ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. A Termékek mellett feltüntetett árak egy darab termékre vonatkoznak.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. A Termékek mellett feltüntetett árak egy darab termékre vonatkoznak."

Átírás

1 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Termékek, árak A Termékek mellett feltüntetett árak egy darab termékre vonatkoznak. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, a csomagolási költséget. A Webáruház fenntartja az esetleges árváltozás jogát. A Termékek árainak feltüntetésekor a Webáruház a tőle elvárható legnagyobb gondossággal jár el, azonban esetleges technikai, adatrögzítési, illetve nyomdai hibák előfordulhatnak. Az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák esetén a Webáruház ajánlati kötöttsége nem áll fenn, az ilyen hibákét felelősséget nem vállal. A Webáruház termékei speciálisan lovagláshoz és az azzal kapcsolatos tevékenységek végzésére alkalmasak. A Webáruházban minden termékről részletes leírás található. A Webáruházban található Termékek általában raktáron vannak. Ha a megrendelés során kiderül, hogy a Termék nincs raktáron, a Vevőnek lehetősége van az adott Termék előrendelésére, illetve a megrendelés módosítására, törlésére. A Termék megrendelésével kapcsolatos további információkat a Webáruház ügyfélszolgálata tud nyújtani (info@lovasplaza.hu; 06-27/ ; 06-20/ ). A jelen pont szerinti esetből eredő bárminemű kártérítést elutasítunk. Megrendelés, csomagolás A Webáruházban történő telefonos vagy internetes rendeléssel minden Vevő kijelenti, hogy elfogadja jelen általános szerződési feltételeket, tisztában van a vásárlás folyamatával. Rendelni telefonon és az internetes oldalunkon ( is lehet. Minimális rendelési összeg NINCS! Téves megrendelés esetén a Vevő még a csomag feladását megelőzően ben az info@lovasplaza.hu címen (ez az cím védett a spamkeresőktől, a Javascript használatát engedélyezni kell) vagy telefonon a 06-27/ es telefonszámon mondhatja le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben a rendelést a Vevő által kért módon nem teljesíthető, a rendelést következmények nélkül lemondható. A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A megrendelt Termékek csomagolási költségét a Webáruház viseli.

2 A szállítási határidő: 3-5 nap (kivéve amennyiben előrendelésre van szükség a Webáruház nagykereskedő partnereitől). Amennyiben előrendelésre van szükség a Webáruház nagykereskedő partnereitől, arról a Webáruház értesíti a Vevőt. Szállítási módok és feltételek Külföldre Terméket nem áll módunkban szállítani. A Webáruházban az alábbi szállítási módok igénybe vételére van lehetőség, amelyet a Vevő a vásárlás folyamata során tetszőlegesen választhat ki. Házhozszállítás futárszolgálattal: Rendelési összeg (Ft) Szállítási díj (Ft) ,- Ft felett INGYENES ,- Ft alatt 1.490,- Ft A házhoz szállítás hétköznap 8 és 16 óra között történik. A Futár két alkalommal kísérli meg a csomag kézbesítését. További szállítással kapcsolatos információ a Webáruház ügyfélszolgálatától kérhető a 06-27/ telefonszámon. Átvétel a postán: Ebben az esetben a csomag a Vevő szállítási címéhez legközelebb eső Posta hivatal címére kerül kézbesítésre. Az országhatárhoz közel lakó külföldi Vevők is választhatják ezt a szállítási módot. Rendelési összeg (Ft) Szállítási díj (Ft) ,- Ft felett INGYENES ,- Ft alatt 1.490,- Ft A csomag átvételére a Posta hivatal nyitvatartási idejében van lehetőség. További átvétellel kapcsolatos információ a Webáruház ügyfélszolgálatától kérhető a 06-27/ telefonszámon. Fizetési módok és feltételek A Webáruházban az alábbi fizetési módok igénybe vételére van lehetőség, amelyet a Vevő a vásárlás folyamata során tetszőlegesen választhat ki: Banki átutalás: A rendelés végösszege a (CIB Bank Zrt.) számú bankszámlára történő átutalással teljesíthető. A csomag továbbítására a végösszegnek a Webáruház számláján történő jóváírásának napján kerül sor.

3 Fizetés átvételkor (utánvét): A rendelés végösszegét a Vevő a csomag átvételekor fizeti meg. Bankkártyás fizetés: A CIB Bank Zrt. biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB Bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a Vevőt a Webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Kártyás fizetés esetén a csomag továbbítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelést töröljük rendszerünkből, amelyről a Vevőnek t küldünk. A bankkártyás fizetés költségét a Webáruház viseli. Bankkártyás fizetésre telefonos rendelés esetén nincs lehetőség. Jótállás, szavatosság, garancia A Webáruház által forgalmazott termékekre a Ptk. szerinti szavatosságot vállal, vagy vállalnak a Webáruház beszállítói. Szavatosság időtartama 6 (azaz hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (azaz két) év áll a Vevő rendelkezésére. Szavatossági igény esetén a Vevő kérheti: a) elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a Webáruház a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget; b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a Webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (A vásárlástól számított 6 (azaz hat) hónapig a Webáruháznak kell bizonyítania, hogy a Termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a Termékben. 6 (azaz hat) hónap letelte után a Vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba a Termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.) A Kifogások érvényesítésének helye: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36. Az itt nem szabályozott kérdésekben a 117/1991. kormányrendelet rendelkezései irányadók. Elállási jog, csere

4 A Vevő a Termék átvételét követő 8 (azaz nyolc) munkanapon belül ben, az info@lovasplaza.hu címre megküldve indoklás nélküli értesítésével elállhat a vásárlástól. A Terméket eredeti, sértetlen állapotában a számlával együtt kell visszaküldeni címünkre. A csomag visszaküldésének címe: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36. Ebben az esetben a Webáruház a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és a Termék visszaszolgáltatását követő 30 (azaz harminc) napon belül banki átutalással, a Vevő által megadott bankszámlára téríti vissza. A visszautalt összegből a Webáruház jogosult levonni a fizetéssel és szállítással kapcsolatosan esetlegesen felmerült tranzakciós költségeket. A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a Termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége) abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie. Az elállási jog kizárólag sértetlen állapotú, nem használt és hiánytalan gyári csomagolásban visszaérkező Termékekre vonatkozik. Az átvétel után megsérült Termékekre az elállási jog nem vonatkozik. Az itt nem szabályozott kérdésekben a 17/1999. kormányrendelet rendelkezései irányadók. A Vevőnek lehetősége van a Termék kicserélésére az átvételt követő 8 (azaz nyolc) belül. Ilyen esetben a Termék átvételét követő 8 (azaz nyolc) munkanapon belül a Terméket eredeti, sértetlen állapotában a számlamásolattal együtt kell visszaküldeni címünkre. A visszaküldéssel egyidejűleg a Vevőnek ben az info@lovasplaza.hu címre kell jeleznie a kért cseretermék cikkszámát, színét, méretét. A csomag visszaküldésének címe: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36. A Termék visszaérkezését követő 3 (azaz három) munkanapon belül a kért csereterméket megküldjük a Vevőnek (amennyiben nincs szükség előrendelésre). Az akciós feltételekkel megrendelt, valamint időszakos vásárlási kedvezmény igénybevételével teljesített termékek kicserélése esetén az alábbi szabályok az irányadóak. A Vevő az eredeti feltételek (akciós árcsökkentés vagy vásárlási kedvezmény) szerint jogosult azonos Terméket választani, azonban akciós árcsökkentéssel vagy vásárlási kedvezménnyel nem érintett, eredetitől eltérő termékek választása esetén az eredeti termékhez kapcsolódó csökkentett ár vagy vásárlási kedvezmény nem alkalmazható. Adatvédelem A Webáruházban, illetve a telefonon történő regisztrációval és vásárlással a Vevő által megadott személyes adatok (név, cím, telefonszám, cím) rögzítésre kerülnek. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az internetes vagy a telefonos regisztrációval és a vásárlással a Vevő adatainak kezeléséhez való írásbeli hozzájárulását megadottnak tekintjük.

5 Ezeket az adatokat kizárólag megrendelési teljesítéséhez, valamint a Vevő hozzájárulása esetén hírlevél küldői tevékenységhez használjuk fel. A Vevő személyes adatait kizárólag a Webáruház üzemeltetője a Medius Invest Kft. (Telephely: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36., Cégjegyzékszám: Cg ) jogosult kezelni, azokat harmadik fél részére nem adja át. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló évi LXIII. törvény és kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló évi CXIX. törvény alapján történik. A személyes adatok kezeléséről a Vevő bármikor tájékoztatást kérhet, illetve a hozzájárulása alapján a Vevőnek küldött hírlevél küldését bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül megtilthatja, és így hozzájáruló nyilatkozatát visszavonhatja az alábbi elérhetőségek egyikén: Lovasplaza.hu ügyfélszolgálat info@lovasplaza.hu Cím: 2120 Dunakeszi, Huszka J. u. 36. Telefonszám: 06-20/ Az Adatvédelmi Biztos Irodája által kiadott adatkezelési nyilvántartási szám: Egyéb A Webáruház bármilyen része, így a képi és szöveges tartalmak is kizárólag a Webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel! A Webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulása szükséges az oldalra mutató link létrehozásához is. A Vevőnek tudomása van arról, hogy a megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti, illetve ezen adatokat telefonos megrendelés esetén a Webáruház munkatársának megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk. I. Internetes rendelés esetén A VÁSÁRLÁS FOLYAMATA

6 1. lépés: Kattintson a Kosárba rakom (a Termék mellett jobb oldalon) ikonra. Ezzel a kiválasztott termék bekerül a kosarába. 2. lépés: Kosárba rakom ikon mellett ki tudja választani a termékek darabszámát. Alapértelmezésben a rendszer 1 db-ot ajánl fel. Önnek lehetősége van egyszerre több darabot is kiválasztani. Amennyiben a kiválasztott termék jelenleg nincs raktáron, Önnek lehetősége van az adott termék előrendelésére, illetve törlésére. A Termék megrendelésével kapcsolatos bővebb információkkal az Ügyfélszolgálat tud szolgálni. 3. lépés: A rendszer ezt követően megmutatja Önnek a kosár tartalmát (Termék/Mennyiség/Ár/Végösszeg). Ennél a lépésnél Önnek lehetősége van a kosár tartalmának módosítására. Választhat újabb termékeket is, vagy lecserélheti a kosárban lévőt. Amennyiben az adott Termék nincs raktáron, ugyan Ön látni fogja a kosárban, de természetesen nem fogjuk Önnek megküldeni, így annak árát sem kell kifizetnie. 4. lépés: Amennyiben véglegesíteni szeretné rendelését, úgy kattintson a Pénztár ikonra. 5./A lépés: Amennyiben Ön Visszatérő Vásárló kérjük, jelentkezzen be felhasználó nevével és jelszavával. Ezt követően lehetősége van leellenőrizni, illetve módosítani a Számlázási címet és a Szállítási adatokat. Ezen adatokat a Tovább ikonra történő kattintással tudja elfogadni. 5./B lépés: Amennyiben Ön Új Vásárló kérjük, töltse ki a regisztrációs adatlapunkat. A regisztrációról rövidesen emlékeztető t küldünk Önnek jelszaváról és felhasználó nevéről. A Használati feltételek áttanulmányozását követően kattintson a sor végén látható négyzetbe, amellyel elfogadja azt. Tájékoztatjuk, hogy a regisztráció érvényesítéséhez nélkülözhetetlen a Használati feltételek jóváhagyása. Ezt követően lehetősége van leellenőrizni, illetve módosítani a Számlázási címet és a Szállítási adatokat. Ezen adatokat a Tovább ikonra történő kattintással tudja elfogadni. 6. lépés: A Szállítási mód kiválasztása következik. Ön a megrendelt terméket Futár szolgálat útján kaphatja meg. Ezen az oldalon megtalálja a Szállítási módokra vonatkozó legfontosabb információkat és az esetleges díjtételeket. A Tovább ikonra történő kattintással tud tovább lépni. 7. lépés: Ezt követően a Fizetési mód kiválasztása történik. A Webáruházban Banki átutalással, Bankkártyás fizetéssel (CIB Bank), illetve utánvéttel tud fizetni. Ezen az oldalon megtalálja a Fizetési módokra vonatkozó legfontosabb információkat. A Tovább ikonra történő kattintással tud a következő oldalra lépni. 8. lépés: Ezen az oldalon ismét áttekintheti rendelését (Termék, Mennyiség/Ár/Végösszeg/ Szállítási cím/szállítási mód/fizetési mód/támogatás összege). Lehetősége van arra is, hogy egyéb fontos információit (pl.: kapucsengő száma, stb.) az ott található ablakba beírja. A Rendelés jóváhagyása ikonra kattintva a rendelés elküldésre kerül.

7 9. lépés: Rendeléséről ben értesítjük Önt. II. Telefonos rendelés esetén: 1. lépés: Ügyfélszolgálatunkon (20/ ; 06-27/ ) munkatáraink fogadják az Ön rendelését. Munkatársaink a rendelést megelőzően tájékoztatják Önt a vásárlási feltételek (ÁSzF) legfontosabb tudnivalóiról. 2. lépés: Rendeléséhez alábbi adatokra van szükség: - Szállítási név és cím: - Telefonszám: - Termék neve: - Termék cikkszáma (ezt az ötjegyű számot a Termék képére kattintva találja meg a termék neve alatt): - Termék színe: - Termék mérete: - Termék darabszáma: 3. lépés: Munkatársunk tájékoztatja Önt a szállítási módjáról és feltételekről. Ön a megrendelt terméket jelenleg Futár szolgálat útján kaphatja meg. 4. lépés: Munkatársunk tájékoztatja Önt a lehetséges fizetési módokról és feltételekről. Ezt követően a Fizetési mód kiválasztása történik. Lehetőség van Banki átutalással, illetve utánvéttel történő fizetésre. 5. lépés: Munkatársunk véglegesíti a rendelését (Termék, Mennyiség/Ár/Végösszeg/ Szállítási cím/szállítási mód/fizetési mód). Lehetősége van arra is, hogy egyéb fontos információit (pl.: kapucsengő száma, stb.) itt megadja.

Szállítási információk

Szállítási információk Szállítási információk A csomagok házhoz szállítása a Magyar Postával történik, a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül, a mindenkor érvényes postai díjszabás szerint. Szállítási díj Ingyenes a

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Inventor Klíma webáruház unknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5.

EQ-Skill Humán Tanácsadó és Vezetőfejlesztő Kft. www.eqskill.hu 1022 Budapest, Bimbó út 5. JELENTKEZÉSI LAP LÓ MEDIÁLTA ÖNISMERETI TRÉNINGPROGRAM 2016. SZEPTEMBER 9-10. PORVA-SZÉPALMAPUSZTA, HOTEL SZÉPALMA ÉS MÉNESBIRTOK Kérjük, gondosan olvassa el az alábbi Jelentkezési lapot, töltse ki, és

Részletesebben

Segítünk online ügyféllé válni Kisokos

Segítünk online ügyféllé válni Kisokos Segítünk online ügyféllé válni Kisokos Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk, ha Ön is megismerkedne Online ügyfélszolgálatunkkal, melyen keresztül kényelmesen, könnyedén, sorban állás nélkül intézheti energiaszolgáltatással

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) "HUBERTUS" Kft. (cégjegyzékszám: 02-09-060077, székhely: 7624 Pécs, Hungária utca 53. / 1.., levelezési cím: 7624 Pécs, Hungária utca 53. / 1..), mint a(z) Szekszárdi NÖVÉNY Zrt.

Részletesebben

IGÉNYLŐLAP AZ ELŐFIZETŐI-HOZZÁFÉRÉSI PONT FÖLDRAJZI HELYÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA ÁTHELYEZÉS

IGÉNYLŐLAP AZ ELŐFIZETŐI-HOZZÁFÉRÉSI PONT FÖLDRAJZI HELYÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA ÁTHELYEZÉS IGÉNYLŐLAP AZ ELŐFIZETŐI-HOZZÁFÉRÉSI PONT FÖLDRAJZI HELYÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA ÁTHELYEZÉS Szolgáltató: Magyar Telekom Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Adószám: 10773381-2-44 Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041928

Részletesebben

Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS. v2.9.28 ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ

Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS. v2.9.28 ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ v2.9.28 Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ AW STUDIO Nyíregyháza, Luther utca 5. 1/5, info@awstudio.hu Árverés létrehozása Az árverésre

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. Devizanem éves Kamat 22,13 % THM 1. 500.000 Ft, 3 év futamidő THM 1. 3 millió Ft, 5 év futamidő KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek eire vonatkozóan Hatályos: 2016.július 1-től 2016. július 1-jén vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek: éves Kamat 22,13 % 24,89 % 24,89

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Általános tudnivalók A jelen általános szerződés feltételek hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi ügyletre, amely a szepzoldfu.hu

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

Vodafone ReadyPay. Használati útmutató

Vodafone ReadyPay. Használati útmutató Vodafone ReadyPay Használati útmutató 1 - Párosítás Bluetooth-on keresztül, első beállítások 2 - Fizetés 3 - Menüpontok Párosítás Bluetooth-on keresztül, első beállítások Az első lépés Megjegyzés: A ReadyPay

Részletesebben

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL HIRDETMÉNY FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ BANKSZÁMLÁKRA ÉS FIZETÉSI MŰVELETEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁRÓL A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30.

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Közreműködtek: Petrován Pál Hálózati Ország Igazgató és Kerékgyártó Miklós Pénzügyi Igazgató 1 Töltse fel GO!STORE egyenlegét! Fődíj: 1.000.000 Ft plusz feltöltés

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF) (Verzió 8.0 Hatályos 2016.05.12-től) A 7és17 webáruház és/vagy honlap (http://www.7es17.hu/) böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta

Részletesebben

bombafigura.hu Vásárlási feltételek

bombafigura.hu Vásárlási feltételek bombafigura.hu Vásárlási feltételek A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva megtekintheti annak

Részletesebben

Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás

Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás Tisztítószerek és tisztító eszközök beszerzése (14669/2014.)- módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/96 Beszerzés tárgya: Szállítási (keret)szerződés keretében tisztítószerek és tisztító eszközök

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész)

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/61 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek ÁszF

Általános Szerződési Feltételek ÁszF Általános Szerződési Feltételek ÁszF Amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben

Részletesebben

A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata

A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata A Budavár Tours ajándékutalvány megvételének szabályzata 2016-06-13 Fogalmak Szolgáltató Budavár Tours Utazási Iroda 1011 Budapest, Batthyány tér 5 6. Adószám: 10382972-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-068296

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Amennyiben vásárlója kívánsz lenni az INSTYLEHOMETEXTIL Webáruháznak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket, és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Jelen ÁSZF tartalmazza az ezustos.hu webáruház használatának feltételeit az alábbiak szerint: I. A Webáruház címe: www.ezustos.hu II. A webáruház üzemeltetőjének adatai:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a www.petissimo.hu webáruháznak (a továbbiakban Webáruház), figyelmesen olvassa el

Részletesebben

Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez

Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez Útmutató a vízumkérő lap kitöltéséhez A vízumkérő lap ( Visa application form of the People s Republic of China, Form V. 2013 ) az egyik legfontosabb dokumentum, amit a kínai vízumra való jelentkezésnél

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a ajandekok-evfordulora.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Szolgáltató Adatai: Best Selection Kft. Székhelye: 1103 Budapest, Noszlopy utca 64. 4. em. 13. adószáma: 24186016-2-42 cégjegyzékszáma: 01-09-994586 bankszámlaszáma:...

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek. 1. Bevezetés. 2. Eladó adatai

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek. 1. Bevezetés. 2. Eladó adatai Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1. Bevezetés Aki a www.lullaberry.hu webáruházban (továbbiakban Webáruház) regisztrációval vagy anélkül böngészik (a továbbiakban: Felhasználó), köteles

Részletesebben

EPER E-KATA integráció

EPER E-KATA integráció EPER E-KATA integráció 1. Összhang a Hivatalban A hivatalban használt szoftverek összekapcsolása, integrálása révén az egyes osztályok, nyilvántartások között egyezőség jön létre. Mit is jelent az integráció?

Részletesebben

E-számla igénylése három lépéssel!

E-számla igénylése három lépéssel! E-számla igénylése három lépéssel! E-számla igénylése három lépéssel! 1 / 6 Mi az e-számla? Az e-számla elektronikus formában kibocsátott számla, amely jogi megítélése megegyezik a papír alapú számláéval.

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP CSUKLÓS VÉRNYOMÁSMÉRŐ. A fogyasztó adatai: Név Cím

JÓTÁLLÁSI ADATLAP CSUKLÓS VÉRNYOMÁSMÉRŐ. A fogyasztó adatai: Név Cím JÓTÁLLÁSI ADATLAP CSUKLÓS VÉRNYOMÁSMÉRŐ A fogyasztó adatai: Név Cím E-mail A vásárlás dátuma* * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

Részletesebben

irányítószám: Ország: Magyarország

irányítószám: Ország: Magyarország 25/23-2/2015. A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1.) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság

Részletesebben

Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő T 0743-06/3/17 A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján.

Részletesebben

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: MTA Wigner

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Cégadatok: A cég rövidített elnevezése: Art Rog Kft. Székhely: 2120 Dunakeszi, Rákóczi u. 130. Levelezési cím: 2120 Dunakeszi, Rákóczi u. 130. Számlavezető bank:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF ) tartalmazza az életmódinfo.hu (továbbiakban Webhely ) üzemeltetője Kutas Orsolya, egyéni vállalkozó Székhelye:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

Címzett: Markus Goddemeier E-mail: markus.goddemeier@proteinsimple.com Fax: +49 (0)162 985 79 53

Címzett: Markus Goddemeier E-mail: markus.goddemeier@proteinsimple.com Fax: +49 (0)162 985 79 53 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: MTA Kísérleti

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület 1. Bejelentkezés A szuloifelulet.kello.hu címen lehet bejelentkezni a rendszerbe. A rendszer kétféle bejelentkezést tesz lehetővé:

Részletesebben

- adatvédelmi szabályaink

- adatvédelmi szabályaink Általános Szerződési Feltételek Kérjük figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz.

Részletesebben

E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ E-ADÓ RENSZER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL ELÉRHETŐ FUNKCIÓK 1. Adónaptár A bejelentkezést követően lehetőség van az eseményekről értesítést kérni! 2. Pótlékszámítás 3. Elektronikus űrlapok

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP DIGITÁLIS TOLÓMÉRŐ

JÓTÁLLÁSI ADATLAP DIGITÁLIS TOLÓMÉRŐ mm/inch HU JÓTÁLLÁSI ADATLAP DIGITÁLIS TOLÓMÉRŐ A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail: A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Üdvözöljük a Channel Kft (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

Internet szolgáltatás előfizetői szerződés

Internet szolgáltatás előfizetői szerződés Internet szolgáltatás előfizetői szerződés Előfizető adatai: Ügyfélkód: 49952347 Szerződéskód: CNNET20140 Előfizető neve: Előfizető címe: Hozzáférési pont címe: Számlázási cím: Szem. ig. szám / adószám:

Részletesebben

MINTA. Fizetendô összeg: 62 136,00 HUF. Telefonon: 06 40 / 20 99 20 ben: Interneten:

MINTA. Fizetendô összeg: 62 136,00 HUF. Telefonon: 06 40 / 20 99 20  ben: Interneten: Részszámla Számla. eredeti példány / oldal Elszámolási idôszak: 00.0. - 00.09.. Partnerszám: 000009 Fizetési határidô: 00.09.0. Vevô neve, címe: Minta út. Fizetendô összeg:, Minta út. Szerzôdéses folyószámla

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hatályos: 2016.03.07. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a www.babyzoo.hu internetcímen (a továbbiakban: Weboldal ) üzemeltetett internetes

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

A KI K SK S E K R E E R S E K S E K D E E D LMI M ÉR É T R É T K É E K S E Í S TÉ T S É R S E

A KI K SK S E K R E E R S E K S E K D E E D LMI M ÉR É T R É T K É E K S E Í S TÉ T S É R S E A KISKERESKEDELMI ÉRTÉKESÍTÉSRE VONATKOZÓ FOGYASZTÓVÉDELMI KÉRDÉSEK Jelen prezentációs anyag kizárólag oktatási célokat szolgál, amelyre való tekintettel nem ad teljes körű tájékoztatást a vonatkozó jogszabályi

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Üdvözöljük a Meriliz Bt. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Határidős adásvételi szerződés keretében orvosi kesztyűk beszerzése a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház részére-korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/95 Orvosi kesztyűk

Részletesebben

Kondíciós Lista Magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan FORINT SZÁMLÁK Havi számlavezetési díj. CIB Classic. CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz 1

Kondíciós Lista Magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan FORINT SZÁMLÁK Havi számlavezetési díj. CIB Classic. CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz 1 A magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan a magánszemélyek részére vezetett Classic, a Online, a, a Plusz, valamint a magánszemélyek kártyafedezeti típusú, korlátozott rendeltetéső A Bank Zrt. (1027 Budapest,

Részletesebben

Töltse ki értelemszerűen a vevő nevét, irányítószámát, település, utca házszám mezőket, valamint a partner adószáma mezőket.

Töltse ki értelemszerűen a vevő nevét, irányítószámát, település, utca házszám mezőket, valamint a partner adószáma mezőket. 4.2.3 ÚJ SZÁLLÍTÓLEVÉL KIÁLLÍTÁSA Új szállítólevél kiállítását a vevői szállítólevelek listájából, a bal felső Új vevői szállítólevél nyomógombbal kezdeményezhetjük. Ennek hatására megjelenik a szállítólevél

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2014.05.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2014.05.01-től érvényes kondícióiról szerződött ( + szerződött Számlafenntartással kapcsolatos díjak Számla nyitási díjak 100 Számlavezetési díjak/hó* Számlavezetési díj esetén 10 Internetbank esetén 25 25 Számlavezetési díj + Internetbank

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek a www.swiza-shop.hu shop.hu online webshopban

Általános Szerződési Feltételek a www.swiza-shop.hu shop.hu online webshopban Általános Szerződési Feltételek a www.swiza-shop.hu shop.hu online webshopban Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben

Részletesebben

A Lotus Lovasiskola nem alkalmaz korlátozás nélkül használható, általános és egységes személyazonosító jelet.

A Lotus Lovasiskola nem alkalmaz korlátozás nélkül használható, általános és egységes személyazonosító jelet. ALAPELVEK AZ ADATKEZELÉS SORÁN Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett hozzájárul, vagy azt törvény vagy - törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben - helyi önkormányzat

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános Szerződési Feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a http://www.airwheelshop.hu weboldalon

Részletesebben

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai

11. számú melléklet - FHB Bankszámlacsomagokhoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Lakossági Bankszámla Hirdetmény 11. számú melléklet - FHB hoz kapcsolódó Betéti bankkártyák egyéb díjai, jutalékai Hatályos: 2016. július 15. napjától Közzététel napja: 2016. július 14. A jelen Hirdetményben

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. 1. Szerződő felek

Általános Szerződési Feltételek. 1. Szerződő felek Általános Szerződési Feltételek (Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el Vásárlási és Szolgáltatási Feltételeinket) 1. Szerződő felek

Részletesebben

TERJESZTÉS. Tárgya: strandi pavilonok bérbeadására kötött szerz dések módosítása Készítette: dr. Szabó Tímea, körjegyz

TERJESZTÉS. Tárgya: strandi pavilonok bérbeadására kötött szerz dések módosítása Készítette: dr. Szabó Tímea, körjegyz EL TERJESZTÉS Tárgya: strandi pavilonok bérbeadására kötött szerz dések módosítása Készítette: dr. Szabó Tímea, körjegyz Tisztelt Képvisel -testület! A strandi pavilonok bérbeadására kötött szerz dések

Részletesebben

Figyelmeztető jelzést adó készülékek beszerzése - módosítás

Figyelmeztető jelzést adó készülékek beszerzése - módosítás Figyelmeztető jelzést adó készülékek beszerzése - módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/53 Beszerzés tárgya: Szállítási szerződés figyelmeztető jelzést adó készülékek szállítására Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Belépési útmutató a MIAG weboldalra www.miag.com

Belépési útmutató a MIAG weboldalra www.miag.com Belépési útmutató a MIAG weboldalra www.miag.com Classification level: Public MEMBER OF METRO GROUP 1 Tartalom 1. Fontos tudnivaló p. 3 2. Bejelentkezés a www.miag.com weboldalra p. 4-5 3. E-mail cím regisztrálása

Részletesebben

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL)

LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) LAKÁSCÉLÚ TÁMOGATÁSOK (ÉRVÉNYES: 2016.03.04-TŐL) A Hirdetményben foglalt időpontok előtt befogadott lakáscélú támogatásokra vonatkozó kondíciókat a Hirdetmény 11. sz. melléklete tartalmazza. 9.1. az új

Részletesebben

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató. 3. A honlapon folytatott tevékenység. 4. Felhasználási feltételek. 5. A honlapon történő vásárlás. 4.1.

1. Bevezetés. 2. A Szolgáltató. 3. A honlapon folytatott tevékenység. 4. Felhasználási feltételek. 5. A honlapon történő vásárlás. 4.1. 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a blueboxparty.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

2. számú melléklet SZOLGÁLTATÁS-MINİSÉG

2. számú melléklet SZOLGÁLTATÁS-MINİSÉG 2. számú melléklet SZOLGÁLTATÁS-MINİSÉG I. A SZOLGÁLTATÓ ÁLTAL RENDSZERESEN MÉRT MINİSÉGI CÉLÉRTÉKEK MOBIL RÁDIÓTELEFON SZOLGÁLTATÁS 1. ÚJ HOZZÁFÉRÉS LÉTESÍTÉSI IDİ A szolgáltatáshoz való új hozzáférés

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: 1. Üzemeltetői adatok ismertetése 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének

Részletesebben

Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére

Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/145 Művesekezelés anyagainak beszerzése 24 hónapra Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (2016.02.02-től hatályos)

Általános Szerződési Feltételek (2016.02.02-től hatályos) Általános Szerződési Feltételek (2016.02.02-től hatályos) A Total Showservice Kft. (továbbiakban mint Üzemeltető) által a www.javítomuhely.com domain címen elérhető weboldalon üzemeltetett Webáruház-ból

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.gyogypatika.hu Üdvözöljük a Brendex Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A jelen ÁSZF határozza meg a Raab Karcher Zrt. (a továbbiakban a Szolgáltató ) kizárólagos tulajdonában álló és általa működtetett www.rkshop.hu weboldal és online

Részletesebben

Elektron számlacsomag

Elektron számlacsomag 1) Pénzforgalmi ok kondíciói Mikro Elektron Profi Non profit Számlanyitás díja díjmentes díjmentes díjmentes díjmentes Számlán tartandó minimális összeg 0,- 7.000-Ft 7.000-Ft 0,- Számlavezetési díj: (minden

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ: A SZERZ DÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉR KÉNT SZERZ D FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ: A SZERZ DÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉR KÉNT SZERZ D FÉL NEVE ÉS CÍME MAGYAR KÖZLÖNY 2011. évi 165. szám 41517 7. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍT A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Czeglédi Sándorné Humánerőforrás és Közoktatási Bizottság elnöke

Czeglédi Sándorné Humánerőforrás és Közoktatási Bizottság elnöke Isaszeg Város Önkormányzata pályázatot hirdet kizárólag Isaszeg közigazgatási területén működő intézmények, közösségek számára, nyári szabadidős programok támogatására. A pályázatnak tartalmaznia kell:

Részletesebben

SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK BEJELENTÉSE

SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK BEJELENTÉSE SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK BEJELENTÉSE Varga-Biller Katalin Adótanácsadók Egyesülete jegyzet JOGSZABÁLYI HÁTTÉR 23/20014. (VI.30.) NGM rendelet (továbbiakban R.) MK 89. szám Hatály: 2014. július 1. Bejelentési

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333. 2010. december 9. napján tartandó rendkívüli

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333. 2010. december 9. napján tartandó rendkívüli Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333 Sorszám: 2 Ügyiratszám: 980-8 /2010. 70-12-1/2010. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az AvonleaMedia.com online áruház (továbbiakban: Webáruház, weboldal) az Avonlea Média Kft. tulajdona, az áruházat az Avonlea Média Kft. üzemelteti (továbbiakban: Üzemeltető

Részletesebben

2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú

2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú 2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú Közbeszerzési Értesítő száma: 2005/13 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés; Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (14-es minta)

Részletesebben

Diák számlacsomag (14 18 év)

Diák számlacsomag (14 18 év) 1.) Diák számla 42/2014. sz. H I R D E T M É N Y Diák számlacsomag (14 18 év) Számlavezetési díj 0.- Számlanyitás díja számla nyitáskor Számlanyitáskor elhelyezendı összeg Nincs - Számlán tartandó minimális

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. április 19-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2007. április 19-ei ülésére Szám: 02/79-6/2007 VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv

Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv Tartalom 1. Az Erste MobilBank alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 3 2.2. Ügyfélkör... 3 3. Az alkalmazás letöltése és használata... 4 3.1. Alkalmazás

Részletesebben

Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése

Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 A Szusza Ferenc Stadion labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése keretében a Beszerzés tárgya: létesítmény valamint

Részletesebben

Alkatreszonline.hu Webáruház. Általános Szerződési Feltételei. Fogyasztók részére

Alkatreszonline.hu Webáruház. Általános Szerződési Feltételei. Fogyasztók részére Alkatreszonline.hu Webáruház Általános Szerződési Feltételei Fogyasztók részére Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Képviselő-testület! Csöbör Katalin képviselő tagságának lemondásával megüresedett az alpolgármesteri poszt. A választási eljárásról szóló törvény előírásai alapján a megüresedett képviselői helyet

Részletesebben

Az 1-4. és a 12. sz. mellékleteket a pályázónak kell beszereznie, az 5-11. sz. melléklete elkészítéséhez az alábbiakban találhatnak mintákat.

Az 1-4. és a 12. sz. mellékleteket a pályázónak kell beszereznie, az 5-11. sz. melléklete elkészítéséhez az alábbiakban találhatnak mintákat. A pályázati adatlaphoz kötelezően csatolandó mellékletek: 1. egyéni vállalkozók, őstermelők esetén érvényes vállalkozói, őstermelői igazolvány másolata 2. gazdasági társaságok esetén 30 napnál nem régebbi

Részletesebben

Tartalom. 1. A dokumentum célja... 2

Tartalom. 1. A dokumentum célja... 2 Tartalom 1. A dokumentum célja... 2 2. IVR Funkciók... 3 2.1. A bejelentkezés... 3 2.2. Jelszóváltoztatás... 3 2.3. Egyenleg és fedezet lekérdezés... 3 2.4. Súgó... 4 1 1. A dokumentum célja A felhasználói

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Szerződési feltételek alapfogalmai 1.1. Szolgáltató alap adatai Cég neve: A TAKÁCS KFT. Cég képviselő neve: Takács Zoltán Cég székhelye: 2045. Törökbálint Tópark u 9.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Tartalom Vásárlási Feltételek... 3 A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:... 3 Az üzemeltető adatai:... 3 A rendelés:... 4 Rendelés menete...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Juhász László Egyéni Vállalkozó (székhelye: H-6090 Kunszentmiklós-Kunbábony 200. adószáma: 43649220-2-23,

Részletesebben

JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat

JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat Nyereményjáték szervezője a JátékNet.hu Webáruház Kft. (székhely: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4., a továbbiakban: JátékNet). A jelen nyereményjáték szabályzat

Részletesebben

A bigyoshop.hu web áruház használatának feltétele

A bigyoshop.hu web áruház használatának feltétele A bigyoshop.hu web áruház használatának feltétele A regisztrációkor, illetve a rendszer használatával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el azokat! Felhasználási

Részletesebben

Határozat száma: 49/2014. (X.13.) Tárgy: Roma települési nemzetiségi képviselő választás eredményének megállapítása HATÁROZAT

Határozat száma: 49/2014. (X.13.) Tárgy: Roma települési nemzetiségi képviselő választás eredményének megállapítása HATÁROZAT Határozat száma: 49/2014. (X.13.) Tárgy: Roma települési nemzetiségi képviselő választás eredményének megállapítása HATÁROZAT Nádudvar Város Helyi Választási Bizottsága a választási eljárásról szóló 2013.

Részletesebben

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK

1. FORINT ÉS DEVIZA ALAPÚ BANKKÁRTYÁK HATÁLYOS: 2013. AUGUSZTUS 08. NAPJÁTÓL CIB Bankkártyák PLUSZ KONDÍCIÓS LISTA EGYÉNI VÁLLALKOZÓK ÉS EGYÉNI ÜGYVÉDEK RÉSZÉRE MASTERCARD BUSINESS ÉS MASTERCARD BUSINESS GOLD ( ALAPÚ) TÍPUSÚ BANKKÁRTYA 2013.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem

Részletesebben

xdsl Optika Kábelnet Mért érték (2012. II. félév): SL24: 79,12% SL72: 98,78%

xdsl Optika Kábelnet Mért érték (2012. II. félév): SL24: 79,12% SL72: 98,78% Minőségi mutatók Kiskereskedelmi mutatók (Internet) Megnevezés: Új hozzáférés létesítési idő Meghatározás: A szolgáltatáshoz létesített új hozzáféréseknek, az esetek 80%ban teljesített határideje. Mérési

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu. A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu. A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal! ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.erogenzona.hu A rendelések értéktől függetlenül INGYENESEN kerülnek kiszállításra az összes szállítási móddal! Üdvözöljük Tóth Erika egyéni vállalkozó (továbbiakban:

Részletesebben