A játék szerepe a gyermekkönyvtári foglalkozásokban. Köszöntelek benneteket a Tudásközpontban!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A játék szerepe a gyermekkönyvtári foglalkozásokban. Köszöntelek benneteket a Tudásközpontban!"

Átírás

1 A játék szerepe a gyermekkönyvtári foglalkozásokban Köszöntelek benneteket a Tudásközpontban!

2 KÖRBIRODALOM GYERMEKKÖNYVTÁR Forog a nyuszi forog a brumi Forog az Anna forog a Bogi Forog a papa forog a mama Forog a napfény forog a szoba Forog a szélben lehulló virág Egy kis körhinta az egész világ. (Bihary Emőke: Ringlispil) Kabalapályázat nyertesei: - Győri Katinka, - Torma Boglárka. (11 évesek)

3 Könyvtárbemutatók Háztűznéző-program; Játékos foglalkozások a Körbirodalom Gyermekkönyvtárban könyvtárhasználati órák = Összesen: 163 alkalom 3595 résztvevővel. Könyvtárhasználat Regisztrált használó (fő) 14 éven aluliak Személyes (helybeni) használat (alkalom) A 14 éven aluliak könyvtárhasználata Kölcsönzött dokumentum (db) Közvetlenül (helyben)használt dokumentum (db)

4 Játékos foglalkozások: Csend hang ritmus. A Zene születése (Korcsoport: 9-12 év) Én és a többiek Játékos önismereti foglalkozás (Korcsoport: 9-14 év) Barangolás a mesék világában (Korcsoport: 2-5. osztály) Vidám versek, kancsal rímek (Korcsoport: 3-7. osztály) Rozsda Lovag és a kísértet Interaktív mesés, zenés foglalkozás (Korcsoport: 3-6. osztály) Jörg Hilbert és Felix Janosa 3 kötete alapján Illemberke történetei Játékos illemtan helyzetgyakorlatokkal (Korcsoportok: óvodás, alsós) Anyanyelvünk kincsei Nyelvi játékok tárháza (Korcsoportok: óvodás, alsós, felsős) Érdekességek az állatvilágból (Állati rekordokkal és irodalmi művek híres állataival. (Korcsoport: 7-14 év)

5 Előadókkal, közreműködőkkel tartott foglalkozások: Kerekítő Ölbeli játékok és mondókák (0-3 éves korig) heti rendszerességgel működik;

6 Kreatív foglalkozások: Néhány példa: Babakészítés; Macivarrás (Mackó napok), nyuszivarrás (Nyusziszombat); Papírsárkány; Cirkuszbábuk; Díszdobozok; Papírtök (Halloween); Színezők; Adventi csodák, karácsonyfadíszek (Adventi készülődés); Így készül a csipke: bemutató tanulási lehetőséggel.

7 Rajzversenyek Versenyek, pályázatok A reformkor divatja gyermekszemmel (Korcsoportok: alsós, felsős); Liszt hallgatása közben (Korcsoportok: alsós, felsős); A magyar népmesék legszebb királylányai és legigazabb boszorkái (Korcsoportok: óvodás, alsós, felsős); Ha nem lenne nagyapám, nagyanyám, ki kéne találni (Korcsoportok: óvodás, alsós, felsős). Vers és prózamondó verseny Három korcsoportban hirdettük: óvodás, alsós, felsős. Az óvodások külön örültek a lehetőségnek, mert ez a korosztály nem szokott lehetőséget kapni ezeken a versenyeken, többnyire csak az iskolás korosztály számára rendezik.

8 Feladatlapos játékok: Hétpróbás Olvasó (7 feladatlap különböző témákban + a végén a legjobbaknak egy játékos szóbeli vetélkedő. Két korcsoport: alsós és felsős); Velük mindig történik valami (Janikovszky Éva, Csukás István, Lázár Ervin életét és munkásságát feldolgozó 3 fordulós játék. Két korcsoport: alsós és felsős); Irodalmi staféta (Nemes Nagy Ágnes, Szabó Magda, József Attila, Varró Dániel életét és munkásságát feldolgozó 2 fordulós játék. Két korcsoport: alsós és felsős); Mesélő kerámiák A Zsolnay értékek nyomában (3 fordulós játék három korcsoportban: 3-4. osztályosok, 5-6. osztályosok, 7-8. osztályosok); Az EKF története (Vetélkedő középiskolásoknak. 3 feladatlap + a végén egy szóbeli forduló.); Szőlő, füge, mandula Kalandozások Pécs történetében (Közös vetélkedő a Baranya Megyei Múzeumok Igazgatóságával. A 3 feladatlap megoldásán kívül a gyerekeknek múzeumlátogatásokon, illetve pécsi sétán kellett részt venniük, ahol Tillai Gábor múzeumpedagógus kalauzolta őket, és a látottakhoz, hallottakhoz kapcsolódó feladatokat is kaptak. Három korcsoport: 3-4. osztályosok, 5-6. osztályosok, 7-8. osztályosok).

9 Rendezvények Évente ismétlődő rendezvények: Mackó napok (február); Internet Fiesta (március); Nyusziszombat (március április); Gyermeknap (május); Olvasó Napközi (június); Népmese napja (szeptember); Országos Könyvtári Napok (október); Mikulás (december).

10 Dékány Ágnes bábelőadása; Egyéb rendezvények Galóca Társulat bábelőadása; Ribizli bohóc zenés műsora; Csiri-biri torna; Toma és csapata (Régi idők játékai); Interaktív játék a Víz világnapja alkalmából; Vendég kopog, ismerős, bebocsájtást kér az ősz az őszi erdő lakóival, a környezettudatos életmóddal és a papír kreatív újra felhasználásával kapcsolatos játékos foglalkozás (Partnerek: Ökováros-Ökorégió Alapítvány és a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság).

11 Író olvasó találkozók Telegdi Ágnes (Barnabás meséi című könyvsorozatának vetítéssel egybekötött bemutatója. Az írónő maga illusztrálja könyveit apró mackók és hozzájuk tartozó díszletek fotózásával. Ezeket el is hozta a bemutatóra, és a gyerekek maguk is kipróbálhatták, játszhattak a kellékekkel. Korcsoport: óvodások és kisiskolások); Takács Mari illusztrátor rajzolt a gyerekekkel (Korcsoport: óvodások és kisiskolások); Finy Petra (Vetítéssel egybekötött könyvbemutató és beszélgetés a legkisebbekkel. Korcsoport: óvodások).

12 Író olvasó találkozók Nógrádi Gábor és Nógrádi Gergely (Apa és fia közös foglakozása, könyveik bemutatása alsósoknak és felsősöknek egyaránt szól); Bagossy László (A sötétben látó tündér című könyvének bemutatója. Az írót, színházrendezőt Pogány Judit színművésznő is elkísérte, aki a mesekönyvet megihlető színdarabot nagy sikerrel játssza az Örkény Színházban ben a könyv az Év Gyerekkönyve díjat és a Szép Magyar Könyv egyik különdíját is megkapta. Korcsoport: alsósok).

13 Nagyrendezvények Kiállítás a Bogyó és Babóca bábkönyv eredeti bábjaiból és díszleteiből. Időpont: november óra. A kiállítást megnyitja: Bartos Erika. A bábok és díszletek mellett kiállításra kerülnek a Hoppla meséi című könyv illusztrációi is a bővített kiadás rajzaiból is válogatva. Ehhez kapcsolódóan december 15-én: Bartos Erika mesél Találkozás a szerzővel. Szómúzeum szójáték színjáték: játékos foglalkozás alsó tagozatosoknak a magyar nyelv napja alkalmából. Ignácz Rózsa: Ibrinkó című színdarabját bemutatják a Szent Mór Iskolaközpont 3. b osztályos tanulói. Időpont: november 13.

14 Mesevonat Túl az Óperencián Irány a Tudás! TÁMOP A- 11/ A mesék különleges világába hívjuk az általános iskolák alsó tagozatos gyermekcsoportjait. A foglalkozásokon különböző kézműves technikák, játékos feladatok és szerepjátékok segítik a mesék jobb megértését. A Körbirodalom gyermekkönyvtárban a mesékkel való találkozások során a gyerekek szókincse, beszédkészsége, értő olvasása is fejlődik, és emellett megtanulják a könyvtár helyes használatát is. Szógyurma A nagycsoportos óvodásoknak, óvodai csoportnak szóló foglalkozás célja a gyerekek aktív és passzív szókincsének fejlesztése képeskönyvek, mondókák, mesék, versek és mozgásos játékok segítségével. Az így elsajátított szókészlet a gyermekek későbbi értő olvasásának alapjául szolgálhat.

15 Irány a Tudás! TÁMOP A- 11/ A könyv a képzelet játszótere (olvasási kompetenciafejlesztő és tanulást segítő foglalkozások); Versmondó verseny; Cigány mesemondó verseny; IDŐVONAT - Nyári Olvasó Napközi; Önálló gyerekkönyvtári honlap kialakítása.

16 Vekerdy Tamás szerint: Az igazi jó játékszer egyszerű, kezdetleges A tökéletes technikai játékok elárasztották a világot Kis túlzással: ez a játék, a játszás csődje Pedig az volna a fontos, hogy a gyerek minél többet tudjon beleadni önmagából, a maga leleményéből, képzeletéből a játékba.

17 Ajánlott oldalak: Kérdések?

18 A gyermekkönyvtáros kollégákkal együtt örömteli és sikeres éveket kívánunk!

A Zenei Gyűjtemény programjai:

A Zenei Gyűjtemény programjai: Rendezvények, szakmai programok a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban című 3508/1155-ös számú NKA pályázat szakmai beszámolója A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 2014 szeptemberétől 2015 májusáig tartó pályázati

Részletesebben

Sándorné Bogáth Margit

Sándorné Bogáth Margit SZAKMAI BESZÁMOLÓ az NKA 3508/01180 azonosítószámú, Vas megye könyvtári hálózatának kapcsolódása az Országos Könyvtári Napok programsorozatához című pályázathoz Vas megye nyilvános könyvtári hálózata (megyei

Részletesebben

GYERMEKKÖNYVTÁR. I. Ismerkedés a könyvtárral

GYERMEKKÖNYVTÁR. I. Ismerkedés a könyvtárral GYERMEKKÖNYVTÁR Ebben a tanévben is szeretettel várunk előzetes időpont egyeztetés alapján óvodai és iskolai csoportokat, osztályokat. Könyvtárismertető órák mellett a tavasz, nyár, ősz, tél jellegzetességeivel,

Részletesebben

TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET! Beszámoló a csanádpalotai Városi Könyvtár 2011-2012. évi munkájáról

TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET! Beszámoló a csanádpalotai Városi Könyvtár 2011-2012. évi munkájáról TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET! Beszámoló a csanádpalotai Városi Könyvtár 2011-2012. évi munkájáról A csanádpalotai Városi Könyvtár általános gyűjtőkörű, nyilvános, közművelődési könyvtár. Szakmai tevékenységünket

Részletesebben

KÖNYVTÁRAK AZ EMBERI KAPCSOLATOKÉRT

KÖNYVTÁRAK AZ EMBERI KAPCSOLATOKÉRT BESZÁMOLÓ Nemzeti Kulturális Alap Közgyűjtemények Kollégiuma KÖNYVTÁRAK AZ EMBERI KAPCSOLATOKÉRT ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK 2013-2014 1 KÖNYVTÁRAK AZ EMBERI KAPCSOLATOKÉRT Országos Könyvtári Napok 2013.

Részletesebben

Balassi Bálint Megyei Könyvtár programajánló palettája 2015 évre

Balassi Bálint Megyei Könyvtár programajánló palettája 2015 évre Balassi Bálint Megyei Könyvtár programajánló palettája 2015 évre Kérjük, válogassanak kedvükre 2015. évi kulturális palettánkból! Bízunk benne, hogy mindannyian találnak kedvükre valót. Igényeik megfogalmazása

Részletesebben

MUNKATERV AZ INTÉZMÉNY 2015. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZAKMAI TEVÉKENYSÉG

MUNKATERV AZ INTÉZMÉNY 2015. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉHEZ SZAKMAI TEVÉKENYSÉG MUNKATERV AZ INTÉZMÉNY 2015. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉHEZ A Lamberg-kastély Kulturális Központ törekszik arra, hogy a már eddig is elismert munkáját még magasabb színvonalon, minden új lehetőséget kihasználva,

Részletesebben

Hollandiában volt a címe. Az életmód-tanácsadóként dolgozó hölgy másfél évet töltött

Hollandiában volt a címe. Az életmód-tanácsadóként dolgozó hölgy másfél évet töltött 2014. október 15.: Romantika, történelem és a nők címmel író-olvasó találkozóra vártuk az érdeklődőket: Fábián Janka írónő volt a vendégünk. Beszélgettünk az írás és a könyvkiadás folyamatáról, megismertük

Részletesebben

Az Év könyvtára 2008-ban. Jelentés a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár 2011. évi munkájáról

Az Év könyvtára 2008-ban. Jelentés a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár 2011. évi munkájáról Az Év könyvtára 2008-ban Jelentés a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár 2011. évi munkájáról TARTALOM KÖZÉPPONTBAN AZ OLVASÓ...3 A 2011. év újdonságai...3 A helyismereti gyűjtemény új szolgáltatásai...

Részletesebben

TARTALOM TARTALOMJEGYZÉK:

TARTALOM TARTALOMJEGYZÉK: TARTALOM TARTALOMJEGYZÉK: KÖSZÖNTŐ 2 MUNKATÁRSAINK 3 CSALÁDI PROGRAMOK Kézműves alkotóházak 4 Tükörtermi családi hangverseny 4-5 Családi bábszínház 5-6 ZsebSzínháZ 6 BABA-MAMA 6-8 Szülők iskolája 8-11

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Bevezető 3. Helyzetelemzés 3. Személyi feltételek 5. Tárgyi feltételek 7.

Tartalomjegyzék. Bevezető 3. Helyzetelemzés 3. Személyi feltételek 5. Tárgyi feltételek 7. Tartalomjegyzék Bevezető 3. Helyzetelemzés 3. Személyi feltételek 5. Tárgyi feltételek 7. A könyvtár szakmai munkája 8. Gyermekkönyvtár 8. Felnőtt könyvtár 16. Felnőtt könyvtár rendezvényei 18. Helyismereti

Részletesebben

Beszámoló az ÁMK Bartók Béla Városi és Iskolai Könyvtár 2010. évi tevékenységéről

Beszámoló az ÁMK Bartók Béla Városi és Iskolai Könyvtár 2010. évi tevékenységéről Beszámoló az ÁMK Bartók Béla Városi és Iskolai Könyvtár 2010. évi tevékenységéről Csorvás, 2011. június 17. 1 A könyvtár 2010. évi munkájának értékelése Könyvtárunk típusából adódóan kettős funkciót lát

Részletesebben

Bölcsőde Bölcsődénk szerepel az Iránytű szakmai folyóiratban. Farsangi vigassággal búcsúztattuk a telet, pirosba öltöztünk a Dóri Ház lakóiért.

Bölcsőde Bölcsődénk szerepel az Iránytű szakmai folyóiratban. Farsangi vigassággal búcsúztattuk a telet, pirosba öltöztünk a Dóri Ház lakóiért. ANK H Í R L E V É L 2013/ 2. szám Tartalom: Intézményi egységek rövid hírei: Intézményvezetés Beszámolunk a II. SNI Szépíró verseny megyei döntőjéről. Megtartottuk a Szak alkalmazotti értekezletet. Mi

Részletesebben

VÁROSI KÉPTÁR DEÁK GYŰJTEMÉNY Székesfehérvár, Oskola utca 10.

VÁROSI KÉPTÁR DEÁK GYŰJTEMÉNY Székesfehérvár, Oskola utca 10. VÁROSI KÉPTÁR DEÁK GYŰJTEMÉNY Székesfehérvár, Oskola utca 10. állandó kiállítás Deák Gyűjtemény A 2013-ban újjárendezett állandó kiállítás Deák Dénes (1931 1993) budapesti műgyűjtő Székesfehérvárnak adományozott

Részletesebben

ŐSZI KÖNYVTÁRI NAPOK települési rendezvényei Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében

ŐSZI KÖNYVTÁRI NAPOK települési rendezvényei Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében ŐSZI KÖNYVTÁRI NAPOK települési rendezvényei Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében 2009.10.08. 16.00 Bibliai életképek Reisinger János előadása ZÁDORFALVA Községi Könyvtár 2009.10.06. 10.00 Levélkép és termésbábok

Részletesebben

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének 2012. május 24-i ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének 2012. május 24-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Véleményező bizottság: Beszámoló a Békés Városi Püski Sándor Könyvtár 2011. évi tevékenységéről Erdősné Sági Mária igazgató Békés Városi Püski Sándor Könyvtár Oktatási, Kulturális

Részletesebben

Köszöntő... 2 30 éves az Emlékgyár... 3 Munkatársaink... 4-5

Köszöntő... 2 30 éves az Emlékgyár... 3 Munkatársaink... 4-5 tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Köszöntő... 2 30 éves az Emlékgyár... 3 Munkatársaink... 4-5 Tanfolyam, szakkör, képzés Dráma- és színjátszás, bábjáték... 6-8 Zene... 8-9 Vizuális és kézműves műhelyek...

Részletesebben

A GVKIK ÉVES BESZÁMOLÓJA GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT

A GVKIK ÉVES BESZÁMOLÓJA GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT A GVKIK ÉVES BESZÁMOLÓJA GÖDÖLLŐI VÁROSI KÖNYVTÁR ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT 2011 1 1. ÁTTEKINTÉS 4 2. VEZETÉSI FELADATOK 4 2.1. Minőségfejlesztés, minőségbiztosítás 4 2.2. Szabályzatok 5 2.3. Gazdálkodás

Részletesebben

AZ ÉV KÖNYVTÁRA 2008-BAN. Jelentés a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár 2008. évi munkájáról

AZ ÉV KÖNYVTÁRA 2008-BAN. Jelentés a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár 2008. évi munkájáról AZ ÉV KÖNYVTÁRA 2008-BAN Jelentés a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár 2008. évi munkájáról TARTALOM KÖZÉPPONTBAN AZ OLVASÓ...4 KÖNYVTÁRI SZOLGÁLTATÁSOK...4 Könyvtárhasználat számokban...4 ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK...6

Részletesebben

7.5.9. A szervezet kulcsfontosságú eredményei... 35 8. Megyei könyvtári feladatellátás... 36 8.1. Területi ellátó munka kistelepülési ellátás...

7.5.9. A szervezet kulcsfontosságú eredményei... 35 8. Megyei könyvtári feladatellátás... 36 8.1. Területi ellátó munka kistelepülési ellátás... 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezetés... 4 3. Szervezeti kérdések:... 4 3.1. Szervezeti, személyi változások... 4 4. Gyűjteményszervezés állományépítés... 4 4.1. Tájékoztatószolgálat,

Részletesebben

FÖLDES KÖZSÉGI KÖNYVTÁR IGAZGATÓJA. B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

FÖLDES KÖZSÉGI KÖNYVTÁR IGAZGATÓJA. B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez FÖLDES KÖZSÉGI KÖNYVTÁR IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 041; 531 042 E-mail: fkonyvtar@gmail.com Iktatószám: 6001/2013. 11. B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez a Földes

Részletesebben

2011. december. Tartalom:

2011. december. Tartalom: A N K H Í R L E V É L 2011. december Tartalom: Intézményi egységek rövid hírei: Intézményvezetés - Főigazgatói bevezető és köszöntő az ünnep közeledtével. - A tehetségekről volt szó a II. Pécsi Kistérségi

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Várjuk önöket szeretettel az őszi-téli szezonban is! a WKK munkatársai. Hétvégi rendezvények. Programok hétköznapra

TARTALOMJEGYZÉK. Várjuk önöket szeretettel az őszi-téli szezonban is! a WKK munkatársai. Hétvégi rendezvények. Programok hétköznapra Bevezető TARTALOM Kedves Látogatóink! A kultúrház őszi-téli programkínálatában a már közkedveltté vált hétköznapi foglalkozások mellett sok újdonságot is találhatnak. Ilyen a Pliccs-placcs klub, ahová

Részletesebben

KECSKEMÉTI IFJÚSÁGI OTTHON MÁRCIUSI KÍNÁLÓ

KECSKEMÉTI IFJÚSÁGI OTTHON MÁRCIUSI KÍNÁLÓ KECSKEMÉTI IFJÚSÁGI OTTHON MÁRCIUSI KÍNÁLÓ GYERMEKEKÉRT, FIATALOKÉRT ALAPÍTVÁNY A Kecskeméti Ifjúsági Otthon Gyermekekért, Fiatalokért Alapítványának célja a városi fiatalok - kiemelten a hátrányos helyzetűek

Részletesebben

RÉSZLETES BESZÁMOLÓ a 2013-ban végzett könyvtári tevékenységünkről

RÉSZLETES BESZÁMOLÓ a 2013-ban végzett könyvtári tevékenységünkről RÉSZLETES BESZÁMOLÓ a 2013-ban végzett könyvtári tevékenységünkről Budai László 1 Tartalom Bevezetés... 3 Főbb adataink (2013. december 31.)... 3 Gazdálkodás... 3 Gyűjteményszervezés... 3 Helyismereti

Részletesebben

Török Rita intézményvezető

Török Rita intézményvezető KÖSZÖNTŐ Kedves Olvasó! Tisztelettel köszöntöm Önöket az Újpesti Kulturális Központ tavaszi-nyári programajánlójában. Nagy öröm volt számunkra, hogy első kiadványunkhoz, rendezvényeinkhez oly sok elismerést

Részletesebben

KÖNYVTÁRI NAPOK ÜNNEPI KÖNYVHÉT KÖSZÖNTÕ. A Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár Könyvheti Tájékoztatója & Dunakeszi, 2013

KÖNYVTÁRI NAPOK ÜNNEPI KÖNYVHÉT KÖSZÖNTÕ. A Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár Könyvheti Tájékoztatója & Dunakeszi, 2013 KÖNYVTÁRI NAPOK A Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár Könyvheti Tájékoztatója & Dunakeszi, 2013 KÖSZÖNTÕ Az idei 84. Ünnepi Könyvhéten első alkalommal mozdulunk ki a központi könyvtár falai közül és az 1. Sz.

Részletesebben

Túrkevei Városi Művelődési Intézmény és Könyvtár Túrkeve, Táncsics Mihály u. 16.

Túrkevei Városi Művelődési Intézmény és Könyvtár Túrkeve, Táncsics Mihály u. 16. Tájékoztató a 2013. évi tevékenységéről Bevezetés A Túrkevei Városi nak az önkormányzati feladatellátás szempontjából két fő alaptevékenysége van: közművelődési és könyvtári tevékenység. Ezekekhez járul

Részletesebben

annon Gratulálunk! Honismereti munka támogatásáért emléklapot kapott Tóth Bencze Tamás helytörténeti könyvtáros

annon Gratulálunk! Honismereti munka támogatásáért emléklapot kapott Tóth Bencze Tamás helytörténeti könyvtáros P 2011. évi retrospektív szám annon Könyvesház A Veszprém megyei könyvtárak tájékoztatója Gratulálunk! 2011. január 22-én, a Magyar Kultúra napja alkalmából Bibliotéka Emlékérem díjat kapott Egyházy Tiborné

Részletesebben

BEVEZETŐ HELYZETELEMZÉS Dorogi Márton Városi Könyvtár és Művelődési Központ könyvtári egység

BEVEZETŐ HELYZETELEMZÉS Dorogi Márton Városi Könyvtár és Művelődési Központ könyvtári egység Beszámoló a Dorogi Márton Városi Könyvtár és Művelődési Központ 2010. július 1-jétől - 2011. július 31-ig terjedő időszak munkájáról Készítette: Tányér József igazgató 2011. augusztus Tartalom Bevezető

Részletesebben