben pedig a Tagore sétányon elindul a Vince Balaton bor-, gasztro- és zenei Fesztivál KÉKSZALAG - EURÓPA LEGNAGYOBB TÓKERÜLÖ VITORLÁSVERSENYE Érdeklődők Hírharsonánk mellékleteként a Kékszalag hivatalos versenykiírását olvashatják!

4 Szerda I. évfolyam 2. szám, július 47. KÉKSZALAG PROGRAMOK JÚLIUSBAN Kékpántlika rajt (Balatonfüred, hajóállomás előtti vízerületen) JUL :00 Kékpántlika rajt (Balatonfüred, hajóállomás előtti vízerületen) JUL :00 Kékszalag helyi nevezés 11:00-22:00 (Balatonfüred, Kékszalag rendezvénysátor) JUL :00 Kékszalag rajt (Balatonfüred, hajóállomás előtti vízterületen) JUL :00 Modellvitorlás verseny 10:00-15:00 (Balatonfüred, Tagore sétány előtti vízterületen) JUL :00 Vitorlás iskolák bemutatkozása 14:00-18:00 (8230 Balatonfüred, Tagore sétány) JUL :00 Vitorlásverseny reflektorfényben 22:00-23:00 (Bf., hajóállomás előtti vízerületen) JUL :00 Vitorlás gyorsasági verseny 15:00-17:00 (Bf., hajóállomás előtti vízerületen) JUL :00 Kékszalag díjkiosztó (Balatonfüred, Gyógy tér) JUL :00 Balatonfüredi utcabál, (8230 Balatonfüred) Ingyenes koncertek line up Csütörtök Szatmári Juli együttese Szabó Balázs Bandája Péntek Bihari Gellért humorista Punk Whiskey egyeztetés alatt Szombat Matiné zenekar Budapest Voices Vasárnap Antonia Vai Bohemian Betyar

5 Szerda I. évfolyam 2. szám, július I LOVE BALATON ÖBÖLÁTÚSZÁS 2015 Idén a tervek szerint július 19-én rendezik meg Balatonfüred és Tihany között az öbölátúszást. Idén a rajt a tihanyi hajóállomás strandján, a cél pedig a balatonfüredi Marina Hotel előtt lesz. Az úszóknak mostantól több táv leúszására is lesz lehetőségük, 800, 1500 és 3600 méteren nevezhetnek, hogy a kisgyermekes családokat is könnyebb legyen megmozgatni. Rajt: Tihany Hajóállomási strand, Napsugár Beach Cél: Balatonfüred, Marina Hotel A rövidtáv és a középtáv rajt/cél helyszíne: Balatonfüred, Marina Hotel Rövidtáv rajt időpont: 12:30-13:00 (folyamatos) Középtáv rajt időpont: 11:30-12:00 (folyamatos) Hosszú táv rajt időpont: 11:30-14:00 (folyamatos) Kötelező orvosi vizsgálat a versenyközpontban július 19-én (vasárnap) 9:00-13:00 Időrend, programok: Rajtcsomag felvétel helyszíni nevezés :00 12:30 Rajtcsomag felvétel helyszíni nevezés :00 Ünnepélyes megnyitó, technikai eligazítás :30 14:00 Hosszú táv rajt (folyamatos) :30 12:00 Középtáv rajt (folyamatos) :30 13:00 Rövidtáv rajt (folyamatos) :30 Ünnepélyes eredmény hirdetés Szintidő: A 3600 méteres táv szintideje 3 óra 30 perc, csak azokra az úszókra vonatkozik, akik 17:30- kor még a vízben tartózkodnak, - a pályát ugyanis ekkor zárjuk. A vízben tartózkodókat hajóval a partra szállítjuk. Azon versenyzők, akik úgy gondolják, hogy nem képesek, vagy nem biztosak abban, hogy tudják teljesíteni szintidőn belül a távot, kérjük, válasszanak korábbi rajt időpontot.

6 Szerda I. évfolyam 2. szám, július Frissítés: A rajtnál víz és szőlőcukor áll az úszók rendelkezésére, a célban banán, szőlőcukor, víz, iso ital található a frissítőasztalon. WC, öltöző és ruhatár: A Versenyközpontban felállított sátorban gondoskodunk mobil higiéniás blokk felállításáról, női és férfi öltözőről illetve díjtalan ruhatárról. Felhívjuk a figyelmet, hogy értékmegőrzést nem vállalunk. A ruhatár nyitva tartása : :00-ig. Díjazás: 1-5. helyezettig, összetettben, férfi és nő részesül díjazásban. 1. serleg + ajándékcsomag Ft értékben 2. serleg + ajándékcsomag Ft értékben 3. serleg + ajándékcsomag Ft értékben 4. ajándékcsomag Ft értékben, érem 5. ajándékcsomag Ft értékben, érem Eredményhirdetés: Az eredményhirdetés az utolsó beérkező versenyzőt követően, előre láthatólag 17:30-kor lesz, de kérünk figyeld a kommentátort, aki értesíteni fog mindenkit a pontos időpontról. Korosztályonként férfi és nő kategóriában, távonként az első 3 helyezett érem díjazásban részesül. Korosztályok A versenyzőt a táblázatban meghatározottak szerint soroljuk korosztályokba. A korosztályt a születési év határozza meg. 14 év alattiak Junior Felnőtt I Felnőtt II Felnőtt III Felnőtt IV Senior I Senior II Senior III Senior IV Senior V Veterán I Veterán II Veterán III. Nevezni az alábbi linken lehet: 18 év alatti indulóknak szülői/gondviselői beleegyező nyilatkozat kötelező! Az I love Balaton fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja, továbbá, hogy az időpontot megváltoztassa.

7 Szerda I. évfolyam 2. szám, július I LOVE BALATON 2X BALATON-ÁTÚSZÁS ZAMÁRDI TIHANY ZAMÁRDI Ennél szebb helyen nem lehet átúszni a Balatont Rohamosan közeledik a nagy nap, amikor kétszer is átúszhatod a Balatont velünk. A lehető legjobb helyre viszünk, egyszerre lehetsz a déli és északi parton is. Tudjátok, hagyományteremtő céllal tavaly rendeztük meg másodszor, előtte évben pedig először az I love Balaton 2x-t, amit szerencsére annyira szerettetek, hogy az idén jön az újabb ismétlés. Olyan helyszínt választottunk, ahol nagyobb kockázatok nélkül teljesíthető a dupla táv, ez a Zamárdi-Tihany-Zamárdi útvonalat jelenti. Itt várunk július 25-én, ezt a bulit kár lenne kihagynod. De miért is hagynád? A Balaton eleve a világ legszebb helye, mi ráadásul olyat adunk nektek, mint senki más. Egyszerre kapod a déli és az északi part legjavát: indulsz Zamárdiból, ahol úszás előtt feltankolhatsz Halas Karcsinál, tempózás közben meg a csodálatos apátságban gyönyörködhetsz.

8 Szerda I. évfolyam 2. szám, július Ha megéheznél (a fordulásnál frissítőt adunk!), Tihanyban a part közelében van az egyik kedvenc lángososunk, a Gomba, de ide maximum a második körben tudsz kiugrani, mert nyilván az időeredményed is fontos. De tartsd fejben a helyet, mert nem érdemes kihagyni. Szerencsére vannak köztetek, akiknek négy és fél kilométer úszás semmiség, de a felesleges energiát ti is levezethetitek az egy köpésre lévő Zamárdi Kalandparkban. Tuti a hely, de meg fogjuk érteni, ha a táv teljesítése után függőhidak helyett inkább egy függőágyra vágysz majd. Szóval még egyszer, július 25. A rajt reggel 8-13 óráig lesz a zamárdi szabad strandon (Keszeg u.), a szintidő 4 óra 20 perc. A nevezési díj június 10-ig 4000 forint, ezt banki átutalással, az előnevezésnél kapott sorszám feltüntetésével lehet kiegyenlíteni (Kedvezményezett neve: ilovebalaton.hu Kft., Kedvezményezett számlaszáma: ). Nevezni itt tudsz a versenyre. A helyszínen 5000 forint lesz a nevezési díj, most még tudsz spórolni. De az élmény így is, úgy is megfizethetetlen, az emlék pedig örök. Ne hagyd ki!

9 Szerda I. évfolyam 2. szám, július Információk Verseny neve: I love Balaton 2x Időpont, helyszín: Rajt/Cél: Zamárdi szabadstrand (Zamárdi, Keszeg utca Kilátó utca által határolt terület) Fordító/Pihenő: Tihany, Garda strand 2x rajt időpont: 12:00-14:00 (folyamatos) Családi rajt időpont: 11:30 Kötelező orvosi vizsgálat: a jelentkezés helyszínén július 25-én (szo) 8:00-11:30 Rajt/Cél területe: Fordító: Az I love Balaton 2x egy oda-vissza úszó verseny, vagyis Zamárdiból indulnak a versenyzők és Zamárdiba érkeznek vissza. Tihanyban, a Garda Hotel strandján található a visszafordító-pihenő, ahol lehetőség van frissítésre, de az ott eltöltött idő beleszámít a mért versenyidőbe. Szintidő: A rendezők a 2x úszás limit idejét a fordítóig: 2 óra 10 percben határozzák meg, a teljes távot 4 óra 20 percen belül kell teljesíteni! A szintidő kiszámításánál figyelembe vettük a Balaton-átúszás (5,2 km, Révfülöp-Balatonboglár) és a 2013, 2014 I love Balaton 2X mezőnyének eredményeit. A szint idő alapján a Tihanyi Garda Hotel strandján kialakított fordító pontból 16:10 után nem engedünk vissza induló úszót indítani, szintidő túllépés miatt.17:00-kor pálya zárás lesz, vagyis aki ebben az időpontban még a vízben tartózkodik és versenyzik, annak megszakítjuk a versenyét és hajóval a partra szállítjuk. Azon versenyzők, akik úgy

10 Szerda I. évfolyam 2. szám, július gondolják, hogy nem képesek, vagy nem biztosak abban, hogy tudják teljesíteni szintidőn belül a távot, kérjük, válasszanak korábbi rajt időpontot. Frissítés: Frissítőpont 4500 méteres táv: (a célban) víz, iso-ital, szőlőcukor, banán Frissítőpont 2000 méteres táv: (a célban) víz, iso-ital, szőlőcukor, banán WC, öltöző és ruhatár: A versenyközpontban és a fordító pontban (Garda Hotel Strandján) gondoskodunk mobil higiéniás blokk felállításáról. A Versenyközpontban felállított sátorban gondoskodunk női és férfi öltözőről, díjtalan ruhatárról, felhívjuk a figyelmet, hogy értékmegőrzést nem vállalunk. A ruhatár nyitva tartása : :00-ig. Díjazás: 1-5. helyezettig, összetettben, férfi és nő részesül díjazásban. 1. serleg + ajándékcsomag 2. serleg + ajándékcsomag 3. serleg + ajándékcsomag 4. ajándékcsomag Ft értékben, érem 5. ajándékcsomag Ft értékben, érem Eredményhirdetés: Az eredményhirdetés az utolsó beérkező versenyzőt követően, előre láthatólag 17:30- kor lesz, de kérünk figyeld a rendezvény kommentátorát, aki értesíteni fog mindenkit a pontos időpontról. Korosztályonként férfi és nő kategóriában az első 3 helyezett érem díjazásban részesül. Korosztályok A versenyzőt a táblázatban meghatározottak szerint soroljuk korosztályokba. A korosztályt a születési év határozza meg. Kor (év) Korosztály év alattiak Ifjúsági Junior Felnőtt Senior

11 Szerda I. évfolyam 2. szám, július 18 év alatti indulóknak szülői/gondviselői beleegyező nyilatkozat kötelező! Az I love Balaton fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja, továbbá, hogy az időpontot megváltoztassa. Minden résztvevő jutalma (öbölátúszáskor és 2x Balaton átúszáskor is) egy póló és meglepetés ajándékok, a cél csomag tartalmát ilyen (korlátozott darabszámú) összehúzhatós hátizsákokban vehetitek majd át.

12 Szerda I. évfolyam 2. szám, július ANNA-BÁL ANNA FESZTIVÁL 2015 A 190. Anna-bált rendezik idén július 25-én Balatonfüreden Az Anna Grand Hotelben. Anna fesztivál övezi immáron 3. éve a bált, amit a Gyógy téri Kisfaludy Színpadnál rendeznek idén július 21 és 26 között. A bál története: Az első Anna-bált július 26-án rendezték meg Balatonfüreden. A település centrumában álló épület melyet 1798-ban építtetett a Szentgyörgyi Horváth család, nemcsak az akkori társasági élet központja volt, hanem egyfajta szellemi alkotóműhely is, ahol a század elején kibontakozó reformkor nagyjai időről időre összegyűltek. Gyakran vendégeskedett itt Kossuth Lajos, Széchenyi István és Wesselényi Miklós is. Horvát- Szentgyörgyi Anna az első bálon ismerkedett meg későbbi férjével, Kiss Ernővel, aki majdan a szabadságharc altábornagyaként a tizenhárom aradi vértanú egyike volt. Az első bált követően minden év Anna naphoz legközelebbi szombatján megtartott Anna-bál mindig is az ország legelőkelőbb báljai közé tartozott, ahol a haza legjelesebb művészei, politikusai nyaranként találkoztak. Sokszor és szívesen látott vendég volt Jókai Mór, Blaha Lujza és Vörösmarty Mihály. Az első világháború után megváltozott a fürdőélet jellege, így az Anna-bálok is veszítettek eredeti jelentőségükből, és a két világháború között is csak

13 Szerda I. évfolyam 2. szám, július csendesen élt a hagyomány. A II. világháború után hivatalosan július 31-én rendezték meg újból az Anna-bált a Balaton étteremben, majd 1957-től a felújított egykori Kúrszalon, Anna Grand Hotel színházterme adott otthont a bálnak.az ebben az időben felelevenített hagyomány szerint, azóta is Eris aranyalmájával jutalmazzák a bál királynőjét, a két udvarhölgy pedig herendi vázát kap ajándékba. Huszka Jenőt, a neves zeneszerzőt is megihlette az Anna-bálok varázsa. Életének utolsó szerzeménye az Anna-báli keringő, melyet 1962-ben játszottak először a nyitótáncként hagyományos díszpalotás mellett. 1975, a 150. Anna-bál éve után a népművészet is bevonult a bálterembe, ahol magyar tájegységek mutatkoztak be, így 1976-ban Kalocsa, 1977-ben Hódmezővásárhely, 1980-ban Karcag volt Balatonfüred vendége. Abál érdekessége, hogy először 2003-ba adták át Kiss Ernő honvéd tábornok herendi porcelánszobrát; egy olyan személynek, aki sokat tett és tesz Balatonfüred városért. Ekkor Gyurkovics Tibor, 2004-ben Kő Pál Kossuth-díjas szobrászművész, 2005-ben Melocco Miklós, 2006-ban Sugár András, 2007-ben Zettwitz Sándor kapta a díjat, Balatonfüredhez való kötődésük és munkásságuk elismeréseként. Az Anna-bálon az első helyezett hölgy Viktória díszítésű, a II. helyezett Rotschild, a III. helyezett pedig Aponyi mintával díszített Herendi porcelánvázát kapnak a Herendi Porcelánmanufaktúra felajánlásaként.

14 Szerda I. évfolyam 2. szám, július KÉRCZ TIBOR - ÜRGEVILÁG TIHANYBAN: KIÁLLÍTÁS

15 Szerda I. évfolyam 2. szám, július Tihany élöben a neten, új webkamera a Visszhang dombon ARTPLACC KORTÁRS MÜVÉSZETI FESZTIVÁL TIHANY, IG Páneurópai Kortársművészeti Piknik, fotómaraton, irodalmi drótolás, vízi mozi, (öröm)zenei körutazás és gasztroperformansz többek között ez várja majd a közönséget Tihanyban az immár negyedik ARTplacc Kortárs Művészeti Fesztiválon. A július 16-én induló rendezvénysorozat fő témája idén a rendszerváltás 25. évfordulója lesz, így a Balaton tíz napra ismét a keleti és nyugati világ találkozópontjává válik, ahol a művészet és a közönség egyszerre szabadulhat ki a négy fal közül. Közvetlen elérhetőségek: Telefonszám: Cím: Tihany, Tihanyi Rév hrsz. 1861, Tihany Rév cím: info@artplacc.hu Weboldal: Telefonszám: Belépőjegy: Napi jegy: naponta 10:00-tól 18:00-ig 1500Ft vagy naponta 10:00- tól 24:00-ig 2500 Ft Hétvégi jegy: péntek 10:00-tól vasárnap 24:00-ig 5500 Ft Fesztiváljegy: korlátlanul a fesztivál összes programjára 8500 Ft VIP fesztiváljegy: korlátlanul a fesztivál összes programjára + VIP progamok: Ft 14 év alatti gyerekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják.

16 Szerda I. évfolyam 2. szám, július TIHANYI ORGONAHANGVERSENYEK A BENCÉS APÁTSÁGBAN :30: Ruppert István :30: Karsten Gyldendorf Ines Schüttengruber VISSZHANG FESZTIVÁL TIHANY 2015 A fesztivál első alkalommal kerül megrendezésre. Tihany főterén, a Mádl Ferenc téren és a Szabadtéri Néprajzi Múzeumban július 31 augusztus 1-ig. TIHANYI AGORA PIAC MINDEN SZOMBATON AZ AKASZTÓDOMBON Piacunk Tihany festői részén, az Akasztó dombon található. Gyönyörű kilátás nyílik a dombtetőről a Balatonra, az Apátságra. Itt találkozunk minden szombaton 8-14 óráig azokkal a kedves vásárlókkal, akik szeretik a kézműves termékeket, akik a kis és őstermelők által előállított élelmiszereket szívesen vásárolják. Kézművesek míves kerámiái, rég elfeledett gyermekjátékai, ötletes ékszerei, praktikus textil terméke mind megtalálhatóak piacunkon. A piacon, a teljesség igénye nélkül, vásárolhatunk óbudavári kecskesajtot, Szabó Balázs féle tönkölybúzás kenyeret, Polgár Kertészet gyümölcsleveit. Kóstolhatunk borokat a Zsuzsanna Pincészettől, Kőróka Borászattól, Aradi Pincészettől. Ehetünk rétest, palacsintát, Makai Böbe kiváló süteményeit. És a sültkolbász. Lekvárok: Csobánc Íze, Legeza József és még sorolhatnánk.

17 Szerda I. évfolyam 2. szám, július TIHANYI PIAC PLACC 2015 A Tihanyi PIAC placc a klasszikus piacozás és a barátokkal közös hétvégi kávézások élményét kínálja egyszerre, a tihanyi rév melletti hangulatos fás-nádasos ligetben, nem csak szombaton, hanem már vasárnap is, 8-14 óra között. A piacon a környék népszerű termelőinek sajtjai, szörpjei és lekvárjai mellett hatalmas régiség választék és különféle design termékek, ruhák, napszemüvegek is megtalálhatóak. A bisztró teraszán pedig kávéval, csülkös lángossal, fröccsel, vagy a Lakatos Műhely ételeivel lehet kiegészíteni a piacozás élményét. A Tihanyi PIAC placcon nem csak vásárolni és enniinni lehet. Rendszeresen belefuthatunk kulturális és gasztro programokba, gyerekszínházba, jógába. Érdemes figyelni a programokat! HAJÓKIRÁNDULÁSOK A BALATONI HAJÓZÁSI ZRT. HAJÓIVAL LEVENDULA TÚRA TIHANY RÉVBÖL TIHANYBA TIHANY TÚRA BORKÓSTOLÓVAL BULIHAJÓ BALATONI MINIMAX HAJÓ NAPLEMENTE TÚRA SÉTAHAJÓ

18 Szerda I. évfolyam 2. szám, július

19 Szerda I. évfolyam 2. szám, július

20 Szerda I. évfolyam 2. szám, július

21 Szerda I. évfolyam 2. szám, július

22 Szerda I. évfolyam 2. szám, július

23 Szerda I. évfolyam 2. szám, július

24 Szerda I. évfolyam 2. szám, július

25 Szerda I. évfolyam 2. szám, július

26 Szerda I. évfolyam 2. szám, július TIHANYI PROGRAMOK 2015 JÚLIUS Tihanyi Agora Piac minden szombaton, Akasztódombon óráig :50 Levendula túra Tihany Révből Tihanyba :50 Borkóstoló hajókirándulás Tihanyrévből Tihanyba Napközis tábor általános iskolásoknak a tihanyi Családi Szabadidőparkban Tihanyi Agora Piac minden szombaton, Akasztódombon óráig :30 Tihanyi sétahajózás :50 Levendula túra Tihany Révből Tihanyba :50 Borkóstoló hajókirándulás Tihanyrévből Tihanyba :30 Tihanyi sétahajózás :30 Tihanyi nyári diszkóhajó indul a Tihanyrévi hajókikötőből Tihanyi Agora Piac minden szombaton, Akasztódombon óráig :30 Tihanyi sétahajózás :50 Levendula túra Tihany Révből Tihanyba :50 Borkóstoló hajókirándulás Tihanyrévből Tihanyba :30 Tihanyi sétahajózás :30 Tihanyi nyári diszkóhajó indul a Tihanyrévi hajókikötőből Tihanyi Agora Piac minden szombaton az Akasztódombon óráig :30 Tihanyi sétahajózás ARTplacc Kortárs Művészeti Fesztivál :50 Levendula túra Tihany Révből Tihanyba :50 Borkóstoló hajókirándulás Tihanyrévből Tihanyba :30 Tihanyi sétahajózás :30 Tihanyi nyári diszkóhajó indul a Tihanyrévi hajókikötőből

27 Szerda I. évfolyam 2. szám, július ÉVI LEGFONTOSABB PROGRAMOK TIHANYBAN Február Farsang farka - Téltemetés Március 15.- Március 15-i megemlékezés, Művelődési Ház, Pisky-sétány Április 5. - Húsvéti nyuszi-buli, Mádl Ferenc tér Április Kecskeköröm Ünnep, Belső-tó partja Május Tihanyi Pünkösdi Pálinka Fesztivál, Visszhang domb Május Gyereknap, Hősök napi megemlékezés, Belső-tó partja, Tihanyi Bencés Apátság Június XI. Levendula Fesztivál és levendula hetek Június 26- augusztus 29. hétvégenként - Nyáresték a főtéren Július 5. - Lovas nap, Belső-tó partja Július 31- augusztus 1. - Visszhang fesztivál, Mádl Ferenc tér, Szabadtéri Néprajzi Múzeum Augusztus Augusztus 20-i ünnepség, Hajóállomás, Mádl Ferenc tér Szeptember Szüreti napok, Mádl Ferenc tér, Pisky-sétány Október Október 23-i ünnepség, Pisky-sétány November XIII. Garda Fesztivál, Visszhang domb, Hajóállomás November 29- december Karácsonyváró napok, Mádl Ferenc tér December 5. - VI. Tihanyi Forraltborfőző-verseny, Mádl Ferenc tér

28 Szerda I. évfolyam 2. szám, július Kompközlekedés A balatoni kompok menetrendjéről érdeklődtünk Szabó Zsolttól, a Balatoni Hajózási Zrt. személyhajózási üzletágvezetőjétől. Május végétől Szántód-révből az első járat 6:40 órakor, az utolsó 21:20 órakor indul. Közben 40 percenként indulnak további kompok. Péntektől Tihany-révből az első komp 7:00 órakor, az utolsó 21:40 órakor indul el a tulsó partra, a két időpont között innen is 40 percenként mennek a járatok. Jó tudni, hogy az idei évben néhány változás volt a kompok díjszabásában. Így pl. a nagyméretű haszonállat (ló, szamár, kecske, juh stb.) a továbbiakban csak erre a célra kialakított járműben szállítható. Viteldíjat kell fizetni bármely irányban mért, 70 centimétert meghaladó poggyász után (pl. surfdeszka, vitorla, kézikocsi, összecsukott kerékpár). Díjmentesen szállítható kézipoggyászként (mérettől függetlenül) a személyhajózási és üzletszabályzatban meghatározott eszközök, tárgyak (pl. gyermekkocsi, kézitáska, bőrönd, kézi hangszer, horgászbot, sétapálca, esernyő). Teljes kompmenetrend az utolsó oldalon! Források Tihany Község Önkormányzatának honlapja Kékszalag Árkád Nagydíj oldala Vince Balaton bor-, gasztro- és zenei Fesztivál I Love Balaton Öbölátúszás, 2x Balaton átúszás Programok a programturizmus.hu-n - Anna-Bál az Anna Grand Hotelben Balatoni Hajózási Zrt. ARTplacc Művészeti Fesztivál Utazzitthon.hu honlap

29 Szerda I. évfolyam 2. szám, július Köszönjük, hogy elolvasta júliusi számunkat!

I. évfolyam, 3. szám, Augusztus

I. évfolyam, 3. szám, Augusztus 1 2015.08.03. Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus I. évfolyam, 3. szám, Augusztus Tihanyi Szabadtéri Játékok Bujtor István Szabadtéri Színház 2. Levendula Ház program Gyógynövénynap, a Bagoly éve 3. Tihanyi

Részletesebben

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ Időpont, helyszín: Időpont: 2015. április 26. Rajt/Cél: 4150 Püspökladány, Farkassziget 3. Rajt időpontja: 10:00 Táv, útvonal, frissítés Távok: 5250m, 10500m

Részletesebben

- V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S

- V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S - V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont 8693 Lengyeltóti, Kék-tó Üdülőfalu címe: GPS koordináta: 46.667793717.6363572

Részletesebben

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2015. május 23. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2014. május 24. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

7. SPURI Balaton Szupermaraton

7. SPURI Balaton Szupermaraton 7. SPURI Balaton Szupermaraton Időpont: 2014. március 20-23. Rajt/Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek napi bontásban 7. SPURI Balaton Szupermaraton táv, útvonal, frissítés Táv teljesítésének

Részletesebben

TihanySport Tihany Xtreme Terepfutóverseny 2015. augusztus 22.

TihanySport Tihany Xtreme Terepfutóverseny 2015. augusztus 22. 1 Verseny neve: Tihany Xtreme Terepfutó verseny Rendező: Balaton-felvidéki Aktív Szabadidő Egyesület 8237 Tihany Csokonai utca 10 Főszervezők elérhetőségei: Simon András Mobil: +36306097737 Marsó Barna

Részletesebben

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS Decathlon Hauni - PTE futónap 2104., Pécs, Széchenyi tér - Misina-tető V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny rendezője: Pécsi Sport Nonprofit Zrt. A verseny fővédnöke Dr. Páva Zsolt

Részletesebben

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2013. május 18. szombat XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi

Részletesebben

- V. BÚI Triatlon Triatlon Mix - váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S

- V. BÚI Triatlon Triatlon Mix - váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S V. BÚI Triatlon Triatlon Mix váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 8693 Lengyeltóti, Kéktó Üdülőfalu GPS koordináta: 46.667793717.6363572 Verseny időpontja:

Részletesebben

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19.Coca-Cola Testébresztő Női Futógála időpont, helyszín Időpont: 2014. május 18. Helyszín: Városliget, Napozórét Rajt/Cél: Zichy Mihály út (Napozóréttel

Részletesebben

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője:

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője: Versenykiírás Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny 2014. Versenykiírás Időpontja: 2014. szeptember 20. szombat, 10 óra A verseny rendezője: Vergo Kft. Borvidék Futóegyesület. - 7100 Szekszárd, Mátyás

Részletesebben

8. SPURI Balaton Szupermaraton

8. SPURI Balaton Szupermaraton 8. SPURI Balaton Szupermaraton 8. SPURI Balaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 19-22. Rajt/Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek napi bontásban 8. SPURI Balaton

Részletesebben

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Ajka Városi Sportcentrum, 8400 Ajka, Sport u. 23. GPS koordináta: 47.110634 ; 17.549146

Részletesebben

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 21-22. Rajt: Badacsony Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek

Részletesebben

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt Versenyszabályzat Farkasokkal Kocogó http://www.medveotthon.hu/ Rendezvény időpont: 2015. október 4. (vasárnap) Rajt Futás 11:00-tól 3,5 km (7-14 év) 11:30-tól 3,5 km (15-30 év) 12:00-tól 3,5 km (31 év

Részletesebben

Ábrahámhegy versenykiírás

Ábrahámhegy versenykiírás Ábraháhegy versenykiírás IV. Ábraháhegyi Nyárbúcsuztató Triatlon 2015.09.06. Triatlon Minden Korosztálynak Családi triatlon Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny 2. forduló Tobola Rendezők: Veszpréi Triatlon

Részletesebben

- VII. Ábrahámhegyi Triatlon Sprint távú Amatőr Kupa, Családi triatlon, Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny 2. fordulója V E R S E N Y K I Í R Á S

- VII. Ábrahámhegyi Triatlon Sprint távú Amatőr Kupa, Családi triatlon, Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny 2. fordulója V E R S E N Y K I Í R Á S - VII. Ábrahámhegyi Triatlon Sprint távú Amatőr Kupa, Családi triatlon, Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny 2. fordulója V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 8256 Ábrahámhegy, Strand,

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Kopasz-hegyi Futóverseny Tarcal, 2015. március 22. V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Idén először, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Kopasz-hegyi futóverseny, amely az elmúlt

Részletesebben

NAGYERDEI FÉLMARATON

NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S NAGYERDEI FÉLMARATON 2016. május 1. Helyszín Debrecen, Nagyerdő. Rajt 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapunál a Benczúr Gyula utcai, körforgalomnál) befelé az

Részletesebben

Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás

Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás Futónaptár.hu A Miskolci Barátság Maraton A verseny ideje: 2015. október 25., vasárnap (a belvárosban!) A verseny célja: Az egészség megőrzését szolgáló rendszeres

Részletesebben

Március 10 Július 15. Gyökerektől a szárnyalásig válogatás Csizmadia István festőművész életművéből

Március 10 Július 15. Gyökerektől a szárnyalásig válogatás Csizmadia István festőművész életművéből 1 Március 10 Július 15. Gyökerektől a szárnyalásig válogatás Csizmadia István festőművész életművéből Galéria Információ: Tihanyi Bencés Apátság, Tel.: 87/538-200, tihanyiapatsag@gmail.com, www.tihanyiapatsag.hu

Részletesebben

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 Tour de Velencei-tó - 2019 VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény neve: VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény típusa: Cross Country Maraton (XCM) A rendezvény rangja: Ötpróba

Részletesebben

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit.

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület Közreműködő

Részletesebben

II. BÚI Triatlon MIX-Váltócsapat Országos Bajnokság Balatonfenyves június 12. Fővédnök: Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere

II. BÚI Triatlon MIX-Váltócsapat Országos Bajnokság Balatonfenyves június 12. Fővédnök: Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere II. BÚI Triatlon MIX-Váltócsapat Országos Bajnokság Balatonfenyves 2016. június 12. Fővédnök: Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere 1 1. A verseny rendezője: A Magyar Triatlon Szövetség megbízásából

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S V E R S E N Y K I Í R Á S DECATHLON NAGYERDEI MARATON Futónaptár.hu 2015. szeptember 27. Helyszín Debrecen, Nagyerdő. Rajt 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapu Benczúr Gyula utca, körforgalom)

Részletesebben

- IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2400 Dunaújváros Alsó Duna-parti út GPS koordináta: Verseny időpontja:

Részletesebben

elérhetőségei telefon: Szervezőbizottság elnöke: Fodor András elérhetőségei telefon: /

elérhetőségei telefon:   Szervezőbizottság elnöke: Fodor András elérhetőségei telefon: / 1) Helyszín: - VI. Ábrahámhegyi Triatlon Sprint és Rövid távú Amatőr Kupa, Családi triatlon, Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny 2. fordulója V E R S E N Y K I Í R Á S Versenyközpont címe: 8256 Ábrahámhegy,

Részletesebben

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA 2014. június 21. szombat TIGRA Triatlon Magyar Nagydíj sprint futam Versenyiroda nyit: 12.30 órakor Összes nő futama + Amatőr és elit felnőtt nők sprint

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

I. SIÓFOK MARATON FUTÓFESZTIVÁL RENDEZVÉNY VERSENYKIÍRÁSA

I. SIÓFOK MARATON FUTÓFESZTIVÁL RENDEZVÉNY VERSENYKIÍRÁSA Maraton Siófok, 2014. október 4. I. SIÓFOK MARATON FUTÓFESZTIVÁL RENDEZVÉNY VERSENYKIÍRÁSA Helyszín: Siófok, Magyarország Időpont: 2014. október 4. szombat 10.00 Versenybíróság: A versenybíróság elnökét

Részletesebben

Siófok, június 1-2.

Siófok, június 1-2. Szponzori kiajánló Siófok, 2019. június 1-2. Balatoni Hajózási Zrt. 1.250.000 komputas 750.000 személyhajó utas 2.000 vitorláshely bérlő 22 személyhajó kikötő 11 vitorláskikötő A Balatoni Hajózási Zrt.

Részletesebben

II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S

II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S Online felület: http://www.debrecenikilometerek.hu Időpont: 2017. április 30. Helyszín: Debrecen, Nagyerdő Rajt: 500 m-re a temető sarkától (Köztemető

Részletesebben

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL 2015. március 29. Rajt: 9.30 óra - Jótékonysági Futás 11.00 óra - 1/4 maraton 11.05 óra - 1/2 maraton 11.10 óra - maraton (egyéni, váltó) Helyszín Debrecen, Gyulai István Atlétikai

Részletesebben

<< Versenykiírás >> XXIII. Tereptriatlon egyéni-, nyílt-, gyermek-, és váltóversenyek, terepfutó versenyek. A verseny ideje

<< Versenykiírás >> XXIII. Tereptriatlon egyéni-, nyílt-, gyermek-, és váltóversenyek, terepfutó versenyek. A verseny ideje > XXIII. Tereptriatlon egyéni-, nyílt-, gyermek-, és váltóversenyek, terepfutó versenyek - az X2S versenysorozat része - A verseny ideje 2014. augusztus 09. (szombat) A versenyek helyszíne,

Részletesebben

XXIV. 5vös 5km futóverseny

XXIV. 5vös 5km futóverseny XXIV. 5vös 5km futóverseny Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság tavaszi forduló A verseny időpontja: 2013. május 7., kedd A verseny helyszíne: Versenyközpont: Budapest XI. ker. Pázmány Péter sétány (ELTE

Részletesebben

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS 1. JOGOSULTSÁG: SZABÁLYZAT A Magyar Búvár Szakszövetség a CMAS felhatalmazásával 2017. február 24-26. között Egerben rendezi meg a XII. CMAS Uszonyosúszó Világkupa első fordulóját. A Magyar

Részletesebben

Versenykiírás. Ifjúsági-, junior- és felnőtt Tereptriatlon egyéni Országos Bajnokság, Tereptriatlon nyílt-, gyermek-, váltóversenyek, A verseny ideje

Versenykiírás. Ifjúsági-, junior- és felnőtt Tereptriatlon egyéni Országos Bajnokság, Tereptriatlon nyílt-, gyermek-, váltóversenyek, A verseny ideje Versenykiírás Ifjúsági-, junior- és felnőtt Tereptriatlon egyéni Országos Bajnokság, Tereptriatlon nyílt-, gyermek-, váltóversenyek, - az X2S versenysorozat része - A verseny ideje 2015. augusztus 15.

Részletesebben

Versenyrendszer Az országos Sárkányhajó Roadshow 2012. balatonfüredi versenyén 22 fõs

Versenyrendszer Az országos Sárkányhajó Roadshow 2012. balatonfüredi versenyén 22 fõs Szervezõk Helyszín Balatoni Kajak Kenu Evezõs és Vitorlás SE H-8230 Balatonfüred, Arácsi u. 4. Házi Zsuzsanna +36-70-369-6743 sari.hzsuzsi@gmail.com www.balatoni-sarkanyhajo.hu Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Részletesebben

IV. BÚI Triatlon. Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S

IV. BÚI Triatlon. Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. BÚI Triatlon Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 8640 Fonyód, Bélatelep GPS koordináta: GPS:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap VERSENYKIÍRÁS 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap Versenykiírás Rendező: PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont: 2015. március 08., vasárnap; rajt 11:00 óra Verseny távja: 25

Részletesebben

I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS

I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS Időpont: 2015. szeptember 19. szombat I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS Helyszín: Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion (Versenyközpont, rajt/cél) 18. Sulisprint futás Utcai futóverseny (dorogi utcák és terek) HUNfoglalás

Részletesebben

elérhetőségei telefon: - Szervezőbizottság elnöke: Ányos Viktor András elérhetőségei telefon: -

elérhetőségei telefon: -   Szervezőbizottság elnöke: Ányos Viktor András elérhetőségei telefon: - 1) Helyszín: IV. BÚI Duatlon Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság Fővédnök: Móring József Országgyűlési képviselő Védnök: Mészáros Miklós Balatonboglár polgármestere V E R S E N Y K I Í

Részletesebben

MH 64. Deseda Félmaraton

MH 64. Deseda Félmaraton MH 64. Deseda Félmaraton 2016. 2016.09.30. 1 Versenykiírás MH 64. Deseda Félmaraton Kaposvár Időpontja: 2016. szeptember 30., péntek 10.00. A verseny rendezője: MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai

Részletesebben

Vízitúra Kupa sorozat VI. forduló Tokaj Olimpiai Ötpróba

Vízitúra Kupa sorozat VI. forduló Tokaj Olimpiai Ötpróba Természet közeliség, harmónia, szabadság. Garantált érzések azok számára, akik tavasztól őszig vízre szállnak, s csatlakoznak a vízitúrázók népes táborához. Számos felfedezésre váró, vadregényes, gyönyörű

Részletesebben

XV évfolyam - 6 szám FALUNAPI FOZOVERSENY Keressük a falu legjobb szakácsát! 2014 július 13 (vasárnap) Jelentkezés és bővebb információ Csatordai Lajosnál kérhető (tel: 70/775-2672) Részvételi díj: 3 000

Részletesebben

XXV. Kiskun ROLLSPED KUPA utcai futóverseny

XXV. Kiskun ROLLSPED KUPA utcai futóverseny XXV. Kiskun ROLLSPED KUPA utcai futóverseny Kiskunfélegyháza 2018. szeptember 1. 1. A verseny rendezője: Jogging Plus Szuperinfó Futóklub (6100 Kiskunfélegyháza, Eper utca 8.) Szervezőbizottság elnöke:

Részletesebben

4. PTE 650 EHÖK MISINA-CSÚCSTÁMADÁS Nemzetközi kerékpár- és futóverseny V E R S E N Y K I Í R Á S

4. PTE 650 EHÖK MISINA-CSÚCSTÁMADÁS Nemzetközi kerékpár- és futóverseny V E R S E N Y K I Í R Á S 4. PTE 650 EHÖK MISINA-CSÚCSTÁMADÁS Nemzetközi kerékpár- és futóverseny V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny rendezője: Pécsi Sport Nonprofit Zrt. Időpont: 2017. október 1., vasárnap Versenyközpont: Pécs,

Részletesebben

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció 2014. szeptember 27. Városliget, Olof Palme sétány, a Királydomb közelében 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap táv, útvonal, frissítés Távok 1507 m futás

Részletesebben

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere II. BÚI Triatlon Rövid távú Amatőr OB Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny Fonyód 2016. június 11. Fővédnök: Hidvégi

Részletesebben

IV. BÚI Duatlon május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság

IV. BÚI Duatlon május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság IV. BÚI Duatlon 2018. május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság 2018. május 6., vasárnap Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság Balatonboglár Fővédnök: Móring József Országgyűlési

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

Versenykiírás TATA ÖREG-TÓ OKTÓBER 3. GYALOGLÁS, FUTÁS, KERÉKPÁROZÁS

Versenykiírás TATA ÖREG-TÓ OKTÓBER 3. GYALOGLÁS, FUTÁS, KERÉKPÁROZÁS Versenykiírás Felelős rendező: Magyar Olimpiai Bizottság Minősítés: Kiemelt rendezvény Időpont: 2015. október 3. Rendezvényközpont: Tata, Öreg-tó, Ökoturisztikai Központ Cím: 2890 Tata Tópart Sétány 2

Részletesebben

I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26.

I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26. I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Szervezők: Az 1999-ben alakult Ózdi Kerékpáros Egyesület 2004. után ismét XCO Magyar Kupa futamot szervez, ám az eddigiektől eltérően

Részletesebben

Versenykiírás Váltóhelyek, távok: Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD. Időpontja: május 3.

Versenykiírás Váltóhelyek, távok: Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD. Időpontja: május 3. Versenykiírás 2014. Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD Időpontja: 2014. május 3. szombat, 14 óra A verseny rendezője: Kadarka Futóegyesület Szekszárd, Mátyás király u.66. A verseny fővédnöke:

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

Budapest, 2015. szeptember 27.

Budapest, 2015. szeptember 27. NATO PARTNERSH IIP RUNN IING FEST IIVAL BUDAPEST FUTÓFESZTIVÁL- NATO FUTÁS Budapest, 2015. szeptember 27. Futóprogramok és rajt időpontok: 11:00 10 km-es Futás női, férfi egyéni 10 km-es Váltófutás 2 fős

Részletesebben

Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat. Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz

Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat. Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat Verseny ideje: 2015. június 27-28. Verseny helyszíne: Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz Verseny rendezője: Mosonmagyaróvári VSE, Flesch

Részletesebben

V. Triatlon Fesztivál

V. Triatlon Fesztivál V. Triatlon Fesztivál TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Csapat Országos Bajnokság MIX Váltó-csapatverseny Országos Bajnokság Shimano nyílt kiemelt amatőr kupa FŐVÉDNÖK: Dr. Habis László,

Részletesebben

Szegedi Kerékpáros Sport Club H-6723 Szeged, Csongrádi sgt. 31. Szegedi Fürdők és Sport Kft. Rendezvény társszervezője

Szegedi Kerékpáros Sport Club H-6723 Szeged, Csongrádi sgt. 31. Szegedi Fürdők és Sport Kft. Rendezvény társszervezője Rendező: Szegedi Kerékpáros Sport Club H-6723 Szeged, Csongrádi sgt. 3. Szegedi Fürdők és Sport Kft. Rendezvény társszervezője Rendezésért felelős személyek: Balog Zoltán, Szabó Zsolt, Veres Csaba, Szegedi

Részletesebben

IV. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa

IV. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa IV. Eger Nagydíj TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa FŐVÉDNÖKÖK: Dr. Habis László, Eger MJV. Polgármestere Rendező: Dr.

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!!

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!! Ifjúsági - Felnőtt Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és I. Generomax Kupa - Cápa, Gyermek és Szenior Találkozó 2011. évi VERSENYKIÍRÁSA 1,/ Célja: A 2011. év uszonyos-, és búvárúszó serdülő, junior

Részletesebben

MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25.

MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25. MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25. 1 Versenykiírás MH 64. Deseda Félmaraton futóverseny Kaposvár Időpontja: 2015. szeptember 25., péntek 10.00. 2 A verseny rendezője: MH 64. Boconádi Szabó József

Részletesebben

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó 2015.Junius 6.. Helyszín 2141 Csömör, Major út 7-9. (Csömör Sportcsarnok) A versenyközpontot a Sportcsarnok és környezetében alakítjuk ki, a futamokat onnan indítjuk. Megközelítés BKV Az Örs vezér teréről

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

Salomon Hervis Citytrail VÁROSI TEREPFUTÁS

Salomon Hervis Citytrail VÁROSI TEREPFUTÁS Salmn Hervis Citytrail Futónaptár.hu VÁROSI TEREPFUTÁS FUSS BUDAPEST TETEJÉN!INDULJ TE IS A SALOMON HERVIS CITY TRAIL BUDAPESTI ESEMÉNYÉN ÉS TAPASZTALD MEG MILYEN AZ IGAZI VÁROSI TEREPFUTÁS! 9 ÉS 4,5 KILOMÉTERES

Részletesebben

XXXI. VASI VASEMBER OLIMPIAI TÁVÚ TRIATLON VERSENY Amatőr Ranglista FÉRFI, NŐI, VEGYES VÁLTÓVERSENY

XXXI. VASI VASEMBER OLIMPIAI TÁVÚ TRIATLON VERSENY Amatőr Ranglista FÉRFI, NŐI, VEGYES VÁLTÓVERSENY Pannonsport Szervező és Marketing Kft. H-9700 Szombathely, Welther K. u. 17. Telefon: +36 94/514-680 Fax: +36 94/514-689 pannonsport@pannonsport.hu www.pannonsport.hu XXXI. VASI VASEMBER OLIMPIAI TÁVÚ

Részletesebben

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A verseny ideje: 2014. június 07. (szombat) A verseny célja: Versenyzési, erőfelmérési lehetőség biztosítása

Részletesebben

Siófok, június 9-10.

Siófok, június 9-10. Szponzori kiajánló Siófok, 2018. június 9-10. Az esemény több mint egy vitorlásverseny! Balatoni Hajózási Zrt. 1.000.000 komputas 750.000 személyhajó utas 2.000 vitorláshely bérlő 22 személyhajó kikötő

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

II. RESTART- Félmaraton és Váltó Futóverseny Zalaegerszeg vasárnap

II. RESTART- Félmaraton és Váltó Futóverseny Zalaegerszeg vasárnap II. RESTART- Félmaraton és Váltó Futóverseny Zalaegerszeg 2018.07.08. vasárnap Helyszín: Zalaegerszeg belvárosa Verseny központ: Zalaegerszeg, Dísz tér Szervező: Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE és a

Részletesebben

- III.BÚI TRIATLON UP és Sprint távú triatlon ranglista, Ifjúsági EB-válogató, MEFOB. V E R S E N Y K I Í R Á S

- III.BÚI TRIATLON UP és Sprint távú triatlon ranglista, Ifjúsági EB-válogató, MEFOB. V E R S E N Y K I Í R Á S III.BÚI TRIATLON UP és Sprint távú triatlon ranglista, Ifjúsági EBválogató, MEFOB. V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: GPS koordináta: Fonyód Bélatelep, Vasútállomás melletti terület

Részletesebben

Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen

Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen Versenykiírás Időpont 2014. április 12., szombat 10.00 Helyszín Nagyhegyes kiserdei versenyközpont Rendezők Nagyhegyesi Futóklub, ub, Nagyhegyes

Részletesebben

XXV. 5vös 5km versenykiírás Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság őszi forduló

XXV. 5vös 5km versenykiírás Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság őszi forduló XXV. 5vös 5km versenykiírás Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság őszi forduló A verseny időpontja: 2013. szeptember 25., szerda délután A verseny helyszíne: Versenyközpont: Budapest, XI. ker. Pázmány

Részletesebben

IPOLY ERDŐ BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS

IPOLY ERDŐ BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS IPOLY ERDŐ BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS Diósjenő, 2007. augusztus 25. (szombat) A verseny rendezője, szervezője, házigazdája: az Ipoly Erdő Zrt. www.ipolyerdo.hu A verseny célja: A szabad

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Balaton kerülés BRM200 Balaton kerülés 2018 - BRM300 Piliskerülő 2018 - BRM400 Felvidék Maraton - BRM200 Tour of Sopianae BRM600 Central Pannonian Circle - BRM200

Részletesebben

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Felhívás I. Böszörményi Ízek Fesztiválja 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Hajdúböszörményben megrendezésre kerül az I. Böszörményi Ízek Fesztiválja, a Hajdú 400 Hagyományőrző, Kertészeti és

Részletesebben

T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Újszilvás, Alkotmány út 73. GPS koordináta: Verseny

Részletesebben

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása Időpont: 2015. október 4., vasárnap 08:00-tól Rajt és cél helyszín: Csongrád, Dob utca Rajt időpont: 10:00 Félmaraton és egy hosszúlépés, egyéni

Részletesebben

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny SOPRON 2015. november 21-22. 37. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny Sopron Kupa 2015. november 21-22. A verseny célja Dr. Csik Ferenc Olimpiai Bajnok tiszteletére olyan úszóverseny

Részletesebben

XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT!

XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT! XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT! Budapest egyik legnagyobb szintkülönbségű versenyútvonalával Általános tudnivalók 1. Előzd meg a Fogaskerekűt futva! futóverseny: Az útvonal hossza: kb. 4,5 km Rajt: 10:01

Részletesebben

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Tündér Tour Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Az olimpiai 5 próbázók számára, valamint a régióban élő kerékpárosok számára kiírt

Részletesebben

IV. Esztergomi Futóhétvége

IV. Esztergomi Futóhétvége IV. Esztergomi Futóhétvége www.hidfutas.hu www.esztergomifutomuvek.hu Program 2014. Április 1. Esztergom Félmaraton on-line előnevezés hivatalos indulása www.esztergomifutomuvek.hu 2014. Szeptember 1.

Részletesebben

BENU Kristály Gyógyszertár Kupa

BENU Kristály Gyógyszertár Kupa BENU Kristály Gyógyszertár Kupa Nyílt Országúti Kerékpár verseny Az U19 férfi, felnőtt-férfi, master férfi korcsoportok számára kiírt nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2018. július 22 (vasárnap)

Részletesebben

59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE VERSENYKIÍRÁS

59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE VERSENYKIÍRÁS 59. MVM FINN-DINGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS NEMZETKÖZI VERSENY 2015 FELNŐTT, JUNIOR ÉS MASTERS KATEGÓRIÁK RÉSZÉRE BALATONFÜRED, SZEPTEMBER 16-21. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Országos

Részletesebben

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL 2013. szeptember 6 8. Gasztronómiai és Kulturális Rendezvény 2013. szeptember 06. péntek Helyszín: Kikötő, Szabadtéri színpad 20:00 Románia Magyarország Világbajnoki selejtező mérkőzés

Részletesebben

2015. évi rendezvénytervezet

2015. évi rendezvénytervezet 2015. évi rendezvénytervezet Időpont Esemény megnevezése Rendező Helyszín Jan. 11. 9 óra Megemlékezés a Malenkij robot -ról JANUÁR Zebegény (a települések összevont Jan. 22. 14 óra Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny

XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny Gyermek, Serdülő Ranglista Verseny, Olimpiai Reménységek Válogató, valamint Rövidtávú Elit OB és AQUATLON Magyar Bajnokság minden korcsoport számára. A

Részletesebben

SELLYEFUT augusztus 05. (szombat)

SELLYEFUT augusztus 05. (szombat) Sellye Város Önkormányzat (7960 Sellye, Dózsa GY.u.1.) SELLYEFUT-20-2017. augusztus 05. (szombat) INFORMÁCIÓ TÁVOK: Félmaratoni táv: (21 km) - Útvonal: Sellye - Drávasztára Révfalu Sellye (16 év feletti)

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

Versenykiírás Velence Korzó

Versenykiírás Velence Korzó Versenykiírás Velence Korzó Felelős rendező: Velencei-tavi Nyári Játékok Produkciós Iroda Minősítés: Kiemelt rendezvény Időpont: 2015. augusztus 29. Rendezvényközpont: Velence Korzó Cím: 2481 Velence,

Részletesebben

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2018 2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA 2019. május 16-17-18. Bajai EGYMI VERSENYKIÍRÁS Sportosan Könnyebb! Speciális Szakiskolák Országos Sportfesztiválja tanulásban

Részletesebben

HONLAPUNK TŐL FOGADJA A NEVEZÉSEK

HONLAPUNK TŐL FOGADJA A NEVEZÉSEK HONLAPUNK 2014.04.01.-TŐL FOGADJA A NEVEZÉSEK Rendezvénykiírás: IV.Szelidi tó futás Kerüld meg a kígyó farkát 29. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton hivatalos felkészülési versenye Rendező: ACFK Egyesület,

Részletesebben

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA A DECATHLON KUPÁÉRT 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA 2011. szeptember 17. szombat 10.30 óra Hévíz Hagyományteremtő szándékkal nyolcadik éve hívjuk mozogni, sportolni

Részletesebben

- III. BÚI Triatlon MIX-váltócspat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S

- III. BÚI Triatlon MIX-váltócspat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S - III. BÚI Triatlon MIX-váltócspat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Balatonfenyves, Yacht-kikötó, Mária utca 1. GPS koordináta: GPS: 46 42'52.8"N 17 28'39.5"E

Részletesebben

- III. Dunaújvárosi Duatlon Amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

- III. Dunaújvárosi Duatlon Amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S - III. Dunaújvárosi Duatlon Amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2400 Dunaújváros Alsó Duna-parti út GPS koordináta: Verseny időpontja: 2019. március 17. vasárnap reggel

Részletesebben

FONTOS INFORMÁCIOK ÉS RÉSZLETEK

FONTOS INFORMÁCIOK ÉS RÉSZLETEK A tavalyi sikeres bemutatkozásunk után idén is sok szeretettel hívunk május 8-án Somorjára, futóversenyünk második évadjára, a Pomlé parkerdőbe. Gyerekek, nők, férfiak, kicsik és nagyok, amatőrök és profik,

Részletesebben