Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség Nyugat-dunántúli Munkaügyi Felügyelősége Igazgató HIRDETMÉNY VÉGZÉS KÖZLÉSÉRŐL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség Nyugat-dunántúli Munkaügyi Felügyelősége Igazgató HIRDETMÉNY VÉGZÉS KÖZLÉSÉRŐL"

Átírás

1 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom az AGRO UNIVERZÁL TECHNIK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 9500 Celldömölk, Dr. Szomraky Z. utca 1.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett visszaezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

2 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Szemes Amália / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom az AH-NK VÉDELEM 2008 VAGYONVÉDELMI Kft. (székhely: 1085 Budapest, József krt. 36.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

3 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Marton Erika / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom az ALKONYAT BAU Kft. (székhely: 8300 Tapolca, Semmelweis I. u. 9.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

4 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Marton Erika / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom az APARA Kft. (székhely: 1073 Budapest, Erzsébet körút 24. II. em. 15.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

5 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom az APEX BAU-TRADE Építőipari, Kereskedelmi és Vagyonvédelmi Kft. (székhely: 1108 Budapest, Oltó u em. 43.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett visszaezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

6 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom az APEX BAU-TRADE Építőipari, Kereskedelmi és Vagyonvédelmi Kft. (székhely: 1108 Budapest, Oltó u em. 43.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett visszaezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

7 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Révész Katalin/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom az Aspelund Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 1085 Budapest, József krt. 36.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben EL / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

8 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Bánhidi András / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a BIOFENYŐ Faipari Tervező, Tanácsadó és Szolgáltató Kft. (székhely: 8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi u. 21.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben EL / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

9 Szombathelyi Iroda Iktatószám: 26-40/ Szombathely Ügyintéző: Bányai Ilona/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a BROSEC Szolgáltató Kft. (székhely: 1131 Budapest, Vőlegény u. 3/b. fsz. 1.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben EL-26-38/ iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

10 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Gulyás József / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a CONSTRUCT 76 HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 9023 Győr, Tihanyi Árpád út 57. B. ép. 9. em. 33.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

11 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a CRACIUN TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 1156 Budapest, 15. ker. Sárfű u. 7. fsz.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

12 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a Csengeri Szakipari Szolgáltató Kft. (székhely: 2030 Érd, Radnai u. 47.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

13 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a D & D CONSTUCT Építőipari és Kereskedelmi Kft. (székhely: 1112 Budapest, Repülőtéri út 6.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

14 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Bánhidi András / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a DB és TÁRSA Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 9023 Győr, Magyar u em. 19.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

15 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a Fáraó Piramisok Security Szolgáltató Bt. (székhely: 1113 Budapest, 11. ker. Karolina út em. 304.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

16 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Révész Katalin / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a FÓKUSZ-INFÓ Ingatlanhasznosító és Szolgáltató Kft. (székhely: 7500 Nagyatád, Aradi u. 9. 4/3.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett visszaezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

17 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Szemes Amália / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a G & M VAGYONVÉDELMI SZOLGÁLTATÓ Kft. (székhely: 1037 Budapest, 3. ker. Bécsi út em.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

18 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: dr. Babati Szabolcs / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a GEPASEC Szolgáltató Kft. (székhely: 1131 Budapest, Vőlegény utca 3/b. fsz. 1.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben EL / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

19 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Hencsei László / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a Human Touch Kft. (székhely: 1131 Budapest, Nővér utca 5.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény a cím elégtelen, nincs kiírva jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

20 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Nagyné Cs. Edit / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a KK-MESTER Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kft. (székhely: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 43. VII. em. 45.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

21 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Nagyné Cs. Edit / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a KK-MESTER Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kft. (székhely: 2131 Göd, Tanács köz 1.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

22 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Gulyás József / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom Kovács Zoltán egyéni vállalkozó (9700 Szombathely, Rohonci u em. 15.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

23 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Gyarmatiné / dr. Gyenes Az OMMF Nyugat-dunántúli Munkaügyi Felügyelőségének felügyelőjeként november 4. napján kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a Kulcsoskalács Kft. (székhely: 1136 Budapest, Tátra u. 15. B. ép.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságunk a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti. Gyarmatiné Pethő Valéria munkaügyi felügyelő

24 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Szemes Amália / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a LAVIN-GASTRO Vendéglátó és Kereskedelmi Kft. (székhely: 8900 Zalaegerszeg, Ady Endre utca 13/3.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

25 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a NOVO-ÉPKER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 15.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

26 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Poprádi Zoltán/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom Nyírádi Róbert László magánszemélyt (7633 Pécs, Esztergár Lajos u. 3/c. 4/4.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben EL / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsulta tértivevény elköltözött, utánküldést nem kért jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

27 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Illés Renáta / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom az OFFENZIVA-2006 Szolgáltató Bt. (székhely: 9653 Répcelak, Széchenyi u. 12.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

28 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Szemes Amália / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a PRO FABILITE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 1074 Budapest, 07. ker. Dohány u. 26.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

29 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Gyuricza László Máté / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a Profi Intersecurity Vagyonvédelmi és Szolgáltató Bt. (székhely: 2900 Komárom, Árpád út 21.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

30 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a PROJECT-TEAM Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 1153 Budapest, Eötvös u. 79.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

31 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Poprádi Zoltán / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a PROTOCOLSEC Szolgáltató Kft. (székhely: 1132 Budapest, Visegrádi u. 59.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

32 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Harkai dr. / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a RÁDAI TEAM-MIX Termelő Feldolgozó- és Kereskedelmi Kft. (székhely: 9023 Győr, Földes Gábor utca 4. A. ép. XI. em. 41.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

33 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Szemes Amália / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a RENTERIS SZOLGÁLTATÓ Bt. (székhely: 1131 Budapest, Vőlegény utca 72.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

34 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Tamás József / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a ROCKSTAR Kft. (székhely: 1061 Budapest, Hegedű u. 9. fsz. 2.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

35 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Szemes Amália / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a Signum-Véd 2009 Vagyonvédelmi, Építőipari és Szolgáltató Kft. (székhely: 8104 Várpalota, Fehérvári utca 26.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett visszaezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

36 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Vajdáné/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a STORICO Bt. (székhely: 9021 Győr, Kazinczy u ) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

37 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a Szab-Kar Építőipari és Szolgáltató Kft. (székhely: 6080 Szabadszállás,Kossuth Lajos u. 11.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

38 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Hluchány József/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a TIME BERG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhely: 9028 Győr, Szent Imre u fsz. 8.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben EL / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

39 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom az Új Vonal Ingatlanberuházó, Forgalmazó és Vagyonkezelő Zrt. (székhely: 1012 Budapest, Vérmező u. 6/B.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

40 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Szemes Amália / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a V.G. DESIGN TERMELŐ ÉS KERESKEDELMI Bt. (székhely: 1115 Budapest, 11. ker. Bártfai utca 44.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

41 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Szemes Amália / dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a VÁR-PLUSZ Bt. (székhely: 4138 Komádi, Vár utca 29.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

42 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Idaházi Magdolna / dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a Ygatravaz Kft. (székhely: 9700 Szombathely, Vízöntő u. 7.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

43 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Gulyás József/ dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a ZBN Építőipari és Szolgáltató Kft. (székhely: 1101 Budapest, Hungária körút em. 2.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben MÜ / iktatószámú határozatot hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsult- a tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a határozatot a hatóságnál átveheti. igazgató megbízásából és nevében:

44 Szombathelyi Iroda Iktatószám: / Szombathely Ügyintéző: Törökné Kovács Mónika/ dr. Gyenes kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a ZÖLD LILIOM Kereskedelmi Kft. (székhely: 1089 Budapest, Orczy út em.16.) ügyfél figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben / iktatószámú végzést hozott, de annak postai úton történő kézbesítése meghiúsulta tértivevény ismeretlen helyre költözött jelzéssel érkezett vissza- ezért az ügyfél vagy meghatalmazottja a végzést a hatóságnál átveheti.

Vas Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve Munkaügyi Felügyelősége HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL

Vas Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve Munkaügyi Felügyelősége HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL Szombathelyi Iroda Iktatószám: 368-1/2011-1218 9700 Szombathely Ügyintéző: Lenzsér Ildikó/ dr. Gyenes HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL Felügyelősége ének jogkörében eljárva a szakigazgatási szerv megbízott

Részletesebben

HIRDETMÉNY VÉGZÉS KÖZLÉSÉRŐL

HIRDETMÉNY VÉGZÉS KÖZLÉSÉRŐL Iktatószám: 537-15 /2011-2207. Tárgy: A.V.P Kft. jaként a 2011. december 1. napján kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom az A.V.P. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (utolsó ismert lakcíme/székhelye:

Részletesebben

ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI MUNKAÜGYI FELÜGYELŐSÉGE 1088 Budapest, Szentkirályi u. 8. 3.

ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI MUNKAÜGYI FELÜGYELŐSÉGE 1088 Budapest, Szentkirályi u. 8. 3. Levélcím: 1438 Budapest, Pf.:520 Ügyiratszám: 5538-23/2008-4201 Ügyintéző: Ádám Tünde/Majoros Z. Telefon: 3232-800 Telefon: 3232-800 Telefax: 210-7374 HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL MÜ-5538-18/2008-4201

Részletesebben

HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL

HIRDETMÉNY HATÁROZAT KÖZLÉSÉRŐL Iktatószám: 142-1/2011-2207. Tárgy: 2H SECURITY KFT. ügye Felügyelő: Mórocz Sándor Telefon: 22/511-000/2205. jaként a 2011. január 17. napján kifüggesztett hirdetményi kézbesítés útján felhívom a 2H SECURITY

Részletesebben

Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve MUNKAÜGYI FELÜGYELŐSÉGE HIRDETMÉNY VÉGZÉS KÖZLÉSÉRŐL

Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerve MUNKAÜGYI FELÜGYELŐSÉGE HIRDETMÉNY VÉGZÉS KÖZLÉSÉRŐL Iktatószám: 574-3/2011-1218. útján felhívom BALOG DÉNES (székhely: 9400 Sopron, Kőszegi u. 46.) figyelmét arra, hogy hatóságom a fenti számú ügyben 574-1/2011-1218 iktatószámú végzést hozott, de annak

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlésének 14/2015. számú határozata

A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlésének 14/2015. számú határozata 14/2015. számú határozata A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Közgyűlése az előterjesztésnek megfelelően a következő személyeket jelölte ki a Szavazatszámláló Bizottság tagjainak:

Részletesebben

Zsűri jegyzőkönyv Komolyzene - hangszerszóló Arany

Zsűri jegyzőkönyv Komolyzene - hangszerszóló Arany Arany Fődíj: Tóth Kristóf szaxofon Pécsi Művészeti Gimnázium és SZKI, Pécs (fődíjas: a legkiemelkedőbb arany minősítésben részesített nevező) 1. Horváth Kálmán zongora Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium,

Részletesebben

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer Állandó meghatalmazás és annak nyilvántartásba vétele iránti kérelem Benyújtandó a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatási szerv (MVH) bármely

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. Terület 2009/2010 tanév Budapest, 2010. március 20. V-VI. korcsoport "B" kategória fiú csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. Terület 2009/2010 tanév Budapest, 2010. március 20. V-VI. korcsoport B kategória fiú csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Debrecen Povolny Ferenc Szakképző Isk. 46,150 2 45,900 1 47,100 1 47,100 2 46,100 1 46,350 1 278,700 2 Makó Makói Okt. Közp., Szakképző Isk. és Koll. 46,500 1 45,250 2 46,550 2 47,450

Részletesebben

A PRÉMIUM MAGYAR ÁLLAMKÖTVÉNY ELNEVEZÉSŰ, 2017/J SOROZATÚ ÁLLAMKÖTVÉNYEK ISMERTETŐJÉNEK MÓDOSÍTÁSA Az ÁKK Zrt. tájékoztatja a befektetőket, hogy a Magyar Állam ( Kibocsátó ) összhangban a tőkepiacról szóló

Részletesebben

INTÉZMÉNYI KÖZLEMÉNYEK

INTÉZMÉNYI KÖZLEMÉNYEK INTÉZMÉNYI KÖZLEMÉNYEK A döntés ügyszáma és az intézkedés száma: A 86 9560 / 19 Nemzetközi védjegybejelentés oltalmának részleges elismerése felszólalás esetén A címzett(ek) neve(i) és utolsó ismert címe:

Részletesebben

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye a felszámolók névjegyzékére vonatkozó változásokról

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye a felszámolók névjegyzékére vonatkozó változásokról A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye a felszámolók névjegyzékére vonatkozó változásokról A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a felszámolók névjegyzékéről szóló 114/2006. (V. 12.) Korm. rendelet

Részletesebben

B/2. Kérelem [Az EGT tagállam vállalkozójának a Magyarországon végezni kívánt tevékenysége]

B/2. Kérelem [Az EGT tagállam vállalkozójának a Magyarországon végezni kívánt tevékenysége] Iktatószám SZEVAPOL RobotZsaru B/2. Kérelem [Az EGT tagállam vállalkozójának a Magyarországon végezni kívánt tevékenysége] személy- és vagyonvédelmi működési engedély kiváltás / csere / pótlás (a kívánt

Részletesebben

OMV üzemanyagtöltő állomások Magyarország

OMV üzemanyagtöltő állomások Magyarország 8400 Ajka Petőfi út +36 (88) 311354 06:00-22:00 2351 Alsónémedi 5. sz. főút 2553 hrsz. +36 (29) 337164 X 00:00-24:00 2191 Bag Dózsa György u. 2 +36 (28) 388376 00:00-24:00 8175 Balatonfűzfő Árpád út 1

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA "B" KATEGÓRIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016 tanév Budapest I. korcsoport leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA B KATEGÓRIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016 tanév Budapest I. korcsoport leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 XVII. Kossuth Lajos Ált. Isk. 37,100 36,700 73,800 2 Zalaegerszeg Eötvös József és Liszt Ferenc Ált. Isk. 36,600 36,500 73,100 3 Szombathely Zrínyi Ilona Ált. Isk. 36,400 36,400 72,800

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Az árverések időpontjai: 2015. év november hó 23. naptól 2015. év december hó 04. napig

HIRDETMÉNY. Az árverések időpontjai: 2015. év november hó 23. naptól 2015. év december hó 04. napig Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA) mint Kiíró a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. május 14-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. május 14-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. május 14-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN MONOR

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN MONOR AZ ÁLTALÁNOS ISKOLA FELVÉTELI KÖRZETE A 2016/2017. TANÉVBEN MONOR Köznevelési intézmény: Monori Kossuth Lajos Általános Iskola 2200 Monor, Kossuth Lajos út 98. Ady E. u. (Dózsa Gy Kossuth L. között) Alkotmány

Részletesebben

NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága Központi e-mail cím: borsodaig@nav.gov.hu Központi levelezési cím: 3550 Miskolc, Pf.: 286.

NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága Központi e-mail cím: borsodaig@nav.gov.hu Központi levelezési cím: 3550 Miskolc, Pf.: 286. NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága Központi e-mail cím: borsodaig@nav.gov.hu Központi levelezési cím: 3550 Miskolc, Pf.: 286. Név Szervezeti egység Beosztás Telefon Fax Irsz. Helység Cím Dr.

Részletesebben

AZ OMMF REGIONÁLIS SZERVEI ÉS VEZETŐI

AZ OMMF REGIONÁLIS SZERVEI ÉS VEZETŐI AZ OMMF REGIONÁLIS SZERVEI ÉS VEZETŐI MUNKAVÉDELMI FELÜGYELŐSÉGEK OMMF Közép-magyarországi Munkavédelmi Felügyelősége illetékességi területe Budapest, Pest megye. Igazgató: Berta László Székhely: 1094

Részletesebben

A tolnai és mözsi szavazókörök utcajegyzéke

A tolnai és mözsi szavazókörök utcajegyzéke A tolnai és mözsi szavazókörök utcajegyzéke 1. számú szavazókör Ady Endre utca Bajcsy-Zsilinszky utca 2 128 páros házszámok Bajcsy-Zsilinszky utca 3/B 131 páratlan házszámok Festetich utca Foki köz Gutaipuszta

Részletesebben

Környezetvédelem ( 3-4-.évfolyam ) 1. Budapest Sütő Lászlóné Batthyány Ilona Általános Iskola. 3. Bonyhád Scheiber Györgyné Vörösmarthy Ált.Isk.

Környezetvédelem ( 3-4-.évfolyam ) 1. Budapest Sütő Lászlóné Batthyány Ilona Általános Iskola. 3. Bonyhád Scheiber Györgyné Vörösmarthy Ált.Isk. Területi döntőt szervező iskolák és területvezető tanárok Környezetvédelem ( 3-4-.évfolyam ) 3. Bonyhád Scheiber Györgyné Vörösmarthy Ált.Isk. 4. Debrecen Pócsiné Erdei Irén 5. Gyöngyös Varga Mónika 6.

Részletesebben

TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA

TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ LEÁNY III-IV. KORCSOPORT Fonyódliget Erzsébet Tábor, 2014. május 21-22. 1 TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA 2013/2014. TANÉVI TELEKOM LEÁNY LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA

Részletesebben

2015.09.21. Adatkérő önkormányzat Pécs Önkormányzat

2015.09.21. Adatkérő önkormányzat Pécs Önkormányzat Adatkérő önkormányzat Pécs Önkormányzat 2015.09.21 Sorszám Ügyszám Ingatlan címe Ingatlan helyrajzi szám 1 000010 7636, Pécs, Visnya E. utca 13. III/12. em. 23942/51/A/12 2 000114 7632, Pécs, Etelka utca

Részletesebben

C/2. KÉRELEM. A társas vállalkozás neve és cégformája:... magyarországi fióktelepe(i):...

C/2. KÉRELEM. A társas vállalkozás neve és cégformája:... magyarországi fióktelepe(i):... Iktatószám: /2- C/2. KÉRELEM (Magyarországon fiókteleppel rendelkező társas vállalkozás által végzendő, valamint az EGTtagállamban székhellyel rendelkező vállalkozás által a határozatban elismertetni kívánt

Részletesebben

Tárgy: Tájékoztatás hőforrás hibajavításról Ügyintéző: Héda Tamás Telefon:

Tárgy: Tájékoztatás hőforrás hibajavításról Ügyintéző: Héda Tamás Telefon: Iktatószám: 183-94/2015 Irattári tételszám: 11-05-3 Tárgy: Tájékoztatás hőforrás hibajavításról Ügyintéző: Héda Tamás Telefon: Tisztelt Partnerünk! A FŐTÁV Zrt. az Ön által kezelt épületet/épületeket érintő

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely készült a Cg. 16-10-001759 számon bejegyzett EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (5000 Szolnok, Szapáry út 18.) 2011. január

Részletesebben

1990-1994. Polgármester. Egyéni választókerületi képviselők

1990-1994. Polgármester. Egyéni választókerületi képviselők 1990-1994. FIDESZ 1. sz. vk.: Dr. Horváth József FIDESZ 2. sz. vk.: Szakál Sándor Vállalkozók Pártja 3. sz. vk.: Szucsán András SZDSZ 4. sz. vk.: Harangozó Zsigmond FKgP 5. sz. vk.: Dr. Kontrát Károly

Részletesebben

A kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárai

A kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárai A kötelező felvételt biztosító általános iskolák körzethatárai Város Önkormányzata Tervezet a települési önkormányzat 2014. évi novemberi vélemény-nyilvánításához Járás/Tankerület székhelye: Nem állami

Részletesebben

B/2. KÉRELEM. Az egyéni vállalkozó családi és utóneve:... Születési családi és utóneve:... Születési helye és ideje:... Állampolgárság:.. Ország:...

B/2. KÉRELEM. Az egyéni vállalkozó családi és utóneve:... Születési családi és utóneve:... Születési helye és ideje:... Állampolgárság:.. Ország:... Iktatószám: /2- B/2. KÉRELEM (Az EGT-tagállam vállalkozójának a Magyarországon végezni kívánt tevékenység fajtáját kell aláhúzni.) személy- és vagyonvédelmi, magánnyomozói működési engedély kiváltásához/megújításához.

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Szervezet Név Beosztás, feladatkör Telefon Ajkai Járási Hivatal Telefon: 88/511-310 Fax: 88/511-340 Dr. Bihary Adrienn Georgina Okmányirodai Osztály

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26-i rendes ülésére

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26-i rendes ülésére 3. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26-i rendes ülésére Tárgy: A 2016/2017. nevelési évben indítható óvodai csoportok meghatározása

Részletesebben

15-09-072818 2014. március 5. Nyíregyházi Törvényszék. 05-09-012124 2014. március 5. Miskolci Törvényszék. 09-09-020448 2014. március 5.

15-09-072818 2014. március 5. Nyíregyházi Törvényszék. 05-09-012124 2014. március 5. Miskolci Törvényszék. 09-09-020448 2014. március 5. A többször módosított 1991. évi XLIX. tv. (Cstv.) 63/B. (1) bekezdése alapján felhívjuk a Tisztelt Hitelezőket, hogy amennyiben az alábbi felszámolási eljárásokban bárkinek hitelt érdemlő tudomása van

Részletesebben

BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság KMB iroda címe, telefonszáma

BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság KMB iroda címe, telefonszáma Körzeti megbízott Neve Magdus József Rendfokozata Mobiltelefonszáma zászlós 06-70-489-34-74 BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság KMB iroda címe, telefonszáma A körzeti megbízott e-mail címe A körzeti megbízott

Részletesebben

Székesfehérvár művészete projektnyitó tanácskozás 2015. november 7. Székesfehérvári Városháza díszterme Program

Székesfehérvár művészete projektnyitó tanácskozás 2015. november 7. Székesfehérvári Városháza díszterme Program Székesfehérvár művészete projektnyitó tanácskozás 2015. november 7. Székesfehérvári Városháza díszterme Program 1. Témakör: Középkor 10.00-10.15. Dr. Marosi Ernő akadémikus, művészettörténész, MTA Bölcsészettudományi

Részletesebben

Korrigendum - Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona - földgáz energia beszerzése

Korrigendum - Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona - földgáz energia beszerzése Korrigendum - Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona - földgáz energia beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/56 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Helyesbítés/2015 EUHL Eljárás fajtája:

Részletesebben

Éjszakai járatok közlekedése 2012. december 24-én 950-es és 950A autóbusz menetrendje

Éjszakai járatok közlekedése 2012. december 24-én 950-es és 950A autóbusz menetrendje Pestszentimre vasútállomás (Vasút utca) - Pestszentlırinc, Béke tér - Határ út M - Rákospalota, Kossuth utca / Rákospalota, Székely Elek út Jelzés: 950A 950 950A 950 950A 950 950A 950 950A 950 P.szentimre

Részletesebben

Kedves Hallgatók! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást.

Kedves Hallgatók! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást. Kedves Hallgatók! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy az első tanítási napon a megadott teremben jelenjetek meg. Az első napra max. 7 200 forint készpénzt hozzatok magatokkal

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Szervezet Név Beosztás, feladatkör Telefon Ajkai Járási Hivatal Cím: 8400 Ajka, Szabadság tér 12. Telefon: 88/511-310 Fax: 88/511-340, 88/511-341 hivatal@ajka.vemkh.gov.hu

Részletesebben

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek

E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek E.ON korszerűsítési munkálatok miatt várható áramszünetek 2015. május TELEPÜLÉS TERÜLET VAGY A MUNKA MEGNEVEZÉSE DÁTUM IDŐPONT BARBACS Szabadság, egész ; Szeder, egész 2015.05.11 08:00-17:00-ig BELED Rákóczi

Részletesebben

Budapest allergológia és klinikai immunológia Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Járóbeteg szakellátás 1106 Budapest Maglódi út 89-91.

Budapest allergológia és klinikai immunológia Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Járóbeteg szakellátás 1106 Budapest Maglódi út 89-91. allergológia és klinikai immunológia Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Járóbeteg szakellátás 1106 Maglódi út 89-91. allergológia és klinikai immunológia Betegápoló Irgalmas Rend Fekvőbeteg szakellátás

Részletesebben

SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS:

SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS: SÜRGŐSSÉGI ÜGYELETI ELLÁTÁS: : : : Csütörtök: : Szombat: Vasárnap: CSAK sürgős műtéti esetek, előzetes telefonos egyeztetés után 16:00-tól másnap reggel 8:00-ig 16:00-tól másnap reggel 8:00-ig CSAK sürgős

Részletesebben

KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226 Tfax: 56/513-395 e-mail: karmentor@brokerroyal.hu. Tisztelt Ajánlattevő!

KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226 Tfax: 56/513-395 e-mail: karmentor@brokerroyal.hu. Tisztelt Ajánlattevő! KÁR-MENTOR Bt. 5000 Szolnok, Arany János út 20. Tel: 56/426-226 Tfax: 56/513-395 e-mail: karmentor@brokerroyal.hu Tisztelt Ajánlattevő! Mellékelten megküldjük a Pilisi Labdarugó Klub részére a Vázlatterv,

Részletesebben

2014. 03. 18. 1/5 20_Mezogazdasagi_I._fordulo

2014. 03. 18. 1/5 20_Mezogazdasagi_I._fordulo 1 Vigh Nikolett Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium, Somogyzsitfa 90% 2 Berecz Elizabet Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium, Kiskunfélegyháza

Részletesebben

Adatszolgáltatás alapadatbázis felállításához bejelentés-köteles kereskedelmi tevékenységről és üzlet működési engedélyről Megye: Pest Kereskedő

Adatszolgáltatás alapadatbázis felállításához bejelentés-köteles kereskedelmi tevékenységről és üzlet működési engedélyről Megye: Pest Kereskedő Adatszolgáltatás alapadatbázis felállításához bejelentés-köteles kereskedelmi tevékenységről és üzlet működési engedélyről Megye: Pest Kereskedő Kereskedelmi hatóság A közhiteles nyilvántartás elérhetősége

Részletesebben

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T 1/5 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/7/2007. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. február 15-én megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata 2008. december 18-ai közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata 2008. december 18-ai közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata 2008. december 18-ai közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 17. napirendi pont: Előterjesztés önkormányzati intézmények intézményvezetői

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorelosztási (IPTV) szolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorelosztási (IPTV) szolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. műsorelosztási (IPTV) szolgáltatásra 6. sz. melléklet Felügyeleti szervek címe, elérhetősége Az ÁSZF készítésének időpontja: 2008. május 16.

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. Terület 2010/2011 tanév. Budapest, 2011. március 19. V-VI. korcsoport "B" kategória fiú csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. Terület 2010/2011 tanév. Budapest, 2011. március 19. V-VI. korcsoport B kategória fiú csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Nagykőrös Toldi Miklós Élelm. Ip. Szakiskola 46,500 1 46,300 2 47,700 1 48,450 1 46,550 1 46,400 1 281,900 2 Makó Makói Okt. Közp., Szakképző Isk. 46,400 2 45,800 3 45,650 3 47,650

Részletesebben

SZÉTV Gépészeti alapismeretek Budapest, 2015. március 16-17. Helyezés Név Intézmény Város

SZÉTV Gépészeti alapismeretek Budapest, 2015. március 16-17. Helyezés Név Intézmény Város 1. Macz István Mechwart András Gépipari és Informatikai Szakközépiskola Debrecen 95 2. Lapatinszki Zoltán Békéscsabai Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépiskola Békéscsaba 93 3. Szuh András Szombathelyi

Részletesebben

20. BÜKKI HEGYI MARATON-KISGYÖRGY ÁDÁM EMLÉKVERSENY Miskolc 2012.06.09 ********** FÉRFI MARATON ABSZOLÚT EREDMÉNYEK **********

20. BÜKKI HEGYI MARATON-KISGYÖRGY ÁDÁM EMLÉKVERSENY Miskolc 2012.06.09 ********** FÉRFI MARATON ABSZOLÚT EREDMÉNYEK ********** ********** FÉRFI MARATON ABSZOLÚT EREDMÉNYEK ********** HELY RSZ NÉV SZÜL EGYESÜLET 1.KÖR 2.KÖR 3.KÖR 4.KÖR CÉL(br) CÉL(ne) TEMPÓ ===== ==== ========================= ==== ===================================

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:14/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

FORMATERVEZÉSI MINTAOLTALMI KÖZLEMÉNYEK

FORMATERVEZÉSI MINTAOLTALMI KÖZLEMÉNYEK FORMATERVEZÉSI MINTAOLTALMI KÖZLEMÉNYEK 02. OSZTÁLY - RUHÁZATI CIKKEK ÉS RÖVIDÁRUK ( 11 ) 0092360 2015.11.23 ( 21 ) D 14 00170 ( 22 ) 2014.10.21. ( 72 ) Gulyás Péter, 1149 Budapest, Egressy út 81./7. (HU)

Részletesebben

SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGOK NYILVÁNTARTÁSA

SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGOK NYILVÁNTARTÁSA SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGOK NYILVÁNTARTÁSA 1. SZÁMÚ SZAVAZÓKÖR (ISKOLA, BICSKEI U. 2.) Jegyzőkönyvvezető: Sulyok Erika Tóthné Bálint Adrienn Katalin (Abony, Kölcsey Ferenc u. 13/A.) elnök Jáger Istvánné

Részletesebben

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 1-jén megtartott rendkívüli ülésének

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 1-jén megtartott rendkívüli ülésének ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 1-jén megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 14-15. Száma: 1-12/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1.

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Híd Fővizsgálatok /2012.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. Híd Fővizsgálatok /2012. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Híd Fővizsgálatok /2012. 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő zrt., H-1134 Budapest, Váci út

Részletesebben

Városgazdálkodási Bizottság ülését 2015. október 21-én 09.00 órára összehívom

Városgazdálkodási Bizottság ülését 2015. október 21-én 09.00 órára összehívom Városgazdálkodási Bizottság ülését 2015. október 21-én 09.00 órára összehívom Az ülés helye: Városháza Rendezvényterem, Napirendek: 1./ az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok tulajdonosi szerkezetével,

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének Egységes szerkezetbe foglalt szöveg Hatályos: 2013. október 22-től Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 25/2012.(XII.27.) önkormányzati rendelete az egészségügyi alapellátás körzeteiről 1 ZÁRADÉK

Részletesebben

osztályvezető elérhetősége: levelezési cím, munkavégzési hely: 8640 Fonyód, Ady Endre utca 39. tel/fax: 85/361-214

osztályvezető elérhetősége: levelezési cím, munkavégzési hely: 8640 Fonyód, Ady Endre utca 39. tel/fax: 85/361-214 Kormányablak Osztály és Okmányirodai Osztály Osztályvezető neve: Dr. Sütő Bernadett Böröndi Franciska osztályvezető elérhetősége: levelezési cím, munkavégzési hely: tel/fax: 85/361-214 e-mail: hivatal@fonyod.gov.hu

Részletesebben

Megadott formatervezési mintaoltalmak

Megadott formatervezési mintaoltalmak 01. OSZTÁLY - ÉLELMISZEREK ( 11 ) 0091635 2011.09.07 ( 21 ) D 10 00124 ( 22 ) 2010.09.07. ( 72 ) Mezei János, 1153 Budapest, Bethlen Gábor u. 13. (HU) ( 73 ) Királyi Marcipán Desszert Kft., 1153 Budapest,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2015. április 30-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2015. április 30-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2015. április 30-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a házi gyermekorvosi és fogorvosi megállapodások módosítására Előterjesztő: Előkészítő: dr. Váliné Antal

Részletesebben

Somogy Megyei Kormányhivatal felnőttképzést folytató intézmények jegyzéke érvényes 2016. január 6-tól

Somogy Megyei Kormányhivatal felnőttképzést folytató intézmények jegyzéke érvényes 2016. január 6-tól megnevezése Tamás Autósiskola kft "D" kategória- Autóbuszvezető és Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány- Autóbuszvezetői alap + Felkészítés a személyszállítás során alkalmazott infokommunikációs eszközök

Részletesebben

MEGYE BOLT NÉV IR.SZ. VÁROS CÍM

MEGYE BOLT NÉV IR.SZ. VÁROS CÍM MEGYE BOLT NÉV IR.SZ. VÁROS CÍM Bács-Kiskun 1.sz. ABC 6076 Ágasegyháza Rákóczi u. 18.sz. Bács-Kiskun 12.sz. Élelmiszer 6088 Apostag Hunyadi u. 4. Bács-Kiskun 26.sz. ABC 6430 Bácsalmás Szent J. u. 40. Bács-Kiskun

Részletesebben

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Megyei Adó- és Vámigazgatóságai közérdekű információi: Igazgatói titkárság. H - Cs: 08:30-16:00 P: 08:30-13:30

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Megyei Adó- és Vámigazgatóságai közérdekű információi: Igazgatói titkárság. H - Cs: 08:30-16:00 P: 08:30-13:30 A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Megyei Adó- és i közérdekű információi: NAV Repülőtéri Igazgatósága Igazgatói titkárság H - Cs: 08:30-16:00 P: 08:30-13:30 Szabálysértési ügyekben H - Cs: 08:30-16:00 P: 08:30-13:30

Részletesebben

Cégnév Címe Támogatás összege (Ft) Felhasználás helye

Cégnév Címe Támogatás összege (Ft) Felhasználás helye Cégnév Címe Támogatás összege (Ft) Felhasználás helye 3G-Line Kft. 8900 Zalaegerszeg, Szellőháti u. 4. 77.000,- BGF PSZFK Zalaegerszegi Intézet (8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató

Részletesebben

Megállapított jogkövetkezmények összege (Ft ) 1074 Budapest, Dohány utca 94. utca 6. 398 067 000 392 781 000

Megállapított jogkövetkezmények összege (Ft ) 1074 Budapest, Dohány utca 94. utca 6. 398 067 000 392 781 000 1. 2. 3. 4. AGROFRUIT-LINE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., asz: 14966350-2-42 (adószám törölve: 2013.07.31.) SAROZ INVEST Kft., asz: 23129548-2-43 (adószám törölve: 2013.09.19) Bács-Ász-Gabona Kereskedelmi

Részletesebben

A Polgármester jelöltek a következők: Dr. Harangozó Tamás. A 2010. ÉVI KÉPVISELŐ JELÖLTEK választókerületenként a következők:

A Polgármester jelöltek a következők: Dr. Harangozó Tamás. A 2010. ÉVI KÉPVISELŐ JELÖLTEK választókerületenként a következők: K Ö Z L E M É N Y a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek 2010. október 3. napjára kitűzött választására, valamint a települési kisebbségi önkormányzati képviselők általános választására Szekszárd

Részletesebben

Az Újpesti Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft Védőnői Szolgálata által ellátott iskolák

Az Újpesti Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft Védőnői Szolgálata által ellátott iskolák Az Újpesti Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft Védőnői Szolgálata által ellátott iskolák Megyeri Úti Általános Iskola 1044 Bp., Megyeri út 20. 230 30 71 védőnő: Balogh Renáta rendelési idő: hétfő 8

Részletesebben

15-09-072818 2014. március 5. Nyíregyházi Törvényszék. 05-09-012124 2014. március 5. Miskolci Törvényszék. 09-09-020448 2014. március 5.

15-09-072818 2014. március 5. Nyíregyházi Törvényszék. 05-09-012124 2014. március 5. Miskolci Törvényszék. 09-09-020448 2014. március 5. A többször módosított 1991. évi XLIX. tv. (Cstv.) 63/B. (1) bekezdése alapján felhívjuk a Tisztelt Hitelezőket, hogy amennyiben az alábbi felszámolási eljárásokban bárkinek hitelt érdemlő tudomása van

Részletesebben

Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás

Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/96 Beszerzés tárgya: Szállítási (keret)szerződés keretében tisztítószerek és tisztító eszközök

Részletesebben

DEBRECENI ÜGYVÉDI KAMARA

DEBRECENI ÜGYVÉDI KAMARA DEBRECENI ÜGYVÉDI KAMARA sz. I. em. Telefon: 06-52-533-266, 06-52-416-398, Fax: 06-52-533-265 E-mail: debreceniugyvedi.kamara@upcmail.hu Honlap: http://www.debreceniugyvedikamara.hu/ ÜGYELETI REND Debrecen

Részletesebben

VI. fejezet (251. (2) bek.)

VI. fejezet (251. (2) bek.) (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítőben történő közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérő a Kbt. mely rendelkezése (, bekezdés, pont) alapján tartozik annak a hatálya

Részletesebben

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2013. december 12-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2013. december 12-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Kivonat Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2013. december 12-ei ülésének jegyzőkönyvéből: 189/2013.(XII.12.) sz. önkormányzati határozat: Megállapodás a Törökszentmiklós és Térsége Többcélú

Részletesebben

PÉCSI HATÁR R TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK XI.

PÉCSI HATÁR R TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK XI. PÉCSI HATÁR R TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK XI. Pécs 2010 PÉCSI HATÁR R TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEK XI. TANULMÁNYOK QUO VADIS RENDVÉDELEM? SZABADSÁGJOGOK, TÁRSADALMI KÖTELEZETTSÉGEK ÉS A BIZTONSÁG CÍM TUDOMÁNYOS KONFERENCIÁRÓL

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkezõ szálláshelyekrõl

NYILVÁNTARTÁS a szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkezõ szálláshelyekrõl Velem Községi... önkormányzat megnevezése NYILVÁNTARTÁS a szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkezõ szálláshelyekrõl A nyilvántartás vezetése a 239/2009. (.10.) Korm. rendelet 12. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

Egyéni Összetett Jegyzõkönyv - IV.korcsoport

Egyéni Összetett Jegyzõkönyv - IV.korcsoport Egyéni Összetett Jegyzõkönyv - IV.korcsoport Országos Verseny UTE F 21.6.8. Versenyzõ Szül Iskola Város 1 Szûcs Valdó 1995 Belvárosi Magyar-Angol Két tanítási Nyelvû Zalaegerszeg Ált.Isk 11,85 224 68,9

Részletesebben

NYUGAT-DUNÁNTÚLI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS TERMÉSZETVÉDELMI FELÜGYELŐSÉG 9700 Szombathely, Vörösmarty u. 2., 9701 Pf.: 183

NYUGAT-DUNÁNTÚLI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS TERMÉSZETVÉDELMI FELÜGYELŐSÉG 9700 Szombathely, Vörösmarty u. 2., 9701 Pf.: 183 NYUGAT-DUNÁNTÚLI KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS TERMÉSZETVÉDELMI FELÜGYELŐSÉG 9700 Szombathely, Vörösmarty u. 2., 9701 Pf.: 183 Kérjük válaszában hivatkozzon iktatószámunkra! Szám: Jogi ea: Műszaki ea.: 1082-2/1/2014.II.

Részletesebben

Szombathely, 2012.06. 1-3. Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda Döntő

Szombathely, 2012.06. 1-3. Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda Döntő Szombathely, 2012.06. 1-3. Magyar Egyetemi- Főiskolai Országos Bajnokság Kosárlabda Döntő 2011 után ismét Szombathely SZoESE és NYME SEK rendezhette meg a népszerű sporteseményt. A MEFOB Döntő két helyszínen

Részletesebben

II. Közigazgatási és munkaügyi bíróságok

II. Közigazgatási és munkaügyi bíróságok II. Közigazgatási és munkaügyi bíróságok 2. 1. Munkaügyi perek a közigazgatási és munkaügyi bíróságoknál Terület Az érkezett A befejezett munkaügyi perek száma Fővárosi Törvényszék 4 456 5 066 2 725 Pécsi

Részletesebben

alapterülete összesen Helyrajzi szám helyiség címe

alapterülete összesen Helyrajzi szám helyiség címe Helyrajzi szám helyiség címe alapterülete összesen épületen belüli elhelyezkedése (m2) 34333 0 A 1 Akácfa u. 37.-39. 382 udvari pince 34321 0 A 1 Akácfa u. 40. 72 légó pince 34331 0 A 1 Akácfa u. 43. 139

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 24-én megtartott nyílt ülésről.

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 24-én megtartott nyílt ülésről. 165/10/2015. Zala Megye Ortaháza Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 24-én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 71/2015(XI.24.) kt. határozat. Tárgykód: El6

Részletesebben

FÜGGELÉKEK. 1. számú függelék MŰEMLÉK ÉPÜLETEK. Műemlék, nyilvántartási számmal. Tömbszám Utca, házszám. Egyéb védelem

FÜGGELÉKEK. 1. számú függelék MŰEMLÉK ÉPÜLETEK. Műemlék, nyilvántartási számmal. Tömbszám Utca, házszám. Egyéb védelem MŰEMLÉK ÉPÜLETEK 1. számú függelék Tömbszám hrsz Utca, házszám Műemlék, nyilvántartási számmal Egyéb védelem 96 24569 Akadémia u. 2, Széchenyi rkp. 1, Roosevelt tér 9 M 15440 135 24908 Alkotmány utca 10,

Részletesebben

Ifjúsági-, és felnőtt Tereptriatlon egyéni Országos Bajnokság

Ifjúsági-, és felnőtt Tereptriatlon egyéni Országos Bajnokság OB ifjúsági nő 1 24 Puruczki Dorina 02:19:23 00:00:00 00:11:58 01:13:37 00:53:48 OB ifjúsági férfi 1 18 Szöllősi Ferenc SZKHSE 01:46:32 00:00:00 00:09:52 00:52:05 00:44:33 2 36 Bognár Ábel Triatlon Villám

Részletesebben

PostaPontok listája. Téli nyitva tartás (10.01-03.31) * 11.01-03.31 ** 09.01-05.31. Nyári nyitva tartás (04.01-09.30) * 04.01-10. 31 ** 06.01-08.

PostaPontok listája. Téli nyitva tartás (10.01-03.31) * 11.01-03.31 ** 09.01-05.31. Nyári nyitva tartás (04.01-09.30) * 04.01-10. 31 ** 06.01-08. Budapest 1036 Árpád Fejedelem útja 103. 11045 sz. MOL 387-8740 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00 0:00-24:00

Részletesebben

9700 Szombathely, Vörösmarty u. 2., 9701 Pf.: 183

9700 Szombathely, Vörösmarty u. 2., 9701 Pf.: 183 NYUGAT-DUNÁNTÚLI KÖRNYEZETVÉDELMI, TERMÉSZETVÉDELMI ÉS VÍZÜGYI FELÜGYELŐSÉG 9700 Szombathely, Vörösmarty u. 2., 9701 Pf.: 183 Kérjük válaszában hivatkozzon iktatószámunkra! Szám: 114-8/2/2012. II. Ea.:

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje

Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje 3./ Az ügyfélfogadás időpontjai az Okmányiroda kivételével: Polgármesteri Hivatal Emőd, Kossuth tér 1. Hétfő : 8.00-16.00 -ig Szerda: 8.00-17.00 -ig Péntek:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Villamosmérnöki és az Informatikai Tudományok Habilitációs Bizottság és Doktori Tanács 2013. április 25-i üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Villamosmérnöki és az Informatikai Tudományok Habilitációs Bizottság és Doktori Tanács 2013. április 25-i üléséről BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KAR 400.007/ /2013. JEGYZŐKÖNYV a Villamosmérnöki és az Informatikai Tudományok Habilitációs Bizottság és Doktori Tanács 2013.

Részletesebben

I. A polgármester az alábbi komfortos és összkomfortos helyreállított lakásokat jelölte ki bérbeadásra:

I. A polgármester az alábbi komfortos és összkomfortos helyreállított lakásokat jelölte ki bérbeadásra: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Szombathely Megyei Jogú Város Polgármestere pályázatot hirdet - helyreállított komfortos vagy összkomfortos lakás és - lakás helyreállításának vállalásával történő bérbeadásra nagykorú

Részletesebben

Cégjegyzékszám/ Company register number/ Firmenbuchnumm er. Megnevezése Name of the company/ Konfession. DIVERGO TRANS Ker.és Szolg.Kft (kt.a.

Cégjegyzékszám/ Company register number/ Firmenbuchnumm er. Megnevezése Name of the company/ Konfession. DIVERGO TRANS Ker.és Szolg.Kft (kt.a. CSE-LEX Fizetésképtelenségi és megszűntetési eljárások 2015.06.11 Szakértő/ Expert Gazdálkodó szervezet /Company /Unternehmensorganosation Eljárás /Procedure /Prozess Ssz. Eljárás azonosító/ procedure

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

M-1 1. számú melléklet a rendelethez: Védelem alatt álló épületek listája. Műemlékek (országos jelentőségű védelem alatt álló épületek)

M-1 1. számú melléklet a rendelethez: Védelem alatt álló épületek listája. Műemlékek (országos jelentőségű védelem alatt álló épületek) M-. számú melléklet a rendelethez: Védelem alatt álló épületek listája Műemlékek (országos jelentőségű védelem alatt álló épületek) épület helyrajzi szám r.k. plébániatemplom 3690 református templom 3705

Részletesebben

internet szolgáltatás nyújtása az OFFI Zrt. részére 2015/2017 - tájékoztató az eljárás eredményéről

internet szolgáltatás nyújtása az OFFI Zrt. részére 2015/2017 - tájékoztató az eljárás eredményéről internet szolgáltatás nyújtása az OFFI Zrt. részére 2015/2017 - tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/142 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának 2012. április 25. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának 2012. április 25. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. április 25. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Dr. Tóth Andrea jegyző,

Részletesebben

Diákolimpia Mezei Futóverseny Országos Döntő

Diákolimpia Mezei Futóverseny Országos Döntő Egyéni Eredmények Pos Név Sz.év Csapatnév Rajtszám Célidő óó:pp:mp:tmp 1 GYÜRKÉS Viktória 1992 Budapest VIII., Vörösmarty Mihály Gimn. 1477 00:10:56:300 2 OHN Kinga 1991 Szekszárd, Garay János Gimn. 1571

Részletesebben

Budapest. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap. Alkotás utca 7618/3 hrsz Non-Stop ABC 0.00-24.00. vonaljegy Batthyány téri aluljáró hév felöli oldal

Budapest. Cím Cégek Hétköznap Szombat Vasárnap. Alkotás utca 7618/3 hrsz Non-Stop ABC 0.00-24.00. vonaljegy Batthyány téri aluljáró hév felöli oldal Budapest I. kerület Alkotás utca 7618/3 hrsz Non-Stop ABC 0.00-24.00 Batthyány téri aluljáró hév felöli oldal Relay újságos 5.00-20.00 Batthyány téri aluljáró Relay újságos 6.00-19.00 6.00-14.00 6.00-15.00

Részletesebben

MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 20. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 20. FORDULÓ U-19-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT

MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT 20. FORDULÓ FELNŐTT EREDMÉNYEK 20. FORDULÓ U-19-ES EREDMÉNYEK TABELLA FELNŐTT Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatósága Telefonok: 74/511-123 7100 Szekszárd, Keselyűsi u 3. 74/511-124 E-mail: tolnalsz@enternet.hu Fax: 74/412-857 Honlap cím: www.tolnalsz.hu 19/2011-2012

Részletesebben

A B C D E Márkaképivselet Irányítószám Város Cím 01.jan MAMMUT BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1024 Budapest Lövőház u. 2-6. Zárva ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1117

A B C D E Márkaképivselet Irányítószám Város Cím 01.jan MAMMUT BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1024 Budapest Lövőház u. 2-6. Zárva ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1117 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 E 01.jan MAMMUT BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Budapest Lövőház u. -. ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 1 Budapest Október Huszonharmadika utca - DUNA PLAZA MÁRKAKÉPVISELET Budapest Váci út 1. WEST END CITY

Részletesebben

Július 20. szerda. Bethlen Gábor sátor. Tusnádfürdő, 2016. július 20 22. Nemzetpolitikai Kutatóintézet szervezésében.

Július 20. szerda. Bethlen Gábor sátor. Tusnádfürdő, 2016. július 20 22. Nemzetpolitikai Kutatóintézet szervezésében. Bethlen Gábor sátor Nemzetpolitikai Kutatóintézet szervezésében Tusnádfürdő, 2016. július 20 22. Július 20. szerda 12:45 Megnyitó Szilágyi Péter Nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár, ME Nemzetpolitikai

Részletesebben

Cégjegyzékszám/ Company register number/ Firmenbuchnumm er. Megnevezése Name of the company/ Konfession. DIVERGO TRANS Ker.és Szolg.Kft (kt.a.

Cégjegyzékszám/ Company register number/ Firmenbuchnumm er. Megnevezése Name of the company/ Konfession. DIVERGO TRANS Ker.és Szolg.Kft (kt.a. CSE-LEX Fizetésképtelenségi és megszűntetési eljárások 2015.05.05 Szakértő/ Expert Gazdálkodó szervezet /Company /Unternehmensorganosation Eljárás /Procedure /Prozess Ssz. Eljárás azonosító/ procedure

Részletesebben

II. Cserhát Tour. 80 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista. Nem/Kategória:

II. Cserhát Tour. 80 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista. Nem/Kategória: U19 1 261 SÁNDOR Tamás 1998 02:22:19.967 Salgótarján 36 35 33.7 km/h +00:00:00.000 2 269 STODULKA Máté 1998 02:32:31.950 Budapest 65 62 31.5 km/h +00:10:11.983 3 304 PÉCSELI Gergő 1998 02:55:37.257 93

Részletesebben