I. évfolyam, 3. szám, Augusztus

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "I. évfolyam, 3. szám, Augusztus"

Átírás

1 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus I. évfolyam, 3. szám, Augusztus Tihanyi Szabadtéri Játékok Bujtor István Szabadtéri Színház 2. Levendula Ház program Gyógynövénynap, a Bagoly éve 3. Tihanyi Hangulatok kiállítás, egyéb programok, lelkigyakorlat 4. I LOVE BALATON 2X BALATON-ÁTÚSZÁS 2015 Programok 5. Orgonahangversenyek, piacok, Balatonfüredi Borhetek ÉRDEKESSÉGEK, HAJÓS PROGRAMJAVASLATOK, PROGRAMOK 13. HAJÓKIRÁNDULÁSOK A BALATONI HAJÓZÁSI ZRT. HAJÓIVAL 14.

2 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus Bujtor István Szabadtéri Színház A Tihanyi Szabadtéri Játékok évi programja! Információ/jegyárusítás/foglalás: tel.: ; tihanyiszinhaz@gmail.com vagy: Tourinform Tihany, tel.: ; tihany@tourinform.hu A szervezők a műsorváltozás és a szereplők változtatásának jogát fenntartják! A Tihanyi Szabadtéri Játékok honlapja itt ( tekinthető meg augusztus 6. csütörtök, 19:00 Alma Együttes augusztus 7. péntek, 20:00 Experidance - Nagyidai cigányok augusztus 8. szombat, 20:00 Aranytó - Orlai Produkció augusztus 13. csütörtök, 19:00 Vuk augusztus 14. péntek, 20:00 Olympia - Karinthy Színház augusztus 15. szombat, 20:00 Csík zenekar augusztus 20. csütörtök, 19:00 Macskakirály augusztus 21. péntek, 20:00 Folyón túl Itália - Orlai Produkció augusztus 22. szombat, 20:00 Budapest Bár augusztus 27. csütörtök, 19:00 Óz, a nagy varázsló - mesejáték augusztus 28. péntek, 20:00 Primadonnák - Játékszín augusztus 29. szombat, 20:00 A férfiagy - Thália Színház Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) a jegyek az esőnapra érvényesek. - Ebben az esetben a jegyet nem áll módunkban visszaváltani Ha az elmaradt előadásnak nincs esőnapja, vagy az esőnapon sem kerül megtartásra,(a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk) akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők. Az 1. felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. (Amennyiben nincs szünet akkor, ha lement az előadás fele)

3 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus LEVENDULA HÁZ LÁTOGATÓ- KÖZPONT PROGRAMOK Autusztus 7. 9:00-19:00: Gyógynövénynap a Levendula Házban Bagoly éve a Levendula Házban - Levendulalepárlás, baglyos levendulazsák készítése Kapcsolat: Levendula Ház, Major u Tel.: 87/ , A év során Tihanyban, a Levendula Házban meghirdetésre kerülő kézműves foglalkozásokat a védett éjszakai ragadozó madarak, a baglyok ihlették. A foglalkozások a Levendula Ház látogatói részére ingyenesek. A baglyok sajnos viszonylag kiesnek a magyar természetvédelem látószögéből, pedig egy - két faj kivételével mindenképpen egy ritkuló rend, akik nagyon is méltóak az odafigyelésre. A Levendula Ház Látogatóközpont most próbál törleszteni e hiányosságon a kézművesség eszközeivel, előadással és szeretettel várja programjaira az érdeklődőket! Levendula Ház Tihany programok a Balaton-felvidéki Nemzeti Park tihanyi látogatóközpontjában. Interaktív kiállítás a Tihanyi-félsziget múltjáról és jelenéről, vulkánokkal, hévforrásokkal, virtuális és kézzel fogható érdekességekkel. A Levendula Ház Látogatóközpont minden korosztály számára élményt nyújtó módon mutatja be a Tihanyi-félszigetet: a vulkánok egykor dühöngő világát, s a később megszelídült táj harmóniáját; a tihanyi emberek és a természet évszázados együttélését, s ennek emblematikus kultúráját, a levendulatermesztést. Levendula Ház Vezetőfüzet a hátsó mellékletben!

4 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus Tihanyi Hangulatok kiállítás TIHANY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉS A NÉMETH LÁSZLÓ MŰVELŐDÉSI HÁZ tisztelettel meghívja Önt és családját a Tihanyi hangulatok című kiállítás megnyitójára. Bővebb információ: augusztus 7-én, pénteken 18 órától GRIMM JÓZSEF grafikus, festőművész kiállítása a Németh László Művelődési Ház tetőterében. A kiállítást megnyitja: Tarnay Katalin Közreműködik: a Tihanyi Asszonykórus A kiállítás megtekinthető Szeptember 04-ig, hétköznap óráig További programok Augusztusban: Augusztus 20. Csütörtök este, Hajóállomás: Tűzijáték Augusztus 21. Péntek, 18:00, Rege udvar: Kaláka együttes koncertje Lelkigyakorlat 2015 Tihany augusztus Tihany, Tihanyi Bencés Apátság, I. András tér 1. A Tihanyi Bencés Apátság szerzetesközössége 18 és 30 év közötti férfiak számára nyári lelkigyakorlatot szervez. Szeretettel várnak felsőoktatási hallgató és már munkában álló egyedülálló és családos férfiakat is! A lelkigyakorlat kezdete: augusztus 7. péntek. Megérkezés: 14 óráig. A lelkigyakorlat vége: augusztus 9. vasárnap, Szállás: a Tihanyi Bencés Apátság Szent Kristóf Vendégházában (az apátság melletti ún. Rege-udvarban). A lelkigyakorlat témái: A Szentírás első öt könyve alapján a teremtésről, a hitről, az áldozatról és a szövetségről; imádság és Istentisztelet: közösségi Istentisztelet, személyes imádság, zsoltárimádság, Eucharisztia; az irgalmasság cselekedetei: közösség, munka és szolidaritás, társadalmi és politikai felelősség, család és szerzetesség. A lelkigyakorlatos csoport részt vesz a bencés közösség zsoltárimádságain és eucharisztikus liturgiáin. A csodálatos természeti környezetben is fogunk kirándulni. Részvételi díj: rendszeres jövedelemmel nem rendelkezőktől 5000 forint, rendszeres jövedelemmel rendelkezőktől forint hozzájárulást kérünk, mely tartalmazza az ágyneműs szállást és a napi háromszori étkezést. Jelentkezés: Az apátság honlapján található jelentkezési lapon túl plébánosi vagy lelki vezetői ajánlást is kérünk! Enélkül nem tudjuk elfogadni a jelentkezést. A jelentkezési lapnak és az ajánlásnak legkésőbb július 11-ig kell megérkeznie a következő címre: Kiss Domonkos OSB, Tihanyi Bencés Apátság, 8237 Tihany, I. András tér 1.

5 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus I LOVE BALATON 2X BALATON-ÁTÚSZÁS ZAMÁRDI TIHANY ZAMÁRDI Ennél szebb helyen nem lehet átúszni a Balatont Rohamosan közeledik a nagy nap, amikor kétszer is átúszhatod a Balatont velünk. A lehető legjobb helyre viszünk, egyszerre lehetsz a déli és északi parton is.balaton a világ legszebb helye, mi ráadásul olyat adunk nektek, mint senki más. Egyszerre kapod a déli és az északi part legjavát: indulsz Zamárdiból, ahol úszás előtt feltankolhatsz Halas Karcsinál, tempózás közben meg a csodálatos apátságban gyönyörködhetsz. Az I love Balaton fenntartja a jogot, hogy a résztvevök számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja, továbbá, hogy az idöpontot megváltoztassa. Jelenleg úgy néz ki, hogy augusztus 8-9-én lesz. Figyeljétek az I love Balaton weboldalát vagy a Facebookot!

6 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus Ha megéheznél (a fordulásnál frissítőt adunk!), Tihanyban a part közelében van az egyik kedvenc lángososunk, a Gomba, de ide maximum a második körben tudsz kiugrani, mert nyilván az időeredményed is fontos. De tartsd fejben a helyet, mert nem érdemes kihagyni. Szerencsére vannak köztetek, akiknek négy és fél kilométer úszás semmiség, de a felesleges energiát ti is levezethetitek az egy köpésre lévő Zamárdi Kalandparkban. Tuti a hely, de meg fogjuk érteni, ha a táv teljesítése után függőhidak helyett inkább egy függőágyra vágysz majd. Szóval még egyszer, július 25 (elhalasztva augusztus 9-re!). A rajt reggel 8-13 óráig lesz a zamárdi szabad strandon (Keszeg u.), a szintidő 4 óra 20 perc. A nevezési díj június 10-ig 4000 forint, ezt banki átutalással, az előnevezésnél kapott sorszám feltüntetésével lehet kiegyenlíteni (Kedvezményezett neve: ilovebalaton.hu Kft., Kedvezményezett számlaszáma: ). Nevezni itt tudsz a versenyre. A helyszínen 5000 forint lesz a nevezési díj, most még tudsz spórolni. De az élmény így is, úgy is megfizethetetlen, az emlék pedig örök. Ne hagyd ki!

7 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus Információk Verseny neve: I love Balaton 2x Időpont, helyszín: (elhalasztva augusztus 8-9-re!) Rajt/Cél: Zamárdi szabadstrand (Zamárdi, Keszeg utca Kilátó utca által határolt terület) Fordító/Pihenő: Tihany, Garda strand 2x rajt időpont: 12:00-14:00 (folyamatos) Családi rajt időpont: 11:30 Kötelező orvosi vizsgálat: a jelentkezés helyszínén szombaton 8:00-11:30 Rajt/Cél területe: Fordító: Az I love Balaton 2x egy oda-vissza úszó verseny, vagyis Zamárdiból indulnak a versenyzők és Zamárdiba érkeznek vissza. Tihanyban, a Garda Hotel strandján található a visszafordító-pihenő, ahol lehetőség van frissítésre, de az ott eltöltött idő beleszámít a mért versenyidőbe. Szintidő: A rendezők a 2x úszás limit idejét a fordítóig: 2 óra 10 percben határozzák meg, a teljes távot 4 óra 20 percen belül kell teljesíteni! A szintidő kiszámításánál figyelembe vettük a Balaton-átúszás (5,2 km, Révfülöp-Balatonboglár) és a 2013, 2014 I love Balaton 2X mezőnyének eredményeit. A szint idő alapján a Tihanyi Garda Hotel strandján kialakított fordító pontból 16:10 után nem engedünk vissza induló úszót indítani, szintidő túllépés miatt.17:00-kor pálya zárás lesz, vagyis aki ebben az időpontban még a vízben tartózkodik és versenyzik,

8 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus annak megszakítjuk a versenyét és hajóval a partra szállítjuk. Azon versenyzők, akik úgy gondolják, hogy nem képesek, vagy nem biztosak abban, hogy tudják teljesíteni szintidőn belül a távot, kérjük, válasszanak korábbi rajt időpontot. Frissítés: Frissítőpont 4500 méteres táv: (a célban) víz, iso-ital, szőlőcukor, banán Frissítőpont 2000 méteres táv: (a célban) víz, iso-ital, szőlőcukor, banán WC, öltöző és ruhatár: A versenyközpontban és a fordító pontban (Garda Hotel Strandján) gondoskodunk mobil higiéniás blokk felállításáról. A Versenyközpontban felállított sátorban gondoskodunk női és férfi öltözőről, díjtalan ruhatárról, felhívjuk a figyelmet, hogy értékmegőrzést nem vállalunk. A ruhatár nyitva tartása 8:00-18:00-ig. Díjazás: 1-5. helyezettig, összetettben, férfi és nő részesül díjazásban. 1. serleg + ajándékcsomag 2. serleg + ajándékcsomag 3. serleg + ajándékcsomag 4. ajándékcsomag Ft értékben, érem 5. ajándékcsomag Ft értékben, érem Eredményhirdetés: Az eredményhirdetés az utolsó beérkező versenyzőt követően, előre láthatólag 17:30- kor lesz, de kérünk figyeld a rendezvény kommentátorát, aki értesíteni fog mindenkit a pontos időpontról. Korosztályonként férfi és nő kategóriában az első 3 helyezett érem díjazásban részesül. Korosztályok A versenyzőt a táblázatban meghatározottak szerint soroljuk korosztályokba. A korosztályt a születési év határozza meg. Kor (év) Korosztály év alattiak Ifjúsági Junior Felnőtt Senior

9 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus 18 év alatti indulóknak szülői/gondviselői beleegyező nyilatkozat kötelező! Az I love Balaton fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja, továbbá, hogy az időpontot megváltoztassa. Minden résztvevő jutalma egy póló és meglepetés ajándékok, a cél csomag tartalmát ilyen (korlátozott darabszámú) összehúzhatós hátizsákokban vehetitek majd át. Elhalasztva - új időpont? július :13 - I love Balaton A nem megfelelő időjárási körülmények és a Balaton vizének hőmérséklete miatt a versenyt az augusztus 8-9-i hétvégére halasztjuk. Kezdjük azzal, hogy mindenképpen szeretnénk megrendezni az I love Balaton 2x átúszást, erre az engedélyeink szerint már csak az augusztus 8-9-én van lehetőségünk. Tavaly szeptemberben amikor a dátumokat kijelöltük nem voltunk tisztában azzal, hogy augusztus 8 munkanap lesz. A mai napon az Országos Meteorológiai Intézet Siófoki Obszervatóriumában jártunk, ahol a vasárnapi időjárási adatok mellett megnéztük a jövő heti lehetőséget is. Tudnotok kell, hogy 48 órán belül lehet 99% körüli időjárást kapni egy-egy területre, azaz még nagyon messze van jövő hét vége. Jelenleg trendekről, és valószínűségről tudnak nekünk beszélni, melyeket folyamtosan pontosítanak. Ezek alapján kedd estétől egy jelentős felmelegedés jön, azaz stabilan fok körüli hőmérséklet lesz, tehát a Balaton vízének hőmérsékelete megfelelő lesz. Azonban az időjárás péntekig tűnik stabilnak, utána jön egy front ami az Alpok-alján megáll, és néha "belopózik". Ennek a legnagyobb valószínűsége szombat este vasárnap reggel lesz.

10 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus A versenyrendezés fő ellenségei: -hideg víz, ez valószínűleg nem lesz -erős szél: ez vasárnap már előfordulhat -erős széllőkés: ez vasárnap előfordulhat +szombati nap jelenleg teljesen megfelelőnek tűnik Minél közelebb vagyunk a hétvégéhez, annál biztosabb információink lesznek. Tudjuk, hogy terveznetek kell a hétvégét, a nyaralást stb., viszont nem szeretnénk, ha meg kellene szakítani a versenyt, és feleslegesen jönnétek el, ezért igyekszünk biztos és biztonságos körülményeket találni. Azt gondolom, hogy sokan kiveszítek a szombatot amúgy is szabadságnak, vagy örülnénk, ha a verseny miatt tennétek meg, Tudom, biztos van olyan, akit nem engednek el. Már kétszer halasztottunk, mi se így terveztük. (Legutolsó, biztos infó szerinti dátum: 9-e, vasárnap! szerk.)

11 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus Tihany élöben a neten, új webkamera a Visszhang dombon TIHANYI ORGONAHANGVERSENYEK A BENCÉS APÁTSÁGBAN augusztus Rostetter Szilveszter orgona és László Szilvia ének hangversenye augusztus Mali Katalin orgona és Werb Gábor trombita hangversenye augusztus Johan-Magnus Sjöberg orgona és Karin Werger nyckelharpa hangversenye augusztus Kaláka együttes koncertje (a Rege udvarban) augusztus Kapitány Dénes orgonahangversenye

12 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus TIHANYI AGORA PIAC MINDEN SZOMBATON AZ AKASZTÓDOMBON Piacunk Tihany festői részén, az Akasztó dombon található. Gyönyörű kilátás nyílik a dombtetőről a Balatonra, az Apátságra. Itt találkozunk minden szombaton 8-14 óráig azokkal a kedves vásárlókkal, akik szeretik a kézműves termékeket, akik a kis és őstermelők által előállított élelmiszereket szívesen vásárolják. Kézművesek míves kerámiái, rég elfeledett gyermekjátékai, ötletes ékszerei, praktikus textil terméke mind megtalálhatóak piacunkon. A piacon, a teljesség igénye nélkül, vásárolhatunk óbudavári kecskesajtot, Szabó Balázs féle tönkölybúzás kenyeret, Polgár Kertészet gyümölcsleveit. Kóstolhatunk borokat a Zsuzsanna Pincészettől, Kőróka Borászattól, Aradi Pincészettől. Ehetünk rétest, palacsintát, Makai Böbe kiváló süteményeit. És a sültkolbász. Lekvárok: Csobánc Íze, Legeza József és még sorolhatnánk. TIHANYI PIAC PLACC 2015 A Tihanyi PIAC placc a klasszikus piacozás és a barátokkal közös hétvégi kávézások élményét kínálja egyszerre, a tihanyi rév melletti hangulatos fás-nádasos ligetben, nem csak szombaton, hanem már vasárnap is, 8-14 óra között. A piacon a környék népszerű termelőinek sajtjai, szörpjei és lekvárjai mellett hatalmas régiség választék és különféle design termékek, ruhák, napszemüvegek is megtalálhatóak. A bisztró teraszán pedig kávéval, csülkös lángossal, fröccsel, vagy a Lakatos Műhely ételeivel lehet kiegészíteni a piacozás élményét. A Tihanyi PIAC placcon nem csak vásárolni és enni-inni lehet. Rendszeresen belefuthatunk kulturális és gasztro programokba, gyerekszínházba, jógába. Érdemes figyelni a programokat!

13 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus BALATONFÜREDI BORHETEK augusztus augusztus A Balaton-felvidék ízletes nedűit adó Balatonfüred-Csopaki borvidék méltó ünnepe a nagy múltra visszatekintő, minden év augusztusában megrendezendő Balatonfüredi Borhetek. A borosgazdák a 2015 nyarára felújított Tagore sétányon felállított, hangulatos borsátraikban három hétig, augusztus 8-tól egészen augusztus 30-ig várják a vendégeket. A Kisfaludy színpadon tartott ünnepélyes megnyitót követően újabb borlovagrend avatást tartanak, valamint műsort ad Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekara. A rendezvénysorozat minden este gazdag kulturális és folklór programot kínál a Kisfaludy színpadon. A Borhetek teljes időtartama alatt népművészeti kirakodó vásár várja az érdeklődőket a Tagore sétány elején. HAJÓKIRÁNDULÁSOK A BALATONI HAJÓZÁSI ZRT. HAJÓIVAL LEVENDULA TÚRA TIHANY RÉVBÖL TIHANYBA TIHANY TÚRA BORKÓSTOLÓVAL BULIHAJÓ BALATONI MINIMAX HAJÓ NAPLEMENTE TÚRA SÉTAHAJÓ

14 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus

15 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus

16 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus

17 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus

18 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus

19 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus

20 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus

21 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus

22 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus TIHANYI PROGRAMOK AUGUSZTUSBAN :50 Borkóstoló hajókirándulás Tihanyrévből Tihanyba :30 Tihanyi sétahajózás :30 Tihanyi nyári diszkóhajó indul a Tihanyrévi hajókikötőből Tihanyi Agora Piac minden szombaton az Akasztódombon óráig :30 Tihanyi sétahajózás Lelkigyakorlat a Tihanyi Bencés Apátságban :50 Levendula túra Tihany Révből Tihanyba :50 Borkóstoló hajókirándulás Tihanyrévből Tihanyba :30 Tihanyi sétahajózás :30 Tihanyi nyári diszkóhajó indul a Tihanyrévi hajókikötőből Tihanyi Agora Piac minden szombaton, az Akasztódombon óráig :30 Tihanyi sétahajózás :50 Levendula túra Tihany Révből Tihanyba :50 Borkóstoló hajókirándulás Tihanyrévből Tihanyba :30 Tihanyi sétahajózás :30 Tihanyi nyári diszkóhajó indul a Tihanyrévi hajókikötőből Tihanyi Agora Piac minden szombaton, az Akasztódombon óráig :30 Tihanyi sétahajózás :50 Levendula túra Tihany Révből Tihanyba :50 Borkóstoló hajókirándulás Tihanyrévből Tihanyba Tihanyi Agora Piac minden szombaton, az Akasztódombon óráig

23 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus ÉVI LEGFONTOSABB PROGRAMOK TIHANYBAN Február Farsang farka - Téltemetés Március 15.- Március 15-i megemlékezés, Művelődési Ház, Pisky-sétány Április 5. - Húsvéti nyuszi-buli, Mádl Ferenc tér Április Kecskeköröm Ünnep, Belső-tó partja Május Tihanyi Pünkösdi Pálinka Fesztivál, Visszhang domb Május Gyereknap, Hősök napi megemlékezés, Belső-tó partja, Tihanyi Bencés Apátság Június XI. Levendula Fesztivál és levendula hetek Június 26- augusztus 29. hétvégenként - Nyáresték a főtéren Július 5. - Lovas nap, Belső-tó partja Július 31- augusztus 1. - Visszhang fesztivál, Mádl Ferenc tér, Szabadtéri Néprajzi Múzeum Augusztus Augusztus 20-i ünnepség, Hajóállomás, Mádl Ferenc tér Szeptember Szüreti napok, Mádl Ferenc tér, Pisky-sétány Október Október 23-i ünnepség, Pisky-sétány November XIII. Garda Fesztivál, Visszhang domb, Hajóállomás November 29- december Karácsonyváró napok, Mádl Ferenc tér December 5. - VI. Tihanyi Forraltborfőző-verseny, Mádl Ferenc tér

24 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus Kompközlekedés A balatoni kompok menetrendjéről érdeklődtünk Szabó Zsolttól, a Balatoni Hajózási Zrt. személyhajózási üzletágvezetőjétől. Május végétől Szántód-révből az első járat 6:40 órakor, az utolsó 21:20 órakor indul. Közben 40 percenként indulnak további kompok. Péntektől Tihany-révből az első komp 7:00 órakor, az utolsó 21:40 órakor indul el a tulsó partra, a két időpont között innen is 40 percenként mennek a járatok. Jó tudni, hogy az idei évben néhány változás volt a kompok díjszabásában. Így pl. a nagyméretű haszonállat (ló, szamár, kecske, juh stb.) a továbbiakban csak erre a célra kialakított járműben szállítható. Viteldíjat kell fizetni bármely irányban mért, 70 centimétert meghaladó poggyász után (pl. surfdeszka, vitorla, kézikocsi, összecsukott kerékpár). Díjmentesen szállítható kézipoggyászként (mérettől függetlenül) a személyhajózási és üzletszabályzatban meghatározott eszközök, tárgyak (pl. gyermekkocsi, kézitáska, bőrönd, kézi hangszer, horgászbot, sétapálca, esernyő). Teljes kompmenetrend az utolsó oldalon! Források Tihany Község Önkormányzatának honlapja Kékszalag Árkád Nagydíj oldala Vince Balaton bor-, gasztro- és zenei Fesztivál I Love Balaton Öbölátúszás, 2x Balaton átúszás Programok a programturizmus.hu-n - Anna-Bál az Anna Grand Hotelben Balatoni Hajózási Zrt. ARTplacc Művészeti Fesztivál Utazzitthon.hu honlap a műsorújság

25 Hétfő I. évfolyam 3. szám, augusztus Köszönjük, hogy elolvasta augusztusi számunkat!

I. évfolyam, 2. szám, Július

I. évfolyam, 2. szám, Július 1 2015.07.01. Szerda I. évfolyam 2. szám, július I. évfolyam, 2. szám, Július XXV. Meghívásos Jubileumi C kat. kettesfogathajtó verseny 2. 47. KÉKSZALAG ÉS VINCE BALATON FESZTIVÁL - Programok 4. I LOVE

Részletesebben

Március 10 Július 15. Gyökerektől a szárnyalásig válogatás Csizmadia István festőművész életművéből

Március 10 Július 15. Gyökerektől a szárnyalásig válogatás Csizmadia István festőművész életművéből 1 Március 10 Július 15. Gyökerektől a szárnyalásig válogatás Csizmadia István festőművész életművéből Galéria Információ: Tihanyi Bencés Apátság, Tel.: 87/538-200, tihanyiapatsag@gmail.com, www.tihanyiapatsag.hu

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ

I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ I. FARKASSZIGETI DARUVONULÁS ESEMÉNYINFORMÁCIÓ Időpont, helyszín: Időpont: 2015. április 26. Rajt/Cél: 4150 Püspökladány, Farkassziget 3. Rajt időpontja: 10:00 Táv, útvonal, frissítés Távok: 5250m, 10500m

Részletesebben

8. SPURI Balaton Szupermaraton

8. SPURI Balaton Szupermaraton 8. SPURI Balaton Szupermaraton 8. SPURI Balaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 19-22. Rajt/Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek napi bontásban 8. SPURI Balaton

Részletesebben

7. SPURI Balaton Szupermaraton

7. SPURI Balaton Szupermaraton 7. SPURI Balaton Szupermaraton Időpont: 2014. március 20-23. Rajt/Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek napi bontásban 7. SPURI Balaton Szupermaraton táv, útvonal, frissítés Táv teljesítésének

Részletesebben

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 21-22. Rajt: Badacsony Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek

Részletesebben

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL 2013. szeptember 6 8. Gasztronómiai és Kulturális Rendezvény 2013. szeptember 06. péntek Helyszín: Kikötő, Szabadtéri színpad 20:00 Románia Magyarország Világbajnoki selejtező mérkőzés

Részletesebben

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2013. május 18. szombat XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi

Részletesebben

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt Versenyszabályzat Farkasokkal Kocogó http://www.medveotthon.hu/ Rendezvény időpont: 2015. október 4. (vasárnap) Rajt Futás 11:00-tól 3,5 km (7-14 év) 11:30-tól 3,5 km (15-30 év) 12:00-tól 3,5 km (31 év

Részletesebben

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny SOPRON 2015. november 21-22. 37. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny Sopron Kupa 2015. november 21-22. A verseny célja Dr. Csik Ferenc Olimpiai Bajnok tiszteletére olyan úszóverseny

Részletesebben

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19.Coca-Cola Testébresztő Női Futógála időpont, helyszín Időpont: 2014. május 18. Helyszín: Városliget, Napozórét Rajt/Cél: Zichy Mihály út (Napozóréttel

Részletesebben

TihanySport Tihany Xtreme Terepfutóverseny 2015. augusztus 22.

TihanySport Tihany Xtreme Terepfutóverseny 2015. augusztus 22. 1 Verseny neve: Tihany Xtreme Terepfutó verseny Rendező: Balaton-felvidéki Aktív Szabadidő Egyesület 8237 Tihany Csokonai utca 10 Főszervezők elérhetőségei: Simon András Mobil: +36306097737 Marsó Barna

Részletesebben

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2014. május 24. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

Salomon Hervis Citytrail VÁROSI TEREPFUTÁS

Salomon Hervis Citytrail VÁROSI TEREPFUTÁS Salmn Hervis Citytrail Futónaptár.hu VÁROSI TEREPFUTÁS FUSS BUDAPEST TETEJÉN!INDULJ TE IS A SALOMON HERVIS CITY TRAIL BUDAPESTI ESEMÉNYÉN ÉS TAPASZTALD MEG MILYEN AZ IGAZI VÁROSI TEREPFUTÁS! 9 ÉS 4,5 KILOMÉTERES

Részletesebben

Ábrahámhegy versenykiírás

Ábrahámhegy versenykiírás Ábraháhegy versenykiírás IV. Ábraháhegyi Nyárbúcsuztató Triatlon 2015.09.06. Triatlon Minden Korosztálynak Családi triatlon Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny 2. forduló Tobola Rendezők: Veszpréi Triatlon

Részletesebben

Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás

Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás Futónaptár.hu A Miskolci Barátság Maraton A verseny ideje: 2015. október 25., vasárnap (a belvárosban!) A verseny célja: Az egészség megőrzését szolgáló rendszeres

Részletesebben

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2015. május 23. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

NAGYERDEI FÉLMARATON

NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S NAGYERDEI FÉLMARATON 2016. május 1. Helyszín Debrecen, Nagyerdő. Rajt 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapunál a Benczúr Gyula utcai, körforgalomnál) befelé az

Részletesebben

XI. Őrségi Tökfesztivál

XI. Őrségi Tökfesztivál XI. Őrségi Tökfesztivál 2014. szeptember 26-28. Szeptember 26. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Fókuszban a töktermesztés, konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és júniusi programjainkat ajánljuk figyelmébe, külön felhívnánk figyelmét a MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁRA! Programok: Múzeumok

Részletesebben

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció 2014. szeptember 27. Városliget, Olof Palme sétány, a Királydomb közelében 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap táv, útvonal, frissítés Távok 1507 m futás

Részletesebben

II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S

II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S Online felület: http://www.debrecenikilometerek.hu Időpont: 2017. április 30. Helyszín: Debrecen, Nagyerdő Rajt: 500 m-re a temető sarkától (Köztemető

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

XII. Őrségi Tökfesztivál

XII. Őrségi Tökfesztivál XII. Őrségi Tökfesztivál 2015. szeptember 25-27. Szeptember 25. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Töktermesztői konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18 00 Egyszer

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S V E R S E N Y K I Í R Á S DECATHLON NAGYERDEI MARATON Futónaptár.hu 2015. szeptember 27. Helyszín Debrecen, Nagyerdő. Rajt 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapu Benczúr Gyula utca, körforgalom)

Részletesebben

Kedves Fesztivállátogató!

Kedves Fesztivállátogató! Kedves Fesztivállátogató! Szeretettel köszöntjük Önöket a tavaszi fesztiválok megrendezése alkalmából és örömmel invitáljuk programjainkra a siófoki Hajókikötőbe. Reményeink szerint olyan színvonalas programot

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ FIESZTA 2014. Balatonfüred, 2014. június 7-8.

SÁRKÁNYHAJÓ FIESZTA 2014. Balatonfüred, 2014. június 7-8. SÁRKÁNYHAJÓ FIESZTA 2014 Balatonfüred, 2014. június 7-8. SZERVEZŐK Balatoni Kajak Kenu Evezős és Vitorlás SE H-8230 Balatonfüred, Arácsi u. 4. Házi Zsuzsanna +36-70-369-6743 sari.hzsuzsi@gmail.com www.balatoni-sarkanyhajo.hu

Részletesebben

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője:

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője: Versenykiírás Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny 2014. Versenykiírás Időpontja: 2014. szeptember 20. szombat, 10 óra A verseny rendezője: Vergo Kft. Borvidék Futóegyesület. - 7100 Szekszárd, Mátyás

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és aktuális programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi kalendárium 2011.április 16. Februárban útjára indítottunk

Részletesebben

csepeli nyár programajánló július augusztus

csepeli nyár programajánló július augusztus csepeli nyár programajánló 2017. július augusztus FINA Vizes VB (17. Úszó, Műúszó, Műugró, Óriástorony-ugró, Nyílt Vízi Úszó és Vízilabda Világbajnokság) Időpont: 2017. július 14 30. A vízisportokat szeretők

Részletesebben

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó 2015.Junius 6.. Helyszín 2141 Csömör, Major út 7-9. (Csömör Sportcsarnok) A versenyközpontot a Sportcsarnok és környezetében alakítjuk ki, a futamokat onnan indítjuk. Megközelítés BKV Az Örs vezér teréről

Részletesebben

- V. BÚI Triatlon Triatlon Mix - váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S

- V. BÚI Triatlon Triatlon Mix - váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S V. BÚI Triatlon Triatlon Mix váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 8693 Lengyeltóti, Kéktó Üdülőfalu GPS koordináta: 46.667793717.6363572 Verseny időpontja:

Részletesebben

- V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S

- V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S - V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont 8693 Lengyeltóti, Kék-tó Üdülőfalu címe: GPS koordináta: 46.667793717.6363572

Részletesebben

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS Decathlon Hauni - PTE futónap 2104., Pécs, Széchenyi tér - Misina-tető V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny rendezője: Pécsi Sport Nonprofit Zrt. A verseny fővédnöke Dr. Páva Zsolt

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

<< Versenykiírás >> XXIII. Tereptriatlon egyéni-, nyílt-, gyermek-, és váltóversenyek, terepfutó versenyek. A verseny ideje

<< Versenykiírás >> XXIII. Tereptriatlon egyéni-, nyílt-, gyermek-, és váltóversenyek, terepfutó versenyek. A verseny ideje > XXIII. Tereptriatlon egyéni-, nyílt-, gyermek-, és váltóversenyek, terepfutó versenyek - az X2S versenysorozat része - A verseny ideje 2014. augusztus 09. (szombat) A versenyek helyszíne,

Részletesebben

I. SIÓFOK MARATON FUTÓFESZTIVÁL RENDEZVÉNY VERSENYKIÍRÁSA

I. SIÓFOK MARATON FUTÓFESZTIVÁL RENDEZVÉNY VERSENYKIÍRÁSA Maraton Siófok, 2014. október 4. I. SIÓFOK MARATON FUTÓFESZTIVÁL RENDEZVÉNY VERSENYKIÍRÁSA Helyszín: Siófok, Magyarország Időpont: 2014. október 4. szombat 10.00 Versenybíróság: A versenybíróság elnökét

Részletesebben

I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS

I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS Időpont: 2015. szeptember 19. szombat I. DOROG SARPI VÁROSFUTÁS Helyszín: Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion (Versenyközpont, rajt/cél) 18. Sulisprint futás Utcai futóverseny (dorogi utcák és terek) HUNfoglalás

Részletesebben

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2015.(II.25.) önkormányzati határozata

Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2015.(II.25.) önkormányzati határozata Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2015.(II.25.) önkormányzati határozata Nyírbátor Város 2015.évi Közművelődi Rendezvénytervének elfogadásáról A Képviselő-testület Nyírbátor Város

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA 2014. június 21. szombat TIGRA Triatlon Magyar Nagydíj sprint futam Versenyiroda nyit: 12.30 órakor Összes nő futama + Amatőr és elit felnőtt nők sprint

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

Tihany és a levendula

Tihany és a levendula 2016 PROGRAMFÜZET Tihany és a levendula A Dél-Európában honos levendula tihanyi termesztése az 1920-as évek közepéig nyúlik vissza, ekkor telepítette az első ültetvényeket a félszigeten Bittera Gyula,

Részletesebben

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra

DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra. DECEMBER 13. (vasárnap) 19 óra Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig musical premiere DECEMBER 10. (csütörtök) 18 óra Belépõdíj: 1000 Ft Eisemann Mihály- Szilágyi László ÉN ÉS A KISÖCSÉM zenés bohózat 2

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS 1. JOGOSULTSÁG: SZABÁLYZAT A Magyar Búvár Szakszövetség a CMAS felhatalmazásával 2017. február 24-26. között Egerben rendezi meg a XII. CMAS Uszonyosúszó Világkupa első fordulóját. A Magyar

Részletesebben

Versenykiírás TATA ÖREG-TÓ OKTÓBER 3. GYALOGLÁS, FUTÁS, KERÉKPÁROZÁS

Versenykiírás TATA ÖREG-TÓ OKTÓBER 3. GYALOGLÁS, FUTÁS, KERÉKPÁROZÁS Versenykiírás Felelős rendező: Magyar Olimpiai Bizottság Minősítés: Kiemelt rendezvény Időpont: 2015. október 3. Rendezvényközpont: Tata, Öreg-tó, Ökoturisztikai Központ Cím: 2890 Tata Tópart Sétány 2

Részletesebben

SELLYEFUT augusztus 05. (szombat)

SELLYEFUT augusztus 05. (szombat) Sellye Város Önkormányzat (7960 Sellye, Dózsa GY.u.1.) SELLYEFUT-20-2017. augusztus 05. (szombat) INFORMÁCIÓ TÁVOK: Félmaratoni táv: (21 km) - Útvonal: Sellye - Drávasztára Révfalu Sellye (16 év feletti)

Részletesebben

XV évfolyam - 6 szám FALUNAPI FOZOVERSENY Keressük a falu legjobb szakácsát! 2014 július 13 (vasárnap) Jelentkezés és bővebb információ Csatordai Lajosnál kérhető (tel: 70/775-2672) Részvételi díj: 3 000

Részletesebben

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 Tour de Velencei-tó - 2019 VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény neve: VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény típusa: Cross Country Maraton (XCM) A rendezvény rangja: Ötpróba

Részletesebben

XIII. évfolyam - 9. szám 2012. Október (a Dr. Brusznyai Árpád Művelődési Ház és Könyvtár előtti kopjafánál rossz idő esetén a nagyteremben) október 24. (szerda) 17:00 Könyvtár TOP lista - szeptember 1.

Részletesebben

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS 6. Villamosenergia-ipari Futó 6. Villamosenergia-ipari Futó A találkozó A találkozó időpontja: 2016. október 1-2. A találkozó helye: Paks A találkozó rendezője: MVM KONTÓ ZRt. A

Részletesebben

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Programfüzet Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Augusztus 8. péntek Futóverseny Göncről Vizsolyba 10.00 Szenczi Molnár Albert nyomában futóverseny Gönc és Vizsoly

Részletesebben

Egyetemi- Főiskolai Országos és Budapesti verseny. Mountain Bike Cross Country verseny. 2013. szeptember 15. Piliscsaba

Egyetemi- Főiskolai Országos és Budapesti verseny. Mountain Bike Cross Country verseny. 2013. szeptember 15. Piliscsaba Egyetemi- Főiskolai Országos és Budapesti verseny Mountain Bike Cross Country verseny 2013. szeptember 15. Piliscsaba JEGYZŐKÖNYV A verseny rendezője: Budapesti Kerékpáros Szövetség, Magyar Egyetemi Főiskolás

Részletesebben

III. Közép-európai RC tengeralattjárók modellezői találkozója Bratislava. szeptember 6. 7., 2014 nyári fürdő Bratislava Rača.

III. Közép-európai RC tengeralattjárók modellezői találkozója Bratislava. szeptember 6. 7., 2014 nyári fürdő Bratislava Rača. Sub Regatta Bratislava - Rača 6. - 7. IX. 2014 III. Közép-európai RC tengeralattjárók modellezői találkozója Bratislava szeptember 6. 7., 2014 nyári fürdő Bratislava Rača Meghívó Kedves barátaim, tengeralattjárók

Részletesebben

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Ajka Városi Sportcentrum, 8400 Ajka, Sport u. 23. GPS koordináta: 47.110634 ; 17.549146

Részletesebben

Versenyrendszer Az országos Sárkányhajó Roadshow 2012. balatonfüredi versenyén 22 fõs

Versenyrendszer Az országos Sárkányhajó Roadshow 2012. balatonfüredi versenyén 22 fõs Szervezõk Helyszín Balatoni Kajak Kenu Evezõs és Vitorlás SE H-8230 Balatonfüred, Arácsi u. 4. Házi Zsuzsanna +36-70-369-6743 sari.hzsuzsi@gmail.com www.balatoni-sarkanyhajo.hu Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Részletesebben

- VII. Ábrahámhegyi Triatlon Sprint távú Amatőr Kupa, Családi triatlon, Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny 2. fordulója V E R S E N Y K I Í R Á S

- VII. Ábrahámhegyi Triatlon Sprint távú Amatőr Kupa, Családi triatlon, Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny 2. fordulója V E R S E N Y K I Í R Á S - VII. Ábrahámhegyi Triatlon Sprint távú Amatőr Kupa, Családi triatlon, Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny 2. fordulója V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 8256 Ábrahámhegy, Strand,

Részletesebben

Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat. Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz

Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat. Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz Sárkányhajóverseny versenykiírás/versenyszabályzat Verseny ideje: 2015. június 27-28. Verseny helyszíne: Mosonmagyaróvár, Mosoni-Duna Itató előtti szakasz Verseny rendezője: Mosonmagyaróvári VSE, Flesch

Részletesebben

XXV. Kiskun ROLLSPED KUPA utcai futóverseny

XXV. Kiskun ROLLSPED KUPA utcai futóverseny XXV. Kiskun ROLLSPED KUPA utcai futóverseny Kiskunfélegyháza 2018. szeptember 1. 1. A verseny rendezője: Jogging Plus Szuperinfó Futóklub (6100 Kiskunfélegyháza, Eper utca 8.) Szervezőbizottság elnöke:

Részletesebben

XXVI.SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY

XXVI.SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY XXVI.SZENT ISTVÁN NAPI K Ö R Ö S TÁVÚSZÓVERSENY 2014. AUGUSZTUS 20(SZERDA) 10:00 ÓRA ÖNKORMÁNYZATI ÜDÜLŐ SZARVAS, ÜDÜLŐSÉTÁNY 2 SZARVAS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA SZARVAS, SZABADSÁG U. 25-27. XXVI. SZENT ISTVÁN

Részletesebben

I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26.

I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26. I. ÓZD KUPA XCO MAGYAR KUPA 2012. AUGUSZTUS 25-26. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Szervezők: Az 1999-ben alakult Ózdi Kerékpáros Egyesület 2004. után ismét XCO Magyar Kupa futamot szervez, ám az eddigiektől eltérően

Részletesebben

XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny

XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny Gyermek, Serdülő Ranglista Verseny, Olimpiai Reménységek Válogató, valamint Rövidtávú Elit OB és AQUATLON Magyar Bajnokság minden korcsoport számára. A

Részletesebben

Vízitúra Kupa sorozat VI. forduló Tokaj Olimpiai Ötpróba

Vízitúra Kupa sorozat VI. forduló Tokaj Olimpiai Ötpróba Természet közeliség, harmónia, szabadság. Garantált érzések azok számára, akik tavasztól őszig vízre szállnak, s csatlakoznak a vízitúrázók népes táborához. Számos felfedezésre váró, vadregényes, gyönyörű

Részletesebben

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 FŐSZERVEZŐ: RENDEZŐ: HELYSZIN: Jóna Péter Mátyási Zoltán Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2012. június 17 SZAKÁG: MTB Triál (BALATON BIKE FESZT KUPA) (REG.)

Részletesebben

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2018 2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA 2019. május 16-17-18. Bajai EGYMI VERSENYKIÍRÁS Sportosan Könnyebb! Speciális Szakiskolák Országos Sportfesztiválja tanulásban

Részletesebben

Rendezvénynaptár 2015.

Rendezvénynaptár 2015. Rendezvénynaptár 2015. Hónap Nap Időpont Program Helyszín Szervező Január 18. 15 00 Magyar Kultúra Napja Művelődési Ház Művelődési Ház 30. közgyűlése Művelődési Ház Február 13. Tűzoltó közgyűlés Művelődési

Részletesebben

A verseny célja: A felhúzás gyakorlat népszerűsítése, a 2014. év Felhúzó Bajnoka cím elnyerése, az erő sportágakat űző sportolók közös versenyzése.

A verseny célja: A felhúzás gyakorlat népszerűsítése, a 2014. év Felhúzó Bajnoka cím elnyerése, az erő sportágakat űző sportolók közös versenyzése. IV. Atlas - Sport Országos Nyílt Felhúzó Gála RAW 2014. Balassagyarmat A verseny célja: A felhúzás gyakorlat népszerűsítése, a 2014. év Felhúzó Bajnoka cím elnyerése, az erő sportágakat űző sportolók közös

Részletesebben

Keszthely. VároS Napja. és kísérő rendezvényei

Keszthely. VároS Napja. és kísérő rendezvényei Keszthely VároS Napja és kísérő rendezvényei Keszthely Város NapjA Kedves Keszthelyiek! Tisztelt Vendégeink! Szeretettel ajánlom figyelmükbe az idei városnapi rendezvénysorozatunk programjait. Az ünneplés

Részletesebben

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva.

Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola nyitvatartása: Az iskola épülete szorgalmi időben hétfőtől péntekig 6.00 órától 20.00 óráig tart nyitva. Az iskola szombaton, vasárnap és egyéb munkaszüneti napokon zárva tart, kivételt képez

Részletesebben

IV. BÚI Duatlon május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság

IV. BÚI Duatlon május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság IV. BÚI Duatlon 2018. május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság 2018. május 6., vasárnap Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság Balatonboglár Fővédnök: Móring József Országgyűlési

Részletesebben

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29.

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29. Kedves Tarokk Barátok! Örömmel tudatom Veletek, hogy idén immáron 8. alkalommal rendezzük meg Szilvásváradon a hagyományos Gibás Imre tarokkkupát, illetve természetesen csatlakozunk az Országos tarokkverseny

Részletesebben

MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25.

MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25. MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25. 1 Versenykiírás MH 64. Deseda Félmaraton futóverseny Kaposvár Időpontja: 2015. szeptember 25., péntek 10.00. 2 A verseny rendezője: MH 64. Boconádi Szabó József

Részletesebben

XIV. évfolyam - 10. szám 2013. Október II.Furioso Emlékverseny és szakmai nap 2013. szeptember 21. folytatásaz első oldalról Balról a művész úr, aki a kopjafát készítette. Gumis kocsik versenyében Banka

Részletesebben

2010. december 10 23.

2010. december 10 23. 2010. december 10 23. Helyi termékek kóstolójával, helyi és szomszédos települések ünnepi műsoraival, karácsonyi kézműves játszóházzal, kiállítással és koncerttel várják az érdeklődőket! December 10. péntek

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat JÚNIUS 26., vasárnap

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat JÚNIUS 26., vasárnap Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 2016 VERSENYKIÍRÁS Időpont: 26., vasárnap Helyszín, versenyközpont: Budapest, X. Rottenbiller Park, KÖSZI (Előd u. 1.) Rajt/Cél: Budapest, X. Rottenbiller

Részletesebben

elérhetőségei telefon: Szervezőbizottság elnöke: Fodor András elérhetőségei telefon: /

elérhetőségei telefon:   Szervezőbizottság elnöke: Fodor András elérhetőségei telefon: / 1) Helyszín: - VI. Ábrahámhegyi Triatlon Sprint és Rövid távú Amatőr Kupa, Családi triatlon, Balatonfelvidéki Triatlon Körverseny 2. fordulója V E R S E N Y K I Í R Á S Versenyközpont címe: 8256 Ábrahámhegy,

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

III. Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál

III. Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál VERSENYKIÍRÁS III. Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál Rendező: Helyszín: Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület Kimle, Vízpart utca / Mosoni-Duna part Időpontok: 2016.06.04 (szombat) 10-es

Részletesebben

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek!

Feladatlap. Osszátok fel a szervezési feladatokat egymás között! Ha valaki végzett a saját feladatával, az segítsen a többieknek! Feladatlap Szervezzetek egy kirándulást a megadott helyre! Állítsatok össze egy hétvégi programot! A megadott árak alapján számoljátok ki, hogy körülbelül mennyibe kerül a kirándulás? Indulási pont: Horváth

Részletesebben

Zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Zalaegerszeg, Kisfaludy u.2. 2014/2015. tanév.

Zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Zalaegerszeg, Kisfaludy u.2. 2014/2015. tanév. 2 Zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola Zalaegerszeg, Kisfaludy u.2. 2014/2015. tanév programjai 2014. SZEPTEMBER HAVI PROGRAM 1. HÉTFŐ Első tanítási nap 2. KEDD

Részletesebben

Nevezési cím: Honti Attila 2660 Balassagyarmat Régi malom u en: vagy

Nevezési cím: Honti Attila 2660 Balassagyarmat Régi malom u en: vagy V. Atlas Sport Nemzeti Nyílt Felhúzó Gála RAW 2016. Balassagyarmat A verseny célja: A felhúzás gyakorlat népszerűsítése, a 2016. év Felhúzó Bajnoka cím elnyerése, az erő sportágakat űző sportolók közös

Részletesebben

Célkitűzéseink. Programtervezet KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA. 2015. szeptember 4-5.

Célkitűzéseink. Programtervezet KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA. 2015. szeptember 4-5. KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA 2015. szeptember 4-5. www.nemzetisegitalalkozo.eu élkitűzéseink Nemzetiségeinknek évszázadokon keresztül megőrzött kulturális, gasztronómiai

Részletesebben

Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen

Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen Versenykiírás Időpont 2014. április 12., szombat 10.00 Helyszín Nagyhegyes kiserdei versenyközpont Rendezők Nagyhegyesi Futóklub, ub, Nagyhegyes

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Kopasz-hegyi Futóverseny Tarcal, 2015. március 22. V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Idén először, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Kopasz-hegyi futóverseny, amely az elmúlt

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2011. ÉVI UTÁNPÓTLÁS/U 23, JUNIOR ÉS IFJÚSÁGI EGYÉNI BAJNOKSÁGA

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2011. ÉVI UTÁNPÓTLÁS/U 23, JUNIOR ÉS IFJÚSÁGI EGYÉNI BAJNOKSÁGA A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2011. ÉVI UTÁNPÓTLÁS/U 23, JUNIOR ÉS IFJÚSÁGI EGYÉNI BAJNOKSÁGA Rendező: A Bajnokság helye és ideje: Versenybíróság: elnök: elnökhelyettes: titkár: technikai helyettes: Magyar Atlétikai

Részletesebben

2016. Csobánka. A Baross Péter Közösségi Ház és Könyvtár évi munkaterve. Közösségi Ház szervezésében

2016. Csobánka. A Baross Péter Közösségi Ház és Könyvtár évi munkaterve. Közösségi Ház szervezésében 2016. Csobánka program A 2016. évi munkaterve tervezett szereplők időpont helyszín interaktív bábelőadás gyerekeknek, A magyar kultúra napja január 23. Nyáry Bernadett bábművész Farsangi kézműves foglalkozás

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Balaton kerülés BRM200 Balaton kerülés 2018 - BRM300 Piliskerülő 2018 - BRM400 Felvidék Maraton - BRM200 Tour of Sopianae BRM600 Central Pannonian Circle - BRM200

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

III. BÚI Duatlon április 22. Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság április 23. Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság

III. BÚI Duatlon április 22. Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság április 23. Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság III. BÚI Duatlon 2017. április 22. Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság 2017. április 23. Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság Balatonboglár Fővédnök: Mészáros Miklós, Balatonboglár

Részletesebben

2014 év. Környezettisztasági hét

2014 év. Környezettisztasági hét 2014 év Környezettisztasági hét 2014. 04.10. Évek óta hagyományos program áprilisban a Kőszár-hegymenet, melyet egy takarítási akció előz meg. A környezettisztasági hét célja településünk szebbé tétele,

Részletesebben

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A verseny ideje: 2014. június 07. (szombat) A verseny célja: Versenyzési, erőfelmérési lehetőség biztosítása

Részletesebben

2015. évi rendezvénytervezet

2015. évi rendezvénytervezet 2015. évi rendezvénytervezet Időpont Esemény megnevezése Rendező Helyszín Jan. 11. 9 óra Megemlékezés a Malenkij robot -ról JANUÁR Zebegény (a települések összevont Jan. 22. 14 óra Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

XXIV. 5vös 5km futóverseny

XXIV. 5vös 5km futóverseny XXIV. 5vös 5km futóverseny Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság tavaszi forduló A verseny időpontja: 2013. május 7., kedd A verseny helyszíne: Versenyközpont: Budapest XI. ker. Pázmány Péter sétány (ELTE

Részletesebben

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín 2019.02.7 Csütörtök Vámos Miklós: Legközelebb majd sikerül 2019.02.8 Péntek Világjárók Hátizsákkal Vietnámtól Mexikóig 2019.02.14.

Részletesebben

XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT!

XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT! XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT! Budapest egyik legnagyobb szintkülönbségű versenyútvonalával Általános tudnivalók 1. Előzd meg a Fogaskerekűt futva! futóverseny: Az útvonal hossza: kb. 4,5 km Rajt: 10:01

Részletesebben

- III. Dunaújvárosi Duatlon Amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

- III. Dunaújvárosi Duatlon Amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S - III. Dunaújvárosi Duatlon Amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2400 Dunaújváros Alsó Duna-parti út GPS koordináta: Verseny időpontja: 2019. március 17. vasárnap reggel

Részletesebben

A BALATONT TURISZTIKAI CÉLLAL FELKERESŐK JELLEMZŐINEK FELTÁRÁSA

A BALATONT TURISZTIKAI CÉLLAL FELKERESŐK JELLEMZŐINEK FELTÁRÁSA EFOP-3.6.2-16-2017-00017 Fenntartható, intelligens és befogadó regionális és városi modellek A BALATONT TURISZTIKAI CÉLLAL FELKERESŐK JELLEMZŐINEK FELTÁRÁSA ÉLMÉNYPONTOK HARGITAI DÁVID MÁTÉ A SZABADIDŐS

Részletesebben