SPAR Grillhős JÁTÉKSZABÁLYZAT. Második szakasz augusztus :00-tól augusztus :00-ig tart

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SPAR Grillhős JÁTÉKSZABÁLYZAT. Második szakasz - 2016. augusztus 11. 18:00-tól 2016. augusztus 17. 12:00-ig tart"

Átírás

1 SPAR Grillhős JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, weboldalon futó Grillhős nevű nyereményjátékra, az alábbi feltételekkel. 2. A játékban részt vevő személyek A Játékban részt vehet minden -internet-felhasználó - természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos), és a oldalon a Grillhős alkalmazásban a Start gombra kattintott, elfogadta a Játékszabályzatot, a regisztrációkor megadta a Facebook profiljához tartozó adatokhoz való hozzáférés jogát, és regisztrációkor használt neve valós, személyazonosító okmánnyal igazolható. Amennyiben a játékos vagy nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a játékos vagy nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált/külön élő szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő, a képviseleti jog terjedelmével kapcsolatos szülők közötti vita esetén a Játékos automatikusan kizárásra kerül.) A Játékban NEM vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói. A Játékos a jelen játékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos a Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül. A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni. 3. A játék teljes időtartama A játék július :00-tól augusztus :00-ig tart. 4. A játék szakaszai Első szakasz július :00-tól augusztus :00-ig tart Második szakasz augusztus :00-tól augusztus :00-ig tart Harmadik szakasz augusztus :00-tól augusztus :00-ig tart Döntő tervezett időpontja augusztus 27. és szeptember 25. közé eső időpontban valamelyik szombat vagy vasárnap. (A döntő időpontjának változtatásának jogát a szervező fenntartja magának, azzal a kiegészítéssel, hogy erről a döntőben részt vevő játékosokat előzetesen a megadott elérhetőségeken értesíti)

2 5. A játék leírása, menete Első szakasz (2016. július :00-tól augusztus :00) A játékban ismerősöd, ismerőseid vagy saját magad ajánlásával vehetsz rész, a következő módon: Ismerős ajánlása Grillhősnek Tájékozódj a részletes játékszabályzatról, majd fogadd el a játékszabályzatot! Ha ismerőst szeretnél nevezni, akkor a START gomb megnyomása után válaszd az ISMERŐST AJÁNLOK opciót! A szöveges mezőben add meg ismerősöd vagy ismerőseid nevét, akiket Grillhősnek szeretnél jelölni, majd válaszd ki, hogy melyikük milyen grillezői képességekkel rendelkezik. A TOVÁBB gomb megnyomása után értesítheted az általad nevezetteket a jelölésedről. Kattints a LINKET KÜLDÖK gombra. Egy felugró ablakban megjelenik az az egyedi link, amit kimásolva bármilyen felületen elküldhetsz a nevezettednek. Ez egyedi link, minden nevezettednek külön linket generál a rendszer, így figyelj rá, hogy mindenkinek a megfelelő linket küldd el! Ne felejtsd el néhány szóban megírni neki azt is, mire is nevezted! Ezután nyomd meg az AJÁNLÁSOK ELKÜLDÉSE gombot. Figyeld a regisztrációkor megadott címedet, hiszen oda kapsz értesítést, amennyiben az ajánlottad létrehozta a profilját. Ugyanezen a címen értesítünk a játék további szakaszairól és eseményeiről, illetve amennyiben a szerencse is neked kedvez, úgy a nyereményértesítőt is ide küldjük majd! Magamat ajánlom Grillhősnek Tájékozódj a részletes játékszabályzatról, majd fogadd el a játékszabályzatot! Ha magadat szeretnéd nevezni, akkor a START gomb megnyomása után válaszd a MAGAMAT AJÁNLOM opciót! Nézd meg, milyen egyedi ajándékok várnak rád! Hozd létre profiloldaladat: o Add meg a becenevedet, ami rákerül az egyedi borítóképedre is! o Válaszd ki, hogy az elérhető Facebook borítóképek közül melyiket szeretnéd a sajátodnak! Ezt a borítóképet lementheted magadnak és beállíthatod a Facebook oldaladon borítóképnek. o A választható listából pipáld ki, hogy mely grillhős tulajdonságokkal rendelkezel. o Mentsd el a profilodat! Az elkészült profiloldalad megosztásával gyűjtheted az elismeréseket, hogy indulhass az egyedi ajándékokért és esélyessé válj a főnyereményre! Figyeld a regisztrációkor megadott címedet, hiszen oda kapsz értesítést, amennyiben az ajánlások után jogosult leszel valamelyik egyedi ajándékra. Ugyanezen a címen értesítünk a játék további szakaszairól és eseményeiről, illetve amennyiben a szerencse is neked kedvez, úgy a nyereményértesítőt is ide küldjük majd! Második szakasz (2016. augusztus :00-tól augusztus :00) Amennyiben az első szakaszban létrehoztad Grillhős profilodat, és ez idő alatt legalább 3 ismerőstől szereztél elismerést, úgy meghívást kapsz a játék második szakaszába. A meghívásról a regisztrációban megadott címen értesítünk.

3 Ezután nincs más dolgod, mint egy 2 perces kis videót feltölteni a profil oldaladra, az erre jelölt felületen. A videó szólhat életed legjobb, legextrémebb, legemlékezetesebb grillezéséről. Nem profi videókat várunk, elég, ha egy mobillal rögzíted a sztorit, arra figyelj, hogy 2 percnél ne legyen hosszabb! A feltöltött videót a második szakasz alatt lehetőséged van lecserélni, de egy felhasználó végeredményben csak 1 videóval nevezhet. A feltöltendő videó technikai paraméterei vonatkozó leírást (szükséges formátum, méretkorlát) megtalálod majd a feltöltő felületen, a leírásban. A videók nem kerülnek ki automatikusan a feltöltést követően, hanem a 2.szakasz lezárását követően, jóváhagyás után, a 3.szakaszban válnak elérhetővé. Minden videót átnézünk és jóváhagyás után, a harmadik szakaszban kikerül egy galériába a grillhos.hu oldalon, ahol lehet rá gyűjteni a lájkokat, hogy esélyes legyél bekerülni a döntőbe. A második szakaszba való meghívás elfogadása esetén önkéntesen fotó vagy video feltöltését vállalod, ezzel a SPAR által szervezett játékra nevezel, aminek során a játék tartama alatt a SPAR a feltöltött képet és videót Magyarország. területén bármely elektronikus vagy nyomtatott formában korlátlan alkalommal ellentételezés nélkül megjelenítheti, terjesztheti, használhatja. Teljes körű felelősséget vállalsz, hogy a készített kép vagy video saját szellemi terméked, azzal nem sérted más személyiségi vagy egyéb jogait vagy ezen jogosultak hozzájárultak előzetesen a felhasználáshoz. Kiskorú személyt tartalmazó feltöltés a törvényes képviselők hozzájárulásával lehetséges. Harmadik szakasz (2016. augusztus :00-tól augusztus :00) A második szakaszban feltöltött és jóváhagyott videók innentől kezdve elérhetők egy galériában a oldalon. A videókra lájkok formájában lehet szavazni. Grillhősként a saját videód megosztásával tudod növelni a kapott lájkok számát, ezzel is növelve az esélyedet a főnyereményre. A videók mellett fel lesz tüntetve a videót beküldő Grillhős neve, a videó mellett szereplő linken pedig elérhető lesz a grillhős korábban létrehozott profilja. A beérkezett videók alapján 5 Grillhős kerül be a döntő eseménybe: 4 embert a SPAR zsűrije választ, 1 embert pedig a 10 legtöbb lájkot kapó videó feltöltői közül sorsolunk ki. Az 5 döntős ben kap értesítést a további részletekről, illetve a megadott egyéb elérhetőségein személyesen is felvesszük velük a kapcsolatot egyeztetés miatt. Döntő A döntő egy külső helyszínen lesz megrendezve, előre láthatóan a verseny 3. szakaszának lezárását követő 4 héten belül, valamelyik szombaton vagy vasárnap. A döntő eseményről részletes tájékoztatást a későbbiekben tesszük közzé, illetve a döntőbe jutott 5 versenyzővel személyesen is egyeztet majd a Szervező.

4 A döntő eseményre mind az 5, döntőbe jutott grillhős magával hozhat 5 főt, az első szakaszban őt elismerő ismerősei közül. A döntő alatt az 5 grillhős vicces, egyszerű és szórakoztató feladatok során méretteti meg magát. Teljesítményüket a helyszínen a SPAR zsűrije értékeli majd. Aki az 5 fő közül az első helyen végez, jogosult a fődíjra. A másik négy résztvevő is garantált ajándékokban részesül. A nyereményre csak akkor jogosultak a döntőbe jutott versenyzők, ha megjelennek és részt vesznek a döntő eseményen. 6. Nyeremények, nyertesek és sorsolás GRILLHŐSök nyereményei: Akik Grillhősként vesznek részt a játékban, és azon első 2000 felhasználó között vannak, akiknek sikerül az első szakaszban ( ) legalább 1 ismerőstől elismerést gyűjteniük, nekik fejenként 1 doboz névre szóló gyufa jár. Azok között, akik Grillhősként vesznek részt a játékban, és sikerült az első szakaszban legalább 2 embertől elismerést gyűjteniük, az első szakasz lezárása után sorsolunk 50 db egyedi, névre szóló grillkötényt. Sorsolás augusztus 12. (péntek), 15:00 óra A sorsolás software segítségével elektronikusan történik. A sorsolás nem nyilvános. A döntőbe összesen 5 fő jut be azok közül, akik a második szakaszban elkészítik bemutatkozó videójukat. Közülük 4 főt a SPAR zsűrije fog kiválasztani, egy fő pedig azok közül kerül ki sorsolás útján, akiknek videójukkal sikerült a 10 legtöbb lájkot kapók közé bekerülni. Sorsolás augusztus 25. (péntek), 17:00 óra A sorsolás software segítségével elektronikusan történik. A sorsolás nem nyilvános. A döntő egy grillezéssel egybekötött verseny, ahol egyszerű, szórakoztató ügyességi feladatokat kell teljesítenie az 5 játékosnak. A helyszínen SPAR zsűri fog pontozni, és kihirdetni a győztest. A döntő eseményre bekerülő 5 grillhős magával hozhat fejenként 5 főt, az őt ajánló emberek közül. A döntős játékosok és kísérőik helyszínre- illetve hazajutását a Szervező biztosítja. A döntőben 2., 3., 4. és 5. helyen végző játékos egyenként egy db forint értékű Landmann Black Taurus 660+ grillszettet nyer, az 1.helyen végző győztes pedig egy forint értékű Landmann Black Pearl Select grillszettel lesz gazdagabb. Első szakaszban ajánlók nyereményei: A játékban nem csak a Grillhősnek jelöltek, hanem az őket jelölők is nyerhetnek

5 Azok között, akik Grillhősnek ajánlanak valakit az első szakaszban, közöttük Ft értékű SPAR utalványokat sorsolunk ki, Ft összértékben. Tehát összesen 100 db, egyenként Ft értékű utalvány talál gazdára. Minél több GRILLHŐSt ajánl valaki, annál nagyobb az esélye a nyerésre! Az utalványok a rajtuk szereplő érvényességi idő és feltételek szerint válthatóak be. Sorsolás augusztus 12. (péntek), 15:00 óra A sorsolás software segítségével elektronikusan történik. A sorsolás nem nyilvános. Sorsolások helye és ideje: Greenroom Kft 1125 Budapest, Felső Svábhegyi út 12. Sorsolás időpontja: nyeremények mellett feltüntetve A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha: a regisztrációhoz használt címe / profilja vagy az általa készített videó az egyeztetések során vagy annak megkezdése előtt törlésre kerül; - regisztrációkor használt neve nem valós, illetve az személyazonosító okmánnyal nem igazolható a neki küldött üzenetre 10 munkanapon belül nem válaszol; egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval / profillal játszott, jogosulatlan előnyre szert téve ezzel; egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon befolyásolni próbálja; jelen Játékszabályzat bármely pontját megsérti - harmadik személy a feltöltött videó jogsértő tartalmát valószínűsíti. 7. Nyertesek értesítése A nyerteseket minden esetben a regisztrációhoz használt címen keresztül értesítjük. Amennyiben a megadott cím megszűnik vagy más okból nem elérhető, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertesek értesítését háromszor kíséreljük meg. 8. Nyeremények kézbesítése A nyertesek az általuk megadott magyarországi címen, postai úton kapják kézhez a nyereményt. A nyeremény kézbesítését kétszer kíséreljük meg az értesítés visszaigazolásától és a sorsolástól számított 90 ( kilencven) napon belül. A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és SPAR-t semmilyen felelősség nem terheli. 9. A SPAR felelőssége A SPAR kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a kiskorú vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli regisztrációjából / játékban való részvételéből, valamint a nyertes részére elektronikus úton ben elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében. SPAR kizárja felelősségét a felhasználóknál esetlegesen jelentkező számítógép vagy internet problémák, jogosulatlan számítógép hozzáférés okán és azzal összefüggésben keletkezett károk tekintetében.

6 SPAR kizárja a felelősségét olyan ok bekövetkeztéért, amely a nyertes érdekkörében vagy a SPAR-nak nem felróható körülmény folytán következett be, és aminek okán a nyertes esetlegesen nem tud részt venni a döntőben. A nyeremények készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem válthatóak be, át nem ruházhatóak. A nyereménytárgyak szavatossági és jótállási igényével kapcsolatosan a termékek gyártóit terheli a felelősség, SPAR kizárólag a meghirdetett nyeremények átadására vállal kötelezettséget. 9. Adatkezelés és adatvédelem A Játékban való részvétel és az ahhoz kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Játék során szolgáltatott személyes adatokat a SPAR a nyertesek megállapítása és a nyeremények átadása, valamint kifejezett ez irányú hozzájárulás esetén marketing célú megkeresések céljából kezeli és dolgozza fel, amelyhez a Játékos a Játékban való részvétellel feltétel nélkül előzetesen és kifejezetten hozzájárul. Az adatkezelés során a SPAR maradéktalanul betartja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény előírásait, az adatokat harmadik személynek nem továbbítja. A SPAR adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-52478/2012. A SPAR fenntartja a jogot, hogy a játékosoktól a nyertesek beazonosítása és a nyeremények átadása céljából a személyazonosításukhoz szükséges okmányokat bekérje, a nyertes nevét és lakcímét - városnév feltüntetésével - a Játékszabályzatban leírtak alapján az ott írt részletességgel közzétegye, mely közzétételhez a Játékos a Játékban való részvétellel feltétel nélkül és kifejezetten hozzájárul. Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címen: 2060 Bicske Spar út 0326/1. hrsz. Ezenkívül a Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Játékos bírósághoz fordulhat. A döntőről és a nyeremények átadásáról kép-,hang vagy filmfelvétel készülhet, a Játékos és az őt ajánló személy a játékszabályzat elfogadásával kifejezett hozzájárulását adja ezen felvételek Magyarország területén, elektronikus vagy nyomtatott formában történő ellenszolgáltatás és újabb hozzájárulás nélküli egészben vagy részben történő korlátlan alkalommal való megjelenítéséhez. 10. Egyéb A SPAR fenntartja a jogot, hogy megbízásából a játék lebonyolítója, a Greenroom Marketing Kommunikációs Kft. a játékosokkal egyeztessen, tőlük a 8. pontban említett okból okmányaik bemutatását illetve azok hiteles másolatait bekérje, továbbá a játék lebonyolításával kapcsolatban eljárjon- beleértve a SPAR Magyarország Kft. képviseletét - a sorsolások alkalmával. A Játékosok által megadott adatok tekintetében a Greenroom Marketing Kommunikációs Kft., mint adatfeldolgozó vesz részt. A játékos a játék bármely szakaszában kérheti a létrehozott profilja vagy videója törlését a játékból azzal, hogy tudomásul veszi, hogy ebben az esetben nem jogosult a nyereménysorsoláson részt venni és nyereményt nyerni. A játék lezárultát követően a profil vagy videó törlésére nincs lehetőség. Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált címek, Facebook profilok létrehozását, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

7 Ha a Játékos adatfeltöltés vagy játék, illetve közben bezárja a böngésző ablakot vagy, ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért a Szervező, illetve a Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállal. A Pályázat beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, a hálózati leterheltség, a hálózati torlódás, a lefedettség, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező és a Lebonyolító az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár. A Pályázatokat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Játékos bármely okból nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékost a Játékból kizárhatja. A Nyereményekhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli. Szervezőt a Nyeremények fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli. SPAR fenntartja a jogot jelen szabályzat bármely pontjának vagy egészének megváltoztatására, ha azt technikai, kereskedelmi jellegű vagy a nyilvánosság részéről felmerülő okok megkövetelik. A szabályzat esetleges módosítása a weboldalon futó Grillhős nevű alkalmazásában lesz megtekinthető. A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. Az adatszolgáltatás nem a Facebook részére, hanem a Szervező részére történik. SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. Bicske, július 21.

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM EGZOTIKUS RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM EGZOTIKUS RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA A TRÓFEA GRILL ÉTTEREM EGZOTIKUS RECEPTVERSENY NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT

Részletesebben

VARÁZSVIHAR ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

VARÁZSVIHAR ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE VARÁZSVIHAR ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A VARÁZSVIHAR elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

A HOL A PIROS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HOL A PIROS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A HOL A PIROS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A HOL A PIROS elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Piatnik Budapest Kft. Pörgess Társast nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a Piatnik Budapest Kft. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út

Részletesebben

NYERJ AZ EGÉSZSÉGGEL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

NYERJ AZ EGÉSZSÉGGEL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE NYERJ AZ EGÉSZSÉGGEL ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Nyerj az egészséggel elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője az UNIQA Biztosító Zrt. (székhely:

Részletesebben

NAGY S-CROSS PRÓBA! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

NAGY S-CROSS PRÓBA! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA NAGY S-CROSS PRÓBA NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A NAGY S-CROSS PRÓBA elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Magyar Suzuki Zrt. (székhely: 2500 Esztergom,

Részletesebben

JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat

JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat JátékNet Húsvéti Nyereményjáték Szabályzat Nyereményjáték szervezője a JátékNet.hu Webáruház Kft. (székhely: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4., a továbbiakban: JátékNet). A jelen nyereményjáték szabályzat

Részletesebben

CSEMPE CSAPDA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

CSEMPE CSAPDA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE CSEMPE CSAPDA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A CSEMPE CSAPDA elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

NESCAFÉ KÁVÉSZÜNET ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

NESCAFÉ KÁVÉSZÜNET ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA NESCAFÉ KÁVÉSZÜNET ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A NESCAFÉ KÁVÉSZÜNET elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095

Részletesebben

Részvételi Szabályzat Az Accenture Technology Napközi esemény kapcsán hirdetett nyereményjátékokkal kapcsolatban

Részvételi Szabályzat Az Accenture Technology Napközi esemény kapcsán hirdetett nyereményjátékokkal kapcsolatban Részvételi Szabályzat Az Accenture Technology Napközi esemény kapcsán hirdetett nyereményjátékokkal kapcsolatban A jelen részvételi szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az ACCENTURE Tanácsadó Korlátolt

Részletesebben

ÁRTALÁLÓ ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÁRTALÁLÓ ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÁRTALÁLÓ ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A ÁRTALÁLÓ elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

A Príma Boltok Facebook Príma 2048 elnevezésű nyereményjátéka 2015.11.25. 2015.12.09. JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Príma Boltok Facebook Príma 2048 elnevezésű nyereményjátéka 2015.11.25. 2015.12.09. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Príma Boltok Facebook Príma 2048 elnevezésű nyereményjátéka 2015.11.25. 2015.12.09. JÁTÉKSZABÁLYZAT A CBA Kereskedelmi Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, 2402/1. hrsz.; adószám: 10986772-2-44, a továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Spar nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Spar nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Dove Spar nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen!

JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen! JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen! 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, karbantartott http://25ev.spar.hu

Részletesebben

SAP JAM. Felhasználói segédlet

SAP JAM. Felhasználói segédlet SAP JAM Felhasználói segédlet Belépés A JAM modul az SAP SuccessFactors rendszer része. Tökéletesen biztonságos online rendszer. Felhasználónév és jelszó segítségével lehet bejelentkezni. Böngészőbe beírva

Részletesebben

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi

Részletesebben

A Lotus Lovasiskola nem alkalmaz korlátozás nélkül használható, általános és egységes személyazonosító jelet.

A Lotus Lovasiskola nem alkalmaz korlátozás nélkül használható, általános és egységes személyazonosító jelet. ALAPELVEK AZ ADATKEZELÉS SORÁN Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett hozzájárul, vagy azt törvény vagy - törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben - helyi önkormányzat

Részletesebben

A Naptárak.com Mobilalkalmazások a várandósság során kérdőíves játék részvételiés játékszabályzata

A Naptárak.com Mobilalkalmazások a várandósság során kérdőíves játék részvételiés játékszabályzata A Mobilalkalmazások a várandósság során kérdőíves játék részvételiés játékszabályzata A (Epacta Bt., 7633 Pécs, Páfrány u. 19/B, cégjegyzékszám: 02-06-074432) a 2016. június 28. és 2016. július 29. közötti

Részletesebben

Moziélmény a Pólusban elnevezésű nyereményjáték 2016.06.23. 2016.06.25. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Moziélmény a Pólusban elnevezésű nyereményjáték 2016.06.23. 2016.06.25. JÁTÉKSZABÁLYZAT Moziélmény a Pólusban elnevezésű nyereményjáték 2016.06.23. 2016.06.25. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Pólus Társasház Üzemeltető Kft. (H-1152 Budapest, Szentmihályi út 131., a továbbiakban: Szervező) a Facebookon

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Nyár

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Nyár RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT CBA 3 évszak nyereményjáték Nyár 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny A Játékban kizárólag saját elkészítésű cupcake-ek vehetnek részt. A beküldött pályázatokban nem jelenhet meg jogvédett, sértő, máshol megjelent vagy már felhasznált recept, tartalom és fotó! A pályázat

Részletesebben

A Genertel Biztosító Zrt. Tele tank elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Genertel Biztosító Zrt. Tele tank elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Genertel Biztosító Zrt. Tele tank elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1. A nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője a Genertel Biztosító Zrt.

Részletesebben

ÁSVÁNYVÍZ ZRT. (1117 Budapest, Neumann János utca 1.) (a továbbiakban: Szervező ).

ÁSVÁNYVÍZ ZRT. (1117 Budapest, Neumann János utca 1.) (a továbbiakban: Szervező ). THEODORA LIDL PROMÓCIÓ AP KÓDFELTÖLTŐS NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

FUSS NEKI! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

FUSS NEKI! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA FUSS NEKI! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1.

Részletesebben

Az Invitel Vállalkozásom a weben elnevezésű nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei

Az Invitel Vállalkozásom a weben elnevezésű nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei Az Invitel Vállalkozásom a weben elnevezésű nyereményjáték Játékszabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT

Részletesebben

KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Knorr Estebéd elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Unilever Magyarország Kft. (székhely: 1138

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Gyermelyi Zrt. Kösse össze a kellemest a hasznossal nyereményjáték 2016.03.31-2016.04.30.

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Gyermelyi Zrt. Kösse össze a kellemest a hasznossal nyereményjáték 2016.03.31-2016.04.30. JÁTÉKSZABÁLYZAT Gyermelyi Zrt. Kösse össze a kellemest a hasznossal nyereményjáték 2016.03.31-2016.04.30. 1. A Játék szervezője A Kösse össze a kellemest a hasznossal (továbbiakban: Játék ) szervezője

Részletesebben

Deadpool promóciós játék. Hivatalos játékszabályzat

Deadpool promóciós játék. Hivatalos játékszabályzat Deadpool promóciós játék Hivatalos játékszabályzat 1. A játék leírása A Deadpool promóciós játék szervezője és lebonyolítója a Magyar Telekom Nyrt. (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.; a továbbiakban:

Részletesebben

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg.

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő partner (továbbiakban:

Részletesebben

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok

Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer. Kérjük, a kérelmet olvashatóan, nyomtatott nagy betűkkel töltse ki! I. rész: Azonosító adatok Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszer Állandó meghatalmazás és annak nyilvántartásba vétele iránti kérelem Benyújtandó a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatási szerv (MVH) bármely

Részletesebben

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS! elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Reckitt

Részletesebben

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT

HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT HÁLÓZATSEMLEGESSÉG - EGYSÉGES INTERNET SZOLGÁLTATÁS-LEÍRÓ TÁBLÁZAT - 2016.04.01 után kötött szerződésekre Díjcsomag neve Go Go+ Go EU Go EU+ Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s

Részletesebben

Játékszabályzat. 1. A nyereményjáték időtartama. 2. A játékban résztvevő személyek. 3. A játék menete

Játékszabályzat. 1. A nyereményjáték időtartama. 2. A játékban résztvevő személyek. 3. A játék menete Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2011. december 12. (00.00 órától) - 2011. december 21. (12.00 óráig) A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat,

Részletesebben

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata Virágmaci játék Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1. A

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rexona F1 Tesco nyereményjáték

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rexona F1 Tesco nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT Rexona F1 Tesco nyereményjáték 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A táplálkozás titkai ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A táplálkozás titkai ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A táplálkozás titkai ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője A Táplálkozás titkai. elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Nestlé Hungária Kft. (székhely:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az UNILEVER Magyarország Kft. (1138 Budapest, Váci út 182., továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi,

Részletesebben

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata 1. A Játék szervezője 1.1. A Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

Ingatlan.com. Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat. (2013. szeptember 23-től 2013. október 30-ig)

Ingatlan.com. Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat. (2013. szeptember 23-től 2013. október 30-ig) Ingatlan.com Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat (2013. szeptember 23-től 2013. október 30-ig) 1 Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője

Részletesebben

Szakképzés - Meghatalmazás használata

Szakképzés - Meghatalmazás használata Szakképzés - Meghatalmazás használata A kérelem beadásához szükséges lehet meghatalmazás készítése. A meghatalmazás az MVH elektronikus kérelem-benyújtási felületén tölthető és nyomtatható ki. A meghatalmazás

Részletesebben

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE elnevezésű nyereményjáték ( Játék

Részletesebben

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193 AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA Brüsszel, 2011. július 19. (19.07) (OR. en) 13081/11 AVIATION 193 FEDŐLAP Küldi: az Európai Bizottság Az átvétel dátuma: 2011. július 18. Címzett: a Tanács Főtitkársága Biz. dok.

Részletesebben

LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1.1 A Lipton Ice Tea rajongói oldalon ( Rajongói oldal ) szervezett

Részletesebben

A Játékban való részvétel jelen Hivatalos Játékszabály és Adatkezelési Szabályzat (továbbiakban: Játékszabály) automatikus elfogadását jelenti.

A Játékban való részvétel jelen Hivatalos Játékszabály és Adatkezelési Szabályzat (továbbiakban: Játékszabály) automatikus elfogadását jelenti. JÁTÉKSZABÁLYZAT Gyermelyi Zrt. Tetszene? nyereményjáték 2016.08.15.-2016.10.02. 1. A Játék szervezője A Tetszene? (továbbiakban: Játék ) szervezője a Gyermelyi Zrt. (székhely: 2821 Gyermely, Bajnai út

Részletesebben

A Rauch Hungária Kft. Nyerj 1 millió Ft-ot! nyereményjátékára vonatkozó Általános Részvételi Feltételek

A Rauch Hungária Kft. Nyerj 1 millió Ft-ot! nyereményjátékára vonatkozó Általános Részvételi Feltételek A Rauch Hungária Kft. Nyerj 1 millió Ft-ot! nyereményjátékára vonatkozó Általános Részvételi Feltételek A JÁTÉK SZERVEZŐJE: A Nyerj 1 millió Ft-ot! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Rauch

Részletesebben

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. Online-ügyfél kampányának játékszabályzata 1. Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. (továbbiakban: Szervező) és a Adamsky Kft. (a továbbiakban: Lebonyolító) által szervezett,

Részletesebben

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Danone Görög Tesco Nyereményjáték néven online nyereményjátékot szervez. A nyereményjáték

Részletesebben

DIREKT MARKETING. Szabályozás a gyakorlatban: mire figyeljünk, mit büntet a hatóság?

DIREKT MARKETING. Szabályozás a gyakorlatban: mire figyeljünk, mit büntet a hatóság? DIREKT MARKETING Szabályozás a gyakorlatban: mire figyeljünk, mit büntet a hatóság? DIREKT MARKETING olyan interaktív kommunikációs módszerek összessége, amelyek egy vagy több reklámeszköz felhasználásával

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett "Regisztrálj és nyerj!" játékhoz

Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett Regisztrálj és nyerj! játékhoz Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett "Regisztrálj és nyerj!" játékhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat vonatkozik minden, a Netex-Magyarország

Részletesebben

Játékszabályzat Ügyfélszolgálatok nyári nyereményjáték

Játékszabályzat Ügyfélszolgálatok nyári nyereményjáték Játékszabályzat Ügyfélszolgálatok nyári nyereményjáték 1. A Játék szervezője Antenna Hungária Zrt. (székhely: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 31-33. a továbbiakban: "Szervező") Promóciót szervez (továbbiakban:

Részletesebben

2013. évi XXXVI. törvény a választási eljárásról

2013. évi XXXVI. törvény a választási eljárásról 2013. évi XXXVI. törvény a választási eljárásról XVI. FEJEZET AZ EURÓPAI PARLAMENT TAGJAINAK VÁLASZTÁSA 331. (1) Az Európai Parlament tagjainak választásán e törvény I-XII. Fejezetét, a 245., a 247. (1)

Részletesebben

VITAMIN Egészségpénztár

VITAMIN Egészségpénztár VITAMIN Egészségpénztár Érkeztető bélyegző helye MNY_03_A AZONOSÍTÁSI ADATLAP a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. tv. 7.. ban előírt

Részletesebben

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor 1. A Pályázat neve és időtartama A Cofidis Magyarországi Fióktelepe Álomtábor megnevezésű Pályázatot (a továbbiakban: Pályázat ) hirdet, amelynek időtartama:

Részletesebben

LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1.1 A Lay s Hungary Facebook rajongói oldalon ( Rajongói oldal

Részletesebben

SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Sport Szelet Minden 4. nyer! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Mondelez Europe Services

Részletesebben

Múcsonyi Helyi Választási Bizottság

Múcsonyi Helyi Választási Bizottság Múcsonyi Helyi Választási Bizottság 3744 Mucsony, Fő út 2. : 48/403-078 Fax: 48/403-078/126 sz. mellék hivatali e-mail: hivatal@mucsony.hu A Múcsonyi Helyi Választási Bizottság 49/2014. (X.12.) határozata

Részletesebben

HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Híres Kedvencek elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője az E-BOLA MÉDIA Kft. (székhely: 1026 Budapest,

Részletesebben

Fókuszban a formahibák. Konzultációs nap Minőségfejlesztési Iroda 2013. szeptember 18. Fekete Krisztina

Fókuszban a formahibák. Konzultációs nap Minőségfejlesztési Iroda 2013. szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák Konzultációs nap Minőségfejlesztési Iroda 2013. szeptember 18. Fekete Krisztina Néhány számadat 2 Benyújtott kérelmek száma: 127 Formai okokból hiánypótlásra felszólított kérelmezők

Részletesebben

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám:

Részletesebben

A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Nyerj Activia fitt kosarat! néven termékvásárláshoz kötött online nyereményjátékot szervez. A

Részletesebben

ALDI Fesztivál (Részvételi- és játékszabályzat)

ALDI Fesztivál (Részvételi- és játékszabályzat) ALDI Fesztivál (Részvételi- és játékszabályzat) 1.) Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (Székhely: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.) (a továbbiakban: Megbízó vagy ALDI) nyereményjátékot indít ALDI Fesztivál

Részletesebben

MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MOM Park Kártya Minden kényelem egy kézben elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30.

Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Feltöltő kártya akció! 2016.05.01.-2016.09.30. Közreműködtek: Petrován Pál Hálózati Ország Igazgató és Kerékgyártó Miklós Pénzügyi Igazgató 1 Töltse fel GO!STORE egyenlegét! Fődíj: 1.000.000 Ft plusz feltöltés

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Piatnik Budapest Kft. Kis játék a gyerekeknek, de óriási élmény a családnak! nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a

Részletesebben

Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS. v2.9.28 ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ

Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS. v2.9.28 ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ v2.9.28 Árverés kezelés ECP WEBSHOP BEÉPÜLŐ MODUL ÁRVERÉS KEZELŐ KIEGÉSZÍTÉS ECP WEBSHOP V1.8 WEBÁRUHÁZ MODULHOZ AW STUDIO Nyíregyháza, Luther utca 5. 1/5, info@awstudio.hu Árverés létrehozása Az árverésre

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője Az Invitone Korlátolt Felelősségű Társaság (Cégjegyzékszám: 01 09 948208, adószám: 22996613-2-43, székhely: 1116

Részletesebben

Keressük a Vénusz kedvenc lángosozóját 2016 elnevezésű nyereményjáték. részvételi- és játékszabályzata. ( Játékszabályzat )

Keressük a Vénusz kedvenc lángosozóját 2016 elnevezésű nyereményjáték. részvételi- és játékszabályzata. ( Játékszabályzat ) Keressük a Vénusz kedvenc lángosozóját 2016 elnevezésű nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK JÁTÉKOSOK SZÁMÁRA 1.1. A Bunge Növényolajipari Zártkörűen

Részletesebben

Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz

Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz KÉRJÜK, HOGY A DOKUMENTUMOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR HASZNÁLD AZ ALKALMAZÁST, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

Játékszabályzat. A "Nyerj a Fundahome alkalmazással!" NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

Játékszabályzat. A Nyerj a Fundahome alkalmazással! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Játékszabályzat A "Nyerj a Fundahome alkalmazással!" NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Nyerj a Fundahome alkalmazással! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím:

Véleményezési határidő: 2013. november 26. Véleményezési cím: Budapest Főváros IV. kerület ÚJPEST ÖNKORMÁNYZAT 1041 Budapest, István út 14. 231-3141, Fax.: 231-3151 mszabolcs@ujpest.hu ALPOLGÁRMESTERE www.tuv.com ID 9105075801 Management System ISO 9001:2008 valid

Részletesebben

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata

A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata A Justh Zsigmond Városi Könyvtár panaszkezelési szabályzata I. Általános rendelkezések, fogalom meghatározások Szabályzatunk célja, hogy a Justh Zsigmond Városi Könyvtár, mint nyilvános könyvtár a könyvtári

Részletesebben

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. 3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.11.02. - 2016.01.01. 1. A játék szervezője A 3 X 1 millió keresi a gazdáját! nyereményjáték

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1) A program címe: V e z e t ő i t o v á b b k é p z é s - Kategória: V e z e t ő k é p z é s 2) A program szervezője és jogtulajdonosa: Európai Vezetőképző Akadémia

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására

P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására P Á L Y Á Z A T I A D A T L A P egyesületek, civil szervezetek támogatására Pályázat száma: 1./A pályázó szervezet megnevezése: 2./ A pályázó szervezet adatai Székhelye, siófoki telephelye: Bankszámlaszáma:

Részletesebben

A Játékot lebonyolító ügynökség (továbbiakban Lebonyolító ) a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Farkas Ferenc u. 13. )

A Játékot lebonyolító ügynökség (továbbiakban Lebonyolító ) a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Farkas Ferenc u. 13. ) A Csuda élmény a POM-BÄR! elnevezésű Játék hivatalos szabályzata 1. A Intersnack Magyarország Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1117 Budapest, Alíz utca 1., cégjegyzékszám: 01-09-078415

Részletesebben

MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Megérint a tavasz! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest,

Részletesebben

1.A Játék és a Szervező

1.A Játék és a Szervező 1.A Játék és a Szervező Jelen szabályzat (a továbbiakban Játékszabályzat) Hargitai János E.V. (Székhely: 4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 4. Adószám: 73827966-2-35) a továbbiakban: Szervező) által a http://www.waldlaufer.hu/jatek

Részletesebben

SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ! 1. JÁTÉK

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték 1. A Játék időtartama A DunaPro Drink Kft. két szakaszban: 2015. november 27. 00:00 óra és december 31. 24:00 között (1. szakasz), valamint

Részletesebben

A STERIL CICA IS BOLDOG CICA! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A STERIL CICA IS BOLDOG CICA! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A STERIL CICA IS BOLDOG CICA! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A A STERIL CICA IS BOLDOG CICA! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Nestlé Hungária

Részletesebben

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret!

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! M E G N E V E Z É S Ű N Y E R E M É N Y J Á T É K R É S Z V É T E L I -, É S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

Részletesebben

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Magyar Suzuki Zrt.

Részletesebben

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata 1. Jelen Játékszabályzat a Meggle Hungary Kft. (székhelye: 1147 Budapest, Gyarmat

Részletesebben

L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata

L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata Szervező: L Oréal Magyarország Kft. (1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28, cégjegyzékszám: 01-09-268100, a továbbiakban:

Részletesebben

HENYIR felhasználói dokumentáció

HENYIR felhasználói dokumentáció HENYIR felhasználói dokumentáció A HENYIR alkalmazás segítségével az egészségügyi dolgozók foglalkoztatásával kapcsolatos adatokat tartalmazó űrlap beküldését lehet elvégezni. Az alkalmazás a www.antsz.hu

Részletesebben

Útmutató az EPER-ben már regisztrált szervezetek elektori jelentkezéséhez

Útmutató az EPER-ben már regisztrált szervezetek elektori jelentkezéséhez Útmutató az EPER-ben már regisztrált szervezetek elektori jelentkezéséhez A Nemzeti Együttműködési Alap (a továbbiakban: NEA) civil jelöltállítási rendszerébe jelentkezhetnek azok a civil szervezetek (a

Részletesebben

A PÖTTYÖZZ ÉS NYERJ! ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK

A PÖTTYÖZZ ÉS NYERJ! ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK A PÖTTYÖZZ ÉS NYERJ! ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Szervező és Lebonyolító A McDonald s Promotion Kft. (1097 Budapest, Albert Flórián út 3/b., továbbiakban: Szervező) által szervezett

Részletesebben

A MONDELEZ HUNGÁRIA KFT. KÓSTOLJ BELE, ÉS ADD TOVÁBB A GYENGÉDSÉGET A MILKÁVAL MEGNEVEZÉSŰ KAMPÁNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ( SZABÁLYZAT )

A MONDELEZ HUNGÁRIA KFT. KÓSTOLJ BELE, ÉS ADD TOVÁBB A GYENGÉDSÉGET A MILKÁVAL MEGNEVEZÉSŰ KAMPÁNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ( SZABÁLYZAT ) 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MONDELEZ HUNGÁRIA KFT. KÓSTOLJ BELE, ÉS ADD TOVÁBB A GYENGÉDSÉGET A MILKÁVAL MEGNEVEZÉSŰ KAMPÁNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA ( SZABÁLYZAT ) A Kóstolj bele, és add tovább a gyengédséget

Részletesebben

A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1.

Részletesebben

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16. cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A promóció

Részletesebben

PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Az Pepsi Funball Aréna elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Fővárosi Ásványvízés Üdítőipari

Részletesebben

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA TE SOUNDOD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Te Soundod elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. (székhely:

Részletesebben

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit. A Főzz egészségesen! Főzz szabadon! Játék hivatalos szabályzata 1. A PODRAVKA-INTERNATIONAL Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1143 Budapest, Ilka utca 34., Adószám:10862890-2-42 a továbbiakban:

Részletesebben

A "Visa & Spar kuponakció" hivatalos programszabályzata és adatvédelmi tájékoztatója

A Visa & Spar kuponakció hivatalos programszabályzata és adatvédelmi tájékoztatója A "Visa & Spar kuponakció" hivatalos programszabályzata és adatvédelmi tájékoztatója I. A Program Megbízója és Szervezője 1. A "Visa & Spar kuponakció" (a továbbiakban: Program) megbízója a Visa Europe

Részletesebben

"PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB" Játék hivatalos szabályzata

PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB Játék hivatalos szabályzata "PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB" Játék hivatalos szabályzata 1. A Pécsi Sörfőzde Részvénytársaság, mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 7624 Pécs, Alkotmány u. 94., cégjegyzékszám: 02-10-060045 a továbbiakban:

Részletesebben

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK

HIRDETMÉNY AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK MÓDOSÍTÁSÁRÓL ÉS VÁLTOZÁSÁRÓL I. A módosítással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.:

Részletesebben

Ajánlás A TANÁCS HATÁROZATA

Ajánlás A TANÁCS HATÁROZATA EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2014.3.10. COM(2014) 147 final Ajánlás A TANÁCS HATÁROZATA az egyrészről az Európai Unió, az Európai Atomenergia-közösség és tagállamaik, másrészről a Moldovai Köztársaság közötti

Részletesebben

Kondíciós Lista Magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan FORINT SZÁMLÁK Havi számlavezetési díj. CIB Classic. CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz 1

Kondíciós Lista Magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan FORINT SZÁMLÁK Havi számlavezetési díj. CIB Classic. CIB Nyugdíjas Bankszámla Plusz 1 A magánszemélyek bankszámláira vonatkozóan a magánszemélyek részére vezetett Classic, a Online, a, a Plusz, valamint a magánszemélyek kártyafedezeti típusú, korlátozott rendeltetéső A Bank Zrt. (1027 Budapest,

Részletesebben