Tárgy: Tájékoztató engedélyezési és kiviteli terv készítésre vonatkozó megbízási szerződés megkötéséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tárgy: Tájékoztató engedélyezési és kiviteli terv készítésre vonatkozó megbízási szerződés megkötéséről"

Átírás

1 Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Hegedűs-Medgyesy Anett osztályvezető Tárgy: Tájékoztató engedélyezési és kiviteli terv készítésre vonatkozó megbízási szerződés megkötéséről Tisztelt Képviselő-testület! Kazincbarcika Város Önkormányzata mint ahogy arról már korábban tájékoztattuk a Tisztelt Képviselő-testületet - támogatási kérelmet kíván benyújtani a TOP kódszámú Barnamezős területek rehabilitációja című pályázati felhívásra augusztus 8. napig a városközpont és a kertvárosi rész határán fejlesztési területként jelölt városközponti barnamezős terület rehabilitációjára közel 2 milliárd Ft összköltségben. A barnamezős terület rehabilitációja során törekedni szükséges a terület funkcióváltó megújítására, azaz hogy a fejlesztésekkel teljesüljön a pályázati felhívás azon célja, hogy a barnamező rehabilitációjával minél több, a városfejlesztés és a városüzemeltetés szempontjából innovatív módszert alkalmazó, új, zöldterületi-rekreációs, közösségi és kulturális funkciókkal gazdagodó, fenntartható városi terület jöjjön létre. A fejlesztések megvalósítása során elsődlegesen tekintettel kell lenni a városi közterületek környezettudatos, család- és klímabarát megújítására, azaz arra, hogy a beavatkozások területe alkalmas legyen a családok és a fiatalok számára szabadidejük hasznos eltöltésére, mindeközben a fejlesztések a környezeti fenntarthatóság követelményeit szolgálják, a városi zöld környezet megteremtéséhez, ezek gazdaságos fenntartásához járuljanak hozzá. Mindezen elvárásoknak és céloknak való megfelelés érdekében Kazincbarcika Város Önkormányzata elkészítette a Városközponttól északra fekvő barnamezős terület rehabilitációjára vonatkozó koncepciótervet, melynek keretében elkészült a helyszín és a program elemzése, a beépítési terv, az építészeti és térépítészeti vízió, valamint a közlekedési, közvilágítási és közműellátási megoldási javaslatok. Tekintettel arra, hogy bár a pályázat benyújtásához nem kötelezően csatolandó dokumentum a tervdokumentáció, a támogatási kérelem benyújtására való előkészülethez azonban szakmailag nélkülözhetetlen eme komplex fejlesztés minél pontosabb, részletesebb műszaki tartalmának és bekerülési költségének a meghatározása, pályázatban való ismertetése, Kazincbarcika Város Önkormányzata megrendelte a tervezett fejlesztésre vonatkozó engedélyes és kiviteli tervek elkészítését, mivel a tervek elkészítésére a szükséges fedezetet a Képviselő-testület a évi költségvetés Beruházási (felhalmozási) kiadások előirányzatán belül a Tervkészítési költségvetési során már rendelkezésre állt. A Kazincbarcika városközponti barnamezős terület rehabilitációjának komplex engedélyes és kiviteli tervének elkészítése feladatra 4 megfelelő tervezői jogosultsággal rendelkező generál tervező irodának került megküldésre árajánlatkérés a tájékoztató mellékletét képező - tervezési programmal (CDC Településfejlesztési Tervező és Tanácsadó Kft., Plan Alfa Bt., S.A.M.O. Tervező és Ingatlanfejlesztő Kft., STÚDIÓ A4 Iroda Kft.).

2 Beépítési terv Távlati kép A Plan Alfa Bt. tervezési feladatra tett ajánlata ,- Ft + Áfa összegű, a S.A.M.O. Tervező és Ingatlanfejlesztő Kft. ajánlata ,- Ft + Áfa összegű, a STÚDIÓ A4 Iroda Kft. ajánlata pedig ,- Ft + Áfa összegű volt, míg a CDC Településfejlesztési Tervező és Tanácsadó Kft. nem adott be ajánlatot.

3 A közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) a meghatározza azon kivételek körét, amelyek tekintetében nem kell alkalmazni a törvényt az uniós értékhatárt el nem érő (nemzeti) eljárások esetében. A Közbeszerzési Hatóság elnökének november 11-én közzétett tájékoztatójában foglaltak szerint szolgáltatás megrendelése esetében az uniós értékhatár összege nettó ,- Ft. Az uniós értékhatárt el nem érő eljárások esetében a Kbt r) és s) pontjaiban meghatározott CPV kód alá tartozó szolgáltatások beszerzése esetében nem kell alkalmazni a Kbt. rendelkezéseit. Kivételek 111. E törvényt nem kell alkalmazni az uniós értékhatárt el nem érő r) a , , , , , , , CPV kódok által meghatározott tervezési szolgáltatásokra s) a , , , , CPV kódok által meghatározott szolgáltatásokra, feltéve, hogy a szolgáltatás megrendelésére az r) pontban meghatározott tervezési szolgáltatással együttesen, ugyanazon építési beruházás tekintetében kerül sor; Épületekkel kapcsolatos építészeti szolgáltatások Szabadtéri területekkel kapcsolatos építészeti szolgáltatások Épületbővítéssel kapcsolatos építészeti szolgáltatások Megvalósíthatósági tanulmány, tanácsadó szolgáltatás, elemzés Projekt- és tervelőkészítés, költségbecslés Előzetes tervek (rendszerek és integráció) Jóváhagyási és kiviteli tervek, specifikációk Építkezéshez szükséges mennyiségek meghatározása és jegyzékbe vétele Építési munka felügyelete. A fentiekben részletezettek okán tehát ezen tervezési szolgáltatás beszerzése nem tartozott a Kbt. hatálya alá, így az önkormányzat beszerzési szabályai alapján a legalacsonyabb összegű ajánlatot tevő tervező irodával, a S.A.M.O. Tervező és Ingatlanfejlesztő Kft.-vel megkötésre került a Kazincbarcika városközponti barnamezős terület rehabilitációjának komplex engedélyes és kiviteli tervének elkészítésére vonatkozó megbízási szerződés ,- Ft+Áfa összegben. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az engedélyezési és kiviteli terv készítésre vonatkozó megbízási szerződés megkötéséről készült tájékoztatót tudomásul venni szíveskedjen. Kazincbarcika, június 24.

4 Tervezési program (Barnamezős területre) Helyszín: Tervezési terület az Egressy Béni út, Lini István tér, Tardonai út, SPAR Áruház által határolt terület. HRSZ.: 978/2, 978/3, 979/1, 626/6, 626/14, 626/15, 626/10, 626/9 Tervezési feladatok: A helyszínen meglévő és működő funkciók továbbfejlesztése, korszerűsítése, a helyszíni adottságokhoz, értékekhez igazodva olyan közösségi funkciók létrehozása, amik a használók széles rétegének biztosítanak szabadidős, kulturális programot. Az északi területrészen az iskolákhoz és a városközponthoz kapcsolódóan szabadidős közösségi tér létrehozása az alábbi elemekkel: Lini István tér reprezentatív városi térré, közparkká fejlesztése (egyedi sávos osztású, karakteresen hézagolt beton felületegységekből álló díszburkolat, növénytámfal, geometrikus süllyesztett és kiemelt zöldszigetek ülőfelületekkel) pihenőpark, magas színvonalú zöldfelület létrehozása (egybefüggően Kodály Z. Műv. Isk. előtti területre, és a Multisportaréna irányába a Tardonai úttal párhuzamosan) extrém kültéri sportpályák (bmx, roller, gördeszka, görkorcsolya) (a beton lelátó és a Rendezvényközpont közé) skate-park kialakítása (a beton lelátó és a Rendezvényközpont közé) a Tornacsarnok előtt meglévő, megmaradó épített beton lelátószakasz felújítása multisport aréna (kosárlabda, futball) telepítése - táj- és kertépítészet (közlekedési és parkoló-rendszerhez is kapcsolódó gyalogos közlekedés tervezése, városi tér és pihenőpark zöldfelületeinek, növényállományainak, térburkolatok, utcabútorok és kerti berendezések), - víziközmű, azaz az ivóvíz, szennyvíz, nyílt és zárt csapadékvíz elvezetés szükség szerinti átépítésének, bővítésének, kiváltásának, korszerűsítésének teljes körű tervezése a Megrendelő által a szennyvíz- és csapadékvíz-elvezetésre vonatkozóan biztosított kamerás vizsgálatok alapján, - energiatakarékos (LED fényforrásos) közvilágítás bővítés és/vagy korszerűsítés, valamint tér/díszvilágítás kiépítés, elektromos energia ellátás teljes körű tervezése, - hír/távközlés, távhő, vezetékes gáz, egyéb közmű szükség szerinti átépítésének, korszerűsítésének, kiváltásának teljes körű tervezése, amennyiben releváns (felülvizsgálandó). Út, parkoló és körforgalom építés - Mátyás király út és a Tardonai út közötti, új átkötő út építésének tervezése,

5 - Tardonai úton leállósáv 33 férőhelyes parkolósáv - tervezése, kísérő járda felújítása a Május 1. út és az új feltáró út közötti szakaszon, - a SPAR Áruház mögötti szervízút felújításának tervezése, kapcsolódó 24 férőhelyes parkoló tervezése, - Körforgalom tervezése a SPAR Áruház mögötti szervízút és a szabadidős közösségi teret feltáró új út csomópontjába, - az út-parkoló-körforgalom építésekhez kapcsolódóan valamennyi külső közmű (ivóvíz, szennyvíz, gázvezeték, távhővezeték) ki- és átépítésének, szükség szerinti kiváltásának megtervezése, - az út-parkoló-körforgalom építésekhez kapcsolódóan új, nyílt és zárt csapadékvízrendszer megtervezése (értelemszerűen a meglévő rendszer elemei használatával), - az út-parkoló-körforgalom építésekhez kapcsolódóan új energiatakarékos (LED fényforrásos) közvilágítás ki- és átépítésének megtervezése, - javaslat egy művészeti alkotás elhelyezésére az építendő körforgalomba (a művészeti alkotás konkrét megtervezése nem ezen tervezési munka része). A meglévő használaton kívüli ipari csarnoképület rekonstrukciójával, funkcióváltásával egy multifunkcionális rendezvényközpont kialakítása, mely akár 1000 fős rendezvényeknek is helyet adhat (koncertek, kiállítások, konferenciák), valamint kapcsolódó helyiségek helyezendők el benne, mint próbatermek, kreatív műhelyek, klubszobák, továbbá az épület multifunkcionális nagy terében elhelyezésre kerülhetnek beltéri extrém sportpálya elemek. A koncepcióterv funkcionális és szakmai iránymutatásai szerinti: - nyomda -épületrész bontása - meglévő, megmaradó, átépítésre kerülő ipari csarnok komplett statikaiépületszerkezeti felmérés, az átépítés miatt szükség szerinti tervezés, megerősítések, merevítések, - vízszigetelés felülvizsgálata, szükség szerinti korszerűsítése, cseréje, - homlokzati és lábazati felújítás, hőszigetelés, felületkezelés, - homlokzati nyílászárók cseréje programnak megfelelően, - tetőfelújítás, tetőszigetelés, csapadékvíz elvezetés, zöldtető kialakítása, - (multi)funkcionális és kiszolgáló helyiségek kialakításának építészeti tervezése (földszint, emelet), azaz az épület funkcióváltása miatti komplett belső átépítés és felújítás tervezése (belső nyílászárók, falak, padlók, hideg-meleg burkolatok, felületek, asztalos szerkezetek, lakatos szerkezetek),

6 - fedett-nyitott oldalblokk kialakítása (tervezett skate-park felől), mely zárható raktárként is funkcionálhat, - komplett épületgépészet (energetikai korszerűsítés, komplett vízgépészeti felújítás és átépítés: ivó- és szennyvízhálózat, fűtés: fűtött-temperált és fűtetlen, helyi infra fűtésű helyiségzónák; légtechnika), - komplett épületvillamossági átépítés és korszerűsítés, teljesítmény-fejlesztés (gyengeés erősáram, érintésvédelem, villámvédelem, csarnoktér és foyer egyedi megvilágítása), valamint az épület meg- és díszvilágítás kiépítésének teljes körű tervezése a színes, fiatalos, a Kolorcity imázs/arculathoz és az elkészült koncepcióterv iránymutatásaihoz illeszkedően, valamint napelemek telepítése, - akusztika, - árnyékolástechnika, - belsőépítészet, - tűzvédelem, - külső közmű (ivóvíz, szennyvíz, csapadékvíz elvezetés) újjáépítése, - parkoló-építés. A meglévő Tornacsarnok belső komplett felújításának, akadálymentesítésének tervezése: belső építészeti padló és falfelújítások (betonaljzat és vakolatjavítás szükség szerint, felületképzés kompletten: glettelés és festés), szükség szerint épületgépészeti átépítés és felújítás, különösen vízgépészeti felújítás, radiátorcsere, belső nyílászárók cseréje, vizesblokkok komplett felújítása, épületvillamossági komplett energetikai korszerűsítés a kiszolgáló helyiségekben, közlekedőkben, burkolatcserék a közlekedőkben és kiszolgáló helyiségekben, lelátó felújítása, szükség szerinti átépítése, gyengeáram teljes körű kiépítése, épületautomatika és felügyelet kiépítésének tervezése, valamint az épület meg- és díszvilágítás kiépítésének teljes körű tervezése a színes, fiatalos, a Kolorcity imázs/arculathoz illeszkedően. Napelemek telepítése. Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola épület meg- és díszvilágítás kiépítésének teljes körű tervezése a színes, fiatalos, a Kolorcity imázs/arculathoz illeszkedően.

VAOSZ tekepálya beruházás Előzetes bekerülési költségkeret, és műszaki tartalom ismertetése Szombathely, Fő tér 14, hrsz.:6162/2

VAOSZ tekepálya beruházás Előzetes bekerülési költségkeret, és műszaki tartalom ismertetése Szombathely, Fő tér 14, hrsz.:6162/2 Megbízó: Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. 9700 Szombathely, Markusovszky L. u. 8. Készítette Litkei Építésziroda Kft., Litkei Tamás, É1 18-0033/12, 9700 Szombathely, Thököly I. u.

Részletesebben

Tárgy: Javaslat Kazincbarcika Város Önkormányzat évi közbeszerzési tervének aktualizálására

Tárgy: Javaslat Kazincbarcika Város Önkormányzat évi közbeszerzési tervének aktualizálására Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Lizák János pályázati koordinátor Tárgy: Javaslat Kazincbarcika Város Önkormányzat 2014. évi közbeszerzési tervének aktualizálására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Mezőkövesd

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület május 25-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület május 25-i ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2017. május 25-i ülésére Tárgy: Javaslat a Gödöllői Mesék Háza Óvoda II. sz. épületének 2017. évi felújítására (kiviteli tervezés és kivitelezés),

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 26-i rendes ülésére

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 26-i rendes ülésére 14. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 26-i rendes ülésére Tárgy: Közvilágítás korszerűsítése Előterjesztő: Szabó Loránd

Részletesebben

J a v a s l a t. Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály

J a v a s l a t. Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály J a v a s l a t a KEOP-5.5.0/B jelű, Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva című pályázattal kapcsolatos döntések meghozatalára Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2013. augusztus 29. napján tartandó Képviselőtestületi ülésére Tárgy: feltételes szabadkézi beszerzések indítása közbeszerzési tanácsadó kiválasztására

Részletesebben

3. számú melléklet. Az akcióterv I. ütemének beavatkozási pontjai

3. számú melléklet. Az akcióterv I. ütemének beavatkozási pontjai 3. számú melléklet Az akcióterv I. ütemének beavatkozási pontjai 1 Kistérségi központtal kapcsolatos fejlesztések Megnevezés: Falumúzeum + Bodrogközi Skanzen 1143, 1144, 1145, 1149, 1150, 1151, 1154, 1155

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, szeptember 26.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, szeptember 26. Javaslat támogatási kérelem benyújtására a TOP-1.4.1-19 kódszámú, Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése című felhívásra a Katona József Úti Bölcsőde felújítása, bővítése céljából Ózd, 2019. szeptember

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. július 16-i rendkívüli ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. július 16-i rendkívüli ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 16-i rendkívüli ülésére Tárgy: Zirc, Köztársaság utca 3. szám alatti és 1910 hrsz-ú ingatlanon iskolaközpont kialakítása tervezési

Részletesebben

Melléklet a../2016. (..) számú képviselő-testületi határozathoz

Melléklet a../2016. (..) számú képviselő-testületi határozathoz Melléklet a../2016. (..) számú képviselő-testületi határozathoz 1. Az ITS 2.1 A megvalósítást szolgáló beavatkozások bemutatása városrészenként 1. Városközpont című pontjának A1. Nádasdy vár és környezeteközösségi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 22-i nyilvános ülésére. Tapolca Város Önkormányzata évi közbeszerzési tervének módosítása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 22-i nyilvános ülésére. Tapolca Város Önkormányzata évi közbeszerzési tervének módosítása 12. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ 287 /2013. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. február 22-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata 2012. évi közbeszerzési

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 48/2016. (III.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. március 30-i ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

LAJOSMIZSE VÁROS FEJLESZTÉSE AZ EURÓPAI UNIÓS PÁLYÁZATOK TÜKRÉBEN Kecskemét, augusztus 22. Basky András polgármester

LAJOSMIZSE VÁROS FEJLESZTÉSE AZ EURÓPAI UNIÓS PÁLYÁZATOK TÜKRÉBEN Kecskemét, augusztus 22. Basky András polgármester LAJOSMIZSE VÁROS FEJLESZTÉSE AZ EURÓPAI UNIÓS PÁLYÁZATOK TÜKRÉBEN Kecskemét, 2017. augusztus 22. Basky András polgármester LAJOSMIZSE ISZTAMBUL ÉS LONDON KÖZÖTT FÉLÚTON LAJOSMIZSE A SZAMÓCA FŐVÁROSA Lajosmizse

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu 22-125/2014. Tárgy: Kötelező önkormányzati feladat ellátásához kapcsolódó ingatlanok

Részletesebben

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a

A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a A.D. MÉRNÖKI IRODA KFT 5435 MARTFŰ, GESZTENYE SOR 1/a VÁROSÜZEMELTETÉSI ÉPÜLET ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA TENDER TERV Felújítás helye: 5435 Martfű, Május 1 út 1., hrsz:349/2 Megbízó: MARTFŰ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

Postai irányítószám: 3400 Telefon: +36 49511535. Fax: +36 49511535. Postai irányítószám: 3400 Telefon: +36 49500046.

Postai irányítószám: 3400 Telefon: +36 49511535. Fax: +36 49511535. Postai irányítószám: 3400 Telefon: +36 49500046. 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Mezőkövesd

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA. AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 87.

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA. AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 87. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 87. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Tervezési szerződés Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

Ajánlatkérés 1. Tisztelt Címzettek!

Ajánlatkérés 1. Tisztelt Címzettek! Ajánlatkérés 1. From: Pintér Róbert [mailto:pinter.robert@balatonkenese.hu] Sent: Thursday, June 13, 2013 9:20 AM To: 'Mór és Társa Kft.'; 'Kocsis Elemér'; 'Jánosik Ernő' Cc: 'Udvardy Gábor'; 'Vatics Erzsébet';

Részletesebben

A megyei önkormányzat fenntartásában működő szociális intézmények jelentősebb fejlesztései (1999-2011)

A megyei önkormányzat fenntartásában működő szociális intézmények jelentősebb fejlesztései (1999-2011) 1999. Erdő, telek-vásárlás, épület rekonstrukció Foglalkoztató épület létrehozása Fűtéskorszerűsítés Egyesített Szociális Intézmény, Fűtéskorszerűsítés dr. Piróth Endre Mentálhygiénés Otthon, Fűtéskorszerűsítés

Részletesebben

J a v a s l a t. határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából

J a v a s l a t. határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából J a v a s l a t határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és

Részletesebben

Tárgy: Jelentés Kazincbarcika Városi Önkormányzat Képviselő-testülete lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról

Tárgy: Jelentés Kazincbarcika Városi Önkormányzat Képviselő-testülete lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Jaksa Zsoltné főelőadó Tárgy: Jelentés Kazincbarcika Városi Önkormányzat Képviselő-testülete lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Tisztelt

Részletesebben

Döntés az orvosi rendelő felújítása érdekében lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertesének kihirdetéséről

Döntés az orvosi rendelő felújítása érdekében lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertesének kihirdetéséről Az előterjesztés száma: 134/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. június 24-én 18-órakor megtartandó ülésére Döntés az orvosi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 7. napján tartandó testületi ülésére Tárgy: Balatonkenese, Béri Balogh Ádám tér 1. szám és 732 hrsz. polgármesteri hivatal

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, április 28.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési Osztály. Ózd, április 28. Javaslat támogatási kérelem benyújtására a TOP-4.2.1-15 kódszámú, Szociális alapszolgáltatások infrastrukturális bővítése, fejlesztése című felhívásra a Család- és Gyermekjóléti Központ Ózd, Petőfi úti

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Módosítási javaslat TERVEZET Hódmezővásárhely MJV Önkormányzata megbízásából készítette: Grants Europe Consulting Kft. H-1054 Budapest, Vértanúk tere 1. Tel: +36-1-319-1790

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési

Részletesebben

Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata évi Közbeszerzési Tervének módosítására

Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata évi Közbeszerzési Tervének módosítására Előterjesztés sorszáma: 327. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata 2016. évi Közbeszerzési Tervének módosítására E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

Kaba belvárosának felvirágoztatása III. ütem

Kaba belvárosának felvirágoztatása III. ütem Kaba belvárosának felvirágoztatása III. ütem Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/234 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

Támogatási intenzitás: Nem besorolt járás. Kedvezményezett járás. Támogatható tevékenységek. Önállóan támogatható tevékenységek:

Támogatási intenzitás: Nem besorolt járás. Kedvezményezett járás. Támogatható tevékenységek. Önállóan támogatható tevékenységek: Pályázati felhívás: Rendelkezésre álló forrás: Támogatott projektek száma: Igényelhető támogatás: VP67.4.1.116 A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére

Részletesebben

Településfejlesztés a Vidékfejlesztési Programban

Településfejlesztés a Vidékfejlesztési Programban Településfejlesztés a Vidékfejlesztési Programban Nagyné Virág Szilvia EMVA gazdaságfejlesztési referens Kimle, 2016. február 16. Pályázati felhívás Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója,

Részletesebben

Hajdúhadház Város Polgármesterétől

Hajdúhadház Város Polgármesterétől Hajdúhadház Város Polgármesterétől 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Tisztelt Képviselő-testület! Hajdúhadházi

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA. AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 132.

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA. AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 132. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 132. MELLÉKLET: - db TÁRGY: Megbízási szerződés a Modern Városok Program keretében megvalósuló

Részletesebben

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK. Kapcsolattartási pont(ok): Telefon: +36 (28) 452-751

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK. Kapcsolattartási pont(ok): Telefon: +36 (28) 452-751 A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) Az ajánlatkérőként szerződő fél neve és címe Hivatalos név: Pécel Város Önkormányzata Postai cím: Kossuth tér 1. Város/Község:

Részletesebben

Gödöllő Város Önkormányzatának 2011. évi összesített közbeszerzési terve. 85% pályázati támogatás (norvég): 66.637.789,- Ft

Gödöllő Város Önkormányzatának 2011. évi összesített közbeszerzési terve. 85% pályázati támogatás (norvég): 66.637.789,- Ft 1 Gödöllő Város Önkormányzatának évi összesített közbeszerzési terve Sorszám A beszerzés pontos megnevezése A beszerzés tárgya A rendelkezésre álló előirányzat (bruttó) A beszerzés becsült értéke (nettó)

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról

Tájékoztató a szerződés módosításáról Tájékoztató szerződés módosításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/198 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉ Eljárás fajtája: Közzététel

Részletesebben

Tárgy: Javaslat az ÉMÁSZ Hálózati Kft-vel történő megállapodások megkötésére

Tárgy: Javaslat az ÉMÁSZ Hálózati Kft-vel történő megállapodások megkötésére Előterjesztő: Készítette: Dr. S. Farkas Hajnalka jogi szakreferens Tárgy: Javaslat az ÉMÁSZ Hálózati Kft-vel történő megállapodások megkötésére Tisztelt Képviselő-testület! I. Önkormányzata a Völgy-park

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 2626/641/2016. TÁRGY: EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZ TÉSE PÉCSETT CÍMŰ PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK UTÓLAGOS JÓ VÁHAGYÁSA (TOP6.6.115) MELLÉKLET: 1 DB E L Ő T E R J E S Z T É

Részletesebben

Javaslat kötelezettség vállalásokra - megkötendő vállalkozási szerződések díjaira. Pénzügyi Osztály

Javaslat kötelezettség vállalásokra - megkötendő vállalkozási szerződések díjaira. Pénzügyi Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kötelezettség vállalásokra - megkötendő

Részletesebben

2017. ÉVI évi közbeszerzési terve

2017. ÉVI évi közbeszerzési terve 2017. évi terve A közbeszerzés tárgya és mennyisége A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok TOP-5.2.1-15 Becsült érték (Ft) 40.000.000 Irányadó Tervezett eljárási

Részletesebben

Határozati javaslat. Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő- testületének /2014.( ) határozata

Határozati javaslat. Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő- testületének /2014.( ) határozata Határozati javaslat Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő- testületének /2014.( ) határozata A Funkcióbővítő rehabilitáció KMOP-2009-5.2.2/B kódszámú Pest megyei településközpontok fejlesztése integrált

Részletesebben

I. II. III. IV. A közbeszerzés várható időpontjai. Hirdetmény feladásának ideje. Mennyisége. Teljesítés ideje: Építési beruházások

I. II. III. IV. A közbeszerzés várható időpontjai. Hirdetmény feladásának ideje. Mennyisége. Teljesítés ideje: Építési beruházások 1 Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat a Építési beruházások 1. Belterületi csapadék- és belvízelvezetés problémáinak megoldása Hódmezővásárhely Tarján városrészben és az Ipari Parkban 2 db

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. május 28-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. május 28-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28-i ülésére Tárgy: Pályázat benyújtása az óvodai konyha felújítására Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés tartalma:

Részletesebben

Tárgy: Javaslat Kazincbarcika Város Önkormányzat évi közbeszerzési tervének módosítására

Tárgy: Javaslat Kazincbarcika Város Önkormányzat évi közbeszerzési tervének módosítására Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Lizák János pályázati koordinátor Tárgy: Javaslat Kazincbarcika Város Önkormányzat 2013. évi közbeszerzési tervének módosítására Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Kérem, az előterjesztés megtárgyalását és az alábbi határozati javaslat elfogadását:

Kérem, az előterjesztés megtárgyalását és az alábbi határozati javaslat elfogadását: Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Előterjesztés elkészítésében részt vett: Településfejlesztési osztály Kár-Mentor Bt. Az előterjesztést megtárgyalja:

Részletesebben

HU-Szombathely: Építészeti tervezési szolgáltatások 2009/S SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNY. Szolgáltatás

HU-Szombathely: Építészeti tervezési szolgáltatások 2009/S SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNY. Szolgáltatás 1/5 HU-Szombathely: Építészeti tervezési szolgáltatások 2009/S 247-353757 SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNY Szolgáltatás I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1.) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK): Szombathely

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP kódszámú pályázaton való pályázati részvételről

ELŐTERJESZTÉS. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP kódszámú pályázaton való pályázati részvételről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Készítette: Oláh Károly ELŐTERJESZTÉS A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-1.1.1-15 kódszámú pályázaton való pályázati

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2014. június 30.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2014. június 30.-i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. június 30.-i ülésére Tárgy: Kis Óvoda hasznosítás építési koncepció, tervező kiválasztás Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés tartalma:

Részletesebben

HU-Budapest: Magasépítési munka 2010/S 65-096580 SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNY. Építési beruházás

HU-Budapest: Magasépítési munka 2010/S 65-096580 SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNY. Építési beruházás 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:96580-2010:text:hu:html HU-Budapest: Magasépítési munka 2010/S 65-096580 SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNY Építési beruházás

Részletesebben

ÉVES KÖZBESZERZÉSI TERV

ÉVES KÖZBESZERZÉSI TERV ÉVES KÖZBESZERZÉSI TERV Intézmény/költségvetési szerv megnevezése: Dunaföldvár Város Önkormányzata Érintett költségvetési év: 2010 1. A tervezett közbeszerzés tárgya, : Dunaföldvár, Bölcske, Madocsa településeken

Részletesebben

Tájékoztató év

Tájékoztató év Tájékoztató Tájékoztatás az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 1. mellékletének III. Gazdálkodási adatok 4. pontja alapján - az államháztartás

Részletesebben

Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzat (Cím) 1195 Budapest, Városház tér 18-20.) 2010. évi közbeszerzési terv I. sz.

Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzat (Cím) 1195 Budapest, Városház tér 18-20.) 2010. évi közbeszerzési terv I. sz. Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzat (Cím) 1195 Budapest, Városház tér 18-20.) 2010. évi közbeszerzési terv I. sz. módosítás A közbeszerzés tárgya és mennyisége CPV kód Irányadó eljárásrend

Részletesebben

Európai Közösségek Építési beruházásra irányuló szerződések Előzetes részvételi felhívás. HU-Budapest: Építési munkák 2009/S

Európai Közösségek Építési beruházásra irányuló szerződések Előzetes részvételi felhívás. HU-Budapest: Építési munkák 2009/S 1/5 HU-Budapest: Építési munkák 2009/S 123-179224 ELŐZETES ÖSSZESĺTETT HIRDETMÉNY Építési beruházás I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK): Budapest Főváros XIX. kerület Kispest

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Közösségi ház tetőterének beépítési lehetőségeiről

ELŐTERJESZTÉS. A Közösségi ház tetőterének beépítési lehetőségeiről ELŐTERJESZTÉS A Közösségi ház tetőterének beépítési lehetőségeiről Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási Bizottsága 2013. március 18-án tartott ülésén, a 2013. évi intézmény-felújítás

Részletesebben

JÓZSEF ATTILA-LAKÓTELEP KÖLTSÉGBECSLÉS

JÓZSEF ATTILA-LAKÓTELEP KÖLTSÉGBECSLÉS JÓZSEF ATTILA-LAKÓTELEP KÖLTSÉGBECSLÉS Tájépítészet 1.0 Burkolatok 1.1 B1 - Kiemelt minőségű burkolat - központok, terek 15000 m2 20 000 Ft 300 000 000 Ft 1.2 B2 - Általános minőségű burkolat - teresedések

Részletesebben

Szerződés tárgya. 2009. október 26. - Építési szerződés Ajka város Önkormányzata Baumidex Kft

Szerződés tárgya. 2009. október 26. - Építési szerződés Ajka város Önkormányzata Baumidex Kft Ügyszám: 03/00046/2010. HIRDETMÉNY ) Ajka, Sport u. - Újélet u. közötti szakasz burkolat megerősítő felújítási 2009. október 26. - Építési szerződés Ajka város Önkormányzata Baumidex Kft 2009. október

Részletesebben

Előterjesztés. Biatorbágy Szily kastély területén található tornaterem felújításával összefüggő kérdésekről

Előterjesztés. Biatorbágy Szily kastély területén található tornaterem felújításával összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzatának

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Kötcséért

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S IKTATÓSZÁM: 2626/211/2016. TÁRGY: "A KELETI VÁROSRÉSZI ÓVODA HIRDI TAGÓVODÁJA FELÚJÍTÁSA" TÁRGYÚ PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA ÉS AZ AZZAL KAPCSOLATOS DÖNTÉSEK MEGHOZATALA (TOP 6.2.115) MELLÉKLET: 2 DB E L Ő T E

Részletesebben

J a v a s l a t az ÉMOP-4.3.1/A-12 számú Oktatási intézmények fejlesztése című pályázat benyújtására

J a v a s l a t az ÉMOP-4.3.1/A-12 számú Oktatási intézmények fejlesztése című pályázat benyújtására J a v a s l a t az ÉMOP-4.3.1/A-12 számú Oktatási intézmények fejlesztése című pályázat benyújtására Ózd, 2012. október 18. Előterjesztő: Előkészítő: Alpolgármester Humánerőforrás és Képviselőtestületi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP kódszámú pályázaton való pályázati részvételről

ELŐTERJESZTÉS. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP kódszámú pályázaton való pályázati részvételről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. Készítette: Gorzsás Anita ELŐTERJESZTÉS A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-3.1.1-15 kódszámú pályázaton való pályázati

Részletesebben

A közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény 31. (1) bekezdésének e) pontja és a 31. (6) bekezdése szerinti, 2015.

A közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény 31. (1) bekezdésének e) pontja és a 31. (6) bekezdése szerinti, 2015. A közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény 31. (1) bekezdésének e) pontja és a 31. (6) bekezdése szerinti, 2015. évi tájékoztató 1. A közbeszerzési eljárás alapján megkötött szerződés meghatározása

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Fábiánsebestyén Községi Önkormányzat 6625 Fábiánsebestyén, Szabadság tér 2. 2. A

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK október 28-i ÜLÉSÉRE

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK október 28-i ÜLÉSÉRE ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 231. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata 2015. évi Közbeszerzési Tervének módosítására E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. szeptember 18-ai ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. szeptember 18-ai ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592-660 Pf.: 76. Fax: 592-676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

2./ E L Ő T E R J E S Z T É S. a szeptember 2-ai képviselő-testületi ülésre

2./ E L Ő T E R J E S Z T É S. a szeptember 2-ai képviselő-testületi ülésre Jánossomorja Város Önkormányzata Polgármesterétől 2./ E L Ő T E R J E S Z T É S a 2016. szeptember 2-ai képviselő-testületi ülésre Tárgy: Zöld város kialakítása tárgyú TOP 2.1.2-15 kódszámú pályázat benyújtása

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 30-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 30-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 30-i ülésére Tárgy: Közösségi tér fejlesztése című (DAOP-2008-4.1.3 A.B.) pályázat benyújtása Az előterjesztést

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/26/1/2017. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 25-i ülésére Tárgy: Döntés az EFOP-4.1.7-16 kódszámú,

Részletesebben

Közzététel a Hajdúsámson Város Önkormányzata által megkötött, nettó 5 millió Ft-ot elérő vagy azt meghaladó szerződésekről

Közzététel a Hajdúsámson Város Önkormányzata által megkötött, nettó 5 millió Ft-ot elérő vagy azt meghaladó szerződésekről nettó 5 millió Ft-ot elérő vagy azt meghaladó ekről Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 20. évi CXII. törvény. melléklete szerinti Általános közzétételi lista alapján

Részletesebben

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának évi KÖZBESZERZÉSI TERVE

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának évi KÖZBESZERZÉSI TERVE Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2014. évi KÖZBESZERZÉSI TERVE Építési beruházás 1. Beszerzés tárgya 2. Beszerzés tárgya DDOP-5.1.2/B-11-2012-0002 Szekszárd közösségi közlekedés színvonalának

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/35. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 3394/2016 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/35. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 3394/2016 CPV Kód: Akadálymentes Kormányablakok kialakítása kivitelezési munkái 1. rész: Rétság, Rákóczi út 20. szám alatt létesítendő akadálymentes Kormányablak kialakítása kivitelezési munkái - Kivitelezési szerződés 1.sz.

Részletesebben

TOP - BARNAMEZŐS TERÜLETEK REHABILITÁCIÓJA

TOP - BARNAMEZŐS TERÜLETEK REHABILITÁCIÓJA TOP - BARNAMEZŐS TERÜLETEK REHABILITÁCIÓJA MOLNÁR ÁKOS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI PROGRAMIRÁNYÍTÓ REFERENS NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM RFP STRATÉGIAI, TERVEZÉSI ÉS ÉRTÉKELÉSI FŐOSZTÁLY FELHÍVÁSELŐKÉSZÍTÉSI

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. június 25-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. június 25-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. június 25-i ülésére Tárgy: Közösségi tér fejlesztése című (DAOP-2008-4.1.3 A.B.) pályázat benyújtása Az előterjesztést

Részletesebben

Szerződés megnevezése Tárgya Értéke Időtartama. Makói Városi Televízió Nonprofit Kft. Makói Gyógyfürdő Zrt.

Szerződés megnevezése Tárgya Értéke Időtartama. Makói Városi Televízió Nonprofit Kft. Makói Gyógyfürdő Zrt. által megkötött nettó ötmillió forintot elérő vagy azt meghaladó értékű ek 2016. évben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 1. melléklete alapján)

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/72. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/72. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről Répcelak, József Attila u. 32. szám alatti, 20/2 hrsz.-ú ingatlanon meglévő Móra Ferenc Általános és Művészeti Iskola konyhaüzemének energetikai és villamos korszerűsítése

Részletesebben

Szerződés módosítás Békéscsaba, Luther u. 3. sz. épület energetikai korszerűsítése

Szerződés módosítás Békéscsaba, Luther u. 3. sz. épület energetikai korszerűsítése Szerződés módosítás Békéscsaba, Luther u. 3. sz. épület energetikai korszerűsítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/118 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere TÁJÉKOZTATÓ

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere TÁJÉKOZTATÓ Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Szám: 21854-1/2014 TÁJÉKOZTATÓ a polgármester által átruházott hatáskörben - lefolytatott 2013. évi közbeszerzési eljárásokról Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület november 23-i nyilvános ülésére. Tapolca Város Önkormányzata évi közbeszerzési tervének módosítása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület november 23-i nyilvános ülésére. Tapolca Város Önkormányzata évi közbeszerzési tervének módosítása 9. NAPIREND Ügyiratszám: 14/520-8/2012. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. november 23-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítő: Megtárgyalja: Tapolca Város Önkormányzata 2012. évi közbeszerzési

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 14-ei rendkívüli, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 14-ei rendkívüli, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18.,titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 12-i rendkívüli üléséről 81-84/2013. (07. 12.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. 1. napirendi pont: Előterjesztés a 199/2016. (V. 26.) Kgy. határozat, a évi közbeszerzési terv módosításáról. K.m.f.

Jegyzőkönyvi kivonat. 1. napirendi pont: Előterjesztés a 199/2016. (V. 26.) Kgy. határozat, a évi közbeszerzési terv módosításáról. K.m.f. Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2016. augusztus 30-ai rendkívüli közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 1. napirendi pont: Előterjesztés a 199/2016.

Részletesebben

Árajánlatkérés. Melléklet: Fotódokumentáció

Árajánlatkérés. Melléklet: Fotódokumentáció Árajánlatkérés Tárgy: Árajánlatkérés a Szabadság téri műemlék épületek homlokzat-, tető-, erkély felújításához és homlokzatinyílászárók cseréjéhez örökségvédelmi engedélyezési és kivitelezési dokumentációjának

Részletesebben

HU-Debrecen: Építészeti, mérnöki és tervezési szolgáltatások 2010/S 50-073606 SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNY.

HU-Debrecen: Építészeti, mérnöki és tervezési szolgáltatások 2010/S 50-073606 SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ HIRDETMÉNY. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:73606-2010:text:hu:html HU-Debrecen: Építészeti, mérnöki és tervezési szolgáltatások 2010/S 50-073606 SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata

Nagymaros Város Önkormányzata Nagymaros Város Önkormányzata 2014. évben javasolt beruházások, felújítások, karbantartások FEJLESZTÉS Tervezés 8 600 000 Forgalomlassítók, forgalmi csomópontok 1 200 000 EÜ ház felújítás tervezése 900

Részletesebben

2017. évi éves fejlesztési terv

2017. évi éves fejlesztési terv ZÁKÁNYSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2017. évi éves fejlesztési terv Elfogadva: a 33/2017. (III.30.) Kt. határozattal I. BEVEZETÉS Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. december 19-i ülésére Tárgy: Útépítési engedélyekhez szükséges tervdokumentációk készítése Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

J a v a s l a t. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ó z d, 2013. októbert 1.

J a v a s l a t. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ó z d, 2013. októbert 1. J a v a s l a t az ózdi Nemzeti Kulturális Logisztikai és Digitalizációs Központ program 1. ütemében tervezett projektekhez szükséges parkolók megépítésével kapcsolatos elvi döntés meghozatalára Előterjesztő:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 9-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 9-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Békéscsabai városi piac felújításához kapcsolódó tervezési munka ellátása tervezési szerződés keretében - szerződés módosítása

Békéscsabai városi piac felújításához kapcsolódó tervezési munka ellátása tervezési szerződés keretében - szerződés módosítása Békéscsabai városi piac felújításához kapcsolódó tervezési munka ellátása tervezési szerződés keretében - szerződés módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/126 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Szerződés odaítélése - Nyílt eljárás. HU-Szombathely: Építészeti tervezési szolgáltatások

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Szerződés odaítélése - Nyílt eljárás. HU-Szombathely: Építészeti tervezési szolgáltatások 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:119082-2010:text:hu:html HU-Szombathely: Építészeti tervezési szolgáltatások 2010/S 80-119082 SZERZŐDÉS ODAÍTÉLÉSÉRŐL SZÓLÓ

Részletesebben

J A V A S L A T. Város-rehabilitációs pályázathoz EU Önerő Alap támogatás igénylésre

J A V A S L A T. Város-rehabilitációs pályázathoz EU Önerő Alap támogatás igénylésre VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155 FAX: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Szám: 1-125/2010. A határozat meghozatala egyszerű szavazattöbbséget

Részletesebben

J a v a s l a t. Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály

J a v a s l a t. Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály J a v a s l a t a Bolyky Tamás Általános Iskola, Vasvár Úti Általános Iskola és a Katona József Úti Óvoda energia megtakarítást eredményező KEOP pályázatok benyújtására Előterjesztő: Pénzügyi és Gazdasági

Részletesebben

Budapest XVI. kerületben a Mezőőri Szolgálat telephelyének részleges felújítása - tájékoztató a szerződés módosításáról

Budapest XVI. kerületben a Mezőőri Szolgálat telephelyének részleges felújítása - tájékoztató a szerződés módosításáról Budapest XVI. kerületben a Mezőőri Szolgálat telephelyének részleges felújítása - tájékoztató a szerződés módosításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/228 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény

Részletesebben

Módosulások, változások Polgármesteri Hivatalnál kötött szerződések. Szerződés tárgya

Módosulások, változások Polgármesteri Hivatalnál kötött szerződések. Szerződés tárgya a 2008. évben kötött, nettó 5.000.000 forint feletti szerződésekről (az államháztartásról szóló törvény 15/B. -a, valamint Ajka város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. évi költségvetéséről szóló

Részletesebben

FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL KEHOP-5.2.2.-16-2016-00056 A FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ÉPÜLETEINEK ENERGETIKAI FEJLESZTÉSE 8000 Székesfehérvár, Szent István tér 9. A KEHOP-5.2.2 projekt rövid bemutatása:

Részletesebben

Táj.szerz.mód._BajaiTK_Bajai_III._Béla_Gimn.

Táj.szerz.mód._BajaiTK_Bajai_III._Béla_Gimn. Táj.szerz.mód._BajaiTK_Bajai_III._Béla_Gimn. Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/145 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

NYÍLÁSZÁRÓK. Fűtéscső és radiátor csere, hőmennyiségmérők és strangszabályzók beépítése

NYÍLÁSZÁRÓK. Fűtéscső és radiátor csere, hőmennyiségmérők és strangszabályzók beépítése NYÍLÁSZÁRÓK Fűtéscső és radiátor csere, hőmennyiségmérők és strangszabályzók beépítése Főbb célkitűzéseink: A minőségi és környezetvédelmi követelményeknek folyamatos figyelemmel kísérése a feladatrendszer

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/11/2014. E l ő t e r j e s z t é s Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 19-i rendkívüli ülésére A) Döntés az Önkormányzati

Részletesebben

Város: Lenti Postai irányítószám: 8960

Város: Lenti Postai irányítószám: 8960 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Lenti Város

Részletesebben

2. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 16-i rendkívüli ülésére

2. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 16-i rendkívüli ülésére 2. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 16-i rendkívüli ülésére Tárgy: Támasz Otthonnál szükséges egyéb kivitelezési munkák.

Részletesebben